Jump to content

* * * - - 4 votes

The CM Punk Story

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
64 replies to this topic

#51 Cabin

Cabin

Jobber

• Потребител

• Pip
  • 84 posts
  • 0 thanks

Current mood: None chosen

Posted 08 March 2010 - 22:40

Страхотна история!!! Браво и продължавай все така.  :)

Posted Image

#52 dbrm

dbrm

fsafas

• Потребител

• PipPipPip
  • 379 posts
  • 0 thanks

Posted 16 March 2010 - 11:34

Wow изчетох ги всички!Много добра работа!ЕВАЛА!Продължавай да ги пишеш.Иначе сега става много интересно,а Найджъл като изкрещя Умрете ме разби :D Имаш талант.Продължавай да го развиваш :)
1x WG World Tag Team Championship (With maxxxed)
1x BWC Wrestler Tag Team Championship© (With mzsphere1)

Posted Image

#53 dbrm

dbrm

fsafas

• Потребител

• PipPipPip
  • 379 posts
  • 0 thanks

Posted 31 March 2010 - 18:01

Скоро ще излиза ли нова глава ?
1x WG World Tag Team Championship (With maxxxed)
1x BWC Wrestler Tag Team Championship© (With mzsphere1)

Posted Image

#54 Tr!oN

Tr!oN

Main-eventer

• Потребител

• PipPipPipPipPip
  • 726 posts
  • 0 thanks

Posted 25 April 2010 - 09:48

ЕВАЛАТА!!! Най-добрия дневник определено! Кога обаче ще пуснеш някоя нова част?

#55 domino55

domino55

Jobber

• Потребител

• Pip
  • 21 posts
  • 0 thanks

Posted 01 September 2010 - 10:07

Кога ще пуснеш следващата част??? :mellow:
I'm Aaaaaaaaaawesome!!!

#56 mladen1313

mladen1313

<Damon^Striker>

• Потребител

• PipPip
  • 122 posts
  • 0 thanks

Posted 01 September 2010 - 14:10

Много добри истории. Браво!

Posted Image

#57 mamut

mamut

Jobber

• Потребител

• Pip
  • 87 posts
  • 0 thanks

Posted 12 September 2010 - 04:40

Очаквам с нетърпение продължението! Много добро четиво. :)
You hear voices in your head?
You need professional help.

#58 Xzibit

Xzibit

Title Contender

• Потребител

• PipPipPipPipPipPip
  • 770 posts
  • 0 thanks

Posted 12 September 2010 - 16:52

Той не е пускал нищо ново от 5 месеца, вие обаче яко си спамите...

Edited by Xzibit, 12 September 2010 - 16:52.

3xTNA prediction champion 3xWWE prediction champion 1xUniversal champion 6xPrediction tag team champion

#59 ch1kz magnet

ch1kz magnet

Чикън Макнъгетс

• Потребител

• PipPipPip
  • 347 posts
  • 0 thanks

Current mood: Mischievious

Posted 15 December 2010 - 21:35

Изчетох всичките chapters.Жалко,че пича се е отказал наистина това е едно от най-добрите неща в BWC (поне за мен).

Posted Image

#60 The Pain

The Pain

Main-eventer

• Потребител

• PipPipPipPipPip
  • 741 posts
  • 0 thanks

Posted 30 December 2010 - 19:11

Не съм се отказал, отрепки!Макар че и аз не знам как се наех да го напиша това.Но явно чалгата ме прави силен, gg!Така че коментирайте и се молете за още, ок?

Posted Image

Chapter IX
Second City

Chicago, Illinois
29 март, 1987

"....HE SLAMMED HIM!"

Гласът на Gorilla Monsoon отекна из целия апартамент, когато Hulk Hogan тръшна Andre the Giant.

"Ебаааааааси, видя ли това?Видя ли гооооо?!"-викаше Скот в екстаз, вперил ококорените си очи в телевизора.

"Да, видях го, видях го!"-извиках не по-малко развълнуван и аз, докато се тръшках на дивана от кеф.

"Гледай, сега, гледай!Ето!Leg Drop!1, 2, 3!"-продължаваше да вика Скот като обезумял. "Това беше най-великият мач който някога съм гледал!"

"Да, не беше лош.Но на мен мача между Macho Man и Ricky Steamboat ми хареса повече."

"Тиии луд ли си?Hulk e най-големият!"

Не исках да споря, защото знаех с какъв фен на Hogan си имах работа.

"Това е."-прекъсна последвалото кратко мълчание Скот.

"Кое е това?"-попитах.

"Искам да стана кечист."

"Наистина?"

"Eстествено.Няма ли да бъде страхотно?Да се бия пред толкова много хора, точно като Hulk.Ще бъде великолепно!"

"Да...наистина няма да е зле."

В този момент за първи път се замислих за това.Май наистина щеше да бъде страхотно да съм кечист.Да правя такива хубави мачове като този на Ricky и Macho Man.

"Това ми е мечтата.Това искам да правя цял живот."-заключи въодушевен Скот.

"Да.И аз мисля да се пробвам."

"Ооо, това ще бъде най-якото нещо на света.Ние двамата кечисти.Ще бъдем като Hulk и Macho Man!"

И разгорещени двамата се впуснахме да обсъждаме страхотните си бъдещи кариери...

1 ноември, 2009

Спомням си с удоволствие за този момент.Това бяха мечтите на две заблудени хлапета.Но дали наистина щях да имам тази мечта, ако не беше Скот?Той бе
човека, който ме запали по професионалния кеч.И ето ме 22 години по-късно, осъществил мечтата си.Звезда на WWE.Една от най-големите.Аз успях.Ами
Скот?Какво стана?Какво се промени?

Именно това се опитвах да разбера тази вечер, докато размишлявах седнал на последния ред в "The Edge Comedy Club".Това беше малка зала в Chicago за така наречената stand-up comedy.Но мислите ми скоро бяха прекъснати, когато Mick Foley излезе на тясната сцена за да даде начало на шоуто(ако може така да се нарече).Залата избухна в ръкопляскания.

"Добър вечер на всички!Първо искам да благодаря на всички, които са дошли тук тази вечер за да гледат жалките ни опити за комедия.Обещаваме, че ще се
постараем да ви разсмеем."-започна да говори Foley.

Лек смях от публиката.

"Това наистина беше окуражително."-каза с тъжна физиономия Mick.

Нов смях.

"Искам да разбера колко тук са кеч фенове.Нека си вдигнат ръцете!"

Почти цялата зая се изпълни с вдигнати ръце.

"Така и очаквах.Едва ли някой нормален човек ще дойде да гледа мен и моят партньор тази вечер.Макар че той не е много известен, но може би някои от вас знаят нещичко за него.Моля ръкопляскайте за Colt Cabanaaaaaa!"

Всички заръкопляскаха(включително и аз), когато Скот се появи на сцената с дебилната усмивка, която никога не слизаше от лицето му.

"Благодаря за аплодисментите."-започна той."Осъзнавам, че съм непознат на може би всички тук, така че нека се представя.Аз съм Colt Cabana, кечист.Подвизавах се в по-малките компании, но имах и няколко участия в WWE.Но едва ли някой ги помни, защото бях толкова забит там, че дори и Kelly Kelly не искаше да спи с мен.А тя спи с абсолютно всички!"

Истина.Публиката се разсмя.

"Colt, Colt!"-прекъсна го Foley."На никой тук не му пука с кой не си успял да спиш.Сигурен съм, че всички искат да отговориш на въпроса, който напоследък се задава на всички кечисти.А именно-някога взимал ли си стероиди?

"Благодаря, че ме попита за това.С гордост мога да кажа, че никога не съм взимал стероиди.Топките ми и без това са ми достатъчно малки."

За жалост, отново истина.Това шоу се очертаваше да бъде интересно...

По-късно...

След края на шоуто, тръгнах към кулисите, но бях спрян от един доста грамаден негър охрана.

"Не може да ходиш нататък."-каза той доста злобно.

"Хей, остави човека да мине.Точен е."-обади се Mick Foley и пристигна при нас.

"Mick, отдавна не сме се виждали.Как е, гледам, че не скучаеш?"-казах аз и си стиснахме ръцете.

"Така е, така е.Предполагам си дошъл да видиш Скот, нали?"

Кимнах.

"Тръгвай тогава.Аз ще ви оставя, че трябва да раздавам автографи.Хайде, до по-късно."

След като ме пуснаха да мина тръгнах по коридорите зад сцената.Залата, макар че беше наскоро отворена не беше нищо особено.Приличаше на тези в които редовно се биех за ROH.Стигнах до стаята на Скот и почуках.

"Влез."

Не успях да разгледам хубаво стаята, защото Скот бързо се хвърли към мен да ме поздрави, но ми се стори доста разхвърляно.

"Фил, какво правиш тук, човек?Ебаси изненадата!"

"Отдавна не сме се виждали и реших да намина да видя какво правиш напоследък.И мога да кажа, че беше доста добро.Винаги съм знаел, че си забавен, но това...мамка му.Наистина биваше!"-казах аз.

"Нали?Първите няколко пъти бях доста притеснен, но започнах да ставам все по-добър и по-добър.Е, какво става с теб?Как са нещата в WWE?Кофти, че толкова бързо ти взеха титлата, тъкмо беше започнал да навлизаш във формата на кариерата си.Но пък Nigel и Ki вече са там, така че явно не скучаете.

"Така е.Но все още ми липсваш.Не е същото без теб."-рекох.

"Да..."-натъжи се леко Скот."Ама какво да се прави?Просто нещата в WWE не се получиха за мен."

"Явно не само там не ти се получават."

"Какво искаш да кажеш?"

"Ами, разбрах, че не си участвал на шоу на ROH вече трети месец.Всъщност не си участвал на каквото и да било шоу.А правиш само тези представления.Какво става?"

"Нещата се промениха, Фил.Ние трябва да се променяме заедно с тях."

"Но кеча беше твоя живот и твоята мечта.Беше и моя мечта.Мамка му, беше моя мечта само заради теб!"

"Знам, но не всичко в живота става както искаме.Нещата просто не се получиха.А сега започнах нещо ново и свежо и се справям доста добре засега.А ти успя в WWE.Постигна много и заслужаваш да си на върха.Гордея се с теб, да знаеш."

"Винаги съм си мислил, че ще бъдем двамата ще бъдем заедно във всичко.А нещата се провалиха..."

"Ние все още сме.Това, че ти пое по твоя път, а аз по моя не означава, че не можем да си останем приятели."

"Да...прави си, естесвено.Просто...в момента имам нужда от приятел.От най-добрия ми прятел."

"Човек, винаги ще съм там за теб.Когато ти потрябвам, само ми кажи."

Скот се усмихна.По моето лице също се прокрадна усмивка.

"Е...цяла вечер ли ще стоим тук и ще се гледаме?"-попита Скот.

"Какво предлагаш?"

"Мисля, че е време да покупонясваме малко, отдавна не сме го правили, така че хайде да се омитаме.А и виж!Отново сме в Чикаго, братле.Отново сме си у дома."

"Да.У дома."

Скот излезе от стаята и аз го последвах.Затворих вратата на стаята.Почувствах, че сякаш затварям цяла една глава от живота си.Но той е прав.Нещата се променят и ние трябва да се променяме заедно с тях.Така е в кеча, така е и в живота.А кеча е моя живот.

...to be continued...
"I see a lotta fat people in the audience and I know u've paid for two seats,thank u very much!"

#61 ch1kz magnet

ch1kz magnet

Чикън Макнъгетс

• Потребител

• PipPipPip
  • 347 posts
  • 0 thanks

Current mood: Mischievious

Posted 30 December 2010 - 19:50

^Мачкаш ей ! Продължавай в същия дух ! Самата глава ми хареса много като ни върна назад във времето и събуди в мен носталгия !

П.С. Продължавай да си слушаш чалга :D

Posted Image

#62 Spencer

Spencer

Jobber

• Потребител

• Pip
  • 24 posts
  • 0 thanks

Posted 31 December 2010 - 00:46

Пич, супер си, продължавай да пишеш тази история, защото няма спор, че е един от най-добрите дневници тук......чакаме другата глава.
Възходът и пададението в безскупулния бизнес

#63 batistaheel

batistaheel

Jobber

• Pussy World Order

• Pip
  • 53 posts
  • 0 thanks

Posted 02 January 2011 - 17:12

Ти си най-добрият, човек. Имаш талант на велик писател, даже мисля че към това трябва да се ориентираш. Радвам се, че не си се отказал от дневника. Чакам следващата част. :)
Posted ImagePosted ImagePosted Image

#64 cat_angel_

cat_angel_

Jobber

• Потребител

• Pip
  • 7 posts
  • 0 thanks

Posted 13 March 2011 - 19:47

Историята е увлекателна, добра, изобщо - перфектна.Много добре изпипано.
Очаквам с голямо нетърпение следващата част!

#65 tokyodr1ft3r

tokyodr1ft3r

Jobber

• Потребител

• Pip
  • 4 posts
  • 0 thanks

Posted 30 April 2011 - 17:28

Страхотна история, хвана ме отначалото и не ме пусна до края. Страхотно я развиваш, страхотно я описваш, абе всичко си е страхотно. Продължавай в същия дух!

BWC е един от най-старите български кеч сайтове с последните новини както за World Wrestling Entertainment (WWE) и Total Nonstop Action Wrestling (TNA), така и за ROH, NJPW, NOAH, CMLL, AAA и още много други кеч федерации от целия свят. Форумът разполага с раздел за MMA, в който можете да коментирате случващото се в UFC, K-1, EliteXC и други организации за смесени бойни изкуства.

online since 2002