presents
CRUSHING FORCE
Episode 2
10th January 2011
Залата е претъпкана и гръмва theme song-а на Crushing Force - System Of A Down - BYOB. Започва огромен chant "EBW!", а на титантрона се показва Pete Apple в своя офис.
Pete Apple:Добър вечер! Първо, искам да спомена, че първият турнир на компанията, Sweet Pain, ще се проведе тази събота,13 Януари 2012-та! Имам специално изявление за вас! Може би вече знаете, EBW подписа с трима нови таланти *pop*. Това са Savage Down, The Scarface и The Brutal Killer. Ще видите двама от тях в действие тази вечер, защото единият е попаднал в снежна буря... Но нека шоуто започне, добре дошли в EBW!
Камерите обаче отново ни насочват backstage,където виждаме AJ Satan.
AJ Satan:Buenas noches, señoras y señores! ...О, извинете ме, още не съм свикнал с езика. Добър вечер,дами и господа! Вие вече ме познавате, но нека ви се представя отново! Казвам се AJ Satan и съм тук, за да покоря EBW! Да, миналата седмица загубих... два пъти... но вижте и The Jizz, и другите двама извадиха страхотен късмет. А пък тази вечер, ще се бия с едно жалко jobber-че... да,говоря именно за Savage Down. Чудя се на собствениците,откъде изобщо го изнамериха, но след малко ще ви покажа що за стока е и след като го победя, ще съм една стъпка по-нагоре в борбата за Hardcore титлата... Кейдж, пази се амиго, защото все някога ще се изправим един срещу друг, кой знае, може би на Sweet Pain, и тогава ще взема твоето злато, като няма да го видиш за мноого, мноого дълго време*започва да се хили*.
Е, време е да преминем към откриващия мач за вечерта! Той е между дебютанта The Scarface и Runner VT. В залата започва музиката на VT и той излиза на ринга, като бива последван от The Scarface, който изглежда доста доволен, че ще дебютира в EBW.
vs 
Runner VT vs The Scarface
Мачът започва. VT подава ръката си към Scarface, в знак на спортсментство, като той я приема. Двамата се сключват и VT надделява, като отблъсква дебютанта от въжетата и го посреща с Dropkick в главата!Runner се качва на сглобката и скача към вече изправилия се Scarface и му прави Double Axe Handle. VT опитва туш - 1...2...kick-out! Runner го изправя и го премята над въжетата, обаче той се задържа! VT се засилва към него, но Scarface заляга и дърпа въжетата надолу, като по този начин Runner изхвърча извън ринга, обаче бързо се изправя, но отнася ритник в челюстта от дебютанта. Scarface бързо се покатерва на сглобката и полита към правия VT със странична преса! "Белязаният" влиза обратно в ринга и се отблъсква от въжетата, като се мята на Runner VT със Suicide Dive!!! Scarface taunt-ва, а публиката очевидно го харесва. Той вкарва VT обратно в ринга и покрива - 1...2...и Runner се освобождава, явно все още има сили, за да продължи мача. "Белязаният" изправя опонента си и се отблъска от въжетата към него, но той контрира чрез Spinebuster! С този ход VT може би се върна в мача! Той покрива - 1...2...и не! Runner изправя съперника си и го засилва в сглобката, след което се нахвърля върху него с яростни чопове! Scarface бавно започва да се движи напред, като се държи за гърдите, а VT се засилва и го поваля с bulldog! Той покрива - 1...2...и дебютантът отново се измъква! Runner не губи време и бързо го изправя, рита го и му прави suplex, но не го пуска, изправя го отново, втори суплекс, последван от трети! Runner VT току-що направи three amigos! Той се изправя и taunt-ва няколко пъти, след това се качва на сглобката и полита в опит за splash,но Scarface се отмества! Той бавно се плъзва над VT - 1...2...kick-out! Scarface изправя VT, който обаче се измъква от захват и пробва RKO, но не успява! Scarface се отдръпва и се възползва от ситуацията, рита VT... и това е Brainbuster!!! Scarface направи финишъра си и покрива - 1...2...3!ДА!The Scarface печели дебютния си мач!
След мачът VT се изправя и подава ръката си на Scarface, който се замисля, а накрая приема! И двамата вдигат ръцете си в знак на победа, какви спортсмени!
А сега отново се насочваме backstage, където нашето репортерче е готово за интервю с дебютиращия Savage Down.
Репортерче: Добър вечер, господин Down, как се чувствате точно преди дебюта си в EBW?
Savage Down: Доста съм развълнуван. Очаквам да стане един доста добър мач. Искам също така да благодаря на собствениците, Pete Apple и Mike Adams, че ми гласуваха доверие и ми дадоха договор.
Репортерче: Преди малко опонентът ви за тази вечер, AJ Satan, Ви нарече "жалко джобърче". Имате ли да кажете нещо по въпроса?
Savage Down: Тоя слабоумник трябва да си мери приказките, защото сега ще се изправи срещу мен, и съм сигурен, че отново ще падне, както го направи ДВА ПЪТИ миналата седмица *pop*.
Репортерче: Последен въпрос г-н Даун, преди малко другият дебютант, The Scarface, победи Runner VT, очаквахте ли това да стане?
Savage Down: Разбира се, че да.Scarface е качествен кечист, няма нищо чудно, че взе победата. И Runner VT е силен противник. Победата можеше да отиде при него, но пое риск и загуби.
Репортерче: Благодаря Ви, г-н Даун, успех!
Savage Down: И аз благодаря.
Време е отново да се насочим към ринга, където AJ Satan очаква с усмива Down. Той излиза под бурни овации и влиза в ринга.
vs 
Savage Down vs AJ Satan
Двамата се споглеждат, като Satan взима надмощието и забива Даун в сглобката и започва да го рита, докато реферът не го дръпва назад.AJ изправя опонента си и го изхвърля извън ринга, след което се засилва към него и се мята над въжетата със странична преса върху Савидж! Satan се развихря! Той изправя съперника си и го засилва в защитната стена. Затичва се към него и го премята в публиката с clothesline! Самият Ей Джей минава в публиката и двамата започват да си разменят юмруци, като този път дебютантът надделява и накрая прави DDT на Satan! В това време реферът вече е преброил до 7, затова Down бързо премята опонента си обратно, блъска главата му в сглобката и гo вкарва обратно в ринга. Даун бързо се покатерва на сглобката и изчаква опонета си да се изправи. Сатаната го прави, а новият скача, като се превърта за SSP, но хваща опонента си за главата докато е във въздуха...И ТОВА Е SHOOTING STAR DDT! OMG, СТРАХОТЕН ХОД! Down покрива - 1...2...3! НЕ! Вижда се как Ей Джей хитро е поставил крака си на въжетата. Даун се ядосва и тръгва да го изправя...но Satan изплюва Asian Mist в лицето му!Савидж се претъркулва извън ринга, а това дава време на AJ да се изправи.Той излиза от ринга и рита опонента си, след което му прави Powerbomb върху металните стълби! Satan обаче продължава с разрухата извън ринга, като започва яростно да блъска главата на Даун в стълбите и не след дълго студена кръв започва да се стича по лицето му. Реферът обаче продължава отброяването си, като е стигнал до 8. На Ей Джей обаче изобщо не му пука и продължава да блъска главата на опонента си. Съдията отправя последно предупреждение и Satan вкарва Савидж в ринга и покрива - 1...2...3!ДА!НЕ!Даун е сложил крака си на въжетата! Satan се ядосва и започва да спори с рефера доста дълго време, което дава време на Down да се изправи. Когато Сейтън се обръща, Даун го рита и това е Suicide Solution! Down покрива - 1...2...3! И вторият дебютант печели мача си!
Savage обаче няма време да taunt-ва, защото разяреният Satan го обръща към себе си, рита го... и му прави Codebreaker! Той се качва на сглобката и прави SSP! Ей Джей помете Даун! За Satan това е трета загуба, а преди това се беше заклел, че ще спечели.
Сега пък се насочваме към тъмна стая само с един прозорец, който осветява едно нещо - EBW Hardcore титлата. Зад нея стои силует на мъж, който бавно се приближава към титлата и лицето му светва. Този мъж е John Cage.
John Cage: Миналата седмица беше много емоционална за мен. Първо загубих от едно жалко...гадно...подло...мизерно...гнусно същество, което провали мечтата ми да стана световен шампион. Но след това успях да спечеля това *сочи Hardcore титлата*. Ще се лее доста кръв и пот, докато защитавам тази титла, но Punked - не си мисли, че съм те забравил. Дори и да спечелиш Световната титла, все някога ще я загубиш и ще трябва да се изправим отново един срещу друг...но този път няма да съм толкова милостив...Ще се погрижа да излезеш от ринга разкървавен, унижен и уплашен...Затова пази се Си Джей, не се знае какво може да ти се случи, докато излизаш от лъскавата си кола, или си вървиш backstage...Внимавай, защото ще те наблюдавам...всяка стъпка, която извървиш, всяко движение, което направиш...ще те наблюдавам *маниакална усмивка*.
А сега виждаме Blade Runner Flash и той рисува нещо. Камерата се премества и виждаме как той е направил портрет на собственото си лице. BRF се усмихва пред камерата и започва да говори.
BRF: Преди да навлезна в кеч индустрията се занимавах с ето това *сочи портрета*. Но това не беше по мое желание...както и да е. Остават две седмици до най-важния мач от кариерата ми - аз срещу Jizz срещу CJ Punked - наградата е EBW титлата. Досега не съм взимал световна титла нито веднъж и ще бъда напълно подготвен за мача. Ще се бия докрай и се надявам да успея. Също така...
Blade Runner Flash не успява да довърши изречението си, защото The Jizz изневиделица се появява пред него.
The Jizz: Не се излагай, човече...И двамата знаем, че аз ще спечеля титлата на Sweet Pain и...
И Jizz не успява да довърши, защото се появявя CJ Punked.
Punked: Млъкнете и двамата! Не се залъгвайте, защото след турнира АЗ ще бъда първия EBW шампион. Видяхте какво направих миналата седмица с Кейдж, същото ще се случи и с вас.
След тези думи на Punked се получава огромно меле между тримата, което обаче приключва бързо, поради бързата намеса на охранителите.
А сега е време за третия мач от програмата ни. Той е между John Cage и The Jizz, като Hardcore титлата на Кейдж няма да е заложена.
Hardcore шампиона излиза пръв под бурни освирквания. The Jizz се появява със закъснение, като е видимо доста разярен от случката, разиграла се преди минути.
vs 
John Cage vs The Jizz
Non-title Match
Джиз се нахвърля на Кейдж с мощни чопове в гърдите и започва да го налага с юмруци, като накрая го сваля на земята с мощен ритник във врата. Cover - 1...2...Cage kicks out! Джиз изобщо не е доволен от това и започва още по-яростно да го налага. След това го изхвърля извън ринга, и започва да забива главата му в стълбите, рита го иии bulldog на стълбите! Джиз продължава да бие Джон, а в това време съдията отброява. Но на Jizz изобщо не му пука. Той вади метален стол и го забива с все сила в главата на Cage! Това е DQ!
Джиз обаче е обезумял. Той взима стола и го удря още един път в главата на Кейдж, който започва да кърви обилно. След това го вкарва в ринга и наглася стола на сглобката. Изправя Cage, засилва се към него...и това е Spear за Джон, като гърба му докосва метала! Cage вече се превива от болка, а Джиз го влачи в средата на ринга и се качва на сглобката... Swanton Bomb! След това The Jizz се изплюва в лицето на Кейдж и си тръгва, като медиците веднага изкарват Джон на носилка.
И е време за Main Event-а. Blade Runner Flash и CJ Punked ще се изправят един срещу друг след рекламите.
Ето ни отново след рекламите. BRF и Punked вече са в ринга и мачът започва.
vs 
Blade Runner Flash vs CJ Punked
Двамата се сключват, като CJ надделява и поваля BRF чрез bodyslam. Той се отблъсква от въжетата и това е seated legdrop! 1... kick-out! Punked изправя Flash и го качва на най-горната сглобка, след което го хваща и това е Superplex! Cover - 1...2...BRF kicks out! Punked бързо го изправя и го отблъсква към въжетата, но в опита си да го посрещне с clothesline не успява, защото Blade се навежда, хваща Punked за гърба и го поваля с German Suplex! Той опитва туш - 1...2...rope break! BRF изправя Си Джей и го изхвърля извън ринга. След това той се отблъсква от въжетата и скача над тях, но Punked се отмества и Flash пада лошо по врат! Реферът излиза да види дали е добре. Blade казва, че всичко е наред и Punked го изправя. Той го засилва в защитната стена, хваща го, вдига го над главата си и го мята върху преградата! Punked го вкарва в ринга и се качва на сглобката... Moonsault! Бърз опит за туш - 1...2...и rope break! Си Джей довлачва опонента си до средата на ринга и отново опитва, но се забавя малко - 1......2......и kick-out в последния момент! BRF показва желанието си за победа и успява да се освободи! Punked видимо се е ядосал, но опитва да запази самообладание. Той изправя съперника си и го засилва в сглобките, но когато се затичва към него, Blade контрира с ритник в челюстта на Си Джей! Той бързо се качва на сглобката и полита с Double Axe Handle! Cover - 1.....2.....Punked kicks out! Flash го изправя и го отблъсква от въжетата, като го посреща с Shoulderblock! Blade се качва на сглобката и полита, като приземява Splash на Punked! Той отново опитва туш - 1....2....и отново Punked се освобождава! BRF го изправя и го рита, след което го приготвя за Powerbomb, но Punked контрира с няколко юмрука и Blade е принуден да го пусне. Punked го рита иии... Punked Effect! CJ бързо опитва туш, дали ще успее - 1........2........тр...НЕ! Kick-out! Punked се ядосва и бързо изправя BRF, вдига го на раменете си и се приготвя за Go to School (GTS), но в залата гръмва една доста позната музика, музиката на John Cage! Punked се разсейва от това и пуска BRF, след което започва да се оглежда изплашено за Кейдж. А зад него Blade вече е прав, рита го в гърба иии...SCORPION DEATH DROP! BRF ЗАБИ ФИНИШЪРА СИ! Cover - 1..........2...............3!ДА! Blade Runner Flash печели!
Той започва да taunt-ва, когато от публиката изскача Jizz! BRF е на сглобката в момента и когато се обръща той забелязва Джиз, след което полита към него... но Jizz го посреща с копие във въздуха! OMG! Jizz изправя Punked... и копие за него! Jizz се изплюва върху двамата и си тръгва. А в това време от публиката изскача още един наш познайник - John Cage. Той е с бинтована глава и метален стол. Влиза в ринга, наглася стола и повдига Punked, след което се засилва към него... CageNator (Corkscrew Stunner) върху стола! OMG! CJ Punked кърви! Cage бързо се изнася и избягва обратно през публиката. Шоуто завършва с нокаутираните Punked и Blade Runner Flash.
Sweet Pain
Card for now:
The Jizz vs Blade Runner Flash vs CJ Punked
EBW Championship
Edited by Petioo09, 07 March 2011 - 22:25.