WWE, TNA, UFC, E-Fed, WWE Divas and TNA Knockouts Кеч Форум: WOLFPACK : WWE, TNA, UFC, E-Fed, WWE Divas and TNA Knockouts Кеч Форум

Към съдържанието

Добре дошли в WWE, TNA, UFC, E-Fed, WWE Divas and TNA Knockouts Кеч Форум!

BWC е един от най-старите български кеч сайтове. При нас ще намерите последните новини както за WWE и TNA, така и за ROH, NJPW, NOAH, CMLL, AAA и още много други федерации от целия свят. Тук можете да обсъждате абсолютно всичко, свързано с кеча, с най-запалените български фенове. Форумът разполага с раздел за MMA, в който можете да коментирате случващото се в UFC, K-1, EliteXC и други организации за смесени бойни изкуства.

online since 2002
Guest Message by DevFuse
  • Не можете да публикувате нова тема
  • Не можете да пишете в тази тема

WOLFPACK Show #51: LOVELESS -Epilogue; ??? Оцени темата: ***** 3 Гласа

#131 Потребителя е офлайн   Yo The Real 

• Title Contender
  • Група: BWC Потребител Jr.
  • Регистр: 23-март 08

Публикувано 12 декември 2008 - 10:31

Anger - при него всичко е ОК, но му трябва малко по-психо образ.
BJ Slim - засега е най-добре да продължи с TAR
”The Whole Fuckin Show” Bloodydoom - Блууди скоро ще се вясне в ъпър карда.
Bulgarian Lion - Бившия чемп заслужава още нещо.
D`Lo Brown - нещо средно между Гонзо и Бербатов :D Не е нищо особено като гимик и прочие, но все пак отбора му кефи.
Dwayne Johnson - Краполакс разполага с хубав образ, но винаги съм искал за подобен кечист малко Hollywood gimmick.
”The Phenomenal” Kevin Hero - Феноменалния заслужава маааалко повече време.

Другите по-късно през деня или утре, сега тръгвам за даскало :)
Публикувано изображение
Those who don't know pain can never know true peace.

WIW World Champion [c]
0

#132 Потребителя е офлайн   Loop 

• The Conqueror
  • Група: BWC Модератор
  • Регистр: 20-май 05
  • Current Mood: Current Mood: Snobbish

Публикувано 14 декември 2008 - 03:21

Това е доста сериозна заявка, май доста време ще отнеме... то затова и като гледам само Yo the real е писал, аз все пак си резервирам този пост и ще гледам тия дни да постна по няколко думи за всеки.
0

#133 Потребителя е офлайн   HellziN   Let's go, a**hole :lol:

• Low-carder
  • Група: BWC Потребител

Публикувано 17 декември 2008 - 03:23

Ще направя анализ на образа само на отбора ми ;)

Anger - Мисля че най-насетне ще трябва да се разделим и да почнем някой фюд след което да се към ъпера(голям съм нахалник :D)
”The Whole Fuckin Show” Bloodydoom - Образа ми е изкъртващ само ще помоля да съм single вече :)
"О, колко си прост ... "
0

#134 Потребителя е офлайн   Loop 

• The Conqueror

Публикувано 17 декември 2008 - 08:38

С малко закъснение... ето горе-долу накратко казано какво мисля за roster-a.

Anger - и аз очаквам да получи тласък като singles push. Засега обаче няма какво да му се коментира толкова.

BJ Slim - виж Uchiha G.

”The Whole Fuckin Show” Bloodydoom - същото като съотборника.

Bulgarian Lion е същата работа като Kevin Hero, патриот, доста често срещан тип образ впрочем, но при теб има някаква оригиналност при него, което на мен ми допада. След завръщането мисля, че има още хляб, за някоя нова световна титла.

Kevin Hero е хем арогантен, хем забавен, което го отличава от повечето кечисти с такъв образ, харесва ми разнообразието, да продължава да е сред главните звезди. Виж, стана интересно коя беше тъмната фигура, дето го нападна? Пускай по-бързо шоутата с турнира, за да разберем. :P

Ledg - един от най-пушваните като цяло... обаче не вярвам скоро да достигне до баш върха отново. С Риноа добре си пасват. Враждата с TA върви добре и интересно, нека е завързана.

Loop ... радвам се, че съм толкова нагоре засега, предполагам обаче скоро ще дропна на някой "по-млад".

Lucky Jimmy - очаквам да бъде ИЗЯДЕН от "???" на турнира.

Mizernik - изглежда имаш доста сериозни планове за него, даже победи Кевин наскоро, нямам какво да кажа за него, но ще е интересен занапред.

Remus Wıllmore ми е от любимите образи тук, ама много загуби, много нещо ;).

”Bulgaria’s Most Hated” RKO - около него по-интересно ми стана нападението. Тази черна фигура дето го нападна същата ли е като тази с Kevin Hero... и какво ще става около него. Ясно е, че сега ще е в турнира, но наистина е интересно кой е.

RINOA - Хубаво е и такива да има, но нямам кой знае какво да кажа...

Uchiha G - харесва ми най-много може би от кечистите, които са... хм.. в отборната дивизия... ама малко остават без много стабилна конкуренция в момента, това ми е една от (малкото) критиките, намери нови кечисти или нещо такова, за да вкараш повечко отбори, които да изглеждат като реални и силни претенденти.

Xzibit и той има наченки на малко изтъркан образ в света на кеча, гангстер и т.н, но развитието му ми харесва, не се оплаквам.

Y2Joro - с DJ си спретнаха интересен отбор, ама така като гледам няма да го бъде... мисля, че и двамата заедно могат поединично да са по-високи в йерархията, но същевременно трябват и по-силни отбори, в случай, че решиш да продължиш с тях като отбор.

Yo The Real се представя доста впечатляващо, очаквам след известно време да загубя титлата именно от него.
0

#135 Потребителя е офлайн   Remus   My Ego has 2 Sub-Egoes. Each One is bigger than the Other.

• Upper-mid-carder
  • Група: BWC Супер Потребител
  • Регистр: 24-юни 05
  • Current Mood: Current Mood: Bored

Публикувано 21 декември 2008 - 01:02

Търси се... жив или мъртъв.
Обявена е награда за главата на Победителя. Обвинен в победа над 15 съперника. Обвинен в кражба на награда. Обвинен в употреба на свръхдоза амбиция.
Победителят е въоръжен и опасен. Той издебва своите предизвикателства и ги поема с неестествена лекота. Не оставайте сами. Не влизайте в тъмни алеи. Винаги имайте придружител. Не се опитвайте да се справите с Него сами.
Крийте се.
Бягайте.
Той идва...

Публикувано изображение

The Architect открива шоуто в ринга. Около ринга са застанали 15 от участниците в турнира – Anger, Bloodydoom, Bulgarian Lion, D’Lo Brown, Dwayne Johnson, Kevin Hero, Mizernik, Lucky Jimmy, Ledg, RKO, Remus Willmore, Vito LoGrasso, Y2Joro, Yo The Real и Xzibit.
Architect: Здравей, народе, нямащ какво друго да гледа тази вечер. Здравейте и вие, скапаняци около ринга. Здрасти и 16-ти скапаняко, който чакаш зад сцената. Тъй като много ми тровите живота през последните няколко месеца, реших да върна времето назад до когато провеждахме турнири и вие си имахте своите занимания, вместо да ми бичите в офиса. Наградата на този турнир ще бъде тайна и ако някой от офиса успее да я издаде, ще излети оттука много преди да успее да каже и „Ох, крака ти е в задника ми!” Ако някой отзад мисли, че се шегувам, може да ме пробва, вече съм напълно здрав... Ledg... и кракът ми е в отлично състояние да се нанесе в което и да е жилище, тъй че не му давайте извинение да си търси квартира в задника ви! Стига толкова за досадните ми подчинени. Да поговорим за малко по-интересните ми подчинени, които ме чакат да приключа с такова нетърпение. Събрах ви, въпреки че вече си знаете опонентите, защото искам да ви предупредя лично, заедно и пред всички – НИКАКВИ намеси по време на другите мачове! Ако видя дори и един да се намесва, животът на Ledg – поне този, който предстои – ще ви се стори като ирландска пиянска песен в сравнение с това, което ще ви очаква. Това се отнася и за скъпата RINOA, която следи от рампата. Отнася се и за онези, които не участват в мача. Отнася се и за екипа на WIW. Отнася и за феновете. Отнася и за просяка Били, който дебне преминаващите пенита по улицата! Горко му на този, който посмее да доближи и на метър след рампата! Тъй... казах, каквото имах да казвам, на когото имах да го казвам и както имах да го казвам. Ако имате въпроси... ма вЪОбще не ми пука. Забавлявайте се. И първия мач да почне веднага щом се разкарат всички!
(The Architect слиза от ринга, минава покрай злобно гледащите го Ledg, Anger и Bloodydoom, после и покрай RINOA и отива зад сцената под звуците на “Because I Got High”.)

Хората около ринга започват бавно да се изнизват, докато не остават само Mizernik и Remus Willmore.

1/8-FINALS MATCH –
Mizernik
vs. Remus Willmore

Remus открива без церемонене, тръгвайки в директно нападение. Mizernik поема няколко лакътя преди сам да навлезе в атака с юмруци. Remus блокира един от ударите и продължава с бич към въжетата, посрещайки Mizernik с велосипеден ритник в лицето. Mizernik се олюлява на крака и Remus го просва отново с тичащ лакът за 2. Remus нанася няколко ритника в Mizernik, изправя го и го праща в ъгъла, където нанася още лакти, преди да го прати с бич в отсрещния ъгъл. Remus се засилва и нанася лакътна преса в главата му и тръгва за втори бич, Mizernik контрира, Remus се завърта пред него, замах за порещ лакът, Mizernik заляга и избегва и засажда опонента си с обърнато DDT! Mizernik се изправя, клатейки глава и продължава с безмилостни ритници в опонента си. Изправяне, Mizernik праща Remus от въжетата и го посреща с атомно спускане и енцугири за 2. Mizernik заключва брадичката на Remus, който бавно се изправя, измъква се с лакти в корема, засилка... Mizernik го улавя в силово тръшване за 2! Mizernik отново заключва брадичката, Remus се бори да стане, евентуално се набира на крака, издърпва се назад и удря Mizernik в сглобката на ъгъла зад тях. Remus се обръща и тръгва в нападение... и изяжда ботуш. Mizernik се качва на второто въже и полита с corkscrew лакът, просвайки Remus за още 2. Mizernik тръгва за cradle piledriver… Remus блокира, падайки на коляно и нанася лакти в ребрата му, откъсвайки се от захвата. Mizernik се засилва, Remus се изправя рязко, бута го към въжетата, завърта се и го посреща с порещ лакът! Remus се обляга на въжетата, почивайки докато Mizernik се изправя, след това го напада с порой от удари с лакът до отсрещните въжета, бич към предните, посреща го с преобръщащо коляно в корема, засилва се пред него и забива коляно в лицето му! Покриване – 1.. 2... НЕ! Remus изправя Mizernik, бута го в ъгъла, нанася още лакти, последният от които сваля опонента му до долния обтегач, след това се отдръпва до другия ъгъл, засилва се и забива ново коляно в главата му! Remus се отдръпва, засилва се и отново забива коляно в главата! Той изправя Mizernik, засилва го и го посреща с нов порещ лакът! Покриване – 1.. 2... НЕЕ! Remus изправя Mizernik, качва го на рамо и тръгва за Kryptonite Krunch... Mizernik блокира с удари в кръста, спуска се по гръб и преобръща опонента си – 1.. 2... Remus се изправя след задно кълбо и тръгва за ново коляно в главата... Mizernik избегва, изправя се рязко и сваля опонента си с руско помитане. Mizernik се добира бавно до въжетата, търкайки глава и се изправя, Remus го следва... Mizernik нанася ритник в корема, засилва се и го засажда с тичащо DDT! Покриване – 1.. 2... НЕ! Mizernik следва с лицетрошач през коляното си – 1.. 2... НЕ! Гърботрошач – 1.. 2... НЕ! Mizernik прекратява игрите и тръгва за cradle piledriver… Remus го прехвърля зад себе си! Той залита и се хваща се въжетата, търсейки равновесие. Mizernik се изправя и напада... Remus го прехвърля зад въжетата... Mizernik го посреща с рамо в корема, следва със залез над него и преобръщане... Remus допълва задно кълбо, изправя се и нанася ново коляно в лицето му! Покриване – 1.. 2... НЕЕ! Remus с опит за It Came From Japan… Mizernik блокира, прехвърля се зад него и го преобръща с кълбо на О’Конър – 1.. 2... НЕ! Remus се изправя и зарежда лакът... Mizernik минава под него и опитва обърнат суплекс... Remus се приземява на крака зад въжетата, нанася удар с лакът в тила на опонента си и се качва в близкия ъгъл... Mizernik интинктивно хваща съдията и го бута във въжетата, разваляйки равновесието на опонента си! Mizernik издърпва Remus обратно в ринга и тръгва за cradle piledriver… Remus отново блокира, измъква се със задно кълбо и тръгва за тичащ лакът... Mizernik избегва и отново го преобръща с кълбо на О’Конър... Mizernik се хваща за близките въжета, засилвайки натиска без съдията да види – 1.. 2... 3! @ 9:03
Победител: Mizernik

Mizernik бързо напуска ринга, празнувайки победата си на път към рампата. Remus се изправя в ъгъла, за миг гледайки бясно, но след това връща обичайното си безизразно изражение и смирено напуска ринга под още викове “You lost!

Камерата следва Mizernik зад сцената.
M: Ако все още не сте схванали намека, след всички изяви, които направих в този ринг, нека това да е Доказателство #1 и Първата ми крачка към финала. Избраните не се провалят. Аз не се провалям.
(Той избутва камерата и продължава.)

Ledg, Anger, Bloodydoom и RINOA са в съблекалнята си, облегнати на различни стени, замислени. Ledg се обръща към камерата.
Ledg: Architect, сигурно днес си се надрусал доста, защото съм доста сигурен, че ако беше в трезво състояние и с чист ум, никога не би се осмелил да изречеш подобна недвусмислена заплаха, насочена към мен. Май не разбираш какво се случва. И май ние сме виновни, защото не ти го набихме в главата достатъчно силно. Не се безпокой – случаи за поправка няма да липсват. Но сега си имаме друга работа. (Ledg се обръща към Anger.) С теб ще се видим в ринга.
(Anger поглежда Bloodydoom и излиза след Ledg. Bloodydoom се обръща към камерата.)
B: Това ще бъде първата ми самостоятелна изява от доста време. Крайно време е да блесна, крайно време е там горе, или там долу, или откъдето и да се е пръкнало ръководството, да осъзнаят, че съм важна част от проклетата компания. Аз съм самото шибано шоу и макар да не диктувам правилата в групата, тя трябва да се съобразява с мен. Наградата от този турнир... тя ще иде при правилния човек.
(Bloodydoom се връща на пейката, докато RINOA отпраща оператора с безцеремонно бутане.)

1/8-FINALS MATCH –
Ledg
vs. Anger

Двамата се гледат известно време след гонга. Започват да обикалят ринга, преценявайки се взаимно, след това тръгват за скопчване... но спират точно един пред друг, Ledg перва Anger със смешноват европейски ъперкът и Anger се свлича по гръб. Ledg полага крак на гърдите му и съдията отброява туша – 1.. 2... 3! @ 0:14
Победител: Ledg

Ledg помага на Anger да се изправи и двамата празнуват заедно, хилейки се на бурно освиркващата ги публика.

Y2Joro и Dwayne Johnson са в кафенето на залата.
DJ: Знаеш ли, този турнир особено ми допада.
Y2J: И на мен. Голям кеф да дадат някоя и друга наградка, а?
DJ: Не, не. Допада ми, защото ще можеш да ме ритнеш в лицето най-рано в четвъртфиналите.
Y2J: КАЗАХ, ЧЕ СЪЖАЛЯВАМ! Какво искаш? Извинителна бележка? Да говориш с родителите ми? Стига, скъпа, беше само... няколко пъти... но си мислех, че не си ти!
(Операторът опитва да се отдалечи, но Johnson го хваща за дрехата и го връща към тях.)
DJ: Ти де тръгна? Това може да почака...
Y2J: Ти винаги поставяш семейството на второ място! Затова нещата не вървят помежду ни...
DJ: Млък, бе! Сега... (към камерата)... особено съм зарадван, че още в първия рунд ще имам за опонент онова зверилище D’Lo Brown. ВЕЛИКИЯ не обича да си играе и е тук, за да си върши работата като рита разни розори, прерасли и недорасли задници. Отличен първи задник – тлъст, добре угоен, направо си чака коледното ритане и ВЕЛИКИЯ смята да му го даде. Тази вечер, трапезата ще бъде пребогата на сланина.
Y2J: И само се тъпчеш. Но за мен време нямаш... ами аз? Ами моите нужди?
DJ: Млък, бе! Ти нямаш ли нещо да казваш, или ще си плямпаш като откачен цяла вечер?
Y2J: Ху’уву. (към камерата) Даже си приготвих писмо. То гласи: „Скъпи Vito, бих желал предварително да се извиня за всичката болка и неудобства, които ще ти причиня по време на нашия мач. Очаквай много повръщане, сутрешно гадене, писъци и кръв. А после се приготви и за мача, защото и там не прощавам. Срещали сме се и преди, така че сам ще знаеш кога ще дойде момента да се предадеш. Най-добри пожелания. С любоФ, твой Jorko.” Ще му го дадеш ли?
(Операторът и Johnson остават втренчени в Joro, докато той подава листа на първия.)
DJ: Ама ти сериозно си го написал. Подивя ли? Нямаш ли си хоби? Пишеш писма на опонентите си, сериозно?
Y2J: Честно казано, когато не съм зает да те ритам в лицето света ми се струва адски скучен. Просто търся начин да запълня това време...
(Двамата навлизат в нов спор и Операторът бърза да се отдалечи.)

Следващото включване е в съблекалнята на Vito LoGrasso, който тъкмо дочита писмото на Y2Joro. Той вбесено го смакчва, хвърля го в камерата и удря с гол юмрук шкафчетата до него, след което се обръща вбесен към камерата.
VLG: Мислиш си, че това е някаква шега ли? Мислиш ли, че сега съм в настроение за шеги? Значи сега трябваше да изпадна в истеричен смях, защото си написал хумористично писмо? Имам по-добра идея. Да прибавим това писмо към списъка ми с причини „Защо трябва да изтръгна гръбнака на Y2Joro.” Ще го поставя под номер 46, точно под „има тъпо изражение” и над „съществува”. Това достатъчно смешно ли беше? Моли се, Joro, моли се. Моли се все още да си в състояние да дишаш, когато света ти се срине около потрошеното ти тяло!
(Той удря отново шкафчето и излиза от стаята.)

Lucky Jimmy е в ринга с микрофон в ръка.
LJ: И така, аз съм тук, съдията е тук, името ми е там, в списъка с чакащите реда си в турнира, попълнено в една от скобите, феновете са тук, рампата е отсреща... Но все пак нещо липсва, нали? А, да. Моят противник. Чудя се дали това „???” някога ще се превърне в име или просто да чакам тук, докато съдията не реши да ми даде служебна победа?
(Внезапно светлината в залата изгасва. Единствен прожектор остава включен и е насочен към рампата. Там се появява същата облечена в черно качулата фигура, която нападна Kevin Hero, RKO и Lucky Jimmy в предни шоута. Тя вдига друг микрофон към устата си.)
??? Jimmy, Jimmy, Jimmy. Твоят ред дойде, за това си прав. Редът да изпиташ всичко, което аз изпитах и да ти бъде върната услугата на тепсия. За да не чакаш още много, мисля да те довърша веднага, затова нека първо ти се представя (той сваля качулката си, разкривайки познато лице с изрисувани хаотични черти) – CHAOS Romero!
(Бившият Kid Romero сваля и черното палто, оставайки по друг черен екип и се спуска към ринга.)

1/8-FINALS MATCH –
Lucky Jimmy
vs. CHAOS Romero

Romero влиза в ринга и веднага връхлита върху Jimmy с порой от безмилостни юмруци, които бързо го изтласкват към въжетата. Съдията рано се намесва, за да ги раздели, но Romero го избутва и се завръща с още удари, сваляйки Jimmy до долното въже, където започва обработка с ритници. Съдията отново ги разделя и този път Romero го слуша... поне докато Jimmy не се изправя. Romero се засилва и прекатурва и двамата извън ринга с ласо. Двамата се изправят край оградите, Romero подновява ударите си, но този път и Jimmy влиза в размяната, отвръщайки вече със същата настървеност. Когато Jimmy започва да надделява, Romero пада на колене, хвaща го за екипа и го издърпва назад, блъсвайки главата му в оградите. Romero нанася още юмруци в тила на Jimmy и го блъсва в ръба на ринга. Още удари са следвани от бич към стълба на ринга... Jimmy контрира... Romero завърта контрата и блъсва Jimmy отново в оградите. Romero връща Jimmy в ринга и го следва с покриване за 2. Romero се впуска в душене до предупреждение, след това нанася няколко ритника в торса на Jimmy, изправя го и следва с бич и саблен удар за още 2. Romero вкарва Jimmy в ъгъла и нанася десни прави в ребрата му, окончавайки с лакът в главата и още малко душене. Бич към отсрещния ъгъл, Romero се засилва... Jimmy се измъква от пътя му и Romero среща сглобката. Jimmy се възползва за преобръщане – 1.. 2... НЕ! Двамата се изправят едновременно, Jimmy замахва с ласо... Romero избегва, нанася двоен чук в тила му и следва с ГЕРМАНСКИ СУПЛЕКС В СГЛОБКАТА! Главата на Jimmy среща горния обтегач и той се свлича до долния. Romero го подхваща с ритници в гърдите, засилва се забива ботуш в лицето му! Romero го издърпва и покрива – 1.. 2... НЕ! Romero яхва опонента си и забива още юмруци в главата му. Изправяне, вдигане на рамо, Romero се приготвя за Fatality Strike… Jimmy обаче нанася лакът в главата му и се смъква зад него. Jimmy го препъва с крака върху въжетата, засилва се зад него и го обесва с яхване. Jimmy го плесва звучно през гърба, засилва се отново... и Romero рязко се обръща и го посреща със STO! Покриване – 1.. 2... НЕ! Romero следва с вдигане на рамо и опит за Fatality Strike… Jimmy отново избегва и се впуска в засилка... Romero го завърта в сателит... и Jimmy го засажда със сателитно DDT! Покриване – 1.. 2... НЕ! Jimmy се качва в най-близкия ъгъл и издебва Romero... скача... Romero издърпва съдията пред себе си и Jimmy се приземява на крака пред него, спирайки атаката си. Romero веднага бута съдията настрани и вкарва палец в окото на опонента си! Romero го вдига на рамо и забива Fatality Strike! Той обаче не покрива, давайки знак, че не е приключил. Той изправя Jimmy и го загребва... и го връща на тепиха върху врата му с CHAOS FALLS! Покриване – 1.. 2... 3! @ 5:18
Победител: CHAOS Romero

Romero напуска безцеремонно ринга, подминавайки съдията преди да му вдигне ръката. Когато минава зад сцената, той се спира при първата камера:
CR: Да, завърнах се. Architect ми даде нов шанс. Дали ще го оправдая или не... не ме интересува. Тук съм, за да отмъстя на всички, заради които това се случи. На всички, заради които трябваше да моля и прося да ми върнат работата. Ще нанеса колкото мога повече болка и ще ги пречупя, докато не се окажат твърде немощни да бъдат там и не се окажат на моето място преди месец – едва ли не бездомен. В края на деня няма добро и зло, няма светлина и мрак, няма ред... има само ХАОС!
(Romero завива в първия коридор, от който пък се показва Xzibit. Той спира пред камерата.)
X: И к’во сега? Нов турнир, ново начало, а? Помните ли предното начало? Загубих още в първия си мач от бъдещия шампион. Бе се си мисля, че т’ва няма да се повтори. Ще спечеля тази вечер, ще спечеля на четвъртфиналите, ще спечеля на полуфиналите и на финала. Ще взема каквото турнира има да предлага и опъвам шибания червен килим на всеки, който мисли да ме спира. Ще го очаквам с отворени обятия и свит юмрук, за да го ударя, дето най-боли!

1/8-FINALS MATCH –
Xzibit
vs. Yo The Real

Откриване със сключване, Xzibit бързо преминава към извиване на ръката, Yo се извърта, контрирайки, Xzibit също се извърта и пада, повличайки го в прехвърляне. Двамата се изправят, Xzibit изпреварва Yo с ново прехвърляне, но става жертва на третото и Yo следва с четвърто. Xzibit се изправя край въжетата и напада отново, но Yo избегва ласото му, завърта го в гръб и отново го прехвърля с ръка. Yo извива ръката на Xzibit, засилва се към ъгъла, скача върху най-горното въже и скача обратно в ринга, прехвърляйки опонента си през ринга. Xzibit се изправя в отсрещния ъгъл и Yo се засилва за преса... Xzibit го посреща с лакът и заковава експлодер в сглобката! Xzibit покрива за 2! Той продължава с ритници в опонента си, изправя г за лакти в ъгъла, бич към отсрещния и засилка... но изяжда ботуш. Yo се качва на въжетата и полита със super huracanrana, прехвърляйки опонента си. Xzibit залита на крака, Yo го посреща с нова huracanrana и прихваща краката – 1.. 2... НЕ! Yo тръшва опонента си със загребване и приземява салто от място – 1.. 2... НЕ! Yo следва с крак-брадва, засилва се и приземява премятащ сентон – 1.. 2... НЕ! Той не се предава, обръща Xzibit и тръгва за Reality Pain... Xzibit се мята напред и се хваща за въжетата, издърпвайки се извън ринга. Yo не го оставя да си иде с мир и полита с планча над въжетата, просвайки го край оградите! Yo налага Xzibit в главата, блъсва го в оградите и в ръба на ринга и го обляга на оградите, докато изкачва въжетата. Той скача върху най-горното, отскок назад с двоен тирбушон... Xzibit се отмества и YO СЕ РАЗБИВА В ОГРАДАТА И ПАДА В ПУБЛИКАТА! Феновете вече виждат червенеещото, почти синеещо, петно на кръста му, както и това на бедрото. Xzibit почива спокойно от другата страна на оградата, след това също влиза в публиката и удря няколко пъти опонента си в гърба. Той го прехвърля през оградата и го следва, избутвайки го в ръба на ринга. Yo се свива на пода, хванал кръста си, но Xzibit не му дава мира, изправя го и го връща в ринга, изкачвайки въжетата след него. Yo евентуално успява да се изправи, Xzibit полита и го просва с ракетен ритник в гърдите! Покриване – 1.. 2... НЕ! Xzibit заковава нов експлодер и позиционира опонента си пред ъгъла, който след това изкачва, въртейки ръце в сигнал за 450. Той полита за 450... няма никой вкъщи! Xzibit се приземява на крака, прави кълбо напред, за да абсорбира приземяването и се обръща... право в енцугирито на Yo! Yo следва с Front Stabber! Покриване – 1.. 2... НЕ! Yo се изтъркулва в ъгъла и се изправя бавно, притискайки кръста си. Xzibit евентуално се изправя и тръгва към него... и получава ритник в главата, избутващ го към центъра на ринга. Yo се засилва... право в СУПЕРРИТНИК! Xzibit покрива – ЕДНО.. ДВЕ... НЕЕ! Xzibit веднага опитва X-Killa... Yo се прехвърля зад него, нанася лакти в тила му, засилва се от въжетата... и Xzibit го посреща със сателитен гърботрошач! Yo се мята диво на тепиха, притиснал кръста си, докато Xzibit отново изкачва въжетата. Xzibit полита с moonsault… Yo се отмества... Xzibit отново се приземява на крака, избегва енцугирито на опонента си, рита го в корема и го приготвя за X-Killa... Yo обаче освобождава ръцете си и се издига в електрически стол на раменете на Xzibit, нанасяйки удари в главата му. Xzibit отказва да падне, но се олюлява все по-застрашително и скоро Yo го омаломощява достатъчно, за да закове REVERSE RANA! Xzibit пада на главата си и удобно се изтъркулва неволно пред един от ъглите, а Yo бързо го изкачва. Yo се поспира на върха, за да овладее болката в кръста си, но накрая се изправя и полита, приземявайки HIGHWAY 2 REALITY! Покриване – 1.. 2... 3! @ 7:39
Победител: Yo The Real

Yo се изтъркулва с неимоверни усилия извън ринга и бавно тръгва по рампата. Зад сцената, той се спира при първата камера.
YTR: Видяхте ли това? Това се нарича отдаденост. Вижте само тези синини. Изглежда лошо, а? Нито са първите, нито ще бъдат последните. До края на турнира може да получа още много такива, но едно е сигурно – няма нито да намаля темпото, нито да понижа височината на полета си. Отивам там, качвам се на върха и скачам – каквото стане, стане. Където падна, падна. Но ще се постарая всеки път крайния резултат да е именно този – с моята ръка, високо вдигната в победа. Защото това е реалността!

1/8-FINALS MATCH –
“The Whole Fuckin’ Show” Bloodydoom
vs. “Bulgaria’s Most Hated” RKO

Двамата откриват със сключване, RKO бързо преминава към ключ на кръста, Bloodydoom се завърта около него и контрира, RKO се засилва към въжетата, Bloodydoom го пуска и пада в задно кълбо към средата на ринга. RKO се обръща и напада с ласо, Bloodydoom избегва и напада с обратен лакът, RKO избегва в движение и продължава засилката... право в падащия ритник на опонента си! Bloodydoom веднага приземява крак-брадва и покрива за 2. Bloodydoom изправя RKO, нанася ритници, докато го бута в ъгъла, там нанася няколко лакътя, бич към отсрещния ъгъл, засилка... RKO го посреща с ботуш! RKO се качва на върха и полита с летящо ласо! Покриване носи 2. RKO тръгва за Гаривнови настъпвания, но Bloodydoom хваща крака му, изправя се и го завърта на място, посрещайки обратното му обръщане с енцугири. RKO се олюлява право в силовото тръшване на Bloodydoom – 1.. 2... НЕ! Bloodydoom яхва опонента си за няколко свободни удара, после го вкарва в ъгъла и се засилва отново, заковавайки преса. Bloodydoom го рита в корема и опитва Legendary Destroyer… но RKO се измъква и напуска ринга. Bloodydoom го следва с планча... RKO се отмества и Bloodydoom тупва на пода! RKO рита няколко пъти опонента си, души го на пода и го изправя, за да го блъсне няколко пъти в оградите и да го върне в ринга. Обратно вътре, RKO го издебва за самбо суплекс – 1.. 2... НЕ! RKO го загребва и тръшва в средата на ринга, след това разперя величествено ръце, приканяйки всички да гледат внимателно. Той започва серията си то Гарвинови настъпвания, окончавайки с ритник в кръста и покрива – 1.. 2... НЕ! Следва опит за Best From The West... Bloodydoom го избутва към въжетата и RKO го бута с рамо на връщане. RKO се засилва, Bloodydoom се претъркулва под него, изправя се и го прескача на връщане, скача за падащ ритник... RKO се спира и Bloodydoom тупва по гръб! RKO вкарва втора серия Гарвинови настъпвания! Покриване – 1.. 2... НЕ! RKO с нов опит за BtW… Bloodydoom блокира и тръгва за кълбо на О’Конър – 1.. 2... НЕ! Bloodydoom се засилва, RKO се изправя и го поема в сателит, Bloodydoom се приземява на крака и го сваля с руско помитане. Bloodydoom издебва RKO и тръгва за Legendary Destroyer… RKO го прехвърля през гръб! RKO се засилва... Bloodydoom го улавя със силово тръшване! Bloodydoom изкачва въжетата и полита за крак-брадва... НЯМА НИКОЙ ВКЪЩИ! RKO го издебва и тръгва за суперритник... Bloodydoom избегва, ритник в корема, LEGENDARY DESTROYER! Покриване – 1.. 2... 3! @ 6:45
победител: Bloodydoom

Камерата е в привидно празна съблекалня. BJ Slim и Uchiha G показват глави през отворената врата, оглеждат внимателно и единия прошепва „Няма го, влизай!” Те го правят... и вратата зад тях хлопва, разкривайки Kevin Hero зад себе си.
KH: AХA! Хванах ви най-после! Може ли сега играта на криеница да спре и да се върнем към по-важните неща? Като мен, например? Докато вие двамата ще танцувате безплатно с шампиона, аз имам адски важен мач срещу бившия шампион. Егати турнира, изправя ме срещу най-трудните опоненти още в първия рунд! Но вие двамката не се тревожете, приемам го като изпитание – защото бях ли бил Loop на предното шоу, като нищо можех да очаквам Lion като претендент, тъй че е нещо като неизбежен мач, а? И...
BJS: Имаш ли нещо важно да казваш, или просто ще посочваш очевидни факти?
KH: Ей, я не ме прекъсвай! Това не са очевидни факти... това са.. ъъъ... ами, факти, които трябва да се споделят, за да бъдат всички наясно със ситуацията, ОК?
UG: Особено ти, а?
KH: О, сега обаче можеш да говориш свободно, нали? Когато трябва да дадеш промо все едно си се целувал с канибал и езика ти случайно е изчезнал, но когато трябва да заряваш шефа внезапно ставаш Голямата уста. Що не ме оставите да се приготвя на спокойствие?
(Slim и Uchiha не чакат втора покана и се махат, докато Hero се навежда, за да си обуе ботушите.)
KH: И освен това... ей... ЕЙ! Пак ли? Стига бе! Върнете се веднага! Край – оттук натам никакви истории за величието ми! (обръща се към камерата) Ти пък к’во зяпаш?

1/8-FINALS MATCH –
Y2Joro
vs. Vito LoGrasso

Vito открива мача едва дочаквайки гонга, нападайки опонента си с яростни юмруци. Joro пада преди петия и опитва да се изтърколи извън ринга, но Vito го хваща за косата, издърпва го на крака и нанася удар през гърлото му, олюлявайки го към ъгъла. Vito продължава с десни прави в главата, нанася няколко удара с рамо в корема му и следва с бич към отсрещния ъгъл. Joro се хваща за сглобката докато се приближава и отскача назад в опит да прескочи предполагащо засилилия се опонент... но Vito не се помръдва от мястото си и очаква Joro, който се приземява точно пред него, с германски суплекс! Vito не покрива, предпочитайки да нанесе още щети с тежките си юмруци и налага Joro до предупреждение от съдията. Той го изправя, нанася нов удар през гърлото му и го засилва от въжетата. Joro минава под сабления му удар, минава под обратния лакът на връщане, минава под вдигнатия ботуш на третата засилка и използва набраната скорост, за да разтовари падащ ритник в гърдите на Vito, изстрелвайки го в задно залитане към ъгъла. Joro се изправя бавно, търкайки досега удряното си чело с ръка и посреща завръщащия се Vito с ритник в корема и няколко лакътя в главата. Vito отвръща с юмрук... Joro избегва и продължава с лактите, бавно избутвайки опонента си към въжетата. Vito опитва ново завръщане с ласо... Joro избегва и го препъва с крака върху второто въже. Joro се засилва зад него и го яхва с ритник, обесвайки го на въжетата. Vito пада до въжетата и Joro опитва и кебрада... Vito вдига колене, посрещайки тежко приземяването на опонента си! Joro остава на крака, но се олюлява назад, хващайки наранения си гръден кош. Vito се набира на крака, разтърква ръката си, зареждайки ласо, издебва Joro... и го просва с безмилостно ласо! Покриване – 1.. 2... НЕ! Vito следва със загребващо тръшване и лакът-брадва за още 2. Той прилага ново загребващо тръшване, засилва се от въжетата и приземява крак-брадва... за още 2. Vito заключва приспивателно, почти изцяло обгръщайки главата на опонента си с ръце. Joro реагира на мига, търсейки опора за краката си, опитвайки да се изправи. Евентуално успява, нанася няколко вяли удара с лакът в ребрата му, но не успява да се отскубне. Joro събира сили, за да доближи опонента си до някой ъгъл, след това издига ръка и рита сглобката, пращайки Vito по гръб... но той отново не пуска! Joro отново изхабява доста усилия, за да се изправи, реакциите му вече са отслабени, той едва се движи, но въпреки това продължава да се бори и се насочва към друг ъгъл, вдига крака и този път използва обтегачите за стъпала, изхвърляйки се в салто зад Vito. Joro следва с ритници в кръста на опонента си, избегва обратния му замах и заковава ребротрошач през коленете си. Vito залита назад и попада в ъгъла. Joro се отдръпва и заковава преса, качва Vito на въжетата и го следва, връщайки го в ринга със СУПЕРПЛЕКС! Покриване – 1.. 2... НЕ! Минава известно време преди Joro да успее да се изправи, но евентуално се озовава на крака и се обляга на въжетата, изчаквайки опонента си да го последва. Vito става, обръща се... и попада в енцугири. Joro следва с булдог. Засилка... и приземява кебрада! Покриване – 1.. 2... НЕЕ! Joro тръгва за Walls of No Tomorrow… Vito се съпротивлява, въртейки се диво, за да блокира опитите. Joro се навежда, за да го укроти с няколко юмрука, но Vito го хваща за главата и забива удар с чело в носа му! Joro се отдръпва, хванал се за лицето, докато Vito става отново и го хваща за гърлото. Издигане... Joro се измъква с лакти, засилва се... и се нанизва на ботуша на опонента си! Vito покрива – 1.. 2... НЕ! Vito го изправя и следва с CHOKESLAM! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... НЕЕЕ! Vito безцеремонно изправя опонента си за косата и го вдига в носилка, завъртайки се... Joro се спуска зад него преди кулминацията на маневрата, минава в задно кълбо зад въжетата, посреща идващия Vito с рамо в корема и докато той се отдалечава, Joro се приготвя за отскок от въжетата... Joro полита... и Vito го засича с GORE ВЪВ ВЪЗДУХА! Vito изправя Joro и следва с HOPE KILLER! Покриване – 1.. 2... 3! @ 7:50
Победител: Vito LoGrasso

Vito подхвърля няколко подигравки на Joro и напуска ринга без да празнува. По коридора зад сцената, той среща насочващия се към ринга бивш партньор от The New Age – D’Lo Brown.
DLB: Честито за победата. Радвай се на тези моменти, защото щом приключи този турнир, ще се постарая да имаш много малко такива.
VLG: Това заплаха ли беше? Смешно е, когато идва от устата на предполагаемия ни „шеф”, който докара цяла група до разгром без да е постигнала НИЩО.
(Brown се изправя в целия си огромен ръст пред Vito, който не отстъпва и му отвръща със същия поглед.)
DLB: Може би щеше да се постигне нещо, ако членовете й слушаха какво им се говори.
VLG: Може би щеше да се постигне нещо, ако членовете й не бяха ръководени чисто и просто от идиот.
(Човек от екипа на WIW се появява, за да каже на Brown, че музиката му вече е пусната и го чакат.)
DLB: С теб ще се разправям по-късно. Помни ми думите.
(Brown оставя Vito да гледа сърдито и се насочва към ринга.)

1/8-FINALS MATCH –
D’Lo Brown
vs. Dwayne Johnson

Brown открива с тежки юмруци, нямащ никакво настроение да мери сили с Johnson. Силата на ударите го изтласква бързо в един от ъглите, където Brown продължава с вертикални чопове. Johnson блокира един, обръща позициите и продължава с шамари по опонента си. Brown го обръща и отново нанася чопове. Johnson обръща и нанася шамари. На Brown вече му писва и изблъсква Johnson с такава сила, че го праща да се търкаля до отсрещния ъгъл. Johnson се изправя пред сглобката... и попада под масивна преса! Brown следва с удари с рамо в корема, хваща Johnson с две ръце за гърлото и го хвърля обратно в първия ъгъл. Johnson се набира на крака пред него... и Brown заковава втора преса! Brown хваща ръката на Johnson и го издърпва в късообхватното си ласо, после покрива – 1.. 2... НЕ! Brown настъпва няколко пъти опонента си, форсирайки цялото си тегло върху него, след това го изправя, нанася още един вертикален чоп, засилва го към въжетата... и пропуска ласо. Johnson се обръща, нанася ритник в корема и продължава с шамари. Brown поема ударите привидно без никакъв ефект, хваща Johnson за гърлото с две ръце и го издига... Johnson му бърка в очите! Johnson се спуска пред него, нанася още шамари, добавя и ритници в бедрата и корема, докато ударите му най-после не вземат ефект и Brown започва да се олюлява и отдръпва. Johnson неспирно го налага, доближавайки го до въжетата, след това се засилва... и Brown го прехвърля над тях и извън ринга! Brown изчаква малко облегнат, за да си почине, после следва опонента си на пода и го блъсва няколко пъти в оградите. Brown опитва бич към стълба на ринга... Johnson контрира и опитва да засили Brown, който се оказва твърде тежък и дръпва Johnson рязко към себе си, просвайки го с раменен блок. Brown вдига Johnson във военна преса и го хвърля над въжетата и обратно в ринга! Brown го следва, издебва го докато се изправи и го обезглавява с ботуш в главата! Покриване – 1.. 2... НЕ! Brown следва с powerbomb! Покриване – 1.. 2... НЕ! Brown няма намерение да спира, изправя Johnson, нанася още няколко удара в ребрата му и го засилва от въжетата, тръгвайки за нов ботуш в лицето... Johnson се задържа за въжетата, спирайки засилката си. Brown го напада... и получава ботуш от опонента си, след като Johnson се издига с помощта на въжетата. Brown се олюлява назад, Johnson се оттласква и го олюлява с ласо. Johnson се засилва отново и го олюлява допълнително с второ ласо. Трета засилка... Brown замахва... Johnson минава под замаха и се завръща със скачащо ласо, просвайки го на тепиха! Johnson покрива – 1.. Brown го изхвърля от себе си и се изправя разярен! Brown напада... Johnson блокира масивната му ръка и нанася шамари. Brown опитва да отвърне, но Johnson избегва и продължава с шамарите. Brown замахва отново... Johnson избегва и нанася още шамари! Поздрав към публиката... последен шамар от серията олюлява Brown и Johnson го навежда с ритник и засажда с DDT! Покриване – 1.. 2... НЕЕ! Johnson тръгва за Sharpshooter… Brown обаче с лекота го изритва назад и се изправя, търсейки го със зареден замах... Johnson отново избегва и го подхваща през рамото – HOLLYWOOD WALK OF FAME! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕ! Johnson се отдалечава в ъгъла, гледайки невярващо в изправящия се звяр. Brown го напада диво... Johnson избегва пресата и отново го погва с шамари... но без ефект. Вбесеният Brown го избутва от себе си и го обезглавява с жесток LARIAT! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕ! Brown веднага изправ Johnson и тръгва за Baldo Bomb… Johnson го рита в корема и се отскубва, засилва се... Brown опитва Sky-High… Johnson се освобождава и пада на крака до него... и го просва с гръбнакотрошач! Johnson дебне Brown... HOLLYWOOD WALK OF FAME! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Johnson вече също е вбесен и отново дебне... за ТРЕТИ HOLLYWOOD WALK OF FAME! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТРИ! @ 9:00
Победител: Dwayne Johnson

INTERMISSION!

Bulgarian Lion почива в съблекалнята си, точно пред българското знаме, окачено на шкафчетата.
BL: Първият път, когато влязох в такъв турнир, аз излязох не само победител, но и бях награден с най-ценната награда – световната титла на WIW. Носех я доста дълго на рамото си, победих доста опоненти, докато най-после лошият късмет не успя да ми я отнеме. Не оставих нито това, нито последвалите случки да ми сломят духа. Не се съмнявайте, че аз отново ще достигна финала. Не се съмнявайте, че аз отново ще бъда победител – този път с още по-голяма слава, побеждавайки с един опонент повече! Каквато и да е наградата... тя няма значение. Ще има значение, когато се озове в мен, за да бъде запомнена като второто завоевание на Bulgarian Lion! Тази победа ще бъде посветена на всички, които уважавам – на рода и народа!

1/8-FINALS MATCH –
Bulgarian Lion
vs. “The Phenomenal” Kevin Hero

Lion иска ръкостискане преди мача. Hero приема веднага, дори след това прави и неколкократен поклон в недвусмислена подигравка. Hero козирува и се връща за второ ръкостискане... и Lion извива ръката му. Hero се извърта, Lion контрира, задържайки ръката му извита и го препъва с крак. Hero се свива, скача на крака, падна отново по гръб, скача отново на крака, пада по гръб, скача на крака, отскубва се от Lion с шамар през ръцете, отива при въжетата, прехвърля се зад тях, прехвърля се обратно в ринга, прави задно салто и пада на крака извън ринга с високо вдигнати ръце. Докато феновете се радват на Hero, Lion се възползва да го просне със суисида! Lion връща Hero в ринга и го напада с мощните си чопове, карайки го да отстъпи бързо назад. Hero избегва един от тях, засилва се... и се нанизва на връщане на друг чоп, който го просва по гръб. Hero се изправя... и отново е проснат от чоп. Ново изправяне... и нов чоп! Hero се изтъркаля извън ринга, за да потърка гърдите си, които вече придобиват обичания цвят след подобни чопове. Lion се засилва за нова суисида... и Hero се обръща рязко и го засича с лакът в главата! Hero се качва на ръба, избутва Lion към средата на ринга, скача върху въжетата и отскача за Superman Elbow, просвайки опонента си! Покриване – 1.. 2... НЕ! Hero поема Lion с лакти, тръгва за бич... Lion контрира със суплекс през глава... и Hero се премята на крака! Hero изчаква Lion да се изправи и заключва крават! Lion опитва да се отскубне с бутане, но Hero се задържа здраво, прехвърля го пред себе си и нанася падащ ритник в тила му за 2. Hero изправя Lion, тъгва за бич... Lion блокира, дръпва Hero към себе и и опитва германски суплекс... и Hero се приземява отново на крака и заключва нов крават. Крават-плекс поваля Lion, Hero допълва със салто от място и покрива за още 2. Hero нанася няколко лакътя на Lion, качва го в носилка, тръшва го пред себе си и приземява сентон за още 2. Hero продължава с опит за Hero’s Welcome… Lion пада по гръб и го преобръща с вътрешен пакет – 1.. 2... НЕ! Hero веднага се изправя едновременно с опонента си и го неутрализира с ботуш в лицето. Той не спира дотам и приземява и двойно настъпване! Покриване – 1.. 2... НЕ! Hero с нов опит за Hero’s Welcome… Lion блокира с лакти в ребрата, отдръпва се и нанася чоп, следван от втори, следван от трети, следван... Hero блокира с палец в окото! Hero свива извинително рамене и бързо си връща доминацията с лакти в главата, бич... Lion блокира бича, хваща Hero в прегръдка и го просва със суплекс корем до корем. Lion не пуска захвата, изправя се с Hero и заковава втори суплекс, отново се изправя с него и го просва със суплекс през глава. Lion се изправя в един от ъглите, докато Hero се опитва да се закрепи на краката си в противоположния. Lion се засилва... и заковава безмилостен якуза ритник в лицето на Hero! Последният се свлича по лице пред ъгъла, Lion го обръща и покрива – 1.. 2... НЕ! Lion Lion веднага обръща отново Hero и заключва Cattle Mutilation! Hero е твърде близо до въжетата и полага крак върху тях. Lion не пуска ръцете му, само се връща зад него, изправя се с него и тръгва за тигров суплекс... Hero обаче блокира и се дръпва рязко назад, блъсвайки опонента си в сглобката веднъж, два, три пъти, докато не се освободи, след това скача и заковава Пеле ритник в темето му! Lion пада пред ъгъла, а Хиросе олюлява на път към третото въже, изкачвайки бавно сглобката. Той изкрещява „Край!” и полита за двойно настъпване от върха... но няма никой вкъщи! Hero пада тежко на крака... и Lion подсича коляното му с рамо. Hero се изтъркулва встрани и се изправя... и Lion нанася падащ ритник в същото коляно. Lion продължава с лакът-брадва върху крака и извиването му около своите крака, след това вдига Hero и го връща по гръб след драконов тирбушон. Lion обръща опонента си и заключва крака му в полубостънски ключ! Hero търси сили да се противопостави, дерейки тепиха с нокти, за да се добере до най-близките въжета... и ги достига! Lion го пуска веднага, изправя го и отново хваща крака му за драконов тирбушон... но Hero скача и го разтърсва с енцугири! Hero се изтъркулва встрани и се изправя с помощта на въжетата, стъпвайки само на здравия си крак. Lion се възстановява бързо и го напада... но изяжда ботуш. Hero псува задето е използвал болния си крак, след това сяда на въжетата и се изстрлва със здравия си крак към опонента си, засаждайки го с торнадно DDT! Покриване – 1.. 2... НЕ! Hero отново е на крака с помощта на въжетата, скоро и Lion става и се насочва към него... и Hero го прехвърля зад въжетата. Lion опитва да го свали с ласо, но Hero минава под ръката му и го събаря на пода с мощен лакът в лицето. Hero пада на едно коляно, чакайки Lion да се изправи под тропота на публиката, след това се изстрлва с прашка над въжетата, просвайки отново Lion с летящо тяло! Двамата остават на пода, Lion – нокаутиран от сблъсъка, а Hero – стискайки коляното си. Все пак Hero успява да се изправи пръв, вдига и опонента си и го връща в ринга, следвайки го с покриване за 2. Hero хвърля поглед към сглобката, но се отказва да се качи, вместо това изправя Lion и заключва крават. Hero набира сили, изнасяйки цялата си тежест в здравия крак и прехвърля Lion в крават-плекс в сглобката! Покриване – 1.. 2... НЕ! Hero качва Lion на сглобката, нанася му удар с отворена длан и го следва... но Lion отговаря с юмруци в бедрото и коляното му, успешно спирайки всеки негов опит за каквото и да било. Hero замръзва пред Lion, свит над коляното си и Лъвго бута спокойно от върха, след това се изправя на третото въже с гръб към ринга и полита с MOONSAULT… приземявайки се върху свитите колене на Hero! Гвамата отново се гърчат едновременно – единия заради лошото приземяване, другия заради приземяването върху болното му коляно. Те долазват до противоположни ъгли, помагат си с въжетата на крака и остават вгледани един в друг. Lion веднага се впуска в атака, зареждайки нов якуза ритник... Hero пада на една страна и кракът на Lion се озовава върху сглобката, ограничавайки следващото му действие. Hero веднага се възползва с лакът в тила му, скача върху хърба му и го тръшва назад с crucifix bomb! Lion пада на врата си, претъркулва се в кълбо и се изправя по инерция... и Hero го очаква с huracanrana, приковавайки краката му с падането – 1.. 2... НЕЕ! Hero докуцуква до ставащия Lion за няколко лакътя в главата му и го приготвя за Hero’s Welcome… но Lion се извръща и го вдига в носилка за Plane... Hero се измъква с лакти, минава зад него и опитва Hero’s Welcome… Lion стоварва лакът в коляното му, обръща го и го просва с ТИГРОВ СУПЛЕКС – 1.. 2... Hero изритва, в същото движение Lion го обръща по лице и заключва CATTLE MUTILATION! Твърде близо до въжетата! Lion опитва да се опорави, издъпрвайки опонента си в средата на ринга, но когато го опитва отновоХиро освобождава едната си ръка, обръща се към него и го изритва назад в ъгъла. Hero докуцуква до него, нанася няколко юмрука и опитва маймунско премятане... Lion обаче го задържа, обръща се и го полага на сглобките, нанасяйки серия от чопове, които едва не събарят Hero извън ринга! Lion довършва със завъртане и опак чоп през главата му, след това се качва при него и го връща в ринга с BULGARIAN SUPLEX! Опит за туш – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕ! Lion вдига Hero, нанася нов опак чоп, засилва се и го обезглавява с LARIAT! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕ! Lion не губи време и следващия му опит е за Plane… Hero обаче се спуска зад него, избутва го до въжетат и го връща назад с кълбо на О’Конър – 1.. 2... НЕЕ! Lion отново е в нападение... Hero го препъва с подсечка и покрива с мост – 1.. 2... кракът му не издържа и той пада на една страна! Lion веднага хваща въпросния крак, обръща го и заключва полубостънски ключ! Lion е в центъра на ринга! Той извива крака под всички всевъзможни ъгли, настанявайки се върху гърба на Hero, за да не мърда! Hero е в безизходица! ... И се предава! @ 23:29
Победител: Bulgarian Lion

Lion помага на Hero да се изправи след мача и опъва ръка за поздрав за мача. Hero, куцукайки около него, остава вперен в ръката му известно време, но все пак я поема и двамата напускат заедно ринга, като Lion подпира Hero.

BJ Slim и Uchiha G са в съблекалнята си и се приготвят за предстоящия мач. Slim се обръща към камерата.
BJS: Както вече знаете, ние сме шампионите по двойки на тази компания. Но тази вечер имаме шанса да бъдем нещо повече. Тази вечер ние имаме шанса да победим световния шампион. Каква възможност само! Това означава, че ще държим в досието си нещо, което другите само са мечтали да получат – победа над Loop като шампион! Това означава, че в близкото бъдеще един от нас – може би аз, може би G, може би пък аз – ще има още една възможност срещу шампиона – този път за безценната му титла.
(Uchiha застава до Slim и изпуква с кокалчета.)
UG: А това означава, че шансът няма да бъде пропилян. Огледайте ни добре. Виждате ни за последен път просто като шампионите по двойки. Скоро... много скоро ние ще държим всяка титла в тази компания.

Loop се е насочил към ринга, а една камера го следва.
Loop: Зная сега какво си мислят опонентите ми. „Ще победим шампиона. Ще получим нов шанс за титлата му. Ще го отстраним. Ще му вземем титлата.” Колко много грешат. В сметките си не включват една друга променлива – партньора си. Всеки от тях мисли „аз ще отбележа туша, аз ще съм победил шампиона, аз ще опитам отново за титлата и ще я взема... и после евентуално ще дам шанс на партньора си”. А подобни мисли неутрализират заплахата към мен. Не сте в списъка ми. Не искам да наранявам никой от вас. Но щом трябва, не ми оставяте друг избор – ще отбележа победа над шампионите по двойки. Какво ми гарантира това? Същото като на вас – евентуален мач за титлите ви. Така че се радвайте на „хандикапа” докато можете. Радвайте се и на титлите си. Не искам да ви наранявам, не сте в списъка ми... но не бих отказал една победа над утвърдени шампиони. Пригответе се... идвам.

CHAMPIONS SHOWDOWN –
Loop
vs. BJ Slim vs. Uchiha G

Тримата образуват триъгълник в центъра на ринга и започват да се движат по страните му. Внезапно спират... и шампионите по двойки нападат взаимно Loop... който посреща Slim с ласо, рита Uchiha в корема, хваща главата му и го блъсва в корема на изправящия се Slim. Loop блъсва главата на Uchiha в тази на опонента си, олюлявайки ги, вдига Uchiha с корем до гръб, качва го на раменете на Slim и го дръпва рязко назад, форсирайки huracanrana за Slim! Uchiha се изправя бавно, Loop го поема и просва с пакетен гърботрошач за 2. Loop тръгва за Sharpshooter на Uchiha... едва вдигнал краката, Slim се нахвърля върху него с лакти, олюлявайки го назад. Slim праща Loop с бич от въжетата, Loop избегва ласото му... но се нанизва на бедреното ласо на Uchiha! Шампионите по двойки изправят Loop, нанасят му няколко задружни лакътя, засилват го от въжетата и се навеждат за задно премятане... Loop спира пред тях, рита Uchiha в главата, засажда Slim с булдог, засилва се, Uchiha ляга под него, прескача го на връщане, ляга назад и опитва да го прехвърли с крака, Loop се премята странично покрай него, продължава засилката си перпендикулярно, но Slim го засича със силово тръшване! Uchiha се изправя със скок, засилва се към Slim, който го издига над себе си и приземява двойно настъпване! Uchiha покрива – 1.. 2... Slim го издърпва! Двамата разменят погледи, но не казват нищо, само изправят Loop и го пращат в ъгъла. Slim хваща Uchiha и го засилва с бич, Uchiha скача за двоен удар с колене... Loop се отдръпва и Uchiha забива колене в сглобките и се прекатурва извън ринга! Slim вече е готов за засилката на Loop и го прехвърля през ръка. Loop се изправя бързо и връща прехвърлянето. Slim го потретва. Loop отговаря със същото. Slim минава зад опонента си и заключва кръста му... Loop се завърта около него и прилага същия захват... Slim блокира германски суплекс с вътрешен пакет – 1.. Loop изритва, скача на крака, обръща се с ласо, Slim минава под него, тръгва за заден суплекс... Loop се приземява на крака, също опитва заден суплекс... Slim се приземява на крака зад въжетата и удря с лакът тила на опонента си. Loop залита напред, Slim скача върху въжетата и полита... Loop го улавя с коремотрошач през коляното си! Loop се засилва от въжетата и го обезглавява с плаващ ритник! Покриване – 1.. 2... Uchiha спасява! Slim се изтъркулва извън ринга, наполовина нокаутиран, докато Uchiha поема Loop с тежки юмруци и лакти, блъскайки го към въжетата. Следва бич, Loop блокира, дръпва го към себе си за късообхватно ласо, Uchiha минава под него, нанася ритници в корема му, потрепвайки при всеки удар заради удара в сглобките преди малко, но все пак успява да нанесе десетина ритника, дръпва го рязко към себе си и го посреща с енцугири! Uchiha покрива – 1.. 2... НЕ! Uchiha изправя Loop, нанася още лакти, бута го отново в ъгъла, отдръпва се и се засилва за нов полет с колене напред... Loop се отдръпва и Uchiha отново забива колене в сглобката! Loop го хваща, за да не падне от ринга и го връща вътре с руско помитане. Loop следва с гърботрошач. Loop се качва в ъгъла и приземява лакът в ребрата от второто въже! Покриване – 1.. 2... Slim влиза и прекъсва! Slim, все още замаян от ритника в лицето, изправя Loop и го напада с лакти, тръгва за бич... Loop контрира... Slim блокира и го препъва по лице! Slim заключва STF! Loop отказва да се предаде, Slim няма намерение да пуска... но напразно, защото Uchiha се изправя бавно и нанася падащ ритник в лицето на Loop, принуждавайки партньора си да го пусне. Uchiha остава известно време на колене, за да починат краката му. Когато Slim се изправя, той го следва и двамата отново поемат Loop с лакти. Двоен бич от въжетата, Uchiha пада пред Loop, който го прескача... и се нанизва на лицетрошач от Uchiha. Loop се олюлява назад, шампионите по двойки го заобикалят и го повалят с комбнация от подсечка и бедрено ласо! Двамата се поглеждат, но решават да не опитват туш, затова изправят отново Loop и го пращат в ъгъла. Uchiha се премята странично към него, скача и заковава разтърсващо енцугири. Loop залита безчуствено напред... право във Falcon Arrow от Slim! Uchiha изкачва близкия ъгъл, докато Slim задържа Loop на място... Uchiha полита за двойно настъпване от върха... Loop обаче рита Slim и се изтъркаля встрани. Uchiha пада тежко на тепиха и веднага се срива на колене, вече с напълно омаломощени крака. Slim се опитва да се поправи с ритник в корема на Loop, опитва Scud Storm #1… Loop се спуска зад него и контрира с прехвърляне през ръка. Slim се завръща с падащ ритник в коляното му, премерва го с пръсти-пистолети и го убива с SHINING WIZARD! Покриване – 1.. 2... НЕЕ! Slim изправя Loop, опитва Scud Storm #2... Loop блокира с лакти в тила, препъва опонента си и опитва Sharpshooter… Slim го изритва назад, изправя се и тръгва за ласо... Loop го избегва, вдига го за заден суплекс и го просва с гърботрошач през коляното си! Slim се изтъркулва извън ринга и почива край оградата, но Loop не му дава време и полита със суисида върху него! Uchiha застава до въжетата, изстрелва се с прашка над тях и пада върху Loop! Тримата остават да лежат на пода край ринга под гръмкия тропот на публиката. Uchiha успява да се изправи пръв и помага и на Slim да стане, след това двамата връщат Loop в ринга и го следват. Loop се набира на крака, обръща се към тях... и получава стерео ритници в сгъвките, падайки на колене. Slim и Uchiha се отдръпват, удрят с юмруци тепиха и засаждат стерео суперритници в лицето на световния шампион! Slim тръгва да го тушира... но Uchiha го превърта с кълбо на О’Конър – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! 2,999999! Slim крещи по Uchiha „Какво правиш?”, но получава само кратък отговор „Печеля!” и Slim се надвесва над него и започва да крещи укорно, но това позволява на Loop да се изправи незабелязано и да го издебне с BACK CRACKER! Loop хваща крака на Uchiha и го сваля с драконов тирбушон! SHARPSHOOTER! Uchiha се гърчи под натиска, омаломощените му крака губят все повече сили! Въпреки това той се бори да достигне въжетата... почти ги достига... вдига ръка... и Loop я хваща! Натискът продължава и вече няма начин за местене из ринга! Uchiha вдига другата си ръка, за да затупа... свежда я... и Slim се плъзва по тепиха и я хваща! Slim изритва Loop в тила, пуска Uchiha, изправя се и хваща световния шампион – SCUD STORM #2! Slim изтезава врата на Loop под натиска на своята хватка, извива го към себе си, отслабвайки го все повече с всяка секунда! Loop опитва да вдигне крака, за да хване главата му в ножица, но Slim се навежда. Loop опитва отново... и Slim се навежда. Loop опитва отново... и Slim се навежда... право в удара с глава на Loop! Loop се изправя бавно и издебва опонента си за светкавично DDT! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-Uchiha прекъсва! Uchiha изправя Loop, вдига го в носилка и заковава DVD! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕ! Uchiha изчаква Loop да се поизправи и зарежда обезглавяващия си ритник... но пропуска! Loop го превърта с кълбо на О’Конър – ЕДНО.. ДВЕ... Slim се намесва с ритник, сваляйки Loop от партньора си! Uchiha се възползва сляпо, преобръщайки собствения си партньор – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕ! Slim отново започва да крещи по Uchiha, който едва сега го вижда и гледа объркано. Loop веднага се възползва с падащ ритник в гърба на Uchiha, блъсвайки го в Slim! Slim пада, стиснал носа си и се изтъркулва в един от ъглите. Uchiha се обръща рязко с CHIDORI… Loop минава под ласото, сваля го с руско помитане и следва с SHARPSHOOTER! Uchiha се бори... но му идва в повече и евентуално се предава! @ 21:30
Победител: Loop

Loop пуска веднага Uchiha и празнува под шумните овации на публиката, докато Slim се връща в ринга и помага на партньора си да се изправи. Двамата се споглеждат враждебно, но все пак се поздравяват за мача, след това сами вдигат ръцете на Loop, който не пропуска да подметне: „Ще се видим скоро, но не за моята титла.” Отборните шампиони свиват рамене и напускат ринга, оставяйки го да се радва сам на победата си.

Следващия път – ТУРНИРЪТ ПРОДЪЛЖАВА!

Публикувано изображение
0

#136 Потребителя е офлайн   Loop 

• The Conqueror

Публикувано 21 декември 2008 - 06:47

Страхотно беше шоуто. :icon_smile: Интересно ми е какво точно ще стане като видим някаква намеса, няма как да не се случи. Победата на Мизерник в първия мач не беше нищо неочаквано. Арогантно поведение от страна на Ledg при "победата" му, хареаса ми. Качулатият е разкрит, това е интересно, очаквам да стигне далеч в турнира. Мачът на Kevin Hero и Bulgarian Lion беше най-добрият на шоуто, със сигурност. Браво. :)
0

#137 Потребителя е офлайн   The_Phenomenon 

• Jobber
  • Регистр: 10-декември 07

Публикувано 21 декември 2008 - 08:29

Много добро шоу, страхотни мачове без този на Ledg. просто не харесвам такива "мачове". Иначе 9.9/10
WIW Tag Team Champion
CMWF Xtreme-Division Champion

http://vbox7.com/play:d57ea30d
Не може да има по-тъпо същество от тая булка
0

#138 Потребителя е офлайн   BORKO_10 

• Multi-time Champion
  • Регистр: 22-декември 05

Публикувано 22 декември 2008 - 11:18

Много интересно шоу! Турнира започна по прекрасен начин. Интересни мачове се получиха като най-много ми хареса този между Bulgarian Lion и Kevin Hero, тъй като беше по-дългичък и имаше доста обрати. Доста образи притърпяват интересно развитие и това ме радва. Продължавай в същия дух!
0

#139 Потребителя е офлайн   Remus   My Ego has 2 Sub-Egoes. Each One is bigger than the Other.

• Upper-mid-carder
  • Група: BWC Супер Потребител
  • Регистр: 24-юни 05
  • Current Mood: Current Mood: Bored

Публикувано 22 декември 2008 - 09:45

Цитат

Новини „Овча мисъл” –

- Следващото шоу на WIW ще се проведе на 4 януари. То ще се казва To Be Continued… .

- WIW подписа независимия кечист Tuginator. Той ще дебютира на по-следващото шоу – Final.

- Mysterio ще дебютира в следващото шоу в четворен мач.

- Името на Lucky Jimmy е сменено на James Luck.

- Разкри се, че плановете на сценаристите на WIW преди време били да направят Y2Joro шампион преди Loop, като награда от успешната вражда срещу Remus Willmore. Задкулистното отношение на Y2Joro обаче му попречило. Y2Joro ще получи още един шанс да се докаже в предстоящата вражда срещу най-новата придобивка на WIW - Tuginator, който ще бъде негов допелгангер. Другият план бил Ledg да направи дълга серия от успешни защити, след които да се смята за непобедим и евентуално Kevin Hero да го детронира с upset. Този план бил отказан скоро след това, защото сценаристите смятали, че образът на Hero е с твърде комична насока за подобна сериозна титла. Образът на Hero обаче няма да претърпи промяна, а поради overness-а му сред феновете, който расте дори и след наскорошните загуби, вече няма да му бъде отказван достъп до титла.

- Ето графиката на турнира след първия рунд:
Публикувано изображение

- Обявени мачове за следващото шоу са:
4-Way Dance: James Luck vs. Xzibit vs. Anger vs. Mysterio
1/4-Final: Mizernik vs. Vito LoGrasso
1/4-Final: Dwayne Johnson vs. CHAOS Romero
1/4-Final: Ledg vs. Bloodydoom
1/4-Final: Bulgarian Lion vs. Yo The Real
Main Event 8-Man War: The All Rounders & Loop vs. D’Lo Brown, RKO, Vito LoGrasso & Remus Willmore

Публикувано изображение
0

#140 Потребителя е офлайн   Yo The Real 

• Title Contender

Публикувано 25 декември 2008 - 05:43

Не знам, но за мен нито един EWR дневник не може да се сравни с WIW. Просто Ремус 4 president and Santa Claus :D Очаквам с нетърпение турнира.
Публикувано изображение
Those who don't know pain can never know true peace.

WIW World Champion [c]
0

• Не можете да публикувате нова тема
  • Не можете да пишете в тази тема

1 Потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни