Jump to content

* * * * * 3 votes

The WWE Creative (КРАЖБА!)

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
33 replies to this topic

#26 Kurt Angle 10

Kurt Angle 10

Jobber

• Потребител

• Pip
  • 38 posts
  • 0 thanks

Current mood: None chosen

Posted 21 July 2010 - 13:43

Michael Hayes (Влизайки с лист хартия): Така ето ролите за тази седмица.. 1-во Дрю & Теди Jail Гей сегмент за началото на шоуто, нали го оттренирахте?
Teddy (Държейки Дрю на каишка и хранейки го със Скуби Ду снакс): Да плея..
Дрю: Уъвввв!...

Това направо ме разби. :lol:Направо е уникално.

Edited by Kurt Angle 10, 21 July 2010 - 13:45.

Best Football Player

#27 Теодор

Теодор

Low-carder

• Потребител

• PipPip
  • 151 posts
  • 0 thanks

Posted 21 July 2010 - 14:23

Michael Hayes: Добрее.. нататък. Мат отново ще бъде прецакан, този път от фейс.. от Крисчън!
Крисчън: Йес, няма да джобя тази седмица!
Мат Харди: Преди година и аз така се радвах брато.."

Епизодчетата бяха супер забавни,но това просто ме разби

Edited by Теодор, 06 August 2010 - 16:31.

Posted Image  Posted Image

Former UFC Prediction Champion(1)

#28 Petioo09

Petioo09

Mid-carder

• Супер Потребител

• PipPipPip
  • 375 posts
  • 0 thanks

Posted 21 July 2010 - 15:27

Страхотна идея просто!Сега седнах и ги изчетох всичките.Доста смях падна :D.

Michael Hayes (Влизайки с лист хартия): Така ето ролите за тази седмица.. 1-во Дрю & Теди Jail Гей сегмент за началото на шоуто, нали го оттренирахте?
Teddy (Държейки Дрю на каишка и хранейки го със Скуби Ду снакс): Да плея..
Дрю: Уъвввв!...

Michael Hayes: Аха.. значи идеално ще изглежда по-агресивен докато маже Мистерио из цялата зала. Алберто Дел Рио ще направи нов сегмент, научи ли английският добре хлапе?
Дел Рио: Си..
Michael Hayes: Сигурен ли си?
Дел Рио: Сии..
Michael Hayes: Обичаш ли го отзад?
Дел Рио: Сиии ве..

Michael Hayes: Добрее.. нататък. Мат отново ще бъде прецакан, този път от фейс.. от Крисчън!
Крисчън: Йес, няма да джобя тази седмица!
Мат Харди: Преди година и аз така се радвах брато..

На тези от новия брой се разцепих :D  :lol:  :2funny: !Чакаме с нетърпение следващото издание!

Edited by Petioo09, 21 July 2010 - 15:29.

Posted Image

#29 batistaheel

batistaheel

Jobber

• Pussy World Order

• Pip
  • 53 posts
  • 0 thanks

Posted 06 August 2010 - 16:23

Много забавно четиво, отлична работа на G. А да ли ще има ново?
Интервюто с Triple H го показва в истинската му светлина, като един самовлюбен крал. :2funny:

Triple H: Да, Geyiertz.. хората плащат за да видят мен, няма голямо значение какво правя на ринга. Дали плюя вода по тях, дали си показвам задника, дали ще си пусна шкембе, или ще нося фалшив нос.. няма значение винаги ме обичат! Хайде сега изчезвай искам да гледам к*рви!

Edited by batistaheel, 06 August 2010 - 16:27.

Posted ImagePosted ImagePosted Image

#30 G

G

Chairman

• VIP

• PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,849 posts
  • 0 thanks

Posted 07 August 2010 - 21:09

Posted Image

EPISODE 6
"Кратка лакомия.."

WWE Headquarters 2010

...

Малко след MITB.. в WWE Вселената!

По коридорите в залата, малко след мач на RAW:

Randy Orton (Препускайки бясно из бек стейджа): STUPID!!!... SO FUCKING STUPID!!! (Грабвайки един staff member за врата) Къде е офисът на Vince, мухльо!?!?!?
Staff Member: Ъмм аз съм нов.. не..
Randy Orton (Правейки RKO и Punt на бедният човек): STUPIDDDD!!!!!! Не ми се отговаряй мухльо.. ще ти се изсера в саковете другия път.. къде е офисът на Винс!?!?!? Аааааа!!!
Randy Orton (Нахлувайки в помещението най-сетне): ВИНС!!! Видя ли това!?!?!?...
Vince McMahon (Спирайки Опра бързо и поглеждайки учудено Ортън): Кое?
Randy Orton: На ринга бе.. АБЕ ВИДЯ ГО 100%, не се прави!?
Vince McMahon: Кажи за какво иде реч Randy..
Randy Orton: Проклетият Мизанин влезе малко по-рано на ринга.. прееба ми целия мач!! STUPIDDD!!
Vince McMahon: И какво стана?..
Randy Orton: Какво да стане.. върнах се на ринга и му направих RKO!
Vince McMahon: Ноо.. това май не бе предварително планирания край на този мач, ако не се лъжа? Миз не трябваше ли да спечели световната титла след като използва MITB куфарчето си срещу Sheamus?
Randy Orton: Нееее!!!!.. Аз промених финала!! Всички са непрофесионалисти и са... STUPID!!!! Аз трябва да спечеля титлата!
Vince McMahon (Сещайки се за Punt-а, който Randy му наби FOR REAL преди година): Ок.. ок ок.. Ренди! Само спокойно, нали така! Ще накажем примерно Miz, ще го навикаме ииии ти ще се биеш спокойно срещу Sheamus на Summerslam.. така добре ли е?
Randy Orton: STUPIDDDDDD веее кой ти каза, че..!!!... Ъъъ.. Аааа.. всъщност да точно така искам да стане. Мерси, знаех си че мога да разчитам на теб старче! Сега ме извини, отивам да сера в сака на Kofi.. да му изстрелям едно голямо кафяво лайно в чантата.. дори с жълти примеси като в Ганайското знаме.. Аеее!
Vince McMahon (Треперейки препотен): Пффф.... този път поне няма да ходя до болницата, странното е че го уволних преди година, но той продължава да идва на работа. Някой ден трябва сетне да събера сили и да му кажа да се маха..... Тъп вандал!.. (замисляйки се отново).. или пък да оставя нещата по-добре така?

...

Тренировъчна зала // Някъде надалеко

Батиста (Хванал в Choke Hold един от бойците от camp-а си): Хъъъъъъъъъъъъъъъъ... така ли тренер... Хъъъъъъъъъъъъъъ!!
Треньор (Навел се до тях): СТИСКАЙ БАТИСТА!! Стискай....
Батиста (Опитвайки се да заключи движението): Хъъъъъъъъъъъъъ.... така ли тренер...
Заключеният боец: Братле спри да ми пъшкаш в ухото.. изнервящо е деа!
Батиста: Хъъъъъъ.. ааа.. аве стига шава ве..
Треньор: СЕГА!!
Фотограф (Запечатвайки движението на Батиста с апарата си): Идеално стана..
Батиста (Падайки изморен на дюшеците в страни): Хъъъъъъъъъъъ.. това... Хъъъъ.. трябва да уплаши.. Хъъъъ.. Лашли!! Ще го.. Хъъъъ.. смажа нали тренер.. Хъъъъ!
Треньор (Опипвайки се за чатала гледайки снимката): Бе ако не друго стана готина снимка..
Боецът (Бършейки лигите на Батиста от лицето си): Мога ли вече да вървя да тренирам!?
Батиста (Усмихнат.. нагъвайки бутче): Въри` ве отворко.. деа` за една снимка се прави.. ммм това пиле е добро, нали така тренер.. Хъъъ?

Мениджър на Батиста (Тичайки): Дейв.. Дейв.. Дейв.. Нова гореща оферта от TNA buddy.. значи слушай това -> свирка от Дикси Картър, седмичен къмшот в лицето и след чикия в офиса.. също така си избираш една от The Beautiful People за да търтиш редовно, както истинските спортисти правят + 1000 долара!?
Батиста (Довършвайки бутчето): Авеее.. трябва да мислим като евреи пич Хъъъ.. като Голдбърг примерно! А и вече едвам ми става деа, кво да правя с толкова курви Хъъъъъъ.. мъчи я за повече пари и по-малко секс!
Мениджър на Батиста: То като гледам какво е състоянието на TNA в момента, ще е направо изнудване това, но добре отивам да преговаряме.. (Проверявайки дали има останали презервативи в джоба на сакото си)

...

Преди записите на Smackdown

Rey Mysterio (Правейки 450 Splash в "гьола" до залата): Карамбаааааааа....
Jack Swagger (Последвайки Мистерио с бомба във водата): Оуу Америффффкан... Америффффкан.. Америффффффкааа (ЦОП!!!)..
Drew McIntyre (Приближавайки се учуден до суперзвездите): Аййййй... Уот Аррр я дойннн ве?
Rey Mysterio: Тренираме Амиго... тенго сиенте ми фамилия.. ла раззаа.. имаме сегмент тук вечерта, нали така Суаг.. ми компадре?
Jack Swagger (Излизайки на повърхността от никъде, опръсквайки всички): Америфффффкаааааннн!!!..
Drew McIntyre (Слагайки си кучешката каишка): Айййй.. а си мислех, че само мен ме карат да правя глупости тук!
Teddy Long (Носейки си един бич): Готов ли си плея..

Алберто Дел Рио (Наблюдавайки от далеко случката, облечен както винаги в костюма си на "Scarface"): Товааа... Аз... не трябва.. нее.. успелитее са само.... когато вие не страхува се докаже вас.... като мен... Алберто.. Дел Рио.. (Усмивка)...

Портиерът на залата (Ставайки свидетел на цялата тази случка.. обаждайки се на някого): Ало.. търся John Bradshaw Layfield! .. Да ловецът на имигранти!! Ало Джей Би Ел ти ли си?... Тенк Год, пред залата ми се навъртат някакви смрадливи, въшливи бежанци и имигранти човече.. да ела бързо и две думи на английски не могат да свържат, няма да бъде зле да домъкнеш и мрежата си за пеперуди!

...

Edited by G, 07 August 2010 - 21:21.

Posted Image

#31 Теодор

Теодор

Low-carder

• Потребител

• PipPip
  • 151 posts
  • 0 thanks

Posted 07 August 2010 - 21:24

Drew McIntyre (Слагайки си кучешката каишка): Айййй.. а си мислех, че само мен ме карат да правя глупости тук!
Teddy Long (Носейки си един бич): Готов ли си плея..
Страхотна работа G,направо се разцепих от смях,Чакаме с нетърпение следващото издание!

PS: Toва с ренди беше просто awesome
Posted Image  Posted Image

Former UFC Prediction Champion(1)

#32 koleda321

koleda321

World Heavyweight Champion

• Супер Потребител

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 1,071 posts
  • 0 thanks

Posted 08 August 2010 - 22:49

Ебаси якият епизод. Всичко беше на топ-ниво, но това с JBL баш изби рибата. :lol:
Posted Image Posted Image

#33 contador9

contador9

Bruderschaft des Kreuzes

• Потребител

• PipPipPip
  • 368 posts
  • 0 thanks

Posted 12 August 2010 - 15:24

АХАХАХХАХАХА! Не, ти и Remus сте първородни таланти, просто така не съм се смял от много време.. :lol:

Posted Image

#34 reni_89

reni_89

Upper-mid-carder

• Супер Потребител

• PipPipPipPip
  • 579 posts
  • 0 thanks

Current mood: Cheeky

Posted 04 September 2010 - 21:58

Прибрах се с настроение на макс,но се намериха ла*на които ме ядосаха и реших да вляза тука(слава богу :D )
Поредния размазващ епизодец  :2funny: :2funny:  Отново ми беше забавно да го чета.
Частта със Oртън какво да я коментирам  :2funny: Саковете са важни баце и най-вече сака на Кофи да се напълни  :2funny:  :2funny: :2funny:  
Имам чувството,че цял живот ще се носи тази новина и ще го базикат с нея  :2funny: :2funny:  
Частта с Батиста и неговото "Хъ-Хъ" направо ме скапва от смях,та даже и аз почнах да го използвам когато говоря с някого :2funny:

Та като цяло е супер интересно и се надявам да има още по-забавни епизодчета :)

Edited by reni_89, 04 September 2010 - 21:59.

Posted Image

BWC е един от най-старите български кеч сайтове с последните новини както за World Wrestling Entertainment (WWE) и Total Nonstop Action Wrestling (TNA), така и за ROH, NJPW, NOAH, CMLL, AAA и още много други кеч федерации от целия свят. Форумът разполага с раздел за MMA, в който можете да коментирате случващото се в UFC, K-1, EliteXC и други организации за смесени бойни изкуства.

online since 2002