TNA Lockdown - 4.18.2010
(
в конферентната зала, Eric Bischoff влиза с тениска, на която пише 'No.' )
Eric Bischoff: Както би трябвало да знаете – бъдете сигурни, че ще уволня всеки, който не знае – днес ще се състои Lockdown. Време е да ми пробутвате идеи, които да пробутвам на Дикси за свои. Може да започвате.
Russo: Проблем с Х дивизията.
Bischoff: Какъв?
Russo: Douglas Williams не е в Щатите.
Bischoff: А къде е?
Russo: В Англия. Всички полети са спряни заради изригването на вулкан.
Bischoff: Вулкани? В кой век живеем, че все още има вулкани?! Крайно време е да ги уволним от съществувание. Както и да е. За какво говорехме?
Russo: За Дъг.
Bischoff: Кой?
Russo: X Division шампиона, който има мач днес, а не е тук.
Bischoff: Защо?
Russo: Вече циклим.
Bischoff: Добре, все тая. Майната му на Дъг, да е бил тук. Взимаме титлата и ще я овакантим. Тази вечер ще има нов шампион.
Russo: Само дето нямаме титлата.
Bischoff: Защо?
Russo: Тя е в Англия с Дъг.
Bischoff: Кой е Дъг?
Russo: Отново циклим.
Bischoff: Не може ли един ден да дойда тук и да ме посрещнат с кафе и с поздрав от сорта на „Добър ден, Ерик“ или „Добра среща, г-н Бишоф“? После да седнем и да може само да се каже „Какъв добър ден е днес. Няма проблеми и всичко ще мине като по вода.“ Не. Вечно идвам и вечно има проблеми, които аз трябва да оправям.
Russo: Винаги може да излезеш, ние ще се погрижим за останалото.
Bischoff: Да, и да ви оставя да правите каквото си искате, особено ти. Какво ще стане с PPV-то? Всички мачове ще станат '… on a Pole'? Или във всеки мач ще има по един face и три heel turn-a? Не, благодаря. Та, да се връщаме към шоуто. За какво говорехме?
Russo: За Х дивизията и това, че Х титлата я няма, защото е с Дъг в Англия.
Bischoff: Кой е Дъг и защо е в Англия?
Еди-до-Винс: ТОВА Е! ПИСНА МИ! (
хвърля листята пред себе си във въздуха и се изправя рязко) Писна ми от постоянното 'Не.', което се чува от устата ти. Писна ми вечно да не слушаш какво ти се говори и вечно ние трябва да те слушаме, въпреки че няма шанс това да е нещо в наша полза. Писна ми да стоя тук без никой да ме слуша! Време е или да си отвориш ушите или да си тръгна, защото няма да търпя това нито секунда повече!
Bischoff: Уволнен си.
(
охраната извежда насила Еди-до-Винс, който крещи и рита)
Bischoff: Кой беше тоя?
Russo: Ed...
Bischoff: Няма значение. Просто давай натам, че вече ме боли главата. За какво говорехме?
Russo: Ъъ... за Xscape мач, който ще определи третия участник в мача за вакантната Х титла, както ти каза.
Bischoff: Аз ли съм го казал?
Russo: (
кима сериозно) Абсолютно.
Bischoff: (
гледа подозрително) Дообре... Xscape мачът, значи. В него са Shelley, Sabin, Kendrick и Homicide. Нека победител да е... Homicide.
Homicide: Yes!
Russo: Но, защо? Крис и Алекс съвсем доскоро бяха претенденти за отборните титли и са бивши шампиони, всеки поотделно ще е идеален заместител, а публиката си умира за Kendrick, въпреки че го държим heel заради никоя адекватно обяснена причина. Защо точно Homicide?
Bischoff: Защото млъкни.
Russo: (
дълбока въздишка) Доообре. Значи за Х титлата ще имаме Kaz vs. Shannon Moore vs. Homicide. Тъй като оригиналната идея беше Дъг да запази, трябва ни нов шампион. Мислех... ъъъ, всъщност ти предложи сутринта това да е Kaz.
Bischoff: Така ли съм направил?
Russo: Абсолютно.
Bischoff: Хм. Е, щом е моя идеята, нека е Kaz.
Russo: Отлично. Значи...
(
в стаята влиза Scott Hall)
Bischoff: Защо закъсняваш!
Scott Hall: Определено не е защото се напих и досега бях в безсъзнание под масата в адрес, на който не помня да съм стъпвал!
Bischoff: Добро момче.
Scott Hall: Обаче имам лоша новина. Шон го няма.
Bischoff: Къде е?
Hall: ДДЗ.
Bischoff: Все тая, и без това не очаквах и двамата да се появите днес. Добре, че имам резервен план. В мача си, Кевин ще скуашне Young.
Eric Young: Тъкмо започваха да ме взимат насериозно, отстоявах сам позициите си, трябва аз да спечеля! Защо пък да губя? И защо да е точно скуаш?
Russo: Ъъ, Ерик иска да каже, че Кевин ни трябва свеж, защото ще замества Шон по-късно, а няма как да обясним равностойността им срещу Team 3D по-късно, ако ти ще го биеш.
Eric Young: Не може ли поне да имам извинение за лесната загуба?
Bischoff: Не.
Russo: Иска да каже, че няма да ти трябва, защото ще може да се използва като въведение за следващата програма с теб.
Young: Ще имам нова програма?
Russo: Абсолютно. Скоро.
Bischoff: КО дивизията. Направихме мач, в който са заложени всички титли. И решавам Madison Rayne да вземе титлата, защото всички ще очакват Кадифената да спечели.
Madison Rayne: И ще имам две титли, йей!
Bischoff: Не. Ще дадеш отборната на Лейси.
Rayne: Но защо?
Russo: Та-ка... още малко остана. Вече споменахме Team 3D vs. Outsiders, там печели Team 3D. Ясно е при Angle vs. Anderson...
Mr. Anderson: ...Anderson.
Bischoff: Значи остана само Lethal Lockdown.
AJ Styles: Ъм, и мачът за световната титла.
Bischoff: Кое за какво сега?
Styles: Световната титла на TNA? Аз срещу Pope? Тази вечер? Рекламира се от два месеца насам?
гледа съсредоточено, после кима несигурно) Ааа, вярно. Значи трябва да помислим усърдно за победителя.
Pope: Значи Pope има шанс?
Bischoff: Бухахахахахахахааххахахахахахахахахахахахаха...
(
след 10 минути)
Bischoff: Не бяхме ли рекламирали мач, в който ще се определи кой ще има численото превъзходство?
Russo: Да, мислех да е Desmond Wolfe vs. Jeff Hardy и Wolfe да спечели с малко помощ, за да придобие малко credibility преди мача, тъй като досега е боксова круша с готина придружителка...
Bischoff: Не. Ще бъде RVD срещу някой от Beer Money и RVD ще спечели.
Russo: Face отборът ще има преимуществото?
Bischoff: Точно така. Никой няма да го очаква.
Russo: Това не е добра идея за последния мач, няма как да се разиграва heel heat, ако face-овете са все повече.
Bischoff: Значи няма да разигравате, Айнщайн. Ще протече...
(
Hulk Hogan влиза в стаята)
Hogan: Eric, brother! Съжалявам, че закъснях, успал съм се.
гледа невярващо) Но... как?! (
проверява срока на годност на хапчетата за сън в джоба си)
Hogan: Еди-до-Винс ме събуди и каза, че имаш страхотна идея за мен!
изправя се, отива до прозореца, отваря го и се навежда навън) КОПЕЛЕ! (
затваря го спокойно и се връща на мястото си, гледайки Хълк замислено)
Hogan: E?
Bischoff: Да... ъъ, разбира се. Значи в Lethal Lockdown... Flair ще се намеси в полза на отбора си и ти ще излезеш, за да изравниш везните.
Hogan: Ще нося тежести за везни?
Bischoff: Не точно. По-скоро ще свалиш малко тежест от Flair под формата на кръв.
Hogan: Ще нося медицинска игла и торба?
Bischoff: Не точно...
Flair: Ще ме пребиеш, бе!
Hogan: Аааа! Да, това го мога.
сяда замислен) И тогава... излизам АЗ! И всички ще се чудят, на чия страна е? На чия страна е? И всички ще ЗНАЯТ, че ще се съюзя с Flair, защото по-често играя heel, въпреки че съм душичка. НО НЯМА! Ще се съюзя с Хълк и заедно ще завладеем света! МУХАХАХА!
Hogan: Тоест ще спечелим мача за моя отбор?
Bischoff: Да, това казах.
Russo: Но... това не прехвърля ли цялата светлина от мача върху Хълк, Рик и най-вече теб, вместо върху хората, които са в мача?
Bischoff: Така ли ще направи? Е, щом се налага.
Russo: Но защо да се налага като...?
Bischoff: Защото млъкни. Приключихме ли за днес?
Russo: Почти.
Bischoff: Отлично, довършвайте без мен, аз отивам да репетирам. (
тръгва да излиза, но се спира пред вратата, загледан в един от листята) И кой, по дяволите, е Дъг?!