Преместени в RAW:
» Alicia Fox - Нямам си и понятие защо я слагат там. В "SmackDown!" просто вървеше след Мишел МакКуул и не правеше нищо... Може би тук ще я сложат за lackey на Марийс или нещо от сорта...
» Evan Bourne - Дано му дадат възможност да демнострира таланта си. Борн, като Рей Мистерио, е способен да стане over с публиката само със стила си на бой. Трябват му мачове всяка седмица и поне една титла на САЩ.
» Gail Kim - Перфектен ход! След като push-а бе спрян и бе забита в "SmackDown!", "RAW" е отлично място за Гейл. Ако я направят top face diva, може да има прилични мачове с Марийс и доста добри сблъсъци с Бет Финикс.
» Jack Swagger - Тук не виждам защо хората са толкова скептично настроени. Нееднократно бе казано, че Винс има доверие на Суагър и няма намерение да спира с push-а му. Лично аз го виждам като heel #2 след Ранди Ортън (ако Хънтър не turn-не, естествено) и крал на midcard-а в "RAW". Може да направи доста солидни мачове с MVP. След това му трябва една солидна вражда с някого от калибъра на Сина или Майкълс и е готов за main event-а.
» Mark Henry - Друг безполезен ход... Перспективата да видя Хенри vs. Биг Шоу никак, ама никак не ме радва...
Преместени в SmackDown:
» The Hart Dynasty - Мисля, че могат да се утвърдят като доминираща сила в отборната дивизия (колкото и нищожна да е тя). Евентуален reign с титлите по двойки никак няма да им се отрази зле. Представете си, че сложат именно ТЯХ във вражда с Острието и Джерико...
» Finlay - Където и да отиде, Финли ще има една и съща роля - мачове с кечистите, които имат нужда от ошлайфане, и кракти feud-ове с младоци, които трябва да станат over.
» Matt Hardy - Друг отличен ход! Мат си бе отнесен от вихъра в "RAW" и "SmackDown!" си е мястото за него. Една вражда с Мистерио и финален grudge match срещу Джеф на "SummerSlam" ми звучат великолепно!
Преместени в ECW:
» The Bella Twins - Същата работа като с Алиша Фокс. Не знам какво се опитват да постигнат с това преместване. Предвид факта, че в "ECW" няма други жени, те очевидно няма да се бият (много добре!) и ще станат valets на някого.
» Goldust - Комедийни сегментчета и роля като тази на Финли. Голдъст ми се стори в добра физическа форма, когато го гледах на "Superstars" преди известно време и мисля, че може да бъде добре използван, за да бъдат put-нати over по-млади таланти.
» Shelton Benjamin - НАЙ-ДОБРИЯТ ХОД!!! Направиха добре, че най-после го разкараха от малоумника Хаас (знам, че е талантлив и т.н., но влачеше един от любимите ми кечисти надолу!

). Човека си job-на както подобава на Джон Морисън и сега е време за rebuild. Вражда и серия от мачове с Крисчън за титлата ще издигнат Шелтън на ново ниво!
» William Regal - Добър ход. Ригъл има на какво да научи по-младите кечисти в "ECW". След тези размествания той и Бенджамин (Владимир F'N Козлов не прави абсолютно нищо в последно време, а и прочетох със сигурност, че Винс бил изгубил всякаква вяра в него) са top heel-овете на "ECW", така че не изключвам и title reign.