Хм, изкорениха значи cancer-а и шоуто се оправи?

В случая не говоря за Sting, просто Hogan не го видях тая седмица.
- Супер приятно начало, най-вече защото за пръв път от доста време не пускат някакъв recap на вражда точеща се от няколко месеца, а просто пуснаха малка част от предишния iMPACT!, точно частта, която беше единственото интересно нещо за мен. Стабилно promo от Anderson, както винаги, ама... дайте на Hardy да говори, мамка му! Епична простотия е това, другия говори той слуша, всеки път... Вярно не му е най-силната страна, ама е правил и добри promo-та, по-добре да казва нещо, дори и зле, отколкото да прецакват така и хубавите сегменти.
- Първия супер мач, като за седмично шоу беше Kaz vs. Styles, много ми хареса, имаше си динамика и всичко. Чак се ядосах като биха гонга.

Иначе си беше най-правилното решение, защото съревнованието между двамата е интересно, примесено обаче и с Lethal ми идва множко... Радвам се, че поне към този момент двете вражди се разграничиха една от друга. Скоро май ще видим face turn на Styles, за целта обаче Kaz трябва да се постарае да събира повече heat, че нещо не го приемам като heel, засега.
- Даже женския мач беше хубав... защото свърши бързо. Иначе promo-то след мача беше много добро и двете се представиха добре. Очаквам reunion на TBP, оригиналните, много скоро.
- Най-после някакво развитие около Team 3D и INK, Inc. Напоследък цялата тая вражда нещо се беше проточила и въобще не ме радваше, дано да видим кулминацията й на идното PPV.
- Не знам защо решиха да пуснат мача м/у RVD и Joe free? Супер мач си беше, трябваше да го запазят за по-нататък, след Victory Road, струва ми се, че двамата ще имат feud след турнира, както и Hardy и Anderson. След мача май най-после имаше heel turn на Joe, досега си беше tweener, но сега нещата си идват на мястото, защото никак не обичам каквито и да било животни, машини и чудовища да са на страната на добрите.
- Разпитчето над Taz доста ме изкефи, почти съм сигурен, че той има нещо общо с цялата тази ситуация около Dreamer и останалите ECW Originals, все пак и той е такъв.
- Buck & Williams също направиха много добър мач, неочаквано, какъвто бе и самия победител.
*Тук имаше някакво доста дълго клипче с приятна мелодийка* Това си е TV време все пак, можеха да го дадат на някой мач... :| ...МЕ?
- Доста забавен беше сегмента с MCMG, време им е вече да вземат тия титли...
- Пак старата песен с Hogan и Nash, WCW ала-бала, проблеми, приятели... добре, че беше кратко сегментче, та не ми развали настроението.
- Добро promo от Lethal и Flair, за пореден път.
- ME мача не беше най-добрия такъв за вечерта, нито пък най-дългия. Г/д добър bild за PPV-то, не съм сигурен къде ще иде титлата, а това определено е хубаво.