Lesnar vs. Mir

War Roids!
Lesnar беше изцепката на вечерта. Едно е да hype-ваш мач, а съвсем друго е да продължаваш с простотиите след краят му. Това не е WWE и колкото да мразя тази фраза е време Dana да му спре кабела. Btw. Dana явно действа доста по-бързо от колкото си мислех. Lesnar is a tool.
[url="http://www.youtube.com/watch?v=xBEs130CjYI"]http://www.youtube.c...h?v=xBEs130CjYI[/url]
За самият мач няма много какво да се каже. Mir сам се постави в тази позиция и не си заслужаваше риска. Доста е трудно, когато си прикован до клетката и 120 килограмова горила те налага с тези чукове, които има за ръце, да се защитаваш адекватно. Дам, леко разочарован от Mir, но Lesnar беше видимо по-добрият. Както казах в една тема след Mir следват тежките опоненти. Carwin ще е следващият му опонент и когато Lesnar срещне опонент като Carwin, който не му отстъпва на килограми ще се види дали ще го бъде. Mir все още е top contender и ще го видим пак срещу най-добрите в скоро време.
GSP vs. Alves
GSP показа защо в момента няма кой да му вземе титлата. Поредната лекция, която изнесе на опонента си. Тук точно показа колко много израстна от мачът му със Serra и въпреки контузията, която получи (дано не е сериозна) успя да доминира дори и последните 2 рунда. Всичко се разви както се очакваше. Alves имаше явно преимущество в stand up-a, но St-Pierre е прекалено добър, че да позволи някаква изненада. Alves не беше експлозивният striker, който се предполагаше, че ще бъде, но когато трябва да се притесняваш за takedowns, а St-Pierre ги превърна в изкуство вече, е много трудно да направиш нещо креативно.
Не съм съгласен, че работата на GSP е приключила в WW дивизията. Определено е с една идея над останалите, но има с кой да се бие. Fitch, Koscheck, Swick все хора, които са достойно опоненти. Да, надали те ще бъдат хората, които ще прекратят доминацията на GSP, но определено са достойни опоненти. В този ред на мисли е време Dana да вкара малко свежа кръв. Bring Jake Shields, please! Alves определно се представи повече от добре и след няколко години може и да вземе титлата.
Henderson vs. "The Cunt" Bisping

Бам. Hendo е звяр. Когато те ударят с дясната ръка падаш. Mickey го усети. Брутален knockout. Folow-up-a също беше зверски. Bisping не знам с какво го свестиха. Евала на докторите

. Както винаги съм твърдял, Bisping е надценен и Hendo добре го онагледи. Доста тъп gameplan имаше въпреки, че идеята да се опита отново да спечели както срещу Leben беше добра: с тичане назад и безразборно хвърляне на една от двете ръце към лицето му. Може би щеше да проработи, но когато имаш човек срещу Hendo бягай на дясно, тъпак. На него това му трябва. Един солиден удар и си долу.
Най-доброто представяне за вечерта и най-големия mark out за мен. Henderson vs. Silva. Дайте го насам. Този път Hendo ще има доста по-добър шанс, но и зависи Anderson в каква форма ще се появи. За Bisping... Чао, чао. Не, че нямаше да ми е забавно Anderson да го разбие, но и Hendo свърши прилична работа. Ще видим, какво ще стане, но този нокаут беше най-доброто нещо, което съм гледал в последно време.
UFC 100 delivered. Страхотна публика, доста екшън. Друго от MMA event не ми трябва. Следва UFC 101, което дори ще ми е по-интересно да гледам след като двама от любимите ми бойци (Penn, Silva) ще са в доста солидни (разбирайте опасни за тях) мачове.
Щях да забравя. Holly Madison is fucking hot.
Този пост е редактиран от neshev: 12 юли 2009 - 15:46