TNA iMPACT! – 2.18.2010
(в конферентната зала)
Eric Bischoff: Драги колеги от съблекалнята на TNHВ... такова, TNA, представям ви нашата нова система на booking, в която всеки ще има право на глас. Тук са събрани всички от TNА Creative – аз, Vince “Fire” Russo и Еди Ферера... Ферара... Фарера...
Ed: Ъм...
Bishoff: Бе Еди-До-Винс, плюс вас, кечистите във феноменалния ми ростер.
AJ Styles: Искаш да кажеш феноменалния ‘ни’ ростер.
Bischoff: Не. Както казах, вече всеки ще има право на мнение и предложения, така че ако има идеи, нека ги сподели. Ако има забележка, нека я каже. Да започваме. Да, Хълк?
Hulk Hogan: (вдигнал ръка) Искам и аз да пиша.
Bischoff: Няма проблем, ще те научим. Взимаш химикалка или молив, хващаш го ей така и го доближаваш до листа...
Hogan: Знам как да пиша-пиша! Искам да букинг-пиша-пиша.
Bischoff: Е, това е лесно. Все едно разказваш история, само че с истински лица от този ростер.
Hogan: (замислен) Хмм... Ясно. (взима лист и молив) Имало едно време...
Bischoff: (прокашля се и леко повишава глас) Първа точка за деня. Тъй като световната ни титла е най-важна... да почнем с нея. Попа спечели турнира вчера, значи за начало трябва изявление към Стайлс.
Vince Russo: Значи Стайлс трябва да излезе в новия си вид и да има размяна с Динеро, изразявайки личен стил...
Bischoff: НЕ! Стайлс трябва да излезе с Флеър, Флеър ще говори, ще си прави там маниеризмите, а Стайлс ще го наблюдава, защото след като Флеър свърши ще трябва да го повтори със свои думи.
The Pope: (с надежда) И за финал ги закопавам вербално и се измъквам преди да ме пребият, за да не се налага да изглеждам слаб и за да не пребивам Стайлс, карайки него да изглежда слаб?
Bischoff: Почти. С тази разлика, че вместо никой не пребива никого, всички пребиват тебе.
Styles: И го нокаутирам със Styles Clash? Завръщането на Spiral Tap?
Bischoff: Ти слушаш ли ме изобщо? Не казах ли, че ще правиш каквото Флеър прави?! Заключваш figure 4 и толкова с това. Следваща точка в дневния ред... махаме Suicide и връщаме Kazarian.
Kazarian: (с надежда) Значи се връщам с промо, обяснявайки как съм се взел с ръце след като едва не съм се разпаднал заради всички разочарования, на които подложих всички преди две години?
Vince Russo: (с надежда) Значи Suicide има внезапно предизвикателство от Doug Williams, на който му е писнало от прехвърчащи и маскирани изродчета и иска да се оттърве от тях един по един, започвайки с Hair vs. Mask срещу Suicide, за да махне маската му?
Bischoff: К’во? Не. Имаш мач, влизаш и биеш. Толкова. Не, чакай. Трябва да вкараме повече народ от Х дивизията... хм, значи мачът ще бъде отборен, с 8 души и за да има светлина върху тебе, ще си ‘мистериозния партньор’.
Hogan: ...и влезе в гората и там откри Голямото Добро Чудовище...
Kazarian: И кои ще са в мача ми?
Bischoff: (замислено взима списъка на кечистите) Хм... няма да има други Х мачове, значи шампиона ще е в него от heel страната. Също и Brian Kendrick, че тъкмо се пръкна. И... Motor City Machine Guns.
Alex Shelley: Значи тая седмица сме heel-ове?
Bischoff: Да. Но си правете там всички патентовани маневри, дето хората им се кефят, давайте им да видят каквото искат. Нали това правят хийловете в Х дивизията. А партньори на Kazarian ще са... Amazing Red и... кои са тия Generarion Me?
Generation Me: Ние!
Bischoff: Аааа! Виждам в миналото! Братята Харди да се връщат който откъде е! Ей, чакай малко. Ааа, вие сте други. Добре, значи вие ще сте с Red. И за да рекламираме мача... MCMG ще се подиграват на всички, правейки подмятания и за ‘мистериозния партньор’. А победители ще са... Каз се завръща, значи той взима победата.
Doug Williams: (с надежда) Срещу някой, който не съм аз?
Bischoff: Мне, срещу теб, за да има импакт. Упс, pun…
Hogan: ...и получил Магическия Легендарен Пръстен
Samoa Joe: А с мен какво ще правите? Слизам от претендентство и искам пак да...
Bischoff: За теб нямам планове, така че ще те отвлекат, докато измисля нещо. А, чакай. Преди това OJ ще те бие чисто, за да му поддържаме свежестта.
Daniels: Ами аз?
Bischoff: Теб ще те скуашне Енгъл, за да може да изглежда силен в предстояща вражда срещу Mr. Anderson.
Mr. Anderson: … Anderson.
Daniels: Ще ме скуашне защото Mr. Anderson...
Mr. Anderson: … Anderson.
Daniels: … ще ме е нападнал преди мача ни?
Bischoff: Не.
Daniels: Ще ме скуашне, защото той ще ме нападне на рампата?
Bischoff: Не.
Daniels: Напускам.
Bischoff: Попътен вятър.
Tara: Ами за нас нещо?
Bischoff: А, вярно, женската дивизия. Хм... ти вече нямаш претенденти... така ще имаш мач със Зомбигърл и тя ще те пребие до DQ.
Tara: И й го връщам следващата седмица?
Bischoff: Пф, не. Следващата седмица пребива още някого, после пак и така получава шанс за титлата – без нито една победа. In-effin'-genious, прощавайте за нескромността.
Hogan: ...и Чудовището с Пръстена счупило земята със злия крал...
Bischoff: Хайде, следващия. Какво още имаме? Eric Young, Kevin Nash и The Band. Ерик, ти беше партньор на Неш, после му беше опонент, сега пак си му партньор... значи е време пак да си му опонент, защото на следващото PPV ще им turn срещу тебе и ще изкараш известно време като babyface. После пак ще turn-неш, за да има динамика. Дотогава ще има сегменти с тебе и Кевин как излизате и мрънкате по цял ден срещу Бандата, 'кей?
Eric Young: Ами World Elite...
Bischoff: Значи се разбрахме. Нещо да е останало? А, нещо с отборната дивизия, че там не става нищо. Хм... British Invasion срещу Beer Money.
British Invasion и Beer Money: Отново?!
Bischoff: Дам. Само че тоя път BI ще се състои от Brutus Magnus и Rob Terry, а историята ще бъде около това как групата ви се разпада, защото ще се разпадне. И без това имате прекалено много отбори.
Robert Roode: Само да уточним. Значи мач, който трябва да хвърля светлина върху отборната дивизия ще изнася представление за разпадащ се отбор, а ние със Сторм – демек истинският отбор – ще сме там просто защото сме в мача и победата ни ще значи точно зилч?
Bischoff: (недочул) М? Ъхъ, както кажеш. Така... дотук добре, единия час го опраскахме, да видим какво да правим във втория...
Hogan: ...и заживели щастливо до края на живота си. COMPLETED! Ерик, имам Сценарий!
Bischoff: Сигурен ли си, че...
Hogan: Ерик, имам Сценарий! Главно 'С', видиш ли? Вкарай го в действие и някой да ми каже къде е Abyss. Ще има интензивно Hulkster Обучение!
(Бишоф преглежда сценария, отмятайки няколко страници с рисунки)
Bischoff: Добре, ще махнем гората, ловеца, къщата... ще сложим залата, ринга и Флеър... И така. Брей, хитро. Ще има да пълним няколко месеца. И с това завършва...
Jeff Jarrett: Ерик, Ерик. Ами аз и Мик? Нали уж враждуваме с теб, какво ще правим тая седмица?
Bischoff: А, вярно. Ами, каквото и досега. Тъй като Хълк сега ще се занимава с Abyss, първо ти ще му паднеш жертва, а после ще ми изчистиш тоалетната, а Мик ще получи Пълна Промяна и после ще ми изчистиш тоалетната.
Jeff Jarrett: Нали вече веднъж ще я изчистя?
Bischoff: Да, ама там става... мръсно. И така, засега всичко е свършено. Въпроси? Предложения? Забележки?
(всички в стаята вдигат ръце)
Bischoff: Отлично. Кажете ги на Русо да ги запише и да ви каже, че няма дума по въпроса, аз отивам да дремна.
Edited by Remus, 01 January 2011 - 18:49.