WWE, TNA, UFC, E-Fed, WWE Divas and TNA Knockouts: Нови групи в TNA? (дискусия) : WWE, TNA, UFC, E-Fed, WWE Divas and TNA Knockouts Кеч Форум

Към съдържанието

Добре дошли в WWE, TNA, UFC, E-Fed, WWE Divas and TNA Knockouts!

BWC е един от най-старите български кеч сайтове. При нас ще намерите последните новини както за WWE и TNA, така и за ROH, NJPW, NOAH, CMLL, AAA и още много други федерации от целия свят. Тук можете да обсъждате абсолютно всичко, свързано с кеча, с най-запалените български фенове. Форумът разполага с раздел за MMA, в който можете да коментирате случващото се в UFC, K-1, EliteXC и други организации за смесени бойни изкуства.

online since 2002
Guest Message by DevFuse

Икона Important Announcement!

BWC Top 20 Wrestlers of the Month за юли 2010 - ГЛАСУВАЙТЕ СЕГА! »

Страници 1 от 1
  • Не можете да публикувате нова тема
  • Не можете да пишете в тази тема

Нови групи в TNA? (дискусия) Extreme Invasion & "4 Horsemen" Оцени темата: -----

#1 Потребителя е офлайн   nWoHulkster™ 

• Living Legend
  • Група: BWC Акционер
  • Регистр: 18-май 05
  • Current Mood: Current Mood: None Chosen

Публикувано 20 март 2010 - 05:54

Напоследък двете най-споменавани (в Интернет) идеи за нови групи/stables в TNA са:

= Група ала The 4 Horsemen. Членове: Ric Flair & AJ Styles. Други възможни членове: Desmond Wolfe? Beer Money? Sting? Някой друг?

= "Original ECW" група/"ЕCW инвазия" в TNA. Възможни членове: RVD? Team 3D? Rhino? Raven? Stevie Richards? Tommy Dreamer? Sabu? Paul Heyman?

Дискусия: За или против сформирането на подобни групи сте? Защо?
0

Share to Facebook Share to Twitter Share to MySpace Stumble It Share to Reddit Share to Delicious More...

#2 Потребителя е офлайн   _deadman_ 

• Jobber
  • Група: BWC Потребител
  • Регистр: 13-март 09
  • Current Mood: Current Mood: Balanced

Публикувано 20 март 2010 - 05:55

Твърдо за. Особено за ECW. Така или иначе гледаме кървища напоследък, нека направят кланица :beer:

Този пост е редактиран от _deadman_: 20 март 2010 - 05:56

0

#3 Потребителя е офлайн   BoRn_2B_GoD   Всеки SMACKDOWN от април, май и юни 2003 вече може да бъде намерен в Multimedia-та. Скоро - юли и август.

• World Heavyweight Champion
  • Група: BWC Супер Потребител
  • Регистр: 31-март 07
  • Current Mood: Current Mood: Cloud_9

Публикувано 20 март 2010 - 06:28

-Против съм създаването на ECW Originals стейбъл, ECW инвазия или каквото и да е нещо, свързано с ECW. Има няколко причини, но основната е името. Що за инвазия на ECW ще е това, когато дори няма да споменават името на компанията? "Ето ги отново хората от онази компания, която представяше наистина eкстремен кеч преди почти 10 години, но чието име не можем да споменем, тъй като е запазена марка". Това е и основното нещо, което ме дразнеше в цялата поява на Хол и Пак в TNA - всички (без най-младите) ги помнят като nWo, но тъй като не могат да използват nWo се подвизават като The Band, което си е едно доста странно име. Ако можеха да използват nWo името можеше да излезе нещо доста по-голямо от цялата история, а не просто един таг мач на Destination-X.

Но се отклоних. Идеята ми е, че същото ще е с ECW. Oсновната идея ще е стари звезди от ECW да сформират група в TNA, но как ще се набляга на това като дори не могат да кажат името на компанията в която са били някога? Ще са нужни множество допълнителни обяснения и подсещания, които щяха да са излишни ако името "ЕCW Originals" нямаше да докара съдебно дело на TNA. Второто нещо, което лично мен ме тревожи - виждали сме вече нещо подобно в т.нар.Инвазия. Не само ние, но и всички кеч фенове, които през 2001-а са гледали WWE. Да, не беше кой знае колко сполучливо, но се случи. Не са го гледали примерно по-младите фенове, но те са привлечени от имена като Джеф Харди, а не от Team 3D, Taz, Rhino и Стиви Ричърдс (ще ме извиняват феновете им). Идеята ми е, че са минали вече 9 години от фалита на ECW. Не можеш десетилетие и отгоре да продължаваш да използваш името на някоя компания за една вече използвана история. Да, WWE използваха името ECW до началото на тази година, но го използваха за име на шоу, което бързо се отдалечи от първоизточника и в края нямаше нищо общо с оригинала. Стана прекалено дълго, но се надявам, че сте разбрали какво не ми допада.

-Другата идея, тази за нещо подобно на 4 Horsemen, ми харесва повече. Флеър като ментор, Стайлс като сегашната звезда, Wolfe като бодигарда и бъдеща звезда (защото AJ е доста по-over и сред публиката в Орландо, и сред тв феновете на TNA, на които Найджъл е все още слабо познат). Не трябва да се прекалява с бройката, затова мисля, че четирима ще е идеално. Нещо като Evolution, но в TNA вариант + фактът, че самия AJ все още се гради като главно лице. Колкото до четвърти член - не ми се мисли сега, но при такъв голям ростър може да се намери подходящ човек. В този миг в главата ми изскочи Мат Морган, но го казвам ей така. С интерес бих гледал подобно група, а и Дезмънд вече доста пъти помагаше на Флеър/Стайлс, така че вече има основи за подобен стейбъл.
do you understand what I'm saying to you right now?
Линкове за SMACKDOWN от април/май/юни 2003
5

#4 Потребителя е офлайн   teddy_hart 

• Jobber
  • Група: BWC Потребител Jr.
  • Регистр: 22-март 10
  • Current Mood: Current Mood: None Chosen

Публикувано 24 март 2010 - 07:05

Бих искъл да видя тази група ECW Originals в TNA.Aма искам редовно да пребиват хоган,бишоф и дикси картър.Те тримата трябва да се махнат от TNA,те тласкат компанията kъм фалита.
-7

#5 Потребителя е офлайн   go go 

• Main-eventer
  • Група: BWC Супер Потребител
  • Регистр: 17-ноември 09
  • Current Mood: Current Mood: Yeehaw

Публикувано 24 март 2010 - 07:24

The 4 Horsemen ми звучи идеално!Щом в името има 4 е логично да има 4 члена на този стейбъл и тези,които в момента се навъртат на помощ около AJ & Flair са Sting и Desmond Wolfe.Стейбъл между четиримата би било наистина нещо много ценно за TNA.

Колкото до ECW Invasion стейбъл или какъвто там ще се казва(ако изобщо ще има)ми звучи много,много зле.Просто не е нужно TNA да събират суперзвезди,които са били легенди в определена федерация,да ги слагат в стейбъл,с подобно име на тази федерация(или пък напълно същото,което е малко вероятно,защото ще ги осъдят)и да се кефят,че са постигнали нещо голямо-та те дори не са ги изградили,като такива,каквито са сега.Айде,добре взимат хора от WWE,но на повечето от тях времето им е минало вече,и както се каза,хлапетата искат да гледат хора като Джон Сина,Джеф Харди и Рей Мистерио,които са се превърнали в машини за пари вече.Затова TNA трябва да използват този плюс на Харди и да го развиват,а не да викат дядковци,които са били някакви някога,а сега сигурно от по-младите фенове ги знаят само по име и физиономия и нищо повече.Категорично съм против подобно нещо,стигат им толкова хора,които взеха от WWE,нямат нужа и от ECW легенди.Друг е въпроса,че ростера им стана препълнен и толкова огромен,че не могат да обърнат внимание на всеки в него,а само на главните хорa. :dry:

Този пост е редактиран от go go: 24 март 2010 - 07:25

Публикувано изображение
0

Сподели темата:

Страници 1 от 1
  • Не можете да публикувате нова тема
  • Не можете да пишете в тази тема

1 Потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни