WWE, TNA, UFC, E-Fed, WWE Divas and TNA Knockouts: WOLFPACK : WWE, TNA, UFC, E-Fed, WWE Divas and TNA Knockouts Кеч Форум

Към съдържанието

Добре дошли в WWE, TNA, UFC, E-Fed, WWE Divas and TNA Knockouts!

BWC е един от най-старите български кеч сайтове. При нас ще намерите последните новини както за WWE и TNA, така и за ROH, NJPW, NOAH, CMLL, AAA и още много други федерации от целия свят. Тук можете да обсъждате абсолютно всичко, свързано с кеча, с най-запалените български фенове. Форумът разполага с раздел за MMA, в който можете да коментирате случващото се в UFC, K-1, EliteXC и други организации за смесени бойни изкуства.

online since 2002
Guest Message by DevFuse

Икона Important Announcement!

BWC Top 20 Wrestlers of the Month за юли 2010 - ГЛАСУВАЙТЕ СЕГА! »

• Не можете да публикувате нова тема
  • Не можете да пишете в тази тема

WOLFPACK Show #49: LOVELESS - Act 4; ??? Оцени темата: ***** 2 Гласа

#201 Потребителя е офлайн   Remus   My Ego has 2 Sub-Egoes. Each One is bigger than the Other.

• Title Contender
  • Група: BWC Супер Потребител
  • Регистр: 24-юни 05
  • Current Mood: Current Mood: Bookworm

Публикувано 16 март 2009 - 11:32

Овча мисъл
Брой 3
Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Публикувано изображение
1

Share to Facebook Share to Twitter Share to MySpace Stumble It Share to Reddit Share to Delicious More...

#202 Потребителя е офлайн   BiZkiT   lucky?

• Red Devil
  • Група: BWC Потребител
  • Регистр: 03-август 06
  • Current Mood: Current Mood: None Chosen

Публикувано 18 март 2009 - 07:57

Отново великолепно шоу! Project M са адския stable, който рути и гази всичко. Очаквам още време да е така, докато се появи някой, който най-после да ги спре. ME беше супер мач, като нямам никакви забелжки към него. Също така ми хареса доста и тройния мач, може би защото самата титла около, която се върти всичко ми допадаше навремето в ROH и сега естествено не е по-различно. Spirit Killer излежда интересен образ, а и няма да се учудя ако двамата с Vito не започнат да се подвизават като отбор. Отново много силно шоу, ще видим как ще се развият нещата при голямата главна вражда.
Публикувано изображение
0

#203 Потребителя е офлайн   Remus   My Ego has 2 Sub-Egoes. Each One is bigger than the Other.

• Title Contender

Публикувано 29 март 2009 - 11:23

Пристигах. Най-сетне дългото пътуване приключи. Открих дома си. Веднага седнах на трона си.
И делата ми започнаха работата си мигновено.
Вижте ги всички. Вече се нанесох в душите им. Те не различават правилно от грешно. Не различават черно от бяло. Всички търсят червената жичка, но режат всички останали. Покварените им души са мои.
Няма начало и край. Няма господари и роби. Ангели и дяволи. Сила и безсилие. Приятелство и предателство. Горе и долу. Ляво и дясно. Има само МЕН!
И сега следва само да чакам края на дните. И да наблюдавам... да наблюдавам пълната анархия, красивата разруха, чистият... АЗ!

Публикувано изображение

Добре дошли на...

Внезапно камерата се пренася към публиката, където се бият две фигури... Remus Willmore и Uchiha G! Поледният все още е със синини по лицето. Те се налагат с възможно най-бруталните удари на които са способни, оставяйки всеки чоп да се чуе из залата и всяко попадение на удар с лакът да изглежда все едно ще откачи главата на другия. Те се пренасят в публиката, разбутвайки фенове по пътя си, ту единия надделявайки, ту другия. Ритници обръщат надмощията им и двамата се редуват в една спирала на болката, пренасяйки се към оградите само колкото Uchiha да блъсне Remus в тях, след това се връщат назад, към стените на арената. Там Remus блъсва Uchiha и боят се насочва отново към оградите, през ринга и от другата страна на залата, където охраната ги застига, за да ги разтърве. Първият доближил ги получава лакът от Remus, втория – ритник от Uchiha и останалите се разколебават. Uchiha блъсва Remus в стената и се засилва... Remus избегва и Uchiha се блъсва в стената. Uchiha се обръща... и получава мощен удар със стол, чут из целия свят, право в челото. Uchiha обаче остава на крака... докато Remus не го вдига на рамо... KRYPTONITE KRUNCH ВЪРХУ БЕТОННИЯ ПОД! Remus застава на колене до падналия си опонент, червенеещото му лице грее от злоба. Той бавно се изправя, поглежда наоколо и тръгва спокойно по коридорите, потрепвайки от болка при всяко движение.

Vito LoGrasso & Spirit Killer са в ринга, наблюдавайки как медиците изнасят Uchiha на носилка, след това Vito вдига микрофон към устата си.
VLG: Сега, след като видяхме това толкова вълнуващо начало на шоуто, предполагам можем да започнем с по-важните неща... като мен и моят сътрудник тук. Както намекнах миналия път, ние сме тук, за да сложим край на всяка ваша надежда за проспериране, да убием всяка частица от духа и волята ви, надяваща се на друго. Иначе казано, изправите ли се срещу нас, вие се изправяте срещу DEAD END! Защото ние сме точно това – една задънена улица, една точка в безполезното пътешествие, което вие наричате живот. Ако не вярвате, питайте D’Lo Brown…
Внезапно започва музиката на D’Lo, който се появява на рампата.
DLB: Чух как два бели боклука ме викат и реших да намина, за да кажа „здрасти”. Кажете ми... Dead End, нали?… как така загубеняци като вас внезапно помислиха, че могат да постигнат нещо повече от това, което самите те предлагат?
SK: Странно, че точно ти питаш. Сигурно вече имаш отговора, а?
DLB: Да... вие сте пълни боклуци. И тази вечер смятам да ви го покажа. И смятам да го направя с помощта на един мой стар сътрудник. Боклук #1 и Боклук #2, представям ви моят бивш партньор в отбора, държал титлите по двойки повече време, отколкото някой друг тук – XZIBIT!
Xzibit застава на рампата, двамата кимват към ринга и се спускат по рампата.

Dead End (Vito LoGrasso & Spirit Killer) vs. D’Lo Brown & Xzibit
Още с влизането в ринга, Brown започва да налага Vito, а Xzibit – Spirit. Другите евентуално отвръщат на удара, правейки изхода на първата фаза неясен, но Brown и Xzibit евентуално връщат позициите си и изхвърлят опонентите си от ринга. След това Brown засилва Xzibit с бич... и Xzibit излита с TOPE CONHILO върху опонентите си! Xzibit връща Spirit в ринга и отива в ъгъла си, докато Brown поема жертвата си с тежки вертикални чопове. Бич в ъгъла, и той следва с раменни блокове в корема, бич от въжетата и масивен блок с тяло. Brown бута Vito от ъгъла му и се сменя с Xzibit, който веднага изкачва сглобката и приземява moonsault на Spirit! Покриване – 1.. 2... НЕ! Xzibit изправя Spirit за удари с лакти, бич... Spirit контрира бича, но пропуска ласо и Xzibit го олюлява с бедрен ритник. Xzibit зарежда експлодер... Spirit обаче блокира с масивна сила и блъсва Xzibit назад. Xzibit се завръща със засилка... и Spirit го подхвърля над главата си и го улавя в силово тръшване! Смяна, Vito влиза и бута Brown от ъгъла му, след това се обръща навреме, за да просне Xzibit с ботуш в лицето. Покриване – 1.. 2... НЕ! Vito изправя Xzibit, бърз опит за Hope Killer… Xzibit се измъква и опитва преобръщане след залез... едрият Vito се задържа, хваща го за гърлото и го издига... Xzibit отвръща с падащ ритник. Xzibit очаква Vito за обратен лакът. И втори. Суперритник олюлява Vito и Xzibit опитва X Killa… Vito обаче блокира и го вдига в електрически стол... Xzibit се спуска зад него, нанася лакти и го бута в ъгъла си, където Brown го очаква с масивен шамар! Vito залита обратно назад и Xzibit го улавя в експлодер! – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Xzibit не вярва колко близо е бил до победа, а Vito се изтъркаля панически извън ринга, невярвайки колко близо е бил до загуба. Xzibit тръгва за засилка... но Spirit минава покрай въжетата и го обезглавява с жесток lariat! Spirit помага на Vito да се върне в ринга, докато съдията опитва да укроти Brown. Двамата налагат Xzibit с чукове, пращат го от въжетата и го посрещат с огромно прехвърляне през рамо! Те вокализират смяна зад гърба на съдията и Spirit остава в ринга, за да продължи с ритниците по Xzibit. Той го дебне... Spirit Pike? Xzibit го прескача, гмурва се в кълбо до отсрещния ъгъл, скача на въжетата и полита обратно с ракетен ритник по Spirit! Той се изтъркулва в ъгъла си за смяна... но Vito минава покрай Brown извън ринга и го дръпва от ръба! Това позволява на Spirit да нападне Xzibit в гръб и да го върне в своя ъгъл, където забива жестоко копие-преса, след това се засилва отново, този път за Spirit Pike… и Xzibit го посреща с падащ ритник в главата! Xzibit отново лази към ъгъла си... Vito влиза и го издърпва в късообхватно ласо! Brown вече не издържа и влиза, бута съдията настрани и просва Vito с ласо. Brown се обръща и събаря Spirit с раменен блок. Обръща се и засажда ботуш в лицето на Vito. Обръща се и повтаря същото със Spirit! Той причаква Vito – SKY-HIGH! Xzibit покрива – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕЕ! Xzibit поглежда невярващо към партньора си, след това изкачва близкия ъгъл, сигнализирайки за 450... полита... право върху коленете на Vito! Brown очаква изправянето на Vito... но Spirit го напада в гръб и го изхвърля от ринга! Vito поема Xzibit за Hope Killer… Xzibit се измъква и нанася ритник в корема, опит за X Killa… и Spirit го разтърсва с мощен суперритник! Vito издига отпуснатия Xzibit в електрически стол, а Spirit изкачва ъгъла пред него, скачайки с летящо копие по Xzibit – THE D.E.A.D. (DEAD END ALLEY DOOMSDAY)! Xzibit е мъртъв! Spirit задържа Brown извън ринга, докато Vito покрива – ЕДНО.. ДВЕ... ТРИ! @ 12:11
Победители: Vito LoGrasso & Spirit Killer

Dead End бързо напускат ринга, докато Brown взима стол и влиза настоятелно в ринга, хвърляйки разочаровани погледи партньора си и ядосани на опонентите си.

Dwayne Johnson и Y2Joro са зад кулистите за малко подгряващ спаринг.
DJ: Чух, че Project Mayhem набирал сили... и взех, че се почесах учудено, защото не помня някой от тях някога да е побеждавал ВЕЛИКИЯ. Ще ме прощавате, ако греша, но май досега колкото пъти стъпите с НЕГО в ринга, все някой се намесва, за да форсира DQ и да се измъкне преди да бъде убит. И тази вечер се очаква от мен да открия партньор, за да се изправя срещу... как бяха... RUIN и Luck? И знаете ли кво? Изобщо не съм търсил. Лош е да е деня, в който някой от ранга на ВЕЛИКИЯ му трябва помощ, за да се справи с двама пънкари, мислещи, че може да се окажат нещо много велико само защото са попаднали в някаква измислена и извадила късмет група. Не, не – много се лъжете. И тази вечер ТОЙ ще ви покаже колко точно.
Y2J: Да... и освен това, не го ритайте в лицето. Така става много раздразнителен!
DJ: Това май се изтърква...
Y2J: Мда... все тая... TUGINATOR! И аз имам едно съобщение за теб. Съгласието ти най-после да се изправиш в единичен мач с мен – тоест с по-добрата и оригиналната версия на себе си – ти подписа нещо повече от смъртна присъда. Ти направо си подписа кремацията. След тази вечер, никой няма да може да те познае, защото няма да си по-различен от прахта в ринга. Съветвам те да премислиш решението си. Колкото и да ми достави удоволствие да те ритам оттук до дома на майка ти и обратно, ще бъде много по-добре ако просто ми спестиш загубеното време и твоята болка. Така че... помисли си.

Ledg, Anger и RINOA влизат в офиса на The Architect.
A: Ей, я какво довлече мачока. Къде бе, души?
R: Нима не подозираш? Мисля, че през последните седмици бяхме повече от ясни и разбихме всичко, което прати срещу нас. Искам мястото ти... „шефе”. Просто се изправи и си тръгни с опашка между краката. Дори и твоите хора не го вярват. Прочете ли какво мислят собствените ти журналисти? Дори и те знаят, че един ден главата ти ще се озове върху покрива на далечна сграда и тогава така или иначе аз ще вляза тук. Върви си. Върви си преди наистина да си пострадал. Вече няма кой да застане срещу нас – цялата ти компания води война с Хаоса и ти остана повече от сам. Върви си. Сега.
A: Големи думи от толкова мръсна устичка, скъпа. Мисля, че вече съм го споменавал, така че с риск да се повторя – ВИЕ СТЕ ПОСЛЕДНИТЕ, КОИТО ЩЕ МЕ НАКАРАТ ДА СЕ ОТКАЖА ОТ ПОСТА СИ! Предпочитам да подпаля цялата тази компания, вместо да я предам на нищожества като вас тримата. Сега имате ограничено време да се обърнете и да се махнете от очите ми.
Ledg: Или какво?
A: Така ли? Хубаво. Просто прекрасно. Явно нямам друг избор освен... да ви наградя! Anger, помниш ли, когато спечели Gimmick Overload? Време е да получиш наградата си. Нека това да е... хм, мач за световната титла срещу Yo The Real! А ти, Ledg, за теб ще върна времето малко назад и ще те презапозная с един стар приятел... тоест не сега, а по-късно, когато влезеш в ринга, за да се изправиш срещу... “The Whole Fucking Show” Bloodydoom!
Ledg: Какво?! Не! Мачът за титлата трябва да е МОЙ! Аз спечелих правото си! Не ми трябва Bloodydoom! Той дори не успя да мине през Anger! Прати го срещу него!
A: При последната ми проверка, моето, а не твоето мнение имаше значение. Така че се махай и се приготвяй за мача си. Добрият стар BD че те чака в ринга. А ти, Anger… не разочаровай.
Anger и Ledg се споглеждат и Ledg напуска ядосано съблекалнята, следван плътно от RINOA. Anger поглежда Architect за миг... и също ги следва.

Dwayne Johnson vs. Project Mayhem (RUIN & James Storm)
Luck открива срещу Johnson и двамата сключват рамене. Johnson с лекота изтласква опонента си назад и го посреща с раменен блок и ласо. След това се обръща към RUIN и го хвърля в ринга, където поема и него с ласо. Johnson хваща главите и на двамата и ги блъсва една в друга, след това нанася шамар на единия, шамар на другия, шамар на единия, шамар на другия, поздрав към публиката, повалящ шамар за Luck и веднага още един такъв за RUIN. Двамата се изтъркалят от ринга и Johnson празнува под аплодисментите на тълпата. Двамата се окопитват и се връщат в ринга. Този път RUIN е редовна смяна и сключва рамене с Johnson... който бързо извива ръката му, завърта го из ринга, обръща го рязко и го поваля с ласо. Johnson дебне RUIN, веднага опит за Walk of Fame… но Luck влиза и го напада в гръб. Johnson се обръща ядосано към него... и това позволява на RUIN да го блъсне с падащ ритник в гърба, право в ритника и DDT-то на Luck! Двамата пращат Johnson от въжетата и го повалят със стерео обратни лакти, след това приземяват стерео лакът-брадви. RUIN покрива за 2. Той и Luck поемат Johnson с ритници в торса, след това го изправят за нова засилка, двойно ласо... Johnson избегва и следва с гръбнакотрошач за Luck! RUIN обаче просва Johnson с чук в гърба, заковава бърз суплекс и приземява коляно-брадва за 2. RUIN просва опонента си със загребващо тръшване в средата на ринга и следва с Гарвинови настъпвания и нов опит за туш... за 2! RUIN дебне... опит за Decay Cutter… Johnson го бута към въжетата и го хвърля през глава! Luck влиза... и Дvонсън го посреща с DDT! KIP UP! Johnson е на крака и дебне първия изправил се... това е RUIN. Шамари го извеждат в ъгъла, Johnson се обръща и погва и Luck с шамари в отсрещния ъгъл. Бич за Luck... Luck контрира... и Johnson обезглавява RUIN с ласо! Johnson се обръща и опитва Walk of Fame на Luck... който блокира с лакти, измъква се и следва с ритници и опит за C14H9Cl5… Johnson блокира и го препъва... и заключва SHARPSHOOTER! Luck се гърчи от болка... но RUIN се завръща внезапно и го освобождава с DECAY CUTTER от нищото! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Двамата не вярват на очите си! Те изправят Johnson и RUIN го задържа, а Luck се засилва... Johnson се измъква и Luck едва не налита на RUIN. Johnson бута Luck в партньора му и опитва Walk of Fame и на двамата... амбициозният опит му струва колене в корема и Luck заковава C14H9Cl5! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Вече вбесен, RUIN казва на Luck да изкачва въжетата, а междувременно изправя Johnson и го просва със самбо суплекс! Luck е на върха, полита – и FROGSPLASH CONNECTS! RUIN покрива отново – ЕДНО.. ДВЕ... ТРИ! @ 7:24
Победители: RUIN & James Luck

RUIN и Luck продължават нападението си и след мача, но по рампата се спуска Y2Joro! Той влиза и прогонва двамата от ринга, след което помага на Johnson да се свести. Започва познатата музика на Project Mayhem и на рампата се появява Tuginator, който, ръкопляскайки подигравателно, се насочва към ринга. Преди да влезе, той взима микрофон от timekeeper-a:
T: Joro, драги мой клонинго. Силно се надявам да разбираш къде се намираш. Ако не знаеш, нека те светна по въпроса. В ринга. С мен. Какво означава това? Че нашият първи – и последен за теб – мач може да започне. Безкрайно се надявам да си си изпил витамините и изрекъл молитвите, или да си стилирал и профилирал на воля... или каквато друга дейност, свързана с кражбите на стилове се занимаваш, защото ще ти бъде за последно. Е... готов ли си за Края?
Joro се доближава до него, взима микрофона... и го хвърля встрани, нападайки! Съдията влиза и веднага щом помага на Johnson да слезе от ринга, дава начало на мача!

GRUDGE MATCH –
Y2Joro w/ Dwayne Johnson
vs. Tuginator w/ RUIN & James Luck

Joro доминира рано с юмруци, бутайки Tuginator към въжетата, откъдето го праща в един от ъглите и напада... Tuginator обаче блокира с лакът и отвръща със свои юмруци и бич... Joro контрира бича, но пропуска ласо на връщане и двамата се блъсват едновременно с рамо. Никой не пада, те се засилват в противоположни посоки и се блъсват отново... без ефект. Трета засилка, ново блъсване – и този път и двамата падат! Изправят се, Joro нанася чоп, Tuginator отвръща с чоп, Joro нанася ритник, Tuginator отвръща с ритник. Joro бърка в очите на Tuginator, опит за butterfly backbreaker… Tuginator обаче се измъква, бърка в неговите очи и опитва същото... Joro се измъква, блъсва Tuginator назад и се отдръпва в ъгъла, където изкачва второто въже и скача за ракетен ритник... Tuginator избегва и хваща краката му, опитвайки Walls of TUGG! Joro панически се измъква, хващайки се за въжетата и изритва опонента си назад. Tuginator се отдръпва чак в задния ъгъл, изкачва второто въже и очаква Joro за ракетен ритник... Joro избегва, хваща краката му и опитва Walls of No Tomorrow! Tuginator присвива крака и го изритва назад! Двамата се изправят едновременно и се втренчват един в друг, застанали в бойни пози и вече гледащи се с малко повече уважение. Те се насочват един към друг и Tuginator иска ръкостискане. Joro му се изсмива и му казва да го целуне отзад. Tuginator пада на колене и му казва да се подложи. Joro се обръща... и Tuginator веднага скача на крака и го събаря с чук в гърба! Tuginator погва опонента си с ритници в плешките, изправя го и заковава бърз суплекс за 2. Tuginator започва да души Joro до предупреждение, след това го изправя и праща от въжетата... Joro се завръща със скачащ лакът! Ласо поваля Tuginator. Следва и падащ ритник. Joro дебне за суперритник... Tuginator избегва, ритник в корема, опит за powerbomb… Joro блокира, измъква се, ритник в корема и опит за powerbomb… Tuginator се измъква с кълбо назад, изправя се... право в СУПЕРРИТНИК! – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Joro изправя Tuginator и опитва powerbomb… но когато го издига, опонентът му нанася юмруци в главата, разваляйки баланса му и го събаря под себе си. Tuginator тръгва за Walls of TUGG… Joro упорства срещу обръщането, достига въжетата и отново изритва опонента си назад, става... и се нанизва на СУПЕРРИТНИК! – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Tuginator почива встрани, същевременно дебнейки Joro в гръб... и го засажда с булдог! Засилка и LIONSAULT! Няма никой вкъщи! Tuginator се надига бавно, но Joro му връща булдога! Засилка и КЕБРАДА! Tuginator вдига колене! Joro се приземява на крака, хваща неговите и го извива за WALLS OF NO TOMORROW! Tuginator се гърчи под натиска, но се възползва от умората на Joro и бързо достига въжетата преди да вземе ефект! Joro опитва да го издърпа обратно, но Tuginator се държи за въжетата. Joro дърпа и Tuginator се задържа за второто въже, после и за най-горното, заставайки в хоризонтална позиция във въздуха, хванат между въжетата и Joro... и Joro го пуска най-спокойно по гръб! Tuginator се измъква от ринга, но Joro не му дава почивка и го следва със суисида! Joro бързо връща опонента си в ринга и го следва, дебнейки... ритник в корема и опит за бомба... Tuginator пада на колене, нанася юмруци в стомаха му и го избутва назад. Joro се завръща с лакът... Tuginator избегва, ритник в корема – POWERBOMB! И WALLS OF TUGG! Joro е в опасна позиция в средата на ринга! Натискът е под умопомрачителен ъгъл, но Joro отказва да се предаде! Той събира сили в странично завъртане и се обръща, изритвайки Tuginator назад! Двамата стават... Tuginator нанася лакът, Joro се завръта и отвръща с порещ лакът! Двамата се сриват в ринга! – 1.. 2... 3.... 4..... 5...... 6....... 7........ 8......... Joro е на крака и очаква опонента си... опит за препъване... Tuginator нанася чук в гърба му и опитва powerbomb... Joro блокира и го прехвърля назад... Tuginator се приземява на крака и заковава FLASHBACK! – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-Н!ЕЕЕЕ! Tuginator изправя Joro... който внезапно контраатакува с CODEBREAKER ОТ НИЩОТО! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Двамата отново лежат – 1.. 2... 3.... 4..... 5...... 6....... 7........ 8......... 9.......... Joro се набира на крака, плътно следван от Tuginator. Joro напада с ласо... Tuginator избегва и го преобръща... и обръща превъртането в Walls of TUGG! Joro не позволява да бъде обърнат и го прехвърля встрани с крака, става... Tuginator опитва да го изненада със свой Codebreaker... Joro обаче блокира и го просва по гръб, опитвайки Walls of No Tomorrow! Tuginator влага всички сили в лазене към въжетата... и почти ги достига... Joro го дръпва... Tuginator отново лази... и ги достига! Joro пуска и започва да дебне... RUIN се качва на ръба на ринга, но веднага е свален от Johnson и съдията отива натам, за да им каже да отиват зад сцената. Tuginator е на крака... Joro го посреща с ритник в корема и POWERBOMB! Издигане... ВТОРА БОМБА! Издигане... Joro залита леко назад... но все пак заковава ТРЕТА БОМБА! Ново издигане... Joro залита още малко... твърде близо до въжетата и Luck го препъва с ръка! Tuginator пада отгоре му и влага всички сили в един изненадващ LIONSAULT! – ЕДНО.. ДВЕ... ТРИ! @ 17:34
Победител: Tuginator

Tuginator няма сили да помръдне, а Johnson се връща по рампата, затова Luck бързо хваща крака на Tuginator и го издърпва от ринга! Той го поема на рамо и му помага да изкачи рампата, обръщайки се няколко пъти, за да хвърли подигравателни погледи на двамата в ринга.

Операторът е близо до съблекалнята на All Rounders. Макар често да я заобикаля, този път вътре има спор. Той влиза и вътре Uchiha е седнал на пейката, хванал се за превързаната си глава, докато встрани Hero и Slim водят разгорещен спор:
KH: Трябва да им вземем титлите и да докажем, че не са непобедими!
BJS: Трябва да ги оставим и да си починем, вместо да влизаме там на всяко шоу и да се озоваваме срещу 10 човека!
KH: Имахме малък проблем с партньорите миналия път, нищо непоправимо!
BJS: ДОРИ И G НИ ОСТАВИ! Писна ми всяка седмица да влизам в ринга, надявайки се на справедлива битка, която да си спечеля с върховна техника, но това е трудно, когато съм сам срещу десет души!
KH: Този път ще сме двама на двама! Нямаме нужда от почивка, този път ще ги бием! И ще вземем награда за това!
BJS: Знаеш ли... силно се надявам да си прав. Защото наистина ми омръзна. Не мога повече.
Slim вдига ръце, поглежда Uchiha, избутва Оператора и излиза ядосано от стаята. Hero поклаща глава и също поглежда Uchiha.
KH: Как е главата?
UG: Като с отворен череп.
KH: Това ще те научи да не изоставяш партньорите си...
Hero също напуска съблекалнята, оставяйки Uchiha сам. Uchiha се изправя и удря с юмрук стената.
UG: И на мен ми омръзна... Чуваш ли, Remus? И на мен ми омръзна! Омръзна ми да ти бъда мишена и боксова круша! Не зная какъв зъб ми имаш, но мисля да го извадя по възможно най-болезнения начин, какъвто дори стоматолозите не са виждали! Когато приключа с теб се надявай някога отново да можеш да посегнеш дори и на муха! В момента ти си причината да не мога да се бия заедно с партньорите си срещу омразните Project Mayhem и ще си платиш прескъпо.

Ledg беснее в съблекалнята си. RINOA опитва да го успокои, а Anger почива наблизо.
Ledg: Проклетият Bloodydoom! Писна ми да си играя с него, време беше да получа своето! (Обръща се към Anger.) Трябваше да бъда в твоята позиция. Сега аз трябваше да печеля лесна слава. Много внимавай, Anger. Много, много внимавай. Тази титла рано или късно ще се озове в моите ръце. Така че сам избирай дали да я спечелиш и да ми я дадеш доброволно, да загубиш и да ме оставиш сам да си я взема... или да спечелиш и да си я взема насила.
A: Най-после получавам своя шанс да блесна и трябва да отстъпя? Няма да стане. А за после... ще видим.
Anger напуска съблекалнята, изпратен от бесния поглед на Ledg.
Ledg: Как така „няма да стане”? Как така „ще видим”? Тази титла е МОЯ, Anger! И аз не деля играчките си с НИКОГО! Върни се веднага...
Ledg тръгва да излиза, но в съблекалнята внезапно нахлува Bloodydoom и го напада! Bloodydoom го засипва с юмруци и го бута в шкафчетата, след това преобръща пейката с него. RINOA напада Bloodydoom в гръб, но той само се обръща и я бута в стената, след това се връща към ритането на Ledg. После го изхвърля от стаята и поема с него по коридорите, блъсвайки го тук-там в някоя стена или маса. RINOA отново се намесва и го напада в гръб. Bloodydoom се обръща, за да я блъсне отново в стената... и когато отново се обръща, Ledg го олюлява с ъперкът! Ledg поема Bloodydoom със свой юмруци и ъперкъти и го засилва в близката стена, където го засипва с още ритници в стомаха. Ledg продължава надолу по коридора, Bloodydoom е плътно зад него. Те достигат входа към рампата и минават завесата... и Bloodydoom блъсва Ledg с чук надолу по рампата. Ledg спира да се търкаля чак когато достига ринга, където Bloodydoom го изправя и го блъсва в стълба в ъгъла. Bloodydoom вкарва опонента си в ринга и го следва, а с тях влиза и съдия, който крещи за гонга:

GRUDGE MATCH –
“The Whole Fuckin’ Show” Bloodydoom
vs. Ledg w/ RINOA

Bloodydoom причаква Ledg и го поваля с ласо. Поваля го с обратен лакът. Поваля го с падащ ритник. Следва загребващо тръшване и крак-брадва за 2. Bloodydoom праща Ledg в ъгъла, следва за раменен блок... Ledg се отмества и Bloodydoom се нанизва на стълба! Ledg веднага го превърта с крака върху въжетата – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Bloodydoom става бързо, но попада под мощен европейски ъперкът, веднага следван от обратен гърботрошач за 2. Ledg следва със суплекс и приземява лакът в ребрата на опонента си за още 2. Ledg рита няколко пъти Bloodydoom и го заключва в headlock. Bloodydoom веднага реагира и го тръшва със заден суплекс! Но Ledg не пуска захвата! Bloodydoom набира сили да стане и следва с втори заден суплекс... и Ledg отново се задържа! Силите на Bloodydoom го напускат, но той успява отново да се изправи, ннася няколко юмрука в кръста на Ledg и опитва да го бутне... Ledg пада на едно коляно... Bloodydoom изкрещява, вдига отново Ledg за заден суплекс, но този път отстъпва към ъгъла и го стоварва върху сглобката! Ledg се изтъркаля в средата на ринга и се изправя бавно... и Bloodydoom го просва с енцугири! Bloodydoom лази към един от ъглите, набира се с помощта на въжетата и изкачва сглобката. RINOA се качва на ръба и го напада... но той я изритва обратно на пода! Bloodydoom се обръща да скочи... и Ledg се завръща с порещ ъперкът от нищото, пращайки Bloodydoom чак на пода край ринга! Ledg се възползва от времето, през което Bloodydoom се съвзема, за да си почине. Когато Bloodydoom се възстановява достатъчно, че да се търколи в ринга, Ledg го очаква с още ъперкъти, блъсва го с лице в сглобката, рита го в гърба и го просва с падащо ласо за 2. Ledg дебне хищно... Bloodydoom е на крака... FINAL EXECUTION… Bloodydoom избегва! Ledg се обръща и попада в ритник в корема, опит за Legendary Destroyer… Ledg се измъква и напада с ласо... Bloodydoom избегва и влиза в сателитно завъртане и опит за помитане с крак... Ledg блокира с лакти, замах с ъперкът... Bloodydoom блокира с чук в ръката му и заковава ченетрошач и ритник колело... за 2! Bloodydoom отново дебне с ритник и опит за LD... Ledg обаче нанася юмруци в корема му, блъсва го от себе си и скача за FX... Bloodydoom го избутва, посреща го с нов ритник в корема и този път заковава POWERBOMB В СГЛОБКАТА! Ledg пада на колене пред нея и Bloodydoom го обезглавява със SHINING SUPERKICK! Bloodydoom покрива – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕЕ! КРАК НА ВЪЖЕТАТА! Bloodydoom не губи време, а веднага изкачва сглобката и се приготвя за скок... RINOA обаче отново е на ръба. Двамата навлизат в кратка схватка и Bloodydoom скоро я бута отново на пода, след това полита – CANNONBALL SENTON! НЯМА НИКОЙ ВКЪЩИ! Ledg очаква изправянето му с мощен ъперкът, пращайки го чак в средата на ринга! Ledg му се присмива, докато събира сили да стане, хваща го за косата и отправя няколко обиди. След това се приготвя за FX... Bloodydoom обаче пада на колене и забива удар под пояса му! Съдията крещи за DQ! @ 8:20
Победител чрез DQ: Ledg

Bloodydoom връща злобната усмивка на свличащия се Ledg, след това се изправя и го подхваща – LEGENDARY DESTROYER! Bloodydoom се изтъркулва извън ринга точно когато RINOA и слизащия по рампата Anger влизат и тръгва обратно към съблекалните с доволно изражение. RINOA проверява дали Ledg е добре... а Anger просто го гледа встрани, хвърляйки по някой друг поглед към Bloodydoom.

Операторът отново броди из коридорите след като му е съобщено за врява край съблекалните. Той достига въпросния коридор... където Remus и Uchiha отново се налагат! Този път Uchiha доминира с мощни юмруци, прилепвайки Remus за стената с мощни крошета, които го държат на място. Няколко удара с коляно превиват Remus и Uchiha го праща с глава в отсрещната стена. Remus се обръща седнал срещу стената и поглежда Uchiha с присмех. Uchiha се засилва за ритник в главата... Remus се отдръпва и кракът му среща стената! Remus качва Uchiha в аржентинска носилка, tease-вайки Burning Hammer! Uchiha се измъква с отчаяни удари с лакът в главата му и се спуска зад него, но удареният му крак поддава и той се олюлява неволно... при което Remus го среща с порещ лакът! Uchiha се срива в несвяст, а Remus грабва един от столовете в най-близката съблекалня и се насочва към него... но охраната пристига навреме и го усмирява.
Операторът се доближава до Remus, който го поглежда с ехидна усмивка:
RW: Коравите са корави само докато не бъдат пречупени.
И се обръща и си тръгва по коридора.

WIW TAG TEAM CHAMPIONSHIP –
Project Mayhem
(CHAOS Romero & Mysterio) © vs. The All Rounders (Kevin Hero & BJ Slim)

Mysterio открива срещу Hero. Сключване, Hero бързо извива ръката му, завърта го и го праща в другия край на ринга с arm drag. Mysterio се изправя и засилва... в нов arm drag. Ново изправяне... Hero минава зад него, обръща го и следва с трети arm drag. Hero празнува началото на мача... и се обръща право в arm drag-а на Mysterio! Hero напада... и попада в arm drag, става и е прехвърлен отново. Mysterio засилва суперритник... Hero обаче хваща крака му, завърта го на място... и следва с нов arm drag! Mysterio удря с юмруци тепиха, докато Hero празнува отново, правейки салто в челна стойка на ръба на ринга и се връща с премятане над въжетата обратно в него... и Slim се сменя сляпо, прекъсвайки празненството. Mysterio се сменя с Romero, който влиза и веднага сключва рамене със Slim. Двамата се борят за надмощие за кратко, Romero опитва да го надвие с чиста сила, но Slim го пуска рязко, оставяйки го да падне по лице и го преобръща с магистрала – 1.. 2... НЕ! Romero засилва ритник, Slim минава под него и го превърта – 1.. 2... НЕ! Romero отвръща с ласо... Slim избегва и следва с кълбо на О’Конър – 1.. 2... Romero го изритва напред към ъгъла си и там Mysterio го олюлява с лакът. Slim се съвзема бързо и бута Mysterio от ъгъла, обръща се... и Romero го преобръща във въздуха с мощно копие! Mysterio влиза и бута Hero от ъгъла му, след това шампионите стоварват порой ритници по Slim. Съдията ги разделя, Mysterio влиза като редовна смяна и заковава суплекс на Slim за 2. Той рита няколко пъти Slim в главата и заключва chinlock. Slim се бави за кратко, но евентуално започва да се бори и бавно се изправя, нанасяйки лакти в корема на опонента си. Отскубва се, преминава в засилка... Mysterio го посреща с ласо... Slim минава през ласото, обръща се рязко и го поваля със SCUD STORM #2! Slim извива Mysterio назад, но Romero веднага влиза и го рита в главата. Slim се връща в ъгъла си и се сменя с Hero, който влиза с ласо за Romero и нов arm drag за Mysterio. Hero издебва Romero... и прилага също arm drag! Шампионите стават заедно... и Hero ги поваля с двоен падащ ритник! Hero си избира Mysterio, приготвя го за Hero’s Welcome… но Romero вече е на крака и го обезглавява с енцугири! Hero се олюлява и Mysterio веднага прилага MICHINOKU DRIVER! – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Slim се намесва и праща Romero в един от ъглите, след това праща и Mysterio през него и се засилва... двамата се отдръпват едновременно и Slim се разбива в сглобката. Mysterio пада зад него, препъвайки го по гръб, а Romero приземява бърз сентон. Двамата го изхвърлят, Hero е на крака и получава стерео ритници в корема, следвани от двоен суплекс! Mysterio изкачва близкия ъгъл и полита... FLYING ELBOW DROP! – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Romero се сменя с Mysterio и влиза с ритници за Hero, след това започва да го души. Следва с бич към въжетата и ласо... Hero избегва ласото и го обезглавява с Пеле ритник! Hero започва да лази към ъгъла си... и това е смяна със Slim! Slim поваля Romero с ласо. Mysterio влиза... и пада от падащ ритник. Slim поема Romero със загребващо тръшване, след това тръшва Mysterio върху него със суплекс! Slim дебне Romero... ритник в корема и FALCON ARROW! – ЕДНО.. ДВЕ... Mysterio прекъсва! Mysterio рита Slim в гърба, праща го от въжетата, посреща го с атомно спускане, юмрук в главата, загребващо тръшване и изкачва ъгъла... полет... НЯМА НИКОЙ ВКЪЩИ! Mysterio опитва да се възстанови, но изяжда Shining Wizard! Romero също е на колене, Slim се засилва зад него – Glimmering Warlock! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Slim пренебрегва искащия смяна Hero, изправя Romero и се приготвя за Volcano Eruption… Mysterio обаче събира сили за еидн скок и го пресича през коляното! Romero веднага се възползва за FATALITY STRIKE! – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Romero приготвя Slim за Chaos Falls… Slim блокира с каквито сили са му останали и блъсва Romero в ъгъла му, където се сблъсква с Mysterio, бутайки го от ръба на ринга! Romero се засилва обратно... и Slim го улавя в малък пакет – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Slim използва изритването на Romero, за да се търколи към ъгъла си – СМЯНА! Hero влиза и заключва крават на Romero, следвайки с cravate-plex! Mysterio влиза... и Hero го бута с ритник към въжетата, засилва се... Mysterio го прехвърля зад въжетата, Hero го бута към средата на ринга и отскача, просвайки го със SUPERMAN ELBOW! Hero причаква Romero... ритник в корема и HERO’S WELCOME… Romero блокира, извръща се и контрира със STO! Romero изправя Hero, праща го от въжетата и замахва... Hero минава под ласото... Romero се засилва срещу него... едновременно ласо просва и двамата! Те започват да се изправят... застават на колене... Slim влиза и се засилва към Romero... който заляга и това е SHINING WIZARD ЗА HERO! Slim се хваща за главата... и това го оставя сляп за суперритника на Mysterio! Romero веднага поема Hero – CHAOS FALLS! – ЕДНО.. ДВЕ... ТРИ! @ 16:46
Победители: CHAOS Romero & Mysterio (1st defense)

Romero и Mysterio празнуват победата си в средата на ринга, докато събиращия ума си Slim е облегнат на ръба на ринга и гледа невярващо. Той удря вбесено в ринга и тръгва по рампата, без дори веднъж да погледне все още непомръдващия Hero.

INTERMISSION!

Loop влиза в съблекалнята на Yo The Real. Шампионът веднага се приготвя за сблъсък, но Loop само вдига ръка, за да го спре.
Loop: Мислих много. И знаеш ли какво реших? Искам си титлата. Всеки от нас знае чия е, къде беше, как беше отнета и къде принадлежи. Но не искам да ми я даваш. Задръж я. Засега. Но чуй ме внимателно и знай добре – аз ще се върна. Имам малко работа за вършене и когато приключа, ще започна от самото дъно. Ще минавам през всеки, застанал на пътя ми, ще спечеля всеки претендентски мач, в който вляза. И скоро... много скоро отново ще съм там, където бях преди няколко месеца – лице в лице с шампиона. Затова ти пожелавам успех тази и всяка следваща вечер – защото искам когато отново стана претендент и изкача познатата стълба... искам ти да си все още шампион. Тогава ще се видим отново в ринга. Тогава ще си премерим силите за пореден път. И тогава ще видя дали си достойния шампион, който се надявах да ми вземе титлата... или просто опортюнистична свиня, като всеки друг арогантен тип имал малкото късмет да се добере до този пояс.
Loop протяга ръка към Yo... който я приема.
YTR: Ще чакам.
Loop кимва и излиза.

WIW PURE WRESTLING CHAMPIONSHIP –
Bulgarian Lion ©
vs. Mizernik

Lion открива с обичайното настояване за ръкостискане. Mizernik дори не губи време да отбие ръката му, а директно стоварва юмрук в лицето на шампиона, навличайки си първо предупреждение. Изненадата праща Lion назад и Mizernik веднага го просва със заден суплекс и покрива за 1. Mizernik продължава с приспивателно, Lion се набира на крака и нанася лакти в корема му, измъква се бързо и се засилва... Mizernik го улавя в ново приспивателно на връщане, рита го в сгъвката на коляното и прехвърля захвата в crossface chickenwing! Lion бързо намира опора и се изстрелва назад, блъсвайки Mizernik в сглобката, но Mizernik не отпуска захвата. Lion залита напред и отново назад, блъсвайки отново Mizernik. Захватът е отпуснат и Lion веднага се отскубва и се обръща с мощен чоп, който праща Mizernik отново в сглобката. Чопът е следван от втори, и трети и четвърти, както и десетина още, всеки от които оставя по един отпечатък върху гръдния кош на Mizernik! Lion тръгва за бич... Mizernik блокира, дръпва го към себе си и нанася нов удар със свит юмрук! Това му коства едно прекъсване, но пък олюлява Lion и Mizernik веднага заключва отново crossface chickenwing! Последният удар вече е омекотил краката на Lion и сега той едва се задържа прав. Все пак набира сили и качва Mizernik на гръб, след това се засилва към отсрещния ъгъл... и се гмурва в гюле, блъсвайки Mizernik в сглобката! Двамата падат на главите си и се изтъркалят извън ринга, почивайки от различни страни. Съдията брои – 1.. 2.. 3.. 4.. Mizernik се възстановява от последния удар, а Lion – от всичкото душене досега. По-свежият Mizernik се завръща по-бързо към мача и напада Lion с лакти.. 5.. 6.. 7.. 8.. Mizernik блъсва Lion в ръба на ринга.. 9.. 10.. 11.. Mizernik връща Lion в ринга и се качва в ъгъла, причаквайки го... CROSSBODY! Lion го улавя! Lion го прехвърля в носилка! Засилка за PLANE! Mizernik се спуска зад него и заключва crossface chickenwing! Нова доза сили напуска Lion, докато се бори срещу захвата... той вече няма избор и се хвърля към въжетата, хващайки се за първото си прекъсване! Mizernik се отдръпва примирено и веднага щом Lion пуска въжетата, той го напада с лакти, следва с бич в ъгъла и следва за преса... но изяжда ботуш. Mizernik се завърта на място... и Lion го убива с LARIAT! Lion обаче няма сили да покрие. Той лази обратно към въжетата и се набира на крака, след това изчаква Mizernik и го напада с чопове, изтласквайки го в ъгъла отзад. Lion се засилва към отсрещния ъгъл... Mizernik го следва и заковава преса веднага щом Lion се обръща в ъгъла! Mizernik се засилва обратно... Lion го следва и засажда якуза ритник в лицето му! Mizernik се срива в ъгъла, Lion го изправя и праща в средата на ринга със суплекс през глава. Lion изкачва сглобката и полита с Moonsault… НЯМА НИКОЙ ВКЪЩИ! Двамата се опитват да се изпреварят взаимно при изправянето... Lion е първи и напада с ласо... Mizernik избегва и заключва CROSSFACE CHICKENWING! Mizernik добавя и ножица около тялото му! Lion е прикован в средата на ринга! Mizernik го разтърсва наляво-надясно, подсилвайки натиска, но Lion отказва да се предаде! Lion опитва да се надигне, но Mizernik използва цялата си тежест, за да го задържи на място! Lion се напъва... и успява да направи странично кълбо, хващайки се за въжетата за второ прекъсване! Mizernik веднага го пуска... и го изритва в кръста, пращайки го извън ринга. Следва го и го хвърля в публиката – 1.. 2.. 3.. 4.. Mizernik просва Lion с мощно ласо и се връща обратно в ринга, чакайки докато почива в един ъгъл – 5.. 6.. 7.. 8.. Lion се надига, олюлява се и пада на четири крака – 9.. 10.. 11.. 12.. 13.. Lion се изправя успешно и залита към оградата, прехвърляйки се – 14.. 15.. 16.. 17.. Lion се изправя отново и влиза в ринга! Mizernik вече го очаква с падащ ритник, пращайки го върху въжетата, засилка и 61KNEE! Lion залита назад, Mizernik го поема с атомно спускане и го обезглавява с енцугири! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Mizernik дори не се поколебава, а веднага заключва CROSSFACE CHICKENWING! Lion е на ръба на съзнанието, но все пак се бори срещу захвата и отново опитва да се претърколи към въжетата... и Mizernik му позволява! Lion се хваща за въжетата и това е трето прекъсване! Mizernik се изправя доволно и причаква шампиона да се изправи... подканя го с присмех... и тръгва за crossface chickenwing! Lion обаче го издига и го обесва на въжетата! Двамата остават на тепиха, Lion едва помръдва, а Mizernik се бори за въздух, стиснал гърлото си. Съдията брои – 1.. 2... 3.... 4..... 5...... 6....... 7........ Mizernik се изправя, следван от Lion. Първият напада... Lion го посреща с чоп. Mizernik се завръща... Lion го посреща с втори. И трети. Четвърти. Пети. Докато се усети, Mizernik е приклещен между сглобката и порой от чопове! Lion го праща в отсрещния ъгъл и се засилва... ЯКУЗА РИТНИК! Lion качва Mizernik на въжетата и го следва – BULGARIAN SUPLEX! Mizernik блокира в името на живота си с удари с глава и блъсва шампиона обратно на тепиха, след това се изправя върху въжетата и полита... crossbody поваля Lion... Lion се претъркаля и се изправя, вдигнал Mizernik! Той го издига в носилка, опит за PLANE! Mizernik се измъква с лакти, ритник в корема – CRADLE PILEDR… Lion блокира и рита Mizernik с пета и следва с ТИГРОВ СУПЛЕКС! – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Lion използва изритването и заключва CATTLE MUTILATION! Mizernik веднага полага крак на близките въжета за второ прекъсване! Lion го пуска и се отдръпва уморено, причаквайки го да стане. Lariat! Mizernik избегва – CROSSFACE CHICKENWING! Lion вече няма прекъсвания и въжетата не могат да го спасят! Mizernik скача на гърба му, опитвайки да го повали, за да подсигури победата си! Lion обаче се задържа на крака, ревейки диво в протест на натиска! Lion се засилва в един от ъглите и блъсва гърба на опонента си в него. Засилва се в друг и го блъсва отново. Движенията му стават все по-тромави, но той все пак се засилва отново и го блъсва и в трети ъгъл. Mizernik се задържа върху него и не отпуска захвата дори с малко. Lion залита, но все пак се задържа на крака... и блъсва Mizernik и в четвъртия ъгъл! Mizernik все още не пуска... и Lion се хвърля в предно салто, падайки по гръб върху Mizernik! Това успява и Lion е свободен! Той се изтъркаля настрани, а Mizernik го следва с диво ласо при изправянето... Lion избегва и го преобръща с кълбо на О’Конър – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Mizernik веднага става и напада отново... Lion го улавя в малък пакет – ЕДНО.. ДВЕ... ТРИ! @ 20:48
Победител: Bulgarian Lion (3nd defense)

Mizernik веднага се изправя и се обръща към съдията, опитайки се да разбере какво се е случило, отказвайки да приеме реалността. Той крещи „НЕ! НЕ! НЕ!”, а публиката му отвръща – „ДА! ДА! ДА!” Mizernik заравя глава в сглобката и след това се обръща яростно към изправящия се Lion. Изкрещява и напада... и Lion го поема в носилка и заковава PLANE! Lion коленичи над проснатия Mizernik и вдига титлата пред лицето му, казвайки „Само дотолкова ще стигнеш! Беше близо, но не достатъчно!”, след което бавно напуска ринга с ръка на главата.

Anger излиза за мача си, но преди това има нещо за казване:
A: Yo The Real! Радвай се на последните мигове, които ще прекараш с титлата си. Веднъж те победих, мога да го направя отново. И въпреки желанията на тези фенове, въпреки нарастващото желание към пояса от страна на хаотични групировки, въпреки желанията на собствения ми партньор – Ledg, аз мисля да взема тази титла! Щом Yo дойде, щом започнем мача, щом извия ръката ти зад гърба ти, щом затупаш по тепиха, аз получавам златото. Ledg… с теб ще се разбираме после. Разбирам те, но разбери и ти – ТОВА Е МОЯТА ВЕЧЕР! Най-сетне ми се отплаща всяка вечер, прекарана в бъхтене, всяка пролята капка пот и кръв, всяка синина и всяко сътресение. Аз... ще... победя!

WIW WORLD CHAMPIONSHIP –
Yo The Real ©
vs. Anger

Откриват с преценяващо обикаляне на ринга. Yo напада нетърпеливо да приключи с това... Anger го прехвърля с arm drag… Yo му връща прехвърлянето... Anger следва с трето. Yo блокира следващото и заключва headlock, прехвърляйки Anger по гръб... Anger хваща главата му в ножица, Yo се измъква и скача на крака, обръщайки се с ритник... Anger избегва ритника, скача на крака и се засилва от въжетата... Yo се приготвя да го прехвърли... Anger се премята през гърба му и продължава засилката, Yo пада под него, прескача го на връщане, след това го поема в сателитно завъртане... избегва La Mistica… Anger напада с ласо, Yo избегва, нанася висок ритник, Anger блокира и отвръща със свой, Yo блокира и опитва скачащ ритник, Anger минава под него и се обръща с лакът, Yo минава под него и следва с кълбо на О’Конър – 1.. 2... Anger допълва кълбото – 1.. 2... НЕ! Двамата се изправят на равни начала и се гледат с уважение под аплодисментите на публиката! Този път продължават със сключване, Anger бързо извива ръката на Yo, който се извива и премята през глава и праща Anger в далечния край на ринга с нов arm drag. Anger се изправя направо в засилка, Yo я допълва и го поема на връщане... и пада от huracanrana! Anger празнува, изправя Yo и го засилва от въжетата... и Yo му прилага déjà vu rana! Двамата отново се гледат злобно, след това Anger настъпва с директна атака с лакът. Yo му връща удара, Anger добавя още един, Yo отвръща, Anger засилва трети... Yo избегва, опит за заден суплекс... Anger се приземява на крака зад него, скача на раменете му за reverse rana… Yo се навежда и го спуска пред себе си, нанася лакът в тила му и опитва dragon clutch… Anger се обръща и го бута в ъгъла, където нанася раменен блок и няколко удара с лакът, следвани от бич към отсрещния ъгъл и го следва за moonsault kick… Yo се отдръпва, Anger отскача от сглобката, прави салто и се приемява на крака, обръща се... и Yo го засажда в ъгъла с мощен падащ ритник в корема! Покриване – 1.. 2... НЕ! Yo се приготвя за H2R… Anger обаче се изтъркулва надалеч и напуска ринга преди шампиона да скочи. Yo обаче дори не се поколебава и го следва с no hands sommersault plancha! Това просва Anger и Yo попада пред оградата на публиката и празнува с феновете на предния ред. Шампионът връща опонента си в ринга и го причаква... Anger е на колене, Yo заковава ритник в гръдния му кош, следва с втори, удря с юмруци ринга и го просва с трети! Покриване – 1.. 2... НЕ! Yo обръща Anger и опитва dragon clutch… Anger обаче бързо се пресяга и хваща близките въжета. Yo продължава с лакти и бич... Anger обаче избегва ласото му и го олюлява с енцугири! Шампионът попада в ъгъла и Anger заковава dropsault! Anger причаква Yo и го просва с ласо! Покриване – 1.. 2... НЕ! Anger бързо изкачва въжетата и полита с moonsault… няма никой вкъщи! Anger пада на крака, обръща се с ново ласо... Yo избегва, избегва и обратния лакът, завърта се и нанася buzzsaw enzuigiri! Покриване – 1.. 2... НЕ! Yo също изкача въжетата и полита с Real Stomp… няма никой вкъщи! Yo се гмурва в кълбо, абсорбирайки сблъсъка с тепиха, обръща се... и Anger го разтърсва с лакът в главата, веднага следван от SPIKE RANA! – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Anger отново скача върху ъгъла – MOONSAULT CONNECTS! – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Anger изкачва за пореден път въжетата – SHOOTING STAR PRESS! НЯМА НИКОЙ ВКЪЩИ! Anger пада лошо и се изтъркулва чак в другия край на ринга, опитвайки се да се изправи. Yo междувременно се съвзема от досегашните атаки и дебне... Anger се изправя в ъгъла... Yo се премята на ръце и заковава енцугири! Yo качва Anger на въжетата и го следва – SUPER RANA! – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Yo приземява REAL STOMP от място! – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Yo изправя Anger и го качва върху сглобката, опитвайки да го провеси в дърво на обета. Anger обаче се съпротивлява и нанася отчаяно обратни лакти в главата му... Yo обаче го зашеметява с ритник в тила и се качва пред него... Anger внезапно се надига и го връща в ринга с ВИСЯЩ ГЕРМАНСКИ СУПЛЕКС! Anger се свлича на ринга и покрива – 1.. 2... НЕ! Anger дебне шампиона... засилка... сателитно завъртане... Yo блокира La Mistica, засажда коляно в корема на опонента си, скача към въжетата и нанася отскачащ ритник в главата му! Покриване – 1.. 2... НЕ! Yo обръща Anger и заключва DRAGON CLUTCH! Anger се бори диво срещу захвата, опитва странично преобръщане, но Yo се е хванал здраво. Anger прави ново кълбо настрани... и хваща въжетата! Yo е принуден да го пусне, след това го изправя... Anger внезапно се завръща с ченетрошач и HERE IT IS DRIVER! – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕЕ! Anger не вярва колко близо е бил до победа! Той вдига шампиона, загребва го и се приготвя да го тръшне пред ъгъла... Yo обаче се хваща за него и го преобръща с малък пакет - ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕЕ! Anger се изправя първи и просва Yo с ритник-колело! Сега Anger не вярва колко е бил близо до загуба. Anger вдига Yo и го качва на сглобката. Нанася удар с отворена длан и се качва пред него – SUPER RANA!... Yo обаче контрира с кълбо при сблъсъка в тепиха и се изправя с REAL STOMP! Yo причаква Anger... ритник в корема, скок на гърба му – CODE REAL! – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕЕ! Yo издърпва Anger пред ъгъла и полита с HIGHWAY 2 REALITY! Anger вдига колене! Anger събира сили за една засилка... Yo го поема в сателитно завъртане... Anger го обръща в LA MISTICA! Anger извива ръката на Yo под прав ъгъл зад гърба му, но шампионът отказва да се предаде! Той успява да се извърти и се претъркаля в кълбо напред в опит да се измъкне... Anger го следва и прехвърля захвата в CROSSFACE! Yo е в капан в средата на ринга и опитва да събере сили, за да се доближи до която и да е страна на ринга! Anger прави всичко възможно да го удържи! Yo обаче е твърде устремен да успее... и скоро полага крак на въжетата! Anger го издърпва и опитва отново да заключи захвата... Yo го преобръща с малък пакет... Anger този път е готов и се измъква веднага, причаква го да се изправи и забива главата му в сглобката в близкия ъгъл! Anger качва Yo на въжетата и го следва. Двамата са на третото въже, Anger нанася лакът и се приготвя за нова super rana... Yo обаче нанася юмруци в корема му и го олюлява с лакът. Следва втори... и Anger се нанизва на сглобката и увисва в дърво на обета! Yo само това чака – TREE OF WOE REAL STOMP! Anger се срива безжизнен пред ъгъла, а Yo събира сили за последна маневра – HIGHWAY 2 REALITY! – ЕДНО.. ДВЕ... ТРИ! @ 19:51
Победител: Yo The Real (1st defense)

Yo празнува уморено победата си и изпраща с поглед напускащия ринга с помощта на съдията Anger, който се отдалечава по рампата... откъдето внезапно се появява CHAOS Romero! Той слиза, следван от Mysterio. Yo се оглежда – от задната част на ринга вече е застанал Tuginator, a James Luck и RUIN заемат позиции в двете други страни веднага щом прескачат оградата на публиката! Romero влиза в ринга, оставяйки Mysterio да охранява и четвъртата страна.
CR: Поздравления, шампионе. Знаеш ли, има нещо, което ме мъчи от известно време. Мъча се да забравя нощта, през която ти спечели тази титла с наша помощ. Мъча се да забравя не момента на победата ти, а момента, в който ти обърна гръб на бъдещето си. Затова ще ти кажа какво. Да забравим това минало, а? Все едно никога не съм ти предлагал да застанеш на страната на Хаоса. Все едно никога не си ми отказвал, обричайки се на бъдещи провали и мизерия. Да започнем наново, какво ще кажеш? Ето, сега сме тук отново, събрали сме се цялото семейство в твоя чест... и ти предлагаме почетно място в Project Mayhem. С твоя помощ... с твоята титла... ние ще сме диктуващата сила в тази компания. Ние ще настояваме за това, което искаме и ще го получаваме, сеейки Хаос навсякъде около нас. Сеейки... истина... навсякъде около нас. Защото Хаосът и Реалността, Yo, Хаосът и Реалността са едно и също нещо. Затова забрави, че някога си ни отказвал, забрави, че някога си правил най-голямата грешка в живота си. Забрави и ние също ще забравим. Да започнем отначало. Заедно.
Romero подава микрофона на Yo, очаквайки отговора му.
YTR: Отначало? Знаеш ли, това е забавно. Малко по-рано тази вечер, един велик човек влезе в съблекалнята ми и ми каза, че също ще започне отначало. Ще започне от дъното и отново ще се издигне до върха, за да достигне нивото, от което вие го свалихте. Странно, че неговите думи бяха някак по-почтени от вашите, въпреки че говорите за... Реалността, нали? Затова... прави сте. Да започнем отначало. Виждате ли тази титла? (Yo вдига титлата пред лицето на Romero.) Искате я в Project Mayhem? … Елате и си я вземете!
Yo просва Romero с титлата в лицето! Останалите веднага се изсипват в ринга. Yo рита Luck в гърдите, обръща се с енцугири за RUIN... но попада в удар с кендо пръчка от Mysterio! Tuginator го просва с чук в гърба и двамата го засипват с ритници, докато първите двама помагат на Romero – с кървящо чело и чиста злоба на лицето – да се изправи. Romero казва на останалите да се отдръпнат и сам яхва Yo за серия от юмруци. Той казва на Luck и RUIN да изправят шампиона, изтрива кръвта от лицето си и му забива кървав шамар! Yo се отскубва с последни сили и се нахвърля върху Romero, събаряйки го на тепиха и двамата се изтъркалят извън ринга, разменяйки юмруци. Останалите ги следват и почти веднага откъсват Yo от Romero и го засипват с нова серия ритници, този път оставяйки го непомръдващ край ринга.
Внезапно започва нова музика! Всички се оглеждат към рампата... но новодошлият влиза през публиката! Това е FINAL! Той изкачва близката до събралите се край ринга сглобка с единствен скок... те се обръщат към него... и той полита със SWANTON BOMB ВЪРХУ ВСИЧКИ! Project Mayhem се възстановява сравнително бързо и Mysterio първи се набира на крака, вдигайки кендо пръчката си, но дотогава FinaL вече е поел Yo през рамо и бързо изкачва рампата, скривайки се зад сцената. Веселите крясъци на публиката и гневните викове на Project Mayhem остават последното нещо в края на шоуто!

Loop: Пътя до върха – Стъпка #1; Remus Willmore vs. Uchiha G II; Project Mayhem търси отмъщение срещу FinaL и Yo The Real; Bulgarian Lion търси нови претенденти; Dead End vs. Dwayne Johnson & Y2Joro; и още!

Публикувано изображение
1

#204 Потребителя е офлайн   G   Inception 9.6/10 imdb ;[ .. Sri Godfather?

• Living Legend
  • Група: BWC Модератор
  • Регистр: 28-май 05
  • Current Mood: Current Mood: Apelike

Публикувано 29 март 2009 - 12:21

Поредното великолепно шоу на WIW!! Едни от най-добрите истории и мачове пресъздавани в дневник! Враждата между Remus & G се развива страхотно.. една от любимите ми сред сегашните истории. Project Mayhem отново се измъкнаха с множетво победи и успехи и ситуацията м/у моят образ BJ & този на Hero се усложнява! Явно не съм на път да позная, че проектът ще си замине бързо.. Редиците на Мейхам стават все по стройни.. а опозицията се пръска на парчета! Като качество много ми хареса мачът между Yo (his first defense) & Anger.. двамата сътвориха истинска класика особено изпъкна шампиона. BG Lion също затвърди позициите си с добра защита срещу Mizernik. The Architect също има много работа и грижи от всички страни.. въобще ако мога да опиша ситуацията с няколко думи в момента.. (moving.... interesting.. intense)!! The Wolfpack will prevail!
Публикувано изображение
ЗАПИСВАЙТЕ СЕ

WRESTLING GALAXY

WRESTLINGS WORLDS
0

#205 Потребителя е офлайн   Remus   My Ego has 2 Sub-Egoes. Each One is bigger than the Other.

• Title Contender

Публикувано 03 април 2009 - 07:49

Овча мисъл
Брой 4
Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Публикувано изображение
1

#206 Потребителя е офлайн   G   Inception 9.6/10 imdb ;[ .. Sri Godfather?

• Living Legend
  • Група: BWC Модератор
  • Регистр: 28-май 05
  • Current Mood: Current Mood: Apelike

Публикувано 03 април 2009 - 08:44

....SPECIAL WIW INTERVIEW...

- "Breakin Jaws" BJ Slim пред една от backstage камерите на компанията..

BJ Slim: "Всички ме търсят цяла седмица все едно на някой му пука за моята кариера.. за моя живот!? Дали е така или просто Project Mayhem станаха стабилен "pain in the a*s!" за някои индивиди. Не разбрахте ли, че BJ продължава напред.. искам да направя нещо СМИСЛЕНО с кариерата си, а не да излизам на този ринг нощ след нощ... и да бивам пребиван от 20 човека!! Нееее до тук бях с това! От сега нататък искам да участвам в мачове срещу големи звезди.. да печеля титли.. да бъда на върха.. ще започна дори много скоро с тази моя нова стъпка, ако искате повече информация.. е прочетете списанийцето няма да спойлвам я.. след като купете бройчето и видите какво ме чака.. какво предизвикателство ме чака.. аз the greatest PURE wrestler в тази федерация ще направя всичко възможно за да реализирам мечтите си и да стоя стабилно на страна от конфликта с Project Mayhem..."

Публикувано изображение
ЗАПИСВАЙТЕ СЕ

WRESTLING GALAXY

WRESTLINGS WORLDS
0

#207 Потребителя е офлайн   Yo The Real   Think you're FUNNY ? Think AGAIN !

• Commissioner
  • Регистр: 23-март 08

Публикувано 03 април 2009 - 09:25

WIW breaks it down again !

Лудото шоу, но наистина ме мързи да коментирам нещо толкова дълго, а по принцип го правя, съответно мисля да следвам нещата от вестника.

Файнъл ме спаси и това не е лошо, нищо против да ритаме задници с него. Въпроса е след това - ще се разделим тип Хардитата или ще станем врагове, или и двете, пак тип Харди ?

Бездомния пич рути всичко живо, няма по-добри статии ! :D Само, че всеки Мейн Ивент е най-великия мач, който е виждал. :D Няма лошо, храни здраво. Наистина мача с Anger се получи доста добре и нямаше пропуски, освен това, че отново и отново горе-долу същото с Project M.

Пичът с очилата също много е прав, но не мисля, че точно Ледж е за тази работа, но ти си избираш.

Карда за EMPIRE изглежда добре, но няма да защитавам. Жалко, но все пак няма от какво да се оплаквам като цяло.

Това е от мен. :)
Публикувано изображение
Those who don't know pain can never know true peace.

WIW World Champion [c]
0

#208 Потребителя е офлайн   tugg 

• Jobber
  • Регистр: 25-март 07

Публикувано 05 април 2009 - 01:36

Чак сега видях, че е излязъл CHAOS.Прочетох го и мога да кажа, че се получи едно невероятно шоу.Project Mayhem продължаваме да къртим, какво повече :)
Публикувано изображение
0

#209 Потребителя е офлайн   Remus   My Ego has 2 Sub-Egoes. Each One is bigger than the Other.

• Title Contender

Публикувано 12 април 2009 - 11:20

Admiral’s Log:
“... Бунтовниците мислят, че могат да ни спрат. Когато преди две седмици ни хванаха в изненада, те надигнаха тази смехотворна стена от уверение, че имат шанс срещу нас. Капитанът ме попита имат ли.
„Не” – отвърнах му и наредих да го екзекутират задето се съмнява в способностите на Империята ни. Това беше предупреждение към всички останали. Те, изглежда, схванаха намека. Вече по лицето на всички се четеше абсолютно уверение, че ще спечелим. Никой не се съмняваше в методите ми. Никой дори не помисли да постави под въпрос следващото ми действие. Ако някой го направи, ще сполети съдбата на капитана. Всички ще я сполетят...
Хубавото на Хаоса е, че в него всичко е честно.”

12/4/09

Публикувано изображение

The Architect открива шоуто в ринга.
A: Нямам време за приветствия, нито да се правя на интересен. Стоя в този ринг, защото съм готов да покажа колко много някой може да държи на една компания, щом стига до това ниво. Преди да кажа каквото и да било, искам да помоля Ledg да дойде при мен.
След малко започва Survival Of The Sickest и Ledg слиза по рампата, следван от Anger и RINOA. Всички влизат в ринга със самодоволни изражения. Architect иска да продължи речта си, но Ledg го изпреварва:
L: Значи си готов да приемеш съдбата си? Приключихме ли? Ще ми дадеш заслуженото? Защото ако не ме викаш за това, значи си сгрешил часа да се намираш пред мен, старче!
Architect остава на място, гледайки Ledg с всичката омраза на света. Но продължава примирено със спокоен тон:
A: Миналата седмица Project Mayhem за първи път, макар и за кратко, показаха слабост. Когато FinaL се отзова на призива ми за помощ, когато се появи и ги разхвърли край този ринг, точно ей там, го видях. Видях го! Видях, че Project Mayhem все пак не са неуязвими. Просто имаме нужда от сплотеност. Имаме нужда от сила. Имаме нужда от бройки. Затова... Аз... мислих много и... сега, когато приключи абсурдната си битка с Bloodydoom, съм готов да ти дам каквото искаш. (Публиката избухва във въпросителни и гневни викове, а Ledg ликува.) При едно условие... (Ledg веднага прекъсва тържеството си и се обръща ядосано към Architect, който го гледа нерешително.) Спаси компанията ми. Project Mayhem вече достигнаха твърде далеч. Те трябва да бъдат спрени. Те унищожават всичко по пътя си и това трябва да спре, ако искам изобщо да съществува такава компания. Y2Joro и Dwayne Johnson са неспособни да ги спрат. The All Rounders са пред разпад заради тях. Loop реши сам да се върне от точка А. Сега Yo The Real и FinaL са сами срещу петима. Затова искам... моля те... спаси компанията ми. Предпочитам да я гледам в мръсните ти лапи, вместо гниеща от разрухата на онези анархистични копелета!
L: Спокойно, старче, ще си навлечеш инфаркт. А и това не са думите, с които да ме спечелиш на твоя страна. Момент сега да преценя какво ми предлагаш. Значи... даваш ми всичко, а единственото условие е да ти свърша черната работа и да сритам група недодялани недорасляци? Доста примамлива оферта... така че приемам! Ще се погрижа членовете на Project Mayhem да не са в състояние дори да различат ринга, камо ли да припарят край него.
A: Спокойно, шампионе. Няма да поемеш сам тази длъжност. Yo и FinaL ще поемат новата част от тях. Kevin Hero също не се е отказал и ще се заеме с Tuginator. А за вас... остава да им вземете властта. Победете CHAOS Romero и Mysterio и им вземете титлите. Това ще е първата крачка към разгрома им. А когато не остане никой от тях... всичко това (Architect обхваща цялата зала с поглед и размах на ръката си.) ще е твое.
Внезапно започва позната музика и на рампата се изсипват... PROJECT MAYHEM! Четирима членове застават в неравна редица, а Romero застава пред тях с микрофон в ръка.
CR: Бяхме наблизо и беше неизбежно да чуем жалбите на един грохнал старец и новата му предполагаема марионетка. Защо предполагаема? Всъщност, нямам нищо за казване на Architect. Той ще си продължи безсмисленото упорство, каквото и да кажа... до края на дните. Затова се обръщам към Ledg. Ти, Ledg, малко по-рано беше шампион. Ти имаше нужната власт, но се провали да я използваш. Беше събрал една от най-надеждните групи в тази дупка... и я остави да ти се изпълзне между пръстите. Но не си виновен. Той е виновен. Опитът му да въведе ред и заразната му поквара доведоха до крах съюза ти и това и единствено това не ти позволи да завземеш своето. Затова сега ние сме тук. Замисли се, Ledg. Ти и аз, вие и ние – искаме едно и също. Искаме WIW да бъде по наш образ и подобие. Редът да бъде по наши стандарти, ако изобщо ще има такъв. Ние да решаваме. Да пресеем ненужните и да извисим заслужаващите на пиедестал. Искаме WIW да бъде наша. Замисли се, Ledg. Защо две групи с еднаква цел да си пречат, когато заедно ще приключат работата два пъти по-бързо? И стигаме до моето предложение – забрави за Architect и ела с нас. Заедно ще го свалим много преди дори да започне да събира сила, достатъчно голяма, че поне да помечтае, че може ни спре. Ще бъдем непобедими. А световната титла... тя скоро отново ще бъде в теб. Не предявявам претенции за нея – това е просто парче злато, което обаче в правилните ръце има нужната практична стойност. Тези ръце са твоите, Ledg.
Ledg поглежда Архитекта, който му крещи да не го слуша.
CR: Вече не е нужно да ме слушаш. Вече ти казах какво ти предлагам. Седни. Помисли. Реши. Когато настъпи часът на истината, ние ще те чакаме в този ринг и ще чуем твоя... правилния отговор. До после, Ledg.
Един по един, членовете на Project Mayhem се връщат зад сцената. Architect продължава да крещи по Ledg дори да не се замисля за това. Ledg го поглежда самодоволно, но не го удостоява с отговор. Само кимва на Anger и РИНОА и тримата слизат от ринга и също изчезват зад сцената, оставяйки хваналия се за главата Architect сам в средата на празния ринг.

4-WAY DANCE –
D’Lo Brown
vs. Loop vs. Mizernik vs. Xzibit

Бившият шампион е сред трима души, срещу двама от които се е състезавал. Докато Mizernik стои и зяпа вбесено в ъгъла си, Xzibit и Brown обединяват сили и се насочват към Loop. Loop бързо избегва лапите на Brown и поема Xzibit с лакти, след това се обръща с неефективен ритник в корема на Brown, следван от също толкова неефективен лакът. Loop отново избегва удара му и продължава с още лакти по Xzibit. Brown се обръща с трети замах... Loop се засилва от въжетата, за да го издебне... но се нанизва на бедрен ритник от Xzibit! Brown и Xzibit стоварват серия ритници в торса му, поглеждат нехаещия по въпроса Mizernik и отново се обръщат към жертвата си. Brown го изправя и го вдига над глава, спускайки го по корем върху коляното на Xzibit! Xzibit веднага покрива... и Brown го издърпва, вдигайки въпросително рамене. Xzibit казва, че победата трябва да е негова и че вече не са отбор, за да делят. Xzibit блъсва Brown... и не става нищо. Brown блъсва Xzibit и го праща през половината ринг! Xzibit се изправя разярено и нанася гневни ритници в бедрата на Brown, който просто обхваща лицето му с масивна лапа и го бута отново, пращайки го в далечния ъгъл. Brown го следва, но Xzibit веднага скача върху сглобката и се завръща с ракетен ритник, който олюлява досегашния му партньор! Xzibit нанася лакти, няма ефект, връща се върху сглобката и полита... Brown го улавя, вдига го над глава И ГО ХВЪРЛЯ В ПУБЛИКАТА! Brown се обръща доволно... и се озовава лице в лице с Mizernik. Последният му казва, че тази победа ТРЯБВА да е негова и да не се съпротивлява... и Brown стоварва огромното си чело в неговото, просвайки го на мига. Mizernik се изправя бързо и отвръща със свои юмруци. Brown no-sell-ва и напада... Mizernik минава под ласото и следва с ритници в краката му. Досегашните удари от трима души започват да взимат ефект и Brown започва да се олюлява, но все пак се обръща с рязко ласо... което Mizernik избегва и се засилва от въжетата, скачайки за crossbody… и ОТСКАЧА от тялото на Brown. Mizernik става и напада отново... Brown го хваща за главата и го праща над въжетата. Mizernik обаче се хваща за най-горното и бързо изкачва сглобката. Loop междувременно е на крака и напада Brown с още ритници в бедрото. Brown се обръща към него, но Loop се отдръпва преди атаката му и заковава падащ ритник в коляното му. Това най-сетне разбалансира чудовището и Brown пада на едно коляно... и Mizernik полита от върха с ракетен ритник в тила му! Brown пада напред, бавно се изправя и се обляга на въжетата... и Loop и Mizernik го катурват извън ринга със задружно ласо! След това мигновено се обръщат един към друг за свирепа размяна на юмруци. Mizernik надделява с бясната си атака и следва с бич... Loop обаче блокира прехвърляне с ритник, засилва се отново... Mizernik го поема с атомно спускане и енцугири! – 1.. 2... НЕ! Mizernik следва с опит за Cradle Piledriver… Loop блокира, ритник в корема, опит за Tiger Driver… Mizernik блокира, измъква се и се засилва от въжетата... право в ласо през корема от Loop. Loop тръгва за руско помитане... но Xzibit се завръща с полет от върха и събаря и двамата с двоен ракетен ритник! Xzibit дебне... huracanrana за Mizernik! Експлодер за Loop! – 1.. 2... НЕ! Xzibit праща Mizernik в един ъгъла, праща Loop в отсрещния и го засипва с чопове. Xzibit се връща при Mizernik, нанася няколко удара с лакът и тръгва за бич... Mizernik контрира и праща Xzibit право в плаващия ритник на Loop! Loop се изправя... и Mizernik го препъва върху въжетата, засилка и 61KNEE! Следва тичащо DDT! – 1.. 2... НЕ! Brown се завръща и просва Mizernik с вертикален чоп. Той го вдига отново и го издига над глава, след което го хвърля върху изправящите се Xzibit и Loop! Brown дебне първия изправил се... това е Xzibit! Опит за Baldo Bomb… Xzibit блокира с ритници в бедрото му и се отскубва с триста усилия, след което се засилва... право в BEARHUG! Умопомрачителният натиск в кръста едва не го кара да се предаде, но Mizernik се намесва с ритници по крака на Brown! Brown пуска Xzibit и се обръща към Mizernik, който го рита в корема и прави амбициозен опит за Cradle Piledriver… Brown обаче просто се изправя, запилявайки го зад себе си, обръща се и го улавя в SKY-HIGH! Brown се обръща... право в СУПЕРРИТНИК от Xzibit! Това обаче само го олюлява! Loop хваща Xzibit и го праща с глава в слабините на Brown! Това съвсем разваля баланса на Brown и той се свлича на колене! Loop отдръпва Xzibit и този път го праща с глава в главата на Brown! Brown се свлича, хванал се за лицето и се изтъркаля извън ринга, а Xzibit остава на колене... Loop се засилва пред него – SHINING GLIDE KICK! Xzibit се преобръща на място и Loop го спипва, докато е на крака – TIGER DRIVER! – 1.. 2… 3! @ 8:20
Победител: Loop

Loop изчаква съдията да го пусне и взима един микрофон за кратко съобщение:
Loop: И така започва всичко...
След което напуска ринга.

В съблекалнята на The All Rounders се развива спор.
KH: Трябва да сме единни! Какво се случва? Тази компания трябва да бъде цяла, а вие оставяте онези нещастници да спечелят!
BJS: Писна ми да се занимавам с Project Mayhem! Писна ми да следвам заповедите на саморазвличащ се идиот като теб! В колко мача с тях влязохме заедно, единни, а? И в колко от тях излязохме победители? В николко! Няма смисъл! Затова тази вечер ще търся възможност за злато – ще спечеля каквото мога преди края на тази компания!
KH: Не си с всичкия си! Сега е нашия шанс! Не чу ли Архитекта? Те проявиха слабост. Събираме се достатъчно хора. Вече FinaL е с нас. Ledg може би ще го последва...
BJS:Ledg?! Поставяш надеждите си на Ledg? Това е по-безумно и от това да се бориш срещу неизбежното. Да се довериш на Ledg е като да се довериш на връхлитащата кола, че няма да те блъсне! Той е и винаги е бил негодник и това никога няма да се промени. До края на вечерта Ledg ще е част от тях и всичко това ще приключи още преди съпротивата на ненормалния FinaL да е започнала. А ти си глупак, ако вярваш обратното!
Slim схвърля кърпата си през рамо и излиза от съблекалнята. Hero се хваща за главата и се обръща към Uchiha.
KH: G! Ти се отказа още по-рано и се насочи към друга отрепка, която не заслужава и малкото внимание, което получава! Помогни ми!
UG: Това е въпрос на чест. Нямам нищо против каузата ти и ще ти бъда първи помощник... веднага щом се погрижа всяка кост в тялото на Willmore да става единствено за пепел по пейзажа.
KH: Чест? Поставяш това над компанията, която те храни?
UG: Поставям това над всичко и всеки. Съжалявам, Кевин, ти си в това число.
Hero вдига отчаяно ръце и напуска съблекалнята.

Dead End (Vito LoGrasso & Hope Killer) vs. Y2Joro & Dwayne Johnson
Joro открива срещу Spirit. Сключване, Spirit го изблъсква бързо назад и веднага следва за ласо... Joro избегва и нанася лакти, засилка... и Spirit го просва с масивен раменен блок. Spirit се засилва, Joro минава под него, изправя се и го прескача на връщане, опит за прехвърляне с крака... Spirit обаче го издига в количка... Joro блокира суплекса, измъква се със задни лакти и отново се засилва... Vito обаче го рита между въжетата и Spirit го убива с ботуш в лицето! Johnson веднага подгонва Vito около ринга, Vito влиза вътре и Johnson го следва... право в замаха на Spirit... Johnson избегва и се обръща с шамари за Spirit, избутвайки го към въжетата, обръща се за поздрав към публиката... и веднага скача встрани, избегвайки засилката на Vito, който заковава преса на собствения си партньор! Joro е на крака, Johnson му дава знак и двамата просват Vito с двоен заден суплекс. След това просват Spirit върху него с двоен вертикален суплекс! Те изхвърлят Vito от ринга, Johnson се връща в ъгъла си, а Joro покрива – 1.. 2... НЕ! Joro продължава с няколко лакътя до ъгъла си, смяна, Johnson влиза с шамари за Spirit, бич към въжетата и прехвърляне през рамо за още 2. Johnson изправя отново Spirit... който внезапно заравя палци в очите му и се претъркаля до ъгъла си, където се сменя. Vito влиза с чукове за Johnson, бута го в празен ъгъл и нанася раменни блокове. Следва лакът в главата, коляно в корема, змийски очи, засилка и ботуш в лицето! Покриване – 1.. 2... НЕ! Vito дебне и опитва chokeslam… Johnson се измъква с ритник и го засажда с DDT! Johnson скача на крака и очаква нетърпеливо изправянето на Vito... опит за Walk of Fame… Vito обаче пада назад и го повлича със себе си, пращайки го с лице в сглобката на ъгъла си! Spirit хваща Johnson за главата, докато Vito се възстановява за смяна. Spirit влиза с чукове за Johnson, души го за кратко през въжетата и го праща в празен ъгъл. Засилка... Johnson избегва, Spirit се разбива с рамо в стълба на ринга и бавно се обръща... право в гръбнакотрошача на опонента си! Johnson остава да лежи, докато не се съвзема достатъчно, после тръгва към ъгъла си... но Vito влиза и го отрязва със северно ласо! Joro опитва да отмъсти, но съдията го спира, докато Vito и Spirit симулират звучна смяна и Vito остава в ринга да рита Johnson в гърба. Vito се изсмива на Joro, изправя Johnson и го праща в ъгъла си, където нанася няколко ритника и отново се сменя. Spirit влиза, двамата пращат Johnson от въжетата и го просват със задружен раменен блок. След това Vito се засилва към Spirit, който го загребва и го тръшва върху Johnson! Spirit покрива – 1.. 2... НЕ! Нова смяна, Vito влиза с още ботуши за Johnson и заключва приспивателно пред ъгъла му, за да се присмива на Joro, докато партньорът му губи съзнание. Johnson няма сили да се изправи и увисва в ръцете на опонента си. Съдията вдига ръката му веднъж... и тя пада. Втори път... и отново пада. Трети... и Joro влиза и рита Vito в главата, за да го пусне! Съдията връща Joro в ъгъла му, а Vito се сменя със Spirit, който веднага заема дебнеща позиция в ъгъла. Johnson евентуално се набира на крака, по-олюляващ се отвсякога... Spirit се засилва... и Johnson се завърта внезапно, пращайки го извън ринга! Johnson залита към ъгъла си и пада пред него, сменяйки се! Joro влиза и бута Vito от ъгъла му с падащ ритник! След това се засилва и излита от ринга със суисида за Spirit! Joro връща Spirit в ринга и изкачва ъгъла, просвайки го с ракетен ритник от върха! Vito влиза... и получава енцугири! Joro бута Vito с глава напред в корема на Spirit, засилва се зад втория и го засажда с будлог! След това се засилва зад Vito и му прилага булдог върху слабините на партньора му! Joro е в стихията и феновете крещят за него, докато се засилва от въжетата... КЕБРАДА ЗА SPIRIT! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... Тр-НЕЕЕЕ! Joro причаква някой да се изправи... това е Vito. Ритник в корема, опит за Powerbomb… Vito обаче е твърде едър. Joro обаче не се отказва, нанася няколко удара в гърба му и опитва отново... и Vito го прехвърля назад. Joro се изправя веднага и го погва с лакти, бутайки го към въжетата, обръща се за засилка... и Spirit го убива с LARIAT! Johnson вече е на крака и погва Spirit със серия от шамари, обръща се с шамари и за Vito, още шамари за Spirit. Опит за Walk of Fame на Vito... Spirit го блъсва с чук в гърба и го праща в ъгъла! Spirit заковава копие в ъгъла, отдръпва се... и двамата с Vito просват Johnson с двоен GORE! Те го изхвърлят от ринга, след това Vito вдига Joro и го качва на електрически стол, а Spirit изкачва ъгъла срещу него - D.E.A.D! Покриване – 1.. 2... 3! @ 11:24
Победители: Vito LoGrasso & Spirit Killer

Vito и Spirit празнуват победата си, докато Johnson гледа невярващо извън ринга.
Евентуално Johnson издърпва Joro извън ринга и му помага да се изправи... и Joro внезапно го блъсва назад и се оттегля по рампата с ръка върху главата си.

WIW PURE WRESTLING CHAMPIONSHIP –
Bulgarian Lion ©
vs. BJ Slim

Lion открива с обичайното искане за ръкостискане. Slim поема ръката му. Lion се отдръпва... и Slim рязко го дърпа към себе си и заключва headlock! Lion го бута към въжетата и опитва hip toss... Slim блокира, обръща хватката и опитва същото... Lion контрира и го преобръща с пакет – 1.. 2... Slim претъркулва пакета в свой – 1.. 2... НЕ! Двамата се изправят едновременно и Slim поглежда самодоволно шампиона, подмятайки „Техниката ти е само толкова добра!” След това двамата тръгват за сключване... Slim извива ръката на Lion, който бързо контрира захвата и сваля опонента си на едно коляно, извивайки допълнително китката. Slim бързо се премята по гръб, завърта се на място и изритва едната ръка на Lion, става и обръща захвата. Lion се завърта... Slim следва със същото и задържа захвата. Slim продължава с hammerlock. Lion се възползва, за да закове заден лакът в главата на опонента си, следва с втори и трети... Slim заляга при четвъртия и бута Lion в ъгъла, където нанася раменни блокове в корема му. Slim прилага snapmare и се прехвърля с rolling neckbreaker над Lion! Покриване... за 2. Slim причаква шампиона и следва с чопове. Това разбужда Lion, който отвръща със свои чопове. Slim нанася още чопове. Lion отговаря със същото. Ударите на Lion са далеч по-мощни и скоро Slim залита към въжетата, притискайки гърди. Lion обаче го обръща към себе си и нанася още и още чопове! Slim се озозвава натясно в ъгъла, все още обсипван от звучните хоризонтални удари! Lion рязко спира серията и го засилва в отсрещния ъгъл, засилва се след него... Slim се оттласква от въжетата, прескачайки пресата на Lion и минава зад него, следвайки с германски суплекс! Lion no sells! Той поема изправящия се Slim и го просва със свой германски суплекс! Slim no sells! Двамата отново са лице в лице, разменят чопове, Lion се засилва от въжетата и тръгва за ласо... Slim избегва и опитва Volcano Eruption… Lion блокира с лакти в тила му и го вдига на носилка... Slim също нанася лакти, спуска се в засилка... Lion го поема със суплекс през глава! Покриване - 1.. 2... НЕ! Lion веднага заключва cobra clutch. Slim бавно се надига, опитвайки да се намести под захвата и нанася удари в кръста на опонента си, опитвайки да се отскубне. Захватът на Lion става все по-слаб... и евентуално го пуска, при което Slim минава зад него и заключва пълен нелсън. Lion мигновено пада на място и преобръща опонента си с вътрешна люлка – 1.. 2... НЕ! Slim веднага се хвърля обратно върху Lion и заключва ½ Scud Storm #2, или Anaconda Vice! Lion използва свободата на краката си, за да потърси по-удобна позиция из ринга и се завърта на място, полагайки крка на въжетата за първото си прекъсване. Slim го пуска доволен, изчаква го да се изправи и веднага напада с ритник... Lion хваща крака му, провесва го през второто въже и заковава енцугири! Slim увисва върху въжетата и Lion го издърпва обратно с германски суплекс с мост – 1.. 2... НЕ! Опит за Cattle Mutilation… Slim яростно се бори срещу заключването на тази хватка, блокирайки всеки опит да бъде обърнат по лице с крака, след това се изправя, блокира естествения опит за тигров суплекс и отскубва едната си ръка от лапите на Lion, обръща се с мощен лакът в главата му, засилка от въжетата и LARIAT! Покриване – 1.. 2... НЕ! Slim следва с Falcon Arrow! – 1.. 2... НЕЕ! Slim следва с Falcon Arrow, този път върху коляното си! – 1.. 2... НЕЕЕ! Претендентът остава да седи за малко на ринга, поемайки си въздух и за да прецени какво да прави сега. Без много да му мисли, тръгва за Volcano Eruption… Lion обаче нанася отчаяни чукове в гърба му, избегвайки всеки опит за повдигане. Slim го олюлява с чопове, праща го в ъгъла и се засилва към отсрещния... Lion го следва и заковава якуза ритник! Lion го обръща и следва с тигров суплекс с мост – 1.. 2... НЕЕ! CATTLE MUTILATION! Slim мята диво с крака, търсейки неориентирано въжетата... и едва полага пръсти върху тези най-близо за първото си прекъсване! Lion го пуска с удоволствие, очаква изправянето му с чопове и отново го праща в ъгъла, където го качва за Bulgarian Suplex… Slim блокира опита, задържайки се за въжетата и блъсва шампиона пред ъгъла. Полет за big splash! Няма никой вкъщи! Lion вече е в засилка... LARIAT! Покриване – 1.. 2... НЕЕЕЕ! Lion изправя Slim... който внезапно заковава ченетрошач! VOLCANO ERUPTION! – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕЕ! Slim не може да повярва! Той изправя Lion... който внезапно се завърта и заковава URAKEN! Slim се срива и Lion пада върху него – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕЕ! Lion не губи време и докато опонента му е зашеметен го качва отново в ъгъла – BULGARIAN SUPLEX! – ЕДНО.. ДВЕ... ТРИ! @ 12:46
Победител: Bulgarian Lion (4th defense)

Lion не оставя съдията да вдигне ръката му, а веднага иска микрофон от timekeeper-а.
BL: Имах повече уважение за тебе, BJ. Наистина имах. Дойде тук, стана част от една добра група и се записа в историята като един от държателите на титла в компанията. Досега вървеше само нагоре. Но виж се сега. Дойдоха Project Mayhem, ти опита малко от вкуса на загубата и вече си готов да се откажеш и да търсиш „лесна плячка” извън това, което те побеждава. С една дума – предаде се. Това е последното, което съм очаквал от теб или от който и да е било от аверите ти. Цяла вечер Кевин опитва да ти налее акъл в главата – защитавай честта на компанията си, не тръгвай след злато, все едно никога повече няма да видиш такова. Разочарован съм, наистина.
Slim, който досега седеше примирен със загубата си на тепиха, внезапно се изправя и взима микрофона от ръката на Lion.
BJS: Знаеш ли какво? FUCK YOU! Fuck you up the ASS! Писна ми от всички! От Hero, от Mayhem, от теб и от всички, които си мислят, че знаят какво е най-добре за мен от мен самия! Ето затова тази компания страда от зараза като Project Mayhem – защото всеки мисли, че знае какво е добро за всеки друг и налива толкова акъл, че в един момент на останалите им прищраква и им ПИСВА! На мен ми ПИСНА! Да, знам, че го казах, но не искам само да го казвам, а и да го покрещя – ПИСНА МИ! Разбираш ли? Едва ли. Ти и Hero сте се задръстили дотук с вашата чест и защитата на прелестната ви компания. Не разбирате ли, че Romero вече е спечелил войната? Наистина ли не го виждате? Виж Архитекта – той вече е отчаян и продаде душата си на дявола в опит да я спаси. Щом се е стигнало дотук, значи състоянието е плачевно и няма смисъл да се бориш за нищо! ЗА НИЩО! Време е просто да обираме каквото е останало и да чакаме хаоса да ни превземе! Време е...
Lion грабва микрофона.
BL: Чуваш ли се? Това не са думите на шампион. Това не са думите на победител. Това са думите на уплашено момиче, което се е свило в ъгъла и плаче за ненастъпили времена. Прощавай за френския, но... ти си просто една ревлива кучка!
Slim си връща микрофона.
BJS: Така ли? Хубаво. Хубаво! Нека съм ревлива кучка. Но в края на деня, когато всичко е казано и сторено, когато дебелата дама е запяла и завесата е спусната, когато всички сте просто постелката под краката на Хаоса, аз ще стоя отстрани – в любимия ми за ревене ъгъл – и ще ви се присмивам! И после ще си тръгна – с високо вдигната глава и с всички крайници по местата им! И тогава АЗ ще съм истинския победител, защото ще съм оцелял Хаоса! Но преди това... знаеш ли, допреди час и аз имах повече уважение към теб. Но сега... искам просто да те смеля от бой. Така че помни това – преди всичко споменато да бъде факт, аз ще получа още една възможност за това. И тогава... моли се всяка неделя, защото тогава няма да има никаква милост за теб. НИКАКВА!
Slim хвърля микрофона в краката на Lion и напуска ринга. Hero слиза по рампата и опитва да го успокои, но Slim го избутва от пътя си и продължава ядосано нагоре. Hero тръгва след него, опитвайки да го спре... но в този момент на рампата излиза Tuginator, който го бута обратно надолу, следвайки го с ритници. Slim се обръща, поглеждайки ги... и отново им обръща гръб и напуска сцената. Tuginator рита няколко пъти Hero, праща го в оградата, подсмихва се на заобикалящия ги Lion, който подхвърля „Внимавайте в картинката. Границата е само толкова висока.” и също продължава по рампата. Tuginator вкарва Hero в ринга, следван от един съдия, който да открие мача им:

“The Phenomenal” Kevin Hero vs. Tuginator
Tuginator продължава с ритници в гърба на Hero, който опитва да достигне един от ъглите с лазене. Tuginator го оставя да се изправи, рита го в корема и го праща с бич в отсрещния ъгъл, където заковава преса, прилага snapmare и го просва с падащ ритник в тила. Tuginator се перчи пред публиката, след това изправя Hero и нанася лакти, следвайки с чопове, следвайки с бич от въжетата... и Hero го рита, когато опитва да го прехвърли през рамо. Tuginator се засилва ядосано... право в лакътя на Hero, който следва с втори, трети, завъртане и дисково ласо! Hero събира сили да стане и причаква Tuginator... и напада с вихрушка от юмруци и лакти, удряйки където свари. Tuginator се озовава в ъгъла, Hero продължава с още лакти в главата му и тръгва за бич... Tuginator контрира и го следва, Hero скача върху въжетата и прави салто над Tuginator и заковава обърнато DDT! Hero изкачва въжетата и полита за двойно настъпване... Tuginator се отмества, Hero прави кълбо след приземяването, засилва се... Tuginator го прехвърля зад въжетата и се обръща с ласо... Hero блокира с рамо в корема му и се хвърля в sunset flip… Tuginator допълва с кълбо назад, изправя се пред него и следва с падащ ритник в главата му! Hero се изтъркаля извън ринга, за да потърка лошо улучената си устна, но Tuginator не му дава почивка и полита върху него с планча! Tuginator го хваща за косата и го кара да огледа феновете наоколо, крещейки „Виж ги! Виж ги всички! Как ти се присмиват! Защото ти си точно това – една шега!” Той вдига опонента си и го праща в оградата, след това и в ръба на ринга, накрая го връща вътре. Tuginator изкачва въжетата и причаква Hero... полет за ракетен ритник... Hero се отдръпва и Tuginator пада по лице пред него! Hero веднага заковава сентон от място! Двамата се изтъркалят в отделни ъгли и се изправят... засилват се едновременно... Tuginator изпреварва със скачащ лакът! Hero скача на крака и заковава порещ лакът! Ново изправяне в отделни ъгли, засилка... Tuginator прилага arm drag… Hero отвръща със същото. Отново лице в лице, Tuginator нанася чоп, Hero му го връща, Tuginator повтаря, Hero също. Hero нанася следващия удар и започва да надделява с юмруци... но палец в очите обръща везните в полза на Tuginator, който продължава с ритник в корема и butterfly backbreaker! Покриване – 1.. 2... НЕ! Tuginator хваща краката и опитва Walls of TUGG... Hero влага всички сили в това да не бъде обърнат и при съпротивата достига въжетата, хващайки се здраво за второто. Tuginator се подхилва на избора му на въже, издига го за краката и го тръшва рязко пред себе си! Tuginator изправя Hero, ритник в корема, POWERBOMB! Издигане... ВТОРИ POWERBOMB! – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Tuginator автоматично превръща изритването в захват за краката и WALLS OF TUGG! Hero обаче отказва да се предаде и полага всички усилия, изпъва всяка жила на ръката си в опит да достигне въжетата... и успява едва-едва! Tuginator опитва да го издърпа, но Hero се задържа здраво. Tuginator пуска подразнено и Hero се издърпва от външната страна на ринга. Tuginator го издърпва на крака за косата, нанася лакът, нанася втори, тргъва за засилка... Hero го хваща за косата и го просва пред въжетата. Tuginator се изтъркаля в центъра на ринга и става... и Hero го връхлита със SUPERMAN ELBOW! Hero обаче няма сили да покрие! Той опитва да се изтегли на крака с помощта на въжетата. Tuginator прави същото край него. Двамата си нанасят по един юмрук. Hero блокира следващия идващ и просва Tuginator с лакът. Отново го поваля с втори лакът. Tuginator отново е на крака... и Hero го посреща с ласо. Hero грабва Tuginator за косата и го отвежда в ъгъла – ТОРНАДНО DDT! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Hero с опит за Hero’s Welcome… Tuginator забива лакти в ребрата му, измъква се и засилва суперритник... Hero избегва и го преобръща – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Двамата са лице в лице, Tuginator препъва Hero и опитва Walls of TUGG... Hero се извива, кръстосва крака и го преобръща с вътрешна люлка – ЕДНО.. ДВЕ... ТРИ! @ 11:57
Победител: Kevin Hero

Hero се изправя бързо и се обляга на сглобката, за да празнува. Съдията му вдига ръката и го обръща отново към ринга... където Tuginator го посреща със СУПЕРРИТНИК! Tuginator заключва WALLS OF TUGG! Той извива Hero, крещейки „Къде са ти приятелчетата? А? Къде ти е подкреплението? Вече си сам, Hero! Приеми го – Хаосът победи и вече нищо не може да те спаси!” Охраната се спуска по рампата, за да ги раздели, но вече е късно – Tuginator пуска безжизнения Hero и сам напуска ринга, присмивайки се на останките вътре.

Световният шампион на WIW, Yo The Real, и FinaL тръкмо излизат от съблекалнята си и потеглят по коридора към ринга. Операторът ги застига и FinaL спира рязко:
F: Да, да, да. Зная какво ще питаш. „Как се озова тук? Какво правиш тук? Защо заставаш срещу най-унищожителната сила, стъпвала в ринга?” Ще бъда кратък: По негова препоръка. Идвам да помагам. Защото мисля да започна от върха. А какъв по-лесен начин да започнеш от върха от това да се изправиш срещу най-унищожителната сила, стъпвала в ринга? Смятате ме за луд? ХУБАВО! Запишете си го някъде, снимайте ме как го казвам – запечатайте си го в паметта. Защото очевидно в място като това само лудостта ще ти помогне да видиш началото на утрешния ден!
YTR: Накратко: Пазете се, Project Mayhem.

FinaL & Yo The Real vs. Project Mayhem (James Luck & RUIN)
Yo открива срещу Luck. Сключване, Luck бързо го обръща в headlock, но Yo го праща от въжетата и го поваля с arm drag, заключвайки ръката след падането. Luck бавно се изправя и контрира захвата с hammerlock. Yo заковава заден лакът в главата му и се обръща с рязко енцугири, просвайки Luck на място. Yo покрива – RUIN веднага влиза и го рита в главата, след което завлича партньора си в ъгъла им за сляпа смяна. Yo се изправя и поглежда RUIN, след това поглежда Final, след това публиката, която одобрява последния избор. Yo се връща в ъгъла си и това е смяна! Final влиза и тръгва директно към RUIN, който осъзнава случващото се едва когато попада под порой юмруци. RUIN изблъсква Final от себе си и го следва със свои, но Final избегва и се засилва от въжетата. RUIN го поема в сателит... и пада от ножица за главата. Final се засилва отново и поваля опонента си с втора. След това го причаква, ритник в корема, опит за Ace Crusher… RUIN го изблъсква и опитва Decay Cutter… Final контрира с кълбо на О’Конър – 1.. 2... RUIN го рита напред, става и го следва, а Final полита към ъгъла, който изкачва с единствен скок и се завръща с дивашки и небалансиран WHISPER IN THE WIND! Final едва не си пада на главата, но не му пука и отново е на крака, очаквайки изправянето на RUIN... ритник в корема, опит за Ace Crusher… Luck влиза и го блъсва с чук в гърба. PM пращат Final от въжетата и го просват с двоен лакът, след това се засилват от отделни страни и Luck приземява сентон, а RUIN – коляно-брадва! Двамата се поздравяват взаимно... и се обръщат навреме, за да видят как Yo полита от ъгъла си и ги просва с двоен ракетен ритник! Те се изтъркалят извън ринга, а той помага на Final да се изправи... и Final внезапно се откъсва от него и се засилва в посока на опонентите си – NO HANDS SOMERSAULT PLANCHA! Final просва всички! След това връща Luck в ринга и го следва. Смяна, Yo влиза и поема Luck с няколко ритника в гърдите. Той го праща в празен ъгъл и се засилва... Luck се дръпва рязко... но Yo скача върху въжетата, полита обратно назад и следва с летящ ритник в главата на опонента си! Покриване – 1.. 2... НЕ! Yo тръгва с бич... Luck контрира... RUIN посреща оттласкването на Yo с ритник в кръста... Yo се обръща рязко и го сваля от ръба с висок ритник! Yo се обръща... и Luck го посреща с ритник и DDT! Смяна, RUIN влиза с цялата си ярост, изливайки я под формата на Гарвинови настъпвания върху Yo и покрива – 1.. 2... НЕ! RUIN следва със суплекс и коляно-брадва – 1.. 2... НЕ! Нова смяна, РМ засилват Yo в ъгъла и Luck засилва RUIN... който попада в ритник в корема! Yo се изтъркаля по гърба на RUIN, посрещайки засиления Luck с енцугири в движение! RUIN се обръща... право в мощен падащ ритник в корема, който го залепва за ъгъла! Yo се изнася с кълбо в ъгъла си... смяна! Final влиза с ласо за RUIN. Ласо за Luck. Загребващо тръшване за RUIN. Бърз суплекс за Luck върху RUIN! Final причаква Luck... ритник в корема и ACE CRUSHER! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... Тр-НЕЕЕЕ! RUIN прекъсва броенето и рита диво опонента си в гърба. RUIN праща Final в ъгъла и се засилва... Final го прехвърля зад въжетата. RUIN обаче го хваща за косата и рязко го дърпа да падне пред ъгъла. RUIN изкачва въжетата... а от отсрещния ъгъл Yo се засилва с премятане през ръце и заковава скачащ ритник в главата му! RUIN се срива извън ринга! Final и Yo изправят Luck и му заковават двойно DDT! След това Final се сменя с Yo и изкачва ъгъла, край който падна RUIN. Той поздравява публиката и полита – SWANTON BOMB ИЗВЪН РИНГА ВЪРХУ RUIN! И двамата остават да лежат неподвижно! Междувременно в ринга Yo издърпва Luck пред друг ъгъл и застава пред него – HIGHWAY 2 REALITY! Не е приключил – DRAGON CLUTCH! Luck не реагира! Съдията вдига ръката му... веднъж... два... три пъти! Край на мача! @ 8:38
Победители: Yo The Real & FinaL

Yo веднага слиза от ринга, за да провери дали партньора му е добре. Едва ли, но това не му пречи да се изправи и да се порадва през зъби на победата на отбора си, докато Yo му помага да изкуцука зад сцената.

INTERMISSION!

Шампионите по двойки Mysterio и CHAOS Romero излизат на ринга сами. Romero вече държи микрофон:
CR: Гонгът удари, Ledg. Дойде време на края на размисъла ти. Време е да решиш. Да решиш дали ще останеш с потъващия кораб или ще абордираш при победителите. Време е, Ledg. Идвай и решавай.
Ledg, Anger и RINOA не се бавят и също се появяват на рампата, бавно слизайки към ринга. Лицето на Ledg е непроницаемо, а Anger и RINOA го гледат загрижено. Тримата влизат безстрашно в ринга и Ledg застава право пред Romero, вдигайки собствен микрофон.
Ledg: Имаш право за едно – аз не съм с тях. Никога не съм бил и никога няма да бъда. Същността ми отблъсква съществуването им в моя свят. Всяка победа над тях ми дава сили да продължавам напред, да стъпча поредния нещастник, озовал се пред мен. В лицето на Архитекта видях предизвикателство, което никой досега не е покорил, планина, която никой не е изкачил, трасе, което никой не е пробягал и подземие, в което никой не е оцелял. И това ми допада. Знаеш ли какво друго ми допада? Project Mayhem. Вие сте тук едва от няколко месеца и вече човекът, когото се опитвам да пречупя вече почти година, иска помощ точно от подтисника си, за да се оттърве от вас. Той иска спасение. Вие ще го победите и той го вижда. Готов е да се предаде. И на кого се предава? На мен. Интересно е какво се случва същата вечер. Групата, която съвсем скоро ще победи Архитекта, внезапно е загрижена, че може да застана на негова страна. Защо? Боите ли се? Би трябвало, но не там е въпроса. Вие почти сте победили, защо се боите от някакъв старец и нерешените му проблеми? ...
CR: Това няма нищо общо със страха. Не си прави илюзии, че дори и за миг сме трепнали от присъствието ти в тази компания. Да не мислиш, че сме те пренебрегнали? Ти си сила, с която трябва да се съобразяваме, както неведнъж посочва лудо влюбения в теб Пич-С-Очилата. И ние сме те следили. Видели сме те как действаш. През кого преминаваш. И знаеш ли какво? Не си нищо специално. Независимо дали ще се съюзиш с нас или не, тази компания ще попадне в Хаоса и много скоро ще спре да съществува. Ти просто определяш дали по пътя ни ще има преодолими подробности или всичко ще стане още по-бързо от планираното. Така че решавай, Ledg! Къде заставаш във всичко това? Искаш ли да си на страната на буканерите или искаш да бъдеш храна на рибите? Решавай сега!
Ledg поглежда към Anger, поглежда към RINOA, поглежда към публиката, която крещи “SELL-OUT!”, поглежда към Mysterio, после и към Romero.
Ledg: Ако ме беше оставил да довърша, щеше да си спестиш последните десет минути от този разговор. Смятам Project Mayhem за действително най-голямото страшилище в тази компания. Вярно е, че ви намирам за повече от интересни. Вярно е, че повече или по-малко, аз съм един от вас. Имаме сходни цели – детронирането на Архитекта е една от тях... всъщност, това е решаващата. Виждаш ли, вече реших. Реших много отдавна – още когато кракът ти стъпи в този ринг за първи път. И не говоря за този CHAOS Romero, който стои тук, пред мен. Говоря за хилавия хлапак Kid Romero, който беше ритан от единия край на страната до другия, нон-стоп, всяка вечер от началото до края на жалкото си съществуване! Действително целта да свалим Архитекта ни сближава много повече, отколкото бих искал да призная. Но различията ни идват след изпълнението й. Ти искаш крах за компанията. Аз искам компанията. Ние сме несъвместими и това значи, че битието на единия означава небитие за другия. И, видиш ли, аз нямам намерение да съм втория!
Romero реагира твърде късно и попада под внезапните удари на Ledg. Mysterio се намесва, но Anger го просва с чук и продължава с ритници. RINOA веднага излиза от ринга, а вътре влиза съдия, който дава начало на мача:

WIW TAG TEAM CHAMPIONSHIP –
Project Mayhem
(CHAOS Romero & Mysterio) © vs. Ledg & Anger w/ RINOA

Ledg и Anger изхвърлят Romero от ринга, поемат Mysterio с няколко редувания за чоп и го пращат от въжетата, посрещайки го с чифт задни лакти. Ledg излиза и Anger покрива за 1. Anger продължава с лакти, праща Mysterio в празен ъгъл и следва с бич в отсрещния, следвайки за тичащ dropsault, но Mysterio се дръпва и Anger се озовава стъпил на второто въже. Romero се качва на ръба и забива енцугири в главата на Anger, връщайки го в ринга! Mysterio бързо се отхвърля от третото въже за падаща преса върху опонента си и покрива – 1.. НЕ! Mysterio се сменя с Romero, двамата нанасят юмруци на Anger и го пращат в ъгъла си, където продължават с ритници в корема. Mysterio се обръща към Ledg и го перва подигравателно, при което Ledg влиза, за да му налети, но съдията го спира, позволявайки още отборни нападения на шампионите над Anger. След това Romero поема Anger сам с душене до 4, поглежда злобно Ledg и му посочва партньора му, крещейки „Това ще бъдеш ти!” преди отново да стисне Anger за гърлото. Romero изправя Anger... който внезапно се разбужда и го блъсва в ъгъла си, където Ledg го посреща с усмивка и чук в гърба. Ledg се сменя сляпо и поема Romero с чифт ъперкъти, бич към отсрещния ъгъл, засилка и ъперкът-преса. Обърнат гърботрошач просва Romero и Ledg покрива... за 2. Ledg се изправя... и внезапно се обръща към ъгъла на PM, връщайки шамара на Mysterio! Ledg се сменя с Anger, след това прехвърля Romero със snapmare пред себе си и заковава падащ ъперкът в тила му, а Anger го просва с падащ ритник в лицето. Anger покрива – 1.. 2... НЕ! Anger изправя Romero за порция лакти, следва с бич от въжетата и скок за huracanrana… Romero го контрира с powerbomb! Romero се бави с изправянето, но след това се спуска с дива атака по Anger, засипвайки го с юмруци, докато съдията не го отдръпва насила. Смяна с Mysterio. Romero загребва Anger и го тръшва в средата на ринга, с Mysterio полита от върха с лакът за ребрата на опонента си! – 1.. 2... НЕ! Двамата заедно блъсват Ledg от ръба на ринга и когато съдията отново е зает с усмиряването му, те се впускат да вкарват ботуши в тялото на Anger. Mysterio остава и заключва chinlock на Anger, обърнат към Ledg. Anger почти е увиснал в ръцете на опонента си, но все пак намира сили да се поизправи, търсейки баланса си. Mysterio не му дава този шанс, пуска го и веднага го просва със заден суплекс, след което се засилва за нов шамар по Ledg... който блокира и го обесва на въжетата! Mysterio залита назад... и Anger внезапно скача на крака, скача на раменете му и заковава REVERSE RANA! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... Romero влиза и издърпва Anger чак в своя ъгъл, задържайки го докато Mysterio не се свестява достатъчно, че да долази за смяна. Romero влиза и стоварва нова серия юмруци в тила на Anger, след което го изправя, праща го с лице в ъгъла и го просва с бързо STO! – 1.. 2... НЕ! Romero дава знак на Ledg да гледа внимателно и опитва Chaos Falls… Anger блокира с лакти в ребрата му, отскубва се от захвата, продължава с лакти в главата, нанася и европейски ъперкът, засилка от въжетата и скок към ъгъла си... Romero го улавя, завърта се на място, за да го дезориентира и го спуска атомно, след което веднага заковава обърнато STO! И KOJI CLUTCH! Anger рита диво назад, опитвайки да положи крак на въжетата, но никое не е близо. Ledg се оказва спасението му и влиза с ритник в гърба на Romero! Шампионът изправя Anger без да сваля очи от отдръпващия се Ledg, нанася му лакти и го праща в празен ъгъл. Смяна с Mysterio, който засилва Romero към Anger... който се отдръпва и Romero се разбива с лице в сглобката! Mysterio също напада... Anger избегва и го блъсва в гърба на Romero! Mysterio залита назад... и Anger заковава dropsault в гърба му, блъсвайки го отново в гърба на партньора му! Anger следва с кълбо на О’Конър – 1.. 2... Mysterio изритва Anger напред и претендентът скача пред обръщащия се в ъгъла Mysterio и го прехвърля с маймуско колело над себе си, бутайки Mysterio! Anger застава на колене пред ъгъла, опитвайки да си поеме въздух, а шампионите опитват да се съберат на крака пред него. Anger се засилва... Romero застава отпред и го издига зад себе си... и Anger просва Mysterio с летящ падащ ритник! Anger веднага скача към ъгъла си и това е смяна! Ledg влиза, гледайки злобно Romero. Последният дори няма намерение да бяга и двамата навлизат в размяна на юмруци! Ledg надделява, продължава с европейки ъперкът с лява ръка, един с дясна ръка, завъртане и дисков ъперкът! Ledg дебне Romero за FX... Mysterio напада в гръб и го налага с чукове. Mysterio тръгва за бич... Ledg блокира бича и го праща с лице в ъгъла, следвайки с ритник в гърба и падащо ласо! Ledg се връща към Romero... който го отнася с жестоко копие! Romero помага на Mysterio да стане, двамата пращат Ledg от въжетата и го издигат... и Romero го улавя с FATALITY STRIKE! Mysterio покрива – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Mysterio вижда нападащия Anger навреме и го посреща с ритник в корема и MICHINOKU DRIVER ВЪРХУ LEDG! Отново покрива Ledg – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Romero праща Anger извън ринга, а Mysterio причаква Ledg да се изправи, пошляпвайки бедрото си, обявявайки открито следващия си ход. Засилка за суперритник... Ledg избегва и опитва Final Execution… Romero го спира с лакът в главата, Ledg залита назад, залюлява се от въжетата и се завръща с TOTAL ELIMINATION LARIAT И ЗА ДВАМАТА! И тримата остават да лежат в ринга. Anger успява да се надигне извън ринга и се качва в ъгъла, най-близо до Mysterio – SHOOTING STAR PRESS! Anger със сетни сили издърпва Ledg върху шампиона – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Ledg издърпва съдията към себе си и опитва да го накара да му помогне да се изправи, но всъщност само скрива изкачването на RINOA върху близкия ъгъл. Тя издебва Mysterio... и го просва с MISSLE DROPKICK! Ledg веднага избутва съдията и скача върху шампиона – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Ledg е на крака и очаква изправянето на Mysterio... опит за FX… Romero спасява с ритник и опитва Chaos Falls... Anger се намесва с енцугири! Mysterio отстранява Anger със СУПЕРРИТНИК! Ledg издебва Mysterio с FINAL EXECUTION! Romero обаче напада Ledg, не позволявайки му да опита туш! Юмрук след юмрук се изсипват върху Ledg, следва нов опит за Chaos Falls... Ledg блокира, пада на коляно и прехвърля Romero странично. Ledg опитва FX на Romero... блок! Romero тръгва за ритник, Ledg блокира, завърта го, нанася свой ритник и заковава DDT! Ledg причаква изправянето му... дебне като хищник... ще удари всеки миг... по рампата внезапно се спуска MIZERNIK! Той спира преди да влезе в ринга, бърка под него... и изважда черна кендо пръчка! Той влиза и я разбива на стотици трески от гърба на Ledg! DQ! @ 19:46
Победители: Ledg & Anger

Ledg и Anger попадат под ритниците на Mizernik, Romero & Mysterio! RINOA влиза, за да ги накара да спрат и покрива тялото на Ledg със своето... Romero се ухилва, хваща я за косата и я издърпва пред себе си. RINOA плюе в лицето му! Romero се облизва доволно! Тя му зашлевява отвратен шамар! Шамар и за Mysterio! Шамар за Mizernik! Замах отново към Romero... който я посреща с жесток ритник в корема, разваляйки баланса й, задржа я да не падне за косата... и заковава CHAOS FALLS! Тримата се надвесват над тялото на RINOA… и я засипват с ритници! Публиката реве от недоволство, крещейки “PUSSIES!”, но това не ги спира. На рампата застава Bloodydoom… но той не прави нищо, само гледа унищожението с нещо, граничещо между извращение и удоволствие. Охраната минава покрай него и нахлува в ринга, спасявайки RINOA, Ledg и Anger, но вече е твърде късно. Черната работа е сторена и Project Mayhem и Mizernik си тръгват доволни... и заедно!

TARTARUS STREET FIGHT –
Remus Willmore
vs. Uchiha G

Двамата дори не изчакват представянето си, а се нахвърлят един върху друг още щом Uchiha стъпва в ринга. Откриват с жестока размяна на лакти, от които лицата им почервеняват рано. В един момент започват да се редуват да си нанасят удари, като след всеки свой удар подканяха опонента си да удря. Remus нанася разтърсващ удар с лакът и Uchiha едва се задържа на крака. Remus му крещи „Хайде!” и се подлага на опонента си, който нанася свой удар с лакът, олюлявайки го опасно към въжетата. Remus се задържа преди да докосне въжетата и се връща към чакащия Uchiha, следвайки с нов лакът в лицето му! Uchiha залита назад, но се спира рязко и се завръща с умопомрачителен удар с лакът, едва не избивайки главата на Remus от раменете му! Remus вбесено отвръща с нов, нанася и втори, и трети, завъртане... Uchiha избегва порещия лакът и нанася странични ритници в гърдите на опонента си, облягайки го на въжетата и следва с ласо, прекатурвайки го извън ринга. Uchiha дебне Remus да се изправи, засилка... и го просва с лакътна суисида! Uchiha веднага се набира на крака, вдига и Remus и го блъсва в оградите, след това в ръба на ринга, после пак в оградите и го изхвърля в публиката. Следва го... и се нанизва на ритник в корема. Remus поема надмощието с няколко удара с коляно в корема му, хваща го за косата и го запилява с глава напред в оградата! Remus бута един от феновете на земята и взима стола му, стоварвайки го върху гърба на Uchiha! Следва и втори удар и Uchiha изкрещява от болка, обръщайки се с гръб към оградата, за да не последва трети. Remus тръгва да го удари през лицето... Uchiha избегва и столът разтърсва оградата! Uchiha се хваща за оградата и се издига за ритник в стола, който рекушира в лицето на Remus! Uchiha изчаква малко, за да почине гърба му, след това изправя Remus, чийто нос вече лее кръв, и го повежда през публиката, нанасяйки отвреме навреме по някой удар през гърба му. Uchiha грабва чаша бира от един от феновете, излива половината в устата си, другата половина я плисва в лицето на опонента си, който изревава и се хваща за окървавения нос при допира на алкохола с раната! Uchiha хвърля смачканата чаша по главата му и го повежда с ритник в друга посока, в друга част на залата, минавайки през други редици фенове, които с удоволствие разливат алкохол и обиди по Remus! Uchiha взима доброволно подадената патерица на един от феновете и я стоварва върху гърба на опонента си, след което отново я връща. Нов чук в гърба сваля Remus на колене и Uchiha се надвесва над него, за да му се подиграва, след което засилва ритник... и Remus забива юмрук в слабините му! Uchiha се превива и пада на колене пред него! Remus събира сили и стоварва мощен лакът в главата му, просвайки го на пода на залата! Remus допира лице до пода, събирайки сили да се изправи и когато застава на крака, хваща Uchiha за косата и го издърпва при себе си, вдига го със загребване... и го хвърля върху струпаните край тях фенове, събаряйки всички! Залата се изпълва с недоволни викове, но Remus едва им обръща внимание, просто грабвайки Uchiha за косата и продължавайки започнатия път между редовете, наливайки междувременно юмруци в тила му. Внезапно Remus засилва опонента си с бич, пращайки го с лице напред в достигнатата стена! Няколко лакътя в кръста вадят стонове на болка от Uchiha и Remus го дръпва отново за косата, запилявайки го по гръб в краката на феновете. Uchiha се надига леко... и Remus го посреща с тичащо коляно в лицето! Когато отново се надига, от устата му вече се лее кръв. Remus изтрива лицето му и помазва своето с кръвта, привличайки викове “YOU SICK FUCK!” Виковете се усилват, когато изплюва собствената си кръв в лицето на Uchiha, след което го повежда обратно към ринга. Той го провесва по корем през оградата и стоварва лакът в тила му, след това взима един от столовете и се прехвърля откъм ринга, за да се засили по-свободно за нов удар... и Uchiha рязко се дръпва обратно в публиката, избегвайки зверския удар! Скок прехвърля Uchiha над оградата, втори скок го издига за падащ ритник в стола и гърдите на Remus, отнасяйки го в стълба на ринга! Uchiha остава да лежи известно време, след което бавно се изправя и бърка под ринга... за да извади маса! Той я вкарва в ринга и вкарва и Remus. Вътре нанася няколко ритника на опонента си, праща го в ъгъла, отива в отсрещния и се засилва, забивайки скачащ удар с колене в гърдите му! Remus се срива на колене, докато Uchiha се връща при масата и я изправя срещу един от ъглите. Uchiha изправя опонента си и го обляга на масата, след това се засилва за нова засилка с колене... Remus се дръпва рязко... Uchiha спира точно преди да скочи и се обръща... право в порещия лакът на опонента си! Remus хваща Uchiha преди да падне и заковава KRYPTONITE KRUNCH! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Remus изчаква на колене, докато си поеме дъх, след това се изправя и издърпва масата в средата на ринга, изправяйки я на краката й. Remus хваща Uchiha и го приготвя за It Came From Japan върху масата... Uchiha блокира със сетни сили, измъква се с немощни юмруци в корема му и залита назад в ъгъла. Remus го следва... и изяжда ботуш! Uchiha изкачва ъгъла... и Remus рязко се завръща с лакът през корема му. Remus издърпва масата пред ъгъла и се качва при Uchiha, вдигайки го през рамо... дали ще е Kryptonite Krunch през масата? ... Uchiha забива коляно в главата на Remus и се спуска зад него, подхващайки го – SUNSET FLIP POWERBOMB ПРЕЗ МАСАТА! Remus се превърта по лице и замира на място! Uchiha едва-едва долазва при него и го обръща за туш – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕЕ! Докато Uchiha се изтъркаля до ъгъла и използва въжетата да се изправи, Remus се изтъркаля извън ринга и пада на матраците, завирайки се наполовина под него. След малко Uchiha се възстановява достатъчно, че да се изправи и да го последва, хваща го за крака и го издърпва... Remus държи в ръката си черна торба... и я стоварва в лицето на Uchiha! Uchiha се срива пред ъгъла и се хваща за лицето, гърчейки се от болка! Remus хваща с една ръка съдържанието на торбата, с другата самата торба и я дръпва рязко... разкривайки метален гвоздей! Той се изсмива зловещо, облизва върха на гвоздея и го вкарва в ринга, след което изправя Uchiha, чието чело вече е плувнало в кръв и го вкарва също в ринга. Remus не е приключил и отново влиза под ринга... и издърпва правоъгълен пласт стъкло, дълъг наполовина колкото него! Remus внимателно вкарва стъклото в ринга, бута двама от феновете на предния ред и им взима столовете и влиза в ринга с тях. Remus изправя столовете един срещу друг и поставя стъклото върху тях. След това взима гвоздея и започва да дебне Uchiha... той се изправя в ъгъла... Remus се засилва... замах... Uchiha се навежда и гвоздея потъва дълбоко в предпазителя на най-горния обтегач! Remus се обръща... и получава суперритник в лицето! Remus залита напред, докато Uchiha се засилва от въжетата – CHIDORI! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕЕЕ! Uchiha застава на колене, хващайки се невярващо и уморено за главата... погледът му внимателно се помества към масата... той се ухилва и изправя Remus, позиционирайки го пред стъкленото легло. Uchiha се засилва... Remus внезапно го следва, посрещайки го с коляно в корема при оттласкването, навежда го... IT CAME FROM JAPAN! Remus покрива с една ръка – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕЕЕЕ! Remus удря с юмруци по тепиха и сипе обиди, но после погледът му се насочва към забития гвоздей. Той отива в ъгъла и го хваща, опитвайки се да го издърпа... но гвоздеят е твърде здраво забит. Той се качва на второто въже, дърпайки колкото може повече, опитвайки се да го освободи... и остава сляп за ритника на Uchiha, който го сварва в гърба и го връща в ринга. Remus no sell-ва и се изправя веднага, засилвайки се с рев за порещ лакът... Uchiha избегва, нанася шамар с лява ръка, шамар с дясна ръка, завъртане и опак шамар, засилва се от въжетата и полита с LIGHTNING LEGLINE, нацелвайки Remus в лицето! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕЕЕЕЕ! Uchiha също стоварва юмруци в ринга, след това изправя Remus и тръгва за бич... Remus контрира бича и се засилва от отсрещните въжета... и полита с коляно напред... BUSAIKU KNEE KICK ОБЕЗГЛАВЯВА UCHIHA! Remus долазва при него и покрива – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ! Remus изкрещява мощно “FUUUUUUCK!” и се изправя със залитане, облягайки се на въжетата, за да не падне. Той вижда как Uchiha вече се набира на крака и го гледа невярващо. Remus го зашеметява с лакът в главата, след това го изправя и завлича пред стъкленото легло, обръща го и го повдига в аржентинска носилка. Remus изкрещява “BURNING HAMMEEEEEER!” и се засилва да го прехвърли... Uchiha се прехвърля на крака преди да достигне леглото и заковава коляно в корема на опонента си! Uchiha вдига Remus в пожарникарска носилка – DEATH VALLEY DRIVER ПРЕЗ СТЪКЛЕНОТО ЛЕГЛО! REMUS ЗАСТАВА НА КОЛЕНЕ! Той крещи “YOU WILL NOT WIN!”! И UCHIHA ГО ОБЕЗГЛАВЯВА С РИТНИК! Remus се срива върху стъклата, а Uchiha го обръща по гръб и покрива – ЕДНО.. ДВЕ... ТРИ! @ 29:27
Победител: Uchiha G

Uchiha няма сили да се изправи от опонента си. Съдията трябва да го издърпа на крака, изцапвайки се с кръвта, течаща от устата, челото и едната му ръка. Uchiha евентуално намира баланс и съдията вдига победоносно ръката му! След това Uchiha веднага се срива на колене и поглежда право в камерата, заявявайки “Работата ми тук е свършена! Project Mayhem, идвам за вас!

А самите Project Mayhem тъкмо си тръгват от залата, но вече с един повече. Операторът тръгва към тях, но Mizernik рязко го спира:
M: Знам, знам. „Защо се присъединяваш към тях? Защо не защитаваш компанията си?” Много просто! Аз съм Избраник! Аз трябва да съм на върха и да властвам. След като Lion ми даде да разбера, че това няма да стане в неговата област и след като още на следващото шоу ме вкараха в откриващ мач, точно както бяха започнали с Mysterio, с Luck и с RUIN, аз разбрах. Очевидно е, че тук няма как да бъда на върха на компанията... но явно мога да застана на върха на купчината от трупове, които ще оставим след себе си! И щом това е единствения начин да бъда на върха – SO! BE! IT!
Mizernik бута Оператора и следва вече продължаващите си партньори, закривайки шоуто в мрачната нощ...

Следващия път... условията на следващия Gimmick Overload! Ledg, Anger, RINOA – за или против компанията, която желаят? Loop – стъпка #2. Tag Team Showdown!

Очаквайте...

Публикувано изображение
1

#210 Потребителя е офлайн   tugg 

• Jobber
  • Регистр: 25-март 07

Публикувано 12 април 2009 - 07:08

Адско шоу.Войната настъпи - Project Mayhem vs. The Company, кой ще победи? Едва прочетох шоуто, а вече нямам търпение за следващото..
Публикувано изображение
0

Сподели темата:

• Не можете да публикувате нова тема
  • Не можете да пишете в тази тема

1 Потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни