GCW: Global Championship Wrestling
Posted 04 April 2009 - 12:49
Ето ми ги кратките прогнози:
Remus Willmore © vs. Arkadiy Birov - Най-накрая да има интрига в мач за Световната титла. Birov мачка и има много сериозен шанс да спечели. Тук съм почти сигурен, че Idoff ще се завърне като може да прецака Bireto.. или пък да му помогне? Може да видим някое супер изненадващо обединение между Birov и Idoff напук на лудата вражда, която имаха.
Gabriel Sylar © vs. Bulgarian Lion - Предполагам, че ми е рано да губя титлата, но предвид изненадващия начин, по който я спечелих.. нищо няма да ме учуди. И все пак мисля, че ще победя и вида мач ще ми помогне за това.. няма да туширам Lion, а ще се измъкна на косъм от клетката и ще избягам.
The Daylight Express © vs. La Hermandad - Това е най-непредвидимият мач за мен. La Hernandad са най-добрия отбор в дневника и заслужават титлите.. но нещо все ми казва, че няма да ги спечелят сега. Ако това все пак стане.. от тук ще започне окончателното разпадане на DE. Залагам на нови шампиони, просто защото ме кефят.
You Asakura © vs. Slash vs. Scott Bailey vs. The Thunder Warrior - От тук автоматично изключвам Slash и Thunder Warrior.. според мен на следващото ППВ ще има 1on1 мач между Asakura и Bailey, като предполагам, че сега Yoh ще запази и евентуално след това ще пусне титлата.. но и обратното е възможно, така че не изключвам напълно Scott.
Friedrich Krueger vs. Michael Shinoda - Отново претендент за MOTN.. луда битка ни очаква тук като този път очаквам Kruegger да постигне заслужена победа.. Както казах и преди, Майки не е активен и няма смисъл да бъде пушван. Ако Remus запази Световната титла е възможно именно Friedrich да е следващият му опонент.
Пет мача.. това предразполага за много добро качество на мачовете, което може само да ни радва. Има интрига във всички мачове, така че ППВ-то със сигурност ще е много интересно.

Posted 04 April 2009 - 12:49
Колкото до историите... добър край. Сега я има интригата кой ще бие на SpringSlam. За Lion е повече от ясно... хич не го ебе за дневника и май това ще окаже влияние, а и Sylar е шампион от едва седмица. Предполагам ще получи повече време с титлата. При отборните титли обаче нищо не е ясно. Има шанс поредния отбор да се раздели (отдавна го хинтваш), но след като X и Striker май бяха дотук тази седмица, предполагам, че няма да повтаряш подобен angle още на PPV-то. Развиваш и няколко multi-person feud-a, което е добре. Все още не виждам Bailey като шампион, а ддругите двама претенденти за титлата на Yoh къртят. Хаха, Slash и Тhunder Warrior... мъка е
И да, време им е на Krueger и Maйки да приключат един с друг. Враждата се изчерпа. Предполагам Майки пада по много брутален начин и е следващия "пожалаваме му всичко добро в бъдещите начинания". Чакаме PPV-то.
"Да ви сссссера в ссссаковете!"
Ранди "The Viper" Ортън
Posted 04 April 2009 - 13:49
Дедо маже всичко... жалко за химикала му и.. зъбките.
Крюгер с този образ кърти, навсякъде. Роден е за психопат (е в 'кеч' индустрията де...). Явно сега ще свърши враждата, а Майки го няма => много бой ще яде.
Соки ще запазва, което е нормално, все пак е шампион от доста кратко време. Сигурно ще държи известно време и на следващото, или най-късно по-следващото ППВ, ще дропне.
Ако това между мен и жалкото подобие на мой партньор се беше случило миналата седмица, най-вероятно щеше да има мач между нас... но така забавяш враждата, което е добре. Дано продължи по-дълго ... в тази вражда титла няма, но има една по-ценна награда
Историята покрай Световната титла е доста интригуваща. За пръв път не се знае дали Ремус ще запази, даже аз съм на мнение, че Бирето ще победи... време му е вече за титла...
Posted 04 April 2009 - 14:24
Edited by G, 04 April 2009 - 14:25.

Posted 04 April 2009 - 17:47
Edited by cskar4eto, 04 April 2009 - 17:47.

WWE PREDICTION CHAMPION (x2)
CURRENT WG PURE WRESTLING CHAMPION
Posted 04 April 2009 - 19:46
CMWF Xtreme-Division Champion
Не може да има по-тъпо същество от тая булка
Posted 04 April 2009 - 22:19
Remus Willmore © vs. Arkadiy Birov
NWA World Heavyweight Championship - Надявам се на мое завръщане тук и продължаване на враждата с Бирето, в която има много потенциал. Ремус запазва.
Gabriel Sylar © vs. Bulgarian Lion
GCW US Championship, Steel Cage Match - Този мач ми е някак странен. Изобщо цялата вражда е странна. Залагам на Sylar, като победата ще стане с бягство от клетката.
The Daylight Express © vs. La Hermandad
GCW Tag Team Championship - Шампионите запазват, като се надявам да направят стабилна вражда с няколко смени на титлите.
You Asakura © vs. Slash vs. Scott Bailey vs. The Thunder Warrior
GCW Television Championship - Тук има само една реална възможност за смяна и тя е Bailey. Доста стабилно го билдваш и се надявам на една негова вражда с Yo.
Friedrich Krueger vs. Michael Shinoda
I Quit Match - Очаквам мача на вечерта. Винаги гимик мачовете са ти много силни и не вярвам този да направи изключение. Дано Кругер победи и получи един по-сериозен пуш.

I will give you a show like you have never,ever seen before.Why?Because I can.
Posted 08 April 2009 - 18:17
Gabriel Sylar © vs. Bulgarian Lion -Според мен Lion ще спечели и Sylar ще е пребит.
You Asakura © vs. Slash vs. Scott Bailey vs. The Thunder Warrior-И аз като Ric Flair ти благодаря ,че ме включи в мачa и не губя надежда че имам поне минимален шанс за титлата.Иначе съм за You.
Friedrich Krueger vs. Michael Shinoda-Кървава баня ще е и нямам идея кой ще победи.
Edited by Slas, 08 April 2009 - 18:19.
Posted 08 April 2009 - 18:55
Сегментите бяха доста и доста добри всичките. На последния сегмент доста се смях, но си мисля, че той трябваше да е по сериозен. Както и да е. Не е WWE това, че да трябва да е толкова сериозно
NWA World Heavyweight Championship - Тук съм за Биров. Ремус трябва да дропи титлата вече и да имаме нов шампион. Предполагам, края на враждата няма да е на това ППВ.
GCW US Championship, Steel Cage Match - Тук съм за победа на шампиона. Просто ми е един от любимите образи в дневника. Ще се радвам да има малко по-дълго царуване, а после да се насочи отново към по-престижната титла.
GCW Tag Team Championship - Мисля, че ще са те, защото с партньора не пишем много редовно
You Asakura © vs. Slash vs. Scott Bailey vs. The Thunder Warrior
GCW Television Championship - Тук предполагам някаква победа от нищото за Скот и вражда с Йо, коя би била доста добра.
I Quit Match - Този мач може да стане доста добър като се има предвид, че е 'I Quit'. Залагам за победа на Крюгер.
Posted 09 April 2009 - 00:22
Ще дам прогноза само за 1 мач.
Remus Willmore © vs. Arkadiy Birov-Очаквам я тази намеса на Идоф ,след което враждата да продължи да се развива като тройна.Ако бях аз бих направил следното:В началото на PPV-то "чеченеца" пребива руснака и заема неговото място в главния мач който в последствие губи по-някакъв начин...абе алтернативи много като се замисля така на пръв поглед.
ПС:^Това не беше спойлер :Д
"Dicks to Pussies"
Posted 09 April 2009 - 10:24
You Asakura © vs. Slash vs. Scott Bailey vs. The Thunder Warrior - Предвид развитието около You и Bailey, и аз очаквам един от двамата да вземе победата и после да си продължат враждата до следващия единичен мач. Тъй като не съм фен на разхвърлянето на титли, залагам на You.
The Daylight Express © vs. La Hermandad - И тук нямам много да коментирам. La Hermandad обаче са ми по-интересни като образи, така че тук без особен оглед на история и факти, залагам на тях просто защото ми допадат повече.
Gabriel Sylar © vs. Bulgarian Lion - Мачът може да иде в която и да е посока. Враждата е добра и може да продължи и още един месец, така че няма проблем, който и да спечели. Както казах, обаче, не съм фен на подхвърлянето на титли, така че ако на следващото PPV ще спечели Lion, то по-добре тук Sylar да запази.
Remus Willmore © vs. Arkadiy Birov - Очаквам тук да изгубя титлата, защото образът ми се изчерпа, а този на Birov става все по-интересен. Практиката диктува титлата да бъде държана там, където ще й се обръща повече внимание и това за момента е точно Birov.

Posted 09 April 2009 - 13:42

Posted 12 April 2009 - 23:04

GCW
...

Стани Богат
...

иии СТАНИ БОГАТ
....ПРЕДСТАВЯТ....

SPRINGSLAM
QUIT OR DIE!~
- Metrodome в Minneapolis, Minnesota се пръска по шевовете, когато на живо зазвучава theme song-а на турнира. Limp Bizkit взиряват стадиона и подгряват публиката за предстоящото зрелище. Веднага след изпълнението на Crack Addict виждаме preview на мачовете, след което ring announcer-а обявява, че opener ще бъде мачът за TV титлата.

vs.
vs.
vs.
-------------------------------------------------------------------------------
Yoh Asakura © vs. Slash vs. Scott Bailey vs. The Thunder Warrior
-------------------------------------------------------------------------------
Пръв на ринга излиза Slash под овациите на публиката, която е разведрена от свежия entrance на The Thunder Warrior. След него Scott Bailey е мощно освиркан. Накрая излиза шампиона, който получава и най-позитивната реакция. Гонга е ударен и Bailey веднага напада шампиона, като започва да го налага здраво в един от ъглите. В другия Warrior & Slash първо си стискат ръцете, след което влизат в схватка. Yoh взима надмощието над Bailey, след като му нанася страхотен kick в главата, след което започва да го обсипва с chop-ове. Asakura се качва на второто въже и започва да нанася яростни юмруци в челото на съперника си, който все пак успява да се отмести и отблъсне съперника си, като го вдига нагоре и забива в сглобката. Bailey прави taunt към публиката, когато е повалет от двоен саблен удар дело на The Thunder Warrior & Salsh. Веднага след това двамата правят и двоен vertical suplex на опонента си. Slash тръгва да покрива, но Warrior го издръпва и двамата започват да се карат, като през това време Yoh се шмугва между тях и прави опит за туш..едно..дв.и повдигане на Scott! Slash & Warrior изправят шампиона, след което го засилват към въжетата. Yoh обаче успява да мине под двойния clothesline, след което се мята с crossbody. Публиката аплодира шампиона, който обаче е нападнат в гръб от Bailey. Scott го вдига и го стоваря върху сглобката! Bailey се качва на второто въже и качва на раменете си Yoh, но в това време The Thunder Warrior застава под него и му забива зверски powerbomb, от който най-много поражения отнася Yoh. The Thunder Warrior започва да лази към Bailey и прави опит за туш..едно..две..тр..и повдигане. Веднага след това той се отправя и към шампиона и слага ръка върху него. Едно..две..ии Slash го издърпва, след което го натиква в ъгъла и започва да го рита. Slash се засилва от другия край и прави dropkick! Slash изправя The Thunder Warrior, рита го в корема и пробва да забие DDT, но Warrior контрира в последния момент, след което захваща опонента си в bear hug. Хватката е прекратена бързо, тъй като Scott Bailey скача с падащ лист върху двамата и ги поваля, след което слиза от ринга. В това време на ринга шампиона Yoh Asakura тъкмо е станал. Той вижда, че най-омразният му опонент е извън ринга, оттласква се от въжетата и прави SUICIDE DIVE! Warrior & Slash пък се изправят почти едновременно и започват да си разменят тежки удари. Slash се засилва от въжетата, но е повален с Shoulder block от опонента си, който бързо нанася и няколко elbow drop-а. Следва опит за туш, който е неуспешен. Извън ринга Yoh & Bailey продължават да се млатят. Asakura запраща Bailey в предпазната ограда, след което и в металния стълб край ринга. Scott пък нанася low blow, който съдията не вижда. Двамата падат на колене, но продължават да се бият. Bailey вдига опонента си и го запраща в металните стълби, след което бързо се качва на ринга. Там е посрещнат от The Thunder Warrior, който го поваля с мощен Lariat. Warrior засилва противника си от въжетата, след което го посреща с big boot. Точно преди да опита опит за туш, обаче Warrior е повален от enzuigiri, което му нанася токущо изправилия се Slash. Той се качва с един скок на въжетата, след което изчаква някой да се изправи и се мята, като нанася diving hurricanrana на Warrior. Slash изчаква Bailey да се изправи и го хваща в Cobra Clutch! Това ще краят на reign-а на Yoh! Точно преди да се предаде, Scott е издърпан именно от Asakura, който слага крака му на въжетата. Yoh едва се качва на ринга, след което обаче бързо е повален от snap suplex-а на Slash. Warrior вече е на крака, причаква Slash и му нанася страховит big boot! Warrior вдига Asakura за finisher-а си, но шампиона се измъква в последния момент, след което засипва ученикът на The Ultimate Warrior с kick-ове в тялото и главата и накрая го довършва с SHIRANUI! Опит за туш...едно...две..тр.НЕ! Bailey издърпва Yoh, след което го рита в корема и това и PILEDRIVER! Публиката мощно освирква. Едно...две..три..!НЕ! Yoh инстинктивно слага крака си на най-долното въже. Scott не може да повярва. Той се изправя и започва да се чуди какво да направи, но Slash се изправя зад него, обръща го и го вдига на рамене, след което нанася INSANE THE BRAIN! Едно...две..три! Имаме нов шампион! Slash не може да повярва. Той сваля маската си и започва да празнува с публиката. Yoh все още не може да се надигне. Единствено The Thunder Warrior успява да се изправи и да поздрави новия шампион. Кой ли е очаквал такова развитие. Slash е новият TV шампион!
- Показана е реклама на следващия турнир – Blaze of Glory! Той ще се проведе на 17 Май 2009!

vs.
----------------------------------------------------
Steel Cage Match
- Започва химна на България и пръв на рампата, под бурните освирквания, излиза Bulgarian Lion. Той е видимо ядосан, след като миналата седмица Sylar се измъкна от мача им и въпреки че загуби титлата остана у него. Веднага след него с титла на рамо към ринга се спуска "The Star" Gabriel Sylar. Той също е залят от освирквания. След като и двамата вече са на ринга, съдията дава знак и клетката започва да се спуска. BG Lion вижда, че Sylar не е съсредоточен и го напада с мощни удари. Lion нанася и clothesline, с който изхвърля Gabriel от ринга. Клетката е почти спусната, когато Sylar успява да се вмъкне отново на ринга и гонга е ударен. Lion се нахвърля яростно на съперника си, както и преди една седмица. Той го запраща в един от ъглите и започва да му нанася chop след chop. Sylar успява да контрира един и забива главата на Lion в сглобката. Веднага след това той го обръща в roll up. Едно..две..тр..НЕ! Повдигане. Lion позеленява от гняв, след като отново щеше да бъде надхитрен от Sylar. Той се засилва и едва не откъсва главата на шампиона с брутален lariat изпълнен с ярост. Lion вдига опонента си на рамене и го забива в клетката! Веднага след това той го тръшва с fireman's carry slam! Опит за туш..едно..две..и повдигане на Sylar. Lion започва да рита съперника си и го натиква в ъгъла, където започва да го души. В този мач няма дисквалификация, но все пак съдията избутва Lion преди наистина да е удушил шампиона. "The Pride Of Bourgas" засилва противника си към въжетата, след което пробва big boot, но Sylar се навежда, след което бързо забива neckbreaker! Двамата падат на ринга, а публиката избухва в мощен heat. Gabriel съумява да се изправи първи и запраща опонента си в един от ъглите, след което му забива и преса. Шампиона запраща Lion към въжетата, но BG се хваща за тях. Sylar се засилва към него, но Lion контрира като се навежда и изхвърля съперника си над раменете си и Gabriel се забива в клетката. Lion прави taunt към публиката, която не спира да го освирква. През това време Sylar успява бавно да се изправи и се качва на въжетата. Lion се обръща и преди опонента му да е успял да реагира той се качва бързо на третото въже и това е belly to belly suplex!!! Lion също се наранява, но успява да допълзи до Sylar и да сложи ръка върху него...едно..две..т..НЕ! Повдигане на шампиона, което е бурно освиркано. BG Lion не може да повярва. Той започва да се катери по-клетката и почти стига върха, когато Sylar се изправя на крака и също започва да се катери. Lion вече прехвърля единия си крак, когато шампиона вече е стъпил на най-горното въже и започва да дърпа опонента си, като Lion бързо се предава и Sylar го издърпва като претендента застава на раменете на шампиона. ELECTRIC CHAIR от третото въже! Двамата изглеждат разбити... Пръв започва да се движи шампиона, който довлачва Lion до един от ъглите, където започва да го рита със силата, която му е останала. Sylar се засилва и забива face wash! "The Star" изправя опонента си и прави знак, че всичко приключва. Той се оттласква от въжетата, но вместо да приложи хватка е повален с мощен spinebuster! Опит за туш, дали Lion ще си върне титлата...едно..две..т..НЕ! Поредно повдигане на шампиона. Феновете отново избухват в освирквания и chant-ове "You both sux!". Lion изправя шампиона, който много бързо нанася коляно в корема на противника си и това е ACE CRUSHER! Приковаване на крака..едно..две.тр.ННЕ!!! Lion успява да повдигне рамото си, а Sylar не може да повярва. Въпреки това, той започва да се катери бавно по клетката. Шампиона почти стига върха, когато Lion се съвзема, но кагато вижда къде е противника му напряга всичките си останали сили и изключително бързо се качва на третото въже. Той започва да дърпа крака на Sylar и успява да го свали на своето ниво, където двамата започват да си разменят удар след удар. Lion забива два headbutt-а, след което хваща шампиона и GERMAN SUPLEX от третото въже! Колко още ще понесат тези двамата!??! Опит за туш..едно...две...три...ДА! НЕ! Sylar повдигна рамото си заедно с третото отброяване. BG Lion е на път да убие съдията, той го бута на няколко пъти и започва да му крещи в лицето, притиснал го в единия ъгъл. В това време Sylar се изправя на колене и бърка в панталоните си, откъдето вади бокс!! Lion се обръща и го вдига, но в следващия момент е повален от бруталния удар на Sylar! Това е всичко..едно..две..три...НЕ! Нито един от двамата не се отказва в този мач. От публиката, която през целия мач се чуваха само освирквания се долавят някои "This is awesome" chant-ове. Sylar се хваща за косата и започва да се катери по клетката, като успява да се качи на върха и. Lion все още лежи в средата на ринга. Sylar се обръща към него и го поглежда, след което го посочва, а публиката избухва в овации, след като разбира какво си е наумил Gabriel. Той посочва външната страна на клетката и получава освирквания. Отново Lion и овациите и извън клетката и освиркванията. Sylar се подготвя за скок, когато започва да се смее, махва с ръка, показва средни пръсти на тълпата и слиза от външната страна на клетката! Gabriel Sylar прави успешна защита на титлата, но публиката го освирква повече от всякога.
- Виждаме как Slash празнува в съблекалнята си заедно с Michael Shinoda, като двамата обявяват, че скоро ще се завърнат на tag team сцената и ще покажат какво означава истински отбор. След това Slash остава сам в съблекалнята, сваля маската и казва на камерата, че се е променил. Че за него тази титла вече е всичко и ще направи каквото трябва за да я запази. Slash обявява, че от другата седмица той ще е различен човек... много по-сериозен.

vs.

--------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------
- Първи на ринга излизат братята от La Hermandad, които са посрещнати страхотно от феновете. Двамата са определяни като най-доминиращия отбор във федерацията. Веднага след това започва музиката и на The Daylight Express, като за пореден път Carl Johnson върви по-напред и говори глупости на публиката, докато Dan съсредоточено слиза по рампата. ДИНГ-ДИНГ! Мачът е започнат именно от Dan и El Blazer. Двамата сключват рамене, но Guinness бързо надделява и забива uppercut на противника си, след което го изчаква и двамата отново влизат в схватка. Този път Blazer указва по-голяма съпротива на съперника си, но отново Dan излиза печеливш от сблъсъка. Той запраща претендента в един от ъглите, след което му забива clothesline, последван от няколко удара с рамо в ребрата. Guinness засилва Blazer към противоположния ъгъл с идеята да нанесе преса, но с помощта на въжетата Blazer минава зад гърба на Dan, което му позволява да му забие dropkick, а при падането Guinness забива главата си в сглобката на второто въже. Blazer се засилва и забива Panic Attack, след което се сменя с брат си. The Slayer влиза на ринга и веднага започва да налага един от шампионите по двойки, след което го изправя и започва да му бие силни chop-ове. Slayer засилва Dan към друг ъгъл, като този път Guinness си помага с въжетата за да наклони везните в своя полза и забива mule kick. Dan причаква опонента му да се изправи и опитва clothesline, но Slayer се отмества, след което вдига Guinness и му прилага Sideslam. Опит за туш..едно..две..и повдигане на шампиона. Slayer запраща противника си в ъгъла, където му забива преса, последвана този път от Powerslam! Покриване за туш...едно..две..и този път Carl Johnson се намесва и прекъсва отброяването. Slayer се ядосва и започва да гони CJ, което го разконцентрира. Guinness това и чака и когато Slayer се обръща той забива един от своите специалитети - STIFF CLOTHESLINE! Dan бързо се сменя с Carl Johnson, който бързо започва да налага Slayer с ритници и множество удари. От публиката се чуват chant-ове "You sux", докато Carl нанася колена в корема на Slayer, последвани от axe kick! Опит за туш..едно..две..и повдигане на Slayer. "The Favorite" изправя съперинка си, рита го в корема и го запраща право в металния кол, след което го издърпва и нанася german suplex! Приковаване на крака, но отново SLayer успява да се повдигне. Johnson без да се чуди много се оттласква от въжетата и забива leg drop, след което и два elbow drop-а в гърдите на "чудовището". Опит за туш - неуспешен за пореден път. CJ се сменя с Dan Guinness, а последния влиза и деректно нанася поредица от uppercut-и, като някои от тях даже и running! Dan изправя съперника си, оттласква се от въжетата и забива страховит clothesline, с който почти не обегзглавява съперника си. Пореден опит за туш и поредно разочерование за шампионите. Guinness опитва да засили Slayer, но последния обръща ласото, след което опитва big boot, но Dan се навежда, след което забива отново uppercut и обръща Slayer в armbar! Братът на BLazer се мъчи под захвата, но все пак успява да се добере до въжетата. Dan го изправя, извива му ръката и му се сменя с CJ, което е посрещнато с освирквания. "The Favorite" се качва на третото въже и забива чук върху извитата ръка на Slayer, след което двамата с Dan нанасят double vertical suplex! Carl изправя съперника си и заключва hammerlock. "Чудовището" се освобождава с няколко лакътя, след което рита противника си в корема и му забива DDT! Веднага след това Slayer допълзява до своя ъгъл и се сменя с брат си, което е прието с бурни аплодисменти. El Blazer влиза директно с springboard crossbody върху Carl, след кеото прави опит за туш, но Johnson се повдига на две. Blazer причаква съперника си и му нанася hurricanrana, последвана от springboard moonsault, но Johnson свива краката си и El Blazer се нанизва на колената на CJ! Carl се оттласква от въжетата, но Blazer го прескача, след което минава под него и му забива прекрасен падащ лист! Blazer изправя съперника си, рита го в корема и пробва Brainbuster, но Carl се извърта във въздуха и избегва хватката, но се нанизва право на Slayer, който веднага му забива десен прав. Ударът праща Johnson обратно в Blazer, който пробва BRAINBUSTAH, но този път успява! Опит за туш..едно..две.. Dan се опитва да прекъсне отброяването, но Slayer го спира с копие..три! Имаме нови шампиони! La Hermadad успяха да спечелят отборните титли и за пореден път доказаха, че са най-доминиращия отобр в GCW. Двамата започват да празнуват заедн с тълпата. В това време на ринга Dan Guinness се изправя, поглежда съотборника си, поклаща глава и тръгва към съблекалните без да помогне на съотборника си.
- Виждаме как Big X е при Melissa Lang за интервю.
Melissa Lang
- Какво ще кажеш за дайствията на Jack Striker от миналата седмица и как ще постъпиш?
X
- Как ще постъпя? Още от самото начало на тази шибана федерация бях натикан в отбор с този палячо, въпреки че стигнах финала на турнира Redemption Day и даже спечелих титла на този глупак... как да постъпя, след като твоя шибан приятел ме нападна в ринга миналата седмица. Предай му, че скоро ще загуби всичко...ВСИЧКО! Включително и теб, Мел. (Изведнъж X притихва и казва нещо на ухо на Lang, а тя се усмихва, след което X я целува по бузата...)
vs.
I Quit Match
- Първо започва музиката на Shinoda, но той не се появява на рампата. Вместо това виждаме картина от една от камерите из съблекалните. Там Krueger налага опонента си с мощни удари. Германецът го изкарва през една врата, като я счупва на две с тялото на Michael. Веднага след това Shinoda е запратен в една машина за безалкохолни, при което от машината излизат две кенчета кола. Krueger ги взима и ги разбива в главата на Shinoda откъдето веднага започва да тече кръв! Freddy и Michael минават през няколко коридора, след което се озозват в средата на тълпата от фенове. Shinoda е изхвърлен пръв при феновете и взима бирата на един от тях и залива Freddy в очите, след което го рита в корема и забива в една стена. Ясно се чува как Shinoda изкрещява, че иска стол и поне пет фена веднага предлагат техния. Michael взима един и го забива в черепа на Krueger, след което се отправя бързо към ринга и започва да бърше кръвта от лицето си. След около минута на ринга идва и Krueger и старта на мача официално е даден. Shinoda директно забива няколко шута в тялото на противника си, след което го запраща в металня кол. Той веднага слиза от ринга и взима метален стол, след което пробва да го забие в главата на Freddy, но той се отмества и Shinoda наранява пръстите си. Krueger слиза от ринга и напада Shinoda със серия от удари, след което хваща главата му и я забива в коментаторската маса! Немецът веднага си отправя към металните стълби край ринга, вдига ги и ги забива право в главата на Shinoda! Krueger започва да крещи на рефера да пита дали Michael се отказва, но Shinoda само поклаща глава, след което Freddy го вдига, нанася му няколко удара и започва да разчиства коментаторската маса, но не забелязва, че Shinoda пада близко до ринга и вади метална тръба от под ринга. Freddy се обръща, вдига Shinoda и получава умопомрачаващ удар с тръбата. Kruger залита назад, а от челото му започва още повече да шурти кръв. Shinoda му забива няколко удара и го полага на масата, след което започва да го души и междувременно го пита дали се отказва.. Krueger се изплюва в лицето на Shinoda, който прави физономия тип "Е ся ш'ти еба мамата", нанася му доста силни удари и бързо се качва на третото въже на ринга. Shinoda се мята и забива elbow drop, като двамата с Krueger и масата стават на парченца. Пръв признаци на живот показва Michael, като се изправя с помощта на предпазната преграда, след което започва да влачи тялото на Krueger из останките на масата и с мъки го качва на ринга, след което взима два стола и ги качва на ринга, след което вади и маса от под ринга. Shinoda се връща на тепиха, но там Krueger го посреща с ботуш в главата! Веднага след това Krueger забива един от столовете в тялото на Shinoda и разпъва масата. Freddy запраща противника си в един от ъглите, след което нанася и преса. Krueger се качва на третото въже и сяда на него и вдига съперника си, изкрещява нещо на немски и прави F5 ОТ ТРЕТОТО ВЪЖЕ! Krueger казва на съдията да пита Shinoda дали се се отказва, а Shinoda поклаща глава и показва средни пръсти на противника си, който се вбесява още повече, разпъва масата и това е F5 ВЪРХУ МАСАТА! Shinoda е тотално разбит! Freddy наглася столовете за столиране. Freddy въздъхва и започва удар след удар в главата на Shinoda. След шестия съдията направо спира Krueger с копие и проверява състоянието на Michael, след което казва, че той не може да продължи, тъй като е в безсъзнание. Krueger не му пука, отново бута съдията и нанася още два удара в главата на Shinoda, докато публиката освирква колкото може! Най-накрая идва охраната и спира Freddy, който напуска с широка усмивка на уста!
- Пренасяме се backstage, където виждаме как Dan Guinness лежи пребит в една от съблекалните. Кой е причинил това на бившия tag team шампион?
- Пуснато е промо за Дедо Джери - "Миналата седмица се случи нещо, което ще помня цял живот... не че ми остава още много де. Бил съм нараняван много и по различни начини, но... (Дедо сваля цаките 5 диоптър и проронва една сълза) никога не ме е боляло толкова много. Заради тази случка аз се промених. Станах по-мирен и по-миролюбив човек....(драматична пауза) КУРО МИ ЯНКО! ША ВИ ИБА ВСИЧКИТЕ ША ВИ ИБА БЕ! Това чене ми беше от 93-та ГОЛЕМИЯ СНЕГ! ДО ДРУГАТА СЕДМИЦА ИСКАМ НЕКОЙ ДА МИ ГО НАМЕРИ, ЧЕ ШЕ ВИ ИЗБИЯ ВСИЧКИТЕ.... щех да забравим... КУР ЗА КОКАЛА, СПЕРМА В ОКОТО!"

vs.
-----------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------
- Всичко е готово за започването на финалния мач тази вечер. Мачът за NWA World Heavyweight титлата! Преди започването на двубоя виждаме preview.
"Преди четири месеца..."
"Преди три седмици..."
"Преди две седмици..."
- След думите си Birov бута с рамо шампиона и слиза от ринга под бурните освирквания на публиката.
"Миналата седмица..."
"Най-голямото изпитание за Remus Willmore започва... СЕГА!~
- Пръв на ринга под бурните освирквания на феновете излиза Arkadiy Birov, който отново показва железна психика и не трепва дори и за секунда въпреки обидите изсипани върху него и цялото му семейство от страна на бурните фенове. След него на рампата излиза настоящият световен шампион Remus Willmore, който обира най-големите овации тази вечер. Публиката го подкрепя със силни възгласи и подвиквания. Преди началото на мача съдията проверява двамата кечисти за непозволени предмети, след което вдига високо титлата и дава знак за начало. В началото на мача надмощието е от страна на Birov, който печели началната схватка, след което запраща противника си в ъгъла и бързо му нанася преса. Руснакът започва да нанася тежки chop-ове в гърдите на Remus, който обаче не се плаши от него и контрира с мощни удари в главата на Arkadiy. Willmore успява да избегне още един chop, след което атакува с няколко бързи тупалки, последвани от шут в корема на Birov. Remus опитва да засили опонента си в противоположния ъгъл, но претендента обръща ласото, след кеото пробва да забие clothesline, но с помощта на въжетата Remus минава зад гърба му, след което го хваща и нанася neckbreaker! Приковаване на крака...едно..д..и повдигане на Birov. Шампиона изправя противника си в ъгъла, след което забива няколко удара в тялото му, засилва се и забива колене. Arkadiy пада на земята, а публиката продължава бурно да подкрепя любимеца си. Willmore започва да нанася мощни ритници в тялото на руснака, след което го изправя, но Birov настъпва шампиона, след което бързо забива uppercut. Двамата отново влизат в схватка, но Arkadiy забива коляно в корема на противника си, след кеото го засилва към въжетата, вдига го високо на ръце и го изхвърля извън ринга. Willmore пада лошо на краката си и съдията отива да го провери. На руснака въобще не му пука, явно изнервен от предимството, което имаше Willmore до този етап в мача. Той избутва съдията и хваща шампиона, след което блъска рамото му в металния кол и го качва на ринга. Там Birov прави ключ на същото рамо, което току що бе ударено в кола. С доста мъки и помощта на публиката Remus се освобождава, като забива няколко лакътя в корема на опонента си, след което си засилва и забива мощно коляно в главата на Birov. Remus се засилва към въжетата и пробва springboard back elbow smash, но Birov го хваща във въздуха и го стоварва на тепиха с мощен powerslam! Опит за туш, дали титлата ще смени своя притежател в този момент..едно..две..и повдигане на Remus. Birov го изправя, след което го рита в корема, вдига го и това е Fallaway slam! Претендентът за световната титла изправя Willmore, натиква го в ъгъла и започва своето Violence Party. Birov започва да бие адски силни Chop-ове на шампиона, като гърдите на Remus за отрицателно време стават червени като домат. Birov се опитва да повали Willmore, но любимецът на публиката контрира, извърта се, след което забива от никъде SUPERKICK! И двамата падат на ринга, но Remus започва да лази към опонента си и слага ръка през него. Едно..две..т..повдигане! Willmore започва на четири крака да се отправя към най-близкия ъгъл, след което се качва на него и прави FROG SPLASH, но Birov свива коленете си в последн-ия момент и шампиона се нанизва на тях! Birov бързо приковава крака..едно..две..и отново повдигане. Руснакът изправя съперника си и го засилва към въжетата, след което го посреща с Belly to belly suplex! Birov се изправя и извиква нещо, след което е залят от heat от феновете. Birov се опитва да направи boston crab на противника си, но Remus го изритва, след което бързо се изправя на крака и забива enzuigiri! Веднага след това Willmore се оттласква от въжетата и забива senton на съперника си! Опит за туш..едно..две...тр..НЕ! Публиката не може да повярва, че Birov успява да се повдигне. Remus изправя на колене съперника си и му нанася един ритник в гърдите, след което се засилва към въжетата. С последни сили Birov изненадващо го следва бързо и му забива коляно в корема, след което го поваля с scoop slam! Birov даже не пробва да тушира съперника си, а използва времето за почивка. Remus започва да се надига, а Birov се засилва към него с big boot. Шампиона успява да се наведе, след което се обръща и забива double knee facebreaker! Remus се засилва и това е springboard moonsault! Едно..две..три! НЕ! В последния възможен момент Birov успява да повдигне рамото си. Remus се изправя на колене и се хваща за главата, след което бавно изправя и противника си. Birov бърка в очите на шампиона, след което забива два бързи Chop-а и поваля Remus, след което започва да му забива колена в главата. След околко десет Birov спира, тъй като Willmore спира да мърда и противи. Приковаване на крака..едно..две..три..НЕ! Arkadiy Birov не може да повярва... все пак той хваща противника си и започва да нанася лакти в главата, а Remus няма сили да се защити... след серия от десет лакътя Birov спира и тушира..едно..две...три! Имаме нов световен шампион. Неговото име е Arkadiy Birov! Публиката освирква, като към ринга са запратени доста пластмасови чаши и бутилки. Birov не им обръща внимание, а гордо вдига титлата си високо над глава. Изведнъж осветлението в залата спира и след около пет секунди се връща. Явно нищо не се е случило през това време, но Birov изглежда доста уплашен. Все пак шоуто завършва с Birov вдигнал високо колана си!
Кур за вас, само аз!
Posted 13 April 2009 - 09:53
Гинес и Джонсън май бяха дотук. Все пак загубиха титлите (честито на La Hermandad), а сегмента с пребития Гинес най-вероятно значи, че двукратните шампиони може да са вече разделени. Може и да не го е направил Джонсън де, тогава ще се оплетат нещата... Очаквана защита за Сайлър, но се получи добре, особено края. С излизането от клетката си спечели heat, а малко омраза в повече никога не е лоша. Силен образ, само не мога да почна да си го представям с костюм. Сегмента с Мелиса и X дано даде начало на по-сериозни сблъсъци между него и Striker, да започнат по-сериозен feud, защото нещата май започват да се проточват. В смисъл.. губи се вниманието върху тях.
I quit мача отново размаза. Това с кутиите с кола ме разби. Идейно, идейно. След доминантната победа (би трябвало да е победа) Крюгър би трябвало да излезе победител от враждата. Направи много добри мачове с двамата, но вече няма смисъл да се бият. Просто историята между тях е свързване на отделни мачове вече... Време им е за други неща.
И черешката на тортата! Голямата победа на Биров! Хах! Един път да съм фаворит и да бия, време беше
"Да ви сссссера в ссссаковете!"
Ранди "The Viper" Ортън
Posted 13 April 2009 - 12:35
~ Slash TV champ е сравнително изненадващо и е любопитен избор за победител. Да видим накъде ще се развие това...
~ Очаквана победа за Sylar, страхотен край на мача. FUCK THE FANS~!
~ La Hermandad са ми фаворити в отборната дивизия още откакто ги видях като образи, така че одобрявам с две ръце победата им. Само че не зная какво се цели с нападението над Guinness (една забележка, сред зададените въпроси в сегмента трябваше да има и едно "И къде е партньора му?") и ако действително има вражда между партньорите, то ще изгубиш отбор, от който се нуждаеш за запазване на отборната дивизия. Дори и така има малко отбори, един по-малко само ще навреди.
~ Историята между Х и Striker ще е интересна за следене. Вече става лично
~ I Quit мача беше на ниво, но не съм фен на финала. Вече си е направо клише да се вкара някой в I Quit мач и той да загуби по решение на съдията, вместо сам да се предаде. Все пак какъв е смисъла на условието, щом няма да се изпълнява? По-добре да беше LMS.
~ NWA титлата отиде където трябва. Birov си беше лицето на компанията още едно-две шоута след началото й и беше просто въпрос на време да достигне това ниво. Любопитен финал, да видим какво ще става натам.

Posted 13 April 2009 - 14:52

Posted 13 April 2009 - 14:59
Posted 13 April 2009 - 18:43
Очаквано развитие в отборния мач, макар че загуби един от малкото отбори се радвам, защото ни очаква добра вражда между бившите шампиони.
Трябваше да има някой луд spot от върха на клетката, но пък така се подсилва heel образа на Sylar, още дълго има да го гледаме с титлата.
Очаквано моят мач беше най-кървавия за вечерта, но този път се намери друг, който да открадне шоуто, а именно феноменални и изпълнен с драма МЕ. Най-добрия образ в дневника получи заслужената титла, сега по-често ще се радваме на силните му промота и се надявам докато е шампион да има поне 1-2 стабилни вражди.

Posted 13 April 2009 - 20:29
CMWF Xtreme-Division Champion
Не може да има по-тъпо същество от тая булка
Posted 14 April 2009 - 21:17
- Много добър opener се получи, като не предполагах, че ще има смяна на титлата, още повече пък Slash да я спечели.
- Cage Match-a беше един от най-добрите на вечерта и беше с много оригинален завършек. Надявам се враждата да продължи.
- Това ми беше най-непредвимия мач и щях да се радвам, който и да беше победил. Предполагам, че CJ е нападнал Dan, което значи, че ще гледаме още една интересна вражда. Лошото е, че губиш още един отбор и така таг-дивизията ти доста намалява.
- I Quit-a, според мен, беше мача на вечерта, въпреки че трябваше да е по-дълъг. По-интересното е, че завършека позволява враждата да продължи, както и се надявам да стане.
- Доста голяма изненада се получи в МЕ. Мислех, че ще билднеш Ремус още малко и след това ще има по-сериозна вражда, където да дропне титлата. Ще ми е интересно да видя Birov като шампион, а и той е един от най-стабилните образи.
Както казах, мисля че се получи доста добро ППВ, но може би имаше нужда от още един мач. И btw наистина прогнозите за дневници suck-ват, защото така авторът се старае да има изненади, които не винаги са приятни.
Edited by idoof, 14 April 2009 - 21:18.

I will give you a show like you have never,ever seen before.Why?Because I can.
Posted 17 April 2009 - 17:07
Edited by G, 17 April 2009 - 17:08.

Posted 18 April 2009 - 11:42

- Продажбите на SpringSlam са добри, но от GCW заявиха, че са очаквали по-високи цифри.
- От федерацията обявиха къде и кога ще се проведе следващото PPV на компанията. Това ще бъде The American Airlines Arena в Miami, Florida! Blaze Of Glory ще се проведе на 17 Май 2009 година, като от компанията обещаха невероятен event!
- Проведоха се първите няколко хаус шоута на GCW! Скоро очаквайте report-и от шоутата!
- Очаква се скоро в продажба да бъде пуснат "GCW - The Music vol.2". До една/две/три седмици очаквайте албума!
- След разочароващата загуба на SpringSlam Bulgarian Lion се е върнал до България за да се засили с малко кисело мляко, шкембе и мусака! Не се знае колко време ще отсъства от ринга.
- Федерацията обяви, че има една свободно място. Който иска да се пробва в бързо нарастващата компания да прати CV + снимка до шефовете. (Демек ЛС до мен
Кур за вас, само аз!
Posted 18 April 2009 - 19:20

Sunday Night Ignition!
- Шоуто започва с най-интересните моменти от изминалото PPV на федерацията SpringSlam, след което се прехвърляме в залата в Milwaukee, WI. Хиляди фенове нямат търпение шоуто да започне. Камерата се разхожда из най-интересните плакати из публиката и още преди коментаторите да са ни приветствали започва музиката на новият NWA световен шампион в тежка категория Arkadiy Birov. Феновете го заливат от освирквания, но той е изключително доволен. С усмивка той се качва на ринга, взима спокойно един микрофон и изчаква публиката да се успокои.
Arkadiy Birov
- ПРИВЕТСТВАЙТЕ ВАШИЯТ ШАМПИОН, ДРУГАРИ! (Мощен heat) ... На SpringSlam аз достигнах целта си. Още от самото начало целта, с която дойдох в GCW беше да спечеля световната титла и ако не беше онзи глупак Yuri Idoff, това щеше да стане много по-рано и надали жалкият Remus Willmore щеше даже да види титла! (Отново освирквания). Къде е той сега? Къде е вашият герой? НЯМА ГО! Благодарение на МЕН! Сега след като спечелих титлата искам да обявя, че ще издигна престижа на титлата до висините... Ще съм по-велик шампион от Shawn Michaels, Hunter Helmsley и Matt Hardy взети заедно!!! (boo's) Също така искам да ка....
- В този момент залата е огласена от музиката на бившият световен шампион Remus Willmore, а феновете изпадат в бурни овации. Willmore не изглежда както обикновено. Разочерованието е изписано на лицето му, но също така там се чете и желание за реванш!
Remus Willmore
- Birov, ще карам направо... На SpringSlam успя да ме победиш, но аз съм сигурен, че имам възможностите да затворя кумонистическата ти уста. Както най-вероятно много добре знаеш в договора имаше клауза за реванш! (мощни овации) И АЗ ЩЕ ИЗПОЛЗВАМ ТОЗИ ШАНС ОЩЕ ТУК, ТАЗИ ВЕЧЕР! АЗ И ТИ... (публиката експлодира..)
Arkadiy Birov
- (С злобна усмивчица) Не разбирам защо си мислиш, че имаш шанс да спечелиш, след като не го направи още в първия мач, но няма значение. ПРИЕМАМ!
- Вместо да започне музиката на Willmore от колоните се чува гласът на Johnny Sparks, а ликът му се появява на titatron-а. "Момчета, момчета... след големите продажби на SpringSlam мислите ли, че ще позволя да се изправите един срещу друг на Ignition!? Remus, ще получиш реванш за титлата, но не днес. Следващия турнир на Global Championship Wrestling е Blaze Of Glory и там вие ще се срещнете за втори път, а днес... днес в главния мач на вечерта ще видим Remus Willmore, който ще си партнира с Omar Brown срещу световния шампион Arkadiy Birov, чийто партньор ще е The Ledge. Успех!"
- Пренасяме се на паркинга на залата, където Dan Guinness пристига с BMW-то си. Melissa Lang се опитва да му зададе няколко въпроса по повод нападението миналата седмица, а Dan през зъби казва "Ще видим... днес ще открия копеленцето."
vs.
-----------------------------------------------------
Dwayne Jackson vs. James Morrison
-----------------------------------------------------
- Време е да видим двойния дебют на младите звезди. Феновете са леко озадачени, тъй като не познават нито един от двамата таланти. Jackson сваля големия си ланец и го оставя в края на ринга, докато Morrison полага китарата на металните стълби. Гонга е ударен и двамата влизат в схватка, която бързо е спечелена от Jackson. Той натиква съперника си в един от ъглите и започва да му забива тежки удари. "The Original Gangsta" запраща противника си в противоположния ъгъл, след което му забива преса, последвана от поваляне и заключване на chinlock. След доста мъки все пак Morrison успява да се измъкне след няколко лакътя в корема на противинки си, след което се оттсласква от въжетата, но бързо е повален от shoulder block-а на Dwayne. Jackson се засилва от въжетата и забива leg drop на падналия си опонент, след което приковава крака. Едно..дв..и повдигане. Dwayne вдига James и го засилва към въжетата, след което пробва да го метне над раменете си, но Morrison контрира като забива силен ритник в гърдите на Jackson, след което нанася и няколко forearm удара. James се засилва от въжетата и нанася страхотен spinning wheel kick на Jackson, след което пробва да го тушира, но "The Original Gangsta" се изправя още на едно и половина. Morrison бързо се изправя и се засилва към въжетата откъдето прави springboard moonsault, но Jackson е вече на крака и хваща опонента си във въздуха, след което му забива страхотен power slam. Може би това е краят. Едно..две..т..и повдигане на Morrison. Jackson изправя противника си и му забива няколко удара, след което се засилва зад него и му забива чук в гърба, а тялото на James рикушира във въжетата и се връща в Dwayne, който явно е предвидил това и бързо му нанася inverted DDT! Поредно приковаване на крака..едно..две..тр..и отново повдигане на Morrison. Jackson се ядосва и отива в един от ъглите, където започва да развързва предпазната възглавничка. Веднага щом вижда това съдията го избутва и на квой ред започва да оправя възглавничката. В това време Jackson се навежда и взима ланеца си, като го омотава около ръката си и изчаква Morrison да се изправи. Когато замахва обаче, Morrison прикляка и крушето попада в главата на съдията, който току що се е обърнал. Dwayne не разбира какво е станало, а James Morrison го обръща в roll up, но няма кой да отброи. Jackson се изтласква и избутва Morrison, след което се изправя разярен и вкарва десен прав с ланеца омотан около ръката му в главата на James, който пада като покосен. Изведнъж от публиката изкачат The Foundation. Те се качват на ринга и започват да налагат нищо не подозиращия Jackson. Първо Jerry Oullette му забива Backstabber, след това Nick Hogan - Leg drop, а Dale Hart издърпва Morrison и го слага върху Jackson, след което тримата се изпаряват от ринга. По рампата се затичва съдия и отброява туша..едно..две..три! Победа за James Morrison! След секунди The Foundation се връща на ринга и вдигат едва държащия се Morrison, след което Dale взима микрофон.
Dale Hart
- Дами и господааа, приветствайте четвъртия член в най-великата група на всички времена - JAMES MORRISON! С помощта му Фондацията ще просперира още повече и скоро... съвсем скоро обещавам, че ние ще имаме злато! Това е и едно от нещата, за което сме излезли да говорим...
Jerry Oullette
- Шефове, мефове... не може да спрете ФОНДАЦИЯТА.... (boos) За това по-добре някой да излезе и да обяви, че ние сме следващите претенденти за отборните титли! Не ни карайте ние на идваме!
- В този момент в колоните започва да звучи "ДЕДО ОТИДЕ НА ПАЗААААР..." и на рампата ухилен до уши се показва Sir Dedo Jeri, а публиката изпада в екстаз.
Sir Dedo Jeri
- Първо да ви кажем - намерих си ченето. (Мощен pop) Второ - АБЕ ЕЙ ПЕЗВЕНГИ, ВИЕ ЗА КАКВИ СЕ МИСЛИТЕ, А? Каква фондация сте вие? ЧОРАПИ ЛИ ПРАВИТЕ, ЧЕ СТЕ ТОЛКО ОТВОРЕНИ? Фондация ми били... да ви пикам на фондацията отгоре. Добре, отплеснах се. Ся, тука стават некакви финтове около както вие го наричате ТАГ ТИИЙМ дивизията и се оказа, че НЕАМ отбори, но нема значение аз съм умен и все че измислим нещо. ЛА КУРАМИЯНКО днеска са у почивка, казаха ми, че спешно требе да пътуват до село, че да посадат цветя... Другата седмица че има мач за претендентското място за отборните колани и понеже само вие сте желаещи... - ДАЛЕ ХАРТ
Dale Hart
- КАЗВАМ СЕ ДЕЙЛ!
Sir Deod Jeri
- IT DOESN'T MATTER WHAT YOUR NAME IS!~ (Pop, Jerry "The King" получава оргазъм) ДЕЙЛ, ДАЛЕ все тая... Между другото много че ти отива да излизаш с "ДАЛЕЕЕЕЕ ДАЛЕ ДОН ДАЛЕЕЕЕе", но това е друга тема. Та Дейл че си партнира с най-новото ви попълнение ДЖЕЙМС МОРИСЪН и двамата ше се изправите срещу..... ДЖЕРИ АУЛЕТ И НИК ХОГАН! (The Foundation изпадат в шок) Кой победи, той че се бие с ЛА КУРАМИЯНКО на следващиО турнир Блейз Оф Глори! Ае лека нощ...
*~Commercials~*
- След рекламите виждаме кадри от I Quit Match-а, който се проведе на SpringSlam. След видеото е обявено, че Freddy Krueger ще отсъства от шоуто, а Michael Shinoda ще е извън ринга за повече от един месец! След видеото виждаме, че следва завръщането на Cadjhi, който бе на турне с NJPW!
vs.
vs.
--------------------------------------------------------
Cadjhi vs. Jason Neill vs. The Thunder Warrior
--------------------------------------------------------
- Пръв на ринга именно завръщащия се Cadjhi, който е посрещнат страхотно от публиката. Веднага след него излиза и Jason Neill, който дебютира на предишния Ignition и благодарение на неговата победа Jean Widenow бе уволнен. Последен на ринга излиза The Thunder Warrior, който също получава стабилен pop. Той участва в мача за TV титлата на SpringSlam, като се представи повече от добре, но не успя да вземе колана. Гонга е ударен, а тримата кечисти си стискат ръцете, след което Cadjhi веднага напада Neill и му забива бързи няколко удара, след което го рита в корема и го изхвърля от ринга. The Thunder Warrior веднага атакува индиеца и след няколко тежки удара взима превеса. Той го натиква в един от ъглите, където започва да забива рамото си в ребрата на Cadjhi, след което се засилва и забива преса. Warrior нанася и няколко силни chop-а, които отекват силно, след което поваля Cadjhi с lariat. В този момент Neill се качва на ръба на ринга, а Warrior веднага го атакува. Neill обаче забива коляно в корема на опонента си и го обесва на въжетата, след което бързо се качва отново на ръба на ринга, причаква Warrior и се мята върху него с crossbody от третото въже. Опит за туш, но Cadjhi бързо прекъсва, след което започва да налага Jason с множество от stiff ритниците си. Той го запраща в един от ъглите с ласо, след което му забива коляно в главата, последвано от ритник в корема. Cadjhi забелязва, че Warrior идва към него и заляга, а lariat-а попада в главата на Neill. Cadjhi рита Warrior в корема, след което му нанася bulldog и пробва да го тушира...едно..две...и повдигане на Warrior. Cadjhi изправя противника си, след което пробва да го запрати към ъгъла, но Warrior обръща ласото, а индиеца се нанизва право на dropkick-а на Jason Neill! Neill веднага пробва да повали и Warrior, но ученикът на The Ultimate Warrior му забива big boot право в муцуната! Опит за туш..едно..две..и повдигане на Neill. Warrior се хваща за главата, но бързо е повален с ритник в гърдите от Cadjhi, който веднага след това изчаква противника си да се изправи и го завърта с hurricanrana! Jason Neill опитва да забие enzuigiri, но Cadjhi се навежа, след което мята противника си извън ринга. Вътре в него Cadjhi изправя противника си, но Warrior бърза запожда един удар и прави знак, че ще довърши Cadjhi. Малко преди да го вдигне за powerbomb, Cadjhi успява да се извърти и да забие DDT out of nowhere, след което се качва на въжетата със скок и нанася India Press (450 Splash!) Едно...две..три! Cadjhi успява да грабне победата при завръщането с в GCW! Той празнува заедно с публиката пред погледа на Neill & Warrior.
- След мача се пренасяме backstage, където Dan Guinness разговаря със своя партньор Carl Johnson за това кой го е нападнал на SpingSlam, а Carl казва, че ще помогне още тази вечер двамата да намерят нападателя и да му отмъстят.
- На екрана се появява видео, което започва с "In the middle of nowhere.." Камерата се разхожда из пуста поляна, когато изведнъж пред нея изкача човек с качулка, която закрива почти цялото му лице. Въпреки прекритието много добре се вижда гневността и яростта, която изпитва човекът. Той се обръща с гръб и бавно сваля качулката си, след което се обръща и това е.... YURI IDOFF. През зъби той казва.. "Birov, копеленце... аз няма да се спра, няма да се откажа докато веднъж завинаги не те накажа, защото само това би могло да ми помогне да преглъщам болката, която изпитвам като знам, че родителите ми бяха убити от хора... хора като теб! Вие руснаците сте най-жалките същества и ти обещавам... обещавам ти, че скоро няма да има къде да избягаш, защото се завръщам..." Промото завършва с надпис Yuri Idoff is coming back to GCW... soon!
- На екрана е показан Slash в своята съблекалня. "Първо - здравейте на всички! Искам просто да ви каж нещо. Точно преди една седмица по същото време аз изживявах най-хубавия момент в живота си. Успях да спечеля в мач, в който никой не бе предполагал. Онези три секунди промениха живота ми. Както виждате вече съм без маска и възнамерявам вече да се бия така, да спра да се крия зад маската на клоун и да покажа истинското си лице. За мен този колан означава всичко... ВСИЧКО. Затова ще направя всичко, което е по силите ми за да го запазя до себе си, но същевременно ще покажа, че не съм страхливец и не отказвам предизвикателства! По-рано днес Yoh Asakura дойде при мен и попита за реваш... и аз ще му го дам. ОЩЕ ТУК И СЕГА! Дами и господа, подгответе се за новият SLASH!" Slash излиза от съблекалнята си, а ние се пренасяме на ринга.

vs.
------------------------------------------
Slash © vs. Yoh Asakura
------------------------------------------
- Пръв на ринга излиза вече бившият TV шампион Yoh Asakura, който въпреки че е приветстван страхотно от публиката не изглежда въобще щастлив и желае отмъщение. Веднага след него излиза и действащия шампион Slash, който получава по-голям от нормалния си pop. Съдията вдига титлата висока над главата си, след което дава начало на мача. Slash & Yoh започват да обикалят из ринга и да се дебнат, като пръв Asakura пробва да забие ритник, но Slash се отдръпва, след което се вкопчва в тялото на противника си и опитва да заключи някакъв захват, но Yoh добре контрира, забива е един лакът, освобождава се, след което събаря Slash с подсечка. Asakura веднага се оттласква от въжетата и прави back senton, но Slash се отдръпва, след което бързо се засилва и пробва ритник в гърдите, но този път бившият шампион успява да избегне удара и се изправя на крака (Shawn Michaels Style) Двамата се споглеждат, а публиката избухва в аплодисменти за добрия кеч, който вижда. Двамата отново влизат в схватка, но този път Yoh бързо нанася коляно в корема на противника си, нанася му няколко чука в гърба, а Slash пада на колене, след което се засилва и забива dropkick, с който тотално поваля шампиона. Следва опит за туш...едно..две..и повдигане. Yoh запраща Slash в един от ъглите, след което му забива мощен lariat. Той се качва на второто въже и започва да забива удари в главата на опонента си, като публиката ги отброява. Все пак Slash успява да се измъкне като избутва противника си напред, но продължава да се държи за лицето. Yoh се засилва към въжетата и прилага springboard back elbow smash, след което отново покрива за туш. Едно..две..т..повдигане на рамото на Slash. Бившият шампион изправя опонента си и го засилва към въжетата, като пробва да го прехвърли над раменете си, но Slash показва страхотни умения и успява да се извърти във въздуха и да се приземи на крака, след което забива stiff lariat на неочакващия Yoh! Веднага след това Slash го запраща в един от ъглите, където продължава да му нанася саблени удари, докато японеца не пада на земята. Тогава Slash прави taunt към публиката, засилва се и забива Panic Attack! Той издърпва Asakura към центъра на ринга и приковава крака. Едно..две..и повдигане на Yoh, който показва, че няма да се откаже толкова лесно от титлата. Slash заключва Camel clutch на опонента си, като доста време изминава преди Yoh да намери начин да се измъкне от хватката, която определено го е изтощила. Той успява да се превърти и да направи бърз туш на Slash. Едно..две..три..НЕ! Повдигане в последния момент на шампиона. Двамата се изправят бързо и започват да си разменят удар след удар, но Asakura успява да блокира един на противника си, след което да забие DDT! Yoh започва да причаква противника си да се изправи на крака и когато това става той забива SUPERKICK! В последния момент обаче, Slash се навежда е ритника попада право в главата на рефера. Yoh се обръща и хваща шампиона и бързо забива Sliced bread #2, след което започва да вика за нов съдия. По рампата се затичва човек, а Asakura веднага приковава крака без да забележи, че това е Scott Bailey! Scott веднага го напада с мощни удари, след което го рита в корема и му забива Piledriver!~ Той слага тялото на Slash върху това на Yoh и разбутва съдията. Едно...две...три! Slash запазва титлата си благодарение на Bailey, който се смее злобно на път към съблекалните.
- Пренасяме се из коридорите на залата, където се разхожда Gabriel Sylar с новата си US титла на рамо. До него изкача Don West Jr., който веднага започва да му досажда...
Don West Jr.
- Ю АР ДЪ Ю ЕС ЧЕМПИЪН НАУ. УОТ УЛД Ю СЕЙ ТО ЮОР НЕКСТ ЪПОНЕНТС, МАЙК?!?
Sylar
- Как ме нарече? (Sylar залепва злобен шамар на West и взима микрофона) Аз съм United States шампиона в GCW сега и всички ще имате уважение към мен. Харесваш ме или ме мразиш. Едното или другото. Винаги е било така. Мразете моята игра, моето перчене, моя глад за успехи. Мразете това, че съм един от най-добрите в бизнеса. ШАМПИОН! Мразете ме заради това. Мразете с цялото си сърце. Мразете, че съм жив! На всички мои опоненти ще кажа само това. Няма кой да ме спре и да ме свали от трона, защото аз ще се превърна в най-великия US шампион!
- Виждаме как Jack Striker си ходи из коридорите, когато изведнъж пред него изкача Big X. Видими притеснен Striker се умихва насила...
Striker
- Хех, какво правиш, партньоре?
X
- Партньоре? Ти си най-тъпото копеле, което някога съм виждал! Единственото, което ме спира в момента да ти ритам главата е това, че много малко хора ще го видят. Това трябва да бъде видяно от целия свят, whitey! (X хваща за блузата Striker и го вдига във въздуха) На следващия турнир обаче ще ти ритам целия задник из цялата зала..., след което... след което ще правя нещо друго с задника на Melissa!
- В този момент Striker се изплюва в очите на X и успява да избяга, докато X маха храчката от лицето си.
*~Commercials~*
- След рекламите се пренасяме отново при Dan Guinness & Carl Johnson, които търсят нападателя на Dan. Двамата разпитват целия staff и някои от кечистите, но никой не знае. Carl казва на партньора си, че трябва да отиде до тоалетна и да го изчака. Dan се съгласява и започва да играе EWR на телефона си. Изведнъж той е нападнат отново от маскиран човек. Този път Dan успява да се съпротивлява и след кратко боричкане той успява да дръпне маската на нападателя, след което се чува необедително.. "Carl?!?" Johnson забива мощен удар в лицето на противника си след което започва да го рита в корема и го оставя сам в коридора...

vs.

--------------------------------------------------------------------------
Omar Brown & Remus Willmore vs. Arkadiy Birov & The Ledge
--------------------------------------------------------------------------
- Първи на ринга излизат Omar Brown и бившият световен шампион Remus Willmorе, които са подкрепени бурно от феновете. След тях на ринга излиза The Ledge, които е стар познайник на Remus. Двамата се срещнаха на шоуто посветено на Кърт Енгъл за световната титла, където Willmore успя да запази колана си. В следващия момент зазвучават руски гласове и на рампата излиза новият световен шампион Arkadiy Birov! Той е залят от освирквания, но не обръща ни най-малко внимание, а спокойно се отправя към ринга. Мача е започнат от Omar Brown & The Ledge. Може би повечето от вас помнят как The Ledge заби Total Elimination на Brown & RJ Final на миналия Ignition. Двамата се вкопчват един в друг, но Brown бързо надделява над опонента си и го поваля с clothesline, като веднага след това следва втори и трети саблен удар за Ledge, след което Brown му заключва headlock. Ledge започва да нанася лакти в корема на противника си и успява да се освободи от захвата, след което се оттласква от въжетата само за да получи още един clothesline. Brown нанася еlbow drop, след което приковава крака. Едно..д..и повдигане на Ledge. Brown изправя опонента си, нанася му няколко тежки удара, след което го запраща в един от ъглите, където забива преса. The Ledge обаче контрира и забива рамо в главата на противника си, след което се засилва и му нанася running uppercut. Ledge забива на няколко пъти главата на Brown в сглобката, след което му нанася и три uppercut-a, с което го поваля на ринга. Ledge започва да души с крак съперника си преди съдията да го спре след петото отброяване. Ledge изправя противника си на крака, рита го в корема и пробва да забие inverted headlock backbreaker! Опит за туш..едно..две..т..повдигане на Brown. The Ledge леко се изнервя и се сменя със световния шампион Arkadiy Birov. Руснакът веднага забива няколко шута в корема на Omar, след което го запраща в ъгъла и започва да му нанася страховити chop-ове. Веднага след това Birov запраща противника си към въжетата и го поваля с shoulder block, след което прави опит за туш, но Brown се повдига още на две. Birov го изправя и се засилва от въжетата, но Omar избухва като нанася spinebuster на шампиона неочаквано, при което публиката избухва. Brown започва да лази към ъгъла си и все пак успява да се смени с Remus, който скача направо с springboard leg drop върху Birov. Бившия шампион се оттласква от въжетата и забива senton, след което приковава крака на Биров, който обаче успява да повдигне рамото си преди три. Remus запраща Birov в ъгъла, но руснакът контрира и извъртата ласото, като той запраща Remus в ъгъла. Birov пробва big boot, но Remus се дръпва, след което рита световния шампион в сгъвката и го поваля на земята. Веднага след това Willmore забива и коляно в главата на Birov и се качва на третото въже. Там Remus леко губи концентрация и това е нужно на Birov, който се мята върху въжетата, а от сблъсъка Willmore губи равновесие и пада на сглобката. Световния шампион се качва бавно на второто въже, наглася си противника и му забива Fallaway slam от второто въже! Опит за туш...едно..две...тр...НЕ! Willmore успява да се изправи, а Birov се сменя с The Ledge, който веднага заключва headlock на противника си. След около двайсетина секунди Remus успява да се освободи, след няколко лакътя в тялото на съперника си. Willmore се обръща и забива single knee facebreaker на The Ledge, след кеото го причаква да се изправи и му забива superkick. За да не се намеси Remus прави dropkick на Birov, който пада от ринга, след което хваща Ledge и му забива Air Raid Crash!~ Едно...две..три! Победа за Remus Willmore & Omar Brown, а Birov e бесен. Докато Brown & Remus празнуват на ринга се промъква RJ Final, който рита в корема Brown и го просва на земята с Twist Of Fate, след което се качва на въжетата и прави Senton Bomb на The Ledge. През това време Birov & Willmore се карат, като всичко завършва с brawl между тях. Шоуто завършва с кадъра на разбитата уста на Birvo държан от охраната.
Един ден по-рано пускам шоуто, тъй като утре е Великден и не съм сигурен дали ще съм в нас. Друго - който иска да се запише да драсне едно ЛС.
Кур за вас, само аз!
Posted 18 April 2009 - 19:54
ППВ-то беше страхотно като качество на мачовете, което е всъщност най-важното. I Quit мача беше много добър както очаквах, но не се превърна в MOTN. Според мен трябваше Krueger да спечели нормално, а не с намеса на съдията. Моят мач беше изненадващо добър, очаквах да е по-кратък. Гаврата с публиката беше супер, точно така трябва да се развива образът ми. МЕ беше най-добрия мач, много напрегнат беше през цялото време, а краят ме учуди изключително много. Самата победа на Birov не беше чак такава изненада, но той я постигна чисто! Много интересно развитие, краят също беше интересен и има интрига кой ли стои зад спирането на осветлението. Също така да не пропусна да отбележа, че съм много доволен от победата на La Hernandad, заслужават го!
И накратко за Ignition-a.. резонна конфронтация между Birov (който прави луди промота) и Remus, напълно очаквано реваншът ще е на следващото ППВ, а сега видяхме отборен мач. Явно най-сетне DE се разпадат.. за момент си помислих, че Carl няма да бъде нападателят, а трети човек, който да подклади враждата между съотборниците, но явно имам развинтено въображение. Явно Idoff няма да направи изненадващо завръщане както очаквах.. все пак имам едно наум за враждата му с Birov. Аз направих силно промо и сега ми е интересно с кого ще враждувам за титлата. Очаквам да я държа поне до WW, където да я дропна на някой солиден face след напрегната вражда. Това е общо взето.. не се притеснявай от спада на активност.. поне за мен знаеш, че чета винаги.

Posted 18 April 2009 - 21:03
Враждата на моя човек с чернилката вече се задълбочава и става лична. Не ни тупна в мач на ппв-то, знaчи си решил за една по-продължителна история. В интерес на истината си мислех, че ще ни държиш повече време като отбор, като някрая Striker разбира, че X прави нерегламентирани неща с приятелката му. Въпреки всичко краят изглежда доста предвидим - Melissa ще turn-ne на Striker и ще отиде при негрото. Все пак имам някаква надежда за изненада, тъй като X постоянно разправя какви работи щял да прави с нея (които на моменти ми идват твърде вулгарни), и всичко изглежда така, че тя да отиде при него, но накрая да се получи един мощен swerve и тя да остане при Striker, но шансът за това е минимален според мен. Ще поживеем и ще видим. И само да вметна, ако real life който и да е каже подобно нещо за приятелката ми, жив нямаше да остане (или аз нямаше да остана, зависи кой е тоя
PS. Пише се кОмУнист, както и преди дума, започваща със "З" се използва "със", в случая: "със задника"