Jump to content

- - - - -

WRESTLING WORLDS: Final Battle 2012

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
1 reply to this topic

#1 G

G

Chairman

• VIP

• PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,849 posts
  • 0 thanks

Posted 24 June 2010 - 19:18

Posted Image

WRESTLING WORLDS: Final Battle 2012

..

CNN: EARTH NEWS (ЗАГЛАВИЯ)

June 2009

- Поредният изчезнал кечист! На къде отива този свят!

..

- Милиардерът Stone Myers влага изключителна сума в изследванията си на новооткритата планета в Слънчевата система "Kratos"

..

- Кеч легендата Ric Flair е поредният изчезнал кечист. Всички служби са мобилизирани за намирането на 9-те вече изчезнали световноизвестни спортиста!

..

- Vince McMahon и цялата му компания в шок от изчезването на John Cena & Triple H!!

..

- Учени намират смъртта си в автомобилна катастрофа след като засипват пресата с твърдения, че на "Kratos" има живи организми.

..

- Екшън звездата Dwayne "The Rock" Johnson не може да бъде намерен вече една седмица, след като е изчезнал по време на снимките на новият си филм "We are not alone" съобщава CNN!

..

- Агентът на NSA Чарлз Бортън "нахъсан" да хване виновниците и да намери изчезналите суперзвезди.

..

- VINCE MCMAHON СЪОБЩЕН ЗА ИЗЧЕЗНАЛ!!

..

- Милиардерът Stone Myers обвинен за смъртта на двамата учени Лари Сайкс и Бил Домерсио, загинали в катастрофа миналата седмица.

June 2010

..

- KRATOS LIVES!!

..

- Световни лидери все още в удивление от откритията на "Кратос". Човекоподобни същества обитават планетата!

..

- Улики сочат, че милиардерът "убиец" Stone Myers се укрива на планетата "Кратос".. "ЗЕМЯ 2" както много хора я наричат вече!

..

- "Миграцията" на хилядите укриващи се престъпници към "Кратос" дестабилизирва отношенията между двете планети!

..

June 2011

..

- ЗЕМЯТА НА ПРАГА НА ВОЙНА С КРАТОС!!

..

- Двете планети прилагат огромни забрани срещу "посредничество" и "заселване" за да бъдат избегнати военните действия! Всички хора обитаващи Кратос имат перманентна забрана да се връщат на земята!!

..

June 2012

..

- Отношенията между Земята и Кратос приключени изцяло най-сетне!

..

- Слухове сочат, че изчезналите "кеч" атлети са били отвлечени на Кратос със специална цел. NSA отрича тези слухове!

..

- Нова концепция за НАЙ-ГЛЕДАНИЯТ СПОРТ на "Kratos" - "Death Wrestling-ът" ще бъде представена по националната телевизия този петък от първият землянин получил гражданство на Кратос..... Stone Myers!

..

Няма бягство... няма връщане назад... от тук нашата история започва!!

ПРОЧЕТЕТЕ СЛЕД КАТО ПРЕГЛЕДАТЕ ИСТОРИЯТА ОТГОРЕ

ДНЕВНИК: Дневникът ще е във формат на "кеч шоута"/епизоди (Ще ги пишем аз и Mr.3:16!). Ако сте разбрали от предисторията 12 реални кечиста са отвлечени и ще участват в ново шоу на измислената от нас планета "Кратос" наречено "DEATH WRESTLING" (Което заглавие подсказва, че мачовете ще се водят докато един от двамата на ринга в мач не си "отиде".. но за това по-нататък). Срещу нашите горди земляни ще бъдат изправени 12-те "Кратосчани" които ще защитават гордостта на планетата си.. the best in their world at what they do :) именно WRESTLERS и random бойци.

КОЙТО желае да се запише в дневникът (следователно да коментира и да следи) може да го направи на ЛС като си избере един от долните 12 образа, които ще представляват планетата "Кратос".. Със "земляните" не мисля да има записвания, заради известността им и ненужността да се поощряват с коментари и прочие.

"KRATOS" ROSTER

Posted Image
Warlock
Образ: Warlock е психопат, който вярва, че живее в миналото и се намира на гладиаторските арени. Той не говори, не може да работи в екип и това му е най-големият недостатък. През годините е убивал много от своите с брадва.

Posted Image
Rooker
Образ: Rooker е бил военноморски пехотинец на своята планета. Той е подготвен за всякакви ситуации, благодарение на тренировките му в армията. Rooker е против цялата тази "война" и участва в нея само за да достигне до Stone, който е (по слухове) замесен в убийството на най-добрият му приятел.

Posted Image
Doom
Образ: Doom е огромен гигант с маска на цялото лице, която прикрива белезите му. Никой не го е виждал без маска и не знае какво е лицето му и от какво е пострадал. Когато се заговори за това, той е готов да убива дори хора от неговия отбор. Прякорът му "Doom" е всъщност прозвището което са му наложили КНС (нещо като ФБР на Кратос), докато е бил в списъкът за най-издирвани престъпници на Кратос.

Posted Image
Bruiser
Образ: Bruiser е рокер, който се мисли за най-добрият във всичко което прави. Той е придобил бойните си умения покрай сбивания в барове. Често яде бой заради голямата си уста.

Posted Image
The Count
Образ: "Count" е наследник на една от първите фамилии на неговата планета. Той е виден благородник, който от самото си раждане има всичко на тепсия. Родът му е един от първите такива в кеч индустрията на планетата "Кратос".

Posted Image
Ryder
Образ:  Ryder е бил обикновен човек на планетата си, докато не бил избран от специалисти заради високото си IQ и умения на ловец. Има семейство (жена и едно дете), като ги е напуснал за да се включи в битката главно с цел -> ПАРИ!

Posted Image
Simon
Образ: Simon е по-дребничък от другите в отборът, но за сметка на това изпозлва краката си като оръжия и може да нанесе удар с тях от всякъде. Откривател на бойното изкуство "Киера" на планетата "Кратос".

Posted Image
Key-Lock
Образ: Key Lock е подобие на нинджа трениран от най-големите Martial Arts специалисти на планетата. Той е един от най-умелите и бързи бойци на своята планета, като целият му живот е преминал в подготовка за тази битка.

Posted Image
Adonis
Образ: Adonis е изпипан манипулатор, който е бил лидер на странен култ почитащ демони! Абсолютен психопат, заловен от властите за да вземе участие в този "турнир".

Posted Image
Bitch-Slap
Образ: Bitch Slap е гангстер. Той постоянно говори глупости и пуска шегички, дори във най-сериозните ситуации.

Posted Image
Steve Johnson
Образ: Johnson е бил обикновен човек от ЗЕМЯТА. Той е бил женен с две деца, но ги изгубил при автомобилна катастрофа. Тогава Стив полудял напълно и убил виновниците за смъртта на семейството му, след което е бил вкаран в затвор с доживотна присъда. Наемници от Kratos го спасяват година по-късно като го отвели на тяхната планета (без посочена причина). След дълги тренировки той станал един от най-добрите "бойци" на планетата. Сега желанието му е да отмъсти на цялата планета, заради това което е преживял.

Posted Image
Chrome (Challenger1)
Образ: Търсен престъпник, който използва "дарбата си", да приема формата на други човешки същества след като претърпява инцидент като малък, за кражби и обири. Отритнат от обществото и все пак винаги с една крачка пред всички които го преследват..

+

Posted Image
Stone Myers

VS

"THE HUMANS" ROSTER
"12-те похитени"

Posted Image
John Cena

Posted Image
Triple H

Posted Image
Undertaker

Posted Image
Ric Flair

Posted Image
The Rock

Posted Image
Kane

Posted Image
Randy Orton

Posted Image
CM Punk

Posted Image
Chris Jericho

Posted Image
Shawn Michaels

Posted Image
AJ Styles

Posted Image
Kurt Angle

+
Posted Image
Vince McMahon

.. Скоро очаквайте още подробности по проекта и в близко бъдеще първият епизод/първото шоу!

Edited by G, 16 July 2010 - 17:18.

Posted Image

#2 Antidote

Antidote

Fucking Fantastic

• Потребител

• PipPip
  • 123 posts
  • 0 thanks

Current mood: None chosen

Posted 24 June 2010 - 19:28

Wow.На пръв поглед изглежда чудесно.Дано потръгне.Ще се следи и коментира.Успех с новия проект. :)

#3 G

G

Chairman

• VIP

• 2,849 posts
  • 0 thanks

Posted 24 June 2010 - 19:28

ЗАПИСАНИ ПОТРЕБИТЕЛИ

Posted Image
Simon (Antidote)
Образ: Simon е по-дребничък от другите в отборът, но за сметка на това изпозлва краката си като оръжия и може да нанесе удар с тях от всякъде. Откривател на бойното изкуство "Киера" на планетата "Кратос".

Posted Image
Bitch-Slap (Surfy_)
Образ: Bitch Slap е гангстер. Той постоянно говори глупости и пуска шегички, дори във най-сериозните ситуации.

Posted Image
Adonis (The_Olimpic_Hero)
Образ: Adonis е изпипан манипулатор, който е бил лидер на странен култ почитащ демони! Абсолютен психопат, заловен от властите за да вземе участие в този "турнир".

Posted Image
Ryder  (cskar4eto)
Образ:  Ryder е бил обикновен човек на планетата си, докато не бил избран от специалисти заради високото си IQ и умения на ловец. Има семейство (жена и едно дете), като ги е напуснал за да се включи в битката главно с цел -> ПАРИ!

Posted Image
Key-Lock (MainEventer)
Образ: Key Lock е подобие на нинджа трениран от най-големите Martial Arts специалисти на планетата. Той е един от най-умелите и бързи бойци на своята планета, като целият му живот е преминал в подготовка за тази битка.

Posted Image
Warlock (Bocov)
Образ: Warlock е психопат, който вярва, че живее в миналото и се намира на гладиаторските арени. Той не говори, не може да работи в екип и това му е най-големият недостатък. През годините е убивал много от своите с брадва

Posted Image
Doom  (HeaDMaKeR™)
Образ: Doom е огромен гигант с маска на цялото лице, която прикрива белезите му. Никой не го е виждал без маска и не знае какво е лицето му и от какво е пострадал. Когато се заговори за това, той е готов да убива дори хора от неговия отбор. Прякорът му "Doom" е всъщност прозвището което са му наложили КНС (нещо като ФБР на Кратос), докато е бил в списъкът за най-издирвани престъпници на Кратос.

Posted Image
Bruiser (PostMortem)
Образ: Bruiser е рокер, който се мисли за най-добрият във всичко което прави. Той е придобил бойните си умения покрай сбивания в барове. Често яде бой заради голямата си уста.

Posted Image
Rooker (itzo1994)
Образ: Rooker е бил военноморски пехотинец на своята планета. Той е подготвен за всякакви ситуации, благодарение на тренировките му в армията. Rooker е против цялата тази "война" и участва в нея само за да достигне до Stone, който е (по слухове) замесен в убийството на най-добрият му приятел.

Posted Image
Steve Johnson (Ledg)
Образ: Johnson е бил обикновен човек от ЗЕМЯТА. Той е бил женен с две деца, но ги изгубил при автомобилна катастрофа. Тогава Стив полудял напълно и убил виновниците за смъртта на семейството му, след което е бил вкаран в затвор с доживотна присъда. Наемници от Kratos го спасяват година по-късно като го отвели на тяхната планета (без посочена причина). След дълги тренировки той станал един от най-добрите "бойци" на планетата. Сега желанието му е да отмъсти на цялата планета, заради това което е преживял.

Posted Image
Chrome (Challenger1)
Образ: Търсен престъпник, който използва "дарбата си", да приема формата на други човешки същества след като претърпява инцидент като малък, за кражби и обири. Отритнат от обществото и все пак винаги с една крачка пред всички които го преследват..

Edited by G, 16 July 2010 - 17:18.

Posted Image

#4 HeaDMaKeR™

HeaDMaKeR™

Goosebumpssssss

• Потребител

• PipPipPip
  • 340 posts
  • 0 thanks

Posted 24 June 2010 - 19:43

lol, това ще бъде F'N AWESOME! Определено ще се следи...много свежа идея, харесва ми! :)

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

John Green, Looking For Alaska

#5 Kurt Angle 10

Kurt Angle 10

Jobber

• Потребител

• Pip
  • 38 posts
  • 0 thanks

Posted 24 June 2010 - 20:01

Наистина изглежда много интересно. :)

Edited by Kurt Angle 10, 24 June 2010 - 20:01.

Best Football Player

#6 G

G

Chairman

• VIP

• 2,849 posts
  • 0 thanks

Posted 24 June 2010 - 20:38

*Промо откъс #1*

- John Cena се събуди най-сетне в новият си "дом" и като луд започна да се озърта наоколо. Главата на WWE шампионът започваше да го боли все повече и повече заради ударът, след който бе и заловен.

John Cena
"Мамка му... главата ми.. къде съм... ХЕЙЙ!!!"

Triple H
"Спри да викаш вече.. няма кой да те чуе!"

John Cena
"Хънтър!?"

Triple H (със спокоен глас)
"Даа аз съм. И теб ли довлякоха, а си мислех че просто имам много лош кошмар!"

John Cena
"Какво става къде се намираме? Кой ни сложи тук.."

Triple H
"Казаха ми, че скоро ще разберем всичко и че няма връщане назад.. болни копеленца! Незнам къде сме, събудих се като теб в тази тъмница.. Още добавиха, че ще се присъединим към "другите" до ден два каквото и да значи това!"

John Cena
"Другите..."

.... ПРЕКЪСВАНЕ НА ЗАПИСЪТ!

Edited by G, 24 June 2010 - 20:38.

Posted Image

#7 reppotswohS

reppotswohS

Hit Me as Hard as You Can

• Супер Потребител

• PipPipPip
  • 368 posts
  • 0 thanks

Posted 24 June 2010 - 21:21

Това изглежда доста обещаващо, още ''заглавията'' ми грабнаха интереса! Много ми е интересно как ще покажеш отношенията между кечистите и дали те ще са в ''образ''.

Ще се чете и коментира, 100%. :)

#8 The Olimpic Hero

The Olimpic Hero

Commissioner

• Модератор

• PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,339 posts
  • 0 thanks

Current mood: Energetic

Posted 24 June 2010 - 21:43

Дам, определено много оригинална идея. Грабна ме още от началото, което за един дневник може би е най-важното нещо. Ще се опитам да го следя, даже смятам да се запиша. :)

Edited by The Olimpic Hero, 24 June 2010 - 21:44.

#9 Challenger1

Challenger1

Jobber

• Потребител

• Pip
  • 96 posts
  • 0 thanks

Posted 24 June 2010 - 21:44

Нямате спирачки!
Не знам как ви идват на акъла подобни идеи, но евала.

Posted Image

#10 MainEventer

MainEventer

Mid-carder

• Супер Потребител

• PipPipPip
  • 389 posts
  • 0 thanks

Posted 24 June 2010 - 22:14

Доста интересно и различно от досегашните дневници. Поздравления за идеята, ще следя с интерес и дори се записах, стига G да ме одобри :)
Аll about excitement

#11 G

G

Chairman

• VIP

• 2,849 posts
  • 0 thanks

Posted 24 June 2010 - 23:01

Промо Откъс #2

- Ric Flair е показан да влиза в офисът на Stone, окован с вериги!

Stone
"Великият Нейч.. Нейч.. Нейч!! Сядай, къде ми е гостоприемството.. искаш ли нещо за пиене?"

Ric Flair (усмихнат както обикновено)
"Не мерси.."

Stone
"Виждам, че искаш да говоря направо.. мхмм. Сигурно се чудиш защо ти и твоите приятелчета кечисти сте тук.. под тук ако не си разбрал все още имам предвид планетата Кратос!"

Ric Flair
"Карай по същество младеж.. твърде дълго съм на този свят за да ме баламосват! (Посочвайки крака си) Виждаш ли този крак пич, с него съм ритал толкова много задници... ТОЛКОВА МНОГО.. няма да се учудя дори да съм ритал този на стареца ти докато ме е боготворял в някой бар! Бяха прелестни години, преди лигави червеи като теб да започнат да се разпореждат.. следиш ли ми мисълта?"

Stone
"Иде ми да ти се поклоня човече.. велик entertainer!! Наистина си велик.. това Нейч е и ПРИЧИНАТА да сте тук, това е и причината да ви довлека от проскубаната земя.. обедняваща на ресурси и човешки маниери. А Кратос е още млада и сега започва веселбата тук! Двамата с теб можем да извлечем каквото си поискаме от тази 16 годишна мръсница!! Не мислиш ли че съм прав Нейч!? Ще избереш "старата чанта" пред "16 годишната свежа мръсница" ли!?.. ХАЙДЕЕеее знам, че знаеш точно за какво ти говоря?"

Ric Flair
"Знам че, ти си луд приятелю.. имаш нужда от професионална помощ!! Защо просто не прекратиш целият този цирк и не ни върнеш докато е време.. а? Защо си правиш всичките тези проблеми!?"

Stone
"Явно не си чул новината Ric.. Земята и Kratos вече НЯМАТ взаимоотношения и с този нов закон, който забранява да се преминава от едното място към другото.. хъххх наистина не ви виждам! И все пак виждам, че все още не искащ да говориш за "бизнес" с мен, което е разбираемо.. наистина те разбирам! Гордият стар "Nature Boy"! Ще ти дам малко време да видиш всъщност КОЛКО сериозно ти говоря Нейч, ще ти дам време да направиш правилният избор!"

Ric Flair
"Яж ми го... това е моят отговор!! Сега ме пусни преди да сритам всички ви тук.."

*Един от стражите забива автоматичното си оръжие в сгъвката на коляното на Нейч, който моментално пада на земята "охкайки"!*

Ric Flair
"Копеленце!!... Ще те убия!"

Stone
"Върнете го в килията му.. нека лежи там докато не му дойде акъла.."

.. ПРЕКЪСВАНЕ НА ЗАПИСЪТ!

Edited by G, 24 June 2010 - 23:03.

Posted Image

#12 cskar4eto

cskar4eto

Barca fan

• Супер Потребител

• PipPipPipPip
  • 404 posts
  • 0 thanks

Posted 24 June 2010 - 23:07

Пореден УНИКАЛЕН проект от G(на Mr.3:16! му е първи да видим как ще се справи)! Просто...2/3 от активните проекти в BTB раздела са с участие на G. Желая много успех. Иначе предисторията и всички промота къртят на макс. Правят така, че всички да очакват следващата част от пъзела с огромно нетърпение, а според мен това е изключително важно. Още веднъж, УСПЕХ! :)

Posted Image
WWE PREDICTION CHAMPION (x2)
CURRENT WG PURE WRESTLING CHAMPION

#13 Antidote

Antidote

Fucking Fantastic

• Потребител

• PipPip
  • 123 posts
  • 0 thanks

Posted 24 June 2010 - 23:10

Перфектно начало!!!!!Промотата рулират.Нямам търпение да видя развитието на всичко това.

#14 HeaDMaKeR™

HeaDMaKeR™

Goosebumpssssss

• Потребител

• PipPipPip
  • 340 posts
  • 0 thanks

Posted 24 June 2010 - 23:21

Промотата цепят мрака приятелю страхотно започване, чакам следващото промо с нетърпение! Историята е много интересна и дано моя обезобразен пич се справи добре... :D

I wanted so badly to lie down next to her on the couch, to warp my arms around her and sleep.Not fuck, like in those movies.Not even sex.Just sleep together, in the most innocent sense of the phrase.But I lacked the courage and she had a boyfriend and I was gawsky and she was gorgeous and I was hopelessly boring and she was endlessly fascinating.So I walked back to my room and collapsed on the bottom bunk, thinking that if people were rain, I was drizzle and she was hurricane.

John Green, Looking For Alaska

#15 Guest_surfybg_*

Guest_surfybg_*
  • Guests
  • thanks

Posted 25 June 2010 - 01:23

Много добро ! Браво момчета и добра организация :)

#16 Mr.3:16!

Mr.3:16!

Low-carder

• Pussy World Order

• PipPip
  • 207 posts
  • 0 thanks

Posted 25 June 2010 - 10:02

Промо Откъс #3

Jericho се събуди на земята в някаква стая, а пред нея имаше двама пазачи. Ръцете му бяха завързани с въже, но усети, че може да се освободи. Chris погледна назад и видя че Shawn Michaels е там и лежи в безсъзнание. Jericho започна да се бори с въжето на ръцете си и накрая се освободи. Той бързо се се приближи към Shawn.

Chris (бутайки го и развързвайки ръцете му):
"Шон .. Шон .. Събуди се.."

Shawn (едвам-едвам отваряйки очи):
  "Какво става .. Chris .. Къде сме?"

Chris
"Няма време за обяснения ... Просто стой тук и не мърдай!"

Jericho (Премествайки се по-напред и слагайки ръце зад гърба си):
"Копелета! Какво сте направили с него?!!"

Пазачите отключиха вратата и се приближиха до Shawn без да забелязват Jericho стои зад тях. Chris веднага се възползва от шанса си, и ритна единия в главата, докато Shawn изненадващо нокаутира другия с юмрук.

Chris
"Да тръгваме .. Трябва да намерим останалите."

Shawn
"Има и други !?!?"

Chris
"Да .. Когато ме водеха към стаята видях Хънтър и Сина .. Обзалагам се, че не са само те. Да побързаме преди някой да ни е видял."

.. ПРЕКЪСВАНЕ НА ЗАПИСЪТ!  

Edited by Mr.3:16!, 25 June 2010 - 10:06.

Posted Image

#17 Kurt Angle 10

Kurt Angle 10

Jobber

• Потребител

• Pip
  • 38 posts
  • 0 thanks

Posted 25 June 2010 - 10:25

Поредното силно промо.Очаквам следващото с нетърпение. :)
Best Football Player

#18 G

G

Chairman

• VIP

• 2,849 posts
  • 0 thanks

Posted 25 June 2010 - 19:26

Hint

- Историите на ВСИЧКИ герои ще се развиват чрез такива мини сегментчета както досега, а самите ЕПИЗОДИ/ШОУТА ще бъдат "Live" и в тях ще се набляга на изпитанията пред главните действащи лица, не до толкова върху случките между тях.

Edited by G, 25 June 2010 - 19:27.

Posted Image

#19 G

G

Chairman

• VIP

• 2,849 posts
  • 0 thanks

Posted 25 June 2010 - 22:03

Posted Image
Kratos's Late Night TV Show with Lena & Ordin

..

Lena
".. Значи да видим дали всички сме разбрали добре г-н Стоун! Ще ни предложите невероятна нова концепция на най-скандалната форма на спорт до сега на планетата Kratos, именно "Death Wrestling-ът".. и премиерата на тази нова концепция можем да очакваме още този Ветор (Петък)??"

Posted Image
Stone
"О да и повярвайте ми всички ще останат в шок, след като видят участниците! Престъпността на Кратос се реши лесно точно чрез подобни смъртоносни битки и турнири още преди години.. но за да се излъчва нещо по телевизията винаги трябва да има и желание от страна на зрителите да го гледат. Death Wrestling-ът остана и до ден днешен "шокиращ" за повечето домакинства, НО може би едно нужно средство за тълкуване на тънката граница между доброто и злото! И все пак никога не се трансформира в ТЕЛЕВИЗИОНЕН ФЕНОМЕН!! Това искам да направя аз.. в това искам да го превърна!"

Ordin
"Е чухте първият землянин, който е получил специалната титла да се нарече "Кратосчанин".. "Планетоизвестният" Стоун Маерс, който този ВЕТОР ще сподели идеята си за забавление с милионите ни зрители по "главният" ни ефир! Тръпнете в очакване.."

..

10 мин по-късно

*Стоун се отправи зад кулисите на шоуто, когато бе спрян от един от неговите "наемници"!*

Наемник
"Сър, изпуснахме два "подаръка"!.. Какви са вашите заповеди!!"

Stone
"КАКВО!?... Кои точно?"

Наемник
"Тези които наричат себе си с кодовите наименования "HBK" & "Y2J".."

Stone
"Имам няколко дни на разположение.. няколко дни преди да се превърна в най-известната личност на тази планета, а вие малоумници оставяте някакви клоуни да ви разиграват!? Незнаех, че ТЕ са участвали в множество войни и мисии и могат да надминат с лекота уменията ви?... ДОВЕДЕТЕ МИ ГИ колкото се може по-бързо, а сега отивам да видя сетне как се представят.. "моите момчета"!!"

..

Edited by G, 25 June 2010 - 22:04.

Posted Image

#20 reppotswohS

reppotswohS

Hit Me as Hard as You Can

• Супер Потребител

• PipPipPip
  • 368 posts
  • 0 thanks

Posted 25 June 2010 - 22:09

Това с кодовите имена изкърти! :D
Браво, много добро и надъхващо. С нетърпение чакам да дойде този Ветор. :)

#21 Mr.3:16!

Mr.3:16!

Low-carder

• Pussy World Order

• PipPip
  • 207 posts
  • 0 thanks

Posted 26 June 2010 - 17:45

Промо Откъс #4

Jericho и Michaels се лутаха из коридорите на сградата, но след известно време осъзнаха че бягат в кръг и спряха на едни стълби.

Jericho

"Тази сграда е по-голяма от колкото си мислех. На къде сега?"

Michaels
"Спокойно, почини си малко. Не мислех, че ще правя такива неща на тези години. Твърде стар съм за това"

Jericho
"Не се предавай .. старче"

Michaels
"Чувам стъпки, някой идва насам. Бързо, скрий се ето там"

Shawn отвори една от вратите и със кимане повика Chris. Те не помръдваха няколко минути, след което Jericho леко отвори вратата и си отдъхна.

Jericho
"Мисля, че ги заблудихме. Няма ги тук"

Michaels (бутайки с лакът Jericho и посочвайки към една стълба)
"Chris .. Chris .. Погледни там! Това може да е изход!"

Двамата веднага започнаха да я изкачват и след няколко секунди стигнаха до края и.

Jericho
"Това не е изход .. Това е покрива на тази сграда! Но все пак е хубаво отново да вкусиш свеж въздух. Чувствам се жив за първи път от доста време.. Какво е това в небето?"

Малко по-късно те видяха, че това е същия кораб с който дойдоха на тази планета. Те веднага се скриха зад два варела, които бяха на покрива и замръзнаха. Кораба се приземи и отвори вратата си. От там бяха изкарани със вързани ръце Dwayne Johnson, Undertaker и Kane. Наемниците които ги водеха веднага нанасяха няколко удара и на тримата, дори и при най-малкия опит за съпротива. От някъде се появи и Stone Myers.

Stone
"Това ли е последната .. хм .. пратка?"

Един от наемниците
"Да, тези са последните"

Stone
"Добре .. Какво стана с тези които избягаха? Намерихте ли ги?!"

Наемник

"Не, сър. Но моите хора са по петите им"

Stone
"Побързайте и ги намерете възможно най-скоро! Боже, всичко ли трябва да върша сам? Този проект не може да стане без тях! Трябват ми!"

Наемникът кимна с глава и продължи.

Jericho
"Хм, нещата стават все по-сложни. Сега и Johnson, Глен и Марк са тук .. Дали има и други?"

Shawn
"Не знам .. Но трябва да ги последваме! Единствения начин да излезем от тук е всички да се обединим. Да тръгваме!"

... ПРЕКЪСВАНЕ НА ЗАПИСЪТ!

Edited by Mr.3:16!, 26 June 2010 - 21:28.

Posted Image

#22 Challenger1

Challenger1

Jobber

• Потребител

• Pip
  • 96 posts
  • 0 thanks

Posted 26 June 2010 - 18:48

Става все по-интересно. Ще следя дневника, макар и да не участвам. :beer:
Започва да ме хваща яд, че не съм се записал, но и без това The Olimpic Hero взе Adonis, а само той ми харесваше. :(

Edited by Challenger1, 26 June 2010 - 19:08.

Posted Image

#23 G

G

Chairman

• VIP

• 2,849 posts
  • 0 thanks

Posted 27 June 2010 - 18:28

- След 5-тият промо откъс за "Real Life" кеч суперзвездите, очаквайте 5 такива и за Fictional героите.. след което ще бъде постнат най-накрая и 1-вият епизод на дневника.

Posted Image

#24 G

G

Chairman

• VIP

• 2,849 posts
  • 0 thanks

Posted 30 June 2010 - 14:41

Промо Откъс #5 (Earth Superstars)

- Dwayne Johnson се събуди с вик в "тъмницата" където лежаха останалите отвлечени от Стоун кечисти! Отначало филмовата звезда стресиран и в състояние на шок въобще не можеше да разбере какво се случва и къде се намира.. Терзанията му успяха да събудят и Mark Callaway, подвизаващ се под псевдонима "Гробаря", който имаше ужастно главоболие..

Dwayne Johnson
"Марк... Марк! Какво подяволите правим тук човече!?"

Undertaker (Все още "сънен")
"Ъхх... Дуейнн?.. Какво.."

Kurt Angle (Забил поглед в земята в съседната килия)
"Просто един ужас, това е всичко! Защо точно нас... Отделиха John.. ъъ Хънтър в друго помещение, мисля че видях и Flair! Тук става нещо ужасно, а дори незнаем кои са тези хора и какво искат.. Боже!"

Dwayne Johnson
"Виж ти, направили са цяла "Среща на випуска", тъпите копеленца!.. Кое е хлапето в съседната до теб килия?"

Kurt Angle (Обръщайки се)
"Ей Джей?.."

AJ Styles
"Лол.. това се казва една луда вечер.. в затвора ли сме?"

Kurt Angle
"Де да бяхме, мисля че някой ни е отвлякъл.. всички ни! Може да се каже, че сме в малко по-различен вариант на затвор, хъх."

Randy Orton (Изплювайки се в страни и ставайки от земята в една от килиите)
"Въпросът май остава кой и защо!?.."

Undertaker (Пулейки се в тъмното)
"Ортън.. това ти ли си!? Подяволите малко светлина да имаше.."

Randy Orton (Изпуквайки врата си)
"Да аз съм.."

Dwayne Johnson
"Е ако не друго не сме паникьосани достатъчно имайки се предвид ситуацията.. хъх! Какво ще правим сега? Някой с блестящи идеи.."

Phillip Brooks (CM Punk)
"Ще чакаме.. какво друго?"

Dwayne Johnson (Поглеждайки към килията на Пънк)
"Виж ти.. тази стая е пълна с изненади! Кой пък си ти.."

Randy Orton
"Пънк.. и той е от нашите."

Undertaker (с по-висок тон)
"Хей.. някой друг който сме пропуснали?"

Glen Jacobs (Kane)
"Познай.. "братко"!"

Undertaker
"Страхотно и теб ли те докопаха.. направо са ни спретнали супер парти тези копелета!"

Dwayne Johnson (Хващайки се за главата)
"Някой въобще сеща ли се как се е озовал тук!?"

- Въпросите на "Скалата" бяха прекъснати от влизането на охраната, заедно с леко попребитите Shawn Michaels & Chris Jericho. Въпреки псувните и виковете на Земните кечисти, стражите просто захвърлиха като парцали двамата "бегълци" в отделни килии и излязоха..

Undertaker (Хващайки решетките)
"ШОН!!!.. ШОН!!!.. Буден ли си!?"

Randy Orton
"ДА! Какво парти само.. Трябва определено да се махнем от това побъркано място!"

Stone (Влизайки в помещението)
"За съжаление Randy.. ъхх.. това вече стана НЕВЪЗМОЖНО! Нека се представя, аз съм "копелето" което ви довлече до тук.. казвам се Стоун и да ви кажа от сега симпатяги.. ще прекараме доста време заедно!!"

..

Edited by G, 30 June 2010 - 14:42.

Posted Image

#25 Kurt Angle 10

Kurt Angle 10

Jobber

• Потребител

• Pip
  • 38 posts
  • 0 thanks

Posted 30 June 2010 - 14:49

Става все по-интересно.Определено ще го следя. :)
Best Football Player

BWC е един от най-старите български кеч сайтове с последните новини както за World Wrestling Entertainment (WWE) и Total Nonstop Action Wrestling (TNA), така и за ROH, NJPW, NOAH, CMLL, AAA и още много други кеч федерации от целия свят. Форумът разполага с раздел за MMA, в който можете да коментирате случващото се в UFC, K-1, EliteXC и други организации за смесени бойни изкуства.

online since 2002