Камерата показва някакъв backstage коридор. Виждаме как Castro и Olivia Wilde си говорят на висок тон.
Olivia
Колко пъти да ти обяснявам? Като се занимаваш с идиоти и им ходиш по акъла рано, или късно, те ще се възползват от теб. Socki иска само това и нищо друго. Той искаше да те осакати, а ти дори не си ядосан! Мама беше права... Кубинците не са хора. Защо вобще отказах ролята си в The O.C.?... За да се занимавам с тази лудница? Виж се, по дяволите! Насинен си и едвам ходиш. Ще става още по-зле, при положение че продължаваш да му помагаш!
Castro
Скъпа, успокой се... Може и да съм си заслужил боя от миналата седмица. Все пак направих грешка, а и съм нов в този бизнес. Socki ми мисли само доброто, освен това е от тези, на които съм обещал да вярвам и служа. Пролетарий е, сам го каза. Виж... Признавам, може да е идиот, който няма такт, нито грам състрадание и се интересува само от себе си, но е единственият ми приятел тук... mi amigo… Comprende? Няма за какво да се косиш. Ако всичко мине по вода, може и да държа титла след някоя друга седмица, така че... Socki!!!!
Socki влиза в кадър.
Socki
Mi compadre!!!! Съжалявам, че си изтървах нервите миналата седмица. Разбираш ме, под напрежение съм... Ок. Как минаха нещата с евреина?
Castro
Всичко е наред. В турнира сме. Само трябваше да му направя малка услуга. Olivia, вземи това. *подава и микрофон* Ще работиш това занапред, така че... дръж микрофона и си затваряй устата, кукло. We’re gonna cut a promo! Добре ли го казах?
Olivia
Ама аз... както и да е...
Socki
Идеален подбор на думи. Точно както го репетирахме… Получихме достоверна информация, че на Ultimate Showdown ще се състои малък турнир за отборните титли, който ще обхваща 4 отбора. Искам да кажа на всички ще посмеят да ни предизвикат, да не си хабят труда. Нямате никакъв шанс, защото титлите принадлежат на Los Calcetines Locos пожизнено, и не можете да направите абсолютно нищо по въпроса! Брей, добро име. Звучи още по-добре когато аз го казвам...

Шоуто започва с обичайното си интро. Показват ни няколко мащабни кадъра на Lost Heaven Arena. Гонгът бие. Явно ще започнем с мач. Ring Announcer-ът обяснява, че по взаимно съгласие на участниците, следващият мач ще бъде без дисквалификация. Пръв на ринга излиза дебютиращият Michelle Arden. След него, под звуците на латино музика, е появява новодошлият Hardcore Boy.
Michelle Arden vs. Hardcore Boy
Двамата изкарват приличен мач, като Hardcore Boy печели малко овации със скок върху опонента си, който вече е бил изхвърлен в публиката. Arden все пак взима победата в мача, след като поставя стол върху противника си и го довършва с Fuckin’ Beautiful Sunset, което докарва доволно ‘Holly Shit!’ скандиране. (6:02)
Виждаме, как Xzibit казва на някакъв оператор да го последва. Двамата мяркат Marquis Sevar, който говори с някого, когото отново не можем да видим, и се скриват, но все още се чуват гласове.
Marquis Sevar
Той е някъде тук. Знам го. Трябва да ударим сега! Правилното място на титлата е около кръста ми. Ти го знаеш, онези селски боклуци на трубинте го знаят, дори и той го знае. Нямаме време за губене и няма какво да губим. Да го открием и да го ударим! Предполагам, че...
Неизвестен
Предполагаш? Имаш още много да учиш, хлапе... “Печели този, който знае точно кога да се бие и кога – не” – Син Тзу. Живял съм животът си по този закон. Не ме учи как да си върша работата! Всичко ще мине гладко. Ти само ми пази гърба. Какво по...
Маркизът вижда Xzibit и се затичва към него. X няма време да реагира. Той е посрещнат с мощен удар и проснат с Downward Spiral. Операторът избягва. X трябваше да има мач с маркизът точно тази вечер. Какво ще става оттук насетне.
Реклами
Пренасяме се в съблекалнята и виждаме Olivia Wilde да стои с новият Universal шампион – Leonardo James.
Olivia
Leonardo, миналата седмица ти шокира всички, като стана първият Universal шампион на LHW с лекота. Как постигаш успехите си?
Leonardo
Идвам от място с дълбоки традиции в кеча, които малко, или много с фактор в моето представяне и смятам, че тази титла символизира точно тях. Разбира се, не забравям и да радвам феновете с някоя по-рискована маневра, а и често се улавям в пристъпи на лудост. Няма нищо като преливът на адреналин след...
В съблекалнята нахълтва Michelle Arden.
Arden
Мхохохо... Явно тук вече има нов шампион, не? А аз да отърва всичко това... Какъв срам! Поздравления! Ние, французи, имаме много общо с вас, канадци, дааа.
Leonardo
Да, малко повече, отколкото би ми се искало...
Arden
Ние ви дадем свобода, организация и разбира се, най-доброто място на света – Квебек, където се говори истински език и яде истинска храна, как мисли, James?
Leonardo
Добре, стига глупости. Накъде биеш?
Arden
Аз съм екстремист, не? И ти – екстремист по свой род... Да направим едно ултимативно екстремно съревнование, за този лъскав колан, не? Какво кажеш...? Ама Michelle е толкова тъп... Ще ти даде време да си помислиш. Ето, запали си цигара... Животът е лайнян. Научи се отсега.
Arden излиза и оставя втрещените Leonardo и Olivia.
Следващият кадър показва затъмнената арена. Лъч светлина се спуска от прожектор и осветява Marquis Sevar, облечен в благородническа роба. Той тръгва към ринга с високомерна физиономия, правейки пренебрежителни жестове към феновете, което му спечелва начален heat. Чуваме музиката на Xzibit, но не се появява никой. Маркизът взима микрофон, гледайки самодоволно.
Marquis Sevar
След като тази вечер няма да има мач и всички вие няма да можете да вдигнете мазните си, гнусни, ръце и да дерете гърла за някой от вашите малоумни и много под класата ми “герои”, ще ви даря с няколко минути от незаменимото си присъствие, за да ви кажа какво точно ще се случи на Ultimate Showdown. Ще видите как един малоумник се сблъсква със силата на знатното ми потекло и, както всички, които са се опитали, се проваля и е изравнен със земята, захвърлен и забравен. В неговото падение ще триумфирам аз – новият световен шампион в тежка категория на LHW ...и какъв шампион ще бъда само! Аз съм човек...Не – полубог, пред когото висчки ще се прекланяте и ще обичате! *започват скандирания за Xzibit* Искате да се почви онзи долен пропаднал тип? Сериозно? Добре, да пробваме!
Отново пускат музиката на X, но не виждаме никого.
Marquis Sevar
Видяхте ли? Колкото и да го подкрепяте, колкото и да викате, той падна под мощта на моя знатен юмрук, както ще се случи и с Goth. *скандиранията се усилват* Какво? Отново? *музика* Ето, никой не идва. Остава ви само да се къпете в светлината на моята личност...
Изведнъж публиката pop-ва, защото X се появява измежду хората и прескача предпазната ограда, видимо наранен. Xzibit се държи за врата, но все пак ходи. Той се качва на ринга, точно зад Sevar, а маркизът не се усеща.
Marquis Sevar
Какво? Не ви стига грубата истина и се заблуждавате нарочно? Както...
Marquis Sevar vs. Xzibit
X удря маркизът в гръб и мачът започва. Наблюдаваме повече brawling, отколкото техника, но двамата вкарват и няко силови хватки. Xzibit sell-ва контузия на врата през целия мач, а Sevar се възползва от нея, спирайки първоначалния му shine. X обира овациите, след като се повдига на косъм от един Piledriver и прави comeback, дори блокирайки Downward Spiral от страна на маркиза, но е спрян с мощен European uppercut със засилка от въжетата. Sevar прави Spiral Bomb за 3. Следва beatdown, като маркизът се съсредоточава върху контузията. На ринга нахлуват охрана и медицински екип. Sevar си тръгва със злорада усмивка. Xzibit отказва да го сложат на носилка и едвам се държи на краката си, но си тръгва прав, с което печели аплодисменти.
В следващия кадър виждаме Olivia Wilde в кабинета на Terry Siverman.
Olivia
Г-н Silverman, разбрах за някакъв отборен турнир... мамка му. Не мога да правя това!!!!! Няма никакъв начин, по който да се занимавам с проклети интервюта и психопати. Защо...защо точно аз?
Terry
Уоу, уоу, спокойно, момиче. Така или иначе щях да те прехвърля да работиш за мен. Излъгах, че е за услуга, за да може Socki и Castro да се чувстват уверени, или...не знам, може би просто да ми се махнат от главата, поне за малко. Работата не е толкова лоша, колкото си мислиш. И да, турнирът ще се състои на Ultimate Showdown. 4 отбора, произволен жребий. Победителите от първите два мача се срещат на финала, а сега, бих искал да свърша малко работа.
Silverman отваря вратата и вътре влиза Socki, от когото струи някакво самодоволно излъчване.
Socki
Г-н Silverman, такава чест е...
Terry
Спри с глупостите. Знаеш, ли, аз съм великодушен човек, стига другите да ми отвръщат със същото, или поне да са ми благодарни. Натъкнах се на нещо много интересно. Гледах шоуто миналата седмица. Може би и на теб ще ти се стори интересно.
Тери отива и пуска някакъв монитор. Виждаме повторение от миналия път:
Socki
Да, господин Silverman. Благодаря, господин Silverman…бот. Не мога да повярвам, че излъгах дъртия чифут.
Terry
Това, моето момче, се нарича неуважение от висша класа. Честито! Добре дошъл в ада! Току що си спечели мач срещу...Goth! Приятна борба за оцеляване. И още нещо... Los Calcetinos Locos…сериозно ли? Върви се прегледай. Марш от кабинета ми! Ще направя от теб истински кечист, такива, каквито съществуваха някога. Дърт чифут... или не чак толкова дърт!
Socki vs. Goth – next!
На ринга пръв излиза Socki, придружен от Castro и Olivia. Той е освиркан, но чуваме и леки овации за Wilde. Socki се качва и е видимо притеснен. След него идва Goth, който е хипнотично съсредоточен в противника си за тази вечер. Той леко отмества дребния Castro и сме готови да започнем.
Socki vs. Goth
Имаме бавно начало, като Socki успява да се измъкне от ринга на няколко пъти, за да си почине, но все пак бива редовно повалян от опонента си. Goth доминира в мача, докато Socki не обръща нещата с офанзива с ритници в краката на по-тежкия си противник, последвана от Atomic Drop и мощен clothesline. Socki владее мача известно време, докато не пропуска Moonasult от въжетата и двамата събират heat като се изправят преди съдията да отброи до 10. Goth успява да направи comeback, след което неутрализира Socki с Hangman’s Necbreacker. Насред мача чуваме музиката на Marquis Sevar. Той слиза по рампата с още някой, сигурно непознатият, с когото го видяхме да говори. Той изглежда, подобно на Goth, все едно е преживял доста. Goth не може да откъсне поглед от него. Socki, през това време се е изправил и дебне опонента си в гръб, но е усетен и получава Last Call, след което е туширан. Goth все още не може да се съвземе. Този човек явно има много общо с него.
Marquis Sevar
Да ти представя, не теб, и на всички други недостойни за моето присъствие хора, моята застрахователна полица...Max Blade!
Goth вече е тръгнал към тях, но те се отдалечили на доволно разстояние и той спира с невярващ поглед.
Max Blade
Не,колега. Нали помниш старите правила? Контролирай емоциите, за да не контролират те теб.
The End