EPISODE 1
Общо събрание на сценаристите на компанията за обсъждане месечният booking (Нова политика на WWE )
WWE Headquarters 2010
Michael Hayes: Така всички ли сме тук? Добре.. Като главен сценарист на Smackdown мисля, че е редно аз да открия това съвещание, не че въобще има нужда повечето от вас да са тук, но нова политика на компанията какво може да направи човек!?
Brian Gewirtz: Ъм Майкъл.. мисля, че аз ударих "Ези", когато хвърляхме чоп в коридора и е редно да откривам!
Michael Hayes: .. ТАКА явно няма възражения, можем да продължим напред.
РАДИО ИЗКАЗВАНЕ НА VINCE MCMAHON
Joe Francosi: ПОДЯВОЛИТЕ 12 ЧАСА Е!! Всички да станат и да не "гъкват" в продължение на 1 минута!
Vince McMahon (Радио Изказване в 12:00): Днес на обяд в столовата ще се сервира свинско с картофи, който кихне по време на обяд ЩЕ БЪДЕ УВОЛНЕН! Мразя кихльовците.. В 3 След обяд всички на двора за физзарядка и този път специално към Christopher DeJoseph (Big Dick Johnson), моля г-н ДеДжоузеф не излизайте гол и без това ще вали.. Вече няма да е възможно да използвате кафе машините до второ нареждане, или поне докато Monday Night RAW не удари "10 рейтинг", благодаря за вниманието и ХАЙЛ ХИТ... ъъъ... Хайли Бери! Хайли Бери е яка.. даааамм.. (цък! Прекъсване..)
30 секунди за рубриката "Кой за какво си мисли?"
Pat Patterson: Vince има толкова секси глас.. чудя се как ли изглежда гол!?
Christopher DeJoseph: Не мога да тичам гол!?
Brian Gewirtz: Свинско с картофи..
Michael Hayes: Добре, добре!!! Да продължим напред, че няма време.. та ето над какво рабодихме последно време с моите помощници. Така.. Крисчън бла бла бла... Харди бла бла бла.. а ето нещо интересно което сме замъдрили -> Джак Суагър взема титлата от Мистерио на MITB с измама, след което я дроп-ва следващата седмица в Cage Match срещу Big Show.. но Drew McIntyre каширва MITB куфарчето си след мача и спечелва титлата, след което прави вражда с John Cena..
Brian Gewirtz (Разсърден): Квооо?.. Сина е мой Hayes хвърляхме чоп и за него, не можеш..
Michael Hayes (Гневен вадейки стотинка): ДВЕ ОТ ТРИ Браян.. ДВЕ ОТ ТРИ!! Аааа! Искаш ли съм ъф дат.. аа?
Brian Gewirtz (Избягвайки от стаята разплакан): Отивам да кажа на Винс... Ъхъхъъъъъ..
Michael Hayes: Точно така, нека стане ясно кой е шефът тук!.. ТА до къде бях стигнал.. А ДА -> Джон Сина идва в Smackdown и прави вражда с Дрю, като на по-следващото ППВ.. забравих му името, те и без това ги сменят през ден, ще има Triple Threat: Drew © vs Cena vs Sheamus ©, като мисля че е редно след огромната дедикация към компанията от страна на Сина през последните години да му дадем и двете титли! ДА ЖИВЕЕ ШАМПИОНЪТ.. и феновете са щастливи..
Новак: Освен Шеймъс.. и останалите..
Michael Hayes: Ти кой беше?
Brian Gewirtz (Влизайки засмян, но все още подсмърчащ): Сега ще видим кой кого Хейс..
ВИНИ МАК ПО РАДИОТО
Vince McMahon: ХЕЙС.. спри да закачаш Gewirtz и го остави да говори! .. И няма да му вземаш повече Сина и Шеймъс разбра ли? .. Pat спри да си бъркаш в носа!
Michael Hayes (Сядайки обиден): Порта..
Brian Gewirtz (Ставайки доволен със сценария си): "Ето какво ще се случи в RAW през следващият месец" - от Brian Gewirtz! Понеже гледам редовно MTV и съм на "ТИ" с модите сред младите съм замислил да извикаме 5 Guest Host-a следващата седмица и да направим цял teen рок концерт.. (пляскайки доволно) Йеееееее!!! Ще извикаме звезди, които разбират младите и са запознати с проблемите им обстойно за да draw-нем.. мислех си за имена като Братята Джонъс, Хана Монтана и може би този новия сладур Justin Bieber. Ще направим конфронтация между Justin & Randy Orton..
Новият: Лол РКО на Justin, това ще зарадва много хора.. Добра идея!
Brian Gewirtz: По скоро си мислех да изпеят някоя песничка заедно.. ще стане тотален хит, може да вкараме и Hornswoggle накрая на сегмента за да се зарадват децата все пак, Ортън е толкова голям и страшен..
Новият: А какво ще правим с Nexus?..
Michael Hayes: КОЙ СИ ТИ БЕ ЧОВЕК!?..
Brian Gewirtz: Ооо.. Nexus!!? Твърде вулгарни и груби за моя вкус.. Линда ми каза да не се притеснявам за тях, тя ще ги оправи. Ноо.. предполагам трябва да правят нещо иначе малката им фен база ще се разсърди и няма да гледат RAW, може би ще пребият някой... да кажем разносвача на хотдози, така 100% ще ИЗПРАТЯТ ПОСЛАНИЕ!
Новият: John Cena & Sheamus.. враждата им на къде отива?
Brian Gewirtz: Викам да направят някой сегмент заедно.. но защо трябва да мислим за титли и вражди, като може да се забавляваме в PG стил със звезди от ранга на JUSTIN BIEBER! Той ще draw-не колкото е необходимо.. Сладур!!..
Новият: Поне таг дивизията? Нещо там..
Brian Gewirtz: О вижте стана време за ОБЯД.. всички към столовата!!
Christopher DeJoseph (Разкъсвайки дрехите си): Уууууууу Парти таймммм!!
Новият (Възмутен): Знаех си, че трябваше да взема онази работа в "Starbucks"!