Jump to content

* * * * - 7 votes

WOLFPACK

• Please log in to reply
403 replies to this topic

#26 Remus

Remus

Worships Lucifer

• Супер Потребител

• PipPipPipPipPipPip
  • 786 posts
  • 0 thanks

Current mood: None chosen

Posted 13 May 2008 - 21:13

WIW Videowire:

WOLFPACK TRYOUT –
Kid Romero
vs. Lucky Jimmy

Двамата започват със сключване и се бутат из ринга, докато Romero не избутва опонента си в ъгъла и съдията ги разделя. Jimmy веднага се възползва и преобръща опонента си за 2. Romero тръгва да го накаже с ласо, но Jimmy отново го преобръща за още 2. Ново изправяне, този път Romero поваля опонента си с ласо! Romero го изправя, следват леви куки, завъртане и удар с дясната ръка. Jimmy се олюлява и Romero го просва със STO. Покриване – 1.. 2... не! Romero продължава с ключ на брадичката и Jimmy се изправя бързо, преди захвата да вземе ефект, нанасяйки лакти в корема му. Измъкване, Jimmy се засилва... и Romero го засича със странично тръшване за още 2. Нов ключ на брадичката, този път се проточва. Jimmy едва се изправя на крака, нанася няколко немощни удара в кръста на опонента си и се откъсва от него със засилка. Romero го посреща с ласо, Jimmy заляга и го засажда с булдог! Двамата остават да лежат, съдията започва да брои – 1.. 2... 3.... 4..... 5...... 6....... и те се изправят. Romero тръгва за ритник, Jimmy блокира и го поваля с лакът в лицето. Romero става и отново е повален с ласо. Изправяне, Jimmy го просва с падащ ритник и приземява крак-брадва. Опит за туш – 1.. 2... не! Jimmy се качва в ъгъла и дебне опонента си, скок... Romero блокира и го прехвърля със суплекс северно сияние – 1.. 2... НЕ! Romero изправя опонента си и го праща в ъгъла. Преса за Jimmy и Romero го качва на въжетата. Удар за Jimmy, Romero се качва пред него и го изправя с опит за суперплекс... Jimmy обаче се задържа и нанася удари с глава в носа му. Romero пада от сглобката, а Jimmy се изправя и го изчаква да стане... SPIKE DDT! Покриване – 1.. 2... НЕ! Jimmy го изправя и продължава с ченетрошач, лицетрошач в коляното си и опит за Lucky DDT... но Romero го избутва в ъгъла! Ъперкът от Romero омаломощава Jimmy. Romero го качва отново на сглобката и го следва – SUPER FALCON ARROW! Покриване – 1.. 2... НЕ! Romero изправя Jimmy и го качва на рамо, опит за Fatality Strike, Jimmy се изплъзва, опит за заден суплекс, Romero се приземява на крака, опит за германски суплекс, Jimmy блокира и се обръща – BRAINBUSTER! Покриване – 1.. 2... НЕ! Jimmy се качва на въжетата и полита за жабешка преса! Няма никой вкъщи! Romero просва Jimmy с ласо! Изправяне и коремотрошач за Jimmy! Romero го качва на рамо – FАTALITY STRIKE! Покриване – 1.. 2... 3! @ 5:40

Победител: Kid Romero

Видеото прекъсва и се включва отново в офиса на The Architect. Там са отборните шампиони Anger и Kevin Hero, които само се усмихват срещу камерата и излизат, точно когато влиза и Lucky Jimmy, който чака нетърпеливо, стискайки стомаха си. The Architect го гледа известно време и след това му подава договор. Lucky Jimmy вече е част от WOLFPACK! Jimmy напуска офиса... и тогава влизат Xzibit и D'Lo Brown...

Posted Image

#27 Remus

Remus

Worships Lucifer

• Супер Потребител

• PipPipPipPipPipPip
  • 786 posts
  • 0 thanks

Posted 17 May 2008 - 21:06

Чуваш ли го? То е навсякъде.
Когато се събудя, плувнал в пот и с поглед търсещ демоните, които са ме събудили... Когато прекарвам безсънни нищо, търсейки причината, нежеланието, дори страха да затворя очи... Когато се оглеждам, само един поглед в която и да е посока... Когато съм сам, чувам шепота... Когато съм в компания, чувам крещенето му... Не мога да го заглуша... Където и да съм... Каквото и да правя...
Не го ли усещаш? Настоятелният глас, постоянният глад, ненаситната жажда? Търсещият поглед, протегнатите ръце, самоуверените крачки?
Копнежа за сила. Желанието за власт.
Усещам как покварява мозъка ми. Замъглява преценката ми, действайки не по-зле от алкохола. Как се промъква в мислите ми? Търси най-съкровените ми желания, превръщайки ги в мотив да го имам. Отнема моята невинност и цапа ръцете ми с кръвта на врагове, приятели, роднини и непознати...
Как да се преборя с него? Не мога. Как да му избягам? Не мога...
То е навсякъде. Не го ли чуваш?

Posted Image

Добре дошли на третото шоу на WOLFPACK Indy Wrestling! За да отговорим на неизречения въпрос – да, ще броим шоутата, поне докато достигнем десетото, след което няма да има значение. Очаквайте тази вечер следващия претендент за WIW титлата, както и първата защита на Kevin Hero и Anger срещу Xzibit и D’Lo Brown!

Откриваме с Rinoa Heartilly, която е застанала в средата на ринга и чака да спре звученето на музикатай – Liberi Fatali.
RH: Всички се чудят защо смених корабите и вместо да продължавам да се боря за SEWA, сега се намирам тук, във WIW. Питат ме фенове, близки и роднини, дори и колегите ми... тоест бившите ми колеги. Ето защо: защото аз заслужавам повече! Махнах се от онова място, където моята дивизия е толкова препълнена, че единствения начин да се размина с някого в малката съблекалня, е ако нося огромен прът със себе си. Дали SEWA ще отдели пари да направи нещо по въпроса? Не. От толкова души в дивизията, трябва да си взимам номерче всеки път, когато искам възможност за титлата. Дали SEWA ще направи нещо по въпроса? Не. Но тук, Архитекта ми обеща повече. Получих думата му, че ще получа всичко, което искам и ще го получа още с поставянето на един малък подпис върху един бял лист, който ще бъде попълнен като договор... моя договор. И ето ме тук – свободна от всякакви кучки, крадящи въздуха ми. Моят възход започва веднага щом се образува женска дивизия. Дотогава... е, явно ще получа малко отпуск от всичко, което преживях на онова проклето място!

Rinoa се насочва към рампата, но там е посрещната от самия Architect.
A: А, ето го моето ново попълнение. Излязох първо, за да те поздравя на живо за дебюта ти тук и второ, за да поправя едно нещо. Явно съм те оставил с впечатлението, че ще почиваш, докато не се съберат хора за нова дивизия. Съжалявам, моя грешка. Сега ще поправим това и ще ти представя една твоя стара позната, която иска да каже „Здравей и добре... заминала”, предполагам.
(Започва нова музика и на рампата се появява Tifa Lockhart от SEWA!)
А: Да, виждам, че още имате топли чувства една към друга, затова ще ви оставя. О, вашият мач е следващ, така че бийте гонга и не ме разочаровайте.

Rinoa Heartilly vs. Tifa Lockhart

Rinoa започва да отстъпва назад и крачките й се превръщат в бяг обратно към ринга, а Tifa я следва плътно по петите. Rinoa влиза в ринга и напада Tifa с ритници в гърба, докато тя също влиза. Rinoa я изправя и праща с бич във въжетата, поваляйки я с лакът в лицето. Тя продължава с още ритници по торса. Изправяне, бич в ъгъла и засилка... пропуска преса и Tifa я погва с поредица от чопове. Последният сваля Rinoa до първата сглобка и Tifa заковава издигащ се ритник в гърдите й. Издърпване и покрива за 1. Tifa изправя опонентката си, бич от въжетата и я засича с въртящ ритник в лицето. След това отскача от въжетата и приземява крак-брадва за 2. Tifa изчаква Rinoa да се изправи, засилва се... и Rinoa я засича със светкавична huracanrana. Rinoa покрива за 2, изправя Tifa и я праща в ъгъла, където нанася няколко лакътя в главата й и я качва на въжетата. Опит за Frankensteiner, Tifa блокира и Rinoa пада по лице в ринга. Tifa полита за двойно настъпване... няма никой вкъщи, но тя се изтъркулва с кълбо и отново е на крака... и Rinoa я посреща с ритник в корема и опит за Angel Wing, Tifa блокира със скорпионен ритник, измъква се и я просва със суперритник! Покриване – 1.. 2... НЕ! Tifa изправя Rinoa и нанася още няколко чопа, следвани от бич към въжетата, но Rinoa се задържа за тях. Tifa тръгва към нея и бива прехвърлена от външната страна на ринга. Rinoa се обръща, за да я бутне, но получава енцугири в лицето! Rinoa се отдръпва към средата на ринга, а когато се обръща отново, Tifa я посреща с отскачащ ракетен ритник в гърдите! Tifa допълва със салто от място! Покриване – 1.. 2... НЕ! Ново изправяне, Rinoa блокира ъперкът, завърта Tifa и я просва с булдог! Двете остават на тепиха известно време, бавно се изправят и Rinoa тръгва за удар, Tifa блокира, нанася лакът в главата, ритник в корема, следва с шамар, шамар, завъртане и опак удар и накрая заковава висок ритник в главата! Rinoa се олюлява, Tifa я подхваща, повдига в носилка и заковава DVD! Покриване – 1.. 2... НЕ! Tifa отново изправя Rinoa, опит за Final Heaven, Rinoa се изплъзва и я бута в сглобката, допълвайки с падащ ритник в гърба и тя се удря отново в сглобката! Tifa се обръща, Rinoa я издебва, ритник в корема, опит за Angel Wing, Tifa блокира, опит за второ DVD, Rinoa блокира с лакът в главата и приковава опонентката си с малък пакет – 1.. 2... 3! @ 5:40

Победителка: Rinoa Heartilly

Докато Rinoa празнува, на рампата се появяват три силуета, скрити в сянката. Из залата отеква дълбок глас от неустановен пол:
Глас: Поздравления за победата. Твоето предателство ще бъде наказано. Следващия път. Три кръга на Ада. С нас.
Прожекторите светват и силуетите се разкриват – това са Jenova BIRTH, Jenova LIFE и Jenova DEATH от SEWA! Rinoa не може да повярва и сипе обиди по техен адрес.

Камерата отива зад сцената, където среща настоящите шампиони по двойки – Kevin Hero и Anger.
KH: А, ето че феновете искат вести от най-добрия high-flyer в този спорт... и партньора му, предполагам.
Оператор: Да, всъщност от целия отбор...
KH: Хей, ти нямаш право да говориш! Както и да е, ето ни и нас – Team Speed Supreme, готови за нашата първа защита, която, уверяваме нашите почитатели, ще бъде успешна, нали друже?
А: Ами...
KH: Ето, и той е сигурен. Друго нямаме за казване, само гледайте и се наслаждавайте.

Kid Romero vs. Y2Joro vs. Vito LoGrasso

Това е дебютът на младия Romero, въведен в мач, където Joro и Vito желаят да поразчистят сметките си от предишната им среща. В началото Vito опитва да свали и двамата с тежки удари, но Joro блокира един от тях и заедно с Romero започват да налагат Vito от противоположни страни. Двоен бич от въжетата, Joro и Romero скачат и просват Vito със стерео падащи ритници. Joro веднага тръгва да покрива, но Romero го издърпва за крака и го тръшва с бърз заден суплекс, след което сам скача върху Vito – 1.. 2... не! Joro посреща изправянет на Romero с лакти и го засилва в ъгъла, следвайки го. Romero отскача от сглобката и пада зад Joro, но пропуска ласо и Joro го вдига за заден суплекс... и Romero се измъква с прехвърляне, преобръщайки опонента си – 1.. 2... Vito прекъсва! Vito просва Romero с ласо, хваща Joro за тила и отива в ъгъла, където го удря в сглобката. Бич в отсрещния ъгъл, следва го спреса, коляно в корема, лакът в гърдите, вдига го на рамо и го хвърля в ъгъла за змийски очи. Vito се засилва от перпендикулярните въжета и просва Joro със свиреп ритник в лицето. Покриване – 1.. 2... Romero прекъсва! Romero налага Vito в тила, после и в гърдите, бич от въжетата, посреща го с коляно в корема и поваля с вратотрошач. Romero отива в ъгъла, качва се на въжетата и скача за голяма преса... няма никой вкъщи! Vito тръгва към него, но Joro го засича с юмруци в главата, ритник в корема и го поваля с енцугири. Joro скача за кебрада, няма никой вкъщи, но той пада на крака. Vito напада с ласо, Joro блокира и заковава лицетрошач върху коляното си, следван от бърз булдог. Той се засилва... и приземява кебрада! Покриване – 1.. 2... Romero прекъсва! Той налага Joro с ритници в гърба и главата, вдига го във вертикален суплекс... и го пуска върху сглобката! Joro се закрепя в дърво на обета и Romero се възползва, за да закове бейзболен ритник в лицето му! Romero издърпва Joro и  го покрива – 1.. 2... Vito прекъсва! Той подхваща Romero в пълен нелсън, вдига го и го тръшва с все сила в тепиха. Vito изправя и Joro и го изхвърля от ринга, след което причаква Romero от ъгъла. Опит за копие... Romero го прескача и издебва... ритник в корема, сигнал за снимка, падащ ритник в лицето! Romero се качва на въжетата и полита – приземява преса! Покриване – 1.. 2... НЕ! Romero дава знак, че ще приключва и вдига огромния си опонент на рамо, опит за FS... Vito се смъква зад него, опит за германски суплекс, Romero блокира с лакти, обръща се с коляно в корема... рибарски суплекс! 1.. 2... НЕ! Vito се изправя със залитане, Romero го вдига отново – FATALITY STRIKE! Romero покрива – 1.. 2... и Joro прекъсва! Той издебва Romero, заковава енцугири и го праща в ъгъла. Качване на въжетата и опит за суперплекс... Romero блокира! Юмруци в корема, удар с глава, Romero си разменя мястото с това на Joro, скок за Frankensteiner… Joro контрира с БОМБА ОТ ВЪРХА! Joro обаче не пуска и издига отново Romero – ВТОРА БОМБА! И това не е достатъчно – ТРЕТА БОМБА! Следва WALLS OF NO TOMORROW! Romero се гърчи... и Vito заковава GORE отникъде! Vito покрива Joro – 1.. 2... 3! @ 10:10

Победител: Vito LoGrasso

Когато ринга напълно се изчиства от борци, започва българския химн и в ринга влиза Bulgarian Lion. Той държи микрофон:
BL: Добре дошли в третото шоу на WIW! Ето го и вашият шампион! Както обещах, аз ще запазя титлата си и ще посвещавам всяка победа на вас – феновете, на моите корени и на моята страна! И сега чакам с нетърпение да разбера кой ще трябва да победя тази вечер.
Започва Seether – Worlds Fall Away и на рампата се появява Remus Willmore! Той слиза по нея, влиза в ринга и сяда в ъгъла, вдигайки микрофона си към устните си:
RW: С теб май не се познаваме. Аз съм Remus Willmore, не ми е приятно. Можеш да ме наричаш и Луцифер, ако желаеш, но не защото съм тук да сбъдна най-долните ти желания чрез договор, след който да ти взема душата – предпочитам по-директния подход. Тук съм, за да сбъдна всичките ти кошмари, шампионе. Ти си от хората, които обожавам да ненавиждам. Идваш тук, величиш се с потеклото си, с това какво си тренирал, какво можеш, казваш, че се биеш в името на всички отрепки, дето те гледат... в името на родината и роднините, на бога и народа, нали така беше? Знам твоя вид – ти си от тези, които правят нещо за някого, но само дотам, възспиран от възможността да се издигнеш заради хората... за които го правиш. Защо? Не, не отговаряй, вече знам. Защото си мекушав. Защото нямаш топките да стъпчеш някого пред себе си, вместо да му се кланяш, докато той не отстъпи сам.
BL: Аз не се кланям на никого! Кой си ти, че да идваш тук и да говориш така на мен – най-заслужилия да държи тази титла на рамото си, и за тези фенове?
RW: Аз съм освободен от твоите задръжки и не ме е страх или жал да стъпча всеки, изправил се пред мен. Сега аз искам една титла и изглежда, че ти си застанал на пътя ми.
BL: И какво? Ще опиташ да ме стъпчеш? Ще опиташ да ме надвиеш? Ще опиташ да ме пребориш?
RW: Вероятно не мога да те преборя. Затова искам уличен бой. Опитай да ме повалиш с техника – ще счупя стол в главата ти и ще те накарам да изядеш маса! Ще навлезем в едно физическо предизвикателство, нека го наречем Кръга на Луцифер. Ще решим спора с брутална сила, ще извадя всеки зъб от устата ти, ще те стъпча, както ти трябва да тъпчеш, за да бъдеш на върха и ще избия всичките ти чувства към тези идиоти тук! За това съм тук, това е моята цел – каква е твоята?
BL: Съвсем проста. Да избия омразата ти.
RW: Не се съмнявам, че ще опиташ.
Remus се изправя, поглежда за последен път шампиона и напуска ринга. Скоро след него, под овацията на публиката, си тръгва и Bulgarian Lion.

Камерата е зад сцената, в съблекалнята на Dwayne Johnson, който се приготвя за предстоящия си мач.
DJ: Ето, че тази вечер Великия ще се срещне отново с откаченото копеле Ledg. Вече краде от мен втора победа и познайте кой няма да получи трета. Той явно иска да си играем, затова реших да науча задника му да играе на пого с крака ми. Ledg, друже, видях миналия път как си падна на кратуната. Тази вечер те очаква подобна съдба. Предчувстваш ли... какво ще ти се случи?

Друга камера се включва при Ledg, който разтрива врата си.
L: Ах, Dwayne Johnson… Той явно не разбира от намек. Всички видяха как го побеждавам не веднъж, а цели два пъти. Срещнахме се един срещу друг, победих го. На следващата ни среща той си доведе партньор – пак го победих. Какво става, срещу мазохист ли се изправям? Dwayne, няма нужда да ти казвам какво ще стане – вече си го преживял... два пъти. Сега просто ще видиш още от същото.

GRUDGE MATCH –
Dwayne Johnson
vs. Ledg

Ledg среща трудности с влизането в ринга, тъй като Johnson го дебне все пред въжетата. Затова той го хваща за краката и издърпва извън ринга и двамата започват размяна на юмруци пред оградите. Johnson надделява, блъсва Ledg в оградите и го изхвърля в публиката с ласо. Ledg се изправя бавно, Johnson го хваща за главата над оградата и го прехвърля обратно при себе си. Ledg се търкулва пред него и бързо влиза в ринга. Johnson го следва, но докато влиза, получава серия от ритници в тила и бърз лакът-брадва. Ledg кляка над него и го налага с юмруци, докато съдията не отброява до 4. След това стъпва на гърлото му и се обляга на въжетата, докато не получава второ предупреждение. Още ритници за Johnson, след което Ledg го изправя. Бич към въжетата и го посреща с ласо. Покриване – 1.. 2... не! Ledg продължава с душене, получава ново предупреждение и веднага сменя захвата с приспивателно. Johnson реагира бързо, нанасяйки лакти в корема на опонента си, освобождава се и се засилва... но е посрещнат от ново ласо за още 2. Ledg рита Johnson още няколко пъти, изправя го и го праща в ъгъла. Засилка... и пропуска преса, а Johnson го наказва с вратотрошач! Johnson веднага скача на крака, изправя Ledg и го праща във въжетата за бързо поваляне с ласо, продължавайки с ритници в главата. Съдията обаче го отдръпва от Ledg, който се плъзва извън ринга, за да успокои болката в главата си. Johnson го хваща за хлавата през въжетата и го издърпва на ръба... при което Ledg също го хваща за главата и скача назад, обесвайки го на въжетата. Ledg се връща в ринга и издебва опонента си... опит за FX... Johnson го избутва и следва ритник в корема и светкавично DDT! Ledg пада право върху темето си и се изтъркулва отново извън ринга, просвайки се на пода. Johnson тропва веднъж ядосано, че не може да опита туш и слиза при опонента си, връщайки го в ринга. Покриване – 1.. 2... не! Johnson изправя Ledg, нанася шамар, праща го с бич в ъгъла и се качва пред него за 10 юмрука – 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10! Johnson слиза, хваща Ledg за косата и го завлича до съседната сглобка, започвайки да удря главата му в нея – 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10! Влачене до третата сглобка и следват рамене в корема – 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10! Влачене до четвъртата сглобка, Johnson го качва върху нея и го провесва - висящо DDT! Johnson покрива – 1.. 2... Ledg поставя крак върху въжетата! Johnson го издърпва в средата на ринга и покрива – 1.. 2... НЕ! Johnson изправя Ledg и го праща отново във въжетата, но пропуска ласо. Обръща се и следва опит за HWOF! Ledg блокира с лакти и заковава обърнат гърботрошач! Но няма сили да покрие и остава на пода, притискайки врата си. След 6 отброявания на съдията, Ledg достига въжетата и ги използва за да се изправи, а Johnson вече е на крака. Johnson напада, Ledg избегва ласото и бърка в очите му! Преобръщане – 1.. 2... НЕ! Johnson се изправя мигновено и търси опонента си със сляпо ласо – Ledg избягва отново и Johnson улучва съдията! Опит за FX... Johnson го избутва към въжетата и го хваща на връщане – HOLLYWOOD WALK OF FAME! Johnson покрива, но няма съдия! Той опитва да събуди съдията... и получава удар под пояса! Ledg го обръща – FINAL EXECUTION! Точно така бе победен и първия път! Ledg бутва съдията и покрива – 1.. 2... Johnson поставя крак на въжетата! Ledg не вярва на очите си! Той се изправя немощно и изправя и опонента си. Поставя го в средата на ринга и се засилва с люлка от въжетата – опит за ласо, Johnson контрира с гръбнакотрошач! SHARPSHOOTER! Ledg търси въжетата, но е далеч! Той се опитва да обърне опонента си, но хватката е съвършена! Затова се издига на ръце... и кълбо напред преобръща хватката в половин бостънски ключ! Johnson обаче вече е твърде близо до въжетата и отново е спасен! Ledg се засилва, люлка от въжетата и нов опит за ласо... Johnson избегва, нанася ритник и нов опит за DDT... Ledg го избутва в ъгъла и се измъква оттам с кълбо назад. Ledg пропуска преса и Johnson го наказва с вратотрошач! Johnson опитва отново да заключи Sharpshooter, но Ledg свива крака и го изритва назад в ъгъла. Този път Ledg заковава пресата си и качва Johnson на въжетата. Качва се пред него и следва опит за суперплекс... Johnson блокира и скача извън ринга, обесвайки Ledg върху въжетата! Johnson се връща в ринга и издебва опонента си... HOLLYWOOD WALK OF F… Ledg контрира! DDT! Ledg се хваща за главата и се търкаля до ъгъла, за да си помогне с въжетата да се изправи. Johnson се изправя със скок и заковава преса! Той качва Ledg на въжетата и се качва до него. Опит за суперплекс... Ledg блокира и нанася удари в главата на опонента си. Той разменя мястото си с него и също опитва суперплекс... Johnson нанася удар с глава! И още един, и още един! Той се премества в позиция – SUPER HOLLYWOOD WALK OF FAME! Johnson покрива – 1.. 2... 3! @ 20:31

Победител: Dwayne Johnson

Johnson се изправя победоносно, засипан от овации, а в ринга нахлува медицински екип, който да изнесе Ledg на носилка.

GMW VS SEWA –
Red Dragon & Black Dragon
vs. Neo Bahamut & Bahamut ZERO

В ринга започват Black и ZERO. Двамата започват със сключване и бутане към ъглите на партньорите си, но никой не надделява и започват да страничат, въртейки се към някой от празните ъгли. ZERO успява да вземе превес и праща опонента си с гръб в ъгъла, нанасяйки в процеса няколко удара с лакът. Следва бич в отсрещния ъгъл и следване, Black обаче скача върху въжетата и се връща с повалящ лакът за опонента си. ZERO веднага става на крака, Black го прехвърля с ръка, после отново, следва и трети път. ZERO отново е на крака, този път Black ускорява засилката му с избутване и го прескача, след което ляга пред него, изправя се и го просва с висок падащ ритник в лицето! ZERO прави кълбо към ъгъла си и се сменя с Neo. Последният влиза и веднага напада с ласо, но пропуска и Black тръгва за ново прехвърляне с ръка... Neo обаче се задържа и прехвърля него. Издебване... и падащ ритник поваля Black. Black се търкаля до ъгъла си за смяна. Red влиза и напада Neo, който избегва ласо и извива ръката му. Neo го избутва в ъгъла и блъсва рамото му в сглобката веднъж, два, три пъти. Прехвърляне през рамо веднага е следвано от енцугири в рамото на Red и Neo окончава серията с huracanrana за 2. Neo се сменя със ZERO, двамата препъват Red и приземяват последователни сентони, следвани от крак-брадва. ZERO покрива – 1.. 2... не! Изправяне, ZERO праща Red към въжетата и го посреща с бедрен ритник, веднага следван от още един крак-брадва за още 2. Изправяне, ZERO вдига Red на рамо и се засилва за тръшване... Red скача зад него и го препъва с крака на връщане. Red се хвърляв кълбо върху ZERO и се изправя пред него... за падащ ритник в лицето! Второ кълбо и Red е в ъгъла си за смяна. Black влиза и с партньора си изправят ZERO, засилват го и го повалят с двойно прехвърляне през рамо, след което нанасят сандвични ритници в главата. Покриване – 1.. 2... не! Black се качва на въжетата и се приготвя за скок, но ZERO го засича и се качва пред него за суперплекс. Red също влиза и се качва зад ZERO с ключ на кръста. Neo също се намесва и минава под Red за бомба. ЧЕТИРИЕТАЖНА TOWER OF DOOM~! Всички са проснати из ринга. Neo става най-бързо и поставя ZERO върху Black – 1.. 2... НЕ! Neo изправя Red и го качва в носилка за Giga Flare... Red обаче се изплъзва, преобръща го с О’Конър кълбо и се изправя, превхърляйки го с германски суплекс! ZERO вдига Red със заден пеперуден захват гръб до гръб и пада – TERRA DRIVER! Black обаче е на крака и забива ритник в лицето на ZERO. Той го бута в ъгъла и заключва крават – ACID DROP! 1.. 2... Neo спасява! Neo качва Black на рамене и се завърта – GIGA DRIVER! Red също е на крака, но се олюлява. Neo го напада с ласо, Red минава под него... само за да срещне ласото на ZERO... но Red отново се навежда и ZERO просва Neo! Red извива ZERO назад, ключ на главата и ръката и скача – FIRE DROP! Red изправя Black, който с един поглед разбира ситуацията и се качва на въжетата и полита – GARGANTUAN SPLASH за ZERO! Покриване – 1.. 2... 3! @ 7:23

Победители: Red Dragon & Black Dragon

The Architect влиза в ринга, за да се обърне към публиката:
A: Дами и господа, искам да обявя една страхотна новина. Досега сме имали доста звезди от GMW и SEWA при нас, но искам да ви съобщя за гостите ни следващата седмица. Те ще се появят за вече уредения WOLFPACK vs. SEWA мач срещу Bulgarian Lion и партньор по негов избор. С радост ви съобщавам, че наши гости ще бъдат Sephiroth  и шампиона на SEWA – Genesis! Сега предстои втория GMW vs. SEWA мач:

GMW VS SEWA –
Dryad
vs. SHIVA

Двете тръгват за сключване на рамене, но Dryad бързо променя стратегията и прехвърля SHIVA с ръка, след което веднага я праща към въжетата и я посреща с ласо – и SHIVA блокира! Шамар за Dryad, следван от втори, SHIVA я обръща и следва опит за германски суплекс – Dryad се прехвърля и пада на крака! Тя преобръща опонентката си с кълбо на О’Конър, SHIVA допълва обръщането, Dryad отново прави кълбо и излиза от външната страна на ринга. SHIVA тръгва към нея, но получава рамо в корема. Dryad се изстрелва с прашка над въжетата и просва SHIVA с летящо ласо! Следва кебрада и покриване – 1.. 2... НЕ! Dryad изправя опонентката си и я праща в ъгъла за няколко лакътя. Бич в отсрещния и засилка... преса с колене! Отдръпване и нова засилка... преса с ласо! Dryad се качва зад SHIVA и я обръща – торнадно DDT! Покриване – 1.. 2... НЕ! Dryad изправя опонентката си и я поваля отново със загребващо тръшване, продължавайки с крак-брадва и ново покриване за 2. Тя се качва на въжетата и полита за летяща преса... SHIVA вдига колене! SHIVA просва Dryad с ласо и я завлича в ъгъла, където я изправя и се качва зад нея на въжетата – опит за Diamond Dust… Dryad я задържа при прехвърлянето, ритник в гърба, обръщане и вдигане за гърлото в опит за Tree Slam… SHIVA се издига, заключва ножица около главата на Dryad и я прехвърля с huracanrana! SHIVA отново я издърпва до ъгъла – DIAMOND DUST! Покриване – 1.. 2... 3! @ 4:10

Победителка: SHIVA

INTERMISSION!

Cary ”The Bard” Elwes е в ринга, за да представи участниците в следващия мач – първата защита на титлите по двойки!

WIW TAG TEAM CHAMPIONSHIP –
Team Speed Supreme
(”The Phenomenal” Kevin Hero & Anger) © vs. Xzibit & D’Lo Brown

Anger и Х откриват мача. Х търси сключване, но Anger бързо се премества зад него и заключва кръста му. Xzibit се извърта и застава зад опонента си, който хваща едната му ръка и се завърта с извиване. Xzibit подхваща главата му, скача и премята Anger през рамо, но Anger се приземява на крака и продължава в засилка. Xzibit го издига със сателитно завъртане, но Anger отново се приземява на крака и прехвърля опонента си с ръка. Х е на крака и търси въжетата за засилка, после и Anger за ласо... Anger ляга под него, след това прескача Xzibit и на връщане го пресреща с бедрен ритник. Xzibit се изправя веднага с ритник в корема на Anger и го просва с експлодиращ суплекс. Покриване носи 2. Х прави смяна, Brown влиза и обезглавява Anger с брутално ласо! Покриване – 1.. 2... и не! Brown изправя Anger, бута го в празен ъгъл и нанася няколко удара с рамо в корема, следвани от лакът в главата. Бич в отсрещния ъгъл и засилка... Anger избегва преса и нанася лакти в гърдите на двуметровия си опонент, но без ефект. Brown посяга, Anger минава под ръцете му и нанася ритници в бедрото му. Brown се извърта с ласо и Anger отново го избегва, след това скача върху второто въже и отскача за лакът в лицето. Brown се олюлява и Anger бързо се сменя. Hero влиза с премятане в ринга и веднага заковава падащ ритник... без ефект. Anger също заковава падащ ритник... без ефект. Двамата се поглеждат, Brown тръгва към тях... и те заковават стерео падащи ритници! Brown се олюлява и се обляга на въжетата. Hero хваща Anger за ръката и го засилва с бич към опонента им и Anger го прекатурва извън ринга с цяло тяло! Двамата се изправят извън ринга, Hero се засилва отвътре и скача над въжетата, просвайки ги отново на пода! Тримата се изправят... и Xzibit долита върху тях със суисида! Х праща Hero в ринга и помага на Brown също да влезе. Brown издебва Hero и го просва с ботуш в лицето. Покриване – 1.. 2... не! Той го изправя и подхваща за Sky-High... Hero отскача допълнително и нанася падащ ритник в лицето му! Hero се приземява на крака след салто и допълва атаката си с бедрен ритник, после втори, и трети. Следва енцугири, но Brown е все още на крака. Замах за ласо... Hero избегва... Пеле ритник просва Brown! Hero веднага се сменя с Anger, който приземява кебрада, следвана от сентон, следван от Moonsault от върха! Покриване – 1.. 2... НЕ! Anger нанася няколко ритника в торса на Brown, изчаква го да се изправи и се засилва за сателитно завъртане и La Mistica... Brown обаче го обръща в гръбнакотрошач! Смяна с Xzibit, който поема Anger с германски суплекс с мост – 1.. 2... не! Xzibit изправя Anger и го праща в ъгъла. Следва засилка, Anger блокира с лакът и се качва на въжетата – скок с пресичащо тяло... Xzibit контрира с коремотрошач! Опит за X-Killa, Anger се измъква и праща Х към въжетата, връща го с кълбо на О’Конър – 1.. 2... Xzibit допълва кълбото, скок и заковава двойно настъпване! Смяна с Brown, който вдига Anger над глава и го пуска върху коляното на Х. Покриване – 1.. 2... не! Brown изправя Anger, праща го в ъгъла и го души с крак. След раздяла от съдията, Brown забива лакът в главата на опонента си и го праща с бич към въжетата, посрещайки го с ботуш в лицето – 1.. 2... не! Brown изправя отново Anger, ритник в корема и го вдига в бомба... Anger блокира с юмруци в лицето му, изправя се върху раменете му и нанася ритник в лицето! Anger пада на крака пред Brown и заковава енцугири, следвано от второ и трето! Засилка на Anger, сателитно завъртане около Brown... и е контриран с лицетрошач в тепиха! Brown се качва на въжетата и дава знак, че ще скача – LO DOWN! Няма никой вкъщи! Anger събира сили за STANDING STAR PRESS – 1.. 2... НЕ! Двамата остават да лежат, а партньорите им крещят за смяна. Публиката крещи ”LETS GO ANGER!” по ритъма на Hero! И двамата достигат ъглите си... и смяна! Xzibit влиза с ласо, Hero избегва го засажда с булдог. Hero се обръща към Brown, който е на колене пред ъгъла си, и нанася падащ ритник в тила му! Hero се обръща към Xzibit, ритник в корема – скачащо торнадно DDT! Допълва със салто от място! Покриване – 1.. 2... НЕ! Hero изправя Х и тръгва за Hero’s Welcome... Xzibit нанася лакът в корема му, обръща се и го прехвърля със суплекс северно сияние с мост – 1.. 2... НЕ! Двамата се изправят бързо и Hero нанася лакът в лицето на опонента си и се засилва, Xzibit се навежда, за да избегне ласо, но Hero скача на гърба му – CRUCIFIX BOMB! Покриване – 1.. 2... НЕ! Brown е на крака и търси Hero, който минава под ботуша му, скача за лакът в тила и се качва на въжетата, откъдето засажда ракетен ритник гърдите му! Anger се качва на въжетата и приземява летящ крак-брадва! Xzibit напада Anger, но Hero го издебва с преобръщане... Xzibit обаче се измъква и заключва глезена му! Anger се намесва и прекъсва захвата, нападайки Xzibit с лакти. Бич в ъгъла е контриран и Anger се блъсва с лице в сглобката. Xzibit скача над въжетата и обесва Anger върху най-горното, след което се връща в ринга и напада Hero, който избегва ласо, сваля го с падащ ритник в коляното и го просва с енцугири в тила! Brown тръгва към него, но съдията отива да го предупреди, че не е редовна смяна и че вече трябва да напусне ринга. Тогава на ръба на ринга се качва някой с черна маска. Hero не го вижда, но когато Anger вика по него извън ринга, той се обръща... и непознатия хвърля прах в очите му! Anger влиза и скача към непознатия, който веднага слиза от ръба. Hero търси сляпо противник... но хваща Anger! HERO’S WELCOME! Hero пада върху Anger, но не може да тушира партньора си и съдията го предупреждава върху кого лежи. Hero се изправя, опитвайки се да махне пудрата от очите си... и влиза право в SKY-HIGH ОТ BROWN! Xzibit изхвърля Anger от ринга и се връща при изправения от партньора му Hero – и го УБИВА с X-KILLA! Xzibit покрива – 1.. 2... 3! @ 25:45

Победители и НОВИ WIW отборни шампиони:Xzibit & D’Lo Brown

Xzibit и Brown напускат ринга с титлите, ликувайки под освиркванията на публиката. Anger се връща в ринга, стискайки врата си, без да може да повярва какво се е случило. Той гледа ядосано Hero, но в крайна сметка му помага да се изправи.

Камерата следва новите шампиони:
X: Казах ли ти? Знам си аз, че така ще стане, трябваше още миналата седмица да участваме в турнира.
DLB: Да, власт. Толкова прекрасно е усещането й. Що не каза, че имаш подкрепления?
X: Скрито оръжие, брато. Йо, мой човек!
(Към тях се присъединява и мъжа с маската. Х се обръща към камерата.)
X: Ще ви се да знаете кой е това, нали? Е, ше се наложи да почакате. Другата седмица, когато келешите опитат да си върнат титлите, той ще се завърне. Само гледайте – ще ги удари дето най-боли!

Cary ”The Bard” Elwes отново е в ринга и представя следващите опоненти в главния мач:

LUCIFER’S CIRCLE
WIW WORLD CHAMPIONSHIP –
Bulgarian Lion ©
vs. Remus Willmore

И двамата участници са с улични дрехи. Те се гледат известно време, търпеливо чакайки гонга. И когато той бие, двамата се нахвърлят един срещу друг в размяна юмруци, продължаваща половин минута. Remus надделява и изтласква шампиона към ъгъла, сменяйки юмруците с лакти в главата. Скоро обаче Lion блокира един лакът и разменя местата им, нанасяйки поредица чопове. Remus отново им разменя местата и продължава с лакти. Lion отново ги разсменя и продължава с чопове. Remus се хваща за сглобката и изтласква Lion назад с крака. Шампионът залита назад и се обръща към Remus... само за да се наниже на порещ лакът! Remus продължава с ритници по опонента си. Той кляка над него и забива юмруци в главата му. Lion обаче блокира един от тях и обръща позициите, започвайки да нанася юмруци в лицето на претендента. Накрая Lion се изправя, изправя и Remus и го праща към въжетата, засилвайки се за ритник... Remus минава под якузата и нанася лакът в тила на опонента си, следван от енцугири, което праща Lion извън ринга. Remus го следва и бърка под ринга, вадейки кендо пръчка. Той забожда кендо пръчката в кръста на опонента си, след това в гърба му! Lion се отдръпва към оградите и Remus го следва с ласо... но Lion го прехвърля в публиката, върху столовете на първия ред! Lion се връща в ринга и изчаква опонента си да се изправи... после се качва на въжетата и скача, прелитайки над оградите и поваляйки Remus заедно с феновете около него! Отнема им известно време да се изправят, като Lion е пръв и взима един от столовете, стоварвайки го върху главата на опонента си! Remus пада, сядайки върху стола зад себе си. Lion се отдръпва и засилва... ЯКУЗА РИТНИК в лицето на седящия Remus, който се преобръща заедно със стола и пада неподвижно по лице! Lion го изправя и повежда към стената на залата, блъсвайки го в нея. Той се връща, за да вземе друг стол и отива обратно при претендента. Замах... и Remus минава под стола. Lion го пуска веднага, тръскайки ръце. Remus взима падналия стол и нанася свиреп удар през ръцете на шампиона! Замах... и следващия удар е между плешките! Трети замах... и го стоварва върху темето! Remus хвърля стола сляпо назад, без да го е грижа дали ще улучи някого, хваща Lion за главата и го дърпа обратно към оградите. Той го прехвърля над тях и го връща в ринга, а заедно с него вкарва кендо пръчката, един капак от кофа, два стола и маса. Remus се връща в ринга, взима капака и го стоварва върху главата на шампиона. След това хвърля капака, едва не улучвайки съдията, и изправя масата в ъгъла. Той изправя Lion и го праща с бич към масата... Lion обаче контрира бича и праща Remus... и той се спира точно преди да се сблъска. Обръща се... и веднага заляга, а Lion пробива дупка в масата с якуза ритника си! Remus се качва на второто въже и нанася летящо енцугири в главата на шампиона! Lion пада назад, изваждайки крак от масата и Remus веднага приземява сентон и покрива – 1.. 2... НЕ! Remus изправя двата стола и ги поставя един срещу друг. След това изправя Lion, захват за суплекс, кръстосване на краката – това е опит за It Came From Japan... но Lion скача зад него и го просва с ДРАКОНОВ СУПЛЕКС! Remus прави допълнително кълбо назад и се изправя с помощта на въжетата и веднага търси Lion... и се нанизва на кендо пръчката, разбивайки я с лице! Lion покрива – 1.. 2... НЕ! Шампионът изправя опонента си и го праща в празен ъгъл. Следва серия от чопове на Кобаши! Завъртане и опак шамар! Lion качва Remus на въжетата и го следва. Захват корем до корем и опит за BG-Plex... Remus блокира с лакти и удар с разкървавено чело. Той навежда Lion и минава със залез над него – ЗАЛЯЗВАЩА БОМБА! Remus веднага покрива – 1.. 2... НЕ! Той изправя Lion и нанася още удари с лакът, нов захват за ICFJ, вдигане... Lion се измъква и заключва кобра захват! Remus се отдръпва веднага назад, отърсвайки го с удар в сглобката. Remus го хваща за главата и го засилва към отсрещния ъгъл... и разбива масата с рамото му! Следва падащ рамотрошач! FUJIWARA ARMBAR! Lion се гърчи, но не се предава! Няма дисквалификация и въжетата не могат да го спасят! Той се добира до тях... и се издърпва извън ринга! Remus го хваща за косата и го издърпва на ръба, Lion блокира удар с лакът и нанася чоп. Lion вдига Remus за суплекс и въпреки очакванията на публиката го просва по лице в ринга. Lion се качва на въжетата с гръб към ринга – MOONSAULT! Няма никой вкъщи! Remus нанася велосипеден ритник и Lion се олюлява – Remus го вдига на рамо и се засилва – KRYPTONITE KRUNCH ВЪРХУ СТОЛОВЕТЕ! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР...НЕЕ! Remus се изправя в седнала позиция и псува на воля, удряйки с юмруци ринга, а публиката реве от щастие! Remus обаче слиза от ринга, разбутва два фена и взима столовете им, които вкарва в ринга и ги изправя така че облегалките да са една срещу друга. Той изправя Lion и следва нов опит за ICFJ... шампионът блокира вдигането и нанася чопове в гърдите на опонента си! Той сваля блузата му без ръкави и продължава да нанася чопове на Кобаши на голо! Вече червените гърди стават още по-червени, но той не спира! Опак чоп! Засилване от въжетата – LARIAT! Lion покрива – ЕДНО.. ДВЕ... ТР...НЕЕ! Lion се изправя бавно, вдига и Remus и го качва на най-близкия ъгъл. Качва се пред него и следва нов опит за BG-Plex... но Remus отново се задържа и бърка за нещо в налакътника си. Следва удар и Lion пада от сглобката! Когато се изправя, челото му кърви – Remus държи гвоздей! Претендентът полита от въжетата и нанася летящ удар с гвоздея в челото на Lion! Remus хвърля гвоздея и изправя опонента си – IT CAME FROM JAPAN! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР...НЕЕ! Remus се изправя разярен и олюлявайки се се надвесва над шампиона, крещейки ”УМРИ НАЙ-СЕТНЕ!” Той го изправя и доближава столовете с нов опит за ICFJ... Lion обаче отново скача зад него, обръща го, ритник в корема, завъртане с извиване на ръката – HAMMERLOCK DDT ВЪРХУ ЕДИНИЯ СТОЛ! Lion изправя втория стол пред един от ъглите и качва Remus върху него. Той го следва, но Remus го изритва немощно от сглобките. Lion залита назад, пада край въжетата и се изправя отново. Remus пък се изправя върху въжетата и търси с кървав поглед противника си... но Lion го изпреварва, скача пред него върху сглобката и нанася удар с взетия гвоздей в челото му! Lion хвърля гвоздея и хваща Remus – BULGARIAN SUPLEX ВЪРХУ СТОЛА! Шампионът долазва до непомръдващия си противник и покрива – ЕДНО.. ДВЕ... ТРИ! @ 28:06

Победител: Bulgarian Lion (2nd defense)

Медицинският екип веднага влиза в ринга, за да провери и двамата. Те изправят на крака Lion, но Remus е отнесен на носилка, все още в безсъзнание. Lion се отделя от екипа, за да се облегне в сглобката и вдига високо подадената му от съдията титла под крясъците на публиката. След това сяда немощно на тепиха, облягайки се на най-долната сглобка и излиза едва когато екипа се връща, за да помогне и на него. По средата на рампата той отново се оттделя от екипа и вдига отново ръце, за да бъде видян от света!

Това е всичко от тазвечершното шоу! Очаквайте в следващото: Кой е новия приятел на Xzibit и D’Lo Brown? Какво ще предприемат бившите шампиони по двойки Kevin Hero и Anger? The Architect е определил претендентски мач между Dwayne Johnson и Ledg, но дали Ledg ще е в състояние да участва? Ще победи ли Rinoa в 3-те кръга на Ада на отбор JENOVA? И кой ще е избранникът на BG Lion за срещата му срещу Sephiroth и SEWA World шампиона Genesis?

Posted Image

#28 Yo The Real

Yo The Real

World Heavyweight Champion

• Потребител

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 1,030 posts
  • 0 thanks

Posted 17 May 2008 - 22:04

Ам ... Евала, Мейн Евента си е чист петзвезден мач ! Направо ми взе дъха :)
Posted Image
Those who don't know pain can never know true peace.

WIW World Champion [c]

#29 BiZkiT

BiZkiT

Знаеш как е...

• Pussy World Order

• PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,569 posts
  • 0 thanks

Posted 18 May 2008 - 11:33

Нямам думи за последните два мача..уникални,страхотни,зашеметителни...бе просто адски добре описваш.Цялото шоу се получи много здраво!Много ми харесват тези цитатчета (или поне си мисля,че са цитати :D ) преди самото шоу.Не съм очаквал,че още на първата защита ще загубим титлите..сега определено чакам развръзката..дали пък няма да turn-на heel?Btw Адски много ме радва образа ми..точно такъв замисъл имах,когато ти пратих данните.Последния мач е може би най-добрия мач във федка от нашия форум от мноооого дълго време!

Кур за вас, само аз!

#30 BORKO_10

BORKO_10

Multi-time Champion

• Pussy World Order

• 1,964 posts
  • 0 thanks

Posted 18 May 2008 - 11:40

Поредното много добро шоу!На мен лично предното ми хареса повече,но и това беше страхотно.Предчувствам вражда между мен и Remus и още доста мачове между двамата.Tag team мача за титлите също беше страхотен като доста се изненадах от загубата на титлите от Hero и Anger.Интересно ми е какво ще се случи на следващото шоу.

Аз направих втора защита като другата седмица ще се бия в tag team мач,тъй като опонентите ми са твърде страхливи за да се изправят срещу Bulgarian Lion!

#31 Remus

Remus

Worships Lucifer

• Супер Потребител

• PipPipPipPipPipPip
  • 786 posts
  • 0 thanks

Posted 18 May 2008 - 20:51

Borko, честта за избор на партньор за следващия път си е твоя. Не е задължително да е от WIW, партньора ти може да е от ROI, BWFags, BCW и т.н., стига само другите собственици да нямат нищо против. Ако не ми кажеш кой ще е до седмица (в темата или в ЛС, както искаш), избора ще е мой... или в краен вариант ще бъде хандикап :) .

@Bizkit, това в началото не са цитати, сам ги измислям. Може и да го има някъде като цитат, не знам - просто пиша каквото ми хрумне.

Posted Image

#32 BigPoppaPump

BigPoppaPump

Genetic Freak

• Потребител

• PipPipPipPipPip
  • 737 posts
  • 0 thanks

Posted 19 May 2008 - 16:09

Мога да кажа само едно голямо WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO  :D ! Мачовете и турнира ми харесаха много 10/10
Posted Image

#33 Xzibit

Xzibit

Title Contender

• Потребител

• PipPipPipPipPipPip
  • 770 posts
  • 0 thanks

Posted 19 May 2008 - 16:35

Браво, браво, браво, чудесно :). За пореден път се получава много добро шоу... не знам как още не ти е pinna-та темата :). Не съм очаквал, че ще спечелим титлите, но така е супер :). Ще видим кой е човекът с маската... последния мач беше уникален. 3 пъти го четох и пак мога... браво :)
3xTNA prediction champion 3xWWE prediction champion 1xUniversal champion 6xPrediction tag team champion

#34 Remus

Remus

Worships Lucifer

• Супер Потребител

• PipPipPipPipPipPip
  • 786 posts
  • 0 thanks

Posted 20 May 2008 - 19:15

Hot News From The Architect:

- Следващото шоу на WIW ще се състои на 25 май. То ще се казва Downfall.

- Remus Willmore е натъртил главата и врата си при BG Plex spot-а и вероятно ще пропусне следващото шоу. В тази връзка Bulgarian Lion обмисля преименуването на хватката на Skullcracker Suplex.

- На следващото шоу ще има 4 дебюта, включително и разкриването на помощника на Xzibit и D’Lo Brown.

- Ledg също не може да се състезава на следващото шоу поради леки травми, но ще бъде на него, за да избере свой заместник в претендентския мач срещу Dwayne Johnson.

- Обявени мачове за следващото шоу са:

Kid Romero vs. Y2Joro
2/3 Circles of Hell: Rinoa Heartilly vs. Team JENOVA
Grudge Macth: Kevin Hero vs. WIW Tag Team Champion D’Lo Brown
Grudge Match: Anger vs. WIW Tag Team Champion Xzibit
#1 Contender’s Match: Dwayne Johnson vs. TBA by Ledg
WOLFPACK vs. SEWA: WIW World Champion Bulgarian Lion & ??? vs. SEWA World Champion Genesis & Sephiroth

Posted Image

#35 krapolax

krapolax

Beatle

• Потребител

• PipPipPipPip
  • 429 posts
  • 0 thanks

Posted 20 May 2008 - 19:53

Шоутата са перфектни просто! Нивото на кеч е много високо. Ще се чака следващото шоу!

Edited by krapolax, 20 May 2008 - 19:53.

Posted Image
You'll Never Walk Alone

#36 BigPoppaPump

BigPoppaPump

Genetic Freak

• Потребител

• PipPipPipPipPip
  • 737 posts
  • 0 thanks

Posted 21 May 2008 - 14:29

Нещата се развиват страшно интересно.Нямам търпение да видя кой е нашия помощник.
Posted Image

#37 Remus

Remus

Worships Lucifer

• Супер Потребител

• PipPipPipPipPipPip
  • 786 posts
  • 0 thanks

Posted 25 May 2008 - 02:38

Познавам те.
Ти си онзи, който отказваше да се предаде. Беше достигнал дъното и единствената възможна посока за теб беше нагоре. Не се предаде, а пое по нея.
Ти си онзи, който се пребори с всички. Върху теб се лееха противници и врагове, но нищо не беше достатъчно, за да те спре. Ти не се спря, а ги надви.
Ти си онзи, който достигна върха. Горе те чакаха само най-силните ти врагове, тези, които другите смятаха за непобедими. Ти не се страхуваше, а ги посрещна с готовност... и победи.
Ти си онзи, който отпи от властта. Стоеше на върха, гледаше всички отгоре и им се смееше, защото изглеждаха толкова низши. И ги смаза.
Ти си онзи, който се опияни от властта. Арогантност, себичност, егоизъм – вече имаше право на всичко, защото всичко останало нямаше шанс за всичко, което ти имаше. И те завладяха.
Ти си онзи, който усети слабостта си. В един миг, срещу един противник, той я видя и ти я разбра. Осъзна, че загубата означава всичко.
Ти си онзи, който изпадна в параноя. Криеше зад властта си, с помръкнала усмивка избягваше всичките си врагове – подновени с разкриването на слабостта ти. И тогава сгреши отново.
Ти си онзи, който падна от върха. Още първия, който се изправи пред теб по време на параноята и криенето ти, те победи. Той ти взе всичко.
Ти си онзи, който живее в сенките. Намираш се в прахта на собствения си провал, неспособен да сториш нищо повече за себе си, страхувайки се да не изгубиш отново всичко.
Познавам те... Как се казваше?

Posted Image

Добре дошли на четвъртото шоу на WOLFPACK Indy Wrestling! Очаква ви голяма вечер, в която ще станете свидетели на гостуването на два от най-великите таланти на Square Enix Wrestling Alliance – Sephiroth и Genesis, които ще се изправят срещу WIW шампиона Bulgarian Lion и негов партньор по избор! И ще бъде определен следващия претендент за титлата! ENJOY!

Шоуто е открито от Kevin Heto и Anger, които са в съблекалнята си.
KH: Добър вечер, фенове на най-великия high-flyer в света днес... и на Anger, разбира се. Xzibit, D’Lo Brown, не се съмняваме, че държите малкото си маскирано приятелче скрито някъде из сенките, чакащо само да ви спаси задниците от летящото ритане, което ще ви дадем. Знайте, че тази вечер то няма да ви помогне. Няма да ви кажем защо, познайте сами.
(Hero тръгва да излиза, но Anger иска микрофона.)
KH: Пич, после ще говориш, сега имаме работа. Тук сме за да се възхищаваме на величието си, докато хвърчим над ринга, не за да говорим. Хайде, тръгвай!

Kid Romero vs. Y2Joro

Мачът е поискан от Romero, който смята, че е изгубил от Vito миналата седмица именно по вина на Joro. Двамата започват със сключване и Romero праща опонента си в ъгъла след кратка битка в средата на ринга. Той прекъсва сключването и нанася няколко удара с рамо в корема на Joro. Бич в отсрещния ъгъл и следване със засилка... Joro се маха от ъгъла, но и Romero се спира с крак и се оттласква към опонента си, просвайки го с ласо. Romero се качва на второто въже и приземява оттам летящ лакът-брадва, покривайки за 2. Romero продължава обработката с ритници в опонента си, изправя го и го праща с бич към въжетата, посрещайки го с лакът в лицето за още 2. Romero сяда над опонента си и нанася бясно удари в главата му, докато съдията не го отделя от него. Той изправя Joro, праща го в ъгъла и продължава с още ритници в корема. Следва бич в отсрещния ъгъл и засилка... Joro отново избегва преса и Romero среща сглобката с тяло. Joro го издебва – суперритник... Romero го хваща! Драконов тирбушон поваля Joro! Romero го изправя отново... само за да го тръшне със суплекс. Покриване – 1.. 2... не! Romero продължава с душене за кратко и преминава в лежащо приспивателно, задържайки опонента си на тепиха. Joro опитва да се съпротивлява, но натиска не му позволява да се изправи. Затова започва да се придърпва към въжетата и скоро ги достига, издърпвайки се извън ринга, когато съдията отделя опонента му от него. Romero се пресяга над въжетата и издърпва Joro за косата на ръба на ринга, но Joro се измъква, нанася рамо в корема му и минава със залез над него, преобръщайки го за 2. Romero се изправя веднага и нанася падащ ритник в лицето на седналия си опонент. Следват още ритници за Joro, Romero го изправя и бута в ъгъла, където нанася няколко чопа, качва го на въжетата и се качва пред него за суперплекс. Joro обаче блокира и бута опонента си от въжетата. Joro го издебва... и просва с ракетен падащ ритник! Покриване – 1.. 2... не! Joro изчаква отново опонента си... и го просва отново с булдог! Засилка за кебрада... Romero вдига колене! Romero издебва опонента си и го засажда с обърнато DDT! Покриване – 1.. 2... НЕ! Той се изправя с опонента си и го праща от въжетата с опит за силово тръшване... Joro го избегва и нанася енцугири в тила! Издебване... суперритник... НЕ! Romero блокира отново и ПРОСВА Joro с жестоко ласо! Romero прокарва пръст през гърлото си, давайки знак, че всичко ще приключи. Той изправя опонента си, вдигане на рамо и засилка за Fatality Strike... Joro скача зад него и го бута с лице в сглобката на близкия ъгъл! Суперритник! Romero се олюлява и получава ритник в корема. Joro не губи време и го тръшва с POWERBOMB! Следва ВТОРА! И ТРЕТА! WALLS OF NO TOMORROW! Последните удари вече нанасят ефекта си върху Romero и той не издържа – предаване! @ 9:55

Победител: Y2Joro

Joro празнува победата си, а Romero се изправя в ъгъла, притискайки гърба си. Явно е, че е ядосан от загубата си.

Rinoa Heartilly нахлува в офиса на The Architect.
RH: За това ли дойдох тук? За да пращаш срещу мен бившите ми колежки, докато някоя най-после успее да ме убие? Ако това ще продължава и занапред, искам да напусна.
A: А, разбирам. Но... кажи ми, къде ще идеш? Ще се върнеш в SEWA? Мислиш ли, че сега там ще се отнесат по-мило с теб, особено след като ги предаде? Тук нещата действат така: аз те наемам, давам ти мачове, ти ги печелиш и скоро получаваш наградата си. Ето например, ако тази вечер спечелиш срещу старите си приятелки, следващата седмица те очаква претендентски мач. Ако го спечелиш, другия път ще доведа тук настоящата шампионка на SEWA и ще имаш възможност да й вземеш титлата. Капиш?
(Rinoa завърта очи и напуска офиса.)

THE CIRCLES OF HELL –
Rinoa Heartilly
vs. Team JENOVA

Правила: Мачът е стандартен 2 от 3 победи, като Rinoa ще започне срещу една Jenova и след като я победи или загуби, в другия кръг ще се състезава срещу друга Jenova. В зависимост от това как ще протече мача, тя може да се изправи само срещу две или и срещу трите.

CIRCLE ONE –
Rinoa Heartilly
vs. Jenova BIRTH

Докато Jenova влиза в ринга, Rinoa я напада с ритници в главата. Rinoa продължава да я рита, докато съдията не я отделя от нея. Jenova се изправя в паузата, но веднага щом се освобождава от рефера, Rinoa се връща с лакти за опонентката си и я избутва в ъгъла, където продължава с чопове и ритници в корема. Jenova пада до долната сглобка и Rinoa преминава към ритници в главата й. Съдията отново я отделя и когато отново се освобождава, Rinoa заковава тичащо коляно в челото на опонентката си и я издърпва за покриване – 1.. 2... не! Rinoa я изправя, нанася удар с лакът в главата й и я просва със суплекс за още 2. Rinoa продължава със задушаващ захват. Jenova обаче се бори и бавно се изправя на крака, освобождавайки се с лакти в стомаха и избутване към въжетата. Ласо поваля Rinoa. Следва второ... отново успешно поваляне. Rinoa отново става и се засилва... и влиза в силовото тръшване на Jenova. Опит за туш – 1.. 2... не! Jenova изправя Rinoa и тръгва с нея към ъгъла... но Rinoa се освобождава, завърта опонентката си и я праща с рамо в сглобката. Следва преобръщане – 1.. 2... НЕ! Jenova се изправя бързо и търси опонентката си за ласо... Rinoa заляга... германски суплекс! Rinoa се качва на въжетата – SHOOTING STAR! Приземява успешно! Покриване – 1.. 2... 3! @ 3:09

CIRCLE TWO –
Rinoa Heartilly
vs. Jenova LIFE

Втората Jenova влиза в ринга бързо и Rinoa не успява да я изненада с ритници. Въпреки това напада с ласо, но Jenova го избегва и я преобръща с кълбо на О’Конър – 1.. 2... НЕ! Rinoa излиза бързо от ринга, гледайки невярващо колко близо е била до загуба. Докато опитва да почине обаче, Jenova-BIRTH се съвзема и тръгва към нея. Rinoa се връща в ринга, гледайки към нея... което позволява на Jenova-LIFE за закове заден суплекс, просвайки я на главата й! Jenova се качва на въжетата и полита за голяма преса... но няма никой вкъщи! Rinoa тръгва за Angel Wing, Jenova блокира, извъртане и DDT! Покриване – 1.. 2... не! Jenova изправя Rinoa и я засилва от въжетата, продължава със сателитно завъртане и гърботрошач за още 2. Ново изправяне, Jenova я праща в ъгъла и се засилва... но пропуска преса! Rinoa скача на раменете й – REVERSE RANA! Rinoa се качва отново на въжетата – SHOOTING STAR! Jenova вдига колене! LUNGBLOWER от Jenova! Малък пакет от Jenova – 1.. 2... 3! @ 5:54

CIRCLE THREE –
Rinoa Heartilly
vs. Jenova DEATH

Jenova LIFE напуска ринга самодоволна, докато Rinoa се изправя, притиснала кръста си. Следващата Jenova – DEATH, влиза и веднага я просва отново със северно ласо. Тя се засилва и приземява сентон върху гърба й за 2. Jenova я изправя, бич от въжетата и ново поваляне с ласо. Тя стъпва върху нея, скача и приземява нов сентон. Покриване – 1.. 2... не! Jenova изправя Rinoa и продължава обработката с коремотрошач и няколко ритника в кръста. Тя я изправя, праща в ъгъла и там продължава с рамене в корема. Следва бич към отсрещния ъгъл и засилка, но Rinoa се отдръпва и преобръща с кълбо на О’Конър... но Jenova допълва кълбото – 1.. 2... не! Двете се изправят, Rinoa тръгва за ласо, Jenova блокира, завърта я и се засилва за резец... Rinoa я избутва и скача за huracanrana... но Jenova контрира с бомба! Кълбо с мост – 1.. 2... НЕ! Jenova нанася ритник в стомаха на опонентката си и заключва бостънски ключ! Rinoa изкрещява, натиска върху корема и гърба се засилва... но тя не се предава и започва да се придърпва към въжетата! Тя ги достига... но Jenova я издърпва в средата на ринга и я огъва почти на две! Rinoa едва се сдържа да не се предаде! Отново започва да пълзи... Jenova отново я издърпва... и преди да седне отново, Rinoa се извърта и я изритва назад към въжетата. Rinoa я хваща на връщане и обръща с малък пакет – 1.. 2... НЕ! Двете се изправят, Jenova изпуска ласо и Rinoa скача на раменете й – победно кълбо – 1.. 2... НЕ! Отново са на крака, Rinoa скача с количка към опонентката си и я обръща отново с вътрешна люлка – 1.. 2... НЕ! Следва стандартно преобръщане – 1.. 2... НЕ! Изправяне, Rinoa минава със залез над Jenova и отново я преобръща – 1.. 2... НЕ! Ново изправяне, Rinoa тръгва за мост, Jenova я прехвърля пред себе си, ритник в корема и я засажда с пеперудно DDT! Покриване – 1.. 2... НЕ! Jenova става с опонентката си, нанася лакът в главата й и я засилва от въжетата. Rinoa се хваща за тях, за да не се върне към нея... но Jenova я прекатурва с ласо над въжетата! Jenova я изчаква да се изправи, хваща я за косата и я издърпва нагоре, захващайки я за гърлото с душене! Съдията бързо се намесва и я принуждава да я пусне, при което Jenova го блъсва назад и се обръща отново към опонентката си... която засажда взетия извън ринга стол в главата й! Rinoa се връща в ринга, когато съдията се обръща. Ритник в корема на Jenova – ANGEL WING! Опит за туш – 1.. 2... 3! @ 13:20

Победителка: Rinoa Heartilly

Другите две Дженови веднага влизат в ринга, за да накажат Rinoa, но тя веднага излиза, хванала се за стомаха с едната ръка и вдигнала другата във въздуха, празнувайки под звуците на Liberi Fatali.

GRUDGE MATCH –
“The Phenomenal” Kevin Hero
vs. D’Lo Brown

И двамата опоненти излизат без партньорите си. Brown иска да започне мача със сключване на ръцете и се подиграва на ръста на Hero, който не може да достигне вдигнатата му ръка. Hero щраква с пръсти пред лицето му, прави салто от въжетата, засилва се към ъгъла, прехвърля се от външната страна, с един скок се качва на сглобката, с още един прави ново салто, приземявайки се в центъра на ринга и пада на колене с вдигнати ръце за аплодисментите на тълпата. Brown се възползва и веднага заковава ботуш в тила му. Той продължава с ритници в гърба и заключва брадичката му под тежестта на коляното си. Hero се бори да се изправи на крака, измъква се с лакти в корема и се засилва от въжетата. Избегва ласо на връщане, нова засилка, избегва и висок ботуш, нова засилка, избегва лакът, нова засилка, скок... и салто извън ринга, приземявайки се пред оградите, отново с вдигнати ръце. Brown ядосано тръгва към него, но Hero се пресяга и го препъва за краката, след което се качва на ръба и се връща в ринга с прашка, приземявайки преса върху опонента си за 2. Hero изчаква Brown да стане и продължава с лакти в гърдите му, избутвайки го към ъгъла. Бич към отсрещния, Brown контрира и праща Hero, който скача върху сглобката и прави ново салто, прескачайки тичащия след него Brown. Веднъж зад него, Hero нанася падащ ритник в гърба, пращайки го с лице в сглобката. Hero продължава с торнадно DDT! Покриване – 1.. 2... НЕ! Отново на крака, Hero тръгва за салто от място... но Brown вдига колене. Brown е на крака и просва Hero с нов ботуш в лицето! Той го изправя, опит за Sky-High, Hero се измъква и тръгва към въжетата, но Brown го следва и го изхвърля от ринга с ласо! Brown слиза при опонента си и го праща с лице в оградите. Нова засилка праща Hero в стълба на ринга. Brown нанася няколко юмрука, вдига Hero на рамене и го забожда отново в стълба. Отново в ринга Brown рита Hero в корема и го просва със силова бомба! Покриване – 1.. 2... НЕ! Brown се изправя, сигнализира за още една... и отново просва Hero! Този път обаче се качва на въжетата и сигнализира за края на мача. LO DOWN! Няма никой вкъщи! Hero едва се изправя, но се възползва и нанася порещ лакът, следван от енцугири, следвано от Пеле-ритник, който най-сетне поваля двуметровия му противник! Покриване – 1.. 2... НЕ! Hero изчаква Brown, нанася лакти в гърдите му, засилка, нов порещ лакът. Нова засилка, още един порещ лакът. Трета засилка, трети порещ лакът... но Brown остава на крака! Hero скача за huracanrana, Brown обаче не се поддава и се засилва за трета бомба... но Hero нанася удари в главата му. Hero се изтласква нагоре и застава върху гърдите на Brown! Скок и ДВОЙНО НАСТЪПВАНЕ от права позиция върху главата на Brown! Brown пада веднага и Hero заема позиция... и приземява салто от място! И тогава от публиката излиза маскиран мъж, носещ малка кесия в ръка. Той застава на ръба на ринга и вади пудра от кесията, викайки Hero. Hero обаче само сочи зад него. От публиката излиза втори маскиран мъж! Той сваля първия от ръба на ринга и настава битка! Междувременно Hero изправя Brown и тръгва за Hero’s Welcome... но Brown го избутва от себе си и го подхваща – SKY-HIGH! Настъпването обаче все още му влияе и не може да покрие! Xzibit слиза по рампата и опитва да влезе в ринга, но съдията го спира и двамата започват да се карат! Brown се изправя най-сетне, но тогава от публиката излиза Anger, който носи стол в ръце. Той влиза в ринга и подава стола на Brown... и нанася ANGERMINATOR! Главата на Brown отскача от стола и той залита назад... право в ръцете на Hero – HERO’S WELCOME! Anger изхвърля стола и изгонва Xzibit! Hero покрива – 1.. 2... 3! @ 10:46

Победител: Kevin Hero

Anger и вторият маскиран мъж влизат в ринга, докато Xzibit и първият помагат на Brown да излезе. Hero иска микрофон:
KH: А, я виж ти! Някой имал изненада за вас! Хайде, сваляй маската.
(Мъжът в ринга сваля маската си...)
KH: Дами, нека ви представя нашия парнтьор – “The Whole Fuckin’ Show” Bloodydoom! Сега... нека името не ви заблуждава, той не е по-страхотен в изпълненията от мен, но това изобщо не означава, че не може да срита и трима ви!
(Xzibit също взима микрофон.)
X: Йо, Hero, имаш мно’о голяма уста! Чухме много приказки, ама не видяхме много доказателства. Докат’ си чатим, нека ви представя и нашето ново попълнение...
(Вторият също сваля маската си.)
Х: Предста’ям ви “Bulgaria’s Most Hated” RKO! Пичът може да ви отвее кат едното нищо.
KH: Ами, нека да опита тогава, а? Имам една идея – след като моят туш над Сумо отсреща не ви беше достатъчен, защо не вкараш новото си приятелче в твоя мач срещу Втория най-велик след мен – Anger? Хайде, ти и твоя човек срещу Anger и нашия?
(Brown опитва да влезе в ринга ядосан, но Xzibit и RKO го задържат.)
Х: Споко, бе човек. Ние ше се оправим с тях, не бой се. Ше ги ударим дето най-боли!
(Anger иска микрофона от Hero, но той се отдръпва.)
KH: Чакай, не си хаби силите с приказки. Сега ще си изкараш каквото имаш срещу „генгстърите” отсреща. (отново към опонентите си) О, и дами, имаме една изненада за вас. Следващия път, когато се изправим срещу вас, в нашия реванш за титлите, мачът няма да е обикновен. Ще бъде мач със стълби!
(Hero хвърля микрофона извън ринга и излиза, а вътре влизат Xzibit, RKO и един съдия, който дава начало на следващия мач.)

GRUDGE MATCH –
Anger & Bloodydoom w/Kevin Hero
vs. Xzibit & RKO w/D’Lo Brown

Bloodydoom открива срещу RKO. Двамата сключват рамене и се бутат известно време, след което Bloodydoom прехвърля опонента си и го поваля отново с ласо. Изправяне, бич към въжетата, прескок, минаване отдолу, скок и опит за DDT... RKO обаче го отхвърля встрани и го просва с ласо. Изправяне, RKO праща опонента си в празен ъгъл и заковава преса с лакът, следвана от ритници в корема и бич към отсрещния ъгъл, следвайки го. Bloodydoom се прехвърля от външната страна и RKO се удря в сглобката и се отдръпва. Bloodydoom скача върху въжетата и полита за пресичащо тяло... и RKO заковава падащ ритник във въздуха! Двамата се изтъркулват в ъглите си и се сменят. Anger и Х влизат с бясна размяна на юмруци, бутайки се напред-назад из ринга. Физически по-едрият Xzibit надделява и просва опонента си с мощен удар. Той продължава с прехвърляне с ръка, засилка и бедрен ритник за 1. Anger се изправя веднага, връща му прехвърлянето и нанася енцугири, следвайки с бърза huracanrana за 1. Двамата се изправят на равни начала и отново се втурват един срещу друг. Прехвърляне от Xzibit, прехвърляне от Anger, прехвърляне от Xzibit, поваляне с ножица от Anger. Anger следва с ритник в корема и праща Х към въжетата, посрещайки го със сателитно завъртане и гърботрошач, следван от салто от място. Покриване носи 2. Anger отива в ъгъла си, смяна, двамата с Bloodydoom пращат Х в празен ъгъл, Bloodydoom засилва Anger, който заковава лакът-преса и се остръпва. Bloodydoom заковава раменна преса в корема и се отдръпва. Anger заковава двойно коляно в гърдите и се отдръпва. Bloodydoom завършва с прелитащо ласо, излизайки от ринга между въжетата! Bloodydoom се качва на сглобката, докато Х залита към центъра на ринга и полита с ракетен падащ ритник в гърба му. Покриване – 1.. 2... RKO спасява! Bloodydoom продължава с изправяне, нов бич в ъгъла и няколко ритника за Xzibit. Bloodydoom качва опонента си на сглобката и го следва. Опит за Frankensteiner, но Xzibit се задържа и Bloodydoom тупва по лице пред ъгъла. Xzibit го изчаква да стане, изправя се върху сглобката и полита, поваляйки го с летяща huracanrana! Смяна с RKO, двамата изправят Bloodydoom, вдигат го над главите си и го пускат върху коленете си, следвайки със стерео лакът-брадви! RKO покрива – 1.. 2... не! RKO продължава с ритници в торса на опонента си, изправя го и го праща към въжетата. Сателитно завъртане, Bloodydoom се измъква и пада на крака, засилка към ъгъла, скок върху въжетата и скок за пресичащо тяло... и RKO отново го засича с падащ ритник! RKO веднага заключва мексикански сърфборд, извивайки опонента си. Bloodydoom се гърчи, но крайниците му са прихванати и няма накъде да мърда. Може да се предаде преди RKO да се умори... Anger обаче влиза и спасява! RKO праща пръст в посока на Anger и се сменя с Х. Двамата пращат Bloodydoom в празен ъгъл и Xzibit се засилва... но Bloodydoom избегва пресата и просва RKO с бедрен ритник. Х се обръща... и Bloodydoom го засажда с торнадно DDT. Bloodydoom се изправя бавно, оглежда се... и дава знак на Anger. Той изхвърля RKO от ринга и издърпва Х в средата на ринга, вдигайки краката му. Anger се качва на въжетата, полита... и приземява крак-брадва в слабините му! Anger излиза от ринга и вади маса изпод него! Вкарва я въпреки предупрежението на съдията и паркира Xzibit върху нея. Brown се качва, за да помогне, но съдята се обръща към него. RKO влиза и бута качилия се отново върху въжетата Anger извън ринга! Тогава обаче влиза Hero, който нанася удар под пояса на RKO! Той и Bloodydoom го паркират върху Xzibit и Bloodydoom се качва на въжетата. Съдията се обръща и му казва да слезе, но Hero го хваща за ръцете и го хвърля – CANNONBALL SENTON! Bloodydoom премазва Х и RKO върху масата! Съдията крещи за дисквалификация! @ 12:12

Победители чрез DQ: Xzibit & RKO

Brown влиза в ринга и тръгва след Hero, който е принуден да отстъпи и да напусне ринга. Bloodydoom едва се изправя и го следва, оставяйки Brown да крещи обиди в тяхна посока, докато той и Hero помагат на Anger да се изправи и тримата се оттеглят назад със самодолни физиономии. Бесният Brown се обръща към съдията... и го убива със Sky-High! След това изправя Х и RKO от останките на масата и ги разбужда с шамари, след което ги бута грубо нагоре по рампата.

Следва мач между другите два дебютанта във WIW: Първи в ринга влиза вече видяния в tryout мача си – Lucky Jimmy! А вторият...

Lucky Jimmy vs. Loop

Loop слиза по рампата под гръмогласните овации на тълпата. Двамата се изправят един срещу друг и съдията дава знак за гонга. В този миг тръгват за сключване и Loop бързо го обръща в извиване на ръката. Jimmy опитва да се измъкне със свое извиване, но Loop го допълва и се връщат в изходна позиция. Jimmy се навежда със завъртане, отново прави същата контра, но този път насред хватката заключва главата на опонента си. Loop обаче го бута към въжетата и го посреща с рамо, след което се засилва перпендикулярно. Jimmy се изтъркаля под него, изправя се, прескача го на връщане и го посреща със скок за падащ ритник... но Loop се спира пред въжетата и Jimmy пада по гръб. Loop веднага опитва Sharpshooter... но Jimmy го изритва и се изтъркаля назад. Jimmy се връща с лакти, изтласква Loop към въжетата и го засилва с бич, Loop обаче контрира, вдига Jimmy със сателитно завъртане и го спуска с гърботрошач! Опит за туш носи 2! Loop изправя Jimmy и го засилва в ъгъла. Засилка, пропуска преса и Jimmy го наказва с още лакти в гърдите и се отдръпва. Засилка на Jimmy, опит за тичащ падащ ритник... Loop обаче се помества и Jimmy удря сглобката и пада по гръб! Loop веднага приземява лакът-брадва върху ударения крак, завлича опонента си в средата на ринга и заключва страничен ключ на крака! Jimmy не се оставя и бързо търси въжетата и скоро ги достига! Loop опитва отново да го издърпа, но Jimmy се задържа за въжетата, издърпва се от външната страна на ринга и полита с отскок... и Loop го посреща с ласо в корема! Jimmy се преобръща и пада по гръб, а Loop бързо покрива – 1.. 2... не! Loop опитва Sharpshooter, Jimmy обаче отново действа като опарен и се издърпва към въжетата още преди хватката да бъде заключена. Loop го пуска и спортменски го изчаква да се изправи. Когато това става, Jimmy се връща към него, блокира удар и извива ръката му. Loop се завърта, извивайки ръката на Jimmy в процеса, завърта го със себе си, прескача го, прехвърля го през рамо и нанася падащ ритник в тила му за 2. Jimmy се изправя бързо и търси опонента си с ласо, Loop обаче го избегва и опитва заден суплекс... Jimmy се измъква със салто... но пада лошо върху ударения си крак. Loop се обръща с ловене, Jimmy обаче реагира бързо, ритник в корема и засажда опонента си с DDT! Jimmy изкоцуква до ъгъла, качва се върху третото въже и приземява жабешка преса! Покриване – 1.. 2... НЕ! Jimmy изправя опонента си, опит за Lucky DDT... Loop обаче го избутва в ъгъла и нанася няколко удара в гърдите и корема, след което го качва на въжетата и го следва за суперплекс... Jimmy обаче се съпротивлява, блокира с ловене на въжетата и бута опонента си обратно в ринга! Jimmy се изправя и се обръща с гръб към ринга за moonsault… и така не вижда падащия ритник, който Loop нанася в крака му! Jimmy пада в ринга и се изправя с олюляване и накуцване, Loop хваща крака му и го поваля с драконов тирбушон! SHARPSHOOTER! Кракът на Jimmy този път не издържа и той се предава! @ 7:14

Победител: Loop

Loop помага на Jimmy да се изправи и стиска ръката му, след което напуска ринга под още овации. Камерата го следва и той се обръща към нея:
Loop: Чудите се защо съм тук? Е, ще има какво да кажа, но не сега. Сега само обявих присъствието си. Очаквайте ме на следващото шоу...

INTERMISSION!

Включваме се отново в ринга, в който стои Ledg с микрофон в ръка.
Ledg: Тук съм, за да ви честитя загубата, драги малоумни фенове. Тази вечер няма как да ме гледате в действие. В мача ми миналия път срещу онзи устат нещастник Dwayne Johnson, аз си нараних врата по-лошо от обикновено и сега не съм в състояние да участвам. Жалко за вас, нали? Да, крещете си. Не се съмнявам, че много се радвате, че няма да участвам в претендентския мач. Това обаче не означава, че няма да мога да го спечеля! Представям ви моя заместник и партньор – Vito LoGrasso!

#1 CONTENDER’S MATCH –
Vito LoGrasso w/Ledg
vs. Dwayne Johnson

Двамата откриват със сключване. Ръстът на Vito си казва думата и той с лекота изтласква Johnson към ъгъла, където го погва с тежки чукове и ритници в торса. Бич в отсрещния ъгъл и засилка, Johnson избегва преса, но Vito се спира преди сблъсъка със сглобката. Той се обръща... и е посрещнат с опит за Hollywood Walk Of Fame! Vito блокира с лакти и качва Johnson в носилка. Завъртане... и Johnson се измъква с лакти! Vito тръгва за ботуш в лицето, Johnson хваща крака му и го сваля просва с ласо! Johnson заключва полубостънски ключ! Vito веднага се стрелва към въжетата и ги достига за прекъсване. Vito се изправя предпазливо и отново тръгва към Johnson, който избегва лапите му и заключва ръце около кръста му. Vito разделя захвата, извива ръката на опонента си и го праща към въжетата. Пропуска ласо, пропуска лакът на връщане и Johnson го просва със скачащо ласо! Vito веднага се изправя, но получава ритник в корема и светкавично DDT! Покриване – 1.. 2... НЕ! Johnson изправя Vito, праща го в ъгъла, нанася преса и го тръшва със суплекс през глава! Покриване – 1.. 2... НЕ! Johnson прави опит за Sharpshooter, но този път Vito се усеща навреме и го изритва назад. Vito се изправя едва-едва, избегва ласото на Johnson, засилва се... и Johnson го посреща с ответно ласо и опит за Sharpshooter! Vito се мята диво и в крайна сметка се освобождава. Изправя се и търси опонента си с юмрук, но Johnson го препъва и опитва Sharpshooter! Докато се мята този път, Vito достига въжетата и се издърпва извън ринга, където сяда срещу оградата, за да почине. Ledg идва при него, за да му помогне да се изправи и му шепне съвети. Johnson обаче няма намерение да чака и полита между въжетата със суисида! Johnson поваля и двамата! Той се изправя под овациите на публиката, изправя и Vito и го връща в ринга. Там го дебне... опит за HWOF... Vito се измъква и се засилва... и Johnson го просва с гръбнакотрошач! BOSTON CRAB! Гърбът на Vito вече може да е достатъчно омаломощен! Но Ledg се качва на ръба на ринга и съдията отива при него. Johnson пуска опонента си, за да прогони Ledg, но Vito се възползва от разсейването на съдията, за да нанесе удар под пояса му! Vito се изправя с ръка на гърба, събира сили с мощен рев и УБИВА Johnson с ласо! Покриване – 1.. 2... НЕ! Vito се издърпва на крака чрез въжетата, дебнейки опонента си. Когато Johnson се изправя, Vito засажда ботуш в лицето му! Vito продължава с крак-брадва! Покриване – 1.. 2... НЕ! Vito става отново и се блъсва в ъгъла, за да затъпи болката в гърба си. След това започва да си го изкарва на опонента си с бесни ритници в торса. Съдията го предупреждава, че ще го дисквалифицира, а Ledg крещи извън ринга, че му трябва победа. Vito се успокоява, изправя Johnson и го праща в ъгъла. Там заковава преса, следвана от коляно в корема, лакът в главата, вдигане на рамо, змийски очи и мощно ласо! Покриване – 1.. 2... НЕ! Vito се отдръпва в празен ъгъл и чака опонента си да стане, след което се засилва за копие... Johnson обаче се отдръпва и го праща с глава в сглобката! Преобръщане от Johnson – 1.. 2... НЕ! Vito се изправя на мига и просва опонента си с нов ритник в лицето! Изправяне, захват за кръста и следва германски суплекс с мост за Johnson – 1.. 2... НЕ! Vito стъпва върху гърлото на Johnson и започва да го души, докато съдията не преброява до 4. След това заключва приспивателно. Johnson вече е отпаднал и няма сили да се движи, затова съдията вдига ръката му... и тя пада веднъж... два пъти... и се задържа! Johnson събира сили, подкрепен от тропота на тълпата и бавно се изправя, нанасяйки удари в кръста на опонента си. Измъкване, засилка... и Vito го хваща за гърлото – CHOKESLAM! Покриване – 1.. 2... НЕЕ! Vito става, гледайки колкото невярващо, толкова и ядосано опонента си. Ledg също гледа втрещено извън ринга и започва да крещи по Vito да го довърши. Vito изправя Johnson, качва го в пожарникарска носилка, завъртане... но Johnson се измъква от хватката и контраатакува със самоанско тръшване! Двамата лежат неподвижно и съдията брои – 1.. 2... 3.... 4..... 5...... 6....... 7........ 8......... И те се изправят едновременно. Vito веднага тръгва за копие, но Johnson го препъва с лице в сглобката. Той го хваща за главата и започва да я блъска в сглобката – 1.2.3.4.5.6.7.8.9.10 пъти! Бич в отсрещния ъгъл, засилка и преса за Vito! Johnson се обръща и го връща в средата на ринга с опит за булдог... но Vito го избутва към въжетата и го посреща на връщане с GORE! Но няма сили да покрие! Той лази към противника си и едва поставя ръка върху него – 1.. 2... Johnson полага крак на въжетата! Ledg тича, за да го избута и Vito покрива отново – 1.. 2... НЕ! Vito изправя опонента си и следва нов опит за Flapjack... Johnson се измъква! Ledg се качва на ръба на ринга, за да крещи по него. Vito се засилва за Gore... и Johnson го праща в Ledg! Johnson издебва Vito с гръбнакотрошач! BOW AND ARROW LOCK! Johnson извива Vito върху коленете си и това вече е твърде много за Vito – той се предава! @ 22:29

Победител: Dwayne Johnson

Johnson си тръгва щастлив по рампата и под овациите на публиката, а Ledg, притискайки gore-натото място, влиза в ринга, за да крещи по Vito. Vito се изправя с ръка на гърба и бута Ledg назад, заплашвайки го, че ще го удари. Ledg вдига ръце и го оставя да тръгне към въжетата... и го рита под пояса! FINAL EXECUTION! Ledg крещи по вече изпадналия в безсъзнание Vito и напуска ядосан ринга.

Следва главният мач! Гостуващите от SEWA Sephiroth и Genesis срещу Bulgarian Lion и неговия партньор!

WOLFPACK VS SEWA –
Bulgarian Lion & Cookie Ninja
vs. Genesis & Sephiroth

И четиримата участници са посрещнати добре от публиката, в която очевидно има и почитатели на SEWA. Започват дуелиращи викове “LET’S GO WOLFPACK!” и “LET’S GO SEWA!” За да разгорещят още повече положението, в ринга започват двамата шампиони на компаниите си – Genesis и Lion! Те се обикалят известно време и сключват рамене, въртейки се из ринга за малко, докато Lion не обръща опонента си и не го тръшва по корема. Lion се плъзва по него и заклюва главата му. Genesis обаче бързо се извърта и измъква, заключвайки главата на Lion с ножица. Lion го обръща да седне, после го завърта и по корем и се изправя бавно, скачайки отново върху гърба му за ключ на главата. Genesis се изправя заедно с него и го бута от въжетата. Двамата се блъскат с рамо, но никой не пада. Lion нанася чоп и Genesis отвръща с чоп. Двамата си разменят дълга серия чопове, в която Lion надделява и изтласква опонента си към въжетата, откъдето го праща с бич към отсрещните. Засилка за якуза... и Genesis минава до него, повдига го и го сваля с гърботрошач! Опит за туш носи само 1. Genesis изправя Lion, сменя се със Sephiroth и двамата го засилват към въжетата, посрещайки го със стерео лакти в лицето и следвайки със стерео ритници в гърба и гърдите, когато Lion се позиправя. Sephiroth покрива – 1.. 2... не! Sephiroth изправя Lion, засилка от въжетата, но пропуска ласо и Lion го наказва с германски суплекс! Lion се оглежда, погледът му спира в ъгъла му, посочва партньора си и се сменя. Ninja влиза с твърди ритници за бедрото на Sephiroth, следвайки с ритници в кръста, бич от въжетата и бедрено ласо. Покриване – 1.. 2... не! Ninja изправя опонента си и го праща в празен ъгъл, където нанася още една порция ритници и следва бич в отсрещния... Sephiroth обаче контрира бича. Ninja се премята на ръце, когато достига ъгъла, оттласква се с гръб, скача на крака и скача с енцугири, право в лицето на Sephiroth! Покриване – 1.. 2... не! Ninja изправя опонента си и се сменя с Lion. Двамата полагат опонента си в ъгъла си и нанасят двойна порция чопове! Следва двоен бич в празен ъгъл, Ninja засилва Lion, който заковава преса и връща Sephiroth към Ninja, който го посреща със суперритник! Lion покрива – 1.. 2... Genesis прекъсва! Lion изправя Sephiroth и заключва кобра ключ... но Sephiroth реагира веднага, тича към въжетата, оттласква се с крака от тях и бута опонента си на тепиха, изправяйки се... и скача и приземява двойно настъпване върху гърдите му! Смяна с Genesis, който изправя Lion и му нанася лакти, след което го праща към въжетата и посреща с мощно ласо! Опит за туш - 1.. 2... НЕ! Genesis продължава с още лакти за опонента си. Бич към въжетата, опит за второ ласо... но Lion блокира и опитва нов германски суплекс... но Genesis прави салто и пада на крака! Lion се обръща... Genesis нанася ритник в корема, нанася ченетрошач и просва WIW шампиона с ритник-колело! Genesis го изправя и нанася чопове в гърдите му, следвани от нов бич и този път заковава ласото си, следвано от засилка и скачащ лакът-брадва! Покриване – 1.. 2... НЕ! Genesis изправя Lion и го връща в ъгъла си, където се сменя. Двамата със Sephiroth засилват Lion от въжетата и Genesis завърта Sephiroth за летящ падащ ритник... но Lion минава под ритника и Sephiroth пада по лице зад него! Genesis пропуска ласо... Lion го засажда с hammerlock DDT! Смяна с Ninja, който влита в ринга с ракетен падащ ритник за Genesis, пращайки го извън ринга. Ninja издебва Sephiroth и го просва със суплекс корем до корем! Издебва го отново – следва втори суплекс! И трети! Покриване – 1.. 2... НЕ! Ninja приземява крак-брадва и се качва върху въжетата. Той изчаква Sephiroth... но Genesis се връща, за да го пресече! Sephiroth се възползва и се качва при него – СУПЕРПЛЕКС! Опит за туш – 1.. 2... НЕ! Sephiroth го изправя, ритник в корема и го засажда с piledriver! Покриване – 1.. 2... НЕ! Sephiroth нанася ритници в падналия си опонент, предизвиквайки “FUCK YOU, SEWA!” викове, на които другата част от публиката отговаря с “GO, GO, SEWA!” Sephiroth изправя Ninja, смяна с Genesis и задържа Ninja за ритник. Genesis продължава с лакти и чопове, избутвайки опонента си до средата на ринга, където го просва с бърз суплекс и се качва на въжетата. Genesis полита... и приземява голяма преса! Покриване – 1.. 2... НЕ! Genesis изчаква опонента си да стане... това е опит за Apocalypse... Ninja се измъква с лакти! Енцугири за Genesis! Ninja тръгва към ъгъла си... но Sephiroth го изпреварва, бута Lion от ръба и просва Ninja с ласо на връщане! Genesis издърпва Ninja в ъгъла си, смяна със Sephiroth и издига опонента си в мексикански сърфборд. Sephiroth се качва върху сглобката... и приземява ДВОЙНО НАСТЪПВАНЕ върху вдигнатия Ninja! Съдията проверява дали не е пукнал ребро, но Sephiroth го избутва и покрива – 1.. 2... Lion спасява! Sephiroth продължава мача с лакти за Ninja и няколко ритника в ъгъла си и се сменя с Genesis, който също нанася няколко лакътя, вдига опонента си със суплекс и го полага върху въжетата. Genesis насочва среден пръст към Lion, качва се върху сглобката в близкия ъгъл и полита, заковавайки летящо коляно в главата на Ninja! Покриване – 1.. 2... НЕ! Genesis отново опитва Apocalypse... Ninja обаче блокира с лакти, спуска се зад Genesis и го сваля с драконов суплекс! Ninja тръгва към ъгъла си... и Sephiroth влиза, отново блъсва Lion и се обръща към Ninja... който го сваля с huracanrana! Lion се връща на ръба... и следва смяна! Lion влиза с чопове за Genesis, бич в ъгъла и тичащ якуза ритник в лицето! Sephiroth също го напада, но Lion блокира ласото, нанася още чопове, праща го при Genesis и нанася втори якуза ритник и на двамата! Sephiroth пада по лице и се изтъркаля извън ринга, а Genesis залита напред... и Lion го прехвърля със суплекс през глава! Опит за туш – 1.. 2... НЕ! Lion изправя Genesis, бута го в ъгъла и нанася чопове на Кобаши. Качва го върху сглобката и го следва за BG Plex... но Sephiroth се връща и го засича! Genesis сменя мястото си с Lion и двамата със Sephiroth го приготвят за двоен суперплекс... но Ninja застава под тях – TOWER OF DOOM! Ninja бързо изправя Genesis и го приготвя за Ninja Killa... Genesis обаче се измъква и го вдига за Apocalypse... но Ninja отново се измъква... и се нанизва на ритника на Sephiroth! Опит за Havoc Wings... но Lion се изправя и спасява с ласо! Lion и Ninja застават от двете страни на Genesis и нанасят чопове в гърдите и ритници в кръста му! Отдръпване... и следва HI-LOW с подсечка и ласо! Lion покрива – 1.. 2... Sephiroth спасява! Sephiroth изхвърля Ниджа от ринга и рита Lion в корема – HAVOC WING! Sephiroth издърпва Genesis върху него – 1.. 2... Ninja се връща и спасява! Той поема Sephiroth с ритници с корема, нанася суперритник и го издебва с DDT! Ninja издърпва Lion в ъгъла им и се сменя сляпо с него. Насочва се към Genesis и го приготвя за Ninja Killa... но Genesis се измъква и го преобръща – 1.. 2... НЕ! Ninja се опитва да поправи с висок ритник... Genesis блокира и го сваля с драконов тирбушон! Genesis заключва детелина! Ninja се гърчи, но не може да направи нищо по въпроса! Вдига ръка и... Lion спасява! Lion качва Genesis в носилка и се завърта... Genesis обаче се измъква с лакти. Ритник в корема и опит за Cimson Wing... Lion блокира и го прехвърля през рамо! Двамата се изправят почти едновременно и Lion отново качва Genesis в носилка. Междувременно Sephiroth се изправя и насочва към Lion, но Ninja е зад него и го обръща. Ninja скача с енцугири... Sephiroth заляга и Ninja улучва Lion! Genesis пада свободно и изхвърля Lion от ринга! Sephiroth бута Ninja напред и Genesis го поема в аржентинска носилка – APOCALYPSE! Sephiroth се засилва и полита със суисида върху Lion извън ринга! Genesis покрива – 1.. 2... 3! @ 30:25

Победители: Genesis & Sephiroth

Genesis и Sephiroth празнуват след мача пред раздвоената тълпа... и Sephiroth просва SEWA шампиона с ласо! Изправя го и го просва отново с HAVOC WING! Той взима титлата на SEWA от масата край ринга и се качва на въжетата, вдигайки я заканващо се, за да закрие шоуто!

Включете се следващия път, за да видите: Какво има да каже Loop? Коя ще бъде следващата претендентка при жените на SEWA? Ще отмъсти ли Vito на Ledg за нападението след мача? Кой ще спечели отборните титли в мача със стълби? Кой ще бъде шампион след мача между Dwayne Johnson и Bulgarian Lion?

Очаквайте...

Posted Image

#38 Xzibit

Xzibit

Title Contender

• Потребител

• PipPipPipPipPipPip
  • 770 posts
  • 0 thanks

Posted 25 May 2008 - 14:51

Ти само това ли пишеш във всеки един дневник ?? Не ти ли писна да даваш едни и същи коментари навсякъде като съм 100%-та сигурен, че четеш 20%-та от написаното !?
Иначе шоуто наистина беше много добро. Мачовете бяха описани доста добре като разбира се МЕ-та според мен беше най-добър. Не съм и подозирал, че РКО ще бъде маскирания, но и другите си имаха такъв :). Браво...
3xTNA prediction champion 3xWWE prediction champion 1xUniversal champion 6xPrediction tag team champion

#39 Loop

Loop

The Conqueror

• Модератор

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 1,124 posts
  • 0 thanks

Posted 28 May 2008 - 17:54

Страхотно беше шоуто. Пак казвам, че според мен това е най-добрият дневник в този форум.

Here's to the crazy ones

#40 Remus

Remus

Worships Lucifer

• Супер Потребител

• PipPipPipPipPipPip
  • 786 posts
  • 0 thanks

Posted 28 May 2008 - 20:00

Hot News From The Architect:

- Следващото шоу на WIW ще се състои на 8 юни. То ще се казва Aspiration.

- По препоръка от Kevin Hero, Anger и Bloodydoom, The Architect обмисля подписването на независимия борец Uchiha G. Вероятно той скоро ще получи своя tryout мач.

- Remus Willmore вече е в състояние да се бие. В интервю той казва, че ще иска мъст за стореното от Bulgarian Lion.

- Следващият претендентски мач ще бъде между Ledg и Vito LoGrasso.

- В близкото бъдеще, WIW ще доведе още три участнички от SEWA – The YRP (Yuna, Rikku & Paine – The Young ‘n Ready for Pain).

- Обявени мачове за следващото шоу са:

#1 Contender’s Match: Vito LoGrasso vs. Ledg
#1 Contender’s Match: Rinoa Heartilly vs. SHIVA vs. Paine
WIW Tag Team Titles- Ladder Match: Xzibit & D’Lo Brown © vs. Kevin Hero & Anger
WIW World Title: Bulgarian Lion © vs. Dwayne Johnson.
+ Началната страница е обновена с линкове към шоутата, за да се намират по-лесно.

Posted Image

#41 BORKO_10

BORKO_10

Multi-time Champion

• Pussy World Order

• 1,964 posts
  • 0 thanks

Posted 28 May 2008 - 20:51

Евала!И последното шоу беше страхотно!Другия път имам защита и затова трябва да се подготвям за нея. :P

#42 Remus

Remus

Worships Lucifer

• Супер Потребител

• PipPipPipPipPipPip
  • 786 posts
  • 0 thanks

Posted 31 May 2008 - 21:07

Some News From The Architect:

- Uchiha G ще се състезава за WIW на по-следващото шоу, когато ще бъде неговия пробен мач срещу Anger.

- LoserArts, Ltd. създаде свой собствен бюлетин, който ще се казва „Овча мисъл”. WIW планира да започне да пуска интервюта с борците от компанията в него.

- WIW и SEWA са постигнали споразумение, според което ще могат да делят женска дивизия, докато WIW не се сдобие със собствена. Първите жени, които се очаква да направят изява за WIW, са Paine и SHIVA още на следващото шоу в троен мач заедно с Rinoa Heartilly за определяне на претендентска за женската титла на SEWA. Мачът за титлата ще се състои на по-следващото шоу на WIW – Success.

- WIW още не е прекратила съдействието си с Gygax Memorial Wrestling, така че завбъдеще може да се очакват още гости от промоцията или размяна на борци за house шоута.

- WIW издаде първия си албум. Той може да бъде намерен ТУК. Ето го и съдържанието му:

WOLFPACK Indy Wrestling – Howl, Vol.1
1. Anger – Whispers In The Dark
2. Bloodydoom – Animals
3. Bulgarian Lion – Mila Rodino
4. D’Lo Brown – East-West
5. Dwayne Johnson – Superstar
6. Kevin Hero – Kick Some Ass
7. Kid Romero – Still Waiting
8. Ledg – Survival Of The Sickest
9. Loop – Weapon Of Choice
10. Lucky Jimmy – Best Years OF Our Lives
11. Remus Willmore – World Falls Away
12. Rinoa Heartilly – Liberi Fatali
13. RKO – Remember The Name
14. Uchiha G – Redemption
15. Vito LoGrasso – Side Of A Bullet
16. Xizibit – Hit U Where It Hurts
17. Y2Joro – Balls To The Wall
18. D’Lo Brown, Xzibit & RKO – Gangsta Nations
19. Y2Joro & Dwayne Johnson – Tougher Than Leather
20. Kevin Hero, Anger & Bloodydoom – Where Eagles Dare
21. The Architect – Because I Got High
22. Bonus Track – The Architect’s Choice

Posted Image

#43 BiZkiT

BiZkiT

Знаеш как е...

• Pussy World Order

• 1,569 posts
  • 0 thanks

Posted 31 May 2008 - 21:13

Упс....явно съм пропуснал да пусна коментар за шоуто,въпреки че го прочетох преди време.Отново страхотно шоу към което нямам никакви забележки.И аз съм на мнението на Loop. :)

Кур за вас, само аз!

#44 BigPoppaPump

BigPoppaPump

Genetic Freak

• Потребител

• PipPipPipPipPip
  • 737 posts
  • 0 thanks

Posted 31 May 2008 - 22:42

Нямам търпение до следващото шоу.Ladder мача ще е супер!
Posted Image

#45 krapolax

krapolax

Beatle

• Потребител

• PipPipPipPip
  • 429 posts
  • 0 thanks

Posted 01 June 2008 - 10:43

Дневника е просто убийствен. Абсолютно всичко е перфектно! Чакам следващото шоу с нетърпение!
Posted Image
You'll Never Walk Alone

#46 Remus

Remus

Worships Lucifer

• Супер Потребител

• PipPipPipPipPipPip
  • 786 posts
  • 0 thanks

Posted 06 June 2008 - 19:24

LoserArts, Ltd. откри първия сайт на WOLFPACK Indy Wrestling, който може да бъде намерен ето ТУК.

Ако има желаещи да им бъде постната снимка, може да ми пратят линк (в темата, или по ЛС, няма значение) и ще я добавя към профила. Ако има недоволни, да казват - всичко е редактираемо ;).

Posted Image

#47 DAMN

DAMN

Upper-mid-carder

• Потребител

• PipPipPipPip
  • 547 posts
  • 0 thanks

Posted 06 June 2008 - 19:38

Posted Image - може ли това да ми е снимката?
А сайта е убиец, страхотни описания :good:

Edited by DAMN, 06 June 2008 - 19:39.

#48 Remus

Remus

Worships Lucifer

• Супер Потребител

• PipPipPipPipPipPip
  • 786 posts
  • 0 thanks

Posted 06 June 2008 - 19:46

^ Всъщност, имах предвид някаква снимка с размерите на аватар, да речем, за да я сложа отстрани. Но мога да изрежа лицето от тази и да добавя линк към нея при щракване.

Posted Image

#49 Loop

Loop

The Conqueror

• Модератор

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 1,124 posts
  • 0 thanks

Posted 06 June 2008 - 19:57

Сайтът е страхотен, при това не само WIW секцията, много добра работа вършиш.

Само едно дребно нещо, което вероятно е проблем в Googlе, а не при теб, но както и да е - линковете за 1-ви и 2-ри сезон на Red vs. Blue не ти работят.

Here's to the crazy ones

#50 DAMN

DAMN

Upper-mid-carder

• Потребител

• PipPipPipPip
  • 547 posts
  • 0 thanks

Posted 06 June 2008 - 20:14

View PostRemus, on Jun 6 2008, 07:46 PM, said:

^ Всъщност, имах предвид някаква снимка с размерите на аватар, да речем, за да я сложа отстрани. Но мога да изрежа лицето от тази и да добавя линк към нея при щракване.
Posted Image - ето на тоя пич изрежи лицето.

Posted Image - ето я без драскане  ;) . Надявам се да стане :)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

BWC е един от най-старите български кеч сайтове с последните новини както за World Wrestling Entertainment (WWE) и Total Nonstop Action Wrestling (TNA), така и за ROH, NJPW, NOAH, CMLL, AAA и още много други кеч федерации от целия свят. Форумът разполага с раздел за MMA, в който можете да коментирате случващото се в UFC, K-1, EliteXC и други организации за смесени бойни изкуства.

online since 2002