Шоуто е открито от музиката на Световният шампион Jack Spades, който излиза на рампата.. и не е сам. Изглежда, че любимеца на феновете наистина не си губи времето, защото около него се навъртат немалко едрогърди мадами, някои от които са ни познати от скорошното видео интервю на шампионът. Компанията слиза до ринга, а Spades е както винаги в добро настроение, въпреки загубата си от Markiz Sevar на миналото шоу.
Jack Spades
- Уоу.. кой е казал, че е самотно на върха? Хах, както виждате, вашият любим шампион отново е тук и купонът за него не е спирал. Още като спечелих титлата казах, че това ще ми донесе слава и жени.. и не се притеснявам да призная, че това са нещата, за които живея. Вниманието на медиите е върху мен, фенките ми се лепят.. като цяло животът е добър за Jack Spades(прегръща една чернокоса сладурана, с която шампионът беше видян неведнъж в последните седмици) въпреки спънката от последното шоу. Да не би някой да си е помислил, че една загуба може да ме притесни? Да, на миналото шоу аз загубих от Markiz Sevar, но това не е повод да изпадам в някакви депресии и тревоги при положение, че съвсем скоро ми предстои да защитавам Световната титла? Нека уверя всички мои фенове, че всичко е под контрол.. на миналото шоу допуснах грешка, извлякох си поуките от нея и никога няма да я повторя. (целува момичето по челото) Има нещо друго, което изгарям от търпение да споделя с вас и най-вече с противника ми за титлата на "Hostility". Става въпрос за видеото, което беше показано включващо мачовете ми от старта на "Shadow Storm". Andrew Adams, надявам се, че осъзнаваш колко абсурдно и нелепо звучат обвиненията ти. Как по-точно се печели Elimination Chamber с късмет? Това, че противниците ми, в това число и ти, не са били достатъчно добри, за да ме елиминират от мача не означава, че съм късметлия. А относно леките предимства, които използвах в мачовете си.. е, тук може да ми е малко по-трудно да се оправдая (усмихва се), но все пак ще кажа, че ситуацията го е налагала. А и звучи смешно точно ти да ми говориш за честно и нечестно и като цяло да се изтъкваш като пример за подражание, защото целият свят знае точно колко "честен и почтен" човек си ти.
Както говори шампионът обаче, изведнъж публиката избухва в освирквания, а Spades сякаш се досеща за какво става дума, защото бавно и с досада се обръща към титантрона, откъдето го гледат черните очи на закачуления Bryan Fox.
Bryan Fox
- Шампионе, да не би доброто ти настроение да се дължи на факта, че на миналото шоу не се занимавах с теб и те бях оставил на мира? Дано не е това, защото тази вечер ще компенсираме този пропуск.. и мисля, че няма да ти хареса. Първото и най-важно нещо е загубата ти от Markiz Sevar. Може би се досещаш какво означава тя, но ако не.. все пак ще кажа. Sevar излезе на този ринг и заяви, че ще успее да те тушира, след което изпълни заканата си, което автоматично го изстрелва нагоре в класациите.. или по-точно го изравнява с Andrew Adams, защото в този момент официално прибавям Sevar към мача за титлата на "Hostility" (Fox спира за момент, за да се наслади на реакцията на шампиона, който обаче само се усмихва, а по устните му се чете "Естествено"). Виждам, че не си особено изненадан.. явно започваш да свикваш. В такъв случай, предполагам, че и следващата новина няма да е шок за теб. В последните шоута един човек от ростъра се изяви като абсолютна машина за унищожение. Интересен факт е, че този човек все още няма победа в Wrestling Galaxy, но въпреки това той е един от най-опасните хора в този бранд. Както казах - Bryan Fox винаги плаща дълговете си и именно това смятам да направя сега, защото главният мач тази вечер ще бъде Jack Spades vs. Paul Phoenix в спор за Световната титла! И то в не какъв да е мач, а мач без дисквалификации! Също така всякакви намеси на някого в мача ще доведат до непременното му уволнение! Spades, приеми го като услуга.. ти искаш да докажеш на всички, че не си късметлия, а аз ти давам перфектна възможност за това. И едно последно нещо.. за да не се почувстват претендентите ти пренебрегнати.. смятам да ги сложа в мач тази вечер и те двамата ще трябва да се обединят, а срещу тях ще са отборните шампиони The Havoc и El Hijo del Roca. Това е всичко.. а и сигурно изгаряш от нетърпение да се запознаеш с опонента си тази вечер затова може просто... да се обърнеш.
Fox изчезва от екрана, а Spades се обръща бързо, но недотатъчно.. и получава покъртителен удар със стол в главата от Paul Phoenix! Момичетата се разпищяват и се разбягват, а Phoenix захвърля прегънатия стол и прави знак около кръста си, след което напуска ринга. Единствено чернокосата жена, която научихме, че носи името Melissa не избягва, а остава до смазания шампион и проверява състоянието му докато докторите притичват по рампата, а ние излизаме в рекламна пауза.
*** Commercials ***
vs. 
------------------------------------------------------------------------------
Jerry Gilbert vs. RUIN
-----------------------------------------------------------------------------
"The Prince of Darkness" прави бавен entrance с Dark титлата под освиркванията на тълпата. След него по рампата притичва и представителят на WIW - RUIN, който прави нова поява в "Shadow Storm". Явно "гостът" е решен да остави добри впечатления, защото директно се нахвърля върху шампиона и го изненадва със серия ритници в коремната област, след което го засилва в ъгъла и го наказва със Shoulder Block. RUIN го изритва в стомаха и го стоварва с бързо DDT! Той тръгва да се катери по въжетата, но Gilbert се изправя сравнително бързо и когато противникът му опитва да му нанесе Double Axe Handle, Jerry го посреща с мощен Big Boot, от който RUIN се превърта във въздуха.. и за нещастие се приземява на врата си!! Публиката ах-ва, а на Gilbert не му дреме особено, защото го грабва и го довършва с BLADE OF DARKNESS!! Едно..две..три.. и победител е Dark шампионът!
Winner: Jerry Gilbert via pinfall (0:42)
Jerry се усмихва зловещо под освиркванията на феновете, след което прави знак и му дават микрофон. Явно ще чуем обяснение за действията на шампиона от миналото шоу? Gilbert доближава микрофона до устата си, но точно в този момент на рампата се появява Vincenzo Tiberi! Той е с риза и запретва ръкавите си докато слиза към ринга с уверена крачка без да сваля погледа си от човека там! Време е за отмъщение.. или може би не? Jerry Gilbert просто избухва в смях, след което прави знак с ръка.. и осветлението за пореден път изгасва точно преди бесният италианец да връхлети върху него. Когато отново става светло, Vincenzo е сам на ринга и е повече от разярен. Той слиза от ринга и започва ядно да блъска по коментаторската маса.. но в един момент се сепва и се спира. Той отива леко встрани и се пресяга.. и грабва Dark титлата! Очевидно бягството на Jerry Gilbert този път не премина изцяло по план и той е забравил пояса си! Vincenzo го мята на рамото си и се оттегля обратно по рампата все още с намръщена физиономия.
Виждаме пристигащият в залата The Last Dragon, който е отново в доста унило настроение. Той е веднага застигнат от репортер и с неохота се спира пред камерата.
Reporter
- Dragon, ясно е, че ГМ-ът Bryan Fox те е нарочил и обеща да превърне живота ти в ад. Откакто това стана ти не си имал възможност да говориш и да се защитиш. Какво е мнението ти за създалата се ситуация и аргументите на Fox за отношението му към теб?
The Last Dragon
- Причината, поради която не съм говорил е, че не знам какво да кажа. Разбирате ли, аз дойдох в тази федерация с целия оптимизъм на света, бях готов да се докажа, да постигна мечтата си - да стана един от най-добрите кечисти в света. Знаех, че съм далеч от тази цел, но бях готов да се уча и да се развивам и постепенно да се издигам в компанията. Надявах се останалите да ме посрещнат радушно и да ми помогнат с ценни съвети и насоки. Но какво получих вместо това? Бях посрещнат враждебно от първия ден.. и то не от кого да е, а от самият шеф на шоуто. Той е решил, че липсата ми на опит е най-важното нещо и заради него не заслужавам да постигна нищо. Е, никой не се е родил научен и готов, всички са започнали от моето ниво и са достигнали до там, докъдето са в момента включително самият Bryan Fox. Но той отказва да го признае и затова се гаври с мен и Tyler Gold, а и не само. Tyler е със силен харакатер и съм сигурен, че ще преодолее всяка пречка, която ГМ-а постави пред него. Но аз.. не съм толкова сигурен. Разочарованието ми е огромно и не знам дали ще имам силата да се справя с подобно почти непреодолимо предизвикателство. А и дори да печеля всеки свой мач, Bryan Fox може по всяко време да дойде и да ме уволни ако му писне от гаври.
Reporter
- Да, говорейки за печелене на мачове, след броени минути ти ще имаш възможност да го направиш, защото Bryan Fox те е сложил в мач срещу Kevin Knox...
The Last Dragon
- Е, значи предполагам, че това е мачът, в който ще си отговоря на някои въпроси. Искахте да говоря? Ако не се справя и с това предизвикателство, предчувствам че ще имам нещо много конкретно и ясно, което да кажа.
The Last Dragon вдига сака си и продължава по коридора, а репортерът остава да обмисля многозначителното му изказване.
Показани са Vincenzo Tiberi, който е все още с титлата и Angelo, който се разкри на предното издание на шоуто. Tiberi все още изглежда изнервен докато неговият "колега" е напълно спокоен.
Vincenzo Tiberi
- По дяволите, писна ми от игрички! Няма ли един човек на този свят, който да се осмели да излезе лице в лице с мен и да ме конфронтира директно? Защо постоянно трябва да се случват разни sneak attacks и други подобни мишкарски истории? Не знаех какъв е проблема на Gilbert, но вече знам - АЗ! Замесването му с мен ще се окаже най-голямата му грешка, защото вече тотално ми писна и ще си изкарам всичко на него. Чуваш ли Gilbert? Идвам за теб..
Angelo
- Почакай малко, приятелю. За пореден път оставяш гнева да те обземе и да заслепи преценката ти на ситуацията. Но за твой късмет, този път аз съм тук и ще ти помогна. Няма смисъл сега да тръгваш да търсиш Jerry Gilbert, защото доколкото съм наблюдавал, ако той не пожелае да бъде открит.. не може да бъде открит. Но в яда си ти пренебрегна една важна подробност и тя е, че в момента ти също притежаваш нещо негово - Dark титлата. В паниката си да избяга от яростта ти, той тотално забрави за своя пояс и сега той е в твое притежание, което значи, че ти имаш важен коз. Въпросът е дали ще съумееш да го използваш правилно и да постигнеш целите си? Виждаш ли.. от скоро съм тук, но вече имам план как да ти помогна да просперираш в новата си професия. Нека поговорим малко насаме, какво ще кажеш?
Angelo поглежда към камерата, след което слага ръка на рамото на Tiberi, който го изглежда с подозрение, но все пак кимва и двамата продължават надолу по коридора, а камерата се отмества встрани и виждаме как Jerry Gilbert отново е в сенките и незабелязано наблюдава целия разговор с ехидна усмивка.
vs. 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Kevin Knox vs. The Last Dragon
---------------------------------------------------------------------------------------------
Kevin Knox за пореден път излиза с намръщена физиономия и очевидно все още е бесен за пропиляния си World Title shot преди две шоута. Той скръства ръце в средата на ринга без да се интересува от негативното мнение на тълпата. След секунди по рампата слиза и The Last Dragon, който отново е без entrance музика, но това само ни позволява да чуем овациите и подкрепата към него от страна на феновете. Това не окуражава особено Dragon, който се качва на тепиха и гонга бие, при което противникът му директно се мята отгоре му и двамата започват да си разменят мощни удари. Knox определено е по-надъхания, защото бързо успява да вземе предимство и забожда няколко удари с лакът във брадата на опонента си и го засилва от въжетата.. и мощен Powerslam! Kevin не си поплюва, защото вдига съперника си и го просва с красив Belly-to-belly suplex. Веднага след това той го подхваща и опитва Double Underhook Backbreaker.. но Dragon в последния момент реагира.. и контрира с Hurricanrana! Публиката се радва тъй като Dragon набира скорост и се засилва от въжетата нанасяйки Flying Forearm Smash на Kevin. Dragon бързо става и заляга под опита за Clothestine на противника си, засилва се отново от въжетата.. и страхотен Leg Lariat! Той пробва туш.. но Kevin изритва преди три. Dragon го изправя на крака и го засипва с ритници в краката, от които Knox пада на колене, а Dragon опитва да го довърши с Running Dropkick в лицето.. но Knox е отдръпва на косъм и го преобръща в roll-up! Едно...две...тр.. повдигане! Kevin не е доволен докато се изправя отново и опитва Hip Toss, но Dragon контрира с Arm Drag последван от мощно Enziguiri!! Той дори не изчаква противника си да падне и го хваща.. DRAGON SUPLEX!!! Едно...две...три... НЕ! Kevin Knox повдига рамото си по инстинкт! Dragon се хваща за главата, а публиката също не може да повярва. Dragon изправя съперника си и се опитва да го тръшне с German Suplex, но вместо това Knox му забожда няколко мощни лакти в лицето и се освобождава, оттласква се от въжетата.. и мощен ритник в лицето на Dragon! Той го хваща.. и могъщ T-BONE SUPLEX!! Това е краят.. едно...две...три..повдигане!! Dragon изритва за радост на тълпата! Kevin се изнервя от това и отива в другия край на ринга дебнейки. Противникът му се надига, а Knox връхлита с мисълта за Shining Wizard... но Dragon някакси се отмества и контрира със Small Package!! Едно...две...трии.. НЕЕ! Отново повдигане в този мач. Dragon отново е в шок и изглежда отчаян! Той се изправя и отива в ъгъла, след което започва изкачване към върха.. но той е прекалено бавен и в това време съперникът му се изправя на крака.. и когато Dragon скача, Kevin го посреща с яростен удар с коляно в стомаха. Dragon се превива, но Kevin е безпощаден и го довършва с FINAL WORD!!! Едно...две...три! Победа за Kevin "Dominator" Knox! Той става и за пореден път гневно отказва рефера да вдигне ръката му, след което се оттегля по рампата.
Winner: Kevin Knox via pinfall
Съдията помага на The Last Dragon да се изправи под аплодисментите на публиката, а загубилият прави знак и получава микрофон. Той си поема дъх и започва да говори с разтреперен глас..
The Last Dragon
- Откакто дебютирах в WG и стартира отношението на Bryan Fox към мен, започнах да се замислям.. дали пък ГМ-ът няма право за нещата, в които ме обвинява? Започнах престоя си тук в победа, но след това всичко тръгна надолу и този мач само ме накара да го осъзная - аз не мога да се справя. В mainstream кеча е достатъчно трудно да се пробие и без шефа на шоуто да се гаври с теб. Просто напрежението върху мен е огромно и трябва да излизам във всеки мач и да оправдавам гигантски очаквания. Все още не съм готов за подобна отговорност. Трудно ми е да го кажа.. но смятам, че няма да мога да се справя с предпятствието наречено Bryan "Shadow" Fox. В момента не съм под договор с компанията, така че.. мисля, че сега е момента, в който ще кажа това, което Bryan Fox иска да чуе (отдръпва микрофона и навежда глава, а публиката усеща какво става и започва да скандира "Don't do it")... Съжалявам на всички, които ме подкрепяха, но... АЗ НАП...
В този миг обаче от титантрона прогърмява познат глас..
Tyler Gold
- Уоу... я почакай малко!! (публиката избухва, а Gold е показан до болнично легло с превързана глава) Заради действията на онези мишки от миналото шоу, лекарите ме завързаха за това легло и ми забраниха да присъствам в залата тази вечер. Затова пожелах ефирно време, в което да се обърна към двете момчета за всичко на Fox.. но като видях какво е на път да се случи нямаше как да не се включа по-рано. Dragon, какво по-точно си мислиш, че правиш? Мисля, че се разбрахме нещо още в мига, в който Fox скъса договорите ни и то беше никога да не се отказваме независимо от това какво той слага на пътя ни. И двамата знаем, че ти си достатъчно добър, за да се справиш.. трябва ти само самочувствие. Не бива да се оставаш да те тъпчат и да те газят, защото точно това искат те - да се почувстваш достатъчно слаб и недостоен и да се откажеш пред всички, които те подкрепят. Не им доставяй това удоволствие! А сега горе главата и се успокой, а когато дойда на следващото шоу ще измислим какво да направим, ок?
Dragon вдига глава и двамата се гледат, а на лицето на младока на ринга отново се чете объркване и нерешителност.. и в този миг Tyler Gold е ударен в гръб и залита напред помитайки режисьора! Камерата не фокусира докато ние само чуваме как някой налага зверски Gold и го псува. Най-сетне екранът се стабилизира и виждаме как Tyler Gold е безпощадно налаган от.. RADOX! Какъв по дяволите е проблемът на Radox, та той е отишъл чак в болницата, за да атакува Tyler? Radox се озъбва на камерата и продължава да засипва главата на своя враг с удари. Той премахва бинта и разкървява раните му, след което го хваща.. и го засилва право към прозореца и главата на Gold се разбива в стъклото! Чак сега се намесват хора, които предотвратяват още поражения, а Radox се обръща към екрана.
Radox
- Мишка, а? Ще ви покажа аз кой е мишка. И двамата сте жалки wannabees и не заслужавате да дишате от въздуха на такива като мен. Ето защо смятам да ви унищожа и да ви премахна от МОЯТА федерация! И смятам да започна с теб Tyler Gold, защото на "Hostility" аз и ти ще се срещнем в мач.. или по-точно в STREET FIGHT!
Radox ядосано изблъсква камерата и излиза от кадър, а от ринга The Last Dragon e сграбчил въжетата и гледа безпомощно докато публиката освирква мощно..
Следващият кадър, който виждаме е на Световната титла! Камерата бавно се отдръпва и разкрива съблекалнята на Jack Spades, който превързва китките си в подготовка за главния мач. В този момент при него влиза един от претендентите за титлата му на "Hostility" - Markiz Sevar. Шампионът е с превръзка, резултат от мощният удар със стол, който получи по-рано, но все пак вдига глава със усмивка.
Jack Spades
- Виж ти.. самият Крал на планетата е слязал от трона си, за да се срещне с прост човечец като мен.. на какво дължа тази чест? Да не би да сте дошли да ми пожелаете успех, ваше величество?
Markiz Sevar (изсумтявайки)
- Дори на прага на много труден мач, в който има сериозен шанс да загубиш титлата си, все пак се шегуваш и се лигавиш.. нямам думи за теб, Jack Spades. Но за едно си прав.. донякъде. Тук съм, за да те предупредя, че не трябва да подценяваш противника си. Paul Phoenix може да няма победа откакто е тук, но е един от най-опасните членове на "Shadow Storm".. а казано от мен, това значи много. Може да ти прозвучи странно, но аз.. и предполагам Andrew Adams, искаме да запазиш титлата си тази вечер, защото в противен случай ще трябва да имаме още един противник на "Hostility", а това е неприемливо. Аз съм много пресметлив човек, Spades.. и съм сигурен, че ще се убедиш в това съвсем скоро. Bryan Fox забрани намесите в мача, така че ще трябва да си сам срещу Phoenix.. и аз определено имам съмнения относно това дали ще успееш да се справиш затова престани с лигавщините и поне веднъж постигни нещо в мизерния си живот. А преди това.. може да погледнеш предстоящия ми мач и да видиш как се постигат успехи.
Sevar отново надига наперено глава и напуска стаята, а Spades го изпраща с насмешливо "Ще го имам в предвид, кралю."

vs. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Andrew Adams & Markiz Sevar vs. The Havoc & El Hijo del Roca
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Преди началото на мача коментаторите обявяват, че претендентите за отборните титли Jack Cage & The Destroyer са получили night off, за да могат да са свежи за мача с шампионите на "Hostility". Tag Team шампионите изглеждат леко притеснени преди началото на този мега сблъсък с две от най-големите имена в WG, които от своя страна въобще не се разбират. Дори е незнайно защо е буукнат подобен мач... Markiz Sevar & Andrew не отлепят погледи един от друг!! Как ли подяволите ще успеят да team up-ват и то срещу добре лансиран отбор като Havoc & Roca.. Гонгът е ударен и докато разбирателството между РОка и Havoc се усеща още в началото (те нямат и грам проблеми с определянето на редовната смяна), в ъгъла на Adams & Sevar картинката е съвсем различна! Двамата продължително успорват кой трябва да влезе първи и явно на tag team шампионите им дойде до гуша от чакане... Редовната смяна Havoc бързо се засилва и с красив Double Dropkick успява да се намеси "компетентно" в спорът!! Adams пада извън ринга от този сблъсък, а явно Севар ще е редовната смяна, защото Havoc го подхваща с всевъзможни удари в сглобката. Следва засилване от страна на Havoc и невероятен Dropkick право в лицето на Маркизът след като се връща насилствено от въжетата! Опит за туш 1...2.. и повдигане преди третото отброяване. Havoc веднага се сменя с Рока, който извива ръката на Sevar и започва да доминира още с влизането си в този мач.. За съжаление подлият стил на Sevar му помага отново, като той успява да eye rake-не подло опонента си Рока и да го свлече на земята с един стабилен Scoop Slam! Sevar довлича Рока до ъгъла си и се сменя с Adams докато го гледа "на кръв".. D. също отвърща на staredown-а за малко след което Hip Toss-ва съвземащият се El Hijo del Roca и опитва пореден туш, но за негово съжаление неуспешен! Andrew прилага веднага след това Neck Lock на Рока като постепенно го превръща в Body Sleeper with Scissors!! Roca отчаяно е вдигнал ръка, "търсейки" явно въжетата.. в този момент Havoc не спира да го окуражава от ъгъла на отборните шампиони! След още минута мъки.. Рока наййй-сетне получава нужната подкрепа от феновете и се изправя на крака, ТРЪШКАЙИ със ставането Адамс назад с красив Back Drop!!! Публиката избухва, а El Roca добавя Hurricanrana и няколко злокобни Running Elbow-а на опонента си!! Вижда се, че Roca получава най-сетне този adrenaline rush за който все говорим и може би Андрю е в опастност? Рока се засилва отново към въжетата с цел да довърши Дуайт след добрата офанзива в последните секунди.. но ОУУУУ!!!... От къде пък дойде това!? HUGE LARIAT от страна на Adams от никъде, който направо превъртя във въздуха на няколко пъти мексиканската луча звезда!! Adams бързо прави кълбо към ъгъла си и поисква смяна... а... Markiz Sevar просто се "прави", че е изпуснал нещо извън тепиха и слиза оглеждайки се за да го търси!! Видимо нервичките на Andrew се изпаряват, а Рока използва моментът да се смени с Havoc!! Вторият влиза бързо на ринга и добавя още един невероятен Dropkick в гърба този път на Адамс, който изхвърча от ринга и пада право върху НЕОЧАКВАЩИЯТ ТОВА Sevar.. Adams гневно се изправя от земята и изритва Sevar обратно на ринга, ЗАМИНАВАЙКИ си след това към рампата!!!!! НО КАКВО.. Андрю току що изостави партньорът си Севар който бива добиван вече от отборните шампиони на ринга! Явно му писна от всичките тези mindgames между него и Sevar и просто реши да "хване пътя" изоставяйки Севар.. който ОУууу отнася брутален Havoc Cutter (Hero's Welcome) в средата на тепиха!!!!! Havoc бързо се сменя с El Roca, който се качва на сглобката и динамично довършва Sevar с невероятен Frog Splash!! Имаме пореден опит за туш 1........2.......3!!!!! DONE!!! Току що отборните шампиони успяха да тушират едни от топ звездите на компанията, защото вторите просто не можеха да съществуват като отбор!! Севар се гърчи на ринга след удара на гонга, а havoc & Roca си заминават доволни от победата.. изведнъж публиката реагира и камерите ни насочват отново към рампата, по която Adams се завръща към ринга!? Какво пък сега.. Адамс влиза вътре и зачаква Маркизът да се свести поне малко! Севар най-сетне се размърдва и поглежда едвам едвам, легнал все още към Andrew, който след засилка почти не маха главата му с ритник!!!!!!! A.....D......A право в главата на Sevar!!!!!! Ако това не е ясно послание, незнам какво трябва да бъде направено още!! Adams с усмивка на лице напуска тепиха, а на него в средата Севар е out cold...
Winners: El Hijo del Roca & The Havoc via pinfall
^ Мачът е писан от G.
*** Commercials ***
След рекламите се намираме зад кулисите, където са застанали Jack Spades с титлата на рамо и Melissa и наблюдават на един монитор току-що завършилият мач и по-точно моментът, в който A.D.A отнесе главата на Markiz Sevar с ботуша си.
Jack Spades
- Дам, определено ми показа как се прави...
Двамата се засмиват, но в този момент зад тях се чуват стъпки и те се обръщат.. и шампионът застава лице в лице с Andrew Adams.
Andrew Adams
- Смешно ли ти е, Spades? По-добре изтрий тази усмивка от лицето си, защото съм сигурен, че Paul Phoenix ще го стори след броени минути, а ако не успее.. аз с удоволствие ще го направя.. така както изтрих усмивката.. и половината лице на Markiz Sevar. Но нямаше как иначе.. той се набута в мача за титлата и трябваше да го приветствам с добре дошъл. Сега когато той е вън от картинката отново, можем да възобновим стария си разговор. За твое съжаление тази вечер ще участваш в мач без дисквалификации, което значи, че тарикатските ти номера няма да минават. Ще се наложи да направиш нещо, което никога не си правил през живота си - да излезеш като мъж.. и да спечелиш като такъв. Говорейки за това.. (поглежда към Melissa и я изпива с поглед) трудно ми е да разбера как такава жена стои до теб при положение, че ти си пълна мишка. Чудно ми е как я докарваш до оргазъм.. с лафчетата си ли.. защото не виждам с какво друго би могъл. Виж от друга страна, аз с удоволствие бих й показал какво е истински мъж още тази вечер. Тъй като намесите в мача ти не са позволени ще се наложи тя да стои съвсем сама зад кулисите и мисля да й предложа компанията си, какво ще кажеш? (Spades дърпа Melissa зад себе си и вече изглежда сериозен, а Adams само се усмихва) Спокойно шампионе.. няма да пипам куклата ти.. засега. Не искам да се разсейваш със странични мисли по време на мача си.. излез и запази титлата, за да мога да ти я отнема лично на турнира. А след това.. женичката ти сама ще дойде при мен.
Двамата продължават напрегнатия staredown още няколко секунди, след които Jack Spades се насочва към ринга за мача си, но без да сваля поглед от Andrew Adams.
Paul Phoenix е показан да се подготвя за мачът си срещу Jack Spades, който е само след броени минути!! Камерата бавно се приближава до загрубялото лице на побойникът и той "мъртвешко" поглежда право в нея след като навива бинта върху китката си..
Paul Phoenix
- Наемник... хъх наемник.. МРАЗЯ тази дума!! От както съм тук я чувам по коридорите докато минавам, когато влезя в съблекалнята.. дори я чувам от вас феновете когато излизам и си давам сърцето на този ринг всяка седмица! Е искам всички да знаят, че това абсолютно не е така.. този title shot който Fox ми даде не е подарен и ако някой си мисли обратното.. АКО ТИ СПЕЙДС СИ МИСЛИШ ОБРАТНОТО и излезеш на ринга срещу мен неподготвен, обещавам че ще си тръгнеш на носилка! А аз ли.. аз ще си тръгна като.. НОВИЯТ.. СВЕТОВЕН ШАМПИОН!! Тогава явно ще разберем кой ще има дързостта да ме нарече "просто един наемник".. отново!
Показан е шефът Bryan Fox, който се настанява на огромния си стол и се подготвя да гледа главния мач с лека усмивка..

vs. 
---------------------------------------------------------------------------------
Jack Spades © vs. Paul Phoenix
No DQ Match
---------------------------------------------------------------------------------
Време е и за главният мач.. едно от най-тежките предизвикателства пред Jack Spades го очаква на ринга, където Paul Phoenix се е извисил по-сериозен от всякога и когато шампионът излиза на рампата той му прави знак с ръка в стил "Just bring it!". Jack прави точно това, защото уверено слиза към ринга, дава титлата си на съдията.. и гонгът е бит! Двамата застават един срещу друг и се преценяват за кратко, след което Paul прави красноречив знак на гърлото си.. и се впуска в атака. Spades застава в готовност и го посреща.. и двамата започват да се млатят на тепиха! Не се вижда кой взема предимство, защото те просто си разменят удари и се въргалят. В крайна сметка претендентът се надъхва с вик.. и забожда мощен headbutt в получената по-рано тази вечер рана на Spades! Jack се хваща за челото, от което всеки миг ще рукне кръв, а Phoenix използва полученото предимство и се изправя.. и започва безмилостно да рита тялото на противника си. След това той го хваща.. и го смазва с мощен Powerslam, а след това и със Spinebuster! Phoenix тотално доминира над шампиона в първите минути! Той го изправя на рамото си и смята да го накаже като смаже главата му в сглобката, но Jack успява да се измъкне и избутва противника си в ъгъла.. и когато той се обръща отнася главата му с Enziguiri! Какъв отговор на шампионът! Той не се бави, а наняса Neckbreaker, след което засилва съперника си от въжетата и го посреща с Dropkick в лицето! Spades опитва да изправи Paul, който обаче избухва и му забожда нов Headbutt, а след тоав и мощен Big Boot. Той изчаква Jack да се надигне и се засилва към него.. и го изхвърля от ринга със зверски lariat! Phoenix също прелита над въжетата, но се приземява на крака и бързо се ориентира към прилагане на No DQ правилото, защото грабва най-близкия стол и започва да "измерва" съперника си. Spades започва да се изправя и се обръща.. но за разлика от по-рано, този път заляга и препъва опонента си, който пада на земята и стола се забива в лицето му. Jack реагира светкавично и отскача от външната страна на ринга.. и Leg Drop върху главата на Phoenix.. нов контакт с метала! Jack изритва още няколко пъти противника си и издърпва стола изпод него.. и започва да наняса удари в тялото му! След малко столът се огъва, но за учудване на шампиона, Paul Phoenix се размърдва и с помощта на ринга се изправя обратно на крака. Той поглежда към Jack и се изсмива презрително казвайки "само толкова ли можеш?!" Spades е много изненадан и замахва за последно с оръжието, но Phoenix контрира и го наказва с Uppercut! Веднага след това той хваща Jack за врата и го засилва в металния кол! Какъв impact!! Шампионът се строполява на земята, но Phoenix не е приключил, защото го изправя.. но този път го вдига над главата си и го пуска върху предпазната ограда като лицето на Jack се среща с метала отново! Кръв все още няма затова претендентът хваща главата на противника си и започва яростно да забива удари в челото му.. и ето, че след малко червената течност вече се стича по лицето на Jack Spades! Той не изглежда в никак добро състояние и Phoenix усеща това, защото прави знак, че смята да приключи мача още сега.. и си наглася Spades за Piledriver!! За щастие на феновете обаче, Jack съумява да контрира и в последния миг прехвърля Paul над раменете си. Spades отделя няколко мига да си поеме дъх, след което се обръща към коментаторската маса и започва да я разчиства. Когато привършва той наняса още няколко ритника на опонента си и го поставя на масата, след което се покачва от външната страна на ринга.. а след това и на третото въже!! Какво е намислил шампионът по дяволите?! Той прави знак към публиката, която го подкрепя мощно.. и скача за Frog Splash.. но през цялото това време Paul Phoenix незабелязано се е докопал до един от мониторите на коментаторите и го ХВЪРЛЯ към летящия си противник.. и мониторът се забива право в главата му! Това забавя полета му и Jack Spades забива главата си право в ръба на коментаторската маса!!! О БОЖЕ!! Съдията веднага отива да провери състоянието му, но Paul Phoenix грубо го изблъсква и хваща безжизнения шампион качвайки го обратно на масата. Там той си го наглася за Phoenix Bomb като преди да го вдигне се обръща към тълпата и прави знак около кръста си. Той вече предвкусва Световната титла! Phoenix вдига Spades.. но шампионът в последната секунда успява да реагира и забива удар в главата на противника, с което го изненадва и той го изпуска! Spades се приземява на крака върху масата точно пред учудения си съперник.. и го смазва със SUPERKICK! И двамата падат от масата в резултат на този удар и остават да лежат там без да помръдват докато публиката мощно скандира името на Spades. След малко той се размърдва и успява да се изправи докато кръвта продължава да се стича от челото му. Той издърпва Phoenix обратно на ринга, след което се връща навън и грабва титлата си докато е чут да казва "Щом я иска.. ще я получи!". Jack се изтъркулва обратно на тепиха и започва да дебне с титлата в ръце, а Paul лазейки се добира до въжетата и се надига на крака държейки се с една ръка за устата. Spades връхлита към него с пояса, но Phoenix като по чудо успява да залегне и отскача от въжетата посрещайки опонента си с унищожителен JAWBREAKER LARIAT!! Това трябва да е краят.. Phoenix прави първият опит за туш в мача.. едно....две....тр..НЕ! Повдигане на шампиона! Цялата зала ах-ва, а Phoenix е потресен! Той от своя страна грабва Световната титла и започва да дебне, а Jack едвам успява да се изправи на краката си и очевидно не знае къде се намира! Той се обръща.. и главата му е отнесена от собствената му титла!! Така ли ще свърши всичко? Phoenix пуска пояса и пада на колене като очевидно и той е изморен от този мач! Все пак той долазва до противника си и го тушира.. ЕДНО....ДВЕ....ТРИ! Paul Phoenix спечели Световната титла!! ИЛИ НЕ?!? Jack Spades е помръднал крака си и той е под въжетата! Реферът маха с ръце, а Paul е просто бесен! Той не издържа.. и забожда мощен десен прав на съдията. Phoenix е подивял! Той слиза от ринга и се насочва към металните стълби! В проява на огромна сила той успява да ги вдигне, след което ги мята на ринга и се връща обратно. Той ги поставя на тепиха, след което прави нов режещ знак на гърлото си.. и си наглася Jack.. PHOENIX BOMB ВЪРХУ МЕТАЛНИТЕ СТЪЛБИ!! Жив ли е изобщо шампиона?! Paul Phoenix прави туш, който продължава доста повече от три секунди, но няма съдия, защото самия Paul го нокаутира преди минута! Нов рефер притичва по рампата и отброява за ужас на феновете.. ЕДНО...ДВЕ.....НЕ!!! Jack Spades повдига рамото си! ТОВА Е НЕВЪЗМОЖНО!! Изражението на Paul Phoenix не може да се опише с думи! Той бавно се изправя и поглежда към противника си.. какво трябва да направи, за да му отнеме титлата?! Той взема решение и си го наглася за пореден Phoenix Bomb! Това вече ще е убийствено! Вдига го над главата си.. но в последната стотна от секундата Jack контрира и се оттласква назад подхващайки и главата на противника си.. и Faceplant върху стълбите!!! Публиката мощно избухва след този отговор на шампиона, който с мъка се изправя, качва претендента на раменете си.. и успешно наняса DEVASTATOR върху метала!!! Jack се отпуска върху противника си, а рефера отброява.. ЕДНО....ДВЕ...ТРИ!! ДА, Jack Spades отново запазва Световната титла!! Могъщ pop избухва в залата и всички са на крака в подкрепа на шампиона, който показа страхотен дух и желание за победа в този мач и постигна ЧИСТА победа! Той със усилие се изправя на крака като разбира се отново намира сили да се ухили на феновете си, след което се качва на въжетата и вдига високо пояса си когато...
Winner and STILL Shadow Heavyweight Champion: Jack Spades via pinfall
... в сградата избухва музиката на ГМ-а Bryan Fox! Какво пък сега?! И ето, че след малко на рампата действително се появява шефа, който прави една от рядките си появи в залата. Въпреки, че омразният му Jack Spades току-що запази титлата си, Fox не изглежда ядосан, а е спокоен и хладнокръвен както винаги.
Bryan Fox
- E, не мога да кажа, че съм изненадан от развитието на нещата. Поставих няколко човека на пътя ти, но те се провалиха и не можаха да отнемат този пояс от теб. Но всички знаят какво са казали хората и мисля да се съглася с тях - когато искаш нещо да се свърши както трябва.. си го свърши САМ! Ето защо, Spades, излязох специално, за да ти кажа, че на следващото шоу, което е последното преди "Hostility".. ти ОТНОВО ще защитаваш Световната титла в главния мач.. но този път твой противник ще е не кой да е.. а АЗ!! Вече достатъчно дълго ми се пречкаш и е време аз лично да се заема с теб затова се приготви за последния си мач като шампион, а защо не и в Wrestling Galaxy като цяло!!
След тези думи Bryan Fox захвърля микрофона.. и се запътва към ринга с уверена крачка. Двамата със Spades не свалят очи един от друг докато ГМ-ът се качва на ринга и Jack веднага го атакува! Двамата започват да си разменят удари, но Fox е мноооого по-свеж и с лекота взема превес нокаутирайки шампиона с няколко добре премерени удара! След това той го хваща.. и го унищожава с LIGHTS OUT!! Последният кадър от шоуто е как шефът на "Shadow Storm" e застанал над премазаното и кървящо тяло на Jack Spades, а само Световната титла разделя двамата... На следващото шоу - Jack Spades vs. Bryan Fox!!!
Първо да кажа нещо много важно -
хронологически, това шоу е ПРЕДИ шоуто на G, в което се появява Markiz Sevar, така че не се чудете защо той получава title-shot сега.
Второ.. не мисля, че досега е имало точно обяснение за това защо всъщност се бавят шоутата и защо ме няма като цяло из форума и отговорът е следният - в момента не съм във Варна, а работя в Слънчев Бряг и свободното ми време е много ограничено. Когато все пак имам такова, предпочитам да го прекарвам на плажа или като пия, а не да водя кеч дневник. Все пак смятам да отделям по малко време за писане на шоутата и с помощта на G и Mr.3:16! се надявам да успеем да избутаме лятото.
Толкова..