Американският консорциум New Structure Organization ще финансира първата българска кеч федерация, стана ясно през изминалите дни. Нейният собственик Робърт Инглиш желае да инвестира в различни неща в Източна Европа и Близкия Изток. В България NSO ще "прави" кеч. "Развлекателният спорт", както го наричат отвъд Океана, беше най-популярен в България в началото на този век когато се излъчваше в национален ефир. В момента българските фенове все още могат да наблюдават най-зрелищните кечисти, но популярността на кеча далеч не е висока. Отговорникът за този проект в България, Николай Владимиров каза: "Идеята може да ви се стори твърде амбициозна, но аз я смятам за реализируема. Нашите инвеститори ще осигурят всичко в началото, което ще е достатъчно за да можем да върнем популярността на кеча в България и дори да накараме хората да идват в различните зали, за да гледат нашите кеч шоута на живото. Скоро ви обещаваме много екшън." Според близки до казуса, NSO ще отпусне изключително сериозна сума за набиране на кечисти, екип, ринг, зали, реклама и прочие. Най-вероятно "БКФ" ще направи първото си шоу след месец.
С няколко думи - това е един дневник, свързан с виртуалното развитие на кеча в България. Шоутата ще бъдат в различни градове, като цяло проекта олицетворява това как би изглеждала една българска кеч федерация - с истории засягащи българска тематика и т.н.
Относно записването, ще искам от вас:
- Име (дайте нещо по-разчупено, Иван Петров звучи много тъпо, нали?!)
- Роден град
- Финишър
- Образ (тук не искам само да ми кажете фейс или хийл, а какъв по-точно да е образът ви)
- Тегло
Всички записвания стават на ЛС. Колкото по-бързо се запишете, толкова по-добре за вас - ще получите по-голям пуш.
В последствие пушовете ще зависят от коментарите ви в темата.
Трябват ми и двама човека които да ми помагат с дневника - един добър фотошопър, който да отговаря за логота и т.н. и човек с идеи, с когото заедно да мислим истории, мачове и т.н.
Мисля, че казах най-важното към този момент.
Edited by JingieBY, 28 November 2010 - 20:06.