BWA Velocity
20.04.2010
Време е за Velocity, на живо от MEN Arena в Манчестър, Англия. Фойерверките избухват във въздуха, феновете за готови за откачане, защото тази вечер ни очаква голямо шоу. Отборните титли ще бъдат защитавани тази вечер, ще бъде определен нов претендент за Световната Титла.
Започваме сега със ентранса на Джи, който бързо взима микрофон:
- Не знам сега дали съм в мач за определяне на главен претендент или не, но на мен основна цел ми е оня боклук Соки, който реши,че може да се меси в моите работи и аз го казвах много пъти, той си заслужи удара със стол в главата и ако имам шанс ще го направя отново. За мача тази вечер, тъй като в троен мач няма дисквалификация и ще мога да пребия Соки, след това Спенсър също ще мине под можа и аз ще получа мач за това, което е мое.
Веднага след този изказ зазвучава музиката на Световния шампион Мортем, а публиката се спуква от освирквания
- За кой се мислиш, нещастник. Да казваш че титлата е твоя, защото нека ти напомня, че аз спечелих четворния турнир и аз съм шампиона.
- Да, прав си ти си шампиона, обаче след Pushed To The Limit ще видим тази работа.
- Не бъди сигурен, ти имаш мач да печелиш преди това.
- Да имам и искаш ли да ти покажа, защо мисля, че съм главен фаворит за спечелване.
Джи се насочва към рампата, където е шампиона Мортем, който не очаква с охота разгневения Джи. ……….Това е музиката Соки, какво прави той тук. Джи веднага се насочва към Соки и започва да го налага с десни прави, докато Мортем гледа и се смее, НО зад него това е Спенсър. Мортем дори не го усети и Спенсър започва да налага световния шампион също с десни прави. Соки започва да връща на ударите на Джи, докато Мортем не знае къде се намира.
- СТОЙТЕ,СТОЙТЕ. МАМКА МУ ПРЕСТАНЕТЕ ВСИЧКИ.- чу се гласът на Тотенткопф.- Сега, ако мислите, че да се биете няма проблем, обаче няма да рискувам да се спукате от бой и на главния мач да не можете да направите нищо, защото тогава ще има значение, сега няма затова ТРАЙТЕ………………….
30 охранители излизат за да разделят побеснелите звезди на федерацията. Всичко се разминава без сериозни последствия и четиримата да пратени обратно в съблекалните. Тази вечер очакваме още инфо от Крис Джерико и Мъртвеца, които ще се бият в мач да безсъзнание на Pushed to the limit Сега следва мач за титлата в леката категория……
Singles Match
BWA Lightweight Championhip
The Razor[c] vs WindFury
Първи излиза претендента и получава овации, докато надменния шампион е на пълната противоположност. Гонга бие и мача започва като в първите минути двата си разменят прекрасни движения в стил Луча Либре. Бръснача избутва Яросния в ъгъла и се засилва към него като скача и се задържа на ръце като му удря с крак главата и Вятърната ярост пада на земята и Бръснача прави опит за туш 1……..2…….и не Вятърната Ярост се повдига. Сега Бръснача се качва на въжетата и скача като се превърта и пада право върху Яростта и нов опит за туш 1……2……..и отново Вятърната Ярост се повдига. Бръснача се готви за своя финишер. Вятърната ярост се леко се изправя и Бръснача прави опит, но не ДДТ както контра. Бръснача е на земята 1…..2……………….и не той се повдига. Публиката помисли, че имаме нов шампион в леката категория, обаче това не е така. Сега Вятърната ярост се готви за неговия финишър и нова контра, обаче този път Бръснача прави Razor’s way..1............2............3. Победител и още шампион в леката категория БРЪСНАЧА. Той се качва на въжета да отпразнува победата си………
Камерите показват съблекалнята на Fire4life, които се подготвят за мача им за отборните титли покъсно вечерта.
Сега отиваме в офиса на Тотенкопф, който прави някакви нео-нацистки изпълнения и ........
- Драги зрители,ние се опитваме да ви достарим прекрасно забавление за това тази вечер, ще гледате мач за Интеркласната титла, където Алберто Контадор ще защитава златото си срещу Х-Фактор, в мач реванш от Премиерата......а да и този мач е следващия.........................
Singles Match
BWA Interclass Championship
Alberto Contador vs X-Factor
Едва ли двамата за подготвени за този мач, защото той бе обявен преди няколко секунди. Първи на ринга излиза шампиона и след него излиза и претендента. Мача започва с предимство на Фактора, който рано започва да прави всякакви движения, обаче умората си казва думата и той започва да губи контрол върху мача. Контадор започва да го налага с десни и леви прави, докато не го повали и сега той отива да се качи на въжетата и д направи Thunderbird.............скача и...............Фактора се свива и сега след като Контадор е на земята. Фактора опитва туш и 1...........2...........и не Контадор се повдига с последни сили. Сега Фактора започва да си връща контрола върху мача. Той блъска Контадор от въжета и скача прави на гърдите му започва да го налага с десни прави и може би му разби носа. Сега нов опит за туш 1......2.........и не отново повдигане от страна на Контадор, който изобщо не изглежда в добро състояние. Сега какво прави Фактора, той се качва на въжетата и се готви да скочи. Предполагам всичко го прави за това да бъде шампион. Скача....................и НЕ,НЕ.НЕ Контадор се отмести и Фактора е в не свяст. Контадор бавно се изправя и веднага вижда, че опонена му лежи на земята не подвижен и веднага пада върху него и 1.........2...........и не повдигане от страна на Фактора. Контадор не може да повярва и сега решава на да се качи на въжетата, Фактора още е на земята. Той се качва и...........скача............с опит за Thunderbird................прави го Контадор забива най-опасното си двжение и сега опит за туш 1……2………………..ИИИИИИИ 3. Контадор запазва Интеркласната титла. Това бе мач, който почти през цялото време бе владян от Х-Фактор, обаче на края една грешка му коства спечелването на Интеркласната титла. Контадор се качва на въжетата и празненството може да започне...................
Интервю със Световния пампион Мортем:
- Мортем, имаш ли да кажеш нещо за побоя, който ти намесе Спенсър по рано в шоуто?
- Дали имам да кажа нещо? Да, имам това да кажа да Спенсър да внимава да не печили мача тази вечер, защото тогава ще му разкажа какво значи бой...............
Sigles Match
Teddy Hart vs MainEventer
Евентъра излиза първи на ринга и казва, че според него той не трябва да се бие толкова рано и трябва да получи главен мач, защото хората са дошли да гледат него, а не някакъв троен мач. Разбира се получава големи освирквания. След него веднага излиза Теди Харт. Гонга бие и мача започва. Теди започва да налага страшно опонента си и го блъска в ъгъла и му забожда ужасно копие. Той доминира през целия мач. На моменти обаче и Евентъра показва защо е нает от тази федерация, като дори взима контол в мача, обаче за кратко, след като Теди Харт отново му забожда копие и прави опит за туш 1……2……..и не Евентъра се повдига. Сега Харт се готви и своя финишър. Той изчаква малко Евентъра да се повдигне му забира The Dynasty Bash 1...............2.............3. Победител е Теди Харт, той се качва да въжетата и се здрависва с много хора от публиката преди на напусне ринга и да се скрие задсцената.
Фойерверки политат в залата, защото е време за втория час на шоуто Velocity. Това, което ще видите е Троен Мач, в който победителя ще се стане главен претендент за Световната титла на Мортем. Кабин и Виоленсе ще защитават отборните титли vs Fire4life, окачваме поява на Крис Джерико, Мортем също ще има мач. Единственото нещо, което се питаме е ‘Готови ли сте за втория час? Защото той е готов за вас……………
Up Next: Отборните титли ще са на линия като Кабин и Виолансе ще защитават титлите си срещу Fire4life
Tag Team Match
BWA Tag Team Championship
Cabin and Violance vs Fire4life
Първи на ринга излизат шампионите, които получат големи освирквания. Обаче публиката не харесва много и претендентите Коулман и Пирохънтър. Мача започват Кабин и Пирохънтър. Претендентите владеят мача в началните минути като правят много смени, а Кобин доста се изморява, докато неговия партньор Виоленсе още не е появил в мача. Най-после кабин достига до смяната и Виоленсе се появява на ринга и започва да бие Коулман, който май няма с какво да му отговори. Виолансе му прави гръбнакотрошач и прави опит за туш 1…и не трябва много да се постарае, докато стигне поне до near fall. Сега той го повдига и го засилва към въжетата и му прави саблен удар и нов опит за туш 1............2 ...и отново не. Кабин вече се възтановил и влиза в мача и контола върху мача се обръща в другата посока, а Пирохънтър стой и може само да гледа какво се случва с неговия приятел и партньор в този мач за отборните титли. Сега Кабин започва да налага с десни удари Коулман и му прави ДДТ и опит за туш 1..........2.....................и не отново Коулман се повдига. Сега Кабин спори със съдията и рол-ъп от страна на Коулман 1...........2...................................и не Виолансе прекъсва броенето и сега Пирохънтър се намесва на ринга и започва да бие Виолансе като го изхвърля от ринга и започва да бие и там. Той започва да му бие главата от коментаторската маса и тя едва не се счупва. Пирохънтър се сега го засилва към предпазните огради за публиката, и това е контра Виолансе прехвърля опонента си в публиката и тяхната битка започва продължава там като нищо не се вижда какво става. Докато на ринга Кабин започва да бие Коулман с ритници, докато Коулман него контрира и му прави spinebuster и сега го вдига му прави ДДТ и туш........1......................2....................3. Победители и НОВИ Отборни шампиони Fire4life. Коулман взима двете титли и ги вдига високо във въздуха. Слиза от ринга и се отправя към зад кулисите и чак като стига го сцената към него се присъединява Пирохнтър и още веднъж НОВИ отборни шампиони Fire4life......................................
Singles Match
Zippo vs Mortem
От един мач към друг мач. Световния шампион излиза на ринга като получава невероятни освирквания. Зипо, който излиза след него никой не го познава и няма, кой знае каква реакция от публиката. Мача започва с пълна доминация на Световния шампион. Той не оставя никакъв шанс на опонента си за почивка и му прави хватка след хватка, но не прави опит за туш, защото предполагам знае, че веднга ще спечели мача. Обаче след около 5 мин на бой, на него му писва и прави kick to the brain и 1.2.3. Победител е Световния шампион Мортем. Но това зад него е ДЖИ. Какво прави той там, мамка му. Мортем не знае, че Джи е зад него. Джи го обръща и вдига го и му прави The Downfall Attack. Вдига си ръцете във въздуха, а публиката едва не откача. Джи напуска ринга, а Мотем едва се изправя от земята и веднага притиска титлата до себе си, като че ли знае, че тя може да не е негова за много време.
Зад сцената камерите показват Fire4life, които празнуват за спечелването на отборните титли.
- Коулман, сега е време за празненство и сега в нашата съблекалня съм приготвил една изненада.
- Изненада? Хайде, де знаеш, че съм женен, нали?
- Е да обаче, все пак, спечелихме отборните титли....
Среща ги председателя Тотенкпф.....
- Момчета, само да ви кажа, че другата седмица ще защитавате вишите отборни титли
- Какво, та ние е сега ги спечелихме и трябва да ги защитавате
- ООООО да, и знаете ли вашите опоненти кой ще са? Не хабете няма да разберете затова ще ви кажа. Другата седмица ще се изправите срещу Крис Джерико и неговия партньор........................................Мъртвеца................и това не е всичко, както и срещу Мортем и победителя от тройния мач тази вечер...........
Боже…….другата седмица ще е невероятна……….
Камерите се разделят на три и показват тримата участници от главния мач за тази вечер.
Започва музиката на Крис Джерико и публиката полудява, той се качва на ринга и взима микрофон…….
- Много хора ме питат защо реших да участвам в такъв мач, е просто е, аз искам да размажа този боклук Мъртвеца. Така да го размажа, че той да не знае къде се намира и да го пратя в безсъзнание, от което да излезе седмици след мача. Аз спечелих мача си срещу него на премиерата, обаче той реши, че е време да ме смаже и ако си мисли, че това, което му причиних миналата седмица е края. Той тогава жестоко се лъже.
Това е Мъртвеца……… ДА той излиза на ринга и него го изпреварват поне 20 охранители и пазачи, който ще се опитат за преотвратят повторение на случката от миналата седмица. Мъртвеца не се качва да ринга и звима микрофон.
- Ти добре ли си с главния мозък, защото да ти кажа, че зарадите тези думо гръбначния ти мозък ще страда и може да бъдеш сигурен в това. И още ако погледнем към другата седмица двамата с тебе сме в един отбор и няма ли да е супер да спечелим титлите по двойки и след тов катоси пред мен аз да удря в гръб и да те смажа. И само да ти кажа, че на Pushed to the limit ти ще бъдеш поредния погребан жив от мен и можеш да си сигурен в това………
- Нима, мога ли? Вярвай ми, ако ти ще ме погребеш, и ти идваш с мен. Бъди сигурен в това.
- Много хора са ми казвали така и всички те съм ги погребал живи……….
- Хайде да те видим, дали можеш, до турнира не остава много време и ти препоръчвам да си починеш добре, защото мисля, че след като и пратих в безсъзнание ти още не си се съвзел от шока и говориш глупости…..
Мъртвеца тотално откача и се опитва да стигне до ринга, обаче е спрян от пазачите около него, който имат задачата да предотвратят какъв то и да е контакт между двамата. Обаче Джерико се отърва от пазачите, който пазят и него и тръгва да напада Мъртвеца. И стига до него и двамата започват да се налагат колкото могат, а пазачите не могат да ги разделят. Джерико го нападна пръв и скача право върху него и няколко пазача, който в непосредствено до Мъртвеца и Джерико не спира да млади Мъртвеца, както може, който може би не може да отвърне на удара. Още охраните в пускат към ринга за да разделят двамата. Около ринга има поне 35 човека, който най-после разделят Джерико и Мъртвеца като това им отнема 5 мин. След като ги разделят Джерико е върнат на ринга, докато едва, едва Мъртвеца директно се отправя зад кулисите. Крис Джерико прави няколко Диамантени бомби на пазачи и напуска ринга и той и отива зад кулисите…….
Време е за главния мач за вечерта.
Triple Threat Match to detemite The No1 Contender for The World Title
G vs Socki vs Spencer
Първи на ринга излиза Джи, след това излиза и Соки. Джи не губи време и напада Соки, докато той е още на рампата. Той започва да го млати с десни прави и го докарва да зоната около ринга, където го бие ринга и го засилва към предпазните огради и започва да му бие главата и тези огради. Мача все още не е започнал. И това е Спенсър, той излиза последен и веднага започва да се слати с Джи и го качва на ринга и мача вече може да започне. Спенсър започва с леко предимство, а Соки лежи до ринга и бавно се изправя. На ринга Спенсър засилва Джи към въжетата и това е контра от страна Джи със саблен удар и опит за туш 1.......и не много е рано за туш .Соки извън ринга се повдига и се качва там. Където Джи засилва Спенсър към въжетата и започва да му бие пленици. Соки зад него със суплекс. Спенсър започва сега да бие Соки, обаче той го контрира и го праша извън ринга и прави опит за туш върху Джи 1........2...и не Джи се повдига. Спенсър бързо става и скача отново на ринга и забива копие на Соки и му прави опит за туш 1.....2.......и не Соки се повдига, а Спенсър спори, че е това е било три. Сега Джи става и започва да рита Соки пада за туш 1.......2....и Спенсър прекъсва боенето. Соки отново е на земята, доката Джи и Спенсър започват да се бият по между си и Спенсър взима надмощие и избутва Джи до въжета, качва се на средното въже и започва да бие пленици на Джи, а публиката започва да брой 1...2...3..4..5...6.7...8.....9........ и Соки зад него дръпва Спенсър, който пада на ринга, Соки ляга за туш 1.....2......и повдигане на Спенсър. Сега Соки има контол в мача. Джи едва се свестява от ударите на Спенсър и сега Соки му забива копие и отново опит за туш от страна на Соки 1.....2..........и не Спенсър отново спасява мача. Соки не може да повярва. Сега той започва да млати Спенсър, който също не е на 100% и отново копие и сега опит за туш 1.......2......и този път Джи прекъсва броенето. Не може да бъде Соки отново не успя да вземе мача. Той нервно става и сега пък започва да бие Джи, но този път не се готви за копие, а за неговия финишър. Той го вдига му прави Fall after Throw, но преди на легне за туш Спенсър се е свестил и сега прави феноменален Spine buster на Соки и сега го вдига и му прави SPENCEND върху Джи. Спенсър ляга върху Джи и 1.........2.................3. Спенсър ще се бие за Световната титла на Pushed to the limit срещу Мортем. Спенсър започва да празнува, Световния шампион излиза на застава на рампата и вдига титлата си, Спенсър се качва на въжетата и показва с жестове, за какво ще се бие на 15 май, той показва къде ще бъде титлата след турнира, а именно на неговия кръст. Спенсър напуска ринга и се скрива зад кулисите. Обаче предаването още продължава като Соки едва, едва се изправя и поглежда към Джи и се чува как му казва “ Ти ми открадна титлата! Сега ще си платиш.” Соки се хвърля право върху Джи, който още се свестяваше, и започва да му бие ужасни плесници. Сега слиза от ринга и взима стол, отново се качва на ринга. ОООО боже, Соки направо смаза главата Джи с този стол! Какво ли ни очаква другата седмица!!!
Pushed to the limit
15.05.2010
CARD so far
No Conscious Match
Chris Jericho vs The Deadman
Singles Match
BWA World Championship
Mortem [c] vs Spencer