Jump to content

* * * * * 6 votes

WRESTLING GALAXY (G & Socki Ultimate Project)

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
89 replies to this topic

#76 BoRn_2B_GoD

BoRn_2B_GoD

Title Contender

• Супер Потребител

• PipPipPipPipPipPip
  • 872 posts
  • 0 thanks

Current mood: None chosen

Posted 16 February 2010 - 00:47

Това шоу определено ми хареса повече от първото. Започвам с това, че ми допада идеята в турнира за 8-те договора да има и tag мачове. Точно това си мислех днес, че ми липсват турнири, в които може да станеш свидетел на всякакъв тип мачове. Надявам се, че ще видим triple threat, че и Fatal 4 Way може би, занапред. Очертава се нещо като лека таг девизия за момента, което също ще е от полза, имайки предвид, че имаш и отборни титли.

Сегментът между Артур, Кзибит и Пийт не беше лош, но не мога да схвана накъде вървят нещата тук. За момента не мога да намеря добра причина да се стигне до Кзибит/Артур мач, при условие, че спречкванията им са от типа на "срещат се/сдърпват се/чао". Някаква по-дълбока историйка е нужна според мен, а ако успееш между bad ass гангстер и рицар да измислиш история - евала!

Сегментът с Рапсодис бе поредния "филмов" елемент. Не е лошо, отличава Burning Light. Интересно ми е накъде върви тази история и какво развитие ще претърпи. Oколо Рапсодис нещата определено са интересни в момента - тази история + следенето от страна на Рейвън (той го разиграва, right?) и разбира се отношенията му с Carl Johnson. Струва ми се, че по един или друг начин ще ги видим 1 на 1 на следващото PPV. След края на втория МЕ това е повече от задължително. Казах Джонсън - този път не беше over-used, което е добре. Като се замисля изобщо нямаше over-used кечист и на всички бе обърнато горе-долу равно внимание.

Черешката на това шоу - The Devout! Наистина интересен образ, който наистина заинтригува анти-религиозното ми Аз. Подобни "вярващи" герои дават възможност за наистина много и интересни вражди на каква ли не основа - различна религия, пороци (пиене, дрога, секс), абсолютно всичко. Евала и на Болката за идеята за образа. Той, заедно с Рапсодис (луди промота), според мен са най-интересните образи в шоуто до този момент.

Атаката над Фокс беше ОК, но сегментът с превързващия се Blake не ме убеди, че е бил той. По-скоро ми прилича на отвличане на вниманието. Но не изключвам възможността и да е той, просто ми се струва малко вероятно. Всичко свързано с тези атаки ми изглежда като уловка.

И за финал една забележка - още не ми е ясна структурата на турнира с 8-та договора. Може би това е част от идеята, но пък... объркващо е малко.

"Да ви сссссера в ссссаковете!"

Ранди "The Viper" Ортън

#77 strij

strij

Upper-mid-carder

• Потребител

• PipPipPipPip
  • 462 posts
  • 0 thanks

Posted 16 February 2010 - 05:46

Така... покрай тая сесия малко се бавя с коментара (за Shadow Storm имам предвид), но както и да е.
Та първо за Shadow Storm:
Брей, не съм си представял точно така моя човек, но образа му ми допада. Доста по-различен от образите ми в останалите дневници досега (които общо взето си бяха подобни, да не кажа почти същи). Интересно е да видя моя човек в друга светлина. За съжаление, тъй като почти нямам свободно време, още повече сега, макар че образът ми е на плямпало, едва ли ще мога да си пиша промота, както бяхте споменали в началото и както гледам е направил Биров. Радващо е, че от първото шоу съм в основната картинка, че и даже спечелих МЕ. Явно все пак си решил да не се водиш по опасенията си, че когато решиш да ме пушваш и дневника ти спира :D Дано е така и занапред... Ноо стига за мен.
Идеята за Elimination chamber поражда леко смесени чувства у мен. От една страна няма достатъчно изградени 6 МЕ-търи (нормално, от 1 шоу няма как), а и не знам как ще се справиш с undercard-a, но пък от друга повече хора ще бъдат в ME и ще се кефят :D а и самия този факт е предпоставка за (бързо) издигане. За самото шоу - и според мен е леко по-добро от 1-я Burning light, може би и защото повече съм ти свикнал на твоя стил... Явно доста хора не са ти чели старите дневници, щом сега се оплакват от дължината на мачовете... в сравнение с обикновено са нищо :D Иначе набързо успя да издигнеш мен, маркиза и Andrew Adams, евала. Предполагам единия от останалите 3-ма в chamber-a ще е Radox, за другите двама не знам. Като че ли останалите останаха на малко по-заден план, но естествено няма как с 1 шоу да издигнеш едновременно всички. Засега и четиримата, които споменах досега, имат шанс за титлата, като фаворит е Adams, но пък не изключвам и изненади, даже победителят да не е сред тези 4. Още нещо, макар и тук да са ясни победителите, определено е по-добре да имам мачове срещу хора от WIW, отколкото срещу random jobber-и. Самата идея за използването на хора от WIW ми допада доста. Последно, като ое един + мога да отбележа, и донякъде ще се повторя, доста набързо успя да изградиш образи на повечето хора от roster-a, което е добре. Както някой беше споменал, 1-я Burning Light повечето стояха някак си безлични (с изключения де; във 2-я вече значително по-добре, но за него след малко), докато тук веднаха се откроиха някои от образите.

Burning Light ep.2:
И според мен определено по-добро от първото. Досега като гледам доста критикувах първото, което всъщност си беше прилично, може би просто съм бил в кофти настроение като съм го чел, знам ли. Както и да е... Продължаваш с мачовете срещу неизвестни jobber-и, но явно е неизбежно. Как да е, ще се преживее. Поне са супер кратки и са по-скоро като сегменти, отколкото мачове. Добре започваш историч между Johnson и Rapsodus, интересно накъде ще се развие, а и какво става по принцип с хората, загубили мач от "8те договора". Със сигурност няма да изхвърчат де, това е ясно. Johnson от най-използвания човекв миналото шоу, сега бъдещето му е "неизвестно". Откъм развитие на образи също това шоу е по-добро от предното, според мен. Засега най-ми се откроява Rapsodus, като най-странен образ. Историятa с пликовете и Raven(който не знам защо досега като четох и си представях Rhino :D) също ми и интересно какво следва, като предпочитам да не си тормозя главата с докатки какво ще стане, а просто да следя. Образът на Aries също като идея е добре, но някак странни ми идват точно репликите му... не мога да си обясня защо всъщност. Кзибит срещу Крал Артур - хах, доста интересна идея за вражда :D ако прерасне изобщо във вражда де.
И последно за нападенията над Steve Fox, че вече мощно ми се доспа... естествено имат някаква връзка с Bryan Fox, но твърде плоско и очевадно би било Bryan да поръчва на някого за тези нападения. Предполагам (и се надявам, де), че сте измислили нещо по-заплетено от това.

В общи линии засега и двете шоута се развиват добре, нямам особени забележки, като тепърва ще става и по-интересно, разбира се. ЧЕкаме следващите шоута.
WG Shadow World Heavyweight Champion

#78 Remus

Remus

Worships Lucifer

• Супер Потребител

• PipPipPipPipPipPip
  • 786 posts
  • 0 thanks

Posted 16 February 2010 - 12:27

Определено се вижда подобрение след първото шоу. Да дисектираме и видим къде, а?

~ Постоянните откривания с GM вече ми лазят по нервите, главно заради телевизията, а сега се налага да ги чета и по дневниците. Разбирам нуждата някой да направи реклама на остатъка от вечерта, но според мен ще е по-добре, ако някой spotfest даде горещо начало.

~ “Промото“ на James Douglas ми се стори интересно. Човекът е ходещ тълковен речник, но поне знае как да си направи самореклама.

~ Палци горе за изявата на много повече народ в много повече сегменти. Вече има доста отличени истории (Johnson vs. Genesis, Sen & Ryder vs. Clean Blades, Ledg vs. Aries) и предположения за други (Arthur +/vs. Pete Apple vs. Xzibit). В този ред на мисли, на мнение съм, че нападателят на Steve Fox е Andrew Dwight Adams. Не знам защо, просто някак си съвпада. Винаги се акцентира, че е нападан с ритници, а в ростера има само един човек с повече от един kick в арсенала си. А и ако е Bryan – какъв е смисъла да се крие? Не ми прилича на образ, който би се спотайвал в сенките, по-скоро би се перчил какъв слабак има за конкурент.

~ Мачовете този път също са на по-високо ниво. Не заради дължината, просто този път са по-важни и имаха значение. Хубаво е, че вече има откроени отбор, но май ще трябват още, за да има tag дивизия.

~ Съгласен съм с Биров, че The Devout има потенциал за мощен heel. И аз си падам атеист, така че като му чета промото направо ми бърка отвътре, огромна болка в задника (no pun intended).

~ И разбира се, да изкоментирам събитията с моя образ. Това с Raven все още не зная как да го приемам, да се надяваме, че все пак води до някъде. Последният мач беше интригуващ, но не и повече от думите ми след него. Има по-главна сцена? Всичката мистерия определено ми допада, макар че незнанието ми за какво става на въпрос малко ме осакатява, ако искам да напиша промо като това на Биров.

~ И говорейки за промото на Биров, просто трябва да го спомена и не виждам защо никой друг не го прави. Ето така се прави изявление на МАСИВЕН heel. Просто беше уникално и страхотно – за няколко минути, без да обижда, без да отправя заплахи (поне не и открити), просто със спокойна реч обяснява как той ще е новата звезда и как всички останали са просто отрепки, които, както в политиката, ще платят за изкачването му в йерархията, а той ще им върне точно нъцки, нищо, зилч, нула и ньет. Heat машина до ядрото, просто страхотно.

Posted Image

#79 Xzibit

Xzibit

Title Contender

• Потребител

• PipPipPipPipPipPip
  • 770 posts
  • 0 thanks

Posted 16 February 2010 - 13:08

Този път наистина се получи по-добре от миналия - браво ;). Мисля, че след това шоу най-явната вражда е Ремус**** срещу Джонсън.  Струва ми се, че това не е от one time - one PPV match вражда. Гледам доста лична става - точно от това се нуждае нова, просперираща компания. Гледам си си взел поука и не ни показваш някой кечист - gh*Carl*gh*John*gh*son*.. (задавих се) - в 3+ сегмента. Този път, както каза Бирчо, всичко е наред, всеки си получи шанса.
Друг + е лекото раздвижване в таг тийм дивизията (раздвижване не е точната дума след като миналият път нямаше никакви изяви на отбори). Имаш и титли, но ако са само 2 отбора ще е малко ... скучно.
Тези пликове на Рейвън доста радват. Вкарват една мистерия, малко непасваща на кеч компания, но е ново и интересно.
Колкото за мен - аз не пия, как може такива пошлотии да ми вкарваш в образа - такъв контраст с истината :(. Та... сегментът беше добър - две поредни спречквания с Артур едва ли са случайни... може би ще се срещнем на турнира, той ще ме елиминира и аз ще си отмъстявам след това. Само не знам Пийт какво точно ще прави. Може да вземе нечия страна (едва ли моята след като го нападнах), а може и да стане one vs one vs the best one (сиреч... аз.)

Edited by Xzibit, 16 February 2010 - 13:31.

3xTNA prediction champion 3xWWE prediction champion 1xUniversal champion 6xPrediction tag team champion

#80 cskar4eto

cskar4eto

Barca fan

• Супер Потребител

• PipPipPipPip
  • 404 posts
  • 0 thanks

Posted 16 February 2010 - 14:31

Определено е по-добро от първото.В началото продължи историята между Генезис и Рейвън,а с тези пликове малко ми заприлича на "Бягство към победата"(:D).Steve си го играе типичен фейс,който е там "само,за да забавлява публиката".Over е,обаче такива образи никак не ми харесват.Раздвижването коло таг дивизията е добро,а предполагам,че на ППВ-то аз и Sen ще имаме мач с Clean Blades,който(най-вероятно)ще загубим.Блейк и првеързването на раните му от стъкло 100% си беше за отвличане на вниманието.Въобще не смятам,че той е нападателят.Най-вероятно е някой от Shadow Storm(Adams,Radox,Bryan,etc.)Доста добри дебюти на Ledg и на Aries.Дженезис е може би най-интересния образ в това шоу,но и християнските прояви на Ерийс са доста добри.Предполагам,че концепцията на турнира ще се изясни в следващото(или по-следващото) шоу,но съм убеден,че Джонсън и Дженезис няма да си отидат.
Като цяло съм доста доволен.По-добре от дебюта. :)

Posted Image
WWE PREDICTION CHAMPION (x2)
CURRENT WG PURE WRESTLING CHAMPION

#81 X-fear

X-fear

Jobber

• Потребител

• Pip
  • 23 posts
  • 0 thanks

Posted 16 February 2010 - 15:29

Тева шоу е станало доста дълго...явно си се увлякъл :D Харесаха ми всичките сегменти имачове..
П.С.Незнам какво да кажа :D

Edited by X-fear, 16 February 2010 - 15:29.

Posted Image
Photoshop maniac!
     Sportal.bg:                                        

Mislq da si obrasna topkite vie kak mislite dali 6te me sarbi posle ??

#82 Petioo09

Petioo09

Mid-carder

• Супер Потребител

• PipPipPip
  • 375 posts
  • 0 thanks

Posted 16 February 2010 - 16:46

Определено този епизод беше по-добър от предишния.
Opening сегмента беше на ниво.
Мачът Blake & Arthur vs The Bosco Brothers беше предвидим,защото се изправиха срещу Fictional кечисти.Същата работа и във следващия мач.Обаче бяха много добре измислени.
Сегмента между мен,Xzibit и Arthur беше много забавен  :D И сега може само да предполагаме дали ще се очертае Tag Team,вражда или нищо особено.
Сегмента след това беше много добър.Нападателят се очертава да бъде Chris Blake,но може да се окаже съвсем обратното-че е някой от най-смирените хора в WG.
Следващият мач беше на ниво и беше много интересен,защото не беше с Fictional кечисти.И така CJ за сега е аут.
Aries vs Rhapsodos беше може би най-интересният мач според мен в епизода.
Закриващият сегмент беше много интересен.
Отлично второ издание на Burning Light!
9.5/10

Edited by Petioo09, 16 February 2010 - 16:47.

Posted Image

#83 maxxxed

maxxxed

Low-carder

• Потребител

• PipPip
  • 127 posts
  • 0 thanks

Posted 16 February 2010 - 19:15

Присъединявам се към общото мнение, че си вдигнал нивото в сравнение с дебютното шоу. Наблегна и на развитието на образите този път, както и на дължината на мачовете (евала, че взимаш под внимание всички забележки/съвети/предпочитания). Наистина не е лошо да има пресконференция или специално изявление, което все пак да обясни правилата на турнира - на този етап ми изглежда твърде хаотично за "светлото" шоу. Genesis е замесен вече в две истории, но е OUT от турнира, което означава, че акцентираш на различни вражди и турнирът за титлата даже не е главната (по-скоро е като фон на всичко останало). Очаквам него или Карл с титлата до няколко месеца. Имаме вече и наченки на отборна дивизия (Clean Blades ми звучи леко странно...). Мистериозният нападател не е ясен, което може да означава само RATINGS. С течение на времето нещата в компанията ще се избистрят, началото винаги е трудно. Хареса ми!
1-time Universal Prediction Champion / 1-time WWE Prediction Champion / 2-time Prediction Tag Team Champion / 2-time WG World Tag Team Champion

#84 mzsphere1

mzsphere1

Jobber

• Потребител

• Pip
  • 56 posts
  • 0 thanks

Posted 16 February 2010 - 20:13

Е това шоу стана убиец. Браво за труда много добре!
- Ооо ДА! :D . Raphodes намаза с парите :D .. Само неможах да разбера кой му ги изпраща? А, Рейвън..

- Мистериите около шефа на "Burning Light" се усилват. С нетърпение очаквам да озная кой и защо е сторил това на Steve Fox.

- Безспроно много добър мач между Chris "The Monster" Blake (Chris_Jericho) & King Arthur (knighter) и The Bosco Brothers (Terri & Jim).. Пълен с много обрати. Незнам как Arthur издържа на толкова много бой, че и обърна играта срещу братята.. А и гадно прецака Blake. Очевидно е, че той щеше да ги разбие, но Артур го прецака..

- Неможах да разбера изказването на Douglas, но както и да е. Много се смях между дразгата на King Arthur, заядливия нафиркан Xzibit и Ябълката (rofl).. "ламарината" Хахахах.. браво, добре ги забива тоз Xzibit :D !

- Страхотен отбор заформиха The Cleaner & Max Blade.. доста бързо се справиха със своите противници. БРАВО! Кратък, но изчерпателен мач ;) . LOL изглежда се заформя голяма войнa между "Clean Blades" и Япончето и Райдър.

- Между Ledg и Aries се заформя лека вражда. А за шефа.. Вече се досещам кой може да е този, който саботира винаги Fox..

- Този мач беше горе-долу равностоен. Като Mr. Perfect замалко да победи ако Ledg не беше повалил садията.. но Ledg ненадейно успя да обърне ситуацията и да победи.

- Тук се образуваше добър мач между двамата атлетични противника, докато не се намеси Mr. Perfect, който прецака Genesis.
Като оценка 8.5/10

Edited by mzsphere1, 18 February 2010 - 13:29.

1x WIW Tag Team Champion
Posted Image

#85 Y_2_J

Y_2_J

Title Contender

• Потребител

• PipPipPipPipPipPip
  • 816 posts
  • 0 thanks

Posted 16 February 2010 - 21:00

Браво! Много добро шоу този път. Ще започна този път с положителната част от коментара. Шоуто започва с продължение на историята, с която завърши миналото шоу, а това ми се стори много добре замислено. Аз лично харесвам първото излизане за вечерта да е на ГМ, за да хайпне шоуто и в този случай да насоли нападателя си. Реално трябва да има някой, който да се изяви като лице на даденият бранд и с оглед на това, че все още няма шампион, ГМ е точно това лице. Първият мач за вечерта беше много добре направен. Супер като качество и дължина. Винаги съм бил на мнение, че първият мач е един от най-важните за дадено шоу, защото той трябва да жегне публиката и да ги надъха за следващите. Артур и Х продължават с разни сегменти, което също е плюс. Все още сте в началото на цялата схема и ще е леко нелогично толкова бързо да се развиват фюдчета. Вторият мач е за категорията на неутрализма, но около него се случиха много положителни неща. Първо се разви историята м-у японците като сега освен затворника се намеси и още една фигура. Вярно, че Клийнър беше само пребит, но такъв масивен човек (съдя по снимката) не може не отвърне на удара. Сегмента с Ледж и Ариес беше малко обикновен, но определено Ариес е много силен като образ. Първият МЕ също адски много ми хареса като качество и време, а вторият... ем то приличаше повече на мач, който да отстрани Генезис от 8-те договора. Много силен образ има и Генезис. Нямам търпение той и Ариес да си кръстосат пътя (е, не като тази вечер в едноминутен мач), тъй като това ще си сторилайн на образи (не зависимо дали обединени или един с-у друг) - вярващият в Бога и вярващият в съдбата. Не ми харесаха само факта, че някои като Пийт и Блейк ги моташ в случайни сегменти, но това е съвсем малко нещо, което сигурен съм щеше бъде изгладено още на следващото шоу дори и без забележката ми.

2xUFC Prediction Champion
2xUniversal Prediction Champion
2xPrediction Tag Team Champion

#86 Mr.Perfect

Mr.Perfect

Upper-mid-carder

• Потребител

• PipPipPipPip
  • 566 posts
  • 0 thanks

Posted 16 February 2010 - 23:25

Разбира се че и аз се присъединявам към общото мнение че това шоу беше по-добро.Мачовете също бяха лесни за четене и някои вражи се поуформят което поне ни дава обща представа за федерацията.За мене е малко проблем да запомня всики образи ,защото тъкмо бях свикнал с тези на GCW и хоп тука се появяват съвсем нови и различни такива.Трябва ми още известно време за да им свика и да давам по-обстойни коментари.Все пак обаче ,разбира се образът на Genesis доста ми се наби в очи и този на Ledg ,които са в по-добра светлина.Сега само остава да се оформят и няколко отбора и всичко ще е по-добре.

Може би малко по-късно тази вечер или най-късно утре ,мисля да последвам примера на Бирето за това с промото и да се опитам да доразвия образа по-някакъв начин.
Team Take It :
  "Dicks to Pussies"

#87 Mr.Perfect

Mr.Perfect

Upper-mid-carder

• Потребител

• PipPipPipPip
  • 566 posts
  • 0 thanks

Posted 17 February 2010 - 17:52

На 16-ти февруари по Spike TV на екран дебютира новото ток-шоу(което е на спортна тематика) на един от най-известните американски водещи Jerry Morgan ,озаглавено “Късното шоу на Jerry Morgan".
Първият поканен гост е суперзвездата от популярната кеч организация WRESTLING GALAXY ,Carl Johnson.

Ето и кадри от шоуто.

Часът е точно 23:00 и водещия открива първото шоу с бурни аплодисменти от публика.
Jerry Morgan (с нормално ,леко развънувано изражение)
Добър вечер на всички уважаеми зрители ,всички спортни запалянковци и разбира се на моите гости в публиката.Представям ви шоуто което ще завладее всички фенове на професионалния бокс ,мма ,футбол ,аматьорска борба ,кеч и много други.Аз съм Jerry Morgan и ви приветствам шоуто да започне още сегаа.
Първият ми гост който съм поканил тази вечер е добре познат на всички кеч фенове.Той е бивш световен шампион в тежка категория и член от ростера на WRESTLING GALAXY ,"Фаворитът" и "Най-опасният мъж на планетата"....Дами и господа ,моля посрешнете...Carl Johnson.

Johnson влиза в студиото придружен от солидни аплодисменти и тук таме някои освирквания от публиката ,които са явно кеч-marks.CJ се ръкостиска с водещия и сяда на мястото си.На пръв поглед на очи се набива скъпият му костюм и самоуверената физиономия.

Jerry Morgan
Здравей ,Карл.Добре дошил радвам се че прие поканата ми да бъдеш гост в моето предаване.

Carl Johnson
Здравей ,Джери.Радвам се отново да видя тъпата ти мутра.

Jerry Morgan (с иронично изражение)
Дааа...уважаеми зрители ,както виждате ние с него сме си много близки и се познаваме от известно време.Но CJ ,хората много се интересуват от тебе ,от личния ти жовот от къде идваш ,за какво се бориш.Би ли се представил все пак на публиката?

Carl Johnson
Хах...Добре.Името ми e Carl Kevin Johnson ,на 25 години съм ,роден в Сидни - Австралия.Баша ми е австралиец а майка ми американка.До 18 годиша възраст живях в родната си страна ,но след смърта на баша ми ,с майка ми се преместихме да живеем в нейния роден град Хюстън откъде и започнах да се занимавам с кеч.

Jerry Morgan
Това ти е било мечтата или просто си нямал друга възможност и така се е наложило да изхранваш семейството си?

Carl Johnson (леко поизнервен)
Ти малоумен ли си.Оо не извинявай ,това беше прекалено лесен върос.Още откакто се запознахме преди две години ми задаваш такива неудачни въпроси.

Jerry Morgan
Ами аз просто....

Carl Johnson
Разбира се че това ми беше мечтата.Да дойда в Щатите и да бъда това което искам ,да бъда това което съм.

Jerry Morgan
А ,добре тогава.Кажи кое толкова те запали по този бизнес и как така успя да пробиеш?

Carl Johnson
Кое ме запали ли.Разбира се че прогреса от 90-те.И първото нещо което си спомням е случаят при който Shawn Michaels разби главата на Marty Jannetty.Ooу да.Това беше незабравим момент.Не понасях Jannetty ,той само пречеше на индивидуалната кариера на HBK.А аз тогава не бях от тези деца които се радваха на добрите герои като него.Когато Michaels пръсна на главата на Jannetty и видях потичаща се кръв от него ,разбрах че и аз трябва да правя същото ,да разбивам нечии глави които ме дразнят....

Jerry Morgan
А кажи сега как успя да пробиеш.

Carl Johnson (отново изнервен)
Не ме прекъсвай по дяволите.Ще ти обясня.

От това арогантно държание на Johnson ,публиакта показва раздразнителна реакция с някои освирквания.

Jerry Morgan
Ааа.Можеш да продължиш.

Carl Johnson (вече не толкова отпуснат и с по-сериозно изражение)
Два ,три месеца след като вече бяхме се настанили в Хюстън ,реших да се запиша в кеч школа.Последва един дълъг подготвителен перион в който си късах задника да тренирам докато направя своя професионален дебют.В началото се биехме за "жълти стотинки".Всеки ден бях насинен ,целият в рани и трамви.Докато най-накрая не ми дадоха заслуженият тайтъл шот.След 4 години усилена работа най-после успях да стана NWA Texas Heavyweight шампион ,което беше и първата ми голям стъпка в този бизнес.

Jerry Morgan (с доста притеснителен глас)
А Мainstream wrestling ,разкажи ни за това ,светлината на големите прожектори ,GCW?....

Carl Johnson

Дааа.Global Championship Wrestling.Мястото където постигнах най-големите си успехи и щях да постигна още по-големи.
Спомням си как една сутрин телефона ми звънна и се обади един човек който се представи като промоутър на тази федерация и ми предложи договор.Аз от моя страна разбира се че приех веднага.В начало ме тикнаха в отбор с един неудачник наречен Dan Guinness ,но с моят огромен талан все пак успяхме да спечелим отборните титли 2 пъти.След това постъпих точно като Shawn Michaels и реших да разкарам този тип от пътя си и какво последва ли?Станах първият световен шампион на GCW.Да ,и ако тази компания не беше фалирала щях да спечеля и NWA World титлата.

Jerry Morgan
Значи искаш да кажеш че те ти провалиха кариерата?

Carl Johnson (крещейки)
Точно това ти казвам ,досаднико.Но аз все пак успях да се завърна на голямата сцена ,въпреки всичко.А къде са сега Remus Willmore и Guinness?Къде е онзи пушилник Omar Brown?Вероятно се скитат из някои indy федерации които им плащат по 200$ на мач.Тази компания ни разби кариерите на всички ни ,но само най-силния оцеля.Положих толкова усилия ,преместих се в Канада ,където продължих да развивам своите умения с помоща на Chris Jericho ,бях на ръба.За това искам да кажа че аз Carl Johnson ,никога повече няма да работя за онзи дърт нещастник Sir Dedo Jeri.

Jerry Morgan
Разбирам те.Отсъствал си известно време ,подготвял си се ,стегнал си се....А защо точно WRESTLING GALAXY?

Carl Johnson
Първо мога да ти кажа ,че аз избрах WG а не те мен.Получих оферта от Винс Макемън ,получих оферта и от Ерик Бишоф.Вероятно си мислите че съм луд за да съм им отказал.Да ,така е.Луд съм.WWE и TNA ,никога няма да имат звезда като мене.Аз ще съм новият Stone Cold ,аз ще съм новият The Rock ,аз ще съм новият Hulk Hogan ,но в WRESTLING GALAXY.И знаете ли защо?Защото така искам!

Jerry Morgan
И като за финал ще ни кажещ ли,кой все пак е Carl Johnson?

Carl Johnson (вече като загрял тиган ,готов да се пръсне)
Кой съм аз ли?А кой си Ти кретен такъв?Аз съм най-опасния мъж на планетата ,аз съм най-голямата кеч звезда към днешна дата.Аз съм този който е спал с повече от 50 порно актриси за един месец.Аз съм този който пие две бутилки уиски за половин час.Аз съм този който ще ти срита задника и този който ще го направи точно сега.

Johnson се нахвърля върху водещия ,който уплашено от своя страна почва да вика - "Пускайте рекламитее..."
Team Take It :
  "Dicks to Pussies"

#88 BoRn_2B_GoD

BoRn_2B_GoD

Title Contender

• Супер Потребител

• PipPipPipPipPipPip
  • 872 posts
  • 0 thanks

Posted 17 February 2010 - 18:17

Честно казано, Perfect, промото си имаше и добри, и лоши страни. Най-явното нещо, което силно ме изненада, е, че в един момент започна да върви точно като моето от онзи ден - въпрос, изнервящ героя, втори въпрос, който го изнервя още повече, трети докато се разяри и така нататък. Очаквах нещо... по-различно. Досега представата ми за Johnson наистина бе за егоистично копеле, което мисли само за себе си, това добре го бе подчертал с разказите за Джанети и Гинес, но пък избухването откъде? Джонсън досега не помня да е показвал да избухва така сериозно за дреболии и някак не ми се върза с образа, който бе изграден досега. Липсваше и гладкост в изказа на места. И все пак - добър първи опит, като идеята да е спортно шоу ми хареса. Приеми критиката ми като съвет за по-нататък :)

Ранди "The Viper" Ортън

#89 G

G

Chairman

• VIP

• PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,849 posts
  • 0 thanks

Posted 17 February 2010 - 19:13

.А къде са сега Remus Willmore и Guinness?Къде е онзи пушилник Omar Brown?Вероятно се скитат из някои indy федерации които им плащат по 200$ на мач.Тази компания ни разби кариерите на всички ни ,но само най-силния оцеля.

Вероятно си мислите че съм луд за да съм им отказал.Да ,така е.Луд съм.

:D :D Смазващо сегментче.. хареса ми! Евала за труда Леден!

Posted Image

#90 G

G

Chairman

• VIP

• 2,849 posts
  • 0 thanks

Posted 17 February 2010 - 19:25

Изрийте този пост..

Edited by G, 18 February 2010 - 14:20.

Posted Image

#91 Chris_Jericho

Chris_Jericho

The Heartbreak Kid

• Акционер

• PipPipPip
  • 323 posts
  • 0 thanks

Posted 17 February 2010 - 19:50

За 2 шоу ситуацията около шотуто се развива много добре(все пак и аз дебютирах и то по-страхотен начин :beer: )Отново най-интересна ми е историята между братята и маскирания нападател.Добре се редуват сегментите и мачовете от турнира.Това е общо взето, няма да коментирам по-подробно, защото тези дни нямам много време.Шоуто ми хареса.Продължавайте все така.

Posted Image

#92 Freddy Kruger

Freddy Kruger

Upper-mid-carder

• Потребител

• PipPipPipPip
  • 583 posts
  • 0 thanks

Posted 17 February 2010 - 19:56

Шоуто беше доста по-добро от първото, което е напълно разбираемо с оглед на това, че в първото шоу нямаше нито един изграден образ и всичко започваше абсолютно от начало. В предното шоу някои образи се откроиха, а ето че сега се появяват още уникални образи. Джеймс Дъглас се появи с доста... странно промо, което адски ме израдва. Много добре е че се оформят вече няколко вражди и то, в които не е замесена титлата. X-Zibit vs. Arthur vs. Apple май е наченка на някаква вражда, 3 абсолютно различни персонажа някаква доста странна свада. Да видим сигурно ще се получи нещо интересно, предполагам че накрая ще излезе някой отбор, само че още не знам кои 2ма ще се обединят. Ето че още от началото се оформят някакви отбори, че и вражда се очертава между тях. Очаквам някои от хората отпаднали от турнира също да се съберат за някой отбор. Друга идея за запълване на tag дивизията е да пускаш по някой истински отбор, колкото да се въртят повечко отбори. Образът на Devount мачка, а и е лесно да започнеш вражда, когато имаш вярващ човек като образ (някой го беше споменал по-нагоре). Останах доста изненадан, че 2 от изградените образи в предното шоу Карл и Генезис отпаднаха още в началото на турнира, но пък една вражда между големи имена в началото на една компания неминуемо ще засили интереса към нея.

Posted Image

#93 G

G

Chairman

• VIP

• 2,849 posts
  • 0 thanks

Posted 17 February 2010 - 19:59

Шоуто беше доста по-добро от първото, което е напълно разбираемо с оглед на това, че в първото шоу нямаше нито един изграден образ и всичко започваше абсолютно от начало.

Един да забележи :) .. и това, че нямах записани хора до тогава почти -> бе фактор, затова ви обещавам, че от тук нататък нещата ще тръгнат на горе.

Edited by G, 17 February 2010 - 20:00.

Posted Image

#94 dbrm

dbrm

fsafas

• Потребител

• PipPipPip
  • 379 posts
  • 0 thanks

Posted 18 February 2010 - 12:46

Burning Light ep2
Това шоу се получи най-добре от всички.Сегментите бяха изпипани до съвършенство,а освен това
започват да се завързват интерестни вражди.
Историята около Raven и Remus става интересна.Нямам си и идея какво ще стане по-нататък,но
мисля,че в тази история има много хляб.Изказването на Стив беше добро,но оставам с впечатлението
,че той е доста мекошав и не му стиска да предприеме действие.Иначе вече не е много удачно Gm-то
да открива всяко шоу.Става банално.
Идеята за турнира "8-те договора" е добра,като включи в нея Tag teams.
Мача на Chris "The Monster" Blake и King Arthur беше приличен.Пролича си видното надмощие на
истинските (:D).Очаквана победа,все пак се изправят срещу Local jobers.
Сегмента между X,Pete and Arthur отново изкърти."Ламарината" е прав вика :D Мисля,че тези
тримата ще бъдат включени във някаква вражда,но все пак времето ще покаже.
Мачът ни с локал джобърите свърши доста бързо.Имаше една комбинация в мача,която доста ми хареса.
Накрая неможах да разбера дали като Сен и Райдър ни нападнаха,се заформя вражда или просто
искат да изпратят послание за някого,като съм по-склонен към второто. :)
Ledg и Aries сякаш влязоха в конфронтация в сегмента.Това което не ми хареса в образа на
Aries е,че е прекалено набожен.Мисля,че не е удачно(btw по добре да спра да мисля :D ).
Шефа пак изяде боя.Това с монетите не можах да го разбера,но сторито се развива много добре.
Ако го продължиш,ще стане много интерестно.Имах идея кой може да е,но вече започнах да се съмнявам
в един друг.Сегмента с Chris "Monster" Blake,където той превързваше рани от стъкло,показа,че той
със сигурност не е нападателя.
Мача между Ledg и Carl Johnson стана много интересен.Добър дебют за Ledg.Отново много добре изпипан
мач,с много обрати и разнообразие от хватки.Мачът беше равностоен,заслужена победа за Ledg.
А да попитам:Като някой изгуби мач от турнира,това значи,че няма да има договор с федерацията ли?
Втория Main Event стана добър.Карл мисля ,че беше назлобен от загубата и за това начупи  Genesis Rhapsodos.
Неможах да разбера защо го screw-на.Логично беше Ариес да победи.
Като цяло добро шоу.Най-добро от трите.
9/10.
1x WG World Tag Team Championship (With maxxxed)
1x BWC Wrestler Tag Team Championship© (With mzsphere1)

Posted Image

#95 G

G

Chairman

• VIP

• 2,849 posts
  • 0 thanks

Posted 18 February 2010 - 14:20

WRESTLING GALAXY NEWS

- Седмичните рейтинги на най-гледаните mainstream кеч шоута излязоха, ето и равносметката:

WWE RAW (Monday Night) 3.5 rating
WG Burning Light (Tuesday Night) 2.2 rating
TNA Impact (Thursday Night) 1.9 rating (AJ Styles vs Hulk Hogan ME)
WWE FN Smackdown (Friday Night) 2.9 rating
WG Shadow Storm (Sathurday Night) 2.4 rating

- Делото срещу Daniel Ryder (cskar4eto) отново е отложено за след месец!

- Genesis Rhapsodos (Remus) е претърпял лека контузия на гърба по време на записите на Burning Light, но се очаква да продължи да работи!

- Carl Johnson (Mr. Perfect) е взел участие в “Късното шоу на Jerry Morgan" - Сряда вечер! Очаквайте клип на сайта на WG скоро.

- Oсвен кеч функциите си, Andrew D. Adams (Birov) е назначен и за официален говорител на компанията!

- WG суперзвездата Jack Spades (strij) и WWE суперзвездата Christian ще вземат малки роли в новата продукция на 20 Century Fox "The Brawler"! Главната роля ще изпълнява Christian Bale!

Никой не е изтрил новните, просто някак си са се върнали назад в темата..

Edited by G, 18 February 2010 - 14:21.

Posted Image

#96 The Pain

The Pain

Main-eventer

• Потребител

• PipPipPipPipPip
  • 741 posts
  • 0 thanks

Posted 18 February 2010 - 15:23

Голямо подобрение в сравниени с миналото шоу.Образите и враждите започват да се развиват добре,мачовете също бяха на по-добро ниво.Силен дебют за мен,така си представях образа напълно.С Genesis в бъдещето наистина може да се получи размазваща вражда ;).И съм си объркал финишъра.Не е Last Rites,а Angel's Wings,ако може да го смените в следващите шоута.Ще извинявайте,ама така е като не гледам ТНА. :D Малко по-късичък коментар за шоуто,защото и аз като Биров и Перфект написах едно промо да си представя героя.Другия път повече. :)

Who is The Devout?

Влизаме в малък бар.Вътре обстановката е нормална-хората седят и си пият,играя карти и се смеят.Насочваме се обаче към края на бара,където се намират билярдните маси.Там Shawn Aries,играейки сам вкарва поредната топка в джобовете.

-Ела по-близко.-казва Aries на оператора и оставя щеката на масата.

-Сигурно сте изненадани да ме видите тук.Разбираемо.Хората в този бара постоянно ме питат защо съм тук,а не примерно в някоя църква паднал на колене.Не ходя на църкви.Вече не.Те са една от причините "другите" хора да гледат лошо на нас,вярващите в Бога.Църквата прави хората марионетки,кара ги да се чувстват задължени да ходят.Тяхната вяра е толкова изкривена,че дори не знаят и в какво точно вярват.И какво правят толкова там?Отиват всяка неделна утрин за да...пеят?Господ не се почита с пеене.Но да спрем за това.

Aries отпива от содата си и помълчава за кратко.

-Предполагам е удачно да разкажа малко повече за мен.Цялото ми име е Shawn Daniel Aries,на 27 години от Детройт.Предполагам вече може да се досетите как се запалих по кеча.WrestleMania III.Бях там и видях как Хълк Хоган направи bodyslam на Андре Гиганта.Това беше най-невероятното нещо,което съм виждал и точно тогава реших,че искам да се занимавам с това.Нямаше големи кеч федерации по онова време в Детройт.Само independent компании,които провеждаха шоутата си в училища,църкви и читалища.Тогава на едно шоу няколко години след това срещнах Jimmy Snuka,който ме насочи към училището на Killer Kowalski в Maсатчузес.Изчаках докато завърша,след което се записах.Тренирах около година и започнах да обикалям из цялата страна,участвайки в една федерация,после в друга.И тогава се случи нещото,което промени целия ми живот.Катастрофирах.Според лекарите съм бил на крачка от смъртта,но все пак оцелях.И знаех защо.Господ ми помогна.Не,нямаше я прочутата "бяла светлина".По-скоро беше сякаш някой ме е докоснал и ми е вдъхнал живота отново.И тогава започнах да вярвам...

Aries въздъхва и след кратка почивка продължава да разказва.

-Както виждате аз съм един нормален човек с нормален живот.Не съм откачалка,както смятате повечете от вас.И така...след година отсъствие се върнах на ринга,вече по-разумен и внимателен,не bump-вах безрасъдно,както преди.Стигнах дори и до FIP.Там показах на какво съм способен на ринга и същевременно започнах да отправям моите проповеди към хората.Но знаех,че това е обречено на провал.Хората по тези шоута искат само и единствено да гледат хубави мачове и постоянно да измислят нови тъпи скандирания.Те не ме чуваха.Точно затова преминах в Wrestling Galaxy.Федерация предавана по телевизията,гледана от цялата нация.Така мога да разпространявам своята вяра в по-голям мащаб.Хората трябва да разберат,че Господ може да ги промени към нещо по-добро.Това се отнася и за другите кечисти в компанията.Хора като Carl Johnson,които не се интересуват от нищо друго освен от себе си се нуждаят от помощ.Също така и Genesis,на който да си призная въобще не разбирам какво говори.Нито пък той разбира какво говори,нито пък публиката разбира,но все пак вика за него.Това са само двама от цяло море от неуравновесени личности-мафиоти,гангстери и така нататък.Но за Господ не е от значение какъв си,за него всички сме еднакви.Всеки може да бъде спасен,но не всички успяват.Господ дава шанс за промяна на живота и аз съм неговия посредник.Можете да приемете Божията вяра,като се разкаете и ще получите опрощение.Ако обаче не се съгласите...ще паднете...един по един и душите ви ще горят завинаги в бездните на Ада...Аз върша Божие дело и вие или сте с мен...или не сте...

След това напрегнато промо Aries взима щеката и продължава играта си,а оператора гледа да избяга колкото се може
по-бързо от него...

Edit:Понеже и аз съм атеист,това ми беше адски забавно за писане. :D

Edited by The Pain, 18 February 2010 - 15:24.

"I see a lotta fat people in the audience and I know u've paid for two seats,thank u very much!"

#97 BoRn_2B_GoD

BoRn_2B_GoD

Title Contender

• Супер Потребител

• PipPipPipPipPipPip
  • 872 posts
  • 0 thanks

Posted 18 February 2010 - 15:56

Деба, промото ти се е получило доста добре. Наистина имаше нужда от малко разяснения, особено това, че счита църквите за глупост и има малко по-различно виждане за Господ и религия. Както казах и в коментара си образът има доста възможности за вражди и истории. Последните няколко изречения определено дават добри посоки за развитие - я култ към Господ, я мъчения за невярващите. Добро.

PS: Назначен съм на работа без да знам? А пари кога? :D

Ранди "The Viper" Ортън

#98 Freddy Kruger

Freddy Kruger

Upper-mid-carder

• Потребител

• PipPipPipPip
  • 583 posts
  • 0 thanks

Posted 18 February 2010 - 17:40

Браво, страхотно промо. Най-добре измисления сегмент в образ.

Posted Image

#99 mzsphere1

mzsphere1

Jobber

• Потребител

• Pip
  • 56 posts
  • 0 thanks

Posted 19 February 2010 - 12:13

Много хубав сегмент. Добра история си си измислил! Много увлекателно написано. Евала!

Edited by mzsphere1, 19 February 2010 - 12:18.

1x WIW Tag Team Champion
Posted Image

#100 kn1gh7er

kn1gh7er

Jobber

• Потребител

• Pip
  • 4 posts
  • 0 thanks

Posted 19 February 2010 - 16:14

Good Work!

Изграждаш много добре образа на Артур. Благордник, който се мотае на кон. Само да ти кажа, че финишира ми се казва Excalibur :) . Моя мач беше добър, но според мен мача на вечерта си беше Ledg vs CJ. Наистина е леко за четене и не натоварва. Определено нещата водят към може би троен или четворен мач. Рейвън постоянно следи Дженесис, а пък след последната атака на Джонсън и унизителната загуба на Rhapsodos. Евентуално може да включиш и Ариес. И ето получава се. Не знам. Не мога да ти прочета мислите и да разбера какво смяташ да направиш. Виждам, че изграждаш Ледж като една от главните звезди на компанията: добър сегмент с Шон, чиста победа над CJ и като цяло биографията му, ме карат да мисля така. Виждам, че вече почваш да оформяш отборите. След последния ми таг мач, доста се изгаврих с Крис. Едва ли нещата ще останат така. Като цяло, това шоу беше по-добро. Все пак имаш и вече изградени, и познати на повечето потребители, звезди. Това е моят коментар по последното шоу. Надявам се да ти е харесал. :)

BWC е един от най-старите български кеч сайтове с последните новини както за World Wrestling Entertainment (WWE) и Total Nonstop Action Wrestling (TNA), така и за ROH, NJPW, NOAH, CMLL, AAA и още много други кеч федерации от целия свят. Форумът разполага с раздел за MMA, в който можете да коментирате случващото се в UFC, K-1, EliteXC и други организации за смесени бойни изкуства.

online since 2002