WWE, TNA, UFC, E-Fed, WWE Divas and TNA Knockouts Кеч Форум: WOLFPACK : WWE, TNA, UFC, E-Fed, WWE Divas and TNA Knockouts Кеч Форум

Към съдържанието

Добре дошли в WWE, TNA, UFC, E-Fed, WWE Divas and TNA Knockouts Кеч Форум!

BWC е един от най-старите български кеч сайтове. При нас ще намерите последните новини както за WWE и TNA, така и за ROH, NJPW, NOAH, CMLL, AAA и още много други федерации от целия свят. Тук можете да обсъждате абсолютно всичко, свързано с кеча, с най-запалените български фенове. Форумът разполага с раздел за MMA, в който можете да коментирате случващото се в UFC, K-1, EliteXC и други организации за смесени бойни изкуства.

online since 2002
Guest Message by DevFuse
  • Не можете да публикувате нова тема
  • Не можете да пишете в тази тема

WOLFPACK Show #51: LOVELESS -Epilogue; ??? Оцени темата: ***** 3 Гласа

#211 Потребителя е офлайн   The_Phenomenon 

• Jobber
  • Група: BWC Потребител Jr.
  • Регистр: 10-декември 07

Публикувано 12 април 2009 - 08:26

Адски добро шоу. Невероятни мачове и сегменти, Project Mayhem най-после загубиха и ми се струва, че няма да е за последен път.9,5/10
WIW Tag Team Champion
CMWF Xtreme-Division Champion

http://vbox7.com/play:d57ea30d
Не може да има по-тъпо същество от тая булка
0

#212 Потребителя е офлайн   BiZkiT 

• Red Devil
  • Регистр: 03-август 06

Публикувано 13 април 2009 - 07:52

За пореден път виждаме адски силно шоу! Stable war-а маже всичко, като най-после Project M записаха загуба. Предполагам, че все още няма да видим тотално обръщане на нещата и този stable още дълго ще вирее из дневника като завземе всички титли. Lion запази, като за мен това не беше учудващо, а самия Лъв е може би най-спечелилия образ от всички от началото на дневника. МЕ отново бе брилянтен. Забелязвам, че винаги когато Remus е в ME стават уникални мачове... :D :P Мисля, че скоро ще видим нов световен шампион. Mizernik пасва перфектно на описанието с това промо, което удари. Чакаме следващия event!
Публикувано изображение
0

#213 Потребителя е офлайн   Rise of Thunder 

• Low-carder
  • Група: BWC Потребител
  • Регистр: 07-март 09

Публикувано 16 април 2009 - 01:22

Ауууу усещам яка война тука.Шоуто както винаги къртеше от всякъде.Project M най-после записаха загуба.Но това май само ще е началото на края.10/10.За мен този дневник продължава да е най-добрия.Продължавай в същия дух.
WIW Tag Team Champion
0

#214 Потребителя е офлайн   G   Out of time... so say goodbye!

• Commissioner
  • Група: BWC Модератор
  • Регистр: 28-май 05
  • Current Mood: Current Mood: Paranoid

Публикувано 17 април 2009 - 04:59

Поредният невероятно пресъздаден евент в WIW, но някак си този път.. дори не мога да повярвам, че ще го кажа, но booking-а бе леко объркан поне за мен. Все пак историите продължават да се развиват невероятно, както и описанието на мачовете е прекалено добро, незнам как не те домързява! Продължавай в същия дух Remus!

Този пост е редактиран от G: 17 април 2009 - 05:00

Публикувано изображение
ЗАПИСВАЙТЕ СЕ

WRESTLING GALAXY

WRESTLINGS WORLDS
0

#215 Потребителя е офлайн   Remus   My Ego has 2 Sub-Egoes. Each One is bigger than the Other.

• Upper-mid-carder
  • Група: BWC Супер Потребител
  • Регистр: 24-юни 05
  • Current Mood: Current Mood: Bored

Публикувано 24 април 2009 - 10:19

Овча мисъл
Брой 5
Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение Публикувано изображение

Публикувано изображение
1

#216 Потребителя е офлайн   Remus   My Ego has 2 Sub-Egoes. Each One is bigger than the Other.

• Upper-mid-carder
  • Група: BWC Супер Потребител
  • Регистр: 24-юни 05
  • Current Mood: Current Mood: Bored

Публикувано 26 април 2009 - 04:52

] Прихванато съобщение...
] Разшифриране...
] ...
] Неуспех...
] Извличане на оригинала...

Ипкмтасера аримя е в кирза. Нмаоенсхе питвръе си щети. Упхъест ни пдновига млароа на вйотциние. Пиочулхме наокваечни прнеидеклпоя. Цнеата мжое би е вкиоса, но е цетана, котяо тбвяра да се залпати в имтео на онаятецелво ни. Втйноаа е във вихъра си. Няма за кгоа да кеирм карти в ръвкатие – вичско трябва да бдъе изнедвао на мсатаа. Иатрга паъжвдолра. Иммахе упшсеен ден, но птоедаба все още илздегжа като дленача цел. Дожтсимиа ли е? Да. Твоа ни керпи. Ние ще я днстгиеом.

Публикувано изображение

Шоуто за пореден път е открито от Архитекта, който стои в ринга с вече сраслия с ръката му микрофон.
A: Имам много кратко съобщение за изнасяне, след това вечерта е ваша. Първо искам да обявя, че следващата седмица ще се завърне мача Gimmick Overload! Второ, искам да обявя, че този път в него ще участват пет отбора! Трето, мачът ще бъде със залог титлите по двойки на WIW! Четвърто, тази вечер ще бъде посветена на квалификационни мачове за GO. Пожелавам успех на всички участници. Project Mayhem… на вас пожелавам особено голям камион, който да сгази задниците ви. G’bye!
Архитекта напуска доволен ринга, тълпата очевидно също е доволна.

В съблекалните, Kevin Hero, Uchiha G, Yo The Real и FinaL посрещат Ledg и Anger.
KH: Дами и господа, да посрещнем нашите „спасители” – Льодж и Генга!
Ledg: Знаеш ли, забавен си. Толкова си забавен, че чак спаси компанията си с комедия.
YTR: Защо си тук, Ledg?
Ledg: Дойдох да ви съобщя нещо. Миналия път, когато вашия безценен Architect най-после се пречупи и реши да ми предаде юздите на тази компания, той ми постави условие първо да го оттърва от група безполезни нещастници. За моя изненада, това не бяхте вие, а друга безполезна група, наричаща се... Нещо-нещо-нещо. Автоматично реших, че щом има нещо по-малко полезно от вас, значи ще бъде нищо работа. Но се оказва, че другите мизерници са в по-голяма бройка отколкото очаквах. Затова реших за първи и последен път в живота си да стъпя в тази дупка, която вие наричате съблекалня и да ви предупредя – Не ме прецаквайте! Щом искате това да продължи да съществува, се налага да ме слушате и да стоите далеч от пътя ми. Свършете вашата част – елиминирайте колкото можете повече от Проекта извън GO мача. На GO мача един от всички стоящи тук ще вземе златото и PM ще бъдат на крачка от разгром. След още едно шоу, те ще бъдат нищо повече от лош спомен. И тогава... когато аз поема контрола... с вас ще е свършено. Но дотогава, ако искате да спасите дребната си компанийка, помнете – свършете си работата и не ми се пречкайте!
Ledg дава знак и Anger излиза, а той го следва. Hero се обръща към събралите се:
КН: Е, това е напредък. Вече си говорим... някак.

Dwayne Johnson & Y2Joro са в един от коридорите и Johnson крещи по партньора си:
DJ: Как така няма да сме партньори? Полудя ли? Как така „край с Y2Joro”? Трябва да натрием носа на всички онези нещастници и как по-лесно от това да им вземем титлите?
Y2J: Много добре ме чу! Оправяй се сам. На мен ми омръзна от този отбор и ми омръзна от това никога да не печеля. Къде беше, когато Tuginator ме би с помощта на приятелчетата си? Къде беше миналата седмица, когато ме победиха двама аматьори? Чух какво казва BJ Slim и знаеш ли, той е прав. Не ми трябва глупавия ни отбор, след като с него не печеля нищо. Компанията умира и трябва да грабим колкото можем повече преди да потънем с нея. Оттук насетне, аз вече не съм Y2Joro, защото загубата от Tuginator ми отне всичко, вече съм The Artist Formerly Known As Joro! Приятно ми е и сбогом!
Joro завива в края на коридора, оставяйки Johnson точно пред завесата на рампата. В същия момент музиката му започва:

GIMMICK OVERLOAD QUALIFICATION MATCH –
Dwayne Johnson
vs. Ledg & Anger

Anger и Ledg не откриват с редовна смяна, а заобикалят Johnson, който опитва да държи под око и двамата, отвреме навреме подвиквайки „Да не забравите, че съм от вашите!” Това дори не ги забавя и те евентуално му се нахвърлят, сваляйки го на тепиха със задружни юмруци и чукове. Следват с няколко ритника и двоен бич... Johnson минава под отборното ласо и се завръща със скачащо ласо и за двамата! Johnson скача на крака, нанася шамар на Ledg, шамар на Anger, шамар на Ledg, шамар на Anger, хваща Ledg за главата и го блъсва в стомаха на Anger, поздравява публиката и просва Anger с нов шамар, карайки го да забие неволно DDT на Ledg! Johnson изправя Anger и го праща към въжетата, хвърляйки го през рамо на връщане. Следва бич и за Ledg и гръбнакотрошач! Johnson заключва Sharpshooter на Ledg! Anger се изправя и тръгва да го спаси... но Johnson пуска Ledg, препъва Anger и заключва на него Sharpshooter! Ledg обаче се изправя бързо и го освобождава с чук в тила на Johnson. Ledg погва опонента си със серия от ъперкъти, избутва го ъгъла и подканва Anger да идва. Бич за Johnson в отсрещния ъгъл, Anger се засилва, dropsault олюлява Johnson напред... и Ledg го убива с порещ ъперкът! Покриване – 1.. 2... НЕ! Ledg казва на Anger да го изправи и опитва Final Execution… Johnson блокира, праща Anger лице в лице с Ledg и опитва Walk Of Fame и на двамата... но и двамата отвръщат едновременно с лакти в тила му и го просват с двоен суплекс. Ledg приземява лакът в ребрата му, Anger приземява салто от място. Покриване – 1.. 2... НЕ! Ledg изправя Johnson нанася ъперкът и го праща от въжетата, ляга под него и Johnson го прескача... право в падащия ритник на Anger! Покриване – 1.. 2... НЕ! Anger изкачва въжетата, а Ledg изправя Johnson и опитва загребващо тръшване пред ъгъла... но Johnson внезапно се измъква и блъсва Ledg в ъгъла, пресичайки Anger! Johnson почива на четири крака, докато Anger бавно се възстановява и изправя върху сглобката... и Johnson се засилва, скача върху гърба на Ledg и прилага светкавичен СУПЕРПЛЕКС ПРЕЗ ГЛАВА на Anger! Johnson се обръща веднага към Ledg, опит за Walk Of Fame… Ledg нанася лакът в тила му, измъква се и се засилва от въжетата... Johnson го посреща с ритник в корема и опит за DDT… Anger се изправя и заковава енцугири! Ledg се освобождава и заковава FINAL EXECUTION! Покриване – 1.. 2... 3! @ 6:19
Победители: Ledg & Anger

Ledg взима микрофон.
Ledg: Имам съобщение за всички „спасители” в съблекалните: Аз не съм ваш съюзник – просто делите враг с обща цел. Това е доказателство и послание за всеки в съблекалните, смятащ ме за свой съюзник... както и за целта ми!
Той хвърля микрофона, обръща се... и обезглавява Johnson с тичащ punt през главата!

Dead End
(Vito & Spirit Killer) vs. Project Mayhem (James Luck & RUIN)

Vito открива срещу RUIN. RUIN веднага му казва да престане това, да не се съпротивлява и просто да премине на страната на Хаоса. Vito се замисля, обръща се, гледайки замислено и към Spirit... двамата поклащат едновременно глава и Vito се обръща с рязък удар в главата на RUIN. Vito продължава с мощни юмруци, бутайки го към празен ъгъл и продължава да налага безмилостно. Luck влиза да спасява... но Spirit влиза и го пресича с раменен блок. Spirit хваща Luck за главата и го ЗАПИЛЯВА в отсрещния ъгъл, където също нанася мощни юмруци. Vito му дава знак и двамата засилват опонентите си един в друг! След сблъсъка, Luck пада и се изтъркаля извън ринга, а Vito поема RUIN с жесток германски суплекс! Покриване – 1.. 2... НЕ! Vito праща RUIN в ъгъла си и се сменя със Spirit, двамата го засилват от въжетата и го посрещат с двоен раменен блок, след това Vito се засилва към Spirit... който го издига над глава и го спуска в масивна преса върху опонента им! Spirit покрива – 1.. 2... Luck прекъсва! Spirit се обръща към него и го просва с късообхватно ласо! Spirit се отдръпва и причаква RUIN... който се изправя бавно... Spirit се засилва... и RUIN дръпва съдията пред себе си... и SPIRIT ОТНАСЯ И ДВАМАТА СЪС SPIRIT PIKE! Spirit дръпва RUIN към себе си и го покрива, но няма съдия. Той става и крещи към рампата да пращат нов съдия. Междувременно Luck грабва една черна кендо пръчка и влиза, стоварвайки в между плешките му! Spirit се обръща ядосан... и получава удар в главата! Spirit се олюлява, но отказва да падне... и Luck го удря отново! И отново, и отново, и отново! Spirit пада на колене... Luck се обръща, за да удари и влезлия Vito... но Vito вдига крак и разбива пръчката с ботуш! Luck напада с голи ръце... Vito го посреща с ритник в корема, вдига го на рамо, блъсва гърба му в сглобката, обръща се и заковава OKLAHOMA STAMPEDE! Spirit се отърсва от ударите и се обръща към изправящия се RUIN, посрещайки го с MAGNUM DRIVER! Покрива... по рампата тича нов съдия – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Spirit причаква RUIN... засилка за нов Spirit Pike… RUIN го посреща с отчаян ритник и опит за Decay Cutter…Spirit го тласва с лекота в ъгъла и се сменя с Vito. Vito убива RUIN с ботуш в лицето, изхвърля Luck от ринга с ласо, след това се обръща към RUIN и го вдига на рамене, докато Spirit изкачва ъгъла пред него. Spirit полита – D.E.A.D. ЗА RUIN! Vito покрива – 1.. 2... 3! @ 3:12
Победители: Vito & Spirit Killer

След мача, Vito взима микрофон.
V: Ако не ме лъже паметта или изчисленията ми не са грешни, току-що поставихме рекорд за най-бърза победа от началото на WIW. И то срещу кого? Срещу „великата подтисническа група” Project Mayhem. От това ли се страхува цялата съблекалня? Само това ли има да предложи? Сериозно ли мислите, че представлявате някаква заплаха за нас? Ако можете само това, то считайте титлите си за наши! И още нещо...
По това време в ринга се изсипват другите четири члена на Project Mayhem, всеки държащ черна кендо пръчка. Spirit напада... но е бързо повален от два по два тежки удара през корема и главата! Vito се обръща... и попада под канонада от удари! Четиримата го свалят по лице и го засипват с множество удари през гърба! След това се връщат към Spirit и Tuginator и Mysterio го вдигат за ръцете, позволявайки на съвземащите се RUIN и Luck да нанесат още щети. Romero им дава знак да приключват и RUIN заковава Decay Cutter на Spirit, а Luck засажда Vito с C14H9Cl5! Mizernik взима микрофона на Vito:
M: Това е малко по-близо до реалността що се отнася до неща, които предлагаме. А вие ако можете само толкова, то изобщо не си правете труда да идвате за мача следващия път. Само ще изгубите времето на всички...
Той хвърля микофона край Vito, рита го за последно в тила и Project Mayhem напуска ринга... но внезапно са прекъснати от музиката на BJ Slim.
BJS: Project Mayhem… липсвах ли ви? Не се безпокоите, не съм тук, за да търся някаква разплата или отмъщение, или да защитавам неспособната си компания. Идвам, защото искам злато. Това злато мога да го получа още следващата седмица. И кой ще ми го даде? Вие. За целта ми трябва само един партньор. Нека ви представя моя брат по цел – Tuginator, това ще ти хареса – The Artist Formerly Known As Joro!
TAFKA Joro излиза до Slim и се ухилва на Tuginator и Mizernik, които свалят робите си, за да се приготвят за мача. Slim и Joro се усмихват... и се спускат по рампата, докато излишните членове на Project Mayhem напуска ринга.

BJ Slim & TAFKA Joro
vs. Project Mayhem (Mizernik & Tuginator w/ CHAOS Romero, Mysterio, RUIN & James Luck)

Slim и Joro се нахвърлят веднага върху опонентите си и ги засипват с юмруци, отделяйки ги в срещуположни ъгли. Те се качват пред тях и забождат 10 юмрука, диктувани от тълпата, след това ги засилват един в друг. Mizernik и Tuginator се блъсват лице в лице, обръщат се... и получават падащи ритници, които ги пращат да се търкалят в различни страни извън ринга. Половината Project Mayhem отива при единия, другата половина – при другия. Joro и Slim правят High 5, засилват се един срещу друг и излитат със стерео суисиди от ринга, просвайки всички за огромно удоволствие на публиката! Slim връща Tuginator в ринга и го следва, заключвайки STF! Tuginator се бори срещу захвата, отказвайки да се предаде, докато Joro и Mizernik отиват в ъглите си. Tuginator търси въжетата... и ги достига! Slim го пуска и се сменя с Joro, който влиза с войнствени лакти по опонента си, бута го в ъгъла, нанася раменни блокове и се отдръпва, за да отскочи от второто въже за падащ ритник в гърдите му! Tuginator се свлича в ъгъла и Joro се отдръпва... засилка... Mizernik дръпва партньора си за крака и скачащият за bronco buster Joro се нанизва на долния обтегач! Mizernik се сменя сляпо и влиза с ритници в гърба на Joro, отдръпва се и се засилва, заковавайки cannonball roll в гърба му! Mizernik го подхваща в разпятие и го преобръща – 1.. 2... НЕ! Joro веднага се изправя и търси ъгъла си... Mizernik го преобръща за крака – 1.. 2... НЕ! Joro отново търси ъгъла си... Mizernik го хваща с кълбо на О’Конър – 1.. 2... НЕ! Този път Mizernik е между Joro и ъгъла и първия тръгва за нападение... но Mizernik го улавя с атомно спускане и го просва с енцугири! Mizernik се сменя с Tuginator, двамата поемат Joro с двоен суплекс, засилват се от срещуположни страни, Tuginator приземява сентон, а Mizernik – крак-брадва! Tuginator покрива – 1.. 2... НЕ! Tuginator заключва chinlock и извива опонента си назад, крещейки „Харесва ли ти? Искаш още от миналия път, нали?” Joro изглежда се разбужда от думите, веднага търси да се изправи и нанася лакти в ребрата на опонента си, докат хватката не е отхлабена достатъчно и се засилва... но Tuginator го задържа за косата, дръпва го към себе си и заковава FLASHBACK! Покриване – 1.. 2... НЕ! Tuginator се сменя с Mizernik, двамата засилват Joro от въжетата и го порещат с чифт лакти, след това заковават падащи юмруци в челото му. Mizernik продължава с няколко ритника в корема му, изтрива си подметката от лицето му и също заключва chinlock. Joro едва-едва оказва съпротива, залитайки докато се изправя на крака, а лактите му са по-слаби отвсякога. Няколко удара в корема на Mizernik го измъкват, Joro търси ъгъла си... и Mizernik го изпреварва, тичайки пред него, за да блъсне Slim от ръба! Mizernik се обръща рязко и просва Joro с ласо! Покриване – 1.. 2... НЕ! Mizernik го издърпва в ъгъла си и се сменя с Tuginator. Двамата нанасят няколко ритника в гърдите му, Tuginator остава сам и изправя Joro, след което отново го просва с butterfly backbreaker! Покриване – 1.. 2... НЕ! Tuginator минава отпред и заключва boston crab! Joro едва се мърда, но все пак лази отчаяно към най-близките въжета и почти ги достига... Tuginator го дръпва рязко назад и превръща захвата в WALLS OF TUGG! Това вече ще е края за Joro... но Slim решава най-после да влезе и го освобождава с ритник по Tuginator! Съдията връща Slim в ъгъла му, докато Tuginator се сменя с Mizernik. Двамата бутат Joro в празен ъгъл, нанасят серия лакти, след това го засилват в срещуположния. Tuginator засилва Mizernik... право в ботуша на Joro! Joro веднага се качва на въжетата и прескача Mizernik, заковавайки ОГРОМЕН MISSLE DROPKICK в главата на Tuginator! Joro се изправя бързо... CODEBREAKER за Mizernik! Тримата лежат проснати в средата на ринга! Съдията брои – 1.. 2... 3.... 4..... 5...... 6....... 7........ 8......... Joro достига ъгъла си и това е смяна! Slim влиза с ласо за Mizernik. Обратен лакът поваля Tuginator. Падащ ритник за Mizernik. Енцугири за Tuginator. Slim подхваща Mizernik с ритник – FALCON ARROW! Покриване – 1.. 2... Tuginator прекъсва! Slim веднага го погва с лакти, ритник в корема – FALCON ARROW ВЪРХУ MIZERNIK! Slim отново покрива Mizernik – 1.. 2... НЕЕЕ! Slim изправя Mizernik и го приготвя за Volcano Eruption… Mizernik се измъква с юмруци в корема му, следва с коляно и опитва Cradle Piledriver… Slim пада на коляно, измъква се с кълбо и се завръща с падащ ритник в коляното на опонента си, сваляйки го на другото. Slim се засилва отново – SHINING WIZARD! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Slim вижда идващия Tuginator и го препъва по лице, засилва се зад него, докато се поизправя – GLIMMERING WARLOCK! Slim поема Mizernik и го наглася – VOLCANO ERUPTION! Покриване – RUIN е на ръба на ринга и спори със съдията! Slim веднага се изправя, очаквайки атака и мигновено избегва ласото на Luck, просвайки го със свое! Slim се обръща... в СУПЕРРИТНИК от Tuginator! Tuginator издърпва Mizernik върху него – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕЕ! Joro се съвзема и поема Tuginator с няколко лакътя, праща го от въжетата, пропуска ласо, но го нацелва на връщане с порещ лакът! Joro причаква Mizernik... ритник в корема, POWERBOMB! Издигане... И ВТОРИ! Издигане... И ТРЕТИ! Joro дърпа партньора си върху него, след това блъсва RUIN от ръба на ринга. Съдията е в позиция – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕЕЕ! Joro дръпва Slim в ъгъла си и се сменя сляпо, за да заключи WALLS OF NO TOMORROW на Mizernik! Но съдията отново е разсеян, този път от CHAOS Romero. Mizernik тупа! Но няма кой да го види! Joro пуска захвата и се обръща, за да види какво толкова го бави... и получава СТЕРЕО СУПЕРРИТНИЦИ от Mysterio и Tuginator! Joro се срива бавно, Mysterio напуска ринга, Romero слиза от ръба. Tuginator разбужда партньора си и покрива Slim с тяло, хващайки се за въжетата, за да не го изпусне. Mizernik е на крака, поема Joro – CRADLE PILEDRIVER! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТРИ! @ 14:15
Победители: Mizernik & Tuginator

Project Mayhem отново се изсипва в ринга и залива опонентите си с ритници и тук-таме някой удар с черна кендо пръчка за огромно неудоволствие на публиката. Romero крещи „Виждате ли как никой не ви помага? Защото се предадохте сами! Хаосът вече ви погълна, но вие продължавате да му се противопоставяте и затова сега сте тук и получавате още от същото!” Той дава знак на останалите и групата напуска ринга с пристигането на охраната.

Операторът се озовава в коридора, в който обикновено почива Remus Willmore. Както винаги, открива го свит в един тъмен ъгъл.
RW: Какво искаш? Идваш да пируваш над останките ми от миналия път? Няма да те огрее. Може би изгубих, може би не получих каквото исках, но по-важно е, че оцелях. И не бях пречупен. Щом не идваш за това значи идваш да ме питаш за мача ми. За опонента ми. За бившия шампион. Loop. Помня те. Срещали сме се и преди, нали? Помня как кървиш. Виждал ли си се отстрани? Искаш ли да знаеш как кървиш? Лесно. Прекалено лесно. Ти ще паднеш шампионе. Мислиш си, че си на пътека, водеща нагоре. Но щом се озоваваш срещу мен, значи вървиш по пътека, водеща точно в обратната посока. И съвсем скоро ще се озовеш накъдето си се запътил. Сам ще ти помогна. Ада те очаква...

Loop vs. Remus Willmore
Remus веднага налита за удар, но Loop го спира и го приканва да открият със сключване. Remus склонява, двамата сключват рамене... и Remus нанася коляно в корема му и продължава с лакти в главата, извеждайки го до въжетата, където следва с бич... Loop контрира бича, навежда се... Remus го посреща с ритник, атака... Loop го препъва и опитва Sharpshooter! Remus мята с крака, попречвайки му да ги кръстоса, отскубва се бясно и се изправя в ъгъла, долепен до сглобката, гледайки опонента си с подивял поглед. Loop го приканва... Remus напада, Loop го посреща с ласо през корема, връща се с руско помитане и отново опитва Sharpshooter… Remus се хваща за близките въжета и се издърпва извън ринга, гледайки Loop с всичката злоба на света, съсредоточена в погледа му. Той рита оградата и нахлува вътре, нападайки с ласо... Loop избегва, опитва да го препъне... Remus стоварва чук в гърба му, просва го с коляно през лицето и веднага заключва cross armbreaker! Loop се извърта и хваща въжетата с крака, но Remus не пуска. Съдията брои – 1.. 2.. 3.. 4.. и го освобождава. Loop се изправя, вперил изненадан поглед в гледащия отмъстително Remus, който не губи време и отново напада, хващайки го за ръката и дръпвайки го рязко, удряйки рамото му със своето. Remus го блъсва отново с рамо в рамото и го премята през ръка на пода, правейки стоящ ключ на ръката. Loop реагира бързо, изправя се и нанася лакти в корема му, бута го към въжетата и следва с бич... Remus блокира дръпва го към себе си и го повлича във Fujiwara armbar! Loop веднага се измъква с кълбо напред и се обляга с недокоснатата си ръка за въжетата. Remus напада... Loop го прехвърля зад въжетата. Remus го блъсва с лакът в тила и опитва трамплинен отскок... но Loop се обръща внезапно с падащ ритник, нацелвайки го в коляното и Remus се разбива обратно в ринга, стиснал крака си! Loop мигновено го дръпва за краката и опитва Sharpshooter, но Remus се мята диво, опитвайки се да достигне въжетата преди обръщането. Loop обаче е достатъчно настойчив, че да го изпревари и заключва захвата! Remus крещи като обезумял – не толкова от болка, колкото от това, че се намира под хватка за предаване, викайки „Пусни ме! Пусни!” Дивите му тласъци все пак го извеждат до въжетата и той се хваща здраво, влагайки всички сили в това да се издърпа извън ринга. Loop го поглежда въпросително, но по настояване на тълпата, се засилва и полита със суисида! И Remus избегва, при което Loop се разбива с болното рамо в оградата на публиката! Remus изкуцуква до него и го вкарва в ринга, следвайки го с нов cross armbreaker! Loop се върти на място и размахва крака... и достига въжетата! 1.. 2.. 3.. 4.. Remus го пуска отдръпва се, докато Loop се изправи и напада с разтърсващи лакти. Бич в ъгъла... но Remus осъзнава, че не може да го последва със засилка, затова закуцуква натам, псувайки на всяка крачка... това обаче дава достатъчно време на Loop да се съвземе и се завръща с падащ ритник в коляното му! Loop веднага става и хваща краката за да приложи захвата си... Remus обаче измъква единия си крак и го рита в рамото! Loop пада на коляно, Remus се изправя след задно кълбо и скача напред със здравото си коляно в лицето на Loop! Покриване – 1.. 2... НЕ! Remus го обръща и опитва Fujiwara armbar! Loop се завърта по гръб и го отблъсква назад, бързо става и търси крака му... Remus контрира с енцугири! Loop се отдръпва назад... и се завръща, убивайки Remus с GLIDING KICK! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕЕ! Крак на въжетата! Loop алчно хваща крака и го дръпва към средата на ринга, за да заключи Sharpshooter… Remus свива крака, за да го дръпне към себе си и вместо да го изрита назад, хваща ръката му и го бута до себе си, заключвайки KIMURALOCK! Loop е хванат натясно в средата на ринга и влага всички усилия в това да се избута към въжетата, ползвайки крака като бутало! Още малко... още малко... още малко... и ги достига! Но Remus отново не пуска! 1.. 2.. 3.. 4.. 5! DQ! @ 7:25
Победител: Loop

Съдията едва успява да накара Remus да пусне опонента си, но веднага след това получава лакът в лицето! Кракът на Remus не издържа на рязкото изправяне и той отново пада и изкарва целия си яд на Loop, заключвайки FUJIWARA ARMBAR! Той опитва да откъсне ръката му от ставата! Loop успява да прехвърли краката си извън ринга и сам се отскубва от хватката и залита назад, блъсвайки се в оградата на публиката! Като обезумяло животно, Remus го следва, но кракът му отново не го държи и той се свлича в краката на Loop, който отскача назад, докато Remus опитва да долази до него, крещейки „ЕЛА МИ! ЩЕ Я ОТКЪСНА! ЕЛА МИ!” Loop се отдръпва веднага от него, гледайки го с нещо средно между неверие и любопитство, след това решава, че не си заслужава и си тръгва по рампата, оставяйки опонента си да лази след него, докато охраната не идва, за да му помогне.

D’Lo Brown & Xzibit
vs. Kevin Hero & Uchiha G

Откриват Xzibit и Hero. Последният демонстрира заплашителната си маневреност с няколко скока зад и пред въжетата, салто навътре в ринга и засилка, окончаваща с изправяне на ръце, избутване от въжетата и скок отново на крака. Hero дава знак на Xzibit да повтори това... и Xzibit го хваща за ръката и го прехвърля по гръб, заключвайки ръката му! Hero, вече уморен от собствените си каскади, се изправя мудно, бута опонента си към въжетата и го засилва, измъквайки се, прескача го на връщане, минава под него и скача... Xzibit се спира... Hero прави салто насред движението и се приземява на крака! Xzibit напада... и Hero довършва падащия си ритник! Hero се радва на мини-победата, пропускайки момента, в който Xzibit се сменя с Brown. Затова реакцията му, когато се обръща към масивния си опонент, е да отскочи уплашено назад, падайки чак в ъгъла си. Uchiha се сменя сляпо и влиза, заставайки очи в... корема с опонента си. Brown го хваща за раменете и го тласва назад, връщайки го чак в ъгъла му. Uchiha се завръща с лакти, нанасяйки удар след удар в гърдите му до никакъв ефект. Brown напада... Uchiha избегва ласото и нанася странични ритници в корема му, отново без особен ефект. Brown се обръща рязко и го просва с обратен лакът в главата! Uchiha се превърта с кълбо назад и се изправя, нанасяйки още лакти и ритници... Brown го просва с мощен юмрук в главата. Uchiha отново е на крака и отново напада упорито... ударите му вече започват да взимат ефект... и Brown се отърсва с коляно в гърдите му и го вдига високо над главата си. Uchiha се измъква и се спуска зад него, хващайки го около кръста... Brown обаче го хваща за ръцете, освобождава се с лекота и го събаря с мощен тласък със задник! Uchiha стига чак до въжетата при падането си, излиза отвън и изкачва ъгъла, политайки с ракетен ритик в гърдите му! Brown залита назад... и Hero полита от въжетата зад него, заковавайки Superman Elbow в тила му! Brown залита напред... Uchiha го поема с високи ритници в гърдите му. Brown залита назад... внезапно се обръща и хваща Hero за главата, блъсвайки го в Uchiha! Двамата залитат на място... и Xzibit полита от върха, просвайки ги с dual missle dropkick! Hero се измъква от ринга, а Xzibit го следва с tope conhilo! Brown междувременно праща Uchiha в празен ъгъл, застава с гръб към него и заковава няколко мощни удари със седалище, замазвайки го за сглобката! Brown се обръща, загребва опонента си... и го запилява през ринга! Покриване – 1.. 2... НЕ! Brown следва с ново загребващо тръшване в средата на ринга и се сменя с Xzibit, който отново полита от върха и заковава BIG SPLASH! – 1.. 2... НЕ! Xzibit изправя Uchiha, нанася лакти, бич от въжетата и го посреща с бедрен ритник... за още 2. Xzibit стоварва няколко ритника върху гърдите на Uchiha и изкачва близкия ъгъл. Той полита с 450... няма никой вкъщи! Xzibit се претъркаля с кълбо, обръща се... и Uchiha го поваля с ритник-колело! Uchiha продължава движението с дълго търкаляне към ъгъла си, където се сменя с Hero. Hero влиза в ринга, очаквайки изправящия се Xzibit със серия от лакти, завъртане и дисков лакът! Hero се засилва и поваля отново Xzibit с ласо. Сентон довършва серията и Hero покрива ... за 2! Hero опитва Hero’s Welcome... Xzibit удря с лакти в корема му, обръща се със скок и следва с huracanrana! Hero се изправя в движение и се засилва от въжетата... право във втора rana! Xzibit очаква третото му идване... и заковава експлодер! Покриване – 1.. 2... НЕ! Xzibit се сменя с Brown, който влиза и издига Hero над главата си, пускайки го върху коляното на партньора си! Brown се засилва и приземява масивен крак-брадва! Покриване – 1.. 2... НЕ! Brown изправя Hero и опитва Sky-High… Hero се измъква с падащ ритник. Hero опитва да се изправи, но Brown се връща бързо, хваща го за крака и го дръпва към себе си... Hero нанася енцугири! Hero с поредица диви лакти, всеки от които залюлява Brown и евентуално го праща в празния ъгъл отзад. Hero блъсва Xzibit от ръба на ринга, докато Uchiha се засилва от срещуположния ъгъл и заковава двоен удар с колене в гърдите му! Uchiha и Hero едновременно препъват Brown с крака, събаряйки го по лице, след това заковават едновременно двойни настъпвания върху масивния му гръб! Hero покрива – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Hero дава знак на Uchiha да изкачи сглобката... но Xzibit се завръща и бута Uchiha извън ринга! Xzibit се сменя сляпо в Brown и влиза с лакти по Hero, праща го от въжетата и го посреща със суплекс през главата! Следва с експлодер! Xzibit заковава втори експлодер! Трети експлодер! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Xzibit премерва изправянето на Hero и опитва X Killa... Hero го избутва напред със сетни сили... право в енцугирито на Uchiha! Xzibit се обръща... и Hero го олюлява с Пеле ритник! HERO’S WELCOME! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТРИ! @ 11:30
Победител: Kevin Hero & Uchiha G

Hero и Uchiha се радват на победата си над бившите шампиони по двойки, докато Brown гледа вбесено извън ринга. Той стоварва юмрук върху тепиха и изкрещява нещо на Xzibit, след което си тръгва с тропот по рампата.

INTERMISSION!

Bloodydoom е в съблекалнята и се приготвя за идния мач.
BD: Много е просто. Всичко е прекалено просто. Светът е устроен толкова просто, че човек ако успее да си отвори очите за един мимолетен миг, може и да забележи – с огромна изненада! – колко лесно е да го разбереш. Всичко на този свят се побира в три секунди. 1, 2, 3. Лесно е, нали? Дори и трол може да го запомни. 1, 2, 3. Всички успехи, всички загуби, всички награди, всички моменти, за които си струва да се борим, се побират в този интервал. 1, 2, 3. Целият ни живот се състои в очакването на трите секунди, които слагат края на нашето очакване и началото на нашето царуване като властелини в професията ни. 1, 2, 3. 1, 2, 3. Bulgarian Lion, не помня някога да сме се срещали, но знай, че тези три секунди ще те застигнат по-рано отколкото си очаквал. Не успях да ги приложа на Ledg, но ти... на теб ще ти ги дам с удоволствие. 1, 2, 3. Толкова е просто. Lion, очаквай трите отброявания, поставящи точка на съществуването ти като pure wrestling шампион. Защото аз съм Bloodydoom… и съм Цялото Шибано Шоу!

WIW PURE WRESTLING CHAMPIONSHIP –
Bulgarian Lion ©
vs. “The Whole Fuckin’ Show” Bloodydoom

Lion иска да открие с ръкостискане. Bloodydoom решава все пак да му стисне ръката. Двамата сключват рамене и Bloodydoom бързо минава зад Lion с ключ около кръста, опитвайки да го повали. Lion блокира, Bloodydoom опитва да го издигне, Lion блокира, Bloodydoom го размята наляво-надясно, опитвайки изобщо да го помръдне, Lion обаче се измъква и минава зад него, повдига го и го стоварва по лице на тепиха, сяда върху гърба му и нанася няколко подигравателни шамара по тила му. Bloodydoom рязко се обръща и го изритва от себе си, изправяйки се ядосано. Lion свива извинително рамене и вдига ръка, за да опитат борба за надмощие с натиск. Bloodydoom се съгласява, двамата сключват ръце и започват да се бутат из ринга, всеки опитвайки да изведе другия към въжетата. Lion поднася Bloodydoom... който рязко го извърта... Lion обръща захвата и натиска напред... Bloodydoom се извива назад... главата му достига пода, но е извит в мост... Lion скача върху него... и Bloodydoom издържа натиска! Lion слиза, задържайки ръцете му към пода, скача отново... и Bloodydoom отново издържа! Lion слиза и скача отново... Bloodydoom пада, подлага крака и задържа Lion във въздуха, сваля го на крака и се дръпва рязко, скачайки в движение върху коленете му. Опит за маймунско колело... Lion се премята на крака! Lion влиза в засилка, Bloodydoom минава под него, изправя се и го прескача на връщане, опит за hip toss... Lion блокира... опитва свой... Bloodydoom блокира! Bloodydoom нанася удар с коляно през корема му и опитва вратотрошач... Lion се извърта извън движението и нанася звучен чоп! Bloodydoom се олюлява назад и Lion го следва с още чопове. Достигайки ъгъла, Lion следва с ласо към отсрещния, Bloodydoom обаче се хваща за въжетата и се оттласква назад, прескачайки засиления си опонент, който се разбива в ъгъла! Bloodydoom следва с раменни блокове през корема му, премята се задно и заковава окончаващ раменен блок, след което улавя падащия Lion със силово тръшване! Покриване – 1.. 2... НЕ! Bloodydoom изправя Lion, нанася ъперкът, нанася втори, следва с бич към ъгъла и засилка за нов раменен блок... Lion издига крака и преобръща опонента си след sunset flip – 1.. 2… НЕ! Двамата се изправят едновременно, Bloodydoom пропуска ласо, Lion пропуска чоп, Lion се обръща с ласо... Bloodydoom го контрира във въртящ вратотрошач! Bloodydoom изправя Lion и заковава вратотрошач през рамото си! Покриване – 1.. 2... НЕ! Bloodydoom дръпва Lion пред ъгъла и го изкачва... Lion обаче се изправя и го олюлява застрашително с мощен чоп. Lion се качва при него и опитва Bulgarian Suplex... Bloodydoom блокира и нанася удари с глава, навежда се и забива рамо в корема на Lion, бутайки го обратно на тепиха и по лице върху сглобката! Lion се олюлява назад и Bloodydoom полита с красив front missle dropkick в гърдите му! Покриване – 1.. 2... НЕ! Bloodydoom причаква Lion да стане, нанася зъботрошач, сателитно помитане с крак и го причаква отново... ритник в корема и опит за Legendary Destroyer! Lion се изправя, прехвърляйки го назад... Bloodydoom се задържа за sunset flip – 1.. 2… НЕ! Двамата отново се изправят, Bloodydoom тръгва за суперритник... Lion улавя крака му и го дръпва към себе си – CRADLE SUPLEX! И двамата са на пода и събират сили за изправяне. Първи е Lion, който очаква опонента си с поредния чоп. Bloodydoom му връща лакът. Lion нанася чоп. Bloodydoom тръгва за ъперкът... Lion блокира с чук в ръката му, пращайки го в завъртане и го издига в носилка. Опит за Plane… Bloodydoom се измъква, ритник в корема, опит за Legendary Destroyer… Lion хваща ръката му, измъква се с извиване и замахва за ласо... Bloodydoom избегва, опит за заден суплекс... Lion се премята зад него и следва с германски суплекс с мост – 1.. 2... НЕ! Двамата отново стават едновременно, Bloodydoom е първи с атака, но Lion го избегва и заковава нов германси суплекс! Той задържа захвата и се изправя с него, заковавайки втори! И трети! Четвърти! Пети! Шести! Lion променя захвата – ДРАКОНОВ СУПЛЕКС – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Lion отново променя захвата и опитва Cattle Mutilation… Bloodydoom инстинктивно полага крак на въжетата, избегвайки захвата на цената на едно прекъсване! Lion примирено го изчаква да се изправи и напада с нова порция чопове, извеждайки го в ъгъла, където заковава neverending chop серията си, следва с бич... и ласо... Bloodydoom избегва, въртящ ритник в корема спира Lion, Bloodydoom го подхваща – POWERBOMB В СГЛОБКАТА! Lion се свлича на колене... Bloodydoom го убива с SHINING SUPERKICK! Bloodydoom се срива отгоре му – ЕДНО.. ДВЕ... ТЕ-НЕЕЕЕЕЕ! Lion полага крак на въжетата за първо прекъсване! Bloodydoom се изтъркаля от него и се обляга на първото въже, клатейки подразнено и уморено глава. Той се издърпва на крака с въжетата, очаква и опонента си... ритник в корема, опит за Legendary Destroyer… Lion пада на колене! Bloodydoom опитва да го приложи въпреки това, но Lion упорито отказва да се даде! Bloodydoom го бута, отказвайки се от това и напада с тичащо STO! Bloodydoom го издърпва пред ъгъла и изкачва върха – CANNONBALL SENTON! НЯМА НИКОЙ ВКЪЩИ! Нов германски суплекс от Lion тръшва Bloodydoom на главата му и той се изправя замаяно, а Lion се засилва пред него – LARIAT! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТРИ! @ 18:34
Победител: Bulgarian Lion (5th defense)

Bloodydoom блъска глава в тепиха, когато се осъзнава и вижда ликуващия си опонент. Lion го вижда и отива при него, предлагайки му ръка... и Bloodydoom я поема, изправяйки се, за да поздрави опонента си, но все пак му казва „Но не си праив илюзии, аз пак ще дойда и тогава: 1, 2, 3.” Bloodydoom напуска ринга. И BJ Slim влиза със стол! Той го стоварва в гърба на Lion, след това и в тила му! Lion залита напред, връща се след като се блъсва във въжетата и Slim го улавя с уранаги и заключва Anaconda Vice! Slim опитва да откачи главата на pure шампиона! И Bloodydoom се връща в ринга, ритайки го няколко пъти в главата! Slim се изправя и двамата разменят юмруци. Slim надделява, бута Bloodydoom към въжетата и се засилва... и Bloodydoom го прехвърля през рамо извън ринга! Когато Slim отново се набира на крака, той крещи „Ще се върна! Ще се върна и тогава и ти, и шампиончето там ще си получите заслуженото, а титлата ще бъде моя!”, след което си тръгва по рампата, сипейки обиди под нос.

WIW TAG TEAM CHAMPIONSHIP
Project Mayhem
(CHAOS Romero & Mysterio) © vs. Yo The Real & FinaL

Romero открива срещу Yo, но му дава знак да вкара Final. Yo пита публиката това ли иска и те крещят утвърдително. Смяна, Final влиза и се радва на крещящите фенове... и Romero го напада в гръб, просвайки го с чук, след което стоварва няколко ритника в тила. Romero блъсва Yo от ръба на ринга и вика Mysterio да влезе, после двамата засипват Final с порой от ритници, евентуално прекъснати от съдията. Yo опитва да се намеси, но съдията го спира... при което позволява на шампионите да поритат още малко партньора му. Romero вдига Final, праща го в ъгъла си и заковава рамо в корема му. Смяна, Mysterio влиза и двамата нанасят още ритници по Final. След това го засилват от въжетата и го посрещат с двоен hip toss. Mysterio покрива... за 2. Mysterio изправя Final, нанася му няколко юмрука и следва с бич... Final блокира и заковава mule kick! Mysterio се изправя сравнително бързо и го напада... Final бяга към ъгъла, прехвърля се зад него и опитва заден суплекс... Mysterio се премята зад него, също опитва заден суплекс... Final също се премята на крака, прави кълбо назад и се сменя с Yo, който влиза със засилка под ласото на Mysterio, скача на въжетата и се хвърля назад, обръщайки се насред въздуха с летящ ритник в главата му! Romero влиза... и Yo го посреща със странични ритници през корема, един в коляното, сваляйки го на колене и ритник-кука в тила му! Yo дебне Mysterio... и го замазва за ъгъла с мощен падащ ритник! Покриване – 1.. 2... НЕ! Yo отива в ъгъла и скача за H2R… Romero обаче става и го блъсва, пращайки го в премятане В ПУБЛИКАТА! Главата на Yo минава на сантиметри от оградата! Romero помага на партньора си да се изправи и Mysterio слиза от ринга, за да върне Yo. Обратно вътре, Mysterio го поема с атомно спускане, юмрук и загребващо тръшване в средата на ринга. Той изкачва ъгъла и полита – FLYING ELBOWDROP! Покриване – 1.. 2... НЕ! Mysterio става и причаква Yo... засилка за суперритник... Yo избива крака му встрани, завъртайки се на място и заковава buzzsaw enzuigiri! Двамата са на тепиха и тръсят ъглите си... и ги достигат едновременно! Romero и Final влизат и започват размяна на юмруци, подкрепяни от “YAY!” и “BOO!” викове от публиката. Romero надделява, следва с бич към ъгъла... Final скача върху сглобката и полита обратно назад с WHISPER IN THE WIND! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Final изправя Romero, опит за Ace Crusher… Romero го бута към въжетата, засилва се назад и се завръща с КОПИЕ! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Romero опитва Chaos Falls... Final се измъква с удари в корема му, нанася колене, праща го в ъгъла и следва с летящ бедрен ритник в гърдите. Romero залита напред и Final го улавя с ACE CRUSHER! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕЕ! Final остава седнал на място за кратко, след това изкачва ъгъла и дава знак, че всичко ще приключи. Полет за Swanton… НЯМА НИКОЙ ВКЪЩИ! Romero се надига с помощта на въжетата – FATALITY STRIKE! Romero пуска опонента си на крака и го бута към влезлия Mysterio, който заковава MICHINOKU DRIVER! Mysterio бута Yo от ъгъла, а Romero покрива – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕЕЕ! Romero вдига Final и го праща в ъгъла си, след това дава знак на Mysterio да идва и го засилва... право в ботуша на Final! Final хваща Mysterio за главата, качва се на второто въже и скача с енцугири по Romero, окончавайки падането с торнадно DDT за Mysterio! И тримата остават да лежат. Final лази към ъгъла си... още малко... почти го достига... Yo вече е при въжетата и опива ръка към неговата... но Mysterio го хваща за крака и не го пуска да напредне повече! Mysterio го задържа, докато Romero не се свестява достатъчно, че да бутне отново Yo и да срита Final в гръба, спирайки напредъка му. Romero изправя Final, нанася юмруци и дава знак на Mysterio. Двамата засилват Final от въжетата, прехвърлят го с hip toss, но улавят краката му при падането, задържайки го в двойна носилка, издигат го високо над главите си и го просват в средата на ринга с мощен грохот от ринга! Те наричат това The Hate Bomb! Romero покрива, а Mysterio задържа Yo – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕЕЕ! Yo се измъква в последния момент и спасява! Yo веднага се изправя и отхвърля Mysterio от себе си, нападайки го с лакти, обръща се с ритници по Romero и го праща в ъгъла отзад. След това праща и Mysterio в Romero в ъгъла. Yo застава в отсрещния ъгъл, засилва се с премятане през ръце и заковава скачащ ритник в главата на Mysterio! Шампионът се свлича, а Yo вдига Romero зад него и го стовава с лицетрошач върху гърба на партньора му! Yo отива в ъгъла и полита назад – HIGHWAY 2 REALITY! Romero се отмества и Yo приземява успешно само върху Mysterio! Yo тръгва след Romero и го подгонва извън ринга, а междувременно съвзелия се Final изкачва ъгъла и полита – SWANTON BOMB ЗА MYSTERIO! Final покрива... но Mysterio не е редовна смяна! Final се обляга на въжетата изморено и крещи на Yo да връща Romero в ринга. Yo обаче е твърде зает да взима стол и да подгонва застаналите на рампата James Luck & RUIN! Romero се връща сам в ринга и Final го напада с лакти. Ритник в корема и опит за Ace Crusher… Romero обръща в backslide – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕЕЕ! Final се изправя с нов ритник в корема му и отново опит за Ace Crusher… Romero забива коляно в гърба му, обръща го за коляно в корема и го навежда – CHAOS FALLS! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТРИ! @ 18:59
Победители: CHAOS Romero & Mysterio (3rd defense)

Yo се връща вбесен в ринга, все още стиснал стола в ръка. Romero и Mysterio обаче вече са свършили работата си и доволно се оттеглят, вдигнали високо титлите си. Това обаче не ги спасява и Yo настъпва със стола... но Tuginator и Mizernik нахлуват в ринга и го просват в гръб! Luck & RUIN се завръщат по рамапата и шестимата засипват световния шампион с ритници! Romero повдига главата му и му изкрещява „Сега няма кой да те спаси! Сега ти държиш обекта на желанията на всички! Колкото по-слаб се чувстваш ти, толкова по-силни ще се чувстват те! Само в Хаоса един ще открие спасение... но вече е твърде късно!” Romero полага световната титла под главата на Yo и го настъпва рязко, забивайки челото му в грапавата повърхност!
Внезапно по рампата се спускат Kevin Hero и Uchiha G! Следвани са от Ledg, Anger и RINOA! Всеки носи различно оръжие в ръка и четиримата нахлуват в ринга, докато Project Mayhem излиза и се пръсва в различни посоки из публиката. А на входа на рампата застават Vito и Spirit Killer, които оглеждат бягащите шампиони и стоящите в ринга претенденти. Какво ли ще се случи следващия път на Gimmick Overload?

D’Lo Brown vs. Xzibit; BJ Slim vs. Bloodydoom; TAFKA Joro vs. Bulgarian Lion; James Luck vs. FinaL; Dwayne Johnson vs. Yo The Real;
+ 5-Team Gimmick Overload Tag Title Match!

Очаквайте...

Публикувано изображение
1

#217 Потребителя е офлайн   The_Phenomenon 

• Jobber
  • Регистр: 10-декември 07

Публикувано 26 април 2009 - 08:37

Много добро шоу с интересни мачове и сегменти. Project Mayhem скоро трябва да очакват пълен разгром както се очертават нещата. Мачовете за следващото шоу се очертават много интересни, особено този за отборните титли.
WIW Tag Team Champion
CMWF Xtreme-Division Champion

http://vbox7.com/play:d57ea30d
Не може да има по-тъпо същество от тая булка
0

#218 Потребителя е офлайн   tugg 

• Jobber
  • Регистр: 25-март 07

Публикувано 26 април 2009 - 10:24

Брутално шоу.С всяко шоу става се по-интригуващо.Интересното е, че тука не става въпрос само за "бой", ами и интересни истории, войни, развити по по-различен начин, не като един обикновен feud.
Радвам се, че на мелето другия ивент ще партнирам с Мизерник, кефи ме никът :) Чакаме вестника и следващото шоу.
Публикувано изображение
0

#219 Потребителя е офлайн   Yo The Real 

• Title Contender
  • Регистр: 23-март 08

Публикувано 27 април 2009 - 10:29

Абе шоуто беше на мноого по-ниско ниво от обичайното. Аз съм с много високи очаквания от дневника и това шоу леко ме разочарова. Имам време за обстоен коментар, но нямам муза. :(
Публикувано изображение
Those who don't know pain can never know true peace.

WIW World Champion [c]
0

#220 Потребителя е офлайн   BiZkiT 

• Red Devil
  • Регистр: 03-август 06

Публикувано 28 април 2009 - 08:07

Мен пък шоуто ми харесва. Най-малкото не е нужно всеки път да има някакъв умопомрачителен мач за да кажеш, че шоуто е добро. Историите са най-важното в един дневник, а туш те са интересни и разнообразни. Радвам се, че Gimmick Overload мача се завръща, като съм сигурен, че ще видим нови шампиони. Въпросът е дали те ще са от Project M или не. Самата ситуация с Ledg в нашия лагер е доста странна, но и в същото време непредвидима. Дали пък няма да се обърне срещу нас скоро...? Или просто ще има tease-ове, които да ни заблуждават? Lion вече прави пета защита на титлата и както се очертава ако няма някаква изненадваща смяна очаквам да държи още доста време Pure титлата. Мисля, че е време да има сериозен мач за титлата му...

П.С. - Докато прочета началото направо се изприщих... Хитро, btw ;) :)
Публикувано изображение
0

• Не можете да публикувате нова тема
  • Не можете да пишете в тази тема

1 Потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни