Jump to content

* * * * - 5 votes

BNSA - Bulgarian Non Stop Action

• Please log in to reply
272 replies to this topic

#26 ch1kz magnet

ch1kz magnet

Чикън Макнъгетс

• Потребител

• PipPipPip
  • 347 posts
  • 0 thanks

Current mood: Mischievious

Posted 04 January 2011 - 18:45

^Не ве братле! Не да ги сменя ами просто ги размених.Spencer получава снимката на The Destroyer и обратното.Нямаше нужда от нова снимка.

П.С. Днес малко по-късно мога да пусна другото "извънредно" шоу за да се определи първия Hardcore шампион.

Posted Image

#27 silvestarbg

silvestarbg

Main-eventer

• Pussy World Order

• PipPipPipPipPip
  • 668 posts
  • 0 thanks

Posted 04 January 2011 - 18:51

View Postch1kz magnet, on 04 January 2011 - 18:45, said:

^Не ве братле! Не да ги сменя ами просто ги размених.Spencer получава снимката на The Destroyer и обратното.Нямаше нужда от нова снимка.

П.С. Днес малко по-късно мога да пусна другото "извънредно" шоу за да се определи първия Hardcore шампион.
Окей,моя грешка,но и тази която направих може да използваш,стига да ти харесва :)

Posted Image

#28 ch1kz magnet

ch1kz magnet

Чикън Макнъгетс

• Потребител

• PipPipPip
  • 347 posts
  • 0 thanks

Posted 04 January 2011 - 22:55

Епизод 2 - King of the Hardcore

К1:Здравейте,намираме се в красивия град Барселона за втората доза кеч с BNSA.
K2:Точно така!Очаква ни едно невероятно шоу в което ще се разбере кой ще е първият носител на престижната Hardcore титла.
К1:Само да припомним в днешния турнир Hardcore правилата няма да важат,което означава че дисквалификация ще последва за всеки който наруши правилата!
К2:Ами колега мисля,че е време да стартираме шоуто!
К1:По-рано през седмицата се разбра,че Bryan Cage е направил собствено ток шоу под името "Inside the Cage" и неговият първи гост ще е не друг,а нашият Световен шампион.
К2:Да се прехвърлим на ринга!

На ринга има два стилно направени стола  и Cage седи на единия от тях с микрофон в ръка ...

-Вижте искам да започна със следното-още от много малък мечтая да бъда професионален кечист.Децата в училище винаги ме лъгаха понеже аз бях доверчив човек.По-късно осъзнах,че трябва да вярвам единствено в себе си и в никой друг и точно поради този факт нямах много приятели.Само и единствено с вяра в себе си и много труд аз стигнах до нивото,до което съм днес - професионален кечист на BNSA Federation.Миналата Събота аз бях на крачка да сбъдна най-голямата си мечта,а именно да стана Световен шампион,но точно когато бях на косъм от победата се случи това ... (Мечтателя посочва към титантрона където се показва как The Icon забива Sweet Chin Music на Cage след което Predator стигна до победата).
...Както всички видяхте един единствен човек ме прецака и заради него аз не сбъднах мечтата си и това е The Icon.Знам,че Иконата е страхливец и няма да приеме поканата ми за това реших да изпратя покана на другия човек заради,който в момента аз не стоя пред вас като Световен Шампион.Моля посрешнете госта ми - The Predator !
Spoiler
Чува се музиката на Predator и Световния шампион излиза с наперена походка.След като достига до ринга Кейдж го кани да седне.
K:Убиецо моля те заеми мястото си!Радвам се че си в шоуто ми и доказа на цялата публика,че не си чак такъв страхливец.
Р:"Не съм чак такъв страхливец" какво имаш предвид ?
К:Ами всички видяхме,че без помоща на Иконата ти нямаше да стигнеш до тази титла!
Р:Виж немога да не призная,че те харесвам.Двамата имаме общи нещата и аз като теб вярвам само и единствено на себе си и на никой друг.Дори и без помоща на Иконата аз пак мога да те победя и ти знаеш това?
К:Сигурен ли си в това,което каза?
Р:Разбира се,че сам сигурен!
К:Защо тогава не ми дадеш title shot точно тук и точно сега и да разрешим всичко на място?
Р:Знам,знам,знам че ти се иска да получиш реванш за Световната титла,но това няма да стане!(Бурно освиркване от публиката)Аз съм истински шампион и ще защитавам титлата си на идното ППВ.
К:Значи все пак доказваш,че си страхливец така ли ?

Убиеца става от стола си и Мечтателя не му остава длъжен.Двамата се гледат очи в очи като във всеки момент се очаква някой от тях да експлодира и да почнат да летят глави.

К1:Мили боже,мили боже!Тук стана доста напечено!Очаква ни експлозия колега по-добре да дойде охраната и да ги разде...

Чува се музиката на ГМ-то на федерацията Kevin "KS" Salvatore.

KS:Задръжте,задръжте!Така като гледам явно МЕ за вечерта е готово - Predator vs Bryan Cage за Световната титла! ... Но почакайте има още.За да сме сигурни,че Иконата няма да се намеси мача ще бъде Steel Cage Match и около клетката ще има охранители.Това е всичко за сега.Cya!

K2:Шоуто още не е започнало,а вече имаме взривоопасен мач.
К1:Тази вече ще е ЕПИЧНА!А сега е време за първият ни мач!Новобранците Cristian Wilde и Razor(New Generation) ще се изправят срещу Apple и The Icon(Show Stealers).

New Generation vs SS

Мача започва и на ринга са Cristian Wilde vs Pete Apple.Мача започва бавно като новака гледа да спазва известна дистанция за да "разознае" съперника си.Двамата най-накрая се захващат и победител от захвата излиза Apple.The Apple прави Headlock,след който се промъква зад гърба на съперника си и го хваща за краката като по този начин Дивото момче пада на главата си.Pete веднага се възползва от позицията си и почва да налага Wilde след което го завлича до ъгъла си и се сменя с One Man Show.OMS почва да рита с всичка сила Крисчън,а той е доста далеч от ъгъла си за да се смени.В следващите 2 минути следват няколко бързи смяни между SS и положението за Wilde не е добро.Apple засилва пребитият Wilde към въжета в опит да направи Big Boot,но Дивото момче най-накрая събира сили и контрира като прави падащ лист.Christian поема контрола и започва да нанася тежки удари в главата на опонента си след което се засилва и му прави Samoan drop.Сега и двамата лежат на ринга а Razor и The Icon отчаяно искат да влезнат в мача.Двамата се запътват едновременно към ъглите си и се сменят с свойте съотборници.

K1:Ето,че свежия Razor влиза в игра и веднага връхлита Иконата.
К2:Уау,това момче определено има потенциал!
К1:Бръснача е невероятно бърз и избягва всички удари на противника.
К2:Бръснача хваща OMS и му прави neckbraker.Пригответе се време е за Crysis!
K1:Какво е това Апъл атакува в гръб като прави Bulldog на новака.
К2:The Apple се приготвя за Apple Driver,но Дивото момче му забожда Spear като по този начин и двамата излизат извън ринга през въжетата.На ринга са Иконата и Бръснача.Razor започва да се свестява след Bulldog-a,но OMS вече се е приготвил за Superkick-a си.
К1:Ще го направи ли?Ще забие ли Музика под брадичката на опонента си?
К2:ДА!Какъв убийствен удар право в брадата на Razor,това е края 1.....2....3 ! Край на мача !
К1:Новобранците загубиха,но определено направиха добро впечатление и това ми хареса.

Spoiler

Чува се музиката на Spencer и публиката се спуква от освирквания.Spencer излиза в бойна екипировка и с микрофон в ръка.Публиката скандира "СТРАХЛИВЕЦ,СТРАХЛИВЕЦ".

-Аз не съм страхлив!Аз съм по-добър от всички вас жалки испански цигани!Аз съм по-добър от всеки в тази федерация и по тази тема няма две мнения.Миналата седмица получих контузия в корема и за това реших,че е по-добре да напусна арената и да загуба служебно от колкото да рискувам здравето и кариерата си!Сега вече съм готов и искам да предизвикам онова жалко копеле Destroyer на мач!
Spoiler
На ринга излиза Машината за разрушение готов за бой.

Destroyer vs Spencer

Мача започва очаквано-тотална доминация на огромния Destroyer.Spencer буквално лети през целият ринг.Chop-овете на Машината се чуват дори в най-високите редове на залата.Разрушителя хвърля Спенсър в ъгъла и го връхлита като влак.
К1:Спенсър изобщо не трябваше да излиза на ринга.
К2:Не случайно прякора му е Голяма Уста!
К1:Разрушителя вдига Устатия и ... оххх какъв low blow чак мен ме заболя!
К2:Машината се строполи на земята като се държи за топките.Спенсър излиза извън ринга и взима стол
К1:Хей какво правиш?Това ще го дисквалифицира.
К2:Спенсър се засилва и забива страховит удар с металния стол.И още един и още един и още един!Big Mouth е яростен и не може да се спре!
К1:Слава богу!Охраната дойде и спря атаката на Голямата Уста.
К2:Спенсър отново доказа какъв страхливец е всъщност.

Пренасяме се зад сцената където репортерът отива да вземе интервю от Хищника.
R:Радвам се да ви представя госта ми - Световния Шампион The Predator.Убиецо как се чувстваш след като знаеш,че днес ще защитаваш титлата си в бруталния Steel Cage Match.
P:Ами виж,от една страна се радвам,защото получавам шанс да докажа,че мога да сритам задника му и без помоща на някой друг,но и съм леко притеснен защото все пак титлата ми е заложена.Тази титла е всичко за мен и помнете думите ми АЗ ЩЕ НАПРАВЯ ВСИЧКО НЕОБХОДИМО ДА ЗАДЪРЖА СВЕТОВНОТО ЗЛАТО!И ПОД ВСИЧКО ИМАМ ПРЕДВИД АБСОЛЮТНО ВСИЧКО!

Убиеца си тръгва разгневен.

Полуфиналите за Hardcore титлата започват !

Lex vs Damon Striker

Първи излиза Damon Striker като Lex го напада в гръб още на рампата.L продължава да го удря като двамата приближават ринга докато най-накрая и двамата са на него.Гонга е бит а Strike е на земята.Lex показва тоталното си превъзходство в първите минути на мача като Страйкър няма време дори да си поеме въздух.
К1:Виж само колко е наперен Lex.
К2:Подценяването на противника може да му изиграе лоша шега.
L засилсва Strike към въжетата и му прави убийствен Spinebuster.
K1:SPINEBUSTER!SPINEBUSTER! Краят може би е близо.
К2:Страйкър стои обездвижен в ъгъла а Lex се приготвя за Running High Knee.
K1:Той се засилва и ... Страйк се измести а L се удари лошо.Чакайте малко Страйкър прави small package в опит да измъкне победата 1....2......3 !Край,край!Този мач приключи бързо както предишния,но този път победителя беше друг.
К2:Казах ти.Подценяването ще му изиграе лоша шега.

Следва втория полуфинал между Savage Down и Mike Adams.
K1:Току що получихме лоша новина.Mike Adams е претърпял злопоука и няма да може да участва.
К2:Жалко явно ще трябва да прескочим директно до финала на турнира.Прекъсваме за реклама!

Реклама:Сереш ли често ? Тогава запомни ! Хартийка Снежинка по-мека и от преди ! ....... САМО ЗА ГЪЗАРИ

К2:Отново сме заедно и вече всичко е готово за финала на турнира за престижната Hardcore титла.
Spoiler
Хеви метъл парчето звучи и на рампата се показва Damon Striker.Публиката е на краката си!
Spoiler
Любимеца на публиката излиза за първи път тази вечер.Публиката полудява когато един фен прескача преградата и отива да прегърне любимеца си (няма да споменавам какво го направи охраната след това ...)

Damon Striker vs Savage Down

Damon Striker видимо изморен от предишния си мач гледа да спазва дистанция от опонента си.Даун забелязва това и скъсява дължината между двамата.Най-накрая двамата се подхванаха като изненадващо победител от схватката излиза Деймън.D-Strike включва на Offensive Mode като иска да приключи мача бързо.Първо прави Snap Suplex след което прави и Dropkick след който Savage излиза извън ринга.Striker също излиза,но докато е между въжетата Даун внезапно става и му забива мощен ритник.Савидж се връща на ринга и поема контрола.D-Strike бива запратен в сглобката където той забожда рамото си.Савидж го дърпа към центъра на ринга и му заключва Savage Stretch.
K1:Това може би е края.
К2:Това е една доста болезнена хватка и може би се близо до коронясването на първият Хардкор шампион.
К1:Страйкър събира сили и се хваща за въжетата,но видимо си личи че вече е доста уморен.
К2:Savage се приготвя за 619,Страйкър е на въжетата и ... 619 !
К1:Даун се качва на въжетата.Дали ще видим Shooting Down Press?
K2:Той скача и ... пропуска!В последния момент Striker се измъкна.
Съдията отброява - 1.......2........3........4.........5........6.......7.... Страйкър е на краката си ...8......9.......10 НЕ ! В последният момент Savage става.Двамата започват да си разменят удари,но Даун губи сблъсъка.D-Strike се приготвя за Strike Attack ! Засилва се и ... ДА! Strike Attack е забоден.
К1:Това ли е края ? 1.....2.......3 НЕ!Какво по дяволите?Lex хвана съдията за крака и го издърпа извън ринга.
Докато Lex отнема вниманието на съдията Mike Adams изкача от задния вход от където влиза публиката със стол в ръка и удря Страйкър право в главата след което завлича тялото му и слага ръката на обездвиженият Даун върху тялото на Damon.
K2:НЕ!НЕ!НЕ рефер не по този начин ... Опит за туш 1......2.......3 Край.По дяволите!
К1:Имаме нов Хардкор шампион и името му е - Savage Down.Честито!
К2:Честито?Честито?Ама ти сериозно ли?Не видя ли по какъв начин Савидж спечели.Това беше подло а Lex и Mike Adams са за затвор!
К2 напуска масата и си тръгва безцеремонно.
К1:Драги зрители,К2 току що напусна арената.Е явно на мен се пада честта да коментирам сам МЕ.

Камерите ни прехвърлят на паркинга където Damon Striker напуска арената видимо ядосан и след като се качва в най-новото си Ferrari веднага потегля с мръсна газ!

Камерите дават как Клетката се спуска.
Spoiler
Първи на арената излиза претендентът.
Spoiler
На ринга излиза притежателя на най-важното отличие в бизнеса,а именно Световния Шампион.

The Predator vs Bryan Cage (Steel Cage World Heavyweight Title Match)

Гонга бие и двамата се приближават един към друг като и двамата се гледат право в очите и допират главите си.
К1:Експлозията наближава!
Двамата започват да се удрят с всичка сила като нито единия нито другия отстъпва.След тези тежки удари и двамата са замаяни,но Убиеца е на земята и Кейдж започва да го рита след което започва да го търкаля към стената на клетката и започва да забожда тежки ритници.Убиеца се изправя бавно,но си личи че гръбнакът му го боли.
К1:Кейдж изглежда много агресивен.Няма и спомен от Mr.Nice Guy който ние познаваме.Мечтателя се засилва и прави Hurracana на Убиеца с която го запраща в металната сглобка.Шампиона е тотално доминирам и ако това продължава в същия дух то скоро ще видим нов Световен Шампион.
Predator се съвзема и прави опити да се завърне в мача с няколко удара,но Браян го хваща и му забива big knee право в корема.Браян забелязва,че Хищника има слабо място и това е гърбът му и веднага започва да го атакува в тази част като му прави back breaker.
К1:Гърбът трябва да го боли доста.За първи път виждаме шампиона толкова доминиран.Убиеца лежи на земята и Мечтателя се качва върху него като почва да му удря тукати прави в лицето.Удар след удар след удар , НО ... Мило боже Хищника заключи Triangle Choke от нищото.Това е една уникално болезнена хватка при която напрежението е във врата а през това време опонента те души.Това е края,няма как,но какво става?Браян го преобръща и опитва туш 1......2.........3 ДА!Мили боже Убиеца се повдигна в последния момент.Кейдж яростно вдига Убиеца и се приготвя за Piledriver!Той го вдига,но Световния Шампион контрира като го прехвърля над главата си.Шампиона се приготвя за Clothesline ... и го забожда ! Това означава само едно нещо - RKO.
Хищника е на колене чакайки Мечтателя да стане.Мечтателя се обръща и получава RKO ! Това е края 1..........2...........3 НЕ!Какво за бога?Браян се повдигна след финишъра на Шампиона.Убиеца е шокиран.Той не знае какво да направи.

Lex прескача оградата която разделя публиката от ринга и отива да вземе стол след което го хвърля над клетката и стола пада на ринга.

К1:Защо Lex помага на Шампиона?Predator взе стола.Ако го удари със стола той ще бъде дисквалифициран и ще запази титлата.Браян се вдига клатушкайки се а Убиеца няма търпение да му забие стола в главата.Мечтателя е прав и Хищника се засилва със стола,но Кейдж прави нисък падащ лист на крака на Predator и той пада забивайки главата си в стола.Опит за туш 1....2.... повдигане.Кейдж се засилва и прави Running Senton Bomb.Шампиона лежи по корем а Браян вече е на въжетата в опит да направи 450 spash.Не забравяйте,че Хищника контузи гърбът си по-рано през мача.Мечтателя скача и ... прави 450 spash върху гърбът на Убиеца.Няма как това да не е края 1........2..........3 НЕ!Хищника се повдига.

Кейдж е шокиран и поглежда на горе към клетката и решава,че ще спечели чрез излизане от клетката вместо с туш.Той се запътва към въжетата.

К1:Кейдж се засилва към въжетата,но какво е това по дяволите?Ринга се разкъса и от него се показва The Icon.Кейдж не се обръщай,не се обръщай,НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!Sweet Chin Music и Браян е пратен да спи.ОХРАНА,ОХРАНА намесете се забога.

Убиеца едвам долазвайки с последни сили слага ръката си върху тялото на Кейдж пред очите на Иконата и следва опит за туш - 1......2...........3 КРАЙ!Победител и все още шампион остава Убиеца The Predator.Иконата му подава ръка и му помага да стане.След което вдига ръката му победоносно,но охраната чупи вратата на клетката и тръгва към OMS.Двамата с Шампиона започват да мачкат охраната като ги разхвърлят един по един.Накрая отново остават двамата и Иконата отново вдига ръката на Хищника.След това OMS започва да пляска на Световния Шампион,но изведнъж ... Sweet Chin Music за Шампиона и той се сгромолясва.

К1:Леле,мале на какво шоу бяхме свидетели!Мен лично ме боли гърлото от викане и утре няма да имам глас.Лека вечер на всички!

Edited by ch1kz magnet, 04 January 2011 - 23:16.

Posted Image

#29 ch1kz magnet

ch1kz magnet

Чикън Макнъгетс

• Потребител

• PipPipPip
  • 347 posts
  • 0 thanks

Posted 04 January 2011 - 22:58

Тъй като миналия път коментарите бяха само относно буукинга този път ще ви помоля да дадете по-обширен коментар в който може да напишете:

1.Какво мислите за шоуто
2.Оценка на шоуто
3.Какво ви хареса в шоуто
4.Какво не ви хареса в шоуто
5.Какво мислите за враждите които се заформиха и които тепърва ще се заформят

Абе с две думи всичко което ви идва на акъла :D Искъм да видя какво мислите за федерацията като цяло за да знам как да направя следващия път шоуто още по-добро.

П.С. Знам,че "Рекламата" ще стане тема номер 1 та да кажа направих го за бъзик за да може всички да се посмеят малко :D

Edited by ch1kz magnet, 04 January 2011 - 23:32.

Posted Image

#30 iMMORTAL!

iMMORTAL!

JeriMiz

• Супер Потребител

• PipPip
  • 161 posts
  • 0 thanks

Current mood: None chosen

Posted 04 January 2011 - 23:26

Шоуто ми хареса. Добре се справяш. МЕ-то беше много добро, нямам търпение да видя в следващото шоу какво ще е развитието. На шоуто като отценка бих дал 9/10 защото беше 1 идея по добро от предното. Отначало нещата с Cage изглеждаха, така : Predator-Cage, но нещата се развиват така че мисля че накрая ще стане Cege-Icon или пък Cage-Icon и Predator. Просто като цяло нямам търпение за продължението. ME-ето беше най добрия мач като цяло, то така трябва и да бъде.

Както казах : 9/10
Чакам следжащото шоу с нетърпение.

Posted Image

#31 Spencer

Spencer

Jobber

• Потребител

• Pip
  • 24 posts
  • 0 thanks

Posted 04 January 2011 - 23:35

Виждам, че си прочел част от критиките и този път си се справил по добре. Като цяло оценката, която ще дам на шоуто е 6/10, предното шоу не беше по добро от това и това казва, че имаш голям напредък и пишеш един от добрите дневници. Добра идея е с тези хаус шоута, така че качавай често. Колкото за връждите, мога да кажа само че започват добре, обаче малко повече хайп няма да навреди. Spencer vs Destroyer обаче за мен е Worst Feud of the year. Колкото по- бързо го премахмеш толкова по добре, защото тази връжда вреди и да двамата. The Destroyer също трябва  да влезе в битката за някоя титла.
Възходът и пададението в безскупулния бизнес

#32 impressiv33

impressiv33

Mid-carder

• Потребител

• PipPipPip
  • 353 posts
  • 1 thanks

Posted 04 January 2011 - 23:53

Има доста голяма разлика от предния път личи си, че задобряваш.Аз лично не съм се занимавал да пиша такива дневници и за това аз просто не мога да те критикувам, защото ми хареса всичко.Brayn Cage и Predator се издигат доста бързо и утвърждават като мейн евентъри.Хареса ми, че Razor (демек аз) си намерих таг партньор надявам се да не ме предаде.
Posted Image

#33 Stan4o

Stan4o

Jobber

• Потребител

• Pip
  • 10 posts
  • 0 thanks

Posted 05 January 2011 - 00:17

Да! На мен ми хареса повече от предния път. С всеки изминал път става все по-добре. Иначе съм съгласен с мнението на  Spencer може би трябва да прекратиш връждата между Spencer и Destroyer защото ми се струва, че някак си нещата не се получават. Иначе като цяло дневника много ми харесва продължавай в същия дух. :)

Edited by Stan4o, 05 January 2011 - 00:18.

Posted Image

#34 silvestarbg

silvestarbg

Main-eventer

• Pussy World Order

• PipPipPipPipPip
  • 668 posts
  • 0 thanks

Posted 05 January 2011 - 02:38

Този път определено много повече ми хареса и те поздравявам за положения труд.Личи си подобрението.Много добра идея беше това с шоуто на  Bryan Cage "Inside the Cage".Доста добре направен сегмент.Очаквах моя човек да го нападне,но не стана това което си мислех.Доволен съм и на това.Поне тук има истински GM :D.Главния мач имаше супер много интрига и по едно време си помислих,че губя титлата.Браво,очаквам следващото шоу.Дано да е още по-добро и да има все така интрига в мачовете.Aз също съм на мнене,че трябва да прекратиш feud-a между Spencer и Destroyer.

Реклама:Сереш ли често ? Тогава запомни ! Хартийка Снежинка по-мека и от преди ! ....... САМО ЗА ГЪЗАРИ

Не е лошо от време на време да има малко смях :D.Нямам забележки Оценка 8/10

Posted Image

#35 The_Cobra_Killer

The_Cobra_Killer

La Escencia de la Excelencia

• Потребител

• PipPip
  • 144 posts
  • 0 thanks

Posted 05 January 2011 - 12:50

Да, очевидно е, че си чел критиките и си оправил някои нещата. Този път МЕ-то беше наистина много добро, но още трябва да работиш върху сегментите. Не ми хареса, че съм контузен и се надявам да е някакъв work. Но очевидно с една идея по-добре си се справил. От мен оценката е 8/10.

Edited by The_Cobra_Killer, 05 January 2011 - 12:50.

#36 mladen1313

mladen1313

<Damon^Striker>

• Потребител

• PipPip
  • 122 posts
  • 0 thanks

Posted 05 January 2011 - 13:14

Определено ставаш все по-добър с всяко шоу.
Хубавото е, че си имаме GM.  :beer:
Страхотни мачове. МЕ-то бие във всякво отношение много от МЕ-те на WWE.
Вече се очертават и интересни вражди като Lex и D-Striker, Predator, The Icon и Bryan Cage.
Страхотна идея и за шоуто на Bryan Cage "Inside the Cage".
Съжалявам, че няма да си GM на RAW.
Рекламата кърти от всякаде  :2funny: :2funny: :2funny:  
Оценката ми е 8/10
;) ;) ;)

Posted Image

#37 marin17

marin17

Jobber

• Потребител

• Pip
  • 18 posts
  • 0 thanks

Posted 05 January 2011 - 14:02

Шоуто със сигурност беше много по-добро от предното. Мачовете бяха добри, както и МЕ-та беше доста добър. Но отново малко трябва да се наблегне и на сегменти. Рекламата беше убиец. В това шоу доста доминирах, което ме радва. Включих се и в борбата за титлата, където враждата се развива добре. Шоуто беше добре 8/10.
1xUniversal champion

#38 ch1kz magnet

ch1kz magnet

Чикън Макнъгетс

• Потребител

• PipPipPip
  • 347 posts
  • 0 thanks

Posted 05 January 2011 - 19:42

По-късно днес или най-късно утре ще съм качил първият епизод на Обзорното шоу на BNSA - 15 Minutes of Fame.

1.В него ще има обзор на всички важни неща които видяхме през изминалата седмица.

2.Ще има интервю със Световният Шампион на федерацията - The Predator

3.Ще има специално блитц интервю с враждуващите в момента The Icon и Bryan Cage.

Posted Image

#39 itzo1994

itzo1994

Time Lord

• Супер Потребител

• PipPipPipPipPipPip
  • 761 posts
  • 0 thanks

Posted 05 January 2011 - 20:43

И това шоу се получи добре. Лично на мен не ми харесва, че си почнал толкова много вражди едновременно, то почти не остана някой да бъде мачкан и да издигне някой потенциален МЕ-ър, но както ти си решиш. Просто загубилите сега враждите ще изглеждат доста слаби противници за напред.

Мачът между Damon Striker и Savage Down ми хареса, беше интересно, че единия коментатор напусна. Нещо като Майкъл Коул? :D Препоръчвам ти да им дадеш имена на хората "на микрофона", ей така за по-реалистично, поне.
Другото си беше на ниво, мачовете не бяха дълги, нито прекалено кратки.
7/10

пп: "Дивото момче" rofl  :lol:

Posted Image

Former UFC Prediction Champion (1x)

Kur за Film+.

#40 ch1kz magnet

ch1kz magnet

Чикън Макнъгетс

• Потребител

• PipPipPip
  • 347 posts
  • 0 thanks

Posted 05 January 2011 - 22:29

^Когато загубиш вражда разбира се,че ще излезнеш по-слаб за напред... Не може хем да си губиш враждата хем да изглеждаш мега здрав.Освен това този който си губи враждата винаги ще е недоволен че не я спечелил и че не съм му дал шанс ... Не мога да се съобразявам със всеки за да може абсолютно всички да са щастливи.

Posted Image

#41 ch1kz magnet

ch1kz magnet

Чикън Макнъгетс

• Потребител

• PipPipPip
  • 347 posts
  • 0 thanks

Posted 05 January 2011 - 23:26

Епизод 1 - 15 Minutes of Fame

JS:Здравейте на всички аз съм Joe Stevens и се радвам да ви представя обзорното предаване на федерацията - 15 Miutes of Fame.В шоуто ще видите обзор на някой от най-важните неща случили се през миналата седмица както и няколко интервюта.Време е да започва и първата рубрика на която ще се спрем е Highlight Reel.

Highlight Reel

JS:Сега ще направя кратък обзор на нещата които се случиха през седмицата.

King of The World Tournament - Тук нещата започнаха изненадващо и неочаквано понеже всички бяха настроени за началото на турнира за Световната титла,но изведнъж се появи Spencer,който обиди немската публика като получи солиден heat и отправи Open Challenge за всеки кечист който е за сцената.Не се наложи да чака дълго и Destroyer прие поканата му за мач.Мача завърши за по-малко от 2 минути след като Spencer избяга държейки се за корема.
-Първият мач на турнира беше просто Dream Match.Двама от най-можещите кечисти във федерацията застанаха очи в очи.Bryan Cage vs The Icon.Очаквано мача беше добър като победител от него излезна Браян,който продължи напред в турнира.
-Вторият мач беше между Lex и Damon Striker.Този мач завърши неочаквано бързо след абсолютна доминация на Lex.
-Третия мач беше Pete Apple vs The Predator.Въпреки че Апъл приложи някаква съпротива той нямаше голям късмет,защото трябваше да се бие срещу бъдещият световен шампион.
-Savage Down vs Mike Adams.Този мач няма да запомним с почти нищо освен с ефектният финишър на Savage Down.
-Двата полуфинала на турнира бяха добри и имаше драма като по-добър от двата беше този между Lex и Bryan Cage.Финала ще е Predator vs Cage.
-Cage беше с наранена ръка заради демидж-а който пое от Lex след неговия Anaconda Vise.Очаквано Predator се възползва от това и имаше тотална доминация.Въпреки всичко Cage се връща в мача и дори забива Super Kick на Predator.Точно когато всички решиха,че Кейдж печели от никъде се появи The Icon и заби Sweet Chin Music право в брадата на Bryan и директно го приспа.След това Хищника взе останките и го доунищожи с убийствен Powebomb през коментаторската маса.

Това беше всичко което се случи в първият епизод.

King of the Hardcore Tournament

Турнират за Hardcore титлата имаше интересна стипулация.Правилата не бяха Hardcore а DQ щеше да последва за всеки който наруши правилата.От това правило най-голям победител излезна Savage който спечели след намеса не на 1,а на цели 2 кечиста (Lex И Adams).
-Предаването започна със promo между Кейдж и Новият Световен Шампион.Двамата бяха на път да експлодират,GM излезна и обяви взривоопасен мач-Cage vs Predator за Световната титла в Steel Cage Match.
-Новобранците се изправиха срещу Крадците на шоута.Мача беше добър като новобранците се представиха доста добре,но победата все пак отиде при Крадците на шоута след зверски Super Kick на OMS.
-Враждата между Spencer и Destroyer продължава като този път Destroyer усети вкуса на металният стол.
-Мач реванш между Lex и Damon Striker.Този път L излена много уверен и убеден,че ще спечели докато в един момент Страйкър не му направи малкият пакет и всичко приключи.
-Едно от най-запомнящите се неща за епизода беше прословутата "РЕКЛАМА" ... Току що получих информация,че ролките тоалетна хартия са на привършване за това не губете време а се обадете на 000-000-00WC и още сега поръчайте своята тоалетна хартия Снежинка понеже тя е .... САМО ЗА ГЪЗАРИ !
-Стига до мача за Световната титла.В този мач видяхме какво ли не.Изобилие от финишъри и near falls.След 450 splash върху гърбат на Predator всички смятаха,че мача е приключил,но Световният Шампион събра сили и се повдигна.От изневиделица за втори път се появи Lex който неясно защо помогна на Predator да спечели мача и да задържи титлата.

Време е за втората рубрика и тя е - About Them ...

About Them

-Това е рубриката в която аз ще задавам въпроси на моите гости.А сега е време за госта ми - Predator.Убиецо радвам се че се съгласи да участваш в първия епизод на шоуто.Първият ми въпрос към теб е какво читателите на BNSA не знаят за теб ?

-Да,аз съм лош човек,живота ме направи това което съм сега.Майка ми почина когато бях на 4,а баща ми беше пропаднал алкохолик и ме биеше често.Израснах сам,но това не е най-важното.The Predator e човека,който ще влезе в дома ви и ще ви накара да викате от страх,човек без капка милост и човечност.Всеки който се опита да ми се противопостави,ще трябва да мине през мен,самият ад.Днес е деня,в който се ражда една нова ера,ерата която ще се помни вечно.Ера на ХИЩНИКА!

След като разбрахме повече за теб имам друг въпрос е и той е как минава деня на един Световен Шампион ?

-Знаеш ли Joey ? Никак не е лесно да си на върха.Всички те сочат със пръст и искат да снимат с теб.От както взех титлата,нямам почивен ден.Случвало ми се е,да искам да се скрия някаде,да изпия едно кафе на спокойствие.Не съм виждал жена ми и децата ми от 1 седмица,но това е моя живот в момента и надеждата ме крепи да вървя нагоре.

Двамата с Cage направихте един невероятен мач във Вторник.Доволен ли си от начина по който задържа титлата и в какви взаимотношения си с The Icon,който

видимо ядосан от загубата си в първия кръг на турнира за Световната Титла вече за 2ри път прецаква "Мечтателя" от така желаната Световна Титла?

-Мача определено беше на много високо ниво,но по-добрия победи.ТОВА СЪМ АЗ !Няма значение по какъв начин печелиш,когато златото е залoжено,правиш всичко възможно то да остане в теб.Както казах и преди,ще направя всичко възможно да задаржа това,което ми принадлежи.Взамаимотношенията ми с The Icon са професионални.Това че ми е помогнал не означава,че ако ми се изпречи на пътя няма да получи R...K....O.

Тъй като съм сигурен,че в момента Cage ни гледа искаш ли да му кажеш нещо или да изпратиш някакво съобщение?

-Това кеото е видял до момента е нищо,в сръвнение с това което ще получи когато се изправи отново срещу мен.

Искаш ли да кажеш нещо на всички твои фенове които в момента те гледат ?

-Аз не се интересувам за хората,интересува ме само това,което в момента стои на рамото ми.

Мерси много за отговорите ти и ти пожелавам дълъг,успешен и изпълнен с емоции рейн !

Blitz Interview with The Icon and Bryan Cage

Сега е време за блиц интервюто.Гостите са The Icon и Bryan Cage.

Здравейте момчета радвам се да ви видя ! Първият ми въпрос е какво е мнението ви за другия ?

BC-Виж няма да си кривя душата.Човекът определено има качествата да бъде "най-голямото" име на федерацията,но това не пречи на факта,че той е най-големият боклук във федерацията.

OMS- За "другия" нямам мнение, защото не се интересувам ни най-малко от него. Защо да си правя труда да се занимавам с друг освен мен. Засега се интересувам единствено за мен и моите начинания.

А за вас самите ?

OMS- Какво е мнението за самият мен ли? Тук мога да пиша с часове, но това предаване няма достатъчно пари за да си закупи повече ефирно време затова ще бъда кратък. Пред вас стои новият световен шампион и вие не можете да направите нищо за да го промените.

Как точно се зароди тази вражда между двамата ?

BC-Ами човекът не може да губи.Ясно е че аз съм по-добър от него и го доказах в мача ни от първи кръг.Въпреки това той не прие загубата като истински мъж а реши да се върне по-късно същата нощ и да ме атакува в гръб.След това на следващия епизод отново се появи и ме нападна в гръж.Той е един ЖАЛЪК,НИЩОЖЕН,ПЛЪХООВИДЕН ГЪРБАВ ПЛЪХ !

OMS- Вражда е именно затова, че това нищожество Bryan Cage се помисли за нещо голямо. Аз не можех да търпя това и трябваше да му покажа, че съм по-велик от него. В този бизнес най-силния печели, а Cage далеч не е силен, а да говорим, че е по-силен от мен!

Какво мислите за федерацията ?

BC-Самият факт,че съм в нея е една сбъдната мечта

OMS- Федерацията не е нищо повече от малък селски кенеф, но ще ме питате защо съм в нея щом я мисля за кенеф. Аз съм в тази федерация за да се издигна. Много други големи федерации ме отритваха, затова че нямам опит е тук съм за да спечеля световната титла и да докажа, че съм един от най-добрите млади кечисти.

Мнението ви за Световния Шампион ?

BC-Скоро ще е БИВШ Световен Шампион.

OMS- Световния шампион трябва да е най-добрия във федерацията, на която е шампион, но нашия шампион е пълно нищожество и без мен е едно голямо нищо. Правех се на измамен негов приятел само и само да се добера до най-ценното за мен световната титла. И сега като се пролича какви са ми намеренията няма да има прошка за никой.

Кой от кечистите (като изключим вас) искате да видите като следващия Световен Шампион на федерацията ?

BC-Ами във фед-а има доста хора които заслужават титлата.С две думи всеки друг освен СТРАХЛИВЕЦЪТ !

OMS- Това е най-глупавия въпрос, който са ми задавали. Не искам никой да цапа моята бъдеща световна титла. Та отговора е АЗ и само АЗ.

Направете послание към другия.

BC-Мога да му кажа само,че сбърка човекът с който да се ебава и скоро самият той ще разбере това.

OMS- Няма да правя послания на човек, който не го заслужава. Мога само да му кажа да се пази, защото не знае с кого си има работа.

Ако искате може да поздравите BNSA Universe.Микрофона е ваш!

BC-Заради тези хора всеки ден аз рискувам здравето и кариерата си.Просто искам да радвам хората,които ме гледат!

OMS- Дано да фалирате! Чао!

Мерси за интервюто и се надявам скоро да се видим пак !

JS:ЕЕЕЕМИ това е за днес.Благодаря ви че бяхте с нас!

Edited by ch1kz magnet, 06 January 2011 - 15:00.

Posted Image

#42 mladen1313

mladen1313

<Damon^Striker>

• Потребител

• PipPip
  • 122 posts
  • 0 thanks

Posted 06 January 2011 - 01:05

Интересно обзорното предаване.
Обзорът си е обзор както и да го рогледнеш  :P
Интервюто и блица са интересни. Сърбрани са много интересни личности с големи егота в борба за Световната титла на BNSA и мисля, че се заформя Triple threat match на предстоящия турнир.

Posted Image

#43 silvestarbg

silvestarbg

Main-eventer

• Pussy World Order

• PipPipPipPipPip
  • 668 posts
  • 0 thanks

Posted 06 January 2011 - 02:01

Обзорното предаване беше добре и интервютата също 10/10

Posted Image

#44 The_Cobra_Killer

The_Cobra_Killer

La Escencia de la Excelencia

• Потребител

• PipPip
  • 144 posts
  • 0 thanks

Posted 06 January 2011 - 11:55

Добро обзорно предаване. BNSA ReACTION. :D 10/10

Edited by The_Cobra_Killer, 06 January 2011 - 11:56.

#45 Stan4o

Stan4o

Jobber

• Потребител

• Pip
  • 10 posts
  • 0 thanks

Posted 06 January 2011 - 14:16

И на мен ми хареса обзорното предаване. 10/10 :)
Posted Image

#46 RVD & 619

RVD & 619

Low-carder

• Потребител

• PipPip
  • 219 posts
  • 5 thanks

Posted 06 January 2011 - 15:21

Епизод 2 - King of the Hardcore

New Generation vs SS - Много добър отборен мач. Видяхме доста и от двата отбора! Според мен би било хубаво да се добави някакви отборни титли поради простата причина, че без титли отборната девизия сякаш няма място в BNSA. Може и вместо титли да направиш например в следващото шоу някакъв Rumble Match между отборите и победителите да бъдат най-добрия отбор във федерацията.

Destroyer vs Spencer - Мачът изглеждаше изключително добре в началото. Destroyer излезна и започна да мачка всичко. Винаги е много хубаво да се гледат такива хора като Destroyer, които скуошват опонентите си. Spencer се очертава да бъде страхотен хийл. Първо със своето промо в началото и после с подлата атака в "топките" на Destroyer и последвалите удари със металния стол. Очертава се доста интересна за следене вражда между двамата.

Полуфиналите за Hardcore титлата започват !

Lex vs Damon Striker - Бърз мач. Lex си скуошна Damon. Щеше да е хубаво да добавиш някакви нищожни опити на Damon да се върне в мача. Все пак мача си бе добър!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:      

Damon Striker vs Savage Down - Страхотен двубой. Мачът бе страхотен от към качество, бе богат на хватки и бе интересен. Радвам се, че спечелих титлата. Това, което ми направи впечатление бе, че се справих малко трудно с опонента си, но все пак ти решаваш как да се развият двубоите.

The Predator vs Bryan Cage (Steel Cage World Heavyweight Title Match) - Страхотен мач. Този мач и мача за Hardcore титлата бяха най-добрите за вечерта. The Icon се намеси в мача, което го направи доста интересен. Още един страхотен мач.

9.5/10

savag3r.blogspot.com

Former BNSA Hardcore Champion (1) / Former WWP Cage Champion (1)

#47 mladen1313

mladen1313

<Damon^Striker>

• Потребител

• PipPip
  • 122 posts
  • 0 thanks

Posted 06 January 2011 - 15:52

Справил си се малко трудно ли ?!?!
WTF!?
Май не си чел внимателно за това ще ти напиша по-важните неща:
1-во Аз имах мач с Lex.
2-ро Ти нямаше.
3-то Аз ти направих Strike Attack и бях на секунда да те победя.
Трябва да благодариш на Lex и Mike Adams за намесата.
Междудругото честита титла  :beer:

Edited by mladen1313, 06 January 2011 - 15:54.

Posted Image

#48 marin17

marin17

Jobber

• Потребител

• Pip
  • 18 posts
  • 0 thanks

Posted 06 January 2011 - 15:57

Страхотно обзорно предаване!10/10
1xUniversal champion

#49 ch1kz magnet

ch1kz magnet

Чикън Макнъгетс

• Потребител

• PipPipPip
  • 347 posts
  • 0 thanks

Posted 06 January 2011 - 17:22

Направих update на ростъра като вече може да видите картинките си заедно с резюмето си.

Освен това искам да кажа,че от днес въвеждам ново състезание.В даден момент от годината някой ще спечели Money in the Bank,но това няма да стане чрез мач,а чрез даване на вот а именно - човекът,който е писал най-смислени и обширни коментари и е събрал най-много "плюсове" през годината ще спечели куфара с което и шанс да стане Световен Шампион.

Смятам,че идеята е добра защото по този начин всички ще са стимулирани да пишат обширни и добре изказани коментари за да съберат възможно най-голям брой плюсове.

Ще ви помоля да бъдете без пристрастни и да гласувате за мненията на останалите в зависмост от следното:ако ви харесва "+",ако не ви харесва "-" или пропуснат вот ако коментара не ви е заинтригувал с нищо,но не заслужава минус.Искам да отбележа,че няма да зачитам вота от моите коментари понеже аз поствам шоу-тата и няма да бъде честно спрямо останалите.

Това е за сега !

Edited by ch1kz magnet, 06 January 2011 - 17:29.

Posted Image

#50 RVD & 619

RVD & 619

Low-carder

• Потребител

• PipPip
  • 219 posts
  • 5 thanks

Posted 06 January 2011 - 17:27

View Postmladen1313, on 06 January 2011 - 15:52, said:

Справил си се малко трудно ли ?!?!
WTF!?
Май не си чел внимателно за това ще ти напиша по-важните неща:
1-во Аз имах мач с Lex.
2-ро Ти нямаше.
3-то Аз ти направих Strike Attack и бях на секунда да те победя.
Трябва да благодариш на Lex и Mike Adams за намесата.
Междудругото честита титла  :beer:
1- Точно защото имаше мач с Lex би следвало да си изтощен за мача си с мен.
2- Точно защото нямах мач бях със свежи сили
3- наистина ми направи Strike Attack :D
- По скоро трябва да благодаря на ch1ckz magnet , че ме направи шампион [Благодаря!]
- Мерси!

savag3r.blogspot.com

Former BNSA Hardcore Champion (1) / Former WWP Cage Champion (1)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

BWC е един от най-старите български кеч сайтове с последните новини както за World Wrestling Entertainment (WWE) и Total Nonstop Action Wrestling (TNA), така и за ROH, NJPW, NOAH, CMLL, AAA и още много други кеч федерации от целия свят. Форумът разполага с раздел за MMA, в който можете да коментирате случващото се в UFC, K-1, EliteXC и други организации за смесени бойни изкуства.

online since 2002