WWE, TNA, UFC, E-Fed, WWE Divas and TNA Knockouts: Ringstorm : WWE, TNA, UFC, E-Fed, WWE Divas and TNA Knockouts Кеч Форум

Към съдържанието

Добре дошли в WWE, TNA, UFC, E-Fed, WWE Divas and TNA Knockouts!

BWC е един от най-старите български кеч сайтове. При нас ще намерите последните новини както за WWE и TNA, така и за ROH, NJPW, NOAH, CMLL, AAA и още много други федерации от целия свят. Тук можете да обсъждате абсолютно всичко, свързано с кеча, с най-запалените български фенове. Форумът разполага с раздел за MMA, в който можете да коментирате случващото се в UFC, K-1, EliteXC и други организации за смесени бойни изкуства.

online since 2002
Guest Message by DevFuse

Икона Important Announcement!

BWC Top 20 Wrestlers of the Month за юли 2010 - ГЛАСУВАЙТЕ СЕГА! »

Страници 1 от 1
  • Не можете да публикувате нова тема
  • Не можете да пишете в тази тема

Ringstorm 17.03.2010 Оцени темата: ***** 1 Гласа

#1 Потребителят е онлайн   Radox   The CURE is coming!

• Living Legend
  • Група: BWC Модератор
  • Регистр: 18-май 05
  • Current Mood: Current Mood: Bookworm

Публикувано 16 март 2010 - 10:44

RINGSTORM

Здравейте на предпоследното шоу преди турнира "Chasm"!

Тази вечер - полуфиналите на "Tag mania"!

Тази вечер - подписването на договора между Rawhide и Loop!

Започваме с музиката на Rawhide и тълпата става на крака. Най-голямата звезда, която не беше стъпвала на ринг на BWC най-сетне е тук! Той се качва на ринга и казва:
- Хоу, хоу! Изглежда нашето момче Loop иска задника му да бъде сритан? Да, не се чудете! Вече е официално - аз ще направя дебюта си за BWC на "Chasm" след по-малко от две седмици! И не си правете илюзии - Loop ще бъде така пребит, че повече няма да посмее да ми се отваря никога! Както казах, аз съм тук за да ви забавлявам и да ви давам това, което искате на 100% Между другото, тази вечер ще бъде подписан официалният договор за мача между нас! Най-голямото подписване на договор в историята! Нещо повече ...
Очаквано започва музиката на Loop и той се появява ухилен на рампата, ръкопляскайки иронично на Rawhide:
- Браво! Брависимо! Евала мойто момче - излизаш тук и започваш да ми се хвалиш колко си велик и какво си сънувал снощи! Това е хубаво, но има само един проблем - губиш ЦЕННО ефирно време от моя мач! Така че най-добре си сложи дъртия задник на коментаторския стол и наблюдавай ВЕЛИЧИЕТО!

Loop vs. MysteryLoop започва леко неуверено срещу непознатият за него опонент. Mystery успява да вземе известно надмощие, след което дори прави няколко опита за туш, от които Loop се повдига. Loop продължава да бъде в догонваща позиция, но всичко се променя след едно доста стабилно Копие от негова страна. Loop прави своят Loop Bottom, но ... Rawhide влиза на ринга и го поваля с Raw hide!!! Loop печели чрез DQ!
Rawhide ухилен си тръгва под овациите на тълпата, докато Loop се мъчи да си поеме дъх.

Socki е показан да говори пред останалите членове на Mexihools. Той им казва, че по-добре да не губят И ТАЗИ вечер, защото иначе лошо им се пише! Bizkit не изглежда особено доволен от думите на гиганта.

Bizkit, Xzibit & Strij vs. BRM, Rey Mysterio & ZippoШестимата леки кечисти сътворяват доста приятен и динамичен мач. Мексиканците, надъхани от дългата серия загуби, в началото доминират категорично. В последствие обаче, Zippo успява да върне своят отбор в мача. Rey и BRM също се включват успешно и успяват да се справят с хулиганите. В края на мача, BRM като по часовник прилага Technobeat на Strij и го тушира - 1..2...3! Поредва загуба за The Mexihools!!!
Socki е показан да се хваща за главата зад кулисите!

Започва музиката на Birov и ... той се появява на екрана:
- Йоу, мадафака! Отсега нататък ще се появявам със своята музика не само когато излизам на ринга, а и когато правя изказвания бекстейдж! И знаете ли защо? Защото съм различен! Различен от онези останали 30-40 нещастника от ростъра, които се правят на интересни и дори не подозират звездата, която лети към тях и ще преобърне кариерите им. Запишете си датата 17 МАРТ! Защото това е датата, на която започва похода ми към БЪДЕЩЕТО! Днес, на 17 март, ще се състои моят дебютен мач! И си запишете още нещо - аз ще ви покажа кой е мастъра, след като не загубя нито един мач за много, много, много, мнооооого дълго време! Гарантирам ви, че в близко бъдеще няма да се намери човек, който да ме победи! Серията на века започва още от тази вечер! Мерси!

"Tag mania" tournament
1/2-final
Twilight twins vs. Caribbean boys
Близнаците излизат твърдо решени да покажат на какво са способни, а и да позакърпят реномето си на "най-добър отбор в света". Те буквално смазват опонентите си и само с 1-2 смени успяват да поемат пълен контрол. Само 3 минути след началото идва и мощното изпълнение на Angelic wings от страна на Djihad. Туш - 1...2...3! Twilight twins са първите финалисти в "Tag mania"!!!

Remus се появява пред камерата и публиката изпада в екстаз. Той прави кратко изказване:
- Дали ме е страх, че ще се изправям срещу Heidenreich днес? Шегуваш ли се, Лилиан? Както знаеш, мен не ме е страх от нищо. Аз съм един напълно обикновен, доблестен човек, който няма страхове и предразсъдъци. Но след като се погрижа за Heidenreich тази вечер, ще обърна поглед напред. Напред към "Chasm", където ще мога най-сетне, веднъж завинаги да си уредя сметките с Radox!!!

Cruiserweight Championship
Specter [c] vs. Unforgiven
В този мач залогът е интересен. Ако Unforgiven победи, той става шампион. Ако Specter победи обаче, той не само ще си запази титлата, но и ще спечели шот за отборните титли за себе си и Mystery срещу Fists of rage! Началото е предпазливо. Specter все пак катго шампион вкарва повечко офанзива, но в последствие бива "надвит" от невероятните акробатични изпълнения на каратиста. Unforgiven постепенно започва да доминира доста сериозно и все повече се приближава до титлата! В края на мача обаче Specter шокира всички като от нищото забива отчаян Megakick! Туш - 1,2,3! Specter печели и запазва, което означава, че на турнира ще гледаме FOR срещу Specter/Mystery за таг-титлите!
След мача, Jericho се втурва по рампата разгневен. Той започва да налага Specter, но ... Mystery се намесва, помагайки на партньора си да изгонят двамата японци от тепиха. Шампионите се оттеглят с подвити опашки и закани по рампата, а Mystery и Specter вдигат победоносно ръце.

"Tag mania" tournament
1/2-final
The Aardwolves vs. Torex & G
Разединените G и Torex отново имат проблеми и в този мач. Двамата постоянно се карат, като не могат да се разберат за таговете. Това позволява на доста мощните Aardwolves да ги "изринат" от ринга в началото. В последствие все пак "металягите" взимат леко надмощие чрез G. Той успява да се посправи с "вълците", но след това Torex влиза без да го пита на ринга чрез "сляп таг". Torex бива изненадан от Domino, който му прави Копие. Туш - 1..2....G спасява мача, прекъсвайки туша! Двамата с Torex стават един срещу друг и започват да се псуват. G замахва към Torex, но той се навежда и G вкарва удара в устата на Shevchenko! Torex блъска G назад и се мята върху нокаутираният Shevchenko - 1..2.....3! Победители са Torex и G! Двамата се класираха за финала на "Chasm" срещу близнаците! Ще става интересно.
След мача двамата си тръгват поотделно от ринга.

На ринга излиза ... интернационалният шампион Raven. Той взима микрофон и започва надълго и нашироко да обижда Kaz, да му припомня всички унижения, през които го прекара през изминалият месец. Raven продължава да хули Kaz, до мига в който той самият не излиза бесен по рампата. Kaz обаче ... се спъва в тънка нишка, опъната от Carn близо до края на рампата и се пребива. Raven и Carn скачат върху него и започват да го ритат зверски. Те го събличат, след което го връзват на спусналият се от тавана на залата символ на Raven. Накрая двамата вдигат клетника, завързан на символа високо, чак до тавана, за назидание на всички! Raven отново се подигра с Kaz!

Birov vs. DaniТова ще е първият мач на Birov, откакто той прие новият си гимик! Младока отново прави ентранса си, оглеждайки се в две огледада, придържани от модели по бикини. Dani обаче не се впечатлява от това и започва мача срещу "звездата" много силно. Той успява да се справи с надутия бивш сърфист, след което се опитва да направи SSP! Dani скача, но Birov го посреща във въздуха със своят Star kutter (което всъщност си е чисто RKO) и ... 1,2,3! Birov печели в първият си мач.
След двубоя, Birov изключително високомерно казва на микрофона:
- И така, серията започна! Резултата вече е 1-0 за Звездата срещу простосмъртните! МЕРСИ!
Докато Birov се перчи обаче ... Radoslav се спуска по рампата и го напада! Birov едва успява да се отскубне от него и се оттегля хилейки се по рампата. Бесният Radoslav тръгва след него, но рефера го усмирява! Radoslav взима микрофон:
- Не си и помисляй, че ще се измъкнеш толкова лесно! На "Chasm" ще си уредим веднъж завинаги делата! Ще ти завра спасителния сал в задника!!!

Камерите показват G и Torex в гаража. G се опитва да говори с Torex:
- Изслушай ме, трябва да поговорим. Все пак стигнахме до финала на "Tag mania"!
- Поради тъпа случайност! Разкарай се и не ме занимавай повече, продажно копеленце!

Torex си тръгва троснато, а G изглежда разстроен.

Non-title match
Heidenreich vs. Remus
Heidenreich е поискал "да си изкара яда" на някого тази вечер и какъв по-добър избор от доскорошният му архи-враг, който той така и не успя да победи - шампиона Remus! Двамата започват грандиозният мач с много силови сблъсъци. В повечето от тях, мощният Heidenreich надделява. Шампиона обаче не се дава никак, ама никак лесно. Той стиска зъби и устоява и на трите последователни тръшвания на Heidenreich, и на Headlock-а, и на Boston crab-а! Remus след това, независимо че е изтощен до припадък, намира сили да избухне и започва да обсипва чудовището с десни прави под овациите на тълпата! Точно тогава обаче, Radox напълно очаквано се появява по рампата! Той се качва на ринга, но Remus му набива такъв шут в главата, че Radox изхвърча навън и се потрошава в бетонната стена край публиката! Мача след това продължава, като Heidenreich започва отново да доминира. След малко Radox се свестява и се опитва отново да се намеси в мача. Този път обаче засилващият се Heidenreich без да иска се забива в него и Radox за втори път бива пометен от ринга и изпратен в несвяст на рампата! Я почакай малко ... това е Ultramadd!!! Той връхлита по рампата и е бесен! Ultramadd прави GORE на Heidenreich и започва да го налага! Мача бива тутакси прекратен.
Radox се свестява и взима метален стол! Той се качва на ринга и ... нокаутира Ultramadd, а след това и Heidenreich с удари с него в главата! Radox се обръща и ... отнася удар с титлата от Remus в главата! Всички лежат на пода, а Remus се качва с титлата си на една от сглобките и поздравява своите ревящи фенове!

Време е и за кулминацията на вечерта! Loop и Rawhide ще подписват договор за "мача на века", както и двамата го наричат. Първи излиза костюмираният Loop, след него Rawhide, а накрая и боса Vichix. Тримата са на ринга, където е разположена луксозна маса с две кресла. Зад масата пък има голям постер, промотиращ мача помежду им, заедно с датата - 28 март! Абе атмосферата си е направо грандиозна като в подписване на контракт за мач между Холифийлд и Тайсън! Vichix ги запознава с условията в книжата - че това ще е one-time-only-encounter, и т.н... Двамата се замислят дълго, но накрая подписват и нещата вече са официални! Vichix се опитва да накара двамата да си стиснат ръцете, но ... двамата не го правят - Loop изненадващо рита Rawhide в корема, след което го вдига и KAPOOOW! Loop bottom през масата!
Loop вдига ръцете си в знак на триумф и напуска ринга...

Chasm

The card so far:

World Championship
Last man standing match

Remus © vs. Radox

Singles match
"Match of the century"

Rawhide vs. Loop

Singles match
Ultramadd vs. HEIDENREICH

International Championship
Street fight

Raven © vs. Kaz

Tag mania final
Twilight twins vs. G & Torex

Tag team Championship
Fists of rage © vs. Specter & Mystery

Singles match
Birov vs. Radoslav

Този пост е редактиран от Radox: 16 март 2010 - 10:48

Публикувано изображение
5

Share to Facebook Share to Twitter Share to MySpace Stumble It Share to Reddit Share to Delicious More...

#2 Потребителя е офлайн   G   Inception 9.6/10 imdb ;[ .. Sri Godfather?

• Living Legend
  • Група: BWC Модератор
  • Регистр: 28-май 05
  • Current Mood: Current Mood: Apelike

Публикувано 23 март 2010 - 02:58

Честно казано.. тактически ДОБРЕ пресъздадено шоу, без излишен риск.. хареса ми!! Изгради стабилно нещата за Chasm и кардът на този етап изглежда невероятно.. Имам най-вече в предвид враждата между Remus & Radox; Rawhide vs Loop; UltraMadd vs REICH.. все мачове които трябва да се напишат за фен базата на е-феда и да се буукнат като истории естествено. Освен това имаме финалистите, които много добре изгради.. BOD (по стечение на обстоятелствата) срещу шампионите по двойки. Тук трябва да кажа, че историята покрай BOD е една от най-добре буукнатите от началото на ифеда (за самия отбор, не като цяло).. минавали сме през всякакви простотии и наистина ми грабна окото този път цялата идея (няма излишен хумор, тъпи бягания в Мексико и прочие..).. просто contest с много cat and mouse игра за да се види кой ще наделее в края! Естествено съм СИГУРЕН лично за себе си, че това ще бъда аз без капчица doubt :) Поредното стабилно шоу преди middle PPV като Chasm, което все пак изглежда ще бъде с доста стабилен евент.. УСПЕХ, доволна работа тази седмица!
Публикувано изображение
ЗАПИСВАЙТЕ СЕ

WRESTLING GALAXY

WRESTLINGS WORLDS
1

Сподели темата:

Страници 1 от 1
  • Не можете да публикувате нова тема
  • Не можете да пишете в тази тема

1 Потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни