Jump to content

* * * * * 4 votes

EWR Diary - WWE 2008/2009

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
81 replies to this topic

Poll: EWR Diary - WWE 2008/2009 (40 member(s) have cast votes)

"За" или "против" сте връщането на diary-то?

1. За! (38 votes [97.44%] - View)

Percentage of vote: 97.44%

2. Против! (Моля, пояснете причината чрез post в темата) (1 votes [2.56%] - View)

Percentage of vote: 2.56%

Vote Guests cannot vote

#76 idoof

idoof

Mid-carder

• Потребител

• PipPipPip
  • 258 posts
  • 0 thanks

Current mood: None chosen

Posted 07 January 2009 - 17:41

Поредното много добро шоу и добър build за No Mercy,който чакам с нетърпение :)
Posted Image
I will give you a show like you have never,ever seen before.Why?Because I can.

#77 'Hamma

'Hamma

Low-carder

• Потребител

• PipPip
  • 226 posts
  • 0 thanks

Posted 07 January 2009 - 17:48

View Postidoof, on Jan 7 2009, 04:41 PM, said:

Поредното много добро шоу и добър build за No Mercy,който чакам с нетърпение :)

idoof, ти си ми от най-редовните читатели, искаш ли да те запиша с Шон Майкълс или някой друг? :icon_smile: А би ли написал кой ти е любимият feud дотук и защо? Така, като ми давате информация, по-често ще правя feud-ове, каквито харесвате. :icon_razz:
Posted Image

#78 Yo The Real

Yo The Real

World Heavyweight Champion

• Потребител

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 1,030 posts
  • 0 thanks

Posted 07 January 2009 - 17:56

Знам, че няма да ми оцениш много мнението, но не прави изтърканите вражди с пропуск от удар и после великия гняв. Направи нещо уникално само веднъж и си вдигни още рейтингите (ако можеш).
Posted Image
Those who don't know pain can never know true peace.

WIW World Champion [c]

#79 'Hamma

'Hamma

Low-carder

• Потребител

• PipPip
  • 226 posts
  • 0 thanks

Posted 07 January 2009 - 18:09

View PostYo The Real, on Jan 7 2009, 04:56 PM, said:

Знам, че няма да ми оцениш много мнението, но не прави изтърканите вражди с пропуск от удар и после великия гняв. Направи нещо уникално само веднъж и си вдигни още рейтингите (ако можеш).

Изобщо не ти схващам мнението. "Великия гняв"??? Намали малко гледането на "Наруто". ДА СИ ВДИГНА ОЩЕ РЕЙТИНГИТЕ?! Ти нормален ли си?! (Ако ще и warn да отнеса за това!) Току-що си поставих нов рекорд в рейтингите - 94%, никога не съм играл EWR по-добре, а ти искаш да си вдигна рейтингите. NO COMMENT!!! Ако ще ми пишеш объркани коментари като този, най-добре спри да ми пишеш в темата. Просто молба.

ROSTER UPDATED!
- Overness Updated
- Development Territory Updated

Posted Image

#80 Violence

Violence

Upper-mid-carder

• Потребител

• PipPipPipPip
  • 424 posts
  • 0 thanks

Posted 07 January 2009 - 18:34

Съгласен съм c idoof.Това беше поредното готино шоу от твоя страна.Прекрасно развиваш враждите  и се кефя,че No Mercy наближава.Нямам търпение за този турнир.Браво.Много готини сегменти направи и мачове.Заслужава си самото четене на дайърито..

P.S - Cage for me ;P

Proud to be a PEEP!
Posted Image

#81 Yo The Real

Yo The Real

• Потребител

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 1,030 posts
  • 0 thanks

Posted 07 January 2009 - 19:03

Не ти говоря за това, а за TV рейтингите. Бързах за англисйки, иначе щях да напиша още 1-2 реда за 'великия гняв'. Имам предвид вражди като тази на Сина и Батиста (началото), че не трябва да има такива. Аз TV рейтингите не ти ги следя, предполагам можеш да вдигнеш още нещо, но както казах, не знам почти нищо като цяло. Не съм добър EWR играч и не мога да говоря, но не прави историите банални и не ги повтаряй. Както и нещо друго - имай една история, която да продължи МНОГО дълго, въпреки трите шоута и no-roster-split-а. Това последното е повече молба, отколкото съвет ;)
Posted Image

WIW World Champion [c]

#82 The Pain

The Pain

Main-eventer

• Потребител

• PipPipPipPipPip
  • 741 posts
  • 0 thanks

Posted 07 January 2009 - 19:32

Yo,историите нямат никакво влияние върху ТВ рейтингите  :icon_wink: А и на EWR е почти невъзможно да правиш някакви уникални вражди,много ясно,че ще се повтарят,все пак това не е TEW.Човека си се справя добре  :icon_smile:
"I see a lotta fat people in the audience and I know u've paid for two seats,thank u very much!"

#83 dexim

dexim

Title Contender

• Потребител

• PipPipPipPipPipPip
  • 810 posts
  • 0 thanks

Posted 07 January 2009 - 19:54

Поредното добро шоу. Няма да е много дълъг коментара, тъй като сега се прибирам от даскало и ми е малко заспало. Много се изкефих на AJ. Просто много ме израдва, чак си пуснах НОВИЯ му титантрон от кеф. Враждата Cage/MVP също много ме кефи :) Жалко, че Пънк продължава да бие... просто в това diary ми е толкова антипатичен, че midcarda ти е далеч по-интересен от Main Event-а. Предполагам няма да го направиш скоро, но определено ти е време да сплитнеш Evolution. Дето се вика, turn-ни Трипс и направи DX или търн-ни Shawn :) Даже второто е по-приятно. Може да вземеш и още някой нов към групата. На това шоу пак беше интересно Cena/Taker. Оу... щях да забравя. THORN F'N RLZ! Най-ме радва от всички за момента. С тоя гимик рулзва на макс. And he raped Rhino :P

Posted Image

#84 idoof

idoof

Mid-carder

• Потребител

• PipPipPip
  • 258 posts
  • 0 thanks

Posted 07 January 2009 - 20:02

View Post'Hamma, on Jan 7 2009, 04:48 PM, said:

idoof, ти си ми от най-редовните читатели, искаш ли да те запиша с Шон Майкълс или някой друг? :icon_smile: А би ли написал кой ти е любимият feud дотук и защо? Така, като ми давате информация, по-често ще правя feud-ове, каквито харесвате. :icon_razz:
В момента са ми най-интересни Сина/Тейкър и Роки/Кенеди и донякъде таг враждата,а за записването ме пиши с Едж ;)

Edited by idoof, 07 January 2009 - 20:09.

Posted Image

#85 jerichoholic

jerichoholic

Upper-mid-carder

• Потребител

• PipPipPipPip
  • 444 posts
  • 0 thanks

Posted 07 January 2009 - 20:07

Много яко шоу, браво! Не пиша често коментари защото нямам време иначе съм ти прочел целия дневник. Пиши ме с Джерико ако не е заето.
Posted Image WWE Prediction Royal Rumble Winner/WWE Prediction Champion x2/UFC Prediction Champion

#86 DAMN

DAMN

Upper-mid-carder

• Потребител

• PipPipPipPip
  • 547 posts
  • 0 thanks

Posted 07 January 2009 - 21:22

Последното шоу ми хареса много! Всичко беше на ниво, жалко, че EWR не позволява повече гъвкавост, но пък го прави лесно за четене. Историите са интересни, правиш добри рейтинги и шоутата са добри.  Чакам No Mercy с интерес, мисля, че се справяш страхотно! :)

#87 'Hamma

'Hamma

Low-carder

• Потребител

• PipPip
  • 226 posts
  • 0 thanks

Posted 08 January 2009 - 17:07

View PostYo The Real, on Jan 7 2009, 06:03 PM, said:

Не ти говоря за това, а за TV рейтингите.

Ами правя ги толкова високи, колкото ми позволяват телевизиите, на които ми са шоутата. :icon_wink:

Бързах за англисйки, иначе щях да напиша още 1-2 реда за 'пропуснатия удар и великия гняв'. Имам предвид вражди като тази на Сина и Батиста (началото), че не трябва да има такива.

НИКОГА, ама НИКОГА не съм правил такава вражда. За всеки един от моите feud-ове си има основателна причина - завист, неуважение, титла или нещо от тоя род. Но никога не е някоя глупост от този род, за който ми говориш.

Както и нещо друго - имай една история, която да продължи МНОГО дълго, въпреки трите шоута и no-roster-split-а. Това последното е повече молба, отколкото съвет ;)

Прочети следващото издание на "WWE News". :icon_wink:
Posted Image

#88 'Hamma

'Hamma

Low-carder

• Потребител

• PipPip
  • 226 posts
  • 0 thanks

Posted 08 January 2009 - 17:34

WWE News

- WWE смятат да сложат край на групировката Evolution в скоро време. Всеобщото впечатление е, че класическият Evolution с Ранди Ортън, Батиста, Рик Флеър и Трите Хикса имаше много по-голям успех от втората версия, чието съществуване изгледахме през тази година. Изпълнителният директор Georgi Petrov смята, че подбора на членове на stable-а е бил погрешен и потенциалът на Илайджа Бърк и Робърт Рууд - преувеличен. Според младият българин, единствено Колт Кабана е имал истински потенциал да стане голяма звезда и следователно само той е трябвало да бъде сложен под крилото на Трите Хикса и Рик Флеър.

- Изпълнителният дриректор на WWE Georgi Petrov e готов с мащабен проект за финална вражда между Леденият Стив Остин и Скалата. Легендарното съперничество между двамата световноизвестни състезатели ще бъде възобновено след около два месеца и вероятно ще се кулминира във финален grudge match на "WrestleMania XXV", който може да се яви и като последен за Скалата.

- Компанията смята да даде силен push на Ей Джей Стайлс. Кечистът е съумял да впечатли правилните хора зад кулисите и скоро се очаква да бъде push-нат към main event сцената чрез вражди с хора от ранга на Ранди Ортън, Крис Джерико и дори Скалата.

Posted Image

#89 BORKO_10

BORKO_10

Multi-time Champion

• Pussy World Order

• PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,964 posts
  • 0 thanks

Posted 08 January 2009 - 20:34

Hamma`, дневникът ти ми харесва, но приемай коментарите такива каквито са - негативни или положителни, а не се сърди на тези които не са харесали определено нещо и не ги обиждай заради това. Искаш коментари и ги получаваш, но това не значи че всеки трябва да харесва всичко.

На мен примерно не ми харесва, че правиш нещата да изглеждат прекалено нереални само заради високите рейтинги.

#90 'Hamma

'Hamma

Low-carder

• Потребител

• PipPip
  • 226 posts
  • 0 thanks

Posted 08 January 2009 - 20:46

View PostBORKO_10, on Jan 8 2009, 07:34 PM, said:

Hamma`, дневникът ти ми харесва, но приемай коментарите такива каквито са - негативни или положителни, а не се сърди на тези които не са харесали определено нещо и не ги обиждай заради това. Искаш коментари и ги получаваш, но това не значи че всеки трябва да харесва всичко.

На мен примерно не ми харесва, че правиш нещата да изглеждат прекалено нереални само заради високите рейтинги.

ОК, човек, аз приемам критики и съвети, но когато съм последователно критикуван за дадено нещо, гледам да се защитя. Никого не съм обидил. Просто когато ми бе казано "Push-ът на Кевин Торн не върви добре.", аз казах в моя защита, че човекът по това време се биеше само с jobber-и. Това е всичко. Приемам изцяло валидни критики, като например изказването на dexim, че образът на Evolution става изтъркан и трябва да помисля по този въпрос.

А рейтингите ми са толкова гигантски, понеже играя на този save game от 7 "игрални месеца" и съм вдигнал значително overness-а на повечето кечисти.
:icon_wink:
Posted Image

#91 idoof

idoof

Mid-carder

• Потребител

• PipPipPip
  • 258 posts
  • 0 thanks

Posted 08 January 2009 - 21:03

^И аз съм на мнение,че нещата около Evolution сa доста зле и трябва да се disband-не.Мачът м/у Роки и Остин ще се радвам да е някакъв гимик(LMS maybe ..).Дано пушнеш Стайлс като хийл,лично на мен винаги ми е бил по-интересен ;)

P.S:btw 'Hamma мерси че ме зариби по EWR :)
Posted Image

#92 Yo The Real

Yo The Real

• Потребител

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 1,030 posts
  • 0 thanks

Posted 08 January 2009 - 21:36

Аз имам един съвет, който не е само за дневника -> не прави в жълто името не Evolution, щото на фона на всичкия черен текст си ивавам майката на очите. Също и тоя italic на някои думи дразни. Иначе съм твърдо против за Austin - Rocky. Ако някога трябваше да го направят, то това беше 'Мания 20.
Иначе disband-ването на Еволюция е задължително. Не ми харесват като стейбъл в момента. AJ, както каза Idoof трябва да е heel и да получи своя пуш, кулминиращ с една титла.
Posted Image

WIW World Champion [c]

#93 dexim

dexim

Title Contender

• Потребител

• PipPipPipPipPipPip
  • 810 posts
  • 0 thanks

Posted 08 January 2009 - 22:09

Съветвам ви да не се надявате на Heel AJ. Просто няма да стане. Аз не можах да го накрам, съмнява ме вие :D Ще бъда приятно изненадан на някоя изненада от Жоро, но не мисля...

Posted Image

#94 ShwN

ShwN

Main-eventer

• Pussy World Order

• PipPipPipPipPip
  • 643 posts
  • 0 thanks

Posted 08 January 2009 - 22:55

Аах , 'Hamma е мръсник и мен тотално ме зариби към играта и то с wwe :D :D :D :P :D

P.s. HBK 4 Me :P

Edited by ShwN, 08 January 2009 - 22:57.

Posted Image

#95 radoslav1948

radoslav1948

Main-eventer

• Супер Потребител

• PipPipPipPipPip
  • 728 posts
  • 0 thanks

Current mood: Question

Posted 09 January 2009 - 00:12

Ако може Mistico за мене.

Posted Image
BWC E-Fed accomplishments:
3x BWC Tag Team Champion
2x BWC Cruiserweight Champion
1x BWC International Champion ©

#96 'Hamma

'Hamma

Low-carder

• Потребител

• PipPip
  • 226 posts
  • 0 thanks

Posted 09 January 2009 - 15:46

"Thursday Night HEAT"
05 October

Шоуто започва със Световния Шампион в Тежка Категория Шон Майкълс! "The Showstopper" излиза на ринга с микрофон в ръка, за да говори за враждата си с Острието и предстоящия им мач на "No Mercy". След като дава категорична гаранция за победа, Майкълс е прекъснат от музиката на врага си! И ето, че Острието излиза на сцената! Сега изтичва по рампата и... THE FIGHT IS ON!!! Майкълс и Острието се налагат като побъркани! След продължителна размяна на удари, "The Ultimate Opportunist" бръква в очите на "Mr. WrestleMania", ритва го между краката и го тръшва с безмилостен Edge-O-Cution! След това Острието взима два стола и 2 минути по-късно, Майкълс бива оставен на пода в малка локва от собствената си кръв след две безпощадни изпълнения на The Con-Chair-Ito!

OVERALL RATING: 98%
-------------------------------------------------------------------------------
Първият мач за вечерта противопоставя Пол Лондън и Мистико в Special Attraction Мач. Както някои вече знаят, изпълнителният директор на WWE Georgi Petrov е наредил така да бъдат наричани сблъсъците между бивши суперзвезди от indy федерациите. След истински спектакъл от двамата high-flyer-и, Пол Лондън успява да се измъкне от La Mistica и да набере сериозна инерция! Така той се изкачва на въжетата и се приготвя за 450 Splash... Wait a Minute! Кой е това?! Някакъв гологлав гигант с огромни черни татуировки внезапно дотича по рампата! Лондън го забелязва и пробва да му направи Hurricanrana... ала колосът го сграбчва във въздуха и го размазва в пода с Sit-out Elevated Powerbomb!!! Сега реферът пробва да се кара с великана, но само успява да го ядоса още повече! Съдията е вдигнат и-и-и-и... Sit-out Tombstone Piledriver!!! Кой е този мъж? Сега той сграбчва Мистико и го вдига високо над главата си с голи ръце... какво, за Бога, обмисля да стори? Гигантът се засилва и... ХВЪРЛЯ МИСТИКО НАД ВЪЖЕТАТА ПРЕЗ КОМЕНТАТОРСКАТА МАСА!!! Колко далеч излетя мексиканецът при това хвърляне? Но как се казва това същинско животно?!

Star Rating: ****
OVERALL RATING: 83%
Острието е интервюиран зад кулисите. "The Master Manipulator" говори за враждата си с Шон Майкълс.

OVERALL RATING: 92%
В следващият отборен мач няма да има дисквалификации и в него Кевин Торн и Гробаря се изправят срещу Райно и Джон Сина. След брутално меле между върлите врагове, Сина успява да грабне победата за своя тандем след FU за Гробаря през маса! След мача Райно и Кевин Торн продължават да се трепят като полудели, ала скоро биват разтървани от рефери и треньори!

Star Rating: ***
OVERALL RATING: 87%
Джеймс Мичъл и "The Gold Standards" са инервюирани зад кулисите! Мениджърът Мичъл придава последен hype на предстоящия отборен мач със стълби между "The Gold Standards" и "The Phenomenals".

OVERALL RATING: 75% :icon_cry:
Роб Ван Дам си говори зад кулисите с Джери Лин, когато внезапно забелязва Ранди Ортън да върви в успоредния коридор! Вбесен при самото присъствие на Ортън, РВД се затичва към него, поваля го на пода и го засипва с мощни удари! В каква кондиция ще бъде Ранди за тазвечершния главен мач, където ще се бие с Мистър Кенеди?

OVERALL RATING: 86%
Ей Джей Стайлс и Кристофър Даниелс се срещат с Шелтън Бенджамин и Браян Даниелсън в следващия отборен мач със стълби! След изключително атрактивен сблъсък с няколко страхотни "HOLY SHIT!" момента, Стайлс и Бенджамин успяват задружно да се извадят от уравнението, след като падат от върха на една стълба през две маси, наредени една до друга до ринга! След това Даниелс и Даниелсън се изкатерват на върха на същата стълба и започват да си разменят удари на върха! Напрежението се покачва... кой ли ще падне? "The Fallen Angel" забожда Roundhouse Kick на "The American Dragon"... Даниелсън залитва... и се стоварва на пода! Даниелс ще вземе победата! Договорът за мач за Безспорните титли по Двойки е в ръцете му! Но какво?! Джеймс Мичъл внезапно се покатери на ринга и разклати стълбата! Даниелс загуби равновесие, ала не падна от стълбата! Мичъл продължава да я тресе... но ЕТО ГО СКОТ ХОЛ!!! Мениджърът на "The Phenomenals" изтичва на сцената и погва мениджъра на "The Gold Standards"! Изглежда Даниелс все пак ще грабне победата! Той се пресяга отчаяно нагоре... но Браян Даниелсън се е изправил! Даниелсън отново е на крака! Сега той накланя стълбата... и "The Fallen Angel" се стоварва от върха върху бетонния под край ринга!!! Какво страховито падане! Даниелс може да има и сериозна контузия! А на ринга "The American Dragon" се изкатерва по стълбата... и грабва контракта!!! "The Gold Standards" надвиха "The Phenomenals"!!! Какво драматично съперничество и какъв страхотен мач!!!

Notes: Браян Даниелсън и Шелтън Бенджамин спечелиха по 4 точки overness от края на този feud. Ей Джей Стайлс и Кристофър Даниелс спечелиха по 2 точки overness от края на този feud.

STAR RATING: *****
MATCH QUALITY: 100%

OVERALL RATING: 97%
Скалата дава интервю зад кулисите! "The Great One" говори за враждата си с Мистър Кенеди и trashtalk-ва своя съперник.

OVERALL RATING: 89% :icon_cry:
На ринга е поставена стълба с неизвестна цел! Какво ли ни очаква?

CLICK ME!

IT'S THE ECW WORLD CHAMPION! CHRISTIAN CAGE IS HERE!!! Крисчън Кейдж слиза по рампата с микрофон в ръка, качва се на ринга и се покатерва на стълбата, разпъната по средата! Докато Крисчън говори как е започнал от нищото и се е катерел по "стълбата на успеха", всички разбираме метафоричното значение на стълбата, от която Кейдж държи речта си! И тъкмо когато "The Instant Classic" завършва словото си с категоричното "MVP е още на най-долното стъпало на тази стълба, а по-нагоре няма и да стигне! If You Don't Know... Now You Know!!!", Монтел Вонтейвиъс Портър изтичва по рампата на спринт и се качва на ринга! Сега той накланя стълбата... и Крисчън полита от върха към бетонния под извън ринга! Това приземяване определено не беше меко! Крисчън може и да има сериозна травма след този полет? Дали Ем Ви Пи не си осигури Световната титла на ECW още от сега?

OVERALL RATING: 86%
Шон Майкълс е интервюиран зад кулисите. "The Heart-Break Kid" говори за враждата си с Острието.

Мистър Кенеди и Ранди Ортън се изправят един срещу друг в главния мач за тази вечер! След интригуваща среща между младите и многообещаващи атлети, Кенеди взима инциативата, прави Mic Check на Ортън и се покатерва на въжетата в готовност за Kenton Bomb! Дали това ще бъде краят? ...

CLICK ME!

OH MY GOD!!! IT'S "THE GREAT ONE"! Скалата е тук! Той излиза на рампата и тръгва към ринга, разсейвайки фатално Мистър Кенеди! Докато разменя злобнни погледи с врага си, Кенеди не забелязва свестилия се Ранди Ортън, който нарушава баланса на "The Green Bay Loudmouth" върху въжетата и го довършва със Super RKO! 1, 2, 3 и Ранди Ортън печели! Какво прецакване! Мачът приключи, Ортън бързо се изнесе, щастлив да има победата, и на ринга вече са само Скалата и Кенеди! Но единият е пребит като куче и залитащ като пиянде, а другият е по-свеж отвсякога и въоръжен със стол! Сега Кенеди се извръща към Роки... WHAM!!! Скалата едва не отнесе главата на Кенеди с този chairshot!!! Сега Роки изправя врага си на крака и пуска стола на земята. И сега ще последва... ROCK BOTTOM ВЪРХУ СТОЛА!!! Скалата размаза Кенеди! Но явно още не е свършил! Роки приклещва врата на съперника си в металния стол, прави обичайните си taunt-ове, засилва се от въжетата двукратно и... PEOPLE'S ELBOW!!! Скалата може да е предизвикал вътрешен кръвоизлив в гърлото на Кенеди!!! Каква ужасна атака!

Star Rating: ****1/4
OVERALL RATING: 94%

OVERALL RATING OF THE SHOW: 89%
TV Rating: 7.83

Ето! И аз направих шоу със слаби рейтинги! Играта се бъгна, както прави горе-долу по веднъж на 10 пъти, и реши, че човек със 100 точки overness и 100 точки charisma ще ми направи интервю за 89%... А какво да кажа за сегмента с двама души по 100 точки overness, който получи АБСУРДНИЯ рейтинг 86%... Въпреки всичко, опита ми като играч на EWR ме е научил, че не е важно какво мисли тъпата игра, а какво мислят читателите ми! Затова: моля, коментирайте!!! :icon_smile:
Posted Image

#97 idoof

idoof

Mid-carder

• Потребител

• PipPipPip
  • 258 posts
  • 0 thanks

Posted 09 January 2009 - 15:59

Много добър завършек на таг враждата с този ***** мач.Враждата на Кенеди и Роки продължава да радва и е добре,че даваш малко повече време на главните шампиони.За мен това шоу по нищо не отстъпваше на другите,но незнам защо играта е решила че заслужава 89 рейтинг ..
Posted Image

#98 'Hamma

'Hamma

Low-carder

• Потребител

• PipPip
  • 226 posts
  • 0 thanks

Posted 09 January 2009 - 21:57

"SmackDown!"
06 October

Тазвечершното шоу започва с гръм и трясък!

CLICK ME!

AND HERE COMES "THE KING OF KINGS"!!! Трите Хикса излиза на ринга с красив черен костюм и микрофон в ръка! "The Game" започва изказването с няколко думи по отношение на Ледения Стив Остин и информира феновете, че Остин не е в залата тази вечер. След това Хиксовете припомня на всички за 1 000 000 000 път, че е бивш 12-кратен Шампион в Тежка Категория и е загубил 12-та си титла на "Unforgiven" миналия месец. И още не е използвал клаузата си за мач-реванш. :icon_twisted: Феновете незабавно схващат намека и започват да освиркват като луди! "The Game" злокобно се ухилва...

CLICK ME!

AND THERE'S THE WWE CHAMPION!!! Си Ем Пънк излиза на рампата под мощните овации на цялата публика! Той взима микрофон и директно пита кога Хиксовете иска реванша си. "The Game" отвръща, че "Monday Night RAW" след три дни му звучи идеално. Пънк отвръща непоколебимо с "You've Got It!", след което вдига победоносно титлата над главата си! Ще гледаме мач за Шампионската титла на WWE на следващия "RAW"!!!

Пол Лондън и Брайън Кендрик излизат на ринга за своя Хандикап Мач. Двамата заедно ще се опитат да преборят гологлавото татуирано чудовище Гигантът Бернард в неговия дебют в WWE. След като си поиграва известно време с Лондън и Кендрик и им хвърля здрав пердах, Бернард тръшва Лондън със Sit-Out Elevated Powerbomb, която великанът е кръстил Bernard Bomb. След това Кендрик пък отнася вариация на Sit-Out Tombstone Piledriver, наречена от колосът Bernard Driver! 1, 2, 3, Кендрик е туширан, а Гигантът Бернард печели официалния си дебют в WWE!

Star Rating: ***1/2
OVERALL RATING: 82%
Роб Ван Дам разгрява зад кулисите, когато внезапно е нападнат от Ранди Ортън! Ортън поваля РВД на пода и го посипва с дъжд от юмруци, ала е спрян от официални лица и рефери преди да е завършил атаката си със своя патентован шут в слепоочието!

Рик Флеър официално съобщава от офиса си, че на следващия "Monday Night RAW" след 3 дни, Трите Хикса ще се бие със Си Ем Пънк за Шампионската титла на WWE! А тазвечершното главно събитие ще бъде мач за Интерконтиненталната титла между Острието и Крис Джерико. Джерико получава тази възможност като компенсация, че може да не се бие за Шампионската титла на WWE на "No Mercy".

OVERALL RATING: 95%
Директно се пренасяме в съблекалнята на Крис Джерико, който току-що е изгледал съобщението на Флеър на телевизора в съблекалнята си. Y2J заявява на Тод Гришам, който идва при него за интервю, че е изключително недоволен от развоя на събитията, но гарантира, че тази вечер "The King of the World" ще си тръгне от залата със злато около кръста си!

OVERALL RATING: 88% :icon_rolleyes:
Острието си върви по някакъв коридор зад кулисите, когато е внезапно пресрещнат от Шон Майкълс! Без да обели и дума, Майкълс веднага се нахвърля върху врага си и след хаотична размяна на удари успява да го просне със Sweet Chin Music!

OVERALL RATING: 95%
Следва интервю с Ледения Стив Остин от къщата му в Тексас! Остин заявява, че за него е само добре дошло, ако Трите Хикса спечели Шампионската титла на WWE, тъй като Ледения ще му я вземе безпроблемно в техния Hell In A Cell Мач на "No Mercy"! "The Rattlesnake" завършва изказването си с обещание, че следващата седмица ще докопа за****а на Трите Хикса и ще го срита здравата! AND THAT'S THE BOTTOM LINE, 'CUZ STONE COLD SAID SO!!!

Роб Ван Дам и Ранди Ортън излизат на ринга! Двамата ще се бият в отборен мач, в който имат право свободно да селектират партньорите си! Пръв излиза съотборника на Ортън!

CLICK ME!

IT'S "THE GOLD STANDARD"! Шелтън Бенджамин е бил избран от Ранди Ортън за негов съотборник тази вечер! А кой ли ще е партньорът на РВД?

CLICK ME!

OH MY GOD!!! Само 24 часа след невероятния си отборен мач със стълби, в който участваха и партньорите им Браян Даниелсън и Кристофър Даниелс, Ей Джей Стайлс и Шелтън Бенджамин отново са от противоположните страни на ринга! Последвалия чудесен мач завършва с изключителен Five-Star Frog Splash за Ранди Ортън и чиста победа за РВД и Ей Джей!

Star Rating: ***1/4
OVERALL RATING: 88%
Си Ем Пънк е интервюиран зад кулисите! Той заявява, че навярно на "No Mercy" ще се сдобие с втора титла. Неговата прогноза е, че Крис Джерико ще си тръгне тази вечер като Интерконтинентален Шампион, а другата седмица самият Пънк пък ще запази своя трофей. Така, на "No Mercy" двамата ще се срещнат за двете титли и Пънк отново ще е победител! Интересна хипотеза...

OVERALL RATING: 87%
Крис Джерико и Острието се изправят един срещу друг в главния мач на вечерта! Залог за победата е Интерконтиненталната титла! След много интересен мач между двамата руси канадци, Джерико успява да забоде Codebreaker на Острието при опит за Spear! Опит за туш: 1............................. 2............................... 3!!! Джерико успя!!! Крис Джерико е новият Интерконтинентален Шампион! Каква шокиращ край на вечерта!!!

Star Rating: ***1/2
OVERALL RATING: 91%

OVERALL RATING OF THE SHOW: 90%
TV Rating: 6.78

Моля за коментари върху шоуто, което, вярвам, е било доста изненадващо за вас! :icon_wink:

Edited by 'Hamma, 09 January 2009 - 22:01.

Posted Image

#99 jerichoholic

jerichoholic

Upper-mid-carder

• Потребител

• PipPipPipPip
  • 444 posts
  • 0 thanks

Posted 09 January 2009 - 22:09

Браво! Много е добро! Мисля, че знам какво планираш. Искаше да махнеш титлата от Острието, за да спечели титлата в тежка категория. Но браво, че се сети да пуснеш и на Джерико един рейн с някоя титла, аз лично се изненадах когато видях, че бие. Евала.
Posted Image WWE Prediction Royal Rumble Winner/WWE Prediction Champion x2/UFC Prediction Champion

#100 mysterio_619

mysterio_619

Low-carder

• Потребител

• PipPip
  • 154 posts
  • 0 thanks

Posted 09 January 2009 - 22:49

Браво.Много добре водиш диарито редовно го следя.

Posted Image

BWC е един от най-старите български кеч сайтове с последните новини както за World Wrestling Entertainment (WWE) и Total Nonstop Action Wrestling (TNA), така и за ROH, NJPW, NOAH, CMLL, AAA и още много други кеч федерации от целия свят. Форумът разполага с раздел за MMA, в който можете да коментирате случващото се в UFC, K-1, EliteXC и други организации за смесени бойни изкуства.

online since 2002