Прави ли ни силни или ни кара да се отчайваме още повече, когато разберем, че всичко е било лъжа или заблуда?
Дава ли ни сили или черпи от силите ни, докато напразно вярваме в заблудата?
Търсим ли я или тя сама ни намира?
Успехът зависи ли от нея или може да се оповаваме и на добрата стара вяра?
Можем ли да влезем в битка без нея?
Можем ли да излезем от битка с нея?
Винаги ли печелим, ако я имаме?
Сигурни ли сте, че не е заблуда...

Дава ли ни сили или черпи от силите ни, докато напразно вярваме в заблудата?
Търсим ли я или тя сама ни намира?
Успехът зависи ли от нея или може да се оповаваме и на добрата стара вяра?
Можем ли да влезем в битка без нея?
Можем ли да излезем от битка с нея?
Винаги ли печелим, ако я имаме?
Сигурни ли сте, че не е заблуда...

Шоуто е открито с The Architect в средата на ринга и петте отбора, които ще участват в главния мач около ринга.
A: Тази вечер, както разбрахте преди доста време, ще се състои втория Gimmick Overload мач, този път отборен, със залог отборните титли на WIW! Нека ви представя участниците. Първо, защитаващите шампиони, CHAOS Romero & Mysterio! Втори, техните партньори в група, но съперници в мача – Tuginator & Mizernik! Трети, една част от защитниците на WIW – Kevin Hero & Uchiha G! Четвърти, предполагаемата „защита” на WIW – Ledg & Anger! И накрая, хората, които се надявам да убият надеждите на Project Mayhem – VITO & Spirit Killer! Драги участници, предтои ми да ви съобщя правилата на мача, за да няма после недоразумения. Anger вече е запознат, но нека все пак се повторя – в ринга ще влязат всички накуп. Мачът има четири условия – Туш, Предаване, Първа кръв и Маса. При изпълняване на едно от тези условия (например, някой бъде туширан или проснат през маса), отборът, на чийто член е било приложено, е елиминиран. При изпълняване на условие, то също е елиминирано и вече не може да бъде ползвано. Победителите са тези, които оцелеят всички отбори и всички условия! Беше ми много неприятно, надявам се всички да се избиете и никога повече да не се налага да се занимавам с вас. Г’бай!
Архитекта напуска ринга, минава покрай Hero и Uchiha и продължава по рампата, оставяйки отборите да се погледат известно време, след което всеки поема по своя път.
James Luck vs. FinaL
Luck опитва да нападен Final предварително, но получава ритник в корема и Final поема надмощието с юмруци, бутайки го към ъгъла, където забива няколко пъти коляно в корема и следва с бич... Luck блокира и нанася енцугири! Luck веднага следва с DDT! Покриване – 1.. 2... НЕ! Luck нанася няколко ритника на опонента си, души го с крак и го изправя за удари в ъгъла. Luck следва с бич от въжетата, опит за прехвърляне... Final го рита в гърдите, следва с нов ритник... който Luck хваща... и Final отговаря с mule kick! Final се засилва и приземява flip ledgrop... за 2! Final опитва Ace Crusher… Luck го бута към въжетата, нанася ритник и опитва C14H9Cl5… Final го бута в ъгъла, измъква се и нанася няколко юмрука, с които го сваля до долния обтегач, след това се отхвърля от въжетата и заковава подземен падащ ритник в гърдите му. Final го дръпва пред ъгъла и го изкачва... но Luck се изправя рязко и го пресича върху сглобката. Luck се качва зад него, налагайки го в тила, изправя го върху сглобката и опитва заден суперплекс... Final обаче се обръща във въздуха и пада с crossbody върху него! – 1.. 2... НЕ! Final вече е на крака и очаква опонента си... ритник, Ace Crusher… Luck контрира с backslide – 1.. 2… НЕ! Final се изправя преди него – ACE CRUSHER! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Final праща опонента си в ъгъла и се засилва... право в ботуша му. Luck се качва на второто въже, Final напада отново... и отново получава ритник в главата. Luck скача след него – SPIKE DDT! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Luck бързо изкачва въжетата, намества се и полита за жабешка преса... НЯМА НИКОЙ ВКЪЩИ! Final се качва на въжетата – SWANTON BOMB! НЯМА НИКОЙ ВКЪЩИ! Двамата лежат известно време на тепиха, после бавно започват да се надигат... Luck напада... Final го блокира и го поваля със саблен удар. Final следва със сядащ ченетрошач, засилка и ритник-колело. Final продължава с бич в ъгъла... Luck контрира бича и го следва... Final изкачва с един скок въжетата и полита обратно – WHISPER IN THE WIND! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Final изправя Luck – ACE CRUSHER! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТРИ! @ 6:12
Победител: FinaL
След като ринга се разчиства, започва музиката на Loop и той слиза по рампата, носейки микрофон.
L: На миналото шоу имах едно прозрение. Изправих се срещу човек, когото мислех, че съм срещал, но се оказва, че всъщност изобщо не съм знаел нищо за него. Човек, който се опита да изтръгне ръката ми, отначало предположих, че е с единствената цел да спечели мача, но се оказва, че причината е съвсем друга. Remus Willmore. С какво е известен този човек от старта на компанията? През последнаха седмица разпитвах за теб. Знаеш ли какъв беше основния отговор? Садистично изчадие. Имаше и още няколко, вариращи от „гад” до „дявол”, но предполагам стана ясно какво е общото мнение. Чух всичко това и... всъщност се оказва, че не съм чул нищо. Чувам това, което правиш. Чувам това, с което си известен. Но не чух нито защо това е така, нито защо ти си такъв. Каква е историята на Remus Willmore? По принцип това не би ме интересувало, но миналата седмица, докато бяхме очи в очи, аз видях две неща – първо, вече споменатото желание да ме нараниш и второ, скрито много назад, зад стената от омраза, която си изградил, желание за победа. Това желание издава много. То те прави човек. То те прави един от нас, а не извергът от представите на всички. Но е скрито толкова назад, толкова погребано от тоновете омраза, които влагаш, че не можеш да го използваш. Не мислишп практично. Ти... не мислиш. И както казах първия ден, когато дойдох – аз идвам тук, за да спасявам. Ти... ти не си неспасим. Ще ти помогна, Remus. Ще видиш отново светлината в света. Ще ти помогна отново да се стремиш към победа, а не към болка...
Започва World Falls Away и Remus слиза целенасочено по рампата. Влиза в ринга и яростно взима микрофона на Loop.
RW: Какво знаеш ти? Какво знаеш за болката, за победата и загубата? Мислиш, че си преживял много? Мислиш, че знаеш много? НИЩО не знаеш! Нито за споменатите, нито за МЕН! Така че си затваряй устата, преди да я зашия, ползвайки черватата ти за конец! Знаеш ли, писнало ми е от хора като теб. Така наречените „спасители”... толкова смешни сте ми всички. Мислите, че правите услуга на хората като им се бъркате в живота. СТОЙ ДАЛЕЧ от моя живот! Стой далеч от мен! Миналия път може да се размина, но следващия път, когато влезеш в ринга с мен, знай, че нищо няма да те спаси. Не ми пука за дисквалификацията, не ми пука за закона. Ще... те... осакатя! Така че се надявай никога повече да не ме срещнеш. Ти просто не искаш да се превръщаш в моя цел. Просто не искаш...
Loop си взима микрофона.
L: Прав си. Не искам. Мислех ти да си моята цел. Защото виждам какво не е наред. Виждам как може да се поправи. Просто трябва и ти да го видиш. Ще ти помогна, независимо дали го искаш или не. Докато има надежда, има и бъдеще.
Remus иска отново микрофона. Loop му го подава... и Remus стоварва зареден лакът в лицето му! Loop се срива и се отдръпва в ъгъла, стискайки лицето си, докато Remus взима микрофона от тепиха.
RW: Стой. Далеч. От. Мен. По-просто не мога да го кажа.
Remus хвърля микрофона в краката му и напуска ринга. Loop го гледа как се оттегля по рампата, триейки окървавения си нос с усмивка.
D’Lo Brown vs. Xzibit
Бившите партньори се изправят един срещу друг в средата на ринга. По-високият с цяла глава Brown се надсмива на Xzibit... който решава да открие с ритници в бедрата му. Brown светкавично го улавя за главата и го блъсва назад. Xzibit се изтъркаля чак зад въжетата и изкачва близката сглобка, скачайки... Brown го улавя във въздуха, издига го над главата си и го пуска зад себе си! Xzibit се приземява на крака! Xzibit нанася падащ ритник в гърба на Brown, бутайки го към въжетата, след това се засилва с нов падащ ритник, този път в гърдите. Brown се обляга на въжетата, а Xzibit следва с нова засилка... и Brown го пресича с рязко ласо! Brown приземява тичащ крак-брадва – 1.. 2... НЕ! Brown изправя Xzibit с една ръка за косата, запилява го в ъгъла и там нанася няколко звучни вертикални чопа. Обръща се с гръб към него... и го замазва със задник за сглобката. Brown издърпва Xzibit и го издига във вертикален суплекс. Задържа го надолу с главата, а публиката брои – 1.. 2.. 3.. 4.. 5.. 6.. 7.. 8.. 9.. 10.. и най-после го тръшва назад! Покриване – 1.. 2... НЕ! Brown вдига Xzibit, нанася му още един чоп, хваща го за главата с огромни лапи и го премята през ринга! Xzibit се изправя от инерция... и Brown го посреща с ботуш в лицето! Покриване – 1.. 2... НЕ! Brown вдига Xzibit, поглежда го право в лицето, подигравайки му се открито, след това го тръшва със загребване в средата на ринга. Той отива в ъгъла и бавно изкачва въжетата, сигнализирайки за големия си скок... LO DOWN! НЯМА НИКОЙ ВКЪЩИ! Xzibit се възстановява светкавично при вида на новооткрилата се възможност и го засипва с ритници в главата. Brown опитва да се изправи, но залита под ударите и остава на четири крака. Xzibit се засилва от въжетата и заковава падащ ритник в профил. Brown все още не пада. Xzibit се качва на гърба му, скача веднъж, скача втори път и на третия приземява moonsault, най-сетне поваляйки бившия си партньор! Xzibit приземява крак-брадва, засилва се и приземява и сентон. Следва и с втори moonsault от място! Покриване – 1.. 2... НЕЕ! Brown се възстановява сравнително бързо, но Xzibit вече е готов за нова порция ритници в главата му, стараейки се да го държи на тепиха. Brown все пак се набира на крака. Xzibit му нанася и лакти, засилва се... Brown опитва да го засече със Sky-High… Xzibit избегва и продължава с още лакти, олюлявайки все повече Brown. Нова засилка... Brown вдига ботуш... Xzibit минава под него и заковава падащ ритник в поддържащия крак, сваляйки го по задник! Xzibit се засилва пред него и нанася втори падащ ритник в главата му! Този път Brown остава легнал и Xzibit веднага изкачва близкия ъгъл. Полет за 450! Brown се отмества! Xzibit пада на крака и се превърта, обръща се и... попада в SKY-HIGH! Brown обаче се бави при покриването – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Brown дръпва опонента си пред един от ъглите и го изкачва... Xzibit внезапно скача на крака и скача пред него, засипвайки го с олюляващи юмруци, след това го подхваща и използва въжетата като трамплин, за да го прехвърли – AVALANCHE EXPLODER! Xzibit се връща върху сглобката и полита – 450! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕЕ! Xzibit си поема въздух... събира сили... и се връща на върха. Второ 450! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТРИ! @ 8:47
Победител: Xzibit
Xzibit не вярва на успеха си и ликува пресилено, докато Brown едва се изправя на крака, също не вярвайки на случилото се. Двамата се поглеждат... Brown кимва едва забележимо и напуска ринга, оставяйки Xzibit с победата му.
BJ Slim vs. “The Whole Fuckin’ Show” Bloodydoom
Bloodydoom тъкмо се обръща, за да остави елечето си, когато Slim се нахвърля върху него с куп чукове в тила и гърба. Ритник след ритник след ритник забиват Bloodydoom все повече в обтегачите, докато съдията най-после не успява да отдръпне Slim от него. Slim обаче не се бави много преди отново да поеме офанзивата с чифт лакти, бич в ъгъла и преса със саблен удар, свличайки опонента си до долния обтегач. Slim бута съдията встрани и засажда още няколко ритника в гърдите му, преди да го дръпне на крака, забивайки коляно в корема му и светкавично DDT! Покриване – 1.. 2... НЕ! Slim праща Bloodydoom отново в ъгъла и следва със засилка... и изяжда ботуш. Slim се засилва отново... право във втори ботуш. Bloodydoom нанася първата си офанзива под формата за здрави лакти, ченетрошач и ритник-колело. Bloodydoom причаква опонента си... и заковава сателитно руско помитане! Bloodydoom дава знак за унищожение, ритник в корема на Slim и опит за Legendary Destroyer… Slim блокира и го прехвърля назад... Bloodydoom се приземява на крака, посреща обръщането му с въртящ ритник в корема и го праща в ъгъла, където следва с раменен блок в стомаха, после втори, после трети, задно премятане и четвърти! Slim залита напред... и е уловен в силово тръшване! Покриване – 1.. 2... НЕ! Bloodydoom яхва опонента си и го засипва с юмруци, но Slim скоро се преобръща отгоре му и следва със същото. Съдията отново опитва да ги раздели... и Slim го просва с юмрук по невнимание. Виждайки това, Slim веднага слиза от ринга и взима един стол, връщайки се в ринга с него. Bloodydoom вече го очаква и избива стола от ръцете му, нападайки с лакти. Бич към въжетата и саблен удар повалят Slim. Bloodydoom поглежда ехидно стола, изправя го в средата на ринга и вдига Slim, приготвяйки го за Legendary Destroyer върху стола... Slim блокира в името на живота и нанася серия юмруци в корема на опонента си. Bloodydoom му връща коляно в лицето и опитва отново LD… Slim се претъркаля назад и сяда върху изправения стол. Bloodydoom тръгва за суперритник... Slim хваща крака му и нанася удар под пояса му! След това дръпва го към себе си и заковава SIDE EFFECT ВЪРХУ СТОЛА, СМАЧКВАЙКИ ГО! Slim бута стола извън ринга, след което заключва ANACONDA VICE! Съдията започва да се свестява, а по това време Bloodydoom вече виси безпомощно в ръцете на опонента си! Slim продължава да го извива, без изобщо да намалява силата! Съдията долазва до тях, проверява Bloodydoom... и веднага дава край на мача! @ 6:30
Победител: BJ Slim
Slim пуска опонента си и празнува победата си в средата на ринга. Той поглежда през рамо как съдията помага на Bloodydoom да се изправи и излиза от ринга, взимайки нов стол. Връща се вътре и бута съдията встрани, оставяйки Bloodydoom да се клати немощно на крака. Bulgarian Lion се спуска по рампата и опитва да влезе, но Slim го задържа навън, заплашвайки го със стола. Lion крещи „Не го прави! Не смей!” Slim му се ухилва... И ОБЕЗГЛАВЯВА BLOODYDOOM С МОЩЕН УДАР СЪС СТОЛА! Lion се възползва, за да влезе, но Slim веднага напуска ринга, триейки с длан кръвта по стола. Докато Lion го заплашва, от публиката зад него се появява TAFKA Joro, който влиза целеустремено и нанася ритник в слабините на pure шампиона! Joro казва на съдията веднага да стартира мача!
WIW PURE WRESTLING CHAMPIONSHIP –
Bulgarian Lion © vs. TAFKA Joro
Bulgarian Lion © vs. TAFKA Joro
Joro изправя Lion, сигнализира за ранен край на мача и прилага LIGERBOMB! – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕЕ! Joro се обляга на въжетата, хващайки се за главата. Той крещи „НЕЕЕЕ!” и веднага се връща към Lion и го изправя, приготвяйки го за нова бомба... издигане... Lion му нанася серия от юмруци, измъква се и го обезглавява с URAKEN! И двамата се сриват едновременно и се борят да се изправят в отделни ъгли. На крака са... нападат едновременно... Joro нанася лакът, Lion нанася чоп, Joro нанася шамар, Lion нанася чоп, Joro нанася юмрук... и съдята го дръпва, за да го предупреди. Joro блъсва съдията... и попада в порой от чопове, които го извеждат в ъгъла. NEVERENDING STORY CHOP SERIES! Lion изревава диво и се засилва от въжетата... LARIAT… Joro заляга, преобръща го и се изправя със захват за краката – WALLS OF NO TOMORROW! Lion се гърчи под натиска, търси въжетата и ги достига сравнително бързо за първо прекъсване! Joro пуска и се обляга на същите въжета, за да почине за миг, след това се връща и опитва да заключи отново захвата, но този път Lion се извърта рязко, пращайки го в странично колело. Lion се изправя и посреща Joro с жесток чоп. Саблен удар поваля Joro веднъж. Два. Три пъти. Lion посреща опонента си с прегръдка и го просва със суплекс през глава. Той опитва Cattle Mutilation… Joro бързо качва крак на въжетата за първо прекъсване. Lion го изчаква да стане и отново напада... Joro излиза от ринга, излегвайки се върху матраците, за да отдъхне. 1.. 2.. 3.. 4.. Lion застава пред въжетата и полита с прашка... 5.. 6.. Joro се измъква и Lion се разбива в пода! 7.. 8.. 9.. Joro го изправя и го блъсва в оградите.. 10.. 11.. 12.. Joro го удря в ръба на ринга и го вкарва вътре, следвайки го. Joro се качва на въжетата в ъгъла и причаква... Lion е на крака... и отново е свален с ракетен ритник! Покриване – 1.. 2... НЕ! Joro го изправя и заковава пеперуден гърботрошач! – 1.. 2... НЕ! Joro следва със заден суплекс – 1.. 2... НЕ! Joro удря подразнено тепиха, изправя Lion и го погва със серия от лакти, която бързо преминава в бич към въжетата и опит за коляно през корема... Lion се хвърля над коляното му, минава в кълбо и става навреме, за да препъне Joro върху въжетата. Joro залита назад... Lion го улавя в германски суплекс! Следва с втори. Следва с трети. Следва с четвърти. Петият е подкрепен с мост – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Lion остава да лежи за кратко, след това праща Joro в ъгъла и го качва на въжетата, опитвайки Bulgarian Suplex... Joro се бори с лакти и успява да отблъсне Lion обратно в ринга. Joro се изправя върху третата сглобка и полита с crossbody… поваля Lion... който се претъркаля с него и се изправя, вдигайки го със себе си, прехвърля го в носилка, завъртане... Joro нанася още лакти в главата му, скача на крака... и посреща обръщането му с мощен десен прав! Съдията го предупреждава за втори път и това му коства прекъсване. Joro нехае по въпроса и веднага се възползва от предимството, рита Lion в корема и заковава Powerbomb! Издигане... втора бомба! Издигане... LIGERBOMB! – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕЕ! Joro е БЕСЕН! Той става, хваща краката на Lion и веднага го обръща с WALLS OF NO TOMORROW! Lion се пресяга и хваща близките въжета за второ прекъсване! Joro го изчаква да се изправи, препъва го и нарочно отново го обръща в WoNT съвсем близо до въжетата, приканвайки го да се хване! ... И Lion се хваща за трето и последно прекъсване! Joro го пуска и танцува щастливо, след това го причаква отново... ново препъване, навежда се, за да го хване... Lion го преобръща с малък пакет – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕЕ! Joro става преди шампиона и го засажда с булдог. Joro следва с кебрада! – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕЕЕ! Joro гледа подразнено и дебне шампиона... засилка за суперритник... Lion улавя крака му, завърта го и опитва драконов суплекс... Joro се плъзва надолу, измъквайки се и улавя Lion във вътрешна люлка – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕЕ! Двамата стават едновременно... и Joro разтърсва Lion с порещ лакът! Joro го праща в ъгъла и заковава преса със саблен удар. Joro се засилва в противоположния ъгъл... и Lion се засилва след него и го обезглавява с якуза ритник! Засилка в другия ъгъл и следва втори якуза ритник! Lion качва Joro на сглобката, следва го и заковава BULGARIAN SUPLEX! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТРИ! @ 14:23
Победител: Bulgarian Lion (6th defense)
Lion застава на колене, с ръка върху гърба, а другата първо я вдига с помощта на съдията, след това взима титлата си и я вдига отново. Той се изправя и отива в един от ъглите, за да се качи и да я вдигне още по-високо... и в този момент BJ Slim се завръща в ринга със стола и го стоварва в гърба на Lion! Slim сваля шампиона от въжетата и заковава FALCON ARROW ПРЕЗ КОЛЯНОТО СИ! Lion изкрещява и остава да лежи в ринга, притискайки вероятно натрошения си гръб. В ринга се изсипват съдии и охрана, за да изведат Slim, който просто гледа злобно Lion.
Dwayne Johnson загрява за идния мач.
DJ: Сигурно след всички тези седмици си мислите, че съм някаква шега. Вярвайте, няма никаква шега. Аз съм това, което трябва да бъда – ВЕЛИКИЯ и САМИЯ. Аз съм аз. В момента съм претендент за световната титла и това ще се промени. След втория гонг, който ще чуете, аз ще бъда шампион. Не успях да бия Ledg, нито Lion, нито Loop, но да не се заглуждаваме – Yo не е нито един от тримата. Титлата е моя!
WIW WORLD CHAMPIONSHIP –
Yo The Real © vs. Dwayne Johnson
Yo The Real © vs. Dwayne Johnson
Johnson иска да открие със сключване, но Yo само поклаща глава и се измъква от обсега му със странично кълбо веднага щом се доближава. Johnson обръща посоката, следвайки го... и Yo се връща назад с ново кълбо. Johnson го следва, Yo се засилва от въжетата и се плъзва между краката му. Johnson тропва с крак по тепиха и му казва да стои мирно. Yo свива рамене, Johnson се засилва... и Yo заляга, дръпвайки горното въже надолу, катурвайки опонента си извън ринга! Johnson пада на крака и позира за феновете, след това се обръща... и Yo полита върху него с NO HANDS SOMERSAULT PLANCHA! Yo също позира за повече овации и вкарва опонента си в ринга. Yo веднага изкачва ъгъла и прилага летяща huracanrana! Johnson отново се изправя... и Yo го посреща със странични ритници, сваля го на едно коляно с ритник в сгъвката и го обезглавява с ритник-кука в тила! Покриване – 1.. 2... НЕ! Yo отново изкачва въжетата... Johnson обаче се изправя и го пресича. Johnson вдига шампиона над глава и го запилява през ринга, очаква изправянето му и го просва с мощно ЛАСО! Покриване – 1.. 2... НЕ! Johnson следва със серия от шамари, бич към въжетата и гръбнакотрошач! – 1.. 2... НЕ! Johnson дебне шампиона и търси да приключи всичко бързо с Walk of Fame… Yo контрира с разпятие – 1.. 2... НЕ! Двамата са едновременно на крака, Yo нанася лакът без ефект, Johnson нанася серия шамари, бутайки го към ъгъла, там хваща главата му и започва да налага с нея горния обтегач – 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10! Johnson очаква обръщането му с ритник и светкавично DDT! – 1.. 2... НЕ! Johnson отново дебне... Walk of Fame… Yo се измъква с лакти и опитва да приложи Dragon Clutch… Johnson го премята през рамо, засилка за ласо... Yo минава с кълбо под ласото, обръща се рязко и заковава мощен падащ ритник в корема му, забивайки го в ъгъла! Johnson залита напред, Yo го препъва с подсечка, в същото движение се изправя и заковава STANDING STAR PRESS! – 1.. 2... 3! @ 6:01
Победител: Yo The Real (2nd defense)
Yo ликува на третото въже, докато Johnson седи безпомощно на ринга, чудейки се какво се случи току-що. Той не може да възприеме случилото се и се изтъркаля от ринга, тръгвайки по рампата с ръка на главата. Yo не може да спре празненството си в ринга.
Project Mayhem тъкмо влизат в залата и са посрещнати от Оператора.
CR: Махай се от пътя ни, червей! Не виждаш ли, че шампионите пристигат? Не виждаш ли, че стоиш на пътя на победата и пълното унищожение на WIW? Вашият скъп Архитект всъщност ни направи една огромна услуга. Вече не е нужно да гоним опонентите си един по един – той ни ги сервира на куп в ринга, при това с различни условия за унизяването и побеждаването им. Независимо дали аз и Mysterio или Mizernik и Tuginator ще победим, титлите ще останат в Project Mayhem… макар че след тази вечер едва ли ще е останало много от малката компанийка.
Kevin Hero и Uchiha G излизат от съблекалнята си.
KH: Не съм държал тези отборни титли от доста време. Нямам търпение да се добера отново до тях. Какво ще кажеш, G, ще има ли победи? О, за чудо и приказ! Цели четири условия... жалко, че не можем да ги използваме върху всеки от членовете на Project Mayhem, но... какво път. Другия път. Сега е време за короноване на истинското величие в отборната дивизия! (Hero спира насред коридора и се обръща загрижено към камерата.) Ей, говоря за нас, да знаете...
Ledg, Anger и RINOA са седнали в съблекалнята си, приготвяйки се за предстоящия мач.
R: Ledg няма какво да каже тази вечер. Защото не е нужно. Тази вечер не е вечер на думи, а вечер на действия. Сега оставете него и Anger да се концентрират, защото това, което ще видите, ще бъде описано с две изречения: Тази вечер – победа; Следващия път – завоевание!
VITO и Spirit Killer са застанали от двете страни на един коридор и са свели глави.
V: Надушваш ли това? Въздухът вони. Надежди. Мечти. Приповдигнати духове. Стремеж. Амбиция. До едно чупливи. И тази вечер аз и моят съдружник по мисия ще покажем колко много. До една всички амбиции ще паднат пречупени, заедно с телата на мечтаещите. Ние ще тържествуваме и нашата ера ще настъпи. Ние не сме подтисници... просто единствени.
INTERMISSION!
GIMMICK OVERLOAD –
WIW TAG TEAM CHAMPIONSHIP
CHAOS Romero & Mysterio © vs. Mizernik & Tuginator vs. VITO & Spirit Killer vs. Kevin Hero & Uchiha G vs.Ledg & Anger
Условия за елиминация: Туш, Предаване, Маса, Първа кръв
WIW TAG TEAM CHAMPIONSHIP
CHAOS Romero & Mysterio © vs. Mizernik & Tuginator vs. VITO & Spirit Killer vs. Kevin Hero & Uchiha G vs.Ledg & Anger
Условия за елиминация: Туш, Предаване, Маса, Първа кръв
Петте отбора се изсипват в ринга и застават в четирите ъгли, като Project Mayhem се събира в общ отбор от четири души. Те тъкмо се уговарят откъде да започнат... когато останалите шестима внезапно се нахвърлят върху тях!Порой юмруци и ритници засипва членовете на РМ, които успяват да върнат по някой друг удар, но когато доминацията над тях започва да става пълна, четиримата напускат задружно ринга. Те се събират, за да се съвещават, но Hero няма намерение да ги остави дори и за миг и се засилва... скок от гърба на Uchiha... NO HANDS SOMERSAULT PLANCHA ВЪРХУ ВСИЧКИ! Uchiha гледа доволно проснатите извън ринга опоненти, обръща се... и застава лице в лице с два противникови отбора. Той напада безстрашно... и ботушът на VITO го изважда от строя! VITO и Spirit се обръщат към Ledg и Anger, които разтриват юмруци. Двамата отбора се гледат за кратко... и се нахвърлят един върху друг, всеки налагайки който опонент докопа. Ledg нанася няколко ъперкъта на VITO, обръща се към Spirit, който доминира над по-слабия Anger и стоварва чук в гърба му. На обръщане обаче VITO го зашеметява с ъперкът през гърлото му, следва с тежки юмруци и го праща от въжетата... Ledg бир стоп, хващайки се за въжетата и дава знак на VITO да се обърне... и VITO е посрещнат от падащ ритник от Anger! Залита назад и Ledg го улавя в обърнат гърботрошач. Spirit обаче хваща Anger за главата и го хвърля над въжетата, след това се обръща за кратък размен на удари с Ledg. Размяната спира рязко, когато Mysterio и Tuginator застават от двете страни на ринга и политат чрез отскок с ракетни падащи ритници в гърбовете на опонентите! Hero и Anger също застават от отделни страни и политат чрез отскок за SUPERMAN ELBOWS за Mysterio и Tuginator! Hero и Anger се споглеждат, оглеждат наоколо... и отиват отново в двете страни на ринга, където от външната страна са се събрали най-много налагащи се, скачат отново върху въжетата – SPRINGBOARD SHOOTING STAR PRESS-И ВЪРХУ ВСИЧКИ! Единствено Romero и Uchiha се спасяват и влизат в ринга, където се посрещат с размяна на юмруци. Uchiha заковава няколко ритника за надмощие, праща Romero от въжетата и се засилва за Chidori... Romero избегва и заковава тичащо STO! Romero отива в ъгъла и оголва единия обтегач, махайки предпазката, обръща се... и Uchiha го замазва за оголената сглобка, забивайки колене в гърдите му! Uchiha се отдръпва до другия ъгъл и се засилва отново... Romero се отдръпва и Uchiha се разбива в голия метал! Romero го хваща и заковава обърнато STO в сглобката! Uchiha се свлича чак до долната сглобка, после се изправя бавно, бавно... междувременно Hero влиза в ринга и издебва Romero в гръб – HERO’S WELCOME! Покриване... Uchiha се обръща... челото му кърви! Съдията го вижда и веднага го обявява: Kevin Hero и Uchiha G са елиминирани чрез Първа кръв! @ 8:05
Hero се изправя от Romero, не вярвайки, че партньора му не е могъл да изчака три секунди. Двамата напускат примирено ринга, оставяйки изправящия се едва-едва Romero да им се усмихва ехидно... докато VITO не го хваща за главата и не го изправя за порой от тежки юмруци и чопове. Бич към оголената сглобка... Romero се хваща за въжетата и се изхвърля назад в опит да прескочи опонента си... който го улавя на рамо, блъсва гърба му в сглобката и се обръща – OKLAHOMA STAMPEDE! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... Mysterio влиза и спасява! Mysterio налага VITO с чукове, опитва да го издигне за атомно спускане... VITO обаче се измъква с юмрук през главата му и го засилва обратно, право в свирепо ласо от Spirit! VITO дава знак на Spirit да се качва на въжетата и вдига Mysterio в електрически стол. Обръща се към него, това ще е D.E.A.D. … Tuginator се намесва и бута Spirit от въжетата, чак до пода извън ринга! Mizernik влиза зад VITO и го рита през краката, позволявайки на Mysterio да се спусне успешно. Tuginator и Mizernik засилват VITO от въжетата и го издигат, спускайки го на слабините му върху коляното на Mysterio! Mizernik просва VITO с енцугири! Mysterio изкачва въжетата и приземява FLYING ELBOW! Покриване – 1.. 2... НЕ! Ledg и Anger влизат в ринга и изхвърлят Mysterio над въжетата, след това погват Tuginator и Mizernik с ъперкъти и лакти, бутайки го в противоположни ъгли. Те се качват пред тях и нанасят 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10 юмрука! Anger качва Tuginator на въжетата и го следва, скок за super rana… Tuginator контрира със SUPER POWERBOMB! Междувременно Ledg обработва Mizernik с порой от европейски ъперкъти – ляв, десен, ляв, десен, ляв, десен, обръщане... и Tuginator го олюлява със суперритник! Ledg пада върху второто въже, а Mizernik се засилва зад него – 61KNEE! Ledg залита назад и Tuginator го засажда с булдог! Tuginator се засилва за Lionsault… застаналият извън ринга Spirit дръпва второто въже и Tuginator пада при него! И VITO го убива с GORE! Spirit влиза вътре и просва Mizernik с ласо. Обръща се и просва и влизащия Mysterio с ласо. Ласо просва и Anger. Spirit си избира Mysterio, праща го в празен ъгъл, отдръпва се и заковава копие! Mysterio залита, Spirit се засилва пред него – SPIRIT PIKE! Spirit тръгва за туш... и Romero го пресича със свое копие! Romero тръгва за туш... и влезлият VITO го пресреща с GORE! VITO покрива – ЕДНО... ДВЕ... Mizernik спасява! Ритници по тила разяряват VITO, който се изправя със захват за гърлото на Mizernik, опит за Chokeslam… Mizernik се измъква с ритник в слабините! CRADLE PILEDRIVER! VITO обаче запазва достатъчно съзнание, че да се търколи извън ринга преди да бъде туширан! Spirit следва примера му, както и Ledg. Anger се отзовава и поема Mizernik с лакти, бич в ъгъла и dropsault! Anger се засилва, минава в сателит около него и опитва да го повлече за La Mistica… Mizernik блокира, прехвърляйки го със snapmare и засилва ласо... Anger избегва и скача на раменете му за reverse rana… Mizernik пада рязко назад, просвайки го по гръб! Mizernik дава знак на Tuginator да се връща в ринга, загребва Anger и го тръшва в средата на ринга. Mizernik наблюдава някой да не влезе, докато Tuginator се засилва... и приземява LIONSAULT! … Anger го улавя при приземяването и заключва CROSSFACE! Tuginator опитва да изкрещи, но Anger покрива устата му с ръце, докато извива главата му назад, прилягайки колкото може повече натиск върху врата! Mizernik е с гръб към тях и опитва да спре влизането на Ledg, който дори не влага толкова усилия да влезе, колкото да го държи обърнат насам! Mizernik се обръща... и Tuginator започва да тупа! Mizernik & Tuginator са елиминирани чрез Предаване! @ 20:01
Mizernik зяпа невярващо, след това влиза в спор със съдията, но решението си остава и двамата скоро са принудени да напуснат ринга. Ledg влиза, за да поздрави Anger... и остава сляп за нападението на Romero, който го тръшва на главата му с BACKDROP DRIVER! Romero покрива – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-VITO прекъсва! VITO хваща Romero за гърлото, издига го за Chokeslam… и Mysterio влиза, за да го обезглави със суперритник! Romero пада на крака, гледа със задоволство падащия VITO и се обръща... в ласото на Spirit! Spirit се обръща към Mysterio... и получава ритник в корема и MICHINOKU DRIVER! – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕЕ! И шестимата лежат в ринга, опитвайки да си поемат дъх. Съдията няма право да брои, затова само гледа безучастно встрани. Първи се изправят Anger и Mysterio. Двамата си разменят няколко лакът, Anger надделява, праща Mysterio в един от ъглите и го следва... Mysterio го прескача и следва със sunset flip – 1.. 2... НЕ! Anger се изправя преди него и го поваля с падащ ритник. Anger изкачва въжетата... Mysterio скача на крака и го олюлява с разтърсващ юмрук в корема. Mysterio се качва при него, двамата се изправят върху третото въже и си разменят лакти... Mysterio евентуално надделява и приготвя опонента си за суперплекс... Ledg обаче се намесва и се качва на второто въже, хващайки Mysterio за заден суперплекс... Romero се качва до Ledg и го улавя в същия захват... а под тях застават VITO и Spirit, улавяйки ги за бомби... ЧЕТИРИЕТАЖЕН TOWER OF DOOM~! VITO и Spirit се споглеждат и излизат от ринга... за да извадят маса изпод него! Вкарват я в ринга и я изправят пред един от ъглите. След това причакват някой – който и да е! – да се изправи... Romero залита на крака... Те се засилват... и Romero се гмурва в кълбо между тях! Двамата се спират навреме, обръщат се... и Romero и Mysterio ги олюляват със стерео енцугирита! След това се дръпват от пътя на засиления Ledg, който просва VITO с порещ ъперкът! След него идва Anger, който скача към Spirit и го просва с huracanrana, приковавайки краката – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-Romero и Mysterio го изритват преди 3! Ledg просва Mysterio с FINAL EXECUTION! Опит за Final Execution за Romero... който го бута към масата... Ledg блокира, полагайки крак на втория обтегач и се обръща, бързо залягайки, за да избегне ласото на Romero, който едва не се разбива в масата! Romero веднага заляга инстинктивно... и скачащата преса на Ledg минава над него и улучва масата... но не я чупи! Ledg се свлича пред нея, опитвайки да се издърпа извън ринга... Romero обаче го задържа за крака и го издърпва и заковава CHAOS FALLS! Anger се промъква зад гърба на Romero и го убива с REVERSE RANA! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕЕЕ! Anger издърпва масата и я изправя пред ъгъла, след това полага Romero върху нея. Anger изкачва ъгъла и се приготвя за скок... Mysterio се намесва и се качва при него. Двамата разменят отново лакти... и Mysterio губи, пада и увисва в дърво на обета! Anger се изправя върху коленете му, сигнализирайки за полет... той скача... Масата е достатъчно близо, че Mysterio да се пресегне и да хване ръката на Romero, издърпвайки го от нея! Anger минава с преса през масата! Ledg & Anger са елиминирани чрез Маса! @ 27:49
Съдията помага на Ledg и Anger да излязат извън ринга, докато Romero помага на партньора си да се измъкне от позицията в ъгъла. Двамата се подкрепят, докато се изправят и обръщат... право във вдигнатите ботуши на VITO и Spirit! VITO хвърля Romero извън ринга и дава знак на партньора си да се качва на въжетата, след това вдига Mysterio в електрически стол... Mysterio се спуска зад него и го бута в сглобката, пресичайки партньора му! Mysterio преобръща VITO с кълбо на О’Конър – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕЕ! Двамата се изправят едновременно и VITO напада с ласо... Mysterio избегва, нанася серия от лакти и опитва бич в празен ъгъл... VITO контрира бича, отива при него, заковава коляно в корема, лакът в главата, бич от въжетата и нов ботуш в лицето му! VITO дебне Mysterio... CHOKESLAM! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-ROMERO СПАСЯВА! Romero засипва гърба и тила на VITO с чукове, след това го рита в корема и опитва Chaos Falls… VITO блокира и го праща от въжетата... Romero избегва ласото и заковава КОПИЕ на идващия Spirit! Romero се обръща с чопове по VITO, праща го към въжетата и заедно с Mysterio го прехвърлят през рамо, след това го дебнат да седне... и заковават стерео ритници в лицето му! Mysterio дебне Spirit... СУПЕРРИТНИК! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Romero отново тръгва за Chaos Falls за VITO... който блокира предварително и го праща в Mysterio! Romero се обръща, VITO го хваща за Chokeslam… Romero се измъква с ритник и го просва с енцугири! След това излиза от ринга и се връща с едната от титлите по двойки. Той се засилва за удар... VITO избегва... и се завръща с GORE! Romero се преобръща във въздуха и използва инерцията си, за да се търколи извън ринга! VITO се връща към Mysterio, вдига го в електрически стол и се обръща към Spirit, който се е възстановил и отново се изправя върху сглобката – DEAD END ALLEY DOOMSDAY! Двамата покриват едновременно Mysterio – ЕДНО.. ДВЕЕ... ТРИИИ! @ 33:59
Победители и НОВИ шампиони: VITO & Spirit Killer (5th champions)
Новите шампиони празнуват под възторжените викове на публиката, които празнуват не толкова тяхната победа, колкото загубата на Project Mayhem! На рампата застава Architect, който потрива доволно брада и наблюдава първата проява на ярост, изписваща се по лицето на Romero. Какво ще става оттук натам?
Loop – Стъпка # 2.5? Финалната фаза на плана на Architect. Новите шампиони в действие. Яростта на старите. Ще продължи ли доминацията на BG Lion в PW дивизията?
Очаквайте...

Влизане
Регистриране
Помощ

Back to top
MultiQuote