SHOW #5 - "Равновесие"
Hammerlock City, Empire Arena, 8 април 2062 година
...
На ринга вече е Saren Arterius (Socki), заедно с BG Destroyer (mzsphere), Damon Striker (mladen1313), Christian Wilde (itzo1994) и Miss Judy Vanilla, която държи световната титла на SMD в ръцете си. Saren изчаква освиркванията да затихнат, след което казва на Damon да му донесе микрофон.
Saren Arterius
"Хаха, кой би предположил, че грешката на природата Crane ще ме победи. Е, за жалост аз имах резервен план или както е в случая, няколко такива. Да оставим настрана, че по нелепа случайност загубих .. Къде е Крейн сега? Къде е титлата му?"
Arterius отива до Judy и тя му я подава.
"В МЕН!!! Което значи, че аз съм шампионът! Съдбата на всеки един от вас, жалки безполезни нещастници е в моите ръце, и мога когато реша да я стисна и да ви размажа, точно както размазах Крейн. В момента аз съм човека с най-голяма власт в този боклукчав град и мога да правя каквото и когато си поискам. Дори мога да ви изхвърля от залата още сега. Но няма да го направя. Защо ли? Защото искам да виждам болката в очите ви. Всяко шоу. Всеки ден. Всеки час. Девет години, онзи ваш идол Duke държа това бебче. *целува титлата* Девет дълги години. Но той вече го няма. На негово място е един по-добър, по-млад своеобразен господар на мечтите, надеждите, мислите и съдбите ви .. АЗ! Saren Arterius! Господарят на Hammerlock City! Но нека не си преписвам всички заслуги, въпреки че ми харесва да го правя. Тук има трима мъже, които помогнаха неизбежното да се случи. Но нека обясня по-подробно, как се озоваха тук, понеже виждам че 100% от аудиторията ни е от слабоумни. Bulgarian Destroyer беше лично изпратен от мен и имаше точно четири седмици да събере хора, които да имат честа да се бият рамо до рамо с мен. *Arterius отива до BG destroyer и започва да му крещи в лицето* И ТИ СЕ ПРОВАЛИ! DAMON STRIKER? Това ли е най-доброто, което можеше да намериш? Петдесет килограмовa японска реплика? АЗ НЕ ТЪРПЯ ПРОВАЛИ! Имаш късмет, че все пак благодарение на мен това което трябваше да се случи стана, иначе това което сторих на Crane щеше да ти се вижда като слънчев ден на плажа. При ново разочарование, прошка няма да има. *Destroyer навежда глава, а Saren отива до Wilde* Но виж, Wilde e друга работа. Як, лесно избухлив, неконтролиращ яростта си и готов да размаже всеки при команда. Това ми трябваше. И все пак, интересно ми е как утайката BG Destroyer те накара да участваш."
Wilde взима микрофона:
Christian Wilde
"Аз не съм тук нито заради него, нито дори заради самия теб. Тук съм заради себе си. На No Limit, заради Zero аз влезнах в ЗОНАТА и го размазах, точно както казах че ще го размажа преди турнира. Но той не ми стигна. Изпитвах глад. Глад за болка. Не бях готов да излезна от ЗОНАТА все още. И тогава се случи, видях това от което имах нужда, това което представлявам и олицетворявам - разрушение! Разбрах, че мястото ми е там и без много да му мисля излезнах и затолих глада си. Crane беше моята плячка, а вие - част от глутницата. Това искам да бъда. Оръжието което може да смачка и най-големите, човека на който само името му предизвиква страх."
Saren Arterius
"И точно това ще бъдеш, оръжие което аз ще използвам, хаха. Поклонете се пред новия режим тук и пред вашия нов господар - Saren .."
Силен вик прекъсва Arterius. На рампата се показва Danny Gold, който е целият в превръзки.
Danny Gold
"ARTERIUS!!! ARTERIUS!! Копеле такова, точно преди три години едва не сложи край на кариерата ми, няма да ти позволя да пробваш отново. Преди три години си мислех, че след онзи мач с теб никога повече няма да мога да се бия, по дяволите мислех си, че никога повече няма да проходя. Но ето ме тук, след три години тренировки, три години лишения, три години мечти и надежди, но и три години събиране на гняв. Гняв, който ти ще отприщиш и никоя от малките ти кучки няма да може да те спаси!"
Arterius
"О да, бях забравил за теб. Е все пак помниш, кой ти причини контузията. Мислех си, че ме нападаш само заради доброто старо време. Нищожество, по-добре се разкарай, преди да съм решил да сложа край и на без това осакатената ти кариера. Просто се обърни, подвий опашка и си тръгни, преди да е станало сериозно за теб."
Gold
"Вече е сериозно за мен. Щом съм тук, явно нямам какво да губя. Иначе, страхотен план, наистина. Обаче, както винаги ти си забравил една малка подробност.. Мен."
Arterius
"И какво ще направиш? Виж се само, едвам ходиш. Жалък си. Напомняш ми на Duke, който така упорито отказваше да ми предаде титлата. А виж го сега. Заровен, забравен, омерзен. И ще станеш точно като него, ако се осмелиш да ме предизвикаш отново. Не можеш да ме спреш. Никои не може. Дори целия roster да се обедини, пак няма да достигнете силата и властта, която имам."
Gold
"Както ти казваше, "радвам се че го каза"."
Американския химн хит-ва в залата и тълпата избухва. Captain Spencer застава до Gold, по-сериозен от всякога. Ръмжене на двигатели зазвучава от колоните и на рампата се показват Scott Smith & Albert Jackson, готови да тръгнат към ринга. Голд ги спира, като им показва с пръст че има още един. BOOM!!! Тълпата избухва, при theme song-a на Joey Solano! Той излиза, кимва на Gold, след което петимата към ринга. На самия ринг Arterius и Wilde са с ледени изражения, докато Judy е застанала в един от ъглите заедно с Damon Striker & BG Destroyer! "Хората" на Голд са почти до ринга, когато за секунди аларма зазвучава и цялата зала почервенява! Елитен отряд от ForceCorps веднага застава пред ринга, препречвайки пътя на гневните кечисти. Arterius се хили на ринга, докато Solano, Gold, Spencer & MOD се чудят какво да правят, но всякаш всеки момент ще нападнат отряда.
Saren Arterius
"Забравих да спомена една мааааалка подробност - като притежател на титлата на SMD, ForceCorp са под моя власт и изпълняват всяка една моя заповед. А сега отстъпете назад, преди да им наредя да открият огън по вас! Но щом толкова отчаяно искате да си го получите, няма проблем, за това съм тук. За да превръщам мечтите на обикновенните хора в кошмари. BG Destroyer, Damon Striker искам още сега да се заемете с тези вунящи метали и да им покажете, че победата ви на турнира не беше случайност. Колкото до другите от вас, Солано, сега не е времето да се разправям с теб. Но виж, може да направим нещо със стария ми приятел Spencer. Аз и ти, тази вечер, Майн Евентът на това шоу. Дали имаш кураж да се изправиш срещу мен, след това което ти причиних миналия път?"
Spencer кимва с глава, след което успокоява останалите и им казва, че ще се погрижи за него. Solano & Gold се споглеждат, след което се одръпват назад и му извикват, че това не е края. Следва кратко прекъсване.
...

vs.
http://desmond.image...ple.jpg&res=galOpening Bout
Tag Team Match
Masters of Destruction vs. BG Destroyer & Damon Striker
След прекъсването се връщаме на ринга, където вече няма никой друг, освен двата отбора. Мача започват Albert Jackson & BG Destroyer. Jackson веднага се нахвърля яростно върху опонента си и го приклещва в един от ъглите, започвайки да му забива удар след удар. Destroyer не се дава и пробва дасе измъкне, но мощта на Jackson е прекалено голяма и той започва да го обработва с рамена в корема. Albert го запраща към противоположния ъгъл, след което се засилва, но Destroyer се отмества ии .. и прави смяна със съотборника си Damon Striker! Страйкър изглежда изненадан, но все пак влиза на ринга и се засилва към Jackson .. само за да се наниже на Tilt-a-whirl Slam!! Jackson хваща Damon за косата, довлича го до ъгъла и прави смяна със своя съотборник. Scott Smith влиза за първи път в мача и веднага започва да забива чукове в главата на Страйкър. Smith го запраща към въжетата, след коетo зачаква за back drop, но Damon се спира точно пред него и го рита в лицето. Scott вдига глава и не изглежда никак доволен .. Той понечва да направи lariat, но Damon заляга, след което нацепва още един мощен kick в лицето на Смит. Той прави няколко крачки назад и се опира на сглобките. Damon се засилва към него в опит за трети удар с крак, но Smith улавя крака му, вдига го и му прави мощен Clinching Slam! Туш .. едно .. две .. Повдигане! Smith отива до ъгъла си и правя смяна с Albert Jackson. Двамата рокери запращат Damon към въжетата и го посрещат с рамо. Смит напуска ринга, а Albert пробва да вдигне Striker за Powerbomb. Той успява, но Damon умело забива няколко удара в главата на опонента си докато е във въздуха, след което го развъртява с huracarrana. Striker едвам стига до ъгъла си, където прави смяна с свежия Bulgarian Destroyer. Той влиза и вижда, че Albert се опитва да се изправи и веднага се засилва към него, правейки му running neckbreaker. Следва отблъскване от въжетата и Knee Drop. Туш .. Едно .. Две .. Повдигане! Destroyer обаче не губи време, а веднага изчаква рокера да се изправи, рита го в корема и му забива DDT! След това българина се изкачва до третото въже и скача от там в опит за Double Axe Handle, но JAckson го улавя за гушата .. Опит за Chokeslam .. Не! Превъртане в туш от страна на Destroyer .. Едно .. Две .. На косъм! Двамата се изправят едновременно и Jackson замахва за chotesline. Bulgarian Destroyer се навежда, след което на свой ред пробва Superkick. Този път обаче Алберт заляга и след това хваща опонента си ... Belly-to-Belly суплекс! Jackson се засилва от единия ъгъл право към опитващия се да се изправи BG Destroyer и го събаря с мощен Big Boot .. Опит за туш .. Едно .. Две .. Damon Striker се изкачва до най-горното въже и скача, прекъсвайки туша с leg drop върху Albert. Scott Smith не му остава длъжен и бързо се качва на ринга и изхвърля от него Страйкър. Смит внимателно помага на партнъора си да се изправи, след което двамата хващат Destroyer за гушата в позиция за Double chokeslam .. Те го вдигат .. и Scott Smith отнася мощен chairshot от Damon Striker, който се е върнал на ринга .. Albert се обръща и също получава удар със стола. Съдията бързо дава знак да бият гонга, победители заради дисквалификация са Masters of Destruction! Явно това няма значение за Damon, защото той бързо издърпва BG Destroyer от ринга и двамата си тръгват, докато на самия ринг MOD безснеят.
...
- “The Light One” Ryan Webb (Light One) бива показан в съблекалята си, (която вече плашещо наподобява малка църква) възседнал огромно кресло... украсено и оформено като трон! По всичко изглежда, че Webb е изпаднал в екстаз и се наслаждава искрено на „нещо”, на което все още не ставаме свидетели...
Ryan Webb (Пъшкайки от креслото)
„Дааа, точно така Бети! Търкай... ТЪРКАЙ и не се пести, умееш го чедо мое!”
- Камерата най-сетне се отдалечава и забелязваме как Betty Scolleta нанася с „отдаденост” билков мехлем по ходилата на пророка!
Ryan Webb
„Не пропускай и между пръстите.. дааа, „ДжийзАс Крайст-а” ще остане доволен от теб, ти ще си едно от първите деца на новото ни „чисто” поколение. ТЪРКАЙ Бети, търкай!”
Betty Scolleta (Избърсвайки потта от челото си, леко изморена)
„Еми търкамммм....”
- Блажената усмивка на Webb обаче бързо се изпарява, когато спокойствието му бива нарушено от появата на CJ Punked (ch1kzmagnet) в малкия му “параклис”!
Ryan Webb (Изправяйки се леко и поглеждайки CJ сериозно в очите)
„Хъх.. това си ти! Бети остави ни за малко... и си измий ръцете, не искам да оскверняваш храма ми! Ако видя мръсни отпечатъци някъде, ще се наложи пак да сваля колана си… (удряйки Бети по дупарката) хайде свободна си. Та, какво те води насам Си.. Джей.... ПънкЪд!?”
CJ Punked
„Ако трябва да бъда честен, баща ми!”
Ryan Webb (Учуден)
„Баща ти!?”
CJ Punked
„Идвам от „доста” религиозно семейство, г-н Webb. Израстнах в малко градче в щата Небраска, недалеч от столицата Линкълн. Баща ми беше лидер на тогавашното “White Power” движение, докато гадовете от FBI не го вкараха за дълго зад решетките, след като му преписаха убийство на чернокож! Трябваше сам да се справям с живота, сам да изхранвам цяло семейство... двама братя, две сестри и майка! Кажете ми г-н Webb, честно ли е това според вас? В каква страна живеем? И нещата се влошиха разбира се, защо да се подобряват.. рецесия, депресия, войни! Цялата страна се срина. „Оповавай се на вярата”, това бяха последните думи които чух от баща си, преди да се преместя тук! „Оповавай се на вярата, синко!”...”
Ryan Webb (Замислен)
„Хмм.... животът е бил тежък с теб приятелю! Мисля, че знам как мога да ти помогна!”
...
- Nadia Tracy е backstage и на път да вземе поредното си интервю. До нея - грамадния руснак Vorg Zangieff, направил дебюта си на предишния турнир.
Nadia Tracy
"Здравейте, отново аз, Nadia Tracy съм с вас за поредното ми култово интервю за The DailyResthold! Vorg Zangieff, като най-новият кечист в ростера на SMD Wrestling съм длъжна да те попитам. Какви са бъдеще ви планове и цели и към кого ще се насочиш? Секунда само да си взема тефтера и да си записвам."
Vorg Zangieff
"По-добре се махни от тук, преди да съм изтръгнал главата от раменете ти!"
Nadia изглежда уплашена и моментално се отдръпва. Zangieff продължава:
"DANIEL GOLD! Как не те е срам точно ти да говориш за прекратяване на кариери и сеене на болка, след това което причини на учителя ми!?! Чаках момента в който ти ще направиш грешката да се върнеш във федерацията, за да направя това, което трябваше някой да направи отдавна - да те унищожа! Ти ще си платиш, а лихвите ще бъдат непосилни. Ще платиш с това, което отне от моят учител. Кариерата ти. Правиш грешка след грешка, след като се занимаваш с Arterius, вместо да обърнеш внимание на истинската опастност в момента - АЗ! Скоро това ще се промени и ти ще усетиш моща и силата ми отново и гарантирам, че никога няма да забравиш болката! Вълкът тръгва на лов! Руская сила!"
Vorg избутва оператора и заминава!
...
vs. 
Non-Title Singles Match
"Slick" Michael Zero (go go) vs Daniel Ryder (cskar4eto)
Новият Universal Champion – Daniel Ryder излиза първи в залата под освиркванията на феновете. Тази вечер той е book-нат в non-title singles match срещу Michael Zero, след огромната си победа на “No Limit”! Daniel Ryder се качва на една от сглобките и вдига титлата си високо, докато феновете продължават да го „товарят” с “You suck!” chant-ове! В този момент, музиката на Michael Zero.. “The Slick One”, прекъсва един вид „церемонийката” на Universal шампиона, който определено не остава очарован от този факт. Добри овации получава Slick, който без да чака покана усмихнат се засилва към ринга...
Оуууууууууууууууу, Daniel Ryder го посреща с коляно в лицето и то в движение, докато Slick се опитва да се качи на ринга! Zero увисва на второто въже нокаутиран, а подлият и усмихнат Ryder хваща останките му и ги забива с ужасяващо Rope Hung DDT!!! Zero е out! Съдията няма избор и удря гонга за начало на този мач (Zero се намира на ринга)!
Daniel Ryder stomp-ва няколко пъти опонента си злобно, след което го изправя и му забива ужасяващ, но доста ефективен Brainbuster в средата на тепиха!!! Само секунди след това Ryder заключва една от signature хватките си - The Fujiwara Armbar, която и носи поредната победа на новият Universal Champion, след като съдията спира мача, виждайки как „приспаният” и безжизнен Zero не реагира по никакъв начин!
…
- Daniel Ryder моментално взема един микрофон и започва да издига „невероятната” си победа, когато бива прекъснат от не кой да е, а “The Dream” Steve Adams (contador9)!! Овации от страна на публиката в залата за г-н Адамс.
Steve Adams (Клатейки негативно глава)
„Вече можеш да замълчиш отворко, на всички им дотегна до безбожие от твоите изказчета тип „аз съм това”... „аз съм онова”! „Аз съм..” на кой му пука!? Добре разбрахме, че си богат, разбрахме, че си шампион... разбрахме, че света трябва да се върти около теб и да се изпълняват всички твои желания. Ryder, погледни ме в кървясълите, видели всичко, изморени очи и ми кажи дали точно на мен ми пука за успехите ти? Аз съм видял всичко в този живот, АЗ РАСТЯХ НА ШИБАНАТА УЛИЦА, докато ти си карал Aston Martin-и и Поршета покрай имението на вашите! Аз ядях от контейнерите, докато ти си показвал новия си I-Phone в училище на смотаните ти псевдо-приятелчета. Аз работих за всичко което и получих в този живот, докато на теб видимо са ти го сервирали в златен поднос, с диаманти по края! Време е да замълчиш и да докажеш на всички колко добър си всъщност на този ринг, като се изправиш срещу човек, който няма какво да губи! Мисля, че е време да приемеш предизвикателството ми за тази титла, която стои на рамото ти!"
Daniel Ryder (Възмутен)
„Кой... хах... кой дори ти позволи да излезеш до рампата вмирисан скитник такъв! Виж се, нищо чудно че родителите ти са те оставили, та ти си едно нищо. Дори не разбирам какво точно ръководството на SMD вижда в теб!? Нямаш стил, нямаш looks, нямаш класата на един Daniel Ryder! Както нямаш тези качества, така и не си заслужил дори да стъпиш на ринга с мен, затова отговора ми естествено е НЕ, „гаврошче”! Върви да скиташ някъде и ме остави на мира. Не си заслужил шанс за тази титла и като те гледам не ще го и заслужиш някога!”
- Steve Adams ядосан хвърля микрофона встрани и тръгва към ринга устремено, когато от никъде няколко военни лица от ForceCorps препречват пътя му, отделяйки го от евентуална конфронтация с Ryder! Въпреки, че се съпротивлява Steve Adams бива отстранен след малко от рампата, докато Daniel Ryder го нарежда през смях от ринга, сочейки титлата си!
...
- Камерата ни прехвърля в съблекалните, където Saren се подготвя за мача си. Judy Vanilla пробва да го прегърне, но той я бута настрана.
Saren
"Не сега .. Разкарай се.. Имам много по-важна работа от теб."
Judy
"Ъххх .. Просто се опитвах да съм мила. Защо си такъв?"
Saren
"Трябваше да знаеш до сега, че щом се захвана с нещо аз съсредоточавам цялото си внимание върху него и не позволявам на нищо да ме разсее. По-добре се махни тази вечер .. Безполезна си."
В очите на Judy се събират сълзи и тя бързо напуска стаята, а няколко секунди по-късно при Saren влиза Christian Wilde.
Wilde
"Хъх, проблеми в рая?"
Saren
"Не си знае мястото .. Вече ми помогна и изигра своята роля и не ми е нужна. Но като се замисля може би има още какво да изцедя от нея. Ще я оставя засега."
Wilde
"В моята родина, Беларус, и аз имах подобна жена. Кучка. Създаваше само проблеми, но накрая си го получи. Както и да е, дойдох да те попитам дали имаш нужда от помощ срещу американския смешник Spencer.. Няма проблем да го разкарам до ЗОНата!"
Saren
"Не, не си купувай билет за там още .. Нека дам урок на всички, които ще претендират за МОЯТА титла. Нещастник като него не е проблем."
Wilde кимва с глава, а Saren продължава с подготовките за мача си.
...
- Връщаме се след рекламите в залата, където “Legendary” Radon Daniels (crazyrex) стои в средата на тепиха с микрофон в ръка. Radon, нетипично за състоянието си е усмихнат, след трагичният за него мач срещу Joey Solano (G) на PPV-то – No Limit. Огромна лепенка покрива половината от челото му, явно последствия от този конкретен мач.
“Legendary” Radon Daniels
„Джои Солано... ти долен, мазен боклук от Джърси! От най-отвратителното място в тази страна. Наистина ли си помисли, че ще ти кажа каквото и да е било, наистина ли си помисли, че съм уплашен от теб!? Хахаха, по-глупав си от колкото си мислех, ако и за секунда си вярвал, че ТОЧНО АЗ... най-добрият ученик на Robert Hayes, може да бъде разтревожен от отрепка като теб! Виж какво.. хах.. омръзна ми да си играем един с друг, не съм дошъл в SMD за това. Предлагам ти да приключим с всичко между нас веднъж завинаги и то още тази вечер! Предлагам ти да домъкнеш един рефер с теб от backstage-а и ако ти стиска поне малко да си довлечеш задника до този ринг. Време е само един да си тръгне от тази зала читав... Време е НАЙ-СЕТНЕ ДА ТИ пораснат топки и да защитиш честта на мъртвото ти семейство!!”
- „Оууууууууу!” е реакцията от страна на феновете, последвана от бурни освирквания! Всички чакат появата на Solano след тези нечовешки нападки от страна на Daniels! ... Само след секунди на Titantron-а е показан Joey Solano, който влачи за яката един рефер към ринга. Solano изглежда побеснял, това едва ли ще бъде просто обикновен мач.. очертава се уличен въргал!
vs. 
Singles Match
Joey Solano (G) vs Radon Daniels (crazyrex)
Както и се очакваше този мач започва експлозивно още на рампата, където Radon пресреща идващият Solano и двамата започват да се смазват от бой! Тупаник след тупаник, очакваше се това да се превърне в уличен бой! Daniels успява да забие главата на опонента си няколко пъти в предпазната ограда, след което да го изпрати обратно към ринга с ритници и push-ове. Solano леко зашеметен опитва да се върне в мача чрез няколко юмрука, но Radon успява лесно да блокира опитите му, надграждайки веднага със своя офанзива, изпълнена с изключителна бруталност. Какво начало само за „Легендарният”, явно е бил изненадан в първият мач между двамата от миналата Неделя.
Daniels вкарва “Mr. Wonderful” на ринга и след засилка почти не го обезглавява чрез Lariat!! Опит за туш, този мач вече може да се счита официално за започнал. 1...2.. и окървавеният Солано повдига рамото си. Radon вдига тялото на Solano и набива няколко колене в гърдите и стомаха на потомъка от Джърси, след което забожда приличен Snap Suplex на опонента си. Joey е в опастност, ставаме свидетели на поредният опит за туш! 1….2… поредно повдигане на Солано. Daniels напълно контролира този мач, като това може да се прочете и по широката му усмивка. “Легендарният” отново започва да изправя опонента си на крака когато вторият, умел MMA боец и борец, му прилага ненормален Single Leg Takedown!! Daniels бива вдигнат и след това запратен в средата на тепиха като кукла! Solano веднага влиза в позиция на mount и започва да налага уплашеният Radon! Ролите бързо се смениха, след този приток на адреналин в тялото на Mr. Wonderful. И от главите на двамата се стича кръв… Съдията веднага успява да ги раздели, заплашвайки Солано да го DQ-ва, като му намеква че това не е MMA мач. Това дава малко време за Radon, който успява да се свести и да се изправи с помощта на въжетата. Solano се заслушва още малко в думите на рефера, след което ядосано го изблъсква встрани и се изправя, тръгвайки към Radon.... MOMENTUM LEGENDARY KICK (Super Kick)!!!!!! Оуууу, право в ченето на Solano, който безжизнено се свлича на ринга, това беше то! Имаме опит за туш.. 1.....2....... 2.999999999!!!!!! ПОВДИГАНЕ, ДАМИ И ГОСПОДА!! Никой не може да повярва, Джои успя да повдигне рамото си стотни преди третото отброяване. Radon е озадачен, но това е нормално след подобно „суперменско” повдигане от страна на Солано! Какъв мач се получава пред очите ни, драги зрители! Radon най-накрая „отърсва” изненадата от себе си и се приготвя да довърши опонента си с втори Legendary Kick. Radon се засилва яростно, след като Joey най-сетне се връща на крака, но за негово най-голямо разочарование, втория успява да го просне в средата на тепиха със Spinebuster от никъде! Solano, леко зашеметен и окървавен, веднага заключва Triangle Choke на опонента си и като влечуго опитва да изтиска живота от жертвата си!! След минута, две.. през които Daniels не показва, че има вероятност да се измъкне от ситуацията, съдията най-сетне присъжда победата на Solano!! Боже какъв изтощителен и физически мач между двамата!
…
- Solano се измъква от ригна едвам едвам и се добира до един метален стол, след което го внася обратно. Solano, залитайки застава над Daniels, който е успял да застане на колене, но едва ли има останали сили за нещо повече. “Mr. Wonderful” започвайки да диша тежко, вдига металният стол над главата си и поглежда яростно Radon Daniels в очите. Daniels посочва огромната рана на главата си и казва на Solano, че няма нужда да продължават повече... на което втория реагира с масивен Chairshot, който почти не обезглавява Radon!!!
Joey Solano (Вземайки един микрофон и връщайки се до тялото на Даниелс)
„(Гледайки как Даниелс лази към ъгъла целия в кръв) Следват капачките ти, Дани бой! Както сам каза, само един ще си тръгне читав от залата тази вечер... и възнамерявам това да бъда аз!”
- Solano вдига отново столът над главата си, когато Daniels се обръща изнемощял, вдигайки ръце към нападателя си!
Radon Daniels
„MICHAEL ADAMS (The_Cobra_Killer)!! Добре разбрах, че си побъркано копеле.. стига толкова! Майкъл Адамс е човекът, който ти трябва. Той знае и може да ти каже всичко за смъртта на Duke.... (изплювайки малко кръв) мамка му, спри се вече!”
- Solano хвърля стола встрани, след няколко секунди размисъл и си тръгва без да каже нищо. Лекарски екипи веднага се пртичват на помощ на кървящият като прасенце Daniels!
...
- След този емоционален сегмент между Solano & Daniels камерите ни пренасят в офисът на Lee Killroy, който пие хапчета против високо кръвно налягане.
Lee Killroy (Нервен)
„Ще ме побъркат тези неблагодарни копеленца вече...”
- Бившият Universal Champion – Ledg е показан да влиза в офисът, без дори да почука!
Ledg (Ядосан)
„Идва турнирът “Supremacy”! Всички знаят, че по традиция главният мач на това PPV е 4 Way за световната титла. Искам място в мача!...”
Lee Killroy
„Наистина ли? Дори не почука... загуби титлата си миналата седмица, а сега настояваш да те вкарам в 4 Way мача за СВЕТОВНАТА ТИТЛА!? Май си се побъркал Ledg, май не аз а ти трябва да пиеш тези боклуци (посочвайки хапчетата за кръвно).”
Ledg (Надвесвайки се над Killroy и поглеждайки го в очите)
„Май ти забравяш какво знам за теб и какво мога да разпространя на хора, които няма да останат много очаровани от действията ти... Килрой! Вкарай ме в мачът! Не си създавай допълнителни грижи!”
- Ледж, усмихнат излиза от стаята, а Килрой изнервен си взема още едно хапче от опаковката и остава замислен в креслото си…
...
- Nadia Tracy е показана да догонва Danny Gold (Bizkit), който явно е решил да се изнесе от залата по-рано…
Nadia Tracy (Тичайки след суперзвездата, задъхана)
„Даниел... Даниел... божичко толкова не съм бягала откакто прекратих кариерата си в Леката атлетика! Даниел, може ли да те попитам няколко бързи въпроса, моля те!”
Daniel Gold (Докато върви, без дори да се обърне)
„(Сопнато) Ако става въпрос за Zangieff, Zangoeff, Zan^бъдещатакучканаGold^иефф, НЕ МОЖЕ!! Момчето явно все още не е научило как се справяме с проблемите си в тази страна, защото ОПРЕДЕЛЕНО не го правим в гръб. Но скоро ще се заема както с него, така и с „новият световен шампион” Arterius.. сега ме остави, имам да свърша нещо важно!”
- Daniel Gold избързва напред и оставя Tracy, която веднага след това ни прехвърля към колегите си в залата…
...
vs. 
MAIN EVENT
Saren Arterius (s0cki) vs. Captain Spencer (Spencer) II
И ето че е време и за Майн Евентът на това шоу. Първи на ринга излиза Spencer облечен от краката до главата в дрехи в цветовете на американския флаг. Веднага след това излиза и Saren Arterius, държейки на рамо титлата която по право трябва да е на I.M. Crane. Arterius се качва на ринга и въпреки изтощението от вчерашния мач, той върви уверено. Съдията дава начало на този мач. Двамата се вкопчват в захват и Captain Spencer успява да надделее и да натика Arterius го сглобките. Той обаче хитро се хваща за тях, а съдията попречва на Spencer и ги разделя. Тези няколко секунди разсеяност са достатъчни на Saren за да се засили към него и да го събори с мощен lariat! Arterius бързо го изправя и добавя няколко chopa, след което засилва Spencer от въжетата в опит да забие нов lariat. Spencer обаче заляга, след което отново се засилва от въжетата, но Saren го подхваща за врата и го изхвърля от ринга. Той го последва извън ринга и забива няколко колена в корема му, след което пробва да забие лицето му в металните стълби. Spencer обаче успява да го спре и на свой ред забива Saren в стълбите. След това Капитана го засилва и към металните прегради към ринга, където Arterius удря лошо гърба си. Spencer го връща на ринга и пробва туш .. Едно .. Две .. Повдигане. Arterius се изправя бавно, а Spencer се засилва към него в опит за Spear. Saren обаче се отмества, след което го хваща за ръцете и .. Killswitch!! Това пък от къде дойде? Arterius пробва да сложи край на срещата .. Едно .. Две .. Повдигане!!! Arterius се ядосва и изправя Капитана, след което го запраща към сглобките, където той си удря гърба. Spencer прави няколко крачки напред заради удара а Saren го прехвърля с висок Back body drop! Spencer се строполясва по гръб, а Saren го изчаква и се отблъсква от въжетата .. Опит за Jawbreaker Lariat, но Spencer успява да залегне .. Saren се обръща, но получава ритник в корема и Samoan Drop!!! Spencer се забавя, но все пак пробва туш .. Едно .. Две .. Повдигане на Saren. Captain Spencer изправя опонента си и го запраща към въжетата, след което го посреща с мощен Spinebuster!! Spencer застава над тялото на Arterius и извиква със все сили "USA, USA", при което публиката започва да chant-ва фразата. Spencer се засилва от въжетата и прави Elbow from America на Arterius, след което отново пробва да го тушира .. Едно .. Две .. Не! Spencer изчаква Saren, след което го хваща и пробва да направи Speeceend, но Arterius блокира с няколко лакътя в главата и Reverse STO!! Arterius се засилва и добавя и ритник в главата на Spencer, може би това ще е достатъчно .. Едно .. Две .. Повдигане в последния момент! Arterius бързо изправя опонента си и го наглася за Mass Effect, но този път Spencer блокира и забива Saren в пода с Reverse DDT!!! Spencer се протяга и прави туш .. Едно .. Две .. Не, Saren отново се повдига. Spencer изглежда доста отчаян, но все пак изправя Saren. Arterius обаче бързо се връща в мача и рита Spencer в корема, след което забива и няколко мощни удара. Spencer замахва, но Arterius хваща ръката му, след което го вдига и .. Vertical Suplex Piledriver!!! Saren прави туш, а отброяването е само формалност .. Едно .. Две.. Три!!! Въпреки изтощението си от мача на No limit, Saren успява да грабне победата. Той отива и взима титлата на SMD Wrestling, след което я вдига във въздуха с усмивка на лице. С периферното си зрение обаче вижда, че Spencer опитва да се изправи и веднага отива до него и си го наглася .. MASS EFFECT!!! Arterius отново взима титлата си и застава над тялото над Spencer и вдига колана високо.. А къде е Крейн?
Edited by G, 09 April 2011 - 16:00.