Тъй, тъй, сядам да "гледам" шоуто, туко-що завършил Кечмания. Надявам се постът да не се влияе от "спектакъла", ама кой знае.
Чикаго имат зала само за 14 500 души? Сааад.
"Невероятна атмосфе... (камерата ни " - не схващам що пък бе нужно да се прекъсва откриващия коментар.
"клана Салватор" - брех, ний цял клан и сме.

И между другото сигурно ли е, че фамилията е Салватор? Постоянно се бъркам с испанския корен и си чета Салваторе. "Салватор" ми е неестествено.
"Бързо донеси две луканки и един бабек." - Култ! Американски магнат замезва с бабек.
Ок. Началният сегмент очевисно имаше за цел да бъде комедиен. Постарал си се да измъдриш нещо. Няма да влизам в дразнещо детайлизиране.
Но сегментите май едва сега започват.Доста се понатрупаха като дължина. Но пък и нямаш друг избор. Иначе като "стойност" си го изпълни добре. Хищникът обоснова своите доводи. Малко прецаквация се полуава за моя милост с четворен сблъсък. Но си е прецаквация за всички в крайна сметка. ТЛС предвещава нови очаквания за голЕм мач.
Нова титла? Да видим как ще я развиеш в компанията на още тринки.
Tommy vs Spencer - тук можеше всеки да спечели. (гифче от любим мач

)
Определянето на претендентите не съм наясно доколко е сполучливо. Щото А Лист, който уж е шампион вместо да се насочи към придобилата престиж Хардкор титла, го пращаш към новата, за която ако не се бъркам ще е по-ниска от хардкора. В противното няма логика. Смятам, че по-добре да беше ги разменил с Арми.
"а пикня" - нем, нем и нем. В смисъл - ок, искаш да ни пръскаш, пръскай ни, но за публиката май не помисли. На нея никак няма да й хареса мириса на туй чудо плюс лайната, а камо ли и пръските, който сигурно са достигнали първите редове. Голям маркетингов миришещ ход!
Wilde vs Razor - добре букваш враждата като лична. Но къде е бирата!!!
Сеглентътт с Ябълката и Адамс бе доста интересен. Адамс изпитва уважение към Адамс, най-вероятно, защото и той не си поплюва с похватите, за да спечели. Интересно извъртане на билда с хийлско уважение. Но все пак Адамс ще ми бъде под око за шашма.
Mike Adams vs The Icon - Иконата май върви към забатачване. Толкоз с "лидера" на БНСА.
Савидж Даун прави предизвикателство??? Защо?
Ааа, щото бил загубил инерция - еми ОК.
Доста забавно се получи с размяната на ролите с краля.
Иии Savage Down vs
Rawthangили Андерсън?
"Колко оспорван мач само и каква невероятна драма. До последният момент не се знаеше кой ще победи." - ирония предполагам.
Финалът...финалът...финалът...хммм..доста противоречия пробужда в мен. Като описание - ок, като драма - ок, но като сюжет? Мач на Лекс срещу Хищника си плачеше за билд, а така просто филърче. При Лайт ми се появява Адамс при положение, че му е забранено. Нали ГМ слага тази забрана, а не рефера? Смятах, че именно побеснелия ГМ ще стъжни АА при всяко положение, независимо дали съдията гледа или не. Явно не било тъй. Както и да е - поне отърва Лайта, без да губи демидж от мача. И да, изненадата се получи. Лекс е аут. Но това също означава твърде бързо полузатриване на стейбъла. Имах желание АА да са сила и стабилни опоненти повечко време. И да, имат две титли у тях си, но лидерът им е аут от Голямата игра и ще се бори за Телевижъна? Изобщо има ли някаква йерархия с Хардкора? Все пак в крайна сметка си оставям вратичка за очаквания да извъртиш по някакъв начин нещата за Лекс.
Добро шоу стана. Доста дългичко и с обширни сегменти.
Едит. От толкоз писане - забрайх си туйта.
Трима претенденти! Двама опонента! Накрая един шампион - АЗ! Бъдещето е пред нас и ние ще докажем това! Гответе се титлички златни - вас ви държат чужди ръце. Но не скърбете - съвсем скоро ще се срещнем.
Иии забелязах, че туй ми е първата загуба. Сааад.
Edited by LightOne, 05 April 2011 - 19:52.