Episode 1 - Welcome to the shore
...
Special Guests:
dbrm - Carmine
Petioo09 - Jimmy T
...
Port of Tampa // Година: 2001
Vladimir "The Train" Muzchenko (Socki) (Гледайки замислен от палубата наближаващото пристанище)
"Майната и на Украйна! .. Какво получихме за годините блъсък, годините изпълнени с насилие, кръв и наркотици? Имам по-малък брат толкова преебан от живота, че едвам дочаква следващата си доза. Имам дузина мъртви приятели, останалите са в затвора или господ знае къде.. и ето ме Vladimir Muzchenko, продукт на посткомунистическото гето дойдох чак до тук, чак до Америка!.. Страната на неограничените възможности.. мамка му явно ще проверим достоверността на това твърдение!"
Sergei "Koka" Muzchenko (BoRn_2B_GoD) (Излизайки от товарното отделение сънен, наметнал огромен кожух)
"Какво става брат?"
Vladimir "The Train" Muzchenko (Socki) (Поглеждайки го)
"Вземи свали този кожух глупако, ще ни помислят за луди като слезем на брега."
Sergei "Koka" Muzchenko (BoRn_2B_GoD) (Палейки цигара неебателно)
".. Харесва ми, знаеш ли на кого беше? Саша братле.. шибания Саша! Хъ хъ.."
Vladimir "The Train" Muzchenko (Socki)
"Саша е мъртъв.."
Sergei "Koka" Muzchenko (BoRn_2B_GoD)
"Хъх.. да именно!"
Vladimir "The Train" Muzchenko (Socki) (Поглеждайки учудено хилещият се Сергей)
"За какво по дяволите говорим тогава? .. Вземи се хвани най-сетне в ръце!"
...
Слънцето още не се беше показало над Tampa, но Johnny Scaluzzi (The_Olimpic_Hero) бе вече на крака което означаваше само едно.. Джони пушеше цигара на терасата в "несъществуващият" си апартамент в също толкова "несъществуващия" за изкуствения му образ квартал в предградията. Мелодията на телефона му (която бе песен на 50 Cent) секна съсредоточеността в която бе изпаднал... Джони бързо извади телефона от джоба си и изхвърли фасът през балкона. Беше Джими Ти (Petioo09)
Jimmy T (Petioo09)
"Хей, шефът иска да свършим нещо.. ще те чакам на платформите на гарата. Предполагам знаеш мястото?"
Johnny Scaluzzi (Olimpic)
"Да, да.. Хей Джими трябва да ме уредиш за два бона за Маями Хийт довечера!"
Jimmy T (Petioo09)
"Пак ли!? Ще ми разориш бизнесът Джони.. Вече си вътре с 3 бона!"
"Нали точно това се опитвам да направя, да ти ги върна.. Fuck Джими!"
Jimmy T (Petioo09)
"Ок, ок забрави.. както и да е! Поне този път коефициентите на които залагаш са добри. Знаеш ли Джони, ти си истински шибаняк и непрокопсаник! Трябва ти помощ!"
"Да, да.. хайде ще се видим след малко, че имам да свърша нещо."
...
Няколко часа по-късно // Бар "Jungle King", държан от Paulie Cairo (reppotswohS), братът на Франк Кайро(Radox)
Johnny Scaluzzi (Olimpic) & Jimmy T (Petioo09) влязоха в барът, когато моментално пред тях, намръщен се появи Paulie Cairo (reppotswohS) с пура в ръка..
Paulie Cairo (reppotswohS) (Сочейки ги с пръст)
"Закъснявате с 20 минути вече, да не се е повторило Джими.. Чу ли ме! Знаеш, че така ме излагаш след като гарантирах за теб.."
Jimmy T (Petioo09)
"Да ясно ми е.. това тъпо хлапе!"
Johnny Scaluzzi (Olimpic) (Обръщайки се от барът)
"Тъпо хлапе?.. хайде духач такъв, не си изкарвай проблемите върху другите. Знаеш ли какво прави това копеле Поли.. стои с часове пред огледалото все едно е шибания Брад Пит или нещо и после обирам от всички лавината от недоволство, която трябва да е отправена към него! Кажи ми това честно ли е?"
Paulie (reppotswohS) (Гледайки ги изумен)
"Лавината от недоволство"!?.. Вие двамата да не сте педали бе!?.. Влизайте в проклетата стая и да не съм ви чул гласовете повече!"
Jimmy T (Petioo09) (Сочейки Джони)
"Ти си виновен.. вечерта никакви залози Джони!"
"Какво ама.."
Jimmy T (Petioo09)
"Майната ти.."
...
Всички се бяха събрали в "Стаичката за събрания" както я наричахме. Това бе общо взето офисът на Франк, но имаше прекалено много място и като цяло въобще не приличаше на офис.. Франк бе от старата школа италиански имигранти и думата стил не бе нещо наистина важно за него, по-скоро наблягаше на резултатите и те бяха определящи за него. Интересното бе, че от години не сме се събирали така.. представители от целия регион се появяваха през вратата, което ме накара да се почувствам неуверено за първи път от маса време насам. Днес определено щеше да бъде интересен ден..
Frank "The Boss" Cairo (Radox) (Влизайки в стаята, секвайки приказките и вълненията на гостите.)
"Всички ли са тук.. Чарли виждам, че ти си тук значи явно абсолютно всички са дошли!.."
Представителите в залата
"ХАхахахахх!!"
Frank "The Boss" Cairo (Radox) (Сядайки на бюрото пред гостите си, палейки пура)
"Господ ми е свидетел обичам Флорида, но тук просто не спират от някъде да извират всевъзможни идиоти.. Визирам като директен пример нашият готин нов кмет Walter McKey (Mr.3:16!) и обкръжението му, визирам разбира се и полицейските служители тук в Тампа. Защо по дяволите да правим това което ъхъъммм правим, след като няма доход от цялата работа. На много места в тази страна е лесно, плащаш и всеки може да обърне глава.. да се направи, че не знае за какво става въпрос въпреки, че е ясно за какво точно става дума мамка му. Е явно хората с власт тук са решили, че няма да я бъде тази.. че ние сме изчезващ вид. Затова животни като шибаният Sonny Casso (wohov) се мазнят на шефа с големи тлъсти пликове с шибани пари всеки месец!! Всеки проклет месец! ... Уморих се да водя безсмислени преговори с безсмислени хора, затова от сега нататък ще започнем да правим нещата по съвсем различен начин. Щом не могат да разберат какво искаме от тях и ние вече няма да осъзнаваме какво искат те от нас! Настъпва ново време тук в Tampa! Това е.. ще получите индивидуални наставления съвсем скоро, благодаря на всички че дойдохте."
Johnny Scaluzzi (Olimpic) (Учуден, докато всички се разотиват)
".. Какво става, какво има предвид?"
Jimmy T (Petioo09) (Изправяйки се сериозен от мястото си)
"Хайде, не е твоя работа.. явно ще разберем съвсем скоро."
Paulie (reppotswohS) (Приближавайки се до Джими и Джони)
"Имам работа за вас отрепки мои! Точно в 6.. запомнете ТОЧНО в 6, на Tampa International Airport ще пристигне много важен човек пратен от самия Max Brecci (HEIDENREICH), който ще остане за малко в града като Underboss заедно с Франк. Явно нещата наистина не вървят на добре и от горе искат да се уверят, че все още си вършим работата. Името му е Carmine (dbrm).. и хей не се осирайте! Посрещнете човекът, разведете го наоколо и в никакъв случай не позволявайте нещо да му се случи!"
Jimmy T (Petioo09)
"Страхотно.. бавачки!?"
Paulie (reppotswohS) (С ирония)
"Ти и без това не ставаш за друго Джими.."
{Подигравайки се заради стара история, в която Джими не е успял да "очисти" важен свидетел срещу Поли, заради което Cairo е излежал година в затвора}
...
В каравана близо до пристанището
Sergei "Koka" Muzchenko (BoRn_2B_GoD) (Търкайки носа си недоспал)
"Сигурен ли си, че е тук.. тук и прасета не могат да живеят Влад.. мамка му май стъпих в някакво лайно!"
Vladimir "The Train" Muzchenko (Socki) (Поглеждайки отново листчето с адресът на него подозрително)
"Да тук е.."
Valq "Боксер" (Loop) (Събуждайки се от ударите по вратата на караваната му)
"Даа.. дааа идвам!! Идвам мамка ви!? Кой е по това време.."
Vladimir Muzchenko (Socki) (Усмихвайки се на Валя, след като отваря вратата)
"Я виж това руско копеле Серджио.. не сме го виждали от цял шибан век!"
Sergei Muzchenko (BoRn_2B_GoD) (Мръзнещ в страни)
"Прилича ми на някое от американските контета дето се мъкнат из Холивуд.. хъ хъ.. Боксер, конте ли те направиха тук!?"
Valq "Боксер" (Loop) (Избухвайки в емоции)
"ААААААААаааааааааааааа.. копеленца малки, какво правите тук!!?!? Хахахах виж ги ти!"
Sergei Muzchenko (BoRn_2B_GoD) (Бутайки събеседниците си навътре)
"Хайде, хайде стига сте драматизирали, че ми измръзнаха топките.."
20 минути по-късно
Valq "Боксер" (Loop)
"... Да тогава беше пълна лудница, но за нищо на света не бих се върнал. Виж ми лицето, преди ловях мацките от квартала без грам усилие, спомняш си.. хаха лудаци, дайте да ви налея още водка."
Vladimir Muzchenko (Socki) (Със сериозен поглед)
"Даа.. виж Валя, няма да те лъжем! Можем да си разказваме истории от миналото до утре, но не за това сме дошли.. трябват ни пари и то бързо, останахме на червено след инцидента вкъщи. Като гледам къде живееш и ти се нуждаеш от някой друг долар.. Трябва да ни кажеш сега на място, с нас ли си или не.. и в двата случая ще те разберем!"
Sergei Muzchenko (BoRn_2B_GoD)
"Никой не може да те съди за нищо Боксер, знаеш го.. така, че каквото решиш този път!"
Valq "Боксер" (Loop) (След кратък размисъл, пускайки лукава усмивка)
"Бали го.. Да отидем да направим малко кинти!"
Sergei Muzchenko (BoRn_2B_GoD) (Отпивайки засмян от водката си)
"Амин!.."
...
Близо до Tampa Convention Center
Johnny Scaluzzi (Olimpic) (Хвърляйки фасът си изнервен в страни)
"Ще ми трябват още пари.."
Detective Charlie "Q" Kiuzolli (cskar4eto)
"Твоят образ на комарджия яко бърка в джоба на управлението Джони.."
"Даа.. лекциите за "провалените типажи без особен избор в живота", явно си ги проспал!"
"Може би ще ги карам пак ако ми се наложи да те сменя някой ден.."
"Комик си няма що.. кое е това шибано конте с теб, а? Какво прави тук.."
FBI Agent John Lastfield (G)
"Спокойно каубой.. тук съм за да сътруднича."
"Сътрудничи ми на онази работа, а.. писна ми от игрички, нещо става.. ъъм идват нови хора, промени в организацията. Ситуацията не ми харесва човече, нещо става!"
FBI Agent John Lastfield (G)
"Знаеш, че поне 10-ма чакат възможността да заемат мястото ти каубой, затова вземи се успокой.. вече 4 години си в играта, а се държиш като пълен аматьор!"
Johnny Scaluzzi (Olimpic) (Гледайки злобно Lastfield)
"Така ли.. кой въобще намеси тъпото ФБР в тази операция Чарли, а!?.."
"Знаеш много добре, че нямаме особен избор. Сега се успокой, нека да бъдем разумни.. остана много малко и те вадим! Ще ти пратим още пари не е проблем, ти си оправи нервите и най-добре спри тези боклуци дето пушиш!"
"Да мерси човече.. истинска майка Тереза си! Изчезвам от тук.."
FBI Agent John Lastfield (G) (Усмихнат)
"Пази се каубой!"
...
Miami; Florida // През това време
"Massimo" Max Brecci (HEIDENREICH) (Излежавайки се в креслото си)
"Та какво "мислим" да направим за това Съни?.."
Sonny Casso (wohov)
"Вие сте шефът г-н Бреци, но мисля все пак че назначението на Кармайн (dbrm) е доста позитивно начало.. абсолютно ви гарантирам, че с него няма да има проблеми!"
Max Brecci (HEIDENREICH)
"Проблемът в моментът е Франк Кайро (Radox).. това е моят проблем. Не мога да го проумея, познавах баща му.. беше стабилно хлапе, а сега започна да закъснява с вноските си, бизнесът му взе да става неконтролируем.. забрави! Трябва да видя какво става с това хлапе Съни, дръж ме информиран!"
Sonny Casso (wohov) (Излизайки от офисът)
"Няма да е проблем.."
Sonny Casso (wohov) (Влизайки в лимузината си и набирайки някакъв номер)
"Да, Кармайн.. всичко е готово! Знаеш какво да направиш, искам това копеле Кайро на златен поднос.. и само тогава позицията ще бъде твоя. Не ме прецаквай, наистина не ми се иска да те убивам.."
Следва продължение..
Edited by G, 24 September 2010 - 23:02.