В петък сутринта се приземихме (бяхме заедно с колегата Огнян Георгиев) на междунарото летище във Финикс и моментално осъзнахме що е това пустинен въздух. Пет минути под слънцето и все едно са те халосали с онези огромни метални столове от 80-те. Чрез Google Maps излислих, че таксито от летището до хотела ще е около 15 долара и то наистина се оказа... малко над 25 долара. Та много благодаря на Google Maps
На входа на залата проверяваха кой с какъв апарат е и решиха да конфискуват моя, защото съм можел да снимам и клипове с високо качество. Аз съвсем пораженчески се подчиних и чак на следващия ден разбрах, че само с честна дума, че няма да записвам клипове съм можел да се измъкна. Както и да е, връчих апарата на охраната и ми беше обяснено, че трябва да се снимам за да мога да докажа, че съм собственик на апарата ако възникне спор. Резултатът: тази криминална снимка: Игнорирайте датата на снимките от моя апарат, както винаги не погледнах какво показва дисплея и се върнах с пет години във времето.

Вече оборудван само с мобилен телефон с батерия на половина ми оставаше да се разхождам между отделните афтографни сесии и единствено си направих снимка с Jim Cornette. Почти всички звезди имаха маса, като Cornette, Aries, Steen си бяха направили много лъскав и подробен списък-ценоразпис, докато Jerry Lynn беше взел едно лошо-изрязано и много намачкано парче картон и с блед син флумастер беше написал "5 долара за снимка". Мисля, че само Corino и Necro нямаха маса от "големите". Не ми хареса, че нямаше никой от Shimmer, дори Sarah Del Rey. Portia не съм и очаквал да е там
На път към съботното шоу най-после с чудж телефон (моят тотално ме предаде) успях да се свържа с френските колеги за да оправим акредидациите и 90 минути по-късно плюс милиони за таксита (никога повече няма да се оплаквам от българските, да не говорим, че в милионния Финикс през уикенда почти няма градски транспорт) влязох в залата за второто ROH шоу, което беше започнало преди около половин час. Снимките са правени от Огнян, защото след конфискацията предишната вечер въобще не си взех апарата. Щеше да ме е яд за това по време на Dragon Gate.

За жалост трябваше да пропуснем главния мач, защото трябваше да се насочим към центъра на града за да си вземем акредитациите за Hall of Fame церемонията. Но за мен важното е, че бях свидетел на еличния hardcore сблъсък между Steve Corino и Jerry Lynn, който след предишната вечер не знам как имаше сили за дори още по-физически мач. Публиката беше на максимум от старта до финала, а двамата си спретнаха един high spot от стенда на камерата плюс въргала след това точно пред нас. Третата снимка ми е любима от всички и си е огромно попадение на Огнян:

След този мач на пълна газ се насочихме към центъра и заехме местата си за началото на Hall of Fame церемонията минута след нейното официално начало. Няма какво да добавя отгоре на видяното по телевизията, Bob Ucker беше голямата звезда на вечерта,

Последва спринт към Celebrity Theatre, който се намира в края на града и там щеше да се проведе второто Dragon Gate шоу. Залата беше полу-празна и едва ли имаше повече от 450 човека, а и всички бяха адски изморени и атмосферата беше доста летаргична. Главният мач беше класически Dragon Gate six man и до този момент това беше любимият ми мач, дори по-добър от Wolves/Briscoes. Единствено този мач събуди публиката, може заедно с мача на Tommy Dreamer. Но дори Brian Kendrick и Paul London не бяха в кондиция. Като цяло се получи добро шоу, което щеше да е оше по-добро ако графикът не беше толкова интензивен и двете шота на ROH не бяха толкова силни. Снимката е от мобилен телефон, затова е толкова зле, затова и се отказах след това:

Следва продължение...