Няма място в WWE.Просто такива като него биват постоянно уволявани.За пример давам Trevor Murdoch.Накрая беше абсолютно ненужен и за това го уволниха.Не следях WWE когато е траел престоя му там,но и не съжалявам.
Добре дошли в WWE, TNA, UFC, E-Fed, WWE Divas and TNA Knockouts Кеч Форум!
|
online since 2002 |
|
| Guest Message by DevFuse | |
Wrestler spotlight Последен брой
Да му еба майката!
Публикувано 04 декември 2008 - 10:01
Имам голям въпрос за вас - Много се чудя рубриката само за кечисти от "новото поколение" ли да е (т.е. дебютирали след 2002 година) или да има и ветерани вътре?
Публикувано 04 декември 2008 - 10:06
Аз предлагам да е само за кечисти от новото поколение и да се пише за тях в рамките на 3 дни.
Публикувано 04 декември 2008 - 10:35
Защото не познавате старите ли шаранчета

"Doin' what I want to do, When I want to do it."
Публикувано 04 декември 2008 - 10:47
Ами старите са обсъждани по вече,така,че предлагам да се даде поле за изява на по младите
Публикувано 04 декември 2008 - 11:08
Rikishi написа на Dec 4 2008, 09:01 PM :
Имам голям въпрос за вас - Много се чудя рубриката само за кечисти от "новото поколение" ли да е (т.е. дебютирали след 2002 година) или да има и ветерани вътре?
Старите ги знаем наизуст. По-добре да са по-младите наред тук. И една седмица за човек е доста ... по-добре по 3 дни като в WHO'S THE BEST ?

Those who don't know pain can never know true peace.
WIW World Champion [c]
The Wrestling Podcast VI-Rated R show
Публикувано 04 декември 2008 - 11:40
Mного знаете ,убедих се.Особено пък ти.
Както прецениш -ако видя някой дето ме интересува ще дам мнение -за Мейвън остро не ми пука.
Както прецениш -ако видя някой дето ме интересува ще дам мнение -за Мейвън остро не ми пука.
Публикувано 05 декември 2008 - 01:28
Какво знаете примерно за Сид Вишъс или пък Лекс Лугър
или пък Брайън Пилман,защото за много хора кеча започва след 2000-та

"Doin' what I want to do, When I want to do it."
Публикувано 05 декември 2008 - 01:37
Тоя Мейвън си го спомням от периода на БТВ, тавмън дебютира тогава и го изкарваха все "новака". После стана онова с Гробаря и после вече незнам ... верно на никой не му пука за Мейвън, сигурно и майка му да беше във форума нямаше да напише повече от три реда и половина. Дайте да се пускат някакви по-колоритни звезди. И подобна тема би било добре да има и в раздела за ТНА
Последно в DOWNPOURBG.com: Още има кървави нощи … - GIF - ове от CZW: Tournament of death 9 !
Публикувано 05 декември 2008 - 06:52
Maven така и не успя да ме впечатли с каквото и да било. Не казвам, че е зле, определено става за mid-carder, но както се казва, he doesn't have it. Или казано по друг начин, не изпъква с нищо пред останалите - нито с умения на ринга, нито с харизма, нито с promo skills. По едно време май имаха някакви планове за него, но елиминирането на Taker от Royal Rumble си остава най-голямото постижение в кариерата му и след това изведнъж го закопаха тотално.

Помощ