Поредица от кратки fiction историйки, в които ще вземат участие потребители от форума като "главни герои". Който желае да чете и да оставя по някое мнение
TEAMS
Mainstream Justice Inc.
Best Stories (Mob, The Cold Hell, Heavy Sins, The Departed 2, The Joker)
Main Stars
The_Olimpic_Hero (Won 2 Oscars)
Birov (Won 1 Oscar)
G
ViChiX (Won 1 Oscar)
UNDERTAKER*
Shawn_Michaels
Diamond_Dog
Yo The Real
DAMN
PafO
Socki
The Pain
Dream League Inc.
Best Stories (The Hunt, The Tunnel, Snatch 2, The Hunt 2, CS)
Main Stars
Radox
neshev (Won 2 Oscars)
HEIDENREICH
Loop
djihad
Kaz
Remus
rawhide
Ledg
Kalata
Bizkit
cskar4eto
Rejection Inc.
Best Stories (Night Shift, Dark Side, Omega 13, Omega 14)
Main Stars
radoslav (Won 2 Oscars)
torex (Won 1 Oscar)
UltraMadd
Jericho
dexim
Borko_10
parcaleste
wohov
wcw_nostalgia
`Hamma (Won 1 Oscar)
Y_2_J
ShwN
STORY 1

"The Cold Hell"
Cast
The_Olimpic_Hero - John
radoslav1948 - Sammy
HEIDENREICH - Reji
Birov - Frank (the corps)
and Radox as The Devil
John (The_Olimpic_Hero)
"..Ако някой се чуди това е вътрешният ми глас.. всеки детектив трябва да има подобен.. май така беше стереотипа.. Та продължаваме напред.. Казвам се Джон и работя като детектив в местната полиция. Тук обикновено не се случват "онези" неща.. които излъчват по телевизията, маниаци обичащи да раздават правосъдие както всемогъщия само за да влязат в историята или да ги дават по телевизията.. да станат известни!?.. Шибаната истина е, че гнилото ни общество вече не съществува, всичко се базира на инстинкти.. които граничат с първобитните реакции и маниери на дългокос неандерталец замахващ с хладното си оръжие към нечии череп..
.. Хмм.. стоя пред вратата вече 3 мин и бълвам безсмислени глупости на ум.. май е време да вляза! Обикновено не бих почукал при такъв случай.. но болките в рамото от баскетболния мач на брат ми ме преследват вече цяла седмица.. поне все още се изправям сам от леглото което е добър знак."
..Knock-Knock..
Sammy (radoslav1948) (Отваряйки вратата)
"Най сетне!.. Вие сте полицая предполагам.."
John (The_Olimpic_Hero)
"Предполагаш добре хлапе.. сега ме пусни да вляза.. къде е трупа?"
Sammy
"В.. спалнята.. ще ни се размине нали!?.. беше нещастен случай.. наистина човече!"
John
"Успокой се.. Обясниха ми ситуацията.. ще изглежда като нещастен случай!"
Sammy
"Ама.. то беше!"
John
"Млъкни и върви при приятеля си на дивана.."
John
".. Дам.. както по филмите така и в действителност няма честни ченгета.. честно казано не ми пука особено вече.. или си проблема или си част от него.. аз съм само част от него, защото ми плащат добре и не преча на никого.. освен на съвестта си, която лека полека изчезва с всеки подобен мизерник, който трябва да измъкна от затвора.. Нещастен случай.. хмм.. поне все още си вярват.."
10 MIN LATER...
John (The_Olimpic_Hero)
"Добре.. как се казва мъртвия ви приятел.."
Sammy (radoslav1948)
"Frank.."
John
"Кой от двама ви го уби.."
Sammy
"Беше така когато вля.."
John
"Хлапе... просто ми кажи.."
Reji (HEIDENREICH)
"Аз го застрелях.. право в шибаната глава.. сега ще спрем ли да си играем.. как да се измъкнем от тази шибана ситуация.. нали затова ти плащат шефе?.. Ако е така си върши работата!"
..
Reji's Story
Reji (HEIDENREICH)
".. Явно не само шибаните куки имат вътрешен глас.. Продавам дрога копелета и ми е през х.. Чудите се за какво е цялата история ли.. няма смисъл ще ви кажа и хич няма да ви бавя.. Реджи обича точните клиенти.. а копелето, чиито мозък е разпръснат из цялата спалня, се казва Франки.. е той не е от точните клиенти затова сложих край на лъжливия му задник.. жалко, че съм толкова импулсивен, но такива щуротии се случват.. Сами е от точните ми клиенти, затова малко ми е кофти, че застрелях някого и то у тях.. сега седя на тъпия диван и се опитвам да не застрелям и този копелдак със значка пред мен.. Продавам щуротии от 10 години вече и не ме е.., май поне трябва да спра да псувам.."
..
John
"Да.. аз съм този тип, който ще ви измъкне от ситуацията, но за да стане това.. Реджи!?.. трябва поне да представя някаква невероятна версия, на която ще се върже съдията и следователно няма да лежиш до края на живота си в затвора.. ясен ли съм.. шефе?"
Reji
"..пфф.. ок ок.. застрелях копелето защото ми дължеше пари.. кфо` да направя!?"
John
"Обичаш ли пу*ки.. Реджи?"
Reji
"КАКВО!?.. Какви ги плещиш бе.."
John
"Съвсем обикновен въпрос... Обичаш ли.. пу*ки или си пе*ал?"
Reji
"Обожавам ги човече.. и 100% съм праснал повече от жалкия ти задник.. тъпо ченге.."
John
"Питам те.. защото съм виждал такива като теб.. Навън самочувствието ти удря тавана, а вътре е съвсем друга история ако ми следиш мисълта, не искаш да стане така и с теб нали?"
Reji
"Сами.. кви ги дрънка тоя бе.. писна ми вече от тези простотии!! Най-добре да ти пусна няколко куршума отворко!.."
5 MIN LATER
John (The_Olimpic_Hero)
"Та вече има 3 трупа в апартамента.. ще кажа просто, че съм закъснял.. а и на кой ще му направи впечатление.. дори ще си помислят че са се изпозастреляли един друг.. заради снежните купчини на масата.. не знам дали може да се нарече добро дело.. едва ли това ще ме направи по-добър човек.. но каква е разликата!?.. ще ви оставям за сега защото остатъка от джунглата ме зове.. а малкото останала съвест чака да си замине по-бързо и по-безболезнено."
..
Frank (Birov)
"Мамка му къде съм..."
The Devil (Radox)
"Здравей мъжки.. май за първи път си тук? Аз ще съм ти гид през тази гореща лятна вечер!"
Frank
"Защо подяволите съм в ада? Не бях толкова лош.."
The Devil
"Толкова е достатъчно за тук друже.. какво си мислеше, че ще смъркаш цял живот от онзи прашец и накрая ще се пенсионираш в някой готин старчески дом където яки мадами ще ти сменят памперсите.. не приятел ще трябва да те разочаровам.."
Frank
"Но мен ме убиха... мамка му.. защо е толкова студено тук, нали уж трябваше да бъде горещо и прочие.."
The Devil
"Извинявай от климатика е.. ПОРАСНИ друже! До сега прави каквото искаше и виж до къде стигна.. да речем, че аз ще ти помогна да влезеш в правия път хаха.."
Frank
"А уж викаха, че със смъртта свършвали проблемите.."
The Devil
"Е май ще се разочароваш още повече, че второто ниво е дори по-трудно... добре дошъл!"
END..
Edited by G, 26 January 2010 - 21:59.