Jump to content

* * * * * 2 votes

GCW: Global Championship Wrestling v.2

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
108 replies to this topic

#101 Remus

Remus

Worships Lucifer

• Супер Потребител

• PipPipPipPipPipPip
  • 786 posts
  • 0 thanks

Current mood: None chosen

Posted 18 April 2011 - 17:50

Добро шоу, но крайно ме дразни присъствието на последния мач. Първо, ако ще бъде обявен троен мач преди състоенето му, какъв е смисъла изобщо да се състои, след като двамата така или иначе ще се видят на турнира? Второ, предвид края на мача, можеше след него да се обяви, че ще има троен мач за титлата. Ако вече знаем какъв ще е мача за титлата и че дори и да има реванш, който ще е без награда, в мача не остава място за интерес. Отгоре на всичкото свърши много странно... чакай, той всъщност изобщо не свърши, просто в един момент трябваше да предположим, че е приключил заради намесата на... всички. Ако изключим това, силно одобрявам тройния мач за турнира, изборът е по-добър от всеки един от двамата срещу Wallace – така имаш двама новобранци, които все още трябва да се изграждат, плюс Carl Johnson – ветеран, който да ги насочва. Това може и да се наблегне в build-up-а. Той има най-много опит и най-голям шанс да спечели.

Развитието на моя човек започва силно да ми напомня на Warlord… добре де, не помня как му беше името в старото GCW, който редеше загуба след загуба и евентуално започна да се подобрява след като се съюзи с... също не помня кого. Да не би сега да чакам някой да ми обърне внимание и да започне да помага? Не е лошо като идея.

Posted Image

#102 strij

strij

Upper-mid-carder

• Потребител

• PipPipPipPip
  • 462 posts
  • 0 thanks

Posted 19 April 2011 - 01:29

Да започна от турнира. И аз вероятно ще повторя останалите коментари, но в общи линии и на мен единственото, което не ми хареса, беше че нападателят на Striker се оказа негрото. Но за това по-надолу.
Мислех да пускам пост с прогнози и очакванията ми, но тъй като леееко съм позакъснял, реших, че ще е меко казано тъпо да пиша прогнози за нещо, случило се преди 2 седмици и кусур. Та за самия турнир:
Много добър opening с прекъсването на жълтура, за нула време си навлече обилен heat, за сега явно се очертава нещо по-сериозно от предишните японци, които са били в GCВ. H8 много добре ги изграждаш постепенно да стават силата във федерацията, но тук изниква проблема дали потребителите са достатъчно редовни и заслужават пуша, който получават - да вземем Брегович - щом го наказваш, значи не е на добре. Евентуално не е проблем ако се стигне до уволнение да го замениш с някой друг, както например вкара X. Логично не им даде титлите засега, но очаквам може би на следващия турнир Леж и Кзибит да ги вземат. Тук обаче същия проблем - не виждам и те да са особено активни.
За полуфиналите - очаквано Максимилиян прееба Биров, надявам се вече този 3 stages of hell да е blow-off-a на враждата им, че бая се проточи и тя. Тук може би е добре да уточниш кои ще са различните stage-ове, че има различни вариации. Горе-долу очаквано джобване и на Sylar, интересно да видим накъде ще го насочиш нататък.
За мача за TV и US титлата ми беше интересно какво ще решиш. От една страна ако беше решил сливане щеше да е тъпо да ги обединиш 2 седмици след въвеждане на US титлата, така че това да ги държиш в различни хора не е нелогично. В интерес на истината очаквах някакъв draw или нещо от сорта. Логична поява и на Guiness.
За мача за световната титла, бих го прежалил, че не е МЕ. Тук беше 101% сигурно, че тоя с качулката напада Striker и шампиона запазва. Все пак се надявах това да не се окаже негрото, тъй като честно казано не ми се "гледа" наново вражда с него, а и както виждам, не само на мен. Викам на следващото шоу моя човек да го смели ала Зетя Шеймъс и тва е. :D Иначе, както викаше Соки, не само той се беше филмирал по този начин. И аз си викам - твърде явно ще е да е Кзибит, затова ще си мислим, че няма да е той, но Бизквит ще се досети, че така ще си мислим и ще го шльопне да си се окаже той, ама аз пък си мислех той може би се сеща, че ще мислим така, и в крайна сметка да е друг :D
И така стигаме до МЕ. Хареса ми решението мачът да завърши без победител и на SpringSlam да имаме троен мач за титлата. Лошото е, че това беше закриващ мач, а по принцип е ташак закриващи мачове да завършват с double countout, другото кофти е, че преди това мача за US/ТV титлата също завърши по подобен начин, но ще се преживее. На Springslam вече е по-трудно да се познае победителя, като за мен най-малки са шансовете на Carl Johnson. Все пак предполагам, че ако искаш да затвърдиш сегашния шампион, ще му дадеш поне още една победа, но пък така се получава, че целия този турнир дава фира. От друга страна пък няма изявен победител от него, така че не е голям проблем.
Сега за Ignition-a - леко по-горе, където писах за турнира, казвах и някои неща, които се отнасяха и за шоуто след това, и май нямаше смисъл да си разделям коментара, но както и да е.
Първо - нормална победа за Реалния. Михаела явно ще го използваш основно за изграждане на нови таланти. :D
Хубаво е, че даде шанс за реванш на Striker - по-скоро, че не обяви мач отсега между него и Кзибит на турнира, като се надявам изобщо да няма такъв. Тук варианта е или X да бие с помощта на хейтърите, или Страйкър все пак да спечели, като след това запише на сметката на настоящия шампион още една успешна защита по-следващата седмица. Не очаквам да участва в четворен мач на SpringSlam, не че ще се оплаквам при такова развитие, де. При това положение се чудя какво ще го правиш по-натам, а като се замисля и Сайлър няма нещо конкретно за момента, освен ако нямаш предвид дълга история между него и Dan/Sevar, ми се завъртя в главата като възможна вражда за третото издание на WW (което вече наистина се надявам да не е отново WW 1). Ама пък по-би им отивал мач за световната титла :D :P , което при сегашната ситуация ми е съмнително да разебеш историите около H8, ММА-чето и т.н., така че ще видим. И да, онова за хотела във Велинград не беше нужно :D
Нещо, което е кофти. Пред Jerry има доста голям диапазон от възможности за развитие като курвето на шефа, може евентуално и до мач за титлата да стигне, но и тук лошото е, че потребителя явно не коментира и като гледам и Jerry  е застрашен от шътване. За историята с Ремус, надявам се скоро да започне да има някакво развитие, че иначе ще доскучее все едно и също. Но като гледам в скоро време се очаква да има, така че ще видим.
Та, като стана въпрос за Ремус, за МЕ-то в голяма степен съм съгласен с него. Щом отново завърши без победител, преспокойно можеше да обявиш мача за троен след края му. Иначе добра картинка с доминацията на Хейт в края на шоуто.
WG Shadow World Heavyweight Champion

#103 G

G

Chairman

• VIP

• PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,849 posts
  • 0 thanks

Posted 23 April 2011 - 14:09

Ignition

- Поредният солиден Ignition, RIP Sweeney! :( Виждам, че си подобрил изказите и промотата на някои от кечистите, въпреки че се застрелях с това "Чшшшшш... Да си ебете майките", от страна на Grant! :D Прецаканият Birov започна по интересен начин шоуто и се образува 3 Stages of Hell мач за следващото ППВ... ъммм без какъвто и да било booking? Трябва явно да поработиш повече върху това. Също така за пореден път ще се оплача от подредбата в шоутата ти, май трябваше да започнеш с историята покрай световната титла, ОСОБЕНО след финала на турнира. Двете изречения, които си размениха Биров-Блейд-Грант не мисля, че бяха най-удачния вариант за начален сегмент. Поработи върху изказчетата (индивидуалността на кечистите) и подредбата.. тези неща винаги са ми правили лошо впечатление в работата ти. Историите, образите, креативността (най-вече имена на ППВ-та, реклама) и мачовете са ти на невиждани висоти, но тези два фактора според мен, без да се обиждаш, са epic fail и трябва да ги изпипаш.

- Определено доста добре разви и историята покрай гонитбата на титлата от страна на бившия шампион Джак Страйкър, като го замеси на това издание с Big X. Хейт клуба е силен, но виждам потенциален реванш между Страйкър и Адъм Уолъс.

- Към Three way си и помислих, че ще се насочиш с Main Event-ът (иначе нямаше смисъл от равенството на memorial шоуто!). Пореден close finish и ето, че ще станем свидетели на троен мач за титлата. Тук почти сигурно Wallace запазва, но човек никога не знае. Доста се изпоти с hype-a покрай този турнир, може пък да си решил... *new champion*... ще видим! ;]

- Masahiro Uchida e bad ass!! Но едва ли има потребител зад този образ или едва ли коментира често.. тоест скоро ще му спреш интересния пушец? Като цяло интригуващ образ, радва ме и особено ми е "симпатичен" стила му на ринга!

- Josh Winfield е поредният "цветен" образ, който си вкарал в дневника... много те бива в тази насока!! Remus с поредна загуба, боже як джоб направи този човек, а се очакваше да е една от звездите в GCW. Не знам на какво се дължи това, не коментира ли, какво се случва, но като качеството ти на солиден буукър, само ти си с привилегиите да решиш какво ще се случи с даден персонаж.

- Една от най-интересните ситуации в момента е тази между Sevar & Syler, но нормално и двамата коментират, явно си замислил стойностна история. Севар едва ли толкова лесно ще се довери на думите на Syler, но втория умело манипулира почти всеки от когото иска нещо конкретно... (типичният образ на Socki :}).

Много добър Ignition, очаквам с нетърпение следващото издание! ;]

Posted Image

#104 BiZkiT

BiZkiT

Знаеш как е...

• Pussy World Order

• PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,569 posts
  • 0 thanks

Posted 28 April 2011 - 19:55

IGNITION

Teamplay

Шоуто започва с големи пироефекти и картина от миналата седмица, когато H8 клуба се намесиха в главния мач и по този начин Carl Johnson & Anthony Pettis не успяха да се победят за пореден път. Изведнъж започва музиката на световният шампион Adam Wallace, който се качва на ринга под опустошителните освирквания на публиката.

Wallace
-  Освирквайте колкото желаете. Това ме прави по-щастлив от всякога! Аз съм на върха на планината, а вие сте долу в подножието и гледате завистливо. Там са и Carl Johnson & Anthony Pettis. Миналата седмица с съратниците от клуба им показахме къде всъщност стояв в йерархията в GCW. Под мен, ниско, при вас (сочи публиката). Много хора твърдят, че не съм заслужил шампион и държа колана само и единствено благодарение на късмета си. Много грешите, защото този колан ще стои в мен още много дълго време, в което късмета няма да играе роля, нито пък благородните намеси на колегите от клуба ще бъдат от значение. Единственото, което ще има значение е, че този колан ще бъде в мен. Нито в теб, Карл, нито в теб, Петис, нито в някой друг!

- В този момент прозвучава муциката на Carl “The Favorite” Johnson и той слиза бавно на ринга, отново получаващ негативно отношение от тълпата.

Johnson
-  Сериозно ли го мислиш това, Wallace. Мислиш, че ще успееш да запазиш титлата си срещу мен? Срещу “непобедимият”? Ти си едно шампионче – дете на хаоса, който цари в цялата компания. Време е всичко да се стабилизира и да има силен шампион. МОЖЕЩ шампион.

Wallace
- Шампион, при който компанията бе затворена? Толкова ли си силен Джонсън или просто бе пионка в огромната игра на Ортега преди 2 години?!

Johnson
- Какво ще говориш ти за преди 2 години!?!? Още си си играл на покемони, когато аз съм бил севтовен шампион!

- В този момент на рампата излиза Anthony Pettis.

Pettis
- Хмм, доста приказвате, малко вършите. Wallace – ти имал ли си някога мач, освен на PPV? Защитаваш ли титлата си често, правиш ли я по-престижна? ... Не бих казал. Едниственото, което правиш е да се криеш и да побеждаваш с измама. Карл – стига лежал на стари лаври. Бил си шампион някога – твоето време е изтекло, отстъпи на по-младите и по-добрите. За разлика от вас аз не приказвам много. Показвам уменията си не на микрофона, а на ринга.

Wallace
- Ходи да ти блъскат главата още в ММА! Явно не си забелязал, че в момента правиш точно това, а?

Johnson
- Млъквайте и двамата, време е да ви....

- В този момент започва музиката на главния мениджър Donovan Grant.

Grant
- Johnson, Pettis, Wallace…, харсева ми хармонията между вас, момчета. Точно заради това днес ще ви дам възможност да я покажете в още един аспект. На ринга. Вие тримата ще се биете в отборен мач срещу най-добрите в това отношение – Pete Apple & Eddie Stone, които пък ще си партнират с една от младите надежди набиращи пълна скорост във федерацията Yo The Real! А и Johnson, казваш на това хаос.... успех в мача тогава...

- Тримата участници в мача за световната титла на SpringSlam се изпиват с поглед, очаква ни страхотно шоу по-късно тази вечер!

Posted Imagevs. Posted Image
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Michael Westen vs. Josh Winfield
non-title match
------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Двамата сключват и Westen успява бързо да хване противника си в headlock. Не след дълго Josh го засилва към въжетата, но е повален с shoulder block. Westen веднага се засилва за lionsault, но Winfield вдига колене. ТВ шампионът е подготвен за това и се приземява на крака, след което пробва да обърне опонента си в boston crab. Josh изритва противника си назад, след което бързо избягва от сабления му удар и забива серия от uppercut-и! Westen замахва за саблен удар, Winfield заляга и забива snap suplex, след което пробва да тушира шампиона, но той се повдига. Winfield запраща Westen в един от ъглите, след което се засилва към него за преса, но Michael се отмества, след което нанася sidewalk slam, последван от бързи от бързи elbow drop-а! ТВ шампионът изправя опонента си и го засилва към въжетата, след което го хвърля с японски arm drag! Веднага след това Westen вдига противника си и му прилага rolling fireman’s carry slam! Приковаване на крака. Едно..две и повдигане на Winfield! Michael прилага forward Russian legsweep, след което се качва на третото въже за да забие своя finisher, но Josh успява да се изправи бързо и също да се качи на въжетата. Там двамата си разменят по няколко удара, като Winfield почти успява да приложи vertical superplex, но в крайна сметка Westen успява да се спаси и слиза обратно на ринга, след което обесва застаналия на ъгъла Winfield на въжетата! Westen се оттласква от въжетата и се хвърля през второто въже за SUICIDE DIVE! Феновете избухват в овации, а Westen качва опонента си на ринга, след което се хвърля с diving crossbody, но Winfield го улавя във въздуха, след което го просва с мощен powerslam на ринга! Веднага след това англичанинът успява да забие и northern light suplex с мост! Едно..две..тр..НЕ! Изправяне на Westen! Josh изправя противника си, но с inside cradle Westen го обръща за бърз туш..едно...две..тр..НЕ! Winfield се изправя, но пропуска с lariat-а, след което получава dropkick в гърдите! В този момент на рампата излиза Michael Adams, а Westen веднага го забелязва и му казва да се махне, но когато се обръща към противника си ТВ шампионът остава изненадан. Winfield го вдига и забива MADE IN BRITAIN! Приковаване на крака. Едно..две..три! Престижна победа за англичанинът, който показва, че има големи амбиции във федерацията. Michael Adams веднага се втурва към ринга и започва да налага ТВ шампионът Westen и след няколко безкомпромисни удара му нанася и MILLION DOLLAR DREAM (Rolling Cutter)! Веднага след това Adams позира с титлата. Явно бостънския мафиот вече има нова цел и това е коланът на Westen!

- Пренасяме се в офиса на Donovan Grant, където влиза Jerry Oullette, а ГМ-ът веднага му се нахвърля.

Grant
- Ей, спермо! Вземах те от улицата, направих те отново човек и ти сега не можеш да ми свършиш една услуга. Какво ти казах – ПОБЕДИ УЧИДА. Та той те смля, бе, момче! За какво си ми, като не можеш две неща да направиш както трябва. Разочароваш ли ме още веднъж изхвърчаш от компанията! Ясен ли съм? А това копеле Учида...

Oullette
- Ще ме изхвърлиш? Пха. Май забравяш какво точно се случи и кой ти помогна да излезеш от пандела, шефче? Много бързо забрави в какво състояние беше и как никога нямаше да се измъкнеш без мен, а сега ме заплашваш с уволнение? Много жалко. Следващият път, когато ме заплашиш целия свят ще разбера твоята малка тайна. Е, успех с Учида, а аз ще се направя, че този разговор не се е състоял, окей? Сега ще влезна пак и искам всичко да си е като по старому.

- Jerry излиза и отново влиза в офиса пред смаяния поглед на Grant.

Oullette
- Как е босче,  ‘айде да цъкнеме една сварчица?

- Донован не може да повярва какво представление му спертна Oullette, но все пак си замълчава.

Grant
- Хмм, трябва да измислим какво ще правим с това жълтурче...

Oullette
- Имам план, бос...

*~Commercials~*

- Показани са Arakdiy Birov & Aleksandr Finalev, които пристигат с черен джип. Двамата си говорят нещо на руски, а когато виждат камерата даже започват да шепнат. Birov прави знак на Finalev, след което се чува името “Максимилян Блейдь”. Двамата се прегръщат, следва ръкостискане и двамата потеглят в коренно различни посоки. Birov изглежда предоволен, докато Finalev бързо изчезва от кадър, влизайки в не осветената част на паркинга.

----------------------------------------------------------------------------------------------------
Jack Striker vs. Big X
If Striker wins, he gets one more shot for WHC
----------------------------------------------------------------------------------------------------

- Пръв на ринга излиза Striker, бурно подкрепен от публиката. Веднага след него Big X се засилва по рампата и с влизането на ринга двамата със Страйкър започват да си разменят яростни тупалки. X поваля противника си с копие, след което се качва върху него и му забива зверски удари, заради които почти не е дисквалифициран. X се изправя, след което запраща Jack право в единия ъгъл, където му забива преса, а след нея бързи няколко удара с рамо в ребрата. Новият член от H8 Club вдига противника си на второто въже, след което го хвърля от там с мощно тръшване. X вдига високо ръката си, публиката го залива от освирквания. Striker успява да дръпне X в бърз туш. Едно..две..три..ДА!НЕ! X се повдига в последния момент, но се изнервя от опита на Striker и го се засилва срещу него за мощен саблен удар, но Jack заляга, след което му забива перфектно enzuigiri, след което се качва бързо на второто въже и се мята с crossbody върху Big X и пробва да го тушира, но X успява да повдигне рамото си преди третото отброяване. Striker изправя противника си, но X забива forearm удра, след което се оттласква от въжетата и поваля опонента си с мощен shoulder block. Веднага след това X отново се отблъсква и пробва да забие running big boot в главата на Striker, но бившият отборен шампион успява да залегне, след което на свой ред да нанесе ботуш в главата на противника си. Striker прилага бързо camel clutch, но X e твърде мощен за него и успява да се измъкне бързо като се изправя. Striker набива няколок чука в гърба му, но X се обръща и забива брутален саблен удар на противника си. Веднага след това Jack е засилен към въжетата и X му забива мощен SPINEBUSTER! Приковаване на крака. Едно..две..т..НЕ! Striker успява да се измъкне в края. Jack е запратен в един от ъглите, след което X пробва отново big boot, но Striker успява да се измъкне, след което бързо го рита в корема и му забива Lifting DDT! Striker пробва да завърши всичко като вдига противника си за The Devastator, но X успява да забие удар в сгъвките на противника си, след което го вдига и забива vertical suplex! X изправя опонента си, забива му шамар, след което го вдига з X Killer, но този път Striker успява да се измъкне, минава под опита за саблен удар на противника му и завършва с мощно КОПИЕ! Докато е набрал скорост Striker вдига противника си и това е THE DEVASTATOR! Приковаване на крака. Едно...две..три! Победа за Striker! Той ще има своя реванш за световната титла. Какво ли би казал Adam Wallace за този провал на най-новия член на H8 Club-а!

- Веднага след мача се пренасяме backstage, където става луд brawl. Aleksandr Finalev и Max Blade се търкалят буквално на всякъде. Двамата си разменят мощни песници, а другите кечисти не могат да ги удържат. Finalev блъска Max в един от декорите на шоуто, след което го засилва и забива главата му в един от телевизорите!! Blade успява обаче да повали Finalev с брутален саблен удар, който по скоро забива по инстикт докато още се търка по очите. Blade & Finalev са разтървани най-после от охраната, а Blade крещи “МАЙКА ВИ, КОМУНИСТЧЕТА НЕЩАСТНИ! ЦЯЛА РУСИЯ ЩЕ ПОДПАЛЯ! ВСИЧКИТЕ ЩЕ ВИ ИЗТРЕБЯ, ЕЙ” Докато Finalev макар и с разкървавена уста се смее явно постигнал своята цел.

- Картината се сменя и ние виждаме как Jerry Oullette, тананикащ си Андреа – На екс изведнъж вижда James Morrison! Двамата бивши партньори от The Foundation се прегръщат, след което започват да си говорят за старите времена.

Oullette
- Ееех, помниш ли кога бехме отборни шампиони, па ти беше ТВ шампион! Това беха добрите времена, не сега...

Morrison
- Нищо не пречи да го направим пак. Само Dale Hart го няма. Мисля си разбрал, че и Kevin Hero е обратно тук, лесно можем да го примамим обратно.

Oullette
- Чудесно, чудесно. Въпреки че това копеленеце се опитваше да ни прецака през цялото време. Харесва ми предложението, Джймс. Тези дни ще го обсъдим.

- Двамата се разделят, а Jerry Oullette се ухилва до уши.

Oullette
- Още повече власт! YES! Най-после ще успея да постигна нещо в тази шибана компания с този палячо Morrison и излъгания Hero уж на моя страна. Кой би помислил, че има толкова заблудени хора като James. Хаха, ще ги използвам до край! Отивам да се похвалим на шефа!

- Виждаме поредно promo за Matthew Johnson! Очаква се неговият дебют да бъде следващата седмица!

Posted Image

Markiz Sevar © vs. Dan Guinness

- Това е първият мач на Dan Guinness след завръщането му от контузия! Веднага, след удара на гонга двамата противници се нахвърлят един върху друг. Guinness взима превес в мача над щатския шампион, като му прилага wrist lock, след което забива със свободната си ръка силни удари в гърба на противника си. Sevar успява да се обърне, да забие два бързи forearm удара, след което забива dropkick! Sevar засилва опонента си към ъгъла, но Dan контрира бича, като забива адски мощен clothesline на съперника си. Guinness натиква Markiz-а в един от ъглите, където му нанася серия от европейски ъперкъти, а след това и няколко ритника. Съдията разделя двамата противници, след което Markiz Sevar се нахвърля върху съперника си с мощен Lariat! Щатският шампион изправя противника си и пробва да му приложи vertical suplex, но Dan контрира с лакът в главата, след което запраща опонента си към въжетата и пробва поредния си саблен удар. Sevar се навежда заляга, след което прилага бърз германски суплекс с мост, но Dan се повдига. Sevar се изправя, но Dan му забива бърз cross chop в гърлото, след което и snap DDT! Dan засилва противника си към един от ъглите, където му забива мощна преса, последвана от два-три chop-а и завършва с powerslam! Dan пробва да тушира противника си, но Sevar се измъква като повдига рамото си на две. Guinness успява да напарви захват на ръката на щатския шампион. Markiz-а с големи усилия се измъква само за да бъде проснат на земята и заключен в CROSSFACE от противника си! Sevar гледа отчаяно към рампата с надеждата Sylar да изскочи от там, но това не се случва. Dan усилва натиска и Sevar прави последен опит да достигне до въжетата. Със сетни сили той протяга ръката си и улавя третото въже, бурно освиркан от публиката. Markiz-а се изправя и за пореден път е натикан в един от ъглите, където Guinness го качва на третото въже и му забива серия от мощни удари. Dan си го намества за TOWER OF LONDON, но Sevar успява по някакъв начин да нанесе няколко удара на противника си, след което да го повали с ритник на земята. Sevar бързо се изправя на крака и това е FROG SPLASH! Покриване. Едно...две..три..НЕЕ! Dan Guinness се повдига, а френският благородник не може да повярва. Sevar вдига противника си и го рита в корема подготвяйки го за SPIRAL BOMB, но Dan го изтласква над раменете си, след което се възползва от позицията на противника си и заключва LONDON DUNGEON! Sevar не може да издържа повече. В този момент по рампата се затичва Gabriel Sylar със стол в ръка. Той хвърля стола на ринга за заблуда на съдията и докато съдията прибира стола Sylar подмята бокс на Sevar. Щатският шампион хаотично удря право под брадичката противника си и той пада като талпа назад. Веднага след Sevar го вдига и забива мощен SPIRAL BOMB! Покриване – едно..две..три! Габриел Сайлър изпълни обещанието си и помогна на Маркиз Севар да запази титлата си. След като изчаква да мине празненството на Маркиз-а Sylar се качва на ринга и вдига ръката му, след което двамата се ръкостискат, но в този момент Sevar дръпва рякзо Sylar, рита го в корема и забива ВТОРИ SPIRAL BOMB! Публиката още по-мощно започва да го освирка, а Sevar се смее над тялото на Gabriel.

- След мача виждаме доволните Arkadiy Birov & Aleksandr Finalev. Биров подхвърля пачка с долари на Финалев и обяснява как ще прати Макс Блейд в инвалидна количка, докато Finalev търка парите щастливо в брадичката си.

Birov
- А, имам и още няколко новини за теб, Саша. Вече си под договор с GCW и още другата седмица имаш мач срещу Max Blade! Приятно!

- Finalev се намръщва, но Биров му бута още 20 долара и руснакът отново е доволен.

*~Commercials~*

- След прекъсването се връщаме обратно на ринга, където изведнъж зазвучава позната музика. На рампата се появяват бившите отборни шампиони и едни от най-големите любимци на публиката в GCW – LA HERMANDAD! Двамата са посрещнати ужасно топло от феновете, след което слизат към ринга и взимат микрофон.

El Blazer
- Хоум суиит хоум! Няма по-хубаво място от вкъщи, нали така. Аз моя брат Слайър сме обратно тук и още от първия ден ще се устремим към отборните титли. Още от първия ден ще се опитаме да ви покажем страхотни кеч умения както беше преди, помните ли? Всички помним кой беше ОТБОРЪТ в GCW преди закриването му. И така тук сме за да предизвикаме отборните шампиони Pete Apple & Eddie Stone на мач за титлите още на SpringSlam!

- Братята остават разочаровани, когато вместо отборните шампиони на рампата излизат Хейт клуба! The Ledge и Big X, който е свел глава след загубата си по-рано тази вечер.

The Ledge
- Ха, писна ми постоянно да се появяват някакви стари здезди от GCW и да търсят това, което са имали някога и това което никога повече няма да имат! Всичко е ТУК И СЕГА! Всичко се ръководи от ХЕЙТ! Когато искаш нещо идваш при мен, Х, Стан или Уолъс, окей? Искате шот за титлите – окей..... НЯМА ДА ГО ПОЛУЧИТЕ! И знаете ли защо. Защото аз и Х ще се бием за тях. Защото ние го заслужаваме, а вие може да си ходите там от където дойдохте. Някое пропаднало indy, където получавате мизерен pop, който ви крепи да добутате още една вечер...

- La Hermandad са готови да нападнат Hate веднага, но в този момент на рампата излиза Донован Грант.

Donovan Grant
- Спокойно, момчета! Първо – добре дошли на Ел Блайзър и Слайър. Второ – Хейт, много сте се заблудили, че вие сте важните в GCW. Трето – имам невероятно идея. Другата седмица вие двамата (посочва братята) ще се биете срещу тези двамата (посочва Ledge & X) и победителят ще срещне отборните шампиони Pete Apple & Eddie Stone на SpringSlam!

- Двата отбора изглеждат що годе доволни от решението и се оттеглят, а ние виждаме записано промо на Masahiro Uchida.

Uchida пренася някакви кашони, когато се спира, посочва с глава кашоните. “Боклуци..., точно като всеки един от съблекалнята в Global Championship Wrestling! Дошъл съм до Япония за да си взема най-ценните неща, а покрай тях трябваше да прегледам всички тези лайна. Е, така е и в кеча явно. За да получа някой стойностен опонент трябва да премина през всички тези момченца мислещи се за кечисти като Jerry Oullette. Донован Грант, невероятни опоненти ми предоставяш. Ако си мислиш, че би попречил на моята доминация в GCW много грешиш. Скоро ще започна да печеля трофеи, титли и всякакви други благинки, а дотогава ще трябва да се задоволявам със смешните опоненти, които ми предоставяш и да ги мачкам. MASAHIRO UCHIDA – НАЙ-ВЕЛИКИЯТ КЕЧИСТ В СВЕТА РАЖДАЛ СЕ НЯКОГА!”

- Пренасяме се backstage, където е Мелиса, заедно с току що защитилия титлата си Markiz Sevar.

Melissa
- Честита победа, Севар. Успя да запазиш щатската титла благодарение на Габриел Сайлър. Другата седмица те очаква мач срещу него за титлата. Твоите мисли върху това...

Sevar
- Лолол, другата седмица, мач? Моля? Няма такова нещо. Никога не съм подписвал нещо подобно, а Сайлър “големият манипулатор” се е оказа толкова наивен. Никога няма да му дам title shot просто ей така, защото ми е помогнал. Излъгах глупака и сега селд като победих Dan Guinneess съм повече от спокоен. Готов съм да се оттегля в някои от замаците си във Франция...

- В този момент Sylar се нахвърля върху противника си и двамата започват луд brawl! Sylar крещи на Sevar, че си е позволил да го нападне. Следва брутален удар с колана право в лицето на Markiz, след което Sylar се приближава до него...

Sylar
- Мислиш, че можеш да ме излъжеш? Ха, доста си сбъркал. Ще получа title shot-а си и когато дойде мача няма да има прошка за теб! НЯМА, КОПЕЛЕНЦЕ!

- В офиса на Donovan Grant влиза Remus Willmore, който е още по-невзрачен от обикновено и отново е омърлушен.

Grant
- Ремусе, Ремусе... Говорихме си едни неща с теб, ти пак вършиш глупости. Докога ще чакам да запишеш победа? Докога ще трябва да гледам трагичната ти форма. И двамата знаем, че можеш много повече, но не мога да търпя повече такива резултати. Ще ти дам шанс още на SpringSlam. Предполагам си чул за тая напаст Масахиро Учида. Е, аз имам проблем с него. И то голям. Трябва ми някой, който да го победи, някой, който да го унижи! Мисля, че ти си перфектният човек за тази работа. Ти срещу Масахиро на СпрингСлам. И гледай да победиш, иначе скоро ще стягаш куфарите.

Willmore
- Добре, шефе.

- Ремус напуска без никакво изражение, а веднага щом затваря вратата се свлича на земята и започва да крещи “ЗАГУБИХ ВСИЧКО, ВСИЧКО! ТОВА Е КРАЯТ!” Ремус изглежда по-отчаян от всякога.

Posted Image Posted Image Posted Image
vs.
Posted Image Posted Image Posted Image
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yo The Real, Eddie Stone & Pete Apple vs. Adam Wallace, Anthony Pettis & Carl Johnson
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Мача е започнат от световният шампион Adam Wallace и Yo The Real. Двамата сключват в средата на ринга, но Wallace надделява и след като прилага headlock на противника си, веднага му забива коляно в корема и бърз leg drop! Wallace се отталсква от въжетата, но Yo минава под нега, след което го прескача, а най-накрая го поваля с изящен dropkick! The Real вдига противника си, но Wallace му бърка в очите, след което му забива spinning side slam и тупва Carl Johnson за смяна по рамото. Carl не иска да влиза на ринга, но е подканен от съдията. Carl влиза на ринга, но веднага е нападнат от настървеният Yo, който му забива два бързи ритника, след което го му прилага snap suplex, последван от смяна с Pete Apple. Отборният шампион влиза с diving clothesline, след което бързо се оттласква от въжетата и се мята за hurricanrana върху Carl Johnson, който обаче го контрира с брутален backbreaker. Опит за туш, но Apple се повдига. Carl нанася gutbuster на портивника си, след което го запраща в един от ъглите и забива преса, след което се сменя с Anthony Pettis. Бившият ММА боец засилва противника си към въжетата и пробва да му забие SUPERKICK, но Apple се спира, след което забива samoan drop на идващия към него Carl Johnson! Веднага след това Apple се сменя с Eddie Stone. Другата част от отборните шампиони прилага страхотен hurricanrana, след което бързо забива и Dropkick на Wallace и elbow в главата на Johnson! Stone забива и roundhouse kick на Pettis, след което се пробва да му забие brainbuster, но Tony контрира, забива ритник в корема и забива мощен POWERBOMB! Pettis допълзява бавно до Еddie и пробва да го тушира. Едно..две..тр.НЕ! Stone вдига рамото си. Веднага след това Pettis се сменя като силно удря Wallace по гърдите, а световният шампион е недоволен, обръща се и плесва Pettis отново за смяна. Този път обаче Anthony се ядосва и забива мощен прав десен в лицето на Wallace, след което влиза на ринга и го изхвърля от там. В този момент Stone се мята и забива ENZUIGIRI, след което пробва туш. Едно..две..НЕ! Stone веднага се сменя с Yo, докато Tony успява да удари Carl по крака. В това време Wallace взима титлата си и се оттегля по рампата, където обаче е нападнат от Jack Striker. Wallace и Striker започват да си разменят удар след удар, докато в средата на ринга Yo The Real успява да се измъкне от опита за CRADDLE PILEDRIVER, след което забива страхотен SUPERKICK! Yo се засилва за ЕXECUTIONER, но Carl се изправя и забива stiff clothesline! Веднага след това обаче Johnson получава dropkick в гърдите от Pete Apple. Anthony Pettis пък е избутан от Eddie Stone от ръба на ринга. Веднага след това Yo The Real прилага PAIN OF SALVATIN (HAAS OF PAIN). Carl търпи, но в крайна сметка е принуден да се предаде! Каква победа за отборните шампиони и Yo! Шоуто завършва с тримата вдигнали високо ръце и биещите се Striker & Wallace!

SpringSlam Current Card!

Adam Wallace © vs. Carl Johnson vs. Anthony Pettis
NWA World Heavyweight Championship

Arkadiy Birov vs. Max Blade
3 Stages of Hell Match

Masahiro Uchida vs. Remus Willmore
Single match

Извинявам се адски много, че закъснях с повече от 10 дни с шоуто, но се случиха неща, които ми пречеха да пиша. Пички, пиене, знаете как е. Сега пускам шоу, надявам се до неделя да успея да напиша още едно, което реално би трябвало да беше постнато в изминалата неделя. След SpringSlam ще се опитам да влезна в график, но не обещавам нищо, щото пък ми идват балове, мадури и всекакви лайна. Харесва ми активността, надявам се да се запази. Еваля!  :beer:

Edited by BiZkiT, 28 April 2011 - 19:57.

Кур за вас, само аз!

#105 HellziN

HellziN

Mid-carder

• Потребител

• PipPipPip
  • 267 posts
  • 0 thanks

Posted 28 April 2011 - 22:35

Браво, добро шоу. Като цяло ми хареса. Моят образ естествено ми харесва най-много, както и тоя на бесния китаец :D. Добра идея беше за олицетворението с кашоните и цялото му промо. Keep on going. Стига да ми казваш,че има ново шоу ще ги чета.
Който ми даде минус му пожелавам да има Blue Waffle.

#106 BoRn_2B_GoD

BoRn_2B_GoD

Title Contender

• Супер Потребител

• PipPipPipPipPipPip
  • 873 posts
  • 0 thanks

Posted 28 April 2011 - 23:02

Добро шоу, разнообразно такова, но има някои неща, които ми се изплъзват. Тук щях да питам какъв беше смисъла да викам Спаме Финалев да бие Блейд вместо мен, но загрях, че на нас ни е забранено да се докосваме, така че има някаква логика. Трябваше обаче да го има отбелязано това за забраната някъде из шоуто, припомнено, защото ми се струва, че не го видях. Иначе идеята е добра - Финалев ще ми върши работата до турнира, а Блейд е добра душица и няма да се сети да направи нещо подобно, при което аз ще съм свеж в мача ни, а той изтощен и нааай-накрая ще го победя и приключа с тази история.

По-сериозните неясноти обаче са другаде - ти хубаво връщаш Хермандад и Морисън, но ми е интересно дали хората, стоящи зад образите ще се завърнат като редовни коментиращи. Ако ли не - смисъл няма. Ростърът е доволно голям в момента, имаш цели 4 титли, така че се коцентрирай върху коментиращите. Не прави грешката на Радокс да правиш истории с хора, които дори не се вясват. Убива се голяма част от идеята на дневниците, мисля. В тази връзка съм на мнение, че Хермандад ще паднат следващата седмица и очаквано ще видим втори мач между Н8 клуба и отборните шампиони, този път с по-голям шанс за победа на първите. Същото важи и за ситуацията около световната титла - на мнение съм, че след като започна някакво по-сериозно развитие на историята между Уолъс (къде е Громит?) и двамата претенденти, то шансовете на Страйкър да спечели титлата в следващото шоу стават още по-малки и той ще е просто една допълнителна защита, преди Уолъс да дропне титлата на SpringSlam (по-вероятно на Пти, за да се радват хората).

Нещо, което не ми се нрави много-много е ситуацията около Oullett. Ако сам не бе написал в новините наскоро, че той е пред уволнение можеше и да приема плановете му за глобална власт насериозно, но сега просто... блях. Все ми тая, един вид. Не ми пука дали ще се събере с останалите от Фондацията или не, нито пък какъв е козът, който държи срещу Грант (а това силно ми напомня на история от друг дневник, която дори върви в момента). В общи линии - не ебавам изобщо за тази вражда.

Виж, тези за двете по-нисши титли са приятни. Уестън имам чувството, че още на следващата защита може да загуби, макар че според мен трябваше да има обединение на двата колана още докато враждуваше с Маркиза. Самият Маркиз пък много добре изигра Сайлър. Евентуално виждам вариант за мач между двамата на СпрингСлам, като е вариант и Гинес да участва, но ме съмнява. По-скоро това бе кратък пуш, колкото да се напомни за това, че е бил голямо име.

Историята с Ремус не знам къде отива. Интересно ми е дали ще секне пуша на Учида или пък ще загуби и това вече ще доведе до някаква по-интересна трансформация. Не мога обаче да разбера защо всички така упорито дават някакви пропадняшки/отчаяни образи на човека. Буукърите наоколо искат да го унижават, защото разбира повече от кеч от тях, най-вероятно :D

Иначе като цяло добре. Посочените причини за забавянето те оправдават, но вземи хвани една двулитровка кола някоя нощ и напляскай 5 шоута в аванс, за да си спокоен покрай гуляите. Вярно е, че няма да можеш да адаптираш пушовете и историите спрямо активността, но като влезеш пак в ритъм ще сечеш глави наред. ГГ.

"Да ви сссссера в ссссаковете!"

Ранди "The Viper" Ортън

#107 Socki

Socki

The Kingslayer

• Акционер

• PipPip
  • 157 posts
  • 0 thanks

Posted 30 April 2011 - 02:01

Добре стана и това шоу.
Една от основните ми критики, които смятах да включа в коментара си за предното шоу, който така и не се появи, щеше да е за слабото участие на Adam Wallace a.k.a световният шампион в тройната вражда, но на този Ignition това се промени и съм доволен от началния сегмент. Напълно стандартно развитие като всеки си каза приказките и се оформи интересен главен мач като с две ръце подкрепям замесването на отборните шампиони и Yo в него, само може да им помогне.

Josh Winfield очевидно е силен образ и го чакат добри неща ако коментира (друг е въпроса, че нямам идея кой е той), което си пролича с тази чиста победа над шампиона Westen. Враждата на последния със Sevar очевидно е приключила, което не е много добре предвид това, че свърши с DQ, но както и да е.

Историята около Oulette и Grant направи рязък завой и изведнъж ми стана с една идея по-интересна, макар че доста наподобява тази в SMD с Ledg и Killroy. Все пак се съмнявам това да е умишлено. Говорейки за Oulette, хареса ми мини-reuniona на Foundation, интересно беше споменаването и на Kevin Hero, явно това е поредната вражда от старото GCW, която ще продължи. Очаквам съвсем скоро и Dale Hart да се появи и да се възроди този стейбъл. Другия вариант е да стане пълен фейл и да се създаде вражда между Oulette и Morrison. Жалко е, че Y_2_J не коментира, защото образа му има потенциал за големи неща.

Нещата около Blade, Birov и Finalev ми допадат също, неамесването на трето лице ще разнообрази враждата. Определено интересът ми към реванша на SpringSlam е висок.

Подкрепям продължаващата борба на Jack Striker за световната титла. Допълнителна интрига покрай титлата никога няма да нареди, макар че очаквам да пропилее шота си на Ignition след намеса на Big X, която да доведе до нов мач между тях на ППВ-то, а тройния мач да се запази в този си вид. Дано обаче враждата на двамата не се проточи толкова, колкото последмата им.

Тройната ситуация около US титлата определено е много интересна, но ми стана адски странно развитието там на това шоу, защото излязох като пълен идиот от цялата работа и това изобщо не пасва на образа ми. До последно очаквах, че имам някакъв план, но това не се оказа така и бях прецакан от Sevar. Не ми пречи толкова този факт, колкото елементарния начин, по който стана, но ще видим какво си измислил. Във всички случай не очаквам да взема титлата на следващото шоу, по-скоро на ППВ-то ако се оформи някакъв троен мач бих имал по-голям шанс.

За завръщането на La Hermandad няма какво толкова да кажа освен, че определено ще спомогнат на отборната дизивия и в частност на Hate, които много могат да намажат покрай потенциална вражда с братята.

За главния мач няма какво толкова да кажа. Разви се правилно и точните хора победиха, с което се издигнаха. Щеше да е нереално враговете да спечелят, а след мача се доразви по добър начин и враждата на Striker и Wallace и се хайп-на реванша им. Шампионът не коментира, но е част от доминиращ стейбъл и това прави нещата около него непредвидими, така че нищо около титлата не е ясно и има интрига.

Posted Image

#108 Mr.3:16!

Mr.3:16!

Low-carder

• Pussy World Order

• PipPip
  • 207 posts
  • 0 thanks

Posted 01 May 2011 - 12:19

Натегач си СоЦки. Няма да ми вземеш титлата обаче, сори :( {}

- Най-после шоуто започна със световния шампион, гг, радвам се че си взимаш бележка от коментарите на хората. В това шоу беше по-деен от останалите и му обърна внимание, въпреки че леееееко остана в сянката на претендентите. В това няма нищо лошо разбира се, защото мача е доста непредведим и няма да се изненадам на какъвто и да е било изход. Като че ли Pettis е с едни гърди напред, но няма да се нагърбвам с прогнози все още. Друго - МЕ беше приятен и Wallace ще ебе Striker следващото шоу. А дано чисто и без намеси на негри.

- Westen е бая слаб шампион и май е време за title change. След като няма да му я взимам аз и да се разкарвам като пълен пич с две титли, може да я дадеш на богаташчето. Титлата ще го засили допълнително.

- Блейд-Биров-Финалев се разви очаквано. Найс дебют на последния, ростера стана доста голям и вече имаш възможност да чистиш от хора които не следят.

- Като казах за новите хора, нямам проблем със завръщането на стари кечисти и по-точно отбори, стига да не се задържат прекалено дълго, след като не следят. Отборната дивизия и без това беше бедна и сега я стабилизира горе-долу, но има нужда от усвежаване. Имаш доста midcard хора със силни образи, може да изкараш някой друг нов отбор.

- Опитваш се да развиваш нещата с Ремус, но някак май го правиш просто на "междудругото". Ще видим до къде ще го доведеш, но не съм сигурен, че losing streak е добра идея. Никой не излиза силен след такъв сторилайн.

- Определено моя феюд ми е най-интересен, и не е само защото аз участвам в него. Тук не мога да дам вече продължителни прогнози за развитието му, но все пак ще се опитам. Яко преебах кавала и излезнах по-умния в случая, а уж образа на чорапа е на манипулатор. Як си Markiz Sevar! Все пак имам някакви съмнения, че скоро мога да му дропна титлата, въпреки че не виждам какво ще прави той с нея. По-скоро очаквам моя защита, защото пък и скоро взех титлата. Sylar е силен образ и се радвам, че ме замесваш с него. А да, забравих да спомена -  Натръшках двама бивши световни шампиони в рамките на няколко минути. Двойно по-як си Markiz Sevar.  :cool: Около Dan обаче нещата не са ми ясни, твърде скоро започнахме феюда си за да го завършваме. Ще видим, определено тук е най-непредвидимо какво ще се случи.

Edited by Mr.3:16!, 01 May 2011 - 12:21.

Posted Image

#109 BiZkiT

BiZkiT

Знаеш как е...

• Pussy World Order

• PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,569 posts
  • 0 thanks

Posted 16 May 2011 - 17:32

Чекайте завръщане втората седмица на юни. Просто ми е невъзможно да пиша шоута в момента. Знаете как е ;] :beer:

Кур за вас, само аз!

BWC е един от най-старите български кеч сайтове с последните новини както за World Wrestling Entertainment (WWE) и Total Nonstop Action Wrestling (TNA), така и за ROH, NJPW, NOAH, CMLL, AAA и още много други кеч федерации от целия свят. Форумът разполага с раздел за MMA, в който можете да коментирате случващото се в UFC, K-1, EliteXC и други организации за смесени бойни изкуства.

online since 2002