WWE, TNA, UFC, E-Fed, WWE Divas and TNA Knockouts: TNA iMPACT! - 8 юли 2010 : WWE, TNA, UFC, E-Fed, WWE Divas and TNA Knockouts Кеч Форум

Към съдържанието

Добре дошли в WWE, TNA, UFC, E-Fed, WWE Divas and TNA Knockouts!

BWC е един от най-старите български кеч сайтове. При нас ще намерите последните новини както за WWE и TNA, така и за ROH, NJPW, NOAH, CMLL, AAA и още много други федерации от целия свят. Тук можете да обсъждате абсолютно всичко, свързано с кеча, с най-запалените български фенове. Форумът разполага с раздел за MMA, в който можете да коментирате случващото се в UFC, K-1, EliteXC и други организации за смесени бойни изкуства.

online since 2002
Guest Message by DevFuse

Икона Important Announcement!

BWC Top 20 Wrestlers of the Month за юли 2010 - ГЛАСУВАЙТЕ СЕГА! »

Страници 1 от 1
  • Не можете да публикувате нова тема
  • Не можете да пишете в тази тема

TNA iMPACT!
TNA iMPACT! - 8 юли 2010
Оцени темата: ***** 2 Гласа

#1 Потребителя е офлайн   UltraMadd 

• Living Legend
  • Група: BWC Акционер
  • Регистр: 18-май 05
  • Current Mood: Current Mood: None Chosen

Публикувано 07 юли 2010 - 06:11

Цитат

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

TNA WRESTLING "IMPACT!" - EVERY THURSDAY AT 9/8c ON SPIKE TV

Every Thursday night, TNA Wrestling presents two hours of Total Nonstop Action with "iMPACT!" at 9/8c

The broadcast features all of your favorite TNA Superstars, including World Heavyweight Champion Rob Van Dam, Hulk Hogan, "The Nature Boy" Ric Flair, "The Phenomenal" AJ Styles, "The Charismatic Enigma" Jeff Hardy, Desmond Wolfe, Olympic Gold Medalist Kurt Angle, the sexy TNA Knockouts and so many more!

Don't miss this week's "iMPACT!" as the countdown continues to the July 11 "Victory Road" Pay-Per-View event!

- An "iMPACT!" first as TNA World Heavyweight Champion Rob Van Dam faces Samoa Joe

- What will be the fallout from Sting being suspended?

- What will happen after Abyss went on his path of destruction" Will Hulk Hogan stop the uncontrollable monster?

- "The Phenomenal" AJ Styles will battle Kazarian

- In a Ladder Match, X Division Champion Douglas Williams will face Jeremy Buck of Generation Me

- Can Mr. Anderson and Jeff Hardy co-exist?

- Brother Devon calls out Brother Ray...what will happen before Victory Road?

TNA "iMPACT!" takes place at Universal Studios in Orlando, Florida. For more information on attending, visit our Live Events section or go to www.universalorlando.com

Публикувано изображение
4

Share to Facebook Share to Twitter Share to MySpace Stumble It Share to Reddit Share to Delicious More...

#2 Потребителя е офлайн   Kurt Angle 10   Kane - The World Champion

• Jobber
  • Група: BWC Потребител
  • Регистр: 04-юни 10
  • Current Mood: Current Mood: Happy

Публикувано 07 юли 2010 - 06:51

Дано тази седмица iMPACT да бъде по-добър от предишните седмици. :)
Best Football Player
0

#3 Потребителя е офлайн   Breaver 

• Jobber
  • Група: BWC Потребител Jr.
  • Регистр: 06-март 10
  • Current Mood: Current Mood: Horny

Публикувано 08 юли 2010 - 07:54

Доста добри мачове тая седмица , очертава се добро шоу да се надяваме.
wwe sucks
0

#4 Потребителя е офлайн   G   Inception 9.6/10 imdb ;[ .. Sri Godfather?

• Living Legend
  • Група: BWC Модератор
  • Регистр: 28-май 05
  • Current Mood: Current Mood: Apelike

Публикувано 09 юли 2010 - 11:29

ТОЧНО ЗА ТОВА ГОВОРЯ!! Това трябва да е iMPACt по принцип, наистина невероятно шоу тази седмица. Абсолютно всички донесоха their A game и както мачовете така и сегментите се получиха неотразими. Също така продукцията струваше тази седмица и някак си TNA ме накараха да гледам с интерес седмичното им шоу, не да го правя едва ли не по принуда защото съм wrestling fan.

Victory Road се очертава да бъде интересно PPV и кой би повярвал.. този път повечето мачове са build-нати както трябва. Особено на този Impact се забеляза как вражди като Flair vs Lethal, Angelina vs Rayne, MCMG vs Beer Money & разбира се сагата покрай Team 3D & Jesse (въпреки, че Shannon остана леко на заден план), претърпяха развитие. Също така добре бе доизграден 4 Way Main Event мачът, като тази седмица се наблегна на Hardy, Anderson & RVD.. не на Abyss както рутинно се получаваше през последният месец.

Samoa Joe vs RVD бе май мачът на вечерта, получи се както трябваше и останах изненадан като цяло (мислех си, че TNA ще го претупат и няма да означава нищо). Дано двамата се срещнат на някое PPV и да видим 2-ри мач и без това Joe провокира с действията си, че може да turn-не в най-скоро време.

Rhino is back най-сетне!! Помислих си, че дори няма да вземе участие в историята с "ECW инвазията" както го бяха отписали.. но ето, че интересна негова поява заедно с Dreamer, Richards & Raven! Тази история започва да ми става интересна..

Lethal & Flair направиха невероятен сегмент, а на този с MCMG се смях много (Paid for by the MCMG and the Beer Money are a couple of Tools Fondation!!!).. Хахахах това разцепи!

Доволно тази седмица, дано редките шоута от подобен калибър в TNA (където наистина наблягат на продукта си) започнат да се появяват по-често.
Публикувано изображение
ЗАПИСВАЙТЕ СЕ

WRESTLING GALAXY

WRESTLINGS WORLDS
7

#5 Потребителя е офлайн   Challenger1 

• Jobber
  • Регистр: 12-юни 09
  • Current Mood: Current Mood: Cold

Публикувано 09 юли 2010 - 02:44

Съгласен съм с G, наистина много добър iMPACT! Всъщност те почти винаги ни предоставят приятни шоута, ако се абстрахираме от факта, че понякога взимат някои грешни решения. Не помня кога за последно си казах, че iMPACT!-a е бил много тъп, за разлика от продукцията на WWE, където ако изключим The Nexus и Sheamus няма почти нищо свежо. Наистина iMPACT!-ите не могат да се сравнят с тези от преди идването на Hogan и Bischoff, но не са чак толкова лоши, нали? Доста по-интересни са ми, от което и да е шоу на WWE.

Колкото до този iMPACT, едва ли има какво повече да се желае. Всички истории покрай мачовете на Victory Road получиха развитие и дори имаше качествени мачове и сегменти. Шоуто изпълни задачата си. Дано само да не се изсерат на метеното в неделя.

Виж мнениетоG написа на :

Rhino is back най-сетне!! Помислих си, че дори няма да вземе участие в историята с "ECW инвазията" както го бяха отписали.. но ето, че интересна негова поява заедно с Dreamer, Richards & Raven! Тази история започва да ми става интересна..

Rhino се появи и в миналото шоу. ;)

Виж мнениетоG написа на :

...а на този с MCMG се смях много (Paid for by the MCMG and the Beer Money are a couple of Tools Fondation!!!).. Хахахах това разцепи!

Доста е добро клипчето наистина, но е и старо. Бяха го качили преди няколко месеца в YouTube:

Този пост е редактиран от Challenger1: 09 юли 2010 - 02:58

Публикувано изображение
6

#6 Потребителя е офлайн   Antidote 

• Low-carder
  • Регистр: 12-май 10
  • Current Mood: Current Mood: Energetic

Публикувано 09 юли 2010 - 03:20

Много добро шоу се получи тази седмица.Много се наблегна на враждите - нещо,което сякаш липсваше през последните седмици.Всички мачове и сегменти бяха на ниво (особено мачът на Joe и RVD) - мен лично много ми допаднаха.С две думи чувствам подобрение,дано да продължи и през следващите седмици.

Първият сегмент беше интересен,макар да го мислех за леко излишен.Mr.Anderson както винаги невероятен на микрофона,което спомогна сегментът да стане още по-интересен.
Динамичен първи мач между Каз и Ей Джей.И двамата се представиха блестящо,силите бяха изравнени.Донякъде съм съгласен с резултата на мача.И двамата заслужаваха да спечелят.Интересно ми е дали AJ ще turn-не face.Накрая Флеър как ги разтърваваше - като куче и котка бяха. :lol: Кои ли ще бъдат техните съперници на Victory Road?
Мача на Knockout-ките го скипнах,само видях последвалия сегмент между Rayne и Angelina.Силно се надявам Angelina да спечели,защото компанията ще остане без една от най-красивите си knockout-ки :wub: а и не останаха много от тях.Следователно женската дивизия ще се занемари и има опасност да се превърне двойник на тази в WWE.
Brother Devon вече официално е вкаран в историята на Brother Ray/Jesse Neal.Покрай тази история наистина Moore е на заден план и мисля,че ще видим края на Team 3D (дано да греша).
Невероятен мач се получи между Joe и RVD.Равностоен,динамичен с леко предимство на Joe в края.Това беше един от най-хубавите мачове в Импакта от много време насам.Намесата на ECW originals израдва на макс.Вече съм на 80 процента сигурен,че те са въпросните ,,They'' и на Victory Road очаквам изненади.
Ladder мача оправда очакванията ми за малкото време,което му беше дадено.Заслужена победа на Jeremy Buck.Това момче радва много с неговите умения,но и Max не е за подценяване.В бъдеще ще стане много добър и успешен отбор от тях (имат потенциала).
Доволен ME въпреки,че и той беше доста кратичък.Трябваше Joe/RVD да е ME-а.Беше с класи над този,но както и да е.Радвам се,че виждаме ,,истинския'' Абис,а не тази кукла на конци на Хоган,която виждахме до преди известно време. :beer:

Този пост е редактиран от Antidote: 09 юли 2010 - 03:42

2

#7 Потребителя е офлайн   Challenger1 

• Jobber
  • Регистр: 12-юни 09
  • Current Mood: Current Mood: Cold

Публикувано 09 юли 2010 - 03:40

Виж мнениетоAntidote написа на :

Заслужена победа на Max Buck.Това момче радва много с неговите умения,но и Jeremy не е за подценяване.В бъдеще ще стане много добър и успешен отбор от тях (имат потенциала).

Че то това беше Jeremy. :D
Публикувано изображение
5

#8 Потребителя е офлайн   cskar4eto   Изчезвам за седмица. Сри :( (знам, че no one gives a fuck :(:()

• Title Contender
  • Група: BWC Супер Потребител
  • Регистр: 18-февруари 09
  • Current Mood: Current Mood: Woot

Публикувано 09 юли 2010 - 11:44

За първи път от много, много, много време насам гледам iMPACT(от 8 март, ако трябва да бъда точен). Истината е, че останах доволен. :ohmy:

Хареса ми началната конфронтация. Имах що-годе представа около историята на Андерсън и Харди. Началното клипче също ми помогна да се ориентирам и общо взето приказките между двамата в началото, а и малките сегментчета пръснати из цялото шоу бяха направени така, че да ти задържат интереса до края на шоуто.

Хареса ми мача между Ей Джей и Казейриан. Аз лично съм фен на такива бързи и динамични мачове. Към края малко се отнесох и не усетих кога съдията стигна до 10 и малко се изненадах, но мисля, че все пак се получи добре. Имам чувството, че хора от "ECW" ще бъдат опоненти на Стайлс и Каз на ППВ-то, макар че може и да бъркам. Не ги знам екстремистите в кой точно сторилайн са замесени.

Гърба на Анджелина <333 Добра конфронтация между бившите партньорки. Смятам, че добавянето на условието за кариерата на Анджелина беше много тъпо. Ще обясня в темата за ППВ-то и по-точно защо.

Нещата около 3D и Ink Inc. явно имат голяма предистория. Останах доволен от това, което видях и чух поне на това шоу. Лично според мен ще да е доста по-добре, ако Devon беше направен рефер в мача им, но Hogan, Bischoff and Co. KNOW BEST! :ph34r:

Доста стабилен мач между Джо и РВД. Наистина си беше MOTN. Само не разбрах накрая защо беше тоя Muscle Buster за съдията... може би защотот това е TNA! И защото Джо е яГ! :( Да речем, че е било, защото е ядосан.

Не разбрах защо имаше Ladder мач. До колкото проверих не е имало вражда между Бък и Уилямс, но пък на мен ми хареса. Фен съм на X-дивизията. Останах изненадан от победата на Jeremy. При това беше чиста...

Яко беше промото на MCMG. :D Хареса ми и конфронтацията между Литъл и Флеър. В началото имах чувството, че Джей ще се разреве като адресираше майка си, но после легендата яко го OWN-на на микрофона. Един от най-яките сегменти на шоуто.

Мейн Ивентът и последвалия brawl между претендентите и шампиона ми харесаха до един момент. До закриването на шоуто. Напомни ми за 8-ми януари. Абис тръгва да се връща на ринга, коментаторите го ОТБЕЛЯЗВАТ и iMPACT goes off the air. Това беше тъпо! Много! Иначе като цяло финалния сегмент ми хареса.

Уцелил съм на шоу явно. Ще дръпна ППВ-то и следващия импакт пък ТОКУ-ВИЖ TNA ме привлекли като редовен зрител. :)
Публикувано изображение
WRESTLING GALAXY PURE WRESTLING CHAMPION©
4

#9 Потребителя е офлайн   itzo1994   Моренце до 6-ти август, gg ;[

• Title Contender
  • Регистр: 09-януари 09
  • Current Mood: Current Mood: Stressed

Публикувано 10 юли 2010 - 10:22

Виж мнениетоcskar4eto написа на :

За първи път от много, много, много време насам гледам iMPACT(от 8 март, ако трябва да бъда точен). Истината е, че останах доволен. :ohmy:

The same here, brother. :D

Няма да развивам локуми и да пиша коментари за мачовете, то вече се написа много и на макс се отразява и моето мнение. Само ще кажа, че TNA са се променили много за тия няколко месеца *или на мен така ми се стори, защото Хълк Хоган го нямаше* и имам интерес вече да ги следя по-активно. Feud-овете ми изглеждат интересни, дано не спират да правят такива добри шоута.

btw Единственото, което не ми хареса е, че разстоянието между ринга и публиката е по-малко от метър. :ph34r: Ако не го променят това, скоро ще има адски неприятни контузии.

Този пост е редактиран от itzo1994: 10 юли 2010 - 10:22

Публикувано изображение
NOW that's BAD!
Former UFC Prediction Champion (x1)
0

#10 Потребителят е онлайн   reppotswohS   '' Oh baby, don't you know I suffer? ''

• Mid-carder
  • Регистр: 22-декември 09
  • Current Mood: Current Mood: Cloud_9

Публикувано 10 юли 2010 - 04:03

Хм, изкорениха значи cancer-а и шоуто се оправи? :D В случая не говоря за Sting, просто Hogan не го видях тая седмица.

- Супер приятно начало, най-вече защото за пръв път от доста време не пускат някакъв recap на вражда точеща се от няколко месеца, а просто пуснаха малка част от предишния iMPACT!, точно частта, която беше единственото интересно нещо за мен. Стабилно promo от Anderson, както винаги, ама... дайте на Hardy да говори, мамка му! Епична простотия е това, другия говори той слуша, всеки път... Вярно не му е най-силната страна, ама е правил и добри promo-та, по-добре да казва нещо, дори и зле, отколкото да прецакват така и хубавите сегменти.

- Първия супер мач, като за седмично шоу беше Kaz vs. Styles, много ми хареса, имаше си динамика и всичко. Чак се ядосах като биха гонга. :D Иначе си беше най-правилното решение, защото съревнованието между двамата е интересно, примесено обаче и с Lethal ми идва множко... Радвам се, че поне към този момент двете вражди се разграничиха една от друга. Скоро май ще видим face turn на Styles, за целта обаче Kaz трябва да се постарае да събира повече heat, че нещо не го приемам като heel, засега.

- Даже женския мач беше хубав... защото свърши бързо. Иначе promo-то след мача беше много добро и двете се представиха добре. Очаквам reunion на TBP, оригиналните, много скоро.

- Най-после някакво развитие около Team 3D и INK, Inc. Напоследък цялата тая вражда нещо се беше проточила и въобще не ме радваше, дано да видим кулминацията й на идното PPV.

- Не знам защо решиха да пуснат мача м/у RVD и Joe free? Супер мач си беше, трябваше да го запазят за по-нататък, след Victory Road, струва ми се, че двамата ще имат feud след турнира, както и Hardy и Anderson. След мача май най-после имаше heel turn на Joe, досега си беше tweener, но сега нещата си идват на мястото, защото никак не обичам каквито и да било животни, машини и чудовища да са на страната на добрите.

- Разпитчето над Taz доста ме изкефи, почти съм сигурен, че той има нещо общо с цялата тази ситуация около Dreamer и останалите ECW Originals, все пак и той е такъв.

- Buck & Williams също направиха много добър мач, неочаквано, какъвто бе и самия победител.

*Тук имаше някакво доста дълго клипче с приятна мелодийка* Това си е TV време все пак, можеха да го дадат на някой мач... :| ...МЕ?

- Доста забавен беше сегмента с MCMG, време им е вече да вземат тия титли...

- Пак старата песен с Hogan и Nash, WCW ала-бала, проблеми, приятели... добре, че беше кратко сегментче, та не ми развали настроението.

- Добро promo от Lethal и Flair, за пореден път.

- ME мача не беше най-добрия такъв за вечерта, нито пък най-дългия. Г/д добър bild за PPV-то, не съм сигурен къде ще иде титлата, а това определено е хубаво. :)
Публикувано изображение
3

Сподели темата:

Страници 1 от 1
  • Не можете да публикувате нова тема
  • Не можете да пишете в тази тема

1 Потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни