Така...отказах се от идеята да поствам всяко PPV по отделно ,искам да ги постна всички наведнъж докато изравня датата на сейфа си.Съвсем накратко ще анализирам нещата и така докато се стигне до 1 юли игрално време.
След първото PPV леко освежих нещата ,привлякох нови кечисти и направих нови вражди.В началото на 2010г дебютира Monty Brown с gimmick
Man on a mission.Започнах да го пушвам яко като heel.
След това дойде време и за второто PPV ,което беше както се казва ,преходно.

Hawkins and Ryder бяха направили една успешна защита преди това и за това не ги включих в турнира , а букнах друг отборен мач.
Drew McIntyre отново си запази титлата в този 4-way мач.
Направих и първият женски мач между най-over кечистките.Резултат: удовлетворяващ!
И главен мач в който Jeff Hardy си остава IWAG Heavyweight шампион ,като тушира Kennedy.
За следващото PPV вече се бях постарал повече и следователно се получи и по качествено.

Monty Brown и Ricky Ortiz враждуваха и повече позволяхвах на Brown да доминира.
най-накрая дебют за Steve Corinо(Mr. Wrestling 3) ,който го очаквах от месеци за да се освободи от Zero-0ne и да му дам писмен договор.
Нови IWGP tag team шампиони.Eddie Kingston & Andy Douglas бая добре се справяха ,натрупаха малко популярност и си заслужиха титлите.
Също така и нов International шампион.Darren Burridge побеждава Drew McIntyre и това ще доведе до много интересна история.
Kennedy побеждава Palumbo ,feud-a между тях приключва.Kennedy вече е готов и утвърден main eventer ,но пък Chuck Palumbo не сполучи много от тази вражда.
Накрая Ladder мач за Heavyweight титлата в който Jeff Hardy си остава шампион.Blow off на враждата и двете страни са много печеливши.
След PPV-то No Remorse създадох stable на име European Invasion с лидер Drew McIntyre.От development-a взех Murat Bosporus и направих отбор между него и Claudio Castagnoli.Реших че ми трябва и женски персонаж и с един stable angle добавих и Ayako Hamada.Да ,знам че при никакъв случай тя не е европейка ,но началният ми план за стейбъла беше друг.Да направя стейбъл анти-американци от всякаква националност ,но в последствие се отказах ,а Hamada беше натрупала солиден overness и вече не исках да я вадя от стейбъла.
На турнира през март месец определях претендента за най-голямото PPV ,Global Warfare I.
В първия мач Freak King and Blue Pink vs EMP беше за титлите и шампионите запазиха.До тоя момент tag дивизията ми се развиваше добре.
В мач за IWGP International титлата Darren Burridge побеждава Chris Harris чрез намеса на McIntyre от което последва
heel turn за шампиона и присъединяване към European Power.
Направих програма между Corleone и Corino да ги издигна и двамата по-нагоре.Предимно давах победи на по-младия чрез помощна на неговия мениджър Shane Douglas.
Накрая следва 10-man battle royal в който победителя ще се израви срещу шампиона за Heavyweight титлата на GW I.
Последния мач Jeff Hardy запазва отново като тушира Drew McIntryre и Main event-a за следващото PPV е готов.Jeff Hardy vs Monty Brown.
Стигаме до най-голямото PPV на федерацията ,което малко ме разочарова от към оценка ,но по-принцип при мене почти винаги се получава така.

3 on 3 мач като opener между Drew McIntyre/Claudio Castagnoli/Murat Bosporus vs Chris Harris/Petey Williams/Ricky Ortiz.Eвропейците всяка седмица нападат Chris Harris и искат да му отмъстят че всеки път той се опитва да им провали плановете.Harris събира свои двама приятели и те предизвикват другите трима на мач.По принцип враждата между Крис Харис и МакИнтайър съществува от самото начало на федерацията и идеята точно за такъв мач ми се стори най-подходяща.
Историята на втория мач е следната.След като Burridge търна heel ,реших да направя Human Tornado face.Wow резултата беше много добър 7 точки overness за 2 седмици.Human Tornado обвинява Darren че той е предал принципите си и феновете си.От това след як бой за Торнадо от целия стейбъл.Така се стига до този мач за титлата ,в който Darren Burridge побеждава чрез cheap shop и запазва Интенационалната титла.
Букнах втория женски мач на PPV с трите най-over жени и резултата беше яко под очакванията ми.Идеята в този мач беше след като Ayako Hamada e загубила този мач ,останалите членове на стейбъла щяха да я изритат от групата поради това че е еиднствения човек без успех от Global Warfare.Така щях да си поправя грешката че я вкарах в стейбъла на европейците и имах подготвяща се заместничва в лицето на Ariel.Тя обаче отказа твърде рано да се подобрява в Texas Championship и това провали всичко ,просто си оставих Hamada a Аriel я забутах някъде другаде.
Мачът за отборните титли пък го промених в последния момент.Тук трябваше да победят Rock N Rave Infection и да станат новите IWGP Tag Team шампиони ,но в последния момент Jimmy Rave се контузи много тежко и се наложи ад го уволня а покрай него се налагаше да бия дуспата и на Lance Hoyt.Така се стигна до края на Rock N Rave в NAPW.
Andy Douglas & Eddie Kingston си оставаха шампиони и за тях трябваше да измисля нови планове.
Направих и двумесечна вражда между Kennedy & JBL ,която може би трябваше да продължи малко по-дълго.Единствената ми идея беше да направя Kennedy най-популярната звезда във федерацията ми.
Следващия мач също беше със солидна история зад гърба си.На предното PPV Corleone победи Steve Corino ,но нещата не бяха дотук.През следващите една ,две седмици Shane Douglas & Marco Corleone продължаваха да бият Corino докато се стигне до момента на дебюта на Terry Funк(Подписах 6 месечен договор с него просто за една две вражди).Terry Funk спасява задника на Steve Corino и се оказва мистериозния му партньор.
Главния мач нямаше много заряд ,а и самия аз нямах много големи очаквания от него.Въпреки това съм доволен от оценката му.В Случая Hardy отново запазва и е първият човек побеждавал Monty Brown.
Edited by Mr.Perfect, 10 November 2009 - 19:18.