This post has been edited by G: 02 March 2009 - 01:54 PM
Българското Кеч Общество : WWE, TNA, ROH, MMA, WWE Divas and Celebs Forums
![]() |
BWC е един от най-старите български кеч сайтове. При нас ще намерите последните новини както за WWE и TNA, така и за ROH, NJPW, NOAH, CMLL, AAA и още много други федерации от целия свят. Форумът разполага с раздел за MMA, в който можете да коментирате случващото се в UFC, K-1, EliteXC и други. РЕГИСТРАЦИЯ ВХОД Log in with facebook
|
| Guest Message © 2010 DevFuse | |
WOLFPACK Show #42: Crime - March 21st
Posted 02 March 2009 - 01:53 PM
Posted 02 March 2009 - 03:51 PM
Цитат
- Това е последното издание на "новините". Отсега нататък ще се съобщава само датата и името на следващото шоу, а постът ще бъде заместен с новия едноименен бюлетин, който ще излиза веднъж месечно, засега само с по 4 страници.
- Следващото шоу на WIW ще бъде излъчeно на 14 март. То ще се казва Horde.
- ОТВОРЕН Е НОВИЯ САЙТ НА WIW, МОЖЕТЕ ДА ГО ОТКРИЕТЕ ТУК - ЛИНК! (Внимание, сайтът е изцяло flash и е малко бавен).
- Обявени мачове за следващото шоу са:
Chance Or Break: Bulgarian Lion vs. Xzibit vs. Mizernik
Full Team War: Project Mayhem vs. The All Rounders
This post has been edited by Remus: 02 March 2009 - 03:52 PM

Posted 03 March 2009 - 02:24 AM
CMWF Xtreme-Division Champion
http://vbox7.com/play:d57ea30d
Не може да има по-тъпо същество от тая булка
Posted 04 March 2009 - 08:53 PM

Posted 04 March 2009 - 11:37 PM
Posted 05 March 2009 - 12:11 AM

Those who don't know pain can never know true peace.
WIW World Champion [c]
Posted 08 March 2009 - 08:19 PM
Posted 14 March 2009 - 01:13 PM
... Приготовленията напредват. Почти сМе готови за инвазията. Врагът Може би ни усеща. Нищо. Остава ни още Малко. Когато планът ни влезе в действие, вече нищо няМа да иМа значение ...
Chieftain’s Journal, December 21st:
... Проникнах във вражеския лагер. Посрещнаха Ме както се очакваше – безразлично. Капитанът обаче е твърде предпазлив. Не Ме оставя на Мира. Ще трябва да се погрижа за него или да открия начин да го разсея от присъствието Ми...
Chieftain’s Journal, January 14th:
… Врагът вече знае. ПратихМе Му известие за предстоящото. Нека знае. Нека е запознат с бъдещия си провал. Нека знае, че краят Му наближава. А ние сМе почти готови. Остана ни толкова Малко. Хаосът почти ги застигна …
Chieftain’s Journal, February 1st:
… НападнахМе ги! Войната вече е факт. Настъплението започна. Но врагът упорства. Нищо. Хаосът ще ни спаси. Хаосът е нашата защита. Хаосът ще бъде нашата победа! х@Х@х@Х@!!!

Yo The Real стои в средата на ринга, с микрофон в едната ръка и със световната титла на WIW в другата. Титлата все още е покрита с кръв.
YTR: Бих искал да извикам Loop да дойде при мен. Loop, ако ме чуваш, моля излез, защото има много неща, които трябва да бъдат казани.
Следва тишина... и започва музката на Loop, който слиза по рампата с бавни крачки и влиза в ринга, заставайки възможно по-далеч от Yo.
YTR: Loop, в миналото шоу, ти беше покрит за 1, 2, 3 и изгуби титлата. Нямаш представа колко дълго съм чакал деня, в който ще се добера до тази титла. Нямаш представа колко много съм се молил да ми се даде шанс и да се докажа. Сега не трябваше да стоя тук, пред теб, а да празнувам победата си – започвайки още след туша и продължавайки до този момент! Но не... Ще ми се да кажа, че аз те туширах. Че аз победих. Че аз заслужавам това. Но не е така. Не аз те победих, а планът на Project Mayhem. Те се намесиха там, където не им беше мястото и провалиха и двама ни – твоето царуване и моята мечта. Затова... трябва да ти върна това.
Yo подава титлата... а Loop взима вместо това микрофона му.
Loop: Нека ти разкажа за изминалите ми две седмици. След мача ни нямам представа какво е станало. Всъщност, нямам представа какво е ставало и по време на него, защото последното, което помня, е как два бъдещи трупа ме обградиха и единия ме изненада. Събудих се час по-късно, в съблекалнята, ограден от медици. Представи си изненадата ми, когато ми съобщиха, че титлата ми вече е твоя. Не можех да осъзная този факт. Не можех да повярвам какво се случва – човекът, който преди месец се опита да ме удуши, сега държи титлата ми, а аз изобщо не помня да съм я губил! И кой ми го съобщава? Огледах се... теб те нямаше там. Трябваше да го разбера от Оператора. Чаках да те видя, да те чуя, да чуя обяснението ти, а не това, което останалите ми предлагат... теб те нямаше. Чаках ли чаках, две седмици чаках пред телефона, пред вратата, умислен, блокирал в опитите да подредя мозайката за случилото се онази вечер... теб те нямаше. Не исках никой друг да ми казва какво се случва, исках ТИ да ми кажеш. Да ме погледнеш в очите и да ми обясниш как така титлата, напоена с кръвта и на двама ни, е в твоите ръце. И днес... и сега, стоя тук и чакам обяснение, а ти ми даваш... „на си ти титлата”? Не ти ща кървавата титла. Дръж я. Фактът е, че аз действително бях туширан, в мач без дисквалификация, така че може да се каже, че титлата е „справедливо” загубена. Но не мисли, че ще остане дълго в теб. Ще се върна и ще си я взема... шампионе. Радвай се на петте си минути слава, защото времето тече. През това време аз ще се погрижа за напастта, инфектирала WIW. Когато приключа с тях, ще се върна и ще получа своето.
Започва музиката на The Architect и той бързо влиза в ринга.
A: Я кой си урежда бъдещи мачове. Аз пък си мислех, че само аз мога да правя това. Е, шефе, друго какво ще има? Не ставайте смешни, защо си мислите, че ще има друг мач между вас? Кой от предишните шампиони е имал реванш, че не ми е ясно. Искаш бъдещ мач за титлата ли, Loop? Няма проблеми, просто ще се наложи отново да започнеш да се катериш по стълбата, довела те до такъв предния път. Дотогава, много сте прави за нашата малка „инфекция”. The All Rounders са покрили оригиналните трима, но ми трябват двама души, които да се погрижат за израстъка, който се появи миналия път. Имам ли ги?
Loop и Yo се споглеждат и си кимват примирено.
A: Браво на вас. Тогава Luck и RKO да излизат веднага, защото мачът им започва!
Откриват Loop и Luck. Двамата не губят време и сключват рамене, Loop бързо разваля равновесието му с ритник и извива ръката му в hammerlock. Luck опитва удар с лакът, но Loop се навежда, подхваща го и го прехвърля през рамо без да пуска ръката, прехвърляйки се в cross armbreaker. RKO веднага влиза и рита Loop, освобождавайки партньора си, след това бута Yo от ъгъла. Двамата изправят Loop, засилват го от въжетата... той обаче минава през задружното ласо и заляга, позволявайки на завръщащия се Yo да мине над него с двоен ракетен ритник и за двамата! Те се изправят бързо... но Loop ги обезглавява с двойно ласо и те се изтъркулват извън ринга. Yo празнува началната победа и се обръща, за да поздрави и Loop, но получава само смразяващ поглед. Loop го перва по рамото в знак, че се сменя и излиза зад въжетата в ъгъла. Yo се опитва да разбере какво става... и това го оставя сляп за чука на Luck, който го просва в гръб. Luck го завлича в ъгъла си и се сменя и двамата с RKO стоварват серия от ритници в торса му. RKO го изправя, прилага суплекс и приземява коляно-брадва за 2. RKO следва със загребващо тръшване в средата на ринга и вдига грандиозно ръце в знак, че ще прави Гарвинови настъпвания... но Yo внезапно го препъва с ръка, изправя се със същото движение и приземява standing star press! Покриване – 1.. 2... НЕ! Yo прилага snapmare и рита RKO в гърба с все сила, след това се засилва пред него и нанася падащ ритник в главата му за още 2. Yo изправя RKO в ъгъла си и се сменя с Loop. Той иска двамата да продължат с двоен бич, но Loop просто дръпва RKO в празен ъгъл и започва самостоятелна обработка с юмруци в корема, бич в отсрещния ъгъл и преса... но RKO вдига крак, качва се на въжетата и отвръща с corkscrew elbow! RKO се изтъркулва в ъгъла си и Luck влиза като смяна. Той бута Yo от ъгъла му, след това двамата с RKO пращат Loop в празен ъгъл, RKO заковава преса и го бута към Luck, който следва с ритник в корема и DDT! – 1.. 2... НЕ! Luck изправя Loop за няколко юмрука, бута го в ъгъла си и се сменя с RKO за няколко двойни ритници в корема му. Двамата го дръпват към средата на ринга и опитват двоен суплекс... Loop обаче нанася коляно на единия, освобождава ръка и нанася лакът на другия, засилва се... и Luck го препъва с крака, а RKO приземява коляно в тила му! Двамата го изправят отново за двоен суплекс... но Yo влиза и подхваща Luck... при което Loop и Yo прилагат двоен суплекс на съперниците си! Yo се изправя, готов да посрещне първия изправил се... но в този момент в ринга се изсиват останалите членове на Project Mayhem, стиснали кендо пръчки и го атакуват заедно с Loop! DQ! @ 6:31
Romero, Tuginator и Mysterio налагат безмилостно шампиона и бившия шампион, които евентуално започват да отвръщат на удара, но Luck и RKO се присъединяват и отново накланят везните с огромна тежест и опонентите им скоро падат под ритниците им. Тогава се включват и The All Rounders, всеки с по бухалка в ръка и Project Mayhem напуска ринга. Те тръгват по рампата, но на върха се появява The Architect.
A: Я чакайте малко! Как така отново ще се намесвате в мач? Не ви ли омръзна да ме дразните? Не? Е, тогава направо да ви вкарам в един мач, за да не си го просите навсякъде! В края на вечерта вече имате мач срещу The All Rounders… но не съвсем! В края на вчерта ще има ВОЙНА между 10 души, когато Project Mayhem се изправи срещу The All Rounders от Kevin Hero, BJ Slim & Uchiha G и Loop & Yo The Real! Щом ще се лее кръв, нека да е качествено!
The Architect оставя враждуващите лагери да се споглеждат предизвикателно и си тръгва, не след дълго следван и от Project Mayhem.
Ledg, Anger и RINOA са в съблекалнята си и са отворили бутилка шампанско.
Ledg: За победата! За краят на една напаст и бъдещият край на друга!
На вратата се почуква и The Architect влиза, поглеждайки Оператора.
A: А, ето те и тебе. Какво правиш с тия тука, трябваш ми.
Ledg се обръща към The Architect.
Ledg: Говорейки за дявола... Е, „шефе”, готов ли си да отстъпиш властта на тези, които знаят как и могат да я използват?
А: За мен ли сте говорили? Поласкан съм, за малко помислих, че „напастта” е тази развратница тука. Междудругото споменах ли, че тази вечер имате мач срещу старите си познати Dwayne Johnson и Y2Joro? Не? Опа... И като казвам имаТЕ, имам предвид всички. Вече няма да търпя някой да стои около ринга и да дава причини за дисквалификация и да ми трови животеца, после феновете се дразнили, че имало нечисти финиши. Щом толкова ви се участва на всички в мача, значи всички ще бъдете вътре, разбра ли, скъпа?
R: Да не мислиш, че ме е страх?!
A: Всъщност, говорех на Ledg. С него сме като женена двойка. Толкоз се обичаме, че не можем да спрем да се бием. Като дупе и гащи, той само сере, аз му улавям помията. Нали, скъпа?
Ledg хваща яката на The Architect и го избутва към стената, заставайки с лице на милиметри от неговото и заговаря със съскане:
Ledg: Толкова ли ти е смешно? Наистина ли е толкова забавно да знаеш, че краят ти наближава? Забавно ли е да плюеш срещу вятъра, после всичко да се връща в лицето ти? Не те ли е поне малко страх?
A: Извинявай, трябва ли да ме е страх? Да не мислиш, че не разпознавам кучетата, които лаят, но не хапят? Нападна ме веднъж, да. И после какво стана? Просто се отказа ли? Или си научи урока? Не можеш да ме уплашиш с думи, които не можеш да подкрепиш, душо.
Ledg го пуска, Архитекта се изтупва и тръгва към вратата... и Ledg го блъсва в стената, отново привличайки вниманието му.
Ledg: Щракаш по грешните бутони, „шефе”. Чуй ме и ме чуй добре. Погрижих се за кучката ти Bloodydoom. Тази вечер ще се погрижа за новите ти кучки. И след това... виждайки как ръцете ти и без това са заети със самонадеяна група завоеватели... ти си следващия. Няма да знаеш как, няма да знаеш къде, няма да знаеш кога. Ще знаеш само кой. И ще го помниш с години напред като последната грешка в пред-сакатия ти живот.
The Architect остава на място, гледайки във вещаещите болка очи на Ledg, изсмива се несигурно и напуска стаята.
Vito LoGrasso стои в коридора, до една нова фигура в спортен анцуг с качулка.
VLG: Дами и господа, нека ви представя моя нов сътрудник – Spirit Killer. Както несъмнено познавате по името, той е тук, за да пречупи духа ви, както аз съм тук, за да убия надеждата ви. Трябва да знаете, че в тази компания няма да има място за млади, „многообещаващи” надежди, защото ние сме тук, за да ви поставим на място. Вашите мечти ще бъдат погубени във възможно най-кратък срок.
SK: Започвайки със стария познат на братлето тук – D’Lo Brown. Ти си корав, това ти го признавам. Но се чудех... заставал ли си лице в лице с някой, корав колкото теб? Тази вечер, когато се видим в ринга, дали ще издържиш на всичко, което бих могъл да хвърля по теб? Едва ли. Пази се...
Vito потупва новия си партньор и двамата тръгват по коридора.
Двамата се изправят лице в лице в средата на ринга и въпреки че Brown е с глава над Killer, опонентът му е достатъчно едър, че да представлява визуална заплаха. Brown нанася юмрук... Killer се олюлява, но се задържа на крака и нанася свой юмрук... при което Brown изненадващо залита назад! Brown връща юмрука, Killer нанася свой, Brown отново удря, Killer също. Brown се оттласва от въжетата и нанася масивен раменен блок... и Killer издържа! Killer се засилва и нанася свой... Brown издържа! Двамата се засилват едновременно, нанасят ласа... и никой не пада. Отново се засилват... и Vito препъва Brown, който се разсейва достатъчно, че Killer да го просне със серия от чукове в тила и гърба. Killer добавя ритници в кръста му, вдига го за няколко десни прави в лицето и го бута в ъгъла, продължавайки с раменни блокове в корема. Killer се отдръпва и се засилва за копие в ъгъла... Brown се отдръпва, блъсва го в средната сглобка и го дръпва рязко, прехвърляйки го обратно през ринга. Killer се изправя в отсрещния ъгъл... точно преди масивната преса на опонента си, който го праща с бич обратно в предния ъгъл и заковава преса и там. Killer се свлича на колене и Brown му забива ботуш в профила и покрива – 1.. 2... НЕ! Brown веднага слиза от ринга и тръгва към Vito, който го очаква с подигравателна усмивка и влиза вътре. Brown го следва... и се нанизва на олюляващото ласо на Killer! Killer се засилва отново и нанася второ ласо, този път поваляйки опонента си! Brown се надига... и Killer го рита с пета в челото, просвайки го по гръб, за да го яхне за серия от юмруци в главата. Killer се надига и приканва и Brown да го последва... и го издига и просва със загребващо тръшване! Killer позира на третото въже и демонстрира силата си с второ тръшване. Той започва да дебне Brown... засилка... и изяжда огромен ботуш! Когато отново се изправя, Brown го посреща с мощен LARIAT! – 1.. 2... НЕ! Brown вдига Killer, демонстрира собствената си сила, издигайки го над глава и го пуска с лице в ъгъла. Brown продължава с вертикални чопове през гърдите на Killer, тръгва за бич... Killer блокира и опитва също бич, но Brown го дръпва към себе си, събаряйки го с масивен сблъсък с тяло! Brown хваща Killer с две ръце за гърлото, издига го... Killer рита отчаяно в корема му, измъква се и нанася серия от юмруци в главата му, след това прави амбициозен опит за суплекс... Brown обаче блокира с лекота, отговаря с коляно в корема и сам просва Killer със суплекс! Brown изкачва близката сглобка, но Vito се качва на ръба на ринга и крещи по него, разсейвайки го. Съдията отива да прогони Vito, но цялото разсейване позволява на Killer да се изправи и свали Brown от сглобката! Brown се изтъркулва чак до другия ъгъл, изправя се... и Killer заковава мощно копие в ъгъла! Brown се олюлява напред, Killer се засилва от въжетата – SPIRIT PIKE (копие стил Goldberg)! Покриване – 1.. 2... 3! @ 7:12
Vito влиза и двамата със Killer засипват Brown с ритници. Те го изправят и го засилват от въжетата... той обаче минава през ласото им, обръща се и ги поваля със свое! Brown поема Vito с юмруци и го избутва в ъгъла, където започва да го души. Killer обаче се намесва в гръб и го рита под пояса! Brown се отдръпва... и Vito го убива с GORE! Двамата вкарват по още няколко ритника, преди да си тръгнат доволни.
Project Mayhem отново са на паркинга, облегнати на стената на арената. Операторът се доближава бавно и Romero веднага поем инициативата да заговори първи:
CR: All Rounders. Кажете ми, колко пъти трябва да се озовете по лице на земята, докато осъзнаете, че съпротивата ви е безсмислена? Колко зъба трябва да ви паднат? Колко кръв трябва да пролеете? Вижте ни добре. Дори самият световен шампион... нито един от двата... не може да направи нищо по въпроса. Хаосът вече ги е завладял. Те самите вече са погълнати в собствената си омраза един към друг и няма дори да повдигнат ръка срещу нас. Yo The Real ще приеме съдбата си и ще влезе в редиците ни... в противен случай просто ще бъде погълнат от Хаоса, който вече завладява малката ви компания. Бягайте. Бягайте бързо, докато все още можете, докато има време, докато не е късно. Но влезете ли в ринга тази вечер... вашият край ще е повече от сигурен.
Romero се обръща към най-новите членове на групата – RKO и James Luck.
CR: И сега нека официално ви представя нашите двама нови членове. Не, това не са Lucky Jimmy и RKO, както си мислите. Това са James Luck и RUIN. Осъзнаването е могъщо оръжие в ръцете на слабите и тези двамата бяха слаби, докато не осъзнаха, че им е трябвал само Хаоса, за да освободят пълния си потенциал. Тази вечер те влязоха в битка със световния и бившия световен шампион и излязоха не само невредими, но и единствените на крака. А само преди седмица те бяха клозета на компанията – набутваха ги във всякакви мачове с единствена цел да се изходят върху тях и да ги пратят с мизерните си чекове в съблекалнята. Вижте Mysterio – преди не повече от два месеца той беше на път да получи същото отношение. Но се осъзна навреме, присъедини се към мен и сега държи безценната ви отборна титла. Luck & Ruin също ще ги споходи тази съдба. Те няма да бъдат клоаката на тази арена. Това ще се промени. Не скоро – а вече!
Tuginator потупва Romero по рамото и пристъпва напред:
T: Y2Joro, my copyman… забелязах, че ти не си в хората, редящи се на опашка да бъдат сритани от нас. Омръзна ли ти, майна? Зная, спокойно – остана още малко. Почини си малко тази вечер, защото след две седмици, когато отново застанем лице в лице – без никой в ъглите ни, без намеси, само ти и аз – ще си решим сметките веднъж завинаги и ще се наложи да осъзнаеш, че си само един позьор! И не можеш да се мериш с оригинала! И това. Съм. Аз!
Tuginator кимва доволно от себе си и отново се обляга на стената. Операторът се обръща към Mysterio, който само му дава знак да се маха. Това и прави.
На връщане в залата Операторът се сблъсква с Mizernik, който е долепил чело в стената и си мърмори нещо. Когато го вижда, той се обръща.
M: Избран съм, разбирате ли!? Избран! Аз съм този, който сега трябваше да държи онази титла. Аз трябваше да победя Xzibit на следващото шоу и да триумфирам над наранената гордост на утрепката Lion. Сега трябваше да се говори за мен, аз трябваше да вляза в историята като първия шампион. Защото съм Избран! Защото съм посочен и ми е отредено! И... знаете ли... вие няма да ми го отнемете. Никой няма да ми отнеме мястото под слънцето. Ще стане може би със закъснение, но аз ще пирувам над труповете на подтисниците на съдбата и след тази вечер, когато туширам Lion и стана претендент, вие ще ЗНАЕТЕ, че следващия път, когато се срещнем, титлата му... титлата МИ ще иде на мястото си. Защото аз... съм... Избран!
Johnson и Ledg трябва да открият мача, но щом вижда опонента си, Ledg си променя решението и се сменя с Anger. Anger влиза и сключва рамене с Johnson, който с лекота го избутва назад, праща го към въжетата, пропуска ласо, пропуска лакът на връщане, поема го в сателит... и Anger го прехвърля с ножица за главата! Anger се радва на успеха си, но Johnson вече е прав зад него, очаква го да се обърне... и го погва със серия от шамари, избутвайки го в ъгъла, където го сваля до долния обтегач един последен шамар. След това се обръща към Ledg и с едно дръпване на въжетата го прехвърля в ринга, където го посреща два пъти със саблени удари, прехвърляне през ръка и също мощен шамар, който го праща да се премята към ъгъла на Anger. Johnson позира за кратко пред публиката, след това се засилва... и Anger го пресича с падащ ритник в коляното! Ledg веднага се възползва и го яхва за юмруци в тила, но бързо отстъпва, когато Joro влиза, за да го прогони. Anger изчаква съдията да върне Joro в ъгъла му и поема Johnson с няколко лакътя, следвани от бич в ъгъла и moonsault kick, който следва с rana в средата на ринга. Anger тръгва за кебрада... Johnson се измъква, Anger се приземява на крака, Johnson го обезглавява с ласо! Смяна и Joro влиза с бурна серия от лакти за Anger, бич към въжетата и падащ ритник в гърдите. Joro бута Ledg от ъгъла му и поема Anger с butterfly backbreaker за 2. Joro изкачва второто въже в ъгъла и следва с missle dropkick за още 2. Joro тръгва за Walls of No Tomorrow… Ledg го просва с европейски ъперкът! Johnson влиза, за да прогони Ledg, но попада на съдията и докато двамата спорят, Ledg рита безпощадно Joro. Anger изчаква Ledg да приключи, изправя Joro и го засилва, искайки да му върне падащия ритник... Joro обаче спира пред въжетата... Anger го вижда рано и спира преди да скочи, засилва се... Joro го прехвърля зад въжетата, обръща се със замах... Anger улавя ръката му и го обесва на горното въже! Anger причаква Joro да се отдръпне – springboard dropkick! Anger покрива – 1.. 2... НЕ! Той дебне Joro, засилва се и минава в сателит... Joro блокира La Mistica-та и просва опонента си със свиреп лакът! Joro блъсва Ledg от ръба на ринга, ухилва се на RINOA и причаква Anger, за да го засади с булдог. Joro следва с кебрада... RINOA обаче дръпва средното въже нагоре и Joro пада между въжетата! RINOA влиза, за да подразни Johnson, който също влиза и това разсейва съдията, позволявайки на Ledg да поеме Joro извън ринга с тежки юмруци и няколко блъсвания в оградите. Ledg връща Joro в ринга при изправения Anger, който го поема с лакти, бич от въжетата и падащ ритник. Смяна, Ledg влиза с европейски ъперкъти за Joro – ляв, десен, завъртане и десен и Joro пада. Ledg приземява лакът в ребрата му и покрива за 2. Следва chinlock. Joro се поизправя бавно, търси корема на Ledg с лакти, засилка... Ledg го хваща за косата и прилага бърз inverted backbreaker! Ledg се отдръпва небрежно... и внезапно скача към Johnson, бутайки го от ръба. Johnson, естествено, веднага тръгва да отмъщава, но съдията го спира и тримата в ъгъла на Ledg влизат едновременно, за да засипят падналия Joro с порой от ненаказани ритници! Когато съдията ги вижда, в ринга остава само Anger, който заключва нов chinlock. Joro е почти изнемощял и не реагира на питанията на съдията. Съдията вдига ръката му веднъж... и тя пада. Втори път... и пада. Трети... Joro задържа ръката във въздуха! Joro бавно се изправя с опонента си, нацелва го с няколко лакътя в корема, обръща се рязко и заковава codebreaker! Двамата лежат на ринга, всеки се опитва да долази до ъгъла си. Anger достига пръв, смяна с Ledg, който бърза да хване Joro за крака и да го дръпне към средата на ринга, след това бута отново Johnson от ъгъла му! Ledg изправя Joro и го хваща за ръцете, приканвайки RINOA да действа. Тя изкачва сглобката и полита... Joro се измъква и RINOA нацелва Ledg с missle dropkick! Кълбо извежда Joro в ъгъла му и това е смяна! Johnson влиза – шамар поваля Ledg, шамар поваля Anger, саблен удар поваля Ledg, саблен удар поваля Anger. Загребващо тръшване поваля Ledg, загребващо тръшване просва Anger върху Ledg! RINOA също напада смело... Johnson я вдига със загребване и под ликуването на публиката я тръшва върху Anger и Ledg! Johnson дебне Anger, ритник в корема, DDT! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... Ledg прекъсва! Ledg засипва Johnson с юмруци, следва с бич... Johnson контрира бича и го прехвърля през рамо! RINOA отново напада, този път с ритник... Johnson улавя крака й, намигва й и я поваля с драконов тирбушон! Johnson пита публиката „Дали?” и те отговарят „ДААА!” SHARPSHOOTER ЗА RINOA! Ledg и Anger се намесват почти мигновено и го бутат от нея! Те засилват Johnson от въжетата... Joro се сменя сляпо при преминаването... и нападат със саблени удари, но Johnson минава под тях и им дава знак да се обърнат. Те поглеждат назад... и Joro ги поваля с dual springboard dropkick! Ledg се изправя край въжетата и Johnson го прекатурва с ласо извън ринга и го следва. Междувременно Joro дебне Anger, ритник в корема и издигане за powerbomb… RINOA обаче одира гърба му с нокти! Joro пуска Anger и се обръща подразнено към нея. Тя бързо се скрива зад съдията, който се обръща, за да й каже да си иде в ъгъла. Joro поклаща глава, поглежда изправящия се Anger и се засилва... и появилия се край ринга Tuginator го препъва! Joro се обръща ядосан и RINOA веднага се възползва с енцугири в тила! Joro се олюлява назад... и Anger го убива с REVERSE RANA! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТРИ! @ 10:30
Johnson се връща в ринга ядосан, гледайки първо към отдалечаващия се Tuginator, после се насочва към Anger и RINOA... но получава ритник от Ledg, следван от FINAL EXECUTION! Ledg изкрещява „Това да е предупреждение за всеки, застанал пред нас!”, отдръпва се и обезглавява надигащия се Joro с ритник в главата!
Bulgarian Lion е в съблекалнята си, потънал из страниците на някаква книга. Щом вижда камерата, оставя книгата настрана.
BL: Значи тази вечер ще се реши или срещу кого ще се изправя на следващото шоу, или дали ще почивам и няма да защитавам титлата си срещу никого. Откровено казано, и двете ме устройват. Нямам нищо против да почивам от всякакви претенденти, но и нямам нищо против да я защитавам срещу някого. За ваше съжаление, Xzibit и Mizernik, за втората опция е необходимо някой от вас да спечели мача, а в 1/3 от случаите това означава туш над мен. Виждате ли... това няма да е толкова лесно. Може да нямам нищо против някой да ме предизвика, но това не значи, че ще легна и ще чакам някой да се порадва на евтина победа. Ще трябва да много, ама много да се потрудите, за да заслужите шанс за това. (Lion вдига титлата си и напуска съблекалнята.)
Kevin Hero, BJ Slim, Uchiha G, Loop и световния шампион Yo The Real са в една съблекалня. Първите трима са се събрали в средата на съблекалнята и обсъждат стратегията си, а последните двама стоят от двете им страни, без да се изпускат взаимно от поглед. Slim ги забелязва и се обръща към Loop:
BGS: За последен път – ТЕ го направиха, не ТОЙ! Моля те, кажи ми, че ще се съсредоточиш върху мача, а не върху дребнавата вражда, която започваш с Yo.
Loop: Аз съм професионалист. Когато имам задача, мисълта ми е 110% върху изпълнението й.
YTR: И сигурен ли си, че задачата е победа над Project M, а не да си върнеш титлата?
КН: Какво пак се задрънчвате?! Ами ти, G? Ти приключи ли със старата ни дружка Remus или и ти си имаш едно наум?
UG: Проверих цялата арена, разпитах всички – той не е тук. Тази вечер може да сме спокойни поне по отношение на него.
BJS: Значи единствения ни проблем оставате вие двамата. Питам за последен път – СИГУРНИ ли сте, че ще бъдете концентрирани върху победата ни, а не върху световната титла?
Loop и Yo кимват разсеяно. Slim въздъхва отчаяно.
Bulgarian Lion vs. Xzibit vs. Mizernik
Mizernik дава знак на Xzibit пръв да опита късмета си срещу Lion. Xzibit напада... и Mizernik го препъва, хваща го за тила и го изхвърля от ринга. След това се обръща... право в серия от чопове от Lion, който го изтласква в ъгъла, безпощадно сипейки хоризонталните си удари, следвани от бич към въжетата и... Xzibit хваща краката на Mizernik и го препъва и издърпва извън ринга. Той го блъсва в оградите и се връща сам при Lion... който започва серия от чопове и за него! Xzibit е пратен в другия ъгъл, Lion нанася още няколко чопа, праща го към въжетата... пропуска ласо... Mizernik хваща краката на Xzibit и го издърпва извън ринга! Двамата започват да се налагат край ринга, спорейки кой да влезе при шампиона. Lion решава спора вместо тях и полита от сглобката с crossbody и върху двамата! Lion връща Mizernik в ринга, следва го и заковава суплекс през глава за 2. Lion качва Mizernik на сглобката, нанася чоп и се качва при него за Bulgarian Suplex... Mizernik обаче упорства с лакти и бута Lion... но влезлият Xzibit се изкачва светкавично пред него и го връща в ринга със super rana! Lion го напада с ласо... Xzibit минава под него и го поваля с бедрен ритник! Xzibit дебне Lion... и го просва с експлодер! Покриване - 1.. 2... НЕ! Xzibit дебне и Mizernik... експлодер! Покриване – 1.. 2... НЕ! Xzibit изправя Lion и го приготвя за X Killa… Lion обаче го издига в електрически стол. Xzibit нанася юмруци в главата му, но Lion устоява и го обесва върху въжетата отпред. Lion катрува Xzibit с ласо извън ринга и се обръща към Mizernik... който го поема с ритник и тичащо DDT! Mizernik се спуска с бейзболен ритник между въжетата, за да просне Xzibit край оградите, след това се връща към Lion със серия от юмруци, окончаващи със загребващо тръшване и лакът-брадва за 2. Mizernik изправя Lion, прилага атомно спускане и го просва с енцугири! Покриване – 1.. 2... НЕ! Mizernik тръгва за Cradle Piledriver… Lion го издига, обръща се към ъгъла... АЛАБАМСКО ТРЪШВАНЕ В СГЛОБКИТЕ! Mizernik се срива пред ъгъла, Lion го изправя и го качва на въжетата, следва го за Bulgarian Suplex… Xzibit обаче се връща в ринга и решава да го преобърне в гръб – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Двамата се изправят едновременно... и Lion обезглавява Xzibit с LARIAT! Lion се връща към Mizernik и опита си за BG Plex… Mizernik обаче се е съвзел и го налага с лакти, не позволявайки му да се качи при него. Ритник олюлява Lion към ринга и Mizernik го следва с летящ раменен блок. Mizernik очаква изправянето на Lion с препъване върху второто въже, засилка и 61KNEE! Mizernik следва със засилка и LARIAT! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Xzibit прекъсва! Xzibit поема Mizernik с лакти, бич в ъгъла, преса с лакът и торнадно DDT! Xzibit се засилва, приземява сентон и следва със stainding moonsault за Mizernik! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Xzibit следва с нов опит за X Killa... Mizernik обаче пада за задно кълбо още преди издигането, става в ъгъла... и Lion го засажда за сглобката с якуза ритник! Xzibit напада Lion... който го издига над себе си и Xzibit нацелва Mizernik с летяща преса! Lion веднага заковава германски суплекс с мост – ЕДНО.. ДВЕ... НЕ! Lion не пуска захвата и се изправя с него за нов опит... Xzibit опитва да се измъкне с немощни лакти... но Lion все пак заковава суплекса – ЕДНО.. ДВЕ... НЕЕ! Lion отново става с него... и трети суплекс! – ЕДНО.. ДВЕ... НЕЕЕ! Lion повтаря отново... но този път Xzibit внезапно заляга и Mizernik обезглавява Lion с енцугири! Xzibit се обръща със свое енцугири и просва Mizernik! Тримата лежат неподвижно! 1.. 2... 3.... 4..... 5...... 6....... 7........ Mizernik се набира първи на крака и очаква Xzibit с ритник в корема и опит за Cradle Piledriver… Xzibit се изтъркулва назад, засилва се, минава под ласото му, минава под обратния лакът на връщане, Mizernik го поема в сателит... и Xzibit го увива в октоподен ключ! Lion обаче е пред тях и обезглавява Xzibit с якуза ритник, сваляйки го от гърба на Mizernik! Lion качва Mizernik в носилка и се завърта... Mizernik се измъква с лакти и търси ритник... Lion хваща крака му... Mizernik скача с другия... Lion заляга, дръпва го към себе си за драконов суплекс... Mizernik блокира, увивайки крака около тялото му и го преобръща с вътрешна люлка – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Двамата се изправят едновременно и Lion поема Mizernik с мощни чопове. Mizernik отговаря с юмруци и засилка... Lion го вдига в носилка... Mizernik отново се измъква и опитва германски суплекс... Lion блокира, обръща се с лакът в главата му, нанася още един звучен чоп, бич в ъгъла, засилка... и изяжда ботуш, обръщайки се право в суперритника на Xzibit! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... Mizernik прекъсва и с Xzibit влизат в размяна на юмруци. Xzibit надделява, праща Mizernik в ъгъла, нанася преса с лакът и го издърпва в опит за експлодер... Mizernik блокира с лакти, нанася коляно в корема, опит за Cradle Piledriver… Xzibit се изправя рязко, извивайки ръката му и замахва... Mizernik минава под ласото, двамата отново разменят удари... Lion се изправя и ги напада... и те се спират и едновременно го прехвърлят през рамо и извън ринга! Xzibit празнува лекомислено и Mizernik се възползва с кълбо на О’Конър, сключвайки пръсти около въжетата до него – ЕДНО.. ДВЕ... ТРИ! @ 17:23
Mizernik застава в средата на ринга, блъсва съдията встрани и вдига високо ръка. Той поглежда Xzibit и казва „Сега ЗНАЕШ, че аз съм Избран, а не ти!” След това се обръща към Lion, който гледа невярващо извън ринга и казва „А ти тепърва ще го разбираш!”, след което напуска ринга.
INTERMISSION!
Project Mayhem (CHAOS Romero, Mysterio, Tuginator, James Luck & RUIN)
vs.
The All Rounders (Kevin Hero, BJ Slim & Uchiha G) & Loop & Yo The Real
Откриват Loop и Mysterio. Сключване, Loop бързо обръща в ключ на главата. Mysterio го бута към въжетата, но пада от раменен блок. Loop се засилва отново, Mysterio минава под него, прескача го на връщане, опитва премятане през ръка... Loop блокира и контрира с Russian legsweep! Опит за Sharpshooter… Mysterio бързо се измъква и отива в ъгъла си за смяна с RUIN. Loop спокойно се връща в своя, пренебрегва опънатата ръка на Yo и се сменя с Uchiha. Ново сключване, Uchiha надделява и изблъсква RUIN назад, следва с висок ритник, RUIN избегва, опит за самбо суплекс, Uchiha блокира с лакти, замах с ласо, RUIN избегва и тръгва към въжетата, свежда глава при следващото ласо на Uchiha... но се нанизва на ритника-колело на връщане! RUIN се изправя в ъгъла си и се сменя с Tuginator. Uchiha се сменя с Hero. Обикаляне, сключване, Tuginator стартира с колене преди натиска, избутва Hero в празен ъгъл и следва с бич... Hero контрира, Tuginator се издига на ръце в отсрещния ъгъл и се обръща във въздуха... право в порещия лакът на Hero! Tuginator се хвърля в ъгъла си и се сменя с Luck. Hero изтананиква “Kick Some Ass!” и се сменя със Slim. Двамата тръгват за сключване, Luck обаче спира с ритник в корема на опонента си, нанася лакти и тръгва за бич... Slim блокира и опитва бърз суплекс... Luck блокира с колене и опитва DDT... Slim го бута в празен ъгъл, нанася лакът и следва с бич... Luck блокира и се дръпва към Slim, който го издига за змийски очи в ъгъла и го просва с ласо! Luck веднага отива в ъгъла си и се сменя с Romero. Slim се сменя с Yo. Двамата застават в средата на ринга, напрежението между тях може да се среже с нож. Yo пита дали ще сключват рамене, Romero само поклаща глава. Yo свива рамене... и двамата навлизат в свирепа размяна на юмруци! Всеки поема ударите на другия и никой не надделява. Romero нанася здрав лакът. Yo му връща страничен ритник в стомаха. Romero нанася втори лакът. Yo нанася ритник в гърдите. Romero избегва ритника в главата и бута Yo към въжетата, замах... Yo минава под ласото, скача върху въжетата отсреща и се оттласква назад с летящ ритник за Romero! Romero се изправя! Yo пропуска ласо, пропуска обратен лакът... и Romero го просва с копие! Yo се изправя! Двамата отново навлизат в свирепа серия от удари, докато не се обръщат към ъглите на опонентите си... и всеки показва чифт средни пръсти на противниковия отбор. И тогава настава истински хаос, когато десет души влизат едновременно в ринга и настава славна свада, където всеки удря където свари! Tuginator и Mysterio обработват Yo в един от ъглите. Uchiha го спасява, но попада под ударите на Romero, който пък е нападнат от Loop, който отива в ъгъла след бутане на RUIN, който е пратен в отсрещния по настояване на Hero, който получава няколко чука от Luck, който се свива след серия ритници на Slim. Tuginator напада Slim с лакти и на свой ред е нападнат от Hero, който скоро влиза в схватка с RUIN. Ритници от Yo и Uchiha извеждат Romero до въжетата и едно задружно ласо го праща през въжетата и извън ринга. Luck напада... и Uchiha го прехвърля над въжетата и върху Romero. Двамата се изправят извън ринга... и Uchiha ги следва с прашка над въжетата! Тримата стават... и Slim излита със суисида върху всички! Четиримата са на крака... и RUIN се хвърля над въжетата и върху Uchiha и Slim... а Loop следва с нова суисида върху Romero и Luck! Шестимата са прави... и Мистерио и Hero се хвърлят едновременно с no hands sommersault plancha, бутайки всички! Yo остава сам срещу Tuginator. Последният напада... и Yo го хвърля над въжетата... а Romero и компания го улавят извън ринга. „Добрите” обаче задържат „лошите” на място и Yo, съпроводен от виковете на публиката, се засилва от въжетата и излита с twisting plancha върху всички!
Yo се връща с Romero в ринга, изчаква го да застане на колене, нанася един, два ритника в гърдите му, зарежда трети и го просва с точен удар! Покриване – 1.. 2... НЕ! Yo го изправя и бута в празен ъгъл, засилва се за ритник... Romero се измъква навреме и Yo се нанизва на стълба. Romero веднага заковава висящ бъбрекотрошач! Покриване – 1.. 2... НЕ! Romero изкачва ъгъла и се приготвя за скок... Yo обаче се изправя и скача пред него, нанасяйки няколко чопа. Romero го бута бързо и Yo пада и се изтъркулва чак в другия ъгъл... след което се изправя, премята се обратно на ръце и нанася енцугири в главата на Romero, който се срива извън ринга! Yo се обръща... право в самбо суплекс от RUIN! RUIN го издърпва в средата на ринга и започва серия Гарвинови настъпвания... рязко прекъсната от Superman Elbow от Hero! Последният празнува... преди да попадне в SPIKE DDT от Luck! Luck се обръща... и Uchiha го поема в носилка, а Slim пада пред него и свива колене... Uchiha забива DVD на Luck върху коленете на Slim! Двамата търсят опоненти... и ги получават в комплект със стерео ракетните ритници на Mysterio и Tuginator! Те се оглеждат доволно... преди Loop да ги прекъсне с двойно ласо! Всички се връщат по ъглите си и Loop издърпва Yo в своя, за да се смени сляпо. Romero сам се сменя с Tuginator. Loop поема последния с прехвърляне с ръка, следва с второ и го праща в празен ъгъл, където забива преса и го очаква със сателит... Tuginator се измъква, нанася лакти в главата му, засилва се, избегва ласо и го поваля с прелитащ лакът! Tuginator дебне Loop и го засажда с булдог! Опит за Lionsault… Loop вдига колене... Tuginator се приземява на крака до него и веднага опитва Walls of TUGG... Loop обаче блокира, препъва го и става с опит за Sharpshooter… no Romero и Mysterio се изсипват в ринга и спасяват партньора си, издърпвайки го в ъгъла си, където RUIN се сменя с него. Loop се връща в своя ъгъл, пренебрегва ръката на Yo и се сменя с Uchiha. RUIN напада с ласо, Uchiha избегва и го засипва с юмруци и бич... RUIN контрира бича, заковава успешна преса, прилага бърз суплекс и приземява коляно-брадва за 2. RUIN дебне за Best From The West… Uchiha блокира с бутане и замахва за CHIDORI… RUIN избегва и опитва заден суплекс... Uchiha се премята на крака зад него, рита го през сгъвката, за да падне на колене и опитва обезглавяване... RUIN панически свежда глава и се изтъркаля в ъгъла си за смяна с Luck. Uchiha се връща в своя ъгъл и Yo влиза на негово място. Редовните смени се доближават, Luck стартира с ритник и опит за DDT... Yo заковава изненадващ скорпионен ритник и го просва с въртящо енцугири! Yo приземява лакът-брадва стил Muta и покрива за 2. Yo очаква Luck, нанася ритник в сгъвката му, нанася ритник в корема и го просва с ритник-кука през тила! Покриване... за 2! Yo издърпва Luck в един от ъглите си и се приготвя за Highway 2 Reality... но се намесва Mysterio, който го бута от сглобката при скока върху нея! Luck вече е на крака и го очаква със светкавично DDT! Покриване – 1.. 2... НЕ! Luck се сменя с Mysterio, който влиза с ритници за Yo, опит за Michinoku Driver… Yo блокира, измъква се с лакти, засилка... скок за huracanrana… Mysterio го контрира със залез... Yo допълва с преобръщане, скок и REAL STOMP от място! Yo се връща в ъгъла си, поглежда накриво опънатата ръка на Loop и се сменя със Slim. Последният влиза с лакти за Mysterio, опит за Falcon Arrow… Mysterio се измъква, следва с кълбо на О’Конър... Slim допълва кълбото със свое – 1.. 2... НЕ! Mysterio напада... и се нанизва на ритник и светкавичен Falcon Arrow! Slim се сменя с Loop, който влиза с ритници в кръста на Mysterio, вдига го и заковава гърботрошач. Той изкачва празен ъгъл и приземява лакът в ребрата му! Покриване – 1.. 2... НЕ! Loop се връща в ъгъла си... и Yo този път сам се вкарва със сляпа смяна, поемайки Mysterio с лакът... преди Loop да го обърне рязко и двамата влизат в спор. Slim веднага влиза, за да им каже да се успокоят, след това се обръща към Project Mayhem, за да се увери, че не нападат... след това се обръща, за да разбере, че другите двама вече са навлезли в размяна на юмруци! Той опитва да ги разтърве, но те само се прехвърлят извън ринга и пренасят битката си нагоре по рампата!
Slim поглежда Hero и Uchiha, след това поглежда петимата членове на Project Mayhem и поклаща глава. Mysterio междувременно се изнизва в ъгъла си и се сменя с RUIN. Последният напада Slim... който го блокира и нанася свои лакти и опит за Volcano Eruption… RUIN се измъква с ритници в корема, опит за BTW... Slim го контрира със заден суплекс! Смяна, двамата с Uchiha пращат RUIN от въжетата и го издигат в двойна носилка, тръшвайки го в гърботрошач върху коленете си! Uchiha праща RUIN в празен ъгъл и нанася скачаща преса с колене, след това го очаква за суперритник... но внезапно се спира, излиза от ринга и влиза в публиката... където се сбива с наблюдаващия го Remus Willmore! Двамата разменят удари, отдалечавайки се от ринга и навътре в залата по коридорите откъм публиката!
Hero влиза в ринга със Slim и двамата гледат невярващо партньора си. След това поглеждат опонентите си. След това се споглеждат. Кимват си примирено и Hero остава като смяна. RUIN междувременно се сменя с Tuginator, който напада Hero... който блокира удара му, нанася свои лакти, праща го от въжетата, прескача го, минава под него на връщане и го просва с феноменален падащ ритник! Luck влиза... и Hero пада на четири крака, позволявайки на Slim да скочи от гърба му за ЛЕТЯЩ SHINING WIZARD в лицето на Luck! Mysterio влиза, Slim го препъва с крака, Hero приземява сентон върху гърба му, после двамата го бутат в един от ъглите със стерео падащи ритници! RUIN се завръща... и двамата го спират с ритници в корема, Slim застава зад него, Hero нанася порещ лакът и Slim го просва със заден суплекс, използвайки инерцията от удара на Hero! Двамата останали в отбора си се обръщат към Romero и го гледат самодоволно. Romero влиза в ринга, но остава в ъгъла си. Той им маха към себе си... те пристъпват... и Luck, Tuginator и Mysterio се нахвърлят в гръб на Hero и Slim! RUIN и Romero се присъединяват към тях и двамата попадат под порой от ритници! Luck изправя Slim и заковава бившото Lucky DDT, вече наричано C14H9Cl5! RUIN просва Hero с бившия Best From The West, вече наричан DECAY CUTTER! Двамата изправят Slim... и Mysterio засажда SUPERKICK в лицето му! Tuginator следва с LIONSAULT върху Hero! Четиримата ги издърпват един до друг, докато Romero бавно пристъпва към тях, пада на колене между двамата и покрива само с длан върху гърдите им – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕЕ! ДВАМАТА ИЗРИТВАТ ЕДНОВРЕМЕННО! Romero вече е бесен и веднага нарежда на останалите да изхвърлят Slim от ринга. Докато го правят, той изправя Hero и заковава CHAOS FALLS! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТРИ! @ 41:27
Romero се изправя доволно и вдига ръце в средата на ринга, а съюзниците му се качват по четирите ъгли, радвайки се на неудоволствието на публиката.
Някъде извън залата, Оператора следва налагащите се Remus и Uchiha. Те преминават към паркинга и скоро достигат една лъскава Хонда. Неправилен ритник на Uchiha отнася огледалото й, а неточен удар с лакът на Remus разбива страничното й стъкло. Remus напада отдалеч... и Uchiha го прехвърля върху предния капак. Той го следва и двамата се налагат върху колата! Ритник под пояса разваля баланса на Uchiha! Remus обаче спира падането му... усмихва се зловещо... и заковава KRYPTONITE KRUNCH ВЪРХУ КАПАКА! Remus се изтъркаля до колата и камерата го следва така че да закрие проснатия отгоре Uchiha. Remus сяда до нея и усмивката му се разширява, когато на рамото му пада капка кръв отгоре. Камерата се надига, за да види откъде е паднала... но Remus я хваща и изключва, за да закрие шоуто!
Y2Joro или Tuginator? Bulgarian Lion или Mizernik? Project Mayhem или All Rounders? Ledg или Architect? Remus Willmore или Uchiha G? Vito LoGrasso или D’Lo Brown?
Очаквайте...

Posted 14 March 2009 - 02:44 PM
Оффтопик:Какъв беше ше сайта на федерацията?
This post has been edited by Rise of Thunder: 14 March 2009 - 02:45 PM
Posted 14 March 2009 - 03:02 PM
BJ Slim: "За пореден път се опитвам да създам РЕД от ХАОСА!.. За пореден път аз бях човека ангажирал се със сплотяването.. разума.. THE GAME PLAN! Планът е нещо много важно в нашия бизнес.. това е и грешката на Kevin Hero.. той няма готов план, просто и единствено се надява на качествата си, опиянен понякога от егото си. Project Mayhem също нямат план.. мислят си, че тяхната идея.. тяхното виждане и разбиране за света е нещо такова.. но разбира се това е една голяма заблуда, която ще бъде прекратена скоро! Писна ми аз да бъда координатора на всяка една сган в тази федерация.. какво ли ще стане ако тази черупка се пропука най-сетне и нещо лошо излезе на яве.. явно никой няма отговор на този въпрос освен един човек..."
This post has been edited by G: 14 March 2009 - 03:03 PM

Влизане
Регистриране
Помощ

Back to top
MultiQuote