Българското Кеч Общество : WWE, TNA, ROH, MMA, WWE Divas and Celebs Forums : WOLFPACK

Jump to content

Българското Кеч Общество : WWE, TNA, ROH, MMA, WWE Divas and Celebs Forums

Добре дошли в Българското Кеч Общество!

BWC е един от най-старите български кеч сайтове. При нас ще намерите последните новини както за WWE и TNA, така и за ROH, NJPW, NOAH, CMLL, AAA и още много други федерации от целия свят. Форумът разполага с раздел за MMA, в който можете да коментирате случващото се в UFC, K-1, EliteXC и други.

ВХОД

Log in with facebook
Публикувано изображение
Guest Message © 2010 DevFuse
Публикувано изображение

• (28 Страници) +
  • « Първа
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Последна »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

WOLFPACK Show #42: Crime - March 21st Rate Topic: ***** 1 Votes

#181 User is offline   tugg Icon

• Jobber
  • Pip
  • Група: BWC Потребител Jr.
  • Регистриран: 25-March 07

Posted 24 February 2009 - 10:48 AM

Тази идея за списанието е мноооого добра.Диарито направо кърти мивки, сега и списание, рлз.Нямам търпение да дойде Alliance.
Публикувано изображение
0

#182 User is offline   BiZkiT Icon

• Red Devil
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Група: BWC Потребител
  • Регистриран: 03-August 06

Posted 24 February 2009 - 09:31 PM

Отново се бавя с коментара, но все пак...

SILENCE (I'll Kill U)

Мисля, че няма смисъл за пореден път да споменавам якото начало. Project M смазаха... stable-а мачка всичко. За Mizernik това бе най-доброто шоу от началото на престоя му... прецака мача за титлата, след което си спечели и title shot. Bloodydoom vs Anger се получи супер, като финала ми хареса особено. Сега предполагам ще видим още един мач, а може би той ще е gimmick!? lol, не очаквах да бия Ledg след началното promo, но определено съм доволен :D ME за пореден път беше много силен, като този път Yo беше доста близко до изненадата. Между другото ми направи впечатление, че цели 3 мача завършиха с DQ.

Сега да кажа за вестника - супер идея! Получава се супер свежо :) Иначе отново - Супер event. Следващия път явно ще job-я на Project M.
Публикувано изображение
0

#183 User is online   Remus Icon

• Main-eventer
  • PipPipPipPip
  • Група: BWC Супер Потребител
  • Регистриран: 24-June 05

Posted 01 March 2009 - 11:25 AM

Captain’s Journal, December 8th:
... Усещам напрежение във въздуха. Усещам как нещо не е наред. Хората ми губят морал. Като че ли се задава война и никой не може да направи нищо по въпроса, защото всичко е в мъгла и никой не знае откъде се задава заплахата, ако изобщо има такава. Засега можем само да чакаме...
Captain’s Journal, December 21st:
... В стражата се завърна стар познайник. Странен младеж. Преди време го освободиха заради неумението му да се справя по време на битка. Сега се наблюдава рязка промяна. Не само в уменията. Не е същият. Намирисва ми на неприятности...
Captain’s Journal, January 14th:
… Войната вече е факт. Получихме предизвестие от самия враг. Но... кой е той? Защо се крие? И защо е толкова арогантен, че директно заявява, че идва? Нищо. Собствената му глупост ще бъде неговият крах. Ще го очакваме. Ще бъдем готови...
Captain’s Journal, February 1st:
… Нападнаха ни! Врагът се разкри! И води подкрепления! Амбициозното му разкриване ни позволи да се приготвим. Ще отвърнем на удара много скоро. Той е силен... но ние сме упорити. Хаосът няма да го спаси. Хаосът не е неговата защита. Хаосът ще бъде неговият край! Нашият съюз ще се погрижи за това...

Публикувано изображение

Добре дошли на поредното шоу на WOLFPACK Indy Wrestling! Без да ви губим времето с празни приказки, преминаваме към откриващия мач, даващ тон на вечерта:

RKO vs. James Luck

Luck открива с прехвърляне през ръка, RKO му го връща, Luck повтаря, RKO също. RKO избегва следващото прехвърляне и минава в засилка, поваля Luck с удар с рамо, засилва се отново, Luck минава под него, прескача го на връщане и го прехвърля през рамо, следвайки с падащ ритник и RKO се оттегля извън ринга. Luck не му дава време за почивка и се изстрелва с прашка върху него! Докато двамата се борят да се изправят на крака, на рампата застават познатите две качулати фигури в черни роби. Luck не им обръща внимание, докато връща RKO в ринга и го очаква зад въжетата. RKO става, Luck отскача от въжетата за spike DDT... RKO обаче блокира и заковава самбо суплекс! RKO следва с Гарвинови настъпвания и се отдръпва да почива в един ъгъл, докато Luck се е свил на кълбо, за да се предпази от още евентуални ритници. RKO дебне Luck и заковава втори самбо суплекс – 1.. 2... НЕ! RKO опитва Best From The West… Luck блокира, бута го в ъгъла и следва... но изяжда ботуш. RKO изкачва въжетата и полита с crossbody... Luck го засича с падащ ритник във въздуха! Luck бързо добавя DDT! Покриване – 1.. 2... НЕ! Luck почива за малко, след това вдига RKO и заключва butterfly lock, издигайки го за Colt .45… RKO рита диво, измъквайки се от захвата, минава в засилка зад Luck, рита го при опита за прехвърляне и опитва BTW... Luck го бута и следва с кълбо на О’Конър, RKO блокира, хващайки се за въжетата, обръща се с ласо, Luck избегва, скача върху въжетата и обратно за летящо DDT... RKO блокира и го бута в ъгъла. RKO нанася лакът, праща Luck в отсрещния ъгъл и се засилва... но получава лакът в главата. Luck се качва на второто въже, скача и засажда SPIKE DDT! Покриване – 1.. 2... НЕ! Luck веднага следва с опит за Lucky DDT... RKO избегва, извива ръката му, нанася обратен лакът и следва с опит за BTW... Luck блокира, обръща го за ритник в корема и опит за Colt .45… RKO мята крака и се освобождава, приземявайки се зад въжетата. Luck се обръща с лакът в главата му, засилва се... RKO го прехвърля до себе си и двамата разменят юмруци на ръба на ринга! RKO надделява, нанася коляно в корема и поема Luck за заден суплекс... Luck обаче също мята крака и го обръща в crossbody и двамата се строполяват тежко край ринга! Никой не е в състояние да мръдне и се гърчат безпомощно, докато съдията проверява дали ще могат да се върнат и да продължат. В този момент мъжете в черни роби се спускат от рампата, всеки хваща по един крак на всеки от двамата и ги повличат нагоре по рампата! Съдията им крещи да се върнат, но мрачните фигури не му обръщат внимание и скоро се скриват зад сцената с двамата опоненти! Съдията се връща в ринга и стартира броене – 1.. 2.. 3.. 4.. 5.. 6.. 7.. 8.. 9.. 10! @ 6:29
Победител: Няма

The Architect седи в офиса си и гледа монитора, почесвайки се по темето.
A: Оператор, ти видя ли какво стана с ония двамата? Кой ми бърника из мачовете, бе, да ви таковам всичките! Оператор, до края на вечерта да си разбрал кои бяха ония двамата, иначе излиташ от тая компания по-бързо от тъпотия от главата на Вини Мак. А това значи АДСКИ бързо... Защо още си тука, бе?!
(Операторът се обръща да излезе, но вратата се отваря и в офиса влиза Bloodydoom.)
ВD: Какво значи това? Имам мач срещу Anger и Ledg? Полудя ли?
A: Не е хандикап мач, какво си се напушил? Просто си намери партньор и до докарай в ринга за мача.
BD: И колко души в тая компания според тебе ще ми помогнат?
A: Погледнато така си много прав. Но промени гледната точка – попитай „колко души от тая компания искат на наранят Ledg” и тогава вариантите стават с една идея повече.
BD: Защо не мога да получа просто Ledg? С Anger ще се разправям друг път.
A: Защото миналия път не успя да биеш Anger. Моралът не ми позволява да те пратя срещу шефа на нещо, ако не можеш да биеш прислужника му. Победи тази вечер и ще ти дам Ledg на сребърен поднос следващия път.
BD: Дано...
(След това Bloodydoom излиза от офиса, оставяйки Архитекта и Оператора сами. Архитектът поглежда последния.)
A: Ти още ли си тук? МАРШ!

Xzibit влиза в съблекалните и среща Mizernik, който тъкмо навива последната лента около китката си.
X: Ей, мизерния. Не виждам къв ти е проблема, но се надявам да не се появиш в ринга. Видиш ли, тая титла ще бъде моя, без значение колко души ще застанат на пътя ми – ти, Lion и ако ще и цялата шибана съблекалня да се изсипе в ринга. Най-после си получих шанса, а ти ми заставаш на пътя! Къв си ти, бе?
M: Той... Lion... оспори думата Му. Той оспори правото ми на Избран. Аз съм Избрания. Избран съм от самия Него! Lion трябва да си плати, а аз – да взема каквото трябваше да е мое! Тази титла беше за мен, защото Той ме избра! Аз трябваше да я спечеля, но Lion ме измами! Той е мой и ти трябва да се махнеш от МОЯ път!
X: Бе ти луд ли си? Знам си, че си ненормален, ама тва вече го доказва и е повече от всичко, на което съм се надявал, ше знаеш...
Mizernik веднага реагира и забива юмрук на Xzibit, пращайки го в шкафчетата отзад, след това блъсва главата му в тях и го праща към стената. Х се задържа на крака, но Mizernik продължава да го налага с безмилостни юмруци, удря го с вратата и го хвърля в коридора, следвайки го. Xzibit се отдалечава към една маса в коридора и я обръща пред краката на Mizernik, запилявайки листата върху нея в лицето му. Това му позволява да нанесе няколко свои юмрука на Mizernik и също го блъсва в стената. Mizernik ядосано отвръща на ударите и двамата разменят юмруци, движейки се умерено по коридора. Скоро достигат входа към рампата и Mizernik бута Xzibit през завесата, следвайки го с дива засилка... и Xzibit го прехвърля през рамо върху рампата! Xzibit следва Mizernik с няколко удара с лакът и го блъсва в оградата на публиката, след това тръгва за бич... Mizernik контрира бича към ринга... Xzibit обаче скача с плавно движение на ръба и се връща назад с moonsault, събаряйки опонента си! Xzibit вкарва Mizernik в ринга и го следва. След тях влиза и съдия и открива официално мача им:

#1 CONTENDER’S MATCH –
WIW PURE WRESTLING TITLE
Xzibit
vs. Mizernik

Xzibit поема Mizernik с лакти, бута го в ъгъла и го връща в средата на ринга с маймунско кълбо за 1. Xzibit рита няколко пъти Mizernik, изправя го и следва с бич, навеждайки се... Mizernik блокира прехвърлянето с ритник, събаря опонента си с рязко дърпане на косата и го яхва за серия от юмруци и ожесточено душене. Когато съдията най-сетне ги разделя, Mizernik го блъсва настрана и продължава да сипе юмруци, докато Xzibit не се извърта на една страна, изхвърляйки го между въжетата и извън ринга. Xzibit се набира на крака, тресейки глава, за да се осъзнае, причаква Mizernik да застане на крака край ринга и го просва с TOPE CONHILO! Xzibit полита чак в публиката, падайки на крака в победоносна засилка. Той се връща край оградата към изправящия се Mizernik, нанася му лакът и го приготвя за суплекс върху столовете на публиката... Mizernik обаче блокира с удари в ребрата, сам издига Xzibit за суплекс... Xzibit се освобождава и прехвърля зад него, хващайки го за германски суплекс, опитвайки да го просне върху ръба на ринга! Mizernik обаче отчаяно се държи за оградата, отказвайки да пусне! Оградата малко по малко започва да се движи с него и Xzibit започва да надделява... но Mizernik нанася отчаян лакът в челото му, освобождавайки се. Xzibit се отдръпва... и Mizernik го убива с ласо! Mizernik пада на колене край стълбите на ринга, поемайки си дъх. След това връща Xzibit в ринга и изкачва близкия ъгъл, причаквайки го... и следва с crossbody от върха! 1.. 2... НЕ! Mizernik тръгва за Cradle Piledriver… Xzibit се измъква с кълбо назад, става край въжетата и Mizernik напада... Xzibit го прехвърля зад въжетата, обръща се със замах... Mizernik хваща ръката му, после и главата и го обесва върху въжетата! Mizernik се връща в ринга, заковава inverted atomic drop и енцугири и покрива – 1.. 2... НЕ! Mizernik опитва отново Cradle Piledriver… Xzibit пада на коляно, блокирайки и нанася юмруци в корема на опонента си, отдръпвайки го назад. Падащ ритник бута Mizernik в ъгъла, Xzibit следва с преса и поема залитането му с huracanrana! Покриване – 1.. 2... НЕ! Xzibit прави опит за X Killa... Mizernik се измъква, нанася лакът и се засилва от въжетата... но попада в експлодер! Покриване – 1.. 2... НЕ! Xzibit отново опитва X Killa... издига успешно, но Mizernik размахва крака и Xzibit залита назад, докато достига въжетата. Mizernik увива крака около въжетата и Xzibit го пуска, обръщайки се да нанесе няколко удара с юмрук в гърдите му. Xzibit оставя Mizernik да седи върху въжетата, изкачва близкия ъгъл и тръгва по въжето, заковавайки акробатичен Frankensteiner! Xzibit дебне изправянето на Mizernik... СУПЕРРИТНИК! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Х веднага тръгва за X Killa... Mizernik се измъква преди издигането и напуска ринга, почивайки облегнат на оградите. Xzibit се засилва неуморно и тръгва за нова суисида... но Mizernik го засича с удар с отворена длан през въжетата! Mizernik се търкулва обратно в ринга, грабва висящия Xzibit за краката и заковава wheelbarrow suplex! Покриване – 1.. 2... НЕ! Mizernik следва със заден суплекс – 1.. 2... НЕ! Следва DDT – 1.. 2... НЕ! Mizernik вбесено яхва Xzibit и го налага с юмруци, докато съдията не го издърпва от него. Mizernik отново блъсва съдията и се връща към Xzibit... който го изненадва с люлка – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Mizernik наказва този опит с чук в главата, пращайки Xzibit да виси на второто въже. Mizernik се засилва за 61Knee... но Xzibit хваща крака му! Xzibit го издърпва към ринга, избегва опита за енцугири и заключва ANKLELOCK! Mizernik реагира светкавично и се гмурва в кълбо, хвърляйки Xzibit в сглобките отпред. Mizernik праща Xzibit в отсрещния ъгъл, засилва се за преса... Xzibit избегва и опитва германски суплекс... Mizernik минава зад него и опитва същото... Xzibit блокира, измъква се с лакът в главата и се обръща с диво енцугири, пращайки Mizernik да залита назад. Xzibit следва с ритник в корема и опит за X Killa... Mizernik събира сили и го вдига в електрически стол преди да бъде издигнат... Xzibit се накланя напред и го преобръща с победно кълбо – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Двамата стават едновременно, Xzibit тръгва за суперритник... Mizernik избегва, опитва свой... Xzibit избегва и го просва с нов експлодер! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Xzibit изправя Mizernik... който изненадващо атакува с ченетрошач и CRADLE PILEDRIVER! Но няма сили да покрие! С триста мъки Mizernik се обръща към опонента си, а после обръща и него по гръб и полага немощна ръка върху него – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Mizernik използва въжетата, за да се набере на крака, крещейки „Ще бъде мой!” Xzibit бавно го следва, успявайки да се изправи... Mizernik напада... Xzibit го препъва с крака и прилага отново anklelock! Mizernik се изправя на ръце и долазва бързо до въжетата, прегръщайки ги и с двете ръце. Xzibit го дърпа яростно, опитвайки се да го отскубне от въжетата, но Mizernik се държи здраво, чакайки съдията да стигне до 5 – 1.. 2.. 3.. 4.. Xzibit пуска крака му и го праща извън ринга с ритник в гърба! Xzibit причаква Mizernik да се изправи и се засилва за суисида... и попада право в удар със стол! Съдията крещи за DQ! @ 16:34
Победител чрез DQ: Xzibit

Mizernik изправя стола на пода и сяда върху него, за да си поеме дъх, а след това и да разтърка глезена си, докато Xzibit се гърчи с ръце на лицето край него. Когато е сигурен, че може да стъпва нормално, Mizernik се изправя, взима стола и го полага върху Xzibit, сядайки върху него така че да нанася юмруци в главата му от седнала позиция. Съдията му крещи да престане, но Mizernik не му обръща внимание, продължавайки да налага опонента си. И тогава по рампата се спуска Lion! Mizernik веднага влиза в ринга, Lion го следва и Mizernik напуска ринга, куцукайки обратно по рампата, крещейки „Ще се видим отново. Вече съм Избран, знам го и ти ще го разбереш!” Lion го проследява с поглед как се скрива зад завесата на входа и слиза от ринга, за да помогне на Xzibit да се изправи. Xzibit успява да се вдигне на крака, поглежда Lion... и го блъсва, пращайки го в оградите! Lion вдига рамене и Xzibit отвръща „Мой си! Първо оня ще плати, после и ти!” и също тръгва по рампата с ръка на главата.

Remus Willmore е показан в коридора, облегнат на стената. Той посреща камерата с новооткритата си зла усмивка.
RW: Сигурно много хора се питат защо коствах титлите на двамата смешници. Всъщност, изобщо не съм нападал двамата смешници. Исках само единия. Uchiha G, с теб съм се срещал само веднъж и тогава разбрах едно нещо – успяваш да устоиш на силата ми. Ти издържаше на ударите ми и отвръщаше със същата сила. В онзи отборен мач така и не успях да те сломя... а това не мога да го позволя. Ти трябва да бъдеш сломен. Трябва да бъдеш пречупен. Пречупен като Lion... Моята Цел е твоята загуба от моите ръце. Каква е твоята?
(Remus избутва камерата и тръгва надолу по коридора.)

The All Rounders, Dwayne Johnson и Y2Joro са в съблекалнята. Uchiha се изправя от мястото си и се обръща към камерата веднага щом Операторът влиза:
UG: Миналата седмица се случи нещо непредвидено – един пълен кретен коства титлите ни. Remus Willmore, не зная какво те прихвана внезапно и не зная дали имаш представа къде си пъхаш носа, но те съветвам да го извадиш оттам, защото може да бъде изритан! Разбираш ли какво правиш? Тази вечер трябва да се разправям с теб, вместо да търся отмъщение от глупавата формация на Romero с партньорите си! Това значи двойна ярост и двойно повече болка за теб.
(Uchiha се обръща към Hero и Joro, които се състезават по канадска борба. После поклаща глава и излиза.)
KH: Ще... паднеш... И... тогава... аз... ще... съм... най-... забавния... в... тази... компания!
Y2J: Пич, още не сме почнали, защо говориш така?
KH: Ей, не ме учи как да говоря! BJ-ман, давай старт.
(Slim им тупва ръцете и борбата започва. Двамата са равни.)
DJ: Брей, еднакво слаби са.
(Операторът се доближава до Slim.)
Оператор: Така ли се приготвят за мача си?
BJS: На кого му пука? Така са твърде заети, за да ни говорят.
DJ: Или да ни ритат в лицето...
BJS: Все тая. Така поне можем да говорим свободно. Защото имам нещо да кажа на опонентите ни тази вечер. Project Mayhem, изчадийца малки, вие извадихте страшно голям късмет миналия път и ако не беше онази твар да ни попречи, вие пак щяхте да ядете прахта от ринга, защото на загубеняците не се полагат чекове. Да, но тази вечер Uchiha ще се погрижи Willmore вече да не е в състояние да ви помогне. А щом той не може, а вие сте и тримата в ринга... е, резултатът ще ви се изясни много скоро. Малка подсказка – няма да е приятен за вас!
(Вратата на съблекалнята се отваря още веднъж и вътре влиза Bloodydoom. Всички го изгарят с поглед, освен Joro и Hero, които са твърде погълнати от борбата си.)
BD: Знам какво ще кажете – „какво прави тоя тук и дали ще посмее да иска помощ след всичко, през което сме минали”? Знам, имали сме си нашите кавги. Имахме си нашите битки, с някои повече от други. Но се замислете за омразата си към Ledg. Ето, че получавате шанс да го унищожите и да сложите точка в черните дни, през които минавате заради него! Помислете...
(Johnson застава пред Bloodydoom и вдига ръка пред лицето му, за да го накара да млъкне.)
DJ: Та... какво правиш тук и ще посмееш ли да искаш помощ след всичко преживяно? Шегувам се. Всъщност, НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ колко много мразим Ledg. Да, не е малко, но сега имаме други грижи. И ти не си сред тях... така че гледай да не се превръщаш в таката. Направи пирует и се махай! Ние сами ще се погрижим за Ledg, само да приключим с настоящите навлеци.
(Bloodydoom и Johnson се гледат известно време... и Bloodydoom изсумтява, обръща се и напуска стаята.)

Remus Willmore vs. Uchiha G

Двамата се изправят един срещу друг в средата на ринга, вперили погледи един в друг. Uchiha подканва Remus да удари пръв... и получава мощен лакът в главата! Uchiha отвръща на лакътя, пращайки го да залита назад. Remus нанася втори лакът, Uchiha отвръща със същото. Remus се завърта за порещ лакът... Uchiha избегва и нанася странични ритници в корема му... докато Remus не хваща крака. Uchiha скача за енцугири... Remus се навежда, дръпва го към себе си, нанасяйки лакът в тила му и го издига в аржентинска носилка... Uchiha се спуска на крака до него и нанася свой лакът в главата му, следван от втори, трети, четвърти и бич към въжетата. Uchiha се навежда, Remus спира пред него и го рита в гърдите, зарежда нов лакът... Uchiha избегва и се засилва за Chidori... Remus избегва, рита го в корема, стоварва лакът в тила му и се засилва с велосипеден ритник... Uchiha избегва и нанася серия от странични ритници в гърдите му, удря тепиха с юмруци и довършва с висок ритник към главата... Remus заляга... Uchiha се завърта на място и го улучва с втори! Remus пада първи! Той се изтъркулва в ъгъла, изправя се, гледайки бясно опонента си и внезапно се впуска към него с вихрушка от удари! Uchiha отговаря на всеки един със свой и двамата навлизат в жесток slugfest в средата на ринга, разменяйки звучни удари с лакът, чопове, юмруци и ритници! Но никой не успява да надделее и евентуално двамата доближават въжетата си, слепи за разположението си в ринга. Обрат в размяната настъпва, когато Uchiha тръгва за висок ритник, Remus заляга и Uchiha провесва крак през въжетата, нанизвайки слабините си на най-горното! Remus се отдръпва и рита въжето, пращайки Uchiha в подскок и извън ринга, стиснал се за слабините! Remus пренебрегва крясъците на съдията и слиза при опонента си, изправяйки го за няколко лакътя, на които Uchiha е неспособен да отговори, след което го блъсва в оградите веднъж, два, три пъти и го връща в ринга. Remus го следва и очаква изправянето му... за да го просне отново с велосипеден ритник! Покриване – 1.. 2... НЕ! Remus стоварва още няколко лакътя в главата на Uchiha, праща го от въжетата и заковава ПОРЕЩ ЛАКЪТ! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... НЕЕ! Remus вбесено го изправя, бута го в ъгъла, нанася удари с коляно в корема и следва с бич... Uchiha контрира бича... Remus блокира контрата и го издърпва в коляното си, преобръщайки го след удар в корема! Remus се засилва от въжетата пред седящия Uchiha и забива тичащо коляно в лицето му! Покриване – 1.. 2... НЕ! Remus тръгва за It Came From Japan... Uchiha избегва, следва с висок ритник... Remus избегва, олюлява го назад със зареден лакът и следва с нов бич към ъгъла... Uchiha обаче контрира бича, този път успешно, пращайки го в срещуположния и следва със скачащ удар с колене в гърдите му! Remus се олюлява напред... право в SUPERKICK! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... НЕЕ! Uchiha почива за миг на колене, после вдига Remus... който внезапно забива ченетрошач и опитва powerbomb… но Uchiha разваля баланса му с юмруци в главата, Remus пада назад, Uchiha скача над него и забива двойно настъпване! Покриване – 1.. 2... НЕЕ! Uchiha рита веднъж опонента си и изкачва близкия ъгъл... Remus обаче се изправя бързо и го пресича. Remus се качва при него с няколко удара с лакът и тръгва за суперплекс... Uchiha блокира, нанася удари с юмрук в корема му, добавя удар с глава и го бута обратно в ринга. Uchiha полита за двойно настъпване от върха... няма никой вкъщи! Uchiha се приземява твърдо на едно място и веднага се навежда, избегвайки порещия лакът на Remus, наказвайки го с CHIDORI! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Uchiha тръгва невярващо глава, вдига Remus и се засилва за втори... но е проснат от внезапен ПОРЕЩ ЛАКЪТ! Remus се срива върху него – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Двамата лазят към различни ъгли и се изправят с помощта на въжетата... тръгват един към друг... следва кратка размяна на лакти, Remus проспуска последния, Uchiha нанася по шамар с всяка ръка, завъртане и вертикален чоп през гърдите, засилва се от въжетата и просва Remus с LIGHTNING LEGLINE! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Uchiha изправя Remus, нанася ритник в корема и в гърдите му, засилва се за ритник-колело... Remus се навежда и ударът е получен от съдията! Remus тръгва за нов порещ лакът... Uchiha блокира и прекатурва Remus над въжетата с ботуш в лицето! Uchiha го следва извън ринга и го блъсва в стълба на ринга, рита го в корема и се отдръпва за ласо... но Remus се отдръпва и той нацелва стълба с рамо! Remus веднага бута един фен от публиката, взима стола му и го стоварва върху ръката на Uchiha, пресирайки я между удара и стълба! Uchiha залита назад в болка, притискайки ръката си. Remus не му дава време за почивка, а го връща в ринга, следвайки го. Uchiha се завръща с юмруци със здравата си ръка, избутва Remus назад и се засилва от въжетата за Chidori… Remus избегва, подхваща ръката му и я извива, поваляйки го с hammerlock takedown! Следва FUJIWARA ARMBAR! Remus извива ръката на Uchiha почти перпендикулярно на гърба му, а Uchiha е твърде заслепен от болка, за да търси въжетата... и започва да тупа по тепиха! Съдията скоро се изправя и го вижда! Край на мача! @ 13:50
Победител: Remus Willmore

Remus се изправя над гърчещия се противник и остава в тази позиция, изгаряйки го с поглед. Скоро на лицето му грейва крива усмивка и той напуска доволен ринга.

Bloodydoom е показан да излиза от залата и се насочва към паркинга... където са се събрали Project Mayhem. Той ги доближава, докато те го гледат смръщено.
BD: Romero, с теб може да сме имали различия в миналото, но поне тази вечер трябва да ги преосмислим и да се съсредоточим върху едно нещо – унищожението на Ledg. Зная защо сте тук – искате си вашето и искате и лихвите. Но защо да спирате дотук – защо да не премахнете и тези, които евентуално ще бъдат и бъдещи заплахи за вас? Да премахнем заедно Ledg, който и без това е набрал твърде много власт!
(Трите фигури се споглеждат и Tuginator се подсмихва. Romero пристъпва напред.)
CR: Махай се.
BD: Не бъди глупак, това ще е за доброто и на двама ни! Какво пречи да помогнеш на някой извън кликата ти?
CR: Тази... хм, клика... не е за да ти помага. Ние не сме тук, за да ти угаждаме. Не сме тук, за да премахваме чуждите врагове. Ние сме тук, за да премахнем нашите врагове, а след това и – както ти каза – всички останали потенциални врагове, покривайки WIW с було на хаоса, който така или иначе ще просъществува, но за разлика от другото бъдеще, в това ние ще го контролираме. Говорейки за потенциални врагове... ти си един от тях. Така че дори и по твоите думи ние трябва да отстраним и теб... така че се махай преди да избързаме с бъдещето!
BD: Правите греш...
CR: Последно предупреждение! Махай се.
(Bloodydoom отваря уста, за да каже още нещо, но се отказва, поклаща глава и се връща обратно в залата.)

Xzibit влиза в офиса на The Architect.
X: И сега к’во правим? Уж имаме претендентски мач, а оня мизерник Mizernik ми свива дисквалификация. Това значи, че аз съм новия претендент, а?
A: Тушира ли Mizernik?
X: Не.
А: Накара ли го да се предаде?
А: Нокаутира ли го?
А: Това май говори против тебе, а... dawg?
X: Победата беше моя! Ограби ме!
А: Явно вие много се разстройвате, когато ролите са обърнати.
X: Ка така „вие”? Къв ти е проблема, бе?
А: Както и да е. Ето какво ще направим. Следващия път ти и Mizernik ще влезете отново в ринга, но този път BG Lion ще бъде с вас. Мачът ще бъде троен. Няма да е за титлата, защото pure wrestling титлата може да се защитава само в pure wrestling мачове, а те са единични. Така че ето какво ще е условието – ако ти спечелиш, ставаш претендент; ако Mizernik спечели, той става претендент; а ако Lion спечели, значи и двамата му се махате от живота. За какво са му двама претендента, които не могат да победят един човек? Сега се махай. Имам работа за разлика от някои. Нали знаеш, времето е пари... KA-ching, dawg! *намиг*
(Xzibit поклаща бясно глава и напуска офиса.)

Ledg, Anger и RINOA влизат в ринга, като последната носи микрофон.
R: Bloody, Bloody, Bloody. Представи си само в каква позиция се оказа. Първо се съюзи с нас, една революционна група, която рано или късно ще положи основите на един нов ред в WIW и срещи която застанаха всички. И след това, с всичката глупост на света ни напусна, обръщайки гръб на единствените, които не бяха настроени срещу теб... досега. Съзнаваш ли какво направи? Тоест, вече съзнаваш ли какво направи? Жалко че нямаше как да те проследим и да видим как просиш някой да ти помогне в мача ти срещу нас. Жалко, че не бяхме там в мига на осъзнаването на глупостта си. Време е да си платиш, нещастнико! Идвай и вади портфейла!
(Започва Raining Blood и Bloodydoom излиза на рампата... сам.)
BD: Знаете ли какво? Прави сте. Когато се съюзих с вас обърнах всички срещу себе си и едва тази вечер осъзнавам какво значи това. Но знаете ли какво друго? Не ми трябва ничия помощ, за да се справя с нищожества като вас! И когато се оттърва от вас, аз ще заема мястото ви и ще покажа на всички останали защо е трябвало да ми помогнат, когато са имали шанса! Чу ли ме, народе в съблекалнята? По-добре е да имаш Bloodydoom на своя страна, отколкото да си в черния му списък! Но с вас ще се разправям по-късно, сега е време за разплата!
Bloodydoom хвърля микрофона и се втурва в ринга, плъзвайки се под въжетата... и право в ритниците на трима души! Съдията казва на RINOA да излезе от ринга и когато тя го прави, той дава начало на мача:

HANDICAP GRUDGE MATCH –
“The Whole Fuckin’ Show” Bloodydoom
vs. Ledg & Anger w/ RINOA

Когато им омръзва да го ритат, Ledg и Anger изправят Bloodydoom, нанасят му по един удар и го пращат от въжетата, посрещайки го със стерео обратни лакти. Следват още ритници, докато съдията не праща Ledg в един от ъглите. Anger поема бившия си партньор с лакти, избутва го в празен ъгъл и го души с крак. Следва бич в отсрещния ъгъл и преса... която Bloodydoom избегва и се изтъркаля извън ринга, почивайки до оградите. Ledg слиза от ъгъла си и тръгва към него, но Bloodydoom бързо се връща в ринга... право в ударите на Anger. Anger следва с бич... Bloodydoom контрира, навежда се... Anger спира и го рита в главата, тръгва за суперритник... Bloodydoom хваща крака му, завърта се около него и забива ритник-колело! Bloodydoom следва с tilt-a-whirl russian legsweep! Опит за Legendary Destroyer… Anger панически се измъква с кълбо назад и се хвърля в ъгъла си за смяна. Ledg влиза, гледайки надменно опонента си... и го напада яростно, но Bloodydoom избегва лапите му и нанася лакти. Удар, след удар, засилка за ласо... и Ledg го пресича с европейски ъперкът! Ledg нанася няколко ритника в торса на Bloodydoom и го задушава с крак до предупреждение. След това го изправя, нанася ъперкът с лява, ъперкът с дясна ръка, бута го в ъгъла, засилва се... Bloodydoom се измъква... Ledg скача върху второто въже и скача, обръщайки се за летящ ъперкът... но Bloodydoom го поема с коремотрошач през коляното си! Reverse STO за Ledg! Bloodydoom добавя сентон! Изправяне и опит за Legendary Destroyer… Ledg прави кълбо назад и се изправя край въжетата, гледайки изненадано опонента си. Отново смяна, Anger влиза и с Bloodydoom започват да обикалят ринга, чудейки се откъде да започнат... но Ledg решава вместо тях и влиза, когато Bloodydoom е с гръб към него, забивайки inverted backbreaker! Съдията отпраща Ledg в ъгъла, но слото вече е сторено и Anger нанася свободни удари по Bloodydoom, яхва го и добавя и юмруци. Anger праща Bloodydoom с бич от въжетата и го посреща с бедрено ласо. Следва със standing moonsault! Покриване... Ledg обаче му изкрещява „НЕ!” от ъгъла и му казва да продължава да го налага. Anger послушно вдига Bloodydoom, нанася няколко лакътя и го праща в празен ъгъл, следвайки с moonsault kick! Bloodydoom залита... Anger го поема с huracanrana! Покриване... Ledg обаче отново кресва и казва, че иска смяна. Anger го слуша и Ledg влиза с ритник в гърба на Bloodydoom, вдига го за европейски ъперкъти, бута го в ъгъла и нанася и няколко лакътя. Ledg се подиграва на опонента си, питайки го къде му е подкрепата и го зашлевява шумно! Това разбужда Bloodydoom, който внезапно си сменя мястото в ъгъла с Ledg и му нанася безмилостни юмруци, добавя два раменни блока в корема, премята се назад... и Anger влиза и го рита в тила, прекъсвайки офанзивата! Bloodydoom обаче се обръща вбесено и го просва с ласо! Обръща се към Ledg... и получава летящ европейски ъперкът! Ledg яростно стоварва още няколко ритника и пада до опонента си, задушавайки го с ръце – 1.. 2.. 3.. 4.. Anger отдръпва Ledg преди да бъде дисквалифициран. Двамата изправят Bloodydoom, следва бич от въжетата... Bloodydoom избегва ласото им, но Anger пада пред него на връщане, карайки го да го прескочи и неизбежно да попадне в ласото на Ledg! Anger се връща в ъгъла си, докато Ledg рита за пореден път опонента си. Ledg му крещи всевъзможни обиди, изчаква го да се изправи и го просва отново с ъперкът. Bloodydoom отчаяно се опитва да стане, но достига само поза на четири крака, когато Ledg го зашлевява през тила и се засилва от въжетата за punt... Bloodydoom избегва ритника и се изтъркаля извън ринга, падайки тежко върху матраците! Той се хваща за оградата и се набира... а междувременно в ринга влиза Anger и се засилва за sunset plancha! Bloodydoom избегва и Anger пада тежко по гръб до оградата! Bloodydoom се връща в ринга, избегва новия опит за punt в главата, изправя се и просва Ledg с ласо! Bloodydoom изревава ядосано и с нови сили нанася лакти на изправящия се Ledg, праща го с бич от въжетата и го просва със силово тръшване! Bloodydoom причаква Ledg да се изправи на едно коляно... и го просва с SHINING SUPERKICK! Bloodydoom издърпва Ledg пред един от ъглите, изкачва сглобката... RINOA се качва на ръба на ринга, но Bloodydoom я изпреварва и скача... и приземява CANNONBALL SENTON! Bloodydoom покрива отчаяно – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Bloodydoom хвърля поглед на изправящия се Anger и бързо вдига Ledg, за да му приложи Legendary Destroyer… но слабата съпротива на Ledg му попречва достатъчно дълго, че Anger да влезе в ринга и да го обезглави с енцугири! Bloodydoom се завърта на място, а когато отново се обръща към Ledg получава FINAL EXECUTION! Ledg покрива – ЕДНО.. ДВЕ... ТРИ! @ 12:00
Победители: Ledg & Anger

Ledg и Anger изсипват останалия си гняв от съпротивата на Bloodydoom след мача, ритайки го безмилостно. Те канят RINOA да влезе в ринга и хващат всеки по една ръка, издигайки горната част на тялото на Bloodydoom. RINOA застава над него, скача и приземява DOUBLE CURB STOMP! Bloodydoom вече не мърда, но Ledg не е приключил и казва на Anger да повдигне главата му. Anger го прави... Ledg се засилва... PUNT KICK ОБЕЗГЛАВЯВА BLOODYDOOM! Тримата се надвесват над останките на вече кървящата си жертва и напускат доброволно ринга, когато охраната влиза, за да ги изгони.

INTERMISSION!

Vito LoGrasso се приготвя за предстоящия мач. Операторът се доближава:
Оператор: Знаеш ли правилата за мача си?
VLG: Какви правила, бе? Това е мач като мач, нали? Започва с гонг и приключва след туш и предаване, нали?
Оператор: Да, но и...
VLG: Не ме вълнува! Lion държи тази титла вече няколко седмици. Усещам как в него се надига надеждата, че ще я държи колкото световната. Това няма да стане. Очаквай ме, Lion. Досега може все ти да си излизал победител, но сега е мой ред, било то и в твой вид мач.
(Vito блъсва Оператора и тръгва по коридора.)

WIW PURE WRESTLING CHAMPIONSHIP –
Bulgarian Lion ©
vs. Vito LoGrasso

Vito отказва обичайното предложение на Lion за ръкостискане преди мача и директно го зашлевява, изненадвайки го рано с ключ на главата и премятане по гръб. Lion се измъква с ножица за главата на Vito, двамата се изправят едновременно и този път Lion изпреварва с ключ на главата и прехвърляне. Vito бързо се изтъркулва встрани и полага крак на въжетата и Lion е принуден да го пусне... но го прави с усмивка и Vito се плесва по челото, когато съдията му казва, че е похабил едното си прекъсване. Vito вбесено тръгва за сключване, Lion обаче бързо го избегва, сключва ръце около кръста му и опитва германски суплекс... Vito блокира, Lion го бута към въжетата и опитва кълбо на О’Конър... Vito се задържа за въжетата, блокирайки и се обръща с ласо... което Lion избегва и тръгва за dragon suplex... Vito блокира, свеждайки ръцете на Lion... който светкавично реагира с германски суплекс с мост – 1.. 2... НЕ! Vito се изправя край въжетата, гледайки предпазливо шампиона. Lion му казва „Не е твоя мач. Върви си.”, но това само го вбесеява още повече и той тръгва в атака. Lion вижда идващия юмрук, но остава на място и го поема с лице! Съдията предупреждава Vito, който не му обръща внимание и вкарва втори юмрук... и съдията му съобщава, че това му коства второ прекъсване. Vito изкрещява „КАКВО?” и се обръща, за да спори със съдията, но това му коства превъртане – 1.. 2... НЕЕ! Vito става бързо и напада... Lion го препъва по лице и тръгва за Cattle Mutilation… Vito веднага се хваща за близките въжета, губейки и третото си прекъсване! Vito веднага се издърпва извън ринга, чудейки се какво да предприеме оттук нататък и поклаща невярващо глава, когато съдията започва да брои – 1.. 2.. 3.. 4.. 5.. 6.. 7.. 8.. 9.. Vito се връща в ринга и попада под порой от чопове на Lion! Шампионът го бута в ъгъла, нанася десетина чопа, праща го от въжетата и тръгва за ласо... Vito избегва, вдига Lion в носилка... Lion се спуска зад него, обръща го и също го вдига в носилка... Vito се измъква с лакти и бута Lion в ъгъла, блъсвайки главата му в сглобката! Lion се удря лошо и веднага пада по гръб, притискайки лице и това позволява на Vito да си отдъхне. Vito поема гърба на шампиона с извиване през коляното си и няколко премерени ритника, оглеждайки се към съдията в случай, че и това е забранено. Доволно установил, че не е, продължава с още по-ожесточени ритници, но се отдръпва веднага щом съдията тръгва към него. Vito причаква Lion да стане и го хваща за гърлото... Chokeslam… Lion избегва, нанася чоп, втори, трети, засилва се... и Vito го бута в ъгъла, нанася лакът в главата, коляно в корема, отдръпва се и го просва с ботуш в лицето! Покриване – 1.. 2... НЕ! Vito заключва chinlock и добавя и коляно между плешките на шампиона. Lion се гърчи известно време, но евентуално събира сили и започва да се изправя, нанася лакът в ребрата, измъква се с втори, нанася чоп, олюлява Vito с втори, отново се засилва... Vito го поема на рамо, блъсва го в сглобката и се обръща, просвайки го с Oklahoma Stampede! Покриване – 1.. 2... НЕ! Vito отново заключва chinlock и нарочно се доближава до въжетата, подканвайки Lion да се хване. Lion обаче отказва, отново събира сили да стане... и Vito го пуска внезапно и го дърпа обратно на тепиха за косата! Vito причаква в ъгъла, Lion се олюлява на крака... GORE… Lion избегва и Vito пада извън ринга! Lion го следва със суисида! Lion се връща в ринга и подканва Vito да се върне, докато съдията брои – 1.. 2.. 3.. 4.. 5.. 6.. 7.. Vito става с ръка на главата, показва среден пръст и подхвърля „Не ми трябва тъпата титла!”, след което тръгва по рампата.. 8.. 9.. 10.. 11.. 12.. 13.. 14.. 15.. 16.. Vito стига до върха, обръща се за последно двоумене.. 17.. 18.. и все пак продължава.. 19.. 20! @ 8:17
Победител: Bulgarian Lion (2nd defense)

Vito крачи бясно по коридора, евентуално удряйки по някоя стена с юмрук от яд, мърморейки „тъпи правила”. Внезапно пред него застава D’Lo Brown, който го гледа злобно. Vito му кресва „Не сега!”, но Brown все пак напада и настава кратък brawl, който бързо бива прекъснат от охраната наблизо!

Yo The Real влиза в съблекалнята на Loop, който тъкмо пристига и полага сака си на една от пейките.
YTR: Ей, шампионе.
Loop: И това ако не е малкият неблагодарник. Какво искаш този път – да довършиш задачата?
YTR: Всъщност, точно за това идвам. Този тук с камерата ме гони цяла вечер, за да му кажа какво ме прихвана миналия път, но аз исках да го кажа на теб, очи в очи, за да няма недоразумения и несхванати думи. Миналия път аз те победих. Накарах те да се предадеш. Накарах световния шампион да се предаде! Единствената причина сега титлата да не е около моя кръст е една чиста подробност. Не съм искал да те нараня и не съм искал да покажа неуважение към каквото и да е. Исках да докажа само едно нещо – реалността, а именно, че ти не си непобедим!
Loop: Ралността, значи? Сега ще ти кажа за реалността. Реалността е, че идвам тук, за да изчистя това място от отрепки, които пречат на хора като теб да се издигнат и да получат призванието, което заслужават, а внезапно се оказва, че хората като теб всъщност не са по-различни от отрепките и биха направили всичко, за да се доберат до това (Loop отваря сака и изважда световната титла). Прав си за едно обаче – единствено подробност ме спаси от това да си взема сбогом с пояса. Но тази вечер... вече подписахме за мач без DQ, така че в края на вечерта, когато отново си тръгнеш куц, с празни ръце и може би с някой липсващ зъб няма да можеш да обвиниш дисквалификацията си за неспособността си да си свършиш работата. Само нетърпението и неумението ти да уважаваш хората, които са достигнали върха преди теб и чакат някой като теб да дойде, да им оспори мястото и да го спечели с чест. Тази вечер вече зная какво да очаквам, така че няма да попадна отново в същата позиция. Сега ме остави.
YTR: Ето какво дразни мен: мислиш, че само защото си достигнал мястото си преди мен си по-добър от мен! Миналия път ти посочих реалността, а тя сочи, че не си. Честта няма нищо общо с това – ако нямах уважение, щях да те удуша още там и тогава и тази вечер щях да се състезавам в турнира за овакантената титла! Но не това искам – искам да те победя. Вече доказах, че мога. Сега, когато вече дисквалификацията няма да ме спре, мисля да направя точно това и да взема титлата от твоите ръце. Да те оставя? Няма проблем. Ще се видим в ринга.

6-MAN WAR –
“The Phenomenal” Kevin Hero, BJ Slim & Y2Joro
vs. Project Mayhem (CHAOS Romero, Mysterio & Tuginator)

Откриват Hero и Romero. Сключване, Hero бързо го превръща в arm drag. Romero напада отново, Hero следва с втори. Romero не се отказва и попада в трети arm drag, следван от ключ на ръката. Romero се изправя бавно, пазейки ръката си, забива юмрук в ребрата на Hero, измъква се след втори и напада Hero с вихрушка от юмруци и с двете ръце, ядосан на началото на срещата. Съдията ги разделя и двамата се поглеждат и се връщат в ъглите си. Смяна, следващи в ринга за Slim и Mysterio. Двамата сключват ръце, Mysterio бързо рита опонента си в едната ръка, освобождавайки своята и извива другата му ръка в hammerlock. Slim хваща главата му и го прехвърля през рамо, Mysterio пада на крака, продължава в засилка, Slim пада пред него, прескача го на връщане, опит за хвърляне през рамо... Mysterio се измъква и сключва ръце около кръста му, Slim се извръща рязко, хващайки го във front headlock, прехвърля в butterfly lock и следва с butterfly suplex с мост – 1.. Mysterio изритва и се отдръпва в ъгъла си. Нова смяна, следващи вътре са Joro и Tuginator. Публиката крещи “YOU’RE NOT CHRIS!” и те едновременно казват „Говорят за тебе!” След това тръгват за сключване... но Tuginator променя решението си и бърка в очите на Joro с приближаването. Той прилага headlock и прехвърля Joro по гръб, Joro го издърпва за главата с ножица, Tuginator се изправя с kip up и замахва с ритник, Joro избегва, изправя се след задно кълбо и се засилва... Tuginator го праща към въжетата, опит за прехвърляне през рамо, Joro се прехвърля на крака, опит за ласо, Tuginator блокира с чук в ръката му, Joro се завърта на място и опитва порещ лакът, Tuginator избегва, двамата едновременно скачат и ритат във въздуха с падащи ритници, след това се отдръпват и изправят, гледайки се предизвикателно под кратки аплодисменти от публиката. Те обикалят ринга, тръгват за ново сключване... и Tuginator спира внезапно и препъва Joro по лице, след това се сменя с Mysterio. Двамата ритат няколко пъти Joro, а Romero влиза, за да изчисти противниковия ъгъл. Тримата пращат Joro в празен ъгъл, Mysterio заковава преса, Romero следва с раменен блок в корема, а Tuginator го избутва в средата на ринга и го просва с ракетен ритник от средното въже! Mysterio покрива – 1.. 2... НЕ! Mysterio изправя Joro... който внезапно го бута в ъгъла си и се сменя с Hero. Slim влиза, за да върне услугата и разчисти противниковия ъгъл, тримата засилват Mysterio от въжетата и Hero и Slim го издигат, спускайки го по гърди върху коленете на Joro! Hero покрива – 1.. 2... НЕ! Hero следва с cravate, повлича опонента си към ъгъла му, за да каже „чао” на партньорите си и го прехвърля с cravateplex през ринга и обратно в ъгъла си. Смяна, Slim влиза и веднага заключва STF! Tuginator влиза, за да спаси, но все още неизлезлия Hero го препъва с крака и заключва Hangman’s Clutch! Romero също влиза... Joro го изпреварва, препъва го пред себе си и заключва Walls Of No Tomorrow! Троен submission в средата на ринга! Tuginator първо се измъква с лакти в главата на Hero, става и бута Joro, след това стоварва ритник по Slim. Тримата се обръщат към него... но другите членове на Project Mayhem ги нападат в гръб. Tuginator заключва Walls of TUGG на Joro! Romero заключва guillotine choke на Hero! Mysterio заключва Figure 4 Leglock на Slim! Hero успява да издигне по-дребния Romero със себе си и се хвърля върху Mysterio, принуждавайки го да пусне Slim, който пък веднага бута Tuginator от Joro! Шестимата са на крака и в ринга настава brawl! Project Mayhem постепенно е изтласкан към въжетата и евентуално тримата са изхвърлени от ринга. Това обаче не е достатъчно и Joro ги следва със slingshot plancha... и е уловен от тримата! Slim следва със суисида в гърба на Joro и бута всички на пода! Slim и Joro ги изправят един до друг, докато Hero застава до въжетата... SPRINGBOARD SHOOTING STAR PRESS ПРОСВА ВСИЧКИ! Slim и Mysterio първи се връщат в ринга и Slim поема противника си с лакти, извеждайки го до средата на ринга, където забива коляно в корема и опитва Scud Storm #1… Mysterio блокира с лакти, тръгва за суперритник... Slim се навежда, ритник в корема и следва с FALCON ARROW! Tuginator се връща в ринга и заковава CODEBREAKER! Hero е на ръба на ринга, скача върху въжетата и просва Tuginator със SUPERMAN ELBOW! Romero влиза и това е SPEAR за Hero! Joro влиза, ритник за Romero – и LIGERBOMB! Joro празнува като последния оцелял, изправя Mysterio... и получава внезапен SUPERKICK! Шестимата са проснати на ринга! Съдията брои – 1.. 2... 3.... 4..... 5...... 6....... 7........ Slim е първи на крака заедно с Mysterio. Останалите долазват в ъглите си. Двамата в ринга разменят лакти, Slim праща Mysterio от въжетата... и последният се завръща със скачащ лакът в гърдите на Slim! Mysterio скача на крака! Atomic drop за Slim! Загребващо тръшване за Slim! Mysterio изкачва близкия празен ъгъл... FLYING ELBOW DROP! Mysterio покрива – ЕДНО.. ДВЕ... Тр-НЕЕЕ! Mysterio се търкаля в ъгъла си и се сменя с Tuginator. Tuginator влиза, вдига Slim, прави поздрав с всеизвестен пръст към Joro и заковава powerbomb! Следва издигане и ВТОРИ powerbomb! Издигане... Slim се спуска пред него, ритник в корема, pumphandle hold, SCUD STORM #1! Но няма сили да задържи позицията и оставя маневрата без туш! Slim бавно се добира до ъгъла си... смяна! Hero влиза, а отсреща влизат Romero и Mysterio! Hero поваля Mysterio с ласо, избегва ласо от Romero и го просва с порещ лакът! Hero се обръща към Tuginator, поема го за DDT, скача и заковава тичащи енцугирита на изправящите се Romero и Mysterio преди да засади Tuginator с торнадно DDT! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... Romero прекъсва! Romero стоварва чукове в гърба на Hero, който се завръща с лакти, завърта се нов порещ лакът... Romero избегва и го вдига на рамо – FATALITY STRIKE! Tuginator покрива – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Romero и Mysterio изправят Hero, следват с двоен бич... Joro се сменя сляпо при оттласкването от въжетата... и го поемат в предна носилка, спускайки го в двоен гърботрошач! След това се обръщат... и Joro полита от върха, просвайки ги с dual missle dropkick! Ринга е изчистен и вътре са само Joro и Tuginator! Joro посочва Tuginator и публиката изревава от кеф! Tuginator се изправя бавно и едва сега осъзнава ситуацията... и веднага напада! Размяна на лакти от двамата, Tuginator прекъсва с коляно в корема и бич... Joro контрира бича и се навежда... Tuginator го прескача със залез и го преобръща... Joro добавя задно кълбо, изправяйки се пред него и хваща краката му, извивайки го за WALLS OF NO TOMORROW! Mysterio застава на ръба на ринга и отвлича вниманието на съдията, а междувременно Romero влиза със стол в ръка! Замах... Slim застава пред Joro и отнася удар в главата! Това позволява на Joro да пусне Tuginator и да избие стола от ръцете на Romero, следвайки с лакти към въжетата и ласо, което го изхвърля извън ринга! Mysterio се отделя от съдията и влиза при Joro, който отвръща с още лакти, препъва го върху Tuginator и опитва двоен WoNT! Двамата обаче ритат едновременно и го пращат от въжетата... където Romero го препъва! Joro го поглежда, разсейвайки се само за миг... през който Tuginator и Mysterio се изправят и засаждат в лицето му STEREO SUPERKICKS! Tuginator добавя LIONSAULT! Romero и Mysterio задържат Hero, докато Tuginator покрива – ЕДНО.. ДВЕ... ТРИ! @ 18:34
Победители: CHAOS Romero, Tuginator & Mysterio

Project Mayhem бързо напуска ринга, но не бърза по рампата, а само поглежда доволно в ринга, където Hero помага на държащия се за главата Slim да се изправи и двамата проверяват Joro дали е добре, без да пропускат да хвърлят злобни погледи към победителите.

NO DQ -
WIW WORLD CHAMPIONSHIP
Loop ©
vs. Yo The Real

Този път Loop не изпуска опонента си от поглед, избегвайки изненадващото начало от предния път. Yo все пак напада първи и още първия му удар е блокиран и отвърнат, Loop го поема с юмруци, повеждайки го към един от ъглите, където бавно пренася ритниците си към краката му, но Yo реагира светкавично, прехвърля крака през въжетата и се залюлява, ритайки шампиона над въжетата! Yo застава зад въжетата и полита с отскок... Loop го улавя! Loop стоварва ребротрошач върху коляното си, издига го отново и окончава с гърботрошач за 2. Loop опитва Sharpshooter... Yo свива крака и изритва шампиона назад, изправя се в засилка... Loop го посреща с юмрук в корема, опит за legsweep... Yo се измъква с лакти, засилва се отново... Loop го поема в tilt-а-whirl... Yo избегва гърботрошача, скача с ритник, Loop го избегва и нанася падащ ритник в гърдите на Yo, който напуска ринга веднага щом пада! Loop го поглежда надменно и го кани да се връща. Yo се поколебава, но все пак влиза и двамата откриват наново със сключване на ръце. Като по-едър, Loop доминира в съревнованието и извива Yo назад в мост, опитвайки да прикове раменете му, но Yo се задържа извит. Loop скача върху него... и Yo издържа на тежестта! Loop скача отново, Yo подпира корема му с крака, скача от място върху гърдите му, отхвърля се със салто назад и преминава в нова засилка... Loop пропуска ласо и Yo го наказва на връщане със сателитно DDT! Yo веднага тръгва за Dragon Clutch! Loop бързо се извива и го прехвърля през рамо. Yo се изправя в ъгъла, Loop се засилва с basement dropkick към крака му... Yo се издига на въжетата и Loop се нанизва на стълба! Yo полита от третото въже и приземява REAL STOMP! Покриване - 1.. 2... НЕЕ! Yo обръща Loop и отново го извива за Dragon Clutch... Loop се хваща за близките въжета и се издърпва извън ринга, почивайки приведен край оградите. Yo обаче не го оставя, скок върху въжетата и го просва със SPRINGBOARD MOONSAULT! Yo прехвърля оградата с крака и се приземява в краката на публиката! Въпреки това се изправя победоносно, очаква и изправянето на Loop и се хвърля с crossbody над оградата... Loop обаче го улавя и го тръшва обратно в краката на публиката! Loop прескача оградата, вдига Yo и го поема с юмруци, повеждайки го между правите фенове и към задната стена, където го блъсва с все сила. Loop блъсва Yo отново в стената, иска един стол и се засилва... Yo се хвърля настрана и Loop се блъсва в стената и стола, падайки назад! Yo събира сили... засилва се... и СЕ ОТХВЪРЛЯ ОТ СТЕНАТА ЗА MOONSAULT ВЪРХУ LOOP! Yo се възстановява от собствената си маневра, поизправя Loop и заключва DRAGON CLUTCH! Отначало Loop е твърде замаян, за да реагира, но постепенно се осъзнава, когато натискът се засилва и се поизправя с Yo, разхлабва захвата с лакти в корема, обръща се и следва с NORTHERN LIGHTS SUPLEX В СТЕНАТА! Yo пада на главата си, докато се свлича по стената и не помръдва! Съдията веднага се спуска, за д апровери дали може да продължи, но Loop го избутва от пътя си, вдига Yo и го повлича обратно към ринга, взимайки си един стол по пътя. Loop го прехвърля през барикадата, после и в ринга, влиза със стола и го чака... удар с ръба на стола в кръста на Yo, следван от удар в корема... Loop замахва към крака му... Yo внезапно избегва със салто! Yo се срива назад, все още замаян от падането, но успява да се претърколи, за да избегне следващия удар със стола. Yo се изправя със залитане, заляга при замаха към главата и Loop нацелва въжетата, столът отскача и се връща в главата му! Yo нанася висок ритник, завърта се и просва Loop с енцугири! Двамата са на тепиха, но Yo използва въжетата да се изправи, издърпва се зад тях и дебне шампиона... springboard… Loop го засича с падащ ритник във въздуха! Двамата отново са на тепиха! 1.. 2... 3.... 4..... 5...... 6....... те бавно се изправят в различни ъгли, засилват се еидн към друг... Loop полита за плаващ ритник... Yo обаче избегва и веднага щом пада, заключва Dragon Clutch! Yo добавя ножица около тялото му и го извива яростно, крещейки “DO IT!” Loop обаче яростно се бори срещу хватката, обръща се и посяга към близките въжета, за да се издърпа извън ринга... Yo обаче хваща ръката му и продължава да извива! Loop се опитва да се претърколи, но Yo контролира тежестта му и го задържа на място! Шампионът обаче намира сили да се обърна на четири крака и събира сили да се изправи с претендента на гръб... и се засилва назад, блъсвайки Yo в ъгъла! Loop пада на колене, за да почине... но Yo се съвзема и отново скача на гърба му, заключвайки нов Dragon Clutch! Loop се връща назад и го блъсва отново в сглобката, но този път Yo се задържа! Loop го блъсва отново... без успех! Loop залита напред, едва не губейки баланс... и рязко пада назад, жертвайки се с обърнато DDT, за да тръшне Yo под себе си! Това откъсва Yo от шампиона и двамата отново са в неподвижно състояние! 1.. 2... 3.... 4..... 5...... 6....... 7........ 8......... двамата се изправят... обръщат се един към друг... Loop нанася юмрук... Yo отвръща... Loop нанася втори... Yo отвръща... Loop нанася трети... и блокира удара на Yo, след което го погва с лакти в главата, бутайки го до въжетата, откъдето следва с бич, ласо през корема и legsweep! Loop добавя гърботрошач, изкачва второто въже в близкия ъгъл и приземява лакът в ребрата на Yo! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... Тр-НЕЕЕ! Loop търси Sharpshooter… Yo свива крака, но не успява да го отърси от себе си, затова нанася юмруци в главата му, докато Loop не остава твърде замаян, за да не го пусне. Yo се завръща със свои лакти, бич за Loop и го посреща с бедрен ритник! Yo го поваля отново с huracanrana! Третото завръщане на Loop е посрещнато от ритник в корема, Yo скача на гърба му – следва с CODE REAL! ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Yo издърпва Loop пред ъгъла и полита с HIGHWAY 2 REALITY… Loop вдига колене! Loop се изправя бързо, вдига Yo в носилка и го спуска с GUTBUSTER върху коленете си! Loop се засилва пред него и засажда GLIDING KICK в лицето му! Следва TIGER DRIVER! ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Loop веднага го изправя за втори Tiger Driver… Yo обаче пада на едно коляно, отчаяно борейки се срещу издигането. Loop прави няколко неуспешни опита, олюлява го с коляно в гърдите и го издига... Yo обаче контрира със SPIKE RANA! ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Yo се оттегля в един от ъглите, Loop го напада... Yo избегва пресата и качва Loop в tree of woe. Yo го поизправя и опитва да се намести за висящ Dragon Clutch! Loop отвръща с отчаяни удари с лакът, опитвайки да го свали преди да прехвърли ръката си. Yo му нанася юмруци в тила и отново опитва... Loop измъква глава и нанася рязък удар с глава назад, улучвайки носа на претендента! Yo се свлича от ъгъла и долазва към средата на ринга, а когато отново се изправя, от носа му обилно тече кръв! Loop се разкачва и слиза от въжетата, насочва се към Yo... който го олюлява назад с внезапно енцугири! Yo причаква Loop да достигне пред ъгъла и се засилва... Loop внезапно се навежда, взима стола от краката си и го хвърля в лицето на Yo преди да скочи за падащ ритник! Loop се намества на второто въже и причаква Yo да се изправи... и го убива със SUPER GLIDING KICK! Yo не мърда! Loop взима стола, разгъва го и го изправя върху гърба на Yo, след това сяда върху него и заключва SHARPSHOOTER! И внезапно го пуска! Loop е насочил вниманието си към рампата, където са застанали двете фигури в черни роби от началото на вечерта! Те бавно се спускат към ринга. Заобикалят го. Качват се от две страни, а Loop ги очаква, опитвайки се да не изпуска никого от поглед. Те влизат... и единият напада Loop, който блокира удара и го поваля с ласо. Loop се обръща към втория, хваща крака му и го сваля с драконов тирбушон! Първият вече се е изправил, но попада в legsweep! При движението му пада качулката и маската под нея – това е JAMES LUCK! Loop не обръща внимание на това, а му заключва SHARPSHOOTER! Вторият обаче се изправя зад него, взимайки стола от гърба на Yo. Маската му пада – RKO! Той забива стола в тила на Loop! Шампионът се свлича на колене... Luck се измъква от него, RKO полага стола пред него и Luck довършва Loop с коленичилo LUCKY DDT ВЪРХУ СТОЛА! RKO го обръща и двамата издърпват Yo върху него! Публиката ще изпадне в делириум! Съдията крещи да престанат, но няма избор и брои – ЕДНО.. ДВЕ... ТРИ! @ 30:57
Победител и НОВ шампион: Yo The Real (4th champion)

Luck и RKO помагат на Yo да стане на крака, разбуждат го и му връчват световната титла! Yo едва сега осъзнава какво се е случило. Той поглежда първо тях, след това поглежда титлата, след това и Loop. Той се свлича на колене, гледайки объркано титлата. Другите двама се споглеждат... но внезапно започва музиката на PROJECT MAYHEM и тримата слизат по рампата и влизат в ринга. CHAOS Romero вече държи микрофон:
CR: Дами и господа. Несъмнено през последните седмици забелязвахте две фигури, обикалящи рампата при мачовете на тези двамата тук. Не си мислете, че това бяхме ние. Не си мислете, че някой ги дебнеше. Не... това всъщност бяха истинските им АЗ, които ги търсеха, за да ги въведат в сладкия свят на хаоса. Затова нека ви представя новите членове на Project Mayhem – James Luck и RKO! Но стига толкова за тях...
(Romero се обръща към Yo, който все още гледа объркано проснатия Loop.)
CR: Yo The Real... вероятно никога не си се надявал, че този миг някога ще дойде за теб. Вероятно си мислел, че правилата вечно са твърде ограничаващи, затова направи това, което направи миналия път и опита да удушиш шампиона... бившия шампион. И затова поиска този мач без правила, без ограничения, нали? Искаше да позволиш на Хаоса да настъпи, да бъде добавен към мача ви и да бъдеш победител, нали? Да бъдеш шампион... Несъмнено, твоята съдба е ясна. Ти искаш да се присъединиш към нас! Виж какво направихме за теб, а дори и не сме... хъ... приятели. Дадохме ти най-долемия дар, който компанията предлага и сега... очакваме лицето на компанията да стане част от Project Mayhem!
(Yo бавно се изправя, гледайки кървавата титла, оцветена от капещата от носа му кръв, после бавно вдига поглед към Romero, който поднася микрофона към лицето му.)
YTR: Не трябваше да стане така... Вие... за кои се имате? Вие... взехте моя момент, използвахте ме и ми дадохте това. Какво е това? Кървава титла! Спечелена с потта на друг и изгубена заради прищевките на някакви бандити! За кои се имате?!
CR: Аз задавам въпросите. Аз те попитах първи. Затова искам един много добре обмислен отговор в рамките на следващите две минути. Ако не си ме чул първия път, въпросът беше: С нас ли си? Или заставаш срещу Хаоса?
Yo не откъсва поглед от очите на Romero близо минута... и забива кървавата титла в главата му! Четиримата останали членове на Project Mayhem се нахвърлят върху Yo и го свалят за броени секунди с ритници! Те изхвърлят Loop край ринга и помагат на Romero да се изправи. Romero, с червено от кръвта по титлата лице, поглежда към рампата, към спускащите се All Rounders, Y2Joro и Dwayne Johnson, но само се изсмива и дава знак на останалите, които вдигат Yo, чиято титла е увита около врата му, за ръцете и го хвърлят над въжетата и върху връхлитащата армия! Когато спасителите се изправят, ринга вече е празен и не им оставя нищо друго освен да помогнат на Loop и Yo да се изправят... което не се случва, затова ги изнасят на ръце, закривайки шоуто под освиркващата тълпа...

Следващия път... Lion vs. Xzibit vs. Mizernik – chance or break returns! Реакцията на Loop за загубата на титлата си. Реакцията на Yo от победата си. Ще продължи ли да доминира Project Mayhem? Приключи ли Bloodydoom с Ledg и обратното? Приключи ли Architect с Ledg? Приключи ли Remus Willmore с Uchiha G? Ще остане ли шоуто без защита на титла?

Очаквайте...

Публикувано изображение
1

#184 User is offline   Yo The Real Icon

• Multi-time Champion
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Регистриран: 23-March 08

Posted 01 March 2009 - 02:06 PM

THE CHAMP ... IS ... GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONNNNNNNNEEEEEEEE !!!~

Нямам думи ! Мейн Ивент мача просто надхвърля петте звезди по всеки един параметър. Не исках да печеля с IF, но какво ме грее ? Световен шампион съм в най-доброто и любимото ми диари в BWC !!~ Последвания сегмент беше много здрав и определено face-статута ми скочи с 50% отгоре. Всичко в този мач и сегмент беше УНИКАЛНО ! Егати, такива неща не се виждат дори и в ROH. Още двама в Project Mayhem, но ... при тях просто няма един утвърден Мейн Ивентър, точно затова помислих, че първо влизам, защото имам нужния статус.

Всичко останало беше на вечн страхтното ниво за WIW, но отстъпваха на Мейн Ивента с доста неща, най-вече драма.

Като цяло най-добрите мачове бяха ME, Remus vs Uchiha G и Xzibit vs Mizernik.
Публикувано изображение
Those who don't know pain can never know true peace.

WIW World Champion [c]
0

#185 User is offline   tugg Icon

• Jobber
  • Pip
  • Група: BWC Потребител Jr.
  • Регистриран: 25-March 07

Posted 01 March 2009 - 07:42 PM

Супер шоу, наистина.Всичките мачове бяха изпълнени с интрига, сегментите ти са адски добри, направо им се възхищавам.Чета всяко едно шоу с адски голям интерес, а с какво нетърпение очаквам следващото шоу.. Смея да твърдя, че ние - Project Mayhem рулзваме отвсякъде.Сега сигурно няма да оставим на мира новия шампион..Камоли сега с 2мата нови члена, направо ще къртим мивки. Чакаме "Овча мисъл" :)
Публикувано изображение
0

#186 User is online   G Icon

• Chairman
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Регистриран: 28-May 05

Posted 02 March 2009 - 01:53 PM

Сегментите бяха на ниво, но определено бяха засенчени от брилянтното качество на мачовете (особено Main Event-a с изненадващ край и Co-Main Event-a :) ). Поредният много класен евент в WOLFPACK Indy Wrestling, с множество изобразени интересни движения в мачовете и не по-малко заинтригуващи истории! Продължавай в същия дух Remus!

This post has been edited by G: 02 March 2009 - 01:54 PM

Публикувано изображение

poPe is pimpin`!!
0

#187 User is online   Remus Icon

• Main-eventer
  • PipPipPipPip

Posted 02 March 2009 - 03:51 PM

Цитат

Новини "Овча мисъл" -

- Това е последното издание на "новините". Отсега нататък ще се съобщава само датата и името на следващото шоу, а постът ще бъде заместен с новия едноименен бюлетин, който ще излиза веднъж месечно, засега само с по 4 страници.

- Следващото шоу на WIW ще бъде излъчeно на 14 март. То ще се казва Horde.

- ОТВОРЕН Е НОВИЯ САЙТ НА WIW, МОЖЕТЕ ДА ГО ОТКРИЕТЕ ТУК - ЛИНК! (Внимание, сайтът е изцяло flash и е малко бавен).

- Обявени мачове за следващото шоу са:

Chance Or Break: Bulgarian Lion vs. Xzibit vs. Mizernik
Full Team War: Project Mayhem vs. The All Rounders

This post has been edited by Remus: 02 March 2009 - 03:52 PM

Публикувано изображение
1

#188 User is offline   The_Phenomenon Icon

• Jobber
  • Pip
  • Регистриран: 10-December 07

Posted 03 March 2009 - 02:24 AM

Отново невероятно шоу. Разбиващи мачове. Project M продължават доминацията си, което ме радва. Имаме си нов шампион-ЧЕСТИТО!
WIW Tag Team Champion
CMWF Xtreme-Division Champion

http://vbox7.com/play:d57ea30d
Не може да има по-тъпо същество от тая булка
0

#189 User is online   Remus Icon

• Main-eventer
  • PipPipPipPip

Posted 04 March 2009 - 08:53 PM

Овча мисъл
Брой 2
Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

This post has been edited by Remus: 07 March 2009 - 07:04 PM

Публикувано изображение
1

#190 User is offline   BORKO_10 Icon

• ИСТИНСКИ МЪЖ!
  • Icon
  • Група: Pussy World Order
  • Регистриран: 22-December 05

Posted 04 March 2009 - 11:37 PM

Още един интересен брой на Овчата Мисъл! Определено идеята за списание/вестник е страхотна и е нещо съвсем различно и иновативно! Евала! Следващото шоу се очертава доста добро на хартия.
0

• (28 Страници) +
  • « Първа
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • Последна »
  • You cannot start a new topic
  • You cannot reply to this topic

1 User(s) are reading this topic