Episode 5 - "Where's my money!!?"
...
dbrm - Carmine
Petioo09 - Jimmy T
itzo1994 - Pablo Gutierez
MainEventer - Clay "Tampa Bay" Clarkson
...
Tampa; Florida 2001 // Пред бар "Jungle King"
Johnny Scaluzzi (The_Olimpic_Hero) нервно доизпушваше вече третата си цигара, чакайки заедно с California Mike (Shawn_Michaels) "повикването". За Джони бе мистерия какво ще се случи тази вечер, но все пак предчувстваше нещо.. нещо лошо, което скоро нямаше да може да бъде върнато назад.. дали щеше да оцапа ръцете си най-сетне, дали не бе разкрит? Въпросите изкачаха един по един в главата му, докато обикаляше в кръг пред входа на бара..
California Mike (Shawn_Michaels)
"Добре ли си? Изглеждаш изнервен пич!?"
Johnny Scaluzzi (The_Olimpic_Hero) ("Излизайки от летаргията", за да не изглежда подозрително)
"Да!.. Какво може да ми има.. какво си ме заразпитвал все едно си Д-р Гордън? Спокойно.. къде е Джими, обади ли се вече?"
California Mike (Shawn_Michaels) (Усмихвайки се)
"Попита ме за това преди минута.. и не не се е обаждал."
Jimmy T (Petioo09) (Спирайки един кадилак с голям багажник до двамцата)
"Хайде принцеси, специална покана ли чакате?.."
Само след 30 минути се озовахме на пристанището където Джими спря и ни накара да бъдем тихи, втренчвайки се в някакви складове пред нас..
Johnny Scaluzzi (The_Olimpic_Hero) (Шепнейки)
"Джими какво става по дяволите?.."
Jimmy T (Petioo09)
"Така слушайте внимателно, защото работата е важна и аз съм отговорен! Това е главният склад на украинците, които са притиснали Tampa Bey (MainEventer). Това бърка работата на нашите шефове, което означава че ние ще оправим цялата тази каша.. още тази вечер!"
California Mike (Shawn_Michaels) (Подавайки по един Colt .45 калибър на Джони и Джими)
"Ето.."

Johnny Scaluzzi (The_Olimpic_Hero) (Поглеждайки пистолетът)
"И какво означава това, ще ги убием просто така.. без предупреждение дори, нека им потрошим примерно.."
Jimmy T (Petioo09) (Повишавайки тон)
"ЗНАЕШ ли достатъчно от теб.. цял ден ми лазиш по нервите! Ако искаш да си наистина част от този екип, ще направиш това.. ако ли не ставай и си заминавай.. смотаняк!"
Johnny Scaluzzi (The_Olimpic_Hero) (Набирайки се до Джими)
"Не успорвам заповедите Джими.. просто се чудих, какво толкова е станало че трябва да избием копелетата, а за самото действие.. не се безпокой! Много добре знаеш, че когато дойде моментът съм готов!"
Jimmy T (Petioo09) (Визирайки минала случка)
"Да, преби две дилърчета преди месец и вече си какво.. масов убиец!? Все още имаш да се доказваш приятелю, така че не се прави на умен, а слушай какво ти казвам!"
"Хайде млъкнете и двамата!! Да се придържаме към плана и да си свършим работата.. Отиваме и се представяме за малка групичка с връзки в града, която иска да закупи кило. Това не е територия на Cley, затова едва ли очакват да бъде нападната.. по-скоро са струпали хората си до нашите територии чак в другата част на складовете. Тук трябва да е почти празно тази вечер.. тоест ще ги ударим преди въобще да са се усетили. Играйте с мен и ме следвайте, ще ви дам ясен знак, когато си "потъркам носа"! След това всеки да си набележи цел и да действа.. да вървим!"
...
Tampa Police Department // През това време

Detective Charlie "Q" Kiuzolli (cskar4eto) хапваше хамбургер и очакваше важно обаждане от шефовете си, докато не получи тревожното "двойно презвъняване" от Джони (Olimpic), което автоматично значеше, че е в опасност! .. Само след минута и sms бе изпратен, който посочваше, че Джони се намира на "пристанището"! Чарли веднага хвърли храната в страни и събра остатъка от екипа си през този късен час..
Detective Charlie "Q" Kiuzolli (cskar4eto) (Карайки бясно към пристанището, обаждайки се на някого)
"Ластфийлд!!... Имаме прогрес по случая и нужда от помощ. Изпрати хората си като подкрепление на пристанището в началото на складовата зона, там ще се срещнем.."
FBI Agent John Lastfield (G) (Наблюдавайки с бинокъл, слизащите от колата Майк, Джони и Джими Ти..)
"Вече съм там каубой.. дори наблюдавам глупавите ти приятелчета в момента!"
Detective Charlie "Q" Kiuzolli (cskar4eto) (Ядосан)
"Къде изчезна взаимното доверие, аа!?!?.. (Затваряйки и хвърляйки gsm-а си).. FUCK!!"
FBI Agent John Lastfield (G)
".. забравяш, че това е състезание за така желаното и от двама ни повишение детективче... МЪРДАЙТЕ!!"
...
Tampa Heights, Tampa // Една от къщите на Frank Cairo (Radox)
Paulie Cairo (reppotswohS) спря колата си до гаража и бързо навлезе в помещението..
Paulie Cairo (reppotswohS) (Влизайки в холът моментално)
"Франкии.. какво е станало къде си, получих съобщението ти! Фран.... О боже мой!"
Frank Cairo (Radox) (Стоейки усмихнат над умъртвеното тяло на Кармайн (dbrm), с бухалка в ръцете си)
"Хъхх.. хъххх... Поли!"
Paulie Cairo (reppotswohS) (Изненадан)
"Какво по дяволите си направил!?.."
Frank Cairo (Radox) (Сядайки на креслото и палейки цигара)
"Не знам какво ми стана братле.. пихме по едно и изведнъж влизайки в кухнята видях бухалката иии.. мамка му, май я сгафихме а?"
Paulie Cairo (reppotswohS) (Разтревожен)
"Отивам да взема ножове и кърпи от кухнята.. приведи се във вид, маниак такъв! Трябва да се отървем от тялото.."
...
Кейовете // Не далеко от провеждащата се нарко сделка
Лодката на хората от "IRA", се спря до един от кейовете.. след което спокойно Nikolai Brezev (neshev), подавайки предварително плик на докаралите го, слезе на брега озовавайки се в Тампа. Nikolai продължи спокойно нагоре по пясъка, докато не бе спрян от един от гардовете на зоната..
Гард (Светвайки фенерче в лицето на Nicky "The Killer")
"Хей.. кой си ти по дяволите!?"
Nikolai Brezev (neshev) (Застрелвайки го два пъти в гърдите с пистолет със заглушител..)
""ХЕЙ" и на теб.. тъпи американци.."
...
Tampa Bay
California Mike (Shawn_Michaels) (Приближавайки се до главното лице пред складът)
"Хей приятел как е?.."
"Капитан" на Pablo Gutierez
"Познаваме ли се?.."
"Виж няма защо да увъртаме, имаме връзки в града.. просто ни трябва кило и то спешно! Не можахме да се свържем първо с шефовете ви поради тази причина.."
"Капитан" на Pablo Gutierez
"Не знам за какво ми говориш приятел.. просто охраняваме склада."
"Няма да спорим, ако искаш ще си замина.. само знай, че в джоба ми има огромна тлъста пачка с доларчета, която може да се озове магически в ръцете ти. Предполагам шефовете ти ще се зарадват на това... хайде друже, не сме шибани ченгета, погледни ни! Просто спешно ни трябва и сме готови да платим в "горница"!"
"Капитан" на Pablo Gutierez (Казвайки на един на хората си да се обади на Пабло)
"Чакай тук.."
..
"Капитан" на Pablo Gutierez (След няколко минути)
"След мен.."
FBI Agent John Lastfield (G) (Наблюдавайки ги)
".. Тръгваме веднага, щом видим "стока"!"
...
"Safehouse" на Украинците в западната част на Тампа
Pablo Gutierez (itzo1994) (Обаждайки се на Vladimir)
"Мисля, че трябва да слезеш до складовете.. някакви подозрителни типове пазаруват от момчетата ми!"
Vladimir "The Train" Muzchenko (Socki) (Сънен)
"И ти просто им даде зелена светлина!?"
Pablo Gutierez (itzo1994)
"Хей казаха, че имат солидна пачка и не са ченгета.. момчетата ми са ги виждали из старата част не веднъж! Парите са си пари Влад.."
Vladimir "The Train" Muzchenko (Socki)
"Ще видим колко си прав.. слизам!"
Vladimir "The Train" Muzchenko (Socki) (Разбутвайки заспалите Валя и Кока)
"Спешна работа... тръгваме сега!"
Sergei "Koka" Muzchenko (BoRn_2B_GoD) (Завивайки се пак)
"Бе вие нормални ли сте.."
Valq "Боксер" (Loop) (След като Влад му кимва)
"Ставаййй... (Хвърляйки го от леглото).."
Sergei "Koka" Muzchenko (BoRn_2B_GoD) (С ирония)
"Нищо не се е променило от времената когато бях на даскало.."
Vladimir "The Train" Muzchenko (Socki) (Обличайки якето си, казвайки с ирония)
"Разликата е, че сега вземаш двойно повече в нослето.."
Sergei "Koka" Muzchenko (BoRn_2B_GoD)
"Ахаххх... яко забавно! Хайде да вървим кучки.."
...
Tampa Heights, Tampa // Една от къщите на Frank Cairo (Radox)
Франк & Поли бяха почистили холът и положиха тялото на Кармайн във ваната обвито в кърпи и хавлии, когато се случи най-неочакваното нещо в образувалата се ситуация... позвъняване на входната врата!
Paulie Cairo (reppotswohS) (С ирония)
"Ловците на духове ли очакваш.. кажи ми че са те!"
Frank Cairo (Radox)
"Сега май я оплескахме.. варди тялото, аз ще отворя."
Paulie Cairo (reppotswohS)
"ПРОСТО СТОЙ ТУК.. защо трябва да отваряш!"
Frank Cairo (Radox)
"Вижда се, че вътре е светнато! Само ми трябва някой да обикаля наоколо, точно сега... стой тук ще се оправя! Сигурно е чичо Еди, забелязал е светлините."
Paulie Cairo (reppotswohS) (Държейки главата на Кармайн изправена за да не капе кръв по пода)
"Трябваше да си купиш онази голямата вана за която ти говорих тогава.. виждаш ли какво става?"
Frank Cairo (Radox) (Иронично)
"Съжалявам.. не знаех, че ще държим трупове над метър и 80 вътре в 1 през ноща!"
Paulie Cairo (reppotswohS)
"И пак ваната си я биваше.."
...
Frank Cairo (Radox) (Отваряйки вратата)
"Даа.."
"Massimo" Max Brecci (HEIDENREICH) (Придружаван от Касо (wohov) и хората му)
"Изненада Франки.. как си!"
Frank Cairo (Radox) (Стреснат, с ирония)
"Никога не съм се чувствал по-добре през живота си.."
...
Tampa Bay
"Капитан" на Pablo Gutierez (Вадейки кило от сандъците и подавайки го на Mike)
"Ето!"
California Mike (Shawn_Michaels) (Търкайки носа си "в знак" останалите да действат, вече 2-ра МИНУТА)
"Сега (шепнейки)... Сега!! (Шепнейки)... О МАЙНАТА МУ НА ТОВА!! (Изваждайки пистолетът си и застрелвайки 3-мата гардове в главите)"

California Mike (Shawn_Michaels) (Подскачайки гневен)
"Знакът бе тъпаци!! Не ме ли видяхте.. СЕГА!! СЕГА!! Колко пъти да го кажа.. протрих си носа!"
Johnny Scaluzzi (The_Olimpic_Hero) (Стоящ втренчен в него)
"Нали каза, че ще потъркаш окото си?"
"Носа кретени.. носа!! За малко да ни убият!"
Jimmy T (Petioo09)
"Все тая.. изпълнено е, докарайте колата!"
FBI Agent John Lastfield (G) (Навлизайки в склада с хората си..)
"НА ЗЕМЯТА ЗАДНИЦИ!! FBI!!.."
...
Vladimir "The Train" Muzchenko (Socki) (Минавайки с колата си по хълма над склада и чувайки изстрелите.. след което виждайки един Van, на който пише FBI в близост!)
"Мамка му.."
Sergei "Koka" Muzchenko (BoRn_2B_GoD) (Бутайки брат си по рамото)
"Хайде тръгвай няма какво да се направи тук.."
Vladimir "The Train" Muzchenko (Socki) вкара нервно първата скорост и продължи напред, а изстрелите в склада под тях не спираха..
СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ..