WWE, TNA, UFC, E-Fed, WWE Divas and TNA Knockouts Кеч Форум: WOLFPACK : WWE, TNA, UFC, E-Fed, WWE Divas and TNA Knockouts Кеч Форум

Към съдържанието

Добре дошли в WWE, TNA, UFC, E-Fed, WWE Divas and TNA Knockouts Кеч Форум!

BWC е един от най-старите български кеч сайтове. При нас ще намерите последните новини както за WWE и TNA, така и за ROH, NJPW, NOAH, CMLL, AAA и още много други федерации от целия свят. Тук можете да обсъждате абсолютно всичко, свързано с кеча, с най-запалените български фенове. Форумът разполага с раздел за MMA, в който можете да коментирате случващото се в UFC, K-1, EliteXC и други организации за смесени бойни изкуства.

online since 2002
Guest Message by DevFuse
  • Не можете да публикувате нова тема
  • Не можете да пишете в тази тема

WOLFPACK Show #51: LOVELESS -Epilogue; ??? Оцени темата: ***** 3 Гласа

#241 Потребителя е офлайн   Remus   My Ego has 2 Sub-Egoes. Each One is bigger than the Other.

• Upper-mid-carder
  • Група: BWC Супер Потребител
  • Регистр: 24-юни 05
  • Current Mood: Current Mood: Bored

Публикувано 31 юли 2009 - 02:14

На няколко души ще им бъдат сменени имената, защото... Просто защото старите леко ме дразнят. Ако някой има нещо против новото си име, да ми пише и да сподели предложението си за ново име. Същото се отнася и за тези в списъка на подлежащи за смяна.
Bloodydoom -> Hellzin
D'Lo Brown -> "Dark Titan" Ace Brown
Xzibit -> Nathan Xavier

Очакващи смяна имена:
Mysterio
Mizernik
Spirit Killer

Също помня, че G имаше желание да си смени BJ Slim на RocknRolla Slim, ако все още искаш, ми драсни едно ЛС.
Публикувано изображение
0

#242 Потребителя е офлайн   Remus   My Ego has 2 Sub-Egoes. Each One is bigger than the Other.

• Upper-mid-carder

Публикувано 02 август 2009 - 10:21

“Първата ни стъпка към получаването на нещата, които искаме е: Реши какво искаш.”
Зная какво искам.
То е пред мен откакто съм тук. То ме гледа както аз го гледам. То ме следи както аз не го изпускам от поглед. Но аз дебна него, а не то – мен. Дебна дни, превърнати в седмици, превърнати в месеци, превърнати в малко повече от година. И ставам все по-близо.
“Слабите се съмняват преди да решат. Силните се съмняват след като решат.”
Значи не съм слаб. Вече реших. Вече реших какво искам и как ще го получа. Вече получих своя шанс и е време да се възползвам от него. Играха си с мен прекалено дълго. Желанието ми ще се сбъдне, мисията – изпълнена. Няма да има съмнения след това. Просто защото е правилно.
Просто защото мога да го получа.
Просто защото това ще е мое.
Всичко се решава днес.

Публикувано изображение

CHAOS Romero открива шоуто в ринга.
CR: В миналото шоу аз, самостоятелно, без ничия помощ, си спечелих правото тази вечер да се изправя срещу световния шампион Yo The Real. Обикновено сега би трябвало да го повикам тук, да си стиснем ръцете, обещавайки си спортменска игра и отличен мач. Би трябвало да го повикам и да се разберем всеки да даде всичко от себе си, за да спечели и да направим мача на вечерта, дори и да не сме в главния мач. Би трябвало... но няма. Не е нужно да правя нищо от това. Yo ми е длъжник. Чуваш ли, Yo? Длъжник си! Държиш тази титла само и единствено защото аз ти я сервирах на сребърен поднос! Ти буквално я изяде от ръката ми, след което... захапа ръката, която те храни. Затова сега съм тук. За да уверя всички, че няма да има нищо спортменско в срещата ни. Ще бъде грозно. Ще бъде отвратително. И след като те победя и взема титлата, и вече не сме в мача, ще те приключа.
Romero тръгва да излиза от ринга, но на рампата се появява WIW шампиона, Yo The Real.
YTR: Знаеш ли, писна ми. Писна ми от всички. Откакто спечелих титлата, чувам едно и също – Romero ти я сервира на сребърен поднос, Romero те нахрани, Romero е единствената причина да си шампион, Romero това, Romero онова... BULLSHIT! Аз щях да съм шампион, със или без твоята помощ! Ти просто се намеси, защото си помисли, че ще съм ти благодарен, че омърсяваш славата на тази титла за моя сметка и ми даде кървава титла! Е, не е така. Аз не захапах ръката, която ме храни, защото ти не ме нахрани, а ме обрече. Обрече ме да остана в сянката на Loop, само защото така и не го победих в самостоятелен мач. И тази вечер... поне веднъж съм съгласен с теб. Ще бъде грозно, много грозно. Първо ще те победя, после ще те накарам да съжаляваш, че някога си ставал претендент или че изобщо си влизал в този ринг!
Yo вдига високо титлата, обръща се демонстративно и се скрива зад сцената.

#1 CONTENDER’S MATCH, WIW TAG TEAM TITLES
Tuginator & TAFKA Joro
vs. FinaL & Jason Neill

Откриват Joro и FinaL. Сключване, FinaL избутва Joro към въжетата, съдията ги разделя... и Joro веднага бърка в окото на опонента си и заключва безплатен headlock. FinaL го бута към въжетата и пада, Joro го прескача, FinaL се изправя, за да го прескочи и на връщане... но Joro се спира и подлага ръка, хващайки го за слабините! FinaL подскача, докато Joro го дърпа към ъгъла си. Смяна, Tuginator влиза и извива ръката на FinaL, подлагайки го, за да може Joro да си изтрие ръката от косата му. Tuginator го дръпва към средата на ринга, извива отново ръката, сваля го на колене и го преобръща с разпятие – 1.. 2... НЕ! FinaL веднага се изправя и контраатакува с магистрален пакет – 1.. 2... НЕ! Tuginator се изправя преди него и атакува с ласо... FinaL заляга и следва с кълбо на О’Конър... но Tuginator го хваща за слабините, бавно отдръпвайки го от себе си! Tuginator го „завлича” до ъгъла си под виковете на съдията и отново се сменя. Joro влиза, нанася лакът на FinaL и двамата с Tuginator го пращат от въжетата... FinaL се премята през гърба на Tuginator и го рита с падащ ритник, форсирайки копие за Joro! Претъркаляне и смяна, Neill влиза и поема Joro с фурия от лакти, след това го окачва върху въжетата. FinaL качва Tuginator пред него и заедно с Neill започват да друсат въжетата, подмятайки ги нагоре-надолу върху слабините им! Накрая Tuginator се катрува извън ринга, а Joro – вътре. FinaL и Neill засилват последния от въжетата, двоен hip toss и приземяват премятащ сентон и падащ юмрук! След това Neill заляга пред въжетата, а FinaL се засилва и полита от гърба му и над въжетата в премятаща планча върху Tuginator! Neill поема Joro с няколко лакътя, праща го от въжетата и го поема със светкавично силово тръшване! Покриване – 1.. 2... НЕ! Neill вкарва Joro в ъгъла си и се сменя с FinaL, двамата пращат Joro в празен ъгъл, Neill засилва FinaL с преса в него, FinaL пада пред ъгъла и Neill заковава отскачащ ритник в гърдите му! FinaL окончава серията с торнадно DDT! Покриване – 1.. 2... НЕЕ! FinaL изкачва близкия ъгъл и се приготвя за скок... но Tuginator се намесва и го пресича върху сглобката! Joro се изтъркаля в ъгъла си и това е смяна. Tuginator влиза, бута Neill от ръба на ринга и се връща при FinaL, олюлявайки го с десен прав върху сглобката. Tuginator се качва пред него и дава знак на Joro, който влиза и също бута Neill. Докато съдията се опитва да спре Neill да влезе, Tuginator връща FinaL в ринга със SUPER RANA, а Joro го улавя с POWERBOMB! Tuginator покрива – ЕДНО.. ДВЕ... Neill прекъсва! Съдията едва го връща в ъгъла му. Joro влиза като смяна и веднага тръгва за Walls of No Tomorrow. FinaL се съпротивлява веднага щом осъзнава какво опитва опонента му и се мята, търсейки въжетата... и ги достига! Joro го сритва в гърба, маха на Tuginator да влиза зад него и приготвя FinaL за катапулт. Joro го изхвърля над себе си... Neill се намесва и блъсва Tuginator улавяйки партньора си! Neill го хвърля към ъгъла си и се връща. Сляпа смяна! Neill изкачва сглобката, причаква Joro и Tuginator да се доближат един до друг и полита върху тях с летящо тяло! Neill поема Joro със саблен удар. Поваля Tuginator с падащ ритник. Hip toss за Joro. Изхвърляне през рамо за Tuginator. Neill прескача въжетата и дебне Joro... SPRINGBOARD MISSLE DROPKICK! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... Tuginator прекъсва! Tuginator и Neill влизат в размяна на лакти, Neill надделява с ритник в корема и опитва Ace Crusher… Tuginator го бута към въжетата, поема го с премятане и опитва бомба... Neill контрира с huracanrana! Joro се намесва с ритник в кръста на Neill и опитва обърнат суплекс... FinaL се намесва и поема Neill на рамо, завърта се и форсира ритник в главата на Joro! FinaL задържа Neill в носилка и го хвърля по Tuginator! FinaL дебне Joro... ритник в корема и facelock. Toй казва на Neill да изкачва въжетата и приготвя Ace Crusher… Tuginator се съвзема и отскача от гърба на Joro, нанасяйки енцугири! FinaL залита към ъгъла и по невнимание бута Neill, който се катрува по гръб в ринга! Joro изхвърля FinaL с ласо, след това застава зад Tuginator, който хваща краката на Neill. Tuginator катапултира Neill право в CODEBREAKER от Joro! Joro го задържа върху коленете си, а Tuginator се засилва от перпендикулярните въжета и приземява LIONSAULT върху Neill! Tuginator се засилва и излита със суисида върху FinaL, докато Joro покрива – ЕДНО.. ДВЕ... ТРИ! @ 10:40
Победители: Tuginator & TAFKA Joro

Remus Willmore, Mysterio, Hellzin, Ace Brown, James Luck и RUIN са зад сцената. Remus обикаля пред останалите, забил поглед в пода. В един момент спира и се обръща към камерата.
RW: Сигурно се питате „защо”. Сигурно ви е страшно любопитно защо внезапно най-големият единак в компанията реши да събере група. Както обясних предния път на бъдещия труп Loop, така е просто по-лесно. Дори и с тях, дори и докато те ми помагат, всеки от нас остава независим. Ние не сме отбор. Ние не сме група. Ние сме просто една глутница гладни вълци с обща цел, всеки търсещ да се засити с определено количество плът, кръв, слава или каквото там му помага да спи нощем. Нека ви представя тези хора, които изрових от самото дъно на досиетата на тази компания.
Remus застава до Mysterio.
RW: Mysterio. Започнал като филър, застанал на страната на Хаоса, за да спечели титла по двойки и това докъде го доведе? До бърза загуба на титлите и още по-бърза смърт на групата. Неговата цел: да промени това.
Remus застава до Hellzin.
RW: Независимо, че всички го мислят за Bloodydoom, това, дами и господа, е Hellzin. Далеч по-подходящо, нали? Майсторът на най-унищожителната маневра в света на този спорт – The Legendary Destroyer. Той беше разхвърлят от група в група, пренебрегван от шефа си, после принуден да го предаде и за какво? За какво? За нищо! Неговата цел: да отмъсти.
Remus отива при D’Lo Brown.
RW: Това не е rip-off на некадърен кечист, който не може да си намери работа. Това е двуметрово, 160+ килограмово чудовище, което отсега натам ще наричате “Dark Titan” Ace Brown! Той не е тук, за да ви забавлява с размерите си. Той не е някаква атракция. Той настоява за вашето уважение или вашата смърт... и ще получи едно от двете. Неговата цел: вече я разбрахте.
Remus застава между Luck и RUIN.
RW: Най-подцененият отбор в тази компания. James Luck & RUIN. Замислете се откога са отбор – от по-дълго от всеки друг в тази компания и все още са заедно въпреки всичките глупости, които е трябвало да вършат. Който ги наеме ги праща да му вършат черната работа. Толкова много пъти са били пребивани за щяло и нещяло. За група кретени, които нямат топките да излязат и да си свършат работата сами. Тяхната цел: върха на отборната дивизия. Смешно ли ти се струва, Оператор? Не бързай да се смееш, за да не се налага да си ядеш зъбите. Победата рано или късно ще е тяхна и никой не може да промени това.
Remus се отдръпва от групата и пристъпва към камерата така че само лицето му да се вижда в кадър.
RW: Loop... идва твоят край. И преди да настъпи ще се постарая всеки от тях да си вземе парче от теб.

Ledg е зад сцената. Anger и RINOA са зад него и говорят за нещо, когато той се обръща и им кресва да млъкнат.
Led: ПИСНА ми от вас! Какво правите вие за мен, а? Откакто сте с мен не служите за абсолютно нищо! Днес е най-важната вечер в живота ми и какво се случва? Седя в една съблекалня с чифт клюкарки, които не могат да си затворят устата за две минути! МАХАЙТЕ СЕ! Да не съм ви видял повече!
Anger и RINOA го гледат стреснато и Anger тръгва да каже нещо, но RINOA го спира и двамата излизат смирено. Ledg се обръща отново към камерата.
Ledg: Да, тази вечер е най-важната в живота ми. По две причини. Първо ще сложа край на мита, че не мога да победя Kevin Hero. Второ, когато първото бъде осъществено, аз ще стана собственик на тази компания и НИКОЙ няма да може да направи НИЩО по въпроса! Нямам нужда от никого да ми крепи оная работа, докато съм на върха, затова разкарах и тези двамата. Ще бъда само аз и славата ми! Само аз! Аз! Аз! Аз! Архитект, приготви документите, защото това е последната вечер, в която ще можеш да го правиш тук.

Nathan Xavier е зад сцената и търси партньорите си за следващия мач. Открива ги край една маса с напитки.
X: Братлета, не знаете колко се радвам, че ме сложиха в отбор с вас. Най-после малко сериозни партньори. VITO, с теб се знаем от...
V: Кой, по дяволите си ти?
X: Допреди месец ме знаеха като Xzibit. Нека ви се представя как ще ме наричате оттук натам – Nathan Xavier. Със сигурност ме знаеш – бяхме в една група заедно. The New Age?
V: Виж, смешнико, ето как стоят нещата. Ние влизаме в мача, защото там има отбор, мислещ се за бъдеща заплаха. Видиш ли, ние трябва да убием тази мисъл преди да види бял свят. Ти си само инструмент.
X: Вие ебавате ли се с мене? Потя се тук, седмица след седмица, спечелих адски важен мач над 6 други опонента и сега на практика съм евентуален претендент за световната титла. Настоявам за малко уважение! Още повече от отрепки като вас!
SK: Отрепки, викаш? Знаеш ли, прав си. Заслужаваш малко уважение. Ще се видим в ринга... партньоре.
Spirit го потупва по рамото и двамата го подминават.

Nathan Xavier & Dead End (VITO & Spirit Killer) vs. “Dark Titan” Ace Brown, James Luck & RUIN
VITO и Spirit настояват Xavier да започне първи. Той открива срещу RUIN, който с готовност чака за сключване. Започват, Xavier започва да надделява... RUIN го обръща и вкарва в ъгъла за разделяне. Xavier кима признателно... и RUIN бърка в очите му. Следват няколко лакътя, бич от въжетата... Xavier избегва ласо и прилага arm drag. Xavier следва с втори. Hip toss хвърля RUIN през ринга и той се изправя в ъгъла си за смяна с Luck. Последният влиза, следва ново сключване... Xavier надделява, нанася коляно в корема, разтърсва Luck с лакът и извива ръката му, търсейки смяна. VITO му казва да продължава, защото се справя чудесно. Xavier обаче настоява за смяна... и това дава време на Luck да се измъкне и да го срита в гърба. Luck следва с бич от въжетата и саблен удар, приземявайки крак-брадва за 2. Luck рита веднъж-два пъти опонента си и го изправя, опит за DDT… Xavier го бута в празен ъгъл, нанася вертикален чоп, праща го от въжетата и го събаря с бедрено ласо. Xavier иска смяна... VITO му казва да продължава. Xavier тръгва да го удари... и Luck го изненадва с преобръщане – 1.. 2... НЕ! Xavier се обръща да го свали с ласо... Luck го посреща с глава в корема и се изправя със светкавично DDT! Покриване – 1.. 2... НЕ! Смяна, RUIN влиза, двамата пращат Xavier от въжетата, просват го с двоен flapjack, RUIN следва с коляно-брадва, Luck приземява сентон! RUIN покрива – 1.. 2... НЕ! RUIN заключва приспивателно. Xavier реагира бързо, изправяйки се и нанася лакти в ребрата на опонента си. Отскубва се и залита към ъгъла си... но там няма никой! VITO и Spirit са седнали в първия ред на публиката, за да гледат мача! Xavier им крещи яростно да се връщат, но когато това не става, се обръща... право в самбо суплекс от RUIN! RUIN го изправя, нанася лакът и опитва суплекс... Xavier се премята зад него, обръща го... ЕКСПЛОДЕР В СГЛОБКАТА! Luck влиза, за да помага... Xavier го улавя с ЕКСПЛОДЕР ВЪРХУ RUIN! Xavier залита и двамата със серия ритници и се обръща... заставайки лице в гръден кош с Brown! Xavier дори не се колебае и нанася неефективни юмруци, засилва се... и ОТСКАЧА от Brown при опита за пресичащо тяло. Xavier вбесено нанася ритници и лакти, опитвайки да отдръпне Brown, отново без ефект. Той изкачва въжетата и полита – ракетният ритник най-сетне дръпва Brown с крачка назад. Xavier се изправя и продължава с още удари преди Brown да е открил баланс... но RUIN го изненадва с чук в тила! Хоризонтален чоп от Brown просва Xavier на мига! Luck се качва на въжетата, после вика Brown и стъпва на раменете му, откъдето полита с FROGSPLASH! RUIN и Luck хващат Xavier за краката и ръцете, издигайки го леко над ринга, докато Brown изкачва въжетата. Brown вдига победоносно ръце – GARGANTUAN SPLASH! Покриване – 1.. 2... 3! @ 7:00
Победители: Ace Brown, RUIN & James Luck

Тримата празнуват победата си... и внезапно Dead End прескачат оградите, влизат в ринга и заковават ДОВЕН GORE на Luck! Шампионите ведага напускат ринга и отново бягат през публиката, докато Brown и RUIN крещят след тях.

Loop излиза на ринга.
Loop: Мислех да изляза тук и да повикам Remus, да му покрещя и после да го пребия докато от него не остане нищо повече от кървава купчина его. Да се ядосам и да му отмъстя заради миналия път. Но знаете ли... като се замисля, това е безсмислено. Всъщност трябва да седна в средата на ринга и да аплодирам себе си за добре свършена работа. Помниш ли какво ти казах, Remus? Че ти можеш да бъдеш спасен. Че имаш нужда от други и че самостоятелността ти ще бъде твоята гибел? Явно си взел поука. Явно ме слушаш. Да, нападна ме с група пънкари, но забележи – нападна ме с твоята група пънкари. Явно вече не ти понася да си сам и започваш да се ограждаш с други около себе си – да, долна измет, но все пак други. Пропукваш се, приятел. И когато приключа с теб, ще си толкова напукан, че дори няма да има нужда да те победя, за да срутя мирогледа ти. Хайде. Каза, че ще ми пращаш някой да поиграем. Пращай, чакам.
Remus се появява на рампата и тръгва към ринга с разярен поглед, но Mysterio го следва и го спира, след това идва и Brown, който му помага да се върне зад сцената, докато Mysterio го уверява, че ще се справи със ситуацията.

Loop vs. Mysterio
Mysterio влиза и директно напада, но Loop избегва ласото, нанася ритник в бедрото му, втори, трети, олюлява го с чоп и следва с бич към въжетата и прехвърляне през рамо. Mysterio се изправя в ъгъла... и Loop заковава преса, праща го с лице напред в отсрещния ъгъл и го изненадва в гръб с тичащо руско помитате. Loop тръгва за Sharpshooter… Mysterio веднага се мята на място и се хваща за близките въжета, издърпвайки се извън ринга. Loop го кани да се върне и Mysterio се колебае, започвайки да обикаля ринга. После влиза... Loop го погва с лакти, следва с бич и нанася ласо през корема. Опит за руско помитане... Mysterio контрира с лакът и ченетрошач! Loop се отдръпва в ъгъла зад него, Mysterio напада... но изяжда ботуш! Loop се качва на второто въже и скача с летящо тяло... Mysterio заляга и Loop пада зад него! Mysterio веднага капитализира с ласо! Mysterio излива насъбралия се досега яд с няколко ритника в торса на опонента си, души го с пета и продължава с още ритници. Mysterio показва среден пръст на освикрващата тълпа, яхва Loop и нанася серия юмруци. Mysterio го оставя и се отдръпва, очаквайки изправянето му... опит за суперритник... Loop хваща крака му и контрира с драконов тирбушон! Loop заключва SHARPSHOOTER! Mysterio се бори с все сили да не се предаде, лази към въжетата... и ги достига! Mysterio отново се издърпва извън ринга и този път няма намерение да се върне. Loop обаче го следва и нанася няколко ритник а в бедрото му. Бич праща Mysterio в оградите и Loop следва със суплекс на пода! Loop се оглежда и под овациите опитва да заключи Sharpshooter… но Mysterio свива крака и го изритва назад, при което главата на Loop улучва пилона на ринга! Mysterio си отдъхва, докато се обляга на ръба на ринга и гледа как Loop опипва тила си... и ръката му веднага се оцветява в червено! Mysterio се ухилва и го връща в ринга, след това дебне... и го рита в тила! Mysterio продължава с още ритници в гърба и по някой друг в главата. Той яхва Loop и удря главата му в тепиха няколко пъти, докарвайки съдията до истерия. Mysterio блъсва съдията и позиционира Loop в средата на ринга със загребващо тръшване. Той изкачва въжетата и приземява FLYING ELBOWDROP! Покриване – 1.. 2... НЕ! Mysterio ядосано тъпче още малко гърдите на Loop и заключва reverse chinlock. Loop бърза да се бори преди да изгуби съзнание и опитва да се изправи на крака. Залита слабо, но все пак се изправя и нанася лакти в ребрата на Mysterio, измъква се... Mysterio тръгва за суперритник... Loop го улавя в носилка – LUNGBLOWER! GLIDING KICK! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Loop лази към ъгъла, за да се изправи с опора и дебне... Mysterio е залита на крака, Loop напада с втори ритник... Mysterio избегва и тръгва за заден суплекс... Loop се премята зад него и опитва руско помитане... Mysterio контрира с пълен нелсън... Loop пада и го преобръща с люлка – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Mysterio се изправя преди опонента си и го изненадва със ЗВУЧЕН ритник в главата! Loop се срива и Mysterio покрива – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Mysterio изправя Loop, прилага атомно спускане, нанася зареден юмрук, засилва се от въжетата... Loop го изненадва със сателитен гърботрошач! Покриване – 1.. 2... НЕЕЕ! Loop се дръпва в ъгъла, отърсва се от болката в главата и се качва на второто въже. Полет за падащ лакът... няма никой вкъщи! Mysterio дебне със суперритник... Loop блокира с полски чук! Пакетен гърботрошач! – 1.. 2... НЕЕЕ! Loop тръгва за Sharpshooter… Mysterio свива крака и нанася удар в раната на Loop! Mysterio веднага се изправя и заковава MICHINOKU DRIVER! – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Mysterio гледа с невяра! Той се отдръпва в ъгъла и тропа с нетърпение, очаквайки изправянето на Loop... засилка... SUPERKICK… Loop улавя крака му! Rolling leglock е превърнат в SHARPSHOOTER! Mysterio е в средата на ринга и няма къде да бяга! Търси въжета, но няма наблизо! Гърбът му не е достатъчно здрав, че да влачи Loop! И се предава! @ 12:20
Победител: Loop

Loop решава да задържи захвата след мача. Съдията не може да го принуди да пусне. Loop има намерение да счупи Mysterio на две! Тогава по рампата слизат Brown, Luck и RUIN, а на върха застават Remus и Хелзин. Loop почти веднага пуска опонента си и бута качилия се на ръба Brown с плаващ ритник, бутайки го върху застаналите зад него RUIN и Luck! Loop се подсмива на Remus, който се опитва да го нападне, но Хелзин го спира. Loop му хвърля последен весел поглед и напуска през публиката преди тримата да се съвземат.

Bulgarian Lion е застанал пред българското знаме, закачено на шкафа.
BGL: BJ Slim, ти ме преследваш вече твърде дълго. Какво искаш да докажеш? Че си най-техничният кечисти в този ростер? Ако искаш само това, признавам ти го, стига да ме оставиш на мира. Но пропускаш смисълът на тази титла. Тя не се присъжда на най-техничният. Тя се дава на най-чистият. Чистата борба е нещо, от което няма как да разбираш предвид действията ти през последните няколко седмици. Тази титла е над теб и няма място на рамото ти! Аз ще я задържа тази вечер, ще я задържа и следващата и по-следващата, докато не се появи някой достатъчно чист... и добър... за да ми я отнеме. За родината и народа!

WIW PURE WRESTLING CHAMPIONSHIP
Bulgarian Lion ©
vs. BJ Slim

Lion открива с обичайното ръкостискане... Slim приема... и рязко дръпва ръката му в armbar! Lion се премята с кълбо, Slim опитва да го обърне в cross armbreaker… Lion го издига... Slim се прехвърля със залез над него и го преобръща, окончавайки с ключ на крака. Lion инстинктивно хваща въжетата за първо прекъсване! Slim го пуска и се изправя с доволно изражение, хилейки се злобно. Lion безизразно очаква сключването. Slim не стига до него, предпочитайки ключ на кръста на Lion, който бързо контрира със свой. Издигане, просване по корем и Lion се прехвърля пред него за front facelock, Slim хваща ръката му и контрира с hammerlock, Lion хваща крака му и го спъва, следвайки със side leglock. Slim търси въжетата... но се спира преди да хване близкото и предпочита да се огледа за друг вариант. Опитва да се извърти... Lion задържа захвата... но Slim вече има достъп до гърба му и го налага с чопове, докато не разхлабва захвата, след това дръпва главата му в приспивателно. Lion се търкаля настрани, но Slim заключва и ножица около тялото му, за да не го пусне. Lion страни от въжетата, затова опитва да се изправи преди да изгуби твърде много сили. Залита... застава на крака... залита назад и блъсва Slim в сглобката. Ново блъскане и Slim го пуска. Lion се завърта с чоп... Slim избегва и следва с кълбо на О’Конър – 1.. 2... Lion го дърпа назад и заключва cobra clutch! Slim веднага прави кълбо назад преди да сключи ножица и форсира туш – 1.. 2... Lion го пуска, за да се спаси и Slim се възползва да заключи ново приспивателно. Lion се надига, опитва да се извърти и опитва заден суплекс... Slim се премята зад него, заключва headlock и го премята под себе си. Lion прави няколко неуспешни опита да се измъкне с изритване, след това успява да хване главата на Lion с ножица и го откъсва от себе си. Slim се прехвърля с кълбо върху него за jackknife pin – 1.. 2... Lion се надига с опонента си и обръща с backslide – 1.. 2… Slim продължава със sunset flip – 1.. 2... Lion опитва cradle – 1.. 2... Slim го прехвърля – 1.. 2... Lion се залюлява върху него – 1.. 2... Slim изритва и следва с разпятие – 1.. 2... Lion контрира с магистрален пакет – 1.. 2... Slim изритва, хваща главата на Lion и отново го премята в заземен headlock! Lion тропа подразнено с крака и отново опитва да изрита, но Slim го задържа. Опитва да хване главата му, но Slim се предпазва. Lion отчаяно търси начин да се измъкне без да използва спасението на близките въжета. Завърта се наляво... надясно... и успява да се измъкне, заключвайки hammerlock. Slim хваща главата му и го прехвърля със snapmare. Slim заключва ново приспивателно! Lion се изправя веднага... и Slim се качва на гърба му, за да не пусне захвата. Lion събира сили и залита назад, блъскайки опонента си в сглобките. Slim не пуска. Lion се отдръпва, връща се назад и отново го блъсва. И отново. И отново. Slim най-сетне пуска и Lion веднага го качва на сглобката, следвайки го с опит за Bulgarian Suplex… Slim се задържа за въжетата, плъзва се между краката му и опитва германски суплекс от второто въже! Lion се задържа за въжетата, а когато Slim спира, за да почине, се хвърля назад, бутайки го с тежестта си... но Slim се превърта с него и изненадващо заключва Anaconda Vice! Lion рита бясно, търсейки спасение, но няма друг избор, освен да качи крак на най-близкото въже за второ прекъсване! Slim го пуска с готовност и се изправя с широка усмивка, вдигайки един пръст, за да му напомни колко опита за спасение му остават. Lion остава при въжетата, докато се отърси от замайването, след това търси да продължи мача с тест на силите. Slim примирено сключва ръце с тези на Lion... който мигновено го сваля на колене, притискайки го със зверска сила! Lion го дърпа на крака, след това отново го сваля на колене. Отново на крака, отново на колене. Slim опитва да се отскубне, но Lion го дърпа към себе си, пуска едната ръка и го завърта в cobra clutch! Slim залита с него напред и прегръща въжетата за първото си прекъсване! Lion го изчаква да се пусне и веднага тръгва за нов cobra clutch, но Slim минава под лапите му и се засилва от въжетата... Lion го прехвърля с headlock takedown и задържа главата, връщайки захвата на Slim! Slim рита бясно, опитвайки да изрита и се върти на място заедно с Lion, докато накрая не успява да изрита и да се изправи. Засилка... Lion го улавя със суплекс през глава! Опит за Cattle Mutilation! Slim пази едната си ръка, лазейки към спасението на въжетата... Lion го заключва преди да ги достигне! Slim все пак продължава да опитва да ги достигне... още малко... още малко... и слага крак на въжетата за второ прекъсване! Slim се плъзва извън ринга и почива край оградата. Съдията отброява – 1.. 2.. 3.. 4.. Lion му казва да се връща.. 5.. 6.. 7.. 8.. Slim започва да обикаля ринга, чудейки се какво да прави.. 9.. 10.. 11.. 12.. Slim застава пред рампата и прави няколко крачки нагоре.. 13.. 14.. 15.. 16.. 17.. 18.. Slim се връща примирено в ринга. Lion го очаква с нов опит за суплекс през глава... Slim блокира, хваща ръката му и обръща в hammerlock, следвайки с headlock и опитва прехвърляне... Lion блокира, измъква глава и опитва драконов суплекс... Slim блокира и Lion преминава към опит за германски суплекс... Slim увива крак около неговия, завърта се около него и заключва класически abdominal stretch… Lion почти веднага контрира с hip toss! Slim се изправя след сблъсъка в ринга и залита към въжетата... Lion напада... Slim го улавя с малък пакет – 1.. 2... Slim го пуска нарочно, извъртайки се така, че да положи единия крак на Lion върху най-близкото въже и веднага го посочва на съдията! Съдията отсъжда трето прекъсване! Lion веднага започва да спори със съдията, но това само позволява на Slim да закове SIDE EFFECT! ANACONDA VICE! Lion инстинктивно се хваща за въжетата, но е късно – вече няма право на прекъсвания! Slim го души и той отпада с всяка изминала секунда. Lion се задържа и опитва да се измъкне, събирайки сили от виковете на публиката, но Slim не оставя пролука в захвата и го е приковал безпомощно върху ринга. Lion почти е отпаднал... ръцете му увисват... и с последни сили започва да тупа! @ 18:30
Победител и НОВ шампион: BJ Slim (2nd champion)

Slim веднага го пуска и скача на крака, празнувайки победата. Той грабва титлата от съдията и я вдига високо пред недоволната публика. Титлата е негова и трябва да я покаже на всички.

The Architect влиза в съблекалните и заварва Kevin Hero да се налива с кисело мляко.
A: Какво си мислиш, че правиш?
KH: Насвинвам се.
Двамата се гледат известно време.
KH: Демек ям.
A: Аргх, знам какво значи! Не трябва ли да правиш нещо по-полезно, като да влизаш във форма за мача си? Наливаш се с всякакви глупости, а довечера те чака важен мач!
KH: Как глупости, я виж съставките...
A: Ако загубиш този мач, кариерата ми отива по дяволите и за какво изобщо стартирах тази компания, щом...
KH: … и мляко, и белтъчини ...
A: … ще изгубя всичко от някакъв пропаднал егоманиак, когото ти ...
KH: … и въглехидрати, и някакво къ-къ-кал или нещо такова ...
A: … дразниш, а после той си изкарва всичко на мен щото явно не му стига мозъка да си го излее на тебе ...
KH: ... и понижава холестерола в кръвта, помага ако искаш да се оттървеш от мазнини ...
A: … явно има проблем с теб щото поради някаква причина е трудно да биеш маймуна ...
KH: … фосфор, калции, желязо, пък и е любимата храна на диабетиците ...
A: … която сама подскача насам натам и ти трови живота и вътре и извън ринга... уу, за диабетици?
Hero доволно подава купичката на Архитекта, който поглежда съставките... и я хвърля на пода, скачайки върху нея.
A: Чуваш ли какво ти говоря?!
KH: Да бе, шефе. Чух те и предния път, всичко е ясно. Влизам в ринга, ритам Ledg и излизам. Горе-долу това правя откакто съм тук.
Архитекта остава да зяпа Hero и да диша тежко. Hero го гледа невинно, после тъжно свежда поглед към киселото мляко по пода.
KH: Ама със заплатата си искам и едно такова мляко, защото не бях приключил.
Архитекта се хваща за главата и излиза от съблекалнята, мърморейки „Обречен съм…”.

INTERMISSION!

WIW WORLD CHAMPIONSHIP
Yo The Real ©
vs. CHAOS Romero

Двамата едва дочакват гонга и се нахвърлят един върху друг, разменяйки юмруци. Romero препъва Yo и скача върху него за серия юмруци, Yo бързо обръща позициите и залива претендента с юмруци, Romero блокира един и отново обръща позициите, пращайки Yo над първото въже и извън ринга. Romero го следва и го блъсва в оградите, след това в ръба на ринга. Romero следва с бич в далечните огради и го следва... Yo внезапно скача върху оградите и се премята със задно салто върху претендента! Yo следва с няколко ритника в падналия Romero, качва се отново върху оградата и следва с ново салто върху него! Yo го прехвърля зад оградата и го следва през публиката, налагайки го в гърба. Romero се обръща рязко с лакът и олюлява шампиона, поемайки доминацията с юмруци в главата му. Romero отива при изкачващите се пейки, разгонва хората и блъсва Yo в тях. Romero се отдръпва и дебне... Yo се изправя и обръща... Romero се засилва за копие... Yo го прескача и Romero се разбива в първия ред! Romero пада пред пейките, а Yo се качва на третия ред и полита – REAL STOMP НА ПОДА! Yo яхва опонента си и нанася още юмруци. Yo го изправя и го понася към ринга. Прехвърля оградата и го връща вътре. Yo изкачва въжетата и дебне... торнадно STO! Покриване – 1.. 2... НЕЕ! Yo тръгва за dragon clutch… Romero инстинктивно пада по гръб и го изртива назад, след това се изтъркаля извън ринга, почивайки край оградата. Yo дава знак на публиката там да се раздели и се засилва – NO HANDS SOMERSAULT PLANCHA! Но Romero се отмества и Yo прехвърля оградата, падайки върху столовете на публиката! Romero почива на спокойствие облегнат на оградата, хилейки се злобно. Той връща Yo при себе си, вкарва го в ринга, влиза и покрива – 1.. 2... НЕЕЕ! Yo едва изритва! Romero го рита няколко пъти в гърба, бавно насочвайки ритниците си нагоре и в тила му. Romero го изправя, нанася няколко десни прави в главата му и го праща в ъгъла, където забива раменни тръсове в корема. ЗВУЧЕН юмрук в челюстта срива Yo до долното въже и Romero следва с няколко търкания с пета, засилка и лицеизмиване с ритник! Romero го дръпва и покрива – 1.. 2... НЕЕ! Ново покриване – 1.. 2... НЕЕЕ! Трето – 1.. 2... НЕЕЕЕ! Yo се надига и свива юмрук, събирайки сили да отвърне на ударите... Romero обаче го пресича с ритник в главата, яхва го и го укротява с още юмруци. Покриване – 1.. 2... НЕЕ! Romero приземява няколко лакътя в гърдите на шампиона, рита го отново и заключва chinlock. Yo бързо събира сили да се изправи и нанася няколко лакътя, отскубва се със засилка... но се нанизва на коляното на Romero! Romero следва със ЗВУЧЕН ритник в тила му и Yo се срива. Покриване – 1.. 2... НЕЕЕ! Romero се подиграва на шампиона и го дразни с няколко шамара. Изправя го, зашлевява го отново и опитва brainbuster… Yo се прехвърля зад него, скача на гърба му и опитва да заключи dragon clutch… Romero веднага се дръпва назад и го блъсва в ъгъла! Romero го вдига на рамо и се засилва – FATALITY STRIKE! Покриване – 1.. 2... НЕЕЕ! Romero сритва отново Yo, изправя го и отново опитва brainbuster… Yo блокира. Romero заковава юмруци в корема му, за да го омекоти още повече и опитва отново... Yo блокира с коляно в главата му при издигането! Romero залита към ъгъла... и Yo го замазва за ъгъла с мощен падащ ритник в гърдите! И двамата са на тепиха! Публиката започва да крещи името на Yo, който надига глава и започва да лази към въжетата, търсейки опира да се изправи. Достига първото... средното... горното въже и се набира на крака. Отсреща Romero прави същото. Romero напада първи... Yo блокира и нанася лакът. Romero се завръща... Yo блокира и нанася лакът. Romero залита, оттласва се от въжетата и напада с ласо... Yo избегва и контраатакува с въртящо енцугири! Romero се срива на колене, Yo застава до него и започва да реди ЗВУЧНИ ритници в гърдите му – един, два, три, четири, пет... удря с юмруци в пода и шестият едва не отнася главата на претендента! Покриване – 1.. 2... крак на въжетата! Yo загребва Romero и го тръшва пред ъгъла, след това дава знак към сглобката и тръгва за Highway 2 Reality… Romero внезапно скача на крака и го препъва, провесвайки го в дърво на обета! Romero се качва на третото въже, за да стъпи върху слабините на Yo... който обаче се надига и го препъва, провесвайки го пред себе си и заключва ВИСЯЩ DRAGON CLUTCH! – 1.. 2.. 3.. 4.. Yo го пуска и Romero се срива пред ъгъла. Yo се качва отново на сглобките, обръща се и полита – REAL STOMP! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Yo изправя Romero и тръгва за суплексоидна маневра... Romero обаче скача зад него и го бута към ъгъла. Yo с един скок изкачва въжетата и полита със салто... Romero минава под него... Yo се приземява на крака... и Romero го убива с КОПИЕ! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Romero го изправя, олюлява го с юмрук в главата и следва с BRAINBUSTER! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Romero тропа недоволно, изправя Yo и тръгва за Chaos Falls… Yo се премята при издигането, избегва последвалото ласо и нанася ритник в гърдите му. Yo с опит за суплекс... Romero избегва и тръгва да вземе нещо от гащетата си... Yo обаче го блъсва в сглобките и следва с FISHERMAN BUSTER! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Yo изчаква претендента да се изправи в ъгъла, засилва се с премятане и нанася енцугири! Yo качва Romero на въжетата и го провесва в дърво на обета. Yo се качва на сглобката и стъпва на коленете му, за да се надигне... TREE OF WOE REAL STOMP! Romero се срива безпомощно пред ъгъла! Yo следва с HIGHWAY 2 REALITY! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТРИ! @ 17:56
Победител: Yo The Real (3rd defense)

The Architect излиза да представи участниците за следващия мач, обяснява правилата и вдига на показ договора, който ще бъде подписан в случай, че Ledg спечели. След това отива на коментаторската маса и заравя глава в ръцете си.

ALL OR NOTHING
~ the battle for WOLFPACK ~
Ledg
vs. Kevin Hero

Hero открива с позиране, което докарва Архотекта до ръба на инфаркт. Ledg се възползва да го нападне с няколко ъперкъта и го праща от въжетата, но пропуска ласо. Пропуска лакът на връщане. Издигане... Hero го засича с падащ ритник. Hero скача на крака и го поваля със саблен удар. Завъртане... Ledg избегва порещия лакът, но се нанизва на huracanrana! Ledg се измъква от ринга и гледа ядосано опонента си, докато Архитекта си отдъхва от началната изненада. Hero тръгва за високорисков скок... но Ledg бяга преди да полети и започва да обикаля несигурно ринга. Hero го изчаква търпеливо да влезе и му предлага ръка за сключване... Ledg се доближава... и го рита в корема, заключвайки headlock! Hero опитва да го бутне, Ledg блокира. Hero опитва заден суплекс, Ledg пада на колене и го премята под себе си. Hero веднага вдига крака и хваща главата му в ножица. Ledg се измъква с мост над него и jackknife pin – 1.. 2... Hero се изтъркаля встрани, изчаква... и заключва крават! Ledg опитва да го избута, опитва да го прати в ъгъла, но Hero се извърта, задържайки захвата. Ledg отчаяно се хваща за въжетата и съдията се притичва да ги раздели. По време на раздялата обаче, Ledg нанася евтин юмрук в лицето на Hero и оттам го поема с бързи ъперкъти, бич от въжетата и го поваля с обратен лакът. Ledg следва с Гарвинови настъпвания и покрива – 1.. 2... НЕ! Ledg изправя Hero, зашлевява го веднъж и отноов прилага headlock. Този път Hero се дръпва назад и отново напред и бута Ledg в ъгъла веднъж, два, три пъти, докато не го пусне. Hero следва с ласо... Ledg избегва и контрира с вратотрошач! Ledg приземява коляно в главата му. Покриване – 1.. 2... НЕ! Ledg алчно нанася още ритници и заключва приспивателно. Hero бързо търси въжетата и се хваща за средното преди захвата да вземе ефект. Ledg го пуска и го сритва в гърба, след това в тила. Суплекс просва Hero в средата на ринга. Ledg се засилва иприземява лакът в гърдите му. Нова засилка и крак-брадва. Покриване – 1.. 2... НЕ! Ledg настъпва главата на Hero и я разтрива с пета – 1.. 2.. 3.. 4.. Ledg го пуска с невинен поглед и тръгва за засилка... Hero се търкаля под него, скача на крака и заковава феноменален падащ ритник на връщане! Двамата са долу, но публиката дава сили на Hero, който се бори да се изправи и причаква опонента си. Ledg е на крака, Hero го очаква с лакът, лакът, ритник, бич в ъгъла и сателитен гърботрошач! Hero следва с пожарникарска носилка, прехвърля Ledg по гръб и приземява сентон. Покриване – 1.. 2... НЕ! Hero отива в ъгъла, изтласква се в стойка на ръце и приземява сентон с падането – 1.. 2... НЕ! Hero дръпва Ledg пред един от ъглите и го изкачва, вдига ръце... но Ledg става и го пресича върху въжетата! Ledg се качва при него, нанася ъперкът, втори, трети, приготвя Hero за суперплекс... Hero се завръща с юмруци в корема му, надделява с мощен лакът и го спуска с обърнат суплекс по лице пред ъгъла! Hero отново се изправя и вдига ръце... полет... DOUBLE FOOTSTOMP! Покриване – 1.. 2... НЕЕ! Hero изправя Ledg и сигнализира за Hero’s Welcome… Ledg нанася отчаяни удари с лакът и бута Hero... който се спира преди да блъсне съдията... съдията се обръща инстинктивно... и Ledg се възползва с ритник в слабините на Hero! Ledg капитализира с обърнат гърботрошач! И двамата са на пода, но Ledg се изправя бързо с крива усмивка. Веднага щом се отърсва от двойното настъпване, Ledg започва доминацията си с ритници по Hero. Изправя го и нанася ъперкъти. Праща го в ъгъла за раменни тръсове в корема. Бич в отсрещния ъгъл, засилка и смазващ ъперкът! Hero се срива и Ledg започва да го души с пета върху гърлото. Съдията го разделя, Hero лази към въжетата и Ledg започва да го души през въжетата. Ledg дръпва въжетата, первайки Hero през лицето и го улавя докато залита с тичащ ъперкът! Покриване – 1.. 2... НЕ! Ledg заключва приспивателно! Hero се бори да се изправи, няма намерение да се задържи дълго под точещата силите му хватка. Почти е на крака... нанася лакът в гърдите му, втори, засилва се... и Ledg го улавя с ново приспивателно! Hero се извърта и подхваща Ledg за заден суплекс, издига го... Ledg се премята зад него и заключва ново приспивателно! Последен отчаян ход – Hero хваща главата на Ledg и пада в ченетрошач! Това успява и Ledg залита към въжетата. Hero скача на крака и се засилва... Ledg го прехвърля зад въжетата... Hero го олюлява с лакът и се приготвя за Superman Elbow… скача на въжетата... но при изкачването главата му се завива от приспивателното и губи баланс, падайки по лице в ринга! Hero се изправя и залита... Ledg го издига и заковава PUMP-UP UPPERCUT! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Ledg тропа недоволно и отново заключва приспивателно. Hero вече прогресивно губи сили и все по-отчаяно прави опити да се изправи. Надига се, търси позиция да закове няколко лакътя в ребрата на Ledg, отскубва се и... Ledg го дръпва рязко за косата! Ново приспивателно! Hero почти е увиснал в ръцете му... съдията отива да го провери... и Hero внезапно се хваща за дрехата му. Съдията се дърпа назад, опитвайки да се отскубне от него, но така само повлича и двамата със себе си, докато не стига въжетата, където Hero се хваща! Ledg го пуска вбесено и го налага с юмруци. Той го вдига за суплекс и го спуска по корем върху въжетата, след това го праща от външната страна с ъперкът. Ledg го задържа за косата да не падне и го дръпва в опит за суплекс обратно в ринга... Hero внезапно заковава серия юмруци в корема му, отдръпва го с лакът в главата и следва със SUPERMAN ELBOW! Двамата лежат известно време, след това се изправят едновременно. Ledg тръгва за атака... Hero блокира и нанася лакът, втори, трети, бич от въжетата и порещ лакът! Покриване – 1.. 2... НЕЕЕ! Hero го изправя и опитва Hero’s Welcome… Ledg се обръща и опитва Final Execution… Hero го бута в ъгъла отпред и Ledg се качва на въжетата... Hero обаче го застига и го олюлява с чукове в гърба. Hero се качва зад него, опит за Superhero’s Welcome… Ledg блокира с лакти и го бута обратно в ринга, след това дебне за летящ ъперкът... Hero го засича с падащ ритник във въздуха! Hero го изправя, опит за Hero’s Welcome… Ledg се извърта и го издига – PUMP-UP UPPERCUT! Hero се изтъркаля встрани и се надига на четири крака, събирайки сили да стане... Ledg се засилва за punt… Hero го контрира с преобръщане – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Ledg се изправя преди Hero – PUNT В ГЛАВАТА! Hero се срива безпомощно и Ledg пада върху него – ЕДНОО.. ДВЕЕЕ... ТР-НЕЕЕЕЕЕ! Публиката изригва, докато Ledg гледа невярващо. Ledg крещи “Ще те победя! Ще те победя!” и тръгва към въжетата. Причаква... засилва се.... Hero внезапно избегва ритника и препъва опонента си! Ledg се изтъркаля чак в ъгъла и го изкачва, но Hero веднага следва – SUPERHERO’S WELCOME! Покриване – ЕДНОО.. ДВЕЕ... ТРИИИ! @ 27:38
Победител: Kevin Hero

Hero остава да лежи, все още наполовина несъзнаващ къде се намира. Архитекта влиза в ринга и започва лудешки танц на победата, обикаляйки в кръгове около Ledg, след това започва да подскача около Hero. Помага му да се изправи и му вдига ръката, после взима приготвения договор и започва да го къса страница по страница, хвърляйки останките към публиката.

Какво следва за Ledg? Нови претенденти, нови шампиони, нови възможности. Remus vs. Loop – Minion #3. Къде е Mizernik? И още...

Очаквайте!

Публикувано изображение
0

#243 Потребителя е офлайн   BiZkiT 

• Red Devil
  • Група: BWC Потребител Jr.
  • Регистр: 03-август 06

Публикувано 02 август 2009 - 02:59

Доста интересни неща се получиха. Първо малко смяната на имената ме озадачи, тъй като не бях прочел предишния пост, но се оправих... Bulgarian Lion загуби pure титлата. Въпреки, че той направи доста дълъг и стойностен reign очаквах отново победа за него. Самият ти си твърдял, че първият шампион трябва да издигне титлата до прилично ниво. Lion го направи, но все си мислех, че ще победи и BJ Slim, след което вече ще падне от друг съперник. Както и да е - приятна изненада, очаквам и той да задържи титлата дълго време.

Забавен сегмент между мен и Архитекта, който обаче лееко подсказа изхода от мача. (или поне на мен)

Още една защита за Yo. Доволно. World Champion-ите в твоя дневник сякаш не получават толкова много внимание. Било то заради даден storyline или просто защото имаш други планове. Сега е момента да спреш това и да направиш reign-а на Yo по-интересен с някоя вражда.

И като за финал - най-голямата ми победа от началото на дневника. Предполагам, че след такава победа Архитекта ще ме възнагради по някакъв начин. Интересното е какво ще стане с Ledg. Дали ще бъде забутан някъде или?
Публикувано изображение
0

#244 Потребителя е офлайн   mzsphere1 

• Jobber
  • Регистр: 01-декември 08

Публикувано 02 август 2009 - 04:13

Цялото шоу беше на 100%, имаше добри моменти. Но този мач ми хареса най-много:
Nathan Xavier & Dead End (VITO & Spirit Killer) vs. “Dark Titan” Ace Brown, James Luck & RUIN
Въпреки, че загубихме мача беше много добър. Браво, много добро шоу.
1x BWC Tag Team Champion © (with dbrm)
Публикувано изображение
0

#245 Потребителя е офлайн   G   Out of time... so say goodbye!

• Commissioner
  • Група: BWC Модератор
  • Регистр: 28-май 05
  • Current Mood: Current Mood: Paranoid

Публикувано 13 август 2009 - 12:05

ПРЕВЪЗХОДНО ОТНОВО!!! не знам защо, но почти никога нямам критика към шоутата ти.. леко са трудни за четене един вид, но историите и мачовете са наистина невероятни! BJ SLIM has da damn title най-сетне!! Получи се страхотен мач с Borko както и очаквах.. много драма.. изпълнения.. но края бе MINE! Финалният мач и съответно историята покрай него.. как да коментираш такова нещо наистина измислено качествено, интересно.. феновете на WIW определено ще се зарадват на този евент.. Remus is genius!
Публикувано изображение
ЗАПИСВАЙТЕ СЕ

WRESTLING GALAXY

WRESTLINGS WORLDS
0

#246 Потребителя е офлайн   Remus   My Ego has 2 Sub-Egoes. Each One is bigger than the Other.

• Upper-mid-carder

Публикувано 23 август 2009 - 03:25

Усещам го. Това не е добра воля. Не е доброжелание чувството, което води спътника ми. Той се държи странно. Държи се гевно, бурно, нетърпението му расте с всяка изминала секунда, с всеки удар на смаляващото се сърце. Става студен. Топлината на амбициозните му желания, в които някога имаше смисъл, се измести от студа на омразата, на злата воля и жестоки намерения. Това ли прави амбицията? До това състояние ли ще стигнем всички, когато се отдадем на желанието си да бъдем велики? Винаги ли трябва да мрази?
Когато го попитах, той отговори
: „Ако не мразим нещо, ние губим извора на мисълта и действието си.”
И разбрах. Вече не става въпрос за победа. Вече не става въпрос за печалба.
Вече всичко е въпрос на омраза.
Това трябва да спре.

Публикувано изображение

Шоуто е открито с бързащия из публиката Оператор, който бърза да хване в кадър биещите се Loop и Hellzin. Loop налага Hellzin здраво с чукове и го блъска из стените и единичните части от оградите, след това го качва нагоре по скамейките. Hellzin отвръща на ударите, но яростта на Loop му дава повече сили и скоро отново го налага свободно. Зад Loop се появява Mysterio, който го напада в гръб. Mysterio нанася няколко ритника, сваля го на колене и му посочва дългия път до дъното на скамейките. Mysterio го изправя и прави опит за hip toss… Loop контрира... И БУТА MYSTERIO ДА СЕ ТЪРКАЛЯ НАДОЛУ ПО СКАМЕЙКИТЕ! Mysterio се свлича на дъното и остава там неподвижно. Loop открива с поглед камерата и започва да крещи “Виждаш ли какво става, Remus? Виждаш ли? Ти ги пращаш по мен, а аз им давам от твоето лекарство. Толкова ли си жалък, че да не можеш да дойдеш сам?” Hellzin се възползва да го атакува в гръб и слиза надолу, тръгвайки към ринга. Скоро двамата се прехвърлят през оградите и все така налагайки се, влизат в ринга. Съдия ги следва и дава начало:

Loop vs. Hellzin
Hellzin все още доминира с влизането в ринга и изтиква опонента си в ъгъл, където следва с няколко ритника, раменни тръсове, премятане назад и финален раменен тръс в корема. Суплекс заземява Loop в средата на ринга и Hellzin изкачва въжетата, щракайки с пръсти като пистолети. Полет... Loop избегва летящия legdrop! Loop капитализира със свои юмруци, бич от въжетата, ласо през корема и светкавичен гърботрошач за 2. Loop продължава с опит за Sharpshooter… Хезлин го изритва назад и се изправя в засилка... но е уловен в сателитен гърботрошач за още 2! Loop вдига Hellzin в носилка, опит за белодробен трошач... Hellzin се измъква и контрира със сателитно завъртане в руско помитане. Hellzin дебне Loop, ритник в корема и опит за Legendary Destroyer… Loop се измъква с извиване на ръката, тръгва за ласо... Hellzin избегва и подсича опонента си с ритник, следвайки със засилка и тичащ legdrop за 2. Hellzin изкачва отново въжетата... но Loop става и го пресича с бутане на краката. Качва се при него и опитва суперплекс... Hellzin блокира, нанася серия юмруци в корема му и го бута от върха. Изправя се и опитва cannonball senton… няма никой вкъщи! Loop го очаква с плаващ ритник... Hellzin избегва със странично кълбо, скача на крака и улавя приближаващия се Loop с енцугири! Loop пада и се изтъркаля извън ринга. Hellzin го дебне, засилка... и СУИСИДА! Двамата са на пода и им отнема известно време да се изправят. След това Hellzin търси да продължи мача с блъскане в оградите... Loop контрира и го блъсва в стълбите край ринга. Loop причаква опонента си да се набере на крака край оградите... засилка... Hellzin внезапно взима стола в ъгъла и го забива в корема на Loop, при което съдията крещи за DQ! @ 6:50
Победител / DQ: Loop

Hellzin стоварва стола и върху гърба на Loop и го вкарва в ринга, следвайки го. Той поставя стола в средата на ринга, потупва го и се обръща към Loop, причаквайки го хищно. Ритник в корема навежда Loop и Hellzin позира, сигнализирайки за Legendary Destroyer върху стола... но внезапно Loop се изправя с рев, премятайки Hellzin върху стола! Loop взима стола, причаква опонента си... и заковава удар в главата, чут из цялата зала! Hellzin се срива, докато Loop продължава да го рита, а съдията е неспособен да го спре! Още и още ритници откриват Hellzin, който отдавна е в несвяст. Внезапно по рампата се спуска Remus, който препуска към ринга. Loop излиза веднага щом Remus се озовава вътре и тръгва през публиката, но не и преди да вземе микрофон.
L: Какво става, Remus? Защо дойде? Кажи ми само това – защо дойде? Както ти казах, вече открих достатъчно, Remus. Ти отново се пропукваш. Искаш ли да знаеш защо дойде сега? За да ме нараниш? Разбира се, но защо? За първи път в мизерното ти съществуване си заобиколен от хора. И тези хора са единственото и най-близкото, което имаш до приятели. В твоят извратен свят и в още по-извратен смисъл на думата, те са твоето семейство и макар да твърдиш, че не ти пука, ти все пак дойде да ги спасиш. Но знай добре, докато не се решиш веднъж завинаги да се изправиш срещу мен и да решим спора ни, аз ще продължавам да ги свалям – един по един! Кръв ще се лее и за първи път ти ще си този, който ще усеща ефекта от това!
Remus беснее в ринга, взима останките от стола и започва да блъска сглобките, крещейки “НЕ! ГРЕШИШ! НЕ!” Рефери, охрана и Ace Brown също се повяват, за да изнесат на Hellzin и лежащия в публиката Mysterio зад сцената.

След като бъркотията в ринга се изчиства, The Architect слиза по рампата и влиза. Той причаква публиката да замлъкне и вдига микрофона си.
A: Нямате представа колко дълъг ми се стори мачът между Hero и Ledg. Последните три секунди ми се сториха като цяла вечност. Но вече всичко е минало и все още съм тук, на пост, който ще си остане мой во веки веков! И на кого трябва да благодаря? На себе си! Благодаря на себе си, защото ме има, защото съм толкова умен и защото направих правилния избор за човека, който ще ми помогне да запазя всичко, което имам. Което ни води до... Kevin Hero. Моля, излез!
Започва музиката на Hero, който излиза на ринга с широка усмивка.
A: Hero, ти можеш да се титлуваш като Спасителя на WIW. Ти направи каквото те помолих, направи каквото каза, че ще направиш и победи Ledg! С малко думи мога да изразя колко съм ти благодарен. Затова... най-малкото, с което бих могъл да започна е да ти уредя мач срещу световния шампион на WIW още тази вечер!
Hero кима доволно.
A: Но... няма. Знаеш ли колко нокти проядох онази вечер, докато те чаках да влезеш в ринга и да си свършиш работата? Ти имаш ли акъл, бе?! В един момент мислех, че ще забравиш за мача! Ти си най-непрофесионалния атлет, който някога е стъпвал в този или който и да е друг ринг! Затова да ти дам мач за толкова важна титла би било ЛЕКОМИСЛЕНО, а аз не искам да навлизам в твоите води. Ledg го направи и си изпати!
Hero се доближава и започва да спори, но Архитекта само клати инатливо глава... и внезапно започва музиката на Mizernik, който излиза на ринга.
M: Изглежда всички забравихте за един човек тук. За човекът, който предлага толкова много, но все пак получава толкова малко. За човекът, който е предопределен за велики неща и сега излиза тук, за да получи веднъж завинаги каквото му се полага! Защото откакто дойдох ми се случва единствено да ближа подметките на „великите” шампиони. Искам си своето, Архитект! И го искам веднага!
Започва нова музика – CHAOS Romero слиза по рампата, влиза в ринга, избутва Hero и също застава пред Архитекта.
CR: Не дрънкайте глупости. Yo е мой! Той трябва да си плати! Тази титла е моя, моя, МОЯ! Аз му я дадох и той трябва да ми я ВЪРНЕ! Дой ми Yo, защото лицето ти може да се сбърчи още повече след едно огнено кълбенце...
Архитекта блъска Romero и си взима обратно микрофона от него.
A: Я ДА МЛЪКВАТЕ! Аз казвам кой, кога и какво ще получи! И като ви гледам, НИКОЙ от вас не заслужава нищо! Млъквай, Кевин. Mizernik, ти идваш тук след двумесечно отсъствие и НАСТОЯВАШ за разни неща? Romero, ти ме заплашваш с неща, които ИЗРИЧНО забраних? Вие шегувате ли се? Никой от вас няма да получи нищо! Млъквай, Кевин. Ако трябва някой да получи нещо, то това съм аз, задето ви търпя толкова време. Млъквай, Кевин!
По рампата слиза още един човек, но никой не му обръща внимание. Ledg влиза в ринга... и атакува Hero в гръб! Той го просва и го засипва с ритници, клякайки отвреме навреме, за да го души. Архитекта опитва, да го спре, но е блокиран от Mizernik и Romero, които продължават със своите искания, без да ги интересува случващото се зад тях. Ledg започва да вика към входа... и по рампата слиза и Anger. Той влиза, Ledg изправя Hero и го задържа в позиция за удар, крещейки “ДОВЪРШИ ГО!” Anger дълго време се колебае, след това се засилва... и просва Ledg с ласо! Anger хваща Mizernik за главата и го изхвърля от ринга. Обръща се към Romero, избегва ласото и го поваля с падащ ритник. Anger се изправя... и става жертва на ъперкът от Ledg! Mizernik се връща в ринга и двамата го свалят с ритници, след това Ledg се отдръпва за патентования си ритник... и в ринга нахлува Uchiha G, който го спира навреме и го катурва с ласо над въжетата! Mizernik напада Uchiha и скоро попада под канонада от ритници и е принуден да отстъпи и да напусне бързо ринга! Ledg взима микрофон извън ринга.
Ledg: Anger, проклетнико, какво си мислиш, че правиш?! Ти беше МОЯТ слуга! Трябваше да лижеш МОЯ задник, не неговия!
Anger взима микрофон от тепиха.
Anger: Всъщност, реших, че вече не ми се лиже ничий задник. И предполагам, че трябва да ти благодаря, защото ти ми отвори очите преди няколко седмици, когато заяви, че нямаш нужда от мен. Затова дойдох сега по две причини – да помогна на някой, който има нужда; и също да настоявам за своето! Времето на омразата приключи, Ледж, преживей го най-сетне!
Архитекта грабва микрофона от Anger.
A: Вече прекалявате! Вече всички прекрачихте границата и ме обрахте и от последните ми капчици търпение! Време е да си упражня нововърнатата власт. Mizernik, искаш си своето? Ще чакаш! Не те е имало от сума време насам и каквото и да си мислиш, ти не си Избран! Когато понатрупаш победи, пак ще говорим. Ами вие, четиримата? Искате да се изявите? Хубаво! Тази вечер ще имаме отборен мач – Kevin Hero ще обедини сили със стария си отборен партньор Anger и ще се изправите срещу Ledg и CHAOS Romero! Победителят ще го очаква един хубав и сочен претендентски мач следващата седмица. Казах си думата, сега ме оставете, мамка му!
Архитекта хвърля микрофона и слиза от ринга тръгвайки през публиката и оставяйки шестимата в и около ринга да се гледат с омраза.

Yo The Real, FinaL & Jason Neill излизат в ринга веднага щом се изчиства. Yo държи микрофон.
Yo: Виждам, че доста хора вече се редят на опашка, за да получат шанс за това тук. Е, независимо кой от всички ще е – Mizernik, Ledg, Hero, Anger, Romero, Uchiha – не ми дреме! Аз съм тук, за да остана идържа тази титла и нямам намерение да я пускам на никого. Не и преди Loop да зареже малката си игричка с онази отрепка Remus и да се изправи срещу мен. Което ни води до този мач. За да ускоря процеса и да му помогна, събрах на едно място НАЙ-високо летящите атлети в ростера, които между другото и сам доведох в тази компания – себе си, FinaL и Jason Neill. Последните скоро ще опитат своя дял от отборното злато, но тази вечер съм я запазил специално за малката глутница на психопата Remus Willmore. Така че, ако някой ме чува там отзад, да изпраща в ринга трима „големи” звезди и да приключваме с това.
Започва нова музика... и триото Brown, Luck & RUIN отново застава на рампата. Без да казват нищо, тримата тръгват към ринга.

LUCHA RULES
“Dark Titan” Ace Brown, James Luck & RUIN
vs. Yo The Real, Final & Jason Neill

Luck и Neill откриват. Сключване, Luck бута Neill към ъгъла, Нил подлага крак на сглобките и се хвърля встрани, премятайки опонента си с arm drag. Neill следва с втори и улавя Neill на изправяне с падащ ритник. Luck се изтъркаля извън ринга, Neill се засилва за суисида... Luck се връща в ринга, а Neill се спуска извън него, приземявайки се на крака. Luck му се подиграва и се обръща... право в падащ ритник от FinaL! FinaL го поема с лакти, следва с бич от въжетата и се навежда за прехвърляне... Luck спира, рита го в гърдите и следва с обърнат лакът. Смяна, RUIN влиза и двамата с Luck пращат FinaL в ъгъла. RUIN праща Luck с преса в опонента им, след това Luck засилва FinaL в ботуша на RUIN! Покриване... за 2. RUIN нанася няколко ритника на FinaL, праща го в ъгъла и се отдръпва за преса... но изяжда ботуш. FinaL изкачва сглобката и полита с crossbody върху опонента си! FinaL използва инерцията от приземяването да се изтърколи извън ринга... и Yo изкачва сглобката и полита – REAL STOMP от върха за RUIN! RUIN инстинктивно се изтъркаля извън ринга преди да бъде туширан. Това позволява на Brown да влезе. Той поглежда с насмешка дребния Yo и го кани да удря. Yo напада, но ритниците му са без ефект. Yo вика по FinaL и Neill и тримата заедно нападат Brown, но ударите им имат също толкова малко ефект. Brown ги разбутва с един замах, след това грабва FinaL, вдига го над глава и го хвърля върху партньорите му! Brown тръгва след Neill и опитва да го хвърли извън ринга... Neill обаче задържа главата му и го обесва при спускането от въжетата! Neill следва със springboard dropkick! Brown едва отстъпва. FinaL причаква Brown отзад и следва със свой springboard dropkick! Brown залита напред, където го причаква Yo, който е изкачил сглобката – missle dropkick! Но Brown отново не пада! Yo дава знак на другите и тримата заемат три от страните на ринга, причакват Brown да залитне в центъра на ринга... полет и ТРОЕН MISSLE DROPKICK! Brown най-сетне е свален и сяда на ринга. Yo застава пред него, Neill и FinaL го подхващат и го завъртат в колело, следвайки с троен shining dropkick! Brown пада и тримата скачат върху него – 1.. 2... Brown ИЗХВЪРЛЯ и тримата от себе си и се надига с рев от сляпа ярост! Brown просва Neill с юмрук. Ботуш сваля FinaL. Brown хваща и Yo за гърлото и го издига... Yo се прехвърля около врата му и опитва huracanrana… Brown обаче го задържа, издига го за бомба... Yo се прехвърля със залез над него и амбициозно опитва да го преобърне, но Brown е твърде тежък. Brown опитва да седне върху него... Yo се измъква! Yo следва с ритници в тила на опонента си. Следва с dragon clutch! Brown спокойно се изправя с Yo върху себе си и се опитва да се отърси от него, но захватът е твърде здрав. Brown залита напред... и премества Yo върху рамото си, след това се засилва за силово тръшване... Yo се спуска зад него. Brown се обръща... Yo заковава падащ ритник в корема му! Но Brown не отстъпва. Втори падащ ритник... без ефект. Yo се отдръпва, засилва се... RUIN се намесва и опитва да го изхвърли... но Yo само го използва да се издигне и замазва Brown за сглобката с трети падащ ритник! RUIN обаче го поема с няколко юмрука и го праща от въжетата... Yo се премята над него, опитва ритник... RUIN улавя крака му и го улавя в самбо суплекс! Neill влиза в ринга и рита RUIN в корема, следвайки с DDT! Neill изкачва най-близката сглобка и се приготвя за скок... Luck влиза и го бута, пращайки го да се разбие в оградите! Luck също изкачва въжетата и търси с поглед проснатия Yo... полет и FROGSPLASH! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Luck го изправя и опитва DDT… Yo внезапно го избутва напред и го бута в ъгъла, където е седнал Brown. Yo го олюлява с монголски чоп, връща се в отсрещния ъгъл и се засилва с премятане и скачащо енцугири за Luck! Luck се срива встрани, а Yo се завръща с нова засилка и подземен падащ ритник в главата на Brown! Yo издърпва Brown пред ъгъла и се намества пред сглобката, скок и HIGHWAY 2 REALITY! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Yo тропа недоволно, става и следва със STANDING STAR PRESS! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Yo изкачва ъгъла и сигнализира за shooting star press… но внезапно RUIN се качва при него и двамата разменят удари на върха. Yo надделява и блъсва RUIN назад... и RUIN пада върху раменете на изправящия се Brown! Brown застава пред ъгъла и RUIN нанася още юмруци по Yo, след това го поема за суплекс и Brown пада назад с двамата – TITANPLEX! RUIN покрива – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! RUIN дебне Yo за Decay Cutter… но FinaL влиза в ринга и го блъсва. FinaL се обръща към Brown и избегва ласото му, след това го олюлява с ритник-колело. FinaL следва с падащ ритник в корема му, за да го наведе и окончава с ACE CRUSHER! FinaL се обръща... Luck го изненадва с ритник и C14H5Cl9! Luck се обръща... Neill го обезглавява с ласо и изкачва въжетата – SWANTON BOMB! Neill празнува... но RUIN го издебва с DECAY CUTTER! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... Тр-НЕЕЕЕ! Yo прекъсва туша! Yo извежда RUIN от ринга с ритници и го следва. Luck идва след тях да помогне на RUIN. FinaL изкачва сглобката и повиква тримата, които се обръщат навреме да го видят как се гмурва върху тях със SWANTON DIVE! Neill остава в ринга с Brown. Последният вече е на крака и изкачва сглобката, най-близо до проснатия Neill. Полет за Gargantuan Splash… НЯМА НИКОЙ ВКЪЩИ! Neill веднага капитализира с ритници, юмруци, каквото може да задържи Brown на едно коляно, след това опитва коленичещ Ace Crusher… Brown го избутва, Neill се завръща веднага със засилка... но Brown го улавя със SKY-HIGH! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТРИ! @ 15:21
Победител: Ace Brown, James Luck & RUIN

Brown се изправя с високо вдигнати ръце и гледа как Yo влиза в ринга и помага на партньора си, без да го изпуска от поглед. Brown му посочва титлата върху масата на timekeeper-a и после прави жест около кръста си с широка усмивка.

Kevin Hero & Anger vs. Ledg & CHAOS Romero
Откриват Romero и Hero. Двамата сключват рамене и Hero изтласква Romero назад... но Romero го води към ъгъла си, където Ledg влиза със сляпа смяна и погва Hero с удари в гърба. Бич от въжетата... Ledg пропуска ласо, пропуска лакът на връщане, Hero се премята през гърба му, Ledg го сменя при засилката, Hero го прескача, минава под него и се изправя със скок... Ledg се спира на място... Hero прави задно салто и се приземява на крака с високо вдигнати ръце. Ledg вбесено напада... и Hero го улавя с huracanrana! Hero се сменя с Anger, двамата пращат Ledg в празен ъгъл, Anger засилва Hero за лакът-преса, после следва с moonsault kick, Ledg залита напред... и двамата го премятат през рамо и следват със стерео падащи ритници в тила му! Hero бута Romero от ъгъла, докато Anger покрива – 1.. 2... НЕ! Anger следва с лакти, бич от въжетата и обратен лакът. Той причаква за салто от място... Ledg обаче вдига колене! Ledg капитализира с обезглавяващ ъперкът! Изтъркаля се в ъгъла и смяна. Romero влиза с ритници по Anger, налива чукове в тила му, изправя го и го просва със суплекс за 2. Romero нанася още ритници, бута Hero от ъгъла и се възползва от разсейването, за да души Anger на спокойствие. Romero изправя Anger, следва с опит за нов суплекс... Anger се прехвърля зад него със захват за кръста... Romero тича към ъгъла си и заляга... и Ledg забива юмрук в лицето на Anger, просвайки го назад! Romero приземява legdrop – 1.. 2... НЕ! Смяна, Ledg влиза и гледа бясно бившия си помощник. Причаква го да се изправи... да се обърне... да го погледне... и го зашлевява, следвайки с порой от яростни юмруци! Съдията едва успява да укроти Ledg, който го бута и продължава с ритници. Съдията го дръпва отново и Ledg е обръща към него и започва да крещи да се разкара от пътя му. Това позволява на Anger да се придвижи към ъгъла си... но Romero влиза и го дръпва за крака обратно. Ledg го напада веднага щом се откъсва от съдията, сваля го с ъперкът край въжетата и започва да го души с ботуш през най-долното. Съдията отново го дръпва и го предупреждава, че е за последно, докато Romero се възползва да закове legdrop през въжетата на Anger! Ledg дръпва Anger и „нежно” заключва chinlock, подигравайки се на съдията. Anger е твърде пребит да се бори да се изправи, затова търси въжетата... но Hero го изпреварва и рита Ledg да го пусне. Ledg следва със суплекс за Anger и приземява коляно в челото му. Покриване – 1.. 2... НЕ! Смяна, Romero влиза с няколко юмрука по Anger, праща го в ъгъла и заковава раменни тръсове, окончени с душене с ботуш. Romero доминира с душене на прекъсвания, за да не бъде дисквалифициран, удря няколко подигравателни шамара на Anger и го праща от въжетата... но пропуска ласо... поема го в сателит на връщане... Anger контрира с LA MISTICA! И го превръща в CROSSFACE! Ledg панически влиза и го сритва, за да го пусне. Ledg дръпва Romero и влиза със сляпа смяна, влиза и блъсва Hero от ръба, вдига Anger, нанася ъперкът и следва с бич към ъгъла... Anger скача на сглобката и се завръща с MOONSAULT DIVE върху Ledg и Romero! Тримата лежат в средата на ринга и Anger търси ъгъла си... почти е там... смяна! Hero влиза. Саблен удар за Ledg. И един за Romero. Ритник-колело за Ledg. Енцугири за Romero. Hero подхваща Ledg за главата и причаква Romero... скача с енцугири за последния и засажда първия с торнадно DDT! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... НЕЕЕ! Hero дебне Ledg за Hero’s Welcome… Romero се намесва и го изненадва в гръб. Бич праща Hero в ъгъла, Romero се засилва и заковава преса, следва с бич... Hero контрира и следва... Romero го прехвърля зад въжетата... Hero олюлява Romero с лакът и дебне... полет за Superman Elbow… Ledg изблъсква Romero и посреща Hero с ЪПЕРКЪТ ВЪВ ВЪЗДУХА! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Anger се намесва с чопове по Ledg, чопове за Romero, бич в ъгъла за Ledg, бич в същия ъгъл за Romero. Anger се засилва... Romero се дръпва, но Ledg поема страховита преса с лакът! Romero обаче издебва Anger в гръб... обърнат суплекс... Hero е зад Romero и поема Anger на рамо. Завъртане и краката на Anger откриват главата на Romero. Hero прехвърля Anger върху Romero и Anger продължава с huracanrana! Hero посочва Ledg и Anger изкачва един от ъглите. Hero крещи “DUDESDAY DEVICE!” и вдига Ledg на рамене... Ledg обаче се спуска зад него и го блъсва в ъгъла, пресичайки Anger! Ledg навежда Hero и се качва на гърба му, налагайки Anger, докато се изправя... ULTIMATE EXECUTION! Ledg пирува над безжизнения Anger. Hero опитва да го изненада с ласо... Ledg заляга... и Hero веднага скача, минавайки над копието на Romero, който улучва Ledg! Hero изхвърля Romero над въжетата и изкачва сглобката пред Ledg – полет и FLYING DOUBLE FOOTSTOMP! Няма никой вкъщи! Hero се приземява на крака и се обръща... Ledg напада с тичащ ъперкът... Hero го парира с backslide - ЕДНО.. ДВЕ... ТРИ! @ 13:18
Победител: Kevin Hero & Anger

Hero празнува диво, а Ledg гледа като побъркан, не вярвайки, че отново е бил победен от Hero. Той се изправя и тръгва към него... но внезапно променя решението си и се нахвърля върху опитващия да се изправи Anger, крещейки „ТИ СИ ВИНОВЕН!” Той го залива с ритници и се налага Hero да се намеси... но Romero се връща в ринга и го блъсва и двамата навлизат във въргал от юмруци! Архитекта се качва на рампата и дава знак на армия от съдии и охранители да тръгнат към ринга. Десетина човека е отзовават и евентуално успяват да разделят четиримата.

#1 CONTENDER’S MATCH (WIW WORLD TITLE)
Bulgarian Lion
vs. Uchiha G

Lion открирва с ръкостискане... и Uchiha приема. Двамата си кимат и се отдръпват, започвайки да обикалят в кръг, търсейки откъде да започнат. Сключване... Uchiha бързо го нарушава, тръгва за headlock… Lion избегва и изненадва опонента си с мощен чоп! Uchiha разтриа гърди... и го кани да го направи отново! Lion заковава втори чоп. Uchiha продължава да го кани. Трети чоп. Четвърти. Пети. Всеки удар отеква из цялата зала, докато Uchiha иска още и още. Публиката брои с изплющяванията – 1!2!3!4!5!6!7!8!9!10! Uchiha най-сетне залита и се отдръпва в ъгъла с ръка на гърдите си. Той кима одобрително и Lion го кани да атакува него. Uchiha се приближава... и заковава страничен ритник в гърдите му! Втори! Трети! Макар и не колкото чоповете, и ритниците са звучни. Публиката отново брои – 1!2!3!4!5!6!7!8!9!10! Lion залита и се хваща за въжетата, за да не падне. Гръдните кошове и на двамата вече са ярко червени. Двамата си кимват отново... и навлизат в свирепа размяна на удари! Чоп. Лакът. Ритник. Юмрук. Чоп. Ритник. Чоп. Ритник. Чоп. Лакът. Лакът. Чоп и Uchiha залита, Lion веднага го следва с втори, праща го от въжетата и го изхвърля със суплекс през глава! Покриване – 1.. 2... НЕ! Lion го праща в ъгъла и се приготвя за чопфест... Uchiha минава още под първия и вкарва него в ъгъла с ритник в кръста. Серия ритници зашеметява Lion, Uchiha следва с бич в отсрещния ъгъл и се засилва, заковавайки скачащ удар с колене в гърдите му! Lion се срива и имаме опит за туш – 1.. 2... НЕ! Uchiha го дръпва пред ъгъла и изкачва сглобката... полет за двойно настъпване... няма никой вкъщи. Uchiha пада на крака, обръща се... и попада под канонада от чопове, Lion хваща ръката му преди да залитне и го просва с късообхватно ласо! Покриване – 1.. 2... НЕ! Lion го приглася за cobra clutch… Uchiha рита бясно и евентуално слага крак на въжетата преди да бъде заключен захвата. Lion го оставя да се изправи и двамата продължават с ново сключване на раменете. Uchiha светкавично обръща Lion и заключва кръста му... Lion минава зад него и опитва да го издигне... Uchiha блокира и отново заема оригиналната си позиция зад опонента си. Lion обаче разделя ръцете му, пуска едната и извива другата, дръпва го към второ ласо... Uchiha заляга и посреща обръщащия се Lion със свое мощно ласо! Lion пада тежко и веднага се изтъркаля извън ринга, хванал се за главата. Той започва да обикаля в случай, че Uchiha реши да скача по него, но Uchiha вместо това решава да го последва. Двамата разменят лакти край ринга, Uchiha надделява и праща Lion в оградите. Uchiha се отдръпва и се засилва към него... Lion го изненадва с hip toss над оградата и в публиката! Lion го връща през оградата и го вкарва в ринга. Lion изкачва въжетата и дебне... полет за падащ ритник... Uchiha го избегва! Uchiha отново заключва кръста на Lion и опитва германски суплекс... Lion блокира, сменя позициите и опитва същото... Uchiha блокира и прави същото... Lion блокира и повтаря... Uchiha разделя ръцете му и се отдалечава с кълбо, преминавайки в засилка... Lion го улавя с опит за суплекс през глава... Uchiha се измъква с удар с глава и нанася лакти, следва опит за късо ласо... Lion избегва и се засилва... но Uchiha го посреща с коляно на Harley Race на връщане! Uchiha следва с двойно настъпване от място! – 1.. 2... НЕЕ! Uchiha причаква Lion да се надигне на колене и нанася ритник в гърдите му. Втори. Трети. Удря юмруци в пода и следващия ритник праща Lion в задно кълбо при ъгъла. Uchiha следва с няколко изтърквания на пета в лицето му и се засилва за лицеизмиващ ритник... Lion се прехвърля извън ринга... Uchiha обаче не забавя темпото, а излита върху него със суисида! Uchiha се връща в ринга и казва на съдията да брои – 1..2..3..4..5..6..7..8.. Lion се връща в ринга. Uchiha го дебне, засилва се... CHIDORI… Lion заляга! Серия чопове олюляват Uchiha и Lion го праща от въжетата за свое ласо... Uchiha избегва! Енцугири олюлява Lion! Uchiha го вдига в носилка, засилка... Lion се спуска зад него и го бута в ъгъла, засилка за якуза... Uchiha хваща крака му и го поваля с драконов тирбушон! Uchiha дебне... СУПЕРРИТНИК! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Uchiha издърпва Lion пред един от ъглите и го изкачва... Lion обаче се изправя бързо и го пресича на въжетата. Див чоп олюлява Uchiha и Lion се качва при него, систематично нанасяйки още удари, за да няма шанс за съпротива. Lion приготвя Bulgarian Suplex… Uchiha се хваща за въжетата и отказва да пусне. Lion опитва да го отскубне, но без успех. След това опитва да го зашемети с лакът, втори, трети. Нов опит... Uchiha отново блокира. Lion слиза, за да има пространство да нанесе чоп... но Uchiha го изненадва с ботуш в лицето! Lion залита и Uchiha се изправя на сглобката и дебне... SHOTGUN DROPKICK! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Двамата остават да лежат и търсят въжетата за помощ при изправянето. Това става едновременно и двамата скоро са на крака. Залитат един към друг и Lion тръгва за чоп... Uchiha избегва, нанася юмрук в корема му и следва със странични ритници в гърдите. Лакът праща Lion назад и го позиционира в ъгъла. Следва бич... Lion контрира и следва опонента си с ЯКУЗА РИТНИК в ъгъла! Lion го обръща и следва с GERMAN SUPLEX HOLD! – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Lion бързо вдига Uchiha и го качва в ъгъла, следвайки с опит за Bulgarian Suplex… Uchiha упорито се хваща за въжетата и отказва да пусне, този път нанася и няколко удара с глава, бутайки сам опонента си и отново се изправя за ракетен ритник... но Lion внезапно отново се връща и го хвърля обратно в ринга с avalanche arm drag! Lion веднага тръгва за нов германски суплекс... Uchiha блокира и се прехвърля зад него със свой изхвърлящ заден суплекс! Lion остава на колене... SHINING SUPERKICK! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕЕ! Uchiha гледа невярващо и причаква опонента си... вдига го в носилка... Lion отчаяно забива лакти и се спуска зад него с ключ около кръста... Uchiha отново се прехвърля зад него и го преобръща с кълбо на О’Конър – 1.. 2... Lion го дръпва назад и заключва COBRA CLUTCH! Uchiha светкавично прави кълбо назад, преди да го хванат в ножица, форсирайки туш – 1.. 2... НЕЕЕ! Lion го пуска принудено, за да не загуби и Uchiha се понася в засилка... но Lion го улавя на връщане в носилка... Uchiha също нанася лакти, спуска се и залита към въжетата... Lion го посреща с LARIAT! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Lion отново го вдига в носилка и се завърта... Uchiha контрира с DDT! Двамата остават да лежат. 1.. 2... 3.... 4..... 5...... 6....... 7........ 8......... Uchiha е на крака и търси изправящия се опонент с ласо... Lion го избегва и нанася чоп. Uchiha отвръща с ритник. Чоп. Ритник. Чоп. Ритник. Чоп. Въртящ ритник в корема обездвижва Lion и Uchiha го вдига в носилка – DEATH VALLEY DRIVER! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕЕЕ! Uchiha отказва да се изправи от невяра. Когато го прави, той прави „снимка” на опонента си и го причаква да се изправи... зарежда ритник... Lion улавя крака му! Дръпва го към себе си и го разбива с cradle suplex! CATTLE MUTILATION! Uchiha рита бясно, опитвайки да стигне всичко, наподобяващо въже около себе си. Ритането го води малко по малко... почти стига... там е... и Lion внезапно го пуска, изправя се с него и опитва тигров суплекс... Uchiha увива крак около неговия, блокирайки, откъсва се и замахва... Lion заляга и го хваща през кръста – германски суплекс! Uchiha използва БОЕН ДУХ и се изправя веднага на крака с дивашки рев! Серия ритници извежда Lion в ъгъла, въртящ ритник в корема го засажда в ъгъла и Uchiha го праща в отсрещния, следвайки с летяща преса с колене в гърдите му! Lion залита и Uchiha се засилва от въжетата – CHIDORI! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕЕЕЕ! Uchiha е изразходвал почти всички сили и вече не знае какво да прави. Той вдига Lion и го бута в ъгъла, където следва с бич в отсрещния и заковава трета преса с колене. Засилва се обратно... и Lion го следва с ЯКУЗА РИТНИК в ъгъла! Lion веднага го качва на въжетата и го следва... Uchiha опитва да се съпротивлява, но Lion веднага слиза пред ъгъла и нанася няколко звучни чопа, които го зашеметяват. Lion се качва отново, изправя Uchiha – BULGARIAN SUPLEX! Но Lion няма сили да покрие. Той се обръща... вдига ръка... придърпва се напред... и поставя ръка върху гърдите на Uchiha – ЕДНО.. ГОНГЪТ БИЕ! Времевият лимит изтече, край на мача! @ 30:00
Победител: Няма

Lion не може да повярва колко малко не му е достигнало. Той се изправя едва-едва, изчаква и Uchiha да се изправи и двамата се мерят с поглед известно време. След това си стискат ръцете и излизат мирно от ринга.

El Hijo del Roca е зад кулистите и позира пред Оператора.
eHdR: Естой аки пара ганар! Надие пере дехар де ми! Естой... такова... подеросо! Ел пуро титло ше е мио!
BJ Slim се появява по коридора и достига Roca, потупвайки го по рамото.
BJS: Значи ти си моя „претендент”, а? Бил си голяма работа. Всичките ти бивши противници те мислят за голяма заплаха, защото си ставал все по-добър. Спри се малко, че не останаха опоненти.
eHdR: Сой ел мехор! Ло Мехор! Ла майорита де лас мехорес!
BJS: Виждам. Даже и испанския ти се подобрява. Знаеш ли как е „цункай ме отзад”?
Оператор: Бесар ми куло.
Двамата поглеждат Оператора, който премества камерата първо към единия, после към другия... и бавно заотстъпва. Когато е на безопасно разстояние, той маха с ръка пред камерата да продължават.
BJS: Всъщност, исках да те науча на още една дума, която е доста универсална – сарказъм. Да си се виждал що за смешка си? Идваш с тази маска, мислиш, че никой не те познава и търсиш опоненти насам-натам, за да изтриеш позора си отпреди с още по-голям.
BJS: ЕСТОЙ ВЕЛИКИЯ! Но ме фалита нереспектираш, капиш?!
BJS: Си. О, и още нещо. Искам предварително да се извиня, ако случайно те удуша в ринга. Сайонара, мучачо!

BJ Slim ©
vs. el Hijo del Roca

Slim кани Roca да открие със засилка, за да демонстрира „бързината” си. Roca кимва, засилва се... и Slim го препъва още на тръгване и скача върху него с headlock. Roca се надига бавно, бута Slim от въжетата и замахва... Slim минава под ласото и го бута към ъгъла. Roca изкачва сглобката и се обръща, едва не падайки в процеса... Slim го кани да скочи... Roca се изправя на най-горната сглобка... приготвя се за скок... още малко... още малко... не успява да се насили и слиза на второто въже... но Slim вече не го чака и го олюлява с чоп. Slim хвърля Roca обратно в ринга и го посреща на връщане с атомно спускане и headlock takedown. Roca рита подразнено няколко пъти и се надига с опонента си, вдига го за заден суплекс... Slim се премята зад него и опитва германски суплекс... Roca го бута с лакът, обръща се и нанася серия шамари, бутайки го назад, следва с бич към въжетата и суплекс през глава. Slim се изтъркаля извън ринга и Roca отива при въжетата, сигнализирайки за скок... хваща въжетата и се кани да скочи с прашка... още малко... още малко... вместо това излиза зад въжетата и скача с чук върху опонента си. 1.. 2.. 3.. Roca бута шампиона в ръба на ринга.. 4.. 5.. 6.. следва бич в барикадата.. 7.. 8.. 9.. Roca се качва отново на ръба на ринга и се кани да скочи... 10.. 11.. още малко... 12.. 13.. още малко... решава вместо това да слезе спокойно и да срита Slim в ребрата.. 14.. 15.. Roca връща Slim в ринга и го следва с покриване за 2. Roca дебне Slim... нанася няколко шамара и тръгва за уранаги... Slim блокира с внезапен drop toe hold, прехвърля се отпред и заключва Anaconda Vice! Roca автоматично хваща въжетата за първо прекъсване. Slim го пуска и се хили ехидно, докато Roca осъзнава грешката си, скача на крака и напада... при което Slim го преобръща с backslide близо до въжетата, почти насила поставяйки единия крак на опонента си върху най-долното и съдията го обявява за второ прекъсване. Slim се изправя с още по-широка усмивка. Roca гледа невярващо него, и съдията, и въжетата и избухва с крясък. Roca изненадва Slim с порой от шамари, бута го в ъгъла, прави поздрав и окончава ударите с шамар, чут из залата, който срива Slim до долната сглобка. Roca го дръпва на крака и го праща от въжетата, посрещайки го със свиреп гръбнакотрошач! Покриване – 1.. 2... НЕЕ! Roca следва със загребващо тръшване пред ъгъла и изкачва сглобката... още малко... Slim вече започва да се изправя... още малко... Slim е на крака... и Roca затваря очи и скача с FLYING CROSSBODY! Точен изстрел поваля Slim – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Roca очаква изправянето му с ритник и DDT! – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Roca дебне... Slim е на крака... опит за уранаги... Slim контрира с вътрешен пакет, но не покрива, а го обръща в STF! Slim нарочно позиционира Roca близо до въжетата и му се подиграва, канейки го да ги хване за спасение. Захватът вече задушава Roca, който губи все повече и повече сили... тропа със свободния си крак, но няма смисъл, съвършеният ключ не му позволява да мърда в друга посока. Roca вдига ръка... и хваща въжетата за трето прекъсване! Slim го пуска доволно и го кани да атакува. Roca напада... Slim избегва ласото... но после пропуска и свое! Roca го изненадва с шамар, бич в ъгъла и преса! Roca го праща от въжетата и се засилва – LARIAT! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-Slim качва крак на въжетата! Roca го изправя и отново опитва уранаги... Slim се откъсва с лакти, опит за суплекс... Roca се прехвърля зад него, опитва свой суплекс... Slim блокира и контрира със slingshot Falcon Arrow върху коляното си! Slim веднага го прехвърля в ANACONDA VICE! Roca слага крак на въжетата, но е твърде късно! Той опитва да рита, за да се измъкне, но захватът не му позволява да мърда и с малко. Силите му бавно гаснат... и евентуално се предава! @ 9:55
Победител: BJ Slim (1st defense)

WIW Tag шампионите Dead End са зад сцената и се приготвят за мача си.
VITO: Бе колкото и да опитвам, нещо не разбирам. Значи при предните шампиони почти никой не ги предизвикваше заради самите титли, а защото искаха да ги бият. Но щом титлите скочиха при нас, внезапно всички имат желание да ги вземат. Лошо няма. Идвайте. Опитвайте. Но и знайте, че надеждите ви ще бъдат разбити в мига, в който стъпите на онзи ринг. Просто го приемете – никой няма да ни вземе тези титли.
SK: И няколко думи за нашите „претенденти” – клонингите. Вие не разбирате колко слаба комбинация сте. Обикновено преди мач ние трябва да се подготвяме за цял отбор, трябва ни стратегия за двама души, но вие дори не се стараете да ни затрудните. При вас просто трябва да елиминираме един човек два пъти! Така че в края на вечерта, когато всичко е казано и изпято, не се изненадвайте да ни видите над проснатите ви тела с високо вдигнати ръце.

WIW TAG TEAM CHAMPIONSHIP
Dead End[/b] (VITO & Spirit Killer) © vs. Tuginator & TAFKA Joro

Откриват VITO и Joro. Сключване, VITO веднага го блъска към въжетата, праща го с бич към въжетата, но пропуска ласо, пропуска и обратен лакът... Joro опитва пресичащо тяло... VITO го улавя и го тръшва пред себе си. Засилка за крак-брадва... Joro се измъква, VITO пада по задник и получава падащ ритник в главата. Joro се сменя с Tuginator, двамата пращат VITO в ъгъла, Tuginator засилва Joro за преса в него, след това пада пред ъгъла и Tuginator отскача от гърба му с летящ лакът за опонента им! Spirit влиза, за да ги прекъсне, но двамата го улавят с двоен hip toss и приземяват падащи юмруци в гърдите му. VITO напада... но попада в двоен ритник в корема и претендентите следват с двоен суплекс върху Spirit! Tuginator покрива VITO – 1.. 2... НЕ! Tuginator следва с чопове по VITO, вкарва го в ъгъла и нанася рамо, две, следва с бич към ъгъла... VITO контрира бича, Tuginator се оттласква от сглобката и прескача следващия го VITO... който обаче се обръща с ботуш в лицето му! VITO блъсва Joro от ръба и се сменя. Шампионите пращат Tuginator от въжетата и го просват с масивни раменни блокове, след това VITO поема партньора си с обърнат заден суплекс, приземявайки го върху Tuginator – 1.. 2... НЕ! Spirit нанася юмруци на Tuginator, загребва го и го тръшва, следвайки с лакът-брадва за още 2. Spirit също бута Joro от ръба и се сменя с VITO. Двамата вдигат заедно Tuginator над глава и го хвърлят още по-нагоре, оставяйки го да падне по лице върху тепиха. VITO покрива за още 2. VITO вкарва няколко ботуша в корема на опонента си и започва да търка носа му с подметка, подигравйки му се. След това го изправя и го вдига на рамо. Отива при ъгъла и се засилва... Tuginator се спуска зад него и го бута да се блъсне с лице в отсрещната сглобка. VITO се обръща... и Tuginator го бута в ъгъла с падащ ритник. Tuginator дава знак на Joro и се засилва отново, заковавайки едновременно падащ ритник в гърдите и енцугири в тила му! VITO се срива в ъгъла, а Tuginator се сменя. Joro влиза... и веднага избегва ласото на влезлия Spirit. Следва с ритник, два, лакът, бич от въжетата... Spirit контрира и Joro скача на второто въже и скача обратно, засичайки Spirit със заден лакът. Joro продължава с лакти и опит за суплекс... Spirit обаче блокира, бута Joro назад, но задържа ръката му и го дръпва обратно, обезглавявайки го с късообхватно ласо. Spirit продължава с ритници и бута Joro към ъгъла, за да го души с ботуш през най-долната сглобка. Съдията ги разделя, Spirit го блъска и изправя Joro за няколко десни прави. Бич в отсрещния ъгъл и засилка... Joro обаче се прехвърля зад въжетата и Spirit се разбива в сглобката. Joro скача на върха и полита с missle dropkick за шампиона! Двамата са долу и търсят ъглите си. Spirit достига своя, смяна с VITO, който веднага влиза... но закъснява и Tuginator вече го очаква в ринга със серия лакти, бич от въжетата и падащ ритник. Tuginator го поема с нов бич... VITO контрира, но Tuginator изпреварва атаката му с прелитащ лакът. Саблен удар едва олюлява VITO, но енцугири го зашеметява и Tuginator окончава с вратотрошач за 2. Tuginator бута Spirit от ъгъла му и изкачва върха, дебнейки VITO... полет... VITO заляга, Tuginator се приземява на крака зад него, преминава в засилка, избегва високия ботуш на връщане и засажда VITO с булдог! Tuginator посочва въжетата и се засилва – LIONSAULT! VITO вдига колене... Tuginator се приземява на крака до него и хваща краката му, обръщайки го в Walls of TUGG! Spirit веднага влиза... но Joro също влиза и го отрязва с порещ лакът и също заключва Walls of No Tomorrow! Претендентите мъчат шампионите в средата на ринга! VITO търси начин да се добере до въжетата, но са твърде далеч. Вместо това той се дръпва към Joro и го хваща за крака. Това го разбалансира достатъчно, че Spirit да се извърти и да го изрита от себе си, а след това и да спаси партньора си! Tuginator поема Spirit с няколко лакътя и го бута в ъгъла, където го качва на сглобката и тръгва след него за суперплекс... VITO обаче минава зад него и го поема в електрически стол, дръпвайки го назад. VITO дава знак и Spirit спуска палци надолу, изправя се на сглобката и скача за D.E.A.D. … Joro се намесва и подкосява сгъвката на VITO с рамо, при което Spirit прелита над спускащия се Tuginator! Tuginator минава пред VITO и заковава CODEBREAKER! Задържа се в тази позиция и дава знак на Joro да се засили с QUEBRADA върху гърба му! Tuginator покрива – ЕДНО.. ДВЕ... Тр-НЕЕЕ! Spirit прекъсва! Joro дръпва Spirit и му нанася лакти, следва с бич... Spirit контрира и се навежда... Joro се спира и нанася ритник в гърдите му, следва с ритник в корема и опитва бомба... Spirit обаче блокира упорито и евентуално се изправя рязко, изхвърляйки Joro през ринга зад себе си! Spirit се връща в ъгъла си и оставя VITO с Tuginator, който тъкмо го поема със серия лакти. Tuginator се засилва за суперритник... VITO улавя крака му, завърта го на място и го обезглавява със северно ласо! VITO лази към ъгъла си... почти стига... и се сменя със Spirit. Spirit влиза и дебне Tuginator... той се изправя... засилка за Spirit Pike… Tuginator избегва и Spirit улучва сглобката! Tuginator го преобръща... и превръща това в Walls of TUGG! Spirit обаче го блокира, свива крака и изритва опонента си назад в ъгъла, където Joro влиза след сляпа смяна и изкачва сглобката. Spirit е на крака... Joro полита с пресичащо тяло... Spirit го улавя! Изхвърлящо тръшване просва Joro през ринга! Spirit дебне отново... SPIRIT PIKE! Joro е огънат на две след сблъсъка и Spirit покрива – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Tuginator прекъсва. VITO влиза и неутрализира Tuginator със свирепо ласо. VITO вдига Joro в електрически стол и сигнализира на Spirit да приключва с това. Spirit изкачва сглобката... полита... Joro го КОНТРИРА ВЪВ ВЪЗДУХА СЪС SPANISH FLY! – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕЕ! VITO веднага се обръща и прекъсва туша! Tuginator се намесва и налага VITO с юмруци, бутайки го към ъгъла, където се качва пред него за 10-те юмрука... VITO обаче го блъсва още след петия и напада с Gore… Tuginator го прескача! Tuginator дебне завръщането... и заковава суперритник! VITO пада на колене и Tuginator дава знак на Joro да става и да му помогне... стерео суперритници просват VITO! Двамата издебват и Spirit... Tuginator го рита и позиционира за бомба и Joro м помага да го издигне – AIDED POWERBOMB! Tuginator се дръпва и Joro заключва WALLS OF NO TOMORROW! Spirit се гърчи! Може би означава нови шампиони! Tuginator тържествува предварително... и това го оставя сляп за изправилия се VITO, който блъсва Joro! Tuginator се обръща невярващо и напада... VITO заляга и Tuginator обезглавява партньора си! Обръща се... и VITO го убива с GORE! Tuginator се изтъркаля извън ринга, докато VITO се връща към Joro и го вдига на рамене. Spirit изкачва сглобката и полита – D.E.A.D.! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТРИ! @ 25:40
Победители: VITO & Spirit Killer (4th defense)

VITO и Spirit празнуват защитата си под виковете на полу-одобряващата, полу-освиркващата ги публика. Те позират пред камерата и крещят „Тези титли ще са завинаги наши! Ние сме бъдещето на отборната борба!

Dead End – отборна доминация? BJ Slim – purest wrestler ever? Lion vs. Uchiha II – бързо уточенение за победител. Anger vs. Ledg – приятелство/служба/омраза/битка. Hero vs. Romero – следващият претендент. Yo The Real vs. Ace Brown – David vs. Goliath.

Очаквайте...

Публикувано изображение
0

#247 Потребителя е офлайн   G   Out of time... so say goodbye!

• Commissioner

Публикувано 28 август 2009 - 05:16

Big event определено! И успешен първи дефенз на вашия и нашия любим чемп.. BJ Slim ";)" ANACONDA VICE броу.. Forget about it! Dead End © vs. Tuginator & TAFKA Joro бе прекрасен Мейн Евент определено.. драматизъм на макс и в крайна сметка шампионите отново успяха да запазят! (Също така добро промо преди това)..

#1 CONTENDER’S MATCH (WIW WORLD TITLE)
Bulgarian Lion vs. Uchiha G - това определено ме уплаши като качество.. въпреки несигурния край СТРАХОТЕН МАЧ, един от най-добрите в WIW до сега бих казал.. евала за труда!

Loop също с ефектна победа въпреки неслуките последните месеци.. все пак очакваме "оригиналът" да се завърне скоро в Мейн Евент пикчъръ!

Сегментът с Архитектът/multiple wrestlers изкърти също.. като говорим за думата КАЧЕСТВО.. това е!!!.. това е този дневник.. Pure Damn QUALITY!

Поредният евент, в който класата на този дневник си проличава! ЕВАЛА Remus!!

Този пост е редактиран от G: 28 август 2009 - 05:21

Публикувано изображение
ЗАПИСВАЙТЕ СЕ

WRESTLING GALAXY

WRESTLINGS WORLDS
0

#248 Потребителя е офлайн   Remus   My Ego has 2 Sub-Egoes. Each One is bigger than the Other.

• Upper-mid-carder

Публикувано 06 септември 2009 - 09:58

Пари. Гори. Изгаря ме.
Пламъкът на желанието, на амбицията, на мечтата. Горящ дълбоко в нас, той търси начин да се подхрани и разпростре, да се разпръсне, да обхване всичко. Докато не настъпи заветния час, ние нямаме друг избор, освен да го подклаждаме, да го храним, да го поддържаме.
Такава е моята участ. Аз няма да падна и да чакам да изгасне, за да спре болката, за да намали горещината, за да спре да ме изяжда. Трябва да се докажа като по-силен от него. Трябва да надделея, да победя, да бъда по-добър. Ако той победи, ние ставаме просто една черупка, съдържаща прахта на древните ни желания, неоцелели след неспособността ни да ги сбъднем. Ние хващаме ръжда, започваме да линеем и да чезнем, губейки желание за борба, за живот, за битие.
Отказвам да бъда победен от огъня на собствената ми амбиция.
Отказвам да му позволя да ме погълне и превърне в отчаяна черупка, имитираща живот.
Ще победя. Ще спечеля. Ще имам.

Публикувано изображение

Dead End откриват шоуто в ринга. Двамата са се облргнали в два различни ъгъла, положили титлите си удобно на раменете си, за да ги виждат всички. VITO взима микорофона.
V: Добре дошли на поредното издание на „Dead End Ownz U”. Забелязвате ли една константа през последните десетина издания на WIW? Среща се най-често в отборната дивизия, където – представете си – ние Доминираме откакто станахме отбор. О, чакай, аз пък взех, че издадох константата. Но... наскоро забелязахме едно нещо. Spirit?
SK: Нямаме ...ани претенденти!
V: Взе ми думите от устата. Бихме Project Mayhem. Бихме Neill и Финал. Бихме Тъги и Joro. Абе... бихме ВСИЧКО, дето може да се нарече отбор в тази компания. НИЩО не стои на пътя ни. Не подушваме надеждата на някой да ни бие. Не подушваме никакво желание на който и да е да стъпи в ринга с нас. Стана ни безинтересно. Нашият смисъл е да убиваме надежди, но когато няма такива, ние няма какво да правим. Spirit?
SK: ...ана скука!
V: Тъй, тъй. Затова решихме днес да си вземем почивка. Няма да бием никой, ще оставим някой отбор да вземе някоя друга победа, за да се надъха и да реши, че има шанс срещу нас и ще се видим следващата седмица. Spirit?
SK: Чао, ...аняци!
VITO кимва и тръгва да излиза... но започва музиката на The Architect, който застава на рампата.
A: А – Къде тръгна, бе? Ако не ме лъже паметта, аз бях шефа тук, а не помня да съм казвал, че днес ще почивате. Е, за едно сте прави – тази вечер няма да биете отбори и няма да защитавате титлите си. Поне не и днес. Но съм ви приготвил една изненада за следващия път. Open Gauntlet Challenge. Всеки отбор е свободен да излезе на ринга и да се изправи срещу всеки друг. Победителят получава мач с вас на мига! А за днес... вие сте активни членове на този ростер и ще участвате в това шоу по един или друг начин! Затова грабнах шепа желаещи да влязат в ринга с вас по едно или друго време и ви уредих един четворен мач. Решавайте кой ще остава в ринга, а другия да се маха! Айде, народе, на шоуто!

4-WAY DANCE
VITO w/ Spirit Killer
vs. TAFKA Joro w/ Tuginator vs. Jason Neill w/ FinaL vs. Hellzin w/ Mysterio

Тримата новодошли веднага се нахвърлят върху VITO, сваляйки го с порой юмруци и ритници. Той опитва да се защити, вкарвайки няколко удара на Joro и Neill, но Hellzin го спира с ритник в корема и тримата го изхвърлят от ринга. Neill го посочва с пръст и се засилва от въжетата... и Hellzin и Joro го издигат и премятат с планча върху VITO! Hellzin и Joro започват размяна на юмруци, Hellzin надделява и праща Joro от въжетата, но получава прелитащ лакът на връщане. Joro следва с ритник-колело и се засилва за кебрада... Hellzin избегва, Joro пада на крака, Hellzin го поема с лакти, бич в ъгъла и серия раменни тръсове, окончаващи с премятане назад и скачащ удар с глава в гърдите. Hellzin го дърпа и търси да приключва всичко с Legendary Destroyer… Joro го прехвърля назад. Neill се връща в ринга и сваля Joro с ласо. Joro става... и падащ ритник го праща в ъгъла. Neill скача пред него и го премята с маймунско колело... надолу с глава в Hellzin и Joro го превръща в huracanrana! Joro следва с ритник по Neill и приготвя powerbomb… Neill се извърта и опитва Ace Crusher… Joro го блъва в ъгъла, Neill изкачва сглобката с бърза крачка и се връща върху него със sky-high moonsault! Hellzin издебва Neill със сателитно завъртане и руско помитане. Засилка и сентон. Покриване – 1.. 2... НЕ! Hellzin тръгва за Legendary Destroyer… VITO се пресяга извън ринга и го дръпва за петата при себе си, след това го вдига над глава и го хвърля върху оградите! VITO влиза в ринга и отива при ставащия в ъгъла Joro – лакът в главата, коляно в корема, бич от въжетата и ботуш в лицето! Neill е на крака и го напада с лакти. Следва със засилка... VITO го издига над глава и го хвърля върху Hellzin извън ринга! VITO дебне Joro... опит за chokeslam… Joro се измъква с ритник, следва със свои лакти и се качва в ъгъла. Полет за ракетен ритник... VITO го избегва! VITO го поема на рамо, блъсва го в сглобката и го просва с OKLAHOMA STAMPEDE! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Hellzin прекъсва! Hellzin стоварва серия ритници по VITO и опитва суплекс... VITO блокира и го издига за свой... Neill влиза и го спира, след това помага на Hellzin за двоен суплекс! Двамата скачат на крака, засилват се от противоположни страни и заковават стерео падащи ритници в седналия VITO! Neill покрива... Hellzin го дръпва и следва с лакти и засилка... Neill пада и дръпва въжетата, катурвайки го извън ринга. Neill изкачва ъгъла най-близо до VITO... Joro се намесва и се качва при него. Лакти зашеметяват Neill и Joro опитва суперплекс... FinaL се намесва и хваща глезена на Neill, помагайки на партньора си да блокира. Съдията го предупреждава, но вече е късно – Neill взема надмощие с няколко юмрука и бута Joro от върха върху VITO! Neill се притовя за скок... SENTON BOMB! VITO се дръпва и Neill улучва единствено Joro! Neill покрива... Tuginator се качва на ръба и започва да спори със съдията. VITO го дръпва, зашеметява го с няколко десни прави и го вдига в носилка... Neill се спуска зад него... VITO се дръпва и Spirit убива Neill със Spirit Pike! Spirit веднага излиза и тръгва Tuginator, за да може съдията да отбори туша на партньора му... Mysterio обаче се намесва и също разсейва съдията. VITO се намесва и бута Mysterio при Spirit и Tuginator! FinaL изкачва сглобката... и се хвърля със SWANTON DIVE върху тримата! VITO доволно се връща към Neill... но попада в суперритник от Hellzin! Hellzin изправя все още зашеметения от Senton Bomb-а Joro и го убива с LEGENDARY DESTROYER! Покриване – 1.. 2... 3! @ 8:28
Победител: Hellzin

Mysterio влиза в ринга и с Hellzin празнуват под погледите на останалите разочаровани състезатели. Двамата се обръщат най-вече към VITO и Spirit и обикалят кръстовете си с ръце, заявявайки бъдещите си намерения.

James Luck и RUIN са зад сцената.
JL: Loop, лайно такова, миналата седмица ти едва не осакати двама от партньорите ни! Знаеш ли, бъркаш ни с някой, на когото можеш да тровиш живота. Някак си успяваш да влезеш под кожата на Remus, но игрите ти изобщо няма да успеят. Тази вечер имаш мач с майстора на DDT-то, James Luck. Навярно мислиш, че ще влезеш вътре с намерението да се опиташ да ни убиеш както направи миналия път и да обвиниш Remus. Грешка! Всъщност, трябва да влезеш с готовността главата ти да бъде заровена дълбоко под ринга! Хайде, RUIN.
R: После идвам, само да дръпна един фас.
Luck го оставя и тръгва към ринга, а RUIN тръгва към най-близкия изход. Завива зад ъгъла... и Loop го просва с удар със стол! Loop го изправя и го праща с глава напред в стената, след това го повлича за косата по коридора, открива изхода и го изхвърля навън. Loop намигва на Оператора и казва „Време за мач.”, преди да се върне по коридора към ринга.

James Luck vs. Loop
Luck се чуди къде е RUIN и се оглежда нервно, докато Loop излиза. Щом бие гонга, Loop му се ухилва и Luck губи контрол и напада с див замах... Loop избегва и заковава ласо през корема му, следвайки с руско помитане. Loop тръгва за Sharpshooter… Luck го изртива назад и напада с десни прави, следва с бич... Loop контрира и го поема със сателитен гърботрошач. Нов опит за SS... Luck панически лази назад и се хваща за въжетата предварително. Loop го изчаква да се изправи и напада... Luck го препъва върху въжетата! Luck следва с обърнато DDT! Покриване – 1.. 2... НЕ! Luck стоварва няколко ритника в главата му и го изправя за ново DDT… Loop го блъсва в ъгъла, там заковава чоп, два, следва с бич... Luck контрира бича... Loop блокира и заковава коляно в корема му и веднага следва с триъгълно задушаване! Luck е в неудобна позиция да се изправи, но е близо до въжетата и поставя крак на най-долното... но Loop не го пуска! 1.. 2.. 3.. 4.. 5! @ 3:05
Победител / DQ: James Luck

Loop продължава да души Luck дълго след мача, а съдията не може да направи нищо по въпроса! По рампата се спуска Remus! Loop веднага пуска Luck и кани Remus да влиза. Той го прави и напада разярено... здрави лакти извеждат Loop в ъгъла... и там Loop изважда от панталона си белезници и ги стоварва под формата на юмрук в лицето на Remus! Loop заключва Remus за сглобката, след това го разбужда с няколко шамара и се връща при Luck, яхвайки го за серия юмруци под одобрителните викове на публиката. Remus опитва да се освободи и се дърпа като побъркан, крещейки „Ще те хвана! Ще те ПРИКЛЮЧА!” Loop престава и излиза от ринга за да вземе микрофон. Връща се и отива пред Remus.
L: Какво има, друже? Не ти харесва какво правя ли? Кое по-точно не ти допада? Че правя това, което ти правиш? Или че го правя на твята извратена версия на семейство? Защо? Храня ги с твоята храна. Поя ги с кръв – любимото ти питие. Явно ме е грижа за тях колкото и теб. Защо се впрягаш?
Loop му поднася микрофона, но веднага щом Remus посяга да го хване за ръката, Loop се дръпва. Remus крещи „Пусни ме! Ще изцедя кръвта ти и ще си направя боксова круша от остатъка! ПУСНИ МЕ!
L: Не. Вързан някак си повече ми допадаш.
Loop се обръща, изгонва съдията от ринга и се връща при Luck... и заключва Sharpshooter, дръпвайки се на сантиментри от обсега на Remus, който продължава да посяга безпомощно към него.
L: Ето още малко от лекарството ти. Защо ти пука? Нали са само измет? Нали просто си ги изровил от бунището на WIW? Нали са просто отпадъци – никому ненужни отпадъци? Нали са само пионки, които помагат да лееш кръв без да си вдигаш пръста? Защо ти пука? ЗАЩО?
Loop пуска Luck и сяда пред ъгъла, на милиметри от обсега на ритника на Remus.
L: Искаш ли да ти кажа? Ти си слаб. Независимо какво твърдиш, ти си слаб. Някога си имал мечти, очевидно нещо не се е получило и от човек с мечти си се превърнал в тази развалина, на която хората за съжаление стават свидетели месец след месец. Но си бил толкова дълго толкова далеч от човешки контакт, че вече не издържаш. Искаш отново да се обградиш с помощници. Искаш приятели. Дори и да са твоята перверзна версия на дружки по оръжие, ти вече не издържаш без да има други около теб. Какво стана? Самотата те победи? Нещо друго в несъществуващия ти живот се е провалило и търсиш одобрение, отчаяно търсиш начин да запълниш дупката, а аз сега налагам с юмруци резултатите... задраскай това... останките от опита ти?
Remus продължава да се дърпа, белезниците вече започват да дерат кожата му и от китката му потича кръв. Loop внезапно скача напред и го удря с микрофона в главата, за да го укроти. След това се дръпва и излиза от ринга.
L: Казах, че съм тук, за да почистя WIW от измет и при теб може да отнеме повече време. Петната, които оставяш след себе си са по-трудни за премахване. Но един ден отново ще се срещнем, Remus. И в този ден мисля да те науча на смирение.
Loop плъзва микрофона в ринга и тръгва по рампата... но внезапно сменя посоката и тръгва през публиката, когато вижда идващите Ace Brown, Hellzin и Mysterio. Те влизат в ринга и отиват да освободят Remus, който вече се е отпуснал до най-долната сглобка и гледа безизразно към бягащия Loop със стичаща се по ръката кръв от китката му. Когато го отключват, Remus само става, минава покрай Luck без да го погледне и тръгва спокойно по рампата.

WIW WORLD TITLE #1 CONTENDER’S MATCH
“The Phenomenal” Kevin Hero
vs. CHAOS Romero

Сключване, Hero обръща в hammerlock, Romero се измъква с лакът и напада с фурия от юмруци. Следва с бич... Hero контрира, но пропуска лакът, Romero пропуска ласо и Hero го следва и преобръща с кълбо на О’Конър – 1.. 2... НЕ! Изритването праща Hero към въжетата, той се прехвърля зад тях и дебне... опит за отскок... Romero е по-бърз и бута краката му, просвайки го върху най-горното въже. Romero се засилва и заковава падащ ритник в главата му, пращайки го извън ринга! Romero казва на съдията да брои и позира на въжетата, докато Hero се мъчи да се изправи – 1.. 2.. 3.. 4.. 5.. Hero е на крака и се плъзва в ринга... където Romero го очаква с ритници. Загребващо тръшване позиционира Hero пред ъгъла и Romero приземява Vader bomb... за 2. Romero продължава с още ритници и започва да души Hero през въжетата, докато съдията не го дръпва. Romero тръгва за втото загребващо тръшване... Hero го контрира с пакет – 1.. 2... НЕ! Romero напада... но се озовава в грешния край на преобръщане – 1.. 2... НЕ! Hero очаква новото завръщане на Romero с феноменален падащ ритник! Hero се отдръпва, докато Romero става, след това напада с лакти и го праща в ъгъла... Romero го прехвърля зад въжетата, но Hero се завръща с енцугири в тила му! Romero залита, обръща се... право в SUPERMAN ELBOW! Покриване – 1.. 2... НЕЕ! Hero с опит за Hero’s Welcome… Romero блокира с лакти, обръща се и бута Hero в ъгъла за серия раменни тръсове, отдръпва се със задно кълбо и опитва маймунско колело... Hero се премята на крака! Порещ лакът разтърсва Romero! Hero го просва с cravate-plex! Покриване – 1.. 2... НЕЕ! Hero дръпва Romero пред ъгъла и се качва на сглобката... но Romero внезапно става и го пресича на въжетата! Romero нанася няколко юмрука по Hero, след това се качва при него и го олюлява с лакти, докато не застава в позиция – SUPERPLEX! Romero лази за да покрие – 1.. 2... НЕЕ! Romero изправя опонента си и се приготвя за Chaos Falls… Hero блокира вяло с лакти, опитвайки да се отдръпне и се засилва... но попада в заден лакът. Romero приземява legdrop и покрива – 1.. 2... НЕ! Малко ритници, малко душене, Romero праща Hero в ъгъла и нанася и серия чопове. Качва го на въжетата и го следва с нов опит за суперплекс... Hero се задържа за въжетата, опитва да контрира, повдигайки го за обърнат суплекс от върха... Romero го спира и се приземява на крака, олюлява опонента си с нов юмрук и се качва при него за нов опит... Hero се прехвърля зад него! Hero отскача от въжетата и следва със SUNSET FLIP POWERBOMB! Покриване – 1.. 2... НЕЕ! Hero напада с лакти и саблен удар. Висок въртящ ритник олюлява Romero и Hero го просва с дисково ласо! Опит за Hero’s Welcome… Romero светкавично го контрира с guillotine choke! Hero се задържа на крака и веднага се засилва към ъгъла отпред, блъсвайки Romero в сглобката... и отново, и отново. Romero най-после го пуска и Hero го наказва със звучен удар с лакът! Hero се отдръпва и се засилва... но пропуска преса! Romero е в позиция – ГЕРМАНСКИ СУПЛЕКС В СГЛОБКАТА! Hero отскача и пада по лице, а Romero веднага го изправя и заковава BRAINBUSTER! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Romero опитва Chaos Falls... Hero контрира с arm drag! Hero едва намира сили да се изправи, докато Romero пръщи от желание да го убие, завръщайки се с ласо... Hero внезапно залага... ПЕЛЕ РИТНИК! Hero покрива – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Двамата се отдръпват в различни ъгли и бавно се изправят. Крачка по крачка тръгват напред... лакът от Hero. Лакът от Romero. Лакът от Hero. И един от Romero. Размяната е кратка, Romero я прекъсва с ритник в корема и опитва наново Chaos Falls… Hero блокира и опитва Hero’s Welcome… Romero блокира и тръгва за brainbuster… Hero го контрира с малък пакет – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Romero става бясно и напада с копие... Hero се дръпва, бутайки го с лице напред в ъгъла и го посреща на връщане с HERO’S WELCOME! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТРИ! @ 12:00
Победител: Kevin Hero

Зад сцената, докато влиза в съблекалнята, Hero едва не се сблъсква с Yo The Real. Hero спира до него и поглежда титлата на рамото му.
KH: Не я губи. Би било жалко да я взема от нечия друга първа защита. Ти поне изкара малко време с нея.
YTR: Не достатъчно. Мисля да има още мнооого защити и ще се постарая да са успешни.
KH: Ще видим.

Anger е показан да седи в коридора, клатейки се напред-назад, когато идват да му съобщят, че мачът му е следващ. Той тръгва и спира за момент пред камерата.
A: Имаше едно време един млад отборен състезател, който чупеше тялото си, опитвайки се да изкачи всяко следващо стъпало, което се появеше пред него, потейки се и кървейки с всяка стъпка, за разлика от някои хора, на които тези възможности просто им се даваха. Този състезател умря в мига, в който прекрачих прага на Ledg. В секундата, в която аз и Hellzin сключихме сделка с него и застанахме зад него. И двамата видяхме, че Ledg е от хората, които получават възможностите си без нуждата да се борят за тях, без да се потят и да се потрошават в ринга. Решихме да вземем пряк път и застанахме зад него, смятайки, че той ще ни изведе сам до върха, както неведнъж е правил със себе си. Боли ме да го кажа, но Hellzin беше по-умният от двама ни, първи избирайки да напусне групата, макар и по грешни причини. Но миналия месец и аз се осъзнах. Разбрах що за човек следвам. Нищо никога при него не е било заради някого или заради нещо – всичко е за фураж на собственото му Его, а ние просто бяхме инструменти, с които да се отървава от напастите по пътя. Тази вечер мисля аз да стана една от тези напасти. И Ledg, тази вечер мисля да сложа край на изпълненията ти.

GRUDGE MATCH
Ledg
vs. Anger

Двамата се нахвърлят един върху друг още с гонга и Ledg скоро взима превес с по-тежки ъперкъти, изтласквайки Anger към въжетата. Там започва да го души и едва не е дисквалифициран още в началото, но разумно го пуска и го праща от въжетата... за да пропусне ласо. Anger се завръща с hadscissors takedown. Anger с прелитащ лакът. Anger следва с huracanrana и Ledg напуска ринга. Anger обаче го следва със slingshot plancha… Ledg го улавя! Ledg блъсва опонента си в стълба на ринга и го залюлява към оградата, хвърляйки го в ъгъла. Ledg стоварва няколко ритника в торса му и се отдалечава, причаквайки го да се поизправи... засилка... Anger се отдръпва и Ledg среща оградата с ритник! Anger следва с падащ ритник, прехвърляйки Ledg през оградата! Anger го причаква зад оградата... след това скача върху нея и го просва с crossbody върху столовете! На двамата им трябва малко време да станат, след това продължават с размяна на юмруци, която Ledg отново печели и прехвърля Anger с hip toss върху купчината свалени столове! Ledg сритва опонента си в ребрата, изправя го и продължава с няколко ъперкъта, повличайки го към стената на залата. Бич праща Anger в тази посока... Anger среща стената с крак и се отхвърля със салто назад! Ledg напада, но Anger минава под ласото му и го бута с падащ ритник в стената! Anger следва с няколко лакътя и приготвя Ledg за суплекс... Ledg блокира и опитва суплекс към стената... Anger блокира, завърта Ledg и опитва свой суплекс към стената... издига го... Ledg блокира с коляно и връща Anger със суплекс на пода. Anger си взима няколко секунди да си върне силите, след това повлича Ledg обратно към ринга. Стигат до оградите и Anger засилва Ledg с бич... Ledg обаче блокира, забива коляно в корема му и го хвърля с hip toss над оградата и върху матраците край ринга! Ledg го следва и го връща обратно, след това дебне... тичащ ъперкът! Покриване – 1.. 2... НЕЕЕ! Ledg дебне като хищник, с юмруци, забити в тепиха и очаква изправянето на Anger... скок за Final Execution… Anger го бута към сглобките и го следва с moonsault kick в гърба! Anger причаква залитането на Ledg и скача на раменете му за reverse rana… Ledg обаче блокира! Завърта се и спуска Anger с гръб в сглобката! Ledg се задържа за кратко на тепиха, докато събере сили, след това се връща към Anger с ъперкът, два, бич в ъгъла и засилка... но изяжда ботуш! Anger се засилва и минава в сателит... TORNILLO! Окончава го с CROSSFACE! Ledg веднага мята с ръка и крака, търсейки въжетата... трябва да се подмести... още малко... и достига въжетата! Anger го пуска с нежелание и очаква изправянето му с няколко удара с лакът и засилка... но пропуска ласо... Ledg го поема на връщане с издигане, оставяйки го да падне по лице от страховита височина! Ledg допълва с късообхватно ласо! Покриване – 1.. 2... НЕЕЕ! Ledg следва с приспивателно. Anger опитва да се освободи, преди натиска да вземе ефект и да отнеме по-голямата част от арсенала му. Ledg обаче се старае да го държи на тепиха. Anger все пак успява да положи колене под себе си и бавно-бавно се изправя, опитвайки се да се завърти, но Ledg продължава да го държи. Anger обхваща главата му... и сяда в ченетрошач! Но Ledg не го пуска! Ledg само намества главата си по-настрани и задържа натиска, дори го засилва, вече опитвайки да го задуши. Anger рита немощно, докато опитва отново да се изправи. На крака е и търси ребрата на Ledg с лакът... слаб удар едва помръдва Ledg. Вторият вече се усеща. Третият разхлабва захвата. Четвърти, пети, шести удар и Anger е свободен. Засилка... но пропуска ритник-колело и Ledg го издебва с нов sleeper! Anger обаче е близо до въжетата и се отхвърля с крака назад, катурвайки Ledg под себе си. Ledg вдига крака, за да го хване в ножица, но Anger веднага прави кълбо назад, приковавайки го в туш – 1.. 2... НЕЕЕ! Двамата се изправят едновременно... енцугири разтърсва Ledg! Anger го бута в ъгъла, качва го на въжетата и го следва – SUPER RANA! Anger лази за да покрие... ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Двамата остават пребити на тепиха и опитват да се изправят. Двамата са на колене. Ledg нанася удар... Anger му отвръща... изправят се, Ledg нанася ъперкът, Anger му отвръща с лакът. Ledg с нов ъперкът... Anger блокира с чук през ръката му, нанася ново енцугири и засажда опонента си с тичащо торнадно DDT! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Anger издърпва Ledg пред ъгъла и започва да изкачва сглобката. Застава на върха. Приготвя се за скок... SHOOTING STAR PRESS! НЯМА НИКОЙ ВКЪЩИ! Anger се разбива в тепиха и отскокът го праща на четири крака. Той залита да се изправи... и сляпо налита на REBOUND LARIAT! Ledg покрива – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Ledg е изненадан, отчаян и бесен едновременно. Той забива юмруци в тепиха и започва да дебне като хищник. Anger потрепва и започва да се изправя... малко по малко... Ledg дебне зад него... Anger е на крака... обръща се... FINAL EXEC… Anger измъква глава и скача на раменете му – REVERSE RANA! Ledg замира в средата на ринга и Anger веднага заключва CROSSFACE! Съдията проверява, но Ledg е аут! Край на мача! @ 18:35
Победител: Anger

Anger пуска Ledg и застава на колене край него, опитвайки се да си поеме дъх. Съдията идва да вдигне ръката му, но Anger го блъсва, поклаща глава и бавно излиза от ринга и потегля по рампата.

Uchiha G влиза в офиса на Архитекта.
UG: Bulgarian Lion. Реванш. Сега.
Архитекта го поглежда въпросително.
A: Не хабиш думи, а? Добро момче. Дай сега да те науча на нещо за предложенията. Първо, задават се под формата на въпрос, с придружително писмо-молба, адресирано до „Скъпи, мили, любими шефе, който означава земята и небето за мене”. Сега излез и влез пак, ако нямаш нищо против в процеса напиши и писмото.
Uchiha остава да гледа Архитекта за малко... след това прави крачка към бюрото.
A: Стой! Знаеш ли, писна ми хора да ме заплашват. Ех... Добре, както искаш. Lion е голямо момче и е един от малкото селяндури тук, които всъщност могат да си вършат работата, така че не виждам защо не. Само че... за разлика от предишната ви среща, тази няма да е за претендентско място, тъй като такова вече получихме. Но виж, победителят ще иде в претендентски мач следващия път. Така става ли?
UG: Не ме интересува. Просто искам Lion.
Uchiha се обръща и излиза. Архитекта остава да гледа подразнено във вратата. След това се обръща към камерата.
A: Оператор, ако и ти започнеш да ми държиш такъв тон, ще те накарам да си изядеш камерата, ясно?
Камерата кима няколко пъти. Архитекта се връща доволен към записките си.

INTERMISSION!

Участниците за следващия мач за представени. Започва музиката на претендента Nathan Xavier, който слиза по рампата... но внезапно зад него се спуска BJ Slim, който го просва с удар с титлата в тила. Xavier пада и се търкаля чак до дъното на рампата, замирайки пред ринга. Slim го следва и заковава ритници в гърба му, след това го изправя, взима стол от публиката и го поднася под гърлото на Xavier, спускайки го с удар в пода, при което главата на Xavier отскача назад и той залита, кашляйки свирепо. Slim го блъсва веднъж в стълба на ринга и го вкарва в ринга, където дава знак на съдията да стартира мача. Съдията протестира, но Slim го заплашва и началото е обявено:

BJ Slim ©
vs. Nathan Xavier

Slim причаква Xavier да се поизправи... и го обезглавява с SHINING WIZARD! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Xavier изритва за огромна почуда на Slim, който гледа смаяно и него, и съдията. Slim го изправя и приготвя Volcano Eruption… Xavier внезапно реагира и контрира с експлодер от нищото! Slim се търкаля с ръце на главата, докато Xavier се бори с болката и се изправя... дебне... ритник и опит за X Killa… Slim избегва и следва със SAITO SUPLEX, тръшвайки Xavier на главата му! Slim заключва ANACONDA VICE! Xavier не е далеч от въжетата, но няма значение – вече не е в състояние да се движи и дори не знае къде се намира! Край на мача! @ 1:46
Победител: BJ Slim (4th defense)

Slim се изправя и празнува доволно под безкрайните освирквания и неодобрителния поглед на съдията.

Когато Slim се озовава зад сцената, е пресрещнат от Anger.
A: Какво беше това?
BJS: Не знам... бърза победа? Няма да стоя цял ден в ринга и да си губя времето като теб и шефчето ти.
A: Мисля, че това трябва да ти е за последно. Мисля, че следващата седмица ще трябва да вляза в ринга с теб и да ти покажа какво е чиста борба.
BJS: Ти? Ще учиш мен? На борба? Говориш с Бога на Техниката, синко! Тази титла е изградена от това изискване. Ти да пребориш мен? Не ставай смешен.
A: Нека дойде другия месец. Ще видим.
Anger се обръща и оставя Slim сам с негаснещата му усмивка.
BJS: Ще, ще...

WIW WORLD CHAMPIONSHIP
Yo The Real ©
vs. “Dark Titan” Ace Brown

Yo не бърза да атакува, ичаквайки Brown първи да нападне, за да прецени бързината му. Brown тръгва за сключване... Yo минава под лапите му и опитва ключ около кръста, но ръцете му едва се събират отпред и Brown го хваща за китките и с едно блъсване със задник го праща през ринга. Yo залита на крака и отново причаква... Brown напада... Yo се плъзва между краката му, нанася удари в гърба му, но без ефект. Brown се обръща и го събаря с единствен саблен удар. Brown се засилва за legdrop… но Yo избегва. Brown сяда отвисоко на тепиха и Yo веднага контраатакува с ритници в гърдите и гърба му, опитвайки да го свали. Падащ ритник в главата успява и Yo покрива... и почти веднага е ОТХВЪРЛЕН от зверско повдигане на Brown. Yo скача на крака и опитва да спре изправянето на претендента с ритници, но Brown хваща крака му и го избутва към въжетата. Brown се надига и се обръща... и Yo полита от върха с missle dropkick в гърдите му! Brown само залита и Yo следва с още ритници по бедрата му, опитвайки съвсем да го разбалансира. Brown обаче се окупитва, хваща главата на Yo и нанася удар със своята, пращайки го да залита назад в ъгъла. Brown се засилва и заковава масивна преса, смазвайки шампиона под себе си. Хваща го за главата... и го ЗАПИЛЯВА чак до другия ъгъл! Yo едва се набира на крака... и е свален от масивен ботуш в лицето! Brown покрива – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Brown застава над Yo, хваща го за гърлото и го издига с лекота, приготвяйки Darkfall Bomb… Yo обаче свива крака и го рита в гърдите, карайки го да го пусне. Yo залита от въжетата и напада... Brown го издига над себе си и се отмества, оставяйки го да падне от страховита височина... но Yo пада на крака! Brown се обръща изненадан и попада в енцугири. Yo следва с второ. Падащ ритник в корема кара Brown да залитне в ъгъла и Yo следва с премятане през ръце и ново енцугири в главата му. Yo се качва на сглобката зад него и полита, избутвайки го с missle dropkick в тила! Brown пада на коляно... Yo се засилва... пропуска shining wizard… но се завръща с въртящо енцугири в тила му! Brown най-после пада и Yo следва със STANDING STAR PRESS! Покриване – ЕДНО.. ДВ-НЕЕЕ! Brown се надига като разярен звяр... и залита право в перепъването на Yo, позиционирайки се върху второто въже. Yo се засилва за 166... Brown рязко се изправя и го улавя в ръце, завъртайки се из ринга с него... и по невнимание блъсва съдията! Brown хвърля Yo в един от ъглите и напада... и изяжда ботуш. Yo се плъзва извън ринга и взима стол от публиката, след това изкачва въжетата. Brown вече е пред него и го кани, дори моли да скочи и да се опита... Yo вижда как съдията вече е на крака и подхвърля стола на Brown, след това скача с crossbody точно когато съдията се обръща! Brown вдига инстинктивно стола пред себе си за защита и Yo се разбива в него! Съдията крещи за DQ! @ 7:09
Победител / DQ: Yo The Real (4th defense)

Yo се изтъркаля извън ринга веднага щом чува гонга и се обляга на оградата, за да си поеме въздух, докато Brown спори със съдията за решението му. Съдията е непреклонен... и Brown го убива с DARKFALL BOMB! Brown крещи по Yo да се връща в ринга, но шампиона само го гледа насмешливо и се оттегля по рампата...
... а зад Brown в ринга влиза Loop, въоръжен с бухалка. Той стоварва удар в бедрото на Brown, сваляйки го на коляно, засилва се отстрани и засажда жесток прелитащ ритник в лицето му! Loop стъпва върху гърлото на Brown и вдига микрофона в другата си ръка.
L: Хайде, Remus! Него няма ли да спасиш? Няма ли да спасиш прераслия си братовчед от извращението, което групата ти представлява? Няма ли да го спасиш от жестокостта, от болката и злобата, които се изсипват върху него? Няма ли да го спасиш от себе си?
Loop пуска микрофона и стоварва бухалката върху крака на Brown. След това изкрещява „Хайде, идвай!” и се обляга на въжетата. На рампата се появява Remus... който остава там, гледайки с безизразно лице врага си. Loop го кани с жест да идва, но Remus не помръдва и сантиметър от позицията си. Loop размахва бухалката над Brown, опитвайки да го дразни, но Remus не показва с нищо, че изобщо го слуша или вижда. „ХАЙДЕ!”, крещи Loop, но не получава отговор. В един момент Remus му обръща гръб и се връща зад сцената под погледите на обърканата тълпа и още по-объркания Loop.

Bulgarian Lion е в съблекалнята си и завързва ботушите си. Щом Оператора се доближава, той вдига глава, за да погледне кой е, след това се връща невъзмутимо към заниманието си.
BL: Знаеш ли, Оператор, аз съм човек, който уважава всеки свой опонент, независимо от това що за същество е, но и съм човек, когото много трудно можеш да впечатлиш. В живота си съм претърпял много загуби, преди да се науча и много победи, след като станах това, което съм днес. Но нито веднъж през живота си не съм ставал пат с никого. Равенство не е дума, която трябва да присъства в речника ми и не е дума, която трябва да съществува изобщо, точка. Има по-добри и по-слаби. По-заслужаващи и по-малко заслужаващи. Светът не е достатъчно голямо място за еднаквозаслужаващи победители. Радвам се, че Uchiha ми спести пътя до офиса на Архитекта и сам поиска това, за което аз щях да настоявам. Защото, Uchiha... ти и аз... ние завършихме наравно в свят, в който това не води до никъде. Е, само след минути смятам да отворя вратата на единия от нас и да му посоча пътя нагоре. И ще вложа всичките си умения това да не си ти.

Bulgarian Lion vs. Uchiha G
Lion и Uchiha откриват с ръкостискане и поклон. След това се отдръпват, изчаквайки мирно гонга... и веднага сключват рамене. Двамата се борят за надмощие и няколко пъти разменят места, докато опитват да се натикат взаимно в ъгъла. Накрая Lion се озовава в ъгъла, а Uchiha – принуден да отстъпи по препоръка на съдията. Ново сключване, борба за надмощие... и този път Uchiha се озозвава в ъгъла, а Lion отстъпва. Трето сключване... този път Lion измъква ръката си и извива тази на Uchiha в hammerlock, после пуска и заключва кръста и го издига, за да го тръшне по корем... Uchiha блокира, хваща ръката му, контрира със свой hammerlock, ключ на кръста... Lion се извърта и минава зад него, опитва драконов суплекс... Uchiha блокира и Lion опитва германски суплекс... Uchiha увива крак около неговия и се измъква с лакти, обръща се и заковава звучен страничен ритник през гърдите му. Lion се навежда от сблъсъка... и веднага отвръща с още по-звучен чоп. Uchiha нанася нов ритник, Lion – нов чоп. Uchiha олюлява опонента си с трети ритник и замахва с висок roundhouse kick към главата му... Lion заляга, хваща го отново за кръста и го събаря по корем, след това се прехвърля във front facelock. Uchiha събира сили да се поизправи с опонента си, нанася няколко юмрука в корема му, хваща ръката и я извива в нов hammerlock. Uchiha заковава колене в кръста на Lion, навежда го назад и опитва обърнат суплекс... Lion се приземява на крака и опитва същото... Uchiha блокира и изстрелва ритник в главата на опонента си, отскубвайки се от него, след това дебне... STIFF ROUNDHOUSE KICK просва Lion! Покриване – 1.. 2... НЕЕ! Uchiha дебне изправянето му за патентования си обезглавяващ ритник... Lion избегва! Half-nelson suplex просва Uchiha на главата му! Lion следва с CATTLE MUTILATION! Uchiha се бори отчаяно да долази до въжетата... и успява да положи крак на най-долното. Lion го пуска с нежелание и търпеливо изчаква изправянето му. Uchiha се вдига в ъгъла с поглед на уважение, след това двамата продължават с ново сключване. Lion отново надделява и изтласква опонента си към въжетата, там го пуска и следва с бич... Uchiha не се оттласква, а се прехвърля зад въжетата. Lion напада, но е пресечен от рамо в корема. Uchiha се връща със slingshot sunset flip и преобръща Lion – 1.. 2... Lion се измъква и покрива със захват на краката – 1.. 2... Uchiha го прехвърля под себе си – 1.. 2... Lion се залюлява отгоре – 1.. 2... Uchiha връща позицията – 1.. 2... изритване, двамата се изправят, Lion спъва Uchiha за краката и следва с jacknife – 1.. 2... Uchiha се издига с него и контрира с backslide – 1.. 2... изритване, двамата се изправят... и Lion зашеметява Uchiha със STIFF чоп. Следва втори, трети и Uchiha залита към ъгъла. Lion го следва, без да прекъсва и за миг да сипе чопове и продължава със светкавичните Kobashi чопове, следвани от бич към въжетата и ШИРОК замах за ласо... Uchiha обаче се измъква с кълбо под него и се плъзва извън ринга. Lion продължава засилката си, оттласква се от въжетата и се завръща със суисида върху Uchiha! Lion събира овациите на тълпата, след това връща Uchiha в ринга и изкачва въжетата, дебнейки... полет за flying crossbody... Uchiha го посреща с коляно в корема! Lion се премята от инерцията и се изправя, залитайки сляпо... Uchiha веднага се възползва с красив германски суплекс с мост – 1.. 2... НЕЕ! Uchiha изправя Lion, нанася ритници в корема му, извежда го в ъгъла и там следва с ритници в гърдите, единствен лакът в главата и го праща с бич в отсрещния ъгъл. Uchiha се засилва и засажда скачащ удар с колене в гърдите му! Lion се срива и Uchiha покрива отново – 1.. 2... НЕЕ! Uchiha причаква Lion... още малко... засилка за Chidori... Lion избегва, но прихваща кръста му и тръгва след него, връщайки го с кълбо на О'Конър – 1.. 2... Uchiha го дръпва назад, опитвайки да зкалючи задушаващ захват, но Lion се измъква със задно кълбо, прихваща ръцете му и го обръща с CATTLE MUTILATION! Uchiha е в опасна позиция в средата на ринга, но отказва да се рпедаде и търси начин да лази чрез ритане... почти е там... още малко... Lion го пуска в последния момент и го изправя с тигров захват... Uchiha обаче блокира суплекса, измъква ръката си и стоварва лакти в ребрата му, след това се обръща и нанася няколко лакътя, следва с бич... Lion контрира... Uchiha блокира и дръпва опонента си в коляното си и заковава страничен суплекс. Uchiha изкачва въжетата и полита... няма никой вкъщи! Uchiha се приземява на крака, абсорбира сблъсъка с кълбо и се обръща... в безмилостен LARIAT! Lion покрива – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Изненадата едва не сложи край на мача. Lion причаква Uchiha за порция чопове, допълнително разчервенявайки гърдите му, праща го с бич в далечния ъгъл и се засилва за якуза ритник... Uchiha минава под него, спъва го с подсечка и приземява двойно настъпване от място! Покриване – 1.. 2... НЕЕ! Uchiha изкачва сглобката и изчаква изправянето на опонента си... и полита със SHOTGUN DROPKICK! Директен удар в гърдите просва Lion и Uchiha покрива – 1.. 2... НЕЕЕ! Uchiha надига Lion на колене и се засилва за shining Chidori... Lion внезапно скача на крака и разбива удара с чук през ръката му и веднага го просва със суплекс през глава! Двамата събират сили преди да се изправят в противоположни страни, бавно се приближават... чоп от Lion, ритник от Uchiha, лакът от Lion, лакът от Uchiha, чоп от Lion, лакът от Uchiha, втори, трети, четвърти, Uchiha следва с бич, Lion контрира... Uchiha се хваща за въжетата и се спира вместо да се оттласне. Lion напада... и Uchiha пада, свеждайки въжетата, за да го катурне извън ринга! Uchiha изкачва сглобката и изкачва Lion да се изправи край оградите... и полита с crossbody! Lion го засича с чоп във въздуха! Lion изправя опонента си, нанася още един чоп, блъсва го в оградата и казва на публиката да се раздели. Lion прехвърля опонента си в публиката, после дръпва оградата по-близо към ринга и се връща вътре. Lion дебне край въжетата... Uchiha залита на крака... Lion скача върху въжетата – SPRINGBOARD CROSSBODY PLANCHA В ПУБЛИКАТА! И двамата са долу и се извиват от болка под възклицателните възгласи на феновете. Съдията ги изчаква известно време, но никой не помръдва, затова започва да брои – 1.. 2... 3.... 4..... 5...... Lion се надига и се прехвърля мудно през оградата.. 6....... 7........ Uchiha го следва.. 8........ Lion се плъзва в ринга.. 9.......... и Uchiha е плътно зад него! Lion го поема с ритник и чоп, пращайки го отново в ъгъла, там го качва на сглобката и го следва за Bulgarian Suplex... Uchiha блокира с юмруци в ребрата му, нанася удар с глава в неговата и го блъсва обратно на ринга, след това слиза и дебне... засилка и CHIDORI... Lion подхваща ръката му, извива я и го засажда с HAMMERLOCK DDT! Покриване – 1.. 2... НЕЕЕ! Lion тръгва за cobra clutch, заключва го и се вдига с Uchiha, размятайки го наоколо като кукла... Uchiha търси въжета със свободната си ръка, после опитва да пристъпи към тях, но постоянното тресене го държи на място. Lion обаче се доближава твърде близо до ъгъла и Uchiha изстрелва ритник в средния обтегач, изстрелвайки се назад и събаряйки Lion под себе си. Lion го пуска преди да се получи позиция за туш, Uchiha се изправя с кълбо и се засилва от въжетата... CHIDORI... Lion блокира с ботуш в ръката му! Германски суплекс! Uchiha скача на крака - FIGHTING SPIRIT! Uchiha нанася серия ритници на Lion, праща го в ъгъла след въртящ ритник в корема и заковава преса със саблен удар. Uchiha го дръпва и го вдига в носилка... Lion отчаяно нанася лакти, за да се измъкне, спуска се зад него и опитва драконов суплекс... Uchiha блокира и Lion отново следва с германски суплекс... Uchiha се премята със салто и пада на крака! Lion се засилва с ласо... Uchiha матриксира под замаха! Uchiha скача на крака и зашеметява Lion със суперритник! Вдига го в носилка – DEATH VALLEY DRIVER! Uchiha дебне... Lion избегва обезглавяващия ритник, Uchiha следва със засилка и се завръща с BUSAIKU KNEE KICK! Uchiha покрива – ЕДНОО.. ДВЕЕЕ... ТР-НЕЕЕЕЕЕЕ! Uchiha не вярва на случилото се и гледа отчаяно съдията, който е непреклонен. Uchiha се чуди какво да прави сега, става и се навежда да вдигне Lion... който внезапно го преобръща с малък лакет – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Uchiha става преди Lion, нанася няколко лакътя и се засилва за Chidori... Lion внезапно застава пред него и го улавя, следвайки със СУПЛЕКС ПРЕЗ ГЛАВА В СГЛОБКИТЕ! Uchiha се срива пред ъгъла и пада до лежащия си опонент. Двамата са на ръба на силите си и не помръдват. Съдията е принуден отново да брои – 1.. 2... 3.... 4..... 5...... 6....... 7........ 8......... 9.......... Lion се набира на крака с помощта на въжетата, Uchiha е вече до него. Чоп олюлява Uchiha, Lion следва с лакът, бута го в ъгъла и го следва за Bulgarian Suplex... Uchiha се задържа за въжетата в името на живота си с каквито сили са му останали. Събира сили и с последен тласък бута Lion пред ъгъла, след това скача... Lion го улавя и го прехвърля в носилка! Lion се завърта... Uchiha се измъква зад него, замах с висок ритник... Lion избегва и го бута в ъгъла, олюлява го с чоп и го засилва в отсрещния. Засилка и ЯКУЗА РИТНИК едва не обезглавява Uchiha! Lion го праща обратно в предния ъгъл и се засилва за същото... Uchiha внезапно минава под крака му и го подхваща в електрически стол... залита към средата на ринга... за миг времето сякаш спира... и Uchiha разбива Lion с
RUBIK'S CUBE!
Публикувано изображение

Lion е пречупен на две! Uchiha покрива – ЕДНОО.. ДВЕЕЕ... ТРИИИИ! @ 36:40
Победител: Uchiha G

Uchiha пуска Lion и колабира назад. Съдията му помага да се изправи и вдига ръката му, след което се обръща да провери Lion. Uchiha се обляга на въжетата и поглежда опонента си, след това прави жест с ръце около кръста си и напуска ринга, съпроводен от виковете “UCHIHA! UCHIHA! UCHIHA!” на публиката.

Tag Team Gauntlet. Loop vs. Remus – Next Minion. Pure Title Challenge – Slim vs. Anger. World Title Challenge – Yo The Real vs. Kevin Hero.

Очаквайте...

Публикувано изображение
0

#249 Потребителя е офлайн   G   Out of time... so say goodbye!

• Commissioner

Публикувано 06 септември 2009 - 10:45

ANACONDA VICE BETTER THAN YOU!!!! Поредният невероятен евент.. главният мач бе нещо незабравимо! WIW "Пари. Гори. Изгаря!" както винаги, продължавай в същия дух Remus..
Публикувано изображение
ЗАПИСВАЙТЕ СЕ

WRESTLING GALAXY

WRESTLINGS WORLDS
0

#250 Потребителя е офлайн   BiZkiT 

• Red Devil
  • Регистр: 03-август 06

Публикувано 14 септември 2009 - 02:08

Не бяха чел последните две издания и сега наваксах. Определено има някои мнооого интересни storyline-а в дневника, които определено привлякоха вниманието ми.

- Моя герой. След голямата победа над Ledg бях сигурен, че ще получа title shot, но ето, че Архитекта ме прецака... за момент. Две доста важни победи за мен и ето, че получавам shot за световната титла, където определено смятам, че имам шанс.

- Loop vs. Remus! Враждата е перфектно замислена, а когато двамата най-после се срещнат ще стане брутално! Очаквам това да е MOTYC :)! Отделно Yo си има още заигравка с Loop и ми е чудно дали няма да се намеси или нещо от сорта.

- Bulgarian Lion vs. Uchiha G - два съвършени мача! Едни от най-добрите ти, определено!

- BJ Slim, който мачка и доста издига колана, въпреки че последният мач не ми допадна много. Да, преби го преди мача, но може би трябваше въобще да няма мач на този event между двамата и впоследствие да бъде обявен за следващия.

- Ledg понатрупа няколко загуби и сега ми е любопитно на къде ще се насочи. Може би ще има още мачове между него и Anger, може би ще иска title shot-ове. Нямам представа и това е най-хубавото :)
Публикувано изображение
0

• Не можете да публикувате нова тема
  • Не можете да пишете в тази тема

1 Потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни