Jump to content

* * * * * 6 votes

WRESTLING GALAXY (G & Socki Ultimate Project)

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
89 replies to this topic

#26 Radox

Radox

Living Legend

• VIP

• PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,932 posts
  • 0 thanks

Posted 09 February 2010 - 18:51

Момчета ще ви подкрепя и ще се запиша. Ще се опитам да съм редовен в коментарите, но ... просто ви казвам да знаете, че в този форум подобно начинание е обречено на пълен провал, рано или късно ;) Знаете ли колко ЛС съм получавал за Е-феда от рода на "Човек ще чета редовно и ще коментирам винаги плсссс запиши ма!" след което въпросните "желаещи" са изчезвали безследно... Над 50% от хората, които са се записали за федерацията ви, след 1 месец няма и да си спомнят за нея. А след 2 месеца ме е страх да си помисля какво ще е положението. Тъжно е, но какво да се прави - ето например с Е-феда положението е същото. Няма почти никакви ревюта, идеи и препоръки за шоутата (като изключим Birov де). Единствената причина, поради която все още крепя Е-феда, е че ми доставя удоволствие да си пиша. Иначе имам и шоута с по 0 коментари...

Пожелавам ви успех все пак.

Posted Image

California: Хората с власт, онези които взимат решенията от една страна са гении, а от друга паметници на безхаберието.

Posted Image

#27 Y_2_J

Y_2_J

Title Contender

• Потребител

• PipPipPipPipPipPip
  • 816 posts
  • 0 thanks

Current mood: None chosen

Posted 09 February 2010 - 19:15

Не беше зле първото шоу, но някак си очаквах повече... все пак съм чел и други ваши дневници и знам, че можеше и повече. Предполагам обаче, че това се дължи на сравнително малкият ростър и малкото време - онзи ден сложихте темата, а днес вече шоу. Относно ростъра - много дебютиращи и fictional wrestlers. Ясно, че сега започвате, но все пак предисторията гласеше, че братята наследяват Кеч Империя, а някак си не ми се връзва кеч империя да няма и грам ростър. Според мен някои от имената, както и всичките fictional wrestlers, можеше съвсем спокойно да минат за хора, които и до сега са били част от компанията. То не, че щеше нещо основно да се промени, но щеше да има повече реализъм. Тук да уточня, че имаше някои добри моменти, които показаха, че някои са имали минало по между си, но не си пролича много дали това минало е в тази компания, или в някоя друга. Други неща, които не ми харесаха бяха, че първият букнат мач беше скуош и факта, че от първото шоу се описа в общи линии ситуацията в шоуто. Явно ще има фюдове Карл/Генезис, Блейд/Райдър и Х/Артур, съшо така предполагам, че Пийт може да стане лакей на Карл Джонсън, но все пак има едно "НО", което може да завърти нещата на 180о, тъй като едно шоу с няколко конфронтации не означава непременно, че карда за шоуто е букнат. Сега към по-положителната част на коментара. Имаш много уникален и увлекателен начин на писане, който придава един по-специфичен привкус на шоуто. Главната история около братята (на това шоу само един брат... май) се развива адски интересно. Интересно ми е кой е нападателя на Фокс, което си беше идеален край на opening segment-a. След това другият сегмент с Фокс също ми допадна. Последният сегмент беше интересен. Кой ли търсеше Гарвана? Дали не иска от Генезис да му помогне, да открие Prince of Darkness - Jerry Gilbert? Posted Image

2xUFC Prediction Champion
2xUniversal Prediction Champion
2xPrediction Tag Team Champion

#28 The Pain

The Pain

Main-eventer

• Потребител

• PipPipPipPipPip
  • 741 posts
  • 0 thanks

Posted 09 February 2010 - 19:58

Ами като за първо шоу си беше стабилно,но само това.Имате си оправдание за тези fiction кечисти,ростера все още е прекалено малък.По началния сегмент съдя,че Johnson и Genesis ще бъдат главните играчи през първите седмици.Нападението над Fox беше интригуващо,не мисля,че брат му го нападна обаче,твърде предсказуемо ми се струва. :D
Историята между Blade и японеца/ryder ми харесва засега,това "КАК СИ...приятел?!" мачка :D Последния мач беше най-стабилен според мен,само не ми харесва,че още на първото шоу мейн евента свършва така.Иначе другите мачове са перфектни,късички,убедил съм се,че никой не обича да чете дълги мачове.Самопо-главните мачове,като тези за титли или grudge да бъдат малко по-дълги.Не ми харесва това OMG,което се среща на няколко места,доста зле ми звучи.Друго..."цветните" образи засега много радват,харесва ми,че са адски разнообразни и интересни,което го прави и по-добре за четене,generic кечистите съкс.Както казах,стабилно първо шоу,нямам съмнение,че ще се подобри по-нататъка.Винаги началото е най-трудно.
"I see a lotta fat people in the audience and I know u've paid for two seats,thank u very much!"

#29 cskar4eto

cskar4eto

Barca fan

• Супер Потребител

• PipPipPipPip
  • 404 posts
  • 0 thanks

Posted 09 February 2010 - 20:00

Присъедниявам се към мнението на другите,че можеше повече,за реакциите в скобите и за fictional кечистите.Относно самото шоу:
-Първия сегмент беше доста добър.Пролича си,че Джонсън най-вероятно ще бъде МЕ-ър(освен ако не се издъни в овърнеса :D )и топ хийла на компанията.Образа на Дженезис е страшно добър,въпреки че не можах да разбера повечето неща,които каза,се изкефих на макс.Предполагам,че нападателят е брата на Steve-Bryan,но може би това е целта ти - всички да си мислят,че е той и след това да ни изненадаш.
-В пъривя мач на всички им беше пределно ясно,че Х ще бие - все едно някой от ECW да не бие джобър.
-Дебюта ми:Лол.Не си представях образа ми толкова...як.Справил си се чудесно с пресъздаването му и съм доволен от историята,в която си ме включил.Изглеждам като чудовище в стил Kane и изобщо...съм много доволен.
-Втория мач - като първия.Беше ми ясно,че Епъл ще победи.
-Сегмента с Епъл и Джонсън остави много въпросителни:Фюд?Тийм?Най-вероятно ще разберем в следващото шоу.Образът на Джонсън е типичен хийлски - аз съм най-добрия ще ви смачкам всичките.
-При следващия мач останах очуден,че ще уволниш някой.Е,после всичко ми се изясни.Най-вероятно на ППВ-то аз и шефа ще имаме мач срещу Блейд и Чистача.
-Сегмента с Кзибит и краля беше за фън.Още веднъж показа,че на Х образа кърти.
-Финалният сегмент остави доста въпросителни,а относно Рейвън мисля,че в едни новини бяхте споменали,че е подписал.Доста добър край на шоуто.Само не разбрах как Дженезис се е прибрал толкова рано у тях... :blink:

-Общо взето ми хареса и шоуто,и формата.Историите се развиват с пълна сила,но се усеща и липсата на хора.Все пак можеше повече.Надявам се да не стане така както каза Radox и дневника да жъне успех дълго време. :)

Edited by cskar4eto, 09 February 2010 - 20:01.

Posted Image
WWE PREDICTION CHAMPION (x2)
CURRENT WG PURE WRESTLING CHAMPION

#30 G

G

Chairman

• VIP

• PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,849 posts
  • 0 thanks

Posted 09 February 2010 - 20:21

^

Благодаря много за коментарите и основно за градивната критика. Вече си направих "notes" за много неща от които не сте останали не особено доволни и ще работя за да ги подобря! ДА основен проблем е този, че roster-ът е short и се налага да включваме fictional герои (it sux прави сте) но съм приготвил някои изненади и вече имаме новоподписани, така че очаквам този проблем да си замине тихичко след някоя друга седмица! Изчетох всичките ви коментари и си съставих една бегла представа на този етап, кои ще бъдат "големците" на бранда, кои ще бъдат в mid card-a и кои няма да бъдат пушвани чак толкова.. да очакват се и още коментари затова все още НИЩО не се знае.. просто бегла представа! Искам да благодаря и на потребители като Birov, Y_2_J, The Pain, Radox & Freddy Kruger които не участваха в шоуто или просто са в другото, но все пак намериха време и НАПИСАХА коментар.. абсолютно доволна активност като за начало, дано след като оправим някои минуси и в писането и в структурната част на дневника всички да останете доволни. Скоро очаквайте доза новини след шоуто както и други изненади.

Edited by G, 09 February 2010 - 20:23.

Posted Image

#31 Mr.3:16!

Mr.3:16!

Low-carder

• Pussy World Order

• PipPip
  • 207 posts
  • 0 thanks

Posted 09 February 2010 - 20:50

Първо да кажа, че снимката ми мачка. Представях си Markiz Sevar като Kevin Thorn (без вампирския гимик), смисъл малко по-power кечист, но определено съм доволен. Евала.

Доста неща се казаха и няма смисъл да повтарям горните потребители. Ще кажа само основните неща които ми направиха впечатление.

Първо, шоуто ми се стори доста кратко. Не знам защо така, може би защото съм свикнал с километричните шоута на соЦки. Въпреки това, шоуто е в лесен за четене формат, което си е голям плюс.

Нападението върху Steve Fox. Като цяло от това нападение може да излезе една доста добра история, стига да я продължиш и не още на следващото шоу да се разбере кой е нападателя. Предполагам че той ще е Bryan Fox, въпреки че не знам колко добра идея ще е да се започне още в началото "война" между двамата братя ( и двата бранда ).

Образа на Remus. Нещо ново и свежо. Не си представях точно така промото му, но въпреки това то беше добро. BTW, другия образ, който ми хареса и заинтригува е този на Birov. Не че има нещо общо с темата, но да го вметна.

Турнира. Добра идея е, че първо кечистите трябва да си ЗАСЛУЖАТ договор с федерацията, и чак тогава да мислят за световната титла. Разбира се, малкият ростер е проблем, но ще се преглътне. По-големия проблем ще е създаването на отборна дивизия.

И стигаме до Carl Johnson. Да, наистина му се обърна малко повече внимание, но какво от това? Той е типичният арогантен егоманиак, който има във всяка федерация. Гледам, че се е записал като twenner, но просто няма как да е "нещо по средата" с такъв образ.

Добро първо шоу, покри очакванията ми. Чакаме шоуто на СоЦки, и дебюта на Маркиз Севар!  :beer:

Posted Image

#32 mzsphere1

mzsphere1

Jobber

• Потребител

• Pip
  • 56 posts
  • 0 thanks

Posted 09 February 2010 - 21:16

Страхотно шоу, като за пътрво шоу ;]. Харесаха ми сегметите, интервютата, мачовете и всичко. Първо да кажа, че много не ми допадна мача между The Cleaner и кой беше там, непомня.. Неми хареса тази намеса.. По-добре да беше продължил мача с победа! Другите мачове бяха страхотни ;]. Като за първо шоу 7.5/10

П.С. Съжелявам за краткия коментар, но сега нямам възможност за по-голям, другия път обещавам да е по-голям..

Edited by mzsphere1, 09 February 2010 - 21:18.

1x WIW Tag Team Champion
Posted Image

#33 The LEGEND KILLER

The LEGEND KILLER

Mid-carder

• Супер Потребител

• PipPipPip
  • 321 posts
  • 0 thanks

Posted 09 February 2010 - 21:27

- Откриващият сегмент ми хареса, но и на мен ми се стори доста претрупан – телефонен разговор + излизане + побоя. Образите на Carl Johnson и Genesis Rhapsodos ми харесаха и изглежда, че те са първите 2-ма сигурни с Main Event status. Даже ми се струва, че ще са и на финала за титлата.

- Първите два мача не ми допаднаха по причината, която беше изредена няколко пъти – бяха с ясни победители, след като бяха vs fictional wrestlers. Третият пък не беше такъв и имаше лек build-up по време на шоуто, а той завърши без победител. Едва ли щеше да навреди на Max Blade да загуби след намеса на Ryder. Вярно, че The Cleaner е face, но просто можеше да бъде показан като face, въпзолзвал се от ситуацията.

- Сегментът с X и King Arthur ми допадна, тъй като от ‘кралят’ ще се получи доста добър образ. Нещо като King Booker преди години, но като face. А образа на X навсякъде рулира.. но този път БЯЛ?!

- Мисля, че две появи за Carl Johnson не са прекалено много като се има предвид, че и Genesis Rhapsodos се появи също на два пъти, като вторият изглеждаше леко нереален с тази камера в дома му, но нали е diary – Everything can happen. :)

Шоуто ми допадна като дебютно. Нямам никакви забележки засега, освен тази за мачовете, но като знам колко добре разбираш от тези работи, повечето неща ще ги оправиш със сигурност. :)

Posted Image
4x WWE Prediction Champion
4x Universal Prediction Champion (Current)

#34 Mizernik^^

Mizernik^^

Main-eventer

• Потребител

• PipPipPipPipPip
  • 604 posts
  • 0 thanks

Posted 10 February 2010 - 00:04

View PostRemus, on 09 February 2010 - 16:13, said:

~ Има две неща, които според мен трябва да се махнат.
1. Реакцията на публиката. Не е нужно да навираш в гърлата ни какво мисли публиката. Тъй като ние четем и ние сме публиката, ние трябва да решаваме кой да получава heat, кой – pops и т.н. Просто си придържай образите към този е добряк, този – скапаняк, а онзи – нещо средно. Нищо лошо няма в това да прилагаш твоето мнение каква трябва да е реакцията, но поне я сведи до ‘аплодисменти’ или ‘освирквания’, няма нужда от ‘МНОГО HEAT~!’ и ‘СМЕХ, СМЕХ’.
2. Имената на потребителите. Страшное разсейващо да си в средата на сегмент, внезапно идва ново лице, драма се покачва... и действието е спряно, защото има скоби с пояснение чий е образа. На първата страница е обяснено, не мисля, че трябва да има постоянно напомняне.

Тук определено не мога да се сългася. Описаната реакция на публиката създава някаква атмосфера, в коят можеш да си представиш, че това е реално кеч шоу. Също съм забелязал, че и Socki, и G слагат доста такива неща измежду писанията си, което според мен само им помага. И имената трябва да си останат. Не знам за какво мислиш ти по цял ден, но определено работната ми памет не съдържа кой кой е в Wrestling Galaxy. Така де, от доста помощ е...

Стигаме до възможно най-тъпата част от всеки кеч дневник - турнирът за световната титла. Тук се надявам да поразчупите работата, което вече май сте и го направили. Договори? Които не успеят да се уредят ще го карат на хонорар, явно. Типично първо шоу, леко и приятно за четене. С кеф си убих 5-10 минутки. Много странен избор за интро музика (въпреки че е една от любимите ми песни). Все пак е странно. Идеята с джобърите е добра, защото е наистина гадно да джобиш хора отначало. Вселената, която създавате определено е зарибителна и ми се размиват границите с някои елементи. Всичко главно все пак ми бие на някаква класическа японска/anime история, само че не мога да се сетя все още. Както и да е. Първото шоу ми хареса и то доста. Излязоха няколко ключови играчи, заформи се основната история, няма на какво повече да се надявам.  :happy:

Edited by Mizernik^^, 10 February 2010 - 00:08.

How do you feel about being a member of the wretched refugee, in a city paralyzed with fear?

#35 G

G

Chairman

• VIP

• 2,849 posts
  • 0 thanks

Posted 10 February 2010 - 00:26

WG
Backstage News:

- Кечистът на федерацията Daniel "Terror" Ryder (cskar4eto) е бил АРЕСТУВАН отново вчера вечерта съобщават властите в Washington D.C. Ryder може да получи сериозна присъда спрямо обвиненията идващи от репортерът Питър Мюлинс, който е подал жалба срещу кечистът за нападение със СМЪРТОНОСНО оръжие! Очаквайте ъпдейти около ситуацията.

- WWE development звездата Ledg.. трениран от Randy Savage & Ric Flair е ПОДПИСАЛ договор с WRESTLING GALAXY! Ledg ще бъде буукван в "Burning Light" брандът, където се очаква да дебютира скоро. След известният "Rated RKO Screwjob", както много хора го наричат, Ledg съобщи наскоро в интерю, че при първа възможност ще напусне WWE!

- Бившият Световен шампион в WG - Radox е преминал в брандът "Shadow Storm" след реформата се разбра днес! Докато Charles Fox бе начело на компанията, Radox бе и една от главните му звезди известен с враждите си със шефът на "Burning Light" Steve Fox (G). Radox направи наскоро следното изказване в SHOOT интервю: "Никой не харесва Steve Fox!! Мисли си, че винаги взима правилните решения, че винаги неговият начин е този който трябва да бъде взет под внимание.. никой не харесва този клоун.. НИКОЙ! Собственият му брат не го харесва.. хаха мислите си, че това е само история.. да бе!"

- Paul Phoenix (Freddy Kruger) &  Andrew D. Adams (Birov) са били зад кулисите на изминалото шоу "Burning Light". Спекулира се все още какво са правили там. По непотвърдена информация Andrew D. Adams е близък приятел с Carl Johnson (Mr. Perfect), като целта на посещението може да е била "свиждане" заради тежкия график на кечистите по принцип..

- Много суперзвезди се оплакват от backstage поведението на Carl Johnson (Mr. Perfect), като го определят като "Арогантен задник"! Иронията е, че образът му в WG е абсолютно подобие на това определение!

- "The Devout" Shawn Aries (The Pain) & Vincenzo Tiberi (Mizernik^^) са подписали договори с компанията! Shawn ще вземе участие в "Burning Light", а Tiberi в "Shadow Storm"!

- На изминалото шоу "Burning Light", The Cleaner (dbrm) & Max Blade (maxxxed) (и двамата) са се борили с леки контузии! Max лекува все още разместеното си преди месеци рамо, а The Cleaner е имал разтежение.

Edited by G, 10 February 2010 - 00:27.

Posted Image

#36 mzsphere1

mzsphere1

Jobber

• Потребител

• Pip
  • 56 posts
  • 0 thanks

Posted 10 February 2010 - 00:58

- Измислено е добре, че Daniel "Terror" Ryder  е арестуван за убийство.. Доста добре измислено.. Браво за тази новина.

- Е, това е доста добра придубивка за федерацията, а именно - Ledg..! Той (надявам се) ще донесе доста за федерацииката.

- Еми добре, че Radox се е присъединил към нас! И чувствам, че се развива добра връжда между него и Steve Fox..

- За това няма какво да коментирам ;) .. Добре е, че са приятели.

- Хаха, "Арогантен задник" :D .. Изглежда всички са се настройли срещу Carl Johnson (Mr. Perfect). Аз лично харесвам образа му. За другите не знам.

- Ето още две сигурно добри придобивки за федерация - "The Devout" Shawn Aries (The Pain) & Vincenzo Tiberi (Mizernik^^).. Дано да вложат усилия за тази федерация..

- Еее, жалко, че имат конрузия.. The Cleaner ме кефи. А именно, ние с dbrm сме fr. в реалния живот ;].

П.П Ако на някой му е чудно защо коментирам News - Еми просто няма какво да правя ;).
btw Кога ще е Shadow Storm ?

Edited by mzsphere1, 10 February 2010 - 01:03.

1x WIW Tag Team Champion
Posted Image

#37 Mr.Perfect

Mr.Perfect

Upper-mid-carder

• Потребител

• PipPipPipPip
  • 566 posts
  • 0 thanks

Posted 10 February 2010 - 01:45

Такааа....Ще драсна няколко реда да за кажа някои неща ,но доста хора са го направили преди мене и не искам да се повтарям.
Като за начало солидно шоу да ,не беше зле ,обаче очаквах речта на Steve Fox да бъде по-дълга.Мачовете ,ами мачовете по-скоро ми се сториха в леко indy стил или като от ранните години на TNA.Едно нещо има което леко ме подразни ,и това е че номерираш сегментите.ДДЗ...имам си някакво чувство че играя ewr.
Този път ще ме извините но ,бих искал да обърна внимание върху своя образ.Мисля че направих грешка при самото описание което пратих на Socki.Аз имах предвид че образът Carl Johnson e същият този който беше в GCW.Това беше с цел да вкарам утвърден играч в този дневник ,който щеше да се хвали на ляво на дясно че е бивш световен шампион и щеще да шитва провалилата се федерация на Сър Дедо Джери.Просо обаче се опитах да направя няколко корекции в самия образ ,финишъра и самите движения.Обаче както казвам ,явно направих грешка в описанието и за ОБРАЗ ,писах че промотата ми искам да са в стил Jericho а не това че той ми е идол.Мисля че трябваше да направя както повечето други.С една кратка история от типа:"След като федерацията GCW фалира ,Johnson се примества да живее в Канада и да обогатява арсенала си от умения ,като тренира в известната школа на еди кой си.След няколко месеца прекарани като unemployment wrestler ,никоя от големите кеч компании не му предлата договор ,докато не бива пожелан от сем. Fox"
Съжелявам че този път обърнах внимание само за себе ,но обещавам че за следващите седмици ще се реванширам.
Team Take It :
  "Dicks to Pussies"

#38 Petioo09

Petioo09

Mid-carder

• Супер Потребител

• PipPipPip
  • 375 posts
  • 0 thanks

Posted 10 February 2010 - 09:05

Много добре измислени новини!Този дневник със сигурност ще пожъне успех,щом като се записват повече и повече хора.

Posted Image

#39 X-fear

X-fear

Jobber

• Потребител

• Pip
  • 23 posts
  • 0 thanks

Posted 10 February 2010 - 19:26

хора,мога да ви кажа само едно...БРАВО!!!Много добре сте се справили с новините (доста интересни),а и шоуто беше на ниво(очакваше се  :D )хареса ми това,че ползвате гифове.Не съм добър коментатор,но все пак ще мога да пива по един два реда на седмица :D .
П.С.Снимката която сте ми сложили е много добра.

Edited by X-fear, 10 February 2010 - 19:30.

Posted Image
Photoshop maniac!
     Sportal.bg:                                        

Mislq da si obrasna topkite vie kak mislite dali 6te me sarbi posle ??

#40 Xzibit

Xzibit

Title Contender

• Потребител

• PipPipPipPipPipPip
  • 770 posts
  • 0 thanks

Posted 10 February 2010 - 19:51

Усещам мощното джобене в Shadow Storm... Radoxa ще скушва там. Дали  е възможно поради враждата си с 'добрия' Fox, Соцки да го 'заобича' и мощен пуш ? Виждам връзки :(...
Честито на новите 'кечисти'... мисля, че Ледж ще е един от големите в компанията... А и отново се потвърждават предположенията на доста хора, че Карл Джонсън ще е топ хийла в Burning Light... още доста отделено време за него, само да не стане твърде много...
3xTNA prediction champion 3xWWE prediction champion 1xUniversal champion 6xPrediction tag team champion

#41 kn1gh7er

kn1gh7er

Jobber

• Потребител

• Pip
  • 4 posts
  • 0 thanks

Posted 10 February 2010 - 20:42

Като за първо шоу горе-доло ми хареса. Нямах мач, но за сметка на това промото ми хареса. Образът на аристократ, който се придвижва с кон е добър. Това, че имаме един сегмент с X не значи, че 100% ще имаме вражда. Ще видим... Първите два мача не бяха кой знае колко добри, но ставаха. Напълно ясно беше, че истинските потребители ще победят. Майн Евента беше супер. Единствено не ми хареса как завърши - с No Contest. Началният беше добър. Изглежда, че ще имаме вражда между Carl и Remus. Мистериозната атака над Steve Fox беше интересна както и последвалия сегмент в офиса му. Финалният сегмент също ми хареса и мога да очаквам всичко. Ако го развиеш добре ще бъде много интересно.

Edited by kn1gh7er, 10 February 2010 - 20:45.

#42 G

G

Chairman

• VIP

• 2,849 posts
  • 0 thanks

Posted 10 February 2010 - 22:02

WRESTLING GALAXY Posters

- Компанията представи на пресконференция постери за първите две ППВ-та "Stairway to Heaven" (Burning Light) & "Dark Rising" (Shadow Storm). Информация покрай възможни мачове, както и евентуални звезди които може да вземат участие НЕ беше представена! Като цяло пресконференцията наблегна на няколко live show-та които ще се състоят в Англия & Мексико през близките месеци и разбира се кулминацията бе представянето на постерите, изглеждащи така:

"Stairway to Heaven"
Posted Image

"Dark Rising"
Posted Image

- Датите на ППВ-тата са все още неизвестни!

Edited by G, 10 February 2010 - 22:02.

Posted Image

#43 cskar4eto

cskar4eto

Barca fan

• Супер Потребител

• PipPipPipPip
  • 404 posts
  • 0 thanks

Posted 10 February 2010 - 22:08

Искам да се присъединя към Mr.Perfect.Това с номерацията на сегментите е доста гадно.Те пак могат да се открояват и без тези дразнещи цифрички в началото.
Все повече и повече се убеждавам,че образа ми кърти.Да внимава,тоя,репортерчето,че... :D Доволен съм,че доста хора се записват.Както е казал Мечо Пух:"Колкото повече,толкова повече." :)Относно постерите:Доста са добри и идеално се вписват в концепцията и на двата бранда.Предполагам,че и занапред ще е така,а тези,които ще бъдат за двата бранда ще е нещо като логото на федерацията - Light vs. Darkness.

Posted Image
WWE PREDICTION CHAMPION (x2)
CURRENT WG PURE WRESTLING CHAMPION

#44 mzsphere1

mzsphere1

Jobber

• Потребител

• Pip
  • 56 posts
  • 0 thanks

Posted 10 February 2010 - 22:17

Постерите са хубави е ;) ..
1x WIW Tag Team Champion
Posted Image

#45 Chris_Jericho

Chris_Jericho

The Heartbreak Kid

• Акционер

• PipPipPip
  • 323 posts
  • 0 thanks

Posted 10 February 2010 - 22:52

И двата постера ми харесват.Първият, защото си пасва отлчно с името, а вторият заради цветовете и готиния шрифт. :beer:

Posted Image

#46 Radox

Radox

Living Legend

• VIP

• PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,932 posts
  • 0 thanks

Posted 10 February 2010 - 22:57

Добри са постерчетата ;) Доста ми харесва как се оптивате да подчертаете контраста между "светлото" и "тъмното" шоу ;)

Posted Image

California: Хората с власт, онези които взимат решенията от една страна са гении, а от друга паметници на безхаберието.

Posted Image

#47 strij

strij

Upper-mid-carder

• Потребител

• PipPipPipPip
  • 462 posts
  • 0 thanks

Posted 11 February 2010 - 00:03

Брей, явно системата с overness-a явно наистина има доста голям успех поне засега. Или може би се дължи на тва, че дневника все още е нов. При всички положения ви пожелавам интересът да се запази, а не да отшуми след време както по принцип става. В този ред на мисли най-много ме е яд за GCW, където тъкмо беше станало още по-интересно и изведнъж по незнайни за мен причини интересът спадна и логично го спряхте... Иначе, досега нямах възможност да се запиша и да коментирам, тъй като днес имах много гаден изпит, но вече се записах и ще следя. И искам пуш поне колкото в GCW :D
За самото шоу и аз съм на мнението на повечето - добро шоу, но има още какво да се желае. Очертава се да е интересна битката между доброто и злото, като е почти очевидно, че поръчителят на нападението на добрия Fox е злия. Не бих се учудил дори ако е замесен и във влошаването на състоянието на бащата. Все пак се надявам на нещо по-завъртяно тук и да има изненади.
И на мен идеята с fictional кечистите не ми допада особено, тъй като е ясно предварително кой ще спечели, но явно няма друг начин. А и самата схема нещо не е много ясна - как така само 8 ще получат договор... Друго, което според мен не ми се връзва много - самата концепция. Уж голяма компания с дългогодишни традиции, а няма ростер... От друга страна пък наистина е прекалено тривиално отново да се почне с това, че на шефа не му харесва как се развива кеч-бизнеса и решава да си направи собствена компания както на него му харесва.
И пак се отплеснах... та за шоуто - наистина Carl Johnson се откроява засега. Образа на Ремус е доста интересен и нетрадиционен... харесва ми. За Кзибит... абе само на мен ли това

Xzibit (Излизайки от залата с две к*чки и поглеждайки Arthur..)
ми изглежда дооста странно, но явно това ще се връзва с образа му на бял негър :D
Други препоръки или мнения засега нямам... а и все още това е първото шоу, така че много малко неща са ясни отсега. Все пак много интереен ще ми бъде контрастът на стиловете на двамата, особено като гледам кратките описания на мачовете на G с километричните такива на Socki, ако съдя по предишните му дневници, ще видим тук дали ще е така. Както и да е, и двата начина на писане си имат плюсове и минуси, важното е историите да са интересни и най-вече да има активност.
WG Shadow World Heavyweight Champion

#48 Petioo09

Petioo09

Mid-carder

• Супер Потребител

• PipPipPip
  • 375 posts
  • 0 thanks

Posted 11 February 2010 - 09:48

Постерите също са на ниво.Връзват се със заглавията на PPV-тата.Графиката и шрифта са отлични.

Posted Image

#49 ShwN

ShwN

Main-eventer

• Pussy World Order

• PipPipPipPipPip
  • 643 posts
  • 0 thanks

Posted 11 February 2010 - 13:53

Много добри логота,браво.Майсторски направени и двете са с добре реализирани идеи.И имената съвпадат точно с логотата.

Posted Image

#50 G

G

Chairman

• VIP

• 2,849 posts
  • 0 thanks

Posted 11 February 2010 - 15:34

WRESTLING GALAXY NEWS

BREAKING NEWS: Най-голямата Independent Компания в света, водена от "Архитектът" - WIW е подписала споразумение тип "talent exchange" със собствениците на WRESTLING GALAXY - Steve Fox (G) & Bryan Fox (s0cKi)! На този етап няма уточнения по сделката и нейните мащаби, но ситуацията ще се следи за update-и!

- Добавени са имена и информация за нови PPV-та на компанията на главният сайт (първото и второто мнение от дневника).

- На главният сайт на компанията "WRESTLING GALAXY" са добавени снимки и bio-та на нови лица. Дали след "Реформата" няма да видим още нови кечисти в WG?

- Относно "Реформата", много фенове на WG бяха шокирани от напускането на главни звезди и изчезването на други. Но и в интервюта се спомена, че след като братята Fox вземат контрол над компанията, стари лица ще си заминат и МНОГО нови ще дойдат на тяхно място, с малки изключения!

- Scout-ове на TNA са били на live show на компанията в Chicago!

- Bryan Fox (s0cKi) иронично каза в интервю няколко дни след завръщането на WG следното: "Бе не ме занимавайте с дати.. очаквайте най-великото творение в кеча "Shadow Storm" през weekend-а.. къде, защо и кога само лоялните фенове ще разберат!". Какво ли има предвид с това си изказване Fox не е ясно, но НАИСТИНА още обявена дата за изданието на Shadow Storm няма нито от телевизията нито от сайта на WG?

- Както знаете кечистът на "Burning Light", Daniel Ryder (cskar4eto) бе обвинен в ОПИТ за убийство! Въпреки, че адвокатският екип на WG спечели делото, са намерени в процеса доказателства по предишно дело пак срещу Ryder! На този етап се знае само, че има голяма вероятност той да бъде екстрадиран в България ако просъществува такова конституционално и правно решение!

- Radox е "нахранил" Steve Fox в още едно интервю вчера. Radox е казал следното по адрес на Steve: "Оф всеки ме пита за Фокс... какво ме *beep* малкия Фокс?.. Аз работя за големият Фокс и това е единственото нещо което има значение! Бъдещето на Radox има значение!!"

Edited by G, 11 February 2010 - 15:53.

Posted Image

BWC е един от най-старите български кеч сайтове с последните новини както за World Wrestling Entertainment (WWE) и Total Nonstop Action Wrestling (TNA), така и за ROH, NJPW, NOAH, CMLL, AAA и още много други кеч федерации от целия свят. Форумът разполага с раздел за MMA, в който можете да коментирате случващото се в UFC, K-1, EliteXC и други организации за смесени бойни изкуства.

online since 2002