neshev, on 13 July 2009 - 16:02, said:
UFC 100 "Lesnar vs Mir 2" - 11 юли 2009
Posted 13 July 2009 - 16:48
Posted 13 July 2009 - 16:57
Btw. мнението на Carwin, което се припокрива с моето.
Победителят от Carwin/Velasquez ще се изправи срещу Lesnar най-вероятно през зимата.
Edited by neshev, 13 July 2009 - 17:01.
Posted 13 July 2009 - 17:09
Posted 13 July 2009 - 17:23
И в крайна сметка победи. Не мога да кажа впечатляващо, тъй като не харесах тактиката му. Тя обаче се оказа успешна, спор няма. Едно обаче ме отврати и това е държанието му. ОК, държал се като badass и т.н. Мисля, че и Dana каза някъде в интервюто, че това не е кеч. Няма роли, няма добри и лоши. Не е нужно да се държи като badass. ОК, феновете не го харесват. Гледаше ги злобно и е доволен, че им натърка носовете (кофти израз, ама карай). Обаче отношението към противника: отказва да удари ръкавиците на Мир преди боя, перчи му се след това. Като спортсмен Леснър се доказа като лайно. Кофти е, че heavyweight шампионът на организация като UFC се държи така. Но то си е за него.
Сега ще чакам да видя кой ще е първия, който ще бие Брок. И след като това стане ще си лепна аватар с този човек във форума
"Да ви сссссера в ссссаковете!"
Ранди "The Viper" Ортън
Posted 13 July 2009 - 17:46
BoRn_2B_GoD, on 13 July 2009 - 17:23, said:
А за така наречената роля на badass, то май си му идва отвътре лол, и пак според мен е продиктувано от отношението на публиката и въобще всички ММА фенове (защо не и бойци) към него, той беше здраво освиркван още първия си мач (не беше освиркван само в родния си град), нормално е и той да не ги обича особено.
Posted 13 July 2009 - 17:50

Posted 13 July 2009 - 19:20
Брок е човек, учен години наред, че е важно да прави шоу и това се вижда във всичко, кото прави. Тук обаче не раказваме история, както в кеча и е ужасно грозно това, което направи. Винаги съм мразел като някой не покаже уважение към съперника. То е ясно, че се пеняват за хайпване на мач, но винаги по време на двубоя се показва уважение към съперника. Най-големите и доказаните го правят - Федор никога не е бил високомерен, нищо, че е най-добрия EVER!, Андерсън Силва, колкото и да го мразят някои с циркаджийските му истории, винаги подава ръка и показва уважение към съперника, GSP също и т.н. и т.н. Грозно е да се обърнеш така, както го направи Брок, камо ли изцепките му след боя ! Франк Мир е човек, който е доказал, че заслужава уважение от един боец.
Мисля, че вече Леснар няма да се прави на badass или бабаит на български
За това, колко е силен - много силен е , ужасно силен, но е далеч от добър боец. На Мир просто не му достигна физическа мощ да се противопостави на Леснар и това му изяде главата, да го чакаш два пъти да се хване в един и същи капан е абсурдно. При грешките на Брок - всеки мач му виси на косъм (както при първия с Мир се получи). Не забравяйте, че Мир е с 10 кила под Брок и като цяло очевидно е далеч от мощта на Леснар. Има момчета на неговите килограми и мощ и тогава ще трябва да се доказва с истински бойни умения. Ще му хванат цаката по някое време според мен.
ke4.downpourbg.com
Posted 13 July 2009 - 19:48
gboy, on 13 July 2009 - 19:20, said:
Брок е човек, учен години наред, че е важно да прави шоу и това се вижда във всичко, кото прави. Тук обаче не раказваме история, както в кеча и е ужасно грозно това, което направи. Винаги съм мразел като някой не покаже уважение към съперника. То е ясно, че се пеняват за хайпване на мач, но винаги по време на двубоя се показва уважение към съперника.
Не съм съгласен, ама изобщо. Нали точно заради това, че кечът е fake Lesnar си вдигна гълъбите от WWE?
Той изобщо не е учен как да прави шоу. Единственото положение, което той познава, е да доминира: Първо в NFL, после във WWF/E и сега в UFC. Lesnar винаги първо се стреми да смачка и унижи противника, а чак след това да помисли за шоуто.
ПП: Някъде по-назад в темата четох отзвите, че WWE са се доказали в света на MMA. Моля? Я, пак? Lesnar за момента прави толкова пари и е успешен само и единствено заради себе си. WWE вече отдавна са го изпуснали като влияние и всичко останало. Единственото, което все още очевидно се усеща у него като присъстивие, е циркаджийското поведение.
Edited by rawhide, 13 July 2009 - 21:44.
Posted 13 July 2009 - 20:09
@Birov - Много бойци не се поздравяват преди мач. Особено ако "враждата" е по-лична така да го кажа.
Мен такова отношение ми харесва. Най-малкото е различно. Ако са ви освирквали супер много в какъвто и да е спорт, а ти в крайна сметка спечелиш чувството е неописуемо. Иде ти да крещиш и си повече от доволен. Това направи и той.
Кур за вас, само аз!
Posted 13 July 2009 - 20:27
Posted 13 July 2009 - 20:42
Lesnar как реагира. WWE taunt, блъсна човек от охраната, после отиде пред семейството на Mir (жена му и децата му) и не пропусна възможността да се прави на клоун пред камерите. Това настрана. В after-fight интервюто беше наложително да ни съобщи, че ще оправи Sable същата и вечер, и обиди спонсорът. Заради това във всеки нормален спорт (MMA е спорт, а не WWE Freakshow Land, ако някой не е разбрал), провинилият се ще получи доста солидна глоба.
Дори хвърлете един поглед на пресконференцията. Дори Lesnar не си вярва. Не знам защо има смисъл да се говори на тази тема. Няма две мнения по въпроса. Това, което Lesnar направи няма опрвадание и дано му е за последно.
Мнението на Mir.
Edited by neshev, 13 July 2009 - 20:44.
Posted 13 July 2009 - 21:14
rawhide, on 13 July 2009 - 19:48, said:
Той изобщо не е учен как да прави шоу. Единственото положение, което той познава, е да доминира: Първо в NFL, после във WWF/E и сега в UFC. Lesnar винаги първо се стреми да смачка и унижи противника, а чак след това да помисли за шоуто.
ПП: Някъде по-назад в темата четох отзвите, че WWE са се доказали в света на MMA. Моля? Я, пак? Lesnar за момента прави толкова пари и е успешен само и единствено заради себе си. WWE вече отдавна са го изпуснали като влияние и всичко останало. Единственото, което все още очевидно се усеща у него като присъстивие е циркаджийското поведение.
Думите на Леснар след мача са "You guys ask me all the time if there’s anything I can drag over from WWE, and I guess you’ve seen a little bit of that tonight. I’m used to selling pay-per-view tickets."
Иначе относно доказването на WWE, факт е, че за всички Леснар е познатот изявите му в WWE. Ако не беше Брок Леснар, бившият шампион на федерациятаq нито щеше да носи толкова пари, нито щеше да има такова отношение спрямо него, така че и аз съм съгласен, че това по един или друг начин си е доказване на кеча и в частност WWE в света на MMA.
За уважението - как така "къде пише, че трябва да го уважаваш" ? Това е човек в твоята сфера, минавайки през същите трудности, през които минаваш и ти. Още повече, че Мир е един доказал се боец, заслужил си е уважението в света на ММА и не е коректно да не бъде показвано такова спрямо него. Да не говорим, когато те е събмитнал преди няколко месеца.
ke4.downpourbg.com
Posted 13 July 2009 - 21:55
Да, Vinnie Mac си направи собствен Goldberg в лицето на Lesnar, но после го издуха двойно по-яко заради отвратителния характер на "Тhe next big thing". В този ред на мисли: Убеден съм, че в момента, в който Lesnar започне да губи, надали ще има някой в света на кеча, който да има да каже добра дума за него. Като се започне от Vinnie Mac и се завърши с хората от NJPW.
Още един въпрос: Къде са в момента хора като Sapp и O'Haire? Sapp наистина направи много пари в японския кеч и MMA, но в останалата част от света е просто Господин Никой. Що се отнася до O'Haire - надали вече някой си спомня за подвизите му, свързани с MMA. Така че WWE като нищо не се е доказал, че е трамплин за успех в MMA. В момента от американския мейнстрийм може би само Kurt Angle и Vladimir Kozlov може би имат някакъв шанс да се наложат.
Posted 13 July 2009 - 23:42
Чак сега разбрах, че Sable е жена на Brock Lesnar!
Brock = MILF hunter.
Posted 13 July 2009 - 23:43
Още един въпрос: Къде са в момента хора като Sapp и O'Haire? Sapp наистина направи много пари в японския кеч и MMA, но в останалата част от света е просто Господин Никой. Що се отнася до O'Haire - надали вече някой си спомня за подвизите му, свързани с MMA. Така че WWE като нищо не се е доказал, че е трамплин за успех в MMA. В момента от американския мейнстрийм може би само Kurt Angle и Vladimir Kozlov може би имат някакъв шанс да се наложат.
Брок е СВЕТОВЕН ШАМПИОН В ТЕЖКА КАТЕГОРИЯ в UFC.. ако ще и 5 последователни загуби да направи, това отличие ще го превърне в успешен MMA боец.. още повече, че вече има един спечелен title defence.
Edited by G, 13 July 2009 - 23:45.

Posted 14 July 2009 - 00:15
И между другото, относно "циркаджийските номера" на Brock след мача: Brock Lesnar е един от най-истинските хора в UFC и няма образ. Brock Lesnar е арогантен задник, който не обича хората по принцип и Frank Mir в частност. Това е Brock Lesnar. Няма никакви образи тук. Правил "циркаджийски кеч номера" след мача. Ъммм добре, но много по-циркаджийски номер е три месеца да говориш глупости за някой и после веднага щом мине мача да се започне с уважението, прегръдките, целувките и всякакви други такива глупости. Чакай бе пич, какво стана? Нали не го харесваше този другия? Защо сега го целуваш и прегръщаш? А, да... Трябва все пак да си продаваш PPV-то и да говориш глупости по нечий адрес, пък дали наистина ги мислиш или просто използваш някакъв образ, за да продаваш PPV-то... Brock си е Brock. Не харесваше Mir преди мача и му го каза. Не харесваше Mir и след мача и продължи да му го казва. Зарежете ги тези FAKE глупости с уваженията, прегръдките и подмазването на феновете.
Posted 14 July 2009 - 00:25
neshev, on 13 July 2009 - 16:02, said:
Леснър направо му счупи кокалчетата.Ще е интересно да го видим срещу много технични бойци какво ще направи.Иначе наистина този WWE маниер ми дойде малко в повече,но ще е хубаво колкото може повече защити да направи и Лешли също да се издигне.Ще е много инересен коментара на разни типове като горния.
Posted 14 July 2009 - 01:04
Не знам дали дали да се вкючвам към спора който водите ,но хайде за сега ще си го спестя и ще добавя че съм съгласен с голяма част от нещата които каза BoRn_2B_GoD.
GSP vs Alves:Очакван от моя страна край ,дори трябва да поздравим че Alves за това че иждържа толкова дълго.
Dan Henderson vs. Michael Bisping:Бум и край.Смачкаха му главата на този подобаващо.
Пропуснах да спомена ,че се надявам на поне още един мач между Lesnar & Mir за напред.Все пак покрай всички тези неща на 100% се оформи вражда ,а най-хубаво е когато двама бойци разрешават личните си проблеми на бойната сцена.
"Dicks to Pussies"
Posted 14 July 2009 - 18:55
nWoHulkster™, on 14 July 2009 - 00:15, said:
И между другото, относно "циркаджийските номера" на Brock след мача: Brock Lesnar е един от най-истинските хора в UFC и няма образ. Brock Lesnar е арогантен задник, който не обича хората по принцип и Frank Mir в частност. Това е Brock Lesnar. Няма никакви образи тук. Правил "циркаджийски кеч номера" след мача. Ъммм добре, но много по-циркаджийски номер е три месеца да говориш глупости за някой и после веднага щом мине мача да се започне с уважението, прегръдките, целувките и всякакви други такива глупости. Чакай бе пич, какво стана? Нали не го харесваше този другия? Защо сега го целуваш и прегръщаш? А, да... Трябва все пак да си продаваш PPV-то и да говориш глупости по нечий адрес, пък дали наистина ги мислиш или просто използваш някакъв образ, за да продаваш PPV-то... Brock си е Brock. Не харесваше Mir преди мача и му го каза. Не харесваше Mir и след мача и продължи да му го казва. Зарежете ги тези FAKE глупости с уваженията, прегръдките и подмазването на феновете.
Posted 14 July 2009 - 19:43
U_think_U_Know_Me, on 14 July 2009 - 00:25, said:
Леснър направо му счупи кокалчетата.Ще е интересно да го видим срещу много технични бойци какво ще направи.Иначе наистина този WWE маниер ми дойде малко в повече,но ще е хубаво колкото може повече защити да направи и Лешли също да се издигне.Ще е много инересен коментара на разни типове като горния.
Един съвет: Ако ще използваш английски думи и изрази, бъди сигурен какво означават те. Убеден съм, че имаш предвид брата на holly shit - bull shit, но все пак...
Освен това, физиката не се дава от WWE, TNA, UFC, Pride, или която и да е от всички организации, които се занимават с такъв вид спорт. Спомням си, че още първия път, когато видях Lesnar, просто ми падна устата от учудване - човекът си е невероятен атлет, каквото и да си говорим. Това си може, това си прави - точка по въпроса.
Posted 15 July 2009 - 14:11
Posted 15 July 2009 - 14:36
Кур за вас, само аз!
Posted 15 July 2009 - 16:56
Не е случайно, че Dana се бута толкова за Mexico. Ето от къде ще дойде таланта, който ще напълни по-леките дивизии (WEC). Другото място, за което Dana настоява е Япония, но там нещата са доста по-различни. Все пак Dana ни обеща, че ще трябва да го убият за да го спрат
Мен лично ми се иска да видим UFC на по-екзотични места, но и това ще стане някой ден.
Edited by neshev, 15 July 2009 - 16:57.
Posted 15 July 2009 - 23:00
rawhide, on 13 July 2009 - 21:55, said:
В грешка си пич.
Иначе съм раздвоен за мача. От една страна ми е кеф, че Брок би, за да натрие носа на хейтърите, които много нахални станаха нещо. От друга пък, Франк Мир ми е доста симпатичен и като боец и като човек. Даже май ми е на второ място в класацията на любим боец в ММА(след Джина Карано разбира се
| BWC е един от най-старите български кеч сайтове с последните новини както за World Wrestling Entertainment (WWE) и Total Nonstop Action Wrestling (TNA), така и за ROH, NJPW, NOAH, CMLL, AAA и още много други кеч федерации от целия свят. Форумът разполага с раздел за MMA, в който можете да коментирате случващото се в UFC, K-1, EliteXC и други организации за смесени бойни изкуства.
online since 2002 |