И тъй едно прилично шоу като за начало.
За началото имах някакви очаквания. Като начало на ново шоу смятам, че трябваше да има увличащ сегмент, което да те вкара веднага в образите. Вместо това обаче имахме нормално очаквано излизане на надъхан плямпач, който дори и не можа да се наплямпа като хората...Това промо беше слабо. Нямам предвид, че не ми хареса арогантността на образа ми, а че дори не можахме да разберем има ли покритие или не. Казах две страшно изтъркани изречения и преди да се е развило промото ме прекъсват. И Punked да ме беше „оунал” като хората, ами то целият сегмент можеше да мине и за едно изречение. Иначе добро решение с намесата на мениджъра и това само да бъде дрязга за тепърва вражда.
Добро решение след началния сегмент именно Punked да спечели. Мачът беше описан добре и ми беше интересен. Можеше с поне още едно изречение да привлечеш вниманието върху маскирания („Но кой е този с маската? Изневиделица изскочи от публиката и се насочва към ринга!” - нещо подобно) – така просто не усетих намесата му.
За втория мач най-вече да спомена плюсче, че не приключи с туш.
Второто промо също не се получи според мен. Интервюто можеше да има поне още един въпрос, който да ни насочи Punked като реален претендент за титлата.
Третият мач отново показа разнообразие – бърз скуаш над горкия Джеф.
И идва времето на последния мач, който трябва да определи цялостната картинка на шоуто. Отново тук опита изненадващ ход. Идеята за пребиването е добра, намесата на маскирания също. Но реализацията пак куцаше. „Тhe Lightning е на земята, а маскираният заключва Ankle lock.” Ииии..край...Ъ?!? Поне още едно-две изречения как не съм могъл да се изскубна от хватката, някаква емоция да беше показал в този сегмент.
С интерес ще чакам следващото шоу и развитието с маскирания. Добър ход, с който да държиш внимание.
В крайна сметка ще те похваля за старанието, като те съветвам малко повече наблягане на описанията, на предаване на емоциите, на „вкарване” в образа.
Също така да отбележа стабилната доза правописни грешки – нямаше да издребнявам излишно, ако броят им беше дребен. Най-вече дразни това „ЛОЛ” – УОУ ли трябва да е?
Все пак не те карам да спреш - продължавай! И първото шоу на Е-феда не е бил кой знае какво.
Накрая странично отклонение по повод моя образ. Знаех си, че накрая баш на мен ще се лепне русокоско. Добре поне че е Кен, та ще го приема. Също така когато мъдрех името друг превод имах в главата. И определено се изненадах при обръщението „мълния”. Това не го споменавам, за да ми се сменя – напротив, даже харесва ми повече като превод, само отбелязвам, че моя милост не го е усетило също.
И накрая ако шефът няма против бих представил какво Мълнията публикува в своя Туйтър профил след края на шоуто.
Добро шоу се получи тази вечер! Но ако моя милост си беше направил мача щеше да е най-великото. Punked, днес твоя милост се отърва, но пак ще се засечем! А на онзи страхливец,ако се появи пред очите ми втори път, ще му сритам маскирания задник!
Хуас шоуто.
И аз ще повторя ch1kz magnet за допълнителни редчета. Вярно, че целта не е да бъде истинско шоу, но няма как и с две изречения просто.
Първият мач го сбърках, мислех че THE BLING ще спечели. Но поредна изненада от твоя страна.
За моят мач съм доволен, че все пак самочувствието ми получи покритие.
И разбира се поредната поява на маскирания, която само увеличава интереса и напрежението около него. И от трите мача - точно той бе подходящия за намеса. Punked не се нуждаеше в това шоу от победата, както останалите.
Edited by LightOne, 21 January 2011 - 23:42.