С малко закъснение... ето горе-долу накратко казано какво мисля за roster-a.
Anger - и аз очаквам да получи тласък като singles push. Засега обаче няма какво да му се коментира толкова.
BJ Slim - виж Uchiha G.
”The Whole Fuckin Show” Bloodydoom - същото като съотборника.
Bulgarian Lion е същата работа като Kevin Hero, патриот, доста често срещан тип образ впрочем, но при теб има някаква оригиналност при него, което на мен ми допада. След завръщането мисля, че има още хляб, за някоя нова световна титла.
Kevin Hero е хем арогантен, хем забавен, което го отличава от повечето кечисти с такъв образ, харесва ми разнообразието, да продължава да е сред главните звезди. Виж, стана интересно коя беше тъмната фигура, дето го нападна? Пускай по-бързо шоутата с турнира, за да разберем.
Ledg - един от най-пушваните като цяло... обаче не вярвам скоро да достигне до баш върха отново. С Риноа добре си пасват. Враждата с TA върви добре и интересно, нека е завързана.
Loop ... радвам се, че съм толкова нагоре засега, предполагам обаче скоро ще дропна на някой "по-млад".
Lucky Jimmy - очаквам да бъде ИЗЯДЕН от "???" на турнира.
Mizernik - изглежда имаш доста сериозни планове за него, даже победи Кевин наскоро, нямам какво да кажа за него, но ще е интересен занапред.
Remus Wıllmore ми е от любимите образи тук, ама много загуби, много нещо

.
”Bulgaria’s Most Hated” RKO - около него по-интересно ми стана нападението. Тази черна фигура дето го нападна същата ли е като тази с Kevin Hero... и какво ще става около него. Ясно е, че сега ще е в турнира, но наистина е интересно кой е.
RINOA - Хубаво е и такива да има, но нямам кой знае какво да кажа...
Uchiha G - харесва ми най-много може би от кечистите, които са... хм.. в отборната дивизия... ама малко остават без много стабилна конкуренция в момента, това ми е една от (малкото) критиките, намери нови кечисти или нещо такова, за да вкараш повечко отбори, които да изглеждат като реални и силни претенденти.
Xzibit и той има наченки на малко изтъркан образ в света на кеча, гангстер и т.н, но развитието му ми харесва, не се оплаквам.
Y2Joro - с DJ си спретнаха интересен отбор, ама така като гледам няма да го бъде... мисля, че и двамата заедно могат поединично да са по-високи в йерархията, но същевременно трябват и по-силни отбори, в случай, че решиш да продължиш с тях като отбор.
Yo The Real се представя доста впечатляващо, очаквам след известно време да загубя титлата именно от него.