Jump to content

* * * * * 2 votes

GCW: Global Championship Wrestling v.2

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
108 replies to this topic

#51 Mr.Perfect

Mr.Perfect

Upper-mid-carder

• Потребител

• PipPipPipPip
  • 566 posts
  • 0 thanks

Current mood: None chosen

Posted 10 March 2011 - 02:31

Току що прочетох шоуто още докато е прясно. Доволен IGNITION с очертаващ се приятен турнир за претендентско място.
Най-шокиращият момент в шоуто определено си беше отпадането на онзи "Жалкар" Remus Willmore. Учудващо. Мислех че отново ще гони титлата ,но изглежда че работите ще се проточат повече. За пореден път Michael Adams започва по-силно да утвърждава образа за си. Този upset който определено си беше upset ,доста го бутна нагоре за това кратко време. Нядавам се поне Michael Adams при подходящи обстоятелства да получи една добра серия от победи ,защото именно такъв човек липсва в дневника. Липсва човек ,който е почти непобедим. Преди онзи F.Krueger беше голяма машина ,но сега при отсъствието му ,трябва някой да го замени подобаващо.

Има един малък минус който искам да отбележа обаче. В този дневник до известна степен липсват скуош мачове. Донякъде мачът на Birov vs Shinoda беше такъв ,но втория получи малко повече офанзива. Да ,вярно е че до известна степен загубилият ще бъде ощетен ,но трябва да ги има и тези неща в кеча. Това ще да е начина по който Birov щеше да си върне поне малко от загубата си срещу Blade.

Yo The Real ,говориш така като чели си голяма работа ,като чели ти си Фаворита ,като чели си ставал световен шампион. Ти си просто поредният ааа... както и да е ,не искам да те закопавам ,преди да си дебютирал.

И накрая още едно нещо което малко ме отегчава. Говоря за финишъра на Carl Johnson ,койло е малко нелепо да се използва като финишър и то още повече в тежката категория. Мисля че бях поискал да го заменим с някакъв Powerbomb ,но гледам руснака и той продължава да си го използва като завършващ ход и това може би оказва влияние. Та молбата ми е Backstabber-a да се замени с нещо по-качествено. Нямам друго какво да добавя за сега.
Team Take It :
  "Dicks to Pussies"

#52 Remus

Remus

Worships Lucifer

• Супер Потребител

• PipPipPipPipPipPip
  • 786 posts
  • 0 thanks

Posted 10 March 2011 - 02:50

То всъщност няма много за коментиране – шоуто си беше доста направо-на-темата.

След като новият шампион беше решен в четворен мач, идеята за турнир е перфектна – ще има повече разнообразие и повече души ще получат място за изява. Финалистите като нищо ще заемат upper-midcard местата и претендентите за натам ще са ясни. Самите мачове протекоха доволно, горе-долу очаквани победители, освен може би моя. Той беше интересен заради новия елемент – heel referee. Това като в луча либрето ли ще бъде или просто рефера и Adams са авери (или пък е подкупен... също логично, предвид Adams)? Във всеки случай, сега на съдията ще му трябва име и в случай, че няма да бъде уволнен скоро, някакъв образ.

Добри промота на Sylar и Yo The Real, но Jack Striker всъщност беше лицето на шоуто, успявайки да се открои от останалите дори и без да има мач тази вечер. Само не разбрах поради каква причина точно той става претендент, а не примерно някой, който не е бил туширан в четворния мач (очевидната причина ми е ясна, но логично погледнато...), или пък защо няма претендентски мач? Ако трябва да се оплаквам от нещо друго, това ще е финала, който ми се стори доста безсъбитеен. Striker просто излезе и явно Wallace изгуби дар слово. Малко размяна на думи поне? Staredown е подходящо да се прави, когато двамата имат повече история или се опитват да намекнат за нещо, сега в общи линии се виждат за кой... втори път?

Posted Image

#53 Blackened

Blackened

Butterfly Collector

• Супер Потребител

• PipPipPipPipPip
  • 731 posts
  • 0 thanks

Posted 10 March 2011 - 14:49

View PostMr.Perfect, on 10 March 2011 - 02:31, said:

Yo The Real ,говориш така като чели си голяма работа ,като чели ти си Фаворита ,като чели си ставал световен шампион. Ти си просто поредният ааа... както и да е ,не искам да те закопавам ,преди да си дебютирал.
Дано да си в образ, че иначе звучи много смешнно. :D

I AM CM PUNK, I AM THE VOICE OF THE VOICELESS, AND YOU WILL APOLOGIZE, AND YOU WILL LIKE IT!!

Posted Image

Well I stand up next to a mountain...

#54 G

G

Chairman

• VIP

• PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,849 posts
  • 0 thanks

Posted 11 March 2011 - 17:09

REDEMPTION DAY

- Надъхващ opener си избрал за PPV-то, като качество не отстъпи на нито един мач (въпреки, че All out сблъсъците не са ми от най-любимите от booking гледна точка.. бая движения и spot-ове изсипа). Ето, че dani_be стана първият TV champion и отново за сметка на Mr.3:16! (човек ще си помисли че с dani нямате як feud в "рийл лайф измерението", а сте buddies.. G don't like! :(). Завършекът бе увлекателен, надъха ме да дочета ППВ-то, което явно бе и смисъла освен определянето на първият TV champ.

- Малко изтъркано ми се струва въвеждането на този образ "Нешо". Знам че обичаш да вкарваш тук таме забавни персони, които да ни разсмиват от сорта на "Sir Dedo Jeri" и тн. Разбирам нуждата от малко простотийка покрай сериозния сценарий.. но някак си не ми се понрави този ход. Не стига, че му слушаме шегите по цял ден в шаута, ами да се пренесат и тук. :D

- X вдига Нешо във въздуха и го закача на random закачалка backstage, след което си тръгва.

Хахахах, това да не е Митака "бие"? Иначе относно последвалият мач между X & Syler (ясно ми е че не пушваш черни кечисти.. :D), но ми се понрави като цяло развитието, gg си Socki! Cop Killah owns~~

- Спри, сука!

ХАХахахаххаах, епик! Това може би е най-интересният образ на Birov като цяло в кеч дневник (на всеки му писна от религиозните му CM Punk-ски глупости). Comrade Аркадий е нещо коренно различно и креативно, ще се следи развитието на този персонаж, that's for sure.

Не следя обстойно tag дивизията, но явно възнамеряваш да и дадеш тласък. Трябва и да отбележа, че всеки мач завършва чисто и то с финишър, в което разбира се няма нищо лошо! Интересен си е този начин да представяш мачовете.. по-малко увъртане и игра с публиката, повече екшън. Интересна е и идеята да решиш ситуацията покрай всички титли още на дебютното си PPV. Веднага му вдигаш качеството с една единица чрез този ход.

Двата главни мача ми се понравиха доста. Емоционалният Gimmick мач и multi-character Main Event-ът за световната титла, това се казва добър booking. Бях близо до титлата и в един момент си помислих, че ще я спечеля когато от никъде, като "тлъсто" шамарче по бузата бях аз тушираният. Винаги стилът ти е бил насочен към това да представяш на публиката (читателите) нетрадиционни шампиони, които да развиваш постепенно.. и тук не бе по-различно. Фаворитите, пещернякът Remus Willmore и Carl Johnson останаха с пръстче в уста, а Pettis дръпна назад към финала както вече споменах и ето, че за мен лично невзрачния Wallace е следващия GCW световен шампион. Ще видим как ще продължиш развитието му от тук нататък. Мачовете бяха със стабилно качество и сегменти не липсваха.. като цяло много добра подредба и последователност. gg бе PPV-то! 8.5/10

...

IGNITION
The Tournament!

- Насочи ни внимание към турнирът за световната титла, още чрез подзаглавието. Постарал си се да направиш и таблички! Добър hype, евала..

- Хахахах това се казва отмъщение от страна на Sevar. Най-интересната вражда в новото GCW до момента и ето, че се превърна и в кървава и лична такава (фактори които винаги пренасят една вражда на следващото ниво). Интересното тук е, че е замесена и титла освен "чест".. ще станем свидетели на оригинални сблъсъци между тези двамата, няма спор!

- Като цяло бе ясно, че по-голямата част от шоуто ще бъде заета от двубоите, които си book-нал за турнира за световната титла и няма кой знае колко коментирам и наблягам на това. Като качество на сблъсъците Round 1 бе опростен, ТАКА И ТРЯБВА ДА БЪДЕ!! Не ми се нрави когато започнат да се изливат 5-звездни класики пред очите ни още в първия рунд на подобно нещо, като чрез този ход никой не се откроява от стадото. Правилно засега подбираш победителите, in my opinion (въпреки странната загуба на Remus). Ще видим занапред как ще развиеш нещицата тук.

- Яки гангстери сте "H8 клубът"! :(

- Нищо с Pettis тази седмица? А се бих само преди седмица за главната титла в M.E. на PPV.. дано не получа поредното си забиване в този дневник, както стана с предишните ми два образа. Чак да не се и появя... разбирам, че може би ме пазиш за турнира, но ако ще се занимавам да чета редовно настоявам да си виждам името, колкото и нагло да звучи. :(

Като цяло ставащо шоу, турнирът е интересен за следене! Евала 8/10!

Posted Image

#55 BoRn_2B_GoD

BoRn_2B_GoD

Title Contender

• Супер Потребител

• PipPipPipPipPipPip
  • 873 posts
  • 0 thanks

Posted 13 March 2011 - 11:39

Striker с мач за световната титла? Бях останал с впечатлението, че се е запътил най-солидно към девета глуха (имайки предвид липсата на СтрижО май е нормално), а сега той е новият главен претендент?!? Честно казано имам странното чувство, че това е най-явният world title filler мач, който съм виждал. Изглеждате искате Wallace да остане шампион поне още месец-два, но пък Striker беше прекалено очевиден избор на човек, който само ще отбие една защита на шампиона и отново ще бъде забравен. Поне така ми изглежда.

Идеята изглежда е Pettis или Max Blade да са хората, които ще спечелят турнира и като основни други фейсове в момента ги пазите за там. Изненадваща беше елиминацията на Remus, интересно ми е накъде ще тръгне сега (1 на 1 мач с Джонсън може би все още е възможност). Michael Adams продължава да забавлява с образа си, като подкрепям Ремус, че съдията се нуждае от име, нещо, което да го отличава от останалите. Напълно възможно е в следващия етап на турнира и аз да стана жертва на корупционните схеми.

Westen-Sevar може да се превърне в добра вражда, стига да не я оставите така. Лично аз докато четях шоуто забелязах, че всички имена са концентрирани в турнира и някак другите взаимоотношения остават на заден план, като Westen-Sevar бяха свежата част в това отношение. Иначе отборите са още куция елемент. Slash най-вероятно ще стане жертва на YTR (все пак му отделихте цяло промо) подобно на това как Shinoda стана моя жертва. С вече елиминираните шампиони това ще даде възможност за мач за титлата между двата отбора, но има ли смисъл? Slash и Шинода ми се струват доста... слаби, ако мога така да се изразя. По-вероятно ми се струва Ledge и Koвачевич да отпаднат (единият в първия, другият във втория кръг) и да има Apple/Stone vs. H8 Club за титлите. И все пак 3 отбора са си малко, особено при толкова много народ. Поооне още един. X да прави отбор на расова основа с някого и готов.

"Да ви сссссера в ссссаковете!"

Ранди "The Viper" Ортън

#56 maxxxed

maxxxed

Low-carder

• Потребител

• PipPip
  • 127 posts
  • 0 thanks

Posted 13 March 2011 - 12:36

"27.02.2011. Ще запомните тази дата. Това е денят, в който Max Blade се появи на картата и всички узнахте името ми. Спрях неудържимата сила и победих, за да направя следващата стъпка към своята цел.

Кърт Енгъл е най-голямата легенда в този спорт. Той беше на върха, но остана в историята не със своя феноменален талант, а с трагичното си падение. Затова на турнира, организиран в негова памет, аз имам възможността да покажа, че има и друг начин. Шампионската титла не ме привлича заради парите, леките жени, бързите автомобили и светските събирания. Да си шампион означава да си доказал и да продължаваш да доказваш, че си най-добрият. Означава да накараш всички да се стремят да бъдат на твоето място.

Ledge! Ти си първото препятствие пред мен. Не знам дали си мислиш, че твоите нови приятели ще успеят да ти помогнат, но това няма да се случи. Единственото, което има значение, е моето желание за победа.

Месецът на истината за мен вече започна."

Max Blade

1-time Universal Prediction Champion / 1-time WWE Prediction Champion / 2-time Prediction Tag Team Champion / 2-time WG World Tag Team Champion

#57 BoRn_2B_GoD

BoRn_2B_GoD

Title Contender

• Супер Потребител

• PipPipPipPipPipPip
  • 873 posts
  • 0 thanks

Posted 13 March 2011 - 18:53

Камера показва как две останали без дом и работа непълнолетни японки масажират масивното тяло на Аракадий Биров. Трето момиче, не от азиатски произход и с дълга руса коса и големи гърди, внимателно сресва брадата на кечиста. Той е затворил очи и диша тежко. След няколко секунди вдига двете си ръце и японките излизат от полутъмната стая.

Аркадий: "Саша, стига. (третото момиче отдръпва гребена) Иди да подготвиш тялото си. Ще имам нужда от него, за да задоволя нуждите си. (Саша кима и послушно излиза от стаята, Биров се обръща към оператора ни) Повиках те тук, младо момче, за да си носител на словото ми. Чрез теб съобщението ми ще достигне до ушите на тези, които трябва да чуят какво имам да кажа.

Всички видяха какво сторих на Михаил Шинодев на последното шоу. Премазах го и продължих напред в турнира за претедентското място. Следващата ми цел е Михаил Адамсонов. Ето тази ръка (той вдига десницата си) ще се стовари върху черепа му и ще го разбие така както брадва разбива крехко дърво. След това ще дойде още един, а след него ще дойде и финала. А на финала... на финала се надявам да ме чака Максимилиян Блейд.

Добре ме чу. Желая ти успех в мачовете ти. Желая ти да ги печелиш лесно и без усилия, за да си във върхова форма, когато се изправиш срещу мен и да нямаш никакво оправдание. Защото когато се срещнем отново, Максимилияне, независимо дали ще е във финалът на турнира или в един съвсем отделен мач... аз ще те прегазя. Ще чупя костите ти и ще се радвам на звука, както малко дете се радва на играчките си. Ще късам със зъбите си парчета от теб и ще те плюя с тях. Когато приключа ти ще си просто спомен, какъвто е онзи долен американец Кърт Енгъл. Снимка върху надгробен камък.

За теб може всичко да е свършило, Максимилияне, но за мен не е. Гледай напред колкото желаеш, но помни, че аз те дебна и при първа възможност...
(Аркадий става от мястото си и се доближава до камерата. Димът от ароматните свещи наоколо минава през лицето му) ...ще откъсна главата ти.

Биров се отдръпва бавно от камерата, маха на оператора да си тръгне и се насочва към вратата, през която излезе Саша. Преди да я отвори с едно движение маха бялата хавлиена кърпа, единствената дреха по тялото му, след което влиза в стаята, концентриран върху целта си.

Ранди "The Viper" Ортън

#58 strij

strij

Upper-mid-carder

• Потребител

• PipPipPipPip
  • 462 posts
  • 0 thanks

Posted 14 March 2011 - 04:17

Сори, Бизквитино, че досега не бях коментирал, но последно време изобщо не ми беше до форуми, дневници и т.н. Тъй като не бях писал, сега като влизах да чета си викам е сега сигурно съм някъв тотално закопан, a за моя приятна изненада то даже в мача за титлата участвам :D Ясно ми е, че моят човек няма реални шансове да я спечели, все пак новият шампион има нужда от успешни защити да се затвърди, но при всички положения нямам право да се оплаквам. Явно Melissa още draw-ва, че Striker да не е загробен досега. Иии да, доколкото помня от старото GCW не беше ли heel, как сега изведнъж стана фейс? Нямам възражения де, просто отбелязвам.

Та сега за шоутата:
Първото ми изглеждаше на пръв поглед малко постничко като за ново откриване, но пък си изпълни основната цел - да начертае посоката на новото GCW и основните действащи лица в него, та като размисля малко нямам оплаквания. Стабилен сегмент като за начало с всичките мутри мрънкащи за titleshot и справедливо решение мачът да се определи между последните двама шампиони, като очаквано тоя мач беше провален. Интересно решение за промяната в образа на Ремус, свежо решение, без тва не съм голям привърженик на образи тип "добрия самарянин". Също така ми допада идеята и за H8 стейбъла.

За второто:
Много добро, по-ми хареса от първото. През цялото време някъде имаше екшън и се случваше нещо, то по принцип важи за всичките шоута де, освен ако не те е хванал супер мързел или не си умрел предната вечер. Нешо Нешев ше рути :D Имаше обяснение на кое? как? що? от страна на H8, което е добре. Много силно промо на Ремус, хареса ми. Сегмента със Striker и Melissa дали не беше нахокване за тва, че не бях коментирал досега, макар че съмнява ме... Иии да, Striker и Melissa нямат куче :D Иначе добър билд за турнира, макар и аз да съм на мнение, че може би щеше да е по-дорбе да имаше още едно шоу преди него, но и с това шоу билда е що годе достатъчен. Хареса ми тва, че не направи някакъв тривиален турнир с елиминации с 8/16 човека, а нещо по-разчупено.

Redemption Day:
Първо - силен плакат. Рекламата на Лада също :D Мача за титлата се получи малко по-дълъг от очакваното от мен, но пък с толкова участници нормално. Моя човек отново логично загуби, поне досега не е изглеждал слаб и няма да има проблеми евентуално да му се вдигне over-a и да има по-сериозна роля нататък (баси мазното "намекване"). Интересно 2-ра поредна загуба за херцога от Westen.

- Силен си, черни ми приятелю, но все пак не каза за бицарата.

- X вдига Нешо във въздуха и го закача на random закачалка backstage, след което си тръгва.
:D :D :D
Доста кратък мач на Кзибит и Сайлър, леко съм изненадан. За съжаление на братото, негрите и тук не се толерират особено, кво да се прави :( . В отборния мач също съм леко изненадан от избора на победител, очаквах H8 да вземат титлите и да им се утвърди доминацията, особено с последвалата световна титла на другия им член, но явно засега фокуса на групировката ще е върху запазването на световната титла. Бая брутален мач на Биров и Блейд, определено мачът на вечерта. Хм, и тук съм изненадан от победителя. Очаквах победа за дивия руснак. МЕ-то ми се стори леко по-кратко от очакваното, тук за съжаление си бях спойлнал победителя още преди да почна да чета сериозно всички шоута и не мога да кажа дали съм бил изненадан или не. За решението точно Wallace да спечели титлата няма да бързам с положителни или отрицателни коментари и дали е достоен за шампион, ще видим накъде ще се развие натам...

Шоуто след PPV-то:
Стабилно шоу, очертаващо хоризонтите след турнира. Резонен скуош на Биров, имаше нужда от победа след загубата на турнира. Може би нямаше да е лошо да има малко селване след бруталния мач с Блейд - примерно някой друг шев, превръзка а у. От последващия сегмент съм доволен :D Както споменах и в началото едва ли ще спечеля титлата сега, но пък има логика първата защита на шампиона да е срещу моя човек - освен че трябва да се утвърди именно срещу някое що-годе стабилно лице (умря циганката.. ) , а и именно H8 клуба попречи на Striker да спечели квалификацията за мача а титлата, отделно backstage  сегментите с Melissa. Имам чувството(или поне се надявам), че враждата на Striker и H8 няма да се състои само в една рутинна победа от страна на Walace, може и да бъркам де, ще видим. Ще видим какво ще излезе с херцога и Westen, има добри изгледи. Макар че нали уж благородник а у пък някакъв озверен такъв... Вероятно точно това е и целта де... Иначе евентуална люта вражда между двамата би вдигнала престижа на тв-титлата, въпроса е, че в случая титлата май седи в сянка. Интересно накъде ще доведе angle-а с Jerry и близките им (хм  :ph34r: ) взаимоотношвния с шефчето. Историята с Адамс и подкупния съдия също е интересно накъде ще се развива, тук добре си я комбинирал с психясалия Ремус. Добро промо на Блейд, макар и леко странно ми се стори и не много типично за неговия стил, или поне начина по който аз си представях. Нормална победа за Johnson. Чудя се как нямаше никаква интеракция между него и Севар, след тупаницата която отнесе от него би било логично да си търси отмъщение.
Любопитен финал на шоуто. "Опустошителната ми сила" - Really? :D Иначе тук образа на Striker много повече ми напомня на този на Jack Spades от Wrestling Galaxy, отколкото на Striker от предното GCW. Няма лошо де, даже напротив - все пак в GCW бях световен шампион, и то единственият световен шампион.
WG Shadow World Heavyweight Champion

#59 BiZkiT

BiZkiT

Знаеш как е...

• Pussy World Order

• PipPipPipPipPipPipPipPip
  • 1,569 posts
  • 0 thanks

Posted 16 March 2011 - 16:49

Очеквайте Игнишън...

Кур за вас, само аз!

#60 Socki

Socki

The Kingslayer

• Акционер

• PipPip
  • 157 posts
  • 0 thanks

Posted 18 March 2011 - 20:07

Вече съм споделил с Bizkit както и авторите на останалите два дневника с мое участие за проблема си с мотивацията за писане, който не се дължи на слаб продукт в никакъв случай. Затова ще бъда кратък.

ППВ-то като за първо беше хубаво. От към качество на писане си беше екстра, но аз не се сещам за шоу в този дневник, което да не ми е харесало в този аспект. Иначе като резултати не съм напълно доволен най-вече, защото специално за теб знам, че обичаш да сменяш умишлено завършеците спрямо прогнозите на хората и да правиш изненади. Например в отборния мач не ми хареса, че даде титлите на пълните джобъри. Ок, не искаш да ги даваш на H8, поне да бяха ги взели наркоманите.. имат история като отбор и са по-сериозни имена. Също така Birov - Blade, който между другото ми хареса най-много като качество, сякаш нарочно даде победата на Blade напук на очакванията. Не че не я заслужава, момчето си коментира и пише промота, но вече му стават две поредни над Birov ако броим и тази от старото GCW. Приятно изненадан бях от победата си, съвсем резонно смазах гадния негър, въпреки че не го очаквах. Титлата очаквано за мен НЕ отиде в Remus или CJ, което ми хареса. Като цяло новите лица доминираха през турнира и обраха всички титли, какъвто ти е бил и замисъла предполагам, подкрепям тук и може би се оправдава донякъде отборния мач. Приятно ППВ.

За шоуто какво да кажа.. очаквано се започна с турнира и ми допадна, че не бяха нахвърляни всички мачове още първата седмица. Striker много учудващо за мен изведнъж се оказа в ME след като бях с впечатлението, че го закопаваш и дори се замислих дали изобщо си питал strij дали иска да участва. Добро решение е, защото двамата с Wallace си имаха закачка още преди турнира. Съгласен съм, че Striker сега доста прилича на образа си от WG, което няма как да не ми харесва щом аз лично съм го развивал така. Кофтито тук е, че първият претендент за титлата 99% от случаите е обречен и мачът е доста предвидим, но няма как. Westen доминира над Sevar, което леко не ми харесва. И двамата са утайки, но единия поне коментира, а другия не му пука за нищо друго освен за собствения му образ и не очаквай скоро обстоен коментар от него. Шокът безспорно беше отпадането на Remus, което да си призная ми допадна.. засили доста новия образ на богаташа, а и е хубаво да има такива изненади стига да не са лишени от смисъл.

Тъй като обичам да давам прогнози за подобни турнири от хора ще го направя и тук. Особено след последната ми перфектна прогноза в един друг дневник. :( Та, като гледам схемата очаквам финала да е между Carl Johnson и Anthony Pettis и последният да спечели. Подкрепям с две ръце идеята той да е топ фейсът на компанията и да да започне една дълга вражда с H8 клуба, която да кулминира на WrestleWar. Конкретните ми прогнози са: Yo The Real def. Slash, Sylar def. X, Pettis def. Oullette, Blade def. Ledge. Четвъртфинали: Adams def. Birov (тук не съм сигурен), CJ def. Stan, Sylar def. YTR, Pettis def. Blade (Birov с намеса) и после полуфиналите: CJ def. Adams/Birov (ако е втория - след намеса на Blade) и Pettis def. Sylar и за финала се изказах. Дори да греша тотално ми е забавно да давам такива прогнози. Толкова засега, интересно ми е и ако не коментирам понякога проблемът е в мен, а не в дневника.

Posted Image

#61 BiZkiT

BiZkiT

Знаеш как е...

• Pussy World Order

• 1,569 posts
  • 0 thanks

Posted 21 March 2011 - 14:24

Posted Image

IGNITION

The Tournament II

- Шоуто започва с мощни пироефекти, след което са ни показани кадри от миналата седмица и развитието на мачовете от турнира в чест на легендернаия Кърт Енгъл. Камерата след това ни показва и схемата на турнира:

Posted Image

– Публиката избухва с мощни овации за страта на Ignition, но веднага започва музиката на Slash, който слиза подкрепян от тълпата. Докато се подготвя за мача си в горния десен ъгъл се появява кратко video блог-че със Slash, който заявява, че Glue & Mushrooms се разпада и той ще се концентрира върху singlе представянето си. Въпреки, че двамата с Шинода вече не са отбор, те са запазили добри взаимоотношения.

Posted Imagevs. Posted Image
--------------------------------------------------------------------------------
Slash vs. Yo The Real
1/8 final
--------------------------------------------------------------------------------

- Втори на ринга излиза Yo, който слиза наперено по рампата и прави знаци на Slash, че ще го смаже. Гонга е ударен и двамата влизат в схватка и Slash бързо успява да останови контрол върху ръката на съперника си за да заключи захват. Yo е повален, но с акробатично движение се претъркулва и успява да се измъкне от хватката, като я прилага на съперника си. На свой ред Slash използва въжетата и съумява да се измъкне, след което се оттласква от въжетата, което прави и Yo и двамата се събарят със саблени удари. Публиката харесва това, което вижда и бурно аплодира, а младите таланти си връхлитат, като Slash успява да забие коляно в корема на опонента си, след което нанася няколок чука в гърба му и за финал го изпраща с бич в ъгъла. Slash се засилва и пробва да нанесе Ole Kick, но Yo се навежда, след което бързо хваща съперника си и му забива Exploder Suplex, последван от опит за туш, който е неуспешен. Yo бързо застава зад съперника си, грабва му ръцете и заключва Camel Clutch! Slash все пак успява да се изправи на крака и започва да блъска увисналия на гърба му Yo. След три удара противникът е повален, а Slash бързо се засилва от въжетата и му връхлита с мощен саблен удар. Бившият TV шампион успява да повали съперника си, след което прави зрелищен springboard moonsault и покрива. Едно..две.. и повдигане на Yo. Slash нанася няколко тежки удара на опонента си, след което го изправя и прави опит за spin out powerbomb, но Yo забива крушета в правилния момент, след което контрира с hurricanrana! Yo се изправя бързо, оттласква се от въжетата, след което минава под сабления удар на противника и завършва с брутален leg lariat! Slash пада на колене, което е идеална предпоставка за завършващ удар за Yo. Той се засилва, но в последния момент Slash се навежда и дръпва съперника си за бърз туш..едно..две..тр..НЕ! Двамата се вдигат почти едновременно, след което разменят поредица от удари, но Slash успява да блокира няколко на съперника, след което забива и колена в корема на Yo. Slash вдига противника си за INSANE THE BRAIN (Brainbuster), но Yo се противи и все пак успява да се измъкне, след което забива Superkick от никъде. Slash пада, а Yo го довършва с Executioner (Shining Wizard)! Едно...две..три! Първа победа за Yo The Real, който е аплодиран от тълпата. След края на мача двамата си стискат ръцете, а Slash се ядосва, че победата му се измъкна на толкова малко.

- Anthony Pettis е показан да вади саковете си от багажника на колата чевръсто, защото отново закъснява за изданието на Ignition, когато две мексиГангстерчета се изпречват на пътя му усмихнати!

МексиДжи #1
„Окей Есе, давай квото` имаш там, иначе ще те „порежем”! (размахвайки нож в ръката си)”

МексиДжи #2
„Да каброн.. не ни карай да повтаряме! Знаеш ли кои сме ние бе!? Това тук е Макси „Сомбрерото” Родригез от плът и кръв, а аз.....”

- Pettis прекъсва промото на гангстера като му забива изключителен Spinning Back Kick в зъбите от никъде, като ги пръска по паважа. Другият обирджия, с няколко замаха, моментално опитва да отстрани изникналата заплаха, но кечиста и бивш MMA боец с редица тупаници и low kick-ове успява да го обезвреди буквално за секунди! Pettis прилага и Armbar на пребития крадец „Сомбрерото” в средата на паркинга, който tap out-ва мигновено. Охраната сетне се намесва и отстранява вредителите, а Pettis отупвайки дрехите си продължава към сградата, където го посреща нахален репортер на компанията, който полага микрофон директно пред лицето на Showtime, засипвайки го с многобройни въпроси…

Anthony Pettis
„Лол, лол, лол.. държиш се като кроманьонец на кока, отрепка такава.. успокой се малко (гледайки го сериозно)! Хахах, спокойно „броу” гавря се с теб, какво те интересува?”

Нешо Нешев
„Силна ирония, Pettis! Якият Нешо дори се хвана за миг, но след загубата ти на PPV-то Redemption Day изчезна безследно от радарите и трябва да ти споделя, че бонусите за интервю с теб не са въобще малки. Всички те знаят като „лошо момче”, такава репутация си изгради с годините, особено докато бе проспериращ MMA боец! Трябва да те запитам обаче,  каква ще бъде следващата стъпка за Showtime от тук нататък в GCW?

Anthony Pettis
„Явно си живял под някой камък цяла седмица Нешо, защото аз съм записан за участние в турнира за световната титла. Всички знаем какво се случи през 2002 година, всички знаем злощастната съдба на един от великаните в бизнеса – Kurt Angle. Смятам тази година да уважа това което е постигнал и увековечил на ринга, като СПЕЧЕЛЯ световната титла! Ясно е, че не се разбирам с много хора, особено с тези от ръководството.. но усещам, че новото начало в GCW ще бъде различно и най-вече специално за “Showtime” Anthony Pettis.. хъх! Независимо кой ми изправят насреща, било то “дубльора на Долф Лундгрен” - лигльото Страйкър, било то другаря „трябва да махна този умрял опосум от брадичката си сетне” Аркадий, било то Скалата via satellite.. Anthony Pettis умее единствено и само да печели, като перфектният ми MMA рекорд го показва. Възнамерявам да дам на феновете точно това което искат.. именно ШОУ, Нешо! Ще им дам най-доброто шоу което са виждали някога!”

- Pettis надъхан тръгва надолу по коридора, готов за подвизи. Дали наистина суперзвездата се е съвзела на 100% от загубата си, ще разберем съвсем скоро!

- Виждаме шампионите по двойки Eddie Stone & Pete Apple, които гордо се пъчат пред Melissa Lang.

Lang
- Пийт, Еди, вие изгубихте шанс да се борите за световната титла, но все пак сте шампионите по двойки...

Apple
- Ха, шампиони! Точно така! Ние сме шампионите. След миналата седмица и поредния си подъл номер копеленцетата от Гей клуба се измъкнаха напред. Стан, явно няма кой обаче да ти каже, че живеем в 21 век. Србе на врбе!

Stone
- Къде е конкуренцията? За мен беше невероятно да се върна в Global Championship Wrestling и даже още по-страхотно, когато спечелих титла толкова скоро след връщането си на ринга, но в момента се чувствам леко възмутен. Къде е шибаната конк...

- В този момент The Ledge & Stan Kovachevich връхлитат върху съперниците си с мощни шутове и тупаници и ги повалят, пред пищящата Melissa. Ledge, който има мач малко по-късно тази вечер забива Stone в един от декорите backstage и го поваля! Apple пък получава серия от брутални ритници в корема от Stan, който после му се изплюва в лицето. Ledge & Stan взимат титлите и ги окачат около кърстовете си, след което Ledge замахва заплашително към Lang, която отново пищи. H8 за пореден път оставят разруха след себе си...

-----------------------------------------------------------------------------------
Anthony “Showtime” Pettis vs. Jerry Oullette
1/8 final
-----------------------------------------------------------------------------------

- Пръв на ринга излиза Jerry Oullette, който получи шанс да се включи в турнира, след изключването на Маркиз Севар. След това започва музиката на бившият MMA боец, който не съумя да спечели световната титла преди седмици на PPV-то. Съдията дава начало на мача и Oullette веднага се нахвърля с ритник в корема на Pettis, след което го запраща към въжетата и поваля с тръшване. Jerry прави мигновен headlock. Pettis успява да се освободи сравнително бързо след няколко лакътя в коремната област на противника си, след което го запарща с бич в един от ъглите. Tony бързо забива преса, след което нанася и няколко uppercut-а на опонента си. Pettis се оттласква от въжетата и пробва да забие мощен big boot право в лицето на Jerry, но канадецът се навежда, след което също се оттласква от въжетата и връхлита с crossbody! Oullette става, вкарва няколко ритника на съперника си, след което забива и leg drop, последван от опит за туш. Pettis се повдига на две. Jerry изправя противника си и го засилва към въжетата, след което се навежда за да го посрещне с samoan drop, но вместо това получава мощен ритник в гърдите, последван от dropkick! Следва бърз senton и опит за туш! Oullette съумява да се повдигне на две. Tony изправя противника си и му нанася серия от удари, след което го засилва с бич към един от ъглите и връхлита върху него с преса, последвана от булдог!  Опит за туш, но отново Oullette се вдига. Pettis изправя противника си, но Jerry успява бързо да нанесе няколко лакътя в корема на противника си, след което го вдига бързо за exploder suplex! Jerry нанася няколко удара на опонента си, след което го поваля с vertical suplex! Oullette се засилва към въжетата и забава Lionsault, но в последния момент Pettis съумява да вдигне колената си в последния момент. Jerry започва да се превива от болки, а Anthony се вдига, засилав се от въжетата и забива брутално коляно право в черепа на противника си. Pettis чака опонента му да се изправи и когато това става, Anthony се оттласква с крак от втората сглобка и това е SHOWTIME KICK! Туш. Едно..две..три! Pettis продъжлава напред, а Oullette въпреки подаръка от Grant не успява да класира!

- Виждаме промо за Michael Adams, което главно мото е “Еvery dream has a price!”

*~Commercials~*

- След рекламите се връщаме backstage, където виждаме Carl Johnson. “Какво става, джабронита? След победата си миналата седмица над смешкото Eddie Stone отново започнах пътя си. Път, който за някои е труден, мъчителен и пълен с препятсвия, но за мен е като да вземеш сладоледа на някое детенце. След Stone, идва ония смешен сърбин с анцуга. Дори няма смисъл да говоря. После ще дойде още един и още един. И така Carl Johnson стига до финалът. Не случайно ми викат “The Favorite”. Фаворит съм навсякъде. Фаворит съм и тук, в този смешен турнир посветен на един наркоман! Адам Уолъс, Хейт Клуб, идвам да ви смачкам. Един по един ще ви елиминирам, докато накрая не видя златото около кръста си. Там където му е мястото. Carl Johnson е тук за да победи, джабронита, да ви смачка и изплюе!”

- Веднага след промото се пренасяме в офиса на Donovan Grant, където е Jerry Oullette, псуващ за току що допуснатата си загуба от Anthony Pettis!

Jerry
- Абе, вуйче, не можа ли да ме сложиш срещу некой ламер. Виж какво стана сега...

Grant
- Спокойно, имам специална изненада за теб. Пък и нали знаеш, че когато поискаш ще ти дам shot за титлата на утайката Westen. Не се тревожи.

- В този момент в стаята нахлува Markiz Sevar.

Sevar (бесен)
- ШЕФЕ, КВО СТАНА, БЕ!?!? Аз мачкам наред, а ти ме лишаваш от шанса да спечеля световната титла и го даваш на тоя измекяр тука? Много добре знаеш, че ако исках можех да взема титлата от Westen миналата седмица, но не пожелах. Аз заслужавам нещо по-голямо. Нещо, като например световната титла.

Grant
- Мачкаш ти, ташаците си мачкаш. Айм но лайк. Най-после другата седмица ще върнем Щатската титла. Щом се дуеш толко като пуяк, на спечели я. Джери, и ти че участваш, те еба у късметлията. У мейн ивента другата седмица – БАТЪЛ РОЯЛ за Щатската титла! Чекам зрелище!

- Markiz-а остава сравнително доволен и се изнася бързо от стаята, докато Oullette пак хленчи нещо.

- Виждаме как Big X & Jack Striker разговарят, което е прието доста странно от публиката. X окуражава Striker. “Споко, брато. Спечелил си я. Нема какво да се притесняваш. Преди неколко години си ебахме майката взаимно, но мисля, че е време да заровим тумахавката. Тия Хейт ми лазят по нервите. Имаш личната ми подкрепа у мача срещу Уолъс, спокойно. Нема да позволя на другите две копеленца да ти попречат.” Striker се усмихва, двамата с X се прегръщат все едно досега нищо не е било, след което си тръгва, а X се обръща към камерата.
“Сайлър, бийт ми иф ю кен, сървайв иф ай лет ю!”

------------------------------------------------------------------------------
The Ledge vs. Max Blade
1/8 final
------------------------------------------------------------------------------

- Пръв на ринга заедно със своя партньор Koko излиза The Ledge. Двамата са с отборните титли на Pete Apple & Eddie Stone. Изведнъж по рампата се затичват именно шампионите и на рампата настава истинско меле. Раздават се шутове и тупаници, като Koko изяжда и facebuster на рампата! Охраната се намесва веднага, но четиримата буйстват и са трудно удържими. Пренасяме се в реклами...

*~Commericals~*

- След рекламите се връщаме на ринга, където мачът вече е започнал. Blade е притинснал съперника си в един от ъглите, където започва да обработва една от ръцете му. Blade я промушва между въжетата, след което я дърпа силно към себе си. След като е спрян от съдията “The White Thunder” забива няколко удари с рамо на съперника си, след което го засилва с бич към срещуположния ъгъл. Max пробва преса, но Ledge се измества в последния момент, след което прави бърз backbreaker, след което пробва да тушира Blade, но без  успех. Ledge прави headlock на опонента си, но Max показва сила и успява да дигне съперника си и да му забие прекрасен суплекс, с който да се освободи от захвата. Blade бързо се изправя и засилва съперника си към въжетата, след което го посреща с shoulder block. Max вдига съперника си и забива RELEASE TIGER SUPLEX! Покриване – едно..две..тр..НЕ! Koko издърпва съдията извън ринга. Рефера веднага казва на Koko да напусне и двамата започват да спорят. В този момент от публиката изкача Arkadiy Birov, който напада Max Blade в гръб. Birov прави своето violence party, като даже успява да разкървави с лакти главата на Blade, след което напуска ухилен, под бурните освирквания на залата. Koko най-накрая се отдръпва и съдията се връща на ринга, където Ledge чака жертвата си да се изправи. Max залитайки се изправя и получава TOTAL ELIMINATION! Покриване – Едно...две..три! Победа за Ledge! Още една изненада! Публиката освирква мощно, а камерата проследява Birov, който показва със знак, че не всичко е свършило! Двамата от Hate клуба продължават напред, дали ще успеят да изпълнят заръката на Wallace един от тях да спечели турнира. Koko & Ledge вдигат високо отборните титли, но в този момент охраната, която стои на рампата отново е пробита от Pete Apple & Eddie Stone. Двамата нахлуват на ринга и започва пореден въргал с Хейт! Pete успява да изхвърли Koko с dropkick като му вземе колана, докато Ledge се изнизва бързо, след като успява да забие inverted backbreaker на Stone. Така двата отбора държат по една титла. Stone & Apple са неудържими днес!

- Показан ни е Michael Westen, превързан целия.

Westen
- Sevar, отрепко, пробваш да прекратиш кариерата ми, а? Е, нека ти кажа, а скоро и покажа – нищо не може да ме откаже от това да правя нещото, което обичам, а именно да се бия. Тази седмица не съм в залата, поради семейни проблеми, но ти обещавам съвсем скоро да си получиш заслуженото. Разговарях с г-н Грант и той с голямо удоволствие прие офертата ми. Аз срещу теб на МЕМОРИАЛНОТО ШОУ! Ебана ти е майката!

- Westen си дръпва тревица и обръща очите от удоволствие.

- Виждаме видео за Remus Willmore. След изненадващата загуба миналата седмица Willmore е пожелал почивка за това шоу. На видеото виждаме един обикновен ден на Remus. Бившият световен шампион изглежда като клошар. С ужасяващо дълга и невзрачна брада, не сресана коса и пиещ бира пред телевизора. Willmore e унил и в самото клипче не обелва дори дума. Видеото завършва много бързо, тъй като виждаме как Remus гони екипа на GCW от дома си още на обяд...

- Връщаме се backstage, където Melissa Lang ще вземе поредното си интервю. Тя е заедно с H8.

Wallace
- Знаеш ли какво, кукличке? Дори не се хаби да измисляш въпроси и без това служиш само и единствено за извращения. Първо искам да честита победите на Koko & Ledge, които за пореден път доказват на всички, че H8 е бъдещето! Въпрос на време е един от двамата да спечели турнира, както и това (Wallace показва към отборната титла, която е на кръста на Ledge). Колкото до онзи паляк Striker – Чака те една великолепна и ГОЛЯМА изненада, приятел. Ще бъде очарован!

- В този момент Pete Apple, Eddie Stone & Jack Striker нападат H8 и настъпва огромно меле, като Меlissa пищи като заклана. Apple & Stone най-после успяват да си върнат и другия колан, а brawl-а между тях и Koko & Ledge продължава ожесточено. В това време Striker забива главата на Wallace в камерата, след което взима микрофона от жена си Lang и започва да го блъска в главата на световният шампион. Striker вдига съпреника си за The Devastator, но в този момент получава метален стол в гърба от маскиран човек! Wallace пада на крака и веднага се омита заедно с пояса си. След секунди на помощ се притичва Big X, но всичко вече е свършило и маскираният го няма! X помага на Striker да се изправи, докато отборните шампиони и h8 отново са разделени от охраната!

Big X vs. Gabriel Sylar
1/8 final

- Преди да започне мачът на titatron-а е показан клип от миналия мач между X & Sylar на Redemption Day. Публиката стои твърдо зад X, като Sylar получава мощен heat на влизане. Още преди гонга да е ударен двамата се нахвърлят един върху друг. X като по-мощен успява да изблъска съперника си, след което да му нанесе няколко удари, придружени с ритници в корема и бърз neckbreaker. X определено си изкарва гнева върху Sylar, след като го вдига във въздуха и в продължение на 10 секунди го държи там, за да забие накрая vertical suplex. X изправя Sylar, но получава eye poke, след което “The Star” опитва да обърне противника си в flash pin. Едно..две..тр..повдигане! Sylar & X се изправят едновременно, след което отново влизат в схватка и отново X надделява, като забива съперника си в ъгъла и започва да му нанася поредица от лакти! X вдига съперника си на третото въже, след което започва и той да се катери, но Gabriel му насажда два headbutt-а за да го разконцентрира, след което се хвърля и забива невероятен Sunset powerbomb! Какво изненадващо решение от страна на Sylar. Опит за туш. Едно..две..тр..НЕ! X отново се повдига, но понесе невероятна болка след тази хватка. Sylar го довлачва до един от ъглите, където го души с крак, преди съдията да го спре. Веднага след това Gabriel прави face wash на X! Sylar изчаква противника си да се изправи в един от ъглите и се засилва за зверски big boot, но X се отдръпва, след което веднага се оттласква от въжетата и нанася невероятно копие! Приковаване на крака. Едно..две..тр..НЕ! Sylar се изправя малко преди да бъде елиминиран. X забива няколко ритника на съперника си, след което го изправя и засилва към въжетата. Gabriel успява да мине под clothesline-а на X, но след това получава невероятен spinebuster! X е във вихъра си. Той изправя Sylar за X Killer, но бившият световен шампион успява да се измъкне с няколко лакътя, след което подготвя X за Cop Killa. X също съумява да контрира и отблъсква съперника си напред, след което обаче получава big boot право в зъбите. Sylar се завърта бързо и прилага SUPERNOVA (STF). X определено не е очаквал това. Той се пробва да достигне до въжетата, но двамата са в средата на ринга и в крайна сметка се предава. Sylar бързо се маха от ринга с самодоволна усмивка. Шоуто завършва с празнуващия Gabriel и отчаяния X, който псува в средата на ринга.

Posted Image

Kurt Angle Memorial Show IX Current Card!

NWA World Heavyweight Championship
Adam Wallace © vs. Jack Striker

1/2 final
TBD

1/2 final
TBD

FINAL
TBD

Single Match
Michael Westen vs. Markiz Sevar

Първо извинявам се много, че шоуто закъсня с 1 седмица и 1 ден ама имах изпити, лудници и така нататък. Та доста рядко се допитвам до вас за неща, за които се чудя, но тук определено не мога да реша. Какво предлагате вие - да "изпусна" тая седмица, в която нямаше шоу и просто да изтегля PPV-то с 1 седмица напред или да се напъна и да напиша шоу в средата на седмицата, след което и PPV за края, което обаче не ми се вижда много реалистично, като се знам какъв съм мързел.

Друго - @The Legend Killer, нарочно съм обърнал имената на хватките ти, тъй като ми звучат по-добре по този начин, не вярвам да е чак такъв проблем.

@Mr.Perfect, никога не си споменавал за промяна на finisher-а или поне не се сещам, но ще го получиш най-малкото, защото и на мен не ми допада Backstabber като finisher на heavyweight.

@Socki, няма нито един участник в дневника, който да не съм попитал преди записването му. Единствено Michael Shinoda (greedy), но аз съм сигурен, че той е навит. Изненадва ме, че хора, които веднага се записаха след като обявих завръщането не коментират, а уж са от старите кучета.

Трето, доволен съм от коментарите определено. Да се надяваме, че ще продължите така.

Четвърто, срутихме комунизма в Нов Български и УНСС, да се готви Софийския!  :beer:

Кур за вас, само аз!

#62 Socki

Socki

The Kingslayer

• Акционер

• PipPip
  • 157 posts
  • 0 thanks

Posted 21 March 2011 - 14:59

По-добре си напиши нормално и спокойно шоуто в неделя, а ППВ-то го остави за следващата седмица.. нищо, че ще се падне април месец, няма смисъл да го пишеш набързо под напрежение, защото ще стане по-слабо и претупано. А иначе за strij ми е ясно, че си го питал, защото все пак той се включи с коментар. Имах предвид, че преди да коментира сякаш го закопаваше и затова се чудих дали би го закопал ако се е записал лично и предположих, че може да си го взел за бройка без негово съгласие.

Иначе шоуто беше добро отново. Хареса ми промото на Pettis и съм убеден, че той ще спечели турнира за титлата. Най-малкото, защото освен него не виждам друг фейс освен може би Yo The Real, а е нужен такъв, който да враждува с Wallace и H8 клубът. След развитието в мача на Blade вече съм сигурен, че Birov ще отпадне от Adams в следващото шоу след намеса, за да се стигне до реванш между него и Max на турнира. И тъй като Adams и Stan не ги виждам като потенциални финалисти, остава Carl Johnson и по този начин е доста вероятно прогнозата ми да се сбъдне. :( Иначе поне мачът между мен и Pettis на полуфиналите ще е интересен и любопитно с кого ще враждувам аз след това.

Big X след унижението, което изпита от мен в последните два мача изглежда слаб, но това ще се промени доста скоро, защото поне от това, което прочетох в това шоу се очертава той да направи търн и да се присъедини към H8 клуба. Просто тези сегменти с него и Striker + обещанието за ГОЛЯМА изненада ми се струват прекалено очевидни. Да не говорим, че се появи само секунди след маскирания нападател, хич не е съмнително. А и за един негър какво по-добро място от стейбъл с име HATE?

Говорейки за стейбъла.. харесва ми доминацията им и това, че доста кечисти се обединяват срещу тях. Постепенно се изграждат като наистина най-голямата сила в дневника и се надявам скоро да се присъединят още хора към тях, с което да се започне една грандиозна история, която да кулминира на WrestleWar. Отборните титли е въпрос на време преди да се озоват в стейбъла.

Историята около Sevar и Westen продължава като ми е леко странно, защо мачът им не е за титлата? Може би смяташ да дадеш победата на французина този път. Малко се губи смисъла на добавянето му в мача за US титлата при положение, че вече е book-нат в друг мач на ППВ-то. С най-голям шанс да вземе титлата е Jerry Oullette, защото иначе излиза прекалено слаб със всички шансове, които шефа му дава и той опропастява. Време е да се възползва.

Posted Image

#63 Petioo09

Petioo09

Mid-carder

• Супер Потребител

• PipPipPip
  • 375 posts
  • 0 thanks

Posted 21 March 2011 - 16:36

Ще коментирам паралелно с четенето.

Не можах да коментирам миналата седмица, затова накракто ще кажа впечтленията ми от 1/8 финалите на турнира. Stan трябваше да ме победи, аз съм tag шампион, не ми трябва повече засега. Най-голямата изненада дойде в мача на Remus и Adams, явно Майк ще докаже, че с пари може да се купи всичко. Birov доминираше в мача с Shinoda и победи. Johnson победи съотборника ми доста хитро. Очертават се интересни четвърт финали, нека видим още кой продължава напред.

Yo The Real очаквано за мен победи. Приятен за четене мач. Хареса ми как накрая Yo се измъкна от финишъра и заби своя. Двамата си стиснаха ръцете, което е знак на спортсменство. А, сега видях, че Glue & Mushrooms са се разпаднали. Очаквах сега двамата да станат N1 Contender-и за нашите титли, но уви продължават singles кариерите си.

Добър и забавен сегмент с "обирджиите" и Pettis. Той ги разнищи за минутка, а след това последва още една комедийна част - интервюто с Нешо, чийто образ кърти. Думите бяха изпипани добре.

Интервюто с отборните шампиони и последвалата атака на Ledge и Kovachevich над тях също се получиха както трябва. Миналата седмица Stan ме победи в 1/8 финала ни и очаквано нападна мен, а не Стоун. Очаквам двата отбора да направим една качествена tag вражда.

И вторият осминафинал за вечерта беше интересен за четене. След като се справи с крадците, Pettis победи и Oulette, който не се възползва от това, че замести Markiz Sevar в турнира. Lionsault-а изигра доста лоша шега на Jerry, след която бившият ММА боец спечели.

Страхотно промо на Johnson - отчасти ми напомни на Скалата, а от други ми звучеше като гангстер от кварталното гето. Дали няма кой да го спре, скоро ще видим.

След появата на Sevar очаквах той и Oulette да имат мач, но се получи по-добре. Очаквам интересен battle royal за овакантената Щатска титла, като предвиждам, че те двамата ще са последните останали в ринга.

Дано Big X и Striker са заровили томахавката. Все пак този сегмент ми дойде странно.

Доста драматичен 1/8 финал - този ми хареса най-много. Първо Коко предотврати победата на Blade, а след това кръвният му враг, Биров, се намеси и го преби брутално. Ledge взе победата, но след това се появиха отборните шампиони. Епъл успя да върне единия колан в отбора си, а другият остана в H8 Клуба, интересно. Очаквам сега да станем свидетели на tag мач, като загубилите ще трябва да дадат титлата, останала в тях, на спечелилите.

Добър сегмент с Westen. Обявеният мач за турнира ще бъде запомнящ се със сигурност. Сега Майкъл сигурно ще прецака Маркиза в мача за титлата, а после ще спечели с помощ от Oulette.

Интересно беше да видим как протича денят на Remus, но той явно не пожела това и изгони операторите рано. Доста тъжно обаче :D.

Интервюто с H8 Club-а също ми допадна. Последвалият въргал опроверга очакванията ми и шампионите успяха да си върнат и другата титла. Интересен замисъл с маскирания мъж, кой ли ще се окаже той?!

И така, стигаме до последния осминафинал. Най-дългият и драматичен мач за вечерта. Sylar победи X на турнира, очаквано беше сега да стане обратното, като и се случи. Big X се измъкна от Cop Killa, но след това не успя да се възползва и му бе заключен Supernova. X нямаше къде да избяга и tap-на.

Засега 1/4 финалите се очертават доста добре. Във всеки един от тях ще има драма и не мога да определя победителите, защото всеки от участниците си има съперник в компанията, който може да го нападне.

Като цяло доволно издание на Ignition.

Posted Image

#64 Blackened

Blackened

Butterfly Collector

• Супер Потребител

• PipPipPipPipPip
  • 731 posts
  • 0 thanks

Posted 21 March 2011 - 22:40

Въй че дълги коментари пише днешната младеж. :D Ние преди 2 години си пишехме по 2 реда и това се считаше за дълъг коментар! :D

Окей, всичко се върти около турнира и няма нищо лошо. Аз все пак не вярвам да спечеля и ще го приема като пуш да стигна до полу-финалите. Очаквам победата да иде в някой фейс, защото много хийл-ава ще стане компанията. Само че май в турнира сме аз и още един фейс. Може пък да направиш хийл срещу хийл вражда, кой знае.

Мачовете бяха леки за четене, но твоята сила, всички сме наясно, е в сегментите. Точно обратното на мен - мога да ти напиша 3-часов мач, ама повече от 10-тина реда сегмент... :blush: Та кой знае за кво пак си показвам себичността. Обратно към шоуто.

В единствената сингъл вражда до момента очаквам победа на Маркиза, защото ме кефи като образ, даже в бъдеще може да го направиш абсолютно бесния хийл ала JBL.

Доволен съм, ти по принцип си си цар на седмичните. Като дойде PPV ще ти сипя малко критика. :D

P.S. PPV-тата са ни в един ден, плс закъсней. :D

I AM CM PUNK, I AM THE VOICE OF THE VOICELESS, AND YOU WILL APOLOGIZE, AND YOU WILL LIKE IT!!

Posted Image

Well I stand up next to a mountain...

#65 BoRn_2B_GoD

BoRn_2B_GoD

Title Contender

• Супер Потребител

• PipPipPipPipPipPip
  • 873 posts
  • 0 thanks

Posted 22 March 2011 - 00:23

И според мен трябва да си напишеш шоуто спокойно, пък нека ППВ-то се забави. Харесвам хубаво развитите истории, а и за предното ППВ знаеш, че бях на мнение, че още едно шоу нямаше да е излишно. Тук съм на мнение, че трябва спокойно да си напишеш шоуто, да доразвиеш всичко, пък тогава ППВ-то. Ако си даваш зор ще претупаш и двете.

Иначе да си кажа мнението по някои въпроси: отново изненада в турнира и отново от страна на член на Н8 клуба. Това води до няколко неща. Първо, почти сигурен съм вече, че Майкъл Адамс ще ме бие и ще имаме още един мач с Максимилиян. Лично аз стискам палци да е последния, защото искам някаква по-разчупена вражда, по-различна от обичайното Биров и противника му се бият къде сварят и кървят като прасета. Второ, и по-важно от цялостна гледна точка: според мен и двамата представители на Н8 ще отпаднат в следващия кръг. И двамата се изправят срещу хора с големи шансове за спечелване на турнира (като мой фаворит не е Фаворитът, а Петис), а и след толкова много внимание на враждата им с отборните шампиони няма как да не очаквам мач за титлите. Това между другото е добре: от очертаващите се няколко мача за ППВ-то като че ли този за отборната титла получава най-много внимание, което само може да ме радва.

При Страйкър-Уолъс нещата също са прилични, но някак... не ме грабва като основна вражда. Трябва ми време да свикна с Уолъс като шампион. Също ми е странна ситуацията около Севар/Аулет. Ще участват в мач за US титлата, а същевременно първия има мач с Уестън на ППВ-то (не за титлата), а на втория Грант ще му даде мач за титлата стига да реши. Трудно ми е да обясня, но може би недоволството ми е в това, че акцентът бързо се мести от една титла на друга.

Ранди "The Viper" Ортън

#66 Remus

Remus

Worships Lucifer

• Супер Потребител

• PipPipPipPipPipPip
  • 786 posts
  • 0 thanks

Posted 22 March 2011 - 01:43

Добре се заформя турнира. На мнението на Birov съм, че членовете на H8 ще отпаднат, дори мисля, че това трябва да стане, иначе си проси за вътрешни спорове, а 'клубът' е все още млад и тепърва се изгражда, за да има такива. За самият победител, всъщност съм на мнение, че Birov трябва да достигне финала и едва тогава Max Blade да го нападне – отмъщението ще е много по-сладко, а мачът между тях ще се отложи с месец и ще има време за още развитие, без да се повтаря два месеца подред.

Striker/Wallace наистина трябва да получава повече време. Предния път Striker имаше по-силна изява, сега се появява едва веднъж и враждата им като че ли е засегната просто между другото.

Относно US титлата – според мен е рано да я включваш в играта. Вече си има TV титла за мидкардърите, на отборните шампиони тепърва им предстои по-сериозно предизвикателство, а световната титла ще бъде защитавана за първи път. Изгради тези титли, после вкарай в игра други титли. Дори не зная защо са ти цели четири – светона, отборна, мидкард и толкова е предостатъчно.

Posted Image

#67 strij

strij

Upper-mid-carder

• Потребител

• PipPipPipPip
  • 462 posts
  • 0 thanks

Posted 22 March 2011 - 03:01

Виждаме как Big X & Jack Striker разговарят, което е прието доста странно от публиката. X окуражава Striker. “Споко, брато. Спечелил си я. Нема какво да се притесняваш. Преди неколко години си ебахме майката взаимно, но мисля, че е време да заровим тумахавката. Тия Хейт ми лазят по нервите. Имаш личната ми подкрепа у мача срещу Уолъс, спокойно. Нема да позволя на другите две копеленца да ти попречат.” Striker се усмихва, двамата с X се прегръщат все едно досега нищо не е било, след което си тръгва, а X се обръща към камерата.

След секунди на помощ се притичва Big X, но всичко вече е свършило и маскираният го няма! X помага на Striker да се изправи...
Aaa кво викаш? :D Btw хубаво щеше да е и първообраза на негъра (който НЕ е негър!) да мислеше така. :)

Тия сегменти между Striker и X наистина изглеждаха бая странни, особено ГОЛЯМАТА изненада и това с маскирания човек, дето го отбеляза Socki. Напоследък X бива доста закопаван и евентуално присъединяване към H8 би му се отразило добре, но от друга страна дано няма отново вражда между Striker и X, достатъчно моя човек унижава негъра вече. И наистина засега леко постно се развива враждата за Световната титла, засега само с един staredown и един кратък бой backstage, но има време да се развие още, така че не е голям проблем, а и в момента като гледам акцента е върху турнира.

За самия турнир и аз съм на мнение, че другата седмица пък Birov ще отпадне заради Blade и ще имат още една касапница по между си на PPV-то, което би трябвало вече Birov да спечели, иначе не виждам смисъла за продължаването на тази вражда. За победител в турнира не смея да давам прогнози, ще видим.

Относно US титлата - честно, в началото малко се обърках - уж маркиза не я искаше, после като му казаха че ще участва в батъл роял за нея излезе доволен, както и Джери, докато зацепя, че тая титла на Westen беше TV титлата. И аз мисля че засега не са нужни 2 мидкард титли, освен ако нямаш някакви специални планове, но ти решаваш. Аз викам след време да направиш някакво обединение на TV и US титлите (макар че в такъв случай няма смисъл въвеждането на 2-ата), като и дадеш някакво ново име на обединената титла или просто шитнеш TV-то.

Иначе и аз съм на мнението, че по-добре да отложиш шоуто с една седмица, отколкото да отбиеш номера с 2 шоута колкото да има.

#68 maxxxed

maxxxed

Low-carder

• Потребител

• PipPip
  • 127 posts
  • 0 thanks

Posted 23 March 2011 - 15:24

По-добре закъсней, но изпипай нещата. Засега съм много доволен от изграждането на турнира, не ме разочаровай, плс.

Доволен и качествен първи мач за Йо, но не ми стана ясно защо раздели отбора на гъбите? Дивизията не е толкова дълбока, че да има нужда от това. Дано някой нов отбор дебютира в най-скоро време.

Силен Петис, определено е фаворит да спечели турнира.

Прекрасно изграждане на враждата за титлите по двойки, обичам, когато на дадена вражда се обръща внимание през цялото шоу, не само в отделен сегмент. В този ред на мисли - направи същото и с враждата за световната титла, която засега е сериозно засенчена от турнира.

Х явно ще се присъедини към Клуба. Аз се надявам и на фейс търн на Sylar в процеса, трябват силни добряци, а към момента трудно ще пробие нагоре като heel.

Аз и Биров в клетка, буук ит.

Споделям мнението, че Щатската титла е ненужна. Обърни повече внимание на телевизионната, за да бъде максимално значима и stepping stone към световната.

Полуфиналите са Биров/Джонсън и Сайлър/Петис, на финала - Джонсън и Петис, след като Макс е прецакал Биров, а Х - Сайлър.
1-time Universal Prediction Champion / 1-time WWE Prediction Champion / 2-time Prediction Tag Team Champion / 2-time WG World Tag Team Champion

#69 BiZkiT

BiZkiT

Знаеш как е...

• Pussy World Order

• 1,569 posts
  • 0 thanks

Posted 24 March 2011 - 21:50

Posted Image

~ Global Championship Wrestling подписа с две нови суперзвезди. От компанията заявиха, че се надяват и на още нови кечисти, които да позасилят ростера. Новите са:

Posted Image
Josh Winfield

- Англичанин, от Манчестър. Гордее се, че е великобританец и смята Англия за най-великата страна на света. Мрази всекакви други, които не са англичани. Бил се е неколко пъти у MMA боеве.

Posted Image
Masahiro Uchidа

- Японец, от Сендай. Оцелял след земетресението и цунамите, веднагически заминава за Щатите и подписва с GCW. Мрази страната си заради по негови думи "немощта да се справи адекватно със ситуацията". Яко stiff копеле.

~ Dan Guinness е доста близко до завръщане на ринга. Очаква се това да се случи на първия Ignition след Мемориалното шоу посветено на Кърт Енгъл.

~ Мемориалното шоу е преместено за 3 Април, 2011.

~ Първия wellness тест на компанията ще се проведе през средата на идния месец. Специалисти твърдят, че "доста глави ще паднат" след теста.

Posted Image

~ Съдията, Патрик Гарет, обвинен в корупция заради намесите си в мачовете на Michael Adams даде интервю пред 411mania, като казва, че тези случки са случайни, а той е невинен.

~ Global Championship Wrestling подписаха договор с "Nay Velikiq Podkast Na Sveta" за взаимна реклама. Най-вероятно кечисти от компанията ще дават и интервюта в подкаста.

Аре, записвайте се още да правим мелето! ;d  :beer:

Кур за вас, само аз!

#70 strij

strij

Upper-mid-carder

• Потребител

• PipPipPipPip
  • 462 posts
  • 0 thanks

Posted 24 March 2011 - 23:32

~ Първия wellness тест на компанията ще се проведе през средата на идния месец. Специалисти твърдят, че "доста глави ще паднат" след теста.

Хех, и това ако не е "Пишете коментари или че ви ебем у гъзо" :D Така и трябва (го пиша аз след чутовните ми 2 коментара) :)

#71 Mr.3:16!

Mr.3:16!

Low-carder

• Pussy World Order

• PipPip
  • 207 posts
  • 0 thanks

Posted 26 March 2011 - 14:13

Не съм коментирал две шоута, гг ще го направя много набързо, че да спреш да ме псуваш.

- Шоуто след ПеПеВе-то беше най-стабилното от "възраждането" на дневника ти, но така е винаги след ппв. Яка вражда между мен и Westen, смисъл яко го мачкам. :( Единственото което лееко не ми се понрави е гавренето ми с TV титлата, ама заеби, нали не я нося аз. И нда, предпочитам да ме извадиш от турнира и да феюдвам с Dani, отколкото да загубя с някаква намеса.

- Michael Adams радва супер много с тоя образ, отстрани вече и един от големите. Лошо обаче, че май потребителя не коментира. Около Ремус пък няма никакво развитие и това е единствената ми забележка, защото той е доста колоритен образ и още от началото горе-долу само се мотае.

- Як Макс Блейд, определено сега има по-голяма роля, отколкото като бодигардчето на шефа :/

- Може би щях да приема Striker като по-сериозен опонент ако преди това не беше го включил в мача за TV титлата на турнира. Нищо де, успя да го издигнеш в това шоу. Двамата с Wallace имаха някаква почва за вражда и нямам против, първата жертва на шампиона да е той, въпреки че МЕ е доста предвидим.

Единственото което липсваше е някаква поява на Pettis, но ще се преживее.

Палци горе за това шоу, някак разтоварващо е да чета твои шоута, след като съм хвърлил око на някои други дневници, които направо ме facepalm-ват. (нищо лично, просто бизнес ;])

На следващото шоу се случиха повече неща и отново беше доста стабилно.

- Много силен сегмент с Pettis, за сега го градиш по интересен начин и образа му е определено е от онези, които следя с интерес. И аз се присъединявам към мнението, че именно той ще спечели турнира.

- И на мен ми идва странно това, че ще се бия в Battle Royal за щатската титла, че чак и оставам сравнително доволен от това. Защо да съм доволен от това, че ще ми се даде шанс за мидкард титла, след като на миналото шоу преспокойно можех да взема TV титлата, която е на същото ниво? Нещо не хващам смисъла тука. След добавянето на мач между мен и Dani за ппв-то, до голяма степен стана ясно че титлата няма да отиде в мен. Тя и не ми е толкова нужна на този етап всъщност, въпреки че Sevar vs. Guiness за United States титлата не звучи никак зле. Как да е, аре чекаме завръщането на Dan!

- Блейд вс. Биров е гг вражда и нямам против да продължи още.

- Леееко разочарован ще съм ако нападателя е Xzibit. Не за друго, просто двамата вече имаха вражда (доста дълга при това), преди това бяха отбор и .. някак не ми се чете същото пак. Няма да недоволствам още от сега обаче, защото знам, че често обичаш да променяш плановете си в последните моменти, пък и някак прекалено прозрачно ми стои ако е той. Ще видим де, ама стискам палци да не е негрото, който и без това не следи и няма смисъл да го пушваш.

- Wallace някак остава в сянка, дано това не продължи и за напред и да им дадеш повече със Страйкър. Разбирам, че турнира за определяне на претендент за титлата е важен, но не трябва да става по-важен и да измества акцента от мача за Световната титла.

Аре гг, малко като отбиване на номера се получи, ама няма как. Голям мързел, прихванах го от Соки.

Posted Image

#72 Mr.Perfect

Mr.Perfect

Upper-mid-carder

• Потребител

• PipPipPipPip
  • 566 posts
  • 0 thanks

Posted 26 March 2011 - 16:32

Кратко промо на Carl Johnson качено от него във ФейсБук.

Това е видео материал сниман от някой от фероятните приятели на Джонсън в личния живот.
С изглед към триетажната му къща в Хюстън ,Карл Джонсън се появява от мазето на лятната му кухня държейки в ръка един буркан компот от сини сливи. Насочвайки се към камерата от неудобство че ще го вземат за пълен селянин ,оставя компота някъде извън обсега на камерата и започва да говори.

Carl Johnson: Здравейте джабронита. Това което току що видяхте в ръцете ми съвсем не беше това което си мислите. Но както и да е. Имам няколко думи за някои хора които предстои да срещна в много близко бъдеще.
Първият джаброни който ми предстои да победя се оказа някакъв сръбски купанарин. Как му беше името....?? Коко Динев...?? Не ,Коко Ковач..?? Не ,Stan Kovachevic..?? Да!
Stan Kovachevic ,за кой по дяволите се мислиш ти? Всъщност кой подяволите си ти? Обикаляш зад кулисите с някакви анцузи втора употреба "АДИБАС" и мислиш че впечатляваш някого по този начин? Ти ще си просто една лесна плячка за мене която ще бъде заравена още преди да бъде запомнена. И след като елеминирам тебе ще съм една крачка по-близко до твоето малко шефче ,който е втория  джаброни когото ще срещна много скоро.
Adam Wallace ,наистина ли мислиш че си голяма работа? Наистина ли мислиш че ти и твоята малка банда доминирате нещо? И какво сега ,като си спечелил една титла се мислиш за най-лошия тип? Не ,аз съм най-лошия тип. И ти ще бъдеш лесна плячка за мене.
И на последно място ,но не и в списъка. Remus Willmore ,"Фаворитът" не е забравил и за тебе. Ти си просто един миризлив тип на който бойлера му у банята не работи вече от една година. И знаеш ли какво? Дългата ти мазна коса мирише отвратително. Изкъпи се и чак тогава ела и да се срещнем лице в лице ,жалкар такъв.
Вие тримата сладководни задници-джабронита ще бъдете добавени към списъка на всичките закопани лайненца от моя страна и всичките мои милиарди......и милиарди фенове по целия свят ще станат свидетели на това.
Team Take It :
  "Dicks to Pussies"

#73 BiZkiT

BiZkiT

Знаеш как е...

• Pussy World Order

• 1,569 posts
  • 0 thanks

Posted 30 March 2011 - 11:54

Posted Image

IGNITION

One Step Closer

- След обичайното начално клипче на Ignition се пренасяме в RBC център в Raleigh, North Carolina, където повече от 15 000 фена нямат търпение за започването на последното шоу преди мемориалното шоу в памет на Кърт Енгъл. На екрана за пореден път е показана и схмета на турнира. Както знаете днес ще станат ясни всички полуфиналисти, както и ще се разбере кой ще спечели Щатската титла в главния мач!

Posted Image

--------------------------------------------------------------------------------------------
Stan “Koko” Kovachevich vs. Carl “The Favorite” Johnson
1/4 final
--------------------------------------------------------------------------------------------

- Пръв на ринга излиза Koko заедно с пет жени и цигански оркестър, който му свири. Kovachevich хвърля салфетки и се радва заради победата на Сърбия над Северна Ирландия с 2-1! Циркът е развален от песента на Carl Johnson Cocky на Kid Rock. Johnson изглежда средеточен само и единствено в това да спечели мача си, а в последствие и шанса да си върне световната титла. Гонга е ударен и Johnson веднага напада и хваща съперника си в захват на ръката. Stan не след дълго успява да се измъкне, но пък е уловен този път в headlock. Сърбинът отново съумява да излезне бързо от хватката, но и този бързо е повален от Carl, който го тръшва със суплекс. Веднага след това Carl отново прави headlock на опонента си. Stan успява да се изправи на коляно, след което забива два пъти лакътя в корема на противника си, оттласква се от въжетата и поваля опонента си с мощен саблен удар. Следват поредица от ритници в корема на бившият световен шампион, след което Koko го изправя и забива release side slam. Опит за туш, но Carl се повдига още на две. Сърбинът запраща с бич противника си в един от ъглите, след което се засилва за удар с колена, но в последния момент Carl се отдръпва, след което веднага се възползва от ситуацията и забива backbreaker! Johnson изправя Stan, засилва го към въжетата и го посреща с fireman’s carry gutbuster! Carl пробва туш, но Kovachevich повдига рамото си на две. Carl се качва бързо на третото въже и причаква съперника му да се обърне, след което му нанася dropkick! Johnson си носи гнева на публиката, като прави знак, че титлата скоро ще е около неговия кръст. Бившият световен шампион изправя съперника си и го засилва с бич към един от ъглите, но Stan блокира и обръща бича, след което забива мощен саблен удар на намиращия се в ъгъла Carl. Stan веднага се оттласква от въжетата и нанася Reverse STO, последвано от Kuji Clutch! Какво иноваторство от страна на сърбинът. Carl почти не се предава, но е близко до въжетата и съумява да протегне ръката си. Stan нанася поредица от удари на съперника си, след което се качва на третото въже и изчаква съперника си да се обърне. Kovachevich се мята с diving crossbody, но Carl успява да го улови във въздуха и да го обърне за мощен powerslam! Приковаване на крака – едно..две..т..повдигане! Carl се изправя първи и нанася няколко uppercut-а на опонента си, след което го рита в корема и това е CRADDLE PILEDRIVER! Приковаване на крака. Едно..две..три! Победа за Carl Johnson, който продължава пътя си към връщане на световната титла в негови ръце и ето, че вече единият член на H8 отпадна!

- Виждаме клип за Dan Guinness, който вече е почти възстановен от контузията си и се очаква съвсем скоро да се завърне на ринга. Клипчето показва как Dan упорито тренира във фитнеса и чака своето завръщане.

- Камерата се пренася при Melissa Lang, която има събеседник до себе си. Това е Michael Adams.

Lang
- Как оценяваш класирането си до този етап, като се има предвид, че отстрани двукратен световен шампион в лицето на Remus Willmore?

Michael Adams
- Оценявам го като задоволително. Все пак аз мога много повече. Това, че победих този психар не трябва да учудва никого. Чудя се докога всички ще лежат на старите си разбирания. Хей... Ремус беше човекът преди две години, ДВЕ ГОДИНИ! Сега аз се възкачвам бавно към това място. Днес ще се постарая да пратя и Аркадий Биров при Ремус.

Lang
- Много кечисти изразиха своето негодувание относно реферът, който е един и същ в твойте двубои и всъщност, че ти постигаш победите си само и единствено заради него?

Adams
- Нека си негодуват. Истината е, че в днешно време силата върви ръка за ръка с парите. Знаеш как е – този, който плаща поръчва музиката. Разбира се моите колеги кечисти просто се пръскат от яд, че успях да засенча дори и най-големите в тази компания с моите победи. Реферът е чиста случайност. И като за финал – пази се, Биров!

----------------------------------------------------------------------------------------------------
The Ledge vs. Anthony “Showtime” Pettis
1/4 final
----------------------------------------------------------------------------------------------------

- Пренасяме се обратно на ринга, където е време за втория мач от четвъртфиналите на турнира в памет на Кърт Енгъл. Пръв на ринга излиза още един представител на H8 клуба – Ledge. След него се появява и бившата MMA звезда Anthony Pettis, който получава стабилен поп. Съдията дава начало на мача и двамата влизат в битка за мястото в полуфиналите на турнира! Ledge бързо вкарва ритник в корема на противника си, след което го поваля и улавя в chinlock! Все пак Pettis като бивш непобеден MMA боец бързо излиза от захвата, след което се отталсква от въжетата, но е посрещнат от бърз scoop powerslam, след което покриване за туш. Едно..д и повдигане на Pettis. Ledge изправя съперника си и го засилва с бич към въжетата, след което забива бърз clothesline и Anthony е повален. Ledge започва да забива knee drops на противника си, след което отново прави опит да го тушира. Pettis е изправен и запратен към въжетата, но този път съумява да залегне под сабления удар на Ledge и контрира с neckbreaker! Pettis бързо навлиза в ритъм като нанася серия от удари, след което запраща противника си в един от ъглите. Pettis се засилва за big boot, но Ledge се отдръпва след което забива брутален inverted headlock backbreaker! Приковаване на крака. Едно..две..т НЕ! Повдигане на Pettis! Ledge дебне съперника си за Total Elimination, но Tony успява да контрира като избутва съперника си напред, Ledge се оттласква от въжетата и получава невероятен dropkick право в гърдите! Pettis бързо се засилва към изпарвящия се опонент и му забива stiff clothesline, след което го натиква в ъгъла и размазва с още ритници! Anthony вдига съперника си на третото въже, но Ledge успешно се съпротивлява и успява да нанесе няколко headbutt-а на Tony. Ledge скача за diving crossbody, но вместо това получава ЗВЕРСКИ SUPERKICK! Ledge се обляга в ъгъла, Pettis се засилва и брутално коляно право в брадичката, след което “Showtime” завършва с булдог! Приковаване на крака. Едно..две..три! Публиката избухва! Pettis е на полуфинал!

*~Commercials~*

- Пренасяме се backstage, където Gabriel Sylar седи до Нешо Нешев.

Нешо
- Владееш ги хватките, Sylar! X Pac ли е твоя учител и боК?

Sylar
- МЛЪКВАЙ ПРОФАН! Първо да попитам какво каза “The Star” преди две седмици, когато разбра, че ще се изправи срещу жалкото негро Big X? Че ще го смачкам и унижа за пореден път! А какво направих миналата седмица, когато се изправих срещу него – ТОЧНО ТОВА! “The Star” не говори лайна! “The Star” дори няма да протестира, въпреки че е принуден да се бие три поредни седмици във важни мачове за разлика от някои други педалчета, но какво от това аз съм много повече от всички вас взети заедно дори. Предстои ми мач с некакво аматьорче, което става само да ми вее с палмови листа. Както и да е, титлата ми принадлежи. Що се отнася до следващия ми опонент Pettis – ходи да ти блъскат главата у ММА, за тук не ставаш! Между другото трябва да ми плащат много повече, че да говоря с такъв идиот като теб Нешо. Къде отиде онова пиче Мелиса? Все едно… Yo The Fake, идем да те бием!

- Изведнъж се включва друга камера в паркинга на залата, където пристига лъскава лимузина. В следващия момент до лимузината притичват The Ledge & Koko, а вратата се отваря още преди колата да е спряла напълно. От вътре излиза световният шампион Adam Wallace, който е бесен. “КАКВО ПРАВИТЕ, БЕ!? Един път да не съм тук и ще оплескате всичко? Как така ще отпаднете и двамата!? Осъзнавате ли какво означава това?!!?” Ledge & Koko се споглеждат, като сърбинат подхваща... “Абе ти да не се помисли за некво босче, а? Паднали сме – голем праз, отиваме при Грант да говорим с него, а ти бъди спокоен – титлата ще я опазиш.” Wallace изсумтява, въздиша дълбоко и пита “Другия план как е? Вървят ли нещата” Ledge отговаря докато вече с Koko тръгват към изхода “Да, спокойно. Всичко е точно. Страйкър ше го лапа!”

---------------------------------------------------------------------------------------
Yo The Real vs. Gabriel “The Star” Sylar
1/4 final
---------------------------------------------------------------------------------------

- Мача започва много динамично, като още в началото двамата си разменят по няколко submission хватки, които са неуспешни и лесно разбити от съперниците. Sylar взима надмощие след eye poke и сритва на няколко пъти опонента си, след което го вдига за Vertical Suplex, но Yo показва невероятна атлетичност и успява да контрира и да се приземи на крака, след което да изненада и Sylar с прекрасен neckbreaker! Yo получава овациите на публиката, след което се оттласка от въжетата и забива Sick leg lariat, който праща Sylar обратно на земята! Публиката искрено се забавлява като гледа как “The Star” е смачкван от новака! The Real запраща съперника си в един от ъглите, където нанася незабавна преса, след което се обръща с гръб и това е BACKFLIP KICK! Yo прави опит за туш..едно..две..и повдигане на Sylar, който прави физиономия сякаш за пръв път участва в wrestling мач. Yo изправя противника си, след което му прилага double knee facebuster и се качва с бърз скок на въжетата! Младокът скача и това е FROG SPLASH! Sylar успява да вдигне коленете си и Yo се нанизва право на тях. Sylar, освирепял се отблъсква от въжетата и забива брутален саблен удар, от който Yo прави кълбо във въздуха преди да се приземи по лице! Gabriel вдига противника си и след серия от чукове в гърба му, го засилва към въжетата и посреща с belly to belly суплекс! “The Star” праща Yo в един от ъглите, след което се засилва и нанася унищожителен big boot право в главата на Yo, който се свлича надолу. Sylar под бурните освирквания забива и face wash, след което издърпва съперника си в центъра на ринга и подигравателно слага крак върху него в опит да го тушира. Едно..две..и повдигане на Yo, който хваща крака на съперника си и се опитва да го извърти в ankle lock, но Sylar го изритва, Yo прави кълбо, след което се засилва за enzuigiri, но крака му е хванат от Gabriel и повален с double leg slam! Sylar забива няколко удара на съперника си, след което го улавя в headlock! След кратко време Yo успява да се изправи на крака и да забие няколко пъти лакътя си в корема на Gabriel, след което да се измъкне от захвата и да се оттласне от въжетата за да забие tornado DDT! The Real се изправя и бързо се засилва за да довърши съперника си с Executioner, но в последния момент Sylar се навежда, след което си наглася опонента и забива COP KILLAH! Едно...две..три! “The Star” продължава напред, след като изпълни обещанието си! Sylar напуска ринга с вдигната ръка под бурните освирквания, след което Yo получава аплодисменти!

- Пренасяме се backstage, в съблекалните, където Jack Striker е заедно с Big X. “Брато, немам никаква представа кой те е нападнал, но ти обещавам да му ебеме майката като разберем кой е!”... Стайкър поглежда криво Х с леко съмнение “А ти как толкова бързо дойде ония ден, бе?” “Офф, ако не ми верваш ми кажи, че не ти трябва помощта ми и готово, няма да ти досаждам!” казва сърдито X. “Добре, добре... айде казвай за какво си дошъл.” “Чуй ся, издействах си офицЕАлно разрешение от господин Донован Грант да бъдем у твоя корнер на мача другата седмица” – X прави щастлива физиономия и прегръща Striker, който обаче не е чак толкова радостен.

- Камерата се сменя с тази, която е в офиса на Donovan Grant, където докато разцъкват сварка Jerry Oullette се преоблича и прави джогинг за предстоящия си мач.

Oullette
- ХРИСТО СТОИЧКОВ! Имам три ОСМИЦИ!

Grant
- Хвани се за палците, аз па имам треасе и едно! Още едно раздаване?

- В тоя момент в офиса влизат Ledge & Koko.

Koko
- Оооо, сварка! Влизам и аз и веднага слагам тъмен лев за два!

Ledge
- Чакай, дошли сме за работа, бе! Слушай шефе...

Grant
- А, хейтърчетата! Тъкмо вие ме требвахте. Гледам имате си вземане даване с отборните шампиони, самите те дойдоха преди дни да искат мач с вас за да накажат, пък и ми требват мачове за турнира – спечелихте от тотото. На Мемориалното шоу че се биете с Епъл и Стоун за титлите.

Koko
- Eeeeeeeeeee, евалата, босче! Ние тъкмо бехме дошли да ти се молиме за това, направо че те целунем! Аре дай да удариме една сварка.

Grant
- Нема, нема... Айде бегайте бърже, че имам важна работа сега.

- На излизане Koko & Ledge си лепват едно high five и весело напускат офиса, докато Oullette остава вътре с шефа.

Oullette
- Никога нема да достигнат класата на ФОНДАЦИЯТА! Какво беше едно време, какво стана сега....

Arkadiy Birov vs. Michael Adams
1/4 final

- Преди мача на коментаторската маса сяда Carl Johnson, който иска да види кой ще е неговият противник на полуфиналите. Съдията е обичайният – Патрик Гарет! Пръв на ринга излиза Адамс, който кима на рефера и двамата понечват да си кажат нещо, но избухва музиката на Birov, който ходи спокойно към ринга. Когато се качва на него,  руснакът променя изражението си веднага и връхлита мигновено върху Adams! Micheal успява да се наведе, след което да забие няколко удара право в главата на Биров, след което му прави бич, но руснакът контрира и го праща в един от ъглите, след което му забива мощна преса. Arkadiy започва да нанася от своите смъртоностни лакти в главата на съперника си, но е избутан от съдията, който му казва, че това е забранено. Birov праща много поздрави на леля му на руски, след което се обръща за да продължи боя си, но Adams му забива мощен саблен удар, с който даже го поваля!  Бостънския мафиот нанася няколко elbow drop-а, след което улавя съперника си в chinlock! Birov успява да се измъкне бързо, като тръшва опонента си през гръб, след което се оттласква от въжетата и забива ботуша си право в лицето на Adams. Опит за туш, неуспешен. Birov запраща Mike към въжетата, след което го вдига високо над главата си, показвайки сила, но Adams успява да забие коляно точно преди да бъде тръшнат и да се приземи на крак, след което забива swinging neckbreaker! Адамс прави опит за туш, съдията брои изключително бързо, но това пак не стига. Биров успява да се повдигне на две. Adams изпраща съперника си в един от ъглите и блъска главата му няколко пъти в сглобката, след което нанася и поредица от чукове в гърба. Michael вдига съперника си на третото въже, нанася му още удари и започва да се катери след него. На върха двамата си разменят удари, като Birov забива три headbutt-а на опонента си, от което потича кръв по челото му, но Adams не се пуска. В този момент Michael успява да грабне тялото на съперника си и го хвърля за BELLY TO BELLY SUPERPLEX! Публиката започва да крещи, а съдията се държи за главата! Двамата започват да се изправят лека полека, като Adams го прави по-бързо и се засилва с big boot в главата на Биров, но руснакът се навежда, след което тръшва опопента си с powerslam! Двамата отново лежат в средата на ринга и точно тогава започва музиката на Max Blade. Birov се изправя като попарен и започва да се оглежда, но Макс го няма. Adams вижда перфектна ситуация, с която да открадне мача и хваща противника си в flash pin, а съдията отброява бързо. Едно.две.тр..НЕ! Birov се повдига в последния момент, а Adams поглежда сърдито рефера Гарет! Michael вдига противника си и го подготвя за финална хватка, но Birov успешно забива няколко лакътя на съперника си, след което го праща в несвяст с брутален high knee в главата! Рефера хваща Биров, пречейки му да довърши Adams, но руснакът е избеснял. Следва шут в корема и POWERBOMB за съдията, след което Michael Adams става жертва на най-унищожителния violence party. След около 10 лакътя в главата Adams е вече като труп, застанал на колене. Birov се оттласква от въжетата и забива SICK KNEE, като почти не обезглавява съперника си. По рампата се затичва втори съдия и преброява до три. Arkadiy Birov продължава напред! В този момент Carl Johnson нахлува на ринга, рита в корема Birov и му забива CRADDLE PILEDRIVER! Johnson е зялат от освиркавния докато позира над труповете на Биров, Адамс и съдията.

- Пренасяме се backstage, където операторът тича с камерата из коридорите на залата. Извенднъж на пътя му застават Adam Wallace & Jack Striker, които са се вкопчили един в други и се търкалят на пода. Двамата си разменят тупаници, но в този момент идват другите двама от H8, които помагат на Wallace да се изправи, след което дружно започват да ритат Страйкър в корема. За радост на претендентът Pete Apple & Eddie Stone виждат случайно това и му се втурват на помощ. В коридорите стана бъркотия. Koko изяжда удар с тръба, Eddie Stone пък е забит в пепси машина, след което с тялото му Ledge изкъртва една стена. Wallace пък успява за пореден път да се измъкне и стои над Striker, като е стъпил на лицето му и го псува. Jack успява да извърти съперника си, след което му забива DDT на пода. В този момент Striker е нападнат отново от маскираният и получава стол в гърба, след което и няколко шута в корема... картината прекъсва, когато шоуто излиза в реклами.

*~Commercials~*

- Виждаме промо за Masahiro Uchida. Японецът е показан на тренировачното си място. Там той се бие с някакъв младеж и му ебава майката на ръката. След като е спрян от другите в залата, Uchida се изправя и плюе върху съперника си, след което се приближава към камерата. “Аз съм Масахиро Учида и най-мразим лигльовци. Махнах се от Япония, защото там хората са като роботи, а както знаем роботите немат интелект и са лесно победими, когато са сами. Дойдох тук за да намеря истинско предизвикателство, да намеря достойни противници, но... (Учида поглежда към още стенещия от болка младеж) у Щатите сте най-големите путки. Целта ми у Global Championship Wrestling – да смачкам всичко и всеки. Не ме интересуват пари, жени, коли и каквото и да е било друго. Аз съм Масахиро Учида и нямате шанс срещу мен!”

- Време е за главният мач тази вечер, който ще бъде Battle Royal за US Championship!

Posted Image

------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Battle Royal
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

- Всички участници са на ринга. Това са – Remus Willmore, Michael Shinoda, Markiz Sevar, Max Blade, Jerry Oullette, Slash и дебютантът Josh Winfield! Гонгът е ударен и на тепиха всеки започва да налага някого. Slash & Shinoda се съюзяват срещу Markiz Sevar като го забутват в един от ъглите и му забиват шутове. Oullette пък изненадващо е повалил Max Blade и му е приложил chinlock, докато Remus и новакът Winfield си разменят удари. Josh засилва съперника си, след което го просва с body drop. Англичанинът нанася и няколко европейски uppercut-а, след което с мощен саблен удар изхвърля Remus Willmore от ринга. Коментаторите, публиката и самият Winfield не могат да повярват. Брадясалият Remus само поклаща глава и махва с ръка, след което се прибира отчаяно към съблекалните. Какво се случва с този човек? Докато се случва всичко това Markiz Sevar успява да отблъсне Slash & Shinoda като не след дълго успява да нанесе прекрасно enzuigiri на Shinoda, след което да го изхвърли над третото въже. Max Blade доминира над Oullette и след един Powerslam, Blade вдига съперника си над главата за да го изхвърли, но в този момент Slash връхлита върху него с dropkick. Бившият ТВ шампион се засилва и забива spinning wheel kick на Blade. Markiz Sevar се нахвърля върху новакът Winfield и пробва да му забие german suplex, но дебютантът контрира с лакти, след което успява да застане зад Sevar и той да му приложи суплекс! Oullette & Slash обединяват усилията си за да изхвърлят Max Blade над третото въже. Двамата почти успяват, но Blade ги отблъсква, но тогава Markiz-а успява да забие low blow на Winfield и след серия от удари върху Blade, Oullette успява да забие Codebreaker, Sevar – Downward Spiral, а Slash допринася с мощен ole kick! Въпреки че пак успява донякъде да се съпротивлява Blade е изхвърлен задружно от тримата. Max е бесен, но съдиите го спират да се върне обратно на ринга. Веднага щом е изхвърлен Blade, Oullette се обръща хваща Slash за главата и го хвърля над третото въже, след което на ринга остават само трима. Jerry Oullette, Markiz Sevar & Josh Winfield. Oullette & Sevar се споглеждат, след което нападат заедно англичанина, който обаче успява да им се измъкне, след което да се оттласне от въжетата и да забие двоен саблен удар! Winfield вдига Sevar за финишъра си Made In Britain, но е ритнат в корема от Oullette, който веднага му забива DDT, след което двамата със Sevar успяват да изхвърлят новакът Winfield, който впечатли с първото си участие. Markiz-а пробва да изхвърли канадецът, който обаче се завърта, след което му казва на френки “Ей, копеле, е ся ти ебах майката” Двамата влизат в схватка, но Oullete надделява, след ритник в корема и inverted neckbreaker! Jerry вдига съперника си в опит да го изхвърли, но Sevar пада зад него, след което на свой ред пробва да го изхвърли, отново неуспешно. Markiz-а забива два лакътя в лицето на съперника си и нанася DOWNWARD SPIRAL! Веднага след това Sevar вдига Oullette и го хвърля над въжетата, но Jerry се улавя в последния миг, след което застава на ръба на ринга. Sevar обаче не му прощава и с Dropkick го изблъсква извън ринга, като по този начин печели Щатската титла! Sevar пада на колене на ринга очаквайки своята титла, но вместо това получава брутален ритник в гърба от TV шампиона Michael Westen! Веднага след това Westen му забива brainbuster, а като за капак на кефещата се публика Michael забива и 450 splash, след което позира с двете титли!

Posted Image

Kurt Angle Memorial Show IX Current Card!

NWA World Heavyweight Championship
Adam Wallace © vs. Jack Striker

1/2 final
Akradiy Birov vs. Carl Johnson

1/2 final
Gabriel Sylar vs. Anthony Pettis

FINAL
TBD

Single Match
Michael Westen vs. Markiz Sevar

Tag Team Championship
Pete Apple & Eddie Stone © vs. Hate Club

Както винаги закъснявам, но нема значение. Сега неколко пояснения - ако сте следили достатъчно внимателно знаете, че US титлата е бая по-престижна от TV титлата, така че двете не се препокриват, не знам защо сте останали с такова впечатление. @Mr.Perfect - смених finisher-а, надявам се да ти харесва този път. @Всички дето не коментират - да ви го турим у устата и скоро че изгорат първите. @Всички дето коментират - чакам прогнози за турнира! Определено ми харесва активността :)

B I Z K I T - B I W I N N I N G

Кур за вас, само аз!

#74 BoRn_2B_GoD

BoRn_2B_GoD

Title Contender

• Супер Потребител

• PipPipPipPipPipPip
  • 873 posts
  • 0 thanks

Posted 30 March 2011 - 22:26

Очаквано членовете на H8 паднаха в турнира, също така донякъде очаквах и победата на Сайлър, но виж вече моята победа малко ме изненада. Очаквах Адамс поне до полуфинал да стигне със специфичния си метод на побеждаване, но не би... Заложихте на star power-a в двата полуфинала, но някак си при три хийла и един фейс и при шампион фейс, победата на Петис в турнира изглежда много очевидна. Не, че имам нещо против той да спечели, но просто както се разви турнира сега е много очаквано. Един Макс Блейд на полуфинал щеше да направи нещата с една идея по-интересни. Иначе силно очаквам той да ме прецака независимо къде и да имаме ОЩЕ един мач на следващото ППВ.

Колкото до ППВ-то - кардът изглежда добре. Само 6 мача, но важни. Имаш и мач на шампион срещу шампион, което също е интересно. Аз с двете титли (TV и US) друг проблем имам и той е, че са прекалено много титлите май. Трички щяха да са по-добре - световна, отборна и щатска. ТВ титлата ако не се защитава на всяко шоу (каквато май е идеята) много смисъл от нея няма. С три титли хората ще са концентрирани най-вече в тях, четвърта идва в повечко.

ПРОГНОЗИ:

NWA World Heavyweight Championship: Adam Wallace © vs. Jack Striker - Уолъс (без Громит) запазва, 100 процента.

Турнира: С ДжонсОн си говорихме в чата, че така и така очакваме Петис да спечели, да направим един draw и поне да му разпорим гъзето от бой на финала. Така че това са ми прогнозите - ние draw, Петис бие Сайлър (сигурно) и на финала троен мач, който пак Петис печели. Ако пък в нашия полуфинал има победител резултата накрая пак ще е същия - победа за ММА-чето. И Блейд прецаква мен.

Michael Westen vs. Markiz Sevar - Маркизът печели, защото държи по-яка титла :/

Tag Team Championship: Pete Apple & Eddie Stone © vs. Hate Club - Тук вече не знам. Предполагам, че шампионите ще запазят сега, но Н8 евентуално ще вземат титлите по-нататък.

Ранди "The Viper" Ортън

#75 BiZkiT

BiZkiT

Знаеш как е...

• Pussy World Order

• 1,569 posts
  • 0 thanks

Posted 31 March 2011 - 13:50

Posted Image

- Мемориалното шоу в памет на Кърт Енгъл ще се проведе в AmericanAirlines Arena (Miami, Florida). Последното PPV на Global Championship Wrestling проведено в Miami бе Blaze Of Glory 2009, когато RJ Final стана ТВ шампион. Всичките 19000 билета за шоуто са продадени.

- Donovan Grant написа в twitter-а си: "По-настояване на наркоманчето Westen & пезвенга Sevar, мачът им ще бъде за.... ДВЕТЕ ТИТЛИ."

- Според интернет слухове още стари звезди от Global Championship Wrestling може да се завърнат скоро в компанията. Спряганите имена са бившите отборни шампиони La Hermendad, Warhead, James Morrison, Friedrich Krueger, Yuri Idoff, RJ Final, Loop & Jake O' Connor!

- Global Championship Wrestling проведе първия си wellness тест. След него стана и първото официално уволнение след завръщането на компанията. Slash бе освободен с пожелания за успех в бъдещите си начинания. Michael Westen пък не се е явил на теста, което ще му коства заплатата за месец април.

- Очаква се до дни GCW да подпише с голяма суперзвезда. Нейното има обаче се пази в тайна.

- Westen ше черпи Donovan Grant в събота иначе Westen ще бъде уволнен!

Кур за вас, само аз!

BWC е един от най-старите български кеч сайтове с последните новини както за World Wrestling Entertainment (WWE) и Total Nonstop Action Wrestling (TNA), така и за ROH, NJPW, NOAH, CMLL, AAA и още много други кеч федерации от целия свят. Форумът разполага с раздел за MMA, в който можете да коментирате случващото се в UFC, K-1, EliteXC и други организации за смесени бойни изкуства.

online since 2002