WWE, TNA, UFC, E-Fed, WWE Divas and TNA Knockouts Кеч Форум: WOLFPACK : WWE, TNA, UFC, E-Fed, WWE Divas and TNA Knockouts Кеч Форум

Към съдържанието

Добре дошли в WWE, TNA, UFC, E-Fed, WWE Divas and TNA Knockouts Кеч Форум!

BWC е един от най-старите български кеч сайтове. При нас ще намерите последните новини както за WWE и TNA, така и за ROH, NJPW, NOAH, CMLL, AAA и още много други федерации от целия свят. Тук можете да обсъждате абсолютно всичко, свързано с кеча, с най-запалените български фенове. Форумът разполага с раздел за MMA, в който можете да коментирате случващото се в UFC, K-1, EliteXC и други организации за смесени бойни изкуства.

online since 2002
Guest Message by DevFuse
  • Не можете да публикувате нова тема
  • Не можете да пишете в тази тема

WOLFPACK Show #51: LOVELESS -Epilogue; ??? Оцени темата: ***** 3 Гласа

#156 Потребителя е офлайн   tugg 

• Jobber
  • Група: BWC Потребител Jr.
  • Регистр: 25-март 07

Публикувано 19 януари 2009 - 10:14

Прочетох последните няколко шоута и останах много доволен.Още повече от героя ми, смятам, че ще стане една добра вражда с "огледалото".Войната между добрите и лошите е много добре измислена и се развива перфектно..Абе супер дневник, ще коментирам редовно.
Публикувано изображение
0

#157 Потребителя е офлайн   BiZkiT 

• Red Devil
  • Регистр: 03-август 06

Публикувано 19 януари 2009 - 11:33

Уникално шоу! Нямам какво друго да кажа....

Мачовете биха на обичайното великолепно ниво, като последните два мача бяха с една идея по-добри от другите. Малко се учудих, че мача между CHAOS & RKO бе толко кратък, но пък по дължината на мачовете се забелязва кои са утвърдените кечисти и кои по-новичките... Доста се учудих, че BG Lion стана първият Pure Champion, тъй като доколкото помня той беше и първият, който държа световната титла, а и пък беше пребит от Ledg след мача им. Предполагам, че сега ще се заформи троен мач между Lion, Remus & Ledg, който може би няма да е за титлата.
Също интересно ми е какво ще бъде това M Project и всичко около него. Пак повтарям - уникално шоу!
Публикувано изображение
0

#158 Потребителя е офлайн   Remus   My Ego has 2 Sub-Egoes. Each One is bigger than the Other.

• Upper-mid-carder
  • Група: BWC Супер Потребител
  • Регистр: 24-юни 05
  • Current Mood: Current Mood: Bored

Публикувано 20 януари 2009 - 11:23

Цитат

Новини "Овча мисъл" -

- Следващото шоу на WIW ще се проведе на 1 февруари. То ще се казва Woe.

- Ръководството е доволно от дебюта на Tuginator и очаква враждата с Y2Joro да мине добре.

- Очаква се след време BJ Slim и Uchiha G да последват примера на Anger и Bloodydoom и да получат повече самостоятелни изяви.

- Противно на очакванията на мнозина, Remus Willmore и Bulgarian Lion НЯМА да започват нова вражда. Историята е, че Remus иска отмъщение за това, че е бил принуден да се предаде - нещо, което не е правил никога през живота си. На Woe двамата ще се изправят един срещу друг за последен път.

- ... Project M е в действие ... &*$%#@ ... няМате Много вреМе ... ^*!@ ... радвайте се, докато Можете ... х@х@х@x@x@!...

- На следващото шоу ще има дебют на нов вид мач. Името му ще бъде разкрито в началото на шоуто.

- Обявени мачове за следващото шоу са:

Grudge Match: Remus Willmore vs. Bulgarian Lion
X Returns: Xzibit vs. James Luck
Y2Joro & Dwayne Johnson vs. Tuginator & CHAOS Romero
WIW World Title: Loop © vs. Yo The Real

Публикувано изображение
1

#159 Потребителя е офлайн   Remus   My Ego has 2 Sub-Egoes. Each One is bigger than the Other.

• Upper-mid-carder

Публикувано 01 февруари 2009 - 03:14

„Ние избираме нашите радости и разочарования много преди да ги изпитаме...”
Аз имах нужда от власт. Радвах се на тази власт. Обожавах тази власт. Тя ме превръщаше в чудовище, малко по малко. Стои на върха с мен, контролира мен колкото и аз – нея. Тя носи чувство за величие, чувство на удовлетворение, чувство на задоволство... тя носи всичко.
И накрая... тя взима всичко.
„... радостта и разочарованието са неделими... те идват заедно и когато едното седи самотно до теб... помни, че другото спи в леглото ти.”
И когато удариш дъното, вече нищо няма значение. Само болката... имам нужда да я споделя с някого. Имам нужда да извадя част от нея извън себе си, да я предам на друг, да намаля количеството, да я отслабя... тя ме погубва, ден след ден след ден.
„Мога да сумирам всичко, научено за живота в две думи: той продължава.”
Но не и преди да се разделя със скръбта. Не и преди да премахна отчаянието, да върна себе си. Не и преди да се преоткрия в един по-щастлив свят, където властва смисъла, а болката не съществува.
Не и преди отново да бъда това, което бях преди...

Публикувано изображение

Шоуто е открито в мрачна зала, в която нищо не се вижда, освен светлината на самотен прожектор, осветяващ средата на ринга, където е седнал Remus Willmore, с обичайното безизразно лице и микрофон в ръка.
RW: Не много отдавна аз имах една цел – да залича лицемерието на Bulgarian Lion от лицето на света. И исках да го пречупя, да огъна волята му и да оголя душата му, за да я видят всички такава, каквато е – душа на лицемер, криещ се зад очакванията и подкрепата на феновете си. Но... той ме изпревари. Пречупи волята ми. Накара ме да се предам. В началото било нищото... светлинни години празно пространство, пълен мрак и тишина, лишен от звезди, планети, системи и живот свят. От онази вечер насам, всичкото това Нищо се пресели в моята душа, оставяйки неизпълнима бездна, болезнена празнота... и срам. Седмици наред не знаех какво да правя, автоматично се появявах в залата за шоутата, надявайки се, че ще открия отговор, надявайки се, че ще открия каквото и да е, стига да помогне да запълни и минимална част от дупката, която Lion остави в мен. За миг си позволих да мисля, че се превръщам в старата си същност – в човек с надежди и мечти, търсещ себе си. Каква загуба на мисли... не се нуждая от мечти – те са за тези, които не могат да се пресегнат и да си ги вземат сами. И стигнах до това заключение – той ме пречупи, значи сега аз трябва да го счупя. Той ме пречупи психически, сега трябва да му върна услугата и да го приключа, да не се отпусна, докато има здрава кост в тялото и права мисъл в главата. Ако трябва да се отговаря на огъня с огън, то болката, която ти ми причини, както и всичко останало, което ми се случи след това, трябва да ти бъде върната. Можеше да го сторя още миналия път – беше толкова безпомощен в онзи ринг... не можеше да мърдаш от умора. Но не. Искам да те започна и довърша сам. В официален мач, за да може никога вече да не оставаш с мисълта, че си в състояние да повториш стореното. Не ми трябва и твоята нова титла. За нея е нужен PW мач, а на мен ми трябва нещо малко по-различно... Lion... нека ти представя концепцията на нашия мач.
(Remus се изправя и размахва ръка, при което се включват още няколко прожектора, осветяващи четирите ъгъла на ринга... и после още два ъгъла! Светлините се разширяват, докато не остава единствена светлина, разкриваща шестоъгълен ринг!)
RW: Добре дошъл в шестте ъгъла на Ада. Специално и единствено за тази вечер, The Architect се оказа... неспособен... да ми откаже рингът да бъде заменен с подходящ за нашата среща. Но това не е всичко. Виждаш ли тези въжета? Виждаш ли стълбовете по ъглите? В края на вечерта, когато стане време да се срещнем, те ще бъдат премахнати и ще бъде спусната клетка. Ринг, без въжета, без стълбове за сглобки, ограден с шест стоманени стени. Вътре няма да има правила. Няма дисквалификация. Няма туш. Няма предаване. Влизат двама. Излиза последният - единственият! - оцелял. Представям ти – THE DEN OF WOE! Леговището на моята скръб ще се превърне в твоята гробница, така че се приготви за нашият... последен... мач.
(Remus хвърля микрофона встрани и излиза от ринга под бурните освирквания “YOU SICK FUCK!”)

Xzibit vs. James Luck
Двамата не губят време в зяпане и веднага сключват рамене и Luck бързо обръща с извиване на ръката. Xzibit обръща захвата, притиска Luck... който се прехвърля чрез въжетата и отново връща извиването. Xzibit отговаря с падане, премятане и скок на крака, отскубва се от Luck и влиза в засилка... Luck пада под него, прескача го на връщане и опитва премятане... Xzibit се прехвърля на крака, опит за маймунско премятане... Luck също се прехвърля на крака, скача върху сглобката отпред и се хвърля назад, обръщайки се за пресичащо тяло... и поваля Xzibit! Luck продължава с падащ ритник, пращайки Xzibit в ъгъла, нанася преса и торнадно DDT! Покриване – 1.. 2... НЕ! Luck заключва пеперуден захват, издигане... Xzibit се спуска зад него, нанася заден ритник в кръста му и скача с бедрено ласо в тила. Xzibit приземява салто от място и покрива – 1.. 2... НЕ! Xzibit го изправя, опит за X Killa... Luck се спуска на крака, опит за заден суплекс... Xzibit се прехвърля зад него, пробръщане с кълбо на О’Конър – 1.. 2... НЕ! Luck се изправя с ласо, Xzibit избегва и опитва експлодер... Luck блокира с лакти, нанася коляно в корема, опит за Lucky DDT... Xzibit го избутва в ъгъла и го блъсва с рамо в корема, праща го с бич в отсрещния ъгъл и се засилва... но изяжда ботуш! Luck се качва на въжетата и полита напред – SPIKE DDT! Покриване – 1.. 2... НЕ! Опит за Colt .45... Xzibit блокира, падайки на коляно, освобождава ръце и нанася юмруци през корема му, става рязко и заковава експлодер! Покриване – 1.. 2... НЕ! Xzibit дебне Luck... суперритник... Luck хваща крака му, завърта го и опитва обърнат суплекс... Xzibit пада на крака зад него и го обръща... право в суперритника си! Покриване - 1.. 2... НЕЕ! Xzibit изправя Luck за няколко лакътя, тръгва за бич... Luck контрира, вкарва го в ритника си и опит за Lucky DDT… Xzibit блокира, Luck го блъсва, избегва ласото му и тръгва за нов обърнат суплекс... Xzibit отново се спуска зад него, подхваща го за ръцете и го вдига на гръб – X KILLA! Покриване – 1.. 2... 3! @ 5:34
Победител: Xzibit

Xzibit оглежда тълпата, сочи няколко пъти себе си с палец и кима решително преди да напусне ринга.

Dwayne Johnson и Y2Joro са в коридора и чакат да започне музиката им, когато камерата ги доближава.
DJ: Сега пък какво искаш? Защо идваш точно сега? Защо направо не дойде в ринга, или с нас по рампата или още по-добре – направо прекъсни мача за едно интервю!
Y2J: Споко, бе, човек. Спокойно, малко е превъзбуден. И аз бих се чувствал така, ако някой ме беше ударил толкова много пъти в главата като Romero.
DJ: Говорейки за удари в главата... (Johnson обръща Joro към себе си)... Много, ама МНОГО внимавай кого ще риташ днес. Изобщо, ама ИЗОБЩО не съм в настроение да губя точно този мач, точно от тези двамата... от друга страна, единия страшно много прилича на тебе, така че може той да те изпревари ритне партньора си.
Y2J: Станал си много докачлив на тая тема.
DJ: РИТНА МЕ В ЛИЦЕТО!
Y2J: НЕ БЕШЕ МОЯ ВИНАТА!
DJ: НЕ ВИКАЙ!
Y2J: НЕ МОГА! МУЗИКАТА ЗАПОЧНА И НЯМА ДА МЕ ЧУЕШ ИНАЧЕ!
DJ: МУЗИКАТА... НЕНОРМАЛЕН ЛИ СИ?! ДА ИЗЛИЗАМЕ, ТОГАВА!

Y2Joro & Dwayne Johnson vs. Tuginator & CHAOS Romero
Последните двама излизат поотделно, но щом се събират на рампата, се впускат заедно в ринга и навлизат в размяна на юмруци с опонентите си. Tuginator и Joro се отдръпват в един от ъглите, Romero и Johnson – в срещуположния, все още в неспирна размяна на удари. Johnson доминира със свирепи шамари... Romero го обръща на мястото му и нанася юмруци... Johnson контрира и отново нанася шамари... Romero блокира и продължава с юмруци... Johnson го рита в корема, връща го в ъгъла и нанася още шамари, поздрав към публиката и един последен, карайки го да подскочи на място. Johnson поглежда назад към Joro, който също доминира над Tuginator, двамата си кимват и засилват опонентите си в бич един към друг, следвайки ги... и Romero се навежда, а Tuginator скача над него – Romero заковава копие на Joro, а Tuginator просва Johnson с летящо тяло! Те се връщат към оригиналните си опоненти и продължават с ритници по тях, докато съдията не предупреждава и двамата. Съдията нарежда на Tuginator и помага на Joro да излязат от ринга и обявява Johnson и Romero за официални смени. Romero изобщо не чака и яхва опонента си, засипвайки го с юмруци, дори го захапва за челото. Той изправя Johnson, бута го в ъгъла си и се сменя с Tuginator и двамата го засипват с още ритници в корема, докато съдията не казва на Romero да излезе. Tuginator издърпва Johnson до средата на ринга, навежда го за пеперуден захват и гледайки право в Joro го издига и спуска в гърботрошач през коляното си! Joro влиза ядосан, но съдията му пречи и това позволява на Tuginator няколко секунди безплатно душене. Когато съдията го вижда, Tuginator се връща в ъгъла си и се сменя. Romero влиза с поредната порция ритници за Johnson, изправя го в един от четирите свободни ъгли, нанася раменни блокове в корема му и тръгва за бич... Johnson блокира и го издърпва в обезглавяващо късообхватно ласо! Johnson опитва да достигне ъгъла си... но Tuginator влиза и се засилва с падащ ритник в Joro, бутайки го от ръба, след това издърпва Johnson обратно в своя. Когато Romero се изправя, се връща при него за смяна и Tuginator влиза за още душене по Johnson. Той вдига Johnson и го просва със суплекс, след това показва среден пръст по посока на Joro и приземява сентон от място, покривайки за 2. Продължавайки да поглежда Joro, той изчаква Johnson да се изправи и го засажда с булдог! Tuginator изкрещява „И ТОВА Е МОЕ!” и се засилва за LIONSAULT… Johnson вдига колене! Tuginator отскача от него и пада назад, хвърляйки се към ъгъла си, където Romero влиза като сляпа смяна и спира напредването на Johnson към Joro с лакът-брадва в тила. Romero го изправя, заковава суплекс, изправя се, задържайки захвата, заковава втори, отново се изправя с него, извива едната ръка и заковава заден суплекс. Romero изкачва по-близък ъгъл и полита, приземявайки летяща преса! Покриване – 1.. 2... НЕ! Romero заключва брадичката на Johnson с коляно в гърба му и го извива назад, притискайки прешлените на гръбнака. Johnson се гърчи под натиска, но има простванство за действие и щом събира сили успява да се изправи и да нанесе няколко освободителни лакътя, след това тръгва към ъгъла си... Romero обаче се засилва от въжетата пред него и заковава тичащо STO! Romero бута Joro от ъгъла и отново издърпва Johnson в своя. Смяна, Tuginator влиза и сигнализира, че ще приключва всичко. Той изчаква Joro да се върне в ъгъла и да се успокои, за да може да го наблюдава внимателно и приготвя Johnson за powerbomb. Това, разбира се, дразни Joro, но съдията отново е в позиция и го спира. Tuginator се изсмива, приготвя се да вдигне Johnson... който внезапно го прехвърля зад себе си! Johnson се изправя мудно, Tuginator вече набира скорост от въжетата... и Johnson го убива с гръбнакотрошач! Двамата лежат, Johnson се свестява достатъчно и тръгва към ъгъла си... СМЯНА! Joro влиза и просва влезлия Romero с ласо. Romero става отново и Joro го посреща с падащ ритник. Ново изправяне и Joro го изхвърля от ринга. Joro изчаква Tuginator да се изправи... Tuginator се надига с гръб към него... обръща се... и Joro го посреща със зла усмивка и порция лакти, избутвайки го към въжетата. Следва с бич и прехвърляне през рамо. Joro изправя Tuginator, изсмива му се в отговор и заковава гърботрошач от пеперуден захват! Joro следва с булдог! Той изкрещява „МОЙ РЕД!” и се засилва за кебрада... Tuginator се отмества... и Joro пада на крака! Той посреща ставащия Tuginator с ритник в корема и приготвя powerbomb... но Romero се намесва със свирепо ласо! Romero приготвя Joro за Chaos Falls... Joro блокира с юмрук в корема, отдръпва се и тръгва за суперритник... Romero се навежда и ритникът полита към Johnson! Johnson обаче също се навежда, избегвайки го! Johnson се изсмива на Joro... и получава суперритник от Tuginator! Johnson застива на място с физиономия, крещяща “OMG! WTF, MAN?!” и се срива в краката на Tuginator! Joro изкрещява „И ТОВА Е МОЕ!” и с Tuginator навлизат в размяна на лакти, докато Romero не напада Joro в гръб. Romero и Tuginator засилват Joro от въжетата... но пропускат двойно ласо и Joro ги наказва с двоен падащ ритник. Joro поема Tuginator със загребващо тръшване пред въжетата и се засилва, приземявайки КЕБРАДА! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... Romero спасява! Romero нанася юмруци на Joro, засилва се от въжетата... и се нанизва на ритник и светкавично DDT от Johnson! Johnson посочва Tuginator и изкрещява “FINISH HIM!” Joro козирува, изправя Tuginator и заковава LIGERBOMB! ЕДНО.. ДВЕ... ТРИ! @ 14:01
Победители: Y2Joro & Dwayne Johnson

Двамата в два съседни ъгъла, за да се радват на победата си, но заради позицията си не виждат как от тълпата излиза Mysterio! Той влиза с две кендо пръчки, подава едната на изправящия се Romero и двамата просват победителите с безпощадни удари! Tuginator се изправя, поглежда ги... и тримата задружно ги заспиват с ритници! Съдията се опитва да ги спре, но получава кендо пръчка в главата от Mysterio! Охраната опитва да влезе, но Romero и Mysterio ги задържат с пръчките си, докато Tuginator заключва Walls of TUGG на Joro! След малко мъчение, Tuginator заема мястото на Romero, който поема Johnson и го убива с CHAOS FALLS! На рампата се спукат още охранители и когато стават твърде много, тримата доброволно напускат ринга под бурни освирквания.

Тримата спират пред първата камера зад сцената.
CR: Не бяхте ли готови за това? Изглежда толкова ХАОТИЧНО, нали? Добре. Точно така трябва да бъде. Защото пред вас стои най-подценения член на този ростер! И за да предотвратя да има още, попаднали на моята съдба, аз ще посветя всеки новодошъл в хаоса и ще ги освободя от оковите на правилата на ръководството! Но... ние не сме сами. Има още. Те идват...
T: Joro! Усети ли какво е да попаднеш на оригинала? Разбра ли как трябва да се прави това? Разбира се, че не си. Защото позьорите не се учат, а просто копират нескопосано! Ако още не съм ти дал нужния урок, не се безпокой. С тези приятелчета имаме още много приказки да си разменяме с теб.
M: Romero ми сподели какво очаква всички новобранци тук. И не мисля да изживея всичко, което ми описа. Миналия път, още когато ме вкараха в ринга без представяне, без споменаване, без дори реклама, ми стана ясно, че точно това ме очаква, ако следвам проклетите ви правила! Затова не положих никакви усилия в глупавия filler! Все си мисля, че ще напиша нови правила, започвайки с #1 – Премахване на всеки, застанал на пътя ни. Пазете се...

Операторът влиза в офиса на The Architect, който за пореден път стои с превързан врат и патерица до бюрото.
A: Страхотно, тъкмо имах нещо за казване. Първо ще се обърна към... точно така... BLOODYDOOM! Леке мизерно! Тъкмо реших, че имаш гръбнак и най-после ще осъзнаеш в какво те превръща съюза ти с лекето-майка Ledg, но НЕ! Ти ме опроверга и направи точно това, което трябваше да очаквам! Падна на нивото на шефа си и бас ловя, че сега си при него, на колене и му лижеш... ОПЕРАТОР, НЕ МИ РАЗМАХВАЙ ПРЪСТ! Това е моето шибано шоу и ще казвам каквото аз реша! Търпението ми към всички се изчерпа! Наказанията започват още тази вечер! Вече чухте първото – Remus Willmore искаше да бъде затворен в шестоъгълна клетка с Bulgarian Lion. Удовлетворих това желание, защото ме устройва – Lion може сам да се грижи за себе си и ще се погрижи нищожеството Willmore да не стъпи вече в ринга ми! Сега имаме и поредната група в лицето на Тримата Тъпаци, решили, че трябва сами да си уреждат мачовете. Жалко, че това все още го решавам аз! Другите вече си получихте мача, но имам още един за даване – Mysterio ще се изправи срещу Kevin Hero малко по-късно тази вечер! И достигаме до вече споменатия Fuckingdoom. Доколкото помня, шампионите по двойки нямат мач тази вечер, затова те отново ще стъпят в ринга с Doom и неговата нова стара любовница – Ledg! Мачът няма да е за титлите и ако Anger пристъпи край ринга, ще бъде уволнен на мига! За други наказания не се сещам, но нямам търпение още някой да избухне днес и да ми оправи шибания ден! ОПЕРАТОР, ЩЕ ГОВОРЯ КАКВОТО ИСКАМ! МАХАЙ СЕ!

Loop влиза в ринга за мача си срещу Yo The Real, който скоро след това също се появява и тръгва по рампата... но зад него се появява D’Lo Brown и го просва в гръб! Brown поглежда към Loop в ринга, след това изправя Yo и го запилява надолу с глава в оградите на публиката! Brown взима микрофон от масата край ринга:
DLB: Да не мислиш, че съм приключил с тебе?! Дори не съм започнал! Мижитурки като теб ям на закуска, а миналия път бях преял и затова извади малко късмет с измамната си победа. Няма да те оставя да се измъкнеш, шампионе. Какво, нали си човек на честта? Значи когато срещу теб има чудовище си на тактика биеш и бягаш, а следващия път се връщаш към хърби като този тук, за да си приповдигнеш самочувствието ли? Ти си лицемер!
(Loop иска друг микрофон, но докато му го подават, през публиката се появява Vito LoGrasso, който го изкормва с внезапен GORE, веднага щом се обръща отново! Vito взима падналия микрофон и се обръща към Brown: )
VLG: Защо ли съм тук... видях надежда. Подуших присъствието й във въздуха и реших, че тя трябва да умре. Brown, ти дойде тук, с цялото си грамадно във всеки смисъл на думата величие, надявайки се да пребиеш претендента и да заемеш мястото му в реванш срещу шампиона. Силна надежда... вероятно щеше да успееш, но... хех, аз съм тук, за да убия всяка проклета надежда... особено идващите от теб! След като прекарах месеци и месеци на задната седалка в безсмислената ти група, сега съм свободен и искам да си върна всяка изгубена секунда. Затова отсега нататък внимавай – когато се надяваш на нещо, аз ще съм наоколо и ще убия тази надежда, ще счупя малкия й врат и ще те накарам да се задавиш с нея!
DLB: Полудя ли? Нямам кавга с тебе, не и сега, махай се!
VLG: Не, ти си мой.
(Внезапно по рампата се спуска Операторът, държащ в ръка малък диктофон. Той влиза в ринга и го включва до микрофона на Vito. След изчистването на микрофонията, се чува гласа на Architect: )
A: Надявах се и това да стане, мамка му! Добре, че сте вие, за да ми оправите деня! Сега аз мисля да оправя вас! Много добре ме разбрахте, малки, шибани... ОПЕРАТОР, АКО НЕ СПРЕШ ДА МАХАШ С РЪКА, НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА МОЖЕШ ДА Я ПОЛЗВАШ! ДРЪЖ ДИКТОФОНА И НЕ МЪРДАЙ! .... Щом сте толкова навити да влезете едновременно в ринга, хубаво. Само че... ще бъдете партньори! Точно, така мачът за титлата се отлага за следващия път, сега имам по-добра идея. Вие двамата ще сте в един отбор и ще се изправите срещу хората, които току-що прегазихте – Loop и Yo The Real! Изказах се, сега изпълнявайте! ... Така... Оператор, сега носи диктофона при ония шибаняци... ако мръднеш с ръка, мреш... и им го пусни, а после... момент... ОЩЕ ЛИ ЗАПИСВАШ? СПРИ ГО БЕ, ДА ТИ...
(Операторът бързо спира записа, казва на един съдия да влезе в ринга и се връща по рампата, изпратен от изпепеляващите погледи на Vito и Brown. Съдията влиза в ринга и дава начало на мача!)

D’Lo Brown & Vito LoGrasso vs. Loop & Yo The Real
Brown и Vito се гледат злобно, но щом съдията обявява вече намиращите се в ринга Vito и Loop за редовни смени, Vito се заема с шампиона, а Brown хвърля последен поглед на търкалящия се край оградите Yo и отива в един от ъглите. Vito налага Loop с тежки юмруци, добавя по някой ъперкът през гърлото, изправя го, бич към въжетата и го просва с раменен блок за 2. Той продължава с ритници, изправя го с още ъперкъти, праща го в празен ъгъл и продължава с раменни блокове в корема. Vito поглежда към „партньора” си, изсумтява и се връща към Loop... за да получи ритник в корема. Vito се забавя, но продължава настъплението... за още един ритник в корема. Loop известява присъствието си с юмруци в корема на Vito, опитвайки да го отдалечи от ъгъла, обръща се за засилка... и Vito го дръпва за косата, забивайки тила му в тепиха! Vito изправя шампиона, бута го в ъгъла и нанася коляно в корема, лакът в главата, бич от въжетата и... Loop се задържа за въжетата, избегвайки ботуша, Vito го напада... и Loop го прехвърля над въжетата и извън ринга. Loop пада на колене, притискайки поразения от Gore-а корем и тръгва бавно към противоположния на Vito и Brown ъгъл... където скоро се появява Yo! Смяна! Yo влиза и веднага изкачва ъгъла, най-близък до стоящия извън ринга Vito, хвърляйки се със залез върху него! Yo се отърсва бързо, изкачва ръба на ринга и полита отново, приземявайки салто върху пода! Yo връща Vito в ринга и го изчаква от външната страна на въжетата... скача върху въжетата и отново полита... Vito обаче го улавя! Vito го прехвърля за бомба... и Yo контрира с huracanrana! Vito се изправя пред празен ъгъл... и Yo го забива в ъгъла с мощен падащ ритник в стомаха! Yo бързо изкачва ъгъла и полита – REALITY STOMP! Покриване – 1.. 2... НЕ! Yo се връща пред ъгъла, HIGHWAY 2 REALITY… Vito обаче вдига колене! Vito отстъпва в собствения с ъгъл, където Brown се сменя сляпо. Yo се изправя... само за да застане лице в лице с гигант. Brown го кани да го нападне и Yo нанася лакът в гърдите – никакъв ефект! Yo продължава с удар след удар, всеки лишен от ефект. Yo се засилва от въжетата, скача с летящо тяло... и отскача от туловището на Brown! Yo се изправя край въжетата, чудейки се какво да направи, но Loop го извиква и опъва ръка за смяна. Yo е съгласен и Loop влиза, нападайки Brown с ритници в бедрата. Както обикновено, Brown опитва да го отблъсне, но тромавите му движения се избягват лесно и Loop продължава с ритниците си, докато най-сетне не взимат ефект. Това, разбира се, вбесява Brown, който размахва франтично ръце, нацелвайки Loop със сляп юмрук. Brown хваща шампиона за косата, изправя го в един ъгъл и му нанася серия от удари, свличайки го до долния обтегач. Brown се отдръпва до отсрещния ъгъл, засилва се... Loop се отмества преди седалището на опонента му да замаже главтаа му за сглобката! Loop се завръща с юмруци в корема и ритници в бедрото, избегва ласо, нанася падащ ритник в коляното и най-сетне сваля Brown на един крак... при което Yo полита от въжетата и го просва с ракетен ритник в главата! Loop асистира на Yo за салто от място и покрива – 1.. 2... НЕ! Двамата изправят чудовището и опитват двоен суплекс... но Brown е твърде едър и сам премята и двамата в суплекс! Brown изхвърля Yo от ринга, тръшва Loop със загребване в средата на тепиха и отива в един от ъглите, започвайки да го изкачва... но Vito го доближава и се сменя сляпо, влизайки, за да дебне изправянето на шампиона. Brown слиза от въжетата, обръща Vito към себе си и го блъсва. Vito връща блъсването и двамата навлизат в разгорещен спор... който преминава в размяна на юмруци! Brown евентуално надделява и го просва с мощно ласо, след това се обръща... за да посрещне стерео падащите ритници на Yo и Loop! Двамата се отдръпват, засилват... и следват със задружно ласо, изхвърляйки го от ринга! Шампионът и претендентът заобикалят изправящия се Vito... Yo нанася енцугири, Loop се засилва и нанася плаващ ритник в лицето му! Loop изкачва близкия ъгъл и приземява лакът в ребрата му, а Yo го следва с HIGHWAY 2 REALITY! Loop покрива – 1.. 2... 3! @ 9:50
Победители: Loop & Yo The Real

Двамата празнуват победата си в средата на ринга, докато Brown хвърля последни злобни погледи към лежащия Vito, преди да си тръгне по рампата. Loop и Yo си стискат ръцете, но Loop дръпва Yo към себе си, показва му титлата и казва „Ще ти я дам с удоволствие... стига да си я заслужиш.”, след което напуска ринга, без да го изпуска от поглед.

Операторът открива Mizernik, свит в един тъмен ъгъл, клатейки се напред-назад. Той шепти нещо, но Операторът го чува едва, когато се приближава:
M: … не е вярно... Не може да е вярно... не е вярно... Аз бях... аз съм Избрания, аз трябваше да спечеля. Така беше писано. Така трябваше да стане. Аз трябваше да съм на върха. Аз трябваше да спечеля. Pure титлата... моя... Такава е съдбата ми. Аз съм победител. Трябваше да спечеля. Така беше писано. Това трябваше да стане. Но... не... Не може да е вярно... не е вярно...

The Architect слиза по рампата с новата си патерица и се настанява на коментаторката маса, за да гледа следващия мач.

NON-TITLE MATCH -
Ledg & Bloodydoom w/ RINOA
vs. The All Rounders (BJ Slim & Uchiha G) w/ Kevin Hero

Anger илиза с партньорите си, но ги оставя при рампата и после се връща зад сцената. В ринга откриват Bloodydoom и Uchiha, които вкопчват рамене, бутат се из ринга и накрая Bloodydoom надделява, притискайки опонента си до въжетата. Съдията ги разтървава, но Bloodydoom се възползва за бъркане в очите, засилва Uchiha от въжетата и го посреща с раменен блок. Bloodydoom го приканва да се изправи, засилва се... и Uchiha се изправя във скок и го просва с бедрено ласо! Uchiha го дебне и се засилва за Chidori… Bloodydoom веднага заляга и прави кълбо към ъгъла си, сменяйки се с Ledg. Бившият шампион влиза, Uchiha го очаква за ново вкопчване, но Ledg иска сключване на ръце. Uchiha е съгласен... но Ledg го рита в стомаха при издигането на ръката и го погва със серия от европейски ъперкъти, просвайки го с последния от веригата за 1. Ledg го изправя, бич към въжетата... Uchiha блокира прехвърляне и отвръща с ритник-колело. Uchiha се сменя със Slim, двамата засилват Ledg в празен ъгъл, Slim засилва Uchiha, който забива преса с колене, Ledg залита напред и Slim го улавя с Falcon Arrow! Покриване – 1.. 2... НЕ! Slim паркира Ledg в средата на ринга и заключва STF... но Bloodydoom влиза и прекъсва с ритник. Slim продължава с лакти по Ledg, извежда го отново до ъгъла и тръгва за бич... Ledg блокира и контраатакува с обърнат гърботрошач! Ledg се изтъркулва в ъгъла си за смяна. Bloodydoom влиза с юмруци на Slim, бута го в ъгъла, нанася рамене в корема, премята се назад и забива последно рамо в корема. Slim залита напред, Bloodydoom влиза в сателит и обръща в руско помитане! Bloodydoom дебне Slim... ритник, опит за Legendary Destroyer… Slim контрира с извиване на ръката, опит за Scud Storm #1… Bloodydoom се измъква с лакти, блъсва Slim в сглобката отпред и го просва със заден суплекс! Bloodydoom изкачва въжетата и полита, приземявайки крак-брадва от върха! Покриване – 1.. 2... НЕ! Bloodydoom приземява сентон от място – 1.. 2... НЕ! Bloodydoom се засилва за тичащ сентон – 1.. 2... НЕ! Bloodydoom изкачва ъгъла най-близо до Slim... който обаче се изправя и го пресича на въжетата! Slim се качва при него, нанася лакти, опит за суперплекс... Ledg влиза и го напада в гръб. Ledg го издига в електрически стол, отдръпва се, докато Bloodydoom се изправя на върха – ДВУЕТАЖЕН BLOCKBUSTER! Ledg бута Uchiha от ъгъла му, докато Bloodydoom покрива – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕ! Bloodydoom отново изкачва въжетата и следва с летящ сентон... Slim вдига колене! Slim обаче няма сили да се изправи и да контраатакува. Bloodydoom получава предостатъчно време да се възстанови, но вместо да тръгне за смяна, той изправя Slim и опитва загребване... Slim го преобръща с пакет – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕ! Двамата са на крака, Bloodydoom опитва да си отмъсти с ласо, Slim избегва, нанася лакът в тила и следва с германски суплекс! Slim тръгва към ъгъла си, докато Bloodydoom пълзи към своя... двойна смяна! Uchiha влиза с лакти за Ledg, добавя ритник в корема, бич от въжетата и бедрено ласо. Uchiha се обръща към Bloodydoom и го поваля след ритници в корема, гърдите и скачащ ритник в главата. Uchiha издебва Ledg... СУПЕРРИТНИК! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... Тр-НЕЕ! Uchiha дебне изправянето на Ledg, засилка... Bloodydoom го обезглавява с ласо! Bloodydoom изправя Uchiha и забива BRAINBUSTER! Slim рита Bloodydoom в корема и следва с FALCON ARROW върху коляното си! Ledg убива Slim с TOTAL ELIMINATION! Ledg помага на Bloodydoom да се изправи, след това започва да дебне Uchiha... в един момент вижда, че The Architect се е изправил от масата и е застанал край ринга, хилейки се злобно. Ledg му показва среден пръст и продължава да дебне Uchiha... в един момент обаче вижда, че Architect му маха... с патерицата си, стъпил здраво и на двата си крака! Ledg се обръща към Bloodydoom... и получава ритник в корема и LEGENDARY DESTROYER! Bloodydoom се отдръпва, докато Uchiha покрива – ЕДНО.. ДВЕ... ТРИ! @ 8:48
победители: BJ Slim & Uchiha G

RINOA влиза в ринга, за да провери как е Ledg, но Bloodydoom я издърпва на крака и я блъсва в един от ъглите. Architect влиза в ринга с лекота като в движение сваля и фалшивата скоба от врата си. Той подава патерицата си на Bloodydoom, който я използва, за да накара тичащия към ринга Anger да остане извън него. Междувременно, Architect вади микрофон.
A: Ledgy, Ledgy... Какво да ти кажа, мило? Може би една приказка за лека нощ, макар че сега не ме чуваш. Ще ме чуеш. Ще имаш цялото време на света, за да ме слушаш отсега натам. Та... Имало едно време един мизерен, малък, гаден, долен, глупав и самонадеян селски идиот, който решил, че може да си има вземане-даване с краля. Кралят заповядал да го екзекутират и скоро от идиота останал само стареещ спомен. Край. Хареса ли ти? Това ще бъде историята на живота ти, помни ми думите. Защото настъпи началото на края ти.
(Bloodydoom взима микрофона веднага щом Architect го пуска и си тръгва от ринга.)
B: Ledg, помниш ли какво ми каза, когато решихме да сформираме тази... „революционна” група? Че най-добрите възможности се отплащат само ако този, който ти ги дава, има парите, за да си удържи на думата. След време осъзнах, че каквото и да правиш, ти никога няма да имаш достатъчно средства, че да ми платиш за услугите ми, но Architect... той има всичко, включително и възможности за раздаване. Със затварянето на една врата се отваря друга, нали? Е, твоят край ще бъде белязан с моето начало. Anger… сори, братле. Ти реши да останеш с него. Аз реших да бъда мъж и да порасна. Всеки трябва да живее с решенията си, нали?
(Bloodydoom напуска ринга, внимателно заобикаляйки ядосания Anger, стиснал здраво патерицата. След тръгването на Bloodydoom, Anger помага на RINOA да изведат Ledg от ринга и да го върнат зад сцената.)

В самия ринг, Kevin Hero празнува със Slim и отбелязалия туш над бившия световен шампион – Uchiha. Тримата са във възторг от победата и публиката споделя щастието им. Hero евентуално се сеща, че има мач и им казва да си тръгват, защото ще се справи сам. Slim и Uchiha кимат и си тръгват по рампата... а от публиката излиза Mysterio, който напада Hero в гръб с кендо пръчка! Mysterio хвърля пръчката и казва на съдията да даде начало на мача!

”The Phenomenal” Kevin Hero vs. Mysterio
Mysterio издебва Hero да се изправи... и го обезглавява със СУПЕРРИТНИК! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Mysterio е бесен! Той изправя Hero, нанася му няколко лакътя, събаря го с късообхватно ласо и го очаква да се изправи за втори суперритник... Hero избегва и контрира с Пеле ритник! Hero едва намира сили да достигне близките въжета и се набира на крака. Когато става, Mysterio вече го очаква с порой от юмруци, тръгва за бич... Hero контрира, Mysterio влиза в сателит и Hero го просва с лицетрошач! Набиращ сили чрез адреналина, Hero скача на крака, издебва Mysterio за серия от лакти, засилва го от въжетата, прескача го, минава под него на връщане и се изправя с феноменален падащ ритник в лицето му! Hero го изправя и следва с кравате-плекс! Покриване – 1.. 2... НЕ! Hero опитва Hero’s Welcome... Mysterio обаче се измъква с лакти, влиза в засилка... Hero пропуска с ласо и Mysterio го наказва с ритник-колело. Mysterio изправя Hero и го тръшва със загребване в средата на ринга. Той изкачва близкия ъгъл и полита... лакът-брадва от върха! Покриване – 1.. 2... НЕ! Mysterio изправя Hero и тръгва за бич... Hero отново контрира, навежда се за прехвърляне... Mysterio се спира, рита го в гърдите и Hero се обръща неволно, Mysterio се засилва зад него, издига се от гърба му и забива булдог с падането! Покриване – 1.. 2... НЕ! Mysterio тръгва за Michinoku Driver… Hero блокира с юмруци в корема, завъртане за лакът... Mysterio избегва и го наказва с падащ вратотрошач. Mysterio доминира над Hero с душене и кратки изморителни ключове на брадичката, придружени с евентуален ритник в торса. Той го обработва и в ъгъла с раменни блокове и юмруци в главата. Mysterio праща Hero в отсрещния ъгъл, засилка... и изяжда ботуш! Hero тръгва за crucifix bomb… Mysterio блокира, издигайки го в пожарникарска носилка и забива TKO! Покриване – 1.. 2... НЕ! Mysterio дебне Hero, тропайки по ринга с крак... засилка за суперритник... ПРОПУСК! Mysterio залита към въжетата, Hero напада... Mysterio го прехвърля зад въжетата и се обръща с ласо... Hero го посреща с рамо в корема, блъсвайки го навътре в ринга и го следва със SUPERMAN ELBOW! Hero залита назад и се обляга на въжетата, за да почине за миг... и вижда как BJ Slim и Uchiha G се търкалят надолу по рампата, следвани от CHAOS Romero и Tuginator, носещи кървави столове в ръце! Hero тръгва да излиза, но Mysterio го спира и връща с кълбо на О’Конър – 1.. 2... Hero допълва кълбото – 1.. 2... 3! @ 7:00
Победител: Kevin Hero

Mysterio изритва Hero напред след отбелязването на туша... и той се нанизва на стола на Tuginator! Romero също влиза в ринга и тримата спускат порой от ритници по Hero! Те го изправят, Tuginator и Romero кръстосват столовете си пред лицето му, а Mysterio се засилва отпред – SUPERKICK ПРЕЗ СТОЛОВЕТЕ! Тримата се изсмиват над Hero, после Tuginator и Mysterio задържат налитащата охрана извън ринга, докато Romero вдига микрофон за заявлението си:
CR: Kevin Hero... още един от подтисниците, пречещи на обещаващите таланти да достигнат успехите си, защото трябва да крадеш тълпа от кретени с циркаджийски изпълнения. И ти беше дотук! И малката ти банда беше дотук. Хаосът набира сили... видяхте какво стори днес... представете си какво ще стори след две седмици! Дами и господа и пазители на реда – PROJECT MAYHEM ЗАПОЧВА!
(Romero дава знак и тримата отново напускат ринга през тълпата, която ги изпраща с гора от средни пръсти и викове “FUCK YOU, CHAOS!”)

INTERMISSION!

Bulgarian Lion навива последните части от лента около ръката си, седнал на пейката в съблекалнята си, точно пред българския флаг. На пейката до него лежи забравена най-новата му придобивка – Pure Wrestling титлата.
BL: Remus Willmore, мислех те за умен. Преди поне донякъде разбирах откъде идва гнева ти и защо причиняваш това – на себе си и на всички наоколо. Сега обаче не мога да схана какъв ти е проблема. Поиска мач с мен. Получи го и те победих. Поиска още един. Върна ми победата. Поиска трети, който да определи по-добрия от двама ни... и ти се огъна първи! Аз те победих и това трябваше да сложи точка в тази глава от живота и на двама ни, но не! Ти не можеш да загубиш като мъж. Ти трябва да се жалваш, докато не събереш смелост отново да застанеш лице в лице с мен и вместо спортменски да поискаш един реванш, буквално да избиеш желанието от мен, при това чрез маневрата на един от идолите ми! Хах... знаеш ли кое е смешното в случая? Ти сам избра как и къде ще бъдеш погребан. Ти подразни лъва и реши сам да се затвориш в клетка с него. Нима това е умно? Но пък... от друга страна всички открихме, че острият ум не е сила, от която да се страхувам. Дано бога и народа имат милост над теб... защото аз не съм в настроение за такава.

Въжетата и пилоните на ринга са свалени и заменени с шест стоманени стени. В средата на ринга са застанали официалният съдия Charly Robinson и говорителя на WIW и GMW – Cary “The Bard” Elwes. Последният вдига микрофона си.
CE: Дами и господа, време е за главният мач на вечерта. За първи път в WIW, а и по света, вие ще станете свидетели на една новост! Никакви въжета. Никакви правила. Никакви тушове. Никакви предавания. В този мач двама души ще влязат в ринга, един ще го напусне на крака... може би. Важат всички правила за Last Man Standing мач – тоест няма никакви правила, печели този, който повали опонента си за десет отброявания. Дами и господа, момчета и момичета, драги зрители пред екраните... представям ви – THE DEN OF WOE!

THE DEN OF WOE –
Remus Willmore
vs. Bulgarian Lion

Remus едва се сдържа да не нападне още с влизането на Lion, който не отделя поглед от опонента си дори и за миг. Двамата застват на място в средата на ринга и не помръдват дори и след гонга... за около минута. След това светът им експлодира в вихър от лакти и чопове, всеки по-жесток от другия, нанесен с брутална прецизност и издаващ страховит звук, изтръгващ изтсенвания от наблюдаващата тълпа. Лакът. Чоп. Лакът. Чоп. Лакът. Чоп. Лакът. Чоп. Лакът. Чоп. Серията не спира дори и за миг, двамата не могат да се отделят един от друг, сякаш всяко колебание би им струвало живота. Лакът. Чоп. Лакът. Чоп. Всеки се бие за последния удар, никой няма намерение да отстъпи. Лакът. Чоп. Първата крачка назад би означавала падение. Ударите трябваше да бъдат непрекъснати, дори най-малкото несъвършенство би довело до края на провалилия се да го постигне. Лакът... Чоп... Лакът... Чоп... Бавно, малко по-малко, ударите оредяват и двамата противници срещат първите спънки на умората, забавяща движенията им. Лакът... Чоп... След последната размяна те най-сетне спират и залитат назад, облягайки се на студената стомана... Те се завръщат един към друг... Remus пропуска ласо и Lion се обръща с ЯКУЗА РИТНИК В ЛИЦЕТО! Remus не пада, но отстъпва... и се завръща с ПОРЕЩ ЛАКЪТ В ЛИЦЕТО! Lion също не пада, залитайки назад... и нанася втори якуза ритник! Remus отвръща с втори порещ лакът! Lion тръгва за нов ритник, Remus избегва, двамата се спират край стените и се засилват обратно... и се просват взаимно с ЕДНОВРЕМЕННО ЛАСО! Те остават на тепиха, но само за кратко, отдръпвайки се в противоположни ъгли и издърпвайки се на крака чрез телените решетки. Нова засилка един към друг... Remus избегва ласо и нанася нова порция лакти, хваща Lion за главата и го засилва и блъсва в стената отпред! Lion се отърсва, нанася чопове, хваща Remus и забива и него в отсрещната стена! Remus залита назад, опитва да се завърне с нов порещ лакът... Lion обаче избегва и го просва с германски суплекс! Lion яхва опонента си нанася серия от юмруци в главата му, след това го изправя и отново го блъсва в клетката. Lion праща Remus в близкия ъгъл и нанася страховити чопове, окончава със завъртане и опак чоп... Remus избегва, нанася колене в корема му, добавя лакти в главата, дръпва го с бич в коляното си, преобръщайки го във въздуха и Lion пада в седнала позиция. Remus се засилва пред него и забива коляно в лицето му! Remus също яхва опонента си, връщайки му всеки нанесен юмрук, изправя го на колене и нанася и вертикални лакти в темето му. Remus просва Lion с ботуш в тила и приземява няколко лакът-брадви, преди да премине към душене. Няма правила, няма кой да го спре, затова Lion сам събира сили и отблъсва опонента си, залита на крака и се обръща... и се навежда, избегвайки велосипедния ритник! Lion се обръща рязко и просва Remus с ласо! Lion хваща ръцете му и заключва CATTLE MUTILATION! Remus бясно се мята, опитвайки да се измъкне и евентуално принуждава Lion да го пусне, дърпайки се в опит да се изправи. Lion обаче не е приключил и веднаа преминава в cobra clutch! И добавя ножици около тялото – същия начин, по който го накара да се предаде! Remus явно познава чувството, защото се разгневява още повече, започвайки да се издига бавно, пренасяйки цялата тежест на Lion върху гърба си, застава на колене... на един крак... вдига и втория... и скача назад, забивайки гърба и тила на Lion в клетката! Lion обаче не го пуска! Remus отново се изправя, засилва се и се обръща рязко, забивайки отново опонента си в клетката! Този път Lion пуска, Remus веднага реагира, обръща се и забива зареден лакът, следван от CRADLE DDT! Двамата са на тепиха, Lion не помръдва, а Remus почива от последното мъчение. Последният се набира на крака, изправя Lion и му нанася няколко лакътя, водейки до бич към отсрещната стена и засилка... Lion спира засилката си с ритник в стената, избегва лакътната преса на Remus и го просва със СУПЛЕКС ПРЕЗ ГЛАВА В СТЕНАТА! Lion се изправя и дебне Remus, очаквайки изправянето му с опак чоп, засилка и LARIAT! Remus изглежда мъртъв и съдията започва да брои – 1.. 2... 3.... 4..... 5...... 6....... 7........ Remus се изправя бавно, подпирайки се на клетката. Lion не му време за почивка и го погва с чопове във вече посинелия и разранен гръден кош. Lion няма милост, нанасяйки едноминутна серия от безброй чопове, всеки зареден с мисъл за отмъщение, целящ колкото да накаже, толкова и просто да боли! Lion довършва серията с бич в отсрещнята стена и следва с ЯКУЗА РИТНИК, замазвайки главата на опонента си в клетката! Remus се свлича с кървящ нос и отново не помръдва. 1.. 2... 3.... 4..... 5...... 6....... 7........ 8......... Той отново намира сили да се изправи, но после се срива на колене. Lion застава над него и Remus изплюва по него кръвта в устата си, крещейки „Хайде! Довърши започнатото!” Lion няма нищо против, вдига го и го качва в носилка... но Remus вади нещо от ботуша си и удря Lion през челото, принуждавайки го да пусне. Lion се държи за челото и когато се пуска, по ръцете му има кръв. Той се обръща ядосано и замаяно към подхвърлящия си гвоздея Remus и напада... и Remus отново забива гвоздея в челото му! Remus хвърля оръжието извън ринга и вдига опонента си през рамо – KRYPTONITE KRUNCH! Lion не помръдва! 1.. 2... 3.... 4..... 5...... 6....... 7........ Lion се свестява и събира сили за изправяне, но Remus не чака да види дали ще успее, а го яхва със серия от юмруци. Той го хваща за гърлото и изкрещява „ЗАЩО НЕ УМИРАШ?” След това го изправя и опитва It Came From Japan... Lion обаче блокира с немощни юмруци и се отдръпва... Remus напада с лакът... Lion избегва и го блъсва с лице в клетката! Lion продължава с ДРАКОНОВ СУПЛЕКС! Двамата отново лежат по ринга, търсейки сили да се изправят. Правят го в два различни ъгъла и Remus хвърля поглед към хвърления гвоздей, лежащ край ринга. Той поглежда към Lion... и тръгва да се катери по клетката. Lion тръгва след него, също се качва и двамата достигат върха, сядайки върху стената. Lion нанася чоп, олюлявайки страховито опонента си! Remus му отвръща с разтърсващ лакът и Lion едва не пада извън ринга! Lion нанася чоп. Remus отвръща с лакът. Чоп. Лакът. Чоп. Лакът. Remus избегва следващия чоп и прехвърля крака си навън, спускайки се извън клетката! Той тръгва към гвоздея... Lion го следва и рита оръжието под ринга. Remus го напада ядосано, но получава серия от чопове! Lion го хваща за главата и го блъсва във външната страна на клетката, следвайки с бич в оградите! Lion взима стол от публиката, поставя го в ъгъла на оградите и полага Remus в него. Той се отдръпва далеч назад и се засилва... и Remus го пресича, хвърляйки собствения си стол по него! Remus взима стола и го хвърля в клетката. Той влиза под ринга и се появява с черна торба и гвоздея си. Remus хвърля и торбата в ринга, след това вдига гвоздея и напада... и Lion избива гвоздея, пращайки го между решетките и отново в ринга! Remus избегва последвалото ласо и отново изкачва стената... Lion го следва плътно. Двамата отново достигат върха и подновяват размяната на удари, олюлявайки се при всяко попадение! Remus евентуално опитва да се върне при оръжията си... прехвърля се от вътрешната страна... и Lion го бута. Remus пада на крака, залитайки навътре в ринга, обръща се... и LION ПОЛИТА ОТ ВЪРХА НА КЛЕТКАТА, събаряйки го с летящо тяло! Двамата не помръдват от местата си, излегнати неподвижно. Съдията не може да брои, защото трябва да има победител, затова обикаля тревожно и проверява и двамата. Те реагират нормално и евентуално започват да се изправят... Lion тръгва към черната торба... Remus обаче панически го напада в гръб и взима стола, стоварвайки го върху гръбнака му. Lion се обръща разярено, Remus замахва... Lion избегва и забива нов ЯКУЗА РИТНИК В СТОЛА! Remus отново се срива – 1.. 2... 3.... 4..... 5...... 6....... 7........ 8......... Remus успява да се изправи и се обляга на стената зад себе си. Lion напада с поредния якуза ритник... Remus заляга и Lion ПРОБИВА ДУПКА В РЕШЕТКИТЕ С РИТНИКА СИ! Това обаче му коства ценни секунди да си извади крака и Remus забива удар под пояса му! IT CAME FROM JAPAN! И двамата отново лежат, но Remus успява да се изправи скоро, стартирайки броенето за опонента си – 1.. 2... 3.... 4..... 5...... 6....... 7........ 8......... 9......... LION СКАЧА НА КРАКА С ДИВ РЕВ! Публиката ще изпадне в делириум! Remus напада с лакът, Lion блокира и отвръща с чоп, ритник, чоп, ритник, LARIAT! Lion качва Remus на рамене и се засилва за Plane… Remus избегва с лакти, тръгва за велосипеден ритник... Lion избегва, нанася ченетрошач и обезглавява Remus с поредния LARIAT! Lion се отдръпва, очаквайки изправянето му... Remus едва ли дори знае къде се намира, намирайки сили колкото да залази към черната торба. Lion тръгва към него, но някой внезапно вика името му и той се обръща... Mizernik излиза изпод ринга и хвърля шепа прах в очите му! Публиката освирква по-диво отвсякога! Lion е заслепен и размахва защитно ръце! Remus се надига при торбата си, отваря я... и изважда бодлива тел! Той я омотава около ръката и налакътника си, изправя се и очаква обръщането на Lion... ВЕЛОСИПЕДЕН РИТНИК! Lion залита, но не пада... и Remus го убива с ПОРЕЩ ЛАКЪТ, УВИТ В БОДЛИВА ТЕЛ! Lion се срива на място с нова рана на челото, а Remus залита назад, блъсва се в стената и също ще се срине от умора и болка... но налакътникът му се закачва за решетките от дупката в клетката! Remus увисва на едната си ръка, но е все още на крака! Съдията брои – 1.. 2... 3.... Lion леко надига глава, опитва да надигне и ръка... 4..... 5...... 6....... ръката му достига лицето му, докосвайки прашните очи и улученото от лакътя място... 7........ 8......... той леко надига рамо, публиката ще се скъса от викове “PLEASE GET UP!” 9.......... но той се срива немощно отново... 10! @ 37:21
Победител: Remus Willmore

Техниците от екипа веднага се спускат към ринга, за да свалят една от стените. Заедно с тях излизат и охраната и медицинския екип, като първите държат Mizernik далеч от ринга, а вторите влизат в ринга и проверяват състоянието на участниците в мача. Двамата души успяват да откачат налакътника на Remus от клетката и се заемат да превържат изранената от телта ръка, докато останалите изнасят Lion на носилка. Съдията изчаква първите да приключат с Remus и вдига здравата му ръка като победител, но той едва ли има представа къде се намира. Медиците полагат и него в носилка, понасяйки го след Lion. Публиката крещи “WIW!” и тези викове закриват шоуто.

Следващия път – първата защита на Pure титлата... ако Lion е в състояние! Yo The Real най-сетне получава шанса си. Отборните шампиони с нови претенденти. Следващата точка в дневния ред на Project Mayhem. Vito vs. Brown. Ledg търси отмъщение. И още!

Публикувано изображение
1

#160 Потребителя е офлайн   Yo The Real 

• Title Contender
  • Регистр: 23-март 08

Публикувано 01 февруари 2009 - 03:28

Няма да те лъжа, не го изчетох цялото. Освен последния мач. Другото го прегледах набързо. Айде ще започна с това, което ме грее МЕН.

-Получавам доста добър push, който се надявам да кулминира следващия event. Имам някакви шансове, равняващи се на 20%, че ще спечеля, но не се надявам особено. Надявам се поне да се получи един страхотен мач.

-Project MAYHEM тотално рулира. Ето това ще го следя с интерес и ВЪОБЩЕ не съм очаквал точно CHAOS Romero да е човека за тая работа.

-Последния мач си беше чиста класика ... правилата рулираха и просто беше чиста лудница ... бих казал *****, но имаше някой и друг пропуск, съъъъвсем малък, затова свалям до ****3/4. Все пак мача беше UNIM PHENOMENOUS !~ Няма друг дневник, където да ги има тия неща - толкова новаторски и перфектно изпълнени.

Ами това е, ще чакам следващия път и с известна доза късмет може и да спечеля :) Keep up the PHENOMENAL work.
Публикувано изображение
Those who don't know pain can never know true peace.

WIW World Champion [c]
0

#161 Потребителя е офлайн   BiZkiT 

• Red Devil
  • Регистр: 03-август 06

Публикувано 01 февруари 2009 - 04:22

Шоу - убиец! За пореден път правиш супер добро шоу, но това което ме радва още повече е, че от 1-2 месеца насам вече виждаме и доста глобални вражди и супер напрегнати истории ('щото всички те определят като ROH на дневниците, а там историите куцат лекичко :P) Новия stable тотално own-ва, въпреки че ми ебаха майката. Chaos преди една седмица беше midcard filler, а сега е един от най-мразените heel-ове и водач на stable, който явно ще мачка всичко по пътя си. Всички мачове си бяха на ниво, като е уникално как си нагласил роля за всеки и почти няма човек, който да не вземе участие. За последния мач няма какво да говорим - най-добрия досега в дневника, пък и беше нещо иновативно, което дава още плюсове. Между другото малко се изненадах... мислех, че Lion ще успее да грабне победата, а Remus да му коства титлата по някакъв начин. Сега..., сега мисля, че Lion успешно ще защити срещу Yo.

Сега малко критика... :P Всъщност то не е критика, а просто препоръка. С оглед на великолепните вражди, които правиш ми е доста интересно защо около световната титла нещата не са толкова нагорещени. Някакси откакто Loop спечели титлата го няма този интерес към нея. Image-а ли падна... не знам. Другото - още от началото на дневника пишеш почти всички с българските наименования. Няма нищо лошо, тъй като това е твоя изграден уникален стил на писане, но просто някои неща и аз не ги разбирам (пеперуден захват?). Ще е добре да пуснеш някаква терминология на по-странните неща, но като цяло повечето го разбирам (btw не знам какво ми щракна, че се сетих)

Наистина дневника е повече от страхотен.

P.S. - Мдааам, не са много нещата, за които бих писал в 3:22 ;) :)
Публикувано изображение
0

#162 Потребителя е офлайн   Xzibit 

• Main-eventer
  • Група: BWC Потребител
  • Регистр: 14-юли 07

Публикувано 01 февруари 2009 - 12:16

Не бих казал, че това е най-добрия дневник заради сегменти или интервюта, но мачовете са наистина страхотни - без да обиждам другите добри дневници, но при тях повечето е сегменти (моята област), а при теб мачовете просто газят всичко. Може би ако бях по-голям кеч-мач-фен щях да ги чета всичките, но сега чета само най-дългите (е и моя). Ще започна с моя и ще кажа, че беше добър opener. Лееко squash-че, но ми хареса. Добре подгря тълпата... Стейбъла, който се оформя, или по-скоро, който вече е оформен, ми допада. Пречукаха Бизкит, ама няма лошо, ще газят в началото, но после добрият млад Бизкит ще отвръща на удара. МЕ-та беше просто уникален, един от най-добрите мачове в дневника, чете се наведнъж. Браво... :)
3xTNA prediction champion
3xWWE prediction champion
1xUniversal champion
4xPrediction tag team champion
0

#163 Потребителя е офлайн   Remus   My Ego has 2 Sub-Egoes. Each One is bigger than the Other.

• Upper-mid-carder

Публикувано 01 февруари 2009 - 01:39

Бизкит, прав си за критиката за Loop и титлата. Именно и мен това ме тормози открай време. Просто засега се случва така че всичките му опоненти да се окажат по-подходящи за съвсем други вражди. Ledg трябваше да остане по-дълго в картинката с титлата, но ми омръзна да пиша мачове само между двамата – не съм WWE и не мога да поддържам вражда между двама души 13 месеца. Имам някои идеи за тази титла, ще видим кои ще се осъществят.

А за хватките... това си е класически случай на мърза. Да, мога да ги пиша и с оригиналните им имена, но трябва да щракам Alt+Shift на всеки няколко секунди, за да сменям езика, а и имената също са на английски, по-важните хватки и финишърите са на английски, ако започна да пиша и това на английски ще настане една латинско-кирилизирана диария. Ще го обмисля, де. Ако пречи все пак ще почна да пиша хватките само на английски. И терминологията не е лоша идея, но едва ли са чак толкова много пречещите хватки.

Ето някои от тях, които може да са объркващи:
пеперуден захват = butterfly lock / double underhook hold
сателит = satellite spin / tilt-a-whirl
ласо = lariat / понякога и вместо саблен удар
отскок = springboard
кебрада = lionsault

Ако има нещо неясно си питайте, де. Ако не друго, отговори ще имам за всички :) .
Публикувано изображение
1

#164 Потребителя е офлайн   BORKO_10 

• Multi-time Champion
  • Регистр: 22-декември 05

Публикувано 03 февруари 2009 - 12:50

Поредното страхотно шоу! Евала ти правя за уникалния стил и различен начин на писане на промота, мачове и т.н. Хубавото на шоуто беше, че зад повечето мачове имаше някаква история и така нещата изглеждаха много по-добре. Най-добрите неща които трябва да се отбележат са: страхотното промо на Remus, което build-на по уникален начин мач в клетка/ Раждането на Project Mayhem, който се очертава като едно от най-мачкащите неща в федерацията. CHAOS Romero определено ще отнесе голям push покрай всичко това. Само имам някакво съмнение, че между Project M, който ти рекламираше и Project Mayhem няма нищо общо...незнам просто предчувствие/ обрата във враждата между Архитекта и Ledg&co! Търнна на Bloody се получи много добре и сега очаквам наистина интересно развитие/ BG Lion vs. Remus!!! Уникален мач!!! Може би най-добрия от началото на WOLFPACK! Много оригинално решение мача да се проведе в такава клетка. Заформя се вражда между Mizernik и Bulgarian Lion, която също може да доведе до доста добри мачове, но първо на пътя ми ще застане Yo The Real, който обаче очаквам да се впусне в борба за Световната Титла.

Това което отбеляза Bizkit наистина е вярно. Трябват повече вражди около Световната Титла, тъй като reign-а на Loop започва да доскучава. :)
0

#165 Потребителя е офлайн   tugg 

• Jobber
  • Регистр: 25-март 07

Публикувано 03 февруари 2009 - 07:12

Наистина, доста те бива в тази област.Перфектни изказвания на сегментите, добре измислени вражди, добре написани мачове, направо удоволствие да се чете.И в този дневник участвам в по-особенна вражда, което никак не е зле, даже много добре, защото погледнато от мен, мисля, че само аз се ебавам с Жоро, че съм оригинала и т.н. тъй като съм лошия, и той обаче си ме потупва :) Абе много ми харесва diary-то.
Публикувано изображение
0

• Не можете да публикувате нова тема
  • Не можете да пишете в тази тема

1 Потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни