Виждаме я като нашата благословия, нашето право да започнем наново и да построим живота си по наше подобие. Да потърсим семената на нов свят и да ги посеем в нашата нова земя, чакайки плода на новите ни успехи. Нашият свят най-сетне е наш...
Но не е достатъчно.
Искаме още. Искаме световете, които ни държаха в затвора на ограничението си. Искаме да ги поставим на наше място и да видят какво е да си затворен в чужда земя. Искаме техните богатства и техните успехи.
Нашата свобода не е достатъчна. Искаме и тяхната...

Шоуто е открито с пристигането на Kevin Hero, който тъкмо слиза от колата си и тръгва към залата. Оператора тръгва към него за интервю... и зад него го връхлита същият човек в червено палто и черна маска! Той бута Hero във вратата на залта, просва го с чук и го засипва с ритници! Отстрани се чува гласът на Loop и непознатият бяга. Loop проверява дали Hero е добре, след това се обръща към Оператора.
L: На някой ще му се пише много лошо, ако това се случи отново.
Loop помага на Hero да се изправи и двамата влизат в залата.
Mizernik, VITO, FinaL & TAFKA Joro vs. Mysterio, Spirit Killer, Jason Neill & Tuginator
Отборите от опоненти трудно се разбират кой да започне мача и накрая VITO и Spirit блъсват Mizernik и Мисти в ринга, карайки останалите да излязат. Двамата сключват рамене, Mizernik опитва да извърти Мисти в wristlock, но последният го удря с лакът, следва с чоп и бич. Mizernik го поваля с раменен блок и се засилва, Мисти минава под него, прескача го на връщане, опит за hip toss... блок, Mizernik контрира в свой, Мисти се премята на крака, скача за monkey flip, Mizernik го задържа и го качва на празния ъгъл отпред, нанася шамар и се качва при него. Мисти го бута от върха и полита с crossbody… Mizernik отстъпва и Мисти се разбива на тепиха. Mizernik търси да продължи, но е твърде близо до ъгъла си и VITO влиза със сляпа смяна. VITO заковава ритници по Мисти, изправя го и го издига във военна преса. Спуска го с лице напред в празен ъгъл, праща го от въжетата и го просва с ботуш! VITO се сменя с FinaL, двамата пращатМисти отново в празен ъгъл, VITO заковава нова преса и заляга пред ъгъла, а FinaL полита от гърба му и заковава летящ ритник! FinaL продължава със snapmare и падащ ритник в тила и покрива... за 2. FinaL изправя Мисти... който го изненадва с ченетрошач и се връща в ъгъла си, където се сменя със Spirit. Шампионът влиза със саблен удар за опонента си, след това приземява лакът брадва. Spirit изправя FinaL, вдига го във военна преса, за да покаже на VITO как се прави и го хвърля през ринга! Spirit се сменя с Tuginator, който влиза с лакти за FinaL, нанася няколко чопа в празен ъгъл и следва с бич... FinaL контрира и го следва... Tuginator се отхвърля с ръце от сглобката, прескача FinaL и го замазва за сглобката с падащ ритник. Tuginator заковава пеперуден гърботрошач и покрива – 1.. 2... НЕ! Tuginator отива да се смени с Мисти... но Spirit го изпреварва и влиза със сляпа смяна. Той праща FinaL обратно в ъгъла и заковава серия раменни тръсове, праща го в отсрещния и се засилва за копие в ъгъла... FinaL се премята през гърба му! Spirit се обръща в енцугири от опонента си и FinaL окончава със светкавичен ace crusher! Но няма сили да покрие и се проточва твърде дълго, затова FinaL лази към ъгъла си, вдига ръка... Joro се сменя и влиза с тичащ legdrop за Spirit. Покриване – 1.. 2... НЕ! Joro нанася лакти на шампиона, загребва го и го полага в дърво на обета в ъгъла. След това се засилва от отсрещния и заковава плъзгащ ритник! Joro се връща в ъгъла, за да се смени с Mizernik... VITO блъсва Mizernik и се сменя сляпо. VITO сваля Spirit от ъгъла и му помага да се изправи, след това го изтупва от прахта. Двамата следват с ръкостискане и позират за кратко пред тълпата... и в ринга внезапно влизат Mizernik и Мисти, които ги нападат в гръб! Повалят ги и сипят ритници. Мисти бута Spirit в празен ъгъл, а Mizernik праща VITO в отсрещния и двамата нанасят десет юмрука, следват с бич... шампионите контрират и блъсват партньорите си един в друг! Стерео саблени удари ги повалят и Mizernik и Мисти се изтъркалят в две противоположни страни извън ринга. VITO и Spirit ги следват и започва размяна на удари край ринга. FinaL и Neill влизат, оглеждат положението... и се засилват един срещу друг... разминават се и политат с летящи планчи върху биещите се извън ринга! Tuginator и Joro също влизат, оглеждат се... но махат пренебрежително с ръка към партньорите си и се насочват един към друг. Tuginator изненадва Joro с arm drag. Joro му я връща. Tuginator следва с втори. Joro става в ъгъла, избегва преса и заковава енцугири. Joro качва Tuginator на сглобката и го следва, опит за суперплекс... Tuginator го бута в ринга и заковава missle dropkick! Покриване – 1.. 2... НЕ! Tuginator с опит за Walls of TUGG… Joro блокира, свива крака, за да го издърпа и се превърта с него, изправяйки се в позиция за Walls of No Tomorrow! Tuginator се съпротивлява временно, достигайки бързо въжетата. Tuginator става зад въжетата и блъсва Joro с рамо, следва със sunset flip и преобръщане... Joro се измъква и веднага минава в нов опит за WoNT! Tuginator го премята странично, изправя се в засилка, Joro минава под него, прескача го на връщане, зарежда суперритник... Tuginator с кълбо под ритника, изправя се за свой... Joro хваща крака му, завърта го... Tuginator го изненадва с енцугири! Tuginator с опит за Codebreaker… Joro го задържа, засилва се с него и го блъсва в ъгъла. Joro качва Tuginator на въжетата, качва се при него, опит за super rana… Tuginator го задържа! SUPER POWERBOMB! Tuginator добавя LIONSAULT! Покриване – 1.. 2... 3! @ 10:00
Победители: Mysterio, Spirit Killer, Jason Neill & Tuginator
Докато Tuginator празнува в ринга, боят отвън става все по-напечен и евентуално охраната се намесва, за да ги раздели.
Ace Brown, RUIN, James Luck и Hellzin са зад сцената. Brown пренебрегва Оператора и говори на останалите:
AB: Тази вечер е първата вечер от нашето начало. Не онова, което левакът си мислеше, че ни лепва като ни „вади ог боклука”, а едно истинско начало. Hellzin, погрижи се да спечелиш претендентския мач. Тази вечер трябва смачкам един смешник, така че ще го караме по-полека засега. Но следващата седмица започваме „превземането” и нищо и никой няма да ни спре. RUIN, Jimmy, дръжте си очите отворени, не искам никакви грешки. Всички ли знаят какво да правят?
Останалите кимват. Brown плесва доволно с ръце, обръща се, за да бутне Оператора и тръгва по коридора към ринга.
“Dark Titan” Ace Brown vs. el Hijo del Roca
Brown гледа насмешливо опонента си, който подскача на място, тренирайки „атлетизма” си. Roca скача пръв в атака с чопове, които Brown поема без да трепне и нанася свой, който веднага просва Roca. Roca се изправя и засилва от въжетата, Brown тръгва в атака... Roca избегва ласото и нанася ритници в бедрото на Brown. Roca успява да свали опонента си на едно коляно и започва да реди шамари, които вече дават ефект и Brown залита несигурно назад, изправяйки се с олюляване. Roca се възползва със засилка и саблен удар... Brown се олюлява все повече. Roca се засилва и нанася втори... Brown все още е на крака. Roca се засилва за трети... Brown с контраатака... Roca минава под ръката му, оттласква се от въжетата, набира скорост покрай него и се оттласква и пред него, скок и летящо ласо най-накрая сваля Brown! Roca покрива... Brown го отхвърля на метър зад себе си и се изправя бесен. Roca все пак го изненадва с нови шамари, отива в ъгъла и се качва на въжетата... после слиза на второто и чака... скок... Brown го улавя! Издига го във военна преса и го запилява през ринга. Roca отскача от тепиха и застава на крака... и Brown го обезглавява с ботуш! Покриване – 1.. 2... НЕ! Brown хваща опонента си за гърлото и го изправя, издигане за Darkfall Bomb… Roca се измъква с отчаян ритник, залита към въжетата и се завръща с ласо... Brown изритва ръката му, завъртайки го на място и отново го улавя за гърлото! Издигане... Roca с нов отчаян ход хваща главата му в ножица и... HURACANRANA ЗА BROWN! Roca гледа и не вярва на очите си. Започва да празнува невиждания досега успех, причаква Brown да стане и се засилва... скок за crossbody… Brown го улавя! Brown прихваща Roca в меча прегръдка и започва да го извива като гъба! Roca нанася удари, опитвайки да се измъкне, но Brown не реагира на ударите! Съпротивата на Roca става все по-слаба, ударите – все по-вяли. Ръцете му се отпускат. Roca се срива на рамото на Brown и спира да мърда! Съдията проверява... Roca е аут! Край на мача! @ 5:03
Победител: Ace Brown
Brown пуска опонента си да се срине в краката му и вдига победоносно ръце. Той се обръща, за да се покаже на всички фенове... но вижда единствено летящото енцугири на Remus Willmore! Brown залита, Remus веднага скача на крака и добавя велосипеден ритник в гърдите му! Remus се засилва, скача и нанася скачащ лакът, олюлявайки Brown! Засилка и втори, засилка и трети и Brown пада на коляно! Remus изкреящва от ярост и забива порещ лакът! Завъртане и втори, завъртане и трети! Brown все още не пада! Remus се отдръпва в ъгъла и бърка в панталона си... вадейки гвоздей! Той дебне Brown... но в ринга внезапно нахлуват RUIN и Luck. Luck го задържа за крака, разсейвайки го, докато RUIN отнема гвоздея. Remus се измъква и нанася лакти на RUIN, засилва се и се спуска с плъзгащ ритник извън ринга по Luck. Remus вдига Luck и започва да го налага извън ринга, блъсва го в оградата и в ринга и продължава с още удари. В ринга, Brown се надига, отърсва се от ударите и хваща RUIN за врата, вдигайки го във военна преса, отива до въжетата... и го хвърля върху Remus! Luck веднага отвръща с ритници и вкарва Remus в ринга. Той залита на крака и се обръща към Brown... който го обезглавява с ботуш! Luck и RUIN влизат в ринга и тримата засипват Remus с ритници. Изправят го и го пращат в ъгъла. RUIN и Luck засилват Brown, който го смазва за сглобката с преса! RUIN веднага следва със snapmare и катапулт, пращайки го в DDT от Luck! Тримата се надвесват над безжизнения Remus и вдигат победоносно ръце. Те го заплюват за последно и излизат.
Nathan Xavier тъкмо влиза в залата и е посрещнат от Оператора.
NX: [/i]Бе ти дебнеш всички по входове и изходи, а? Да немаш брат близнак? Карай, сега е добре, че си тук, щото имам да кажа нещо. Изгубих седмица след седмица заради онази отрепка BJ Slim. Месеци наред не можех да се състезавам за нещо по-значително, щото Slim ме беше яхнал кат кранта и не ме пускаше да почина, за да започна нещо ново. Сега, когато починах, идвам тук, за да участвам в четворен елиминационен мач, в който победителят ще получи мач за световната титла, а последният останал с него – мач за Pure титлата. Може да сте сигурни, че аз ще съм сред последните двама. И дали ще получа шанс да взема световната титла или ще получа още един мач срещу оня въздухар – не ми дреме. Важното е, че тази вечер ще изляза от мача си с обещание за някаква награда, която смятам да спечеля още следващия път.[/i]
#1 CONTENDER’S MATCH (TAG TEAM TITLES)
Hellzin vs. Ledg
Двамата познайници веднага се хвърлят в атака, разменяйки юмруци. Ledg надделява, добавяйки европейски ъперкъти и изтласква опонента си към въжетата, където следва с бич. Hellzin се плъзва извън ринга вместо да се оттласне и кани Ledg да го последва. Последният се втурва след него и двамата обикалят веднъж ринга, накрая Hellzin влиза и дебне Ledg да влезе, нападайки с ритници. Ledg успява да хване крака му и се готви за удар... Hellzin отвръща с енцугири. Hellzin веднага следва с лакти и бич в ъгъла, засилва се и нанася раменен блок в корема, задно премятане и още един раменен блок. Hellzin приготвя Ledg за powerbomb в сглобката... Ledg се премята със sunset flip и го пробръща – 1.. 2... НЕ! Двамата са на крака, Hellzin изпреварва с ритник в корема и тръгва за суплекс... Ledg се прехвърля зад него и заключва headlock. Hellzin се опитва да се оттърве обикаляйки от едната страна на ринга до другата, но не успява да се отскубне, накрая успява да тласне опонента си от въжетата, но пада от раменен блок. Ledg се засилва отново, Hellzin се търкаля под него, изправя се и тръгва за падащ ритник... Ledg спира и Hellzin се разбива на тепиха. Ledg поема краката му и го изстрелва с катапулт над въжетата! Ledg следва опонента си извън ринга и го блъсва в оградите. Ledg го бута до съседните огради, отдръпва се и се засилва... Hellzin го премята в публиката! Следва го и настава brawl из тълпата. Съдията крещи и на двамата да се връщат в ринга, но те са твърде заети да се налагат взаимно. 1.. 2.. 3.. 4.. 5.. 6.. 7.. Hellzin пръв осъзнава, че се брои и бързо прескача оградата и се връща в ринга.. 8.. 9.. Ledg е плътно зад него... и успява! Hellzin продължава влизането си със засилка от въжетата и замахва с ласо... Ledg заляга, завъртане и дисков ъперкът! Покриване – 1.. 2... НЕ! Ledg поема Hellzin за кръста, издига го и го прехвърля със страничен суплекс. Ledg дебне отстрани... Hellzin залита на крака... опит за Final Execution… Hellzin блокира, обръща се и заковава ченетрошач! Засилка, сателитно завъртане и руско помитане! Hellzin добавя тичащ сентон! Покриване – 1.. 2... НЕ! Hellzin се изправя и също дебне изправянето на опонента си... ритник в корема и опит за Legendary Destroyer… Ledg се извърта, тръгва за ъперкът... Hellzin изритва ръката му, ритник и в корема, издигане и POWERBOMB В СГЛОБКАТА! Ledg пада на колене, а Hellzin зарежда суперритник... Ledg прави кълбо под ритника, засилва се до отсрещния ъгъл, става и се обръща... във втори суперритник! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Хелзиндръпва Ledg пред ъгъла и изкачва върха, полет за cannonball senton! Няма никой вкъщи! Ledg дебне отстрани и се засилва за воле в главата... Hellzin избегва и го преобръща – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Двамата се изправят едновременно, Ledg е първи с атака и заковава страхотиво ласо! Ledg минава зад опонента си и пада на четири крака, дебнейки хищно... още малко... още малко... свива се и скача като змия - Final Execution… Hellzin го бута към въжетата! Ledg се залюлява от тях и се завръща с диво ласо... Hellzin минава под него, също се засилва от въжетата и отрязва завръщането му с копие... което Ledg обръща в DDT! Ledg се изправя и отново дебне... внезапно край ринга се изсипват RUIN и Luck. Последният се качва на ръба, разсейвайки съдията, докато Luck се промъква зад Ledg... който го усеща, обръща се и го погва с юмруци, поваляйки го при всеки удар. Luck се изтъркаля зад въжетата, Ledg се пресяга да го вдигне, за да го бутне... но Luck го хваща за главата и го обесва през въжетата! Ledg залита назад и се обръща... в копие от Hellzin! Hellzin го изправя и издига... CORNERBOMB! Следва със SHINING SUPERKICK! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕЕ! Hellzin гледа невярващо, след това се оглежда, чудейки се какво да прави. Изправя Ledg и тръгва за бич... Ledg контрира бича и се навежда за прехвърляне... Hellzin обаче го отнася с тичащ LEGENDARY DESTROYER! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТРИ! @ 12:47
Победител: Hellzin
Hellzin празнува победата си над стария си враг заедно с RUIN и Luck и тримата дори му заковават по някой друг ритник преди да напуснат ринга, подканвани от тичащия към ринга Mizernik, въоръжен с дълга тръба.
BJ Slim е зад сцената и говори с Оператора.
BJS: Значи, седя си аз вкъщи и получавам обаждане от Архитекта, който ми казва „Честито, на следващото шоу няма да си защитаваш титлата.“ И, разбира се, зад всички такива думи има уловка и каква е тя? Имали новак в компанията и аз съм този, който ще му даде дебютен мач. Аз! И му казвам, „Архитект, шегуваш ли се? Имам много по-важни дела от това да уча бебета как да ходят или да си чистят носа с пръст. Нямам време за подобни глупости.“ И помага ли това? Не, разбира се. Тази вечер ще приветствам най-новото попълнение към ростера – поредния член на академия Харди – Cold Crusher. Това е смешно. Аз съм шампион, не детегледачка. Е, ако не друго поне ще приключим бързо.
Към двамата се насочва ново лице... именно новодошлия в WIW – Cold Crusher!
CC: Значи това бил великия BJ Slim? Не изглеждаш много специален. Вече съм разочарован, а съм чувал толкова много неща за тебе – нападаш опонентите си преди мач, мамиш в мачовете си и т.н. Е, само опитай да направиш това в нашия мач.
BJS: Или какво? Знаеш ли, честито, току-що ми върна желанието да вляза в ринга с тебе. Тази вечер едва ли ще мога да спя, ако преди това не те ступам и те върна в дупката, от която си излязъл!
CC: Имам години опит. Не съм някакъв новак, който да влезе тук и да бъде подмятан наляво-надясно. Тази вечер победата ще е моя, а следващия път мисля отново да вляза в ринга с тебе – със залог твоята скъпа Pure титла!
BJS: Имаш още много боб да ядеш преди да ме стигнеш, дечко! Знаеш ли какво, много добре. Дори ще ти помогна. Ще видиш, че да загубиш не е особено трудно. Да направим нещата още по-интересни, а? И двамата ще назовем две хватки, които ще бъдат забранени. Ако някой от двамата използва тези хватки, съдията веднага ще го дисквалифицира. И ако съм аз – следващия път ще сме аз и ти за Pure титлата. Ако си ти – повече никога няма да се мяркаш пред очите ми. Сделка?
Slim протяга ръка. СС го поглежда... и приема.
BJS: Много добре. Да видим сега какво няма да ти бъде позволено да използваш... хм, изглеждаш лек, значи несъмнено правиш много падащи ритници. Така че всякакви вариации на тази маневра ще са забранени. Какво друго... ами, разбира се. Идваш от академия Харди, значи несъмнено правиш онзи смешен ace crusher. Така че забранявам и това!
CC: Много добре. А при теб... забранени са Volcano Eruption и Anaconda Vice!
CC се ухилва и тръгва по коридора, оставяйки Slim с широко отворени очи.
BJS: Не, чакай малко! Не са позволени финишъри! Ей! Върни се! (Slim поглежда Оператора.) Мамка му...
Loop влиза в съблекалнята на Hero, който тъкмо слага единия си налакътник.
L: Шампионе. Как е?
КН: Имал съм и по-лоши нощи.
L: Ще се оправиш ли за мача? Ако искаш да го отложим.
Hero го поглежда ядосано.
KH: О, да. Едно нападение и крехкия Hero пада и не е в състояние за нищо. Нямам синдром на Вролик! Аз съм световния шампион! И съм готов за всякакво предизвикателство, г-н Перфектен!
L: Не се впрягай, само питах. И не се дръж като задник. Все едно аз съм те нападнал. Последния път, когатo бяхме в ринга беше на 100% и все пак някак си не излезе победител, не ми е нужно да те нападам преди мача. Просто исках да се уверя, че няма да взема титлата от контузен опонент.
Hero се изправя внезапно и застава очи в очи с Loop.
КН: Всъщност, няма да вземеш тази титла, точка. Последния път е минало. Времената се менят, резултатите – също. Не се прави на майка Тереза и на загрижен. Не се плаши, че няма да си получиш шанса за титлата. Ще го получиш тази вечер. За твое съжаление, изходът няма да ти хареса. Сега се махай.
Loop го поглежда спокойно, поклаща глава и се обръща, за да излезе от стаята. Hero го спира:
КН: И още нещо. Ако открия, че имаш нещо общо с кретена, който ме напада, знай, че много, много ще съжаляваш.
Loop излиза без да каже нещо.
BJ Slim vs. Cold Crusher
Slim иска да започне мача с ръкостискане за „добре дошъл“ и протяга ръка. СС я приема... и Slim внезапно я дръпва, замахвайки с юмрук... СС го контрира в backslide – 1.. 2... НЕ! Slim се изправя преди опонента си и по навик прилага полунелсън, приготвяйки Volcano Eruption... но се спира навреме и се дръпва. СС го гледа ухилен и го кани да си довърши мисълта. Slim напада ядосан... и СС го улавя в inside cradle – 1... 2... НЕ! Slim се изтъркаля извън ринга, за миг на отдих... а СС го следва с tope atomico! СС връща Slim в ринга и изкачва въжетата, дебнейки... Slim е в позиция, СС обаче се колебае за миг и чак след това полита с crossbody от върха! Slim е повален... но се превърта с опонента си и се изправя, издигайки го със себе си и го праща с fallaway slam през ринга! Slim го изправя и нанася юмруци, след това го праща в ъгъла и следва с раменни тръсове. Slim го премята със snapmare и го просва с падащ ритник в тила, след това започва да се подиграва, питайки „Можеш ли така?“ Slim покрива... за 1. Изправя го и нанася още юмруци. Следва с бич от въжетата... но пропуска ласо... пропуска лакът... СС го връхлита със сателит и huracanrana! Slim се изправя... и попада във втора huracanrana. СС го очаква отново с ритник в корема и се приготвя за ace crusher... Slim му се подиграва, казвайки „Давай! Хайде!“, но вместо да закове ace crusher, СС го засажда с DDT! Покриване – 1.. 2... НЕ! СС издърпва опонента си в средата на ринга и изкачва сглобката. СС внезапно хваща крачола на съдията и го дръпва, препъвайки да залитне към въжетата и това разваля баланса на СС, който пада на слабините си! Slim се изправя, издъпрва го от върха и го просва със Side Effect! Покриване – 1.. 2... НЕЕЕ!! Slim за миг се чуди с какво да продължи, изправя опонента си и тръгва за суплекс... СС се прехвърля зад него, блъсва го в сглобката и скача на раменете му за reverse rana... Slim го задържа! Slim го хваща за краката и го спуска със замах с лице напред в обтегача отпред! Следва с германски суплекс с мост – 1.. 2... НЕЕ! Изправяне и нов опит за суплекс... СС блокира, опитва малък пакет... Slim се претъркаля през захвата и става с него, издига го... СС го удря с коляно, освобождавайки се, засилва се... Slim дръпва съдията пред себе си и СС спира на място. Slim бута съдията и използва мига на разсейването му, за да закове ритник под пояса на опонента си! СС се срива на колене, Slim се засилва срещу него – SHINING WIZARD! Покриване – 1.. 2... 3! @ 7:09
Победител: BJ Slim
Slim не губи време да се радва на победата си, а вместо това заключва Anaconda Vice на СС! Той се опитва да го удуши, а съдията не може да направи нищо по въпроса! Започва музика и по рампата се спускат FinaL и Jason Neill! Slim веднага пуска СС и се изтъркаля извън ринга, хилейки се срещу двамата. FinaL помага на СС да се изправи, докато Neill изпраща Pure шампиона с поредица закани.
Remus слиза по рампата, качва се в ринга и взима микрофон.
RW: Brown, излизай веднага! Писна ми играта на гони и догонвай! Ще решим всичко тук и сега!
След малко започва музиката на Brown, който излиза заедно с Luck и RUIN.
AB: Тук и сега? Не мисля така. Всъщност, мисля да не приключвам това скоро. Първо ще изцедя всяка капка кръв, пот и сълзи от тялото ти, както ти изцеди всичкото време, което ние можехме да прекараме в трупане на успехи, вместо в гонене на маниите ти! Тук и сега ще започне единствено края за Remus Willmore! И началото на този край ще постави RUIN!
RUIN се спуска по рампата и влиза в ринга, следван от Luck, който остава отвън. Brown се ухилва доволно и напуска. Скоро при двамата излиза съдия и дава начало.
Remus Willmore vs. RUIN w/ James Luck
Remus напада веднага и с RUIN разменят лакти в средата на ринга. По-здравите лакти на Remus надделяват и той изтласква опонента си в ъгъла, където продължава с още помитащи лакти. Luck се качва на ръба и го извиква и Remus веднага се обръща, за да го свали с велосипеден ритник! Remus се обръща отново... и RUIN го обезглавява с ласо! RUIN не атакува известно време, възстановявайки се от лактите, след това продължава с юмруци по падналия си опонент. Става и стоварва няколко ритника, продължава с изправяне и суплекс. Допълва с kneedrop! Покриване – 1.. 2... НЕ! RUIN вдига опонента си, загребва го и го тръшва пред ъгъла. Застава пред сглобката и следва Vader bomb... Remus вдига колене! RUIN се претъркаля до другия край на ринга. Remus се надига и напада с ласо... RUIN заляга, Remus се оттласква от въжетата... където Luck го препъва и той залита право в DDT-то на RUIN! Покриване – 1.. 2... НЕ! RUIN се изправя и дебне... опит за Decay Cutter... Remus го блокира, праща го от въжетата, RUIN се изсилва за ново ласо... Remus блокира с чук през лакътя, завъртане и порещ лакът в лицето! RUIN се олюлява, Remus се завърта отново и нанася втори порещ лакът! RUIN се срива, Remus покрива – 1.. 2... 3! @ 3:21
Победител: Remus Willmore
Remus изправя RUIN и го вдига в аржентинска носилка... но Luck се намесва в гръб и го рита в слабините! Remus се превива, изпускайки RUIN и Luck го обръща към себе си, за да закове Failure Mark (Hammerlock DDT)! Luck го сритва няколко пъти, след това помага на партньора си да се изправи и двамата напускат ринга.
INTERMISSION!
No.1 CONTENDER’S 4-WAY FRAY
Nathan Xavier vs. Anger vs. Uchiha G vs. Yo The Real
Мачът е с елиминации. Uchiha открива срещу Anger, докато Xavier напада Yo. Двете двойки се дръпват в отделни ъгли, където разменят удари, сменяйки местата си на няколко секунди. Накрая Uchiha и Xavier пращат Yo и Anger с бичове един към друг, последните се залюляват с doe-see-doe и се връщат с падащи ритници в съответните си опоненти! Uchiha и Xavier се плъзват извън ринга, Yo и Anger се засилват един срещу друг... и се разминават, политайки със суисиди върху опонента на другия! Двамата се връщат в ринга и откриват наново със сключване. Anger с wristlock, Yo се премята и връща arm drag. Anger отговаря със същото. Yo се засилва, Anger го подсилва, минава под него, прескача го, опит за hip toss... Yo се премята на крака и го прехвърля с пожарникарска носилка, зарежда ритник... Anger заляга, претъркаля се в ъгъла и се изправя и дръпва навреме да избегне пресата на Yo. Anger се дръпва отново и завърналия се Uchiha прелита около него, смазвайки Yo с летящ чифт колене в гърдите! Uchiha също се дръпва и Xavier връхлита Yo с преса! Xavier се навежда и Anger скача от гърба му с падащ ритник за Uchiha, връщайки го извън ринга. Xavier и Anger поемат Yo с двоен snapmare, стерео ритници в гърба, срещуположна засилка и сандвични падащи ритници! Двамата изхвърлят Yo от ринга и се съсредоточават върху себе си. Сключване, Anger бързо минава зад него с ключ около кръста... Xavier се измъква и прилага същото... Anger се засилва напред, блокира кълбо на О’Конър, обръща се за ласо... но е уловен за експлодер... Anger блокира с лакти в тила, връща се със засилка... Xavier го издига... и получава падащ ритник! Anger добавя standing moonsault! Покриване – 1.. 2... НЕ! Anger загребва и тръшва опонента си пред ъгъла и изкачва сглобката. Приготвя се... Yo внезапно се озовава пред него, springboard-ва и... STANDING SUPER RANA! Anger прелита ринга и се разбива пред отсрещния ъгъл! Yo става и веднага заляга, избегвайки ласото на Xavier и му връща въртящо енцугири! Uchiha опитва да влезе, но Yo го пресича с бейзболен ритник между въжетата! Yo вижда Xavier навреме, избегва повторно ласото и го смазва за ъгъла със зверски падащ ритник в корема! Yo се връща при Anger в ъгъла – скок за Highway 2 Reality… Uchiha се озовава на ръба и го пресича с ритник в главата! Yo се изсипва върху Anger, а Uchiha изкачва сглобката – DOUBLE FOOTSTOMP върху двамата! Uchiha дръпва Yo и покрива – 1.. 2... 3! @ 6:10
Uchiha изправя Anger и го вдига на рамене, приготвяйки се за засилка... Anger обаче нанася лакти и слиза, продължава с лакти, няколко чопа, страничен ритник, ченетрошач, засилка и spinning wheel kick! Anger помита и Xavier с подобна серия, но окончава с бич... Xavier контрира бича и го посреща с експлодер! Xavier изправя Anger, опит за X Killa… Anger се премята зад него и заковава енцугири. Anger скача на раменете му... Xavier блокира reverse rana-та и хвърля опонента си върху въжетата отпред. Xavier го дебне, опит за ace crusher… Anger го бута към въжетата и скача за huracanrana... Uchiha го спира със захват за кръста, издърпва го от Xavier и приготвя германски суплекс... Anger се премята на крака! Anger с падащ ритник и праща Uchiha в Xavier! Anger се засилва и заковава сателитно DDT на Uchiha! Покриване – 1.. 2... НЕЕЕ! Anger изкачва ъгъла и полита с moonsault… няма никой вкъщи! Anger се приземява на крака и веднага пада на колене, избегвайки ласото на Xavier... но не и зловещия ритник на Uchiha, който го връща на крака! Uchiha се засилва повторно – BUSAIKU KNEE KICK! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТРИ! @ 10:13
Uchiha и Xavier се изправят един срещу друг като последни останали. Нетърпелив да направи чисто помитане, Uchiha напада пръв с ритници в бедрото. Xavier му отвръща със свои, но бързо сменя тактиката, добавяйки и юмруци. Uchiha го разтърсва със страничен ритник в гърдите, праща го с бич в ъгъла и се засилва... Xavier се дръпва и праща Uchiha с глава напред в сглобката, следвайки с кълбо на О’Конър – 1.. 2... изритването праща Xavier към ъгъла, той скача на второто въже и отскача с crossbody и ново покриване – 1.. 2... НЕ! Xavier нанася лакти, следва с бич... Uchiha контрира очаква с ласо... Xavier контрира с въртящ вратотрошач! Xavier изкачва най-близкия ъгъл и приземява diving ledgrop! Покриване – 1.. 2... НЕ! Xavier дава сигнал за X Killa… Uchiha блокира, издига опонента си в електрически стол и търси главата му... Xavier панически нанася чукове в темето и се спуска зад него, блъсвайки го с гърдите напред в ъгъла. Xavier го качва на въжетата и се качва след него, сипейки юмруци в тила, за да няма съпротива. Xavier се приготвя за заден суперплекс... Uchiha обаче блокира с лакти и блъсва опонента си от върха. Обръща се и полита за double footstomp… няма никой вкъщи! Uchiha се заковава на крака и за миг е като парализиран... миг, достатъчен на Xavier да го поеме, обърне и... ЕКСПЛОДЕР В СГЛОБКИТЕ! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Uchiha се изтъркаля извън ринга за миг на отдих... миг, който Xavier не му дава и го връхлита с TOPE CONHILO! Xavier празнува с публиката мини-победата си, после връща Uchiha в ринга и следва нов опит за X Killa… издига го... Uchiha се спуска на крака и го изненадва с German suplex hold – 1.. 2... НЕЕЕ! Uchiha се бави, докато събира сили да се изправи. Xavier вече е на крака и го очаква с ботуш... Uchiha хваща крака му, завърта го, завърта се с него и заковава заден ритник в корема му! Нанася втори и Xavier залита към ъгъла. Uchiha се засилва с чифт летящи колене... Xavier избегва, хваща единия крак на Uchiha, препъва го на тепиха и заключва ankle hold! Uchiha веднага контрира с кълбо и прилага cross armbar! Xavier задържа ръцете си, за да няма пълно изпъване на ръката, кълбо назад го изправя, той издига Uchiha и се засилва към ъгъла... Uchiha се прехвърля над него, sunset flip и преобръщане – 1.. 2... НЕЕ! Едновременно изправяне, Uchiha с висок ритник... Xavier избегва, опит за ace crusher… Uchiha блокира, извива Xavier назад, издига го и го прехвърля в носилка... Xavier се измъква зад него, препъва го и отново се връща към ankle hold! Този път Uchiha се бави и вече се колебае за предаване... успява да се надигне на един крак, скок за енцугири... Xavier заляга, дръпва опонента си в ключ на кръста... Uchiha се засилва напред и пада, пращайки Xavier с лице напред във втория обтегач на ъгъла отпред. Xavier се срива пред ъгъла, Uchiha го изкачва... и внезапно Yo се завръща и се качва на ръба, само поклащайки въжетата и причинявайки загубата на баланс и Uchiha пада на слабините си върху въжетата! Съдията веднага крещи по Yo да се маха, но не може да даде дисквалификация. Xavier вижда възможност, качва се на върха пред Uchiha – AVALANCHE EXPLODER! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТРИ! @ 18:30
Претендент WIW Title: Nathan Xavier
Претендент Pure Title: Uchiha G
WIW WORLD CHAMPIONSHIP
“The Phenomenal” Kevin Hero © vs. Loop
Двамата откриват с дълго преценяване, Loop пристъпва по уверено за сключване, но Hero се колебае и отстъпва. Loop го изчаква търпеливо да се доближи и мачът е открит с първото сключване. Hero веднага поема контрол над китката, извива ръката и минава зад Loop, опитвайки да го приведе... и Loop се измъква без усилия с лакът в главата му. Hero отстъпва и отново се колебае за сключване. Все пак второ следва, Hero отново поема контрола, извива ръката в hammerlock и този път се пази от лакътя, което обаче оставя ръката по-отпусната и Loop се извърта извън захвата, препъвайки с лекота шампиона по лице. Loop сяда на гърба му и го шляпва няколко пъти през тила, следвайки с chinlock в същата позиция. Hero успява да се вдигне на четири крака с Loop на гърба си... и Loop го пуска и скача на място, сядайки със сила върху гърба му, връщайки го по лице на тепиха. Нов chinlock. Hero не опитва да се форсира извън захвата, този път лази бавно към въжетата... и хваща най-долното. Loop го оставя и Hero оставя да лежи по гръб, гледайки подразнен. Loop само свива рамене и спортменски му предлага ръка... и Hero приема, изправя се... и го дръпва внезапно в cravate. Hero контролира главата на претендента, извивайки го и опитвайки да го измори рано. Loop опитва да се отскубне, но захвата е прекалено здрав. Извиване не помага, той опитва да го блъсне към въжетата... Hero се спира с ботуш върху най-горното и избутва опонента си на тепиха, задържайки го в заземена позиция. Loop събира сили да се изправи, отново посяга към въжетата... и Hero внезапно го прехвърля с cravate-plex! Покриване... за 1. Hero посреща Loop с лакът, два, бич... Loop контрира... Hero блокира контрата и го връща в крават. Loop се задържа известно време под натиска, след това подпира крака на Hero със стъпало и го бута на едно коляно, форсирайки го да го наведе. Ръцете на Loop са в обсега на краката на Hero и той хваща изправения, карайки Hero да се изправи на подскоци. Краватът е разхлабен и Loop се измъква и веднага следва с dragon screw! Loop с опит за figure 4... Hero го изритва към въжетата, минава под него, изправя се със скок за феноменален ритник... Loop спира на място, Hero пада по гръб и Loop веднага опитва Sharpshooter! Hero се извива, блокирайки, свива крака и отново изритва Loop назад. Скача на крака... и веднага заляга, избегвайки идното ласо. Пеле ритник! Loop е зашеметен, Hero с Hero's Welcome... Loop се обръща и контрира със суплекс северно сияние! - 1.. 2... НЕ! Двамата са на крака, Hero напада с лакът, Loop поема удара и отвръща с ритник в корема, бута Hero в ъгъла и забива няколко чопа. Loop се отдръпва и засилва за преса... но изяжда ботуш. Hero се засилва... Loop го улавя и потрошава с cradle backbreaker! Loop с нов опит за Sharpshooter... Hero пречи на крака му... Loop спира и вместо това го обръща с Boston crab! Hero се извива под натиска на гърба и лази бързо към най-близките въжета, хващайки най-долното. Loop го обръща отново, но не пуска краката. Вместо това го дръпва рязко във въздуха и го улавя с коляното си с нов гърботрошач! Покриване... за 2. Loop изправя опонента си, нанася удар в корема, нанася удар в гърба, после втори и заковава класически гърботрошач за още 2. Loop с нов опит за Sharpshooter... Hero освобождава краката си, издига се с тях нагоре и го улавя с huracanrana от тепиха! Loop се плъзва извън ринга, за да се окопити от изненадата, но за още по-голяма изненада, Hero го връхлита със somersault plancha! Двамата са на пода и Hero се държи за гърба, опитвайки да се изправи преди опонента си. Успява и го връща в ринга, след това причаква на ръба... скок върху въжетата... Loop внезапно се стрелва напред и забива gliding kick в крака на Hero! Hero пада на стомаха си върху въжетата и отскокът го праща с премятане вътре. Loop веднага хваща ударения крак и прилага FIGURE 4 LEGLOCK! Hero се гърчи от болка! Извива се, мята се, държи раменете над тепиха... и евентуално успява да се обърне, обръщайки натиска! Loop веднага се хваща за близките въжета и съдията се заема да разплете краката им. Двамата са на крака, Loop напада... Hero блокира юмрука, отвръща с лакът и се дръпва с накуцване, оттласква се и подскача на един крак, за да нанесе втори лакът. Loop веднага хваща крака му, но Hero се измъква, завърта на място и заковава порещ лакът! Loop залита назад, Hero хваща главата му, отскача от близката сглобка и го засажда с торнадно DDT! Hero се издърпва с помощта на въжетата зад тях, дебне от ръба, разтривайки коляно да вкара живот в него... Loop е на крака, Hero скача на въжетата... залита несигурно... и все пак полита и заковава Superman Elbow! Покриване – 1.. 2... НЕЕЕ! Hero лази към въжетата, чакайки опонента си. Става и опитва Hero's Welcome... Loop отново се извърта, Hero този път стоварва чукове в гърба му, отдръпва го и скача зад него, повличайки го със себе си – crucifix driver! Покриване – 1.. 2... НЕЕЕ! Hero хваща крака на опонента си, обръщайки го по лице, престъпва го и пада, заключвайки HANGMAN'S CLUTCH! Loop вдига ръка, търсейки въжета, но са твърде далеч. Търси алтернативи... и се спира на крака на Hero. Хваща го, извива го, докато Hero не разхлабва захвата и се изправя – SHARPSHOOTER! Hero заравя лице в шепите си, за да не крещи, натискът върху гърба и краката го убива, но отказва да се предаде! Извива се още малко надолу... хваща крака на Loop, връща се в изходна позиция и го препъва до себе си – HANGMAN'S CLUTCH! Loop изглежда поразен, но местенето из ринга ги е отвело до въжетата и спасението е на една ръка разстояние! Hero го пуска с нежелание, дръпвайки се в ъгъла. Издърпва се на крака, вижда тичащия опонент и вдига по невнимание болния крак... Loop го хваща, дръпва го по гръб и продължава със SINGLE LEG GIANT SWING! Десет завъртания по-късно Loop го спира и приготвя нов Sharpshooter... Hero обаче го хваща при навеждането с малък пакет – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Двамата са на крака, Loop изпреварва Hero с ласо през корема и приготвя руско помитане... Hero контрира с arm drag... Loop се завръща бързо, търсейки крака му... Hero го посреща с коляно в корема! Праща го от въжетата... и Loop се авръща с GLIDING KICK в лицето! Hero пада като гръмнат! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Loop го изправя, опит за Tiger Driver... Hero контрира със spike huracanrana! Прехвърля се върху него и продължава с нов HANGMAN'S CLUTCH! Този път са в средата на ринга и Loop не може да бяга. Той търси крака на Hero, който този път се предпазва. Търси да се извие или обърне, но захватът е железен. Опитва да се претърколи... без успех. Loop губи сили бързо... и замира. Съдията го проверява. Вдига ръката му веднъж... и тя пада. Вдига я отново... отново пада. Трети път... Hero се отпуска уверен в победата си... и внезапно Loop се претъркаля встрани, хващайки се за въжетата! Hero не вярва на очите си и тропа вбесен по тепиха. Той се надига и причаква Loop, за да прецени колко бързо се движи. Loop става сравнително бързо и напада... Hero се дръпва, блъсвайки го с лице напред в сглобката! Извива го назад, качва краката му на въжетата – HANGING HERO'S WELCOME! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТРИ! @ 29:17
Победител: Kevin Hero (3rd defense)
Hero се претъркаля от Loop, стискайки вече на спокойствие крака си. Съдията му дава титлата и Hero я вдига с едната си ръка, с другата помагайки на краката си да се изправи. Той накуцва към Loop и му подава ръка, за да му помогне... и в ринга нахлува маскирания мъж, който го просва със зверско северно ласо! Мъжът изсипва няколко ритника по Hero, докато Loop гледа безпомощно и в полусъзнание отстрани. Охраната идва по рампата и мъжът най-сетне си тръгва, но не и преди последен ритник по главата на шампиона.
Оператора е зад сцената и търси мнението на Архитекта.
A: Бе я се разкарай...
Архитекта го блъсва и се насочва вбесен към изхода на залата.
Какво се случва в WIW? … Remus vs. Brown? … Hellzin и Mysterio vs. Dead End – признак за нови шампиони? … Uchiha vs. BJ Slim – сблъсък на бившите партньори ... Hero vs. Xavier – сблъсък на бившите опоненти ... И още!
Очаквайте!

Помощ

My Ego has 2 Sub-Egoes. Each One is bigger than the Other.