Jump to content

* * * * * 6 votes

WRESTLING GALAXY (G & Socki Ultimate Project)

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
89 replies to this topic

#51 Petioo09

Petioo09

Mid-carder

• Супер Потребител

• PipPipPip
  • 375 posts
  • 0 thanks

Current mood: None chosen

Posted 11 February 2010 - 15:54

Много добре оформяте новините.

Edited by Petioo09, 28 March 2010 - 11:02.

Posted Image

#52 X-fear

X-fear

Jobber

• Потребител

• Pip
  • 23 posts
  • 0 thanks

Posted 11 February 2010 - 19:06

Хъммм,интересни новини...
Ето и моят коментар за новините:
-Дано се изясни ситуацията по-бързо.
-Няма ли да има PPV през Януари?
-Много добри снимки(пасват идеално на всеки,btw пича на моята даже прилича леко на мен :D ).
-Очаквам да видя новите лица.

Edited by X-fear, 11 February 2010 - 19:07.

Posted Image
Photoshop maniac!
     Sportal.bg:                                        

Mislq da si obrasna topkite vie kak mislite dali 6te me sarbi posle ??

#53 Xzibit

Xzibit

Title Contender

• Потребител

• PipPipPipPipPipPip
  • 770 posts
  • 0 thanks

Posted 11 February 2010 - 19:54

View PostPetioo09, on 11 February 2010 - 15:54, said:

Много майсторски ги оформяте новините!
Пич.. не, че нещо, ама ако след всяка новина пускаш по-малък и некадърен коментар, едва ли ще получиш така желания пуш......
3xTNA prediction champion 3xWWE prediction champion 1xUniversal champion 6xPrediction tag team champion

#54 mzsphere1

mzsphere1

Jobber

• Потребител

• Pip
  • 56 posts
  • 0 thanks

Posted 11 February 2010 - 20:16

- Еми Вие си решавете. Тази ситуация лично за мен , незнам как да я коментирам.. Ама найстина дано да се изяснят нещата по-бързо. :D

- Имената на турнирите ми направиха впечатление ;) . Добре сте ги измислили. (Тук много незнам какво да кажа..)

- Охоо, охоо.. Добре. Хубаво е да идват нови таланти, но е гадно, че стари се махат. Демек който развиват цялата игра ;] .

- TNA не ме интерисуват много.. да правят каквото щат.

- Добре.. s0cki може да е измислил нещо величествено.. надявам се поне де. Дано да е скоро Shadow Storm, защото с нетърпение всеки ден го чакам. :)

- Ryder голяма мутра.. Избил цяла мафия :D . Не шегувам се. Дано историята се развие на добре.

-  Силно изказване от страна на Radox.. И доста самоуверено. ;]

1x WIW Tag Team Champion
Posted Image

#55 Socki

Socki

The Kingslayer

• Акционер

• PipPip
  • 157 posts
  • 0 thanks

Posted 13 February 2010 - 22:52

Every light.. has it's shadow!

Posted Image

Намираме се в препълнената зала за първото в историята шоу "Shadow Storm"! На арената е тъмно, няма никакви пищни пироефекти и фойерверки, с които да се отбележи едно ново начало. Все пак осветлението е достатъчно, за да се вижда какво става, а след секунди започва и музиката на ГМ-ът на шоуто Bryan "Shadow" Fox! Публиката го привества със силни освирквания, а Bryan слиза по рампата облечен със своята дреха наподобяваща роба и със качулка на главата, а лицето му е непроницаемо. Качва се на изцяло черния ринг и сваля качулката си, след което се оглежда с мрачно изражение, а в това време му подават и микрофон.

Bryan Fox
- Глупаци. Освирквате ме, мразите ме, но въпреки това сте препълнили залата, за да видите най-великото шоу в историята на този спорт. Колко сте жалки.. Не ми е приятно да съм тук и да говоря на недостойни души като вас, но все пак ще кажа няколко думи. Преди всичко нека поговоря за ситуацията около моят "мил" баща. Charles.. като малък ти се възхищавах, гордеех се с теб и това, което постигна в живота. Правех всичко по силите си, за да те впечатля и да спечеля благоволението и признателността ти. Но какво получих в замяна? НИЩО! НЕ ПОЛУЧИХ НИЩО! От моментът, в който загубих от Него, ти ме изолира, затвори ме в една малка част от съзнанието си и никога повече не отвори тази врата. Но дори преди тази загуба си личеше как ти имаш изявен фаворит. И това не бях аз. Ето защо мога да ти кажа само едно: радвам се, че си на легло, радвам се, че не можеш да се движиш от болки, радвам се, че ти е трудно да говориш. И се надявам никога повече да не те видя!! И все пак аз получих част от компанията. ЕДНА ЧАСТ! Трябваше да получа цялата компания, защото по закон и право съм твой наследник като по-възрастен син! Но въпреки това получих само половината. Но няма значение, аз ще покажа на теб, на Него и на целия свят, че ти сбърка като не избра да подкрепяш мен и ще издигна това ново шоу до висоти. А след това сянката му ще се спусне и ще покрие цялото Wrestling Galaxy, а след това и целият кеч бизнес!

Ако до този момент е имало хора сред тълпата, които все пак са подкрепяли Bryan Fox, то след това изказване вече няма и следа от тях и всички го засипват с омраза. Fox се усмихва злобно и продължава:

Bryan Fox
- А сега да поговорим за другият важен въпрос (обръща се към рампата). Искам всички кечисти, които са зад кулисите веднага да слязат тук, за да им кажа няколко приказки. И побързайте, защото никак не обичам да чакам!

Минават няколко секунди и действително по рампата се спускат почти всички от ростъра на Shadow Storm както и някои от представителите на WIW. В крайна сметка всички се струпват пред ринга и зачакват.

Bryan Fox
- Така. Някои от вас имат договор със "Shadow Storm", други нямат, а трети са гости от друга федерация. Но на всички искам да им е ясно едно: ако ме впечатлите в следващите седмици ще ви дам възможност за изява. Ако не.. няма да се поколебая да ви изритам завинаги! Също така да сме наясно.. аз нямам любимци и фаворити, които да подкрепям. Така че си спестете мазните приказки и опити да ме спечелите, защото единственото нещо, което можете да си спечелите е еднопосочен билет за изхода от залата! За мен вие всички сте равни - вие сте просто вещи, които аз смятам да използвам, за да направя това шоу велико. А знаете какво става с непотребните вещи - те биват потъпкани и изхвърлени. Така че се считайте за предупредени. Относно Световната титла - ще обмисля какво да правя и ще съобщя решението си в края на това шоу. Дотогава имам само две думи за вас: Впечатлете ме!

Fox е на път да си тръгне, но в този момент на ринга се качва бившият политик Andrew D. Adams (Birov), който също е с микрофон в ръка и изглежда сурово Bryan.

Andrew Adams
- Едно подобно изказване по мой адрес би ти струвало главата при нормални обстоятелства, но този път няма да направя тази грешка и да действам импулсивно. ПЕТ ГОДИНИ! Пет години трябваше да се крия и да бягам от грешките си. Но един ден казах СТИГА. Осъзнах, че всъщност не ме интересува какво мислят тези плиткоумни хора за мен. Да, бях преуспяващ политик. Да, бях една от най-харизматичните личности в световен мащаб. Да, имах всичко. Но това ми беше отнето заради един нелеп инцидент и на мен вече ми писна да се връщам към това! Това е и причината да дойда тук, видях добра възможност, видях шанс отново да се издигна до върха, на който бях сякаш преди цяла вечност! Всички тези подигравки и обиди, които понесох през изминалите години ме направиха по-силен, по-кръвожаден, по-опасен! И затова искам да използвам този момент и да се обърна към всички вас (поглежда към останалите от ростъра с побъркано изражение). Именно аз ще съм човекът, с чието име ще се асоциира този бранд от този миг нататък. Вие може да се опитате да ме опровергаете.. о, моля ви опитайте.. защото за мен няма да има нищо по-сладко от това да счупя крехките ви вратлета едно по едно!

Adams пуска микрофона и започва да се смее злобно, а в това време на ринга се качва Markiz Sevar (Mr.3:16!), който е облечен във своята благодорническа роба и самото му излъчване е като на важна особа. Той поглежда към Bryan Fox, който стои със скръстени ръце в ъгъла и наблюдава, а после се обръща към A.D.A.

Markiz Sevar
- Г-н Fox, ако благоволите, вашата нова и безценна придобивка Markiz Sevar ще премахне този лунатик от ринга, за да може да бъде отделено подобаващо време за самия него. Но преди това.. г-н Adams вие като бивш политик най-вероятно знаете, че подобно отношение няма да ви донесе нищо добро. А и приемете ГОЛАТА истина. Вие бяхте хванат със свалени гащи, буквално, и сега сте един безполезен и мръсен бандит, също като всички останали около този ринг, в залата, а и пред телевизорите вкъщи. Истината е, че вие всички нямате място в същата галактика, в която е Markiz Sevar. Защо? Защото във вените ми тече благородническа и ЧИСТА кръв.. нещо, което трудно би се казало за вас Г-н Adams.

Двамата пристъпват един към друг, но в този миг в залата избухва Trapt - Headstrong и по рампата с бърза крачка притичва Jack Spades (strij)! Той минава през насъбралите се кечисти и се вмъква на ринга с микрофон в ръка.

Jack Spades
- Уоу, малко закъснях момчета. Ъм.. така като гледам май от бързане съм объркал сградата. Аз търся кеч шоуто "Shadow Storm", а това тук ми прилича повече на бал с маски? Ето имаме си Голямата стъпка с малкия мозък (знак към Adams), имаме и Зоро (знак към Sevar). Супер.. а тук в ъгъла се е скрило и едно мишле, което май е доста срамежливо (посочва Bryan Fox, който в отговор сваля качулката си и пристъпва напред гледайки предизвикателно). Оу.. ама това бил самият шеф. Сори, шефче не те познах, просто очаквах новият ни.. лидер да бъде малко по-представителен в първата си поява, а не да носи някакъв анцунг. Както и да е, искам само да ви споделя, че нито един от вас двамата, а и от всички в ростъра, няма да грее по-ярко от мен в тази федерация. Бъдете сигурни в това!

В този момент обаче на ринга започват да се качват все повече кечисти като всеки претендира за нещо и се опитва да вземе думата и да изпъкне пред шефа Bryan Fox, който пък усеща накъде вървят работите и се измъква от ринга. И действително след броени секунди хората на ринга вече започват да се бутат и в крайна сметка избухва неконтролируем brawl! Още в първите минути на новото шоу вече се налага намесата на цялата охрана в залата, която с много усилия успява да разтърве налагащите се на ринга хора.

*** Commercials ***

Posted Image vs. No Image
----------------------------------------------------------
The Havoc (ShwN) vs. El Hijo del Roca (WIW)
-------------------------------------------------------------

В първият мач на вечерта ще се срещнат двама мексиканци! Или поне мексиканец и половина. Пръв излиза обвързаният с договор към WG The Havoc, а след него по рампата се спуска и едрият и мускулест представител на WIW Еl Hijo del Roca, който е от американски произход, но въпреки това е с дрехи на luchador. Гонгът бие и двамата се вкопчват като Havoc бързо се измъква и се засилва от въжетата, след което се шмугва между краката на противника си и се озовава зад него и веднага му забива Dropkick в гърба. El Hijo del Roca отскача в ъгъла, а противникът му се засилва към него, но Roca го посреща с лакът в лицето последван и от бърз Body Slam. Roca понечва да се покатери на въжетата, но бързо се отказва от тази мисъл! Той подхваща противника си, но е преобърнат в Small Package. едно...две... неуспех! Двамата стават на крака като по-дребният Havoc очаквано е пръв и изненадва едрият си противник със серия от ритници в коленете. Той го хваща през кръста и опитва да го тръшне с German Suplex, но El Hijo се оказва прекалено тежък и наняса няколко удара в тялото на Havoc, с които се освобождава. Той го хваща за врата и понечва да го изхвърли от ринга, но Havoc се задържа от външната страна и се хвърля обратно със Slingshot Crossbody! Но и това води до near-fall. Havoc се изправя ловко и тръшва съперника си с Neckbreaker, след което се покачва на въжетата и прави от там Frogsplash.. но El Hiji del Roca се отмества в последния момент. Той се възползва и нанизва Hammerlock Suplex, след което отново отива до въжетата и започва несигурно да се катери. Той бавно се добира до второто въже, но отново се отказва! Що за лучадор се страхува да се качи на въжетата?! Това забавяне позволява на The Havoc да се съвземе и той изненадва противника си с ритник в корема... и Havoc Cutter!!

Posted Image

Едно...Две....Три! Победител в първият мач в историята на "Shadow Storm" е The Havoc! Публиката го аплодира, а той позира за кратко, след което се обръща към противника си и му помага да се изправи. Двамата стисват ръцете си в средата на ринга, с което си спечелват още овации.

Winner: The Havoc via pinfall (4:42)

Зад кулисите сме, където са показани маскираният Jack "Razor" Cage (jerichoholic) и впечатляващият, мускулест The Destroyer (mzsphere).

Jack Cage
- Jack Cage е името ми. Запомнете го добре, защото чухте какво каза Bryan Fox. Тъй като аз винаги имам план за действие, вече съм измислил как да впечатля шефа. И то не само чрез физически способности на ринга.. а аз имам и някои други скрити възможности, в което ще се убедите с времето. The Destroyer, имаме отборен мач по-късно. Не те познавам, но ми стига да знам, че си огромен изрод, който може да ми пази гърба докато задействам магията си и накарам противниците ни да ни паднат в краката! Само внимавай да не прецакаш нещо, защото това е моят шанс!

The Destroyer само изглежда Jack Cage и кимва бавно, а маскираният се усмихва доволно.

*** Главният мач за тази вечер е вече ясен -- Jack Spades (strij) ще се изправи срещу Markiz Sevar (Mr.3:16!)!! ***

Пренасяме се при един от входовете на сградата, където виждаме как в залата пристига The Last Dragon (X-Fear)! Той е със своя сак на рамо и се спира на вратата оглеждайки сградата удивено. При него идва backstage репортер, който го запитва как се чувства в първия си ден на работа в mainstream компания..

The Last Dragon
- Много различни чувства препускат през съзнанието ми. Щастлив и развълнуван съм, но също така и малко притеснен. Сякаш беше вчера, когато си седях вкъщи и се радвах на своите кеч любимци по телевизията, които ме мотивираха да преследвам мечтата си и след много труд успях да се добера до първата си сериозна кеч федерация. Сигурен съм, че ме очакват много приятни мигове на работа в тази компания. Идвам като оптимист и съм уверен, че и другите момчета ще ме посрещнат с добро и ще ми помогнат да се развивам.

В този миг обаче до Dragon пристъпва Paul Phoenix (Freddy Kruger), който определено не изглежда добродушно настроен!

Paul Phoenix
- Къв си ти бе? Някакъв хлапак, прави първи стъпки в тоя спорт и вече цялото внимание е върху него? Няма да я бъде тая! Никой няма да отнема светлината на прожекторите от мен! Знаеш ли кой съм аз, момче? Аз съм един от най-жестоките и брутални бойци във света! Толкова съм опасен и добър, че нещастниците ме прогониха завинаги и ме лишиха от възможността да унищожавам такива аматьори като теб! Е, за твое съжаление аз съм тук, в Wrestling Galaxy, където съм подписал договор, че не понасям отговорност за никакви травми нанесени от мен върху вас, келешчетата. И така, новако, какво ще кажеш ти да си първата жертва на Paul Phoenix? Искаш ли да имаш честта да задоволиш жаждата ми за кръв? Предизвиквам те на мач още на следващото шоу и смятам да направя кариерата ти по-кратка отколкото си очаквал!

The Last Dragon успява да промълви "Виж, не искам проблеми..", но веднага след това Paul Phoenix изръмжава яростно и изблъсква Dragon в гърдите. Той залита назад.. и се блъска в някакъв костюмиран мъж. Камерата показва лицето му.. и това е Radox! Бившата звезда на WG повдига леко очилата си, изглежда Dragon и Paul Phoenix и казва "И двамата имате късмет, че имам по-важна работа за вършене от това да се занимавам с някакви отрепки." Radox изтупва костюма си и продължава по коридора, а през това време идват няколко охранители, които охлаждат страстите и съобщават на Paul Phoenix и Last Dragon, че имат изрични заповеди от Bryan Fox да предотвратят още мелета тази вечер и че двамата трябва да почакат до следващото шоу.

Камерата ни пренася в мрачният офис на Bryan "Shadow" Fox. ГМ-ът е седнал на висок стол зад бюрото си, а в стаята има минимално осветление, от което лицето му остава в тъмнината. В този момент телефонът му иззвънява и Bryan се показва от сянката натискайки бутона, а ние чуваме глас: "Сър.. отново е Той, търси ви за пореден път. Да му кажа ли отново, че не желаете да разговаряте?" Bryan поглежда към камерата и отвръща "Не, свържете го. Нека целият свят да чуе първият ни разговор от близо година."

Steve Fox
- BRYAN! Вече няколко дни се опитвам да се свържа и всеки твой отказ да говориш с мен само потвърждава вината ти! Знам, че ти стоиш зад атаката над мен на "Burning Light" и не си прави труда да отричаш. Писна ми от завистта ти и манията ти да бъдеш по-добър от мен. Едно е да говориш против мен, но да ме нападаш в гръб в един от най-важните мигове в живота ми и да проваляш моят момент? Вече прекрачи всякакви граници!

Bryan Fox (с тих и спокоен глас)
- Свърши ли? Ако трябва да съм честен, изобщо не съм си правил труда да гледам жалкото ти предаване и нямам никаква представа за какво говориш. Макар че признавам, че ме заинтригува и може да му хвърля едно око, колкото да видя как някой те е поставил на мястото ти - пребит на земята. Относно жалките ти обвинения.. ако аз реша да те нападам, ще го направя директно, очи в очи, за да виждаш точно какво те връхлита преди да изгубиш съзнание. А сега, ако нямаш някакви други глупости, с които да ме занимаваш.. имам да ръководя шоу.

Steve Fox
- Не си мисли, че просто ще повярвам на думите ти. Ще разследвам цялата тази ситуация и ако всичко ме отведе до теб ще има сериозни последствия! Разбра ли ме, Bryan?

Вместо да отговори, Bryan Fox просто изключва телефона и се завърта на стола си с гръб към камерата без да издава нищо.

Posted ImagePosted Image vs. No Image
------------------------------------------------------------------------------
Jack "Razor" Cage (jerichoholic) & The Destroyer (mzsphere) vs. RUIN & James Luck (WIW)
---------------------------------------------------------------------------------

Представителите на Shadow Storm излизат заедно по рампата като Jack Cage не спира да се оглежда и да се опитва да изпъкне, а Destroyer просто върви напред с безиразно изражение. След тях излизат и противниците от WIW и мачът започва! Jack Cage ясно заявява, че иска да започне мача, а срещу него е James Luck. Двамата започват да се обикалят и Luck понечва да нападне противника си, който обаче избягва и отива в ъгъла скривайки се между въжетата. Съдията ги разделя и те отново застават един срещу друг в средата на ринга. Сключват схватка и James Luck бързо натиква противника си в ъгъла, но там той отново се скрива между въжетата и реферът отново ги разделя, а всички в залата започват да се изнервят и да освиркват. Jack Cage използва раздразнението на противника си и се опитва да го изненада с внезапен Shoulder Block, но James Luck го усеща и го смазва с Clothestine, след което го тръшва със Snap DDT! Той му наняса няколко ритника и се сменя с партньора си, който директно атакува Cage и го просва със Side Slam последван от Elbow Drop от място, но Jack се повдига навреме. RUIN опитва да го сграбчи за краката, но "Razor" го изритва и се хвърля към ъгъла си сменяйки се със своя партньор. The Destroyer връхлита на ринга и смазвa RUIN с lariat, а после нанизва и ритник на James Luck, който се строполява извън ринга. Destroyer издебва RUIN и го просва с Belly-to-back suplex, а след това го тръшва и с мощно Double Underhook DDT! Едно...две... James Luck спира броенето. The Destroyer се вбесява от това и опитва да улови Luck, който обаче се изплъзва, а Destroyer застава до въжетата и сипе закани по негов адрес, но в това време RUIN се съвзема и го поваля в гръб, след което го тръшва с Inverted DDT, а след това прави нова вариация - Fisherman DDT! Той започва да се катери по въжетата и сигнализира, че ще опита Shooting Star Press! Но когато стига до върха той спира на място и лицето му пребледнява. Когато вижда това Jack Cage започва да прави някакви странни движения с ръце и да ръкомаха към противника си, който пък се хваща за главата и слиза от въжетата, нещо очевидно не е наред с него. В това време The Destroyer се съвзема, а Jack "Razor" Cage прави blind tag и се нахвърля върху RUIN заключвайки Eternal Slumber! RUIN очевидно е в безсъзнание и съдията вижда това давайки победата с предаване за отбора на Jack Cage и The Destroyer! Публиката и The Destroyer недоумяват докато Jack Cage щастливо вдига ръце и се изнизва от ринга докато лекари се намесват и изнасят RUIN от ринга.

Winners: Jack "Razor" Cage & The Destroyer via submission (5:43)

*** Commercials ***

След рекламите пред камерата зад кулисите е застанал изискано облечен мъж с пура в уста, който може да е само Vincenzo Tiberi (Mizernik^^)

Vincenzo Tiberi
- Забелязах, че тази вечер всички говорят за себе си и за това как ще бъдат главното лице на компанията, но аз няма да си губя времето в празни приказки. Винаги съм действал вместо да говоря, макар че признавам, че това понякога ми е навличало и неприятности. Но когато стигнах до дъното и бях отчаян, когато гърбът му опря до стената.. се появи Фамилията! Тя ме извади от калта и направи нов човек от мен. Фамилията плати моите дългове и ме спаси от сигурна смърт и затова ще им бъда завинаги задължен. Но какво правя в кеча? Колкото и да съм благодарен на Фамилията, не мога да отрека, че има и някои обезпокоителни неща. Откакто платиха дълговете ми те ме нагърбват с някои доста.. мръсни задачи. В началото вършех всичко без въпроси, но напоследък започнах да се запитвам "това аз ли съм всъщност?". Според мен дългът ми отдавна е платен, но въпреки това те ме карат да върша мръсната им работа и аз реших, че трябва да направя нещо. Подписах договор със "Shadow Storm", за да се измъкна и правя всичко по силите си да вляза в правия път, но не е лесно да се откъсна от миналото си и влиянието, което Фамилията има над мен. Въпреки всичко ще направя каквото е по силите ми, за да си докажа, че мога да се променя и започвам още от следващата седмица.

Vincenzo си тръгва, а камерата се отмества леко встрани, където виждаме как в сенките Jerry Gilbert (Y_2_J) стои и наблюдава!

Отново е показан офиса на Bryan Fox, който е на стола си с гръб към вратата. Тя бавно се отваря и в стаята влиза някой..

Bryan Fox (обръщайки се)
- Очаквах те, Radox.

Radox
- Fox, въпреки обстоятелствата, с теб никога не сме били приятели. Но въпреки това трябва да поговорим за..

Bryan Fox обаче прекъсва Radox като вдига рязко ръка, след което прави красноречив знак към режисьора, а Radox го изблъсква грубо от стаята и затръшва вратата...

Posted Image vs. Posted Image
----------------------------------------------------------------------------
Markiz Sevar (Mr.3:16) vs. Jack Spades (strij)
-------------------------------------------------------------------------------

Пръв излиза напереният Markiz Sevar, който обира освиркванията на тълпата. Той сваля робата си и се подготвя за бой, а след малко излиза и противникът му Jack Spades, който ловко се качва на ринга и позира за кратко, а публиката го подкрепя. Гонгът бие, при което Jack слага едната си ръка на кръста, а в другата вади въображаема сабя и започва да сече въздуха викайки "On Guard!" Тази подигравка видимо ядосва Sevar, който се нахвърля върху противника си, но Jack го препъва, хваща го в гръб и го тръшва с German Suplex. Той му наняса и два поредни Knee Drop-a в лицето, след което го изправя и го набутва в ъгъла, където го засипва с ритници. Spades отскача назад и се засилва с мисълта за Shoulder Block, но Sevar се отмества и го засилва в сглобката, а Jack забива рамото си в металния кол. Sevar не се бави, а го хваща в гръб, стисва го за косата, и го просва с Russian Legsweep. Веднага след това той го вдига на рамото си и го наказва с болезнен Gutbuster Drop! Sevar става и изтупва ръцете си, след което изправя Spades за главата и му забива няколко мощни chop-a. Той го засилва към въжетата, но Jack заляга под опита за Clothestine-a, хваща противника си за главата и му забива Sitout Slam!
Posted Image

Той задържа крака му в туш. Едно...две... повдигане! Spades засилва Sevar във ъгъла и този път му забожда Shoulder Block, след което му забива бързо DDT и се покачва на въжетата.. Leg Drop във врата. Отново туш.. едно...две... повдигане отново. Jack изправя противника си, но Markiz му прави Eye Poke, след което бързо му забожда Underhook Suplex! Той бързо наглася противника си и го вдига за Spiral Bomb.. но в последния момент Jack му забива няколко удара в лицето и се отскубва озовавайки се зад гърба му. Той се засилва от въжетата и опитва да повали Sevar със Spear, но Markiz го усеща и го прескача! Jack обаче се засилва към въжетата и се качва бързо на тях и наняса перфектен Missile Dropkick! Той се подготвя за Devastator и вдига Sevar на раменете си, но Markiz успява да се измъкне и подсича противника си в гръб. Той използва предимството си и размазва Spades със Spinebuster! Той се обръща към публиката и я дразни вдигайки доволно ръце. Приближава се до протинивка си, но Jack го изненадва със Small Package! Едно...две...тр.. на косъм! Двамата стават едновременно като Sevar замахва яростно към лицето на опонента си, но Jack парира преминава под удара му и се засилва от въжетата в нов опит за Spear.. но отново Sevar е подготвен и го посреща с коляно в лицето! Jack Spades се строполява по гръб, а Sevar го вдига и го смазва с Powerbomb!

Posted Image

Sevar доволно прави туша.. Едно....две....три.. НЕ! Jack Spades е сложил крака си на въжето! Markiz Sevar не може да повярва! Той започва да иска обяснение от съдията, а в това време Jack се съвзема и го издебва в гръб с roll-up слагайки незабелязано краката си на въжетата! Едно...две...три! Jack Spades се изправя и вдига победоносно ръце под овациите на публиката.

Winner: Jack Spades via pinfall (10:21)

Jack обаче няма време да се радва, защото Markiz Sevar го напада в гръб. Той го натиква в ъгъла и започва да го налага, но Spades се окопитва и отвръща като двамата започват да си разменят свирепи удари в средата на ринга. В този момент обаче от тълпата изскача.. Andrew Adams! Той се вмъква на ринга без да бъде забелязан от биещите се и ги смазва с двоен lariat! Веднага след това той издебва Jack Spades да се изправи.. и го смазва със SPEAR!

Posted Image

Веднага след това той се засилва към полуизправеният Markiz Sevar и го унищожава с ADA!

Posted Image

В този миг на титантрона се появява Bryan Fox.

Bryan Fox
- Вече сме в края на шоуто и аз взех решение какъв да бъде първият мач за Световната титла на "Shadow Storm". Първият шампион ще стане ясен на дебютното ППВ - "Dark Rising", а самият мач ще ми покаже точно колко достойни сте, за да бъдете част от този бранд, защото шест човека ще се състезават в Elimination Chamber! Изградих си мнение за повечето кечисти от това шоу, но най-силно впечатление ми направихте вие тримата на ринга. Ето защо обявявам официално, че вие сте първите участници в мача за титлата! Другите трима участника ще обявя на следващото шоу. Това е всичко.

Fox изчезва от екрана, а шоуто завършва с извратеният поглед на Andrew Adams в средата на ринга..

THE END

Posted Image

#56 Xzibit

Xzibit

Title Contender

• Потребител

• PipPipPipPipPipPip
  • 770 posts
  • 0 thanks

Posted 13 February 2010 - 23:37

Шоуто се получи много добре. Стиловете между двамата са различни, поне за мен разликите са доста видими. Твойте дълги мачове (е, тук не бяха много дълги, но всички знаем, че нещата отиват на там :D) са в контраст с мачовете на G, като мен лично по-кратките повече ми харесват (за седмично шоу!). Това, което беше доста сходно с първото шоу на WG - още от тук се видяха кои ще са главните лица - Стриж, Радокс, сакатият ми партньор и Бирчо... Също имаше и 2-3 предпоставки за вражди, което е нормално.
Идеята за Еlimination chamber още на първтото PPV определено е добра. Подобно нещо ще даде на повече хора въжмозност за изяла (не само самият мач, но също и квалификационните мачове, ако има разбира се...).
3xTNA prediction champion 3xWWE prediction champion 1xUniversal champion 6xPrediction tag team champion

#57 X-fear

X-fear

Jobber

• Потребител

• Pip
  • 23 posts
  • 0 thanks

Posted 13 February 2010 - 23:39

Много добро воу.Беше интересно за четене,като цяло много добре сте се справили и си заслужава да кажа едно БРАВО...В това шоу имаще доста обрати.Защо първият мач на бранда Sadow Storm бе толкова кратък?
Сегмента ми със Phoenix беше доста як.Личи си ,че имате опит в тея работи...
Вторият мач беше хубав жалко,че има конузени :( :D
Очаквам мачовете на първото PPV да са по-дълги.
П.С.Коментирам само двата мача защото бързам.

Edited by X-fear, 13 February 2010 - 23:40.

Posted Image
Photoshop maniac!
     Sportal.bg:                                        

#58 Y_2_J

Y_2_J

Title Contender

• Потребител

• PipPipPipPipPipPip
  • 816 posts
  • 0 thanks

Posted 14 February 2010 - 00:39

Това шоу ми хареса повече (нищо лично към G). Тук имаше главно развитие на образи. Много бекстейдж интервюта/сегменти имаше... всъщност по едно време станаха прекалено много, но все пак нещата стояха стабилно. Както каза Х, ясно си пролича разликите в начините ви на писане. Според мен можеше някои мачове да бъдат малко по-скъскени, но и така не бяха чак толкова отчайващо дълги. Аз лично съм на мнение, че на ТВ шоутата трябва мачовете да са по-сбити, по-кратки (освен ако не е някой по-специален мач), а на ППВ-тата да са по-разтегнати. Веднага Андрю, Маркиза и Джак се откроиха най-много, тъй като бяха и в началото, и в края. Повечето от останалите бяха някак си на средно ниво. Имам един въпрос, който поражда някои съмнения в мен, но ще попитам на ЛС, за да не развалям кефа на другите, ако съм прав.

2xUFC Prediction Champion
2xUniversal Prediction Champion
2xPrediction Tag Team Champion

#59 mzsphere1

mzsphere1

Jobber

• Потребител

• Pip
  • 56 posts
  • 0 thanks

Posted 14 February 2010 - 00:45

Първо да кажа.. Добро шоу! Доста добро, като за 1то и дебютно шоу на Shadow Storm ;)

- Така това изявление на шефа Bryan Fox беше найстина пълно с много обиди и нападки по адрес на публиката и баща си, а на мен лично този стил на говорене ми харесва. После извикването на всички от ростера. Там имаше доста нападки и може да кажа поне според ме, че Andrew D. Adams и Bryan Fox имат еднаква горе-долу съдба.. А няма как да не спомена изявлението на Jack Spades (rofl).. Насра ги всички там.. И после ме изкефи соматохата, която настана на ринга. :)

- Добър мач мога да кажа. Еми пълен с много обрати, като чесно да кажа при четенето до някъде си викам, че El Hijo ще победи, но получи някакъв страх от въжетата и тогава Havoc доста добре обърна нещата със своя зашеметяващ финишър ;] . Доста спортменски се държа The Havoc.

- Тоя магюсник много ме изненадва нещо а? :D . Да го прекривам докато си прави магиите..

- Last Dragon ми хареса хъса му за игра докато четах самото му окуражаващо изказване, докато Paul Pheonix не му развали хъса и го сплаши.. Изглежда се заформя вражда между тях двамата ;) .

- Разговора между двата шефа ме впечатли. Най-вече как Bryan буквално си отразя Steve :D :D .

- Еми какво да кажа за моя мач. Беше доста добър и се радвам, че победихме. Макар че почти цялата заслуга е на "магюсника" :D . Напави една , две магии и ги победи. Доста си го бива ;] .

-  Изглежда Vincenzo Tiberi има ДОСТА голям дълг към Фамилията си. А какво ли се е случило между шефа и Radox?!

- Eто този мач беше най-добър с неочакван край и доста контра атаки. Аз лично не очаквах такъв край, но все пак. Да му е честита победата на Jack Spades. Но видимо 'политика' водеше. А й доброто изявление на Andrew Adams.. Но те си осигориха и места за Elimination Chamber мача. А и самия Elimination Chamber на ППВ-то найстина е добър шанс за изява. :)

Като за дебютно шоу беше страхотно 9/10 !

Edited by mzsphere1, 14 February 2010 - 00:47.

1x WIW Tag Team Champion
Posted Image

#60 Remus

Remus

Worships Lucifer

• Супер Потребител

• PipPipPipPipPipPip
  • 786 posts
  • 0 thanks

Posted 14 February 2010 - 01:45

И аз съм на мнение, че това шоу беше мааалко по-добро от това на G. С няколко огромни подробности, де. Ще разгледам всичко с плюсове и минуси (ще наблягам на критиката, защото добрите неща трябва да е ясно защо са добри:

+ Форматът трябва да се спомене – неномерирани сегменти, по-малко цветове, както и само една употреба на имената на user-ите, това определено ми харесва повече от Burning Light.

+ Историята между двамата братя започва развитието си.
- Не е нужно двамата да се обръщат един към друг с „Него“, „Той“ и други главни букви. Не са богове.

+ Самите мачове мога да кажа, че ми харесват, но дължината им е хем плюс, хем минус. Плюс е за по-немързеливите четящи, минус е за който ги пише, защото рано или късно ти писва. Форматът на G е по-лек и върши работа поне за по-маловажните мачове, а по-дългите нека остават за PPV-та.

- Явно ти е останало навик от GCW, но трябва да кажа че постоянният италик е леко дразнещ. По-добре го ползвай или само за мачовете или само за промотата.

И сега, най-големия плюс и най-големият минус на шоуто:

+ Бяха засегнати много повече образи и има повече изгради лица за едно шоу.
- Всички тези лица бяха heel-ове. Голям проблем е да нямаш утвърден главен babyface, какъвто не се видя тук. Още с първото шоу не даваш на хората лице, на което да се радват и за което да посещават шоутата. Вместо това идват, за да бъдат обиждани от група редуващи се heel-ове (което, между другото винаги съм намирал за най-евтиния начин да бъдеш heel, както и пряк път, ако не знаеш как точно да е heel определен човек). В шоуто на G има абсолютно същия проблем, но си има привилегията на babyface GM. Предполагам, че това тук подчертава „тъмния“ стил на шоуто и все пак има малко логика да няма такова лице. За момент ми се стори, че Markiz трябва да мине за face, но последните изречения от коментара му го правят чистокръвен heel, поне в моята книга. Останалите по-изявени face-ове изобщо не се намесиха на главната сцена, а просто се представиха, за да отбележат, че съществуват, с което правят малко впечатление.

Posted Image

#61 BoRn_2B_GoD

BoRn_2B_GoD

Title Contender

• Супер Потребител

• PipPipPipPipPipPip
  • 872 posts
  • 0 thanks

Posted 14 February 2010 - 03:58

View PostRemus, on 14 February 2010 - 01:45, said:

- Не е нужно двамата да се обръщат един към друг с „Него“, „Той“ и други главни букви. Не са богове.
На мен това ми допада, защото създава впечатлението, че Браян мрази толкова брат си, че дори не иска да спомене името му. Оттам и Него, и Той.

БЕЛ.БИРЕ: Пиша след уискита. Ще се постарая да не личи. Ако личи - простете.

Така... друго нещо, което Ремус спомена - хийлщина. На мен лично идеята в едното шоу да е пълно с по-добряшки образи, а в другото с гадни копелете ми харесва. Не съм съгласен, че всички са крайни хийлове. Някои като Spade примерно клонят повече към tweener-и (не видях той да обижда публиката, а и излиза като наперено геройченце). Винченцо Тибери пък ми мяза на heel looking for redemption, soon to be face, демек "Бях лош, не съм лош, приемете ме като добър". Или нещо подобно, не мога да го формулирам добре сега. Идеята ми е, че наистина тонът на повечето образи е тъмен и по-мрачен, но в никакъв случай не са всички до един някакви крайни, омразни на феновете хийлове.

Имам забележка и аз - на косъм беше да прекалиш с използването на своя образ. 2 задкулисни сегмента и откриващият на ринга. Добре, че този с Радокс беше по-кратък. Че и появата накрая. Направило ми е впечатление, че обичаш да изполваш GM-овете си много, нормално е, те са шефовете, но и те са образи като всички останали и ако постоянно ги виждаш в един момент ти писват. Затова един помощник на GM-ът, който да назначава някой друг мач, не е лоша идея, съветът е и към G. Така ще си спестите излишото показване на ГМ-oвете и ще ги пазите само за сегменти, уреждащи неща покрай главни истории.

Мачовете... апф... и аз не съм фен на големите мачове. Честно казано няколко пъти се прозях докато четях тези тук, нищо, че не са от най-дългите, които си писал. Може и да е от това, че е 2 и 30... Нищо де. Подкрепям Ремус - добре ще е да пишеш по-кратки мачлета, както G прави и да пазиш епосите си (знаем, че ги обичаш, не се преструвай, ехехе :D ) за ППВ-тата.

Друго за мачовете - не ми хареса факта, че хората от WIW яко джобят, но изглежда Ремус го е предложил, за да ви помогне да издигнете образите в WG. Няма лошо. По-добре отколкото да има мачове между кечист от WG и random-named-jobber. Имам чувството, че нарочно правите това, за да няма сърдити. Неща от рода на "Защо пък аз паднах на първото шоу." И все пак съм на мнение, че мачове изцяло между кечисти от WG ростъра са по-добра идея.

И.... забих. Ама яко забих. Май щях да кажа още нещо, но просто изчезна от главата ми. Ако се сетя ще пиша пак. Иначе в идните 2 дни очаквайте първото официално изявление след първото официално провело се Shadow Storm-че на първия мъж в WG - Andrew D. Adams.

ПП: Сетих се! Ахахах! Исках да се правя на пророк и да кажа две свои подозрения - още от миналото шоу си мисля, че Радокс е този, който нападна Стивън. В известна степен подозренията ми се засилиха след сегмента в това шоу, НО... е прекалено очевидно и може би той е за заблуда и е замесен в друга история.

И друго - Мафията плаща на Гилбърт (или дава пари на култа, който следва) да наблюдава и озаптява Винченцо? Това тук е потенциално много силна история.

Бърз пуш за трима от ростъра. Тъй като съм един от тях не мога да се оплача. Имайки предвид първия сегмент, главния мач и случилото се след него, наистина очаквах да сме замесени в нещата около титлата, но новината за Chamber-a ме изненада. Не, че не ми харесва идеята, просто не знам дали ростъра ще ти стигне за да напълниш Chamber и да съставиш приличен undercard.

И за финал - много добро шоу. Хареса ми :D

Edited by BoRn_2B_GoD, 14 February 2010 - 04:07.

"Да ви сссссера в ссссаковете!"

Ранди "The Viper" Ортън

#62 Mizernik^^

Mizernik^^

Main-eventer

• Потребител

• PipPipPipPipPip
  • 604 posts
  • 0 thanks

Posted 14 February 2010 - 07:07

Доволно...доволно! :happy:

Тук си пролича разликата в стиловете, за която се чудех още отначало. Започна силно, но за мен имаше някои нелогични моменти. Bryan Fox е promoter. Няма смисъл да обижда платежоспособната си публика, което така, или иначе се смята за cheap heat. При положение, че едното шоу ще бъде хийлско, а другото - добряшко, като явно ще има конфликт между двете, хийловете изглеждаха доста неорганизирани. Обикновено е обратното. Както и да е... Класическата формула не е задължителна. Нещата около титлата ме заинтригуваха, само не разбрах защо Radox се появи без никакъв особен ефект, уж беше голям играч...  :P Основната authority вражда ми харесва, защото не се прекалява с нея, както правят в повечето случаи в реалността. The Last Dragon ми прави впечатление като образ. Има доста възможности откъм истории покрай него. Paul Phoenix? Tekken, anyone? :beer: По принцип не ми харесват особено много подробно описани мачове (най-вече защото се опитвах да пища такива по едно време и от тогава винаги ми умира коня като чета нещо подобно), но ME прави изключение. Леко за четене, картинките са голям плюс. Bryan Fox не се ебава...

P.S. Дебютирах! *happy face*

Мега гаден edit/P.S. в последния момент: Съвсем забравих, че обяви Chamber. Малко прибързано ми се струва, но ти си знаеш.

Edited by Mizernik^^, 14 February 2010 - 07:13.

How do you feel about being a member of the wretched refugee, in a city paralyzed with fear?

#63 maxxxed

maxxxed

Low-carder

• Потребител

• PipPip
  • 127 posts
  • 0 thanks

Posted 14 February 2010 - 11:40

И аз ще дам кратък коментар с плюсове и минуси:

+ Разликата в стиловете на двете шоута. Определено помага за задържане на интереса.
+ WIW enhancement talent. Страхотна идея, създава се усещане за някаква мащабност на начинанието и приемственост на добрите трациции във форума.
+ Готините гиф-ове. Някои ще кажат, че се разводнява писането, но на мен лично много ми допадат и ще се радвам да бъдат колкото се може повече.
- И в двете шоута досега няма особено раздвижване около бъдещата отборна дивизия. Само отделни загатвания на 1-2 места. Така трудно ще се изградят достатъчно отбори, камо ли за 2 комплекта титли. Overness системата може да помогне - примерно хората с по-малък рейтинг да не са задължително джобъри, а някои от тях да сформират отбори ?
+ Интересните образи в шоуто - в сравнение с тях героите на G изглеждат донякъде безлични. Обърнете внимание.
- Мачовете ми се струват малко, нищо, че бяха на високо ниво, особено МЕ.

И каква е историята с факта, че кечистите от WIW не могат да се качват на третото въже? Или е просто съвпадение :D
1-time Universal Prediction Champion / 1-time WWE Prediction Champion / 2-time Prediction Tag Team Champion / 2-time WG World Tag Team Champion

#64 ShwN

ShwN

Main-eventer

• Pussy World Order

• PipPipPipPipPip
  • 643 posts
  • 0 thanks

Posted 14 February 2010 - 11:42

Шоуто много ми хареса.Дебют и победа. :P Вижда се,че стиловете на двамата са доста различни и това според мен е добре.Идеята ти за кечисти от WOLFPACK е по-добра от Fictional wrestlers.Беше ясно,че ще победя Roca,а Jack Cage & Destroyer ще победят Ruin и James Luck.Моят мач ми хареса,но определено Main Event-а беше най-добрият мач на шоуто.Ясно е,че не Браян Фокс е нападнал Стив.Добре си го измислил с Elimination Chamber-а.Надявам се новият шампион да е Andrew Adams,защото ще му подхожда да е Световен шампион. :P Eдно предложение.Прави на шоутата мачовете по-къси,а на PPV-тата ги описвай повече.Най-много от всичко ми хареса началният сегмент.Хареса ми шоуто,може би малко повече от на G,защото и аз взех участие.Браво, 8,5/10!

Edited by ShwN, 14 February 2010 - 11:44.

Posted Image

#65 Remus

Remus

Worships Lucifer

• Супер Потребител

• PipPipPipPipPipPip
  • 786 posts
  • 0 thanks

Posted 14 February 2010 - 11:48

View Postmaxxxed, on 14 February 2010 - 11:40, said:

И каква е историята с факта, че кечистите от WIW не могат да се качват на третото въже? Или е просто съвпадение :D
Образът на el Hijo del Roca е на едър американец, който иска да бъде лучадор и да се прави на мексиканец, но го е страх да се качва на въжетата и не знае испански.

Posted Image

#66 Radox

Radox

Living Legend

• VIP

• PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,932 posts
  • 0 thanks

Posted 14 February 2010 - 11:51

КАЧЕСТВЕНО шоу! ;) Единствената ми забележка е, че е уникално дълго. Но за сметка на това пък се чете сравнително леко, така че няма проблеми. Интересно беше шоуто и се надявам да запазиш интересните нишки и занапред, независимо че това е много трудно. Хареса ми разбира се сегмента с мен, интересно за какво ли говорихме с "шефчето" (няма да е зле на ЛС да ми драснеш за какво става въпрос - все пак нали е нещо като Е-фед това :D). От мачовете най-добре според мен беше отборния мач - някакси доста непредвидим беше.

И още нещо - надявам се скоро да свикна да пиша "кечистите" с "бойните" им имена, а не с истинските им никове от форума, че засега е доста голяма каша :D

Posted Image

California: Хората с власт, онези които взимат решенията от една страна са гении, а от друга паметници на безхаберието.

Posted Image

#67 Chris_Jericho

Chris_Jericho

The Heartbreak Kid

• Акционер

• PipPipPip
  • 323 posts
  • 0 thanks

Posted 14 February 2010 - 12:29

Много добро шоу.Беше леко за четене, което е едно от най-важните неща за едно diary.Сега по-подробно:

- Най ми харесва историята между двамата братя Fox - бих казал уникално измислена и засега се развива отлично.Намесата на Radox също е добро решение.

- Забелязах една грешка, която ме озадачи.Не трябва ли да е ГМ на шоуто, а не ГМ-ът(главнния мениджърът  :blink: )

- Началният дълъг сегмент също беше много добро решение за начало на шоуто.

- Към средата на шоуто си мислех, че обръщаш внимание повече на сегментите и на историята м/у братята, а не толкова на мачовете, но крайния мач ми промени мнението.

- Мачовете бяха къси, но може би така е по-добре.По-дълги само ще усложняват нормалният прочит.

За Финал:Шоуто ми хареса, очаквам с нетърпение най-много развитието на историята м/у братята и EC.Diary-то е добро, има си вече бая хора, не го зарязвайте  :beer:

Edited by Chris_Jericho, 14 February 2010 - 19:28.

Posted Image

#68 Freddy Kruger

Freddy Kruger

Upper-mid-carder

• Потребител

• PipPipPipPip
  • 583 posts
  • 0 thanks

Posted 14 February 2010 - 18:51

Супер дебют на "тъмното" шоу. Супер откриващ сегмент, идеята за целия ростер на ринга неминуемо ще докара brawl след това. Ето че още от първото шоу се очертаха повече от 1 МЕ. Хареса ми това че мачовете не са срещу random jobbers, а срещу кечисти от WIW, има малко повечко тръпка(не че пак не е ясно кой ще спечели, ама все пак). Образът на злия шеф винаги е бил страхотен.
Радвам се че мачовете бяха по-кратички от нормалното за теб, освен МЕ, но при него се започва история, така че беше нормално. Добре бяха загатнати някои образи, за които най-вероятно на следващото шоу ще имат повече време за изява. Добро продължение на историята между братята, може би можеше "лошия" брат още малко де си поиграе с "добрия". Не съм съгласен с хората, които казаха че всички били heel-ове, Jack Spades, Vincenzo Tiberi, The Havoc, Last Dragon за мен са си чисти face-ове. Идеята за ЕС ми допада, но дали ще успееш да вкараш 6 човека в нея и да останат още, за да могат да се направят поне още 2,3 мача?!

Posted Image

#69 cskar4eto

cskar4eto

Barca fan

• Супер Потребител

• PipPipPipPip
  • 404 posts
  • 0 thanks

Posted 14 February 2010 - 21:25

Много добър дебют и на това шоу.Началния сегмент беше доста добър и очаквано веднага се изявиха две-три лица,които най-вероятно ще бъдат МЕ-ъри.Присъединявам се към другите за по-кратките мачове.МЕ-ите и ППВ мачовете ги прави по-дълги,но иначе не прекалявай.Идеята с гифовете също е много добра.Образът на Маркиз Севар ми е доста интересен.Може би неговия и на Биров най-много привлякоха вниманието ми.ЕС?Hell yeah!Доста добра идея още в първото ППВ да има такъв мач,но трябват хора и за undercard-а.Надявам се няма да има нужда от хора на WIW по ППВ-тата.

Финални думи:"Много добро шоу,продължавай в същия дух!" :D

Posted Image
WWE PREDICTION CHAMPION (x2)
CURRENT WG PURE WRESTLING CHAMPION

#70 BoRn_2B_GoD

BoRn_2B_GoD

Title Contender

• Супер Потребител

• PipPipPipPipPipPip
  • 872 posts
  • 0 thanks

Posted 15 February 2010 - 17:31

Кеч и спортни журналисти, членове на екипа на Wrestling Galaxy, че дори представители на други компании, са заели местата в конферентната зала на организацията. Преди почти час навсякъде бе разпратено съобщение до множество новинарски сайтове, че от името на WG ще бъде направено важно съобщение, касаещо организацията. Всички са затаили дъх в очакване на Брайън или/и Стивън Фокс, въпреки че е ясно, че двамата едва ли ще се появят заедно някъде. Изведнъж обаче на сцената се качва Андрю Дуейн Адамс, облечен в изцяло черни панталони, риза и официално елече. Той застава пред всички, а залата се изпълва с ококорени очи, невярващи усмивки и подмятания от типа на "подиграват ли се с нас?". Адамс внимателно изчаква всички да млъкнат, не махайки погледа си от тях. Нужни са цели 3 минути, за да схванат всички намека и да замълчат.

-Радвам се, че сте по-схватливи отколкото изглеждате. Не ми се искаше да се налага да стигаме до крайности. Така, всички вие бяхте събрани тук, защото очаквахте да получите съобщение, засягащо бъдещето на Wrestling Galaxy. Ще стигнем и до този момент, бъдете спокойни. Преди това обаче е крайно време да обясня някои неща, свързани с пристигането ми в тази компания, тъй като веднага след като бе съобщено, че съм подписал с WG започнаха слухове за това къде съм бил, какво съм правил и откъде накъде се заемам с професионална борба. За да не ви натоварвам с прекалено дълъг монолог ще дам възможност на вас да зададете въпросите си и да получите отговор от първоизточника. Имам прекалено много лош опит с догадките на някои хора и искам този път всичко да е открито...

Един от журналистите на първия ред моментално вдига ръката си. Адамс с лек жест го посочва.

-Г-н Адамс, първо искам да кажа, че номерът, който направихте, за да ни доведете тук беше добър. - останалите се разсмиват, но секунди по-късно замлъкват заради студеното изражение на А.Д.А., забил погледа си в журналиста, който говори. -Ъм... извинявам се за неуместната шега... направо на въпроса. Всички знаем миналото ви, много се каза и изписа за Вас. Основният въпрос, който имам аз е какво наистина ви накара да излезете отново пред медиите и да подпишете договор точно с кеч компания. Защо кеч?

-Защо не? - отвръща Адамс. -Вие, журналистите, дадохте всичко от себе си, за да ме изкарате чудовище. В известна степен успяхте. Обърнахте обществото срещу мен, обърнахте колегите ми, дори собственото ми семейство, което между другото не ми говори, срещу мен. Вие ме превърнахте в това, което съм днес. Не знам дали да ви мразя или да ви благодаря за това. И все пак... какво друго мога да правя? С политическата ми кариера е свършено, а това беше областта, в която бях най-добър. Не, не... областта, в която бях най-добрия. Заради вас обаче това е минало. През последните няколко години мислих доста за много неща, чаках възможност, шанс отново да съм на върха в нещо, отново да покажа лицето си пред всички ви на място, където няма да можете да ме засегнете. И ето ме тук, в WG.

-A как точно се стигна до подписването ви? - пита друг от журналистите.

-Едно от висшестоящите лица в WG ме покани да съм част от едно шоу преди известно време. Доколкото разбрах смяташе, че образът, който витае в медийното пространство за мен, може да донесе интерес към събитието. Да привлече хора, които не се интересуват от кеч. Честно казано идеята ми хареса. Занимавал съм се със спорт в колежа, след това и в университета. Винаги съм бил във форма, за разлика от повечето ни дебели и мързеливи съграждани в милите ни Щати. И затова го попитах не може ли да измислим нещо по-дългосрочно? Не може ли да получа шанс не само да изнеса едно промо и да накарам хората в залата да ме освиркват, но да подпиша по-дългосрочен договор, за да карам хората да ме освиркват във всяка зала, в която отида. Да получа шансът, да разбивам телата и мечтите на всеки нещастник, решил, че иска да застане на върха на професионалната борба. Защото знаех, че ако аз се замеся с кеч, няма да има по-добър от мен. Както нямаше по-добър сенатор от мен, така няма да има и по-добър кечист от мен. - Адамс видимо започва да се изнервя и речта му се забързва. Един от хората до него му прошепва нещо в ухото и му поднася чаша с вода. Адамс взима чашата, след което с недоволно изражение блъска човека назад. -Следващ въпрос. Бързо.

-ОК, добих представа защо сте тук. Заради егото си. Но как егото ви понася факта, че политическата ви кариера е вече в миналото? Да очакваме ли да преспите с някоя от работещите в WG жени и да напуснете със скандал?

-За кой, по дяволите, се мислиш, че да ми държиш такъв тон?!? - изкрещява Адамс от трибуната, а брадатата му брадичка започва да трепери. -Мислиш се за забавен ли? Нека ти припомня какво стана с последния журналист, който се опита да ми се прави на забавен - смлях го. Счупена ръка, два счупени пръста на другата, фрактура на долната челюст. Помните ли това, г-н Забавен журналист? ПОМНИТЕ ЛИ?

Той изкрещява с пълно гърло последното, при което няколко от седящите в залата хора се изправят стреснато и тръгват към изходите.

-Къде си мислите, че отивате? - казва Адамс, при което те се спират. -Пресконференцията не е приключила. Всички по местата си. Веднага.

Журналистите се замислят за секунда, но все пак сядат. Някои изглеждат уплашени, други изнервени. Все пак един се осмелява да вдигне ръка, а Адамс го посочва с вече треперещата си ръка.

-Аз... аз... - започва журналистът, след което прочиства гърлото си. -Може ли да попитам какво щеше да е съобщението Ви за бъдещето на компанията. Стига да не е проблем, че сменяме темата, разбира се.

-Не е. - казва А.Д.А., а гласът му е видимо по-спокоен. Той си поема въздух няколко пъти преди да продължи. -Всъщност става дума за бъдещето на Shadow Storm, но имайки предвид, че аз съм в това шоу, то е по-важно за компанията според мен. Както вече знаете има назначен мач за следващото PPV Dark Rising. Еlimination Chamber. Клетка, в която ще влязат шест души, жадни за злато и слава, и ще излезе само един, който ще ги има. Това, което исках да ви съобщя е простичкия факт, че този човек ще бъда аз. - отново има вдигната ръка сред журналистите. - Слушам.

-Г-н Адамс, това са силни думи. Все пак Вие все още не сте имали дори един мач в компанията, а се гласите да станете шампион. Ясни са и други двама от участниците - Jack Spades и Markiz Sevar. Te показаха вече, че са впечатляващи атлети и също имат голям шанс за успех. Ще има още трима души в клетката. Какво ви прави толкова сигурен в победата ви?

-За толкова години се убедих, че вие, журналистите, сте наистина глупави същества. Дори да ви казват чистата и проста истина в очите вие търсите още и още. Тези трима души, които ще се присъединят към нас в клетката, които и да са... няма да са проблем. Никой не успя да направи такъв impact в първото шоу на Shadow Storm какъвто направих аз. Никой не ме впечатли от това, което видях. Които и да са - ще ги прегазя. Колкото до вече ясните ми опоненти... моля ви, погледнете ги. Севар, един феодално-мислещ глупак, родил се в грешната епоха. Спейдс не е нищо повече от един устатко, който си мисли, че с обиди доказва нещо. Аз ще ги разкъсам. Ще разкъсам тях, ще разкъсам останалите трима и ще си тръгна от Dark Rising като шампион. Защото вие тук, всички в компанията и всички фенове на кеча не разбирате едно нещо - хората, които ще бъдат затворени в Chamber-a с мен, трябва да мислят не за титлата, а за животите си. Вече няма опасност да ме вкарат в затвора, заради това, че съм затворил нечия уста с ритник. Вече мога да правя каквото си поискам с всеки, който има подписан договор с Wrestling Galaxy. И ще го направя. Защото мога, защото искам, защото имам нуждата да причинявам болка. И когато дойде време за мача за титлата аз ще вляза в Chamber-a, ще премажа всичко по пътя си, ще стана шампион и ще си тръгна. И това ще бъде началото на нова епоха за WG. Това ще бъде мрачното надигане на едноличния господар на света на професионалната борба. - изкривена усмивка се появява върху лицето на Адамс. -Благодаря за вниманието ви. Пресконференцията приключи.

Отново треперейки той се отдръпва от катедрата и излиза от залата, докато вените по лицето му буквално пулсират от напрежение. Нужно е време след излизането му, преди който и да било в стаята да каже и думичка...

PS: Извинявам се, че промото стана толкова дълго, но все пак ще го четат само хората, които имат интерес. Като почнах и не можах да се спра.

"Да ви сссссера в ссссаковете!"

Ранди "The Viper" Ортън

#71 The Pain

The Pain

Main-eventer

• Потребител

• PipPipPipPipPip
  • 741 posts
  • 0 thanks

Posted 15 February 2010 - 18:07

Това шоу ми хареса повече.Определено е по-различно като стил на писане,мачовете бяха хубави и перфектни като дължина.И тук в първия сегмент си пролича кои ще са "шефовете".Нормално,трябва да се затвърдят още в началото.Не съм чел досега WIW на Ремус,но El Hijo del Roca е наистина адски интересен образ с този страх от въжетата :).Радокс и снимката му рулз,напомнями на терминатор с това изражение :D Най-вероятно той ще е нападателя на Steve.Човекът на фамилията изглежда добър образ,а и предполагаемата история с Gilbert също сигурно ще бъде такава.Главният мач беше много добър,радвам се че завърши чисто,защото и тук очаквах намеса на Биров.То си имаше намеса де,но поне си беше след мача :P.Сега като се понапълни ростера малко,няма да е зле да се увеличат броя на мачовете,защото 3 е прекалено малко според мен.Elimination Chamber е добра идея,защото е по-непредсказуемо,а и се дава шанс на повече хора да се издигнат.Добро дебютно шоу,палци горе!
"I see a lotta fat people in the audience and I know u've paid for two seats,thank u very much!"

#72 Petioo09

Petioo09

Mid-carder

• Супер Потребител

• PipPipPip
  • 375 posts
  • 0 thanks

Posted 15 February 2010 - 19:03

Идеален дебют и за това шоу.Май ми се стори по-добро.Добър дебют,мачове,сегменти и всичко.Впечатление ми направи,че мачовете не са срещу fictional кечисти,което е много добре.Мачовете не бяха чак толкова дълги,но за сметка на това бяха интересни.Opening segment-а беше на ниво.Идеята за кечисти от WIW е много по-добра от тази за Fictional кечисти.Имаше много сегменти,което е още един плюс.
9/10

Edited by Petioo09, 15 February 2010 - 19:04.

Posted Image

#73 jerichoholic

jerichoholic

Upper-mid-carder

• Потребител

• PipPipPipPip
  • 444 posts
  • 0 thanks

Posted 15 February 2010 - 20:44

Много добро шоу. Хареса ми представянето на моя герой срещу кечисти от друга федерация, която се развива в BWC. Има голям реализъм в това. Не ми хареса, че всички кечисти веднага се отделиха от другите, а някои останаха само за запълване. Ще е хубаво да отделиш еднакво внимание на всички вражди и истории. Ще ви помоля и да не използвате fictional кечисти. И разбира се, стила. По ми харесват дългите мачове от колкото късите. Продължавай в същия дух.
Posted Image WWE Prediction Royal Rumble Winner/WWE Prediction Champion x2/UFC Prediction Champion

#74 X-fear

X-fear

Jobber

• Потребител

• Pip
  • 23 posts
  • 0 thanks

Posted 15 February 2010 - 22:40

View Postjerichoholic, on 15 February 2010 - 20:44, said:

Много добро шоу. Хареса ми представянето на моя герой срещу кечисти от друга федерация, която се развива в BWC. Има голям реализъм в това. Не ми хареса, че всички кечисти веднага се отделиха от другите, а някои останаха само за запълване. Ще е хубаво да отделиш еднакво внимание на всички вражди и истории. Ще ви помоля и да не използвате fictional кечисти. И разбира се, стила. По ми харесват дългите мачове от колкото късите. Продължавай в същия дух.
Брат,не може да обръща еднакво внимание например на ME със некъв Middle carder.Все пак нали трябва да е интересно и реалистично...
Posted Image
Photoshop maniac!
     Sportal.bg:                                        

#75 G

G

Chairman

• VIP

• PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,849 posts
  • 0 thanks

Posted 16 February 2010 - 00:20

ЗАБЕЛЕЖКА: Няма да бъдат пресъздани ВСИЧКИ мачове от Турнирът "8-те договора", а само Най-важните! СЪЩО ТАКА извинявам се, че преждевременно пускам шоуто.. това на Socki си остава за към края на седмицата/weekend-а.

"Who is more foolish, the child afraid of the dark or the man afraid of the light? - Maurice Freehill"

Posted Image
BURNING LIGHT
WG TV Show / Ep 2 / 16 February 2010
Time Slot: American Fighting Network - PRIME (до 10 Сегмента)

Theme Song

ПО-РАНО ДНЕС

- Genesis Rhapsodos (Remus) е показан деликатно да навлиза в местна банка с пликът, който мистериозно попадна в притежанието му миналата седмица! За негово голямо учудване (мислейки си предварително,че това е някакъв вид шега), банковата комбинация пасва веднага и след секунди служителката изважда кутия със неизвестното съдържание и я поверява на WG суперзвездата.. Genesis все още с недоверчив поглед отваря бавно кутията и в нея намира малко пари и ново писмо! Дженезис отваря писмото и на него е написано следното: "Булевард Вашингтон 1232, вход А, ап. 24.. Парите си остават за теб!". Дженезис леко отегчено прибира парите в джоба си, взема новото писмо и напуска банката отправяйки се към WG залата... Raven е показан бегло да следи с поглед Дженезис от съседния тротоар, вкарал садистична усмивка!

..

- Шоуто най-сетне е открито с невероятни светлинни ефекти, които почти "ослепяват" феновете!! Атмосферата на "Burning Light" е образувана още със самото начало и разбира се феновете бурно показват, че са доволни от този похват, засипвайки залата със скандирания и викове. БУУУМ.. скандиранията им мигновено секват когато в залата гръмва музиката на Steve "Lion" Fox (G).. шефът на Burning Light! Steve върви устремено към ринга под овациите идващи от публиката, докато в залата гърми "Ready, Steady, Go" на Paul Oakenfold!.. След като се качва на ринга, Стив дава знак музиката му да бъде спряна! Явно тази вечер шефът не е в особено добро и "светло" настроение.. (Синьото под окото му го показва!)

Steve Fox
"Ще карам направо! Както знаете миналата седмица.. някакъв мерзавец, ПЛЪХ!! Дааа.. това е точната дума, един ПЛЪХ си позволи да излезе тук, да развали моментът ми като ме нападне страхливо в гръб! Както всеки на моето място би сторил и аз много се заинтересувах ЗАЩО!?.. КОЙ!?.. Водиш си шоуто, промоутваш пред една от най-сензационните кеч публики в света.. и в един момент биваш смазан от бой просто ей така!? Хаха не не не.. отдавна съм в този бизнес и съм научил едно, когато си изядеш боя ВИНАГИ има защо! Винаги има причина, винаги има субект изпълнявайки поръчката.. винаги има и поръчител! Направих моето разследване и с чиста съвест мога да кажа, че съм СИГУРЕН в това кой е бил и защо го е направил! Вижте.. знам, че сте дошли в тази зала поради една единствена причина и тя определено не е да ме слушате как се оплаквам.. Моята работа си е моя работа, а вашето удоволствие ще дойде от малко WG ЕКШЪН не съм ли прав!? (поп) Да така си и помислих!!.. Е щом искате екшън, ще го и получите. И докато аз се занимавам с разобличаването на копелето което ме иска толкова много на земята с наведена глава и забит в тепиха поглед, ВИЕ ще получите това за което сте дошли.. защото това е "BURNING LIGHT" и тук правим бизнеса си честно, не като ТЯХ.. очи в очи.. мано о мано!! Благодаря за вниманието и приятна вечер.."

- Стив усмихнат заминава от ринга под силните овации на феновете, а в залата избухва музиката на King Arthur (kn1gh7er) и той се запътва по рампата заедно с неизвестен "НАЦЕПЕН" мускулест тип!! Лол наистина този freak изглежда прекалено Intimidating.. дори и за Burning Light!

Announcer
"Дами и господа следващият мач ще бъде от ТУРНИРЪТ за "8-те договора"!! Два отбора ще се изправят един срещу друг, но само ДВАМА победители ще се класират напред.."

..

МАЧ #1
Мач от турнирът "8-те договора"
(Tag Team Match)

Posted Image& Posted Image VS NO PIC & NO PIC
Chris "The Monster" Blake (Chris_Jericho) & King Arthur (knighter) VS The Bosco Brothers (Terri & Jim)

Arthur започва да обяснява стратегията на "новакът" Блейк, когато The Bosco Brothers просто атакуват! Jim изритва и изкарва Blake под горното въже като го изпраща извън ринга, след което братята подхващат задружно King Arthur като го смазват от тупаници и ритници в ъгъла!! За кратко Arthur успява да противодейства с няколко Chop-a (Whooo!!), но бързо отнася Knee в mid section-а и след като бива изпратен във въжетата The Bosco Brothers го залепят за пода с Double Flapjack!! Blake зашеметено се връща на ринга и Босковците му залепят един Double Dropkick за да го върнат там от където току що е дошъл.. Terri & Jim стават доволни от mat-ът и се насочват към тялото на Arthur което.. НЕ е ТАМ! Двамата за миг поглеждат нагоре и от третото въже благородникът ги изненадва с красив Crossbody Block! Артър става зашеметен и посреща надигащият се ядосано Тери със Strong European Upercut, следва и Roaring Elbow за Джим... Arthur изморено се хвърля към ъгъла и едвам едвам се сменя със съвземащият се там Chris Blake, който ПОДИВЯВА!! Chris моментално поваля и двамата опоненти с Double Clothesline.. след което разкарва Джим запращайки го над третото въже! Terri, ставайки се засилва към monster-а който току що е обезвредил брат му... но за съжаление бива детрониран със брутален Spinebuster по пътя!! Blake изревава към публиката и вдига Тери за да го довърши, когато Arthur прави СЛЯПА СМЯНА и влиза за огромно учудване на Блейк.. Arthur се усмихва на The Monster, след което хваща останките от Terri и БАММММММММ Piledriver!!!

Posted Image

Имаме опит за туш 1....2.....3!!!!! Arthur успя да вземе туша за отбора си и да класира себе си както и Блейк напред в турнира.. но по всичко личи, че Blake въобще не хареса тази сляпа смяна преди малко!! The Monster е показан да диша тежко и да гледа злобно заминаващият си Arthur в края на сегмента.. Blake нервно издърпва тялото на Джим Боско на ринга, който тъкмо се е изправил от земята.. Spine Destroyer (Batista Bomb) за Босковеца и явно пак ще ни трябва медицинска намеса! Chris is an Animal!

Winners: King Arthur & Chris Blake ADVANCING in the tournament by pinfall (06:12)

..

- Камерите ни насочват backstage където виждаме явно още една от новите придобивки на WG! "Гангстерски" облечен и окичен с ланци чернокож младеж, все пак с искрица сигурност забелязваща се в погледа му явно ще вземе TV time след рекламите..

AFTER THE BREAK..

James Douglas (Morrison93)
"ГРЕШКА - опущение, махана, неточност, неправилност, недостатък, СЛАБОСТ!... ЗАБЛУДА - измама, заслепение, илюзия, лъжа, подвеждане, мираж, НЕДОРАЗУМЕНИЕ!.. СПАСЕНИЕ - избавление, избавяне, отърваване, изцеление, ОСВОБОЖДЕНИЕ!!... СЪВЪРШЕНСТВО - пълнота, идеал, перфектност, блян.. ДЖЕЙМСС  ДЪГЛЪС!!!"

- Преди да завърши сегментът Джеймс пуска усмивка на камерата и прави интересен жест с ръцете си като "бог"!

..

- Xzibit е показан зад кулисите "на няколко големи" определено пиян, да криволичи из коридорите и да се ебава с всеки член на екипа който види!! Изведнъж bad ass-ът, заглеждайки се за момент в дупето на една от лекарките се блъсва в Pete Apple (Petioo09), като Пийт държайки през това време кафе се залива целият!

Pete (поглеждайки яката си бяла ризка оцапана цялата в кафе)
"Дано имаш добро обяснение за това което току що се случи иначе ще се наложи да ти.."

- Без да го дочака да довърши Xzibit му вкарва един тупаник и го поваля на земята..

Xzibit (Отпивайки от шише с уиски)
"Аве не ми се перчи ве.. Екс то дъ зи не търпи някой да му се прави на интересен, който и да е той! ОКЕ bitch?"

- Пийт с агресивно изражение се вдига от земята и поваля моментално Xzibit, като двамата започват нервно да се налагат! Най-сетне някой се намесва.. и наистина е интересно кой.. King Arthur, който имаше лека дразга с Xzibit преди седмица, разтървава двамата "побойници" като се опитва и да им вкара и малко акъл в главите!

Arthur (Държейки настрана един от друг X & Apple)
"СТИГА!!! Престанете глупци такива!! И какво.. искате просто след всичко това да си заминете заради някакъв инцидент? Пиете, биете се.. Стив Фокс няма и да се замисли! Едно щракване с пръстчетата и ще ви изхвърлят на боклука по-бързо от старт на болид във формулата.."

Xzibit (Махайки ръката на Arthur от рамото си)
"Махни си грозните ръце от мен!!.. Мислиш, че ми пука ли!? На мен от нищо не ми пука и двамата скоро ще го разберете!! Хахах.. мислите, че ще спечелите този турнир ли? Само един ще бъде шампион.. ЕДИН!! И вие нямате никакъв шанс.. тъпи добронамерени селяци! Просто незнаете колкооо ми се иска да ви сритам задниците ОЩЕ СЕГА, но "ламарината" е прав.. стой в сянката и чакай момента си търпеливо! (Отпивайки от уискито) Но ще е много скоро ТАМ.. където трябва (посочвайки към ринга)!"

- Pete & Arthur се споглеждат усмихнато докато Xzibit едвам едвам се добира до съблекалните.. Сегментът завършва с Carl Johnson (Mr. Perfect), който е показан да гледа случката от съседното помещение!

..

Announcer
"Дами и господа следващият мач ще бъде от ТУРНИРЪТ за "8-те договора"!! Два отбора ще се изправят един срещу друг, но само ДВАМА победители ще се класират напред.."

МАЧ #2
(Tag Team Match)

Posted Image & Posted Image VS NO PIC & NO PIC
The Cleaner (dbrm) & Max Blade (maxxxed) vs Cory Nelson & D. Davis

Max & Cleaner демонстрират затвърдените си таг тийм умения още след удара на гонга когато забиват един Двоен Big Boot на местните кечисти Дейвис & Нелсон! "Clean Blades" вдигат Nelson и го запращат в сглобката, след което Cleaner charge-ва с Vicious Jumping Elbow, а Max довършва след него с Running Yakuza Kick! Nelson е аут... а D. Davis тъкмо се изправя!? Max бързо вдига Davis на раменете си (Sheamus.. Scott Hall.. Hernandez Style) и от там Cleaner го взема на своите (Powerbomb Style).... Следва унищожителна Chicha-bomb (Last Ride) за Дейвис!!!!! Боже каква доминация! Max бързо покрива опонентът им с туш 1....2...3!!! It's Over.. Clean Blades продължават напред в турнира!!

Winners: Clean Blades (Max & Cleaner) via pinfall (THEY ADVANCE IN THE TOURNAMENT) (03:40)

Cleaner & Мax определено са много доволни от този успех, но явно положителните емоции ще стихнат точно сега.. защото ето, че към ринга се засилват F`N Daniel "Terror" Ryder (cskar4eto) & японският наемник Sen!!! Cleaner & Max не ги виждат в началото затова отнасят по един Clothesline!! И както и се очаква Ryder & Sen "put-ват the boots on" опонентите си! В края на сегментът Ryder вдига доминиращо The Cleaner на крака и му забива TIGER DRIVER!!!!!!!!

Posted Image

ЛОЛ.. за втора поредна седмица виждаме тази унищожителна хватка, но този път Sen & Ryder ще си тръгнат доволни с успешен hunt! Max лазейки посочва усмихнатия Ryder, който вече е на рампата и прави Cut Throat знак!!! Тази вражда определено отива на ЗЛЕ!

..

- Насочваме се към офисът на Steve Fox (G) където влиза... Ledg (The LEGEND KILLER)!!!! Бившата WWE звезда се здрависва с Фокс и clap-ва веднъж ръцете си в знак, че има нещо което трябва да каже..

Ledg
"Още веднъж Стив.. ъъхх.. много ти благодаря за това което направи за мен! Наистина съм задължен. Знаеш в каква ситуация се намирам.. цялата изцепка с Randy Orton & Edge, дори не искам да се сещам! НО, вече съм тук.. под договор за което съм доволен и се надявам да докажа защо WWE изпуснаха най-голямата си млада звезда! Благодаря ти!"

Steve Fox
"Хей.. знаеш, че това е мястото в което талант като теб ОПРЕДЕЛЕНО ще получи възможност! Но и знаеш за прочутата ни "Реформа" Ледж, затова трябва.. ТРЯБВА да спечелиш мястото си! Имаме турнир.. "8-те договора" и ако наистина те бива колкото scout-овете на компанията ми казват, не би трябвало да е проблем за теб, нали?"

Ledg
"О да.. определе..."

- Ледж бива прекъснат от "The Devout" Shawn Aries (The Pain) който влиза усмихнат в офисът!

Steve Fox
"Devout... заповадай, дано не си чакал много!"

Aries (Не отлепяйки поглед от Ledg)
"О не Стив.. не съм чакал много! Исус е страдал с дни, аз чаках само 3 минути.. Искам да ти кажа, че е чест да бъда тук, най-сетне!! Знам, че много хора в тази федерация.. (кашляйки).. използват връзките си, но не и The Devout. Греховете са за "неверниците", а тук има определено.. много такива!"

Ledg (Усмихвайки се)
"Искаш нещо да ми кажеш ли приятел?"

Aries
"Нека да кажем, че искам нещо да ти покажа Ледж, съвсем скоро! Разбери ме.. чувал съм за теб и някои неща които са ти са се случили в интерес на божията истина.. си ги и заслужил! Кажи ми, не беше ли ти същият властоман преди да отидеш в WWE? Не беше ли същото създание като хората които те "прецакаха".. и смееш да идваш тук с нагласата, че всичко ще ти бъде дадено на тепсия саааамо защото "лошите" батковци от WWE са те screw-нали.. Ти дори не заслужаваш да бъдеш чистач в тази сграда Ледж!"

Ledg
"Хората се променят смешнико.. затова съм и тук! Не мисля да ти се обяснявам дори, това е моето бреме!"

Aries
"О но ще го направиш Ледж.. ще го направиш, защото хората НЕ се променят.. никога!! Единствено и само.. Господ променя хората!"

Steve Fox (Прекъсвайки ги)
"..Нека изразим емоционалните състояния на ринга, а момчета? Определено имате трудни опоненти тази вечер.. хах бих казал "pain in the ass" персонажи като вас, предполагам ще си паснете добре! Спечелете мачовете си и продължите напред, до тогава няма за какво да говорим.. Успех!"

- Ledg & Aries не отлепяйки очи един от друг.. false усмихнати.. напускат офиса, а Steve Fox определено не е в състояние да се занимава с толкова много "бюрократични глупости" след атаката над него миналата седмица!.. ИЗВЕДНЪЖ, на вратата на офисът му се почуква и Фокс изнервено извиква "Какво пък сега!?".. Стив се запътва към вратата, като тя от НИКЪДЕ се стоварва върху него след УЖАСЕН ритник!!!!!!!!!!! БОЖЕ КАКВО ПЪК СЕГА!? Steve остава наранен под вратата, а до касата седи същият маскиран мъж.. без дори да помръдне.. гледайки как Стив се мъчи!! Преди да си замине маскираният нападател хвърля до тялото на Стив няколко МОНЕТИ и изчезва към входа.. Засилената охрана противодейства този път по-бързо и почти не залавя нападателя, но той изкачайки през един прозорец на първия етаж успява да се измъкне отново!!!!!!!! Медицински екипи се насочват към офисът на Фокс!!... Отново лудница и саботаж по-време на "Burning Light"!

..

- Sen & Daniel Ryder са показани, доволни от атаката над Max Blade & The Cleaner, да крачат зад кулисите! Те влизат в "Хийл" съблекалнята и ненадейно виждат (без той да ги забележи) Chris "Monster" Blake (Chris_Jericho) да превързва странни наранявания.. вероятно от порязвания от СТЪКЛО по тялото си!! Sen "ХЪМвайки" се оглежда около себе си и забелязва забързаните екипи.. медици.. security да обикалят като луди из залата!

Sen
"Хайде да се махаме от тук Райдър.. мисля, че най-сетне хванахме бика за рогата!"

..

DOUBLE MAIN EVENT TIME

..

MAIN EVENT
(1 on 1 Match)

Posted Image VS Posted Image
Ledg (The LEGEND KILLER) vs Carl Johnson (Mr. Perfect)

Мачът започва бавно, като Carl както обикновено се "натяга" с жестове и "ненужни" изисквания към рефера. След два три tie up-а на Ledg му писва определено и той забива силен ШАМАР в лицето на Карл... and.. here we go!! Carl веднага опитва саблен удар, но пропуска и отнася няколко солидни Arm Drag-a & Snapmare-a!!! Краят на тази комбинация от страна на Ledg, завършва с Body Slam и Running Leg Drop! Имаме първият опит за туш в мачът, но Johnson успява да се повдигне на две.. Ledg започва да изправя опонентът си, но Карл със ставането му вкарва един жесток и подъл eye rake и извиква в лицето му "I'm The Most Dangerous Man on the Planet.. b*tch!!", след което залепя в лицето на Ledg перфектен Дропкик! В продължение на няколко минути Carl започва да "wear-ва down" противникът си благодарение на Stomp-ове & Sleeper Hold-ове! Най-накрая след известно време Ledg успява да се "прегрупира" и да контрира един Sleeper с Irish Whip към въжетата от никъде.. за съжаление на връщане Carl отново поваля опонентът си със Shoulder Block, като веднага отскача от земята със Jumping Elbow Drop за да завърши комбото! Оууу... Ledg успява да се отмести в последният момент и със ставането "връчва" на Johnson Strong Right Hand + Swinging Neckbreaker!! И двамата остават смазани на земята.. Съдията започва отброяване до 10 и на 5 двамата разярени кечисти са вече на крака. Ledg бързо се хвърля с преса в/у опонентът си и започва да му раздава леви и десни! Съдията естествено се намесва, което не се харесва много много на Ledg, който започва да се разправя!! Carl издебва възможността си и with authority се "врязва" в Ледж, който от своя страна ГЪТВА рефера.... Carl бързо обръща Ledg и JOHNSON CUTTER (Diamond Cutter)!!! BY GAWD!! Ledg е аут.. но и реферът е аут! Карл ядосан от образувалата се ситуация слиза от ринга и взима един метален стол!!! ТУК НЕЩАТА ЗАГРУБЯХА.. Carl влиза на ринга и със засилка опитва да посече набиращия се на въжетата със голям зор Ледж! ОУУУУУ... DAMN! Ledg някак си успява да се наведе в последния момент и Carl забива стола в горното въже, който (chair) пък посича собственика си след като отскача от там!!! MANN, Carl върви зашеметен из ринга, а лигите на Ledg вече текат!...

Posted Image

FINAL EXECUTION (RKO) за "лошия" Карл, точно когато съдията започва да се изправя и разбира се опит за туш от страна на Ledg! Съдията се доближава бавно до ситуацията и започва да брои 1..............2...................3!!!!!!!!!!! ОУУУУУУ Ledg успя да тушира Carl Johnson и да го РАЗКАРА ОТ ТУРНИРА!!!!! Боже това не може да е истина.. Ledg с огромни усилия напуска ринга, а бъдещето на Карл е МЕГА НЕЯСНО на този етап.. той е АУТ засега!

Winner: Ledg via pinfall (10:12)

..

2ND MAIN EVENT
(1 on 1 Match)

Posted Image VS Posted Image
"The Devout" Shawn Aries (The Pain) vs Genesis Rhapsodos (Remus)

В залата гръмва музиката на Genesis (Gackt - Redemption) и е време поетичната суперзвезда да заслужи мястото си сред 8-те големци в "Burning Light" или да се провали опитвайки се. Genesis се качва на ринга с интересно прехвърляне над въжетата и поглежда Carl Johnson, който си "ближе раните" до тепиха!! Genesis се усмихва и иронично му помахва за "ЧАО", а Johnson все още не може да повярва, че е елиминиран от турнира! Genesis се спира в ъгъла си и зачаква Shawn Aries да направи entrance..

КОГАТО...

Carl Johnson просто SNAP-ва и влиза на ринга доставяйки на неподозиращия Rhapsodos страховит JOHNSON CUTTER!!

Posted Image

Мачът още не е започнал, а Genesis вече е аут.. Carl почервенял от яд довлича на ринга една МАСА и я разпъва в средата! Johnson вдига останките от Genesis и ги потрошава с мощен Powerbomb ПРЕЗ МАСАТА!!!!! ОУУУ COME ON!! Джонсън най-накрая напуска ринга призован от охраната, а Дженезис за съжаление на феновете се търкаля от болка из ринга.. ВЕДНАГА след тази случка в залата гръмва музиката на "The Devout" Shawn Aries, който галейки брадата си маниакално се засилва към тепиха!!!

ГОНГЪТ Е УДАРЕН..

The Devout просто сграбчва останките от Genesis и БАММММ Fainting Spells (Last Rites)!!!

Posted Image

НЕ И ПО ТОЗИ НАЧИН.. дори имаше ли смисъл "вярващият" кечист да достави и това движение на вече смазания Genesis? Имаме опит за туш 1............2........3!!!!!!!! Какъв screwjob само!! Steve Fox е в болницата и не може да направи нищо по въпроса.. РЕШЕНИЕТО е финално.. въпреки намесата на Carl, Дженесис е АУТ от турнира а Shawn Aries продължава напред!

Winner: Shawn Aries via pinfall (00:59)

- След мачът (След като Ерийс си заминава) забелязваме Genesis да се добира целият в кръв до един микрофон за да привлече вниманието на усмихнатия Carl Johnson, който се псува с феновете, докато си заминава по рампата..

Genesis (с уникално странен тон)
"Карл.. КАРЛ... ти просто не разбираш едно нещо нали! Хронологичната последователност на предстоящите събития е вече определена, ролята на всеки един образ е вече отредена, съдбата... СЪДБАТА КАРЛ на съществените субекти обвзели това цветисто място - ясна като синьото небе!! "Отмъщението има възвращаемост" (Edward Gibbon) КАРЛ... Съвсем скоро ще усетиш, че това което ти казвам е самата истина.. щом е написано е изживяно, повярвай ми!!.."

- Genesis хвърля микрофона до себе си и облизва малко от кръвта си, а Карл Джонсън по-сериозен от всякога напуска сцената гледайки яростният си опонент..

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ..

Edited by G, 16 February 2010 - 00:26.

Posted Image

BWC е един от най-старите български кеч сайтове с последните новини както за World Wrestling Entertainment (WWE) и Total Nonstop Action Wrestling (TNA), така и за ROH, NJPW, NOAH, CMLL, AAA и още много други кеч федерации от целия свят. Форумът разполага с раздел за MMA, в който можете да коментирате случващото се в UFC, K-1, EliteXC и други организации за смесени бойни изкуства.

online since 2002