Шоу - убиец! За пореден път правиш супер добро шоу, но това което ме радва още повече е, че от 1-2 месеца насам вече виждаме и доста глобални вражди и супер напрегнати истории ('щото всички те определят като ROH на дневниците, а там историите куцат лекичко
) Новия stable тотално own-ва, въпреки че ми ебаха майката. Chaos преди една седмица беше midcard filler, а сега е един от най-мразените heel-ове и водач на stable, който явно ще мачка всичко по пътя си. Всички мачове си бяха на ниво, като е уникално как си нагласил роля за всеки и почти няма човек, който да не вземе участие. За последния мач няма какво да говорим - най-добрия досега в дневника, пък и беше нещо иновативно, което дава още плюсове. Между другото малко се изненадах... мислех, че Lion ще успее да грабне победата, а Remus да му коства титлата по някакъв начин. Сега..., сега мисля, че Lion успешно ще защити срещу Yo.
Сега малко критика...
Всъщност то не е критика, а просто препоръка. С оглед на великолепните вражди, които правиш ми е доста интересно защо около световната титла нещата не са толкова нагорещени. Някакси откакто Loop спечели титлата го няма този интерес към нея. Image-а ли падна... не знам. Другото - още от началото на дневника пишеш почти всички с българските наименования. Няма нищо лошо, тъй като това е твоя изграден уникален стил на писане, но просто някои неща и аз не ги разбирам (пеперуден захват?). Ще е добре да пуснеш някаква терминология на по-странните неща, но като цяло повечето го разбирам (btw не знам какво ми щракна, че се сетих)
Наистина дневника е повече от страхотен.
P.S. - Мдааам, не са много нещата, за които бих писал в 3:22

Сега малко критика...
Наистина дневника е повече от страхотен.
P.S. - Мдааам, не са много нещата, за които бих писал в 3:22

Влизане
Регистриране
Помощ

MultiQuote