Силни пироефекти избухват в препълнената зала за второто поред шоу на ICW - "Dream". Тази седмица сме в Пловдив и хората нямат търпение шоуто да започне. Пуснато е кратко клипче описващо събитията от миналата седмица, когато Bulgarian Lion и Xzibit се класираха за четворния елиминационен мач за Световната титла на Brave New World. Камерите започват да обхождат насъбралата се публика, която аплодира силно.. когато в залата започва непозната музика и на титантрона отново е изписан знака $ .. и ето че на рампата излиза Don Tony Bireto, който е с изискан, черен костюм и тъмни очила. Въпреки, че това е първата му поява в ICW той все пак получава голяма доза освирквания заради известното си минало в други федерации. Bireto остава няколко секунди на рампата с вирната глава, оглеждайки освиркващата го тълпа, след което тръгва бавно към ринга. Той се качва и взима микрофон..
Don Tony Bireto
- Кхъм-кхъм.. Я се успокойте малко. Това ли е начинът да посрещнете своя идол? (още освирквания) Да, точно така, своя идол! Та ICW съществува само една седмица, а аз вече се превърнах в най-обсъжданото име в тази федерация.. и то без дори да съм дебютирал! Ето, че сега най-сетне имате честта да ме видите пред вас в поредната компания, която смятам да покоря както съм правил навсякъде досега. Относно славата ми.. нима всеобщото мнение е, че аз съм арогантен? В това няма нищо вярно.. просто обичам да казвам на хората истината за тях, правете разлика. Не е моя вината, че съм се родил в едно от най-влиятелните семейства и че притежавам в неизмерими количества това, което движи света - парите! Не е моя вината, че съм нещо повече от всички останали включително и вас! (heat-ец) И така.. нека преминем към същественото. Миналата седмица видяхте как двама некадърници се класираха за мача за Световната титла, като единият дори е от този прокажен град.. (луд heat) Е, мисля че е време някой, който наистина заслужава тази титла, да се включи в мача. Разбрах от Socki, че ще участвам в квалификационен мач тази вечер, така че..
В този момент обаче Don Tony Bireto е прекъснат от музиката на Bulgarian Lion! Това обаче не спечелва добра реакция на Lion, който миналата седмица победи един от новите любимци на феновете Kevin Hero едва след намеса и употреба на стол. Lion не изглежда особено заинтересован от реакцията на публиката, а се насочва директно към ринга с микрофон в ръка..
Bulgarian Lion
- Я чакай малко бе, мушмул. За кой се мислиш ти, че излизаш тук и започваш да раздаваш оценки за този и онзи. Значи, не ме интересува какво мислиш за тези идиоти в залата както и за пловдивския наркоман Xzibit. (убийствени освирквания) С мен обаче ще се съобразяваш, защото аз съм най-доброто, с което ICW разполага. Още с първия си мач тук, показах, че съм най-качественият кечист в света, но по незнайни причини в мача ми се намеси Freddy Kruegger, който нокаутира противника ми и ме лиши от чиста победа. Искам само да кажа на Kruegger, че въобще не ми е притрябвала помощта му и че бях на път да спечеля мача и без него и да покажа на онова хлапе Kevin Hero, че не ми е в категорията. Така че Доне.. ако си толкова надъхан да се класираш за четворния мач се считай за предупреден, защото..
Lion млъква, защото започва музиката на вторият сигурен участник в мача за Световната титла - Xzibit. Местният герой излиза на рампата под бурните овации на феновете. Той слиза до ринга като не пропуска да поздрави някои от феновете на първите редове. Xzibit се качва на ринга и директно грабва микрофона от ръцете на BG Lion..
Xzibit
- Ей, ей.. стига сте пискали, момиченца! Аз както и всичките ми майни в залата се наслушахме на простотиите ви, така че е време да млъкнете. Bulgarian Lion.. нека първо се обърна към теб тъй като си ми сигурен опонент в мача за титлата.. Твърдиш, че си най-добрия кечист в света.. най-добрия, гъза ми! Доколкото си спомням миналата седмица Kevin Hero те размяташе из целия ринг докато не се намеси онова лайненце и не ти помогна да спечелиш. Смешен си и въобще не трябва да си в четворния мач.. но от друга страна съм доволен, защото ще мога да ти наритам смотания гъз! А ти.. (обръща се към Bireto и го оглежда от глава до пети) .. КОЙ ПОДЯВОЛИТЕ ПЪК СИ ТИ?! Цяла седмица се говори за дебюта на така наречения Don Tony Bireto.. всеизвестният, великият, недостижимият Don Tony Bireto.. а как така аз никога не съм чувал за теб?! Сигурно си се бил само по house шоута и си размятал наляво надясно парите си от "Монопол". Не знам какви претенции заявяваш за Световната титла.. като те гледам с това лъскаво костюмче.. май не се чувстваш много комфортно на ринга а? Лесно е да се говори.. тази вечер ще те видим какво можеш наистина.
Bireto изглежда бесен и е на път да отговори, но в този момент на титантрона се появява Socki.
Socki
- Е, достатъчно приказки момчета. Don Tony Bireto добре дошъл във федерацията.. за мое съжаление още от началото на престоя си тук, ти започваш с арогантното си държание както и се очакваше. Е, искам само да ти кажа, че може в другите федерации да ти се е разминавало.. но не и тук. Затова те предупреждавам от рано - внимавай. Относно мачът за Световната титла - да ти наистина ще участваш в квалификационен мач и както каза Xzibit, ще те видим какво можеш.. и то доста скоро, защото мачът ти е СЕГА! Успех.
Xzibit и Bulgarian Lion се ухилват срещу Bireto, който е почервенял от гняв. Те слизат от ринга и застават в двата края на коментаторската маса, явно ще наблюдават мача от близо. Bireto започва да се приготвя.. той ще трябва да се бие с костюма си! Започва музиката на противника му в мача - Johnathan Blake, който бързичко притичва по рампата.
Don Tony Bireto vs. Johnathan Blake
-----------------------------------------------------
Съдията дава знак за начало на мача и Blake веднага се нахвърля върху Bireto и го набутва в ъгъла. Той започва да го налага, но Bireto се хваща за въжетата и принуждава съдията да ги отдели един от друг. Don Tony се възползва от това и връхлита върху противника си поваляйки го с Clothestine. . Bireto бързо изправя Blake и му наняса серия от chops както и няколко ритника в корема, след което го засилва от въжетата и се готви да го посрещне с Back Body Drop.. но Blake контрира с Neckbreaker! Това позволява на Johnathan Blake да вземе превес в мача и в следващите минути той показва пълна доминация над съперника си. Blake просва Bireto с Body Slam и се качва на въжетата, откъдето бързо прилага Elbow Drop и опитва туш.. едно..две...повдигане на Bireto. Blake не губи време, а изправя противника си и го набутва в ъгъла със серия от удари, след което го изкачва на третото въже и се подготвя за Superplex. Bireto обаче успява да се съвземе и започва да се съпротивлява нанясайки юмруци в ребрата на Blake. Това се оказва успешно и Johnathan пада назад, но успява да се приземи на краката си. Don Tony обаче скача от второто въже и го поваля с Clothestine! Bireto бързо подхваща Blake.. и го тръшва с Inverted Headlock Neckbreaker (този на Orton), след което бързо опитва туш.. едно....две....повдигане на Blake. Bireto удря ядосано по ринга докато феновете подкрепят противника му. Don Tony завлачва Johnathan в средата на ринга и опитва да заключи Half Boston Crab.. но Blake успява да контрира и го преобръща в Small Package! Едно...две....тр.. Bireto се спасява на косъм. Двамата с Blake стават едновременно и започват размяна на удари в средата на ринга. Blake съумява да отбегне един от ударите на Bireto и да го повали с DDT. Той бързо се качва на въжетата.. и това е Dragon Slam! (Swanton Bomb) Това ще е краят.. едно.....две......три.. или не! Don Tony Bireto е сложил крака си на най-долното въже. Blake не може да повярва, че не победи след финишъра си. Той все пак изправя противника си на крака и му забожда няколко chop-a, след което го засилва от въжетата.. но Bireto му наняса lariat! Bireto долазва до ъгъла и се изправя с помощта на въжетата и започва да оголва сглобката! Той оголва напълно ъгъла и се обръща.. само за да види укорителния поглед на съдията. Реферът започва да се занимава със сглобката, а в това време Bireto незабелязано вади метален бокс от панталона си и започва да дебне противника си! Johnathan Blake се изправя бавно и се обръща.. и получава мощен удар в челото! Bireto бързо прибира бокса и извиква на съдията, след което прави туша.. Едно....две.....три! Don Tony Bireto открадна победата и се класира за четворния мач на Brave New World! Той бързо се изнизва от ринга и се оттегля по рампата с усмивка, а Xzibit и Bulgarian Lion го гледат напрегнато..
- рИ - кЛа - мИ -
След рекламите се пренасяме backstage, където до Бате Енчо е застанал младият Leonardo James, който в главния мач тази вечер ще има възможност да стане последния участник в мача за Световната титла.
Бате Енчо
- Здравей, момченце. Как се казваш и с кого си в шоуто?
Leonardo James
- Името ми е Leonardo James и аз също съм една от младите надежди на ICW. Моята цел е да постигна колкото мога повече успехи в тази федерация като крайната ми цел, разбира се, е Световната титла. За мен е голяма гордост, че още в дебюта си ще имам възможност да се класирам за мача за тази титла и ще направя всичко по силите си да осъществя мечтата си да бъда шампион!
Leonardo James си тръгва, а ние се пренасяме на друго място зад кулисите, където FinaL е на път да бъде интервюиран от най-новият репортер на ICW - Сашо Диков!
Сашо Диков
- FinaL, миналата седмица ти загуби мача си срещу Max Blade. Да ти кажа честно, мисля че мача беше купен, деба мама му на съдията! Всичко е нагласено! Ти какво мислиш?
FinaL
- Миналата седмица бях победен съвсем честно от един добър атлет. Все пак след мача аз приех загубата като мъж и предложих на опонента си ръкостискане в знак на уважение, което той отказа. Ок, съгласих се с това. Но все пак смятам, че аз мога да победя Max Blade затова поисках реванш, но цяла седмица не мога да открия Blade и да получа мача. Ето защо ще се наложи да посетя Socki и да си издействам реванш с Max. Даже ще го направя още сега.
FinaL поема по коридорите към офиса на Socki, а Сашо Диков подтичва след него. Те стигат до офиса и влизат вътре, където Socki е седнал зад бюрото си преглеждайки някакви документи.
FinaL
- Socki, миналата седмица със сигурност си видял, че бях победен от Max Blade в оспорван мач. Аз загубих, но искам реванш. Blade обаче се укрива и не иска да ми даде мача затова се обръщам към теб.
Socki
- Добре, щом си толкова убеден, че можеш да го победиш, следващата седмица ще имате нов мач! Успех. И между другото, нищо чудно, че не си успял да го откриеш. Явно не си запознат с характера на този човек.. Разбираш ли.. той не е от най-общителните хора и когато не иска да бъде открит, не може да бъде открит.
FinaL
- Хм, ще я видим тая работа.
FinaL излиза от офиса на Socki, а ние се пренасяме в съблекалните, където виждаме едно от новите лица в ICW - Alex Jones, който подрежда шкафчето си. След малко в съблекалнята влиза strij, който явно току що пристига в залата.
Alex Jones
- О, к'во става бе, батка! Дошъл си да ми изчистиш шкафчето ли? Хахаха! Доколкото разбрах тази вечер имаш мач.. дочух, че опонента ти бил много добър на ринга и също искал да получи шанс за Интернационалната титла. В интерес на истината.. дочух, че опонента ти съм АЗ! Така че.. се приготви и си почисти дупарата, защото идвам!
Alex Jones излиза от съблекалнята смеейки се, а strij е почервенял от гняв.
Alex Jones vs. strij
---------------------------------
Време е именно за този мач! Според думите на Socki от миналата седмица, ако strij победи, той ще получи шанс да се бие за Интернационалната титла на Brave New World. Пръв излиза Alex Jones, който изглежда в много добро настроение и получава доста позитивна реакция от феновете. Той започва да загрява на ринга, а след малко започва и музиката на strij и той слиза по рампата придружаван от асистентката си Melissa. Съдията ги проверява за непозволени средства и дава знак за начало на мача. Още с биенето на гонга двамата сключват схватка в средата на ринга, но изглежда че strij е по-надъхан и именно той взима преимущество и натиква противника си в ъгъла. Там той му наняса няколко ритника в корема, след което го вдига и го тръшва с бърз Suplex. Strij бързо се хвърля към Jones и заключва Armbar. Той успява да задържи захвата известно време, но ловкият Alex Jones съумява да се извърти и да достигне въжетата с краката си. Strij освобождава хватката и бързо става на крака, след което опитва да изрита полуизправилия се Jones в корема, но Alex улавя крака му и го премята с Leg Drag. Двамата стават едновременно като strij се засилва към противника си, който обаче го посреща с Dropkick от място! Strij се изправя сравнително бързо, но този път получава DDT. Alex Jones се засилва от въжетата.. и прави Rolling Thunder последван от първия туш в мача. Едно...две....повдигане на strij. Alex не губи време, а изправя противника си и го засилва от въжетата, след което опитва да го посрещне със Spinebuster, но strij контрира с коляно в главата на Jones! Strij използва момента и започва да си наглася Alex Jones за Devastator.. но Jones успява да се съвземе навреме и се измъква като избутва strij към въжетата, след което го хваща в гръб.. и German Suplex! Jones дори задържа опонента си в туш с мост.. Едно...две....повдигане на косъм! Jones става и започва да дебне противника си за GeForce (Sliced Bread) .. но Melissa се качва от външната страна на ринга и започва да го разсейва. Тя действително привлича вниманието на Jones, но съдията също отива и започва да се кара на асистентката. Това обаче позволява на strij да допълзи до Jones в гръб.. и да му забоде мощен Low Blow, след което го преобръща в roll-up! Melissa веднага слиза навън, а съдията се обръща и отброява туша.. едно.....две.....тр.. не! Jones се повдига! Strij не може да повярва, а Melissa е бясна. Jones се държи за слабините, а Strij не може да вземе решение какво да направи. Той отива в ъгъла и сигнализира, че ще опита Spear. Strij започва да дебне, а Alex Jones се изправя бавно и се обръща.. но успява да усети противника си и го отбягва като strij забожда рамото си в металния кол на ринга. Strij изглежда доста лошо ранен, защото започва да се гърчи на ринга. Alex Jones обаче явно не се интересува от това, защото се качва на третото въже, откъдето ще опита нещо.. Съдията обаче изглежда загрижен от състоянието на strij и отива да го провери.. а в това време Melissa прибягва до ъгъла върху който е Alex Jones и дърпа крака му, при което той пада на ринга по лице! Съдията не вижда това, но strij да, защото веднага се изправя като очевидно не е контузен. Alex Jones започва да се изправя бавно.. но strij се засилва от въжетата.. и Shining Wizard! Strij приковава крака.. едно....две....три! Strij открадна победата! Доволната му асистентка се качва на ринга и двамата започват да празнуват... но в този момент на титантрона се появява Socki.
Socki
- Е, браво. Успя да победиш, макар че след това представяне ми е малко трудно да повярвам, че си кечист, а не чистач. Както и да е, както обещах, след тази победа ти си гарантира мач за Интернационалната титла на Brave New World. Обаче има нещо, което трябва да знаеш.. в последната седмица получих доста заявки от други хора, които също проявиха желание да се бият за тази титла. Ето защо аз реших да се отблагодаря на всички, които се присъединиха към ICW от самото начало и затова смятам да дам шанс на всички тях! А те не са никак малко.. ето как ще изглежда мачът за Интернационалната титла - в него ще участваш ти, а твой съперници ще са FinaL, Max Blade, Johnathan Blake, който ми направи добро впечатление по-рано.. също така загубилият в главния мач тази вечер измежду Leonardo James и M.J. Hart. Нека добавим и едно от новите попълнения в лицето на Lightfist, който ще дебютира следващата седмица. И на последно място, но не и по значение, човекът, когото ти победи току що по очевидно несправедлив начин - Alex Jones! Самият мач ще бъде Over the Top Rope Battle Royal. Когато останат само двама участника, те ще продължат мача до туш или предаване и победителят ще е първият Интернационален шампион! Успех.
Socki изчезва от титантрона, а strij и Melissa не могат да си намерят място от гняв.
- ри - кла- ми -
След рекламите сме отново в залата, където започва музиката на Kevin Hero! Публиката избухва във овации, а Hero излиза на рампата и не изглежда особено щастлив. Миналата седмица той беше прецакан от Freddy Kruegger и лишен от възможността да стане първия Световен шампион. Hero се качва на ринга и директно сигнализира за микрофон.
Kevin Hero
- Freddy Kruegger.. не те знам кой си и за какво се бориш, но миналата седмица ти направи голяма грешка. Участвах в един от най-трудните мачове в кариерата си, когато ти реши, че трябва да се намесиш и да ми костваш победата. Искам веднага да излезеш тук и да дадеш обяснение за постъпката си, след което да те наритам за радост на всички в тази зала! (силен pop)
Действително след малко започва музиката на Freddy Kruegger и той излиза на рампата с микрофон в ръка под бурни освирквания на пловдивчани.
Freddy Kruegger
- Ех, Kevin.. Kevin. Явно си по-глупав отколкото си мислех.. почти по-глупав от тези смотани фенове, които те аплодират. Защо ти коствах мача миналата седмица? Има много причини.. Може би го направих, защото преди това ме ядоса с коментара си, че много се дразниш от хора, които само говорят, а малко действат. Е надявам се, че съм ти предоставил достатъчно действие с постъпката си. Може би го направих, защото всички некадърни фенове те подкрепяха и просто исках да страдат виждайки как любимеца им губи нещастно! Или пък просто го направих, защото не ми харесваш! Оставям те сам да си избереш причина. Важни са фактите.. а те са, че ти НЯМА да си първият Световен шампион на тази федерация! По-добре го приеми и гледай напред..
Kevin Hero
- А защо просто не слезеш тук и не се разберем на ринга. Или отново ще докажеш, че устата е най-силното ти оръжие.
Freddy Kruegger
- Страхливец ли ме наричаш, хлапе?!
Freddy пуска микрофона и се запътва към ринга, където Kevin Hero се подготвя за бой. Freddy се качва бавно от външната страна на ринга и двамата с Hero се гледат напрегнато.. но Kruegger само показва среден пръст на Kevin и отново слиза навън и се оттегля по рампата с широка усмивка на лицето си. Това вбесява Hero, който изкача навън и догонва Freddy като го поваля и двамата започват да се налагат настървено. Налага се намесата на охрана, която ги разтървава със сетни усилия.
Пренасяме се в офиса на Socki, където шефът е направил отчаяна физиономия, защото пред бюрото му са се скупчили Idoof, The Game, Hardcore Boy и Black Star, които се надвикват.
Socki
- ПРЕСТАНЕТЕ! Не ви извиках, за да ми надувате главата! През последната семица вие четиримата заявихте желание да се биете за отборните титли на Brave New World. Сформирани са два отбора - Hardcore Boy & Black Star и Idoof & The Game. Вие ще участвате в мача за титлите...
В този момент вратата на офиса се отваря с трясък и вътре влизат две от най-новите попълнения на ростъра - Pain и Tuggsta, който наперено минават покрай останалите и застават пред Socki.
Socki
- Ох.. вие пък кои сте?
Pain
- (към Tuggsta) Хах, брат ми, той бил забавен. Ние сме Pain и Tuggsta и сме нови попълнения към ICW. С брат ми тренираме заедно от малки и смятаме, че сме най-добре сработения отбор в света, и че заслужаваме отборните титли. Дойдохме тук, за да ти кажем да ни ги дадеш направо. А като гледам тези нещастници тук.. определено се убеждавам, че няма по-добър избор за шампиони от нас.
Socki
- Не знам кой е забавният тук.. но ще ти кажа нещо, което може да не ти се стори толкова весело. Ако си мислите, че ще ви дам титлите ей така.. доста сте се объркали. Вече обявих, че тези два отбора тук ще се бият за тях на Brave New World, но щом сте толкова убедени, че сте по-добри.. включвам и вас в мача. Също така смятам въпросният мач да не е просто обикновенен отборен мач. Ето защо следващата седмица ще видим троен мач включващ участници от трите отбора.. да речем Hardcore Boy vs. Idoof vs. Tuggsta. Отборът на победителя ще избере в какъв вид мач ще се състезавате на Brave New World. Успех на всички.. а сега ако обичате СЕ РАЗКАРАЙТЕ ОТ ОФИСА МИ!
Пусната е реклама на първото ППВ на ICW - Brave New World, която hype-ва обявените мачове за титлите!
Броени минути преди главният мач на "Dream" до Бате Енчо е застанал M.J. Hart, който ще се изправи срещу Leonardo James в мач, който ще определи последният участник в мача за Световната титла. Hart изглежда доста обезпокоен от нещо и постоянно се оглежда наляво надясно като прилича на човек, който не е в много добро психично състояние. Енчо задава дежурния си въпрос..
M.J.Hart
- M.J. Hart е името ми.. но защо съм тук.. какво правя тук? Коя е тази федерация? Това е BCW нали?
Бате Енчо
- Ъ? Всъщност в момента си в "Кой е по-по-най" , т.е в ICW. Какви ги бълнуваш, синко?
В този момент Hart сграбчва Енчо..
M.J. Hart
- КАКВО?! ТОВА НЕ Е BCW?!
Изведнъж сякаш нещо озарява Hart и той пуска Бате Енчо, който се започва да плаче и избягва, а Hart вече изглежда спокоен.
M.J. Hart
- Така.. от време на време ми се случва да губя контрол над себе си. Това е така откакто се разпадна бившата федерация, за която се състезавах - BCW. Още ми е трудно да го понеса. Сега обаче съм тук и смятам отново да бъда Световен шампион! На пътя ми е поставено някакво дете - Leonardo James.. момче, не можеш да се мериш с опита, който съм натрупал в BCW! Цялата омраза, която се насъбра в мен от разпадането на компанията ще се излее върху теб сега!
M.J. Hart се запътва към ринга, а ние се пренасяме в залата, където започва именно неговата музика..
Leonardo James vs. M.J. Hart
------------------------------------------
Веднага след Hart по рампата слиза и Leonardo James, който получава овации и поздравява някои от феновете. Съдията не се бави, а дава знак за начало на главния мач! С биенето на гонга M.J. Hart директно се засилва към James, който обаче се отмества и преобръща Hart в бърз туш.. едно...две... повдигане! За малко James да отмъкне победата в първите секунди! Този дързък ход явно вбесява Hart, който отново се мята необмислено към противника си, но Leonardo отново е по-бърз и препъва Hart, след което му прилага бърз Back Suplex последван от засилка.. и Running Senton! Сега James опитва туша.. но Hart се повдига яростно. Двамата стават и James замахва към противника си, който обаче отбягва удара му.. и му забива мощен Uppercut, от който Leonardo изхвърча назад. Hart го изправя и го засилва към въжетата.. и го посреща с Big Boot, след което прави Elbow Drop от място последван от туш.. но James изритва. Hart го изправя и го натиква в ъгъла с няколко мощни удара, след което му забива няколко ритника в корема и се качва на втрото въже. Той е на път да започне серия от удари в главата на противника си, но Leonardo събира силите си и успява да вдигне Hart на раменете си.. и го тръшва с Powerbomb! Leonardо бързо се качва на третото въже.. и прави Moonsault.. но Hart повдига коленете си и Leonardo се нанизва н тях. Hart съумява да се изправи преди James и го хваща с две ръце за гърлото и го запраща в другия край на ринга. Той слага главата му на най-долното въже и се качва на гърба му започвайки да гo души. Съдията отброява до 4 и едвам успява да отдели Hart от Leonardo. M.J все пак отново подхваща James и го завлачва в средата на ринга сигнализирайки, че ще опита да заключи Sharpshooter! Той е на път да го направи, но James се съвзема и започва да се съпротивлява със всички сили. В крайна сметка той успява да изрита Hart в ъгъла и да се изправи, след което се засилва към него и му наняса удар с коленете в гърба (Elijah Express). Hart пада по гръб, а Leonardo бързо се качва на въжетата.. и прави успешен Leg Drop последван от туш.. едно..две.... повдигане на Hart. Публиката окуражава Leonardo, който изчаква противника му да започне да се изправя.. след което се засилва от въжетата в опит за Shining Wizard, но Hart се изправя рязко и го посреща с мощен Spinebuster! Двамата лежат известно време като след малко Hart става бавно на крака и се подготвя за Shortcut to Hell (Gutwrench Powerbomb). Leonardо се изправя без да подозира, а тълпата му крещи предупредително. James се обръща, а Hart го изритва в корема и си го наглася.. но James се измъква и преобръща Hart в flash-pin! Едно...две.....тр... повдигане на косъм! Двамата стават едновременно и си разменят няколко удара. Hart успява да улови James и го засилва към въжетата.. но Leonardo отскача от второто въже.. и това е Enziguiri! Hart пада на колене, а James бързо го хваща, наглася си го.. и това е Canadian Destroyer! Той прави туша.. едно....две... три! Публиката избухва във овации, защото победител е Leonardo James! Той е последният участник в мача за Световната титла на Brave New World! Leonardo се изправя бавно, а съдията вдига ръката му.. и в този момент по рампата притичва Don Tony Bireto. Той атакува James и двамата започват да си разменят удари като по-свежият Don Tony логично взима преимущество. Публиката обаче избухва във овации, защото по рампата тичешком слиза Xzibit, който обаче е плътно следван от Bulgarian Lion! Четиримата участници в мача за Световната титла започват масов въргал в средата на ринга като от това най-съобразителен се оказва Don Tony Bireto, който се изнизва навън и гледа как Leonardo James пропуска един удар срещу Xzibit и получава X-Killer! Xzibit се изправя и се обръща.. и е повален от Spear от страна на Bulgarian Lion. Lion обаче няма време да се радва, защото Don Tony Bireto се връща на ринга зад Lion, обръща го към себе си.. и това е MOBreaker (Codebreaker)! Bireto остава единствения на крака и гледа доволно докато на титантрона не се появява Socki!
Socki
- Е, вече е ясен мачът за Световната титла на Brave New World - Xzibit vs. Bulgarian Lion vs. Don Tony Bireto vs. Leonardo James. Остава една седмица до този мач, а преди това ни предстои още един "Dream", на който смятам да ви дам нова възможност да се избиете. Don Tony.. не мисля, че този MOBreaker беше много добра идея.. това ли е начинът да се отнасяш със своя партньор за следвщата седмица?! Точно така, следващата седмица ще видим отборен мач между вас четиримата. Ще бъде Xzibit & Leonardo James vs. Bulgarian Lion & Don Tony Bireto. Приятна вечер!
Socki изчезва от екрана оставяйки Don Tony Bireto да гледа притеснено под подигравателните възгласи на тълпата..
КРАЙ!
Типично в мой стил - с един ден закъснение. Голямо нещо е мързела.. Както и да е.. този път се постарах мачовете да са по-кратки, за да са ви по-леки за четене и смятам това да стане редовна практика за седмичните шоута. Правя го с цел да се четат целите шоута. След първото шоу останах много доволен от коментарите, дано и сега да ги има.