Jump to content

* * * * - 5 votes

BNSA - Bulgarian Non Stop Action

• Please log in to reply
272 replies to this topic

#251 ch1kz magnet

ch1kz magnet

Чикън Макнъгетс

• Потребител

• PipPipPip
  • 347 posts
  • 0 thanks

Current mood: Mischievious

Posted 29 March 2011 - 23:53

Пусната е анкетата за кечист на месец Март. Напомням, че може да избере един или повече кечисти, които вие мислите че заслужават наградата за кечист на месеца. Гласуването с втори акаунт е напълно забранено и ще се следи. Ще е хубаво и да обясните защо се избрали точно този определен кечист.

П.С Обръщам се специално към тези като "Теодор". Поне като ще гласувате за себе си (което аз лично смятам за адски глупаво), гласувайте и за този, който наистина смятате, че трябва да спечели. Наистина е смешно Теодор да гласува за себе си при положение, че имаше доста други кечисти, които направиха по-добър месец от него. Още от сега казвам, че ако продължавате да правите тази простотия, другият месец в анкетата ще бъдат само кечистите, които преценя аз, защото това вашето на нищо не прилича! Един път дневника не е отворил да прочете какво аджеба става с героят му, но иначе пръв в даването на глас за себе си (почнах се нервирам така че спирам).

Edited by ch1kz magnet, 30 March 2011 - 00:03.

Posted Image

#252 ch1kz magnet

ch1kz magnet

Чикън Макнъгетс

• Потребител

• PipPipPip
  • 347 posts
  • 0 thanks

Posted 03 April 2011 - 16:55

Gain The Pain Episode 11

Posted Image

Намираме се в град Чикаго, Илинойс. Шоуто започва пред препълнената зала от 14 500 човека. Преди шоуто да започне биват пуснати традиционните пиро ефекти.

К1:Здравейте дами и господа предаваме на живо от град Чикаго щат Илинойс.
К2:Колко хубава арена само, а да чуете публиката. Невероятна атмосфе... (камерата ни прехвърля в офиса на Кевин Салватор където всичко е в празнична обстановка).

KS:Хайде момчета. Заповядайте настанете се където ви е удобно (той показва столовете на членовете на BWA). Не мога да изразя колко съм доволен, че натрихте носовете на АА и че именно моят син беше виновен за това. Браво Лайт ти си гордост за клана Салватор.
Lightning:Мерси татко! Сега мисля, че е време да вдигне първият тост за вечерта? За BWA и за нашето вечно царуване на върха в BNSA (всички се чукват с чашите пълни с шампанско).
KS:Хей, сервитьорчето ела тук веднага!
Сервитьора:Какво ще желаете сър?
KS:Абе я не се излагай бе момче. Бързо донеси две луканки и един бабек. Трябва малко мезенце да има на масата. Празнуваме не виждаш ли?
Сервитьора:Веднага сър. Каква желаете да е луканката?
KS:Луканка "ОРЕХИТЕ" (вземи тази реклама).
Сервитьоре:Добре, сър след малко идвам с луканката.
KS:Айде, айде по-бърже че време няма. Армагедон, моето момче да ти сипя малко шампанско?
Armaggedon:...
KS:Ъъъ... а сега като дойде луканка ще си вземеш ли?
Armaggedon:...
KS:Ъъъ... окей! Ами ти Ей Листе ще желаеш ли нещо?
AList:Мерси много господин Салватор, но ще пропусна.
KS:ААА, шампиончето е на диета викаш? Блинг ти?
Bling:Току що се връщам от ресторант господине. Нямам място за повече храна. Благодаря ви все пак.
KS:Продиджи къде е?
Light:Май пак има запек...
KS:А, хубава работа! Аз сега с кой ще си ям луканката? Като казах луканка... КЕЛНЕР къде си бе?

К2:Каква празнична обстановка само цари в офиса на ГМ-то.
К1:И няма защо да не е така. BWA написаха историята точно преди 7 дена, когато Лайтнинг успя да спечели мачът за своят отбор.
К2:Станахме свидетели на едно голямо предателство на турнира, а именно предателството на Предатор. Той заби РКО на всеки един от съотборниците си по време на мачът след което се елиминира безцеремонно.
К1:Предатор каза, че тази седмица ще обясни постъпката си.

Spoiler
Ето я музиката на Убиеца. Той слиза и още на рампата показва характерният си таунт. Той се качва на ринга и взима микрофон.

Predator: (публиката освирква) Благодаря ви много! Миналата седмица аз предадох АА. Сигурен съм, че всички вие искате да знаете защо направих това нали? Вижте в началото аз бях лидер на групировката и това беше най-силният ми период във федерацията. В началото Лекс беше мой подчинен и той редовно не си вършеше работата като хората и за това по време на едно от шоутата аз наредих на моите подчинени по това време да го пребият и да му дадат урок. Следващата седмица той ме прецака като помогна на Страйкър след което Страйкър взе моята Световна титла. Това нагло копеле ме накара да работя за него след като аз паднах от Геноцайд. В следващите седмици аз бях просто сянката на Лекс или просто един от подчинените. Вижте аз сам Хищник. Аз съм свикнал да съм на върха на хранителната верига и сега след като вече съм отделен от Above All съм готов отново да стана "царя на джунглата". Като говорим за царуване... Моето царуване приключи на турнира The Massacre. И като се замисля... аз никога не получих своят rematch. Точно за това съм тук! Аз НАСТОЯВАМ да си получа реванша и НАСТОЯВАМ да го получа сега.
Spoiler
Lex:Тцтцтц... "Нашият" бил много важен. Той бил НАСТОЯВАЛ. Кой си ти да настояваш бе грозен аутсайдер от живота? Не знам колко от вас си спомнят, но на същият този турнир аз спечелих мачът си срещу Кейдж и станах N1 Contender за Световната титла. Аз така и не получих своят тайтъл шот след всичкият този хаус, който се получи между BNSA, BWA и Above All.. Ако има човек, който да настоява за мач, то този човек съм АЗ!
Spoiler
Чува се музиката на BWA. На титантрона се показва Лайтнинг, който все още празнува с останалите членове на BWA.

Lightning:Моля? И двамата мислите като маймуни и помните по 5 секунди. Какво се случи миналата седмица? Аз спечелих RR мачът и осигурих тайтъл шот на всеки един от BWA за следващият турнир. Като лидер на отбора аз прецених, че аз ще съм човекът, който ще получи тайтъл шот за Световната титла и моите съотборници нямат нищо против нали така?
BWA:ДА!
Light:Мерси. Та до къде бях стигнал... а да! В крайна сметка нито един от вас двамата не заслужава тайтъл шот-а повече от мен. Нали така тате (обръща се към Кевин, който седи точно до него).
KS:Тук се получи голямо объркване. Вижте, ако трябва да съм честен и тримата сте прави. И тримата заслужавате мач за титлата и точно заради това и тримата ще го получите! На настоящето ППВ - Night of Winners в мач за Световната титла ще се изправят шампиона Страйкър, синът ми Лайт, лайнарът Лекс и Предатор като мачът ще е TLC (публиката вика като луда). Като се заговорихме за титли... Беше планувано за по-късно по време на празненството ни на ринга, но щом така или иначе сме включени ще го съобщя още сега. Във федерацията вече има нова титла. Радвам се да ви представя BNSA Television Championship.

Posted Image

Тази титла е овакантена. Както се досещате на турнира ще останат доста хора, които няма да имат мач. Е те вече имат. В мач за титлата ще се изправят всички кечисти, които няма да се подвизават в друг мач на турнира. А самият мач ще е ... Gauntlet (публиката откача). Това е за сега (дадена е реакцията и на четиримата земесени в борбата за Световната титла като никой от тях не изглежда изплашен или неуверен).

К1:Какво изявление само! На турнира ще видим един епичен мач. Очи в очи ще застанат DS, Lex, Predator и Light в невероятно бруталният TLC match.
K2:Така е! Сега е време да преминем към първият мач за вечерта - Tommy vs Spencer.

Posted Image vs Posted Image

Tommy vs Spencer

Мачът започва. Двамата се приближават един към друг правейки staredown. Tommy гледа Спенсър от високо заради невероятните си физически параметри. Не след дълго Спенсър напада, но Томи е разгневен заради загубата си на ППВ-то. Той хваща Спенс за главата и го захвърля в ъгъла където започва да го обработва с elbows и юмруци. В следващите 2 минути Томи поема контрола, като на няколко пъти Спенс опитва да се възвърне, но опитите са напразни. Томи се приготвя за signature си. Той хваща Голямата уста и го вдига във въздуха стискайки го през кръста. Това е bear hug. Spencer е на косъм от предаването, но събира сили и забива ръцете си право в челото на Кулата. Време е за контра. Той го хваща за главата и директно от bear hug го контрира в tornado ddt. Спенс веднага става и прави таунта си. Той изчаква Томи да стане, но изведнъж от изневиделица присти Кейдж. Двамата са бивши съотборници. Кейдж се качва на ринга и опитва Cage kick, но Голямата уста го хваща за крака и го завърта след което му прилага Spacend.

Posted Image

Сега обаче той не е приключил с него. Той му рита ръката и се приготвя за Peoples Elbow. Той сваля elbow pad-a и се засилва към въжето, отбива се, но докато отива към другото Кулата го посреща с Big Boot. Опит за туш 1....2....3 КРАЙ! Победа за Tommy.

Tommy се смя последен. Той застава между телата и на двамата и вкарва маниакална усмивка.

След кратка рекламна пауза отново сме заедно и е време за тържеството на BWA заради тяхната победа. Всички от стейбъла са на ринга с красиви току що закупени костюми. Навсякъде има балони и всички от стейбъла са усмихнати до уши.

KS:Здравейте дами и господа на официалното пируване на моят син и неговият отбор по случай тяхната победа. Донесете шампанското на ринга (по рампата идва един от екипа му, носейки шампанско). Така сега вече смятам, че всичко си е като хората. Преди обаче да преминем към празненството искам да направим нещо друго. Както вече знаете BWA победиха в RR мачът и си гарантираха мачове за титлите на предстоящото ППВ. Вече знаем, че МЕ ще е DS vs Predator vs Lightning vs Lex, но не знаем кои ще са другите мачове. Сега предлагам да направим точно това. Лайт, сине ти като лидер на отбора трябва да прецениш кой за коя титла ще се бие.
Light:Такам... за Хардкор титлата смятам, че най-удачният вариант е Armaggedon (чудовището поклаща главата си в знак на съгласие).
KS:Окей! Значи вече е официално - шампиона Адамс ще се изправи срещу Апъл, който спечели претендентското място на ППВ-то и срещу чудовището Армагедон.
Light:За отборните титли най-удачният вариант е Bling&Prodigy.
KS:Окей! И този мач вече е факт - GenoDestroy ще се изправят срещи Prodibling. Това означава, че AList ще се бори за Television title. Тъй като мачът ще е Gauntlet, AList ще получи голямо предимство, а именно че ще влезне последен и ще е най-свеж. Ами добре... преминахме официалната част. Сега е време за празненство (всички вдигат чашите пълни с шампанско). Наздраве момчета!

Spoiler
Музиката на АА гръмва!

Lex:Упс! Да не би да прекъснах нещо? Виж Кевин няма смисъл да ме гледаш лошо идвам с добри намерения. След последната седмица си признавам, че победата ви не е късмет (BWA гледат странно). Не наистина... Лайтнинг се представи страхотно и спечели по един невероятен начин мачът. Смятам, че вашето празненство е напълно нормално с оглед случилото се през миналата седмица. Тъй като видях, че ще празнувате аз и останалите от Аbove All решихме, че е най-добре да ви направим подарък с който да покажем невероятният респект, който изпитваме към вас. Моля погледнете нагоре (той посочва към върха на арената).

От върха на арената политат кравешки лайна, които са в една кофа закачена на върха на сградата. Всички поглеждат нагоре, а в същият момент лайната се забиват точно в лицата на всички от BWA плюс ГМ-то Кевин Салватор.

Lex:Упс! Тцтцтц. Не тази кофа... а другата.

Бива пусната още една кофа от която падат конфети, залепяйки се върху кечистите от BWA заради лайната.

Lex:Хубав подарък нали? Смятам обаче, че сте малко мръснички :( . Спокойно попаднали сте на точният човек. Моля пожарникарски отряд Above All да заповяда на вашите услуги.

По рампата през специален изход излиза пожарникарски камион. Камиона спира точно пред ринга, където Кевин вече си къса косата от яд. От вътре се показват Adams, Genocide и Destroyer облечени в пожарникарски екипи. Лекс им дава знак и тримата хващат три различни маркуча и ги насочват към КС и компания. Маркучите биват включени и от там хвръква струя. Всички мислят, че това всъщност е вода, но изведнъж се вижда, че течността е жълта. Оказва се че течността не е нито вода, нито бира, а пикня. След като Above All "измиват" KS и компания те се засмиват, качват се в камиона и си тръгват по същият път. Последен си тръгва и Лекс, който просто не може да се събере от смях. На ринга всичко е леш. На всякъде има лайна, и шестимата миришат на лайна, а костюмите им са съсипани. Кевин Салватор е целият почервенял от яд и бързо взима микрофона.

КС:Край! Това беше. Тази вечер Лекс ще се изправи в Gauntlet мач срещу тримата си опоненти на ППВ-то и ако загуби дори само срещу единият от тях, той ще бъде изключен от TLC мачът. ИИИ още нещо... ако Above All се намесят всички директно ще бъдат уволнени! Да видим сега кой ще се смее последен (Кевин хвърля яростно микрофона и си тръгва заедно с останалите).

K1:Кевин е бесен и има защо! Лекс и компания за пореден път го направиха за смях.
К2:Да, но Кевин бързо го накара да си плати. Ако Лекс загуби срещу само един от тримата си опоненти, той ще бъде изключен от TLC мачът.
К1:Нямам търпение за МЕ, но нека сега да се насочим към следващият мач за вечерта. Wilde ще се изправи очи в очи срещу съотборника си Razor. Двамата имаха доста разногласия в последно време и сега е момента двамата да се изяснят.

Wilde vs Razor

Двамата са вече на ринга. Рейзър се приближава към Уайлд искайки да му каже нещо, но на Дивото момче не му пука и той директно го посреща с серия от десни прави. След това той го засилва към обтегача, а Рейзър се отбива и се връща обратно. Уайлд го хваща през кръста и belly to belly suplex. След това Дивакът се качва на най-горното въже и изчаква Рейзър да се изправи. След като това става Дивото момче скача от най-горното въже и забива clothesline от най-горното въже. Крисчън казва,  че е време този мач да приключи. Той хваща немощният Бръснач и му прави double underhook backbreaker. Той може да го тушира, но решава, че ще го довърши с финишъра си. Той вдига Бръснача на раменете си иии... Wild fire.

Posted Image

Това би трябвало да е краят на мачът. Уайлд намигва на публиката, а след това прави опит за туш - 1....2.....3 ДА! Мачът приключва, а победата отива при Дивака.

Wilde обаче не е приключил. Той излиза извън ринга и взима метален стол. След това той се връща на ринга и започвдива да налага с него Бръснача. Не след дълго от гърба на Рейзър започва да се стича кръв. Тогава Уайлд решава, че е време да спре. Той хвърля стола, поглежда към безпомощното тяло на съотборника си и след това се прибира зад сцената вдигайки ръката си победоносно.

Камерата ни прехвърля backstage, където Адамс върви из коридорите насочвайки се към арената. Неговият мач е следващ срещу вече познатият му съперник - Иконата. Изведнъж обаче, той и Apple се сблъскват в един от коридорите. Апъл е претендент именно за титлата на Адамс. Двамата започват да се гледат на кръв. Изведнъж обаче се случва нещо, което едва ли някой е очаквал да види - Адамс подава ръката си към Апъл в знак на уважение. Апъл гледа подозрително, но решава да подаде своята ръка също. Двамата се здрависват, а Адамс се усмихва леко.

Adams:Apple... ти си един от хората, който винаги съм уважавал. Виж не мога да скрия, че съм недоволен от факта, че си претендент за моята титла, но това е така, защото смятам, че имаш невероятни умения на ринга и просто ще бъдеш доста тежък противник. Не ме разбирай погрешно, веднъж стъпим ли на ринга очи в очи, аз ще искам да те разкъсам на парчета, но извън него искам да знаеш, че аз изпитвам огромен респект спрямо теб и това, което правиш.
Apple:Ъъъъъм... ами... мерси! Уау, никога не съм очаквал да чуя това точно от теб и искам да кажа, че съм поласкан и се надявам това да не е просто някакъв план?
Adams:Няма нищо такова.
Apple:Ами добре тогава! Радвам се, че проведохме този разговор и ти пожелавам успех в мачът ти срещу Icon.
Двамата се разминават, а Адамс продължава по пътя си към ринга.

К1:Получихме информация, че членовете на BWA са си тръгнали от арената след унижението, което претърпяха. Дори и Кевин Салватор е извън арената. Единственият останал е Lightning, който по-късно ще вземе участие в Gauntlet мачът.
К2:Сега нека се насочим към мачът на Хардкор шампиона.

Mike Adams vs The Icon

Гонгът е бит и двамата се подхващат в центъра на ринга. Адамс прибягва до колената си и успява да нанесе три удара право в ребрата на Иконата. ОМС обаче не му остава длъжен и започва да му забива пържоли. След това той го засилва към обтегача и продължава серията си от пържоли. По едно време обаче Адамс заляга и успява да се отскубне от въжетата и на свой ред той да притисне опонента си към обтегача. Адамс започва да го налива с ритници и юмруци. След това той му забива зверски Clothesline и го изпраща над въжетата. Иконата се опитва да си почине извън ринга, но Адамс идва и продължава обработката. Той рита ОМС докато той се опитва да се изправи. Адамс го вдига и се опитва да му приложи вертикален суплекс върху металният под, но във въздуха Иконата контрира, застава зад Адамс и хваща главата му, след което му забива neckbreaker. Съдията стига до 7, а Иконата прекъсва отброяването. След това той излиза извън ринга и хваща Хардкор шампиона за гащите засилвайки го обратно към ринга. Адамс обаче успява да бръкне в очите му и бързо го рита в корема. Иконата се накланя, а Адамс се възползва и му прави Zig Zag. Адамс връща опонента си на ринга. Иконата е видимо изтощен, а Адамс решава, че е е време за Money Maker DDT. Той хваща ОМС и го приготвя за хватката, но Иконата контрира и на свой ред забива своят signature - Iconic dropkick. Милионера се сгромолява на земята, а ОМС застава в ъгъла почвайки да тропа с кракът си. Време за музика под бръдичката. Адамс се изправя бавно, а Иконата вече е готов да изпълни финишъра си. Адамс е на краката си и ОМС се засилва за SCM, но Адамс заляга и застава зад него правейки му Cashing the money.

Posted Image

Милионера гордо ляга над опонента си, а съдията отброява туш - 1....2....3 КРАЙ! Победата отива при милионерът.

Мачът приключва, а милионера бръква в гащите изкарвайки огромни пачки с пари. Един от ring announcer-ите му подава кубинска пура и Адамс я пали. След това той хваща пачката и маха ластика хвърляйки многото банкноти над главата. След това той спокойно дръпва от кубинската си пура. Изведнъж обаче ОМС решава, че е време за отмъщение. Адамс си седи кротко в ъгъла празнувайки, а Иконата се приготвя за SCM. Майк не подозира, какво го очаква когато се обърне. Изведнъж обаче Апъл слиза по рампата и започва да налага Иконата. Не след дълго Иконата бива изхвърлен над въжетата. Адамс вижда случващото се и бързо отива да благодари на Апъл. След това шампиона си тръгва по рампата под бурните овации на публиката.

След кратка рекламна пауза отново сме заедно, а на ринга вече се намира Савидж Даун. Той прави open challenge към всеки един от съблекалнята. Веднъж се чува музиката на Rawthang, който вече е новият крал. Той излиза с микрофон в ръка.

Rawthang:Е, Савидж така като гледам явно искаш малко екшън и мисля, че имам точният човек за теб (Роутанг щраква с пръсти, а Андерсън се показва лазейки по рампата с нещо като верига на гушата). Айде по-бързо бе марсол (Роу издърпва края на веригата, а след това освобождава Андерсън от нея)! Савидж срещу теб ще се изправи не кой да е, а най-големият джобър в целият свят (той подритва по гъза стоящият на четири крака Андерсън).

Savage Down vs Rawthang

Гонгът е бит, а Савидж бързо се втурва в атака. Той загуби доста инерция след загубата си в N1 Contender's мачът и сега трябва да се върне на "пистата". Той не губи време, а бързо прави running hurracana. Anderson се обляга на въжетата, а Савидж се засилва и му забива 619. След това той не губи време, а веднага се качва на въжетата и прилага Shooting down press. Опит за туш - 1....2....3 КРАЙ! Колко оспорван мач само и каква невероятна драма. До последният момент не се знаеше кой ще победи.

K1:След този толкова труден за прогнозиране мач е време да се пренесем към МЕ за вечерта (докато коментатора говори се дават кадри то съблекалните където Деймън Страйкър се приготвя за мачът.
К2:Дали Лекс ще успее да запази мястото си в мачът за Световната титла?

Posted Image Posted Image Posted Image vs Posted Image

Gauntlet Match : If Lex looses, he will be out of the TLC match

Predator, Damon Striker and Lightning vs Lex

Лекс излиза пръв на ринга. Той застава в центъра му и започва да разгрява, докато чака да види кой ще бъде първият му противник. Не след дълго се чува музиката на Хищника. Явно той ще бъде първият от опонентите на Лекс.

Predator vs Lex

Гонгът е бит и мачът може да започне. Лекс и Предатор застават очи в очи и започват да си говорят нещо. След доста дълъг staredown двамата се отделичават един от друг и решават, че е време мачът да започне. Двамата се подхващат, но Предатор показва завидна сила и успява да претисне Лекс в ъгъла. Съдията започва да отброява 1...2...3....4 Хищника забожда европейки ъперкът и се отделичава от L. От носа на Ел започва да тече малко кръв. Доста бързо Лекс вече има проблеми в мачът. Убиеца обаче грам не е повлиян от това, а дори засилва мощта си. Той хваща Лекс и го качва на най-горното въже опитвайки superplex, но Лекс успява да му удари няколко туката в ребрата и Предатор се сгромолясва на земята. Лекс бързо излиза от външната част на ринга и изчаква Хищника да стане. След като това става лидерът на АА скача от въжетата и право springboard clothesline. Опит за туш - 1....2...3 НЕ! Лекс обаче не се отказва и докато Предатор е още на земята той се засилва от въжетата и прави Lionsault, но Убиеца свива колената си и те се забиват право в корема на Лекс. Ел се гърчи от болка, а Предатор бързо му прави задушаващ ключ на главата. Заради натискът, който прилага кръвта от носа на Лекс се засилва. Лидерът на АА все пак успява по някакъв начин да се добере до най-долното въже със своят крак. Убиеца отпуска захвата, но не спира с доминацията си. Той се засилва и прави droping knee в главата на Лекс. След това го засилва към въжетата, но Лекс контрира и от своят страна той го засилва към обтегача. Той не губи време, а бързо прилага Running high knee.

Posted Image

Когато се засилва за bulldog-a обаче Предатор успява да се освести и да го побутне и да го създаде дистанция. Предатор не губи време иии... РКО, но не! Във въздуха Лекс успява да свие коленете си и да контрира финишъра на Убиеца в backstabber.

Posted Image

Lex обаче знае, че този ход няма да бъде достатъчен за да бъде довършен Predator. Точно за това той бързо хваща левият крак на опонента си и му заключва LX Lock. Бившият световен шампион се гърчи от болка и търси въжетата. Кръва от носа на Лекс се засилва, но на Ел не му пука. Той повтаря на Предатор да се предаде и увеличава натиска над кракът му. В крайна сметка Убиеца не издържа и се предава. Лекс печели мачът, но няма време да ликува. Чува се музиката на Лайт и той слиза по рампата. Явно той ще е следващият противник.

Lightning vs Lex

Light влиза бесен до уши. Той не губи време, а започва да налива Лекс. Той го хваща за главата и му прави суплекс. Веднага опит за туш - 1...2.. НЕ! Лидерът на АА се повдига. Лайт няма време за губене и му забива мощен kick to the face и се качва на въжетата. Той скача иии... light spiral! Колкото красив ход само! На Лайтнинг това обаче не му стига. Той все пак беше унизен. Той бързо вдига Лекс за Brainbuster. Lex е във въздуха и е време да бъде довършен, но изведнъж Ел събира сили и успява да се отскубне от хватката заставайки  зад синът на шефа. Той не губи време, а отново прилага backstabber. И двамата лежат в центъра на ринга. Не след дълго Лекс успява да се изправи едвам едвам. Той наистина изглежда доста изморен, а при една евентуална негова победа го чака още един съперник и то не кой да е, а самият ДС. Лекс прави таунта си и е време за Butterfly effect. Той застава зад SOB и чака да се изправи. SOB е вече на краката си. L се засилва към него и скача за buttefly effect, но Лайт го хваща за краката и не му позволява да направи финишъра си. Той опитва да му направи нещо като Powerbomb, но Лекс му прави hurracana докато е на главата му, а Лайт се сблъсква с реферът и съдията е аут. Лидерът на АА бяга към Лайт, а Лайтнинг го посреща с Butterfly effect. Light използва финишъра на опонента си. Синът на шефа бързо опитва туш, но съдията е аут. Няма кой да отброи туша. Адамс бързо слиза по рампата и влиза на ринга. Лайтнинг вижда това и се опитва да го предотврати, но не успява. Адамс има метален бокс сложен на ръката си и забива knockout blow на Light. Лидерът на BWA е аут. Майк бързо домъква безжизненото тяло на Лекс и го слага върху това на Лайт. Съдията се пробужда и започва да пълзи към двамата. Опит за туш - 1...........2............3 ДА! И Лайт е елиминиран. Това означава, че идва ред на ДС, а Лекс е целият в кръв и не знае къде се намира.

Damon Striker vs Lex

Чува се музиката на ДС, но него го няма. Изведнъж шампиона се показва от публиката. Той прескача оградата и директно се запътва към нищо не подозиращият Адамс, който седи извън ринга и му забива Strike Attack.

Posted Image

Adams е вече аут от играта. ДС бързо се качва на ринга и прикляка в ъгъла. Време е за Страйк атак и за Лекс. Лидерът на АА е на краката си, а Страйкър се засилав към него иии... Strike Attack, но Лекс успява да контрира в Butterfly effect.

Posted Image

Lex обаче няма сили за да опита туш. Той просто лежи и едвам едвам се изправя. Той все пак опитва опит за туш - 1....2....3333 нЕ! ДС се изправи по невероятен начин. Лекс вече не знае какво да направи и се качва на най-горното въже. Той ще опита Jumping Clothesline. Той стои на най-горното въже и чака шампиона да се изправи. След като това става Лекс скача, но ДС го контрира и му забива Strike Attack докато Лекс е във въздуха. Опит за туш - 1....2....3 ДА! Край и победа за ДС.

К1:Това означава, че Лекс е елиминиран от TLC мачът.

По рампата се задава Кевин Салватор, който явно се е върнал в арената за да търси отмъщение. Той се качва на ринга и нарежда на бодигардите си да вдигнат Лекс. Двамата застават очи в очи, а Лекс не знае къде се намира. КС започва да му говори trash talk и след това го рита в ташаците. Лекс се свива, а КС му прави stunner.

Епизода завършва с това как КС вдига победоносно ръцете си над тялото на Лекс.

The Night Of Winners

Card for now

BNSA World Heavyweight Championship
Tables, Ladders and Chairs Match

Damon Striker © vs Predator vs Lightning

BNSA Tag Team Titles

GenoDestroy © vs Prodibling

BNSA Hardcore Title

Mike Adams © vs Pete Apple vs Armaggedon

BNSA Television Title

Gauntlet Match

Bryan Cage vs The Icon vs Lex vs Savage Down vs Spencer vs Wilde vs Razor vs King Rawthang vs Anderson vs Tommy vs AList

Posted Image

#253 mladen1313

mladen1313

<Damon^Striker>

• Потребител

• PipPip
  • 122 posts
  • 0 thanks

Current mood: None chosen

Posted 03 April 2011 - 18:12

Първия сегмент е много забавен. Явно заплатите им са големи щом никой не иска мезе. Ако остане от луканката може ли и ние да я опитаме?

Следващия сегмент се получи добре. Както каза ГМ-то "голямо объркване" стана. Всеки има право на мач, тъй като и тримата си го заслужиха. Мача на турнира ще е класика.

Tommy vs Spencer - Като за първи мач беше добър и кратък мач. Появата на Кейдж ме кара да мисля, че си направил мача заради билд към враждата между Клетката и Голямата уста. Поздравления за Томи.

Сегмента кърти мивки. Жалко за новите им кустюми. Нямам думи. Хммм.... Отговора на Салватор беше доста остър. Едва ли Леск ще успее, но ще видим.

Wilde vs Razor - Доста кратък мач. Дивия не се шегува.

Adams и Apple изпитват уважение един към друг??? Дано да е някаква игричка и единия да прецака другия.

Mike Adams vs The Icon - Получи се мача. Заслужена и много важна победа за милионера. Едно нещо разбрах и то е никога да не взимам пари от Адамс след като разбрах къде си ги държи.

Savage Down vs Rawthang?!? - Явно си добуснал грешка. Така Савидж едва ли се чувства много горд, че е победил джобъра, но победата си е победа. Дано скоро пак го видим в борба за някоя титла.

Predator, Damon Striker and Lightning vs Lex - Както казах в друг дневник, щом мача е с трима съперника няма как още в началото Лекс да загуби. За мен беше ясно, че Хищника и Lightning ще загубят. И ДС беше на път, но се повдигна. Е Лекс няма да участва в мача, но едва ли ще остави нещата така.

Оценка 8/10

Posted Image

#254 The_Cobra_Killer

The_Cobra_Killer

La Escencia de la Excelencia

• Потребител

• PipPip
  • 144 posts
  • 0 thanks

Posted 05 April 2011 - 12:09

Първият сегмент беше наистина добре замислен. BWA си прекарват добре в офиса на GM-то. BWA са най-доминантната група в момента, защото са под закрилата на Salvator, чийто син е лидерът на stable-a. Lex, Predator и Lighting имат шансовете си за титла, което логично довежда до Fatal-4-Way мач и то не обикновен, а с gimmick - "TLC Match".  

Tommy vs. Spencer беше добър opener, който свърши с не особено чиста победа на Tommy след появата на Cage. Мачйт бе направен изцяло да build-не feud-a между Cage и Spencer.

Следващия сегмент тотално зарадва. Какъв подарък само? Но явно Lex не го интересува титлата, на него, както и на AA, ги интересува само това как да свалят BWA от върха, което е доста трудно постижимо.

Adams и Apple се сприятеляват. Това е невъзможно дори и в real life-а (:D). Или Adams turn-ва face, което е най-малко възможният изход, или това е поредният трик на моят човек, за да запази титлата. За мен по-вероятен изгод е вторият.

Последвалият беше ясен, защото се знаеше, че шампионът ще спечели. Последвалите случки или затвърдяват героя ми като face или наистина са стъпки към прецакването на Apple. Но има и друг вариант - Pete turn-ва heel и се оказва, че той ме изиграва и печели титлата. Май се оказва, че вторият вариант наистина е с доста големи шансове. А може би съм го подкупил със солидна доза пари (Apple въобще не е заможен) и така съм го спечелил на своя страна. Има доста солидни варианти за продължаване на feud-а, ако може така да се нарече. Ще видим развитието в следващото шоу.

Колко оспорван мач само и каква невероятна драма. До последният момент не се знаеше кой ще победи.
Мачът едва имаше 3 реда, а ти ми пишеш колко оспорван е бил той. :D Тотална гавра..

Идва време за ME, знаех си, че Lex ще загуби shot-а си, който въобще не е толкова важен за него. Очаквам развитие и по тази история, а на турнира ни очаква страхотен мач.

EDIT: От twitter-a:

That's right, U got me. TEAM ABOVE ALL!

Edited by The_Cobra_Killer, 08 April 2011 - 16:06.

#255 LightOne

LightOne

Jobber

• Потребител

• Pip
  • 12 posts
  • 0 thanks

Posted 05 April 2011 - 19:48

Тъй, тъй, сядам да "гледам" шоуто, туко-що завършил Кечмания. Надявам се постът да не се влияе от "спектакъла", ама кой знае.

Чикаго имат зала само за 14 500 души? Сааад. :(

"Невероятна атмосфе... (камерата ни " - не схващам що пък бе нужно да се прекъсва откриващия коментар.

"клана Салватор" - брех, ний цял клан и сме. :cool: И между другото сигурно ли е, че фамилията е Салватор? Постоянно се бъркам с испанския корен и си чета Салваторе. "Салватор" ми е неестествено.

"Бързо донеси две луканки и един бабек." - Култ! Американски магнат замезва с бабек. :2funny:

Ок. Началният сегмент очевисно имаше за цел да бъде комедиен. Постарал си се да измъдриш нещо. Няма да влизам в дразнещо детайлизиране.

Но сегментите май едва сега започват.Доста се понатрупаха като дължина. Но пък и нямаш друг избор. Иначе като "стойност" си го изпълни добре. Хищникът обоснова своите доводи. Малко прецаквация се полуава за моя милост с четворен сблъсък. Но си е прецаквация за всички в крайна сметка. ТЛС предвещава нови очаквания за голЕм мач.

Нова титла? Да видим как ще я развиеш в компанията на още тринки.

Tommy vs Spencer - тук можеше всеки да спечели. (гифче от любим мач :happy: )

Определянето на претендентите не съм наясно доколко е сполучливо. Щото А Лист, който уж е шампион вместо да се насочи към придобилата престиж Хардкор титла, го пращаш към новата, за която ако не се бъркам ще е по-ниска от хардкора. В противното няма логика. Смятам, че по-добре да беше ги разменил с Арми.

"а пикня" - нем, нем и нем. В смисъл - ок, искаш да ни пръскаш, пръскай ни, но за публиката май не помисли. На нея никак няма да й хареса мириса на туй чудо плюс лайната, а камо ли и пръските, който сигурно са достигнали първите редове. Голям маркетингов миришещ ход!

Wilde vs Razor - добре букваш враждата като лична. Но къде е бирата!!!

Сеглентътт с Ябълката и Адамс бе доста интересен. Адамс изпитва уважение към Адамс, най-вероятно, защото и той не си поплюва с похватите, за да спечели. Интересно извъртане на билда с хийлско уважение. Но все пак Адамс ще ми бъде под око за шашма.

Mike Adams vs The Icon - Иконата май върви към забатачване. Толкоз с "лидера" на БНСА.

Савидж Даун прави предизвикателство??? Защо? :blink:
Ааа, щото бил загубил инерция - еми ОК.
Доста забавно се получи с размяната на ролите с краля.
Иии Savage Down vs Rawthangили Андерсън?
"Колко оспорван мач само и каква невероятна драма. До последният момент не се знаеше кой ще победи." - ирония предполагам.

Финалът...финалът...финалът...хммм..доста противоречия пробужда в мен.  Като описание - ок, като драма - ок, но като сюжет? Мач на Лекс срещу Хищника си плачеше за билд, а така просто филърче. При Лайт ми се появява Адамс при положение, че му е забранено. Нали ГМ слага тази забрана, а не рефера? Смятах, че именно побеснелия ГМ ще стъжни АА при всяко положение, независимо дали съдията гледа или не. Явно не било тъй. Както и да е - поне отърва Лайта, без да губи демидж от мача. И да, изненадата се получи. Лекс е аут. Но това също означава твърде бързо полузатриване на стейбъла. Имах желание АА да са сила и стабилни опоненти повечко време. И да, имат две титли у тях си, но лидерът им е аут от Голямата игра и ще се бори за Телевижъна? Изобщо има ли някаква йерархия с Хардкора? Все пак в крайна сметка си оставям вратичка за очаквания да извъртиш по някакъв начин нещата за Лекс.

Добро шоу стана. Доста дългичко и с обширни сегменти.

Едит. От толкоз писане - забрайх си туйта.

Трима претенденти! Двама опонента! Накрая един шампион - АЗ! Бъдещето е пред нас и ние ще докажем това! Гответе се титлички златни - вас ви държат чужди ръце. Но не скърбете - съвсем скоро ще се срещнем.

Иии забелязах, че туй ми е първата загуба. Сааад. :(

Edited by LightOne, 05 April 2011 - 19:52.

BWC Local talent from Australia
Posted Image - Да живеят бъговете!
АЗ КАЗАХ ЛИ ВИ, ЧЕ Е SWERVE!

#256 ch1kz magnet

ch1kz magnet

Чикън Макнъгетс

• Потребител

• PipPipPip
  • 347 posts
  • 0 thanks

Posted 08 April 2011 - 16:10

TWITTER WAR:

Mike Adams @Light: Как бяха лайненцата, а?

Light @Mike Adams: Не се притеснявай за мен! По-скоро се притеснявай за себе си. Разбрах от Кевин, че ще защитаваш титлата си срещу Wilde и кой знае... мога да слезна по рампата и да ти коствам титлата.

Mike Adams @Light: Само имай този късмет! И btw клан Adams > клан Salvatore :(

Light @Mike Adams: Нямам време да се занимавам с теб. Ще се видим другата седмица... шампионе!

Posted Image

#257 Petioo09

Petioo09

Mid-carder

• Супер Потребител

• PipPipPip
  • 375 posts
  • 0 thanks

Posted 09 April 2011 - 11:13

Така, нека видим какви са последиците от турнира.

Очакваше се в началото да има празненство от страна на BWA. Салватор им помогна да спечелят мача, като се има предвид, че е баща на Lightning. Членовете на BWA обаче показаха прилично държание. Доста се смях на мезето, но трябваше да вкараш и Странджански Дядо :D. И на Армагедон също се посмях. Всички си искат шота, а накрая Кевин осигури страхотен мач за следващия турнир. Също така представянето на титлата дойде изневиделица. Очаквам един доста добър Gauntlet мач със заслужил шампион.

Добър мач между Томи и Спенсър. Кейдж се намеси, което още повече обеща вражда между него и Спенсър. Тъкмо когато той явно щеше да завърши, Томи успя да го изненада с Big Boot от нищото.

Вече истинското празненство на BWA определено се получи. Чудовището определено ще застраши Hardcore титлата, а A-List има голямо предимство в Gauntlet мача, но не очаквам той да е победителят. Дойдоха Лекс и компания и той започна да им се мазни, но след това разкри какво точно имаше предвид. Цялата ситуация ми напомни за момент от WWF, но не мога да се сетя точно как стояха нещата. GM-а се разяри и ще видим дали Лекс ще бъде сериозно прецакан.

Еми какво да ти кажа, мисля, че мача Razor vs Wilde трябваше да се случи на PPV-то. Просто тогава щеше да бъде по-дълъг и по-интересен. Иначе Уайлд размаза бившия си съотборник, като се утвърди като по-силния в тази вражда.

Уоу, не очаквах чак такъв респект между двамата. Това допринесе за хайпа на мача за титлата. Не мисля, че това е някакъв замисъл от страна на Адамс. Мачът му с Иконата също се получи добре. Образът му на арогантен милионер радва. Моят човек му помогна да се оттърве от Иконата след това и мисля, че двамата ще са обединени в началото на мача, но после ще се унищожат.

Видяхме и как Rawthang ще се отнася с бившия си господар. Много ме радва образът на сегашния господар. Даун го размаза за минутка. Нямаше нищо интересно в този мач. Наистина беше доста труден за прогнозиране :D.

И остана Main Event-а. Няма спор, че това беше най-добрият мач на вечерта. Очаквах Лекс да преодолее всички пречки, но накрая световният шампион успя да го спре. Много интересен развой с контрата на RKO в Backstabber и елиминацията на Предатор, а при Лайтнинг ситуацията се получи доста интересно. Умората си каза думата, но Дамон успя да се освободи от Butterfly Effect, което доказа защо е заслужил да е шампион. Накрая GM-а се подигра с Lex и получи част от отмъщението си.

От Twitter-а на Pete Apple:

Pete Apple said:

Мразете ме! Адамс, уважавам те като човек, но като излезем на ринга не гарантирам нищо. Също така Даун, ти измъкна доста ценна победа, след като Андерсън ти размазваше задника. HaHaHaHaHa.

Posted Image

#258 RVD & 619

RVD & 619

Low-carder

• Потребител

• PipPip
  • 219 posts
  • 5 thanks

Posted 09 April 2011 - 18:01

- Хубаво начало на BNSA, BWA не са се оттървали от пиршествата все още.
- Много добра конфронтация между Lex, Predator и Lightning. Случва се това, което и аз учаквах, BWA вече са господари в BNSA и правят каквото си искат. Малко ми е странно защо Салватор прави задачата на сина си много по трудна като поставя още 2-ма човека в мачът за световната титла. Новата титла изглежда страхотно и се надявам да се състезавам за нея :D :D :D :D .

Tommy vs Spencer – Хубав мач между двамата. Интересна бе намесата на Кейдж, който се намеси в мача. Явно ще се започва вражда между бившите съотборници Кейдж и Спенсър.

- Обявените мачове са страхотни. Сега ми стана изключително интересен сблъсъкът за Хардкорната титла, когато знам че чудовищният Армагедон ще участва в него. Интересен ще бъде и Gauntlet мача. Страхотно упропастяване на купона на BWA, ядосаният Кевин обяви и страхотен МЕ. Страхотен сегмент.

Wilde vs Razor – Тотален скуош. Razor дори не успя да удари бившият си съотборник Wilde. Почти съм сигурен, че тези двамата ще имат мач на предстоящото ППВ, особено след боя с металният стол, който отнесе Razor. Очаквам много интересна вражда.

- Интересен сегмент между Адамс и Епъл. Това може би означава, че вамата ще си „партнират” известно време в мача за ХАрдкорната титла и ще налагат Армагедон.

Mike Adams vs The Icon – Много интересен мач. Имаше голямо напрежение. Хубава победа на Адамс. Връзката между Майк Адамс И Пиит Епъл се засили доста след като Епъл помогна на Хардкорният шампион.

Savage Down vs Rawthang – Началото си бе Епично! Страхотно начало. Rawthang вече се държи като истински крал. Хареса ми много подигравателното му отношение към Андерсън и как бившият крал бе представен с вериги и т.н. „Савидж срещу теб ще се изправи не кой да е, а най-големият джобър в целият свят” Тука малко послъга щото Андерсън е далеч от Стрийка на Runner VT :D .За да издигнеш Андерсън като джобър тряя напрай по-голям стрийк от ВТ. Както и да е отплеснах се! Наистина това си бе пълна подигравка с Андерсън, победих го с точно 3 хватки. Поне се надявам да се върна на пътя на победите.

Predator, Damon Striker and Lightning vs Lex:
- Predator vs Lex – Много интересен първи гаунтлет мач. Лекс се затрудни доста още в началото. Интересен  бе изборът Хищника да е първият опонент. Има грешка тук при захват на главата се цели кръвта да се прекъсне и да се „приспи” опонента, а при теб се засилва кръвта ???? Все пак добър мач.
- Lightning vs Lex – Бях почти сигурен, че този мач ще е последният, все пак интересен избор.Този мач ми хареса много повече от предния. Мачът си бе полу-скуош ако мога да го нарека така, защото Лекс имаше малки прояви в двубоя. Много интересна намеса на Хардкор шампиона. Сега ще е интересно да видя дали ще има някаква конфронтация между Лайтнинг и Майк Адамс. Страхотен мач.
- Damon Striker vs Lex – Успя наистина да ме изненадаш , очаквах победа за Лекс, но Даймънд Страйкър успя да победи. Драмата беше пълна даже се хванах за главата като видях последният Strike Attack :D . Пълна драма!

Най-голямата ми забележка е, че отборът на BNSA нямаше никакви прояви освен моята победа и тази на Световният шампион

9.5/10 Можеше и по-добре !

savag3r.blogspot.com

Former BNSA Hardcore Champion (1) / Former WWP Cage Champion (1)

#259 ch1kz magnet

ch1kz magnet

Чикън Макнъгетс

• Потребител

• PipPipPip
  • 347 posts
  • 0 thanks

Posted 10 April 2011 - 14:45

Gain The Pain Episode 12

Posted Image

K1:Здравейте дами и господа. Намираме се в Kлийвлънд, Охайо!
К2:Тази вечер в залата са се събрали над 16 хиляди зрители.
К1:Много хубава арена, но това е друг въпрос. Сега нека да обявим някои от нещата, които ще се случат по-късно в шоуто.
К2:Враждата между Лекс и Кевин не е приключила. По-късно тази вечер в бруталният Extreme Rules match двамата ще премерят сили. Има обаче и зададена стипулация. В ъгълът на Салватор ще са претендентите за отборните титли - Prodigy и Bling, а на Адамс му е забранено да се намесва и да помага по какъвто и да било начин на Лекс. Ако Лекс спечели той връща мястото си в мачът, но ако Лекс загуби той ще бъде уволнен.
К1:Точно така, но какви мачове имаме за по-късно. Тримата участници в главният мач на турнира - Lightning, Striker и Predator ще имат право да си изберат по един съотборник. Така ще видим Triple Threat Tag Team Match.
K1:Освен това тази вечер ще се защитава и титла! Майк Адамс ще се изправи очи в очи с Wilde в мач за Хардкор титлата.
К2:Да не забравяме и че тази вечер ще станем свидетели на MITB мачът. Тази вечер ще се разбере кой ще получи договора в куфарчето. В мачът ще бъдат включени - Bryan Cage, Pete Apple, Rawthang, Razor, AList и Tommy.
K1:Невероятна вечер. Нямам търпение да започнем.

Камерата ни пренася в офисът на КС.

Салватор:Момчета тази вечер разчитам на вас (обръща се към Prodigy и Bling). Тази вечер трябва да си отмъстим за подигравката от миналата седмица.
Prodigy:Спокойно, шефе! След този мач с Лекс е свършено. Та той е сам, а ние сме трима. Не забравяй, че Адамс няма да може да участва в мачът.
Салватор:Браво! Позитивно мислене! Харесвате ми така, а сега е време да напуснете кабинета ми, защото имам важна работа.

Сега се пренасяме в съблекалнята на Apple, който се приготвя за MITB мачът.

Adams:А виждам, че разгряваш. Виж минах само да ти кажа, че тази вечер ще викам за теб и се надявам ти да победиш.
Apple:Мерси, човече! Оценявам го. И аз стискам палци за твоят мач срещу Wilde.
Adams:Като каза моят мач... той би трябвало да е сега.
Apple:Окей! Успех човече!

Spoiler
Чува се музиката на Уайлд. Харизматичният Дивак слиза по рампата видимо щастлив от шансът, който му е даден. Публиката го подкрепя.
Spoiler
Чува се музиката на Милионера. В същият момент от тавана на сградата започват да летят банкноти. Феновете се пребиват един друг само и само за да хванат някоя от банкнотите преди някой друг. Адамс излиза от невероятната си лимузина, а отвън го чакат две красиви момичета, които го обсипват с пари. Той небрежно пуши пурата си, но щом стига ринга я хвърля към публиката.

Posted Image

Mike Adams © vs Christian Wilde

Гонгът е бит и мачът започва. Двамата поглеждат към титлата. Адамс показва с жестове, че титлата няма да смени притежателят си. Двамата се подхващат, но Адамс изритва в корема Дивака и му прилага красив neckbreaker още в началото. Той изчаква Уайлд да стане и опитва Beautiful Disaster, но във въздуха Крисчън го хваща и му прави крави T Bone suplex. Адамс се държи за гърба, гърчейки се от болка. Уайлд не си губи времето, а излиза извън ринга и изважда маса и се връща на ринга след което я поставя точно пред Адамс. Дивото момче вдига Милионерът и го приготвя за belly to belly през масата, но Адамс успява да контрира на време. Той започв да забива тукати в ребрата на Уайлд, а след това го засилва към обтегача и му забива clothesline from gold.

Posted Image

Мигновен опит за туш с който мачът да бъде решен - 1....2... нЕ! Повдигане от Крисчън. Адамс обаче не смята да си губи време, а директно се  качва на въжетата за да направи corner elbow block. Той скача, но във въздуха Крисчън го засича с Dropkick. Сега Уайлд прави baseball slide и избутва Адамс извън ринга. Масата все още седи непокътната в центъра на ринга. Уайлд изкарва кофа за боклук и я забива в главата на Адамс, който заради ударът полита назад и се обляга на преградата за феновете. Уайлд взима стол и решава да удари Милионерът в главата, но в последният момент Адамс се отмества и Крисчън удря без да иска един от феновете в залата. Уайлд е шокиран и гледа разтревожено спрямо фенът, който се държи за главата, личейки че изпитва болки. Дивака обаче знае, че мачът не е приключил. Той се обръща, но там вече го посреща Адамс със серия от удари. Двамата започват да се бият пред коментаторската маса. Адамс забива зверски european uppercut и Уайлд се обляга на коментаторската маса. Шампионът създава дистанция и се засилва към Дивака, но Крисчън се съвзема и прехвърля над главата си набралият скорост Адамс. Милионерът се разбива през масата по гръб, а Уайлд видимо уморен ляга на пода. Съдията не може да отброява, защото мачът e за Hardcore титлата и дисквалификации няма. След 30 секунди Уайлд се съвзема и успява да се върне на ринга, където продължава да си почива. Шампионът също започва да се надига лека полека. Накрая и Адамс се връща на ринга. Уайлд обаче е в стихията си. Той прави spinebuster of the wild nature и Адамс е в безсъзнание. Крисчън обаче не е приключил. Той вижда масата и бързо вдига безжизненото тяло на Шампиона и го слага върху масата. След това той се качва на въжетата и се приготвя за Legdrop от най-горното въже. Дивото момче прави таунта си, но в същият момент виждаме как Апъл тича по рампата. Уайлд въобще не подозира, че зад него е Ябълката. Пийт бързо се качва и избутва Уайлд от въжетата и Дивака полита към масата, а Адамс се отмества от нея в същият момент. Крисчън лети иии... се разбива през масата. Майкъл поглежда учудено към Апъл, но бързо тръгва да покрива за туш - 1....2....3 КРАЙ! Победител и все още шампион е Майк Адамс.

Адамс отново се размина между капките като този път Апъл го спаси от загубата. Адамс осъзнава това и кимва с глава в знак на благодарност спрямо Ябълката. Пийт просто намигва и бързо се връща в съблекалнята. Адамс изважда изпод ринга торба пълна с пари и започва да ги подхвърля към публиката, смеейки се с пренебрежение. Феновете отново се бият за всеки стотак, който се вее в залата.

К1:Браво на Адамс! Няма значение как той задържа, важното е че той е готов на всичко за да запази титлата си.
К2:Разбира се! Адамс не трябва да бъде подценяван дори за миг въпреки "нечистите" си ходове. Той държи рекорда за най-дълго царуване с дадена титла.

В съблекалнята на Icon.

Striker:Здрасти, Иконостасе. Как си?
Icon:Благодаря добре. А ти?
Striker:Ами... не толкова добре. Не мога да намеря съотборник за тази вечер.
Icon:А, хубава работа... толкова готин човек като теб да не може да си намери партньор? Е идваш при точният човек. Ако искаш аз мога да бъда твой партньор в днешният мач?
Striker:Наистина ли? Супер! Окей ще се видим на ринга тогава.
Icon:Непременно, шампионе.

Камерата бързо ни прехвърля и в съблекалнята на AA.

Lex:Браво Адамс! Радвам се, че запази титлата си.
Adams:Мерси брато. Какво обаче ще правиш ти?
Lex:В какъв смисъл?
Adams:След малко имаш мач срещу Кевин Салватор и Prodibling, а аз няма да мога да те защитя.
Lex:Наистина ли смяташ, че ще се съглася на този мач без да имам план? Доооста ме подценяваш колега!
Adams:Радвам се да го чуя, но какво точно имаш предвид?
Lex:Хм... скоро ще разбереш (в същият момент се чува музиката на Лекс). Време е да тръгвам.
Adams:Успех!

Spoiler
След 15 секунди забавяне, Лекс най-накрая се показва и започва да върви бавно по рампата. Той се качва по стълбите и директно скача на най-горното въже и сочи към ръката си все едно има часовник и казва "It's killing time".
Кевин Салватор излиза без музика, а Prodibling са с него.

KS:Лекс не вярвах, че ще се появиш, но ти го направи. Е, наистина е жалко, че се появи, защото не само че ще бъдеш унижен и уволнен, но и ще понесеш невероятна доза болка в този Extreme Rules Match.

Lex vs Kevin Salvatore /w Prodigy and Bling

Extreme Rules Match

Гонгът е бит и Продиджи и Блинг бързо се намесват и застават пред Лекс. Лекс ги гледа смехотворно и по едно време не издържа и започва да се търкаля на земята от смях. Претендентите за отборните титли не знаят какво става, но не смятат да стават за смях от лидерът на АА. Те тръгват да го нападат, но в същият момент изпод ринга излизат Genocide and Destroyer и те бързо застават пред своят лидер. Когато Prodigy and Bling виждат това те бързо отстъпват назад и дори излизат извън ринга. Сега ситуацията е следната: на ринга са GenoDestroy и Lex срещу Салватор. Лекс нарежда на момчетата си да излезнат извън ринга и да следят дали нещата са под контрол. Сега на ринга са само лидерът на АА и шефът на BNSA. KS разбира, че няма кой да му помогне и бързо се свива на топка до обтегача почвайки да се моли на Лекс. L го хваща за костюма и го вдига високо във въздуха говорейки му trash talk. След това го забива на тясно до обтегача и започва да му забива пържола след пържола. Салватор е яко стресиран и дори се напикава пред всички докато плаче. Лекс седи и се подхилква, но ето че синчето се появява да защити баща си. Той слиза по рампата, но там вече го чакат GenoDestroy. Това обаче не го отказва и той им скача на бой, но двамата не му остават длъжни и също започват да го удрят. Докато Шампионите са с гръб Prodigy and Bling веднага се възползват и се качват на ринга правейки своят двоен финишър - Proposition. След това те помагат на шефът им да стане. Кевин видимо унижен едвам ходи от мъката, която преживява. Претендентите излизат извън ринга за да не откраднат spotlight-a на шефът им, когато той бие Лекс. Кевин бавно се движи към тялото на Лекс и спира точно пред него. След това той бавно започва да се навежда, но изведнъж Лекс събира сили незнайно от къде и хваща глезенът на Салватор заключвайки му L X Lock. Salvatorе издържа точно 1 секунда и се предава.
Продиджи и Блинг изглеждат шокирани. Те бързо се качват на ринга, но Лекс е бесен и има да им връща. Той им прави двоен clothesline. След това той засилва двамата в противоположни обтегачи и забива и на двамата по един Corner High Knee. Претендентите са сгромолени на ринга, а Лайт лежи в безсъзнание на пода извън ринга след побоят, който му беше хвърлен. АА си тръгват, но Кевин взима микрофон.

KS:Знаеп ли какво... майната ти Лекс! Аз съм шефът и не ми пука за сделката, която спазарихме! Ти няма да получиш своят тайтъл шот! НИКОГА! Проклет да съм ако ти го дам (Лекс гледа шокирано). Охрана извадете този ненормалник от залата ми.

Охраната хваща Лекс за двете ръце, но Genodestroy бързо се намесват и обезвреждат охраната. Лекс нервен от това, което се случва се връща на ринга.

KS:НЕ! Само имай този късмет да ми направиш нещо! Ако ти ме докоснеш с пръст дори ти заявявам, че ще те уволня на секундата! Чуваш ли ме господинчо?
Lex:Салватор... знаеш ли какво? Ти не спази своята част от сделката, а сега идва време аз да не спазя моята част (Lex хвърля микрофона и забива Butterfly Effect на Салватор, а след това си тръгва).

В един от коридорите разделящи съблекалните.

Light:Адамс... честита победа. Радвай се, защото на турнира Армагедон ще ти я вземе.
Adams:Ще се радвам. Бъркам ли или ти имаш мач за WHC на PPV-то и кой знае, може да влезна на ринга и да ти коствам титлата нали?
Light:Хей, хей... я по спокойно. Стига да исках можех още днес да се намеся в мачът ти и да ти коствам титлата, но не го направих нали?
Adams:Защото не ти стиска!
Light:А дали ми стиска да ти сритам задника и да избърша пода с него (двамата правят staredown).
Apple:Какво става тук? Лайт мисля, че е време да си ходиш (Apple застава пред Adams, а Милионерът се хили самодоволно зад своят "бодигард").
Light:Окей, Ябълко. Адамс с теб не сме приключили (Лайт си тръгва).
Adams:Мерси много братле!
Apple:Няма проблем.

К1:Какво разбирателство има между тези двамата. Сега обаче е време да пристъпим към следващият мач. Той ще е между тримата опоненти в TLC мачът на ППВ-то.
K2:Точно така! Те трябва да намерят съотборници за мачът, който ще е Triple Threat. Да видим кой, кой е избрал.

Spoiler
На ринга излиза световният шампион. С него излиза и The Icon. Явно Иконата ще му бъде съотборник. Невероятни пиро ефекти докато двамата правят таунтовете си.
Spoiler
Хищника слиза бавно по рампата гледайки като някакъв психопат. С него е не кой друг, а Спенсър. Двамата имат много общо по между си. И двамата мразят АА след като и двамата бяха изхвърлени от стейбъла. В този отбор явно гневът ги води напред.
Spoiler
Чува се великата класика на групата Helloween и Lightning излиза с Armaggedon. Двамата вървят бавно нямайки за какво да бързат.

Posted Image Posted Image vs Posted Image Posted Image vs Posted Image Posted Image

Striker and Icon vs Predator and Spencer vs Light and Armaggedon

Гонгът е бит. За отбора на шампиона ще открие самият Страйкър. За отбора на BWA - Armaggedon, а за отбора на Хищника - Spencer. Тримата застават очи в очи. Армагедон ги превъзхожда физически. Не след дълго на Спенсър му писва и той започва да налага Армагедон, но чудовището едва се помръдва. Изглежда все едно само го е почесал. Изведнъж обаче се включва и Световният шампион. При положение двама на един Армагедон леко поддава. Двамата го хващат за ръцете и го засилват към въжетата правейки му двоен саблен. Чудовището бързо отива до обтегача опитвайки се да си почине. Страйкър хваща Спенсър и го засилва към Армагедон, но изведнъж Страйкър придърпва Спенс, който му е вече в гръб и му забива Edge-o-matic.

Posted Image

Сега шампиона се засилва и прави Corner Strike Attack на Аrmaggedon. Опит за туш и това трябва да е краят - 1....2....3 НЕ! Лайт се намеси и прекъсна отброяването, но тогава настъпва пълен хаос. Иконата влиза на ринга и се опитва да направи SCM на Light, но вторият се усеща на време и хваща кракът на Иконата. Иконата опитва enzuguiri, но Лайт се навежда и Иконата забива ритника на съотборника си Страйкър. Предатор влиза и забива РКО на Иконата, но докато е в гръб Лайт го напада. След това той го вдига и му забива Brainbuster. Спенсът е вече на крака и изчаква Лайтнинг да се обърне. След като това става Спенс го хваща и го тръшва с Spacend. Той обаче празнува прекалено рано, защото Аrmaggedon се засилва от въжетата и му прави clothesline from hell. Чудовището сваля ръкавицата си и от там се вижда обгорена ръка. Докато той гледа тялото на Спенсър в ъгъла приклекнал, вече седи Страйкър. Армагедон се обръща и получава Strike Attack. Опит за туш - 1....2....3 КРАЙ! Победа за Страйкър и Иконата, но по-важното е че Страйкър надделя срещу Предатор и Лайт.

К1:Какъв мач. Време е обаче да пристъпим към МЕ на вечерта.
К2:Точно така! След краят на този мач ще разберем кой ще е първият носител на МITB куфарчето.
К1:Ето кои ще са участниците в мачът - Bryan Cage, Pete Apple, Savage Down, Razor, AList и Tommy.

Posted Image vs Posted Image vs Posted Image vs Posted Image vs Posted Image vs Posted Image

Bryan Cage vs Pete Apple vs Savage Down vs Razor vs AList vs Tommy

MITB Ladder Match

Всички участници са вече на ринга в готовност за началото на мачът. И шестимата опоненти поглеждат към куфарчето, което е закачено над главите им. На всякъде около ринга има стълби. Гонгът е бит и мачът започва. Всички се нахвърлят върху най-големият атлет в света - Томи. При съотношение 5 на 1 Томи няма никакъв шанс и не след дълго се намира проснат извън ринга. AList започва да му се смее стоейки на въжетата и Апъл не си губи времето, а му забива саблен удар и Ей Листа прехвърля въжетата падайки извън ринга, точно до Томи. Пийт се обръща и получава hurracana от Савидж. Рейзър се опитва да атакува Савидж в гръб, но маскираният се усеща на време и се навежда. Докато Бръснача е с гръб, Даун му прави dropkick и го запраща право в Apple, който се е облегнал на обтегача. Сега и двамата са легнали на обтегача. Савидж се засилва за двоен corner clothesline, но бива посрещнат от Cage с Cage kick. Това трябва да е краят за Савидж в този мач. Савидж също излиза извън ринга. Кейдж излиза извън ринга и взима стълба след което се връща на ринга. Той хваща стълбата и се засилва към обтегача където са се облегнали на "сандвич" Апъл и Рейзър. Точно преди Кейдж да ги удари със стълбата, двамата се отмества и Кейдж се удря сам.  Апъл му забива clothesline и той излиза извън ринга. Сега на ринга са Пияницата Рейзър и Ябълката Пийт. Двамата се поглеждат и посочват към куфарчето след което започва размяна на удари в центъра на ринга. След всеки удар публиката скандира "ОУ ОУ ОУ". Апъл надделява и засилва Бръснача към обтегачите правейки му belly to belly. На ринга обаче се връща Томи, който забива зверски big boot в лицето на Ябълката. Апъл се изляга. Томи взима стълбата и я слага в центъра на ринга. Той се изкачва бавно по нея, но на ринга се връща Ей Лист, който се опитва да избута стълбата и Томи да падне, но не успява. Томи е прекалено тежък за да бъде избутан от един човек. Веднага обаче на помощ се притичва и Кейдж, който се е съвзел. Пак обаче нищо не става. Савидж едвам едвам се дотрътва на ринга след Cage Kickа и помага на останалите двама. Тримата задружно избутва Томи от стълбата и той пада направо извън ринга. Кулата започва да вика от болка и екип от медици веднага се стича на помощ. Не след дълго става ясно, че положение на Томи е влошено и че той няма да може да продължи този мач. Това означава, че в битката за куфара останаха 5 опонента. Тримата, които си помогнаха с елиминирането на Томи сега се бият един срещу друг. Апъл става и се включва в боят. Не след дълго боят между Савидж и Ей Листа се пренася извън ринга. Рейзър се връща на ринга и започва да млати Кейдж. Браян опитва още един Cage Kick, но пропуска и Пияницата му прави германски суплекс. Извън ринга Савидж прави невероятно running enzuguiri и Ей Лист ляга върху коментаторската маса. Савидж поглежда към публиката, а те усещат какво е намислил маскираният. Той взима една стълба и я слага точно пред коментаторската маса. След това взима един метален стол и го слага върху Ей Листа. Савидж се качва по стълбата и застава на самият и връх. Коментаторите го молят да не го прави, но на Екстремиста не му пука. Той скача и прави Shooting Down Press на Ей Лист върху коментаторската маса. Мили боже това трябва да е краят и за двамата. Савидж се държи за ребрата, а Ей Лист не може да си поеме въздух. Медиците отново идват. Те проверяват състоянието и на двамата и показват с жестове, че и двамата няма да могат да продължат. Колко брутален мач. Вече имаме трима контузени. Те ги качват на носилки и ги изкарват извън арената. Ей Лист дори има шина на врата. На ринга останаха само последните трима - Pete Apple, Bryan Cage и Razor. Cage е леко изморен и си почива извън ринга, а на тепиха се бият Ябълката и Пияницата. Този път Бръснача надделява. Той засилва Апъл към въжетата и му прави Samoan drop. Това означава само едно нещо. Време е за Crysis. Изведнъж обаче от изневиделица идва Уайлд. Той и Рейзър се мразят страшно много. Уайлд отива зад Рейзър, вдига го на раменете си и му прави Wild Fire. Крисчън решава, че е време да си ходи, но изведнъж поглежда немощният Апъл и се сеща как по-рано през вечерта Ябълката му коства титлата. Уайлд изпълнен с гняв се връща на ринга и вдига Апъл на раменете си правейки му Wild Fire. Cage вижда накъде вървят нещата и изчаква Уайлд да си тръгне. След като това става той бързо се качва на ринга със стълба в ръка и я поставя в центъра на ринга. Той започва да се качва бавно и изведнъж се чува музиката на Адамс, който слиза явно за да помогне на Апъл. Той се качва на ринга и сваля от стълбата Браян. Той го хваща за главата и му прави Cashing the money след което си тръгва. И тримата лежат в центъра на ринга и изглежда, че никой няма да стане в близко бъдеще. Точно когато Адамс се прибира, от другият вход влиза Савидж целият бинтован и едвам, едвам вървящ. Савидж вижда, че всички са на земята и ще се опита да открадне победата. Той се качва на ринга и застава пред стълбата. Той се опитва да се катери по стълбата с едната ръка (защото с другата държи наранените си ребра), но това е доста трудна задача. Той се качва много бавно по стълбата. Апъл вижда какво става и се опитва да стане, но това е доста трудна задача след като точно преди минута и нещо той изяде Wild Fire. Той все пак успя да стане и също се качва на стълбата. Савидж е вече на върха и докосва куфара. Апъл обаче се намесва и го удря. Двамата започват да си разменят на върха на стълбата. Удар след удар и двамата се поклащат доста стабилно. В крайна сметка Савидж не издържа и пада от стълбата. Апъл не може да повярва, но не се бави, а веднага откача куфарът и печели мачът. Победител и притежател на MITB куфарът е Pete Apple.

Епизода завършва с това как Апъл държи куфарчето докато стои на върха на стълбата. Адамс се показва по рампата и започва да аплодира новият притежател на куфарът.

Posted Image

#260 LightOne

LightOne

Jobber

• Потребител

• Pip
  • 12 posts
  • 0 thanks

Posted 10 April 2011 - 16:00

Време за налазване.

Обявяването на мачовете ме хвърля в туш...Аз ли нещо изпуснах в досегашните шоута? Лекс да бъде уволняван? Кевин бил кечист, че и екстремен мач прави? За другите мачове -ок, но MITB на седмично шоу, без да има хайп за него??? Два мача, които могат доста стабилен билд да си спретнат - ти ги праскаш от нищото. Изненадите не ме кефят по този начин.

"Не забравяй, че Адамс няма да може да участва в мачът." - А Геноцида и Разрушителя кой ги забравя?

Ок, Адамс и Ябълката продължават с любезностите.

Mike Adams © vs Christian Wilde - добро мачле, ползва там кошчета, столчета, туй-онуй. И отново чудесен ход за привличане на зрители - почнахме и да ги бием. Интересна намеса на Ейпъл. И вече тотално ги заораваш тия хийлове, това че си имат уважението, не значи че трябва да си благодарят всеки път я. Последно хийлове ли гледам, или фейс?

"Адамс не трябва да бъде подценяван дори за миг въпреки "нечистите" си ходове." - Ъъм...аз не бих тръгнал да подценявам някого заради нечистите ходове - именно такъв човек е най-опасен.

"Здрасти, Иконостасе"  :2funny: Окс, Страйкър си намери очакван партньор в лицето на Иконата, но не вярвам да има шансове.

Lex vs Kevin Salvatore /w Prodigy and Bling е точно сега? Лекс, образът който държи компанията толкова време накрая в толкова важен мач не е МЕ, та дори и близо до МЕ-то не е. Аре заради MITB би могло да се преглътне, но преди тройния сблъсък не бих казал. С доста силни идеи си наблъскал това шоу, но тоя мач ми идва твърде прибързано.
Очакваното се случи - шампионите на помощ на Лекс. Иначе после добра идейка с развалянето на сделката. Явно няма да се свърши така.

И в следващия сегмент пак съм в джаза..какво правя аз в съблекалнята като преди секунда съм бил в безсъзнание?
Ииии странните хийлове продължават...Ябълката да не смята да става АА бре та се сучи около Адамс?

Striker and Icon vs Predator and Spencer vs Light and Armaggedon - мач, който приключи твърде кратко. Поне успя да ни дадеш малко инфо за Арамгедона. Иначе поредна победа за Страйкър, която покачва интереса, че той ми изглеждаше като аутсайдера.

MITB Ladder Match се получи добре. Имаше интересни спотове, Томи бил голяма грамада явно. Доста намеси в мача и Ябълката печели заслужено.

Като самостоятелна история шоуто стана чудесно и е за десятка. Но като част от останалите - сега всичко ми е тотално мазало. Защо MITB бе точно сега? Каква е ролята на Ябълката за титлата? Вместо да се билдва Телевижъна, ти правиш мач от нищото, който определено си е за турнир, а не за шоу. Къде са е чуло MITB в обикновено шоу да се прави. Това с мача на Лекс и Кевин също ми идва нанагорно. Хубаво миналия път се подиграха, ама не мисля че бе удачно без никакъв сегмент ей така да го изтипосваш. Не ми допаднаха образите на Адамс и Ябълката в това шоу. Кефят си ме хийлове, сега бяха отвратително добрички.  Тройният мач също си плачеше за повечко екранно време.

Колкото и да не ми се иска, объркването ми какво става влияе повече и не останах доволен от това шоу за пръв път откакто чета.

Туйтър

Браво Страйкър, браво! Но не си мисли, че си ме уплашил! На турнира ще бъдеш сам и тогава ще те смачкам! Аз съм бъдещето на компанията!

#261 Petioo09

Petioo09

Mid-carder

• Супер Потребител

• PipPipPip
  • 375 posts
  • 0 thanks

Posted 10 April 2011 - 16:49

Уоу, доста интересни мачове си приготвил за вечерта. Но и аз съм на мнението, че MiTB мач за седмично шоу не е подходящ. Плюс това Salvatore vs Lex е доста по-важен мач и може да се проведе на турнир. И двата мача щяха да имат подходящия хайп. Wilde си заслужи шота за Hardcore титлата, а 2 vs 2 vs 2 мача ще бъде адски интересен.

Наистина всичко е страната на BWA и Big Daddy Salvatore. Но очаквам те да загубят. Не знам как, но съм сигурен. В мачът няма дисквалификации и могат да направят Лекс на нищо по всяко време, обаче това няма да стане. Все пак Адамс сигурно ще прекрачи преградата, но няма да се намесва в мача, а само ще разсее Salvatore и компания.

Още приятелски отношения между мен и Адамс (never gonna happen in real life...never...EVER!) Сега има 100%-ова намеса на моя човек в мача за титлата.

Така и стана. Иначе приятно мачле. Хареса ми момента, в който Уайлд по погрешка удари фен. Искам следващата седмица фенът да дойде и да иска отмъщение :D. Последното беше в рамките на шегата. Много добър развой с премазването на Уайлд през масата. Очаквах и Razor да се присъедини след мача, за да пребие врага си, но това не стана. Милионерът отново се подигра с феновете, като ги накара да скачат за пачките.

"Иконостасе" :D. На това се посмях добре. Радвам се, че той ще е съотборникът на Страйкър, но нещата като че ли се развиха бързичко.

Интересно развитие в Extreme Rules мача. Bling и Prodigy се изплашиха от GenoDestroy и избягаха, като така оставиха Salvatore сам срещу разярения Lex. Мина ми през главата, че щом Adams не може да се намеси, ще го направят другите от AA. Lighting дойде да се притече на помощ на баща си, но не успя. Накрая Салватор не удържа на думите си и прецака Лекс, но какво ще е бъдещето на втория?

Я почакай, нали Лайт беше нокаутиран извън ринга?! Как за минута ще стане и ще се срещне backstage с Адамс? Това не ми се понрави. Епъл вече се изявява като бодигард на Адамс, но очаквам Адамс да го прецака, когато кешне договора си, а Епъл да стане HC Champion, затова Майк да иска да му отмъсти и feud.

Добър троен таг мач. Очаквана победа за фейсовете поне за мен. Няма какво толкова да коментирам за този мач, нямах никакъв интерес към него. Страйкър за мен не изпъква като лицето на компанията, давай му повече ефирно време, самостоятелни сегменти и интервюта.

НЯМАМ ДУМИ! Представи ни един изключително драматичен, интересен, брутален, екстремен, динамичен, напрегнат, емоционален и за каквото още се сещам мач! Sick Spot от страна на Савидж с Shooting Down Press-а си от стълбата върху лежащия на коментаторската маса AList. Но можеше изреченията да завършваха с удивителни или да бяха написани с големи букви, за да се подсили интереса. Радвам се, че аз победих в мача. Мисля, че го заслужавах. Добре се хайпна враждата ми със Савидж - двамата се доказахме като най-издръжливи в мача, след като и двамата се озовахме на стълбата във финалния момент. Може пък и Савидж да ми провали кешването. Адамс дойде да ме аплодира, не знам, но на мен ми станаха множко появите на двамата заедно. Това, че мачът не беше на PPV не повлия на качеството му.

Като цяло едно доста качествено шоу. Имаше някои минуси, а MiTB мача вдигна оценката му - 9.5/10.

Pete Apple tweeted:

Мразете ме! Pete взе куфара, Apple is the man! Изпитвам по-голяма радост не от това, че взех куфара, а за това, че накрая ми се падна честта да сваля Савидж, за да взема желаната и от него награда. ХаХаХаХаХа... Адамс, оценявам уважението ти към мен, но когато влезем в ринга - приятелството ни ще изчезне и ще станем врагове. Да не кажеш, че не съм те предупредил...

Posted Image

#262 mladen1313

mladen1313

<Damon^Striker>

• Потребител

• PipPip
  • 122 posts
  • 0 thanks

Posted 11 April 2011 - 16:10

Mike Adams © vs Christian Wilde - И аз месля, че Дивака си заслужи шота. Хареса ми, че той контролираше по-голямата част от мача, но Адамс открадна победата. Мисля, че ако Wilde коментира редовно ще спечели титлата, а защо не и Световната.

Сегмента в съблекалнята показва, че Иконата и Страйкър са станали големи в последно време.

Лекс отново е измислил. Я да видим какво.

Lex vs Kevin Salvatore /w Prodigy and Bling - Отново КС е тотално унижен след като се напика. Но все пак Лекс няма да е в мача. Butterfly Effect за ГМ-то - заслужи си го. Струвами се, че може би предстой фейс търн за Лекс, а КС върви към хийл. Определено в последно време стискам палци за Л.

Сегмента в коридора изкара като голям пъзльо шампиона. Милионерът се хили самодоволно зад своят "бодигард" :2funny:

Striker and Icon vs Predator and Spencer vs Light and Armaggedon - Мача започна побре, но след това стана хаус. Шампиона взе победата, но много победи не е на хубаво. Мисля си, че на турнира ще се разделя с титлата.

Bryan Cage vs Pete Apple vs Savage Down vs Razor vs AList vs Tommy - Уоу!!! Супер МITB мач. Честито на Ябълката. Вече съм 100% сигурен, че ще загубя титлата на ППВ-то.

Добър епизод 8.5/10

Damon Striker tweeted:

Спечелих мача си, но съм доста притеснен за ППВ-то. Но какво пък. Ще отида на
The Night Of Winners с гордо вдигната глава и каквото сабя покаже. Ще се радвам феновете да ме подкрепят. Rock'n'roll baby!!!

Edited by mladen1313, 11 April 2011 - 16:16.

Posted Image

#263 RVD & 619

RVD & 619

Low-carder

• Потребител

• PipPip
  • 219 posts
  • 5 thanks

Posted 14 April 2011 - 22:59

- Салватор доста нахъса Prodigy и Blink, но не ми се вярва да спечелят
- Приятелските взаимотношения между Адамс и Епъл са ясни. Този сегмент помогна да се засили връзката им.

Mike Adams © vs Christian Wilde – Хубаво мачле. Не видяхме толкова хардкорни работи, но олкова за седмично шоу. Хареса ми намесата на Епъл, която осигури победата на Адамс. Не ме разбирай погрешно не съм и очаквал Дивака да спечели.  Мачът си беше слабичък, но вината може би е и у претендента.

- Сегмент, който ми беше много смешен :D директно от вратата Иконата – аз ще съм ти съотборник :D :D :D . Хубав избор на съотборник от Световният шампион.
- Доста нахъсващ сегмент, който буквално затри предния сега наистина се нахъсах за двубоя.

Lex vs Kevin Salvatore /w Prodigy and Bling - Extreme Rules Match – За какво ти трябваше да обявяваш мача за Екстремен при положение, че нямаше нищо екстремно? Идеята на Lex си бе страхотна, аз не го очаквах ни най-малко. Мисля, че доста прекали, когато написа, че Салватор се напикава? Доста му свали от престижа на човека, но му върна малка част, когато прецака Lex в края на мача. Единственото, което не ми хареса в мача бе, че не бе правилно обявен, може би един NO DQ най-много.

- Сега пък видяхме Епъл в ролята на бодигарт. Абе въобще много интересни са двамата за сега.

Striker and Icon vs Predator and Spencer vs Light and Armaggedon – Страхотен мач!Много се израдвах, когато настана пълна суматоха и летяха финишъри навсяаде. Бързичко приключи двубоя, поне за мен.

Bryan Cage vs Pete Apple vs Savage Down vs Razor vs AList vs Tommy – Легендарен мач, екшън и драма имаше на всякъде. Радвам се, че ми бе даден най-екстремният момент в този мач, а именно скокът от стълбата правейски Shooting Down Press на A List. Драматичен момент бе и когато се завърнах в двубоя и пробвах да сваля титлата. Страхотен момент бе, когато Wilde влезе на ринга и направи финишъра си на Razor и Apple, а после дойде и Adams като спаси Ябълката пребивайки Wilde. Страхотен двубой.

В шоуто имаше много екшън, много драма, но си имаше и недостатъци 8/10!

Savage's tweeter

Честито на Apple, поздравявам го за спечеленият куфар. Но не се надявай, че ти се е разминало. Все още имаме сметки за уреждане!

savag3r.blogspot.com

Former BNSA Hardcore Champion (1) / Former WWP Cage Champion (1)

#264 G

G

Chairman

• VIP

• PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,849 posts
  • 0 thanks

Posted 23 April 2011 - 15:38

Стойностни шоута, подреденост, много коментари, 27 страници и все още продължаваш... правя ти дневника важна тема! Успех и занапред!

Posted Image

#265 mladen1313

mladen1313

<Damon^Striker>

• Потребител

• PipPip
  • 122 posts
  • 0 thanks

Posted 25 April 2011 - 17:41

Кога ще пускаш ново шоу?

Posted Image

#266 Stan4o

Stan4o

Jobber

• Потребител

• Pip
  • 10 posts
  • 0 thanks

Posted 27 April 2011 - 23:33

Такааа :) вече съм тук и ще бъда по-активен. За съжаление още не съм имал време да прочета всички шоута които съм изпуснал, но от последното ми се стори, че нещата се развиват доста интересно. Чакам с нетърпение новото шоу за да пиша повече :) .
Posted Image

#267 ch1kz magnet

ch1kz magnet

Чикън Макнъгетс

• Потребител

• PipPipPip
  • 347 posts
  • 0 thanks

Posted 28 April 2011 - 00:36

В момента BNSA е във временна почивка тъй като не ми остава много време. Смятам за бъдеще да продължа дневника там от където свърши - последното шоу преди Night of Winners.

Posted Image

#268 ch1kz magnet

ch1kz magnet

Чикън Макнъгетс

• Потребител

• PipPipPip
  • 347 posts
  • 0 thanks

Posted 25 January 2012 - 21:41

А ню бегининг ис ъпон  ас (или к'вото е там)

Не, бе! Сакам да връщам BNSA у ефира. Харесва ми, че в последно време "забравеният от всички раздел"  се съживи и смятам, че точно сега е моментът в който трябва да възродя дневника. Държа да отбележа, че дневника по едно време беше дори важна тема, което само по себе си говори, че съм сериозен в това, което правя.

Причината поради която спрях дневника беше ниската активност и постоянните срокове, които трябваше да спазвам (шоу всяка седмица и т.н). Точно заради това този път смятам да го карам по-спокойно и да нямам точно определени срокове в които да правя шоутата. Може да се случва в една седмица да има 2 или повече шоута, а в друга нито едно. Зависи от това дали имам свободно време. Смятам да правя и шоутата доста по-къси и с не толкова детайлно описани мачове за да не е "тегаво" за четене. С две думи ще бъде едно приятно шоу с леки комедийни елементи.

Та, без повече завъртулки, есета, разкази и т.н. От вас сакам:

Име - Желателно е да не съдържа цифри (пример : ch1kz magnet)

*Ръст/Тегло

Арсенал от хватки - Това ще ми трябва главно да разбера какъв стил има вашият кечист (5 хватки най-много като в тях се включват и хватки за предаване - submission)

Signature - Това е хватката,която прилагате на противника преди да направите своят финишър (най-много 2 signature)

Finisher - Тук мисля,че е ясно (най-много 2 finisher-a)

*Образ - Може да избирате между Face и Heel.Може да ми пратите допълнителни детайли за вашият образ.Ако има прекалено много желаещи за Face или за Heel то тогава аз ще променя образа на някой.

Данните с звезда пред тях може да не се попълват въпреки,че е нежелателно.В случай че не ги попълните аз сам ще преценя какви данни да ви сложа.

Данните се пращат на ЛС,а не в темата !

Молим, само хора, които смятам, че ще са редовни и ще коментират шоутата да се записват, защото не искам да спирам дневника отново заради ниска активност.

Записвайте се!

Айде, сакам!

П.С Забравих да споменем, че някой от старите образи ще ги върна в продължението на дневника.

Edited by ch1kz magnet, 25 January 2012 - 21:43.

Posted Image

#269 LightOne

LightOne

Jobber

• Потребител

• Pip
  • 12 posts
  • 0 thanks

Posted 26 January 2012 - 00:43

Страхотна новина!
Радвам се за завръщането!
Също добре е, че си осъзнал, че не е нужно да се хабиш за всяка шибана седмица. Така с повечко настроение желанието за писане може да се запази.
Като стар образ, или по-скоро като няма какво да променям в старите си данни, да пращам ли ново ЛС?

#270 ch1kz magnet

ch1kz magnet

Чикън Макнъгетс

• Потребител

• PipPipPip
  • 347 posts
  • 0 thanks

Posted 26 January 2012 - 19:27

В сайта на федерацията е бил качен списък със старите кечисти, които ще се завърнат в компанията. Ето го и списъка:

*Pete Apple
*Lex
*Spencer
*Destroyer
*Mike Adams
*Christian Wilde
*Jay Genocide
*Armaggedon

Записвайте се!

Айде, сакам!

Posted Image

#271 hacky

hacky

Upper-mid-carder

• Потребител

• PipPipPipPip
  • 428 posts
  • 0 thanks

Posted 28 January 2012 - 21:16

Аре ве кога ще почваш

Peep 4 Life

#272 BloodReign

BloodReign

Low-carder

• Потребител

• PipPip
  • 103 posts
  • 0 thanks

Posted 28 January 2012 - 21:16

Очертава се много добър дневник. Верваме у тебе. Айде, почвай да правиш уникалните шоута. Нямам търпение!

Edited by BloodReign, 28 January 2012 - 21:18.

#273 ch1kz magnet

ch1kz magnet

Чикън Макнъгетс

• Потребител

• PipPipPip
  • 347 posts
  • 0 thanks

Posted 31 January 2012 - 18:08

Последен ден за записване! Утре пускам ростъра и почвам да пиша  силното шоу.

Posted Image

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users

BWC е един от най-старите български кеч сайтове с последните новини както за World Wrestling Entertainment (WWE) и Total Nonstop Action Wrestling (TNA), така и за ROH, NJPW, NOAH, CMLL, AAA и още много други кеч федерации от целия свят. Форумът разполага с раздел за MMA, в който можете да коментирате случващото се в UFC, K-1, EliteXC и други организации за смесени бойни изкуства.

online since 2002