Българското Кеч Общество : WWE, TNA, ROH, MMA, WWE Divas and Celebs Forums : WOLFPACK

Jump to content

Latest news: WWE: Новини

Българското Кеч Общество : WWE, TNA, ROH, MMA, WWE Divas and Celebs Forums

Добре дошли в Българското Кеч Общество!

BWC е един от най-старите български кеч сайтове. При нас ще намерите последните новини както за WWE и TNA, така и за ROH, NJPW, NOAH, CMLL, AAA и още много други федерации от целия свят. Форумът разполага с раздел за MMA, в който можете да коментирате случващото се в UFC, K-1, EliteXC и други.

ВХОД

Log in with facebook
Публикувано изображение
Guest Message © 2010 DevFuse
Публикувано изображение

• (28 Страници) +
  • « Първа
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Последна »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

WOLFPACK Show #43: Punishment - April 4th Rate Topic: ***** 1 Votes

#161 User is offline   BiZkiT Icon

• Red Devil
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Група: BWC Потребител
  • Регистриран: 03-August 06

Posted 01 February 2009 - 03:23 AM

Шоу - убиец! За пореден път правиш супер добро шоу, но това което ме радва още повече е, че от 1-2 месеца насам вече виждаме и доста глобални вражди и супер напрегнати истории ('щото всички те определят като ROH на дневниците, а там историите куцат лекичко :P) Новия stable тотално own-ва, въпреки че ми ебаха майката. Chaos преди една седмица беше midcard filler, а сега е един от най-мразените heel-ове и водач на stable, който явно ще мачка всичко по пътя си. Всички мачове си бяха на ниво, като е уникално как си нагласил роля за всеки и почти няма човек, който да не вземе участие. За последния мач няма какво да говорим - най-добрия досега в дневника, пък и беше нещо иновативно, което дава още плюсове. Между другото малко се изненадах... мислех, че Lion ще успее да грабне победата, а Remus да му коства титлата по някакъв начин. Сега..., сега мисля, че Lion успешно ще защити срещу Yo.

Сега малко критика... :P Всъщност то не е критика, а просто препоръка. С оглед на великолепните вражди, които правиш ми е доста интересно защо около световната титла нещата не са толкова нагорещени. Някакси откакто Loop спечели титлата го няма този интерес към нея. Image-а ли падна... не знам. Другото - още от началото на дневника пишеш почти всички с българските наименования. Няма нищо лошо, тъй като това е твоя изграден уникален стил на писане, но просто някои неща и аз не ги разбирам (пеперуден захват?). Ще е добре да пуснеш някаква терминология на по-странните неща, но като цяло повечето го разбирам (btw не знам какво ми щракна, че се сетих)

Наистина дневника е повече от страхотен.

P.S. - Мдааам, не са много нещата, за които бих писал в 3:22 ;) :)
Публикувано изображение
0

#162 User is offline   Xzibit Icon

• World Heavyweight Champion
  • PipPipPipPipPipPip
  • Регистриран: 14-July 07

Posted 01 February 2009 - 11:17 AM

Не бих казал, че това е най-добрия дневник заради сегменти или интервюта, но мачовете са наистина страхотни - без да обиждам другите добри дневници, но при тях повечето е сегменти (моята област), а при теб мачовете просто газят всичко. Може би ако бях по-голям кеч-мач-фен щях да ги чета всичките, но сега чета само най-дългите (е и моя). Ще започна с моя и ще кажа, че беше добър opener. Лееко squash-че, но ми хареса. Добре подгря тълпата... Стейбъла, който се оформя, или по-скоро, който вече е оформен, ми допада. Пречукаха Бизкит, ама няма лошо, ще газят в началото, но после добрият млад Бизкит ще отвръща на удара. МЕ-та беше просто уникален, един от най-добрите мачове в дневника, чете се наведнъж. Браво... :)
3xTNA prediction champion
2xWWE prediction champion
1xUniversal champion
3xPrediction tag team champion
0

#163 User is online   Remus Icon

• Main-eventer
  • PipPipPipPip
  • Група: BWC Супер Потребител
  • Регистриран: 24-June 05

Posted 01 February 2009 - 12:40 PM

Бизкит, прав си за критиката за Loop и титлата. Именно и мен това ме тормози открай време. Просто засега се случва така че всичките му опоненти да се окажат по-подходящи за съвсем други вражди. Ledg трябваше да остане по-дълго в картинката с титлата, но ми омръзна да пиша мачове само между двамата – не съм WWE и не мога да поддържам вражда между двама души 13 месеца. Имам някои идеи за тази титла, ще видим кои ще се осъществят.

А за хватките... това си е класически случай на мърза. Да, мога да ги пиша и с оригиналните им имена, но трябва да щракам Alt+Shift на всеки няколко секунди, за да сменям езика, а и имената също са на английски, по-важните хватки и финишърите са на английски, ако започна да пиша и това на английски ще настане една латинско-кирилизирана диария. Ще го обмисля, де. Ако пречи все пак ще почна да пиша хватките само на английски. И терминологията не е лоша идея, но едва ли са чак толкова много пречещите хватки.

Ето някои от тях, които може да са объркващи:
пеперуден захват = butterfly lock / double underhook hold
сателит = satellite spin / tilt-a-whirl
ласо = lariat / понякога и вместо саблен удар
отскок = springboard
кебрада = lionsault

Ако има нещо неясно си питайте, де. Ако не друго, отговори ще имам за всички :) .
Публикувано изображение
1

#164 User is offline   BORKO_10 Icon

• ИСТИНСКИ МЪЖ!
  • Icon
  • Група: Pussy World Order
  • Регистриран: 22-December 05

Posted 02 February 2009 - 11:51 PM

Поредното страхотно шоу! Евала ти правя за уникалния стил и различен начин на писане на промота, мачове и т.н. Хубавото на шоуто беше, че зад повечето мачове имаше някаква история и така нещата изглеждаха много по-добре. Най-добрите неща които трябва да се отбележат са: страхотното промо на Remus, което build-на по уникален начин мач в клетка/ Раждането на Project Mayhem, който се очертава като едно от най-мачкащите неща в федерацията. CHAOS Romero определено ще отнесе голям push покрай всичко това. Само имам някакво съмнение, че между Project M, който ти рекламираше и Project Mayhem няма нищо общо...незнам просто предчувствие/ обрата във враждата между Архитекта и Ledg&co! Търнна на Bloody се получи много добре и сега очаквам наистина интересно развитие/ BG Lion vs. Remus!!! Уникален мач!!! Може би най-добрия от началото на WOLFPACK! Много оригинално решение мача да се проведе в такава клетка. Заформя се вражда между Mizernik и Bulgarian Lion, която също може да доведе до доста добри мачове, но първо на пътя ми ще застане Yo The Real, който обаче очаквам да се впусне в борба за Световната Титла.

Това което отбеляза Bizkit наистина е вярно. Трябват повече вражди около Световната Титла, тъй като reign-а на Loop започва да доскучава. :)
0

#165 User is offline   tugg Icon

• Jobber
  • Pip
  • Група: BWC Потребител Jr.
  • Регистриран: 25-March 07

Posted 03 February 2009 - 06:13 PM

Наистина, доста те бива в тази област.Перфектни изказвания на сегментите, добре измислени вражди, добре написани мачове, направо удоволствие да се чете.И в този дневник участвам в по-особенна вражда, което никак не е зле, даже много добре, защото погледнато от мен, мисля, че само аз се ебавам с Жоро, че съм оригинала и т.н. тъй като съм лошия, и той обаче си ме потупва :) Абе много ми харесва diary-то.
Публикувано изображение
0

#166 User is online   Remus Icon

• Main-eventer
  • PipPipPipPip

Posted 03 February 2009 - 08:54 PM

Цитат

Новини „Овча мисъл” –

- Следващото шоу на WIW ще се състои на 15 февруари. То ще се казва Silence.

- *&^ Project Mayhem не е довършен... @%!@#!... Ще бъдем по-силни... *$%@! ... х@Х@х@Х@х...

- Обявени мачове за следващото шоу са:

4-Way Dance: Mizernik vs. James Luck vs. RKO vs. Y2Joro
Grudge Match #1: Dwayne Johnson vs. Tuginator
Grudge Match #2: Vito Lo Grasso vs. D’Lo Brown
Former Partners Collide: Anger vs. Bloodydoom
Pure Wrestling Title: Bulgarian Lion © vs. Xzibit
WIW Tag Team Title: The All Rounders © vs. Project Mayhem
WIW World Title: Loop © vs. Yo The Real

- Излезе новият албум на WIW – Howl v3. Можете да си го поръчате ОТТУК. Ето и списък със съдържанието му.

WOLFPACK Indy Wrestling – Howl v3
1. Anger – Whispers In The Dark
2. BJ Slim – Blow Me Away
3. Bloodydoom – Raining Blood
4. Bulgarian Lion – Mila Rodino
5. CHAOS Romero – Prayer Of The Refugee
6. D’Lo Brown – Can’t Be Touched
7. Dwayne Johnson – Superstar
8. Kevin Hero – Kick Some Ass
9. Ledg – Survival Of The Sickest
10. Loop – Number Of The Beast
11. James Luck – Personal Jesus
12. Mizernik – Disciples Оf Babylon
13. Mysterio – Scream
14. Remus Willmore – World Falls Away
15. RINOA – Liberi Fatali
16. Tuginator – Nameless
17. RKO – Do It Again
18. Uchiha G – Redemption
19. Vito LoGrasso – Fury Of The Storm
20. Xizibit – X
21. Y2Joro – Balls To The Wall
22. Yo The Real – Find The Real
23. The Architect – Because I Got High
24. Y2Joro & Dwayne Johnson – Tougher Than Leather
25. The All Rounders – Bad Reputation
26. Project Mayhem – Long Hard Road Out Of Hell

Публикувано изображение
1

#167 User is offline   Yo The Real Icon

• Multi-time Champion
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Регистриран: 23-March 08

Posted 03 February 2009 - 09:06 PM

Я, потвърдиха се нещата ! И аз мислех, че съм за Световната, но като гледах как пишат, че съм срещу Борко се очудих. Иначе си ми избрал доста лоша песен, която никак не харесвам :( Иначе албума е доста добър.
Публикувано изображение
Those who don't know pain can never know true peace.

WIW World Champion [c]
0

#168 User is online   G Icon

• Chairman
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Регистриран: 28-May 05

Posted 09 February 2009 - 01:28 PM

..WIW Productions..

The All Rounders backstage:

BJ Slim е седнал на един стол в съблекалнята умислен.. а до него кръстосал ръце изправен стои партньорът му Uchiha G. Камерата се приближава към тях, докъто BJ не поглежда ядосано към нея..

BJ Slim: "Вече е обявено.. 15 февруари... Silence.. The All rounders ще защитават титлите си срещу Project Mayhem! Всички в публиката знаят за какво иде реч! Аз съм най-техничният борец в WIW няма спор.. а този човек до мен е победил над 30 ММА БОЙЦИ преди да стегне багажа си от Япония за тук.. ние сме шампионите по двойки подяволите!! Тренираме абсолютно всеки ден за да сме по-бързи.. по-силни.. по-динамични... по-добри от вас!.. На последното шоу си позволихте да нападнете Кевин Хиро по брутален начин.. е what goes around comes back around CHAOS!!!..."

BJ кимва на Uchiha и двамата се запътват в неизвестна посока..

This post has been edited by G: 09 February 2009 - 01:29 PM

Публикувано изображение

poPe is pimpin`!!
0

#169 User is online   Remus Icon

• Main-eventer
  • PipPipPipPip

Posted 15 February 2009 - 12:34 PM

“Мълчанието е злато.”
Ама че лъжа.
Мълчанието, тишината, ужаса, това е едно и също, но под различно име.
Виждаш ли човекът, с когото се виждаш всеки ден, но той не казва нищо? Помниш ли как те е гледал, как те е следял? Как те е преценявал?
Чуваш ли тихите стъпки наоколо? Чуваш ли чуждото присъствие или поне намек за звук за съществуването на друг освен теб на точно това място?
Ако не, значи може да си готов за най-лошото. Мълчанието на не/познатния, тишината около теб... всичко е знамение за предстоящата ти гибел. Всичко сочи към бъдещ ужас. Страхувай се от тишината. Пази се от мълчанието. Не им давай повод да бъдат нарушени. Те ще те погубят.
Скоро...

Публикувано изображение

Добре дошли в WOLFPACK Arena, представяме ви WIW! Очаква ви вечер на нови предизвикателства, стари срещи и разчистване на сметки.

Откриваме с Ledg, RINOA и Anger, които стоят в ринга и чакат тълпата да замлъкне.
R: Тази вечер не стоим в този ринг, за да ви забавляваме. Ако сте дошли да гледате как Ledg се бие, то вие сте дошли в грешната сграда, в грешната вечер. Тази вече всичко ще бъде около отмъщението. Нека ви разкажа една история за бивши кариери. Имало едно време един верен член на доминираща група. Този член получавал само и единствено възможности, които сам пропилявал и обвинявал своите съюзници за собствените си провали. Този член се ослушал и чул грешния глас. Вместо да остане при гласа на разума, той избрал този на глупостта и открил нови съюзници – а именно жертвите на доминиращата група. „Що за глупост?” се питате? И ние искаме да знаем. Не... всъщност не искаме. Всъщност няма никакво значение. Bloodydoom, ти избра грешната страна и ние нямаме никакво желание или намерение да разберем защо. Ние просто искаме да те въведем в ринга, да те удряме, докато не останеш на косъм от края на мизерния си животец, след това да се възстановиш и да го направим отново... и отново... и отново. Bloodydoom, ти избра гибел пред превъзходство и тази вечер ще получиш подаръка на избора си.
(Започва музиката на Bloodydoom, който застава на рампата.)
BD: Причу ми се, че някаква гарга грачи и реших да я потърся и хвърля в най-близкия контейнер... но се оказва, че не бил такъв случая. Всъщност, било е лешояд. И заедно със себе си има две чучала, които зяпат глупаво, опитвайки се да разберат потока от нови думи, който ги залива. Ledg, мой човек. Как е главата? Понесе ли ти легендарното унищожение? И, разбира се, Anger. Кажи ми, стари друже, защо да избираш главорезите, когато можеш да минеш на страната на следващия победител?
(RINOA се изсмива: )
R: Първо обиждаш, после очакваш някой да застане на твоя страна? На това няма да се хванат дори и тези глупаци в залата! Сега бъди добро момче и ела в ринга, за да можем да започнем твоето унищожение.
BD: Големи думи от толкова малка устичка. Що не слезеш тука да започнем с твоето, пък ще видим докъде ще стигнем? Не? Както и да е. Ledg, не разбрах защо не си пожелал да се изправиш сам срещу мен, ами изпращаш бившия ми партньор. Не искаш ли да провериш дали ще падна за теб, както стана в турнира? Може и да го направя, откъде знаеш, че не играя двойна игра? Всъщност, това е много просто – защото аз не играя! Трябва да разбереш, че тук, отсега нататък, аз ще бъда ЦЯЛОТО ШИБАНО ШОУ! Аз ще се докажа пред всички – пред фенове, пред ръководство, пред съблекалня и шампиони! Присъствието ти и това на Anger просто ме задържаха на заден план, но сега идва моят ред да блесна. Моето блестене ще започне веднага щом изчистя прахта, закриваща светлината ми. Ако не сте разбрали метафората, това сте вие тримата. Ще ви почистя един по един, ще изчистя името си и ще залича всякакви следи от минало, в което вие сте съществували. След това... моят възход наистина ще започне!
(Bloodydoom вдига юмрук и музиката му отново започва и той се оттегля зад сцената, оставяйки RINOA, Ledg и Anger да гледат бясно.)

Dwayne Johnson w/ Y2Joro vs. Tuginator w/ CHAOS Romero & Mysterio

Tuginator дори не изчаква гонга и напада Johnson, който обаче го вижда и го спира на място с шумен шамар, следван от поредица такива, достигайки въжетата. Бич за Tuginator води до прехвърляне през рамо и Johnson очаква изправянето му с раменен блок за 1. Johnson прави ранен опит за Hollywood Walk of Fame, но Tuginator се измъква с лакти в тила, добавя няколко колене в корема и бърка в очите му, почивайки, докато той възстановява зрението си. Tuginator поема Johnson с още лакти, тръгва за бич... Johnson контрира... Tuginator минава под ласото му и го просва със скачащ лакът. Tuginator добавя лакът-брадва и покрива за 1. Tuginator тръгва за Walls of TUGG, но Johnson блокира, хващайки се за близките въжета и се издърпва от хватката му, минавайки зад въжетата. Tuginator опитва да го върне в ринга със суплекс, но Johnson отново блокира и прави опит за суплекс извън ринга. Tuginator също блокира, олюлява Johnson с юмрук в лицето, показва среден пръст на Joro и отскача от перпендикулярните въжета за падащ ритник в Johnson, бутайки го от ръба на ринга! Romero и Mysterio се доближават хищнически към Johnson, но се отдръпват, когато Joro вижда намеренията им и също се доближава, помагайки му да стане. Johnson се връща в ринга и веднага попада под ритниците на Tuginator. Следва гърботрошач от пеперуден захват за 2. Tuginator изкачва близкия ъгъл и дебне изправянето на опонента си, после скача... и Johnson го улавя в гръбнакотрошач! Johnson се изтъркулва на чисто и скача на крака, посрещайки залитащия на крака Tuginator с шамари в ъгъла, поздрав и последен шамар, свличайки го до долния обтегач. Джонсънсе отдръпва в другия ъгъл, очаквайки новото изправяне на Tuginator, заковава преса с тяло, ритник в корема и светкавично DDT! Покриване – 1.. 2... НЕ! Johnson дебне Tuginator, следва опит за HWOF... Тъг обаче контрира с вътрешен пакет – 1.. 2... НЕ! Двамата стават едновременно, Johnson нанася шамари и праща Tuginator в ъгъла, засилва се след него... Tuginator обаче вдига ботуш, Johnson се олюлява назад след сблъсъка и когато отново се обръща, попада в ракетен ритник от второто въже! Tuginator очаква изправянето на опонента си, засажда го в средата на ринга с булдог и се засилва за LIONSAULT! … Johnson вдига колене! Tuginator обаче се приземява на крака до него, веднага хваща вдигнатите крака и опитва Walls of TUGG... Johnson се бори срещу захвата, въртейки се диво... Tuginator все пак успява да го обърне, заключвайки захвата! Tuginator опитва да огъне опонента си на две, но Johnson отказва да се предаде и търси въжетата... които са все по-близо... и по-близо... и успява да ги хване! Tuginator задържа захвата до четвъртото отброяване на съдията, след това рита веднъж Johnson в кръста и започва ново дебнене. Johnson е на крака... Tuginator тръгва за суперритник... Johnson обаче хваща крака му, гледайки го с убийствен поглед! Joro крещи “BAD MOVE!” извън ринга и Johnson поглежда злобно и него. Tuginator все пак скача за енцугири с другия крак, но Johnson заляга и веднага прави опит за Sharpshooter! И го заключва! Romero и Mysterio веднага нахлуват в ринга и изсипват вихрушка от юмруци по Johnson сваляйки го на тепиха за DQ! @ 6:50
Победител чрез DQ: Dwayne Johnson

Joro също влиза, за да помогне на партньора си и поваля Romero с ласо, след това и Mysterio с падащ ритник. Той се връща към Romero, бутайки го в ъгъла за няколко юмрука в главата и отново се обръща към Mysterio... но получава суперритник от Tuginator! Johnson опитва да се набере на крака... но се нанизва на копието на Romero! Тримата ритат опонентите си, докато по рампата не се спускат BJ Slim и Uchiha G, и Project Mayhem доброволно напуска ринга.

Vito LoGrasso е в коридора и започва да души въздуха, когато камерата го доближава.
VLG: Надушваш ли това? Знаеш ли какво е? Това е надежда. Изпаряващата се надежда на D’Lo Brown, че някога ще успее да ме победи. Той допусна една много голяма грешка на предното шоу, когато ме остави сам срещу Loop и Yo The Real – а именно, че ме остави сам срещу противници, които няма да си направят труда да ме довършат и да го лишат от противник за следващия път. Виждаш ли, Brown, докато аз съм жив, твоята надежда просто не може да живее. Просто двете същности не са съвместими. Затова се налага да я убия – и ако за целта трябва да ти видя сметката... така да бъде.

Xzibit е в съблекалнята си и се приготвя за престоящия мач.
X: Пред вас стои един нов човек. Край с отборната дивизия, край с двойната игра. Вече започвам нова кариера като собствен шеф и мисля да я стартирам с гепването на най-новия трофей в WIW – Pure Wrestling титлата. И е смешно като си помисля кой е моя противник – Bulgarian Lion, а именно първия ми опонент в първото шоу на WIW. Lion, тогава ти просто изкара късмет и спечели заради подробност. Тая вечер случая нема да е такъв. Мисля да ти върна туша, да ти взема титлата, да те върна на мойто място от предните шоута – баш в дъното на класациите. Надявам се да не си твърде пребит от предния път – не ми се иска да вляза в ринга с развалина.

Камерата се доближава до обърнатия с гръб към нея Bulgarian Lion. Той се обръща... и веднага по лицето му се забелязват белезите от последния му мач – зарастващите рани от удара с бодливата тел: дълги резки, пресичащи лицето му.
BL: Хубави са, нали? Белезите на войната, така ще ги наричам. Те не са важни. Опитът да бъда обезобразен не е важен. Важното е, че тази глава от живота ми приключи и идва време за следващата. Виждам, че Xzibit вече е готов да заеме ролята на антагониста и се радвам – този път поне зная какво ме очаква. Xzibit, побеждавал съм те преди, мога и пак. Този път обаче стъпваш на моя територия – можеш ли да държиш юмруцте си далеч от лицето ми? Можеш ли да стоиш далеч от обсега на захватите ми? Надявам се. Иначе този мач няма да се окаже кой-знае-какво предизвикателство. А аз дължа такова – на себе си и на феновете. За тях... за бога и народа.

WIW PURE WRESTLING CHAMPIONSHIP –
Bulgarian Lion ©
vs. Xzibit

Двамата откриват със сключване, Lion бързо извива ръката на Xzibit, преминава в ключ на главата, премята го на пода и го притиска под себе си, докато Xzibit не скача на крака. Двамата се гледат известно време, след това Xzibit отново тръгва за сключване... Lion обаче го препъва с крака, плъзва се по гърба му и отново заключва главата му. Xzibit се измъква бавно и тръгва за свой ключ на главата, но Lion избегва и опитва Cattle Mutilation... и Xzibit панически се завърта така че да положи крак върху близките въжета. Съдията му съобщава, че е изгубил първото си прекъсване и Xzibit поглежда бясно опонента си, който подигравателно сочи китката си, все едно има часовник, за да подчертае колко рано е похабил едно от спасенията си. Xzibit се спуска към него... и Lion го посреща с прехвърляне през ръка. Xzibit се завръща... в ново прехвърляне. Lion го очаква с трето, засилва се от въжетата и напада с ласо... Xzibit обаче заляга и изхвърля шампиона извън ринга с падащ ритник в гърба. 1.. 2.. 3.. 4.. 5.. 6.. Lion опитва да се върне в ринга, но Xzibit го очаква с падащ ритник между въжетата, блъскайки го в оградите.. 7.. 8.. 9.. 10.. 11.. 12.. 13.. Lion се свестява и отново опитва завръщане... и Xzibit полита с TOPE CONHILO върху него, отново забивайки го в оградите! Съдията започва наново – 1.. 2.. 3.. 4.. 5.. 6.. 7.. 8.. 9.. Xzibit се връща в ринга и следи опонента си от ъгъла.. 10.. 11.. 12.. 13.. 14.. 15.. 16.. 17.. 18.. Lion се завръща в ринга. Xzibit го поглежда победоносно и се спуска към него за ново сключване. Lion бързо го обръща в нов ключ на ръката, завръта се около него и заключва и главата. Xzibit го избутва към въжетата и минава под него, става и го прескача на връщане, след това скача за падащ ритник... Lion се задържа за въжетата и Xzibit пада пред него. Lion се възползва с jacknife roll – 1.. 2… НЕ! Двамата се изправят... и Lion нанася умопомрачителен чоп, свличайки Xzibit на колене! Lion се засилва пред него за якуза ритник... Xzibit обаче рязко се изправя и го посреща с бедрено ласо! Xzibit го изправя и следва с германски суплекс с мост – 1.. 2... НЕ! Lion изпреварва Xzibit с изправянето и също прилага германски суплекс с мост – 1.. 2... НЕ! Двамата се изправят едновременно, Lion напада с мощни чопове, Xzibit му връща лакти и удари с отворена длан през гърдите, двамата се засилват едновременно към въжетата, посрещат се със саблени удари, но никой не пада. Xzibit отново се засилва... а Lion го следва и когато Xzibit се оттласква, Lion заковава якуза ритник в лицето му, катурвайки го извън ринга! 1.. 2.. 3.. 4.. 5.. 6.. 7.. 8.. 9.. 10.. 11.. 12.. 13.. Xzibit се поизправя и тръгва към ринга... но Lion го посреща със суисида! 1.. 2.. 3.. 4.. 5.. 6.. 7.. 8.. 9.. 10.. 11.. 12.. 13.. 14.. 15.. Lion се връща в ринга.. 16.. 17.. 18.. 19.. Xzibit го следва в последния възможен момент! Lion вече е на крака и го очаква със суплекс корем до корем. Той го задържа, изправя и следва със суплекс през глава. Lion дебне... LARIAT! Покриване – 1.. 2... Крак на въжетата! Второ прекъсване на Xzibit! Lion веднаг тръгва за cobra clutch и го заключва от права позиция, но Xzibit се засилва към близкия ъгъл и се оттласква с крака от сглобката, катурвайки шампиона по гръб и измъквайки се с кълбо. Xzibit минава в засилка, докато Lion се изправя... Xzibit скача за huracanrana… Lion блокира и го забива с бомба в сглобката! Lion качва Xzibit на въжетата и го следва за Bulgarian Suplex... Xzibit се държи в името на живота си за въжетата, а Lion неуморно опитва да го прехвърли... в ринга обаче влиза Mizernik! Той блъсва съдията настрани и напада Lion! Дисквалификация! @ 8:00
Победител чрез DQ: Bulgarian Lion (1st defense)

Mizernik сваля Lion от въжетата и му нанася юмруци. Lion отвръща с чопове. Xzibit слиза от въжетата, гледайки в Mizernik и разделя двамата, блъсвайки го. Mizernik го бута в отговор. Xzibit удря Mizernik! Mizernik удря Lion! Lion удря Xzibit! Тримата си разменят удари в средата на ринга! Съдията опитва да ги спре, но получава по един юмрук и от тримата, които след това продължават размяната! Едва тогава охраната нахлува в ринга и ги разделя в отделни ъгли.

The Architect е в офиса си, следейки случващото се.
A: Абе, какво става тука, едва почваме вечерта, а имаме две дисквалификации! За новия ни „проект” няма какво да казвам – по-късно ще си получат тяхното. Но Mizernik… ох, човече, как започваш да ми лазиш по нервите. Ето какво ще направим. Тази вечер ти имаш мач. Нека направим този мач с условие. Победителят ще се изправи срещу Xzibit на следващото шоу. Победителят от другия мач ще се изправи срещу Lion или който там е шампион след месец. Толкова за вас... а сега моя любимец, Ledg. Както обещах, вече всяка вечер ще имам специални предизвикателства за теб. Bloodydoom ще е твърде зает с бившия си партньор, но не се безпокой – вече имам идеалния опонент. Kevin Hero – човекът, който така и не успя да победиш! Махай се, Оператор, трябва да видя на кой друг ще му се стъжни животеца тая вечер.

#1 CONTENDER’S MATCH (PURE TITLE) –
RKO
vs. James Luck vs. Y2Joro vs. Mizernik

Mizernik остава извън ринга, облегнат на ръба. Останалите не му обръщат внимание, а започват да обикалят ринга, чудейки се откъде да започнат. RKO амбициозно започва с атака по Jimmy, след това и по Joro, нанасяйки по един юмрук, след това се обръща за повторение... право в ритник от Jimmy, който го обръща в сабления удар на Joro. Двамата изправят RKO, засилват го от въжетата и го просват с раменни блокове, следвайки с лакът-брадви. Jimmy покрива, но Joro го издърпва преди началото на броенето. Двамата навлизат в размяна на лакти и евентуално Joro праща Jimmy с бич към въжетата, но пропуска ласо и Jimmy се завръща с пресичащо тяло. Jimmy търси RKO... който вече е на крака и го очаква с ритник в корема, ченетрошач и вратотрошач. RKO рита няколко пъти и Joro, изправя го и го праща в един от ъглите, нападайки за преса... Joro обаче се измъква, после заляга, за да избегне и ласото на Jimmy, който нацелва RKO в ъгъла, обръща се... и Joro го праща с падащ ритник в RKO. Joro се засилва от отсрещния ъгъл за скачаща преса... но Jimmy RKO се отдръпват едновременно. Двамата поемат Joro с ритници в гърба и го просват с двоен обърнат суплекс! RKO тръгва за туш, Jimmy го издърпва и също опитва туш, RKO го спира и двамата навлизат в размяна на удари. RKO надделява с коляно в корема и просва Jimmy със суплекс върху Joro. Той застава над двамата, вдигайки високо ръце... и започва серия от Гарвинови настъпвания, ритайки и двамата където свари! RKO си избира Joro, изправя го и опитва Best From The West... Joro блокира и го тръшва със заден суплекс! Тримата остават да лежат, борейки се да станат. Mizernik продължава да гледа безучастно извън ринга, клатейки се напред-назад както предния път в коридора. Тримата в ринга вече са на крака... Joro удря Jimmy... Jimmy удря RKO... RKO удря Joro... Joro удря RKO... RKO удря Jimmy... Jimmy удря Joro... Joro бърка едновременно в очите на Jimmy и RKO и вдига победоносно ръце... но Jimmy и RKO го просват с взаимни юмруци и му вкарват ботуши в гърба, изритвайки го извън ринга. RKO веднага поеме Jimmy с лакти, бич в ъгъла, преса, суплекс и коляно-брадва! Покриване – 1.. 2... НЕ! Той го изправя и прилага самбо суплекс – 1.. 2... НЕ! RKO следва с нов бич в ъгъла, засилка... и изяжда ботуш. Jimmy изкачва второто въже и заковава SPIKE DDT! Покриване – 1.. 2... НЕ! Jimmy тръшва опонента си след загребване и изкачва отново въжетата, политайки за жабешка преса... но няма никой вкъщи! Докато двамата лежат в ринга, Joro набира сили да се изправи извън ринга. Той поглежда първо към клатещия се Mizernik, който все още няма намерение да вземе участие в мача, след това поглежда към рампата... където са застанали две фигури в черни роби с ниско нахлупени качулки! Joro ги гледа известно време, но евентуално решава да се върне в мача и изкачва близкия ъгъл, очаквайки някой да се изправи. RKO става пръв... и Joro го просва с ракетен ритник! Jimmy се изправя... Joro го засажда с булдог! Следва кебрада! Покриване – 1.. 2... НЕЕ! Joro вдига RKO и го приготвя за бомба... RKO блокира и прехвърля Joro зад себе си, дебнейки го... СУПЕРРИТНИК! Joro се олюлява... и връща СУПЕРРИТНИК! Двамата падат едновременно! Jimmy се изправя между тях, поглежда първо единия, после другия, след това изкачва най-близката до Joro сглобка и приземява FROG SPLASH! Покриване – 1.. 2... НЕЕЕ! Jimmy изкачва сглобката до RKO – FROG SPLASH! Покриване – 1.. 2... НЕЕЕЕ! Jimmy изправя RKO и хваща ръцете му в пеперуден захват, следва издигане за Colt .45… RKO се спуска зад него, Jimmy се обръща... право в BEST FROM THE WEST! RKO се бави, но евентуално полага ръка върху Jimmy – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-Joro прекъсва! Joro и RKO се изправят бавно един срещу друг... Joro нанася юмрук... RKO му го връща... RKO нанася юмрук... Joro залита назад, връща се чрез въжетата и му го връща... RKO залита, оттласква се и се завръща с ласо... Joro обаче го изпреварва с ритник в корема! POWERBOMB! Joro издига RKO отново – ВТОРА БОМБА! Не е приключил – LIGERBOMB! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-Jimmy прекъсва! Joro рита вече изморения Jimmy в корема и опитва отново бомба... Jimmy обаче се спуска пред него, хваща ръцете в пеперуда – LUCKY DDT! Jimmy вдига ръце победоносно – вече няма кой да го спре... освен Mizernik, който се промъква зад него и го преобръща с кълбо на О’Конър – ЕДНО.. ДВЕ... ТРИ! @ 11:10
Победител: Mizernik

Mizernik веднага напуска ринга и тръгва по рампата... към фигурите в черни роби... които обаче дори не го поглеждат, докато се скрива от поглед зад завесата. Jimmy остава да седи в ринга, псувайки под нос. Joro първи от останалите напуска ринга и тръгва по рамапата... и една от фигурите го проследява с поглед, но Joro не й обръща внимание, скривайки се зад сцената. Двете фигури продължават да гледат лежащите в ринга RKO и Jimmy още малко, след това си тръгват.

Ledg е в съблекалнята си с RINOA и Anger и преобръща пейки и удря по шкафчетата, очевидно бесен.
R: Успокой се.
Ledg: Как? Кажи ми, моля те! Не стига, че онзи неблагодарник Bloodydoom ме предаде, ами сега и Architect ми натриса онзи смешник Hero! Не му ли писна да си играе с мен? Не разбира ли, че бърка в неподходящи потоци и не знае какво може да изскочи и да го захапе? (Ledg се обръща към Anger.) А ти? Ти знаеш ли си ролята в това? Знаеш ли какво точно трябва да направиш тази вечер?
(Anger отговаря автоматично: )
А: Никаква милост. Bloodydoom трябва да бъде победен.
Ledg: Даа... победен, но не и довършен. (Ledg се обръща към камерата.) Това е моята работа. (И напуска стаята, следван от RINOA.)
(Anger остава сам в съблекалнята и евентуално се обръща към камерата: )
A: Bloody, не зная на какви комплекси те изби, че реши да си играеш с нервите на откачалка като Ledg. Много, много лош ход. Мислиш си, че си му бил роб. Наистина ли? Значи ме мислиш за роб? Е, този роб ще направи всичко по силите си да направи така, че името ти да се превърне в съдбата ти... както чу, но не и тази вечер. Тази вечер просто ще убия представата, че си непобедим, за да си наясно какво ще те очаква занапред. Съжалявам, братле... ако трябва да избирам между теб и един разгневен Ledg, по-добре да съм от безопасната страна на стената. А това не е твоята.

GRUDGE MATCH –
D’Lo Brown
vs. Vito LoGrasso

Vito и Brown едва дочакват гонга и се впускат в размяна на тежки юмруци. Размерите и на двамата са внушителни и всеки удар се отразява на другия, но Brown като по-едър си казва думата и скоро взима надмощието, вече доминирайки изцяло с тежки чукове, водещи Vito към един от ъглите. Brown нанася рамене в корема на Vito, тръгва за бич, Vito блокира и опитва свой... Brown обаче го блокира на свой ред и го дръпва в ласо... но Vito не пада! Vito нанася свое ласо... и Brown остава на крака! Vito рита Brown в корема, бутайки го в свеото място в ъгъла, нанася коляно в корема, лакът в главата, следва с бич към въжетата и ботуш в лицето! Brown се задържа на крака! Vito се засилва от въжетата... и се нанизва на вдигнатия ботуш на Brown! Но и той остава на крака! Двамата се засилват едновременно и се посрещат с рамене, отново никой не пада при сблъсъка, затова се засилват от другите въжета... новият сблъсък също не резултира в падане от страна на никого! Двамата преминават в нова размяна на тежки юмруци. Brown отново започва да надделява... и Vito бързо решава да бръкне в очите му. Vito опитва да вдигне Brown със загребване... Brown обаче е твърде тежък, дори добавя и няколко чука в тила му, за да го пусне. Brown вдига Vito на рамо и се засилва към ъгъла... Vito се спуска зад него и го бута с лице в сглобката, следвайки с нова серия юмруци в главата, коляно в корема, лакът в главата, бич от въжетата и нов ботуш в лицето! Brown отново остава на крака! И атакува с LARIAT! Vito избегва! Чукове в гърба на Brown, Vito добавя и няколко удара с коляно в кръста, отдръпва се и забива ботуш в тила му, блъсвайки го в ъгъла отпред. Vito следва с коляно в гърба, лакът в тила, бич към въжетата... Brown блокира бича и дръпва Vito в SKY-HIGH! Гърбовете и на двамата за първи път тази вечер срещат тепиха! Vito не помръдва, но Brown се бави при опита за туш – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕ! Brown бавно вдига Vito, нанася му няколко вертикални чопа и го праща в ъгъла, следвайки за преса... но изяжда ботуш. Brown се отдръпва към средата на ринга... и Vito го поема с GORE! Vito също се бави при опита за туш – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕ! Vito изправя Brown и го хваща за гърлото в амбициозен опит за chokeslam... вдигането е неуспешно и Brown също хваща Vito за гърлото, но с две ръце. Brown издига Vito за Baldo Bomb... Vito блокира с множество юмруци в главата му, спуска се пред него и опитва да го вдигне в носилка за Hope Killer... краката на Brown почти се отделят от пода... но той се съвзема и спира опита с масивни лакти. Brown бута Vito в ъгъла и забива страховита масивна преса! Vito залита напред... и Brown го просва с LARIAT! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Brown тръгва към ъгъла и бавно го изкачва, приготвяйки се за Lo Down... Vito обаче се изправя и го пресича! Vito нанася удар след удар на висящия Brown! Vito се качва пред него, продължавайки да сипе удари, за да не опита някаква съпротива. SUPERPLEX!!! Приземяването разтърсва ринга! Vito става и очаква изправянето на Brown... с GORE! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Vito удря вбесено тепиха с юмруци. Той изправя Brown и отново опитва да го вдигне за Hope Killer… и го вдига в носилка! Vito залита под тежестта на опонента си, но не се предава и се опитва да го намести в позиция... но залита още веднъж и това извежда Brown твърде близо до въжетата. Brown веднага хваща най-горното въже и се издърпва от хватката! Vito опитва да го дръпне извън обсега на въжетата, налагайки го с юмруци, но Brown отговаря на ударите с двойна ярост, извеждайки Vito навътре към ринга. Удар, след удар, след удар, след удар... Загребващо тръшване позиционира Vito в средата на ринга. Brown отново изкачва въжетата и полита – LO DOWN! НЯМА НИКОЙ ВКЪЩИ! Vito изправя Brown и следва с бич към ъгъла... Brown контрира бича и следва за преса... Vito обаче издърпва съдията на мястото си! Brown бие спирачка на милиметри от сблъсъка! Съдията обаче покрива защитно очи, което позволява на Vito да срита опонента си между краката! Vito изревава като животно, застава пред Brown... и го вдига в носилка! HOPE KILLER ВЪРХУ СГЛОБКАТА! Brown залита навътре към ринга, а Vito се засилва пред него – GORE! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТРИ! @ 11:24
Победител: Vito LoGrasso

Vito застава над лежащия Brown с ръка на кръста, на ръба на херния, и му се присмива между спазмите. Кресва му „Ще се видим отново, кучко!” и напуска ринга.

Remus Willmore е зад кулистите и на лицето му вече грее нова зла усмивка. Когато камерата се доближава ясно се вижда разкъсания му ръкав на дясната ръка, която е покрита с белези от резки. Remus посреща Оператора с шепот.
RW: Красиви са, нали? Истинско изкуство. Всеки разказва история – този е за всеки нанесен удар по един стар враг; този е за всяка негова синина; този е за всеки път, когато се е озовавал по гръб; а този тук, и този, и този, и останалите изобщо са копие на тези, които той носи на лицето си. Нека ги носи като спомен – нека всеки, който го види, да разбере какво означава да застанеш на пътя ми и на този на Целта ми. Моята Цел... каква ли е тя сега? Няма да разберете сега. Но скоро. Много, много скоро следващата ми жертва ще се озове лице в лице с последното нещо, което ще види в краткия си и безсмислен живот. Beware…

The All Rounders са в съблекалнята си и се приготвят за предстоящите мачове. Kevin Hero първи забелязва влизащия Оператор.
KH: АХА! Ей, спри на място! Връщай се тука и чакай да си кажем каквото имаме за казване, каквото и идваш да чуеш! Тъй... Сега искам да представя на вниманието на нашите опоненти Веществено доказателство А - себе си, Веществено доказателство Б – BJ Slim и Веществено доказателство В – Uchiha G. Това са трите доказателства, че може да има неограничено ниво на внушителност по света. Тази вече не един, ами цели трима души ще се убедят в това, когато стъпим в ринга и си свършим работата, давайки на феновете това, за което се дошли! Не, не говоря за това да видят мен – макар че си близо, - а да видят как идиоти като Ledg и Project Mayhem си получават своето. Ledg, ти никога не си ме побеждавал и, вярвай ми, никога няма да успееш. Тази вечер ще докажа, че аз трябваше да съм на мястото ти преди няколко месеца, когато държеше златото. Ще видиш...
BJS: И, разбира се, стигаме до Project Mayhem, предполагам синовете на Monica Mayhem. Във всеки случай, наскоро да сте поглеждали списъка с хората, които вие сте побеждавали, а после този с хората, които ние сме побеждавали? Нека опитам да го изредя – Anger и Bloodydoom, Y2Joro и Dwayne Johnson, D’Lo Brown и Xzibit, Vito LoGrasso и RKO, а наскоро май взехме, че победихме дори и бившия световен шампион Ledg. Я да видим вашия списък... зилч, нула, нил, нъцки, нада! И мислите, че имате дори и въображаем шанс да ни вземете това? Не зная от коя планета падате, но на Земята това го наричаме Една Голяма Шега. Вие сте тази Шега, но не сте смешни, затова тази вечер мислим да убием нарастващата ви възбуда в зародиш.
(Uchiha поглежда Slim накриво.)
UG: Ти откъде знаеш коя е Моника Мейхем?
BJS: Аз... такова... НЕ Е ТВОЯ РАБОТА, ОК?!

GRUDGE MATCH –
“The Whole Fucking Show” Bloodydoom
vs. Anger

Въпреки заканите си, Anger се колебае да влезе в ринга. Когато го прави, обаче, настава истински хаос и двамата се вкопчват един в друг за кратко, преминавайки за секунди от опит за надделяване в бурна размяна на лакти и юмруци, в един момент двамата падат и се търкалят из ринга, всеки удряйки където завари, а съдията безпомощно ги следва, опитвайки да въведе ред в битката. Съдията евентуално успява да ги раздели, но Anger веднага се възползва от краткото разсейване да бръкне в очите на бившия си партньор и го погва със серия от лакти, водещи до бич към въжетата, водещ до падащ ритник в гърдите на Bloodydoom. Anger гледа как Bloodydoom се изправя, засилва се от въжетата... и попада в падащия ритник на Bloodydoom! Anger се изтъркулва извън ринга, търсейки ранна почивка, но Bloodydoom е с други намерения и се засилва за подземен ритник... Anger обаче избегва и Bloodydoom се плъзва извън ринга. Anger веднага изкачва въжетата и отскача със салто назад, право върху опонента си! Двамата остават за кратко паднали край оградите, Anger се изправя пръв и връща Bloodydoom в ринга, причаквайки го на ръба зад въжетата. Bloodydoom е на крака... Anger отскача от въжетата... и Bloodydoom го улавя в силово тръшване! Bloodydoom се засилва от въжетата и добавя тичащ крак-брадва. Покриване – 1.. не! Bloodydoom нанася лакти на Anger, бич от въжетата... Anger избегва ласо, завръща се със сателит... Bloodydoom блокира опита за La Mistica, нанася коляно в корема и опитва Legendary Destroyer… Anger блокира, падайки на коляно, прави кълбо назад и се засилва... Bloodydoom помага на засилката му, пада под него, изправя се със скок над него, опит за маймунско премятане... Anger се прехвърля на крака, продължава засилката, избегва ласо и скача на гърба на опонента си за reverse rana… Bloodydoom обаче реагира веднага и пада назад в електрически стол! Anger се набира бавно на крака и залита в ъгъла, Bloodydoom вече го очаква с раменни блокове в корема, премятане назад и последен удар с рамо. Маймунско премятане позиционира Anger в средата на ринга, Bloodydoom изкачва ъгъла и полита – FLYING LEGDROP! Покриване – 1.. 2... НЕ! Bloodydoom следва със суплекс, изправяне и заден суплекс. Покриване – 1.. 2... НЕ! Bloodydoom издърпва опонента си пред един от ъглите и отново изкачва сглобката... Anger обаче се изправя рязко и го пресича на въжетата. Anger нанася удар с отворена длан и се качва пред опонента си – AVALANCHE FRANKENSTEINER! Покриване – 1.. 2... НЕ! Щом се съвзема, Anger праща Bloodydoom в един от ъглите и го следва с moonsault kick! Bloodydoom залита напред... и Anger го просва с енцугири! Покриване – 1.. 2... НЕ! Anger изкачва ъгъла... Bloodydoom обаче също се изправя и напада... но се нанизва на ритник от Anger. Bloodydoom залита назад... и Anger го просва с ракетен ритник! Anger поглежда вбесено бившия си партньор, после и публиката... и слиза от ринга, бъркайки под него за маса! Той вади масата и я вкарва в ринга, след това се кани да влезе... но бейзболният ритник на Bloodydoom го залепва за оградата! Bloodydoom веднага се засилва отново и излита със суисида! Bloodydoom връща Anger в ринга, следва го и сам се заема да изправи масата, позиционирайки я пред един от ъглите въпреки непрекъснатите предупреждения на съдията. Bloodydoom се насочва към Anger... и получава палец в окото. Anger му нанася няколко лакътя и го засилва от въжетата... Bloodydoom преминава в сателит и комбинира с руско помитане! Bloodydoom се изправя, поглежда Anger, поглежда масата, поглежда публиката... и посочва масата, крещейки “LD?” Публиката с удоволствие отвръща “LD!!!” Bloodydoom издърпва Anger в ъгъла с масата и се качва на сглобката, дърпайки Anger след себе си, за да направи Legendary Destroyer от второто въже и върху масата! Anger обаче панически се измъква с юмруци в корема му и го следва по въжетата. Двамата се изправят на третото въже и разменят удари. Лакът за Bloodydoom. Юмрук за Anger. Юмрук за Bloodydoom. Лакът за Anger. И отново. И отново. И отново. Двамата си нанасят едновременно удар... олюляват се... и падат заедно през масата! Никой не помръдва! Съдията не знае какво да обяви, затова отброява – 1.. 2... 3.... 4..... 5...... 6....... 7........ 8......... 9......... 10! @ 10:46
Победител: Няма

Двамата продължават да лежат и след мача. Съдията ги проверява и крещи за медици... но вместо медици, по рампата слизат Ledg и RINOA! Двамата бавно, но целеустремено се насочват към ринга, без да отделят зли погледи от Bloodydoom. Те влизат в ринга... доближават се... и по рампата се спуска и Kevin Hero! Той веднага препречва пътя на Ledg, гледайки го предизвикателно. Ledg за миг претегля нивото на разума и желанието за мъст... и бавно отстъпва в един от ъглите, докато медицинският екип слиза по рампата, за да помогне и на двамата да излязат от ринга и да бъдат изведени от ринга. Hero ги съпровожда с поглед... но това му коства атака в гръб, когато Ledg решава да си излее яда върху него! Ledg крещи на съдията да удря гонга!

Ledg w/ RINOA vs. “The Phenomenal” Kevin Hero

Ledg продължава с ритници в гърба на Hero, сяда на гърба му и нанася и юмруци в главата, докато съдията не го отдръпва. Ledg се успокоява, докато Hero опитва да намери баланс и да стане... и заключва главата му подмишница. Ledg го извива насам-натам, дръпва го в средата на ринга и пада на едно коляно, опитвайки да го свали по корем. Hero вече започва да се бори, нанасяйки юмруци в кръста му, отскубва се и се засилва от въжетата... право в раменния блок на Ledg. Ledg също се засилва от въжетата... Hero се търкаля под него, изправя се със скок над него и при третото завръщане го нацелва с феноменален падащ ритник! Hero търси подкрепа от публиката, докато Ledg се изправя... само за да бъде повален от сабления удар на Hero. Ledg пада от втори саблен. Изправя се отново... и попада в huracanrana, инстинктивно търкаляйки се извън ринга... RINOA идва, за да види как е... но Hero не дава на никого почивка и се хвърля със залез над въжетата, събаряйки и двамата! Публиката крещи от удоволствие, докато Hero връща опонента си в ринга и го очаква зад въжетата. Ledg е на крака... и Hero полита с отскок... право в мощен европейски ъперкът от Ledg! Ledg причаква залитащия Hero и го просва отново с тичащ европейски ъперкът! Покриване – 1.. 2... НЕ! Ledg рита веднъж опонента си и прилага chinlock. Hero се набира на крака преди захватът да вземе ефект, нанасяйки отчаяно лакти в ребрата, отскубва се със засилка... но се нанизва на ритник в корема и нов headlock! Hero опитва бутане, Ledg пада на коляно. Hero опитва блъскане в сглобките, Ledg отказва да пусне. Hero опитва контра чрез заден суплекс, Ledg се приземява на крака и отново заключва headlock! За да предотврати още опити за измъкване, Ledg прехвърля Hero по гръб и задържа захвата върху тепиха. Hero се задържа известно време, опитвайки се да скочи на крака, но Ledg го задържа на място. Hero обаче успява да хване главата му в ножица и най-сетне го издърпва от себе си! Ledg се измъква със скок на крака и отново се спуска за headlock преди Hero да се изправи, но Hero го избегва и го очаква с ритник между плешките. Hero поема Ledg с лакти, бич от въжетата и прехвърляне през рамо. Следват още лакти, достигайки ъгъла, бич в отсрещния и Hero заковава преса, следвана от загребващо тръшване пред ъгъла. Hero изкачва ъгъла и полита за летяща преса... Ledg вдига колене! Ledg се завръща с бърз обърнат гърботрошач и покрива отчаяно – 1.. 2... НЕ! Ledg продължава с коремотрошач, загребване и ребротрошач. Ledg се засилва за Total Elimination… Hero обаче избегва и заключва крават! Ledg нанася лакти в корема, но Hero отказва да го пусне и разтриса главата му, за да спре с опитите. Когато Ledg се успокоява, Hero го просва с крават-плекс. Hero приземява салто от място! Покриване – 1.. 2... НЕ! Hero изправя Ledg и тръгва за бич... Ledg обаче блокира и опитва Final Execution... Hero го избутва към въжетата и тръгва за падащ ритник... Ledg спира пред въжетата, Hero пада по гръб и Ledg покрива с jacknife roll – 1.. 2... НЕ! Двамата стават едновременно, Hero преобръща Ledg с oklahoma roll – 1.. 2... НЕ! Ledg се прехвърля в залез над Hero за sunset flip roll – 1.. 2… НЕ! Hero препъва Ledg и го покрива на място – 1.. 2... Ledg прехвърля Hero в свой опит за туш – 1.. 2... Hero се прехвърля над Ledg – 1.. 2... Ledg изритва и се засилва, но попада в crucifix – 1.. 2... НЕ! Ledg продължава с кълбо на О’Конър – 1.. 2... Hero допълва кълбото в свой опит – 1.. 2... НЕ! Двамата отново стават едновременно... и Hero разтърсва Ledg с порещ лакът! Ledg не пада... а отговаря с порещ ъперкът! Двамата се засилват едновременно от въжетата и се просват взаимно с едновременно ласо! Публиката крещи за Hero, докато двамата опитват да се наберат на крака. Веднъж станал, Ledg напада с ъперкът... Hero обаче блокира, завърта Ledg и го плъзва с пързалка по гърба си – 1.. 2... НЕ! Ledg обаче се изправя преди Hero И ОТНАСЯ ГЛАВАТА МУ С РИТНИК! Hero веднага се срива, а Ledg залита към въжетата от силата на собствения си удар и се обляга на второто, гледайки със зла усмивка в първия ред на публиката. Той се изправя бавно, поглежда към публиката, поглежда към Hero, после към съдията, към RINOA и към камерата. Той насочва смъртоносен пръст в посока на опонента си и пада на четири крака, дебнейки хищно. Hero едва открива сили да се набере на крака... залита насам-натам... обръща се към Ledg... който скача за FINAL EXECUT… Hero блокира! Коляно в гърба извива Ledg! HERO’S WELCOME! Двамата отново са неподвижни на ринга. Hero събира сили да протегне ръка и да я положи върху опонента си – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Hero се изтъркулва зад въжетата и се набира на крака с тяхна помощ, причаквайки Ledg да се изправи... отскок и SUPERMAN ELBOW! Hero покрива... RINOA обаче разсейва съдията! Hero отива при съдията, казвайки му да се върне в мача, но спорът продължава. Ledg малко по малко се възстановява и напада Hero... който избегва и Ledg бута RINOA от ръба! Hero опитва Hero’s Welcome… Ledg блокира с лакти, засилва Hero с бич към ъгъла... Hero обаче скача върху второто въже... Ledg го застига преди да се обърне и го удря с чук в гърба. Ledg качва Hero в електрически стол, обръща се, за да го спусне върху сглобката... Hero обаче се накланя напред, използвайки тежестта си за победно кълбо – 1.. 2... 3! @ 17:11
Победител: Kevin Hero

Hero напуска ринга веднага след третото отброяване, оставяйки вбесения Ledg да седи и да се чуди какво се случи току-що. Ledg започва да спори със съдията, а публиката крещи “HAHA, YOU LOST!” Ledg им изкрещява да млъкнат, но те продължават. Съдията опитва да го успокои... но получава ъперкът! Съдията се изправя на четири крака, докато Ledg хищно се отдалечава и се завръща със засилка и МОЩЕН РИТНИК В ГЛАВАТА МУ! Ledg не може да си намери място от яд, но обединените сили на RINOA и охраната му помагат да се върне зад сцената, докато медиците се завръщат отново, за да изведат съдията.

Project Mayhem – CHAOS Romero, Mysterio и Tuginator – са на паркинга.
CR: На миналото шоу вие станахте свидетели на нашия пролог. Тази вечер обаче вие ще разберете какво ще се случи в първата глава на историята за Настъпването на ХАОСА. Ние не търсим власт. Титлите, които вероятно ще вземем, не ни трябват. Ние сме агенти на ХАОСА и властта не ни е интересна. Но... нищо няма да помогне повече от малко смут в сърцата на изгубилите трофеите си шампиони, нали? И няма да спрем тук. След това ще разширим редиците си. След това ще погълнем и останалите титли. След това ще отстраним и вашите „големи звезди”. Нашият напредък ще означава вашето небитие. ХАОСът ще ви погълне.
Mysterio: BJ Slim… Uchiha G… бихме ви помолили да се откажете – от мача и от титлите си – още тук и сега. Но защо? Защо да ви отнемаме удоволствието да бъдете смазани като хлебарки под ботушите ни? Защо да ви взимаме радостта да станете свидетели на собственото си детрониране? Защо да ви даваме излишни дни живот, когато ще ги използвате като злоупотребявате с властта си? Кажете ни... дайте ни една причина да ви оставим тази вечер да си тръгнете с повече от една здрава кост в тялото.
(Тримата се споглеждат и се връщат в залата.)

INTERMISSION!

Yo The Real е в съблекалнята си и много съсредоточено наблюдава една точка в стената.
YTR: Всичко е заради това. Всички го искаме. Всички се надяваме да получим единствен шанс. Но малцина достигат подобна възможност. Сега обаче, когато най-сетне получих правото да се състезавам за най-престижната титла в тази компания, нямам никакво намерение да провалям този шанс. Loop, изпитвам само и единствено уважение към тебе, човече. Само че уважението ми ще бъде това, което ще ме кара да дам 110% от себе си. Извън ринга аз ще изпитвам най-много уважение към теб. Но вътре в ринга, когато удари гонга, когато се изправим лице в лице, това уважение ще се превърне в хладнокръвна решителност да отнема титлата ти. Може да е трудно, може да си побеждавал чудовища като Vito и Brown, зли гений като Ledg, победители като Lion и Johnson... но не си побеждавал мен. И докато не чуя как ръката на съдията се спуска за трети път, за да оброи присъствието на раменете ми на тепиха, или не чуя как собствената ми ръка тупа, защото се предавам, значи че аз не вярвам, че мога да загубя. Не смятам да загубя, Loop. Няма да стане.

WIW TAG TEAM CHAMPIONSHIP –
The All Rounders
(BJ Slim & Uchiha G) © vs. Project Mayhem (CHAOS Romero & Mysterio w/Tuginator)

Откриват Mysterio и Uchiha. Започват с базов chain wrestling, разменяйки ключове на ръката, бавно преминавайки към ключове на главата и засилки, избегвайки следващите си удари, докато Mysterio не опитва прехвърляне през рамо, което Uchiha блокира с ритник и погва претендента с лакти, водещи до бич и бедрено ласо. Uchiha се сменя със Slim, двамата засилват Mysterio, просват го с хармоничен раменен блок, Uchiha се засилва и Slim го издига за двойно настъпване в ребрата на Mysterio! Slim покрива за 2. Той изправя Mysterio... който бърка в очите му и го просва с падащ ритник, търкаляйки се към ъгъла си за смяна. Romero влиза настървено и поема Slim с жадни за кръв юмруци, добавя няколко ритника, бич към въжетата... Slim контрира бича, но пропуска ласо, пропуска и обратен лакът, навежда се за прехвърляне, но Romero се спира пред въжетата, рита го в главата и следва с падащ вратотрошач. Romero тръгва за суплекс... Slim контрира с малък пакет – 1.. 2... НЕ! Romero ядосано отвръща с ритник, нов опит за суплекс... Slim се прехвърля зад него и опитва кълбо на О’Конър – 1.. 2... НЕ! Romero го наказва с нов ритник и загребване... Slim обаче размята крака, катурвайки го под тежестта си в ново покриване – 1... НЕ! Romero удря тепиха от яд, изправя се с късообхватно ласо... Slim минава под него и го плъзва по гръб със задна пързалка – 1.. 2... Romero се изправя бързо пред него и нанася страховит ритник в темето му! Slim се срива по лице, Romero приземява сентон и покрива – 1.. 2... НЕ! Romero следва с най-сетне успешен суплекс и покрива за още 2. Смяна, Mysterio нанася няколко свободни удара, докато Romero задържа шампиона, след това го праща в празен ъгъл и следва с преса с гръб, нанася заден лакът в главата му, отдръпва се и окончава с енцугири. Slim пада пред ъгъла, Mysterio изкачва сглобката и полита... за да падне върху нищото след като опонентът му се отмества! Slim се сменя, Uchiha влиза с лакти и колене за Mysterio, избутва го обратно в ъгъла и му нанася серия от юмруци в торса, следвани от бич в отсрещния ъгъл и засилка... Mysterio обаче го посреща с ботуш, изкачва въжетата и полита отново... и Uchiha го засича във въздуха с ритник в корема! Uchiha следва с падащ ритник в главата му, засилва се и приземява сентон за 2. Uchiha изкачва близкия ъгъл, приготвяйки се за скок... Romero се намесва и го пресича. Mysterio се изправя и двамата с Romero се качват пред шампиона, подхващайки го за двоен суперплекс... Slim също влиза и подхваща и двамата отдолу – TOWER OF DOOM! Slim издебва Mysterio... SHINING WIZARD! Slim изхвърля Romero от ринга и полага Uchiha върху Mysterio – 1.. 2... НЕ! Slim дава тон на публиката и се надига тропане, подкрепящо изправянето на Uchiha за смяна... и я получава! Slim влиза с десни прави за Mysterio, блъсва го в сглобката, праща го в отсрещния ъгъл, следва с преса и заковава Falcon Arrow! Покриване – 1.. 2... НЕ! Slim изправя Mysterio, тръгва за Scud Storm #1… Mysterio блокира с лакти, но не успява да блокира ритник в корема и сателитен гърботрошач. Slim отново го вдига за Scud Storm #1… но Romero се намесва с копие! Romero се сменя сляпо и влиза с ритници по Slim, яхва го и нанася удари с юмрук в слепоочието му, докато съдията не ги разделя. Romero веднага се връща към побоя, ритайки опонента си в гърба, следва с бич от въжетата и flapjack! Romero помага на Mysterio да се изправи и го насърчава да изкачи ъгъла. Romero полага Slim в средата на ринга със загребващо тръшване и Mysterio приземява летящ лакът в ребрата му! Romero бута Uchiha от ъгъла, докато Mysterio дебне Slim... и го просва със СУПЕРРИТНИК! Romero покрива – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Romero гледа вбесено партньора си задето не е свършил работата си и му казва да се връща в ъгъла си, след което изправя Slim и се приготвя за Chaos Falls... Slim блокира си заковава Falcon Arrow през коляното си! Двамата лежат неподвижно – 1.. 2... 3.... 4..... 5...... 6....... 7........ 8......... Смяна за шампионите! Uchiha влиза с лакти за влезлия Mysterio, бута го с ритник в ъгъла, бич в отсрещния ъгъл и засажда скачащ удар с колене в гърдите му! Uchiha се обръща към Romero, нанася два удара с лакът, завъртане и опак шамар, висок ритник в главата, засилва се и го просва със скачащ legline! Изправяне и DVD! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Mysterio прекъсва! Uchiha дебне Mysterio да застане на колене и зарежда ритник... Tuginator обаче издърпва Mysterio извън ринга и клати пръст срещу шампиона! Uchiha им се усмихва и им посочва встрани. Те се обръщат към близкия ъгъл... откъдето Slim полита и ги просва с летящо тяло! Uchiha се обръща доволно... право в ритник от Romero, който следва с BACKDROP DRIVER! Uchiha се изправя! Romero избегва последвалото ласо и тръгва за заден суплекс... Uchiha се приземява на крака, праа Romero от въжетата и го посреща с CHIDORI! Romero се преобръща във въздуха и пада по лице, но се изправя на едно коляно... и Uchiha го обезглавява с ритник в главата! Slim поема Mysterio извън ринга и двамата пренасят битката си из публиката. Това обаче оставя Tuginator, който да застане на ъгъла и да разсейва съдията. Uchiha тръгва да го свали, но Tuginator държи съдията така че да използва гърба му за щит! Внезапно Remus Willmore се спуска по рампата! Той дебне Uchiha да се обърне и заковава порещ лакът! Следва IT CAME FROM JAPAN! Remus напуска ринга и се връща по рампата под объркания поглед на Romero, който обаче веднага се възползва и покрива. Tuginator слиза от ръба и съдията е в позиция – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Remus гледа втренчено от рампата, докато яростта на Romero расте. Romero изправя Uchiha, нанася коляно в корема и го убива с CHAOS FALLS! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТРИ! @ 17:55
Победители и НОВИ шампиони: CHAOS Romero & Mysterio (4th champions)

Slim бързо се връща през публиката, за да погледне невярващо празнуващия Romero. Той влиза в ринга, за да го нападне... но попада в суперритник от Tuginator! Mysterio се връща след него и тримата вкарват доволно количество ботуши в Slim, за да са сигурни, че няма да им пречи повече. Remus също се връща в ринга, гледайки с любопитство Uchiha. Project Mayhem насочват вниманието си към него и Romero му подава ръка... но Remus само го поглежда накриво, хвърля последен поглед на Uchiha и отново се връща по рампата. Project Mayhem са твърде заети да се радват на титлите си, за да му обръщат повече внимание и продължават празненството си до появата на Kevin Hero и бейзболната бухалка в ръката му.

Loop излиза от съблекалнята си, готов за мача си и с титла на рамо.
Loop: Това ли искаш, Yo? Колко го искаш? Надявам се да е достатъчно, защото нямам намерение изобщо да влизам в онзи ринг, ако ще изляза само няколко минути по-късно с високо вдигната ръка, докато ти лежиш неподвижно в него. Колко искаш титлата ми? С удоволствие ще ти я дам. Нямам търпение някой като теб – заслужил шанса си, с честна и спортменска игра и победа – да се окаже твърде голяма лъжица за устата ми и да ме победи. Нямам търпение да предам тази тежест, привличаща навлеци като Ledg на някой друг, за да попреследват него известно време, а аз да си получа заслужената почивка. Нямам търпение да ме победиш, Yo. Но това не означава, че ще се дам. Когато застанем един срещу друг, обещавам ти, че ще получиш предизвикателството на живота си и когато мачът свърши – победа, загуба или равенство – ще се молиш на всяка фибра в тялото си да ти даде сили да направиш и най-малкото движение – било то примирено отстъпление по рампата или победно вдигане на ръката. Нямам търпение, Yo. Нямам никакво търпение.

WIW WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP –
Loop ©
vs. Yo The Real

Двамата откриват с уважително стисване на ръце, след това Loop се отдръпва, за да свали връхната си дреха в ъгъла. Когато отново се обръща... Yo го засажда в ъгъа с мощен падащ ритник в корема! Loop се срива пред въжетата и Yo следва с HIGHWAY 2 REALITY! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Веднага щом изритва, Loop се изтъркаля извън ринга, опитвайки да си поеме дъх. Yo обаче не му дава спокойствие, а полита върху него със залязваща планча! Yo отвръща на бурните викове на публиката със свои, връща Loop в ринга и го причаква зад въжетата. Шампионът се изправя... и Yo го просва с ракетен ритник! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Yo е във вихъра си и изкачва близката сглобка, политайки за двойно настъпване... няма никой вкъщи! Yo пада на крака, прави кълбо и се обръща... право в плаващия ритник на опонента си, който го прегъва на две! Loop обаче остава да лежи съвземайки се от досегашната атака. Когато се изправя, Yo вече се набира на крака. Loop го посреща с лакти, бич от въжетата и опит за ласо през корема... Yo се хвърля над ласото, продължава в нова засилка, сателит около шампиона и поваляне с ножица на главата! Loop се изправя бързо... право във въртящото енцугири на Yo! Yo следва с кебрада! Покриване – 1.. 2... НЕ! Yo причаква опонента си да се поизправи... и прилага dragon clutch! Loop бързо отговаря с лакти, опитвайки да нацели открития кръст на претендента и се отскубва, за да премине в засилка и нов плаващ ритник... който Yo избегва! Loop се обръща с ласо, но попада в ритник и Yo следва с huracanrana. Yo добавя двойно настъпване от място! Покриване – 1.. 2... НЕ! Yo отново заключва dragon clutch, придавайки по-голям натиск на врата на Loop, който отново събира сили за немощни лакти, бавно се изправя с Yo и го праща в засилка от въжетата, поема го в сателит... Yo избегва гърботрошача... Loop го рита в корема и опитва руско помитане... Yo блокира с лакти и тръгва за нова huracanrana… Loop го връща с бомба върху тепиха и тръгва за Sharpshooter… Yo се бори диво срещу хватката, извива се достатъчно, че да дръпне ръцете на Loop към себе си и заключва гилотинно задушаване! По-едрият шампион успява да се изправи с Yo върху себе си, но залитанията му стават все по-чести. Loop се обръща към близкия ъгъл и забива гърба на Yo в него. Loop отдръпва Yo, който отказва да го пусне, обръща се с гръб към ъгъла... и просва Yo със суплекс северно сияние в сглобката! Loop най-сетне намира време да си почине и се обляга на въжетата, очаквайки изправянето на Yo... след което го обезглавява с късообхватно ласо! Loop сам изправя Yo за няколко лакътя в главата, засилва го от въжетата и заковава сателитен гърботрошач. Следва пакетен гърботрошач и покриване – 1.. 2... НЕ! Опит за tiger driver… Yo блокира с падане на коляно, отксубва се с извъртане и тръгва за ритник... Loop хваща крака му и го събаря с драконов тирбушон! Yo се изправя бързо, но Loop го събаря с падащ ритник в същия крак. Loop взима крака на прицел с няколко ритника, лакът-брадва и извиване. Loop окачва крака на въжетата и приземява седалище върху него, продължавайки унищожението му. Loop изправя Yo, продължава с чоп, чоп, чоп, лакът, бич... и Yo се срива насред засилката, стискайки крака си. Loop кимва доволно, изправя го, връща го отново на тепиха с нов драконов тирбушон и заключва SHARPSHOOTER! Yo се бори яростно срещу захвата, срещу болката в гърба и тази в крака, търсейки отчаяно близки въжета, но при всяко приближаване, по-едрият Loop го връща с лекота в средата на ринга! В миг на отчаяние, Yo хваща единия крак на Loop и събира сили в единствено дърпване, препъвайки го по лице зад себе си. Yo веднага отвръща с REALITY PAIN! За разлика от Yo обаче, Loop свободно долазва до въжетата и се хваща за тях! Loop се изправя спокойно, докато Yo прави кълбо към ъгъла и стаа с помощта на въжетата. Шампионът го посочва, прави знак все едно гали нещо около кръста си и се засилва за преса... Yo го посреща със здравия си крак, връщайки го със стъпка назад. Yo се обръща, скача на един крак върху второто въже и отскача назад, събаряйки Loop с пресичащо тяло... Loop обаче използва инерцията за ново обръщане – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Loop става бързо и се засилва от въжетата... седящият Yo обаче го препъва с ръка и в същото движение става рязко и приземява STANDING STAR PRESS! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Yo изкуцуква до Loop за няколко лакътя, опитва амбициозно суплекс, Loop с лекота блокира и сам го издига... Yo обаче се прехвърля зад гърба му и заключва нов dragon clutch! Loop опитва да падне напред, за да хване близките въжета, но тежестта на Yo го катурва по гръб и Yo добавя и ножица около тялото! Loop дълго се бори под натиска, мъчейки се поне да застане в удобна за движение позиция, но Yo го държи обърнат така че да не мърда особено. С едно рязко движение Loop успява да се извърти по корем и Yo да премине над него. Въпреки напускащите го сили, шампионът се издига на колене... и се хвърля напред, хващайки въжетата! Yo обаче отказва да пусне – 1.. 2... 3.... 4..... и едва тогава пуска! Yo се изтъркулва по далеч от Loop, за да се издърпва на крака на спокойствие. Шмапионът следва примера му, но с повече трудности. Когато и двамата се изправят, Yo подканва Loop да напада... Loop веднага се насочва към него... Yo вдига ботуш... Loop го хваща! Loop издърпва Yo далеч от въжетата, заляга при опита му за енцугири със здравия крак и го поваля с руско помитане. Loop следва с гърботрошач. Loop изкачва ъгъла до тях и приземява лакът в ребрата му. Покриване – 1.. 2... НЕ! Опит за Sharpshooter... Yo отново се бори срещу захвата и се хваща за близките въжета. Loop го дърпа яростно и Yo трябва да се хване за второто въже, после и за третото, превръщайки се в хоризонтална чета над ринга. Loop го дръпва още веднъж рязко... Yo прави салто във въздуха и се приземява на крака... и се срива на една страна, стискайки обработвания крак! Loop няма милост и го наказва с TIGER DRIVER! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕЕ! Нов опит за Sharpshooter… Yo се завърта рязко, карайки Loop да се върне в позиция лице в лице, свива крака и изритва шампиона назад. Yo се изтегля към въжетата с куцане, Loop го следва и го посреща с лакти и няколко ритника в крака. Loop качва Yo на въжетата и хваща болния крак за драконов тирбушон от върха... Yo диво се съпротивлява с ритници с другия крак в гърдите му и го избутва назад, след това слиза, посреща контраатаката му с ченетрошач и скача на гърба му... следва залез и CODE REAL (Code Red) – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕЕ! Двамата се изправят почти едновременно, Yo продължава с лакти, опитва да засили Loop, който блокира бича и го дръпва към себе си... Yo обаче контраатакува с FRONT STABBER! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Yo изправя Loop и отново опитва Front Stabber... Loop обаче го задържа и го полага върху въжетата. Удар с отворена длан олюлява Yo! Loop предхвърля краката му зад въжетата и го следва, скоро и двамата са върху третото въже. Loop опитва суперплекс... Yo отчаяно нанася юмруци в корема му, добавя и удар с глава и Loop губи равновесие и пада в позиция дърво на обета! Yo застава върху коленете му, премервай го и молейки се крака му да издържи – TROE OF WOE REAL STOMP! Yo пада пред ъгъла, свит на кълбо от умопомрачителната болка в крака и поглежда бегло назад, търсейки да покрие Loop... чийто крак се е заклещил за сглобката и той не е паднал! Yo няма сили да се изправи, за да го върне в ринга и блъска ядосано с юмрук, докато публиката реве от удоволствие! Тъй като Yo лежи, съдията е задължен да започне броене – 1.. 2... 3.... 4..... 5...... 6....... 7........ 8......... Yo се набира на крака с помощта на въжетата и опитва да балансира с едната ръка, докато с другата освобождава крака на шампиона от сглобката. Кракът обаче е здраво хванат под нея и започва да отнема твърде много време. Loop се съвзема, вижда какво прави Yo и започва удари в кръста му, опитвайки да го махне от себе си! Yo му отвръща със свои удар, издига го леко и застава под него, заключвайки ВИСЯЩ DRAGON CLUTCH! Съдията му крещи, че вече са при въжетата и това е непозволено, но Yo отказва да пусне, крещейки „НАПРАВИ ГО!” Съдията го предупреждава за последно, но Yo не пуска! Loop отчаяно размахва с ръце, но няма начин да се измъкне от захвата! Съдията брои – 1.. 2... 3.... 4..... 5! @ 24:50
Победител чрез DQ: Loop (4th defense)

Yo обаче не пуска Loop дори и след гонга! Той продължава да държи шампион под драконовия захват, крещейки отново и отново „НАПРАВИ ГО! НАПРАВИ ГО!” … И внезапно Loop вдига ръка и започва да тупа по рамото на Yo в знак, че се предава!!! Едва тогава Yo го освобождава и се срива пред ъгъла, хванат за крака си. Съдията помага на Loop също да слезе, а после и да се изправи и му връчва титлата. Loop замаяно поглежда претендента, измерва го с поглед и казва „Не сме приключили!”, след което примирено напуска ринга, оставяйки Yo да се търкаля стиснал крака си и с лице, изразяващо смесица на задоволство, болка и злорадтсво.

Ще има ли Loop vs. Yo II? Защо Remus Willmore коства титлите на The All Rounders? Как Project Mayhem ще се възползват от новите си трофей? Кой е истинския враг на Ledg – Kevin Hero, The Architect или Bloodydoom? D’Lo Brown ще търси ли възмездие? Xzibit или Mizernik ще бъде претендент на Pure шампиона след месец? Lion ли ще бъде този шампион?

Очаквайте...

Публикувано изображение
1

#170 User is online   G Icon

• Chairman
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Регистриран: 28-May 05

Posted 15 February 2009 - 04:23 PM

НЕВЕРОЯТЕН ЕВЕНТ!!! Просто толкова добър буукинг трудно се среща. Единствено може би под формата на забележка е, че имаше повече от няколко нечисти endings, но наистина си се постарал много във всички сегменти и мачове. Мейн Евентът къртеше като качество, също ми направиха огромно впечатление Ledg vs Hero & BG Lion vs Xzibit.. имаше много големи закани преди мача за tag титлите и за съжаление ние загубихме заради.. теб!?!?!? :D Remus ни цакна и след мача много ни добиха, но това е един ден си на върха другия отнасяш голямо количество "ботуши".. Евала много интересно се развиха всички истории, очаквам с нетърпение следващото издание!
Публикувано изображение

poPe is pimpin`!!
0

• (28 Страници) +
  • « Първа
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • Последна »
  • You cannot start a new topic