WWE, TNA, UFC, E-Fed, WWE Divas and TNA Knockouts: THE OLIMPIC ANGLE - БРОЙ 6 - PARCALESTE ! : WWE, TNA, UFC, E-Fed, WWE Divas and TNA Knockouts Кеч Форум

Към съдържанието

Добре дошли в WWE, TNA, UFC, E-Fed, WWE Divas and TNA Knockouts!

BWC е един от най-старите български кеч сайтове. При нас ще намерите последните новини както за WWE и TNA, така и за ROH, NJPW, NOAH, CMLL, AAA и още много други федерации от целия свят. Тук можете да обсъждате абсолютно всичко, свързано с кеча, с най-запалените български фенове. Форумът разполага с раздел за MMA, в който можете да коментирате случващото се в UFC, K-1, EliteXC и други организации за смесени бойни изкуства.

online since 2002
Guest Message by DevFuse

Икона Important Announcement!

BWC Top 20 Wrestlers of the Month за юли 2010 - ГЛАСУВАЙТЕ СЕГА! »

• (3 Страници)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Не можете да публикувате нова тема
  • Не можете да пишете в тази тема

THE OLIMPIC ANGLE - БРОЙ 6 - PARCALESTE ! Предаването вече е факт! Оцени темата: ***** 2 Гласа

#1 Потребителят е онлайн   The Olimpic Hero   dj Olimpic е тук! Той ви напътства и той ви следва!

• Living Legend
  • Група: BWC Модератор
  • Регистр: 20-май 05
  • Current Mood: Current Mood: Cool

Публикувано 23 януари 2010 - 09:00

*
ПОПУЛЯРНО МНЕНИЕ

ДАМИ И ГОСПОДА, ИМАМ УДОВОЛСТВИЕТО ДА ВИ ПРЕДСТАВЯ ШЕСТИЯ БРОЙ НА "THE OLIMPIC ANGLE"!

В ПРЕДАВАНЕТО ЩЕ ВИДИТЕ И ЩЕ ЧУЕТЕ :

I-ВА ЧАСТ: ОБСЪЖДАНЕ НА СЪБИТИЯ И ЛИЧНОСТИ ОТ ФОРУМА!

II-РА ЧАСТ: ИНТЕРВЮ С HULK HOGAN!

III-ТА ЧАСТ: ОСНОВЕН ГОСТ PARCALESTE!

ПРИЯТНО СЛУШАНЕ И ГЛЕДАНЕ!

Можете да изтеглите шоуто от прикачения файл в тази тема.

Нека споделя малко неща около предаването. Интервюто с parcaleste според мен е адски добро, макар и да се получи малко дългo. parcaleste бе човекът, който отговаряше най-изчерпателно на въпросите от всички, участвали досега в "The Olimpic Angle" и просто нямаше как да предвидя това. :) Мога обаче да кажа, че нито една минута от разговора не е скучна, а е страшно интригуваща, мисля че сами ще се убедите в това.

Отново трябва да благодаря на ViChiX за монтажа.

Тук сте сводобдни да споделятe абсолютно всичко, което искате около предаването. Приемат се всякакви мнения, без значение дали са положителни или отрицателни. Ще ви призова след като изгледате предаването да оставите по някой коментар, просто трябва да знаете, че винаги в бъдещи предавания се съобразявам с желанията на публиката. :) Отново ви пожелавам приятно гледане и слушане.

Прикачени файлове

23

Share to Facebook Share to Twitter Share to MySpace Stumble It Share to Reddit Share to Delicious More...

#2 Потребителят е онлайн   the legacy   board panel fucken owns

• Low-carder
  • Група: BWC Потребител
  • Регистр: 20-август 09
  • Current Mood: Current Mood: Inpain

Публикувано 23 януари 2010 - 09:01

Много добро издание,брадър.Разговора беше доста интересен и приятен за слушане.Интересно беше и интервюто с Хълк Хоган.Абе в общи линий 5/5 за предаването.

Този пост е редактиран от the legacy: 24 януари 2010 - 09:25

-5

#3 Потребителя е офлайн   Lita_fan 

• World Heavyweight Champion
  • Регистр: 20-май 05
  • Current Mood: Current Mood: None Chosen

Публикувано 23 януари 2010 - 09:33

1. Живееш ми наблизо, ще те намеря. :D Ужас, срам... :blush: Иначе добре си ме усетил наживо.
2. ТУМОР?!? Това пък откъде го измисли. :D Прострелена беше девойката. УЖ. Това братовчед й и най-добрата й приятелка го разказваха и бяха уж много притеснени (не знам те знаели ли са истината, или евентуално са я научили след това), но излезе, че Диляна (Heartbreak Kid) просто бяга от даскало и това е и официалната версия и в училището й, за да й удължат срока за оценките.
3. Не се събрахме месец след AWR, а точно 4-5 дни - нещата вървяха натам известно време преди AWR... Просто след месец го обявихме тук. : )
4. Провокативни снимки? :lol: Нормални снимки на двойка.
5. Парцалът кърти отново.

"С един шибан мечо пух" :lol: :lol: :lol:

"Ще каже, че не е лайно, а поничка с шоколад" :lol:

"...Tоя пуш, който дава на неговата пача" :lol:

6. Бургас > the world. :D Иначе селянин не е понятие, което се свързва с мястото, на което си роден, а е дума, описваща манталитета на човека. Селяни има както в Бургас, така и в София, така и в Гълъбово.

Интересни спорове иначе. :D Доста научавам от Angle-a, много интересни неща съм пропуснала. :D

7. Радвам се, че засегнахте темата за спойлерите, определено трябва да се направи нещо по въпроса. И аз се дразня на тея подробните репорти, които развалят огромна част от кефа. Иначе е нормално от време на време да се четат резултати... Най-вече ако нямаш време да гледаш шоутата.

8. Споделям мнението на parcaleste за ECW, яко шит.

9. Main Event-ът на AWR определено разочарова малко, но пък си беше невероятно усещането. 20 лв. за билетите - wow! Ще го повярвам, когато го видя. :D Иначе, да, chant-овете наистина почваха главно от parcaleste и още една компания малко по-горе също се включи на един етап. Рене... :wub: Определено има доста силно присъствие... Тъкмо бях забравила за "Шоуто на Слави", а вие ми припомнихте. :(

10. Скипнах разговора за футбол, сори. :D

Крайната ми оценка - наистина много добро издание, щеше да е още по-добро, ако не беше включил нас. :D

Този пост е редактиран от Lita_fan: 23 януари 2010 - 10:28

11

#4 Потребителя е офлайн   go go 

• Main-eventer
  • Група: BWC Супер Потребител
  • Регистр: 17-ноември 09
  • Current Mood: Current Mood: Yeehaw

Публикувано 23 януари 2010 - 09:54

Изглежда готино,дано да не сте обърнали внимание на простотията ми :D
Публикувано изображение
3

#5 Потребителя е офлайн   Florida`hero   Two years Anniversary!

• Mid-carder
  • Регистр: 24-юли 08
  • Current Mood: Current Mood: Balanced

Публикувано 23 януари 2010 - 09:54

Поздравления за добрата работа. Интервюто наистина е дълго, но си заслужава.
Публикувано изображение
С мен ако искаш, срещу мен ако можеш!(Специални благодарности на RockSoul)
3

#6 Потребителя е офлайн   G   Inception 9.6/10 imdb ;[ .. Sri Godfather?

• Living Legend
  • Група: BWC Модератор
  • Регистр: 28-май 05
  • Current Mood: Current Mood: Apelike

Публикувано 23 януари 2010 - 09:58

BROTHER!!!.. Едно от най-интересните издания, всички части бяха оригинално измислени и изпълнени, а колкото до интервюто с parcaleste.. имаше някои неща (от изказванията му) които ми направиха силно впечатление и съответно други които ме издразниха, но това си е в реда на нещата :) Браво Olimpic добро издание, евала и на parcaleste за участието..

Този пост е редактиран от G: 23 януари 2010 - 09:59

Публикувано изображение
ЗАПИСВАЙТЕ СЕ

WRESTLING GALAXY

WRESTLINGS WORLDS
4

#7 Потребителя е офлайн   mcups 

• Low-carder
  • Регистр: 28-май 05

Публикувано 23 януари 2010 - 10:28

Хаха пич голям hype мерси мерси , за което еми кво да ти кажа плус минус 2-3 не точни факти всичко беше супер.
За начало както каза вече Кремито беше 4-5 дена след AWR където аз за нещастие не бях , плюс тва да нещата вървяха натам още преди това просто късно го обявихме в форума . Отностно снимките ... ако тези снимки са провокативни незнам , виждал съм по хард снимки от 14 годишни пишлемета където не знаят още на коя планета са още и където ходят под масата и викат " мамо това звездите ли са" . :D
Иначе интервюто беше супер parcaleste каза много интересни неща и определено много ми се издигна в очите като човек ! :)

Този пост е редактиран от mcups: 23 януари 2010 - 10:29

Публикувано изображение
4

#8 Потребителя е офлайн   U_think_U_Know_Me 

• Low-carder
  • Регистр: 02-януари 09

Публикувано 23 януари 2010 - 11:23

Много дразнещ тип!Този ми наду главата.Препоръчвам му да прочете някоя и друга книга-страшно беден речник,особено за човек,с претенции за грамотност.Между плявата имаше и смислени неща де,при това много смислени.Но просто...хванах ортикария от толкова дрънкане.Частта за футбола нямах сили да я изтрая.Пича обаче от кеч разбира наистина.Общо взето нито ми се издигна,нито ми падна в очите.
-14

#9 Потребителя е офлайн   ТНЕ DEADMAN 

• Upper-mid-carder
  • Регистр: 11-януари 09
  • Current Mood: Current Mood: Dead

Публикувано 23 януари 2010 - 11:46

Аз бях малко негативно настроен за интервюто преди да го чуя, но останах доволен в крайна сметка. Има известна разлика между потребителя parcaleste и човека, поне аз така си мисля. Очаквах да е по-провокативен, краен и може би заядлив, но далеч не беше така (като изключвам темата за футбола). Оказа се, че за много неща сме на едно мнение (отново изключвам футбола). Като цяло предаването си беше отново интересно, доста забавно ми беше интервюто с Хълк Хоуган и дано за напред да има други подобни интервюта с други големи имена :P Поздравления за поредното добро издание.
Публикувано изображение
3

#10 Потребителя е офлайн   cskar4eto   Изчезвам за седмица. Сри :( (знам, че no one gives a fuck :(:()

• Title Contender
  • Регистр: 18-февруари 09
  • Current Mood: Current Mood: Woot

Публикувано 23 януари 2010 - 11:55

Страшно добър Оlimpic Angle.Частта с Хоган беше доста яка...БРАДАР!В този "сегмент" се казаха доста истини.Интервюто с парцалесте наистина си беше доста дългичко,но беше интересно.Доста ми се издигна в очите(въпреки че съм сигурен,че не му пука въобще).
Публикувано изображение
WRESTLING GALAXY PURE WRESTLING CHAMPION©
3

Сподели темата:

• (3 Страници)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Не можете да публикувате нова тема
  • Не можете да пишете в тази тема

1 Потребител(и) четат тази тема