WWE, TNA, UFC, E-Fed, WWE Divas and TNA Knockouts: WOLFPACK : WWE, TNA, UFC, E-Fed, WWE Divas and TNA Knockouts Кеч Форум

Към съдържанието

Добре дошли в WWE, TNA, UFC, E-Fed, WWE Divas and TNA Knockouts!

BWC е един от най-старите български кеч сайтове. При нас ще намерите последните новини както за WWE и TNA, така и за ROH, NJPW, NOAH, CMLL, AAA и още много други федерации от целия свят. Тук можете да обсъждате абсолютно всичко, свързано с кеча, с най-запалените български фенове. Форумът разполага с раздел за MMA, в който можете да коментирате случващото се в UFC, K-1, EliteXC и други организации за смесени бойни изкуства.

online since 2002
Guest Message by DevFuse

Икона Important Announcement!

BWC Top 20 Wrestlers of the Month за юли 2010 - ГЛАСУВАЙТЕ СЕГА! »

• Не можете да публикувате нова тема
  • Не можете да пишете в тази тема

WOLFPACK Show #49: LOVELESS - Act 4; ??? Оцени темата: ***** 2 Гласа

#261 Потребителя е офлайн   Remus   My Ego has 2 Sub-Egoes. Each One is bigger than the Other.

• Title Contender
  • Група: BWC Супер Потребител
  • Регистр: 24-юни 05
  • Current Mood: Current Mood: Bookworm

Публикувано 10 февруари 2010 - 11:57

Свободата ни тегли към нови земи.
Виждаме я като нашата благословия, нашето право да започнем наново и да построим живота си по наше подобие. Да потърсим семената на нов свят и да ги посеем в нашата нова земя, чакайки плода на новите ни успехи. Нашият свят най-сетне е наш...
Но не е достатъчно.
Искаме още. Искаме световете, които ни държаха в затвора на ограничението си. Искаме да ги поставим на наше място и да видят какво е да си затворен в чужда земя. Искаме техните богатства и техните успехи.
Нашата свобода не е достатъчна. Искаме и тяхната...

Публикувано изображение

Шоуто е открито с пристигането на Kevin Hero, който тъкмо слиза от колата си и тръгва към залата. Оператора тръгва към него за интервю... и зад него го връхлита същият човек в червено палто и черна маска! Той бута Hero във вратата на залта, просва го с чук и го засипва с ритници! Отстрани се чува гласът на Loop и непознатият бяга. Loop проверява дали Hero е добре, след това се обръща към Оператора.
L: На някой ще му се пише много лошо, ако това се случи отново.
Loop помага на Hero да се изправи и двамата влизат в залата.

Mizernik, VITO, FinaL & TAFKA Joro vs. Mysterio, Spirit Killer, Jason Neill & Tuginator
Отборите от опоненти трудно се разбират кой да започне мача и накрая VITO и Spirit блъсват Mizernik и Мисти в ринга, карайки останалите да излязат. Двамата сключват рамене, Mizernik опитва да извърти Мисти в wristlock, но последният го удря с лакът, следва с чоп и бич. Mizernik го поваля с раменен блок и се засилва, Мисти минава под него, прескача го на връщане, опит за hip toss... блок, Mizernik контрира в свой, Мисти се премята на крака, скача за monkey flip, Mizernik го задържа и го качва на празния ъгъл отпред, нанася шамар и се качва при него. Мисти го бута от върха и полита с crossbody… Mizernik отстъпва и Мисти се разбива на тепиха. Mizernik търси да продължи, но е твърде близо до ъгъла си и VITO влиза със сляпа смяна. VITO заковава ритници по Мисти, изправя го и го издига във военна преса. Спуска го с лице напред в празен ъгъл, праща го от въжетата и го просва с ботуш! VITO се сменя с FinaL, двамата пращатМисти отново в празен ъгъл, VITO заковава нова преса и заляга пред ъгъла, а FinaL полита от гърба му и заковава летящ ритник! FinaL продължава със snapmare и падащ ритник в тила и покрива... за 2. FinaL изправя Мисти... който го изненадва с ченетрошач и се връща в ъгъла си, където се сменя със Spirit. Шампионът влиза със саблен удар за опонента си, след това приземява лакът брадва. Spirit изправя FinaL, вдига го във военна преса, за да покаже на VITO как се прави и го хвърля през ринга! Spirit се сменя с Tuginator, който влиза с лакти за FinaL, нанася няколко чопа в празен ъгъл и следва с бич... FinaL контрира и го следва... Tuginator се отхвърля с ръце от сглобката, прескача FinaL и го замазва за сглобката с падащ ритник. Tuginator заковава пеперуден гърботрошач и покрива – 1.. 2... НЕ! Tuginator отива да се смени с Мисти... но Spirit го изпреварва и влиза със сляпа смяна. Той праща FinaL обратно в ъгъла и заковава серия раменни тръсове, праща го в отсрещния и се засилва за копие в ъгъла... FinaL се премята през гърба му! Spirit се обръща в енцугири от опонента си и FinaL окончава със светкавичен ace crusher! Но няма сили да покрие и се проточва твърде дълго, затова FinaL лази към ъгъла си, вдига ръка... Joro се сменя и влиза с тичащ legdrop за Spirit. Покриване – 1.. 2... НЕ! Joro нанася лакти на шампиона, загребва го и го полага в дърво на обета в ъгъла. След това се засилва от отсрещния и заковава плъзгащ ритник! Joro се връща в ъгъла, за да се смени с Mizernik... VITO блъсва Mizernik и се сменя сляпо. VITO сваля Spirit от ъгъла и му помага да се изправи, след това го изтупва от прахта. Двамата следват с ръкостискане и позират за кратко пред тълпата... и в ринга внезапно влизат Mizernik и Мисти, които ги нападат в гръб! Повалят ги и сипят ритници. Мисти бута Spirit в празен ъгъл, а Mizernik праща VITO в отсрещния и двамата нанасят десет юмрука, следват с бич... шампионите контрират и блъсват партньорите си един в друг! Стерео саблени удари ги повалят и Mizernik и Мисти се изтъркалят в две противоположни страни извън ринга. VITO и Spirit ги следват и започва размяна на удари край ринга. FinaL и Neill влизат, оглеждат положението... и се засилват един срещу друг... разминават се и политат с летящи планчи върху биещите се извън ринга! Tuginator и Joro също влизат, оглеждат се... но махат пренебрежително с ръка към партньорите си и се насочват един към друг. Tuginator изненадва Joro с arm drag. Joro му я връща. Tuginator следва с втори. Joro става в ъгъла, избегва преса и заковава енцугири. Joro качва Tuginator на сглобката и го следва, опит за суперплекс... Tuginator го бута в ринга и заковава missle dropkick! Покриване – 1.. 2... НЕ! Tuginator с опит за Walls of TUGG… Joro блокира, свива крака, за да го издърпа и се превърта с него, изправяйки се в позиция за Walls of No Tomorrow! Tuginator се съпротивлява временно, достигайки бързо въжетата. Tuginator става зад въжетата и блъсва Joro с рамо, следва със sunset flip и преобръщане... Joro се измъква и веднага минава в нов опит за WoNT! Tuginator го премята странично, изправя се в засилка, Joro минава под него, прескача го на връщане, зарежда суперритник... Tuginator с кълбо под ритника, изправя се за свой... Joro хваща крака му, завърта го... Tuginator го изненадва с енцугири! Tuginator с опит за Codebreaker… Joro го задържа, засилва се с него и го блъсва в ъгъла. Joro качва Tuginator на въжетата, качва се при него, опит за super rana… Tuginator го задържа! SUPER POWERBOMB! Tuginator добавя LIONSAULT! Покриване – 1.. 2... 3! @ 10:00
Победители: Mysterio, Spirit Killer, Jason Neill & Tuginator

Докато Tuginator празнува в ринга, боят отвън става все по-напечен и евентуално охраната се намесва, за да ги раздели.

Ace Brown, RUIN, James Luck и Hellzin са зад сцената. Brown пренебрегва Оператора и говори на останалите:
AB: Тази вечер е първата вечер от нашето начало. Не онова, което левакът си мислеше, че ни лепва като ни „вади ог боклука”, а едно истинско начало. Hellzin, погрижи се да спечелиш претендентския мач. Тази вечер трябва смачкам един смешник, така че ще го караме по-полека засега. Но следващата седмица започваме „превземането” и нищо и никой няма да ни спре. RUIN, Jimmy, дръжте си очите отворени, не искам никакви грешки. Всички ли знаят какво да правят?
Останалите кимват. Brown плесва доволно с ръце, обръща се, за да бутне Оператора и тръгва по коридора към ринга.

“Dark Titan” Ace Brown vs. el Hijo del Roca
Brown гледа насмешливо опонента си, който подскача на място, тренирайки „атлетизма” си. Roca скача пръв в атака с чопове, които Brown поема без да трепне и нанася свой, който веднага просва Roca. Roca се изправя и засилва от въжетата, Brown тръгва в атака... Roca избегва ласото и нанася ритници в бедрото на Brown. Roca успява да свали опонента си на едно коляно и започва да реди шамари, които вече дават ефект и Brown залита несигурно назад, изправяйки се с олюляване. Roca се възползва със засилка и саблен удар... Brown се олюлява все повече. Roca се засилва и нанася втори... Brown все още е на крака. Roca се засилва за трети... Brown с контраатака... Roca минава под ръката му, оттласква се от въжетата, набира скорост покрай него и се оттласква и пред него, скок и летящо ласо най-накрая сваля Brown! Roca покрива... Brown го отхвърля на метър зад себе си и се изправя бесен. Roca все пак го изненадва с нови шамари, отива в ъгъла и се качва на въжетата... после слиза на второто и чака... скок... Brown го улавя! Издига го във военна преса и го запилява през ринга. Roca отскача от тепиха и застава на крака... и Brown го обезглавява с ботуш! Покриване – 1.. 2... НЕ! Brown хваща опонента си за гърлото и го изправя, издигане за Darkfall Bomb… Roca се измъква с отчаян ритник, залита към въжетата и се завръща с ласо... Brown изритва ръката му, завъртайки го на място и отново го улавя за гърлото! Издигане... Roca с нов отчаян ход хваща главата му в ножица и... HURACANRANA ЗА BROWN! Roca гледа и не вярва на очите си. Започва да празнува невиждания досега успех, причаква Brown да стане и се засилва... скок за crossbody… Brown го улавя! Brown прихваща Roca в меча прегръдка и започва да го извива като гъба! Roca нанася удари, опитвайки да се измъкне, но Brown не реагира на ударите! Съпротивата на Roca става все по-слаба, ударите – все по-вяли. Ръцете му се отпускат. Roca се срива на рамото на Brown и спира да мърда! Съдията проверява... Roca е аут! Край на мача! @ 5:03
Победител: Ace Brown

Brown пуска опонента си да се срине в краката му и вдига победоносно ръце. Той се обръща, за да се покаже на всички фенове... но вижда единствено летящото енцугири на Remus Willmore! Brown залита, Remus веднага скача на крака и добавя велосипеден ритник в гърдите му! Remus се засилва, скача и нанася скачащ лакът, олюлявайки Brown! Засилка и втори, засилка и трети и Brown пада на коляно! Remus изкреящва от ярост и забива порещ лакът! Завъртане и втори, завъртане и трети! Brown все още не пада! Remus се отдръпва в ъгъла и бърка в панталона си... вадейки гвоздей! Той дебне Brown... но в ринга внезапно нахлуват RUIN и Luck. Luck го задържа за крака, разсейвайки го, докато RUIN отнема гвоздея. Remus се измъква и нанася лакти на RUIN, засилва се и се спуска с плъзгащ ритник извън ринга по Luck. Remus вдига Luck и започва да го налага извън ринга, блъсва го в оградата и в ринга и продължава с още удари. В ринга, Brown се надига, отърсва се от ударите и хваща RUIN за врата, вдигайки го във военна преса, отива до въжетата... и го хвърля върху Remus! Luck веднага отвръща с ритници и вкарва Remus в ринга. Той залита на крака и се обръща към Brown... който го обезглавява с ботуш! Luck и RUIN влизат в ринга и тримата засипват Remus с ритници. Изправят го и го пращат в ъгъла. RUIN и Luck засилват Brown, който го смазва за сглобката с преса! RUIN веднага следва със snapmare и катапулт, пращайки го в DDT от Luck! Тримата се надвесват над безжизнения Remus и вдигат победоносно ръце. Те го заплюват за последно и излизат.

Nathan Xavier тъкмо влиза в залата и е посрещнат от Оператора.
NX: [/i]Бе ти дебнеш всички по входове и изходи, а? Да немаш брат близнак? Карай, сега е добре, че си тук, щото имам да кажа нещо. Изгубих седмица след седмица заради онази отрепка BJ Slim. Месеци наред не можех да се състезавам за нещо по-значително, щото Slim ме беше яхнал кат кранта и не ме пускаше да почина, за да започна нещо ново. Сега, когато починах, идвам тук, за да участвам в четворен елиминационен мач, в който победителят ще получи мач за световната титла, а последният останал с него – мач за Pure титлата. Може да сте сигурни, че аз ще съм сред последните двама. И дали ще получа шанс да взема световната титла или ще получа още един мач срещу оня въздухар – не ми дреме. Важното е, че тази вечер ще изляза от мача си с обещание за някаква награда, която смятам да спечеля още следващия път.[/i]

#1 CONTENDER’S MATCH (TAG TEAM TITLES)
Hellzin vs. Ledg

Двамата познайници веднага се хвърлят в атака, разменяйки юмруци. Ledg надделява, добавяйки европейски ъперкъти и изтласква опонента си към въжетата, където следва с бич. Hellzin се плъзва извън ринга вместо да се оттласне и кани Ledg да го последва. Последният се втурва след него и двамата обикалят веднъж ринга, накрая Hellzin влиза и дебне Ledg да влезе, нападайки с ритници. Ledg успява да хване крака му и се готви за удар... Hellzin отвръща с енцугири. Hellzin веднага следва с лакти и бич в ъгъла, засилва се и нанася раменен блок в корема, задно премятане и още един раменен блок. Hellzin приготвя Ledg за powerbomb в сглобката... Ledg се премята със sunset flip и го пробръща – 1.. 2... НЕ! Двамата са на крака, Hellzin изпреварва с ритник в корема и тръгва за суплекс... Ledg се прехвърля зад него и заключва headlock. Hellzin се опитва да се оттърве обикаляйки от едната страна на ринга до другата, но не успява да се отскубне, накрая успява да тласне опонента си от въжетата, но пада от раменен блок. Ledg се засилва отново, Hellzin се търкаля под него, изправя се и тръгва за падащ ритник... Ledg спира и Hellzin се разбива на тепиха. Ledg поема краката му и го изстрелва с катапулт над въжетата! Ledg следва опонента си извън ринга и го блъсва в оградите. Ledg го бута до съседните огради, отдръпва се и се засилва... Hellzin го премята в публиката! Следва го и настава brawl из тълпата. Съдията крещи и на двамата да се връщат в ринга, но те са твърде заети да се налагат взаимно. 1.. 2.. 3.. 4.. 5.. 6.. 7.. Hellzin пръв осъзнава, че се брои и бързо прескача оградата и се връща в ринга.. 8.. 9.. Ledg е плътно зад него... и успява! Hellzin продължава влизането си със засилка от въжетата и замахва с ласо... Ledg заляга, завъртане и дисков ъперкът! Покриване – 1.. 2... НЕ! Ledg поема Hellzin за кръста, издига го и го прехвърля със страничен суплекс. Ledg дебне отстрани... Hellzin залита на крака... опит за Final Execution… Hellzin блокира, обръща се и заковава ченетрошач! Засилка, сателитно завъртане и руско помитане! Hellzin добавя тичащ сентон! Покриване – 1.. 2... НЕ! Hellzin се изправя и също дебне изправянето на опонента си... ритник в корема и опит за Legendary Destroyer… Ledg се извърта, тръгва за ъперкът... Hellzin изритва ръката му, ритник и в корема, издигане и POWERBOMB В СГЛОБКАТА! Ledg пада на колене, а Hellzin зарежда суперритник... Ledg прави кълбо под ритника, засилва се до отсрещния ъгъл, става и се обръща... във втори суперритник! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Хелзиндръпва Ledg пред ъгъла и изкачва върха, полет за cannonball senton! Няма никой вкъщи! Ledg дебне отстрани и се засилва за воле в главата... Hellzin избегва и го преобръща – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Двамата се изправят едновременно, Ledg е първи с атака и заковава страхотиво ласо! Ledg минава зад опонента си и пада на четири крака, дебнейки хищно... още малко... още малко... свива се и скача като змия - Final Execution… Hellzin го бута към въжетата! Ledg се залюлява от тях и се завръща с диво ласо... Hellzin минава под него, също се засилва от въжетата и отрязва завръщането му с копие... което Ledg обръща в DDT! Ledg се изправя и отново дебне... внезапно край ринга се изсипват RUIN и Luck. Последният се качва на ръба, разсейвайки съдията, докато Luck се промъква зад Ledg... който го усеща, обръща се и го погва с юмруци, поваляйки го при всеки удар. Luck се изтъркаля зад въжетата, Ledg се пресяга да го вдигне, за да го бутне... но Luck го хваща за главата и го обесва през въжетата! Ledg залита назад и се обръща... в копие от Hellzin! Hellzin го изправя и издига... CORNERBOMB! Следва със SHINING SUPERKICK! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕЕ! Hellzin гледа невярващо, след това се оглежда, чудейки се какво да прави. Изправя Ledg и тръгва за бич... Ledg контрира бича и се навежда за прехвърляне... Hellzin обаче го отнася с тичащ LEGENDARY DESTROYER! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТРИ! @ 12:47
Победител: Hellzin

Hellzin празнува победата си над стария си враг заедно с RUIN и Luck и тримата дори му заковават по някой друг ритник преди да напуснат ринга, подканвани от тичащия към ринга Mizernik, въоръжен с дълга тръба.

BJ Slim е зад сцената и говори с Оператора.
BJS: Значи, седя си аз вкъщи и получавам обаждане от Архитекта, който ми казва „Честито, на следващото шоу няма да си защитаваш титлата.“ И, разбира се, зад всички такива думи има уловка и каква е тя? Имали новак в компанията и аз съм този, който ще му даде дебютен мач. Аз! И му казвам, „Архитект, шегуваш ли се? Имам много по-важни дела от това да уча бебета как да ходят или да си чистят носа с пръст. Нямам време за подобни глупости.“ И помага ли това? Не, разбира се. Тази вечер ще приветствам най-новото попълнение към ростера – поредния член на академия Харди – Cold Crusher. Това е смешно. Аз съм шампион, не детегледачка. Е, ако не друго поне ще приключим бързо.
Към двамата се насочва ново лице... именно новодошлия в WIW – Cold Crusher!
CC: Значи това бил великия BJ Slim? Не изглеждаш много специален. Вече съм разочарован, а съм чувал толкова много неща за тебе – нападаш опонентите си преди мач, мамиш в мачовете си и т.н. Е, само опитай да направиш това в нашия мач.
BJS: Или какво? Знаеш ли, честито, току-що ми върна желанието да вляза в ринга с тебе. Тази вечер едва ли ще мога да спя, ако преди това не те ступам и те върна в дупката, от която си излязъл!
CC: Имам години опит. Не съм някакъв новак, който да влезе тук и да бъде подмятан наляво-надясно. Тази вечер победата ще е моя, а следващия път мисля отново да вляза в ринга с тебе – със залог твоята скъпа Pure титла!
BJS: Имаш още много боб да ядеш преди да ме стигнеш, дечко! Знаеш ли какво, много добре. Дори ще ти помогна. Ще видиш, че да загубиш не е особено трудно. Да направим нещата още по-интересни, а? И двамата ще назовем две хватки, които ще бъдат забранени. Ако някой от двамата използва тези хватки, съдията веднага ще го дисквалифицира. И ако съм аз – следващия път ще сме аз и ти за Pure титлата. Ако си ти – повече никога няма да се мяркаш пред очите ми. Сделка?
Slim протяга ръка. СС го поглежда... и приема.
BJS: Много добре. Да видим сега какво няма да ти бъде позволено да използваш... хм, изглеждаш лек, значи несъмнено правиш много падащи ритници. Така че всякакви вариации на тази маневра ще са забранени. Какво друго... ами, разбира се. Идваш от академия Харди, значи несъмнено правиш онзи смешен ace crusher. Така че забранявам и това!
CC: Много добре. А при теб... забранени са Volcano Eruption и Anaconda Vice!
CC се ухилва и тръгва по коридора, оставяйки Slim с широко отворени очи.
BJS: Не, чакай малко! Не са позволени финишъри! Ей! Върни се! (Slim поглежда Оператора.) Мамка му...

Loop влиза в съблекалнята на Hero, който тъкмо слага единия си налакътник.
L: Шампионе. Как е?
КН: Имал съм и по-лоши нощи.
L: Ще се оправиш ли за мача? Ако искаш да го отложим.
Hero го поглежда ядосано.
KH: О, да. Едно нападение и крехкия Hero пада и не е в състояние за нищо. Нямам синдром на Вролик! Аз съм световния шампион! И съм готов за всякакво предизвикателство, г-н Перфектен!
L: Не се впрягай, само питах. И не се дръж като задник. Все едно аз съм те нападнал. Последния път, когатo бяхме в ринга беше на 100% и все пак някак си не излезе победител, не ми е нужно да те нападам преди мача. Просто исках да се уверя, че няма да взема титлата от контузен опонент.
Hero се изправя внезапно и застава очи в очи с Loop.
КН: Всъщност, няма да вземеш тази титла, точка. Последния път е минало. Времената се менят, резултатите – също. Не се прави на майка Тереза и на загрижен. Не се плаши, че няма да си получиш шанса за титлата. Ще го получиш тази вечер. За твое съжаление, изходът няма да ти хареса. Сега се махай.
Loop го поглежда спокойно, поклаща глава и се обръща, за да излезе от стаята. Hero го спира:
КН: И още нещо. Ако открия, че имаш нещо общо с кретена, който ме напада, знай, че много, много ще съжаляваш.
Loop излиза без да каже нещо.

BJ Slim vs. Cold Crusher
Slim иска да започне мача с ръкостискане за „добре дошъл“ и протяга ръка. СС я приема... и Slim внезапно я дръпва, замахвайки с юмрук... СС го контрира в backslide – 1.. 2... НЕ! Slim се изправя преди опонента си и по навик прилага полунелсън, приготвяйки Volcano Eruption... но се спира навреме и се дръпва. СС го гледа ухилен и го кани да си довърши мисълта. Slim напада ядосан... и СС го улавя в inside cradle – 1... 2... НЕ! Slim се изтъркаля извън ринга, за миг на отдих... а СС го следва с tope atomico! СС връща Slim в ринга и изкачва въжетата, дебнейки... Slim е в позиция, СС обаче се колебае за миг и чак след това полита с crossbody от върха! Slim е повален... но се превърта с опонента си и се изправя, издигайки го със себе си и го праща с fallaway slam през ринга! Slim го изправя и нанася юмруци, след това го праща в ъгъла и следва с раменни тръсове. Slim го премята със snapmare и го просва с падащ ритник в тила, след това започва да се подиграва, питайки „Можеш ли така?“ Slim покрива... за 1. Изправя го и нанася още юмруци. Следва с бич от въжетата... но пропуска ласо... пропуска лакът... СС го връхлита със сателит и huracanrana! Slim се изправя... и попада във втора huracanrana. СС го очаква отново с ритник в корема и се приготвя за ace crusher... Slim му се подиграва, казвайки „Давай! Хайде!“, но вместо да закове ace crusher, СС го засажда с DDT! Покриване – 1.. 2... НЕ! СС издърпва опонента си в средата на ринга и изкачва сглобката. СС внезапно хваща крачола на съдията и го дръпва, препъвайки да залитне към въжетата и това разваля баланса на СС, който пада на слабините си! Slim се изправя, издъпрва го от върха и го просва със Side Effect! Покриване – 1.. 2... НЕЕЕ!! Slim за миг се чуди с какво да продължи, изправя опонента си и тръгва за суплекс... СС се прехвърля зад него, блъсва го в сглобката и скача на раменете му за reverse rana... Slim го задържа! Slim го хваща за краката и го спуска със замах с лице напред в обтегача отпред! Следва с германски суплекс с мост – 1.. 2... НЕЕ! Изправяне и нов опит за суплекс... СС блокира, опитва малък пакет... Slim се претъркаля през захвата и става с него, издига го... СС го удря с коляно, освобождавайки се, засилва се... Slim дръпва съдията пред себе си и СС спира на място. Slim бута съдията и използва мига на разсейването му, за да закове ритник под пояса на опонента си! СС се срива на колене, Slim се засилва срещу него – SHINING WIZARD! Покриване – 1.. 2... 3! @ 7:09
Победител: BJ Slim

Slim не губи време да се радва на победата си, а вместо това заключва Anaconda Vice на СС! Той се опитва да го удуши, а съдията не може да направи нищо по въпроса! Започва музика и по рампата се спускат FinaL и Jason Neill! Slim веднага пуска СС и се изтъркаля извън ринга, хилейки се срещу двамата. FinaL помага на СС да се изправи, докато Neill изпраща Pure шампиона с поредица закани.

Remus слиза по рампата, качва се в ринга и взима микрофон.
RW: Brown, излизай веднага! Писна ми играта на гони и догонвай! Ще решим всичко тук и сега!
След малко започва музиката на Brown, който излиза заедно с Luck и RUIN.
AB: Тук и сега? Не мисля така. Всъщност, мисля да не приключвам това скоро. Първо ще изцедя всяка капка кръв, пот и сълзи от тялото ти, както ти изцеди всичкото време, което ние можехме да прекараме в трупане на успехи, вместо в гонене на маниите ти! Тук и сега ще започне единствено края за Remus Willmore! И началото на този край ще постави RUIN!
RUIN се спуска по рампата и влиза в ринга, следван от Luck, който остава отвън. Brown се ухилва доволно и напуска. Скоро при двамата излиза съдия и дава начало.

Remus Willmore vs. RUIN w/ James Luck
Remus напада веднага и с RUIN разменят лакти в средата на ринга. По-здравите лакти на Remus надделяват и той изтласква опонента си в ъгъла, където продължава с още помитащи лакти. Luck се качва на ръба и го извиква и Remus веднага се обръща, за да го свали с велосипеден ритник! Remus се обръща отново... и RUIN го обезглавява с ласо! RUIN не атакува известно време, възстановявайки се от лактите, след това продължава с юмруци по падналия си опонент. Става и стоварва няколко ритника, продължава с изправяне и суплекс. Допълва с kneedrop! Покриване – 1.. 2... НЕ! RUIN вдига опонента си, загребва го и го тръшва пред ъгъла. Застава пред сглобката и следва Vader bomb... Remus вдига колене! RUIN се претъркаля до другия край на ринга. Remus се надига и напада с ласо... RUIN заляга, Remus се оттласква от въжетата... където Luck го препъва и той залита право в DDT-то на RUIN! Покриване – 1.. 2... НЕ! RUIN се изправя и дебне... опит за Decay Cutter... Remus го блокира, праща го от въжетата, RUIN се изсилва за ново ласо... Remus блокира с чук през лакътя, завъртане и порещ лакът в лицето! RUIN се олюлява, Remus се завърта отново и нанася втори порещ лакът! RUIN се срива, Remus покрива – 1.. 2... 3! @ 3:21
Победител: Remus Willmore

Remus изправя RUIN и го вдига в аржентинска носилка... но Luck се намесва в гръб и го рита в слабините! Remus се превива, изпускайки RUIN и Luck го обръща към себе си, за да закове Failure Mark (Hammerlock DDT)! Luck го сритва няколко пъти, след това помага на партньора си да се изправи и двамата напускат ринга.

INTERMISSION!

No.1 CONTENDER’S 4-WAY FRAY
Nathan Xavier vs. Anger vs. Uchiha G vs. Yo The Real

Мачът е с елиминации. Uchiha открива срещу Anger, докато Xavier напада Yo. Двете двойки се дръпват в отделни ъгли, където разменят удари, сменяйки местата си на няколко секунди. Накрая Uchiha и Xavier пращат Yo и Anger с бичове един към друг, последните се залюляват с doe-see-doe и се връщат с падащи ритници в съответните си опоненти! Uchiha и Xavier се плъзват извън ринга, Yo и Anger се засилват един срещу друг... и се разминават, политайки със суисиди върху опонента на другия! Двамата се връщат в ринга и откриват наново със сключване. Anger с wristlock, Yo се премята и връща arm drag. Anger отговаря със същото. Yo се засилва, Anger го подсилва, минава под него, прескача го, опит за hip toss... Yo се премята на крака и го прехвърля с пожарникарска носилка, зарежда ритник... Anger заляга, претъркаля се в ъгъла и се изправя и дръпва навреме да избегне пресата на Yo. Anger се дръпва отново и завърналия се Uchiha прелита около него, смазвайки Yo с летящ чифт колене в гърдите! Uchiha също се дръпва и Xavier връхлита Yo с преса! Xavier се навежда и Anger скача от гърба му с падащ ритник за Uchiha, връщайки го извън ринга. Xavier и Anger поемат Yo с двоен snapmare, стерео ритници в гърба, срещуположна засилка и сандвични падащи ритници! Двамата изхвърлят Yo от ринга и се съсредоточават върху себе си. Сключване, Anger бързо минава зад него с ключ около кръста... Xavier се измъква и прилага същото... Anger се засилва напред, блокира кълбо на О’Конър, обръща се за ласо... но е уловен за експлодер... Anger блокира с лакти в тила, връща се със засилка... Xavier го издига... и получава падащ ритник! Anger добавя standing moonsault! Покриване – 1.. 2... НЕ! Anger загребва и тръшва опонента си пред ъгъла и изкачва сглобката. Приготвя се... Yo внезапно се озовава пред него, springboard-ва и... STANDING SUPER RANA! Anger прелита ринга и се разбива пред отсрещния ъгъл! Yo става и веднага заляга, избегвайки ласото на Xavier и му връща въртящо енцугири! Uchiha опитва да влезе, но Yo го пресича с бейзболен ритник между въжетата! Yo вижда Xavier навреме, избегва повторно ласото и го смазва за ъгъла със зверски падащ ритник в корема! Yo се връща при Anger в ъгъла – скок за Highway 2 Reality… Uchiha се озовава на ръба и го пресича с ритник в главата! Yo се изсипва върху Anger, а Uchiha изкачва сглобката – DOUBLE FOOTSTOMP върху двамата! Uchiha дръпва Yo и покрива – 1.. 2... 3! @ 6:10

Uchiha изправя Anger и го вдига на рамене, приготвяйки се за засилка... Anger обаче нанася лакти и слиза, продължава с лакти, няколко чопа, страничен ритник, ченетрошач, засилка и spinning wheel kick! Anger помита и Xavier с подобна серия, но окончава с бич... Xavier контрира бича и го посреща с експлодер! Xavier изправя Anger, опит за X Killa… Anger се премята зад него и заковава енцугири. Anger скача на раменете му... Xavier блокира reverse rana-та и хвърля опонента си върху въжетата отпред. Xavier го дебне, опит за ace crusher… Anger го бута към въжетата и скача за huracanrana... Uchiha го спира със захват за кръста, издърпва го от Xavier и приготвя германски суплекс... Anger се премята на крака! Anger с падащ ритник и праща Uchiha в Xavier! Anger се засилва и заковава сателитно DDT на Uchiha! Покриване – 1.. 2... НЕЕЕ! Anger изкачва ъгъла и полита с moonsault… няма никой вкъщи! Anger се приземява на крака и веднага пада на колене, избегвайки ласото на Xavier... но не и зловещия ритник на Uchiha, който го връща на крака! Uchiha се засилва повторно – BUSAIKU KNEE KICK! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТРИ! @ 10:13

Uchiha и Xavier се изправят един срещу друг като последни останали. Нетърпелив да направи чисто помитане, Uchiha напада пръв с ритници в бедрото. Xavier му отвръща със свои, но бързо сменя тактиката, добавяйки и юмруци. Uchiha го разтърсва със страничен ритник в гърдите, праща го с бич в ъгъла и се засилва... Xavier се дръпва и праща Uchiha с глава напред в сглобката, следвайки с кълбо на О’Конър – 1.. 2... изритването праща Xavier към ъгъла, той скача на второто въже и отскача с crossbody и ново покриване – 1.. 2... НЕ! Xavier нанася лакти, следва с бич... Uchiha контрира очаква с ласо... Xavier контрира с въртящ вратотрошач! Xavier изкачва най-близкия ъгъл и приземява diving ledgrop! Покриване – 1.. 2... НЕ! Xavier дава сигнал за X Killa… Uchiha блокира, издига опонента си в електрически стол и търси главата му... Xavier панически нанася чукове в темето и се спуска зад него, блъсвайки го с гърдите напред в ъгъла. Xavier го качва на въжетата и се качва след него, сипейки юмруци в тила, за да няма съпротива. Xavier се приготвя за заден суперплекс... Uchiha обаче блокира с лакти и блъсва опонента си от върха. Обръща се и полита за double footstomp… няма никой вкъщи! Uchiha се заковава на крака и за миг е като парализиран... миг, достатъчен на Xavier да го поеме, обърне и... ЕКСПЛОДЕР В СГЛОБКИТЕ! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Uchiha се изтъркаля извън ринга за миг на отдих... миг, който Xavier не му дава и го връхлита с TOPE CONHILO! Xavier празнува с публиката мини-победата си, после връща Uchiha в ринга и следва нов опит за X Killa… издига го... Uchiha се спуска на крака и го изненадва с German suplex hold – 1.. 2... НЕЕЕ! Uchiha се бави, докато събира сили да се изправи. Xavier вече е на крака и го очаква с ботуш... Uchiha хваща крака му, завърта го, завърта се с него и заковава заден ритник в корема му! Нанася втори и Xavier залита към ъгъла. Uchiha се засилва с чифт летящи колене... Xavier избегва, хваща единия крак на Uchiha, препъва го на тепиха и заключва ankle hold! Uchiha веднага контрира с кълбо и прилага cross armbar! Xavier задържа ръцете си, за да няма пълно изпъване на ръката, кълбо назад го изправя, той издига Uchiha и се засилва към ъгъла... Uchiha се прехвърля над него, sunset flip и преобръщане – 1.. 2... НЕЕ! Едновременно изправяне, Uchiha с висок ритник... Xavier избегва, опит за ace crusher… Uchiha блокира, извива Xavier назад, издига го и го прехвърля в носилка... Xavier се измъква зад него, препъва го и отново се връща към ankle hold! Този път Uchiha се бави и вече се колебае за предаване... успява да се надигне на един крак, скок за енцугири... Xavier заляга, дръпва опонента си в ключ на кръста... Uchiha се засилва напред и пада, пращайки Xavier с лице напред във втория обтегач на ъгъла отпред. Xavier се срива пред ъгъла, Uchiha го изкачва... и внезапно Yo се завръща и се качва на ръба, само поклащайки въжетата и причинявайки загубата на баланс и Uchiha пада на слабините си върху въжетата! Съдията веднага крещи по Yo да се маха, но не може да даде дисквалификация. Xavier вижда възможност, качва се на върха пред Uchiha – AVALANCHE EXPLODER! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТРИ! @ 18:30
Претендент WIW Title: Nathan Xavier
Претендент Pure Title: Uchiha G

WIW WORLD CHAMPIONSHIP
“The Phenomenal” Kevin Hero © vs. Loop

Двамата откриват с дълго преценяване, Loop пристъпва по уверено за сключване, но Hero се колебае и отстъпва. Loop го изчаква търпеливо да се доближи и мачът е открит с първото сключване. Hero веднага поема контрол над китката, извива ръката и минава зад Loop, опитвайки да го приведе... и Loop се измъква без усилия с лакът в главата му. Hero отстъпва и отново се колебае за сключване. Все пак второ следва, Hero отново поема контрола, извива ръката в hammerlock и този път се пази от лакътя, което обаче оставя ръката по-отпусната и Loop се извърта извън захвата, препъвайки с лекота шампиона по лице. Loop сяда на гърба му и го шляпва няколко пъти през тила, следвайки с chinlock в същата позиция. Hero успява да се вдигне на четири крака с Loop на гърба си... и Loop го пуска и скача на място, сядайки със сила върху гърба му, връщайки го по лице на тепиха. Нов chinlock. Hero не опитва да се форсира извън захвата, този път лази бавно към въжетата... и хваща най-долното. Loop го оставя и Hero оставя да лежи по гръб, гледайки подразнен. Loop само свива рамене и спортменски му предлага ръка... и Hero приема, изправя се... и го дръпва внезапно в cravate. Hero контролира главата на претендента, извивайки го и опитвайки да го измори рано. Loop опитва да се отскубне, но захвата е прекалено здрав. Извиване не помага, той опитва да го блъсне към въжетата... Hero се спира с ботуш върху най-горното и избутва опонента си на тепиха, задържайки го в заземена позиция. Loop събира сили да се изправи, отново посяга към въжетата... и Hero внезапно го прехвърля с cravate-plex! Покриване... за 1. Hero посреща Loop с лакът, два, бич... Loop контрира... Hero блокира контрата и го връща в крават. Loop се задържа известно време под натиска, след това подпира крака на Hero със стъпало и го бута на едно коляно, форсирайки го да го наведе. Ръцете на Loop са в обсега на краката на Hero и той хваща изправения, карайки Hero да се изправи на подскоци. Краватът е разхлабен и Loop се измъква и веднага следва с dragon screw! Loop с опит за figure 4... Hero го изритва към въжетата, минава под него, изправя се със скок за феноменален ритник... Loop спира на място, Hero пада по гръб и Loop веднага опитва Sharpshooter! Hero се извива, блокирайки, свива крака и отново изритва Loop назад. Скача на крака... и веднага заляга, избегвайки идното ласо. Пеле ритник! Loop е зашеметен, Hero с Hero's Welcome... Loop се обръща и контрира със суплекс северно сияние! - 1.. 2... НЕ! Двамата са на крака, Hero напада с лакът, Loop поема удара и отвръща с ритник в корема, бута Hero в ъгъла и забива няколко чопа. Loop се отдръпва и засилва за преса... но изяжда ботуш. Hero се засилва... Loop го улавя и потрошава с cradle backbreaker! Loop с нов опит за Sharpshooter... Hero пречи на крака му... Loop спира и вместо това го обръща с Boston crab! Hero се извива под натиска на гърба и лази бързо към най-близките въжета, хващайки най-долното. Loop го обръща отново, но не пуска краката. Вместо това го дръпва рязко във въздуха и го улавя с коляното си с нов гърботрошач! Покриване... за 2. Loop изправя опонента си, нанася удар в корема, нанася удар в гърба, после втори и заковава класически гърботрошач за още 2. Loop с нов опит за Sharpshooter... Hero освобождава краката си, издига се с тях нагоре и го улавя с huracanrana от тепиха! Loop се плъзва извън ринга, за да се окопити от изненадата, но за още по-голяма изненада, Hero го връхлита със somersault plancha! Двамата са на пода и Hero се държи за гърба, опитвайки да се изправи преди опонента си. Успява и го връща в ринга, след това причаква на ръба... скок върху въжетата... Loop внезапно се стрелва напред и забива gliding kick в крака на Hero! Hero пада на стомаха си върху въжетата и отскокът го праща с премятане вътре. Loop веднага хваща ударения крак и прилага FIGURE 4 LEGLOCK! Hero се гърчи от болка! Извива се, мята се, държи раменете над тепиха... и евентуално успява да се обърне, обръщайки натиска! Loop веднага се хваща за близките въжета и съдията се заема да разплете краката им. Двамата са на крака, Loop напада... Hero блокира юмрука, отвръща с лакът и се дръпва с накуцване, оттласква се и подскача на един крак, за да нанесе втори лакът. Loop веднага хваща крака му, но Hero се измъква, завърта на място и заковава порещ лакът! Loop залита назад, Hero хваща главата му, отскача от близката сглобка и го засажда с торнадно DDT! Hero се издърпва с помощта на въжетата зад тях, дебне от ръба, разтривайки коляно да вкара живот в него... Loop е на крака, Hero скача на въжетата... залита несигурно... и все пак полита и заковава Superman Elbow! Покриване – 1.. 2... НЕЕЕ! Hero лази към въжетата, чакайки опонента си. Става и опитва Hero's Welcome... Loop отново се извърта, Hero този път стоварва чукове в гърба му, отдръпва го и скача зад него, повличайки го със себе си – crucifix driver! Покриване – 1.. 2... НЕЕЕ! Hero хваща крака на опонента си, обръщайки го по лице, престъпва го и пада, заключвайки HANGMAN'S CLUTCH! Loop вдига ръка, търсейки въжета, но са твърде далеч. Търси алтернативи... и се спира на крака на Hero. Хваща го, извива го, докато Hero не разхлабва захвата и се изправя – SHARPSHOOTER! Hero заравя лице в шепите си, за да не крещи, натискът върху гърба и краката го убива, но отказва да се предаде! Извива се още малко надолу... хваща крака на Loop, връща се в изходна позиция и го препъва до себе си – HANGMAN'S CLUTCH! Loop изглежда поразен, но местенето из ринга ги е отвело до въжетата и спасението е на една ръка разстояние! Hero го пуска с нежелание, дръпвайки се в ъгъла. Издърпва се на крака, вижда тичащия опонент и вдига по невнимание болния крак... Loop го хваща, дръпва го по гръб и продължава със SINGLE LEG GIANT SWING! Десет завъртания по-късно Loop го спира и приготвя нов Sharpshooter... Hero обаче го хваща при навеждането с малък пакет – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Двамата са на крака, Loop изпреварва Hero с ласо през корема и приготвя руско помитане... Hero контрира с arm drag... Loop се завръща бързо, търсейки крака му... Hero го посреща с коляно в корема! Праща го от въжетата... и Loop се авръща с GLIDING KICK в лицето! Hero пада като гръмнат! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Loop го изправя, опит за Tiger Driver... Hero контрира със spike huracanrana! Прехвърля се върху него и продължава с нов HANGMAN'S CLUTCH! Този път са в средата на ринга и Loop не може да бяга. Той търси крака на Hero, който този път се предпазва. Търси да се извие или обърне, но захватът е железен. Опитва да се претърколи... без успех. Loop губи сили бързо... и замира. Съдията го проверява. Вдига ръката му веднъж... и тя пада. Вдига я отново... отново пада. Трети път... Hero се отпуска уверен в победата си... и внезапно Loop се претъркаля встрани, хващайки се за въжетата! Hero не вярва на очите си и тропа вбесен по тепиха. Той се надига и причаква Loop, за да прецени колко бързо се движи. Loop става сравнително бързо и напада... Hero се дръпва, блъсвайки го с лице напред в сглобката! Извива го назад, качва краката му на въжетата – HANGING HERO'S WELCOME! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТРИ! @ 29:17
Победител: Kevin Hero (3rd defense)

Hero се претъркаля от Loop, стискайки вече на спокойствие крака си. Съдията му дава титлата и Hero я вдига с едната си ръка, с другата помагайки на краката си да се изправи. Той накуцва към Loop и му подава ръка, за да му помогне... и в ринга нахлува маскирания мъж, който го просва със зверско северно ласо! Мъжът изсипва няколко ритника по Hero, докато Loop гледа безпомощно и в полусъзнание отстрани. Охраната идва по рампата и мъжът най-сетне си тръгва, но не и преди последен ритник по главата на шампиона.

Оператора е зад сцената и търси мнението на Архитекта.
A: Бе я се разкарай...
Архитекта го блъсва и се насочва вбесен към изхода на залата.

Какво се случва в WIW? … Remus vs. Brown? … Hellzin и Mysterio vs. Dead End – признак за нови шампиони? … Uchiha vs. BJ Slim – сблъсък на бившите партньори ... Hero vs. Xavier – сблъсък на бившите опоненти ... И още!

Очаквайте!

Публикувано изображение
4

Share to Facebook Share to Twitter Share to MySpace Stumble It Share to Reddit Share to Delicious More...

#262 Потребителя е офлайн   Petioo09 

• Upper-mid-carder
  • Група: BWC Потребител
  • Регистр: 06-август 09
  • Current Mood: Current Mood: Cool

Публикувано 10 февруари 2010 - 12:34

Много добро шоу.При дебюта ми си направил много добър сегмент между мен и BJ Slim.И мача е невероятен.Още от дебюта ми май ще имам вражда.Обаче може да имам и съюзници.Останалите сегменти и мачове също бяха на ниво.Много добро шоу стана тази седмица.
8/10.
Публикувано изображение
"I will not DIE" isn't just a catchfrase - it's a lifestyle!
1

#263 Потребителя е офлайн   G   Inception 9.6/10 imdb ;[ .. Sri Godfather?

• Living Legend
  • Група: BWC Модератор
  • Регистр: 28-май 05
  • Current Mood: Current Mood: Apelike

Публикувано 11 февруари 2010 - 11:45

"Свободата ни тегли към други земи." подходящо изказване за различната насока общо взето, която видяхме в този евент. Да минем и към самия е -> Поредната атака над Хиро, интересно кой толкова иска титлата му, но не желае да man up-не.. интересна история която ще се следи! Loop vs Hero tonight for the belt!! Какво повече да искаме от М.Е.? Незнам какъв бе смисълът от първият мач като цяло и не ми хареса неразбирателството в началото, все едно и кечистите не знаеха за какво излизат и е без значение този мач (можеше да изразиш някой хийл с този ход, но цели два отбора.. леко странно). Все пак добър завършек и интересно начало на следващият сегмент. Ace Brown, RUIN, James Luck и Hellzin традиционно го раздават като "доминираща" сила с изявени лидерски умения на Brown.. но от план до изпълнение има разлика! Враждата която развиваш между Remus & Brown също ми допада -> Бе ясно, че Ейс ще вземе победата (в последвалия мач), Ремус ще го нападне след това демонстрирайки че 1 он 1 Браун няма шанс.. и разбира се неговите "маймуни" ще се намесят за да има HEAT! Все пак Солиден буукинг и добър сегмент. МНОГО ДОБРА идея за сегментът между Loop и Hero (изразяваш, че Loop се грижи за здравето на шампиона, но това общо взето показва вътрешно, че и той не е сигурен дали ще спечели! Hero въпреки, че е солидно наранен ЩЕ вземе мачът за да не покаже слабост) Ето за това обичам WIW, буукингът е здрав - ВИНАГИ!

- В промото на Xavier има лек проблем с таговете.. не че има особено значение, но все пак да отбележа. Самото промо бе целенасочено, както и почти всички сегменти в евентите ти.. няма много излишни "спагети".

И ето, че започва "Ерата" на мачовете след бурното начало и то бая интересни.. Странна концепция за претендентското място (Tag Team Titles претендентското място) в 1 on 1 мач.. но все пак издигна образа на Hellzin с тази победа над ЛЕДЖ!! И ето, че той изпълни заръката на Ейс, от което могат да се извлекат дивиденти. СМААЗВАЩО промо си направил с моя образ :D доволно доволно! „Архитект, шегуваш ли се? Имам много по-важни дела от това да уча бебета как да ходят или да си чистят носа с пръст." - тази част ме разби, типично в мой стил. Все пак Cold Crusher явно има balls изправи се face to face с Великия BJ Slim и ето, че след стабилна наредба сме един срещу друг.. обичам когато нещата от незначителни станат лични :) За мачът какво да кажа, за момент си помислих, че ще го издигнеш за моя сметка, но това не стана и ПОБЕДНАТА МИ СЕРИЯ продължава епично да се движи нагоре! SHINNING победа за Слим и да минем към главните мачове.. Използва прекалено много Ейс на това шоу, но все пак бърза и заслужена победа на Remus над RUIN, но "alone" фактора скоро ще повлияе на Willmore, просто е въпрос на време! Главните мачове бяха с НЕВЕРОЯТНО качество.. особено 4 Уея за претендентското място! Евала за поредната защита на Hero и сегмента след това.. нова атака, това вече става "big deal".. и шампионът едва ли ще дойде спокоен срещу Xavier на следващото шоу.. Солиден противник извадих, бивш партньор -> Uchiha G ще падаш пидж :(

Какво се случва в WIW? … Remus vs. Brown? … Hellzin и Mysterio vs. Dead End – признак за нови шампиони? … Uchiha vs. BJ Slim – сблъсък на бившите партньори ... Hero vs. Xavier – сблъсък на бившите опоненти ... И още!

^
ЛОЛ.. определено ще бъде интересен следващият WIW и BJ ще бъде там заради фенките.. мерси!

Този пост е редактиран от G: 11 февруари 2010 - 11:50

Публикувано изображение
ЗАПИСВАЙТЕ СЕ

WRESTLING GALAXY

WRESTLINGS WORLDS
3

#264 Потребителя е офлайн   BiZkiT   lucky?

• Red Devil
  • Група: BWC Потребител
  • Регистр: 03-август 06
  • Current Mood: Current Mood: None Chosen

Публикувано 15 февруари 2010 - 10:02

Дневник, за който позабравих, въпреки че съм world champ. Искрено се извинявам. Странно мислех си, че съм коментирал Destiny & Breaking the chains, но явно съм си мислел да го направя. Не виждам смисъл да се връщам чак толкова назад, но искам да споделя, че си mark-нах, когато станах champ :happy: Също така Remus vs. Loop се получи може би най-добрият ти мач (заедно с още 1,2)

Revenge

Честно казано, след първия сегмент си мислех, че ще се стигне до троен мач между мен, Yo & Loop. Радващото в ситуацията е, че развиваш цели три истории (коя по-голяма, коя по-малка) и се радвам, че най-после световната титла получава вниманието, което заслужава. Още повече когато аз я държа.

Няколко доста силни отбора се образуват в лицето на stable-а и Mizernik & Ledg. Чудно какво следва за Remus, след като беше отхвърлен, всичко с Loop свърши. Btw, може би точно някой от Stable-а има пръст в нападението над Hero?

Поредна победа за BJ Slim и той се превръща в един от най-запомнящите и доминиращи шампиони в WIW.

Отново белстящи МЕ и co-ME! Нямаш слаб мач, който да оглавява event-ите ти, което говори за страхотно постоянство и желание за писане. Евалата! :)

Freedom

Скоро май не съм казвал колко ми харесват встъпителните думи преди event-а. Е, казвам го. За пореден път. :happy:

Забравих да го напиша по-горе, но мразя multiperson tag мачове. Особено в дневници. Освен, че е леко трудно за следене почти всеки един от участниците не получава достатъчно време за изява, но е нормално да вкарваш в такива мачове хора, за които нямаш истории в момента.

Сам си отговорих на въпроса какво следва за Remus. Мислех, че няма да търси отмъщение, тъй като е прекалено отчаян, но явно съм сбъркал.

Hero обръща heel? Или просто съм супер арогонтно копеленце? Хмм.. Странно бе и, че Slim избухна така и явно ще го видим в програма срещу новака.

След изказването на Xavier предполагах, че ще спечели шот. Интересното е дали Cold Crusher ще се намеси в мача между G & BJ Slim. (Бду, кой е Uchiha G? :huh: От началото на дневника не мога да разбера)

Страхотен face vs. face MЕ, въпреки че отново се показаха малко heel-ски маниери от мен или пък си внушавам. Може би следващото шоу ще разберем и кой ме атакува за трети път и по-интересното защо?
Публикувано изображение
1

#265 Потребителя е офлайн   Remus   My Ego has 2 Sub-Egoes. Each One is bigger than the Other.

• Title Contender

Публикувано 16 февруари 2010 - 12:19

Виж мнениетоBiZkiT написа на :

Бду, кой е Uchiha G? :huh: От началото на дневника не мога да разбера

Нямам идея кой е Uchiha G. Сега проверих кой ми е пращал ЛС-то за Uchiha G и излиза Deleted Member. Честно казано, нямам идея повечето кои са. Ако гледам кой-кой е, трябва да се съобразявам и с това кой и какво коментира и тъй като не разполагам с много коментиращи, пиша истории както и с когото ми хрумне, без да се съобразявам с user-и (поне в 90% от случаите). Да, винаги ще има поощрения за който коментира, навсякъде е така, но това не значи, че ще закопавам всички останали.

Цитат

Новини „Овча мисъл“

- Както вече е известно, WOLFPACK Indy Wrestling и WRESTLING GALAXY сключиха съдружие за съвместна работа и размяна на таланти. Как и кога ще влезе в употеба това в WIW – все още не се знае.

- Бившият шампион по двойки Uchiha G променя името си. От днес натам ще бъде известен с истинското си име – Daisuke Uchiha. Също така, Daisuke Uchiha е отказал мача си с BJ Slim за следващия event на WIW, заявявайки, че преди това има да поправи една неправда.

- Архитекта иска да сложи лице пред камерата за backstage интервютата, все още се обмисля кой. Досега има приложени сто досиета на кандидати, 96 от тях на Пичът-с-очилата. Вече изхвърлени.

- Следващото шоу на WIW ще се казва „Fear”. Ето обявените засега мачове:

Tuginator vs. Anger
CHAOS Romero vs. TAFKA Joro vs. Mizernik vs. el Hijo del Roca
WIW Tag Team Titles: Dead End © vs. Hellzin & Mysterio
WIW World Title: “The Phenomenal” Kevin Hero © vs. Nathan Xavier

Публикувано изображение
0

#266 Потребителя е офлайн   Remus   My Ego has 2 Sub-Egoes. Each One is bigger than the Other.

• Title Contender

Публикувано 20 февруари 2010 - 02:28

Страхът е нашият диригент. Ние сме оркестърът, който свири безспирно, надявайки се – молейки се! - че музиката ще държи звярът в клетката си, че и този ден ще се наложи само да работим и да получим няколкото мизерни часа сън преди следващата безкрайна смяна под вечната заплаха на камшика.
Спре ли музиката, горко ни...
Спре ли музиката, ние ще трябва да се докажем. Трябва да защитим тези, с които прекарахме безброй месеци един до друг. Не можем да им позволим да ги наранят. Господарите вече не са важни. Страхът отслабва. Адреналин? Смелост? Желание за живот? Няма значение. Господари, зверове, камшици – всичко отива на заден план, отстъпвайки на нашето желание да оцелеем. Всеки месец робство се изсипва на талази в желанието ни за мъст и свобода.
Страхът ще бъде неутрализиран. Господарите – смирени.

Публикувано изображение

ДОбре дошли на поредното издание на WIW! Веднага откриваме с първия мач!

Публикувано изображение
Завръщащият се Romero открива срещу Joro – един от членовете на отбора му в решаващия мач, в който Project M се разпадна, нападайки го с юмруци. Roca се притичва на помощ, но е отрязан от Mizernik, който го поваля със саблен удар и изсипва няколко ритника. Romero и Joro разменят лакти до въжетата, Romero поваля Joro и двамата се претъркалят зад въжетата, изправят се на ръба и продължават с размяна на юмруци. Mizernik нанася юмруци на Roca, праща го от въжетата и се навежда... Roca спира, хваща го за главата и го просва с лице напред върху тепиха. Roca следва със загребващо тръшване и го дръпва в ъгъла, където се качва на първото въже и сигнализира за ‘велик полет’... но после слиза и отива при другите двама на ръба, бутайки ги на пода до ринга. След това се засилва... спира при въжетата и излиза спокойно извън ринга, за да закове нисък чук върху Joro. Romero вбесен го погва с юмруци.. и внезапно решава да се върне в ринга – мигове преди Mizernik да излети върху Roca със суисида! Joro се връща в ринга и попада под поредната канонада от удари на Romero. Последният го праща в ъгъла и се засилва... но изяжда ботуш. Joro отвръща с чопове, бич от въжетата и back body drop. Joro причаква... ритник в корема и опит за powerbomb… Romero блокира издигането, извива ръката му и го праща от въжетата, но пропуска ласо, пропуска лакът на връщане... и отново отскача, правейки място на Mizernik, който посреща Joro с атомно спускане и енцугири. Mizernik се обръща към Romero... и е поразен от падащ ритник! Romero отново яхва Joro и продължава с юмруци. Съдията опитва да го спре, но Romero го блъсва. Roca спасява мача, връщайки се да го издърпа за врата и го погва със серия шамари, праща го в ъгъла и заковава преса. Roca зарежда повалящия шамар... Romero минава под него, опитва вратотрошач... Roca блокира, обръща се и го преобръща с малък пакет – 1.. 2... НЕ! Едновременно изправяне, Roca с опит за уранаги... Romero блокира с лакти, нанася коляно в корема и опитва Chaos Falls… Roca блокира и прилага hip toss. Roca дебне... Joro обаче го подминава и се нахвърля върху Romero преди да е станал. Roca отива да го дръпне, за да си довърши мисълта, но е спрян от Mizernik, който го преобръща с кълбо на О’Конър – 1... 2... Joro си спомня, че все пак е в мач и прекъсва туша! Joro поема Mizernik с лакти, Roca се намесва и нанася шамари и на двамата, извеждайки ги към средата на ринга, хваща главите им и ги блъсва един в друг, след това се засилва... двамата го посрещат със стерео ритници в корема и го просват с двоен суплекс! Joro покрива... Mizernik го дръпва и покрива... Joro го дръпва и двамата преминават към собствена размяна на удари. Joro надделява с чопове и ритник в корема, опитва powerbomb… и веднага го пуска, дръпвайки се, за да направи място на Roca, който пропуска с дивото си ласо и се катурва през въжетата и извън ринга. Joro следва с бич на Mizernik, търси ласо... Mizernik минава под ръката му и излита върху Roca с нова суисида! Joro hype-ва публиката, че ще направи същото и се засилва... и Romero го пресича с копие! Romero изправя Joro – CHAOS FALLS! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТРИ! @ 7:01
Победител: CHAOS Romero

Оператора следва Remus, който се е насочил към ринга. Опитва да го запита за нещо, но Remus се обръща вбесен.
RW: Имаш ли някаква представа колко досаден можеш да бъдеш? Ще кажа само едно нещо в тази камера: BROWN! Тръгвам към ринга. Когато изляза силно се надявам да си следващия и да решим това веднъж завинаги. А що се отнася до теб...
Remus дръпва камерата и замахва с лакът към човека зад нея. Камерата пада, Remus продължава по коридора...

Remus е в ринга и чака търпеливо в ъгъла си. Започва музиката на Ace Brown и той излиза на рампата, заедно с RUIN, James Luck, Hellzin и Mysterio.
AB: Здрасти, ‘шефе’. Чух, че си ме търсил. Дори си готов за мен, както виждам. Много жалко, защото видиш ли – днес по време на тренировка си изкълчих глезена и няма да мога да се състезавам днес. Вместо това обаче ти пращам друг от хората, които си ‘спасил от бунището’ – James Luck!

Публикувано изображение
Luck едва влиза в ринга и Remus го погва с ритници, задържайки го на тепиха и изритвайки го обратно навън, крещейки да му доведе Brown. Останалите обаче стоят на рампата и никой не помръдва. Remus излиза от ринга и тръгва по рампата... но Luck го напада в гръб. Luck нанася чукове в гърба и няколко ритника, след това засажда опонента си с DDT върху металната рампа! Luck бързо връща Remus в ринга и покрива – 1.. 2... НЕ! Luck приземява няколко ритника в кървящото му чело, издига го и го тръшва в средата на ринга. Luck изкачва ъгъла и полита... Няма никой вкъщи! Luck се разбива по лице върху тепиха и се изправя от силата на сблъсъка... и е обезглавен от велосипеден ритник от страна на Remus! Remus остава на колене за кратко, за да почисти кръвта от лицето си, след това изправя Luck и го вдига на рамо... Luck се изплъзва и го преобръща – 1.. 2... НЕ! Едновременно изправяне, Luck изпреварва опонента си с ритник и опит за DDT… Remus се засилва напред и го блъсва в ъгъла, след което го разтърсва със зловещ лакът, оставяйки го да виси на въжетата. Remus се отдръпва, засилва се... и съживеният Luck подлага крак в лицето му! Luck се качва на второто въже и ‘реже гърло’ с палец, след което полита... Remus го засича с лакът във въздуха! Luck пада на крака и залита несигурно, Remus го дръпва за ръката – KRYPTONITE KRUNCH! Покриване – 1.. 2... 3! @ 4:02

Remus се изправя, блъсва съдията, който беше на път да му вдигне ръката и се качва на въжетата срещу рампата, крещейки на Brown веднага да идва. Brown само свива рамене и тръгва напред... а след него идват и останалите. RUIN, Hellzin и Mysterio заобикалят останалите страни на ринга и Remus остава да се върти на място в средата на ринга, чакайки първия, който ще влезе. Четиримата се качват на ръба... и Remus веднага блъсва RUIN навън, после се обръща със саблен удар за Mysterio. Remus се насочва и към Hellzin, започвайки атака с лакти... но Brown го хваща за косата и го дръпва рязко, пращайки го в другия край на ринга. Remus напада бясно гиганта, сипейки ритници в корема му, но Brown се отърсва и го хваща за гърлото... издигане... Remus го сритва в гърдите, измъквайки се, минава зад него и се качва на гърба му, откъдето започва да сипе звучни лакти в тила му! Brown залита несигурно и крещи на останалите да идват, при което RUIN се връща в ринга и с Hellzin издърпват Remus от гърба на гиганта. Той дарява RUIN с нов лакът, но Hellzin го изпреварва и го сритва в корема, след което заедно с Mysterio стоварват чукове в гърба му. RUIN и Luck се присъединяват и четиримата го засипват с ритници, докато разяреният Brown ги гледа отстрани. Той им казва да го вдигнат и те го хващат за ръцете, полагайки го на колене пред гиганта. Brown се надвесва над него и избърсва подигравателно подметката си от лицето му... при което Remus се изтръгва от Hellzin и RUIN и се хвърля на врата на Brown, продължавайки да сипе лакти! Luck и RUIN веднага го свалят и отново го свалят с ритници. Brown, още по-разярен, го блъсва встрани и хваща Remus за гърлото с две ръце, издига го и го просва с Darkfall Bomb! Петимата заплюват по веднъж трупа в ринга и си тръгват доволни.

Пренасяме се към камера, положена върху бюрото на Архитекта, който разговаря с един един от фотографите на шоуто.
A: Проклетникът разби носа на Оператора! Пратих го в поликлиниката да го позакърпят, но няма да се върне до края. Сигурен ли си, че няма кой да заеме работата, поне за днес?
ВР: Съжалявам, шефе. Няма кой да отделим. Дори в момента всички сме заети, а дори от поддръжката се съмнявам, че някой ще иска.
Архитекта му маха да излезе и се обръща изморено към камерата.
A: Аз ли трябва да върша всичко тук... Само Оператора търпеше глупавите кечисти, сега какво да правя...
???: Ние може да помогнем.
Архитекта се обръща с изражение на искрен страх към вратата... и там са застанали Пичът-с-очилата и Бездомния пич, и двамата ухилени! Архитекта ги гледа няколко секунди и отговаря:
A: А, не. Махайте се.
ПсО: Но разбира се, шефе. Зная, че ако не сме ние, ще избереш някой от останалите, редящи се на опашка пред офиса, нали?
Бездомния пич се почесва по главата и поглежда в коридора.
БП: Ама тук няма никой...
ПсО: Виж ти! Значи все пак сме били единствената ти опция, а? Бездомен, взимай това и да тръгваме.
Пичът-с-очилата взима камерата и я подава на Бездомния пич, който я вдига, завърта я няколко пъти и я обръща с обектив към лицето си.
БП: К’о е туй?
ПсО: Инструментът на новата ти работа. Оставяш молива и започваш да снимаш. Не, не оттам. Гледаш тук, държиш така и ето така. Схвана ли?
БП: Видим те!
ПсО: Отлично. Бай, шефе, отиваме да интервюираме няколко заблудени души, мислещи, че имат някакви шансове срещу Ledg.
A: Не! Стой! И двамата! Чакай малко... вие сте близнаци? Плащам на двама идиоти?! Мислех, че е един шизофреник.
ПсО: О, шизофреник съм, да. Може би и той, до някаква степен. Така че може да си провериш списъка на назначените, защото може да плащаш на четирима. Бай, босe.

Още щом излизат от офиса, двамата се натъкват на Daisuke Uchiha. Пичът-с-очилата го спира и дава знак на Бездомния пич да насочи камерата към тях... вместо към обувките си.
ПсО: Чичо G! Радвам се да те видя, ти ще бъдеш първото ни свинче... ъм, първия човек, когото ще интервюираме. Е... Как е днес?
DU: Казвам се Daisuke Uchiha! Няма значение как е. Има само едно нещо, което искам да кажа – Yo The Real, ти ми коства мач за световната титла. Толкова съм бесен, че тази вечер няма да използвам мача си за Pure титлата, а ще се изправя срещу теб, ако ще да се наложи да заложа претендентското си място. Писна ми някой да ми се бърка в работата и ще сложа край това още тази вечер с теб, пращайки съобщение на всеки друг, който опита да го повтори!
ПсО: Брей, че си ядосан. За какво ти е мач за световната титла? Ledg така или иначе рано или късно ще я вземе, после какво ще правиш?
Uchiha поглежда Пичът-с-очилата, бута го от пътя си и влиза в офиса на Архитекта. Пичът-с-очилата поглежда към Бездомния пич, който сваля камерата и я насочва към себе си.
БП: ОМГ, ТОВА БЕШЕ НАЙ-ВЕЛИКОТО ИНТЕРВЮ, КОЕТО СЪМ ВИЖДАЛ В ЖИВОТА СИ! Първо излязохме в коридора, после видяхме Чичо G...
Пичът-с-очилата го прекъсва и дръпва по коридора.

Публикувано изображение
Двамата едва се сдържат да открият преди гонга. След като съдията дава началото, те навлизат в средата на ринга, започвайки размяна на странични ритници в корема и ребрата. Uchiha надделява, пращайки Yo назад, следва с бич и нисък ритник... Yo се мята под крака, кълбо напред, нова засилка, Uchiha минава под него, прескача го на връщане и се обръща с въртящ ритник в корема му! Yo пада на колене, Uchiha зарежда ритник... Yo веднага бяга, спасявайки главата си. Uchiha го следва извън ринга, но Yo бързо се връща вътре и го посреща с ритници в тила при влизането. Yo се засилва и отнася Uchiha с бедрено ласо. Uchiha се изправя в ъгъла, Yo го издебва и нанася чифт поредни летящи ритници, следва със засилка, сателитно завъртане и DDT! Покриване – 1.. 2... НЕ! Yo опитва да заключи dragon clutch-а си, но Uchiha го спира с яростна съпротива с лакти, махайки го от себе си. Uchiha залита, Yo го бута обратно в ъгъла и се засилва за маймунско колело... Uchiha го задържа, полага го на сглобката и го разтърсва с енцугири. Uchiha се качва при него и опитва суперплекс... Yo блокира, нанася юмруци в корема и успява да закове ритник в кръста, който го бута от върха. Yo дебне от върха... полет... Uchiha го посреща с ритник в корема, премятайки го при спускането! Yo се изтъркаля в отсрещния ъгъл и се изправя... навреме, за да получи чифт летящи колене! Uchiha го премята със snapmare и отново зарежда обезглавяващ ритник... Yo отново избегва и се изтъркаля извън ринга. Този път Uchiha се засилва за суисида... Yo го пресича с енцугири между въжетата! Yo се връща със sunset flip и преобръщане – 1.. 2... НЕ! Yo веднага следва с dragon clutch! Uchiha се бори кратко, успява да се обърне и нанася юмруци в корема на опонента си, дръпва го и се засилва... Yo го следва и посреща с коляно в корема, спирайки го при въжетата. Следва с бич... Uchiha контрира бича, навежда се... Yo скача на гърба му и опитва Code Real… Uchiha го задържа! Прехвърля го пред себе си и го разтърсва с ритник в ребрата. Uchiha следва с бараж от ритници, залепвайки Yo за сглобката, след това го качва в носилка... Yo се измъква с лакти, скача на гърба му и отново търси dragon clutch. Uchiha се задържа по-дълго под захвата, опитвайки да не губи равновесие. Засилка назад блъсва Yo в сглобката, но не отпуска захвата. Uchiha се обръща и се засилва до отсрещния ъгъл, блъсвайки го и там. Този път Yo се задържа в ъгъла и Uchiha се отдръпва и обръща... право в падащ ритник в корема, който го отхвърля до сглобката отзад! Yo го издърпва и покрива – 1.. 2... НЕЕЕ! Yo дръпва опонента си пред ъгъла и опитва Highway 2 Reality… Uchiha вдига колене! Двамата лежат на тепиха и се борят да се изправят преди опонента си. 1.. 2... 3.... 4..... 5...... 6....... Желанието за победа дава сила над умората и двамата стават успоредно. Yo изпреварва опонента си с ритник в корема. Uchiha му връща ритник в ребрата. Yo нанася чоп. Uchiha тръгва за ласо... Yo избегва, следва с падащ ритник в коляното му и окончава с ритник-кука в тила! Покриване – 1.. 2... НЕЕЕ! Yo загребва Uchiha и го полага пред ъгъла, застава пред сглобката, скок... Uchiha е зад него и го пресича на въжетата! Uchiha го провесва в tree of woe и започва да сипе ритници в ребрата му! Съдията опитва да спре Uchiha, който няма умора. Съдията най-накрая успява да го отдръпне и Uchiha се отдръпва. Съдията проверява дали Yo може да продължи... и внезапно се дърпа, оставяйки Uchiha да връхлети Yo с падащ ритник в главата! Yo се срива пред ъгъла и Uchiha го изправя и вдига в електрически стол... Yo с ход на отчаяние го преобръща с victory roll – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Uchiha става и се засилва от въжетата, Yo замахва с ласо... но Uchiha го блокира с чук в лакътя, засилва се обратно и го просва с LARIAT! Yo се прегъва няколко пъти преди да се надигне на колене... и Uchiha го обезглавява с мощен ритник! Покриване – 1.. 2... 3! @ 16:24
Победител: Daisuke Uchiha

Пичът-с-очилата и Бездомния пич са с BJ Slim.
BJS: Видя ли какво стана? Uchiha се уплаши от мене и си намери друг опонент. И сега нямам работа!
ПсО: Абсолютно. Що за нрав имат някои хора, само оставят шампионите без претенденти! Да му запалим къщата!
BJ го поглежда въпросително и започва да отстъпва, но е спрян от Cold Crusher, FinaL и Jason Neill.
BJS: И това ако не са тримата Харди. Какво ви води насам, момчета? Още хора за клонинги?
CC: Всъщност, минавахме наблизо и случайно чухме как казваш, че нямаш работа. И доколкото си спомням, предния път се опита да ме удушиш, затова съм длъжен да искам реванш, при това за титлата.
BJS: Да, бе. А вечеря след това? Отбележи някоя друга победа и тогава ще говорим за титли, дечко. А вие? За морална подкрепа ли сте дошли?
F: Всъщност, тъй като очаквахме да откажеш и след като предния път наистина се опита да убиеш Колди, считахме за уместно да потърсим отмъщение. Затова бяхме при Архитекта. Той беше съгласен и т.н.
BJS: Изпросили сте си мач за Pure титлата? Разбирате, че тя се защитава само в единични мачове, нали?
JN: Дам. Затова само аз ще се бия с теб и след малко ще ти взема титлата. Нещо против?
Тримата се засмиват и тръгват по коридора, оставяйки Slim да ги гледа ядосан. Той поглежда Бездомния пич.
BJS: Видиш ли какво става, когато имаш злато? Всички искат. Да, ама няма да получат нищо. НИЩО!
Slim тръгва по коридора, оставяйки двамата да се гледат. Бездомния пич отново обръща камерата към себе си.
БП: ОМГ! ТОВА БЕШЕ НАЙ-...
ПсО: Млък! Идвай насам...

Публикувано изображение
Сключване, Anger бързо прави arm drag, Tuginator го връща, Anger птилага втори и заключва ръката. Tuginator се надига, премята се извън захвата, следва двойно завъртане и едновременен падащ ритник и двамата са в изходна позиция. Ръкостискане и двамата отново обикалят ринга. Ново сключване, Anger с wristlock, Tuginator го обръща и го спъва, опит за Walls of TUGG… Anger се мята диво настрани и се хваща за въжетата. Ново сключване, Tuginator преминава в headlock, Anger го бута от въжетата и скача за падща ритник... Tuginator спира, Anger пада и Tuginator веднага опитва отново Walls of TUGG… Anger панически го изритва назад и се изправя до въжетата. Отново сключване, Tuginator преминава директно към краката, Anger го блъсва, следва с бич, Tuginator контрира бича, Anger се връща, сателитно завъртане... и заковава LA MISTICA! Anger търси да извие ръката... Tuginator прави отчаяно кълбо, хващайки с крака въжетата, за да се спаси. Tuginator иска ново ръкостискане, Anger приема... и Tuginator го дръпва, заковавайки лакът. Anger отвръща със свой. Размяна на лакти води до бич в ъгъла от Tuginator, засилка... Anger го посреща с ботуш и изкачва сглобката – missle dropkick! Покриване – 1.. 2... НЕ! Anger го изправя, бич в ъгъла, засилка... Tuginator се измества, блъсвайки го в сглобката, отскача от второто въже и заковава падащ ритник в тила му, смазвайки го в ъгъла. Anger залита назад, Tuginator с преобръщане – 1.. 2... НЕ! Tuginator хваща краката при изритването и прилага Walls of TUGG! Anger е в трудна позиция, но успява да се извие под него, нулирайки захвата. Tuginator се навежда да го успокои с няколко удара... но Anger го улавя в малък пакет – 1... 2... НЕЕ! Едновременно изправяне... и Anger прилага huracanrana, приковава и крака – 1.. 2... НЕЕЕ! Anger продължава с лакти, бута опонента си в ъгъла и го качва на въжетата. Качва се при него за super huracanrana… Tuginator нанася юмруци в корема му и го бута от върха, след това се изправя и полита със свой missle dropkick... Anger се дръпва и го оставя да падне, добавя standing moonsault, покриване – 1.. 2... НЕЕЕ! Anger изправя Tuginator, минава зад него и скача на раменете му... Tuginator веднага пада напред, обесвайки Anger върху въжетата! Tuginator се бави при изправянето, давайки време на Anger, който го посреща с още лакти и бич, Tuginator контрира бича, прескача Anger, обръща се с опит за codebreaker… Anger го задържа, спуска го отново на крака и го зашеметява с енцугири! Минава зад него, скок на раменете – REVERSE RANA! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Anger дръпва опонента си пред ъгъла и изкачва сглобката, въртейки ръце, приготвя се... SHOOTING STAR PRESS! Няма никой вкъщи! Anger се разбива на тепиха, Tuginator го поема с Oklahoma roll – 1.. 2... НЕЕЕ! Tuginator вдига Anger и заковава powerbomb! Издига... и заковава втори! Следва с Walls of TUGG! Anger се извива, гърчи, търси въжетата... ала е в средата на ринга, коляното в гърба му пречи да се движи, а болката става непоносима – и тупа! @ 11:20
Победител: Tuginator

Пичът-с-очилата и Бездомния пич обикалят коридорите. В един от тях виждат Ledg.
ПсО: LEDG~!
Ledg ги вижда и панически влиза в най-близката съблекалня, затваряйки вратата зад себе си и според звука заключвайки я два пъти. Пичът-с-очилата започва да блъска по вратата и да се опитва да я отвори.
ПсО: Ledg! Радвам се да те видя, Ledg! Ledg, Откога чакам да ти взема интервю! Всеки ден те посещавам с готова закуска и топло кафе, но ти все имаш някаква работа! Време е за интервюто, Ledg!
L: Нали знаеш, че имам ограничителна заповед срещу теб? Не можеш да ме доближаваш на по-малко от 50 метра!
ПсО: О, Ledg! Зная колко се грижиш за здравето ми и зная, че знаеш, че когато съм близо до теб мога да припадна от вълнение, затова си издействал заповедта. Зная, че се грициш за феновете си и не искаш величието ти да причини нещо на някой от тях, но не е нужно! Ще го преживея, щом си тук, Ledg! LEDG~!
L: ПОМОЩ!!!
Пичът-с-очилата продължава да блъска по вратата и евентуално идва група от охраната, която да го издърпа обратно по коридора. Бездомния пич заснема отдалечаването и обръща камерата към себе си.
БП: ОМГ! ТОВА БЕШЕ НАЙ-ВЕЛИКОТО ИНТЕРВЮ, КОЕТО СЪМ ВИЖДАЛ В ЖИВОТА СИ! Значи аз и Онзи-с-очилата бяхме тук и си стояхме, когато видяхме, че LEDG~! идва по коридора и отидохме да го поздравим, но той получи някакъв тик, който го прати в съблекалнята! И АЗ ИМАМ ТИКОВЕ! Обикновено са след като се надрусам... И Другаря-с-очилата опита най-спокойно да отвори вратата, която заяждаше по някаква причина и... ЕЙ! Правя ревю на интервюто! За това ми плащат, оставете ме!
Охраната се връща и дръпва и Бездомния пич.

Публикувано изображение
Сключване, Slim бързо го превръща в headlock. Neill с бутане към въжетата, Slim го поваля с рамо и се засилва, Neill се премества, за да мине под него, но Slim стъпва върху него и пада отгоре за нов headlock. Neill бавно се надига и отново праща Slim от въжетата, прескача го, обръща се за hip toss... Slim блокира, контрира в hammerlock и прехвърля в нов headlock. Следва с препъване и го яхва за chinlock. Neill се бори... но въжетата са по-близо и по навик с ехваща, коствайки си първото прекъсване. Slim го кани да се изправи със зла усмивка и тръгва за ново сключване. Neill го изненадва с drop toe hold и заключва свой headlock. Slim хваща ръката и го обръща в hammerlock, Neill се надига и го превръща в snapmare, засилка и падащ ритник в лицето. Neill покрива... за 1. Neill изправя Slim за серия лакти, праща го в ъгъла и се засилва... Slim се прехвърля на ъгъла, оставяйки Neill да се блъсне в сглобката, приготвя се за slingshot… но Neill го изненадва с нов падащ ритник, пращайки го на пода! Neill веднага следва с tope atomico, просвайки шампиона отново извън ринга! 1.. 2.. 3.. 4.. Neill се връща в ринга и зачакава.. 5.. 6.. 7.. 8.. 9.. 10.. 11.. Slim се изправя и се връща в ринга. Neill го очаква с няколко чопа, ритник в корема и опит за ace crusher... Slim го бута към въжетата, но пропуска лакът и Neill го наказва с huracanrana. Slim е на крака... и получава втора rana! Neill дебне... засилка... Slim го прехвърля зад въжетата и се обръща със замах... Neill блокира и го обесва на въжетата. Neill дебне от ръба... скок и springboard dropkick! Покриване – 1.. 2... НЕ! Neill загребва и тръшва Slim в средата на ринга, след това отива при едната сглобка и я изкачва... но Slim е на крака и рита въжетата, разваляйки баланса му и пресичайки го върху обтегача! Slim издърпва Neill в ринга, заковава уранаги и заключва Anaconda Vice! Neill веднага започва борба да се измъкне, но не може да контрира захвата, затова отново е принуден да положи крак на въжетата за второ прекъсване. Slim го оставя и се обляга на въжетата, чакайки го да се изправи. След това напада с лакти, ритник и опит за Volcano Eruption… Neill блокира с удари в ребрата, отблъсва шампиона, засилва се към ъгъла... Slim го следва плътно... но Neill изкачва въжетата в движение и се връща върху него с Whisper in the Wind! Покриване – 1.. 2... НЕЕ! Neill събира сили да се изправи, издебва Slim и го просва с вратотрошач. Засилва се от въжетата и добавя flipping legdrop! Покриване – 1.. 2... НЕЕЕ! Neill дръпва Slim пред един от ъглите и отново се качва на въжетата, полита със Senton bomb… Slim вдига колене! Neill се разбива с гръб върху коленете и залита несигурно към средата на ринга. Slim веднага се възползва с тичащо STO! Двамата са на пода и събират сили да станат. Правят го в различни ъгли, Slim напада първи... Neill го очаква с ритник, два, изтласква го с лакът, два, засилка... Slim го препъва с drop toe hold и заключва STF в близост до въжетата! Захватът е железен и Neill няма как да го контрира... затова се хваща за въжетата за трето прекъсване! Slim го оставя и се изправя доволен – следващата хватка за предаване може да реши всичко. Slim го дебне... опит за уранаги... Neill блокира с лакти, извиване на ръката, ченетрошач и опит за ace crusher… Slim го задържа и опитва backdrop… Neill се премята зад него, обръща, ритник и го дръпва при себе си в ъгъла – TORNADO DDT! Покриване – 1.. 2... НЕЕЕ! Neill го изправя, сигнализира за ace crusher… Slim го контрира с backslide, пуска го и го връхлита с shining wizard… Neill се навежда, избегвайки, но Slim продължава засилката след него и се завръща с GLIMMERING WARLOCK! Ударът праща Neill на крака, олюлявайки се несигурно и Slim го поема със Side Effect! И заключва ANACONDA VICE! Neill отново е близо до въжетата и по инстинкт се хваща, но вече има три прекъсвания и това не му помага. Той опитва поне да се издърпа извън ринга, но силите му вече са го напуснали. Няма друг избор... и тупа! @ 15:08
Победител: BJ Slim (6th defense)

BJ вдига високо титлата си след като съдията му я подава, след това се надвесва над Neill, подигравайки му се за загубата и за това колко далеч е от неговата класа. Neill му забива шамар в миг на раздразнение и се надига смело, готов да го посрещне... и Slim го обезглавява с удар с титлата! Slim реди ритници по Neill и сипе обиди под освиркванията на публиката. По рампата се спускат Cold Crusher и FinaL, но Slim отново е стъпка по-напред и излиза от ринга, позирайки с титлата, докато те помагат на Neill.

INTERMISSION!

Ace Brown, RUIN, James Luck, Mysterio и Hellzin са зад сцената с Пичът-с-очилата и Бездомния пич.
ПсО: Вие сте интересна групичка. Какво ви е на ума?
H: Ами, виждате ли, мислехме да застанем тук и да отправим едно-две съобщения...
ПсО: Не, не. Не ме разбрахте. Не питах какво мислите, а какво ви е на ума. Със сигурност сте превъртели, щом оставяте садистичен психопат да диша след две седмици нападения...
Brown взима микрофона от Пичът-с-очилата и го предава на Hellzin.
H: Настъпи вечерта на истината. Вечерта, когато ще разберете точно кои сме ние. От днес натам можете да ни наричате Malice Intent Mob! Приключи времето, през което ние ще патим от решенията на този и онзи в ръководството, поставяйки ни в неизгодни позиции в този и онзи мач. Вече ние контролираме мачовете си и изходът им зависи само и единствено от нас.
Mysterio дръпва микрофона към себе си.
M: И говорейки за изходи от мачове, ще ви докажем думите си още тази вечер, когато станем следващите отборни шампиони на WIW. Dead End нямат никакъв шанс срещу нас. Вижте ни! Пред вас стоят двамата по-добри членове от два от най-великите отбори на WIW – eXtreme eXellence и Project Mayhem. Сега, когато ги няма партньорите ни да ни дърпат назад, пред нас се разкрива безкраен потенциал от възможности и смятаме да се възползваме от всяка една. VITO, Spirit Killer, петте минути слава изтекоха. Златото идва при нас още тази вечер!
Brown взима микрофона.
АВ: И, разбира се, няма как да не адресираме и едно чучало, което сега вероятно седи в някой тъмен ъгъл и ближе раните си. Какво по-точно не схващаш, Remus? Всяка седмица ли ще се качваш на ринга, за да пращаш празни заплахи, само и само накрая да се озовеш по гръб и с колекция от отпечатъците на подметките ни? Приеми го – ние бяхме всичко, което ти имаше. Сега нямаш НИЩО! Ти си САМ! Война като тази не може да бъде спечелена от един човек. Затова те съветвам да си останеш в сенките – или още по-добре: върви си изобщо – и да не ни се пречкаш.
Brown връща микрофона на Пичът-с-очилата.
ПсО: И така, след като бях така грубо прекъснат, все пак да задам един друг въпрос: Какво мислите за идната доминация на Ledg?
Malice Intent Mob се озъбват срещу него и тръгват по коридора. Пичът-с-очилата изсумтява възмутено.
ПсО: Ама че грубо!
Бездомния пич обръща камерата към себе си и тъкмо изрича „ОМГ!“, когато Пичът-с-очилата го прекъсва и двамата тръгват в друга посока.

Публикувано изображение
Откриват VITO и Mysterio. Сключване, VITO веднага показва превъзходството си по отношение сила и захвърля опонента си назад. Mysterio се връща... и отново е пратен назад. Ново сключвне и VITO го блъсва този път в ъгъла и се засилва... Mysterio скача зад въжетата, оставяйки го да се блъсне, скача обратно върху сглобката и полита с crossbody от върха... но VITO спокойно го избегва, оставяйки го да се просне зад него. VITO веднага забива юмрук на Hellzin, сваляйки го от ъгъла, дава знак на Spirit и вдига Mysterio в електрически стол. Spirit изкачва сглобката, готов за D.E.A.D. … Mysterio обаче се измъква, а върналият се в ринга Hellzin блъсва VITO в ъгъла, при което шампионът пресича партньора си. Hellzin и Mysterio заковават двоен backdrop на VITO, след това дръпват Spirit в ринга и следват с двоен суплекс върху VITO! Hellzin излиза, а Mysterio покрива VITO – 1.. 2... НЕ! Смяна, Hellzin влиза с ритници по VITO, постепенно търкаляйки го към ъгъла си. Следва серия чести смени с Mysterio, всеки заковавайки по няколко кратки удара, докато Hellzin не приключва честите смени със sleeper. VITO събира сили и се надига... и издига Hellzin за backdrop... Hellzin се премята на крака зад него, засилка... VITO го сварва с ботуш в лицето! VITO пада разбалансиран и уморен и търси ъгъла си. Достига го... и се сменя малко преди сменилият се Mysterio да го стигне. Spirit влиза и поема Mysterio с десни прави, праща го от въжетата и го просва с free fall drop. Spirit блъсва Hellzin от ъгъла му и се връща със серия elbowdrop-ове върху гърба на Mysterio. Покрива... за 2. Изправя го и нанася още десни прави, после го праща в ъгъла си. VITO вече е на крака, затова се сменя и двамата засилват Mysterio, поемайки го с двоен раменен блок. VITO добавя legdrop и покрива за още 2. VITO заключва sleeper на Mysterio като поздрав към партньора му, но Hellzin веднага влиза да го прекъсне. VITO изчаква Hellzin да се върне в ъгъла си, загребва Mysterio и го тръшва пред своя ъгъл. Смяна със Spirit, който заема поза пред сглобките, отхвърля се и приземява Vader bomb. Покриване – 1.. 2... НЕ Spirit загребва Mysterio и го тръшва в един от празните ъгли и приземява още един Vader bomb! Покриване – 1.. 2... НЕ! Spirit отново загребва Mysterio и го тръшва и в отсрещния празен ъгъл, скок за Vader bomb... но Hellzin се намесва, изритвайки едната му ръка от въжетата и Spirit пада с лице напред върху обтегача! Hellzin издърпва Mysterio в ъгъла им и се сменя, влизайки с ритници в гърба на Spirit преди да е тръгнал към VITO. Дръпва го в своя ъгъл и стъпва на гърлото му, надигайки се и прилагайки натиск чрез въжетата под яростните протести на съдията – 1.. 2.. 3.. 4.. Hellzin го оставя, отива да заплюе VITO и се възползва от заетия да го спира съдия, за да стъпи отново върху Spirit. Hellzin крещи по Mysterio да става и прави смяна. Двамата засилват Spirit и го издигат едновременно за свой free fall drop! Spirit пада по лице, надига се на четири крака и двамата се засилват от противоположни страни, заковавайки стерео падащи ритници в бакенбардите! Hellzin излиза, Mysterio покрива – 1.. 2... НЕ! Mysterio приземява legdrop и се сменя с Hellzin, който души за кратко Spirit, заплюва отново VITO, покрива за 2 и се сменя. Mysterio влиза за серия юмруци, праща шампиона в празния ъгъл и се сменя. Hellzin нанася серия раменни тръсове, задно премятане и окончаващ тръс, покрива за 2 и се сменя. Mysterio изправя Spirit, просва го с позиращ падащ ритник и заключва camel clutch. Spirit се мъчи под натиска, събира сили да се надигне... но Mysterio веднага пуска и го сритва в гърба да падне. Покриване... за 2. Mysterio отново го праща в ъгъла и се сменя. Hellzin влиза, засилва Mysterio напред... и Spirit вдига ботуш, просвайки Mysterio! Spirit веднага тръгва към ъгъла си... но Hellzin го отрязва с копие! Hellzin веднага бута VITO от ръба и се връща при Spirit, приготвяйки го за Legendary Destroyer... Spirit блокира, дръпва и двмата до въжетата и прехвърля Hellzin извън ринга! Spirit тръгва към ъгъла си... Mysterio е на крака и нанася чук в гърба му... но това само подсилва залитането му в правилната посока. VITO се качва на ръба и това е смяна! VITO влиза и поема Mysterio с юмруци, бич и саблен удар. Hellzin опитва да се върне, но VITO го просва отново с throat thrust. Шампионът бута Mysterio в празен ъгъл, нанася коляно, лакът, змийски очи, засилка и ботуш в лицето! Покриване – 1.. 2... Hellzin спасява! Hellzin сипе чукове по VITO и го приготвя за бич... VITO блокира бича и го дръпва към себе си, пращайки го през ринга със суплекс през глава! VITO вдига Mysterio в пожарникарска носилка – HOPE KILLER! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-Hellzin спасява отново! Той стоварва още и още чукове по VITO, олюлява го с ченетрошач и го поваля с падащ ритник.След това дръпва Mysterio в ъгъла си и се сменя. Spirit прави същото в своя ъгъл. Двамата навлизат в размяна на удари в среата на ринга и Hellzin печели след палец в очите. Засилва се... и Spirit го улавя с гръбнакотрошач! Покриване – 1.. 2... НЕЕЕ! Spirit праща Hellzin в празен ъгъл, засилва се за копие... Hellzin се прехвърля над него, оставяйки го да се блъсне в пилона! Spirit пада на колене... и Hellzin следва със суперритник в тила! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-VITO спасява! Mysterio влиза и VITO го поваля със саблен удар. VITO дебне Hellzin в от далечния ъгъл... и RUIN се намесва, хващайки го за крака! Luck разсейва съдията, докато Brown се качва в ринга. VITO опитва да се откъсне от RUIN и остава сляп за масивния ботуш в лицето! Brown веднага излиза, а Luck оставя съдията. Hellzin и Mysterio дръпват Spirit в средата на ринга, сриват го в сгъвките, за да падне на колене. Измерване... STEREO SUPERKICKS! Spirit се срива и Hellzin покрива – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕЕ! Hellzin и Mysterio се споглеждат ужасени и се оглеждат обезсърчено. RUIN веднага се качва на ръба, за да се оплаче на съдията, че това е било три. Brown и Luck се наканват да влязат... и внезапно през публиката идва Remus Willmore! Той спира качването на Brown, дърпайки го за крака и Brown блъсва глава в ръба на ринга. Remus влиза, избегва ласото на Luck и го просва с порещ лакът! Mysterio и Hellzin също нападат, но Remus само минава с кълбо покрай тях и се изправя, за да нанесе велосипеден ритник на RUIN, освобождавайки съдията от грижи! Remus веднага напуска ринга и тръгва по рампата, следван от беснеещия Brown. Обратно в ринга, Hellzin и Mysterio се връщат към спечелването на титлите като изправят Spirit и го приготвят за Legendary Destroyer... Spirit внезапно се дръпва назад и VITO прелита покрай него с GORE за Hellzin! Mysterio напада VITO... но получава GORE от Spirit! Шампионите изхвърлят Mysterio от ринга, Spirit изкачва въжетата, а VITO вдига Hellzin – D.E.A.D.!!! Spirit покрива – ЕДНО.. ДВЕ... ТРИ! @ 26:45
Победители: VITO & Spirit Killer (6th defense)

Brown тъкмо се връща по рампата, но застива, виждайки празнуващите шампиони и изревава като див звяр от ярост. Той изчаква Dead End да напуснат ринга, след което събира претендентите на рамо и тръгва по рампата заедно с Luck и RUIN.

Пичът-с-очилата и Бездомния пич са в съблекалнята на Kevin Hero.
ПсО: Г-н Hero, как може неблагодарно, несериозно и омразно същество като вас да победи някой от ранга на Ledg и сега да стои тук като...
Hero веднага взима микрофона.
КН: Я ми дай това! Не можеш просто да влизаш и да сипеш обиди по световния шампион!
Пичът-с-очилата си взима микрофона.
ПсО: Явно мога.
КН: Тогава ти предлагам или да чуеш какво имам да казвам, или да си вървиш.
ПсО: Ще отговориш ли на предния въпрос?
КН: Не.
ПсО: Бай, чемп.
Пичът-с-очилата се обръща да си ходи, но Hero му взима отново микрофона, бута го извън съблекалнята и затваря вратата, оставайки сам с Бездомния пич.
БП: О, не! Познавам този поглед! Той ме иска! НЕЕЕ! Бъди нежен... девствен съм...
Hero му взима камерата, отваря вратата и изхвърля и него, след което отново затваря вратата, подава безеремонно камерата на чистача в съблекалнята и застава пред него.
КН: Архитекте, не зная откъде извади тези двамата, но ще е добре да ги прибереш. И така, освен този коментар имам да направя още две съобщения.
Първо, към Nathan Xavier. Познавам те още от началото на компанията, с теб сме водили безмилостни битки в отборната дивизия и помня, че така и не успях да взема титлата ти, след като твоят отбор я взе още на първата ми защита. Не мога да кажа, че не влизам в този мач с уважение към опонента и поне малко страх за титлата си. Но това е две години по-късно. Това не е първата ми защита. Не сме в отборната дивизия. Нямаме партньори. Всичко ще се решава в ринга, единствено между теб и мен. Приготви се да загубиш.
И накрая, съобщение към един много специален за мен човек. Ти, който и да си, с вечните нападения, казвам, че си специален, защото след като открия кой си, кракът ми ще се превърне в неразделна част от храносмилителната ти система. А това ще бъде скоро. Работя по въпроса и когато получа отговора, аз ще дойда за теб, така че дано си толкова добър в криенето, колкото в промъкването.

Hero пуска микрофона и излиза, минавайки покрай оплакващите се Пичът-с-очилата и Бездомния пич.

Публикувано изображение
Xavier открива с предложение за ръкостискане. Hero приема... и веднага е повлечен в малък пакет – 1.. 2... НЕ! Xavier със schoolboy – 1.. 2... НЕ! Xavier с магистрала – 1.. 2... НЕ! Xavier опитва backslide... Hero го блокира, завърта се около него и го спира на място с порещ лакът! Hero продължава с няколко лакти, праща Xavier от въжетата и го посреща с висок падащ ритник в лицето. Покриване – 1.. 2... Xavier изритва и Hero веднага хваща главата му в крават. Xavier се изправя и прекарва известно време в опити да се измъкне, но Hero го държи здрав, изпивайки силите му. Xavier накрая разхлабва захвата и го повлича с arm drag. Hero е на крака, Xavier го посреща с ритник в корема и веднага опит за X Killa! Hero блокира, издигайки го в електрически стол... Xavier се спуска зад него и отново преминава към X Killa... Hero се премята зад него и забива лакът в тила, продължавайки с нов крават. Xavier търси въжетата, но Hero го върти на място, дезориентирайки го. Xavier все пак си избира посока и залита натам, докато не хваща здраво въжетата. Hero го пуска и почти веднага получава ритник в корема. Xavier с опит за ace crusher... Hero го бута към въжетата, тръгва за ласо... Xavier контрира във вратотрошач. Xavier дръпва Hero пред ъгъла, изкачва сглобката... Hero се изправя и го пресича. Hero се качва при него, нанасяйки лакти, опит за суперплекс... Xavier блокира, нанася удари с глава и накрая бута Hero от върха. Приготвя се... 450 SPLASH! Но няма никой вкъщи! Xavier обаче се приземява на крака, прави кълбо да абсорира удара, обръа се... и Hero го обезглавява със Superman Elbow! Покриване – 1.. 2... НЕ! Hero обръща Xavier и търси да заключи Hangman's Clutch... Xavier обаче се усеща навреме и лази отчаяно към въжетата, хващайки ги преди главата му да бъде хваната в крават. Hero го рита няколко пъти в гърба, изправя го и следва с бич в ъгъла. Следва го... Xavier го прехвърля зад въжетата. Hero бута Xavier с лакът в тила и се приготвя за нов Superman Elbow... скача... и Xavier изритва крака му, при което Hero пада провесен върху въжетата. Xavier се качва на второто въже в ъгъла и приземява летящ legdrop в тила му, връщайки го в ринга! Покриване – 1.. 2... НЕ! Xavier с нов опит за X Killa... Hero отново блокира издигането, дръпва се и напада с ласо... Xavier избегва и нанася лакът, пращайки го до въжетата, след това го изхвърля от ринга със свое ласо. Xavier дебне... засилка и връхлита шампиона с Tope Conhilo! Без да спира за отдих, Xavier вкарва шампиона в ринга и изкачва отново сглобката. Дебне... и го връхлита с missle dropkick! Покриване – 1.. 2... НЕЕЕ! Xavier веднага продължава с нов опит за X Killa... Hero се прехвърля зад него и го блъсва в ъгъла отпред. Xavier се завръща с див замах... Hero избегва с кълбо под него и отново се плъзва извън ринга. Xavier не спира засилката си и се връща след оттласкването с нов опит за суисида... но Hero го пресича с ритник между въжетата! Xavier остава провесен на второто въже, Hero се качва на ръба и го връща в ринга с падащ ритник в главата. Hero си взима миг за отдих, връща се в ринга и отново тръгва за Hangman's Clutch... Xavier яростно се съпротивлява, успява да се обърне и улавя Hero в нов пакет – 1.. 2... НЕ! Hero се връща да го накаже с ритници, Xavier обаче го изненадва с inside cradle – 1.. 2... НЕ! Xavier се плъзва зад въжетата и посреща Hero с рамо в корема и sunset flip – 1.. 2... НЕ! Xavier дебне и скача върху Hero с опит за разпятие... Hero обаче блокира, прехвърля го в носилка и го тръшва пред себе си, добавяйки сентон да го укроти. Hero хваща Xavier в нов крават и го издърпва на крака, дръпва го в един от ъглите, после го хвърля през ринга с cravate-plex. Hero изкачва близкия ъгъл и полита... Xavier вдига крака и забива пети в лицето на шампиона! Xavier се изправя светкавично и го просва с експлодер! Покриване – 1.. 2... НЕЕ! Xavier изправя Hero и го тръшва с втори експлодер! - 1.. 2... НЕЕЕ! Xavier е отчаян и иска победата на всяка цена. Изправя Hero и го приготвя за нов експлодер, този път с ключ на китката... Hero блокира, увивайки крак около неговия и нанася удари със свободната ръка, опитвайки да се измъкне. Hero се освобождава и нанася лакти, засилва се... Xavier с ласо... Hero избегва,, тръва към ъгъла и го изкачва с един скок... Xavier е плътно зад него с ключ на кръста – GERMAN SUPERPLEX! Xavier покрива отчаяно – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕ! Xavier дръпва Hero пред ъгъла и тръгва да се качва, но се бави заради умората. Вече е на върха... а Hero на крака и го пресича. Hero забива open palm strike в лицето на Xavier, изправя го на върха и хваща главата му в крават и го връща в ринга с CRAVATE-O-CLASM! Покриване – 1.. 2... НЕЕЕ! Hero следва с опит за Hero's Welcome... Xavier се обръща и избутва немощно шампиона в ъгъла, забивайки отчаяни раменни тръсове, за да остане на офанзивата. Xavier качва Hero на сглобката и нанася удари с юмруци. Качва се при него и приготвя avalanche exploder... Hero отново блокира с лакти и бута опонента си от върха. Полет за double stomp... няма никой вкъщи и Hero се заковава на място. Обръща се... и Xavier го обезглавява със звучен SUPERKICK! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Xavier също изкрещява „НЕЕЕЕ!“ и заравя лице в шепите си, съвсем обезсърчен. Изправя шампиона за нов опит за X Killa... Hero контрира, освобождавайки едната си ръка и извива тази на Xavier, замах за ласо... Xavier избегва и го просва със Saito suplex! Hero пада пред ъгъла, Xavier лази зад въжетата, а после и нагоре по тях. Умората му взима връх и тй се бави на вяко стъпало. Достига върха, но се бави, докато събира сили да се изправи... и накрая полита с 450 SPLASH... НЯМА НИКОЙ ВКЪЩИ! Xavier се разбива по лице на тепиха! Hero се издърпва за въжетата на крака, изправя Xavier - HERO'S WELCOME! Покриване с folding press – ЕДНО.. ДВЕ... ТРИ! @ 23:51
Победител: Kevin Hero (4th defense)

Hero вдига победоносно ръка, изправя се да празнува, но преди това се обръща, за да си вземе титлата... и я получава със зверски удар в лицето от маскирания нападател! Непознатият хвърля титлата върху Hero и продължава с ритници. Bulgarian Lion се спуска по рампата и нападателят се обръща да бяга, но вижда смао как Loop излиза от публиката и блокира изхода му. Lion крещи на нападателя да се разкрие, но Loop няма време за приказки и влиза в ринга, готов за битка. Непознатият го посреща с ритници в момента на влизането и добавя чукове, но Loop се изправя достатъчно, че да го събори с тяло и двамата започват размяна на удари, търкаляйки се из ринга. Lion веднага влиза и хваща нападателя, дръпвайки го. Loop се възползва и започва да реди юмруци по него, пращайки го в ъгъла. Lion му казва да спре, защото иска отговори, но Loop не иска да чуе, блъсва го назад и се връща към нападателя, нанасяйки още удари. Накрая хваща маската и я дръпва... това е CHAOS Romero! Romero се засмива истерично през болката, хваща дългото си палто и го разтваря... разкривайки рекламна блуза на Bulgarian Lion! Loop се обръща в шок... и Lion го обезглавява с yakuza kick! Публиката замира, незнаейки как да реагира. Lion и Romero започват да редят удари по Loop, след това се прехвърлят и към Hero. Romero хваща шампиона и заключва guillotine choke. Lion заключва cobra clutch на Loop. Двамата измъчват жертвите си известно време, след това Lion вдига Loop и дава знак на Romero, който пуска Hero и изважда от джобовете си някаква прах и запалка. Romero се приготвя да хвърли огнено кълбо... но по рампата се спускат Daisuke Uchiha, Anger, FinaL и Cold Crusher! Те веднага ги оставят и напускат през тълпата, която вече се е оживила и ги засипва с омраза. Кечистите в ринга помагат на Loop и Hero да станат, а камерата се пренася към рампата, където стои Архитекта, биещ глава във входната платформа.

Какво се случва с Bulgarian Lion и CHAOS Romero? … Ще се добере ли Remus Willmore веднъж завинаги до Ace Brown? … Who's next for BJ Slim? … Dead End... за отборната дивизия? ... И къде е Ledg?

Очаквайте...

Публикувано изображение
3

#267 Потребителя е офлайн   G   Inception 9.6/10 imdb ;[ .. Sri Godfather?

• Living Legend
  • Група: BWC Модератор
  • Регистр: 28-май 05
  • Current Mood: Current Mood: Apelike

Публикувано 22 февруари 2010 - 02:19

Определено един от ПО-стабилните евенти тази година, но тази история покрай Хиро, нападателя, Лууп.. взе леко да се изтърква (в смисъл самата история си е нормална кеч история, но тези постоянни побоища над всички участници взеха да идват в повече.. може би трябва да вкараш малко повече мистерия в сегмента (знам, че само аз обичам този елемент.. но такава история трябва така и да се развива по скромно лично мнение).. както и да е финалният сегмент все пак бе АДСКИ). Ххахаха BJ Slim горкият, толкова вече няма кого да бия, че яко скука.. образът ми напомня на този на Nigel през ROH периода когато държеше Pure титлата.. дори снимката ми е подобна :D Интересен сегмент с Бездомния пич и този с очилата :D незнам дори как изведнъж се стигна до мач с Neill ЛОЛ! Все пак тап-на и ето, че поредният дефенс е факт (sry dudes :( )!! БГ "Лион" идвам за теб (Много добре си замислил комбото Side Effect + VICE-a.. не бях се замислял колко е подходящо) :( Определено най-напрегнатият мач на евентът бе този между Tag шампионите & Hellzin & Mysterio!! Лол каква драма, какъв развой.. хареса ми, но май завършекът бе пределно ясен! Враждата между Ейс & Ремус се развива с пълна сила.. явно целта на това е Ремус да ги put-ва down един по един докато в крайна сметка не спечели ALL! Леко "Last Man Standing" стил.. Като цяло ми хареса този евент и фактът, че наблегна на някои истории и не до толкова на мачовете имаше позитиви поне за мен! Евала продължавай в същия дух..

Този пост е редактиран от G: 22 февруари 2010 - 02:23

Публикувано изображение
ЗАПИСВАЙТЕ СЕ

WRESTLING GALAXY

WRESTLINGS WORLDS
1

#268 Потребителя е офлайн   Cabin 

• Low-carder
  • Група: BWC Потребител Jr.
  • Регистр: 30-юли 09
  • Current Mood: Current Mood: None Chosen

Публикувано 28 февруари 2010 - 02:29

Изглежда доста интересен дневник. Ще започна да го следя. :)
0

#269 Потребителя е офлайн   Remus   My Ego has 2 Sub-Egoes. Each One is bigger than the Other.

• Title Contender

Публикувано 03 март 2010 - 07:43

Цитат

Новини „Овча мисъл“ -

~ Оператора се връща към задълженията си на оператор и безмълвен репортер тази седмица. Все още се издирва задкулистен репортер, след като офертата на Пичът-с-очилата бе отхвърлена за сто и шестдесети път.

~ Имената на Bulgarian Lion, Mizernik и Tuginator са пред смяна.

~ WOLFPACK Indy Wrestling се завръща тази неделя с новото си издание, наречено Evil! Ето обявените мачове:

Six Man Tag Team Action: Daisuke Uchiha, Cold Crusher & Jason Neill vs. Yo The Real, Nathan Xavier & el Hijo del Roca
Singles Match: Ledg vs. TAFKA Joro
Singles Match: Tuginator vs. Mizernik
Grudge Match: Remus Willmore vs. Mysterio
Non-Title Match: WIW Tag Team Champions Dead End vs. Malice Intent Mob (RUIN & James Luck)
WIW Pure Wrestling Title Match ~ V7: BJ Slim © vs. FinaL
+ Main Event, който ще бъде обявен в началото на шоуто!

Очаквайте...

Този пост е редактиран от Remus: 03 март 2010 - 07:44

Публикувано изображение
0

#270 Потребителя е офлайн   Remus   My Ego has 2 Sub-Egoes. Each One is bigger than the Other.

• Title Contender

Публикувано 07 март 2010 - 11:13

Злото е навсякъде.
Лицата му се менят, действията – никога. Манипулация, нападение, измама, кражба, измяна – това е само част от глазурата на тортата, която то ни поднася. Борим се с него всеки ден. Срещу привидно всички около нас. Едновременно, за да опазим себе си, да опазим близките ни, дори опитваме да спасим и тези, които се опитват да ни навредят, посочвайки им вярната посока. Вече сме уморени. Влагаме в това повече усилия повече отколкото във всичко останало.
Но... защо.
Умората ни вкарва в защитения ъгъл и ни дава време за размишления, през което започваме да си задаваме въпрос. Защо бягаме от злото? Защо се борим с него? В края на деня единственото, което сме успели да постигнем е просто още един „добряшки” ден. В края на деня злото постига почти всичките си цели. Ако не тук, то някъде другаде.
То е навсякъде.
Защо бягаме от него? Безсмислено е. Прегърнете злото. На негова страна няма да има нужда да водите ежедневни борби, защото то вече ще е на ваша страна. Изпълнете своите цели, после мислете за другите. То ще ви освободи...

Публикувано изображение

Започва непозната музика, светлината в залата изгасва и светва единствен прожектор, насочен към рампата. Завесата се дръпва... и Bulgarian Lion и CHAOS Romero излизат, спускайки се към ринга. Влизат, все така под светлината на прожектора и взимат по микрофон от announcer-a. Публиката залива и двамата с омраза, но те не обръщат никакво внимание. Изчакват залата отново да се освети и Lion започва първи:
BL: Време за отговори, нали? „Защо, този, защо?”, „Защо, онзи, защо?”, Защо, тази, защо?” и „Защо, онази, защо?” В интерес на истината, не дължа обяснение на никого и за нищо. Истината е, че ВИЕ дължите обяснение на МЕН! От ден първи съм в тази компания. От ден първи си спуках задника да задоволя желанията на всички и да стана първия шампион на WIW. След това, с не по-малко усилия станах и първия Pure Wrestling шампион на WIW. Хубави времена бяха, нали? Аз ви уважавах, вие ме харесвахте, имаше взаимна връзка. И колко време продължи тя? Какво се случи между споменатите периоди и сега, след последния? Какво се случва, когато нямам титла на рамото? Ще ви кажа: третирате ме като третокласен борец и като НИКОЙ! Нека ви споделя една неоспорима истина за този бизнес. Човекът, към когото е най-привързана публиката, слага най-много задници на местата, получава повече време в ринга и повече нули заплата. Докато имах титлите, аз се радвах на близостта на всички. Радвах се на внимание, на желанието на всички да гледат как един истински шампион защитава честта и достойнството си и ценността на титлата си. А какво се случи когато вече нямах титли? Това внимание изгасна мигновено. Нулите в чека ми изчезваха до една. Вече не можех да слагам храна на масата. Вие ме предадохте! Единственият начин да задържам вниманието върху себе си беше като падна дотам, че да влизам в кървави мачове със садистично копеле, което нямаше нищо против да си играе на „Забий гвоздея в Лъва”! Всички останали започнаха да следят кой ще надхитри Ledg или кой ще победи Loop. После, след най-великото царуване на шампион в WIW загубих Pure титлата от BJ Slim и внезапно всички започнаха да гледат BJ Slim, а Lion получаваше все по-малко и по-малко внимание, докато накрая вече нямаше значение дали ще съм на шоуто! РАЗБИХТЕ МИ СЪРЦЕТО, ПРОКЛЕТИЦИ! Разбихте лъвско сърце! И затова реших да ви го върна. Как?
Lion представя с жест Romero.
CR: Като се обърне към мен. Човекът, който самостоятелно доведе WIW почти до разгром. Човекът, който събра най-доминиращата група в бизнеса и едва не сложи точка в историята на тази компания. CHAOS Romero – човекът, който получаваше това отношение от първия си ден в компанията и то така и не се промени. Дори не бях включен в последните издания поради липса на интерес. Не съм „продавал билети”. Така каза Архитекта. И когато Lion позвъня на вратата ми видях най-голямата възможност да дам рестарт на кариерата си, точно както направих преди месеци със завръщането си. С Lion на своя страна аз най-накрая можех да се върна, да върна властта си и силата си. Двамата ще си помогнем взаимно, взимайки каквото е наше, спасявайки честта си, всявайки хаос в душите ви и отнемайки ви това, което цените най-много. Вашият световен шампион.
Lion отново взима думата:
BL: И не който и да е световен шампион. А Kevin Hero. Вие харесвате Hero, нали? Обичате го. Боготворите го. Дори и да нямаше златната дрънкулка пред която се прекланяте на легиони, това беше Kevin Hero – човекът, който необяснимо получаваше подкрепата ви от ден първи. Жалка, смятаща се за нещо повече от останалите отрепка, той е олицетворение на това, което виждам, когато ви погледна. Той мисли, че може да си играе с кариерите на хората както вие мислите, че можете да си играете с шампионите. Затова решихме да ви го отнемем! Да ви вземем скъпия Hero и да го превърнем в безлика купчина настъпени лайна – по ваш образ и подобие! И знаете ли кой започна? Знаете ли кой нападна Hero? Не, не беше Romero. АЗ БЯХ! АЗ нападнах Hero преди три месеца. Аз го нападнах и преди два. Аз го нападнах и миналия месец. И за да заблудя всички ви, реших да го нападна и този... но тогава се намеси един друг мой познайник... Loop.
Публиката изригва в овации и скандирания “Loop’s gonna save us!” Romero веднага им отговаря.
CR: Да, точно така. Loop, който хиляди пъти е казвал, че е дошъл в тази компания, за да ви „спаси”. За да ви избави от такива като нас. За да ви избави от... истински шампиони! Да ви избави от хората, които всъщност заслужават светлината на прожекторите, заслужават адмирациите ви и залужават заплатите си. Да ви избави от достойнството на един сблъсък и от хаоса на развлечението. Точно така, скандирайте името му! Той ще ви избави от всичко! Но първо трябва да мине през нас. Той за пореден – и последен! – път си пъхна носа в дела, които не го засягат. От днес натам аз и Lion ще положим всичките си усилия да сложим край на неговите намеси... и на любимия ви Kevin Hero!
Публиката ги залива с още повече омраза, редувайки “FUCK-YOU-LION!” и “FUCK-YOU-CHAOS!” Реакцията им почти мигновено се променя, когато залата се изпълва със звуците на “Number of the Beast” и по рампата се спуска Loop, следван от Hero! Те влизат в ринга и настава brawl, в който всеки се опитва да изпочупи с юмруци лицевите кости на стоящия пред него. В ринга се излива охрана и ги задържа за малко, но не успява да ги спре и мелето продължава. Архитекта застава на рампата и маха бясно с ръка, пращайки към ринга Anger, Tuginator, TAFKA Joro, Daisuke Uchiha, FinaL, Cold Crusher, Nathan Xavier и Jason Neill, които веднага разделят биещите се в четирите ъгъла. И от четирите ъгъла летят псувни и заплахи, но положението най-накрая е овладяно и осмината новодошли, заедно с охраната, извеждат четиримата един по един зад сцената. Lion и Romero минават последни към Архитекта и погледите им се срещат, разменяйки вълни на разочарование и омраза.

След като страстите се успокояват и залата затихва, Архитекта се връща на рампата.
A: Дами и господа, видяхте какво се случва. Твърде уморен съм да измислям хитроумни представяния и реклами, така че направо ви казвам, че main event на вечерта ще бъде Bulgarian Lion & CHAOS Romero срещу Kevin Hero & Loop. Забавлявайте се. А сега да започва откриващия мач, мамка му!
Архитекта се хваща за челото и се връща зад кулистите да се бори с главоболието си.

Публикувано изображение
Откриват Neill и Roca. Сключване, Roca веднага надделява със свирепа сила и блъсва опонента си в празен ъгъл, кани го да се доближи и го прехвърля с arm drag. Roca празнува успешния arm drag… и остава сляп за падащия ритник на Neill, който го поваля, следва с лакти и го праща в ъгъла си. Смяна с СС, Двамата го пращат от въжетата, прехвърлят го с двоен hip toss, засилка и стерео падащи ритници в гърба. СС покрива... за 2. СС го изправя и нанася няколко юмрука, следва с бич... Roca контрира бича и улавя СС на връщане със суплекс през глава. Претъркаля се към ъгъла си и това е смяна. Xavier влиза с лакти за СС, следва с бич, СС контрира и Xavier се завръща с huracanrana. СС е на крака... и изяжда втора. Връща се в ъгъла си и се сменя. Yo влиза и нанася няколко ритника в бедрото на СС, засилва се... СС го улавя за уранаги... Yo контрира със sunset flip и внезапен скок и double stomp в гърдите! СС е в ъгъла си и се сменя с Uchiha... и Yo веднага напуска ринга. Roca влиза и сключва рамене с Uchiha. Roca успява да го прехвърли с arm drag, засилва се към въжетата, скача с много усилия на първото и се оттласва за „летящ” crossbody block... Uchiha го засича с ритник във въздуха. Uchiha качва Roca на рамене... и Yo влиза със сляпа смяна в ринга, издърпва Roca от раменете му и заковава енцугири на Uchiha. Yo следва със странични ритници в ребрата, блъсва опонента си в празен ъгъл и се засилва за изкачващия ритник... Uchiha се дръпва, Yo изритва сглобката и се премята обратно на крака, обръща се... и веднага се спуска с кълбо под ласото на Uchiha и се сменя с Roca преди да излезе. Roca влиза, блокира roundhouse kick от Uchiha, нанася шамари и го праща със зверски бич в празен ъгъл. Там нанася няколко раменни тръса и го качва на въжетата, след това се качва след него на третото за суперплекс... но размисля и слиза на второто... отново размисля и слиза на първото – суперплекс от първото въже! Покриване – 1.. 2... НЕ! Roca се изправя и започва да дебне... Uchiha се плъзва инстинктивно извън ринга. Roca го следва с двоен чук от ръба и започва да го налага край оградите. Внезапно е спрян от СС, който излита върху него със suicida! СС празнува... и е отнесен от tope conhilo от Xavier! Xavier празнува... и Neill го връхлита със somersault plancha! Neill, СС и Uchiha изправят Xavier и Roca и опитват да ги върнат в ринга... но в този момент се задава Yo, който поваля всички със skytwister plancha! Всички лежат, а съдията брои – 1.. 2.. 3.. 4.. 5.. 6.. 7.. Xavier и Neill се връщат в ринга първи. Neill тръгва за ace crusher… Xavier блокира, ритник, опит за X Killa... Neill се спуска зад него, обръща го – ACE CRUSHER! Roca се плъзва в ринга зад Neill и дебне... зашеметява го с ченетрошач и забива VIVA LA URANAGI! Roca тръгва за туш, но е спрян от 2-nd rope legdrop от СС! Roca се претъркулва в средата на ринга, СС се връща на върха – SENTON BOMB! Покриване... Yo приземява двойно настъпване в гърба му! СС залита на крака и Yo го залепва в сглобката с мощен падащ ритник! СС се срива пред ъгъла, Yo отива при сглобката – HIGHWAY 2 REALITY! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-Uchiha го издърпва! Yo се обръща да спори с виновника да не е победител, но при вида на Uchiha онемява. Uchiha веднага започва да реди STIFF лакти в главата му, преминава към ритници в ребрата, качва го в носилка... в ход на отчаяние Yo бърка в очите му и се измъква. Yo го поваля на коляно с падащ ритник в сгъвката, следва с ритник-кука... Uchiha минава под крака му, вдигайки го в електрически стол – RUBIK’S CUBE! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТРИ! @ 11:01
Победители: Daisuke Uchiha, Cold Crusher & Jason Neill

Оператора е зад сцената и е тръгнал към съблекалните за интервю с Malice Intent Mob... но внезапно камерата спира и пада, а зад кадър се чуват звуци на няма борба. Камерата отново е вдигната... и пред нея застава Пичът-с-очилата с разрошена коса. Той я изглажда и вдига микрофона.
ПсО: Бонджорно. Аз съм Пичът-с-очилата, акомпаниран от Бездомния пич и съжаляваме за закъснението си. На път сме да интервюираме... ъм, ами... който е в онази съблекалня... и... така че да видим кой е той, разбира се!
Пичът-с-очилата се прокашля нервно и тръгва към вратата, но камерата не го следва.
БП: А с Оператора какво ще правим?
Пичът-с-очилата се оглежда, опитвайки се да изглежда колкото може повече невинен.
ПсО: Ъъъъ, с кого?
БП: Оператора. Сещаш се, този, дето току-що проснахме, за да му вземем отново мястото. За да можеш да дебнеш Ledg и т.н. Ама защо ми махаш през гърло? ДА НЯМА ПАЯК?! Ооо, искаш да млъкна. ОК.
Пичът-с-очилата се усмихва невинно и влиза в съблекалнята... и почти веднага излиза, блъснат от Hellzin. MIM се изсипва в коридора, вижда, че пред тях има камера и Hellzin и Mysterio веднага застават пред нея.
Н: REMUS WILLMORE! Кучи сине, ти ни отмъкна златната възможност да станем отборни шампиони. Ти взе МОЯ шанс да стана шампион – нещо, което ми се отказва години наред. Тъкмо видях пролука и шанс и ТИ, КОПЕЛЕ НЕЩАСТНО, се намеси, за да ми попречиш!
М: Затова тази вечер и ние няма да ти дадем каквото искаш! Искаш The Dark Titan, нали? Е, много жалко! Защото ще получиш МЕН. Тъй като другаря Hellzin е твърде емоционален, за да се съсредоточи върху мач тази вечер аз ще се изправя срещу теб и ще те накарам на кървиш. Ще изкървиш всеки литър алкохол, който ние преглътнахме след мача, за да забравим за проваления ни шанс!
Mysterio и Hellzin бутат Бездомния пич и продължават по коридора. Останалите ги следват, хвърляйки по някоя друга злобна усмивка в камерата.

Пичът-с-очилата и Бездомния пич са зад сцената с Dead End.
ПсО: И това ако не са бъдещите бивши шампиони по двойки. Как е, момчета, очаквате ли грандиозната си загуба срещу Ledg и Mizernik?
V: Ся ще ти кажа какво очакваме. За едно си прав – с нетърпение очакваме отново да влезем в ринга с онези два кретена, независимо какъв е залога. Предния път се измъкнаха като долни страхливци, но следващия ще внимаваме повече и няма да бъдем хванати неподготвени. Нали, Spirit?
SK: Мно’о ...ано ясно.
V: И докато чакаме двамата да си разрешат семейните конфликти с Tuginator Joro, ние ще подхванем един друг отбор, който върлува зад сцената – James Luck и RUIN. Двамата вероятно държат рекордите за загуби, но погледнете колко от тези загуби са отборни. Не и наполовина толкова като единичните. Двамата са по-лукави, отколкото изглеждат. Крият се зад сцената, дебнат, оглеждат, сканират, анализират – каквото и да правят, винаги са подготвени за мача си. Нали, Spirit?
SK: Ми пъ че как. Ня’а да се дадем на ...аняците.
ПсО: Ти имаш мръсна уста. Гледай да не я ползваш в мача с Ledg, лесно се обижда.
SK: Бе що се не ...аш? Ей там има свободна стая. Снимка на Ledg искаш ли?
ПсО: Не ми трябва снимка! Ликът му е дамгосан в съзнанието ми. Никога не ще го забравя! Хахахаха!
VITO и Spirit отстъпват уплашени от Пичът-с-очилата и бавно-бавно продължават по коридора. Бездомния пич ги следва.

Публикувано изображение
Откриват Spirit и Luck. Последният тръгва за сключване, Spirit го бута със зверска сила във въжетата. Luck напада отново... Spirit отново го блъсва и Luck едва не се катурва извън ринга. RUIN иска да опита и Luck се сменя. RUIN тръгва за сключване... и Spirit го прекъсва и вдига във военна преса. Spirit го издига веднъж-два пъти, обръща се, за да се покаже и на VITO... и Luck веднага го напада в гръб, спасявайки партньора си. RUIN бута VITO от ръба и двамата засипват Spirit с ритници. RUIN остава сам да сипе удари по Spirit, праща го от въжетата и го поваля със саблен удар. RUIN покрива... за 1. Смяна, Luck влиза с няколко ритника, бута Spirit в ъгъла им и го задушава с коляно. Смяна, RUIN влиза за раменни тръсове, премята Spirit със snapmare и отново се сменя. Luck рита опонента им в плешките и се сменя. RUIN заковава прелитащ вратотрошач на седналия Spirit и покрива... за 2. Нова смяна. Двамата засилват заедно Spirit от въжетата... но пропускат двойно ласо... и Spirit ги поваля със свое на връщане. Spirit лази към ъгъла си... RUIN го изпреварва и бута VITO от ръба, а Luck дръпва Spirit за глезена. RUIN се обръща и приземява лакти върху Spirit, укротявайки го. Смяна и Luck влиза легално за малко душене. Luck изправя Spirit и го зашлевява. Spirit се осъзнава и отвръща с юмрук. Втори. Трети... Luck го изпреварва с ритник в корема и го засажда със светкавично DDT! Покриване – 1.. 2... НЕ! Смяна, RUIN изправя Spirit за серия лакти, бута го в празен ъгъл и заковава тичаща преса. RUIN свлича RUIN до долния обтегач с ритници в корема и се сменя с Luck, който се дръпва в отсрещния ъгъл и се засилва и заковава bronco buster! Luck качва Spirit върху въжетата и се сменя. RUIN отива да блъсне VITO отново от ръба и се връща при Luck и Spirit. RUIN и Luck се качват при Spirit, сипейки чукове по него, след това го приготвят за суплекс... ДВОЕН СУПЕРПЛЕКС! RUIN покрива – 1.. 2... НЕЕ! Смяна. Luck вдига Spirit за няколко юмрука, дръпва го в ъгъла и го приготвя за торнадно DDT... скача... Spirit го задържа на рамо, завърта се и го хвърля обратно в сглобките. Spirit залита към ъгъла си... RUIN отново се засилва да бутне VITO... който обаче го хваща за гърлото! VITO се ухилва злобно... CHOKESLAM НАД ВЪЖЕТАТА! RUIN пада лошо извън ринга и се свива край оградата! Spirit достига ъгъла си... смяна! VITO влиза с десни прави за Luck, поваляйки го с всеки удар. Саблен удар и Luck се озовава в ъгъла. VITO забива коляно, лакът, змийски очи и го праща от въжетата... Luck избегва ботуша! VITO веднага се поправя с goozle и CHOKESLAM! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! VITO се дръпва назад и дебне опонента си... засилка... Luck избегва Gore-а и се засилва от въжетата... и е пресечен от GORE от Spirit! VITO вдига Luck на рамене, завъртане и HOPE KILLER! Покриване – 1.. 2... 3! @ 10:08
Победители: VITO & Spirit Killer

Шампионите празнуват за кратко и напускат ринга. RUIN се изправя край оградите и се облежда да види какво се е случило... но е блъснат от излизащия от публиката Remus Willmore! Remus бръква под налакътника си и вади гвоздей! RUIN се обръща да види нападателя си... и Remus забива гвоздея в челото му! Remus влиза в ринга и причаква и Luck... и просва и него с гвоздея! Remus оглежда кървящите си врагове, облизва кръвта от гвоздея и го хвърля на ринга, след което отново си тръгва през доволната тълпа, подтискаща “You sick fuck!” виковете си.

Публикувано изображение
Откриване със сключване. Ledg бързо избутва опонента си в ъгъла и му забива няколко европейски ъперкъта. Дръпва го за късообхватно ласо... Joro минава под ръката, нанася чоп, два, три, бич за Ledg в отсрещния ъгъл и засилка... Ledg го блокира с лакът, напада... Joro го изненадва с arm drag, следван от падащ ритник и Ledg излиза от ринга. Joro със суисида... Ledg го пресича с ъперкът между въжетата! Ledg го провесва над пода с крака все още на въжетата... и забива ВИСЯЩО DDT НА ПОДА! Joro изглежда в несвяст и Ledg се връща в ринга, вдигайки победоносно ръце и чакайки съдоята д аотброи лесната му победа – 1.. 2.. 3.. 4.. 5.. 6.. 7.. 8.. 9.. Joro внезапно се връща в ринга, с лице, обляно от кръв. Ledg го посреща с няколко настъпвания в тила, вдига го на колене и започва да притиска раната, точейки кръвта му. Съдията брои до 4 и Ledg блъсва Joro на тепиха. Ledg го яхва и заключва chinlock от гърба му. Joro е близо до въжетата и се хваща, но Ledg продължава да го държи, дори премества ръце на раната, започвайки да дере. Съдията отново го дръпва и предупреждава. Ledg сритва няколко пъти опонента си в ребрата, подигравайки му се, изправя го и го вдига за суплекс... Joro обръща в малък пакет – 1.. 2... НЕЕ! Съвсем близо! Ledg веднага го наказва със зверски ъперкът и пада до него, за да го души – 1.. 2.. 3.. 4.. пуска го и се дръпва. Ledg изчаква Joro да стане в ъгъла и се засилва за нов ъперкът... Joro обаче вдига ботуш! Ledg се отдръпва, но Joro не може да контраатакува, затова тръгва отново.. Joro отново вдига ботуш. Този път добавя лакът. Втори. Joro се бие мъжки през болката, сипейки удар след удар, праща Ledg от въжетата и го просва с back body drop. Ledg веднага става... и пада от падащ ритник. Joro с ритник в корема. Вдига го за powerbomb… Ledg забива нокти в раната му! Joro го изпуска, Ledg веднага се възползва – FINAL EXECUTION! Покриване – 1.. 2... 3! @ 5:00
Победител: Ledg

Ledg бута съдията, когато идва да му вдигне ръката и взима микрофон от timekeeper-а.
L: Напоследък ме следват разни хора, които за по-кратко ще наричам ‘навлеци’. Тези навлеци са или уж приятели, или фенове, или репортери, всички до един търсещи нищо повече от това да се отъркат в истинската слава на звезда, която вече е изгряла тук и е въпрос на време да изгрее и изгори всички по пътя си и в WRESTLING GALAXY. Но не в това е въпроса. Всички тези навлеци насочват към мен един и същи коментар, отново и отново. Всички – до един! – в един момент казват „Кариерата ти тук западна: вече те няма по „големите” мачове, влачиш се безцелно из отборната дивизия или бягаш от смахнат шизофреник (и вероятно гей), който вероятно ти прави вербални свирки дори и насън.” С тези думи всички тези хора, тези ‘навлеци’, освен, че ми доказаха, че не ме познават дори и малко, ми показаха и че са пълни кретени. Затова, нека седна тук и да обясня и на вас ‘големците’ какво се случва с кариерата ми, за да не пълните и моя живот с ежедневната си ‘умствена’ диария. Първо нека се спуснем по алеята на спомените. В началото на WIW имаше един човек, на когото вярвах и с когото за малко да стана първия отборен шампион – Vito LoGrasso. Месеци по-късно, този човек се изправи срещу мен. След това се обединих с обещаващ отбор – eXtreme eXellence - и най-голямата шампионка, която SEWA някога е имала – RINOA. Какво се случи там? Първо Hellzin ме продаде на Архитекта на безценица. След това Anger ми обърна гръб. След това RINOA реши, че има по-важни дела от това да се занимава с мен. Някъде там реших и аз да се съюзя с Архитекта и бандата му отрепки, за да отъврва любимата му компания от друга банда отрепки във войната срещу Project Mayhem. Какъв беше крайният резултат от това? Въпреки че АЗ и САМО АЗ спечелих войната и скъпата му компания, Архитекта ми го наби и даде всичко обещано на мен на Kevin Hero. Както се подразбира, очевидно имам лоша история на съюзи. И точно затова в момента стоя далеч от прожекторите. Не искам да си навличам внимание, защото не искам да си навличам навлеци, които евентуално да решат, че са по-добри и да продължат напред, продавайки моя задник в процеса. Това НЯМА да се случи отново! И точно затова в момента върлувам из отборната дивизия. Първо ще открия партньор, на когото може да се разчита, който няма да ме зареже за жълти стотинки щом види, че има шанс да се опита да продължи без мен! Стига толкова мерзавци и предатели! Стига толкова фенове, подражатели и гъзолизци! Искам някой, който ми е равен и с когото да достигна върха... и едва тогава двамата да се разберем кой да остане там. Затова сега до мен върви Mizernik. В него видях потенциал. Видях качества, каквито липсваха при всичките ми предишни „съдружници” и ви обещавам, че е само въпрос на време той и аз да достигнем върха, където ще гледаме надолу, към вас, отрепки, и ще ви се смеем. Ще се смеем така, както вие си позволихте да проявите съжаление към мен, когато никога не е имало нужда от такова.
Ledg оглежда с омраза в очите освиркващите го фенове, които започват да подмята “HE-WILL-SCREW-YOU!” и излиза високомерно от ринга.

Публикувано изображение
Mysterio веднага напада разярено с юмруци, изтласквайки опонента си назад. Remus се спасява извън ринга, но Mysterio го следва и нанася чукове в гърба. Mysterio с бич... Remus контрира и го праща с лице напред в пилона на ъгъла! Mysterio се срива край оградите и Remus е над него, сипейки ритници в ребрата му и отвръщайки със същите яростни юмруци. Съдията им крещи да се връщат и Remus плъзва опонента си обратно вътре. Следва го и го яхва за още юмруци. Съдията едва ги разтървава и Remus го изправя, бута го в ъгъла и следва с мощни лакти, свличайки го до първия обтегач, където настъпва лицето му и се изправя върху него за ужас на съдията – 1.. 2.. 3.. 4.. Remus го оставя, отива да прогони съдията и се обръща... и Mysterio заковава ритник под пояса му, възползвайки се от обърнатия съдия! Remus се свлича, давайки време на Mysterio да се съвземе, след това Mysterio яхва него за поредица юмруци. Mysterio го изправя, нанася още удари, праща го от въжетата и го посреща с обърнат лакът. Mysterio сипе настъпвания по ребрата на опонента си, пада и започва да го души – 1.. 2.. 3.. 4.. Mysterio пуска, изръмжава и отново сключва пръсти около гърлото – 1.. 2.. 3.. 4.. отново пуска, става и го сритва в кръста. Mysterio изправя Remus, прилага Manhattan drop и го бута обратно в ъгъла, където сипе крошета и започва да го души с крак – 1.. 2.. 3.. 4.. оставя го, дръпва се и го кани да се доближи... тръгва за суперритник... Remus хваща крака му, завърта, го завърта се с него и заковава порещ лакът! И двамата падат, но веднага лазят към въжета за опора, поддържани живи от омразата си. На крака, Mysterio открива атака с ласо... Remus минава под него и го разтърсва с лакът в тила. Remus следва с втори и Mysterio пада върху въжетата отпред. Remus се засилва, нов удар с лакът и Mysterio се катурва извън ринга. Remus го следва, блъсва го в оградата без да го изправя и заковава няколко ритника в раменете, след това го задушава между коляното си и оградата. Публиката не се радва на никой от двамата, но определено се радва на насилието в този мач. Remus не ги разочарова с поредния stiff лакът, който праща опонента му да залита несигурно към стъпалата на ринга. Remus го хваща за косата, блъсва го в тях, дръпва се... и се връща с ритник в ръката, смазвайки я за стъпалата! Mysterio изкрещява, претъркаля се няколко пъти по пода и се плъзва обратно в ринга. Remus го следва, дебне... велосипеден ритник! Покриване – 1.. 2... НЕЕЕ! Remus хваща ръката и заключва Fujiwara armbar! Mysterio крещи, но не се предава. Извърта се... и успява да сложи крак на въжетата. 1.. 2.. 3.. 4.. Remus го пуска, дърпа го в средата на ринга и опитва отново... Mysterio се измъква веднага с кълбо, Remus го следва, Mysterio го спира на място с лакът, дръпва се... СУПЕРРИТНИК! Mysterio покрива – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Mysterio е бесен и иска съдоята да промени решението си. Това дава време на Remus да стане... но Mysterio го вижда и напада още юмруци. Загребва и го тръшва в средата на ринга. След това изкачва въжетата... Remus е на крака и се качва при него. Двамата разменят удари на върха, Mysterio бърка в очите на опонента си, взимайки надмощие и го бута от върха. Mysterio се приготвя и полита... Remus се надига и улавя ръката му, просвайки го по лице на тепиха и същевременно заключвайки нов Fujiwara armbar! Този път Mysterio не може да се бори дълго... и се предава! @ 12:10

Съдоята не може да вдигне ръката на Remus, който все още не е пуснал захвата. Remus не иска да пусне захвата – иска да откъсне ръката на опонента си. Съдията го заплашва, че ще обърне решението си, но това е без значение – Remus иска да осакати Mysterio! Преди съдията да реагира, по рампата се спуска Hellzin, който влиза и връхлита Remus с чукове в гърба. Hellzin го рита в ребрата и праща от въжетата... Remus се задържа за тях и излиза от ринга. Hellzin следва... Remus го препъва и го дръпва при себе си и двамата разменят лакти край оградата. Облягат се на оградите, без да спират размяната и падат в публиката. Там се търкалят по пода, без да спират размяната. Remus надделява с лактите си, сритва Hellzin в стомаха да го укроти и взима стол от публиката. Дебне за удар... но някой го спира. Remus се обръща... Ace Brown държи стола му и Hellzin веднага се възползва да го ъперкътне в слабините! Той се свлича на колене и Hellzin го обезглавява със shining superkick! Brown стъпва върху гърдите на Remus и вдига победоносно ръце, после двамата за пореден път заплюват падналия си бивш водач и си тръгват.

Пичът-с-очилата и Бездомния пич са с Tuginator зад сцената.
ПсО: Ти мязаш на забавен тип. Какво мислиш за Ledg?
T: Знаеш ли, много се радвам, че ме питаш, защото тъкмо това щях да коментирам. Явно нещо му е влязло в главата и си мисли, че е краля на света и всичко се върти около него...
ПсО: Ами... да. Duh…
T: Не прекъсвай The Tugg, когато говори! Когато Ledg е в ринга и мрънка скучните си промота, честно казано, не мисля, че някой го слуша. Чува се само „мрън-мрън, предаде ме този, мрън-мрън, предаде ме онзи.” Естествено, че ще те предадат – чувал ли си се как мрънкаш?! Цивриш и бичиш в ринга „Нямам партньор, ще изпробвам този и онзи”. Изпробвай каквото искаш, скъпа, защото няма значение. В момента живееш в измислен свят, в който мислиш, че ще завземеш отборната дивизия. Това е моята територия. Тази вечер ще ступам приятелчето ти, после ще ступам и теб, после с Жоржиньо ще грабнем титлите. А по-късно – или по-скоро от очакваното, кой знае! – може да се видим и на по-голямата сцена, в мач за някоя по-самотна титла. Но дори и това да се случи, не бери грижи и не сади надежди, защото Tuginator ще е винаги с туш напред.
Tuginator потупва Пичът-с-очилата по гърба и тръгва към ринга.
ПсО: Прости му, Ledg, той просто не знае какво говори. Имай милост... Не, шегувам се. Откъсни му топките и нахрани гълъбите с тях, вероятно не са толкова големи.

Публикувано изображение
Tuginator кани Mizernik да го нападне. Той го прави и попада в arm drag, допълнен с ключ на ръката. Mizernik успява да стане и праща Tuginator от въжетата, но попада в раменен блок и отново пада. Tuginator се засилва отново, Mizernik се търкаля под него, прескача го на връщане, подканя го за hip toss… Tuginator се спира, Mizernik пада от собствения си замах, а когато се изправя, Tuginator го премята с нов arm drag и отново заключва ръката. Mizernik рита подразнено няколко пъти по тепиха, отново става и се извива, минавайки с hammerlock зад опонента си. Tuginator хваща главата му през рамо, скача... и го премята със snapmare, веднага следвайки с падащ ритник в тила. Mizernik пада и веднага се изтъркаля извън ринга, сипейки псувни. Tuginator тропа с хор с феновете, загрявайки за засилка, оттласква се и тръгва за суисида... Mizernik се плъзва в ринга в последния момент и оставя Tuginator да се спусне безрезултатно. Tuginator веднага се връща в ринга... и попада под ритниците на Mizernik. Подразненият Mizernik скача върху него и добавя и чукове в гърба, задържайки го на тепиха, за да го налага свободно, поне преди да бъдат разделени от съдията. Mizernik се връща при него с нов ритник, изправя го и го просва със суплекс. Покриване... за 2. Mizernik го яхва и нанася няколко юмрука, след това го захапва за челото – 1.. 2.. 3.. 4.. пуска го и става, за да обере освиркванията. Mizernik продължава с юмруци в корема и бич в ъгъла. Там се засилва... но изяжда ботуш. Tuginator се качва на въжетата и скача... Mizernik го засича с коляно в корема, прехвърляйки го във въздуха! Покриване... за 2. Mizernik хваща Tuginator за главата и го блъсва в сглобките, отново и отново. Обръща го за няколко чопа и следва с бич... Tuginator блокира, бута Mizernik в ъгъла и скача за маймунско колело... Mizernik се обръща, поставяйки го върху сглобките и бърка в очите му! Mizernik се качва при него и го подхваща... СУПЕРПЛЕКС! Покриване – 1.. 2... НЕЕЕ! Mizernik следва с опит за cradle piledriver… Tuginator обаче блокира с ритник с пета, измъква се и залита в засилка... Mizernik го посреща с атомно спускане и се засилва... Tuginator избегва ласо, обръща се... и двамата се просват взаимно с едновременно ласо! Отнема им известно време, докато се наберат на крака. Mizernik напада първи... Tuginator блокира юмрука и нанася свой. Mizernik с нов удар... блокиран и Tuginator отвръща със свой. Tuginator започва пълна атака с юмруци, тласкайки Mizernik назад към ъгъла. Там следва с ласо... Mizernik блокира и замахва... Tuginator под ласото и засажда опонента си с булдог! Tuginator се засилва и полита с Lionsault! Mizernik се дръпва, но Tuginator се приземява на крака и напада... Mizernik го препъва с drop toe hold върху въжетата, засилва се зад него – 61KNEE! Tuginator залита назад, Mizernik го дебне... засилка... Tuginator го спира на място с енцугири! Tuginator го спъва и опитва Walls of TUGG… Mizernik свива крака и го изритва. Става и тръгва за ритник... Tuginator хваща крака, завърта го, ритник в корема и издигане... Mizernik се измъква от powerbomb attempt-а и заковава ченетрошач. Mizernik се дръпва и тръгва за тичащо DDT… Tuginator го задържа и премята със суплекс северно сияние – 1.. 2... НЕЕ! Едновременно изправяне, Mizernik изпреварва с ритник, опит за piledriver… Tuginator блокира, измъква се, нанася коляно в корема и заковава powerbomb! Издигане.. и заковава втори! Продължава с jackknife roll – 1.. 2... 3! @ 11:57
Победител: Tuginator

Tuginator празнува в средата на ринга. Вик го кара да се обърне към рампата и вижда как TAFKA Joro се показва иззад завесата и залита несигурно напред. Зад него се появява Ledg със стол в ръце... и просва Joro с удар, огласил цялата зала! Joro се срива на лакти, намирайки сили да си държи главата леко изправена и Ledg се отдръпва... Tuginator крещи „НЕЕЕ!” и Ledg обезглавява Joro с мощен punt! Joro се претъркаля няколко пъти и пада от рампата, оставайки да лежи неподвижно. Tuginator веднага тръгва натам... но Mizernik го спира с удар под пояса! Ledg се спуска с втори стол в ринга и Mizernik поема единия. Двамата застават от двете страни на съвземащия се Tuginator... и го смазват с CON-CHAIR-TO! Ledg и Mizernik празнуват над трупа на Tuginator под виковете на неодобряващата публика.

INTERMISSION!

Бездомния пич и Пичът-с-очилата са при BJ Slim.
ПсО: ’Драсти, JВ Fat.
Slim му взима микрфона и го бута зад кадър.
BJS: Хаха, много смешно, защо не си по-често в ефир? О, да – защото Архитекта предпочита да пусне кадри на убити бебета с мъртви кученца в ръце, озвучавани от ревящи родители вместо да даде на който и да е да те погледне или послуша. О, много мило. Знаеш ли какво можеш да направиш с този пръст? Както и да е... Значи тази вечер имам FinaL за опонент, отново за Pure титлата. Абе вие не разбрахте ли от първите два пъти, че няма да го бъде вашето? Нямате никакъв шанс срещу Pure шампиона, просто защото не сте Pure материал. Аз съм най-техничният кечист на този глобус, а вие сте клонинги на слабоумно наркоманче. Схващате ли защо нямате шанс?
Slim хвърля последен сърдит поглед към Пичът-с-очилата зад кадър и му подхвърля обратно микрофона. Бездомния пич обръща камерата към съдружника си.
БП: И АЗ МОГА ДА НАПРАВЯ ТОВА С ПРЪСТА СИ! Но обикновено ме арестуват. И го наричат публично неприличие... Май имат нещо против бездомните, а?

Публикувано изображение
Сключване, Slim веднага обръща FinaL, рита го в сгъвката, сваляйки го на коляно и прави кръстосан ключ с ръцете му. Slim го поклаща подигравателно. FinaL пада и се извърта два пъти, разменяйки позициите им, но Slim веднага пада и го премята без да пуска захвата, минава с кълбо напред и заключва главата му в ножица. FinaL е в неизгодна позиция, ножицата го изморява, а ръцете му са хванати и няма възможност за контра. Може само да се придърпа... и полага крак на въжетата за първо прекъсване. Slim става и подскача подигравателно в стил Джеф Харди. FinaL го изчаква да се нарадва и следва с нов ключ... Slim го обръща в hammerlock, засилва се напред и го блъсва с гърди напред в сглобката, след това го връща с кълбо на О'Конър – 1.. 2... НЕ! Двамата се изправят едновременно, Slim хваща ръката на FinaL и го дръпв за нов hammerlock, но FinaL се извърта и го повлича с arm drag, окончавайки го със стандартен armlock. FinaL задържа захвата, докато съдията ги обикаля, питайки Slim... и когато се обръща с гръб към близките въжета, Cold Crusher излиза изпод ринга, качва крака на Slim върху въжетата и веднага се връща обратно! FinaL го посочва на съдията, който отсъжда първо прекъсване за Slim! Шампионът е бесен и спори със съдията, но така само обръща гръб на FinaL и става жертва на преобръщане – 1.. 2... НЕ! Slim бяга извън ринга уж да почине, но се сеща за измамата и повдига плата на ринга, крещейки комично на някой отдолу. И остава сляп за суисидата на FinaL! 1.. 2.. 3.. 4.. 5.. FinaL се радва на малко овации, след това връща Slim в ринга и се качва на ръба. Причаква, скок на въжетата... и Slim веднага се завръща с ритник в най-горното въже, разваляйки баланса му и пресичайки го върху въжетата! Slim забива няколко лакътя и се качва пред него, приготвя суплекс насред въжетата... FinaL обаче го бута, успява да се изправи и полита с велик crossbody върху него! - 1.. 2... НЕЕ! FinaL тръгва за ace crusher... Slim го бута към въжетата, посреща го с drop toe hold и опитва STF... FinaL лази защитно към въжетата, а когато ги достига се обръща върху Slim и заключва side headlock. Съдията отново проверява с гръб към въжетата... и изпод ринга излиза Jason Neill, който също качва крака на Slim върху въжетата и се връща под ринга. FinaL сочи, съдията вижда и отсъжда второ прекъсване за Slim! FinaL пуска по правило и Slim скача вбесено на крака и отнов спори със съдията. Слепият спор позволява на FinaL да го блъсне напред и Slim връхлита върху съдията, блъсвайки го леко в опит да открие опора. Съдията го гледа изненадано, после изненадата минава в раздразнение и яд и отнема и третото прекъсване на Slim! Шампионът се хваща за главата и този път се обръща ядосано към FinaL, нападайки. FinaL го посреща с arm drag и падащ ритник. Slim се изправя в ъгъла, FinaL го връхлита с преса, премята го със snapmare и отскача от второто въже за падащ ритник в тила. Покриване – 1.. 2... НЕ! FinaL изправя Slim и отново тръгва за ace crusher... Slim контрира с backslide... FinaL блокира, премята се пред него и го зашеметява с ченетрошач. Засилка и spinning wheel kick! Покриване – 1.. 2... НЕ! FinaL загребва Slim и го тръшва в средата на ринга. Изкачва въжетата и се приготвя за полет... Slim се изтъркаля отвън и почива край оградата. FinaL се засилва... Slim веднага влиза в ринга, FinaL спира и тръгва след него, Slim излиза от другата страна на ринга и FinaL го връхлита със swan dive! FinaL връща опонента си в ринга, изкачва въжетата и приземява legdrop от върха! Покриване – 1.. 2... НЕЕЕ! FinaL отново изкачва върха, дебне... missle dropkick! Покриване – 1.. 2... НЕЕЕ! FinaL се връща на върха и полита със SENTON BOMB... няма никой вкъщи! Slim прави завръшане със светкавично уранаги и Anaconda Vice! FinaL се мята диво и скоро достига въжетата, използвайки второ прекъсване. Slim е принуден да пусне... и FinaL го препъва и заключва модифициран leglock! Slim е до въжетата и ги прегръща, но няма прекъсвания! FinaL и публиката крещят „TAP!”... Slim използва въжетата, за да се издърпа извън ринга! FinaL го следва и бързо го връща, опитва отново да заключи leglock-а... Slim го контрира с допълнително кълбо и се завръща за shining wizard... FinaL избегва! Ритник и опит за ace crusher... Slim го прехвърля в ключ на кръста и опитва сулекс... FinaL се премята на крака! Обръщане, ритник и ACE CRUSHER! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Slim отказва да се даде и FinaL кима примирено с глава. Дръпва го в средата на ринга и отново изкачва върха... Slim се добира до крака на съдията и го хваша, дръпвайки го пред себе си. Съдията не може да се измъкне, а FinaL не може да скочи. FinaL слиза и дръпва съдията, за да усмири Slim... но в момента на дръпването съдията се оказва с гръб към тях и Slim заковава ъперкът под пояса на FinaL! Малък пакет – ЕДНО.. ДВЕ... ТРИ! @ 18:18
Победител: BJ Slim (7th defense)

Веднага след туша, Slim се изтъркаля извън ринга, грабва титлата си и побягва по рампата, обръщайки се, за да се изсмее на излизащите изпод ринга Cold Crusher и Jason Neill, които го гледат залобно с държащия се за слабините FinaL.

Loop и Hero са в съблекалнята. Бездомния пич и Пичът-с-очилата тъкмо влизат... и Hero веднага взима микрофона.
KH: Само да сте гъкнали и няма да видите утрешния ден! Сега не ми е до вас. Сега точно искам да говоря за един човек, когото съвсем доскоро смятах за доблестен тип, за най-добрия човек на планетата и човек, който никога не би навредил на никого... поне извън ринга и без причина. И за един друг човек, когото винаги съм смятал за най-голямата отрепка на света. Мизерна сган, създадена само, за да вреди на всички, да си бърка носа в чужди работи и вечно да е в лицето ти! Lion, наистина вярвах в теб и на моменти дори представляваше герой за мен, но НИКОГА ПОВЕЧЕ няма да бъда лъган по подобен начин! Ти току-що разби представите на десетки фенове за човек, който държи на честта си. Е, сега е мой ред да служа като ботуша на отмъщението и сме на броени минути да се изкача в задника ти! А ти, Romero, на теб почти няма какво да кажа. Винаги съм знаел, че си долен боклук, всички са го знаели. Тази вечер мисля да сложа край на теб и на вечното ти присъствие на сцена, на която не принадлежиш!
Loop взима микрофона от Hero.
L: Въпреки че изядох толкова много бой, не мога да кажа, че съм ядосан. Ядосвам се, когато някой незаслужил спечели нещо, когато чуя новина за някое престъпление, когато прочета във вестника за нова епидемия – все за неща, върху които съм безсилен да въздействам. В случая този елемент липсва. Не съм ядосан. Разочарован съм. Разочарован съм от теб, Lion. Както каза Hero, имахме те за нещо много повече, за по-голям от света, за човек със златно сърце. Явно сърцето е било златно само защото алчността го е позлатила. Изпитваш първия спад в кариерата си и внезапно всичко е срещу теб, ти се съюзяваш със самия дявол и тръгваш на нашествие срещу невинни. Това беше миналия път. Тази вечер всичко приключва. Приключва, преди да е започнало.
Loop подхвърля мирофона на Пичът-с-очилата и двамата с Hero излизат от стаята.

Loop и Hero излизат на ринга за главния мач. След тях на рампата се появяват Lion и Romero... но на Loop и Hero не им се чака и веднага слизат от ринга и тръгва по рампата. Настава brawl на входа, Loop поема Lion с юмруци, извеждайки го към ринга, а Hero и Romero разменят юмруци край публиката. Hero хвърля Romero през оградата в краката на феновете и го следва за ритници. Loop праща Lion в оградите точно преди ринга, след това Lion контрира засилка в пилона на ъгъла на ринга. Romero връща надмощие с коляно в корема на Hero и го повежда сред публиката, налагайки го по пътя. Lion блъсва Loop в ръба на ринга и заковава звучен чоп в гърба му. Lion вкарва Loop в ринга, съдията се приготвя да даде знак за гонга... но Lion не влиза, а само се изсмива и издърпва обратно Loop, за да го блъсне отново в оградите. Докато Lion се наслаждава на недоволството на феновете, Romero праща Hero в скамейките и застава над него, за да го срита в бъбреците. Romero провесва Hero надолу с глава и стъпва на гърлото му, задушавайки го. Край ринга, Lion забива нов чоп на Loop и го праща с глава напред в стълбите. В публиката, Hero успява да спъне Romero, поваляйки го до себе си и го яхва, засипвайки го с юмруци. Lion следва с нов бич... Loop контрира и забива Lion в отсрещните стъпала с коленете напред, при което Lion се премята над тях и пада от другата им страна. Loop го следва с хищни удари, изправя го и го блъсва в оградите, след това се опитва да го удуши върху тях. Hero продължава да налага Romero... който се добира до метална кутийка бира и я забива в челото на опонента си! Hero залита по скамейките и когато се обръща, от челото му вече се стича кръв. Romero веднага се възползва и го препъва с drop toe hold, КАТУРВАЙКИ ГО НАДОЛУ ПО СКАМЕЙКИТЕ! Romero го следва доволно, хваща го за косата и го дърпа към оградите. От другата страна на залата, Loop рита ударените колене на Lion и го блъсва отново към публиката, където го хваща в пълен нелсън, позволявайки на едно дете да го удари в стомаха. Lion обаче се измъква със заден ритник в слабините! Lion поваля Loop край ринга с нов зверски чоп и сяда на пода, разтривайки корема си. Romero достига оградите и прехвърля Hero, следва го и след това го вкарва в ринга и влиза след него, давайки официално начало на мача:

Публикувано изображение
Romero търси бърза победа – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Romero гледа недоволно едва дишащия Hero, сритва го няколко пъти и го причаква... Hero обаче няма сили да се изправи, затова Romero идва при него и продължава с ритници. Lion се качва в единия от ъглите и Romero се сменя. Lion сам изправя Hero, блъсва отпуснатото му тяло в един от празните ъгли и казва на залата да замълчи, след което нанася зверски чоп, при който Hero се свлича до долното въже. Lion стъпва върху шията му и притиска – 1.. 2.. 3.. 4.. оставя го и се изсмива на съдията. Lion вдига Hero отново на крака, оставя го зашеметен и пребит в средата на ринга и се сменя с Romero, казвайки му да го довърши. Romero го измерва... и заковава КОПИЕ! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-LOOP ИЗДЪРПВА СЪДИЯТА ИЗВЪН РИНГА! Loop влиза и погва Romero с юмруци. Lion влиза, за да го спре, но Loop се възползва от отсъствието на съдията и го рита под пояса! Loop хваща Romero за раменете и го засилва с ново копие в превития Lion! Loop издърпва Hero в ъгъла им и се връща в средата на ринга, където заключва Sharpshooter на Romero! Loop го задържа известно време, съдията вече се изправя извън ринга и се връща, оглеждайки ситуацията. Loop вижда изправящия се Lion и пуска Romero, нападайки другия си опонент с лакти, след което го изхвърля над въжетата. Loop се обръща... и е повален от третото копие за вечерта! Romero остава за малко на тепиха, събирайки сили, след това се издърпва в ъгъла си. Lion тъкмо се качва на ръба и поема смяната, влизайки с разярени ритници по Loop. Lion го праща в ъгъла си, където му забива няколко чопа. Lion му се изсмива, засипва го с обиди и го зашлевява! Loop мигновено изригва с канонада от юмруци, изтласквайки Lion към средата на ринга, но Lion бързо го отрязва с коляно в корема и мощен чук в тила. Lion стъпва с коляно върху врата му и го притиска, съскайки в ухото му „Всичко приключва тук и сега!” - 1.. 2.. 3.. 4.. Lion го оставя и го издърпва обратно в ъгъла. Смяна, Romero влиза и хвърля още юмруци по Loop. Изправя го, заковава лакът в брадичката му, втори, засилва се... Loop внезапно пада под него, прескача го на връщане и се опитва да го загребне за силово тръшване... Romero се измъква и контрира със STO! Покриване – 1.. 2... НЕЕ! Romero повдига главата на Loop и заковава юмруци в темето му, докато съдията не го издърпва. Romero се оглежда и вижда Hero, който най-после се е набрал на крака край ринга. Публиката скандира „WE WANT HERO!” все по-силно и Hero се хваща за най-долното въже, за да се издърпа в ъгъла... Romero обаче се спуска с падащ ритник в гърдите му, пращайки го обратно в оградите и на пода! Публиката освирква Romero както никога досега! Romero се качва на въжетата и се „изкъпва“ с омразата им, канейки ги да продължават. Той слиза и се връща при Loop, повдига брадичката му и му маха за сбогом, след което заключва guillotine choke! Задушаването бързо точи силите на Loop, който дори и сега едва смогва да приповдигне ръка, за да увери съдията, че е в съзнание. Публиката отновонадига глас в подкрепа на Loop, който сякаш ги чува и събира сили, опира колене в тепиха, надига се... вдига Romero със себе си... изправя се на крака... и се засилва сляпо напред, сблъсвайки гърба на Romero в отсрещните сглобки! Romero се задържа, но Loop го дръпва и го блъсва отново. И отново. И отново! Romero най-накрая го освобождава и Loop пада с кълбо назад, изправяйки се със залитане, несигурен къде отива. Romero веднага напада с ново копие... Loop го предвижда и прескача, при което Romero се разбива в сглобката зад него! Lion веднага влиза да спре набиращия инерция Loop... който го очаква с GLIDING KICK! И тримата са долу! Съдията брои – 1.. 2... 3.... 4..... 5....... 6....... 7........ 8......... Loop лази към ъгъла си......... 9.......... повдига отчаяно ръка.......... и Hero го сменя! Публиката изригва, когато Hero влиза в ринга и поваля изправилия се Romero със саблен удар. Втори и Romero отново е на тепиха. Hero се обръща към Lion, праща го от въжетата и го посреща с феноменален падащ ритник в лицето! Lion веднага се изтъркаля извън ринга. Hero излиза зад въжетата и дебне Romero... скок за Superman Elbow... Romero минава под него... Hero се приземява на крака... и веднага скача назад с Пеле ритник в тила на Romero! Покриване – ЕДНО.. ДВЕ... ТР-НЕЕЕЕ! Адреналинът спада и Hero изглежда на път да припадне. Въпреки това изправя Romero и дава знак за край, след което приготвя Hero's Welcome... и Lion влиза в ринга и го обезглавява с удар със стол! Съдията крещи за DQ! @ 13:02
Победители / DQ: Kevin Hero & Loop

Loop се надига и опитва да се притече на помощ... но Lion просва и него със стола! Lion застава над Loop, изкрещява „ТИ СИ ДОТУК!” и стоварва стола върху гърба му! И върху рамото! Отново върху гърба! Lion сипе удар след удар, всеки зареден с омраза! Когато му омръзва, той хвърля стола и заключва cobra clutch! Lion добавя и ножица и вече опитва да източи живота на Loop! Междувременно Romero се връща със световната титла в ринга, полага я под лицето на Hero и го настъпва по тила! След това го изправя и забива DDT върху титлата, задържайки захвата с guillotine choke! Lion и Romero са на път да сложат край на кариерите, а може би и на живота на опонентите си! В ринга веднага влиза охраната, заедно с няколко кечиста. Със задружно усилия четиримата най-после са разделени и Hero и Loop са подложени на преглед от парамедичната група. Останалите държат Lion и Romero назад, но последните само ги заплюват и сами излизат от ринга. Щом се отдръпват достатъчно, публиката започва да ги замерва с празни чаши. Те ги посрещат с удоволствие, дори взимат две и започват да се търкат като с четка, мажейки се с омразата на феновете! Последното нещо, което се вижда преди края, са лицата на кървящите Hero и Loop...

Lion и Romero – мъже на мисия... Loop и Hero – жертви или отмъстители... VITO и Spirit Killer – все още или бивши шампиони... Remus Willmore и Malice Intent Mob – край или продължение... BJ Slim и Pure титлата – създадени един за друг?... Архитекта – бездействие или носещ ред...

Очаквайте...

Публикувано изображение
3

Сподели темата:

• Не можете да публикувате нова тема
  • Не можете да пишете в тази тема

1 Потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни