Златната кокошка на Винс в момента.Просто почти никой не draw-ва толкова в момента колко него.На ринга не е нещо особено,арсенала не му е много богат,но на микрофона е много добър.Човека си има харизма,това никой не го отрича,но просто трябва малко да си смени образа,дечковците му се кефат,по-старите кеч фенове го усвиркват което е нормално защото в този си образ в момента е яко втръснал,но нали носи пари на Винс така,че още дълго ще си е с този образ.Ако търне heel ще е доста добре според мен,определно вече си има запазено място в HOF,а има да се кечи още доста дълго.
Добре дошли в WWE, TNA, UFC, E-Fed, WWE Divas and TNA Knockouts!
|
online since 2002 |
|
| Guest Message by DevFuse | |
Important Announcement!
BWC Top 20 Wrestlers of the Month за юли 2010 - ГЛАСУВАЙТЕ СЕГА! »
Wrestler spotlight Последен брой
Публикувано 26 февруари 2010 - 09:25
Ами наистина той си е кокошката,която снася златните яйца на Винс,и по това не може да се спори.Човека има харизма,на микрофона е доста добър,ала на ринга е доста ограничен.Дали това е,защото от WWE го ограничават,или просто това е което може,не зная.Тази година вече ще е за 6-ти път в главния мач на КечМания и просто вече започва да омръзва.Един хийл търн би освежил нещата,но в близките 3-4 месеца няма да стане.Когато враждуваше с Острието направиха неповторими мачове неведнъж,също евала му казвам и за враждата си с JBL.Сигурен Hall of Famer след време и още дълго време ще се "мята" на ринга на WWE
The CURE is coming!
Публикувано 09 март 2010 - 07:13
Spotlight №52
WWE

Ето, че дойде последният брой на доста продължителната рубрика "Wrestler spotlight". През последните 52 седмици (малко повечко бяха де lol) вие обсъдихте 51 кечиста от "новото поколение на WWE". Настъпи момента и за последният, 52-ри брой. Тук задачата ще е малко по-обширна - ще трябва да изкажете мнението си за новите кечисти в WWE като цяло - от бранд-сплита през 2002 досега. И така - какво ново поколение изградиха според вас хората от WWE след края на Attitude-ерата, как го използваха, правилно ли го употребяваха. Общо взето - свободна тема за всичко ново в компанията след големите промени през 2002-ра. Вие сте на ход!
WWE

Ето, че дойде последният брой на доста продължителната рубрика "Wrestler spotlight". През последните 52 седмици (малко повечко бяха де lol) вие обсъдихте 51 кечиста от "новото поколение на WWE". Настъпи момента и за последният, 52-ри брой. Тук задачата ще е малко по-обширна - ще трябва да изкажете мнението си за новите кечисти в WWE като цяло - от бранд-сплита през 2002 досега. И така - какво ново поколение изградиха според вас хората от WWE след края на Attitude-ерата, как го използваха, правилно ли го употребяваха. Общо взето - свободна тема за всичко ново в компанията след големите промени през 2002-ра. Вие сте на ход!
Публикувано 27 март 2010 - 02:43
Когато бях още лапенце и гледах кеча по БиТиВи, когато разделиха шоутата, още тогава усетих, че федерацията е поела към грешната посока. От моя гледна точка периода след 2002-ра беше период, в който Винс наблягаше изцяло на ниските разходи и големите печалби - постепенно почна да превръща кеча в шоу бизнес, "където сабя (кинтаж) показва" - няма смисъл да го обвинявам за това, но съм сигурен, че с повече усилия и старание можеше и да си защити хем парите, хем своите истински фенове, които го подкрепяха през цялата война с WCW и му отбелязаха най-високите рейтинги в историята. Не след дълго се появиха много сайтове за разпространяване на кеч и за стрийм към телевизии, които почнаха да му гълтат част от печалбите, много от големите звезди се отказаха от кеча, и явно е бил принуден да търси спасение като търси да зарибява предимно наивните деца, които въобще си нямат и понятие от кеч. Тази федерация отдавна е поела своята насока към шоу бизнеса, където в момента се бележат най-високи печалби поради обясними причини. След като няма и никаква конкуренция, нищо не може да спре Винс Макмеън с неговите планове да превърне кеча в шоу бизнес - "няма конкуренция, няма и претенция" - кеча бавно, но сигурно си заминава и на негово място пристига детско филмче от типа на Улица Сезам и Телетъбис...
Forever the game !
Big Brother is AWESOME!
Публикувано 28 март 2010 - 01:32
Тъжно, но чак сега виждам темата. Е, поне ще мога да кажа нещо за последния брой. Когато настъпиха големите промени интересът ми към кеч започна постепенно да спада и през 2008-средата на 2009 бях изцяло спрял да се интересувам от кеч. Уви, по едно време реших да хвърля бърз поглед върху сайта на wwe и лека-полека отново започнах да го гледам. В началото бях впечатлен, но за кратко. Новите попълнения - и добре, и зле. Хора като Doplh Ziggler, Ezekiel Jackson определено радваj, но хора като Kofi Kingston започнаха да стават нещо като Сина в мидкарда. Кейн продължаваше да тъне в ла*на, а нещото, което ме кара и до ден днешен да гледам wwe са не повече от 2-3 кечиста И да си припомна, че има по-тъпи и от мен (великата американска публика). Не се дразня на Винс, че иска да печели пари от безмозъчните деца, а че плюе върху това, което той сам е направил.

Luck is For Loosers.™
The CURE is coming!
Публикувано 19 юни 2010 - 12:37
Тази тема заминава за архива, няма нужда да задръстваме излишно изгледа на форума с 1000 закачени теми.

Помощ