CHAPTER 2
AFTERMATH
6 Октомври,2009
Гледането на RAW в понеделник вечер остави доста лош вкус в устата ми.Така че на следващия ден още преди обяд пристигнах в Izod Center,New Jersey.Хората от персонала все още нагласяха ринга и реших да обиколя залата.Спирах се за кратки разговори с John Morrison и R-Truth,обаче останах много шокиран когато срещу мен се зададе Brandon Silvestry(познат като Low-Ki по indy-тата и като Senshi в TNA).
"Хей,човече,какво правиш тук?"-попитах го с широка усмивка и му стиснах ръката.
"Получих обаждане от Дъсти Роудс миналата седмица.Каза,че имало идеи за мен и е време да изляза от FCW.Скоро ще дебютирам."-съобщи ми доволен Брандън.
"Това е страхотно.Време беше да се измъкнеш от development-a."
"Абсолютно.Радвам се за теб,Фил.Наистина постигна много тук.Защо мислиш,че те последвах тук.Показа,че дори и ние от indy-тата имаме шанс в WWE."
"Човек трябва да преследва мечтите си до край."
"Добре казано.Виж,трябва да бягам,участвам в първия dark match тази вечер."
"Та то има цели 7 часа до шоуто."
"Хах,да,но колко време мислиш,че ще ми отнеме докато намеря Steve Lombardi из тая зала.Мамка й,огромна е.Виж,защо не ми звъннеш когато искаш,ще се помотаем наоколо.Ще е хубаво да прекарам повече време с познати."
"Ще го направя."-казах аз и продължих да обикалям...
Два часа по-късно...
Излязох от съблекалните и погледнах часовника си.Беше време да намеря Michael Hayes.Не се наложи да търся дълго,защото го заварих в съседния коридор да разговаря с Мат Харди.Мат изглеждаше доста ядосан,когато ме подмина след разговора.Насочих се към Hayes.
"Как е,Майк?"-попитах.
"Не много добре.Преди малко се наложи да кажа на Мат,че отново няма да участва в шоуго.Прие го доста зле."
"Забелязах.И защо така?"
"Пф.Винс не иска той да се появява много по шоутата,докато трае цялата работа с Джеф.Не мисля,че Мат ще издържи скоро.Няма да се учудя ако след няколко месеца го видим в някоя друга компания."
"Жалко,добър кечист е.Е...някакви планове за мен?"-попитах очаквайки с нетърпение отговора.
"За тази вечер да,дългосрочни планове-все още не.В главния мач си срещу Рей и Батиста на шоуто за определяне на нов претендент за титлата."
Ооокей,не е толкова зле засега....
"Ти трябва да отнесеш туша."-въздъхна Hayes.
Не казах нищо,само кимнах в разбиране.
"Така че е най-добре да обсъдиш мача с другите."-продължи Майк.
"За какво?Просто ще караме по течението."
"Всъщност Рей няма проблеми с това.Но нали знаеш...Дейв обича да планира внимателно най-важните моменти от мачовете си."
"Ок,ще говоря с тях тогава."
Дейв Батиста.Бях забравил какво е да работиш с него.Имахме няколко мача миналата година.Не е най-техничния кечист за всички времена,но успях да изкарам най-доброто от него.Намерих ги двамата с Рей до ринга.
"Ето те и теб."-усмихна се Рей.
Батиста само кимна.
"Имате ли вече някакви идеи за мача после?"
"Да,с Дейв току-що обсъждахме."-каза Рей.
"Creative team-a имат намерение от известно време насам да ме обърнат в heel.Това бе една от причините да ме преместят отново в Smackdown.Така че си мислихме да загатнем за това тази вечер,разбираш ли?"-обясни Батиста.
"Да,звучи добре.Значи..щом аз ще отнеса туша,можем да направим така че ти ще откраднеш победата от Рей."-обърнах се към Дейв.
"Да...точно след като направя Torpedo Splash и съм на път да те туширам,Дейв ще ми направи Powerbomb и ще ме изхвърли извън ринга."-описа го по-подробно Рей.
Аз и Батиста кимнахме в съгласие.Оставаше да видим колко добре ще се получи и в действителност...
WWE SmackDown Tapings
Batista vs Rey Mysterio vs CM Punk
Батиста и Мистерио вече бяха на ринга,а аз чаках зад кулисите.След малко "This fire burns" прозвучава и минах през завесата.Освиркванията ме посрещнаха докато крачех по пътеката.Шмугнах се на ринга и хвърлих тениската си.Гонга би...
Бях изолиран от мача още в началото от работата в екип на Батиста и Рей.Получих Spear и Hurricanrana и се изтърколих извън ринга.Полежах малко sell-вайки нанесената върху мен вреда и започнах да чакам удобен момент да се върна в мача.
Рей успя да да избегне един Spear от Батиста и той се заби в сглобката.Възползвах се от това и запратих Дейв навън с Clothesline.Взех надмощие над Рей чрез Suplex и започнах да обработвам крака му.Беше ни казано да сложим край на мача в 12-тата минута,така че приключих само след две минутки да се занимавам с крака му.Батиста се върна на ринга и започна да ме засипва с удари и отстъпвах постепенно назад докато не стигнах към сглобката,където му бръкнах в очите и го преобърнах в Roll Up.Мистерио развали туша с Diving Leg Drop и се опита да ми направи Enzuigiri,но залегнах и го покосих с мой ритник.Отново опитах да меря сили с Дейв,но отново бях надвит и след секунди се намерих проснат на ринга от един Spinebuster.Съдията ни даде знак,че е време да привършваме.Рей се развихри и след малко увиснах на въжетата с Батиста до мен.Следваше 619 и паднах по гръб.Мистерио вече беше на въжетата и оттам скочи върху мен за Torpedo Splash изкарвайки ми въздуха.Това болеше.Опита се да му тушира,но Батиста го издърпа от мен и му направи Powerbomb,след което вече бях туширан.Изтърколих се от ринга и бързо се прибрах зад кулисите,откъдето изгледах по един монитор как Дейв отново направи Powerbomb на Мистерио за изумление на феновете в залата,които започнаха да го освиркват...
След края на шоуто в съблекалните...
Tyson Kidd и David Hart Smith се сбогуваха с мен и ме оставиха сам в съблекалните.Докато завързвах маратонките си,вратата се отвори.
"Егати,не мислех,че всички сте в една съблекалня!"-каза някой.
Този акцент ми се стори адски познат...Вдигнах глава и пред мен стоеше не кой да е,а Nigel McGuinness.
"Мамка му!"-извиках аз."Какво става тук,по дяволите?Първо Ki,сега и ти.Това да не е някаква ROH инвазия?"
"Какво да ти кажа,крайно време беше да завземем,братле."-засмя се Найджъл.
"Изглеждаш добре.Защо махна игличките?И как ти е ръката,чух че доста си я тормозил през последната година."
"Хаха,добре съм.Миналия вторник подписах договор с компанията и вече съм официална част от SmackDown,братле."-съобщи ми доволен МакГинес.
"Ооо,това трябва да се отпразнува задължително.Ще звънна и на Ki.Нуждая се от малко разтоварване.Отиваме в Atlantic City,бейби!"
"Ооооо,даааа!Това да се чува!"-извика Найджъл и двамата отпрашихме...
Денят не завърши зле,но ако тогава знаех какво телефонно обаждане шях да получа на другата сутрин,въобще нямаше да ми е до купон...
NEXT CHAPTER:HEARTBREAK
И "евала" за мненията,лол.
"I see a lotta fat people in the audience and I know u've paid for two seats,thank u very much!"